|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() @Asen
Zacząłem czytać ten temat, nie doczytałem do końca, ale jak widzę te twoje posty to mi się po prostu chce śmiać Ok, rozumiem że jest wojna i że podczas wojny się zabija wrogów, to raczej normalne. Ale to idzie się i zabija, tak po prostu. Ew. jeżeli przeciwnicy są silniejsi to się robi massloga. Łatwe proste i przyjemne. A ty z kolegami w tym wypadku się zachowaliście jak cioty. Nie chce mi się teraz włączać flimu jeszcze raz żeby cytaty pokopiować, ale padały zdania w stulu "wyłóż na ziemię, przecież ci nie ukradniemy" czy "zapłać armora i jesteś free". Najpierw jak ostatnie nooby ukradliście chłopakowi itemy z questa, a potem go zabiliście tylko dlatego że (najprawdopodobniej) skończyły mu się poty, a jeżeli byście walczyli jeszcze chwilę dłużej to pewnie ten wasz kolega palek by padł bo dostawał od tego 80lvla solidne baty. Argumenty że to tylko gra mogą być odpowiednie jeżeli ktoś rozpacza że padł/stracił kupę kasy w gre itp. Ale to wy zrobiliście po prostu pokazuje jacy z was ludzie. Podli, dwulicowi i gotowi cokolwiek nakłamać dla marnych kilku k na głowę. Cytuj:
![]() A poza tym ostatnio coś więcej nie działa niż działa, niestety ![]() Ostatnio edytowany przez Arathorn - 02-04-2009 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ile dobrze pamiętam, to do pierwszej platformy był tylko kawałek drogi, aczkolwiek behe i tak potrafi na odległość ładnie walnąć.
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedyny błąd jaki ten 80lvl zrobil to to że nie miał dfów, to przecież podstawa, nawet sorcem na 30+lvlu je ze sobą noszę.
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Asen
lepiej grac na non-pvp i biegac z mdw niż k*r*a mieć do czynienia z dziećmi piszącymi "pay or die" ![]() btw. liczysz na itemki za lizanie dupy ? ![]() pzdr&poćwiczcie
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Nigdy do was to chyba nie dotrze... Złe posunięcie w grze (według was) i już odrazu ciota i frajer. Ja po waszym sposobie pisania mogę śmiało nazywać was pierdolonymi kujonami. I co? Fajnie? |
|
![]() |
![]() |
#87 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#89 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale z Was koksy.
Udowodniliście, że jesteście prawdziwymi mężczyznami. ; OO
Ostatnio edytowany przez qq2 - 03-04-2009 o 15:02. |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Wojna to wojna, szpieguje sie, pinguje, hackuje, rookuje, botuje. Proste. Na każdej wojnie tak jest, nie tylko w tibii ;] Cytuj:
Ostatnio edytowany przez thoro - 03-04-2009 o 19:51. |
||
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() Behe zlurowaliśmy wcześniej. I po raz kolejny mówię, że nie chcieliśmy go ubić odrazu tylko żeby płacił eq-.- I nie gadajcie, że ubiłem polaka jeszcze jakiegoś dzieciaka, ponieważ ten typ tylko takiego udawał bo myślał, że nie wiem że jego 2 char to Pione Sevar którym jest w wojnie ze mną.
I jak macie coś do mojego pvp pokażcie swoje. Wrzuce film jak coś będzie z akcji i mam nadzieje, że Ci co wyzywali pokażą coś swojego ![]() i coś z przed chwili 238ek ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Luki_Asen - 03-04-2009 o 20:55. |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() i co z tego do ubicia takiego eka potrzeba 8 max 9 osob w tym 7 sdkerow i koles sie nie wyleczy przez ten system leczenia
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() jaki, jaka, jakie / jaki? typowy
Zaloze sie, ze w szkole uczysz sie tylko matmy w odniesieniu jak sciagnac 80 pala na combo dwoma ryckami, ale chyba sie przeliczyles na ostatniej lekcji.
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() wess jaki zal nie wtroncaj sie a co ci do tego ziomek nie twosja sprawa....
![]() ![]() a jesli na powage pytasz ot nic nie mam, ale moj kociak ma juz 13 lat i nie dluygo sondze, ze padnie wiec sie pobawie ![]()
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Idz sie leczyc na nogi bo naleb juz za pozno.
Albo jak juz nie mozesz wytrzymac to pomoz kotkowi wykolowac.. ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() zaboojcom nie jestem moze ty i twoje fszy ale nie ja
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() ja przynajmniej nie dupcze padliny.
Takich rzeczy sie nie akceptuje. |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() no co
![]()