![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bUAHUHUAUUA ale ty jestes pusty czlowieku zabilismy ich bo stali na bocie,a sam sie teraz wygadales ze za "konsola" stalo 10letnie dziecko a rl owner ma 19 lat?czyli co acc sharing?wyjdz z tego forum dzieciaku bo psujesz sobie opinie.Lizodupisz brazolom i myslisz ze cwaniak jestes?PADNIESZ I TYLE Z TEGO BEDZIESZ MIAl.Dziecko(chlopak) w outficie baby lizodupi brazolom piszac ze jest dziewczyna. Moje skile mnie walą przed huntem padłem 2x na dl i na wojnie,ty oczywiscie nie walczyles bo bales sie o SWOJE skile!Jestes przykladem polaka ktory jest noobem,ktory umie tylko przeklinac,bluzgac a zeby dojsc do czego to musi podlizac tyłek brazolom.
http://datingsidorsingel.com/ Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 10-09-2006 o 11:15. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Sao Paulo
Imię: Jogea Bonito
Profesja: Knight
Gildia: Family Luscofusco
Świat: Lucera
Poziom: 40
Skille: 86/85
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Lizodup? lol, nosze outfit dziewczyny bo męskie są rox! All ppl z br wiedzą dokladnie kim jestem, ty zawsze byłem rasistą wraz z tomaszek-san. Nazwa twojej gildi mówi sama za siebie - ludzi którzy sobie przejebali, albo mają nawalone w łbie. nara edit: Mój nick dobrze mowi kim jestem: Jogea Bonito -rodzaj męski. Naab Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 11:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz co?Ja do czegos doszedlem,wbilem 66lvl(aktualnie mam 64 bo walczyłem na wojnie a ty w tym czasie siedziales z lizakiem na nub charze i patrzales co sie dzieje).Ja jestem rasista?Ty patrz komu ty dupe lizesz bo polowa brazoli na lucerze to rasisci,my walczylismy o pokoj i o wolnosc polakow na tym serwie ktorzy byli wybijaniu przez brazolow bez powodu.No ale dobrze skiluj dalej,wbijesz 100lvl i na co ci to?Staniesz sie zagrozeniem dla brazoli ktorzy cie ubija jak polowe polakow przed wojna.A teraz zamknij sie i sie nie wypowiadaj bo walisz same offtopy i klniesz. -.- On mial HACKA?!!!!!! od brata?UAHEhiuAahEiahE debil roku 2006plx to czemu od razu po dedzie wyzywal nas tekstami "h*j wam w du*e" twoja stara to..." ?Kto jest noobem?
http://datingsidorsingel.com/ Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 10-09-2006 o 11:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Zagrozenie? LoL - Sir Gimli lv 101, i wielu innych playerow żyje w zgodzie z br. WIESZ CZEMU NIE UCZESTNICZYŁEM W WOJNIE?- BYŁEM HUNTED OD POLOWY SERWA, ZA TO ZE LOGŁEM DO DP GDY KTOS W TYM CZASIE ZARĄBAŁ C ARMA! Z łatwością wbił bym taki lv jk ty, poprostu miałeś szczęśćie ze cie prędzej nie huntowali -.- Cytuj:
edit: up Cytuj:
@down, kto tu kogo wyzywa, lol, kup se kilka bp tych sdkow i trzymaj hotkeya z utamo vita bo z exevo mort hur padniesz na 1 hita. @down,daniel Masz cos do mnie - pm, mega offtop Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 13:05. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
|
![]() @Mazurashi masz racje
![]() @Jogea A wes Z tąd Spier.... Skille ci nic nie pomogą jeb*e Ci z sd 160 to sie posrasz Dedniesz bedziesz płakał I lepiej teraz nie pisz nic tutaj nie wyzywaj nas tylko idz sie módl zebys nie padł Su*o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie Lubie takich Jeba*ych Psów! //Dragon~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Muahahaha podobaja mi sie filmy na ktorych low lvle ownuja takich pro gejmerow.
![]()
16:33 Traste Inutil: the respawn of noobs in carlin are good today |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Dla mnie możesz mieć i złote gacie i tak mi niczym nie zaimponujesz bo wiem, że poza grą jesteś tylko głupim dzieciaczkiem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
suheushhseushe szczera prawda @Winer I co mam sie uczyc brazolskiego zeby im dupe lizac?Dobra me da food plx eu skills roxando PQP fdp amigo.Wbijalem ten lvl 11 miesiecy,byla to moja pierwsza postac i wiesz nie jade w 10 ownerow wole dojsc do czego sam,bez botow co bylo widac na filmie, z PRAWDZIWYMI kumplami ,a nie zeby stworzyc postac i na 1 lvl juz lizac dupe 100lvl+. Wątpie zeby dragon javern padl na 1 hita z mort hura.Jego pvp jest 10x lepsze od niektorych debili z elementalis.Zabijali po kilka razy chronosa na bocie na larvach i za kazdym razem uciekali.
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
![]() |
![]() Mogę ci zaręczyć ze ani ja ani matti nie sharujemy konta, zapewne ten 10 latek jechał na bocie a najbardziej bał się o swojego 12knight'a(utiniz krex) niż o chara mattiego.
p.s Dzięki serdeczne za name dragonkqqq. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.Skile moge miec jakie tylko chce. 3.Padniesz ![]() 4.Ja swoich ziomków zabijam?Ja tylko ubiłem palantów na bocie i mc pomagam polskiemu narodowwi pozbyc sie czitujących debili. 5.Sam przyznałes teraz ze on bał sie bardziej o swojego 13 knight.Uuuuu mc+bot nice combo żal.pl 6.Nie odzywaj sie w tym temacie bo jakby jakiś gm czy senior tutor obczailiby ten film to gosciu by mial bana. 7.Widze ze swoim eq i skilami jarasz sie jak żydek lizaczkiem.Jak sie logowałeś na forum to powinieneś wybrać nick "sword86/shield/84".W podpisie i pod nickiem masz swoje skile juz wypisane...moze jeszcze na czole sobie napisz? AHAHAHAHAHHA zobaczcie nooba zrobił sobie konto na flogao.br suheushe Zobaczcie jak wyglada w rl,połozył sie na trawie i udaje ze sie schlał.Chyba mleko wypiłeś i sie schlałeś no bo w końcu mleko też ma swoje % suehsue http://www.flogao.com/jogeabonito/foto/001/73855368
http://datingsidorsingel.com/ Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 10-09-2006 o 13:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() sdasdasadhuhsud żądzicie pierw mówicie Secret Nick a tera na FOrum piszecie Gz REspect
![]() eee asdhusdahusdahu To JEgo Foto ?? dsahuadshuasdhusdahusahyusdau =DD Widze ze masz z deka filmy rozroznij Tibie OD REala bez urazy REspect ;] ![]() Ostatnio edytowany przez Mydlarz - 10-09-2006 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
ad.6 Widze ze rulez to masz opanowane... - zadne nagranie tibiacam, zaden ss NIE JEST dowodem na to ze ktos jest mc/bot/sharer, i nie moze byc na tej podstawie zbanowany. Z miłą chęcia sprowadze tutaj dowolnego seniora. ad7. Podnieciłes się? Nic ci do tego jaki mam podpis, oraz text pod nickiem. co do linka, wy byscie nigdy takiego czegos nie zrobili! ;D Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 13:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Winer powiedz Szczerze liżesz dupe Brazylom ??
![]() REspect All ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Ku*wa, ale to trzeba byc wielkim debilem zeby na swiecie pvp skillowac do 86 na tak niskim lvlu! Przeciez podejdzie jakis sorc ktory tylko expil i masz przesrane, 1 ded to 100 godzin skillowania w plecy. Debil.
Na non-pvp to bym jeszcze zrozumial ze skille warto robic na potwory. Ale na pvp? Tu sie liczy ilosc hp i sila leczenia uhem, jak masz małą to cie byle 30 sorc ujebie i co? Powodzenia w odrabianiu skilli noobie. -.- Sam jak gralem na non-pvp to mialem na 45 lvlu 89/88, ale jak gralem na pvp to na 40 lvlu mialem tylko 71/70. (bo po ch*j mialem robic skille zeby przyszedl sorc i od nowa je odrabiac bo slaby lvl?) I sie nie podniecaj bo skillowanie to chyba najprotsza rzecz jaka mozna robic w tibii. (zlurowac 2 potworki i patrzyc sie na chmurki potrafi dziecko w żłobku) Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 10-09-2006 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
@down Z chęcia ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Winer Jasos - 10-09-2006 o 13:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() ej moze bys tak na mojego posta odpowiedzial? Tez cie skrytykowalem za glupote.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Hahahah, wymiana zdań w tym temacie roxuje ^^
Co do filmu wielkie GZ! ubicia. Macro sux -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Winter tak Cie skille Twoje podniecaja??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Zal patrzec na ludzi co myslal ze sa "pro playa".
Mm na twoim albumie niema golden legow a tak sie nimi chwaliles :S Dodatkowo Dsm/Rh bez aol? ![]() Film moze byc dowodem na macro / boty etc. pod warunkiem iz link znajduje sie np. w twoim komencie a masz jakis cheat pokazany. Rl kumpel zamiescil film z annihi na tibia.com. Widac bylo ze uha sie i zmienia ring w tym samym momencie - banned. Drugi mial photobucket w lokacji wpisane (mowie o kontach tibia.com) a tam mial ssy z light hackiem. ps. Rozjebalo mnie to ze podpisujesz kazdy ss adresem. Uwazasz ze ktos zabierze ci ss do swojego photobucketa? :O
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam z podłogi ![]()
![]() |