|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Co do grania w tibie i słuchania muzyki, to powiem szczerze ze ja sobie nie wyobrazam siedzenia na kompie bez muzy, jako ze jestem czlowiekiem dosc muzykalnym
![]() ![]() Najczesciej leci polski hardcore, troche metalu poprzez trash i ska <jak mam dobry humor> as do hh <ale nie za wiele> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Nieobecny.
|
![]() Metallica (wszystkie plyty)
Iron Maiden (większość) Megadeth (większość) Teraz jeszcze ściągam Sepulturke i Acid Drinkersów I wszystko to na jednej playliście w Winampie, losowo ![]() EDIT: Zapomnialem o System of a Down ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2003
![]() |
![]() A ja lubie grać słuchając mojich ulubionych zespołów czyli THERIONa, MOONSPELLa i TIAMATu. Robi to niesamowity klimat gry, polecam wszystkim taką muze podczas gry!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() stawiajac na klimat to slucham Symphony X, Dream Theater( ktos moze slyszal o tych niezwykle ambitnych zespolach z gatunku progresive metal/rock??)... a i od kolegi dostalem plyte ze sredniowieczna muzyka swiecka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() A ja lubie podczas grania posluchac sobie troche techno, troche HH.
Ostatnio slucham nowej plyty Outkasta x). Nie wyobrazam sobie grac w Tibie przy ciszy, zawsze jakas muza musi byc wlaczona.
![]() |
#26 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja słucham Safri Duo, a jak potrzebuje czegoś do walki to puszczam 2 utwory
- era- gate - sepultura- intro- morbid visions Ogólnie nie lubie sepultury itp. ale ten kawałek ejst boski (trwa 80 sec.- muzyka jak w apokalipsie- ale nie zespole, chodzi mi o muze jak np. w filmie ejst koniec świata- taka straczeńcza ![]() No nie wiem jak ją nazwać, ale jest spoko. A poza tym Safri Duo Rulez!!!! Nei ma lepszego zespoły. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() ja tam na winampie zapuszczam losowo jakie kawalki.
co do muzyki w grze to ostatnio pogrywam w KO i musze przyznac ze dzwieki i muza w grze powalaja. Nie ma to jak dwoch magow stojacych po oby stronach ciebie i rzucajacy fire balle lub cos w ym stylu. Normalnie basiki nawalaja az milo (i to w stereo). Full wypas co do tibii to mozna by wprowadzic dzwieki, mim zdaniem ulepszylo by to troche gierke.
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2004
![]() |
![]() JA tam preferuje coś typu LINKIN PARk czyli Rock albo HH np: 18L, Liber
i tego typu, nie wyobrażam sobie w ogóle siedzenia pzred kompem bez muzyki ![]() Dzisiaj kupiłem sobie nowe słuchawki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Ja to spędzam mega dużo godzin przy trejnie i bez muzy hyba bym umarł z nudów!Zresztą nie ma dnia żebym se muzy nie posłuchał.Najlepiej mi się expi przy nucie Iron Maiden.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Hehehe to jest prawda w ciszy ja też bym umarł musze coś zawsze porobić albo większości słucham muzy a najczęściej przy treningu Techniawki
![]() -------------------------------------------------------------------- Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Ja podczas grania tylko slucham HIP-HOP wtedy czuje moc Tibii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() ja slucham tego co w opisie : ]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Głuchołazy
|
![]() Moim zdaniem klimat w Tibiii najlepiej budują kawałki zespołu "Era" i "Within Temptation" (Mother Earth Album)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |