Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-10-2008, 11:14   #21
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wux Pokaż post
Weźmy pod uwagę np PVP tibijskie, a PVP WoWa, ma ze sobą wiele podobieństw: musisz zabić gracza zanim on zabije ciebie, używając do tego czarówn, run, mieczy itd, ale ma również różnice, które właśnie porównujemy.
A w jakim PVP tak nie jest?
Widzę, że ty niczego nie rozumiesz i na siłę wciąż próbujesz nam wmówić że Tibia i WoW to podobne gry. Tibia to bezsensowna klepanka potworków, nabijanie nieskończonej ilości expa, WoW to coś typu "od zera do bohatera"... Poza tym fantastyka w Tibii... Na czym ona się właściwie opiera? Na biciu potworów, które w rl nie istnieją?

Ten sam gatunek nie upoważnia cię do tego, żeby twierdzić, że są to podobne gry. Czy porównasz np. Gaia Online do WoWa (obie to gry MMO) ?

Zabijanie potworów dla expa... Powiem krótko - w Tibii oprócz tego nie można robić NIC. WoW daje wiele innych dróg rozrywki, nie opiera się on na wielogodzinnym spędzaniu czasu przed monitorem klepiąc wciąż to samo.

Exp za zadania? Chyba nie chodziło ci o Tibię?

Co do możliwości wyboru klasy, nijak ma się to do podobieństw, bo o ile w Tibii wybierzesz klasę i jesteś taki jak setki tysiące innych osób, o tyle w WoWie mamy długą drogę rozwoju. Uważanie wyboru klasy za podobieństwo, to jak porównywanie do siebie wody z morza i sików - przecież oba są mokre...
CytrynowySorbet jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-10-2008, 12:36   #22
Wux
Użytkownik Forum

Wux's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
A w jakim PVP tak nie jest?
Widzę, że ty niczego nie rozumiesz i na siłę wciąż próbujesz nam wmówić że Tibia i WoW to podobne gry. Tibia to bezsensowna klepanka potworków, nabijanie nieskończonej ilości expa, WoW to coś typu "od zera do bohatera"... Poza tym fantastyka w Tibii... Na czym ona się właściwie opiera? Na biciu potworów, które w rl nie istnieją?
no wybacz jeśli ja na siłę próbuje udowodnić że to są podobne do siebie gry, zważ jednakże na fakt iż ja argumentuje swoją wypowiedz w przeciwieństwie do ciebie, twoja wypowiedz wygląda tak: nie są podobne bo nie. Poza tym jak byś nie wiedział to Tibia też ma swoją historię tylko że mnóstwo osób nawet o tym nie wie po za tym historii Warcrafta nie stworzył WoW(nawet nijako ją zepsuł) natomiast zawdzięczamy to książkom oraz grom takim jak Warcraft I,II,III.

Cytuj:
Ten sam gatunek nie upoważnia cię do tego, żeby twierdzić, że są to podobne gry. Czy porównasz np. Gaia Online do WoWa (obie to gry MMO) ?
pod pewnymi względami na pewno, ponieważ gatunek do czegoś zobowiązuje! twórcy gier nie robią gry i nie przydzielają im losowego gatunku radze poczytać http://pl.wikipedia.org/wiki/MMORPG zarówno tibi jak i WoW, oraz reszta gier z gatunku MMORPG posiada te same cechy tylko w przypadku jednego jest to zrobione lepiej a w przypadku drugiego gorzej.

Cytuj:
Zabijanie potworów dla expa... Powiem krótko - w Tibii oprócz tego nie można robić NIC. WoW daje wiele innych dróg rozrywki, nie opiera się on na wielogodzinnym spędzaniu czasu przed monitorem klepiąc wciąż to samo.
a czy ja mówię coś innego, potwierdziłeś to co napisałem na początku WoW to jak gdyby audi po tuning, a tibia to polonez bez praktycznie żadnych dodatków, obydwa to samochody(ten sam gatunek), no chyba że według ciebie tego też nie można porównać, a ci wszyscy którzy to robią to debile...

Cytuj:
Exp za zadania? Chyba nie chodziło ci o Tibię?
czy nie dano takiej możliwości w najnowszym update?

Cytuj:
Co do możliwości wyboru klasy, nijak ma się to do podobieństw, bo o ile w Tibii wybierzesz klasę i jesteś taki jak setki tysiące innych osób, o tyle w WoWie mamy długą drogę rozwoju. Uważanie wyboru klasy za podobieństwo, to jak porównywanie do siebie wody z morza i sików - przecież oba są mokre...
co do tego porównania się nie zgodzę w każdej z tych gier masz możliwość wyboru klasy z tym że jedna jest bardziej urozmaicona to tak jak gdybyś porównywał sklep za czasów komuny gdzie były tylko ocet, i szary papier do dzisiejszych marketów z dużym wyborem produktów, może tego też nie można porównywać i wybrać co jest lepsze?...

Widzę że chyba tego nie zrozumiesz że te gry mają ze sobą dużo wspólnego, przecież ja nie porównuje rzeczy których nie ma w Tibi a są w WoWie, porównuje te rzeczy które istnieją w obu grach.
stary 11-10-2008, 12:44   #23
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Ta? a grałeś ty w ogóle w inne gry tego samego gatunku?
No
MU
WoW
L2
Silkroad
Flyff
Gunz*
KO
RYL2
I może o jakiejś jeszcze zapomniałem...

To mi wystarczy, żeby mieć wiedzę na temat tego, jakie gry można ze sobą porównywać i żeby wbijać ci do głowy, że

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
porównywanie Tibii z WoWem to debilizm
Cytuj:
Weźmy pod uwagę np PVP tibijskie, a PVP WoWa, ma ze sobą wiele podobieństw: musisz zabić gracza zanim on zabije ciebie,
Hahahaha, daj mi przykład PVP w mmorpg, gdzie idea jest inna, niż ta którą tu przedstawiłeś, padłem na glebe : P

btw
Cytuj:
no wybacz jeśli ja na siłę próbuje udowodnić że to są podobne do siebie gry, zważ jednakże na fakt iż ja argumentuje swoją wypowiedz w przeciwieństwie do ciebie, twoja wypowiedz wygląda tak: nie są podobne bo nie.
Po pierwsze: on argumentuje, po drugie, twoje argumenty są do niczego, chyba tylko ty dostrzegasz w nich jakiś sens.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 11-10-2008 o 12:52.
Rybzor jest offline  
stary 11-10-2008, 12:52   #24
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
twoja wypowiedz wygląda tak: nie są podobne bo nie. Poza tym jak byś nie wiedział to Tibia też ma swoją historię tylko że mnóstwo osób nawet o tym nie wie po za tym historii Warcrafta nie stworzył WoW(nawet nijako ją zepsuł) natomiast zawdzięczamy to książkom oraz grom takim jak Warcraft I,II,III.
Przecież argumentuję, a to, że TY nie akceptujesz tych argumentów, nie znaczy że ich nie ma.
Tak, Tibia ma swoją historię, ale jest to kompletna porażka, bo nie znam NIKOGO, kogo by ta historia interesowała. Wciągająca fabuła, to połowa sukcesu, czego np. WoW jest idealnym przykładem.
Jasne, że WoW nie stworzył fabuły Warcrafta, bo przecież WoW to Świat Warcrafta, przedstawienie tamtych wydarzeń z innej perspektywy (którą sam możesz wybrać). W Tibii wiemy tylko, że byli sobie jacyś tam bogowie którzy coś tam zrobili i w sumie nikogo to nie obchodzi, bo czy ważniejsze od tego nie jest wbijanie kolejnych leveli? I pierwsze słyszę, żeby WoW zepsuł fabułę Warcrafta...

Cytuj:
pod pewnymi względami na pewno, ponieważ gatunek do czegoś zobowiązuje! twórcy gier nie robią gry i nie przydzielają im losowego gatunku radze poczytać http://pl.wikipedia.org/wiki/MMORPG zarówno tibi jak i WoW, oraz reszta gier z gatunku MMORPG posiada te same cechy tylko w przypadku jednego jest to zrobione lepiej a w przypadku drugiego gorzej.
Wcześniej napisałeś tylko MMO. A różnica między MMO a MMORPG jest duża.

Cytuj:
czy nie dano takiej możliwości w najnowszym update?
W samouczku? I jakichś pojedyńczych questach?
stary 11-10-2008, 12:55   #25
Wux
Użytkownik Forum

Wux's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
No
MU
WoW
L2
Silkroad
Flyff
Gunz*
KO
RYL2
I może o jakiejś jeszcze zapomniałem...

To mi wystarczy, żeby mieć wiedzę na temat tego, jakie gry można ze sobą porównywać.
To że jeden MOORPG jest słabszy od drugiego, to znaczy według ciebie że gier nie można ze sobą porównywać, tak jak pisałem w częściej porównuje tylko te rzeczy które istnieją w obydwu grach.

Cytuj:
Hahahaha, daj mi przykład PVP w mmorpg, gdzie idea jest inna, niż ta którą tu przedstawiłeś, padłem na glebe : P
omg, czy to nie świadczy czasem o podobieństwach o których mówiłem? bo z tego co pisałeś wcześniej to te gry są zupełnie inne zdecyduj się w końcu
stary 11-10-2008, 13:08   #26
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
omg, czy to nie świadczy czasem o podobieństwach o których mówiłem? bo z tego co pisałeś wcześniej to te gry są zupełnie inne zdecyduj się w końcu
Idąc w tym kierunku mogę powiedzieć, że CoD 4 i Gunz to całkiem podobne do siebie gry, bo i tam i tam się strzela. Jeśli wg ciebie tak jest, to ja już podziękuje z wypowiadania się dalej w tym temacie, szkoda czasu.
Rybzor jest offline  
stary 11-10-2008, 13:15   #27
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
To że jeden MOORPG jest słabszy od drugiego, to znaczy według ciebie że gier nie można ze sobą porównywać, tak jak pisałem w częściej porównuje tylko te rzeczy które istnieją w obydwu grach.
To tak, jakbyś porównywał ubrania z lumpexu i super markowego sklepu - nie ma sensu, bo oba są innej jakości i dla innej grupy ludzi.

Cytuj:
Ale PvP wcale nie jest podobieństwem, a przynajmniej nie w takim znaczeniu, jak ty to rozumiesz. Czy porównasz do siebie masło i czekoladę, bo oba można zjeść?
stary 11-10-2008, 14:40   #28
Wux
Użytkownik Forum

Wux's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Idąc w tym kierunku mogę powiedzieć, że CoD 4 i Gunz to całkiem podobne do siebie gry, bo i tam i tam się strzela. Jeśli wg ciebie tak jest, to ja już podziękuje z wypowiadania się dalej w tym temacie, szkoda czasu.
ehh... możesz nie sugerować się wyłącznie ostatnim postem? napisałem wiele podobieństw wyżej, weż pod uwagę również to.

Cytuj:
To tak, jakbyś porównywał ubrania z lumpexu i super markowego sklepu - nie ma sensu, bo oba są innej jakości i dla innej grupy ludzi.
Więc z założenia wychodzisz iż WoW jest lepszy od Tibi?(tak przynajmniej wnioskuje po tej wypowiedzi i po wcześniejszych postach) i porównanie tych gier nie ma sensu bo widać, która z gier jest lepsza na starcie? przynajmniej ja to tak zrozumiałem, bo przecież ludzie których stać na markowe ubrania je kupują, a ci co ubierają się w lumpexach chcieli by mieć te markowe ciuchy.

Cytuj:
Ale PvP wcale nie jest podobieństwem, a przynajmniej nie w takim znaczeniu, jak ty to rozumiesz. Czy porównasz do siebie masło i czekoladę, bo oba można zjeść?
dajesz coraz głupsze podobieństwa, które ni jak się mają do tematu. Jeśli PVP nie jest podobieństwem (oraz mnóstwo rzeczy które wymieniłem wcześniej) to nie wiem co dla ciebie mogło by być podobne chyba jedynie plagiat, a ja ze swej strony radze ci byś zastanowił się nad znaczeniem słowa "podobne", pamiętaj że to nie znaczy "takie same".

Cytuj:
Przecież argumentuję, a to, że TY nie akceptujesz tych argumentów, nie znaczy że ich nie ma.
Tak, Tibia ma swoją historię, ale jest to kompletna porażka, bo nie znam NIKOGO, kogo by ta historia interesowała. Wciągająca fabuła, to połowa sukcesu, czego np. WoW jest idealnym przykładem.
Jasne, że WoW nie stworzył fabuły Warcrafta, bo przecież WoW to Świat Warcrafta, przedstawienie tamtych wydarzeń z innej perspektywy (którą sam możesz wybrać). W Tibii wiemy tylko, że byli sobie jacyś tam bogowie którzy coś tam zrobili i w sumie nikogo to nie obchodzi, bo czy ważniejsze od tego nie jest wbijanie kolejnych leveli? I pierwsze słyszę, żeby WoW zepsuł fabułę Warcrafta...
To że Tibijską fabułą nikt się nie interesuje świadczy niejako o jej graczach,a jeśli nie słyszałeś o tym iż WoW niszczy fabułę Warcrafta to poszukaj trochę na forach o WoWie, znajdziesz to zarówno na forach polskich jak i angielskich. Zabijanie głównych postaci świata Warcrafta, niszczy tą fabułę którą stworzył choćby Warcraft III, Illidan, Kael'thas, Lady Vashj wszystkie te postacie możemy już teraz zabić w WoWie przez co dawna fabuła umiera. Wydaję mi się że chyba nigdy nie grałeś w WoWa lub był to jakiś piracki server.

Cytuj:
Wcześniej napisałeś tylko MMO. A różnica między MMO a MMORPG jest duża.
przecież porównujemy non stop te same gry czyli WoW i Tibie zarówno jedna jak i druga to gatunki MMORPG, więc nie widzę znaczenia czy pisze MMO czy MMORPG.

Cytuj:
W samouczku? I jakichś pojedyńczych questach?
przecież nie pisałem że wszystkie questy w Tibi dają punkty doświadczenia, pisałem że jest taka możliwość.
stary 11-10-2008, 14:44   #29
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Wux dochodzę do wniosku, że kiedy spostrzegasz jakie bzdury wypisujesz, to próbujesz się bronić odpowiadając na postawione zarzuty jeszcze większymi bzdurami, przykłady:

Cytuj:
ehh... możesz nie sugerować się wyłącznie ostatnim postem? napisałem wiele podobieństw wyżej, weż pod uwagę również to.
Cytuj:
przecież nie pisałem że wszystkie questy w Tibi dają punkty doświadczenia, pisałem że jest taka możliwość.
Cytuj:
przecież porównujemy non stop te same gry czyli WoW i Tibie zarówno jedna jak i druga to gatunki MMORPG, więc nie widzę znaczenia czy pisze MMO czy MMORPG.
Tyle ode mnie, jeśli chodzi o ten temat.
Rybzor jest offline  
stary 11-10-2008, 14:58   #30
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
bla bla bla labalbalablaba
Tak, uważam, że WoW jest lepszy od Tibii. Tibia nie dorasta WoWowi nawet do pięt. Grałem w WoWa, dość długo, pewnie dłużej niż ty.

Daję głupie przykłady, bo mądre do ciebie nie trafiają.

Do do zabijania ważnych postaci z Warcrafta... Chyba po to one są, żeby w końcu je pokonać i wygrać ze złem? A może chcesz przychodzić na niedzielną herbatkę do Illidiana? I nie wiem, czemu wciąż porównujesz do siebie Tibię i Wowa... Może inne tytuły plx?
stary 11-10-2008, 15:01   #31
Kurczakos
Użytkownik Forum

Kurczakos's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2006

Domyślny

Porównaj jeszcze CSa do sapera...

\/ Kickłeś mnie ostatnio a miałem dobre staty, przeżywam to już tydzień:<<<<<<<

Ostatnio edytowany przez Kurczakos - 11-10-2008 o 15:05.
Kurczakos jest offline  
stary 11-10-2008, 15:03   #32
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurczakos Pokaż post
Porównaj jeszcze CSa do sapera...
To bardzo podobne do siebie gry! W obu należy być lepszym od bomby!

@up
Jak miałeś lepsze ode mnie, to ci się należało!

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 11-10-2008 o 15:07.
Rybzor jest offline  
stary 11-10-2008, 15:06   #33
Wux
Użytkownik Forum

Wux's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tak, uważam, że WoW jest lepszy od Tibii. Tibia nie dorasta WoWowi nawet do pięt. Grałem w WoWa, dość długo, pewnie dłużej niż ty.

Daję głupie przykłady, bo mądre do ciebie nie trafiają.

Do do zabijania ważnych postaci z Warcrafta... Chyba po to one są, żeby w końcu je pokonać i wygrać ze złem? A może chcesz przychodzić na niedzielną herbatkę do Illidiana? I nie wiem, czemu wciąż porównujesz do siebie Tibię i Wowa... Może inne tytuły plx?
omg... a mi się wydaje że po prostu nie umiesz podać mądrego przykładu.
Co zabijania postaci w WoWie: wybijesz wszystkie postaci i co? bo te postaci które zabijasz w WoWie stworzyły wcześniejsze części warcrafta, a WoW nie kreuje nowych postaci reasumując fabuła robi się do dupy.

Cytuj:
Wux dochodzę do wniosku, że kiedy spostrzegasz jakie bzdury wypisujesz, to próbujesz się bronić odpowiadając na postawione zarzuty jeszcze większymi bzdurami.

Tyle ode mnie, jeśli chodzi o ten temat.
wiesz co mam takie same wrażenie w stosunku do ciebie.
stary 11-10-2008, 15:08   #34
Kurczakos
Użytkownik Forum

Kurczakos's Avatar

Domyślny

Cytuj:
wiesz co mam takie same wrażenie w stosunku do ciebie.
Skoro tibia jest dla Ciebie złem to po co siedzisz na tym forum, idź na forum wowa, graj w wowa, módl się do wowa, zrób Sobie ołtażyk wowa, a nie nawracasz nas, zbuntowanych tibijczyków na inne diabelskie gry...

@rypa:
Cytuj:
Jak miałeś lepsze ode mnie, to ci się należało!
Daj mi ładną notkę i się nie będę gniewał:<

Ostatnio edytowany przez Kurczakos - 11-10-2008 o 15:12.
Kurczakos jest offline  
stary 11-10-2008, 15:17   #35
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
omg... a mi się wydaje że po prostu nie umiesz podać mądrego przykładu.
Co zabijania postaci w WoWie: wybijesz wszystkie postaci i co? bo te postaci które zabijasz w WoWie stworzyły wcześniejsze części warcrafta, a WoW nie kreuje nowych postaci reasumując fabuła robi się do dupy.
NO JEZUS MARIA. Nie wiem jak ci to wytłumaczyć, włączam zatem łopatologia mode i wytłumaczę ci to jak parapetowi:

Po 1. Złe postacie w grach RPG ZAWSZE stwarzane są po to, żeby w końcu je zabić.
Po 2. WoW = WORLD OF WARCRAFT (ŚWIAT WARCRAFTA) DO CHOLERY! PO CO WIĘC W WOWIE MAJĄ BYĆ JAKIEŚ POSTACIE, KTÓRYCH NIE MA W WARCRAFCIE?! FABUŁA NIE ROBI SIĘ DO DUPY, CHYBA ŻE WEDŁUG CIEBIE UDUPIENIE FABUŁY TO JEJ UKOŃCZENIE (fabuła wowa polega na wybiciu wszystkich złych).

Pisałem z dużych liter, żebyś zauważył to co napisałem, bo zauważyłem, że widzisz tylko to co chcesz widzieć.

łopatologia dla parapetów mode off

Teraz kapiszi?
stary 11-10-2008, 17:48   #36
Rafal_Dudek
Użytkownik Forum

Rafal_Dudek's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2008

Rafal_Dudek ma numer GG 4842648
Domyślny

Niski poziom intelektualny ... to się coraz bardziej udziela. No może nie na światach pvp ale tam z drugiej strony power abusing, ciężko się wybić czasami.

Można by trochę dostosować system pvp, żeby trudniej się zabijało niewinnych graczy ale łatwiej prowadziło wojny i drużynowe akcje.
Rafal_Dudek jest offline  
stary 11-10-2008, 18:33
Wux
Ta wiadomość została usunięta przez Palar.
stary 11-10-2008, 18:36   #37
Kurczakos
Użytkownik Forum

Kurczakos's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ty masz takie pojęcie o świecie Warcrafta jak moja babcia. ALE ZAJEBISTE SKOŃCZENIE FABUŁY GRUPKA (25 OSOBOWA) BEZIMIENNYCH GRACZY ZABIJA WSZYSTKO TO CO STANIE IM NA DRODZE, NAWET TYCH KTÓRYCH CAŁE ARMIE NIE MOGŁY POKONAĆ. TERAZ ROZUMIESZ CO TO ZNACZY ZJEBANA FABUŁA TYPOWE MYŚLENIE BEZMÓZGIEGO TIBIJCZYKA KTÓRY ZABIJE WSZYSTKO CO DAJE EXPA, I DROPI DOBRE RZECZY. teraz rozumiesz parapecie? z takim podejściem to ty możesz w bierki pograć bo ludzi, którzy interesują się trochę fabuła denerwuje to że dobrze zapowiadająca się fabuła została zepsuta.
Twój podpis mówi sam za siebie.
Kurczakos jest offline  
stary 11-10-2008, 18:46   #38
shoq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor

Poziom mag.: 45
Domyślny

Dziwne, że taki temat w ogóle powstał. Skoro wolicie WoWa czy inną grę od Tibii, to co jeszcze robicie na tym forum?

No i druga sprawa, która mnie wkurza od dawna.
@Me$z:
Dziwi cię, że Cipsoft chce zarobić? A może powinien wszystko robić za darmo, na przykład dla takich jak ty, którzy są takimi kretynami, że nie potrafią zrozumieć zasad działania jakiejkolwiek firmy? Gdyby Cip nie sprzedawał pacców, to Tibia nie istniałaby od lat. Żeby grać w Wowa, musisz zapłacić, nie za PREMIUM ACCOUNT, tylko za GRANIE. Chcesz, to płać blizzardowi a nie cipsoftowi, nie obchodzi mnie co zrobisz, ale nie pisz już takich debilnych wypowiedzi.
Kup.Se.Musk
Dzisiaj, 09:12 >
shoq jest offline  
stary 11-10-2008, 19:05   #39
Wux
Użytkownik Forum

Wux's Avatar

Domyślny

ehh... dobra co ja będę mówił do ściany. Jak widzę większość tibijczycy to ludzie którzy o wszystko się kucom i na końcu i tak cie zbluzgają ale cóż jaka gra tacy ludzie, nie dziwie się że na forach o innych grach jesteście porównywalni z dziećmi neo, którzy biją swoje matki krzesłami, z resztą wystarczy wejść na 10min do dp aby przekonać się co za ludzie w to grają. Dziękuję tym którzy potrafili normalnie odpowiedzieć na moje pytanie, widzę że pomimo tego iż 90% graczy tibi to ciołki, to jednak z tymi 10% można się normalnie dogadać.

PS: shoq masz rację co do punktu 1 bo ci co grają aktualnie w Tibie nie patrzą obiektywnie na sprawę najlepiej powiedzieć że gry nie da się z niczym porównać, niż przyznać że istnieje coś lepszego na rynku. Więc teraz widzę że nie ma co zadawać takich pytań na tym forum... , co do 2 to nie moja sprawa.
stary 11-10-2008, 19:30   #40
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006

Domyślny

Od pierwszego posta byłeś śmieszny, teraz jesteś żałosny.

KŁUCEM SIĘ !

Twoim zdaniem 'normalna odpowiedz' polega na bezwarunkowym poparciu twoich śmiechowych hipotez. Zrozum, że to nie '90 % tibijczyków' tylko ty jesteś ciołkiem nie rozumiejącym co się do niego pisze.

Żeby zrozumieć, co do ciebie pisano wystarczy, że skorygujesz swoje pojęcie 'podobieństwa'. Ciągle powtarzasz "wasze przykłady są głupie", ale właśnie one obrazują płytkość twoich porównań.

Zrozum, że grafika w tibii to nie jej wada, tylko inny sposób na prowadzenie walk (pvp i pvm[np. trapy itd.]).*
Zrozum, że ograniczona ilość profesji w tibii to nie wada, tylko sposób na wyrównanie szans między graczami tej samej profesji (o nie, dodałem 2 punkty inaczej niż trzeba, musze zrobić postać od nowa!!!1).*
*-To tylko przykłady.

Tak samo ze wszystkim innym.
Argen jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania