--> | --> |
![]() |
#22 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Od kiedy b-sword stał się łatwy w zdobyciu, zdecydowanie swordy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() sadze ze da maga powinny byc clubyponiewaz sa w miare lekkie i sa takie a mag nie zawsze ma duzo pieniedzy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2003
|
![]() Nieno, co was ludzie napadło z tymi lekkimi? Jak słyszę ludzia, który lata ze scimitarem, albo m-starem i sie wypowiada tak zeby bylo... Od kiedy cluby za lzejsze? to, ze ss jest lzejszy od fs o 6 oz. to nie znaczy, ze cluby sa lekkie. Wezcie sobie np. takiego d hammera - jakby zamiast niego wziac fs to wezmiesz prawie 2bp runow wiecej. A jak kogos nie stac na fs to niech kupi spike sworda - i tak ponad 2 razy lzejszy od ss. Poza tym defence. To ze mag nie nawala z broni, nie znaczy ze inni gracze, ani potworki nie wala z lapy. Niby nic, ale zawsze oberwiesz troche mniej z fs, a szczegolnie z bs.
Jeszcze taka refleksja - nierozumiem knightow z clubami. Na wysokich v wydaja fortune zeby kupic lepsza tarcze. A ja z moim bright swordem + crown shieldem mam juz tai defence, jaki nikomu walczacemu z clubami nie uda sie osiagnac (nie licze zadnych super rarkow). |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Skoro dla maga cap ma duze znaczenie, to niech wali z piesci... 8)
Moim zdaniem cap nie ma znaczenia. Zakładaj te rzczy które są lepsze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
- dodatkowy cap przerobiony na np. BP UH uratuje życiee i da większe szanse przetrwania niż +4 defa z broni.. - broń jak najlepsza, ale druid musi sie niestety liczyć z każdym pkt. capacity. Więc druid mui mieć bron lekką i o dobryc statystkach- tak samo reszte equipu, ale jeg bron główna to runy......
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Heh wy tu walicie w sonde a ja już dawno wybrałem swordy ze względu na def i że fs jest w miare lekki a te 6 cap to już kij z nim miałem poprzednim magiem ss to walił niezle ale słaby def a teraz biegam ze spike i żyje mi sie dobrze zbieram na fs'a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Sorc to tylko club(skull staff)poniewaz jest lekki a obrazenia prawie ze takie same jak FS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() Na rooku zacapalem z jakiegos zdechlego typa mace i tak sie zaczęło........................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() zdecydowanie club kupisz warhammera (wyjdzie tyle samo capa co ss i tarcza) i wszytko lejesz 4 ciosami max (od rota do rata ) i warhammer jest stosunkowo tani do gs i dl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
|
![]() Najlepszy jest club a dokladnie ss bo jest strasznie lekki a war hammer nie oplaca jest kupowac bo nie bedzie ci potrzebny jak bedziesz mila lvl 30 + bo bedziesz walil runkami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2004
|
![]() moj druid doskonale radzi sobie z clubem i ciesze sie ze wybrałem tą sztuke walki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Ja jestem rycerzem ... Dla mnie lepsze są Club'y ponieważ są tansze i lepsze , a sword'y drozsze i słabsze
![]()