|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#103 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ale mi akurat chodziło o 1 punkt wypowiedzi tego pana bo co do 2 to jestem zgodny i popieram takie rozwiązanie w 100%. RS to nie nagroda. Chcesz pkować isc na PvP-e . |
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
Cytuj:
![]() Z hlvlami na faccu chodzi o to że może kupić tylko 4 blessy. Teraz kupuje je za 40k, do tego dokłada aol i jest razem 90k, spada niedużo expa i żadne itemy. Po upie 4 blessy będą kosztować 80k, będą zmniejszać ryzyko spadnięcia itemów ale nie do 0. Żeby mieć 100% pewność że nic ci nie spadnie musisz dokupić aola za 50k. Razem 130k. 40k więcej a efekt ten sam. ![]() |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
Ale wtedy będziesz miał możliwość wstawienia jakiegoś innego amuletu zamiast Aola, co może okazać się przydatne.
Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 14-03-2009 o 11:25. |
|
|
|
|
#106 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Stan: Niegrający
Imię: Werladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Char zrookowany
Świat: Elysia
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
Ehh jedyny minus to FRAGI NA OB I SPRAWA RS...
niech ogarną, że jeżeli masz rs to spada ci all ale bless będą za 50k ![]()
|
|
|
#107 |
|
Guest
|
Pomysł fajny, jak dla mnie w 100% pozytywny. Ale ja mam jeszcze inną koncepcję.. Gdyby to tak na serwach pvp podczas gdy zostaniemy zabici przez GRACZA (nie potwora) nie tracilibyśmy doswiadczenia (albo tracilibyśmy ale nieznaczną część) . Owszem eq nadal tak ale nie doswiadczenie. Bo cóż to za przyjemność dla słabego gracza gdy zostanie zabity? Albo tym bardziej dla powergamera gdy to rozwiązując porachunki z "kolegą" też zdaży mu się paść i tracić niepotrzebnie lvl.. Co wy na taki pomysł?
![]() |
|
|
#108 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
. |
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2008
Świat: Nerana
|
Zapowiada się ciekawie, no i FACC niech się cieszy bo aol'e zostawili, a te blesy dla niskich leveli też są fajne.
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
Cytuj:
W takim wypadku nikt by się nie bał bycia huntowanym. No bo co to za problem, jak padniesz raz na kilka dni i ci zleci bp warty kilka(naście) k skoro w tym czasie możesz sobie spokojnie expić i straconą kasę odrobisz w godzinę-dwie. A expa i skilli nie tracisz więc de facto jesteś do przodu. O ile cała idea mniejszych start przy dedzie (taka jak przedstawiona przec cipsoft) jest dobra o tyle dalesze rozgraniczanie na zabijanie przez graczy i nie-graczy nie ma żadnego sensu. |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Ultimecia Castle
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana/Berylia
|
straszne ; ((
|
|
|
|
|
#114 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Lokacja: TM
Imię: Soviro
Świat: Guardia
Poziom: 104
Skille: 94/80
Poziom mag.: 19
|
Widać ze cipkom juz pomysłów na update brakuje to teraz takie duperele wymyślają
Jak to dobrze że już nie gram w tę gre ![]()
15:00 Cesc Fabregass [15]: Nie gram bo moja babka Holy Doly słucha i mam lagi
|
|
|
|
|
#115 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Świat: Real life
|
Pomysł - średni. Ja już wolę by wprowadzili amulet of life (tak się nazywał?) ponownie za cenę powiedzmy 300-400K i ludzie będą zadowoleni
Przynajmniej ci na non-pvp ;>Co do PVP to proponuję zostawić AOL (jednakowoż podwyższając jego cenę do 100K), ale za to znacznie zniwelować straty po śmierci (tak by były niemalże niezauważalne). |
|
|
|
|
#116 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Świat: Galana
|
aol powinien zostać droższy ale zostać, i działałby tylko z 4 innymi blessami
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#117 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
ooo zajebiscie !!! o ja pitole poprawili moim zdaniem najwieksza wade tibi, jak kolega padnie w innej grze to go to nic nie obchodzi tylko gra dalej a jak ja padne w tribi to wieszac sie chce i pije na potege dzieki cip softowi moze zostane abstynentem
dziekuje dziekuje narescie nie bede musial aola nosic bede se z jakims amulecikiem popykal ![]() PS. co jak ktos ma obecnie 5 blesow i aola? aola sprzedam i bede mial 5 blesow nowych? czy jak to bedzie co sie stanie ze starymi blesami? PS x2 : mowicie o tych warach , dobra byla by opcja zeby na oficialnej stronce dalo sie wypowiedziec wojne gildi na gildie i zabicie osoby z przeciwnej gildi nie konczylo by sie fragiem tylko 15 minut pz i tyle . lider wypowiadal by wojne drugiej gildi i tamten lider by to akceptowal i jazda to by bylo dobreOstatnio edytowany przez Albertus - 15-03-2009 o 10:46. |
|
|
|
|
#118 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Imię: Tomcio Xarc
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 156
Poziom mag.: 75
|
jak dla mnie to kolejna latka majaca na celu zmusic (zachecic
)graczy do kupna pacc nawet na niskim lev (mniejsze straty skili)do tego spowoduje to iz niskopoziomowy mag bedzie mogl huncic solo demce (mozliwosc uzywania d necklacke czy ssa) - ots .. nie wiem czy to az tak dobre |
|
|
|
|
#119 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2007
Poziom mag.: 6
|
a co jeśli mam wszystkie 5 blessów kupionych na pacc i skończyła mi się promocja? ten 5 od eremo tez się liczy? tzn że nic mi nie moze wypaść z eq na facc ?
|
|
|