|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2008
|
![]() Na necro próbowałem zajść moim EK z MSem ale nam się nie udało więc nie wiem jak to jest.
Ale byłem na BK. Ubiliśmy kilka i loot był niezły. Knight legi, knight armor, 2 w helmety więc loot nie najgorszy jak na około 7 BK. Wada jest taka, że jest chyba często zajęty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byles a nie wiesz czy czesto zajety? O_o
7 BK i taki loot?! O_o To ty musiales miec niezlego farta miszczó ![]() Ty sobie zartujesz?!?! Ciekawe czy autor tego tematu jeszcze to czyta, bo zadalem mu pytanie ![]() EDIT: Do pana up z pro lootem... Czyli z co 2 musialo ci cos wyleciec z tych rzeczy ktore wymieniles i do tego jedno double MUSIALO byc, skoro 7 ich zabiles a lacznie wypadly 4 rzeczy (1x K-Arm i legi (czyli 2 itemki), 2 W-Helmety (kolejne 2) co daje nam razem 4...). Albo daj IP albo zrob film i niech znowu ci tak przyfarci loot, bo mi sie nie chce wierzyc, serio.... >.<
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 24-05-2008 o 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() @up No zdeka ;D Takie pieprzenie ;s 7bk i taki loot to nie możliwe... Ja biłem z 15 i tak dobrze nie mialem ..
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mozliwe... Tak jak ja mialem zabite 4 Dragi i 3 WoI i Serpent wylecialy. Tylko, ze ja expilem 4h~ i wczesniej praktycznie 0 loota mialem -.- A on od razu wyskakuje, ze byl raz, zabil 7 BK i mial takiego loota. Teraz sie zastanawiam, czy on w ogole kiedys widzial BK na rl Tibii.
![]() Dobra, koniec najezdzania o nim, ban sie sypnie i co wtedy? ![]() Btw: JokeY - ty byles jako 70RP tak? Ty + bloker. Jaki lvl i skille mial twoj bloker i ile wam schodzilo na jednego BK (podaj tez twoj skill najlepiej). Bo mam zamiar dobic 50 lvl Knightem i huncic tak z 5h BK z jakims kumplem... Tylko nigdy BK nie huncilem dluzej, niz 10 minut, zawsze to quest tylko robilem ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2007
|
![]() Cytuj:
Respi się 10 min około. Uciekam i wale z morta i decay. Chociaż hity są żałosne 80-118 w niego :/ Nie wiem ile wbiłem expa ;D Edit: 6 bp mf ponieważ biłem beholdery też i wyvke. No i jeszcze lagi były mocne, więc często BK mnie hitał ![]() Cytuj:
Mi spadły bohy, w nast k arm, potem w 2 nic, a potem wh. Więc myśle, że jest to możliwe. Ostatnio edytowany przez Hard_Master - 24-05-2008 o 15:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Ja powiem tylko ze na BK lubie huncić bo fajnie z powodu tych BOSZKów ale na hero wiekszy resp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie pierdol rudnik, od razu widac ze zes nigdy bk na rl tibii nie bil.
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() OMG hahah co najmiej 2 razy wiecej BK niz ty man ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Askabańczyk
Ja miałem 70 rp biłem z ench. spearów a moj bloker mial 68 lvl. Hunt był jakiś 3h. Moje skille : 84 dist a blocker miał 78/76. Hunciliśmy 3h i poleciały boszki , 4x warrio helmet , 2x k arm , legi Z blockerem dość łatwo szło. Możesz spróbować bloczyć ale zależy też jaki shooter; p
Nie wiem co napisać ^^. Ostatnio edytowany przez JokeY - 24-05-2008 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() ja proponuje isc na rzulwie bo war hamery leca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: RŚ.
Imię: Palladynek From Astera
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Od którego na BK można solo RP?
Z jakimś 90lv blockerem starczy mi 50lv RP - Skill 80 - żeby we dwóch pohuncić? #Down Eee, to myślę, że dam rade 55lv? ![]()
Ostatnio edytowany przez Reach' - 25-05-2008 o 05:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up hmmm , może być ciężko ale ja hunciłem 70 rp i jakoś szło ale z 68 kinem on skill 78/76 a ja 84. Jak bedziesz próbował to encha speary
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2008
|
![]() Rozumiem, że mój loot wygląda nieprawdopodobnie i sam byłem zdziwiony.
Poszedłem tam z moim znajomym pallem i z nim mieliśmy taki loot może nie było. Ubiliśmy mało BK 7-10. Pierwsze co wypadło to Knight Legi i już byłem szczęśliwy. Potem wypadł W helmet. I potem W helmet i k arm w jednym bk. Nie wiem czy często zajęty bo byłem tam raz nie licząc tego co wpadłem z kumplem zrobić questa. Nie musicie mi wierzyć bo wiem, że brzmi to niewiarygodnie. Gram na Securze więc świecie non-pvp. I w ogóle tam jakiś fart jest. Mój brat cioteczny w dedach już tyle rzeczy znalazł. Blue robe, Bright Sword, Obsidian knife i jeszcze by się cos pewnie znalazło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ceriux
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Nom ja w dedzie bohy znalazlem na 7.6 tibii ;p, ale kiedys BK chyba miał szybszy resp tak ?? odp teraz respi sie w Bk villa co 8 minut.
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Mi lepiej idzie na Necro ale ja mam big farta, radziłbym ci iść na demce w teamie (może może) albo kopalnie nightów @up Po co pisesz ze w villi bk się respi co 8min jak tylko tam się respi i nie ma wyznaczonej godziny, może respić się co 2min albo co 10min zalezy od ilosci ludu Ostatnio edytowany przez EdwardMatiz - 25-05-2008 o 13:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Bk ofc.
Ja bylem 72 msem bilem z exori mort + mystic blade ( wiecej def). Nie uciekalem tlyko stalem w miejscu i exori mort /exura. Siedzialem jakies 2h w dobrym respie czyli 30bk +-. Waste kilka life ringow. Loot gp 2 warior helmety + lighting legs i d lance ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Ank
Imię: Xadue
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: North Star
Świat: Refugia
Poziom: 116
Poziom mag.: 68
|
![]() Czyli ja mam masakrycznego pecha =x
Około 20 godzin na bk, czyli około 120-130bk loot ? 4x w helmet 2 k arm 2x k legs 5 k axe i two handedów, p armów itp na 25k =x |
![]() |
![]() |