|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Radzę przeczytać poradnik "Wiecie w ogóle co to jest noob? " bo ty najwyraźniej nie wiesz. Facet nie wiedział i tyle, to oznacza że jest newbiem. A newbie/noob to spora różnica. I jak narazie wydaje mi sie że ty powinieneś iść z tego forum a nie on...
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Nie czesto pisze w tym dziale akurat, ale jak widzie takie teksty to po prostu czuje potrzebe wyrazenia sie... Ja mialem level 59 Elite Knighta raz... Chcialem sprzedac Bohy, ktos do mnie napisal ze za 35k kupi, ide tam, staje przy nim, trade, akceptuje, i wiesz co? Sprzedalem za 3,5 k, wiesz dlaczego? Bo sie POMYLILEM! KAzdy ma prawo do takiej pomylki! BYlem zmeczony, wogole sie zalogowalem tylko na 5 min, zeby sprawdzic sytuacje, i tu to? Kazdy ma prawo do czegos takiego, nawet Eternal Oblivion, wielki ''Mistrz Tibi''. Odczep sie od tego chlopaka, dobrze?
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() [quote=daro_16]Oryginalnie napisane przez daro_16
..... .... Ja ostatnio przechodzac kolo carlin wpadlem na pomysl wyczarowania rabita no i wyciagolem go z Magic Hat... ironia... Daj ssa <lol2> nOOb jestes i tyle . wyjdz i nie wracaj z tego forum jak masz takie glupoty pisac .... a tak nawiasem mowiac ... co to znaczy dla ciebie "wyczarowal" ?? moze polozyl na ziemi tego torcha .. ?? ha ha ? Wiesz mam pomysl powiem "exana Dragon Scale Mail" i wyrzuce pod siebie DSM'a ok ? ironia. [quote] takich ludzi nienawidze kozaczy sie na forum a w prawdziwym życiu jest nikim czlowiekiem grającym w tibie by zapomniec o tym ze prawie niezdal do natepnej klasy przez to ze woli grac na kompie a nie sie uczyc czlowieku daj se juz spokoj jak amsz tak gadaj to niegadaj wogole widzisz ile ossob cie obsarowalo? najlepiej to wez idz z tad i niewracaj bo niemoge wytrzymac PS@prawie przeklinalem xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Moim zdaniem autora tematu mozna jednak zaliczyc do noobow ale nie dlatego ze dal sie nabrac w tibii (kazdy w koncu kiedys zaczynal i wszystkiego nie wiedzial) ale dlatego ze nie uzyl magicznego przycisku szukaj bo bylo juz kilka tego typu tematow i nie wiem po co zakladac nowy?
Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 08-07-2006 o 10:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: ...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
Ty wyjdz i nie wracaj ;] Jestem ciekawy jak ty zaczynałeś
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny gracz
Imię: nieważne
Profesja: Knight
Świat: aurea
Poziom: 12
Skille: 40.40
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() koles ktos cie wrobil poprostu stajesz kolo mostku rzucasz na 2 kwadraciki jakas rzecz i ci teleportuje do tego miejsca przed mostem oj musisz sie wiecej dowiedziec o tibi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() up@
Ostatnio Cipów widziałem rok temu na test serwie na tinquadzie ^^ offtop@ ja gram w tibie 2 lata jak myślicie jestem newbie?? ![]() ![]() Topp ![]()
Obrazek max. 20kb <--- sranie w banie, nie prawda! xD ![]() Ja mam Pac'c'a co tak capie? A to ja tak capie za długo siedze w tibii i w ogóle ;] Ostatnio edytowany przez Mateusz the vampire - 18-07-2006 o 11:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|