![]() |
#981 |
Guest
|
![]() mnie najbardziej wkurzają polacy wszystko ci zabiorą zabiją i wogule aby tylko było dla nich dobrze np raz sobie krzesło pchałem bo mi było potrzebne i zajeło mi to z 10 minut kiedy byłem prawie na miejscu oczywiście noob musiał podejść i wyrzucić je do wody albo np w depo tam koło tej facetki co sprzedaje parcele kładłem 1gp i nooby przychodziły i chciały wziąść xd wkurzają mnie jeszcze spamerzy i ci co wysyłają linki typu www free items com i mówią super itemy sam byłem tam i dostałem fajne rzeczy -.- . 99% noobów to polacy. irytują mnie też podrobione nicki Mateusza Dragona Wielkiego np (cośtam) dragon maly . albo o stoje przed dp i afk i koleś mnie spycha na slimy aby mnie shuntować właśnie teraz to robi jak pisze
![]() Ostatnio edytowany przez pikson - 08-04-2008 o 22:33. |
![]() |
|
![]() |
#982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Lagi, kicki, serwery offine (zwłaszcza jest to irytujące kiedy tracisz cenne dni PACC), zbytnia przewaga PACC nad FACC, Pkerzy, Nooby, i masa dzieci neo -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: W thais
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() Mnie denerwóje że Facc niemozę dostać żadnego dodatkowego stroju addona :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 90
Skille: 82/80
|
![]() Idiotyczne posty na forach o tematyce tibijskiej, reszte da sie znieść
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Imię: Jaskier
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: 666
|
![]() Sorry, tu walnąłem wielką głupotę- zwracam honor!
HolyShit.pl [FFA] 91.203.134.95:27031 www.HolyShit.pl Forum counter-strike 1.6 i nie tylko ! NAJLEPSZA ATMOSFERA Rekrutacja do klanu ON Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Legnica
Imię: Jedi Razor
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 1x
Skille: 6x/6x
Poziom mag.: 2
|
![]() ludzie z PACC, noobby, newbie, strony z 1000 działów i 2 userami ( o tibi ofc ), kicki, lagi, mocniejsze potwory (?, xD), SKILLOWANIE KNIGHTEM ( n/c ), brak kasy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @up Ludzie z PACC nie są wkurzający... to przewaga PACCa nad FACCem jest taka. Ludzie na PACC area nie kradną loota, chyba że maniaki (oni ofc).
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2008
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez samobujca - 19-04-2008 o 12:44. Powód: bledy |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Guest
|
![]() Mie wkurza jak robie skills,a tu nagle przychodzi koleś ja muwie: NO KILL PLIS.
On zabija mi wszystkie i idzie. ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() thiefy/polacy/br/lagi/kicki/hotkeye/brak klimatu
7.5 or old back please ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Olsztyn
Poziom: 40
|
![]() Najbardziej wkurzają mnie głupie nicki graczy jak np. "Master Flamaster Of (server)", i PA (Power Abbusser [czy jakoś tak ^^]). Lagi/Freezy/Kicki raczej nie, bo nie mam
![]() Jeszcze więcej walnij tych emotek bo za mało -.-
Zapraszam do mojego Fake'a Władcy Wilków! Ostatnio edytowany przez Esh'ar - 27-04-2008 o 14:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Brak dawnego klimatu. W zasadzie dobra Tibia skończyła się przy update 7.4 > 7.5 :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
W tibii mnie nie wkurza jedna rzecz, PACC, pójście na ank czy jakieś inne miasto i jestem w 95% uwolniony od noobów, thiefów etc, bo gdy ktoś decyduje się na pacc uświadomia se, że gra już na serio, chce mieć kolegów i gildie, a pajace na facc co zmieniają chary i serwy co 2 dni kradną, noobią, trapują i wyzywają. Najgorsze w tibii teraz są niskie ceny itemów, przepełnione serwy, masa account traderów i sharerów, którzy dzięki swoim czynom stają się "pro i iwól" <nie sugerować się banem, poprostu CM się nudził>.
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2008
|
![]() Mnie wkurzają :
- Pk'erzy, którzy zabijają bez powodu, -Thiefy -Kicki -N00by >>Plx free items !!1111<< -Kolesie, którzy po zakupie przez poczte nie wysyłają parcela -Ci co wybijają potwory do trenienia |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
|
![]() nie wiem co wy macie do pacca , pacc wymiata , 8 dych raz na 3 miechy to chbya nie duzo , nie? ja sam mam pacc i mowie ze tam zycie jest latwiejsze <mieszkam na darashii>
chociaz i tak sa te pier***one pk , wiekzsosc noobow to pl'e . ostatnio na rotach na daramie mnie zajebala taka polka chyba jednak fag byl xD ale sie w*****lem bo bez powodu to zrobila skile spadly i dragon shield wylecial :/ . wkurza mnie nie znajomosc ang. przez pl i br (u drugich jest wieksza ) i bledy ort. polakow (ja tu moge miec kilka ale dlatego ze reka w gipsie ;/) i oczywioza wkurzaja mnie kicki ale mam je baaaardzo rzadko -.+ . |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: RŚ.
Imię: Palladynek From Astera
Gildia: -
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Nooby, Thiefy, Botterzy, Lurerzy, Szpanerzy, Lagi, Kicki, Zajęte expowiska, niektóre addony...
![]()
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: wołomin
Imię: Wietek pala
Gildia: Theos Academy
Świat: Samera
Poziom: 37
Skille: 78/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() ...
idioci , br'y , ludzie ktorzy pisza br pls pls.... takie nooby co pisza plx gold plax... items , "itens" , blokerzy... nisko lvlowe thiefy ktorych zal zabijac...ludzie ktorzy luruja....free pk,,,,kradzieje lootow ludzie co sie wwalaja na respawna , rozwalaja treny...no i ludzie co robia sorc czy dru na 35 lvl czy jakis zeby tylko pk'owac... duzo by jeszcze tego bylo wsumie
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Imię: Dammianissimo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 123
Skille: 23/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Jak wszystkich, lecz najbardziej mnie wkurzaja, laggi, oraz kicki
![]() Nie raz przez to złapałem zgon, druga rzeczą, która mnie wkurza w tej grze jest niski poziom kulturalny ludzi, co chwile to widze jakieś bluzgi. I trzecia rzecza najbardziej irytujaca to są nic innego jak ,,Noobki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Imię: Haer Isaac
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Poziom mag.: 50
|
![]() - Ci co wybijają ci potowry do skillowania :/ Mówisz do niego cały czas Nie zabijaj, ja nawet mówie we wszystkich językach ;S, pod hotkeyem mam, a on i tak ci wybija, bo te 40 expa (Rotworm) To jest Tak dużo że sie w głowie nie mieści.
- Niskie ceny. - PK ? hmm... gram na non-pvp ![]() - I nie narzekam że PACC ma lepiej, tak powinno być, kupcie sobie Pacca a tu nagle FACCE mają addony itp, to co ? Kupilibyście potem PACCa jak FACC miałby dużo ? Nie. -Wkurza mnie ogólnie chamstwo w tibi, mało kiedy sie dogadasz, np. miejscem expienia, chcesz sie dogadać by on expił tam a ja tu, a on swoje. - Kolejki do logowania na non-pvp ? Hmm... nie. To wcale nie jest tak długo, a ci co mają PACC to wiedzą przynajmniej że nie wypieprzyli kasy w błoto. - Aaa Wiem!!! Booterzy zaje**$#@$@#%@!!!!!!! Nienawidze Botów !!! A GM coraz mniej skuteczni ![]() Nie będe sie dalej rozpisywał ![]() Wyżaliłem sie xD ![]() EDIT: Nie we wszystkich językach, tylko takich najpopularnieszych narodowości z tibi, polska, anglia, br, swe itp xD Ostatnio edytowany przez loonyxd - 26-05-2008 o 20:22. |
![]() |
![]() |