|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Panie marred - zapomniałem dodać, że ten sposób jest tylko dla ludzi myślących, ludzi, kórzy wiedzą co piszą, a nawet jeśli masz z tym problemy (bez urazy) to zawsze od razu po zalogowaniu można skopjować BYLE CO chodzby tekst o towjej ostatniej wizycie w Tibii, ale żeby na takie coś wpaść trzeba po prostu pomysleć, no cuż - niekórym trudno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Wiem ze mozna se byle co wrzucic do schowka, ale czasem, jak np. po godzinie uda Ci sie zalogowac, to zaczniesz sie cieszyc i zapomnisz wrzucic byle co do schowka.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
|
![]() Mysle ze ktos powinien wymyslec program do logowania wpisalo by sie do programy raz swoj numer i haslo a on automatycznie logowal by nas do gra bez przerwy az do skutku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
![]() |
![]() UP. Tak miej wiecej działa makro ale np:lepiej by było żeby gdy wpiszesz kod mozna by być na "lisci oczekujacych" i jak tylko zwolni sie miejsce to by cie logowało ale to tylko marzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja tam pisze szybko ale wyprobowac sposobik mozna
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja juz to wyprobowalem i mi nie dziala
![]() Moze mi powiecie dlaczego napisalem: [account number][password] skopiowalem i nic tylko numer sie zapelnil
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() mam takie pytanko
a jak sie uzywa tego programu do logowania to wtedy istnieje wieksza mozliwosc ze zostane zchakowany? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() HIHO!
Uzywam podobnego sposobu: wasz numer np. 724936 a haslo v724936 kopiujecie z notatnika wasz numer i wchodzac wklejacie(Ctrl+v), Tab, wpisujecie V i (Ctrl+v) ![]() ------------------------------------------------------------------------ Jestem stworzony dla tibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() ile max liter moze miec haslo? ?( ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Tylko dziwne ze dziala przez caly czas od kilku miesiecy bez hackow i krackow !!!
![]()