|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto jest bardziej saxor | |||
MayGyver |
![]() ![]() ![]() ![]() |
29 | 39.19% |
humz0r / hoomik |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 60.81% |
Głosujących: 74. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() MacGyver: Jezeli opowiem sie po Twojej stronie bedziesz codziennie za mnie wynosił śmieci i czochrał mi świstaka ?
Hoomik: Jezeli opowiem się po Twojej stronie będziesz mi codziennie robił kolacje , wynosił za mnie śmiecie i zaspokajał fantazje erotyczne mojego psa? A tak poważnie: Hoomik [about this topic] Ty juz nie masz co w domu robić? czy chciałes sprawdzic jak ten temat się rozkręci? W sumie wyszło ![]() Gangrel jest troche sux bo chciał zebym zmniejszył moją kochaną sygnaturkę, którą chcę zhackowac swiat :/
|
![]() |
#22 |
Nieobecny.
|
![]() Pierwsza myśl po przeczytaniu topiku tego topika (sic!): YAF. czyli?
YET ANOTHER FLAMEWAR |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Dobra prowokacja to taka bezkonfliktowa. Pamięta ktoś mój temat o mleku?
![]() |
#24 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() z racji, iż w ankiecie nie ma $orca, odmawiam głosowania
![]() @up: skleroza nie boli, ale pamiętam ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Hoom ssie pale jak malo kto, wykorzystuje analnie kozy i masturbuje sie jak nikogo nie ma w domu. May natomiast wydymal w nos dromadera, a takze poddawal sie oralnym zabawa z pewną lasicą, wiec z latwoscia mozemy stwierdzic, ze oni obydwaj sa sax00rami! Prawdziwa elita to jestem ja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Krzyżak
|
![]() MayGyver nie jest sax0r bo jest wobec mnie miły. ^^ Co do hooma to nie będę się wypowiadał. ; )
@hoom: Widzisz? Ja też nikogo nie obrażam - jestem najczystszym dobrem samym w sobie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Niechce mi sie pisac aczkolwiek wymusze w sobie tych kilka zdan
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
P.S. Pytalem sie was juz czy macie wszyscy okres? P.S.2 Nie glosowalem bo obu lubie
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 17-08-2006 o 22:47. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() a ja tu mam dylemat
![]() z jednej strony miłoby było zobaczyć te pierwsze punkty warnów, jakie obiecuje słodko MayGyveruś... ale z drugiej.. jeślibym na niego zagłosowała... to nie zobaczę już, jak przeskakuje nad ziemianką ![]() a tak poza tym to nie można założyć, że obydwoje są na równi saxor? ![]() jakże wy uwielbiacie te spam-topiki ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() a tak wogóle to wszyscy zdrowi w domu? nie macie już co robić pod swoją strzechą? To jak ktoś sobie założy temat czy może ustrzelić draga na 12 lvl to wtedy jest to zaśmiecanie forum, ale ja się pytam czym ten temat jest w takim razie? Co autor miał na myśli, ani temat śmieszny ani poważny ni w 5 ni w 9. Z tego co widze to większość co tu sie wypowiedziała jest sux
ps.uważajcie na jednonożne pingwiny w zielono różowych czapkach z pomponem, to groźne bestje
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() @up
nie wiem jak Ty, ale ja widzę różnicę między tematami w stylu "mamo, kórwa mam usmy lewel, a wy nie, hehehe" albo "eeje jak siem robi krezke w pajncje", a tym :-) |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Oj, VV, coś sie z Tobą złego dzieje. Nie do końca wiem, o co Ci chodzi, ale to raczej Ty mnie wkur... zaczynasz... May zbanował mnie dokładnie dwa razy. Od prawie roku - to tak btw ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Szczeze mowiac wydaje mi się iz forum.tibia.pl przechodzi okres... W średniowieczu były to dni "Opęętania", a tutaj są "Truskawkowe dni". Proponuję aby kazdy z nas zalozyl sobie konto facc na rooku i zalanczal screeny do 8 "lewela" wyzej nie, to bedzie cos ![]() Jak juz tak od*******a to podazam znowu zapic gorycz po wczorajszym meczu [przegranym not' a bene ;/ ]
![]() |
![]() |
#34 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Supełmen:Twoje tematy o mleku były znacznie lepsze niż te które są produkowane teraz;/ Kolejny temat baj Elyta for fun.Szkoda ,że tylko dla was jest to śmieszne,ale to przecież nie ważne dobłanoc;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() A ja nie. Tak samo ynteligentne.
![]() |
#36 |