|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
Słownik plax...
A przedmiot ten jest potrzebny do pewnego questa... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Mythera
|
To przedmiot z Explorer Society Questa. Mozesz sprzedac za jakies 200~gp.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
|
Ten axe się respi, wiecie może czy można spylić u npc?
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
|
nie <10 znakow>
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
|
Wystarczyło użyć opcji szukaj...
http://forum.tibia.pl/showthread.php...ven+pickaxe%3F http://forum.tibia.pl/showthread.php...ven+pickaxe%3F |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Imię: Kelion Wihaottho
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
JA ZNAM TEGO QUESTA Z PICKAXE!!! Chcialam go zrobic ale jest strasznie trudny. Jak ktos jest w explorer society i zaniesie do mortimera to dostaje nagrode!!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
|
Ech... Ortografia rox...
@Topic To się nigdzie nie respi... Ani się nie da NPC sellnąć... W jednej z misji dostajesz tego kilofa żeby wykopać lód z jednej z lodowych wysp ![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź
Świat: Furora
|
Cytuj:
A w temacie jest mowa o: http://tibia.erig.net/Dwarven_Pickaxe Jezeli twoj angielski jest na poziomie ortografi to polecam tlumacz: www.translate.pl |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
|
Cytuj:
opcja szukaj nie gryzie i chce sie z tobą zaprzyjaźnić. Tak samo jak pan słownik ortograficzny. Odpowiedzi masz u góry... jerrry.. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
|
respi się w conajmniej 2 znanych mi miejscach <1 dostępne drugie nie > a zdobycie tego pickace podczas questu do ES jest na tyle łatwe że ~25-30 lvl bez problemów można wykonać to (no bo w końcu co to jest 1 orc zerk , z 5-6 dwarf guardów i inne potwory z rodzin minoso i orko podobnych
a wartość moim zdaniem bez wartości bo po co to komu ? dla kolekcjonerów ewentualnie co lubią itemy tego typu a wyceniłbym to na ~500 gp max
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
|
To się respi w każdej kopalni na niższych poziomach, bez wartości ponieważ nawet nie ma takich właściwości jak pick...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
2 posty powyzej nie okazaly sie prawda wiec wyjasnie sprawe dwarven pick axa.
Przedmiot ten respi sie w trzech miejscach: - droga na crusader helmet quest - kopalnie niedaleko kazordoon - kopalnia niedaleko the horned fox tower Owy kilof potrzebny jest do questu (The Explorer Society), podczas którego zamienia nam sie w ice pick'a. Wiecej powiedziec nie moge qs. @edit Kilof zazwyczaj respi sie na nizszych poziomach kopalni. @down mój kumpel robil tego questa, i z tego co wiem, to npc zaminia Ci dwarven pick axe na ice pick, nie wykluczam moge sie mylic.
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 04-01-2008 o 23:04. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
|
Cytuj:
![]() z resztą powiedziałem "znam CONAJMNIEJ" nie mówiłem że są 2 nie spędzam wolnego czasu w okolicach kazz i kopalniachdwarven pickaxe odnosisz do siedziby ES ale go się nie zamienia na ice picka to jest wymaganie pierwszej misji wstępnej zaś Ice pick jest już kolejną misją (dla dowodu proponuje wpierw pozbierać kwiatki, potem motylki a potem wziąść misje do ice picka)@up Osobiście wykonywałem tego questa i jestem 100% pewien tego co mówie a jak ktoś nie czyta tego co mówi NPC to trudno się dziwić że odniósł wrażenie że npc mu to wymienia ale tak nie jest ![]()
~Final Fantasy 7 : Advent Children~ J.E.N.O.V.A Ostatnio edytowany przez Kurizu - 05-01-2008 o 18:59. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Łódz
Imię: Greentree
Gildia: Black Angles
Świat: Calmera
Poziom: 34
Poziom mag.: 32
|
Sam nie wiem co to jest....
Do jakiego q do jest potrzebne? |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Imię: Kelion Wihaottho
Świat: Candia
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Imię: Vikitor
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 43
Skille: -/-
Poziom mag.: 45
|
Znaczy ja to przypadkiem znalazłem jak szukałem nowej miejscówki do expienia. Możliwe (raczej pewne) że to do es quest ale ktoś mógłby podać pełną nazwę tej pierwszej misji?? Z góry dziękuję.
Są 2 w najbliższej kopalni NA PRAWO od wieży minosków kolo kazzo. leżo dosyć blisko siebie (5-7 kratek) widziałem je wcześnij więc dopiero jak sobie przypomnialem że z guardów i soldów nie leca pickle i że nie da się go uzyc dałem looka i.......szukaj>dwarven pickaxe>ten oto temat. |
|
|
|