|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() Niepodoba mi sie to zdanie "podbilismy juz polske teraz kolej na swiat" czy jakos tak wievc jak sie nie domyslacie tibia.xx juz was dogania a ta wasza oficjalnosc wobec cipsoftu tylko pogorszyla sprawe , oczywiscie niektorym si eto podoba ale tibia to gra i przedewszystkim powinien liczyc sie relaks a nie zachowujecie ze jak byscie dolaczyli triki do tibi to by sie swiat zawalil !!!
docencie te slowa krytki ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() mnostwo bledow gramatycznych i literowek w tej angielskiej wersji....wstyd ja troche "swiatu" pokazywac bo wyjdzie na to ze "Polaks" nie znaja angielskiego
#83 |
Guest
|
![]() [quote=Avatar Zemsty]Dobra robota. Troche przez to ta strona upodabnia sie do tibia.de ale to szczegol. Oferuje rowniez swoja pomoc w tlumaczeniu tekstow.
P.S Znalazlem jeden blad. W dzialach z bronia itp. nie powinno byc"Where you can buy it/sell it" tylko "Where can you buy/sell it. Ja proponuję dopisać "Dunno" i będzie poprawnie ![]() (Dunno where you can buy it) Może mały komentarz do wypowiedzi czytelników - wiem,że teraz to mozna już sobie załatwić chyba nawet papierek na brak IQ, ale dysleksja to taka wielka ściema,że lepiej postarajcie się pisać po polsku a nie po polskiemu dla zachowania szeroko pojetego honoru. W słowniku mozna sprawdzić, jeśli się nie wie. To po prostu wstyd. Niektórzy takie byki walą,że nie wiem,czy się śmiać, czy płakać. Trochę poszanowania języka. Tyle mówicie o patriotyźmie, a język ojczysty olewacie, 'Polska' piszecie z małej litery.....ech....WSTYD!!! Wracając do tematu-tylko rzuciłem okiem na tekst,ale już mogę powiedzieć to,co inni-STRASZNIE DUŻO literówek. Miłej korekty życzę ![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: low/low
![]() |
![]() jakbyscie mieli coś do Przetłumaczenia to jestem chętny !!
![]() ![]() ![]()
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
![]() ![]() |
![]() Taak to dobry pomysł.Teraz napewno będzie więcej ludzi oglądało tę stronę.
A może wkrótce wyprzedzimt tibie.de... ![]()
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() Moim zdaniem to świetny pomysł, żeby Tibia.pl była również w wrsji Angielskiej ale...
...Ale zawsze mam jakieś "ale" ![]() Irytują mnie i rozpraszają mnie te migające flagi. Czy moglibyście coś z tym zrobić, czy mnie tak zostawicie i będe musiał zjeżdżać niżej tak, żebym tego nie widział? |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
I czy ktoś mógłby mnie uświadomić co to za flagi? Bo kojarze angielską, amerykańską, australijską i chyba nowozelandzką. A ta reszta? |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 36
Skille: 67/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Popieram pomysł zrobienia strony tibia.pl po angielsku. Jest on jak najbardziej trafiony w epoce jednoczenia się świata, gdy głównym językiem świata jest angielski. Teraz nie tylko Polacy, ale i zagraniczni gracze będą mogli korzystać z polskiej bazy danych.
![]() Ostatnio edytowany przez Madius - 04-07-2005 o 11:31. |
![]() |
![]() |
#89 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |