|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Piła
Imię: Ximad
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 64
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mimo że gram EK to robie sobe druta do runek, no wiec uwazam ze opłaca się robić na life ringach, bo jeżeli piszecie że lr kosztuje 900 gp, ale nie wzieliście czegoś pod uwage, tego że można je zdobyć w inny sposób ( nie mówie o loocie z ghuli ) nazwa tego itemku podobna ale to nie ring tylko ozdobka ( loot m.in z dark monkow i dragoch ) no i ten item jest dużo tańszy niż life ring w sklepie, pleyerzy sprzedaja go po 300-400 gp ;] wiec 1 lf kosztuje 300-400 gp jezeli troche poszukacie ;]
myśle że troche pomogłem ;] |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2006
|
![]() @Up wiem o co ci loto
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Super, nie powiem wam ale ja wiem i wam nie powiem 111111!!!! Fajnie, ciekawe czy nie przeczytales kompletnego spoila na tym forum? Nie? To moze na tibia.org? To moze na wikipedi tibijskiej uzywanej przez kilkanascie tys. graczy? Ostatnio nie zauwazylem aby ktokolwiek kupil life crystal za mniej niz 800gp. Jedyny sposob ich osiagniecia po zadowalajacej cenie byl zaraz przed update gdy to tutorzy wiedzieli o zaistniales sytuacji.
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Venore :)
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Na razie nie ma :)
Świat: Aurea
Poziom: 11
Skille: 46/30
Poziom mag.: 4
|
![]() @UP
Czy cię kolo coś pogieło? Na moim świecie life crystal kosztuje GÓRA 500gp! ![]() @Edit A czy mi się będzie opłacało robić uhy lubb hmmy z life ringami? Tylko w celu nabicia mlvl. PS. Nie mam PACCA. Ostatnio edytowany przez Xydrus - 16-09-2006 o 21:04. |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() bp hmm na moim świecie to 1,5-1,8k
1 life ring = 800 gp (w sklepie 900) 2 life ringi (bez pacc) = bp hmm rachunek jest prosty: 2 * 800 = 1,6k 2* 900 = 1,8k Można w ten sposob robic runy na sell jak się komuś śpieszy i chce tytlko mlvl podciagnac za free (nieliczac souli:/) |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() A ja mam pytanie ??
Czy opłaca się robić hmm/gfb z promo i lfami?? Prosze o obliczenia ... jeżeli była odp sorry ![]() P.S. Czy opłaca się robić hmm/gfb z manasami ?? Ile trzeba potem dorobić normalnie aby wyjsc na maluteńku plus?
Ostatnio edytowany przez Neo_pl - 26-11-2006 o 12:18. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
|
![]() @topic zrob se palka zeby mial 45-50 skille i nocka se idz na gl na ghoule
ja mam palka ma 503 skille i mi sie bardzo przyjemnie expi na gl 6 - 10 rano(idz pojdz spac przed 22 przed trzy dni i z latwoscia wstaniesz przed 6) wtedy jest full resp i life ringi leca leca z ghouli jak szalone i wtedy masz je praiwe za friko |
![]() |