|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2005
|
![]() a co jesli zaloze na siebie bsa i denoke uhy beda schodzic czesciej czy zadziej????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Podobnie a do tego bedziesz wolniej expil....
serio az tak Ci szkoda tych kilku UH na godzine?? sknera >.<
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() nie szkoda mi uhowo tylko przy uzywaniu gsa szybciej rosnie sword... a wole miec wyrownane skile;/ a godzina w ta czy w ta nie robi mi roznicy ta gra to chyba przyjemnosc co nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
|
![]() A ja expilem na scarabach od lvla 20 ze skillami 70/30. Teraz mam 95/60 na lvlu 57 royal pall (sprzedaje to konto juz nie dlugo). Ale tak a'propos knighta, zrob se skille 80/80, wes tego dragon lance, a bedzie ci schodzilo 3/8 UH na godzine, a kasa i loot wielokrotnie się zwrócom/
Nick: (nie pokazuje bo się mnie czepiają że brzydki) Profesja: Royal Paladin Świat: Nie pokazuje bo jest tam tylko jeden polak z takim lvl RP (ja) Gildia: zastrzeżone przez leadera Skille: 95/70 Miejsce zamieszkania: Edron |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Obecnie mam skile 75/74 (nie chciało mi się shielda dobijać xD) i schodzą 3-4 uhy na 40k expa, pomijając to, że w tym czasie mam już 2+ small amethysty, 2+ scarab coiny i 2,7k w złocie, więc skile 80/80 są mi zupełnie nie potrzebne.
@2up Olaboga, jakie to straszne, będziesz mieć sworda o 2-4x większego od shielda ... -.-
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() Moze dal ciebie to nie istotne jaednak dla mnie wazne mam skille 83/83 35lvl
i chce miec zawsze taki sam skile srowda i shielda jesli macie wiecej argumentow dlaczego mialbym expic gsem prosze bardzo przemysle i sie wypowiem tymczasem pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Tak, z Dragon Lance.
![]() |
#30 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Warszawa-> Mokotów
Imię: Szu Warlord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 107
Skille: 97/97
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2005
|
![]() A jesli mam skille 73/71 i chce z d-lance chodzic . to czy bedzie mi sie za uhy zwracac i ile expa gdzies w godzine wbije?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() to zes palnol mam oszczedzac czas chodzac z gsem i szybciej zabijac scraby zeby potem wiecej czasu marnowac i sie meczyc zeby shielda samego trenic... n/c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Wiesz co Ci powiem? ZRÓB K**** JAK CHCESZ !!!! Skoro itak Ci się nie podoba zdanie innych, to po co się głupio pytasz ...
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() nie chce juz sie tu wiecej wypowiadac bo zaraz oskarzysz mnie o nabijanie postow spytalem po prostu czy macie wiecej argumentow na co szuszu napisal bezsensowneko posta skrytykowalem to ale jak widac moja krytyka zostala jeszcze bardziej skrytykowana n/c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() moze jeszcze ktos sie wypowie co do uzywania dwuraka albo tarczy i lednorecznej broni nie konecznie na scrabach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
No napewno oskarże Cię o nabijanie postów, napewno ... Szczególnie, że licznika już nie ma. Po co bawić się w podawanie argumentów? Mówimy Ci jak jest lepiej, i albo będziesz tak grał, albo nie. Proste.
Ostatnio edytowany przez Lukis - 20-12-2005 o 19:41. |
![]() |
![]() |