|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Sin City
Imię: Neltharion
Świat: Furora
Poziom: 60
![]() |
![]() Jest rok 1948.Trwa wojna między siłami Aliantów, a siłami Oś.
Generał Sven zlecił Majorowi Avagerowi wraz z jego oddziałem Rangerów atak na osłabioną fortece na plaży Omaha w Normandii. LOL ??????? Jaki 1948 ???? Wtedy juz wojna sie dawno skonczyla !! D-Day byl przeciez w 1944 roku -.- Omfg niezle z Historia u ciebie ![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Simon Xino
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 8
Skille: 40/40
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
Film widzialem Powiem wprostSuper był i w ogule
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Z lekka sux
![]() I to nie był "Allied Assault", gdyż zaatakowali tylko Amerykanie. Za dużo MoH za mało historii, co? ![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 29-11-2005 o 11:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Posłuchajcie!TO JEST MÓJ FAKE I JA USTALAM KIEDY TO SIĘ DZIEJE ETC.!I nie czepiajcie się takich pierdół typu "kiedy to było" bo w końcu to mój Fake nie?... Oceniać plx0r.
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Gdybys zmienil nazwy, to nie mamy prawa. Sry. down: Czyli ja tez moge sobie pozmieniac bez zadnych skutkow Twoje dane osobowe? - moje zycie. Co? A zreszta, rob sobie co chcesz. Fake moze byc..
![]() Ostatnio edytowany przez sebcio - 29-11-2005 o 12:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
No i co z tego, że to Normandia i plaża Omaha?Ale mój Fake i mam prawo sobie zmienić jak mi pasuje.
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @ Data. Faktycznie,jeśli przedstawiałeś wydarzenie historyczne,a nie sam je wymyśliłeś to mogłeś przynajmniej sprawdzić rocznik.NIe powiedział byś że to twój fake,i możesz robić w nim co zechcesz,jeśli nie przyczepili by się do błędu ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
|
![]() Hej, Mistrzu, nie zapieraj się. Przyznaj, że popełniłeś mały błąd. To nic nie kosztuje...wystarczy malutki EDIT i po sprawie. Każdemu może sie taka pomyłka może sie przytrafić, to nic, czego można by sie wstydzić. Ciągle czekam na ciąg dalszy
![]() Choć, po namyśle, może autor przedstawia nam alternatywną historię? Sytuację, w której wszystko stało się później, a może nawet inaczej się skończyło...jak myślicie? ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aew... Boshe nic nie może być po mojemu?Ale jak wam to pasuje to dam tego edita.-.-"
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Widzisz Norah? Nie bolało ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Teraz piknie
![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam tylko nadzieje, że za tą uwagę nie zabijesz mnie w fake'u...ajajaj...po co sie odzywałem
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Omaha rulezzzz..... W inwazji na w Normandi a dzialo sie to w kilku sektorach brali udzial Polacy, Kanadyjczy, Anglicy i Amerykanie (Dobze ze nie BR;p).
Wiec ciekawe kto yu nie zna historii(Polacy brali udzial w ladaowaniu na plaży JUNO chyba jakas druga dywizja pancarna czy jakaś tam...( to dla tych którzy nie wiedza ze Polacy brali udzial w dzialaniach w Normandi)) Snajper za***iste heady trzepie ![]() ![]() ![]() Zrobic o wiele wieksza masakre tam inely tysaice ludzi ![]() ![]() ![]() 9,5/10
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() no dla mnie super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Część 2:"Zwycięstwo"
1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz i barkus hehehe znasz go wogóle?
![]() @ down hehehe a ja znam ![]() Ostatnio edytowany przez Turok_666 - 30-11-2005 o 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
Nie znam, ale nie mogłem nicka wymyślić. XD
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Moradin Miedziobrody
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ogolnie jest wporzo ale sie przypluje do pewnego askeptu....
Moze uznacie ze sie czepiam ale takie fejki so troche lekcewarzace.... Niezapominajcie ze tamci zolnieze walczyli i gieneli m.inn. za nas..... Moze widzieliscie Szeregowca Ryana, albo Kompanie braci.... Ja do takich tematow podchodze zupelnie inaczej, moglibyscie oddac im troche szacunkq.... Cytuj:
BTW. Polacy brali udzial na plazy JUNO , wbila tam 2 brygada(dywizja?) pancerda gen. Maczka Tak finalizujac, zastanowcie sie czy moralnym jest robienie takich fejkow.... ![]()
dla [n()()bów] pogarde... ." \,,/,(-.^),\,,/ Ostatnio edytowany przez 0rb - 30-11-2005 o 13:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Tak jak wcześniej...Dobre...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta druga częsć niezbyt. Postrzępiona fabuła raz sa w jakims pomieszczeniu z amunicja potem gdzie indziej. I w dodatku strzelaja na boki trafiając przy tym. Jak dla mnie nawet dobre ale są błędy i brak dramatyzmu tamtej walki. Żołnierze biegli w kilogramami ekwipunku przemoczeni z pociskami swiszczącymi nad glową tego jakos tu nie widze. Ale masz plus za oryginalny pomysł. Zrób bitwe pod grunwaldem hehe
![]()