![]() |
#361 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() ja nie mowie ze teraz ma ale jestem pewien ze mial... 2 razy w uhtrapie ? przez ta sama osobe ? no co w tym jest nie tak, nie sadzisz?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Tak btw. ma ktos filmik z 2giego (albo 1szego?) trapa Mority? Ja mam jak pada w carlin, plik nazywa sie ackoagainhehe.rec
![]() ![]()
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Lovah troszke Teori noobku, Jako iz posiadam Stale zewnetrze Ip Nie Moge Sharowac z nimkim bo po sprawdzeniu Pinga odrazu bym dostal bana
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Czytam sobie tak te wasze posty i żal mi niektórych z was ... ale najbardziej to chyba jednak Viluma. Jeszcze jak ja grałem to Vilum i Seq najwięksi kumple całe dnie na hero czasem siedzieli , wtedy Seq był dobry a później nie wiem co sie wydarzylo ale z tego co czytam to Vilum ojebal Seq'a z domku .. i jeszcze ma jakies wonty wobec Seq'a że jest chicken , asslicker itp.itd a wg.mnie to właśnie Vilum jest wielkim asslickerem i chickenem. Jak była jeszcze gildia Levante i kilku z nas padło na cyco to Vilum pierwszy opuścił gildie ... a z tego co pamiętam to wszystkie high lvls z ab to oczywiscie kumple Viluma. Kiedys czytalem jakies forum i ktos żartowal z Viluma ze on zawse mial znajomosci u Brazylijczykow , Meksykanow itp. Jak myślicie czemu ? ;0
|
![]() |
![]() |
#365 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#366 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Śląsk
|
![]() Cytuj:
atakowali go: 128 master, 119 royal, 93 royal, 80 royal i 103 elite, mial wtedy 47 lvl. Kazdy jego nastepny dead byl samobojstwem. Za drugim razem, gdy Cie ubili z Boskizeuss'em atakowala ich prawie cala gildia Kinari (Unit), Acko mial wtedy 45 lvl, 8 sd shooterow i 5 knightow na sobie. Mial 15 minutowego pz locka, a mimo to udalo mu sie uniknac smierci. Jesli Ty to nazywasz "brakiem pvp", to ja nie wiem co nim jest... Ostatnio edytowany przez Petronov - 05-09-2006 o 16:10. |
|
![]() |
![]() |
#367 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No nie kazdy ma tak jak Ty 6 ownerów, tylko że teraz troche poszlo do podstawówki i idzie gorzej z expem bo chłopcy musza czytac czytanki zeby nie powtarzac klasy i musza ograniczac tibie ;p
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jasne jasne zawsze co złego to nie ty prawda? Jeśli uważasz że jesteś w porządku to żyj dalej w nieświadomości , a noobem to chyba ty jestes zobAcz ile osób Cię dojeżdża w tym temacie
|
![]() |
![]() |
#369 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Mhm ok ok Jeśli te plany dotyczą wojny to sam napewno dużo nie zrobisz ale oglądałem wmv jak ludzie z Okhrany dojechali Latuza na Cyclopolis czyli jednak coś potraficie zrobić , zresztą życze wam wygranej z całego serca P.S : Ja osobiście nic do ciebie nie mam Vilum wcześniej napisałem tylko o tym co myśle Pozdro Ostatnio edytowany przez Aimar - 05-09-2006 o 17:33. |
![]() |
![]() |
#371 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#372 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakbyś nie wiedział ta akcja była zaplanowana. hihih do dzisiaj każdy, wie kto to jest Acko :< @seq, vilum, szczuru i tak dalej nie ma sensu robić off topa, chcecie sie zachowywać jak dzieciaki to znajdzcie inne forum ;<
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe nie wiem ile lat masz ale chyba młodszy jesteś od nas (Seq, sZczuru, Vilum) ale piszesz juz po raz ęty zeby nie robic off topa i tak w kazdym temacie zawsze będą off topy taka prawda pozdro
|
![]() |
![]() |
#374 |
Użytkownik Forum
|
![]() przestancie sie oczerniac i tyle, a co do unit to zadna gildia nie jest wieczna i tu akurat ja sie juz powtarzam, del toro odeszło to i unit odejdzie, predzej czy później
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vers Dra'ghothe
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Użytkownik Forum
|
![]() unici to juz w wiekszosci 18 latkowie/latki ( nie wiem jak to sie pisze)
dziewczyny sie pojawiaja impry moze pierwsze pocałunki O_O wiec mysle ze to sprawa 2-3 lat max;] vilum ciezko jest miec dwojke dzieci majac 17 lat xD
#379 |
Użytkownik forum
|
![]() [quote=Kajzer;976384]unici to juz w wiekszosci 18 latkowie/latki ( nie wiem jak to sie pisze)
dziewczyny sie pojawiaja impry moze pierwsze pocałunki O_O wiec mysle ze to sprawa 2-3 lat max;] hahaha niezle ich podsumowales. P.S. Pisze sie "18-to latkowie". ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. tak z ciekawosci humm Ty pewnie jestes Diego Aimar z Titani? ![]() @vers odezwij sie do mnie w grze ;P
![]() Ostatnio edytowany przez Martinesz - 06-09-2006 o 18:27. |
|
![]() |