|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale mi akurat chodziło o 1 punkt wypowiedzi tego pana bo co do 2 to jestem zgodny i popieram takie rozwiązanie w 100%. RS to nie nagroda. Chcesz pkować isc na PvP-e . |
|
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() Z hlvlami na faccu chodzi o to że może kupić tylko 4 blessy. Teraz kupuje je za 40k, do tego dokłada aol i jest razem 90k, spada niedużo expa i żadne itemy. Po upie 4 blessy będą kosztować 80k, będą zmniejszać ryzyko spadnięcia itemów ale nie do 0. Żeby mieć 100% pewność że nic ci nie spadnie musisz dokupić aola za 50k. Razem 130k. 40k więcej a efekt ten sam. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Ale wtedy będziesz miał możliwość wstawienia jakiegoś innego amuletu zamiast Aola, co może okazać się przydatne.
Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 14-03-2009 o 11:25. |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Stan: Niegrający
Imię: Werladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Char zrookowany
Świat: Elysia
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
![]() Ehh jedyny minus to FRAGI NA OB I SPRAWA RS...
niech ogarną, że jeżeli masz rs to spada ci all ale bless będą za 50k ![]()
#107 |
Guest
|
![]() Pomysł fajny, jak dla mnie w 100% pozytywny. Ale ja mam jeszcze inną koncepcję.. Gdyby to tak na serwach pvp podczas gdy zostaniemy zabici przez GRACZA (nie potwora) nie tracilibyśmy doswiadczenia (albo tracilibyśmy ale nieznaczną część) . Owszem eq nadal tak ale nie doswiadczenie. Bo cóż to za przyjemność dla słabego gracza gdy zostanie zabity? Albo tym bardziej dla powergamera gdy to rozwiązując porachunki z "kolegą" też zdaży mu się paść i tracić niepotrzebnie lvl.. Co wy na taki pomysł?
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2008
Świat: Nerana
|
![]() Zapowiada się ciekawie, no i FACC niech się cieszy bo aol'e zostawili, a te blesy dla niskich leveli też są fajne.
|
![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
W takim wypadku nikt by się nie bał bycia huntowanym. No bo co to za problem, jak padniesz raz na kilka dni i ci zleci bp warty kilka(naście) k skoro w tym czasie możesz sobie spokojnie expić i straconą kasę odrobisz w godzinę-dwie. A expa i skilli nie tracisz więc de facto jesteś do przodu. O ile cała idea mniejszych start przy dedzie (taka jak przedstawiona przec cipsoft) jest dobra o tyle dalesze rozgraniczanie na zabijanie przez graczy i nie-graczy nie ma żadnego sensu. |
|
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Ultimecia Castle
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana/Berylia
![]() |
![]() straszne ; ((
|
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Lokacja: TM
Imię: Soviro
Świat: Guardia
Poziom: 104
Skille: 94/80
Poziom mag.: 19
|
![]() Widać ze cipkom juz pomysłów na update brakuje to teraz takie duperele wymyślają
Jak to dobrze że już nie gram w tę gre ![]()
15:00 Cesc Fabregass [15]: Nie gram bo moja babka Holy Doly słucha i mam lagi ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Świat: Real life
|
![]() Pomysł - średni. Ja już wolę by wprowadzili amulet of life (tak się nazywał?) ponownie za cenę powiedzmy 300-400K i ludzie będą zadowoleni
![]() Co do PVP to proponuję zostawić AOL (jednakowoż podwyższając jego cenę do 100K), ale za to znacznie zniwelować straty po śmierci (tak by były niemalże niezauważalne). |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Świat: Galana
|
![]() aol powinien zostać droższy ale zostać, i działałby tylko z 4 innymi blessami
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ooo zajebiscie !!! o ja pitole poprawili moim zdaniem najwieksza wade tibi, jak kolega padnie w innej grze to go to nic nie obchodzi tylko gra dalej a jak ja padne w tribi to wieszac sie chce i pije na potege dzieki cip softowi moze zostane abstynentem
![]() ![]() PS. co jak ktos ma obecnie 5 blesow i aola? aola sprzedam i bede mial 5 blesow nowych? czy jak to bedzie co sie stanie ze starymi blesami? PS x2 : mowicie o tych warach , dobra byla by opcja zeby na oficialnej stronce dalo sie wypowiedziec wojne gildi na gildie i zabicie osoby z przeciwnej gildi nie konczylo by sie fragiem tylko 15 minut pz i tyle . lider wypowiadal by wojne drugiej gildi i tamten lider by to akceptowal i jazda ![]() Ostatnio edytowany przez Albertus - 15-03-2009 o 10:46. |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Imię: Tomcio Xarc
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 156
Poziom mag.: 75
|
![]() jak dla mnie to kolejna latka majaca na celu zmusic (zachecic
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2007
Poziom mag.: 6
|
![]() a co jeśli mam wszystkie 5 blessów kupionych na pacc i skończyła mi się promocja? ten 5 od eremo tez się liczy? tzn że nic mi nie moze wypaść z eq na facc ?
|
![]() |