![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() "Zwracam się z uprzejmą prośbą" do moderatorów o zaznaczenie w regulaminie, że zip'y są równie bezpieczne co rec'e, a takich "loli" tudzież "nubów" którzy wyzywają wszystko co się rusza od hakerów, natychmiast banowali. Bo ostatnimi czasy sporo nerwów można stracić przeglądając dział "Filmy".
Pakowanie plików rec (i w ogóle wszystkich plików przesyłanych netem) należy do dobrego obyczaju, bo powoduje zmniejszenie ruchu w sieci, i szybsze ściąganie. Wiele serwisów (choćby tych z działu "Linki") nie przyjmuje filmików w formacie rec, tylko zip. A jeśli ktoś naprawde nie wie co to zip czy rar, niech przeczyta jakiegoś manuala a nie wyzywa ludzi od oszustów-hakerów. Koniec manifestu ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Kiperr! wypas filmik.śmieszne teksty nawet,smiesznie uciekałeś(wokół jednego cyca,uciekałeś przed drugim)itp.
![]() ![]() ![]() EDIT: sux place,sux resp,sux sux sux ![]() ![]() gosciu bomba jesteś ![]() ![]() P.S. nie czepiać się ortografii ![]() Ostatnio edytowany przez heliwurab - 24-11-2004 o 08:58. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Kiperr na prezydenta! a ci co mu nie wierza to do Burki na Faso
![]() Po 1. Filmik fajowy ![]() po 2. Po kiego grzyba Kiperr ma kogos hackowac skoro ma taki lvl i jakies marne 10k i tak mu duzo nie da? po 3. Rar/zip to nie keyloggery po 4. Bana ma nie dostac po 5. Keyloggera balbym sie raczej w plikahc exe a nie rar/zip po 6. Rzadzisz ![]()
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
|
![]() Kiperr r0x za*****ty filmik
![]() ![]() ![]()
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() @ mccloy & inni debile z problemami...
1. Erigol jest bezpieczny bo można tam wgrac tylko pliki .rec wiec keyloggera nie bedzie... 2. Kiperr jest jedna z najbardziej zaufanych osob na tym forum. 3. Dla n00bow mam .rec : http://members.lycos.co.uk/gesiorwaz...doonPrison.rec to moje konto na lycosie - link i film dzialaja... |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() kiperr rulez
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Ty - filmik już się przydał ^^
|
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() lol a mi niestety nie dziala... jakis error
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() error
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
Lokacja: w Lublinie
|
![]() A mi niedziała , najpierw sie niechciało pobrać 99% i stało a jak sie pobrało to jakiś Error. Co to ma być czy to na tibi 7.3 czy coś trzeba cudować z tym filmem ?
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
|
![]() Wyskakuje mi jakis smieszny errorek i widze w ostatnich postach ze inni nazekaja na blad ... mugl bys dac jeszcze raz link ?
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
Imię: Col'Therion
Profesja: Knight
Świat: Galana
|
![]() Ej ja nie moge tego pobrac, a bardzo bym chcial!!!Mialem 100% i wyskakuje bląd!!!Moze moglby mi ktos powiedziec czemu tak sie dzieje???Nie uzywam Internet Explorer tylko Opera 7.0 ale czy to ma jakis wplyw na pobierane pliki???
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ll up
Zobaczcie kiedy dal posta i pomyslcie troche bo to nie boli.
www.wielkiejol.com www.bezele.pl ` Nie tani amant i nie podrabiany cfaniak mam T-shirt z napisem Zakaz Kopiowania ` DGE. Ostatnio edytowany przez Bongozzpl - 12-04-2005 o 17:08. Powód: Bledy ahh te bledy ; p |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() OmG ludzie przeciez tu jest normalny film
![]() BTW. Filmik spox jak kazdy twok Kiperrq ;] Cya ![]()
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co wygrzebywać tematy z listopada 2004 -.- Jeszcze ludzie sie czepiają że im sie nie chce sciągnać. Popatrzcie na datę założenia tematu.
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() wiem ze kiep nie oszukal bo to wporzo gosc ale te errorce denerwuja
film jest w zip na 3 stronie link ze strona disabled wiem ze to nie key ale daje powody by tak myslec i ludzie maja prawo sie bac wiec ich nie objezdzajcie ![]() A filmik jest pod tibie 7.3
Belchatow / Titania Ostatnio edytowany przez Mysta Krecik - 14-04-2005 o 16:58. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
|
![]() jest taka sprawa pod jako to tibie? 7.4?? bo mi wyskakuje blond taki jak zla tibie wlocnzysz
halp blax xDD |
![]() |