|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Huh...nie będę sie wypowiadał na temat zmian bo to studnia bez dna (i bez sensu...),
mimo to mam zastrzeżenia do jednej wypowiedzi: Cytuj:
kosztem swojej kolekcji, kasy, i ogólnie spędzanego czasu? Ktoś na tym forum kiedyś napisał że: wolną wolą jest wybranie czy się pomaga, czy też nie - zgadzam się z tym bo w słowie "Rookstayer" nie ma nic o pomaganiu, nie ma także żadnej oficjalnej strony Rookstayera, w której pisze że kwestia pozostania "dobrym" jest obowiązkowa. Btw. Powodzenia w gdybaniu. ![]() Ostatnio edytowany przez Hynu - 28-05-2008 o 02:48. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Imię: Aqua pal
Gildia: Monastery of Rookgaard
Świat: Aurea
Poziom: 56
Skille: 23/31
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
Topic.Niech zrobią że jeżeli ktoś straci premmium, to nie może już zostać na premmium area, tylko tp do temple ^^.
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Ukryty tekst:
A jeśli chodzi o temat to fajnie byłbo by jakby dodali jakiś nowy element, którego jeszcze na rooku nie było (nie chodzi o nowy wygląd, ani o trochę większy teren, tylko o coś nowego)
![]() |
#64 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jeśli chodzi o raporty to czasem pomaga więc warto choćby kliknąć te ctrl+r i napisać co trzeba... Co do idei tematu to nadal życzę wam powodzenia w gdybaniu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() @topic
Hmm... Wiecie co bym chciał żeby dodali do rookagaardu (ale to tylko moja wyobraznia nie mająca szans z rzeczywistością) ? Ok, już wam mówie... Chodzi mi o dodanie AREN ! Mogły by być w Venore, Thais itp oraz na rooku ! Pewnie powiecie mi teraz że są areny na mainie w których się robi questy, ale mi chodzi o Areny w stylu pewniej gry( Fable dokładniej =d ). Ale ok, ok już pisze o rooku. Na rookgaardzie w taką arene mogli by zamienić traning room ! Tzn. nic w wyglądzie nie musiało by być zmieniane tylko wystarczyło by dodać NPC ( w wygląd Babarian ) który by zajmował się areną. U niego można by było kupić bilet na walkę (w której my byśmy walczyli) i przykładowo byś my wybierali poziom trudności np. easy (1-3 level) to walka z 2 Bearami, normal (4-7) 2 Orc, hard (8lvl +) 1 mino i 1 wolf, oraz ostatni poziom trudności imposible (9lvl+) 2 Mino w części pierwszej i 2 roty w drugiej. Nagrody były by symboliczne (np. za poziom easy 50 gp, normal 100gp, hard 150, imposiblle 300 gp). No i ważna uwaga na arenie żaden uczestnik (oprócz potworów) nie mółby zginąć (np. potwory znikają poniżej 30 hp. a my nic nie wygrywamy.). Teraz ktoś komu się pomysł spodoba, powie a czemu by na rooku nie walczyć między sobą ? Odpowiem nie dało by się, tzn. walka trwała by baaardzo dłuuugo ponieważ na rooku mamy za słabe skille i broń żeby się przebić przez blok przeciwnika. Ok koniec marzenia i tak tego nie zrobią ^^. Ale sami musicie przyznać że było by ciekawie ? :d
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up...
Nie ![]() Chociaż jakby zrobili arene, tylko z trudniejszymi potworami bylo by świetnie ![]() @Down Taa... Wiem, ja też tak podałem przykładowo banshe, bo jest on długi i wymaga troche od wykonujących. ![]()
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 01-06-2008 o 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Potwory które podałem na poszczególnych poziomach były tylko przykładami. Mogli dać na każdy inny poziom zaróno Rota jak i dwarfa (z zablokowanym lootem)... A co do questów ... Wątpie by jakiś dodali i to w stylu Banshe questa jak na mainie ^^. Pozdrawiam
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
|
![]() Heyah
Jak donosza plotki z Forum tutorow w przyszlym tygodniu zostanie uruchomiony Test Serwer ...... Kolejny raz jestem w plecy - trudno, moze za 6 mc'y sie uda -.-' W kazdym badz razie zycze szczesliwcom udanej zabawy i mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos, kto podzieli sie z Nami swoimi odkryciami i uwagami nt przyszlych zmian Rookgaard'u ^^' PS Czy moglibiscie z laski swojej napisac, ktory z Was ma tuta/s tuta? Ciekawi mnie kto tam zawita. Hail tibia.pl . . . . . PeZet Dr. =]
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety jak wyżej powiedziałem, ja ni mam tuta (ale moze za 2 miechy...)
![]()
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od dziś na www.tibia.pl możemy zobaczyć nowe screen shoty i kolejne informacje dotyczące updatu. Powiem jedno ! Moim zdaniem to będzie najlepszy update ^^. Dlaczego ? Hmm... Na rooku nowi NPC, na maine zaś szkoły dla początkujących magów, knightów itp (co ma związek z rookiem ^^).
Ps. Dla mnie to najlepszy update, bo nie moge ocenić starszych, gdyż jestem stosunkowo "młodym" graczem =] (zaczynałem z tibią7.9 bodajże ^^) Pozdrawiam
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() Ostatnio edytowany przez RookeR - 13-06-2008 o 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cycu Rookslayer
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: 20/25
![]() |
![]() Ciekawe czy powiedzieli o wszystkim co dodadzą lub zmienią ?
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell
Imię: Nitro Evill
Profesja: Knight
Świat: Elysia Br0
|
![]() A ja tylko czekam kiedy będzie trzeba płacić za połączenie się z grą.
Uptade CipSoftu z dnia na dzień są coraz lepsze / gorsze ... Może w tym roku uda im się pomyśleć o nowych potworach , terenach dla facc... Carbon
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: obecnie nigdzie
Imię: Squint Zebra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ex-Daramaniacs
Świat: Astera
Poziom: 102
Skille: fish100
Poziom mag.: 74
|
![]() Już ktoś to pisał i to popieram
update Rookgardu pojdzie w kierunku ułatwienia a ponieważ już wiadomo że nie wywalą rookstayerów to na pewno zwiekszą expowiska nie będzie spajków, nie będzie minomagów, nie będzie ghouli, nie będzie nic ![]() pewno tylko lifting, bo rook wygląda jak wioska Rumunów na Slowacji pozdrawiam Freckled
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Raczej nie zdziwiłbym się gdyby wywalil Rookerów ![]() Nie lubie ich chociaż sam nim byłem , są oni wwielkimi noobkami jezeli potrafią robić trapa na 4 lvl żeby wylootować studded armor...
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: obecnie nigdzie
Imię: Squint Zebra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ex-Daramaniacs
Świat: Astera
Poziom: 102
Skille: fish100
Poziom mag.: 74
|
![]() a pewno że sa i tacy tylko czy nazwałbym ich rookstayerami
dla mnie rookstayer to nie taki co ma 100 lv i wbija 100-110 w ciagu miesiaca tylko taki co idzie sobie pohuncić przez godzinę, pogada z kumplami a na końcu pozbiera to co zostawił na ziemi i rozrzuci na placu każdy kiedys zaczynał i juz zapomniał jak to jest ocknąć się w światyni i zgłupieć a jak sie komuś nie podoba pomoc newbiesom to niech nie bierze itemów z ziemi i sam wszystko zdobywa, na szczęście jest jeszcze wybór w tej grze
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no raz był jedne miły i dał mi full seta na 1 lvl ale często oni blokują młodych graczy Cod o upa jestem za tym ze jeżeli ktoś wbija 9 lvl na roku automatycznie teleportuje go do klatki gdzie musi wybrać profesję
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Świat: Kyra
Poziom mag.: O
|
![]() nie ogarniam was rookstayer gracz jak gracz, a co na mainie wam moze daja itemy? xD ale nie! teraz to sie zmieni itemki za free hura!!! teraz czekam na exp za samo bycie online!!! wtedy to bedzie dopiero supcio gra...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Gofin
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Czy test serwer będzie udostępniony dla wszystkich tutorów czy tylko tak jak poprzednio dla wybrańców?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Płock
Imię: Elder Poskramiacz Katany
Gildia: a bo ja wiem ?! zapomnialem :/
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Skille: 21/27
Poziom mag.: :<
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw rook juz nie bedzie takim samym rookiem ![]() ![]() no ale nie bedzie moze w koncu tak duzo ( nuby pozostana nubami ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
|
![]() Myślę, że ktoś dobrze się poczuje, jeśli pomoże nowemu, jednak nie noobowi... Jeśli rolą rookstayerów nie jest pomaganie nowym, to ich rolą jest jedynie przeszkadzanie nowym/szpanowanie, jaki to ja jestem fajny bo mam 30 lewel na rukgłardzie.
|
![]() |
![]() |