Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-09-2006, 23:33   #361
Lindlay
Zbanowany

Lindlay's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto

Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 117
Domyślny

ja nie mowie ze teraz ma ale jestem pewien ze mial... 2 razy w uhtrapie ? przez ta sama osobe ? no co w tym jest nie tak, nie sadzisz?
Lindlay jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-09-2006, 23:47   #362
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Tak btw. ma ktos filmik z 2giego (albo 1szego?) trapa Mority? Ja mam jak pada w carlin, plik nazywa sie ackoagainhehe.rec Acko to jest legenda, a takie filmy są hitami
stary 05-09-2006, 07:47   #363
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Lovah troszke Teori noobku, Jako iz posiadam Stale zewnetrze Ip Nie Moge Sharowac z nimkim bo po sprawdzeniu Pinga odrazu bym dostal bana Brata nie posiadam , a wbicie 150 lvl To nie jest zadna Filozofia , no dla noobow tak, wystarczy troszke wyobrazni i pomyslu na szybki i tani xp. Acko pvp nie mial bo pomimo udanego trapa dal sie 2 razy zabic w dosc prosty sposob ,nawet 2 deady jakies - 800k xp odrobilem w ciagu dnia , kto sie tym martwi , tylko ci co nie umieja expic..
Morii jest offline  
stary 05-09-2006, 12:37   #364
Aimar
Użytkownik Forum

Aimar's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2004

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Czytam sobie tak te wasze posty i żal mi niektórych z was ... ale najbardziej to chyba jednak Viluma. Jeszcze jak ja grałem to Vilum i Seq najwięksi kumple całe dnie na hero czasem siedzieli , wtedy Seq był dobry a później nie wiem co sie wydarzylo ale z tego co czytam to Vilum ojebal Seq'a z domku .. i jeszcze ma jakies wonty wobec Seq'a że jest chicken , asslicker itp.itd a wg.mnie to właśnie Vilum jest wielkim asslickerem i chickenem. Jak była jeszcze gildia Levante i kilku z nas padło na cyco to Vilum pierwszy opuścił gildie ... a z tego co pamiętam to wszystkie high lvls z ab to oczywiscie kumple Viluma. Kiedys czytalem jakies forum i ktos żartowal z Viluma ze on zawse mial znajomosci u Brazylijczykow , Meksykanow itp. Jak myślicie czemu ? ;0

xD
Aimar jest offline  
stary 05-09-2006, 13:39   #365
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aimar Pokaż post
Czytam sobie tak te wasze posty i żal mi niektórych z was ... ale najbardziej to chyba jednak Viluma. Jeszcze jak ja grałem to Vilum i Seq najwięksi kumple całe dnie na hero czasem siedzieli , wtedy Seq był dobry a później nie wiem co sie wydarzylo ale z tego co czytam to Vilum ojebal Seq'a z domku .. i jeszcze ma jakies wonty wobec Seq'a że jest chicken , asslicker itp.itd a wg.mnie to właśnie Vilum jest wielkim asslickerem i chickenem. Jak była jeszcze gildia Levante i kilku z nas padło na cyco to Vilum pierwszy opuścił gildie ... a z tego co pamiętam to wszystkie high lvls z ab to oczywiscie kumple Viluma. Kiedys czytalem jakies forum i ktos żartowal z Viluma ze on zawse mial znajomosci u Brazylijczykow , Meksykanow itp. Jak myślicie czemu ? ;0
w jak Levante mialo wojne co sorry 1 dzien przed ta wojna wyszedlem i zal mi cie bo pieprzysz niesamowite rzeczy o ktorych sam nie wiem ale ok noob ma zawsze racje nie?
Master Vilum jest offline  
stary 05-09-2006, 15:53   #366
Petronov
Użytkownik forum

Petronov's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Śląsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
Lovah troszke Teori noobku, Jako iz posiadam Stale zewnetrze Ip Nie Moge Sharowac z nimkim bo po sprawdzeniu Pinga odrazu bym dostal bana Brata nie posiadam , a wbicie 150 lvl To nie jest zadna Filozofia , no dla noobow tak, wystarczy troszke wyobrazni i pomyslu na szybki i tani xp. Acko pvp nie mial bo pomimo udanego trapa dal sie 2 razy zabic w dosc prosty sposob ,nawet 2 deady jakies - 800k xp odrobilem w ciagu dnia , kto sie tym martwi , tylko ci co nie umieja expic..
To ja Cie uswiadomie, ze Acko padl w windzie w Kazordoon, gdy
atakowali go: 128 master, 119 royal, 93 royal, 80 royal i 103 elite, mial wtedy 47 lvl.
Kazdy jego nastepny dead byl samobojstwem. Za drugim razem, gdy Cie ubili z Boskizeuss'em atakowala ich prawie cala gildia Kinari (Unit), Acko mial wtedy 45 lvl, 8 sd shooterow i 5 knightow na sobie. Mial 15 minutowego pz locka, a mimo to udalo mu sie uniknac smierci. Jesli Ty to nazywasz "brakiem pvp", to ja nie wiem co nim jest...

Ostatnio edytowany przez Petronov - 05-09-2006 o 16:10.
Petronov jest offline  
stary 05-09-2006, 16:03   #367
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Lovah troszke Teori noobku, Jako iz posiadam Stale zewnetrze Ip Nie Moge Sharowac z nimkim bo po sprawdzeniu Pinga odrazu bym dostal bana Brata nie posiadam ,
Tego czy nie posiadasz żadnego brata, tego nie można sprawdzić, a haj lv asslickerom nie wierzę.
Cytuj:
a wbicie 150 lvl To nie jest zadna Filozofia , no dla noobow tak, wystarczy troszke wyobrazni i pomyslu na szybki i tani xp.
Czyli wg Ciebie 99% spolecznosci tibijskiej ktora nie ma 150 lv (czyt. 15 ownerów) to noobki? Co do wyobrazni, nie kazdy ma tyle czasu, zeby tracic go bijac cyclopy, minosy, dragi, guardy...

Cytuj:
Acko pvp nie mial bo pomimo udanego trapa dal sie 2 razy zabic w dosc prosty sposob ,nawet 2 deady jakies - 800k xp odrobilem w ciagu dnia , kto sie tym martwi , tylko ci co nie umieja expic..
Co do PvP acko kolega juz napisal, a co do martwienia się zamiast "ci co nie umieja expic" powinienes napisac "ci co nie maja przynajmniej 4 ownerów".

No nie kazdy ma tak jak Ty 6 ownerów, tylko że teraz troche poszlo do podstawówki i idzie gorzej z expem bo chłopcy musza czytac czytanki zeby nie powtarzac klasy i musza ograniczac tibie ;p
stary 05-09-2006, 16:21   #368
Aimar
Użytkownik Forum

Aimar's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Vilum Pokaż post
w jak Levante mialo wojne co sorry 1 dzien przed ta wojna wyszedlem i zal mi cie bo pieprzysz niesamowite rzeczy o ktorych sam nie wiem ale ok noob ma zawsze racje nie?
Jasne jasne zawsze co złego to nie ty prawda? Jeśli uważasz że jesteś w porządku to żyj dalej w nieświadomości , a noobem to chyba ty jestes zobAcz ile osób Cię dojeżdża w tym temacie

xD
Aimar jest offline  
stary 05-09-2006, 16:28   #369
Master Vilum
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Jasne jasne zawsze co złego to nie ty prawda? Jeśli uważasz że jesteś w porządku to żyj dalej w nieświadomości , a noobem to chyba ty jestes zobAcz ile osób Cię dojeżdża w tym temacie
Mam to daleko gdzies co kto pisze na mnie Niektore osoby wiedza co ja mysle moje plany itp wiec spoxik jestem noobem ale do czasu ludzie do czasu xD
stary 05-09-2006, 17:32   #370
Aimar
Użytkownik Forum

Aimar's Avatar

Domyślny

@up
Mhm ok ok Jeśli te plany dotyczą wojny to sam napewno dużo nie zrobisz ale oglądałem wmv jak ludzie z Okhrany dojechali Latuza na Cyclopolis czyli jednak coś potraficie zrobić , zresztą życze wam wygranej z całego serca

P.S : Ja osobiście nic do ciebie nie mam Vilum wcześniej napisałem tylko o tym co myśle Pozdro

xD

Ostatnio edytowany przez Aimar - 05-09-2006 o 17:33.
Aimar jest offline  
stary 05-09-2006, 17:44   #371
Master Vilum
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
@up
Mhm ok ok Jeśli te plany dotyczą wojny to sam napewno dużo nie zrobisz ale oglądałem wmv jak ludzie z Okhrany dojechali Latuza na Cyclopolis czyli jednak coś potraficie zrobić , zresztą życze wam wygranej z całego serca

P.S : Ja osobiście nic do ciebie nie mam Vilum wcześniej napisałem tylko o tym co myśle Pozdro
Spoxik szanuje kazda wypowiedz dobra czy zla ale osob ktorych nie szanuje to Szczuru i Seq . Do ciebie tez osobiscie nic nie mam
stary 05-09-2006, 18:56   #372
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Petronov Pokaż post
To ja Cie uswiadomie, ze Acko padl w windzie w Kazordoon, gdy
atakowali go: 128 master, 119 royal, 93 royal, 80 royal i 103 elite, mial wtedy 47 lvl.
Kazdy jego nastepny dead byl samobojstwem. Za drugim razem, gdy Cie ubili z Boskizeuss'em atakowala ich prawie cala gildia Kinari (Unit), Acko mial wtedy 45 lvl, 8 sd shooterow i 5 knightow na sobie. Mial 15 minutowego pz locka, a mimo to udalo mu sie uniknac smierci. Jesli Ty to nazywasz "brakiem pvp", to ja nie wiem co nim jest...

Jakbyś nie wiedział ta akcja była zaplanowana. hihih do dzisiaj każdy, wie kto to jest Acko :<

@seq, vilum, szczuru i tak dalej

nie ma sensu robić off topa, chcecie sie zachowywać jak dzieciaki to znajdzcie inne forum ;<
stary 05-09-2006, 21:41   #373
Aimar
Użytkownik Forum

Aimar's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martinesz Pokaż post
Jakbyś nie wiedział ta akcja była zaplanowana. hihih do dzisiaj każdy, wie kto to jest Acko :<

@seq, vilum, szczuru i tak dalej

nie ma sensu robić off topa, chcecie sie zachowywać jak dzieciaki to znajdzcie inne forum ;<
Hehe nie wiem ile lat masz ale chyba młodszy jesteś od nas (Seq, sZczuru, Vilum) ale piszesz juz po raz ęty zeby nie robic off topa i tak w kazdym temacie zawsze będą off topy taka prawda pozdro

xD
Aimar jest offline  
stary 05-09-2006, 22:35   #374
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

przestancie sie oczerniac i tyle, a co do unit to zadna gildia nie jest wieczna i tu akurat ja sie juz powtarzam, del toro odeszło to i unit odejdzie, predzej czy później
stary 05-09-2006, 22:53   #375
Versus
Użytkownik Forum

Versus's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer Pokaż post
przestancie sie oczerniac i tyle, a co do unit to zadna gildia nie jest wieczna i tu akurat ja sie juz powtarzam, del toro odeszło to i unit odejdzie, predzej czy później
i zapanuje terror i zniszczenie ^^
Versus jest offline  
stary 06-09-2006, 00:41   #376
Petronov
Użytkownik forum

Petronov's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer Pokaż post
Ciekawe ile beda miec dzieci do tego czasu? oO
Petronov jest offline  
stary 06-09-2006, 07:16   #377
Master Vilum
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
No ja juz mam 2 xD
stary 06-09-2006, 17:56   #378
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
unici to juz w wiekszosci 18 latkowie/latki ( nie wiem jak to sie pisze)
dziewczyny sie pojawiaja impry moze pierwsze pocałunki O_O
wiec mysle ze to sprawa 2-3 lat max;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Vilum Pokaż post
No ja juz mam 2 xD
vilum ciezko jest miec dwojke dzieci majac 17 lat xD
stary 06-09-2006, 18:13   #379
Petronov
Użytkownik forum

Petronov's Avatar

Domyślny

[quote=Kajzer;976384]unici to juz w wiekszosci 18 latkowie/latki ( nie wiem jak to sie pisze)
dziewczyny sie pojawiaja impry moze pierwsze pocałunki O_O
wiec mysle ze to sprawa 2-3 lat max;]

hahaha niezle ich podsumowales.
P.S.
Pisze sie "18-to latkowie".
Petronov jest offline  
stary 06-09-2006, 18:24   #380
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Hehe nie wiem ile lat masz ale chyba młodszy jesteś od nas (Seq, sZczuru, Vilum) ale piszesz juz po raz ęty zeby nie robic off topa i tak w kazdym temacie zawsze będą off topy taka prawda pozdro
humm nie chodzi mi o takie zwykłe off topy, tylko o wyzywanie sie, to, że jestem młody nie oznacza, że musicie mnie ignorować. dla mnie takie zachwowanie jakim sie popisuja jest denne.

btw. tak z ciekawosci

humm Ty pewnie jestes Diego Aimar z Titani? bo coś kojarzy mi sie tak

@vers

odezwij sie do mnie w grze ;P

Ostatnio edytowany przez Martinesz - 06-09-2006 o 18:27.
Martinesz jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania