|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja bardzo lubie klimat Tibi, tylko nie podoba mi sie, ze mozna chodzic w takich strasznie koloriwych sukienkach... Ludzie powinni chodzic bardziej ubrani jak w skury, to by bylo jeszcze bardziej klimatyczne(nie patrzcie na <<<ten obrazek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2003
|
![]() jak to co sie najbardziej podoba ???????? PK !!!!!!
przykladowo : siedzisz sobie na poh expiac na gs nagle padles ![]() logujesz sie na postac pk i killujesz kilku "freefragów" poprawa humoru gwarantowana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Ten klimat, ta grywalność - poprostu nieocenione!!! A tak najbardziej to ta ciągła pogoń do tego by być jak najlepszym, nabić mlvl, skile, lvl, zdobyć dobre eq. Droga do tego by zostać najlepszym
![]() ![]() Novar Bladestorm Sorcerer lvl 19 i mlvl 29
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Ja osobiście w tibi lubię zabijać potworki
![]() ![]() Jak by nie było możliwości porozmawiania z kolegami (czasem obcokrajowcami ) to gra by mi się znudziła po kilku dniach ,a tak nieraz zatapiam się w jaskiniach na cały wolny dzień. PS Offtopic - Ostatnio połamałem sobie noge i codziennie gram w tibie. Wkurzam się troche bo nie codziennie można sobie pograć , ( Connot connect to the game server ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Sam nie wiem. Niby ta tibia to tylko chodzisz-bijesz, chodzisz-bijesz a jednak ma to "COŚ" co sprawia, że bardzo trudno się od niej oderwać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
![]() |
![]() W Tibi niema co sie podobać, ale jak o muwią przedmówcy KLIMAT JEST SPOX. Noi można powiedzieć, żę "Tibia ssie" (ma zajebisą grywalność). A pozaym jedyną żeczą która mnie denerwuje to to, że prawie zawsze niemoge wejść na tibie: to many players online ... każdy kto niema pacca kocha ten napis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Mi się podoba zespołowość w Tibii. Jeżeli chcesz zrobić questa, wybrać się w jakieś wypasione miejsce, to w większości przypadków nie jesteś w stanie zrobić tego sam. Więc poszukujesz przyjaciół... niezbędni są tacy zaufani, żeby nie było problemu z podziałem loot'a, albo z tym, że ktoś "pozwoli Ci zginąć", tylko po to żeby zabrać Twój eq. Nie znasz ludzi, a musisz im zaufać...
No i oczywiście lubię ten dreszczyk... sama się dziwię, że aż tak się przejmuję tym, co się dzieje w jakiejś "głupiej" grze. W rl jestem raczej bardzo opanowaną osobą i niewiele rzeczy dostarcza mi takich emocji, jak np. wyprawa do Mintwalin albo orc fortece. Najpierw strach, potem niepewność, a na końcu radość z loot'a... a potem już tylko wielkie uff... przeżyłam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Ja najbardziej kocham w tibii to napiecie czy zza rogu nie wyskoczy mi jakiś rat lub mino guard
![]() Tibia jest cooltoffą grą i tyle.
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2004
![]() |
![]() mi w tibi najbardiej odpowiada już wspomniany klimat i realistyka czasów dzisiejszych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() Tibia to szeroko pojęte działanie psychologiczne. Tak, tak CipSoft opracowywując grę korzystał z porad dziesatek psychologow!Zostala ona stworzona pozornie z: beznadziejna grafika
lagami pk n00bami denerwujacymi stratami skilli i expa milionem podobnych rzeczy aby tak naprawde dzialac na umysl gracza, ktory w pewnym momencie decyduje sie na Pacca, bo chce czegos jeszcze lepszego. I to dla tego CipSoft niedlugo bedzie firma o milionowych zarobkach ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Mysle ze Wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |