Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-08-2009, 18:14   #441
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004

kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

Szacun na dzielni jest wart mniej niz 0, bo tak naprawde co ci to da ?? Spoko looz jestes ziom i masz 16 lat uwazajac ze ejstes kims bo maz szacun na dzielni bo dales sie pobic dla 30 typa, a potem starsi robia niespodzianke przeprowadzamy sie, jedziez do innego miasta/na 2 koniec duzego miasta, wygladasz jak by ciebie ktos otraktowal pla lancuchowa po twarzy i jestes 0 na nowej dzielni. Fakt bardzo perspektywiczne...

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
kołbaś jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-08-2009, 18:20   #442
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gordorczyk Pokaż post
wole miec + 50 "szacun na dzielni" niz + 100 "szacun na forum tibia.pl"
Albo +10 'do szacunku dla samego siebie' i 'własnego sposobu życia'. No, ale to kwestia wyboru.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mikee Pokaż post
ehee nie bardzo rozumiem o co ci chodzi ?
Ano o to, że żyję w miejscowości identycznej pod względem ludności i tu jakoś nikt nie gania nikogo z siekierą, w mieście żyją homoseksualiści a ludzie nie są cholernymi ksenofobami. Dodatkowo wszystko co robisz, robisz dla siebie, nie dla tego, że 'ktoś patrzy' i musisz utrzymać opinię.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 18:52   #443
Ulrikk
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
Szacun na dzielni jest wart mniej niz 0, bo tak naprawde co ci to da ?? Spoko looz jestes ziom i masz 16 lat uwazajac ze ejstes kims bo maz szacun na dzielni bo dales sie pobic dla 30 typa, a potem starsi robia niespodzianke przeprowadzamy sie, jedziez do innego miasta/na 2 koniec duzego miasta, wygladasz jak by ciebie ktos otraktowal pla lancuchowa po twarzy i jestes 0 na nowej dzielni. Fakt bardzo perspektywiczne...
Wiesz, jak masz już te 25+ lat, to raczej mało ważny jest 'szacun na dzielni' jaki się miało w wieku 16 lat, ale dopóki się te 16 lat ma, lepiej też mieć szacun

Nie wiem czy jest jakiś sens w ogóle tłumaczenia. Podejrzewam, że na tym forum jest duża grupka ludzi, którzy mają dużo 'znajomych' którzy są gówno warci, oraz druga grupa- która ma jedną porządną ekipę znajomych, na których zawsze można liczyć + znają dużo osób, którzy także są gówno warci, ale lepiej po 22 na ulicy ich znać, niż nie.

Ostatnio edytowany przez Ulrikk - 26-08-2009 o 18:59.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 18:54   #444
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

Ale z was nooby ;]

Co do szacunu na dzielni, to jest naprawdę ważna rzecz, gdyby nie 'szacun' to trzech typów, którzy mnie pobili na sylwestra (tak wiem, stare dzieje) odeszliby cali i zdrowi. Mówicie, że dostać w zęby i nie zwiać to 'plebejskie zachowanie'? Pff, ciekaw jestem kiedy się przejedziecie na swoich 'dojrzałych' przekonaniach, chociażby jak ktoś będzie wam podrywać dziewczynę, gdy ona powie "no zrób coś", a Ty co zrobisz? Odejdziesz?

Nie wiem, czego się czepiacie tego Albertusa, też uważam, że mówi prawdę, jednak czasem ciężko w to uwierzyć (aczkolwiek nie zdziwiłbym się, gdyby od czasu do czasu coś podkolorował). To, że w waszym życiu nie miały miejsca podobne sytuacje nie znaczy, że komuś innemu się to nie przytrafiło.

Ostatnio edytowany przez Ametystowec - 26-08-2009 o 18:55.
Ametystowec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 19:04   #445
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu Pokaż post
Ech ,człowieku małej wiary ,zobaczysz to uwierzysz. Według mnie mówi prawdę ale lepiej by było gdybym się mylił .
Gdybyś przeczytał WSZYSTKIE jego wypowiedzi (zwłaszcza te dawne z tematu Ultras i Dyskusje Światopoglądowe) to też nabrałbyś wątpliwości. Ale cóż, może dla mnie, człowieka spokojnego i bez problemów, po prostu trudno to sobie wyobrazić.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
chociażby jak ktoś będzie wam podrywać dziewczynę, gdy ona powie "no zrób coś", a Ty co zrobisz? Odejdziesz?
Bardzo mądre porównanie. To jedziemy dalej. Jak 30 typa będzie chciało cię postrzelić, to dasz się? Jestem pewien, że na dzielni będą o tobie mówić z szacunkiem, ale raczej dlatego, że będziesz już martwy.

@down: Z opowieści Albertusa sugeruję, że w Siemiatyczach wszystko możliwe.

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 26-08-2009 o 19:19.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 19:08   #446
Ulrikk
Guest

Domyślny

Jak ja kocham te wyolbrzymienia. Pewnie tak powstają te wszystkie historie o wielkich, złych dresach.

EJ A JAK BENDOM WAS SZCZELAC EFBIAJ TO BENDZIECIE UNIKAC JAK W MATRIKSIE?

Ametystowiec wam podał normalny przykład, coś co może się każdemu przytrafić, a wy z 30 typami wyskakujecie...

Ostatnio edytowany przez Ulrikk - 26-08-2009 o 19:14.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 19:38   #447
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Szczerze? To "szacunek ludzi ulicy" xd jest niewiele warty, w sumie ja tez mieszkam w niezbyt duzym miescie 40 tys ludzi, i NIGDY nikt mnie nie pobil, problemy sa/byly predzej ze znajomymi na osiedlu, ktorym odp**ala powoli. Bym chcial przytoczyc pewna kolej rzeczy...
Nie wiem w ilu procentach sie sprawdza, ale pewnie w sporej liczbie
0-13 lat jestes ziomem, niby fajnie czasem cos ukradniesz, inne dzieci cie podziwiaja
14-16 wciaz fajnie, imprezy wiekszosc osob cie lubi, no moze tylko nie ci, ktorym czasem spuszczasz "wpier*l"
17-20 znajomi, ktorzy bardziej powaznie pochodza do zycia, zauwazaja ze stajesz sie niezbyt przyjemnym kompanem do picia/zabawy i rozmowy
20-25 wiekszosc znajomych cie opuszcza, wyjezdzaja z miasta/studia i nie chca i tak sie zbytnio z toba zadawac, zostajesz na osiedlu ze stala ekipa jaraczy i ziomow, wkur** sie ze starzy znajomi nie zapraszaja cie na imprezy itd
25+ zaczynasz leciec po rowni pochylej, ew zakladasz rodzine, moze nawet wczesniej i jakos zyjesz zazwyczaj biednie lub brzydniesz i staczasz bardziej, stajesz sie starym kawalerem i pijesz dalej az wkoncu stajesz sie zulem

Moze nie jest dokladnie jak opisalem, ale ja tak to widze, granice wiekowe moga sie troche roznic. Ja generalnie od malego siedzialem na osiedlu, i mam kilku znajomych z ktorymi juz sie nie da imprezowac, przyjdzie ktos nowy - odrazu szukaja zadymy itd, malo kto juz z nimi chce imprezowac tak jak opisalem, staja sie odtracani przez spoleczenstwo, oczywiscie sobie wmawiajac, ze to inny sa "zli"

Ostatnio edytowany przez Exodus - 26-08-2009 o 19:39.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 19:43   #448
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Bardzo mądre porównanie. To jedziemy dalej. Jak 30 typa będzie chciało cię postrzelić, to dasz się?
Na kulkę w łeb trzeba sobie zasłużyć, a w szczękę można dostać "bo Mikołaj ma brodę". 30 głów z klamkami strzelająca do jednego człowieka? Pomyliłeś Polskę z jakąś Kolumbią czy Boliwią...
I mimo wszystko, kiedy widzę z daleka grupkę osób która wyraźnie ma ochotę coś dziś odjebać, wolałbym ich znać niż nie.

Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 26-08-2009 o 19:47.
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 20:04   #449
Abra93
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2008

Domyślny

POLSKAAAAAAAAAA
Abra93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 20:06   #450
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Świat: Iridia
Domyślny

Uwielbiam takie zdjęcia, kiedyś ktoś wrzucał tu zdjęcie Manciniego z Interu z karteczką "Inter śmierdzi"
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 20:11   #451
Ulrikk
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
I mimo wszystko, kiedy widzę z daleka grupkę osób która wyraźnie ma ochotę coś dziś odjebać, wolałbym ich znać niż nie.
No i to chyba wszystko na temat szacunu na ośce.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 20:32   #452
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Cytuj:
chociażby jak ktoś będzie wam podrywać dziewczynę, gdy ona powie "no zrób coś", a Ty co zrobisz? Odejdziesz?
Z zasady jak dziewczyna z głową na karku, to sama potrafi odpowiedzieć na yntelygentne zaczepki ze strony ziomkuff.
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 20:41   #453
Pacz_knight
Użytkownik Forum

Pacz_knight's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15

Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
Domyślny

Pojechalm z mlodszym bratem do szpitala na przeswietlenie reki i siedze tak sobie w poczekalni, a tu nagle taki maly chlopaczek (max 8 lat, nie wiecej), wyjmuje telefon z kieszeni.
Wyjmuje ten telefon i tak na mnie patrzy. Nagle puszcza jakis kawalek piosenki. Tak sobie slucham i nagle w tekscie slysze: "Firma, jp na 100%" (czy cos takiego - niewiem jak to dokladnie leci).
W rytm muzyki dzieciak zaczol w miejscu ruszac glowa i chwile pozniej podchodzi do niego jego matka i zabiera dzieciaka ze soba, jak gdyby nigdy nic.

Troche przykre ze taki mlody, a juz w tym wieku interesuje sie takimi "sprawami".
Nie zeby byl to temat tabu, ale pozwalac dziecku sluchac tego typu muzyki, w tak wczesnym wieku to glupota.
Reakcja matki tego dziecka tez mnie dobila, bo nawet nie zareagowala na glosna muzyke w miejscu publicznym, z takim charakterem pogladow.

Niewiem czy ten chlopak sam zalatwil sobie ten utwor, czy po prostu koledzy z osiedla mu przeslali, zeby wlasnie byc w tej "paczce" i zasluzyc na "szacunek".

Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 26-08-2009 o 21:19.
Pacz_knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 20:45   #454
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Pokaż post
Ale +50 do 'szacunu na dzielni', jeśli jeszcze nie wiesz, co jest w życiu najważniejsze : d

@Albertus
Jeśli TO są te Siemiatycze w których mieszkasz, to mam złą wiadomość (raczej dla ogółu niż dla ciebie): podział na Polskę A i Polskę B jest ciągle żywy.
u nas takie sprawy sa bardzo czesto , nie raz sie slyszy ze komus leb obcieli albo pobili na smierc (ostatnio mego kolege , tylko nie wiadomo kto )

Cytuj:
Albertus, nie sztuka jest znac cale gówno w miescie i mowic im czesc zeby nie dostac wpierdl, sztuka to jest to ze znasz cala smietanke i gowno ciebie nie rusza...
Co do zadan, moze moj staz tutaj pozwala mi oceniac kto tu sie nadaje a kto moze jednak za przeproszeniem
Ukryty tekst:
pierdoli
glupoty? Jednak nigdy nie wypowiadam sie za ogol a jedynie a mnie, co dana osoba zrobi, czy zachowa twarz czy jeszcze bardziej sie osmieszy to zalezy tylko od niej. Btw Albertus co do tamtej sprawy, to nie tak ze policja go sprzedala, poprostu bledy podczas sledztwa spowodowaly to ze diler poznal jego nazwisko.
@up
U nas policja sprzedaje i to ostro , kiedys mialem sprawe z kolegami i jeden byl takim dobrym kolega ze powiedzial ze to ja (co naprawde on zrobil , i tylko on a my bylismy swiadkami) zachodze na policje , i odrazu mowia do mnie , Sluchaj , my wiemy ze to on , ON MOWIL ZE TY , sprzedaj go to pojdziesz jako swiadek. ja odmowilem skladania zeznan , a przed sadem kolega sie przyznal , chyba go sumienie ruszylo ze we 2 pojechalismy jako oskarzeni a reszta swiadki. Efekt? kazdy z nas 4 dostal kuratora , za byle gowno. nam 3 moze i sie nalezalo za wczesniejsze przeboje , ale byl z nami naprawde dobry chlopak ktory nigdy nawet uwagiu nie mial w szkole a policje na filmach widzial.

Po takiej akcji jestem pewny ze to Policja dala cynk dilerom.

Cytuj:
ja szybko zdobywam towarzystwo , jak bylem miesiac na kursu w lomzy ( normalnie kursanci czesto wpierdol dostaja ) to juz sie zakolegowalem z ostrymi typami co odwiedzali poprawczaki itp. Jakos umiem sie zaklimatyzowac szybko.

Aaa i jak gdzies byles w porzadku to wszedzie taki bedziesz , ktos kto umie to odrazu poznac z jakiej gliny jestes.

Cytuj:
Aleksandrowo, gm. Grodzisk
Zajście z siekierą - sprawca aresztowany
4 sierpnia, po godz. 17.00, w Aleksandrowie, gm. Grodzisk, 29-letni mężczyzna siekierą zniszczył sąsiadowi rower oraz groził, że zabije współmieszkańców. Kiedy przyjechali policjanci, wanturnika nie było już w domu.
Podczas patrolowania miejscowości policjanci zauważyli go w przydrożnych krzakach. W trakcie doprowadzenia do radiowozu pijany 29-latek zachowywał się agresywnie i używał wulgarnych słów wobec policjantów. Został zatrzymany i noc spędził w areszcie. Dzień później Sąd Rejonowy w Bielsku Podlaskim aresztował go na 3 miesiące. Prawdopodobnie odpowie za zniszczenie mienia, groźby karalne i znieważenie funkcjonariuszy, za co grozi do 3 lat więzienia.
U nas chyba caly powiat taki ;D mielnik - ciagle pobicia ( wiem kto bo kolesie od nas z klasy sa z tamtad ;D ) , Grodzisk tam ten gwalciciel byl ;D a u nas to wogle

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 26-08-2009 o 21:06.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 23:50   #455
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Wiesz, jak masz już te 25+ lat, to raczej mało ważny jest 'szacun na dzielni' jaki się miało w wieku 16 lat, ale dopóki się te 16 lat ma, lepiej też mieć szacun

Nie wiem czy jest jakiś sens w ogóle tłumaczenia. Podejrzewam, że na tym forum jest duża grupka ludzi, którzy mają dużo 'znajomych' którzy są gówno warci, oraz druga grupa- która ma jedną porządną ekipę znajomych, na których zawsze można liczyć + znają dużo osób, którzy także są gówno warci, ale lepiej po 22 na ulicy ich znać, niż nie.
Ty, popatrz, ja mam jedną grupkę znajomych, na których zawsze mogę liczyć, i nikogo na mojej dzielni, kto po 22 mógłby być problemem. Może rzecz w tym, że nie żyję na blokowisku, gdzie nowe patologiczne pokolenie kisi się w g*wnie starego patologicznego pokolenia, tylko na porządnym blokowisku.

Cytuj:
Co do szacunu na dzielni, to jest naprawdę ważna rzecz, gdyby nie 'szacun' to trzech typów, którzy mnie pobili na sylwestra (tak wiem, stare dzieje) odeszliby cali i zdrowi. Mówicie, że dostać w zęby i nie zwiać to 'plebejskie zachowanie'? Pff, ciekaw jestem kiedy się przejedziecie na swoich 'dojrzałych' przekonaniach, chociażby jak ktoś będzie wam podrywać dziewczynę, gdy ona powie "no zrób coś", a Ty co zrobisz? Odejdziesz?
Nie sądzę, by moja hipotetyczna dziewczyna miała się podobać plebsowi, który się podwala widząc, że ona ma go w d*pie - a o tym świadczy już samo "no zrób coś". Swoją drogą, to jest trochę inna sytuacja niż niesprowokowany napad 30 chłopa, o którym mówił Albertus, nie sądzisz?

@down: dresy nie są złe, to po prostu debile (oczywiście nie wszyscy, bo zaraz się ktoś doczepi). Ale na mojej 'dzielni' tego bydła nie ma.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-08-2009 o 00:02.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 23:54   #456
Ulrikk
Guest

Domyślny

Ja tam nie wiem gdzie mieszkasz, ale podobno dresy som złe, więc chyba jednak jest ktoś po 22 kto może się dojebać?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2009, 00:06   #457
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

LASOOCH ,

wcale nie mowilem o 30 kolesiach !! to ktos musial dopisac ja napisalem ze dostalem wpierdol od PARU , a 30 to juz nie paru tylko to juz spora grupka ludzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2009, 00:08   #458
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Jakby ktoś obrażał moją rodzinę, dziewczynę, bliskich znajomych czy moje inne wartości to nie umiałbym odejść. Ryj nie szklanka, a honor i duma do czegoś zobowiązują. Jak ktoś mi pluje w twarz, to nie mówię, że to deszcz. A podrywanie jak jest natarczywe i zaczyna być chamskie to podpada (działanie wobec tego) pod obrazę.

Miasto, które przeżyło własną śmierć!

Regulamin
Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk
Parys jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2009, 01:00   #459
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Nie sądzę, by moja hipotetyczna dziewczyna miała się podobać plebsowi, który się podwala widząc, że ona ma go w d*pie - a o tym świadczy już samo "no zrób coś". Swoją drogą, to jest trochę inna sytuacja niż niesprowokowany napad 30 chłopa, o którym mówił Albertus, nie sądzisz?
Ta, tylko jeżeli te 'drechy', które podwalają się do dziewczyny z 'głową na karku', to czy nie byliby zirytowani faktem, że 'ona nie chce'? Może by poleźli za Tobą? O to mi chodziło, że odejść się po prostu nie da - zamknięte drzwi od klubu, zaułek, pobliże lasu - cokolwiek. Chodzi mi o sytuację, z której nie da się wybrnąć z twarzą (dosłownie i w przenośni) a dziewczyna ma zastępować 'ziomali z bloku'. Presja ze strony dziewczyny, która oczekuje, że ktoś ją obroni połączona z wątpliwym skutkiem ewentualnej ucieczki (30 typa - ciężko uciec).
Ametystowec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-08-2009, 01:15   #460
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:
Ta, tylko jeżeli te 'drechy', które podwalają się do dziewczyny z 'głową na karku', to czy nie byliby zirytowani faktem, że 'ona nie chce'? Może by poleźli za Tobą? O to mi chodziło, że odejść się po prostu nie da - zamknięte drzwi od klubu, zaułek, pobliże lasu - cokolwiek. Chodzi mi o sytuację, z której nie da się wybrnąć z twarzą (dosłownie i w przenośni) a dziewczyna ma zastępować 'ziomali z bloku'. Presja ze strony dziewczyny, która oczekuje, że ktoś ją obroni połączona z wątpliwym skutkiem ewentualnej ucieczki (30 typa - ciężko uciec).
jakby ciebie z dziewczyne napadlo 30 osob, to bys sie zaczal bic? niby honor, ale jak sa w miare normalni, to by nie musialo dojsc do bojki, a jak to jakies psychole to ciebie by skopali a z nia byloby gorzej. Fakt, facet powinien umiec przywalic po mordzie, gdy np. przypieprza sie 2 nacpanych typow, ale przy 30 to raczej glupi pomysl. Chyba, ze nazywasz sie John Rambo, to przepraszam.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania