|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() główny zażut (ja to sie pisze??) wobec mojego grania w tibie byl taki że marnuje prąd na bzdety, że prąd i internet sporo kosztują i że rodzice muszą płacić za jakieś bzdety, w sumie im sie nie dziwie bo mają racje a problem można rozwiązać poprzez znalezienie sobie roboty i dokładania sie do budżetu domowego, co prawda już w tibie nie gram i tak pozostanie aż do matury 2006 więć problem sam sie rozwiązał
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Nowy Dwór Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Max Crusher
Profesja: Knight
Gildia: Takeda-no Bushido Kai
Świat: Xantera
Poziom: 61
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() U mnie ojciec się czepia, że to przez tibie są wirusy (jakby wcześniej nie było
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() U Mnie się czepiają za to ze są za duże rachunki...w tym miesiącu 5 baniek jest ale to nei przez kompa a tak to gram ile cche i oni mi nic nie gadają a wy co sie tak dajecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stara mowi ze nie robie nic poza graniem ... LOL
Niewiem o co jej chodzi , codziennie pare godzin przebywam z qmplami na podwurku a w tibii tylko afkuje ... ![]() Co do problemów to jest ich troszke. Slabe oceny - to juz spokój bo wakacje ![]() Nie poscielenie łużka - borze kto ścieli łużko i tak za parenaście godzin ide spac. Nie wykonywanie obowiazków - ach te karteczki na stole -.- W dodatku ciagle pierdzieli zebym sie scial i ze hormony mi do głowy uderzaja n/c ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Imię: Ethnes
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() A mi mama jak za dlugo gram odcina palce (a moze cos wiecej...?)
powiedziala ze wyzuci mnie przez balkon jak jescze bede w to gral... Temat byl a pozatym jest bez sensu.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() ja mam dopiero przerąbane, bo tata rozciął kabel na dwie części, dorobił końcówki i rozdzielke... I jak siedzi w sklepie i nie ma klijentów to siedzi tak od 8:45 do 15:30 a w tym czasie (no może do 12:30) nie ma lagów w Tibii i wogóle wtedy nie gram... I juz chyba któryś miesiąc nie grałem w Tibie tylko siedze na tym forum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() u mnie nie ma problemów tylke tyle ile mi mówią bym dał mojej siostrze komputer bo sam siedze za długo i nic nie musze robic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Ja tam nie mam kłopotu z rodzicami ale kłopot z lagami i kickami :/ One działają tak samo jak rodzice niektórych, czyli nie pozwalają grać w Tibie :
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Moi starzy są spoko tylko że im czasem odbije i w czasie np.huntu dragon lordów odłączą mi modem wkuża mnie to totalnie bo rozumiem wszysto ale to....
Aż boli jak mi to robią ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moja mama bije mnie kablem od żelazka...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
|
![]() @up to fajna masz mame xD
Ja tam problemow takich nie mam oprocz tego ze mam posprzatac pokoj wyjsc z psem, wyniesc smieci ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() u mnie problemu prawie nie ma za rachunki, bo i tak trzeba zapłacić za internet 70 PLN miesiecznie, bo mamy stałe łącze. A komputer czy gram czy nie gram w tibie i tak jest na okrągło włączony...
![]() Ale jak gram za długo (nie dotyczy nocy sylwestrowej ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Moja mama mi nie pozwoliła grać w tibie
![]() ![]() Mama powiedziała, że może mi kupić każdą gre, ale nigdy pacca w tibii hehehe ![]()
Nie gram już w tibie, bo jest nudna ![]() Ostatnio edytowany przez Vitihud - 06-07-2005 o 07:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak grałem za długo, to matka wciskała wszystkie guziki na klawiaturze(jaki obciach był gdy stałem przed depo i coś bełkotałem ;P), a ojciec przyczepił się jedynie do Heroes 3, gdy się dowiedział, że mam diabły w armii(!), wyrwał wtyczke z kontaktu i aż mu szczęka opadła, że się komputer nie wyłączył(dodatkowe zasilanie mam).
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Jak czytam ten temat to mi się aż płakać chce
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jeszcze do niedawna moja mama nie przepadała jak grałem w Tibie. Po wyjeździe do Grecji jak troche zadziałałem tym co się w Tibii nauczyłem (mowa o języku). Teraz mam zezwolenie i jest OK.
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() fajnie rodzice was biją odcinają kable lol umnie sterzy gadają czasami abym wyszedł z psem lub poszedł na obiad lub kolacje a takto nic moż epo gwiazdce bedzie pacc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() :/ A co cię to obchodzi ??
U mnie jest tak że wywalam brata z kompa i gram w tibie i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |