|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() @up
Może to Cipy zauważyły twoją stronkę i <hack> <hack> xD @Barber http://www.tibiame.com/installation/?language=en Jak na razie to nie było u mnie komunikatu o nowej zakładce internetowej :\ A pisało po wypełnieniu tego co trzeba w ''Download''. Na końcu pisało coś o tam ''newstlerrer'' ![]() EDIT: Jak się ściąga bo mówiąc krótko niechce mi się szukać ![]()
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 01-09-2006 o 10:03. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: PoLsKa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 40
Skille: 80/50
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja sie chyba źle wyraźiłem chodziło Mi od strone z downloadem na KOMPUTER TimiME a nie na tel
|
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Ostróda
Imię: Sir Venix
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 35
Skille: rod/24
|
![]() ja sobie pogram bo mam na abonament nie na karte
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Szkoda że nie zrobili tego na motorole MPX 200
pograł bym se |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Radzio de'Knight
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jakieś tibiopodonbe gierki na komórki robią, ale jak była petycja złożona o zrobienie wersji dla Linuxa to nie
![]() Głupie cipki. n/c |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() To sa chyba jakies zarty! na linuxa sie CipSoftowi niechce zrobic klijeta a na telefon tak! It's JOKE ?!?!
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Chodzież
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Madame Rosa/ Masqe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vandetta/ Inshon
Świat: Candia/ Furora
Poziom: 156
Skille: 95/86
Poziom mag.: 8
|
![]() Niedługo będzie: "Tibia na żelazko", "Tibia na mp3","Tibia na lodówkę" i "Tibia na konsole".
A poważnie rzecz biorąc, wydanie Tibii funkcjonującej na telefonach komórkowych (i to tylko niektórych!) uważam za posunięcie nielogiczne. Oczywiście, przyniesie im to pwne zyski, aczkolwiek nie widzę sensu w tym postępowaniu. Wersja Tibii na Linux przyniosłaby im znacznie więcej zysków, a jednak nie chce im się jej robić!? Tutaj nie pomoże "aaa na linuxa nie ma a na kome jest co za debile" bo wyjaśnijcie mi jaką to posiada logikę. W każdym razie, Tibia na Linuxa byłaby bardziej opłacalna niż Tibia na komórkę bo: 1. Grałoby więcej ludzi 2. Byłaby na WSZYSTKIE Linuxy 3. PACC kosztowałby minimalnie 95 zł, a PACC na komórki kosztuje 40 zł. 4. Więcej ludzi kupiłoby PACC, bo więcej by grało Niestety, teraz wady wersji Tibii na Linuxa: 1. Przeludnienie, trzeba by zrobić oddzielne servery na Linux i na Windows 2. Brak wolnych domów ![]() 3. Odejście niektórych playerów - gdyby powstało TAKIE przeludnienie sporo osób by odeszło. Co prawda przeludnienie nadal by istniało - jednak usunęło by się sporo PACCów i materiałów na PACCi. Końcowo: nie wrzeszczeć jak ludzie z 20 IQ, tylko myśleć. |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() @upup
Nie kminisz.... TERAZ tylko jest tibiaME na kome za darmo, normalnie jest chyba ze trzeba zaplacic. Po 2 cipsoft mozliwe ze ma jakies kontrakty z firrmami robiacymi telefony. Po 3 w RL tibiamozesz gfrac na foaccu spokojnie, a w tibiiME tak jak slyszalem na tym forum po 10 lvl na faccu dostajesz coraz mniej expa, wiec jest wiekszy wymog kupienia pacc. A wiec glupot nie opowiadaj ;] a tak apropo tibia ME istnieje juz dluuuuuugo (okolo4 lata) a 4 lat temu wersje na linuxa byly |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Mam problema normalnie whodze na wap.tibiame.com na kompie wciskam english-download-tibiame v1.4 (czy jakoś tak) i czekam troszke długo i mi wyskakuje komunikat nieobsługiwane dane a podobno na kazdy fon co ma colory i 128/128 pikseli (mam siemensa s 65) na telefonie ax 72 wyskakuje natomiast Błąd 300coś i tak samo nic nieidzie ściągnać moze poradzicie jak to naprawić albo ściagnąć a może ma ktoś kabelek i zamieścił by gre na forum prosze o pomoc
|
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Nie działa ten emulator Tibia ME, prosze o PW ci co mi tak powiedzieli
![]() @ do tych co mają linuxa Przegrajcie se od któregoś z kolegów Windowsa, możecie se luzem grać w Tibie no i jest lepszy od linuxa, no chyba, że macie macintoshe
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Dragon of Piorun - 03-09-2006 o 20:42. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niewszystkich stać na inernet w komurce
![]() ![]() i wdodatku mam dopiero 10lat i niemam telefonu komurkowego xDD
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() emulator działa tylko trzeba go umieć uruchomić, Forum już działa, możecie tam pisać (tylko zmiast forum.tibiame.pl tibiame.pl/forum)
|
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Radzio de'Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może mi ktoś powiedzieć do kiedy można w to grać za darmo?
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Imię: Zhakowany ;(
Gildia: Forsaken Ones
Świat: Pythera
Poziom: 20
Skille: 60/56
Poziom mag.: 3
|
![]() co trzeba zrobicc zeby dzialalo?? o_0 bo mam juz sciagnieta ale wlaczam i jest puste tlo :/
@edit: juz dziala...ale nie umiem sie zarejestrowac zeby grac...pisze ze nie znalazlo serwera. plz pomozcie :/ Ostatnio edytowany przez Thjordir - 08-09-2006 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Takie pytanie... czy jak ta wersia tibi Me nie dziala na mojej nokii 6230i to raczej nigdy se w nia nie pogram na komórce?
#60 |
Guest
|
![]() Polecam dla wszystkich w orange wybranie pakietu gprs 10 mb. do konca pazdziernika za 1 zł.
|