|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Baron Kaldrick - Za to że jest.
Dobo - Za to że rozkochał w sobie większość forum metal militia. Wątpie czy jest jeszcze osoba która by to potrafiła... Widuję też wypowiedzi Taube, ale i tak ma dużo głosów, nie będę dokładał do kotła ;-)
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
![]() |
![]() Matek - za całokształt twórczosci i mądrość postów, oraz pomocność
Dobo - za jego humor ("ale wy wszyscy kvrwa mroczni" xP) @up: Ja potrafie rozkochać xP stawiam skrzynke piva każdemu z MM kto mnie pokocha no i tyle.. już xP HAHAHAH xD jak myslisz ze dostaniesz pivo to sie grubo mylisz... co najwyżej butelki bo piwo wypije sam! no... moze z kumplami xP
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Sama dokładnie nikogo nie znam, ale parę osób przypadło mi do gustu
![]() Ville Vallo - A bo fajny jest na IRCu. Można się pośmiać. Maffus - Bo pomocny jest, no i ogólnie fajny. Miłego Dnia.
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Jeśli można tu komentować:
Zabawne, że na forum o grze "Tibia", mało kto jest kandydatem na "Usera/Userke Roku" za wiedzę o Tibii. PS. Jeśli tu komentować nie można, to niech ktoś usunie posta (ktoś = jakiś moderator). |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() PRZYPOMNIENIE!
Nie głosujemy na moderatorów i administratorów. Osoby na których głosujecie nie mogą mieć bana w chwili głosowania. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() warto się jednak zastanowić nad czymś
nie wolno głosować na modów i adminów jednak jeśli się głosuje na moda ze względu na całokształt jego użytkowania forum ale nie moderacji samej, jeśli się dało głos na niego nie biorąc pod uwagę jego pracy, statusu oraz postów związanych z jego pracą, a jedynie wypowiedzi jako użytkownika.. i jeszcze jedna rzecz - to ma być użytkownik 2005 ![]() to są rzeczy, które należy wziąć pod uwagę, gdyż niektórzy głosując na najlepszego "użytkownika forum", wyznaczają osoby, które polubiły z "irc'a" tak więc w tę czy w tamtą stronę ranking nie jest wcale taki czysty ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie wiedziałam, że trzeba ci to tłumaczyć, ale widać lubisz dopisywać różne dziwne historie.. więc się spytam - a jak znasz kogoś wyłacznie z irc'a a ten osobnik na forum się prawie w ogóle nie udziela i widnieje tam tylko nickiem.. to też masz na niego głosować? dorabiasz dziwną ideologię do jednego stwierdzenia ![]() gdyż nigdznie nie napisałam, że ktoś "podpiera swój głos tym, że zna kogoś dodatkowo z irc'a" i trzeba się zastanowić czy na takich głosować, lecz dałam przykład jak ktoś może zagłosować, nie mając bladego pojęcia jak ktoś może 'działać' na forum a jedynie sugerować się znajomością z irc'a jeszcze jakieś... dziwne pytania? ![]() edit: aha.. i proszę, nie cytujcie mnie, bo to stosowane na dłuższą metę rozjeżdżać będzie tylko topik stosujcie "@Taube" ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 02-02-2006 o 15:56. |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @Taube (
![]() Ale podaj mi wiecej niz 5 osob ktore sa na ircu a ktore nie udzielaja sie na forum a ludzie na nich glosuja. Jezeli nie znajdziesz to wyprzedze pytanie - po co takie kryteria stawiasz jaki to jest marny procent uzytkownikow forum
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ville
ekhem.. zauważ, że ja tylko stwierdziłam jedną rzecz, a nie podałam jakieś wielkie kryterium ![]() ![]() jeśli choć po części w tym prawdy nie ma, to możesz mnie naprawdę poprawić, ale jeśli nie, to chyba zaprzeczyć nie sposób ![]() a są tacy, którzy tam się udzielają, gdy tu im się już od dawna nie chce, a są tacy, którzy tylko tam nickiem siedzą, a na forum sporo piszą są też tacy którzy się udzielają w obu miejscach ja powiedziałam jedynie, żeby obu rzeczy mimo wszystko nie mylić, gdyż są one jednak różne ![]() ![]() dajmy lepiej innym swe głosy oddawać, by się tutaj to nie przerodziło w jakąś wielką dysputę - wszak cel jest jasny i klarowny tego topiku ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() OFICJALNIE ZAMYKAM GŁOSOWANIE. ZARAZ PODLICZĘ GŁOSY I UMIESZCZĘ TEMAT Z SONDĄ!
|
![]() |