|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
|
![]() Tak to już bywa jak ktoś bierze się za coś o czym nie ma zielonego pojęcia
![]() Szkoda tylko, że takich "mądrych" psychologów w naszym kraju jest wiecej ;/ |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDAŃSK
Imię: Boryna Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 101
Skille: 20/25
Poziom mag.: 66
|
![]() przede wszystkim nalezy odroznic fakty od kompletnych bzdur
coraz wiecej mlodych w tym kraju to kompletne debile, dresiarze bez zajecia. rosnie przestepczosc, chamstwo etc. Niestety wg mnie kompletna bzdura jest zrzucanie winy na jakies filmy czy gry. nie jestem co prawda psychologiem (chociaz ci robia igly z widły i po swoch "badaniach" dochodza niejednokrotnie do idiotycznych wniosków) ale na przykladzie swoim i kilku znajomych ktorzy graja m.in. w tibie wiec ze to nie ma kompletnie znaczenia. Jak ktos ma nasrane to poprostu ma. a na tvn nie wrzucajcie bo to nie wina jakiejsc stacji telewizyjnej tylko podejscia polaków do sprawy
Chdźby piwo było z gówna nic mu w smaku nie dorówna Ostatnio edytowany przez Boryna - 30-04-2006 o 13:32. |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() :S o lol no i co koniec świata ? i tak nikt nikomu nie zabroni w to grać :S
|
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Wlkp
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Jeszcze niedawno lubiłem stacje TVN a bardzo Fakty w których były rzetelne informacje... W tej chwili zrobili z siebie kompletch idiotów, pokazali jak sie przygotowują do programu.
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2004
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
|
![]() Jeżeli chcecie im napisac co myslicie o tej audycji to tu mozecie łatwo i szybko to zrobic: http://www.tvn.pl/kontakt.html
Adresat: współpraca z widzami. Ja juz im napisalem co zrobili zle ;] |
![]() |
![]() |
#226 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@mody: dwie prośby: a) przelećcie warnami w tym temacie za wszelkie wyzwiska, regulamin chyba i tutaj obowiązuje... b) zamknijcie ten temat, to jest po prostu żałosne!...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 30-04-2006 o 14:24. |
||
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Nisko
Imię: Silencer'ian
Profesja: Paladin
Gildia: B22
Świat: Nisko
|
![]() "Gdy dorosne zostane psycholożką"
![]() Brakuje jeszcze by sie teraz uczepili team'u tibia.pl ze sa " ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]() Nie kumam TVN: jak można się zabrać za temat nic o nim nie widząc? To hamskie z ich strony, że tak o na gadają. My tu cierpimy a oni się cieszą. My im nic nie zrobiliśmy a oni nas jakby batem smagali!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Cytuj:
@drom: Jestes zadowolony?
![]() |
#230 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
* Matek smieje sie czytajac wypowiedzi Szpicla
![]() |
#231 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#232 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kalanus Nepirus
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Skille: 70/48
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() "Ja was nie rozumiem , czego wy się czepiacie biednego chłopczyka który matkę poobijał krzeslem - PRZECIEŻ PADŁ PRZEZ NIĄ" - ŻART
![]() A tak wogóle to TVNowi się w łepku poprzewracało , nie mieli tematu to sie tibi uczepili , na świecie (nawet w samej Polsce) napewno są tematy "godniejsze" uwagi TVNu. No ale już sie nie odstanie. Według mnie pani psycholog powinna się poddać wieloletniej kuracji na ul.Aleksandrowskiej w Łodzi (szpital psychiatryczny) ![]() Cytuj:
![]() Zgadzam się z tekstem o 2 idiotach - jakby wzieli naprawdę pierwszego z brzegu gracz to nie byłoby szansy na trafienie takich 2 noobów 1 albo 2 na pewno powiedzialby więcej. ![]() Sorry all za literówki ale mi ALT siada . ![]() Ostatnio edytowany przez kalan - 30-04-2006 o 16:06. |
|
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Interesuje mnie, dlaczego reportarz o Tibii w którym zostały podane nieprawdziwe informacje spowodował taką falę wściekłości. Co was obchodzi to, że jakaś idiotka powiedziała to co wiedziała (a raczej to, o czym nie miała bladego pojęcia)? Godzi to w wasz honor i poczucie godności? Troche pomyślunku. Przecież przez to świat wam się nie zawali, a jeśli wpłynie to na waszą decyzję o rzucenu Tibii (w co wątpie) to lepiej dla was...
|
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Nie rozumiem jednej rzeczy, dlaczego ludzie prowadzą konwersację, na temat gry, w którą nigdy nawet ani razu nie grali, a argumentami są ich własne, błędne z resztą wymysły?
Kiedy np rozmawia się o narkotychach, alkoholu itp, do których z resztą miedia porównują Tibię, zaprasza się osoby, które są lub były w to zamieszane, i to one wypowiadają się na temat i odpowiadają na pytania. Na tym polega sensowna i owocna rozmowa, bo z domysłów wiele nie wyniknie. A jak jakaś telewizja będzie chciała zrobić program to proszę bardzo, ale zaproście tam przedstawiciela CIP Softu i kilku szanowanych graczy, wtedy można przeprowadzić senswoną swego rodzaju konfrontację. Jednakże media szukają TANIEJ, w każdym tego słowa znaczeni sensacji, aby tylko poszerzyć swą popularność zapraszają jakichś psychologów. "Jakichś" zostało użyte celowo, ponieważ są to ludzie, którzy nigdy nie zetknęli się z Tibią i niewątpliwie nie mają pojęcia na czym polega rozgrywka i jakie są jej zasady. Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 30-04-2006 o 16:20. |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 36
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Nio to widze ze sie fajnie robi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: jak na razie wymiata tekst: "Tibia ma ponad 270 poziomow trudnosci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() może faktycznie jest się czego czepiać?
ktoś tu pisał o niezliczonych zaletach tibii... jakieś konkretne przykłady? bo to, że interface jest po angielsku chyba powodem do nauki języka nie jest... "kolega jest knajtem i wali z axa..." a może źródło zarobku? raczej większość osób wydaje na to pieniądze sposób na zabicie nudy? chyba ogólnie czasu i życia tibia to gra jak każda inna, powinna raczej być źródłem rozrywki a nie nienawiści do bogu winnej stacji telewizyjnej i powodem rzucania sarnim ścierwem... tibianie, o których mowa w telewizji to faktycznie osoby chore, króte zupełnie straciły poczucie reczywistości. cała reszta graczy nie powinna się zbytnio przejmować tymi bzdurami. potraktować to raczej jako przestrogę. |
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]() mam nadzieje ze z tym lasowaniem mózgów nie o mnie
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]() "...moj kolega jest najtem i wali z axa a ja jestem druidemi wale z hmmmm wanda..." tvn sie poprostu kompromituje ...
|
![]() |
#239 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ja tez prosze o to, bo tak to nie moze byc, odszkodowanie nalezy sie dla CipSoft , kurde no, przetlumaczcie plis ![]() |
|
![]() |
#240 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ehz... Widze ze wielu z uzytkownikow forum nie doraslo do komentowania newsow.
Poinformowalismy was o tym, nie po to zebyscie zaczeli bluzgac TVN, tylko zebyscie o tym wiedzieli. Wszyscy sami wiemi jak TVN sie skompromitowal, wyzywanie tutaj nie ma sensu, jak zawsze zreszta. Rozdalem duzo ostrzezen i banow i na przyszlosc radze pamietac, ze na forum wymagamy kultury. |
![]() |