|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy ekipa CipSoftu powinna szczelnie zabarykadować PoH? | |||
Tak, taak, TAAAK! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
102 | 46.36% |
Nie, lepiej aby zostało tak jak jest ![]() |
85 | 38.64% |
A co mnie to? "Róbta co chceta" |
33 | 15.00% |
Głosujących: 220. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() Co ci to da, że zostanie tu cokolwiek rozstrzygnięte. Nawet jeśli ludzie w sondzie zdecydują, że należy zagrodzić PoH, to co z tego. Jak narazie zajżało tu 432 osoby z czego zagłosowało tylko 32 (dane na teraz). Nikt tym się nie przejmie, a zwłaszcza ludzie z CipSoftu oleją to ciepłym moczem i pokryją to warstwą kału.
Co najwyżej możesz mieć satysfakcję z tego, że ludzie cię popierają, a przynajmniej większość. Ja tego nie popieram.
![]() Ostatnio edytowany przez Bal Ur - 22-11-2004 o 18:08. Powód: Aktualizacja danych. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() To wszystko nie ma sensu. Lepszym rozwiązaniem byłaby możliwość podróżowania statkiem dla FACC (trochę wyższe ceny)
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() co to za przyjemnosc grania jesli idziesz sobie, fajnie jest i tu nagle GS wyskakuje i You are dead.
#45 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
jakby powiedziec wszystkim polakom niech nie graja w tibie 7 dni albo strajk ze polacy nie beda kupywali paccow (to by byla ogromna strata dla Cip'ów), wtedy szantaz by na nich zadzialal bo co im szkodzi dac pare nowosci w mapie i zarobic na tym $$$$$$
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @re up
Ta jasne już widzę jak wszyscy dla ciebie przestają grać w Tibię i kupować PACC na znak protestu. Polacy to jest tylko jakiś tam procent graczy w Tibii. Zresztą Brazylijczyczy, Szwedzi i narody innej maści by się pewnie nie obraziły jakby Polacy wyrwali z wszystkich serwerów. Wszyscy tu plują na na tzw. Lurerów. A z drugiej strony to kolesie myślą. Jakiś koleś kiedyś pomyślał "po co mam zabijać osobiście gdy jakiś potworek może to zrobić za mnie". I tak się to właśnie zaczeło. Więc patrząc z innej perspektywy to nie GS cię zabija tylko inny gracz (bo to on lub inny grzebie potem w twoich zwłokach). Czy ty masz marzenie, żeby nikt nie umierał z takiego lub innego powodu? Bo jak by zebrać to do kupy to: - pk zlikwidować - rozwiązaniem jest non pvp - od monsterów też nie ginąć Było by poprostu fajno gdyby tylko można było expić i expić bez jakiegokolwiek ryzyka.
![]() Ostatnio edytowany przez Bal Ur - 22-11-2004 o 18:19. |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Cytuj:
Nie rozśmieszaj mnie -.- |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() On nie miał na myśli, że jest gruby tylko, że ty jesteś ...
Napisz coś konstruktywnego a nie przy*******asz się do zadania wyjętego z kontekstu.
![]() |
#51 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Lodz.....Ab'Dendriel :P:P
![]() |
![]() Cytuj:
KURAJ MASZ RACJE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Fallen Angel
|
![]() Prawda jest taka ze lure ma swoja dobra strone. Jak nooba gs ubije ten zwykle sie wkurza i rezygnuje z gry. W ten sposob tibia urotowala sie od calej masy noobow i stracila tylko kilku ciekawych graczy. Gdyby wszytko bylo cacy dla low-leveli to tibia byla by rookiem(jak non-pvp do 40 lv)
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
jakby tak bylo to by faccowie mogli podrozowac na wyspy only dla pacc i mogli by wszystkie qesty wykonywac, polowac na wszystkie potwory qpowac czary dla pacc itp. wiec wg mnie to by bylo bez sensu a i tak mam pacc wiec mnie to za bardzo nie obchodzi ![]() @topic po co poh zamykac? mi tam nie przeszkadza jak jest gs zlurowany (no moze tylko troszke ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Omg to by zrobili cos w rodzaju "blokady" dla facc i tyle. (Np z thais do venore sie da, a z venore na darashie juz nie
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() Cytuj:
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() buhahaha zes wymyslil
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecej potworkow na traktach!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
I jeżeli jeszcze raz zobaczę kogoś piszącego coś w stylu: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Descartes - 23-11-2004 o 17:06. |
|||
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
|
![]() Ha a wiecie ze lurowanie to extremalny sport..
Sprobujcie kiedys zrulowac takiego np gs pod jakis most gdy lurujesz powstaje takie uczucie "uciekne czy nie "wszystko sie w Tobie gotuje i masz swietna dawke adrenaliny hehh a potem stoisz gdzies juz bezpieczny i patrzysz jak inni gracze uciekaja od potworka to jest zabawne ![]() PoHu nie trzeba zamykac ogradzac bo wtedy gra byla by nieco nudna .. |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Zabił mnie dzisiaj zlurowany scout. I co płaczę, zakłądam głpuie tematy? Nie, taka kolej rzeczy, odrabian, jak po każdym innym rodzaju śmierci...
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
All what I wanted said. |
|
![]() |