|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() jak jest na czerwinym zyciu to sieka jak z karabinu ale bardzo łatwo go wykonczyc robiąc wbite rzucając firebombe i sie gdzie skitrac jak sie ladnie trafi to nawet bez straty zycia (((:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() Ja mielaem niemilo sytuacje gdy gralem pallkiem wylogowalem sie na dwarfach a tu ktos zlurowal hunter
Loguje sie i.... 2sec(2ciosy ) 1 cios 294(zostalo mi 2 rzycia) drugi 2 i normalnie mnie zatkalo Ale jest sposub na huntery wystarczy rzucis f-bombe i hunter jest dead bo ma malo rzycia Ps: sorki za blendy |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2004
![]() |
![]() nie widzialem jeszcze takiego PK jak hunter
![]() kiedys nie mialem co robic z mana wiec przywolalem sobie scorpiona ![]() DALEJ DALEJ MOJ SCORPIONIE ![]() a on poprostu bezczelny (hunter) jeden szczal i scorpion zgona zaliczyl a ja ze mialem lagi uzylem SD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Hunter na tej górce koło Ab-Carlin-Kaz jest dośc trudnym przciwnikiem.Wogule jest trudny do zabicia na otwartej przestrzeni,ale jak nie ma gdzie się skitrać(wieża na zamku koło ab),lub wezmie się go z f-bomb(najlepiej wejść poziom niżej/wyżej żeby niedostać w twarz) lub z niewidzialnością to jest prosty do zabicia.Ten gnojek to wredna męda wakli z tych strzał jak z kałacha a jak jest na red to już rzeznia,mam nie miłe doznania z hunterami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zgadzam się walić potrafi mocno,loot do tego gdzie słońce nei dochodzi i mało expa,zresztątak samo opłacalne jak slimy i fe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() ehh ale po co znoff ten temat robic juz bylo z 5 takich to po co wracac ?( ja tam wole zapomniec i nie chodzic 8)
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() hunter zdecydowanie nie jest potworem dla paladyna.Ponizej 25 levelu to prawie pewna smierc, teoretycznei mozna sie bawic w blokowanie tarcza i oszczepy,ale jak bedzie wiecej niz 2 to tez kaplica.Zdecydowanie nie polecam paladynom;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows world
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
|
![]() no, ja się na drania wybieram z hmmami i uhami/ihami. Trzeba w końcu pomścić własną śmierć
![]() Mam nadzieję, że nie będzie drugiej ![]() [edited: 2 tyg później załatwiłem z 10 z bliska więc zapolowałem na niego na otwartej przestrzeni. Dead na skutek paniki ![]()
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows world
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
|
![]() a, nie wiem, czy to było powiedziane wcześniej...
hunterzy to naprawdę prawdziwi pk (player killers). w statystykach tibii.com mają pierwsze albo jedne z pierwszych miejsc pod względem zabici hunterzy/zabici playerzy. Wypada ok 10hunterów na jednego gracza... Naprawdę sporo.
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Gród Wojów Wrocławiem Zwany
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Mordimer Madderdin
Profesja: Knight
Gildia: -- brak --
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 54/55
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() - Cyclops - Okolice thais Molst, Cyclopolis , Orcland
Które z tych miejsc jest najbliżej Venore i jak mam tam trafić ? Proszę o pomoc ![]()
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2004
|
![]() Cytuj:
wiem ze hunter jest mocny wali bardzo szybko i mocno ale za 294 [to mnie dopiero zatkalo] ja mialem 13lvl jak pierwszy raz huntera spotkalem walil jak z karabinu ale jakos dostawalem raczej za30-40 a nie za 294 !!!! dwarven shield scale armor plate legs leather boots skille 35//25 (nie smiac sie ja po prostu nie wiem gdzie skillowac) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Kilka technik bicia Huntera:
- Pally: Z tarcza, rzuca spearami na odleglosc (jak sie podchodzi, to hunter ucieka), a gdy sie go do red'a zjedzie, to dobrze jest szybko zakonczyc dzielo jakims czarem, np. HMM, gdyz wtedy zacznie nam uciekac i bic mocno. - Druid i Sorc: Z tarcza (Druidzi i Magowie maja slaby shielding, wiec nie wiem, czy oplaca sie bic hunterka) Jezeli nie jestesmy pewni, co do tego, czy uda nam sie zablokowac wiekszosc ciosow Hunterka, najlepiej rzucic sobie Manna Shield'a (zje nam manna, ale druidzi i madzy maja wiecej manny, wiec bedzie to bezpieczniejsze, jezeli nie jestesmy pewni swojich mozliwosci) I atak czarami. - Knight: Jesli ma sie dobry sprzet, wraz z tarcza i dobrym shieldem, to mozna bez obaw biegac sobie za hunterkiem i tylko gdy bedzie na redzie exurnac sie :-) ew. jak np. w zamku ElvenBone, stojimy sobie i atakujemy, a gdy zjedzie do red'a dobrze jest HMM'ka dokonczyc dziela zniszczenia ,zeby nie tracic duzo HP. Ogolnie ,to nie oplaca sie zabardzo go bic, 150 exp'a, a np. lepiej juz cyc'a ubic :-) Loot z hunta nie jest jakis eXtra, zeby oplacalo sie je bic hurtowo. raz za czas dla przyjemnosci jednako fajnie jest ubic kogos, kto sieje spustoszenie. btw. Ostatnio widuje coraz czesciej ludzi, ktorzy bija Hunterka do red'a i tak go zostawiaja, wtedy szybciej zabije innych. czesto zdaza sie to na wzgorzu huntera niedaleko Carlin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestre Zygi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: General Levy of Sarmats
Świat: Antica
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Macie racje hunter jest najardziej nieobliczalnym potworkiem (jakiego znam).
Ale zauwarzyłem że zazwyczaj jak dopiero zaczynam sie do niego zbliżać(a raczej wogule poruszać) to wtedy zaczyna walić takie combo że szok.Ja poprostu robie tak:daje full def.stoje w miejscu i wale z HMM,i powiem że narazie niezauważyłem żeby na redzie zaczoł walić jakoś szczególnie mocniej.Ale raz przekonałem sie jakie potrafi walić szybkie comba,widzialem jedną strzałe a oberwałem 3 razy( tesz chciałbym tak szybko strzelać,bo paladynem jestem)