Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-08-2009, 10:53   #421
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Akkorin Pokaż post
Ostatnio właśnie pewnemu gościowi, który słucha tych wszystkich firm tłumaczyłem że ta jego śmieszna muzyka jest robiona pod dzieci, a ci wszyscy raperzy od razu zadzwoniliby na policję gdyby ich okradziono. No to on mi na to mówi, że dzieci po prostu źle interpretują tą muzykę i trzeba być dojrzałym żeby zrozumieć, że JP nie oznacza "jebać policję", lecz "jestem poważny".
Tak więc uważajcie nim znów ocenicie coś zbyt pochopnie, bo ten rap nie jest o nienawiści do policji, ale o osobistej powadze! <cup>

Albertus, ty to chyba na jakimś Dzikim Zachodzie mieszkasz...
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-08-2009, 11:26   #422
Mikee
Użytkownik Forum

Mikee's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2008

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nerana
Domyślny

Jak narazie policja mi nie zaszkodziła za bardzo. Gdyby ich nie było to byłby burdel, są jest źle, akurat taka ich praca, ale niektórzy to naprawdę porządni ludzie, a niektórze jebani ciecie, którzy chyba nie mają co robić. Przykład ?
Sylwester 2007 mój tata jechał po szampanie do domu, szanowni panowie policjanci idący chodnikiem, chyba mieli za złe, że nie mają normalnego sylwestra więc postanowili wmówić mu, na następny dzień że machali i krzyczeli, żeby się zatrzymał, co oczywiście nie miało miejsca, oczywiście kara musiała być, bo nikomu po sądach się latać nie chce a rodzina to niewiarygodny świadek. do tej pory jak widze tego ****a to mam ochote mu jebnąć, bo to że ma zły humor nie znaczy że ma sie wyładowywać na obywatelach bo oni są od pilnowania a nie wyciągania kasy jak to w naszym kraju jest niestety ;/
Mikee jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 12:32   #423
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To Pokaż post
piszesz z kafejki? można ukraść chociażby Twój komputer, z którego piszesz takie głupoty... skoro lecisz po kolegów to nie przejmuj się, tak samo robi 99% podobnych tobie...
co do alimentów to uważam, że jeśli powiedzenie prawdy miałoby spowodować tylko odsiadkę dla mojego ojca a nie spłatę alimentów, to raczej bym skłamał bo po co naszemu krajowi kolejny więzień na utrzymaniu ?
taa , jak sam zaczepie i dostane to mowi sie trudno , ale jak ide ulica i dostaje za darmo wtedy wpadam z kolegami. Czyli jak dostane na Solo od kogos z kims sie umawialem na walke to trudno , ponosilem ryzyko i tyle. Ale jak ide i podbiega do mnie 3 kolesi i laduje po ryju , to lece po kolegow , chyba proste.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
Albertus, zawsze jest co ukrasc, a jak sie spreza to nawet skarpetek i dywanow ci nie zostawia, co wtedy zrobisz ? Ehh ale co ja z dzieckiem dyskutuje...
z domu to nie wiem co bym zrobil , ale jak przyjechali mi na dzialke smiecie wyrzucic do lasu a ja akurat z babka bylem to za siekiere po sasiada i jechali szybciej niz przyjechali. jak by mi dom okradli , to jak bym wiedzial kto to bym nie dzwonil , ale jak bym nie wiedzial to bym pewnie zadzwonil na ta policje. Ale musisz wiedziec ze w takim malym miescie odrazu by bylo wiadomo kto.

PS. Nie mowie ze policja jest niepotrzebna , bo właśnie ze jest i to bardzo! tylko ze ludzie tam pracujący są nie odpowiedni , bo z tej calej komendy u nas gdzie ich troche pracuje tylko 1 Policjantka okazala sie normalna (ale to moze dlatego ze jest mloda i jeszcze tym chamstwem nie przesiakla)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 26-08-2009 o 12:38.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 12:42   #424
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Sylwester 2007 mój tata jechał po szampanie do domu, szanowni panowie policjanci idący chodnikiem, chyba mieli za złe, że nie mają normalnego sylwestra więc postanowili wmówić mu, na następny dzień że machali i krzyczeli, żeby się zatrzymał, co oczywiście nie miało miejsca, oczywiście kara musiała być, bo nikomu po sądach się latać nie chce a rodzina to niewiarygodny świadek. do tej pory jak widze tego ****a to mam ochote mu jebnąć, bo to że ma zły humor nie znaczy że ma sie wyładowywać na obywatelach bo oni są od pilnowania a nie wyciągania kasy jak to w naszym kraju jest niestety ;/
Jestem pewien, że nie został spisany odpowiedni raport i możnaby to było załatwić i bez kary i bez sądu. Ale do tego trzeba troche rozsądnego myślenia a nie "wewte albo wewte"
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 12:50   #425
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
taa , jak sam zaczepie i dostane to mowi sie trudno , ale jak ide ulica i dostaje za darmo wtedy wpadam z kolegami. Czyli jak dostane na Solo od kogos z kims sie umawialem na walke to trudno , ponosilem ryzyko i tyle. Ale jak ide i podbiega do mnie 3 kolesi i laduje po ryju , to lece po kolegow , chyba proste.
I 3 kolesi tak bije za nic? Zawsze możesz spieprzać. Mi się parę razy zdarzyło jak ktoś się do mnie rzucał bez powodu, jak gadają głupie teksty i jest ich nie za wiele to odpowiem, bo i tak nic mi nie zrobią, ale mogą się zgasić. Jednak raz miałem sytuację z kolegami na innej dzielnicy gadaliśmy z jakimiś dziewczynami (jedna okazała się dziewczyną jakiegoś kozaka) i nagle z bramy wybiega z 20-30 osób na nas 3 to się biegnie ile sił w nogach, a nie daje się pobić.
Cytuj:
z domu to nie wiem co bym zrobil , ale jak przyjechali mi na dzialke smiecie wyrzucic do lasu a ja akurat z babka bylem to za siekiere po sasiada i jechali szybciej niz przyjechali. jak by mi dom okradli , to jak bym wiedzial kto to bym nie dzwonil , ale jak bym nie wiedzial to bym pewnie zadzwonil na ta policje. Ale musisz wiedziec ze w takim malym miescie odrazu by bylo wiadomo kto.
Kto przyjechał? To się robi zdjęcia takich i na policję, Ty ich wygoniłeś to pojadą do innego miejsca, a dostaliby karę to może by w końcu obliczyli że wynajem kontenera taniej wychodzi
Cytuj:
PS. Nie mowie ze policja jest niepotrzebna , bo właśnie ze jest i to bardzo! tylko ze ludzie tam pracujący są nie odpowiedni , bo z tej calej komendy u nas gdzie ich troche pracuje tylko 1 Policjantka okazala sie normalna (ale to moze dlatego ze jest mloda i jeszcze tym chamstwem nie przesiakla)
Z tym się zgadzam, u nas jakiś tam do spraw nieletnich jechał tylko na opinii, że go się wszyscy boją wszystkich tylko straszył, wychodziło z tego, że jak ktoś zrobił jakąś głupotę i usłyszał słowo policja to spieprzał jak najdalej, a można by niektóre sprawy pozałatwiać. Ktoś z kim gadał on razu był traktowany jak winny (nie było pytania "czy to zrobiłeś?" Tylko: "dlaczego to zrobiłeś").

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 13:41   #426
Cheebie
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 08 2009

Domyślny

jak trzeba to ich nie ma xD
Cheebie jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 14:19   #427
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrew Pokaż post
I 3 kolesi tak bije za nic? Zawsze możesz spieprzać. Mi się parę razy zdarzyło jak ktoś się do mnie rzucał bez powodu, jak gadają głupie teksty i jest ich nie za wiele to odpowiem, bo i tak nic mi nie zrobią, ale mogą się zgasić. Jednak raz miałem sytuację z kolegami na innej dzielnicy gadaliśmy z jakimiś dziewczynami (jedna okazała się dziewczyną jakiegoś kozaka) i nagle z bramy wybiega z 20-30 osób na nas 3 to się biegnie ile sił w nogach, a nie daje się pobić.
No mi się często to nie zdarza ale było tak parę razy , uciekac troche wstyd by było , to nie duże miasto , tu każdy kazdego zna i pozniej naprawde opinia zszargana.

Cytuj:
Kto przyjechał? To się robi zdjęcia takich i na policję, Ty ich wygoniłeś to pojadą do innego miejsca, a dostaliby karę to może by w końcu obliczyli że wynajem kontenera taniej wychodzi
aparatu akurat nie mialem , bo to na dzialce. Pozatym pierwszy odruch byl taki , jak by pozniej pomyslec to moze i masz racje , pozniej z babka gadalismy o tym ale ona powiedziała ze sie boji , bo ja wyjade za pare dni a ona sama zostanie.

Cytuj:
Z tym się zgadzam, u nas jakiś tam do spraw nieletnich jechał tylko na opinii, że go się wszyscy boją wszystkich tylko straszył, wychodziło z tego, że jak ktoś zrobił jakąś głupotę i usłyszał słowo policja to spieprzał jak najdalej, a można by niektóre sprawy pozałatwiać. Ktoś z kim gadał on razu był traktowany jak winny (nie było pytania "czy to zrobiłeś?" Tylko: "dlaczego to zrobiłeś").
nom u nas tez tak proboja wrobic i wiele osob sie nabiera i mowi dlaczego ;D ja jak bylem maly , to mielismy zabawe stalismy na ulicy przez ktora jezdza tiry i rzucalismy im w przyczepy sniezkami , za zwykly byl 1 pkt , za taki z mlekiem 2 pkt za autobus (ktory tamtendy z 2/3 razy dziennie tylko jezdzil) 10 pkt a za policjie 100 pkt. Tyle ze jak ktos w policje rzucil to odrazu wszyscy dluga , no pare razy sie trafilo i raz mnie zlapali , a ja jako gowniarz przestraszony zanim oni cokolwiek powiedzieli to ja odrazu "TO NIE JA RZUCILEM" zamiast udac ze ide se poprostu pod blokiem ( bo to juz z 5 min pozniej bylo jak wracalem do domu) ;D ale pamietam ze wtedy tylko mnie spisali , koledzy wszyscy pouciekali wiec im sie nie dostalo. pamietam ze byli wtedy dla mnie bardzo niemili chociaz wiedzieli ze to nie ja ( wyróżniałem sie czerwona czapka) Jak teraz to wspominam to sie smieje z wlasnej glupoty , no ale czego sie spodziewac po 10 latku ;D

Cytuj:
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
stary 26-08-2009, 14:51   #428
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004

kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

Cytuj:
No mi się często to nie zdarza ale było tak parę razy , uciekac troche wstyd by było , to nie duże miasto , tu każdy kazdego zna i pozniej naprawde opinia zszargana.

seryjnie dla opinii u innych jestes gotow dac sie skatowac dla 30 osob. Jakie to... Dojzale!

nie no joke, wyjdz i nie pokazuj sie tutaj Albertus bo osmieszasz sie coraz bardziej.

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
kołbaś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 14:57   #429
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
W jaskiniach jeszcze żyjecie, że źle rozumiany "honor" liczy się bardziej niż rozsądek?
stary 26-08-2009, 14:59   #430
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
seryjnie dla opinii u innych jestes gotow dac sie skatowac dla 30 osob. Jakie to... Dojzale!
Skatować? Musiałby trafić na naćpanych psychopatów, a tak to poboli troszkę i przestanie, a fama "leszcza" utrzyma się dłużej. Nie rozumiesz, że niektórzy mogą mieć inne priorytety niż ty. Jakie to... Dojrzałe!

Dla jednych liczy się nowa kurteczka, inni cenią sobie spokój a jeszcze inni respekt kumpli na osiedlu

Cytuj:

nie no joke, wyjdz i nie pokazuj sie tutaj Albertus bo osmieszasz sie coraz bardziej.
Nawet jeśli się ośmiesza, to kim ty jesteś żeby wysuwać takie żądania?;d

Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 26-08-2009 o 15:01.
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 15:03   #431
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Nawet jeśli się ośmiesza, to kim ty jesteś żeby wysuwać takie żądania?;d
Ale on ma racje. Dziś przestałem wierzyć we wszystko co Albertus pisał. To jest po prostu niemożliwe, nawet w Polsce. Na podstawie jego życia można by napisać niezłą komedię.

Wiem co on teraz napisze, że nie będzie nic udowadniał, nie musimy wierzyć... Cóż, w Świętego Mikołaja też już nie wierzę, a to są bajeczki na podobnym poziomie
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 15:40   #432
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ja tam Cię nie znam i nie oceniam, ale szczerze wolałbym mieć zszarganą opinię niż twarz.

stary 26-08-2009, 15:45   #433
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Ale on ma racje. Dziś przestałem wierzyć we wszystko co Albertus pisał. To jest po prostu niemożliwe, nawet w Polsce. Na podstawie jego życia można by napisać niezłą komedię.

Wiem co on teraz napisze, że nie będzie nic udowadniał, nie musimy wierzyć... Cóż, w Świętego Mikołaja też już nie wierzę, a to są bajeczki na podobnym poziomie
możesz nie wierzyć , mi na tym nie zależy. Wiem swoje

ewentualnie , zapraszam do nas na tydzien/dwa , polazisz z nami jakis czas , wypijemy troche. i przez ten tydzien/dwa napewno jakies wspomnienia beda.

jaka komedie? moje zycie jest proste jak drut ; bylo duzo smiesznych akcji i duzo innych. Chyba jak kazde? no nie wyobrazam se jednolitego zycia , ze ciagle tak samo itp; nudno by bylo

Cytuj:
Ja tam Cię nie znam i nie oceniam, ale szczerze wolałbym mieć zszarganą opinię niż twarz.
widzisz , kazdy ma inny priorytet , ja wole dostac pare razy po ryju a pozniej moc normalnie chodzic po osiedlach bez strachu , a nie bac sie wyjsc wieczorem na dwor. Teraz jak ide ulica wieczorem to co chwile komus mowie czesc , bo znam ludzi i sie nie boje. A jak bym nie znal to bym pewnie bal sie kazdej grupy 10+ osobowej ktora idzie ulica.

niedawno u nas jakis cpun wydal dilerow czy cos tam a policja dala dilerom cynk kto i jak.

koles siedzi w kryminale ale niedlugo ma wyjsc , w calym miescie pojawily sie napisy "JOSZI ty kurwo" itp itd. i tu swietnie mozna zobaczyc jak sie konczy wspolpraca z policja... ktos im pomogl a oni jeszcze go udupili ;D bo chlop ma juz wyrok smierci podpisany. Czy nadal myslicie ze warto wspolpracowac z policja i sprzedawac???

tu macie kawalek z gazety
Cytuj:
Groźby na ścianach
Od 4 sierpnia trwa postępowanie dotyczące wywierania wpływu na oskarżonego poprzez napisy zawierające groźby. Napisy takie znajdują się na kilku budynkach w Siemiatyczach. Sprawa dotyczy porachunków siemiatyckich handlarzy narkotyków.

a tu link do tego (cala kronika kryminalna z tego numeru)
http://www.siemiatycze.com.pl/glos.p...ticle&sid=1470

Cytuj:

Ostatnio edytowany przez Albertus - 26-08-2009 o 16:04.
stary 26-08-2009, 16:21   #434
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Zszargana twarz +30 do groźnego wyglądu
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 16:25   #435
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004

kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

Albertus, nie sztuka jest znac cale gówno w miescie i mowic im czesc zeby nie dostac wpierdl, sztuka to jest to ze znasz cala smietanke i gowno ciebie nie rusza...
Co do zadan, moze moj staz tutaj pozwala mi oceniac kto tu sie nadaje a kto moze jednak za przeproszeniem
Ukryty tekst:
pierdoli
glupoty? Jednak nigdy nie wypowiadam sie za ogol a jedynie a mnie, co dana osoba zrobi, czy zachowa twarz czy jeszcze bardziej sie osmieszy to zalezy tylko od niej. Btw Albertus co do tamtej sprawy, to nie tak ze policja go sprzedala, poprostu bledy podczas sledztwa spowodowaly to ze diler poznal jego nazwisko.
@up
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Zszargana twarz +30 do groźnego wyglądu
-100 do zarywania lasek...

btw kazdy taki fajny a wlasnie slucham pewnego zespolu,
Cowards that hide behind their words,
Don't care whose feelings will get hurt
Their eyes are blinded by their rage,
Beware the voice without a face!

I w umie dotyczy to calego forum.

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.

Ostatnio edytowany przez kołbaś - 26-08-2009 o 16:32.
kołbaś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 16:36   #436
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Domyślny

Błędy śledztwa to jedno, ale nie koniecznie. Jeżeli był sobie ćpun i nagle znikł to się nim ludzie zainteresowali, jeżeli poszedł do więzienia (dostał mały wyrok, lub o wyroku nawet nie wiadomo), a policja zrobiła wjazd dilerom no to nie trudno skojarzyć fakty. Często policja (nie pachoły chodzące po ulicy) sugeruje osobą zamieszanym w narkotyki, które zeznają, żeby zmienili miejsce zamieszkania - mam dwóch znajomych co już się tak przeprowadzili i włos im z głowy nie spadł, a poszli winni do więzienia. Wszystko zależy od organizacji. Wiadomo, że w małych miejscowościach jest gorzej.

stary 26-08-2009, 17:27   #437
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
-100 do zarywania lasek...
Ale +50 do 'szacunu na dzielni', jeśli jeszcze nie wiesz, co jest w życiu najważniejsze : d

@Albertus
Jeśli TO są te Siemiatycze w których mieszkasz, to mam złą wiadomość (raczej dla ogółu niż dla ciebie): podział na Polskę A i Polskę B jest ciągle żywy.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 17:46   #438
Mikee
Użytkownik Forum

Mikee's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2008

Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Pokaż post
Ale +50 do 'szacunu na dzielni', jeśli jeszcze nie wiesz, co jest w życiu najważniejsze : d

@Albertus
Jeśli TO są te Siemiatycze w których mieszkasz, to mam złą wiadomość (raczej dla ogółu niż dla ciebie): podział na Polskę A i Polskę B jest ciągle żywy.
ehee nie bardzo rozumiem o co ci chodzi ?
Mikee jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 17:46   #439
Gordorczyk
Użytkownik Forum

Gordorczyk's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Pokaż post
wole miec + 50 "szacun na dzielni" niz + 100 "szacun na forum tibia.pl"
Полскa!!!
Gordorczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 18:04   #440
Miszczu
Użytkownik Forum

Miszczu's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005

Imię: Wobtof
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post

Ech ,człowieku małej wiary ,zobaczysz to uwierzysz. Według mnie mówi prawdę ale lepiej by było gdybym się mylił .

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania