![]() |
#421 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Albertus, ty to chyba na jakimś Dzikim Zachodzie mieszkasz...
![]() |
![]() |
|
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2008
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nerana
|
![]() Jak narazie policja mi nie zaszkodziła za bardzo. Gdyby ich nie było to byłby burdel, są jest źle, akurat taka ich praca, ale niektórzy to naprawdę porządni ludzie, a niektórze jebani ciecie, którzy chyba nie mają co robić. Przykład ?
Sylwester 2007 mój tata jechał po szampanie do domu, szanowni panowie policjanci idący chodnikiem, chyba mieli za złe, że nie mają normalnego sylwestra więc postanowili wmówić mu, na następny dzień że machali i krzyczeli, żeby się zatrzymał, co oczywiście nie miało miejsca, oczywiście kara musiała być, bo nikomu po sądach się latać nie chce a rodzina to niewiarygodny świadek. do tej pory jak widze tego ****a to mam ochote mu jebnąć, bo to że ma zły humor nie znaczy że ma sie wyładowywać na obywatelach bo oni są od pilnowania a nie wyciągania kasy jak to w naszym kraju jest niestety ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
PS. Nie mowie ze policja jest niepotrzebna , bo właśnie ze jest i to bardzo! tylko ze ludzie tam pracujący są nie odpowiedni , bo z tej calej komendy u nas gdzie ich troche pracuje tylko 1 Policjantka okazala sie normalna (ale to moze dlatego ze jest mloda i jeszcze tym chamstwem nie przesiakla) Ostatnio edytowany przez Albertus - 26-08-2009 o 12:38. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2009
|
![]() jak trzeba to ich nie ma xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Cytuj:
nie no joke, wyjdz i nie pokazuj sie tutaj Albertus bo osmieszasz sie coraz bardziej.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() W jaskiniach jeszcze żyjecie, że źle rozumiany "honor" liczy się bardziej niż rozsądek?
![]() |
![]() |
#430 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Dla jednych liczy się nowa kurteczka, inni cenią sobie spokój a jeszcze inni respekt kumpli na osiedlu Nawet jeśli się ośmiesza, to kim ty jesteś żeby wysuwać takie żądania?;d
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 26-08-2009 o 15:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Wiem co on teraz napisze, że nie będzie nic udowadniał, nie musimy wierzyć... Cóż, w Świętego Mikołaja też już nie wierzę, a to są bajeczki na podobnym poziomie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja tam Cię nie znam i nie oceniam, ale szczerze wolałbym mieć zszarganą opinię niż twarz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ewentualnie , zapraszam do nas na tydzien/dwa , polazisz z nami jakis czas , wypijemy troche. i przez ten tydzien/dwa napewno jakies wspomnienia beda. jaka komedie? moje zycie jest proste jak drut ; bylo duzo smiesznych akcji i duzo innych. Chyba jak kazde? no nie wyobrazam se jednolitego zycia , ze ciagle tak samo itp; nudno by bylo Cytuj:
niedawno u nas jakis cpun wydal dilerow czy cos tam a policja dala dilerom cynk kto i jak. koles siedzi w kryminale ale niedlugo ma wyjsc , w calym miescie pojawily sie napisy "JOSZI ty kurwo" itp itd. i tu swietnie mozna zobaczyc jak sie konczy wspolpraca z policja... ktos im pomogl a oni jeszcze go udupili ;D bo chlop ma juz wyrok smierci podpisany. Czy nadal myslicie ze warto wspolpracowac z policja i sprzedawac??? tu macie kawalek z gazety Cytuj:
a tu link do tego (cala kronika kryminalna z tego numeru) http://www.siemiatycze.com.pl/glos.p...ticle&sid=1470 Ostatnio edytowany przez Albertus - 26-08-2009 o 16:04. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Albertus, nie sztuka jest znac cale gówno w miescie i mowic im czesc zeby nie dostac wpierdl, sztuka to jest to ze znasz cala smietanke i gowno ciebie nie rusza...
Co do zadan, moze moj staz tutaj pozwala mi oceniac kto tu sie nadaje a kto moze jednak za przeproszeniem Ukryty tekst:
@up -100 do zarywania lasek... btw kazdy taki fajny a wlasnie slucham pewnego zespolu, Cowards that hide behind their words, Don't care whose feelings will get hurt Their eyes are blinded by their rage, Beware the voice without a face! I w umie dotyczy to calego forum.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 26-08-2009 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Błędy śledztwa to jedno, ale nie koniecznie. Jeżeli był sobie ćpun i nagle znikł to się nim ludzie zainteresowali, jeżeli poszedł do więzienia (dostał mały wyrok, lub o wyroku nawet nie wiadomo), a policja zrobiła wjazd dilerom no to nie trudno skojarzyć fakty. Często policja (nie pachoły chodzące po ulicy) sugeruje osobą zamieszanym w narkotyki, które zeznają, żeby zmienili miejsce zamieszkania - mam dwóch znajomych co już się tak przeprowadzili i włos im z głowy nie spadł, a poszli winni do więzienia. Wszystko zależy od organizacji. Wiadomo, że w małych miejscowościach jest gorzej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Ale +50 do 'szacunu na dzielni', jeśli jeszcze nie wiesz, co jest w życiu najważniejsze : d
@Albertus Jeśli TO są te Siemiatycze w których mieszkasz, to mam złą wiadomość (raczej dla ogółu niż dla ciebie): podział na Polskę A i Polskę B jest ciągle żywy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2008
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
|
|