Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Pokaż wyniki sondy: Czy podoba Ci sie Polska Szkola?
Tak! 10 7.41%
Nie! 55 40.74%
Moze byc. 55 40.74%
Mam to gdzies. Ide na piekarza 15 11.11%
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-09-2006, 16:00   #61
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

up: gra na cymbałkach jest bardzo potrzebna!11!111!!1!!!!111 A na flecie <doszedłem do wniosku, że zrezygnuję z tego fragmentu, bo mógł kobiecą część forum urazić...>

A o ile śpiewanie mogę jeszcze zrozumieć, to nie mam pojęcia po co historia muzyki...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jochny Pokaż post
1. Oblicz wartość liczbową wyrażenia:
a) (a+4b)-(5+a)-(3b-5)(4a-6b) dla a = -0,1 i b = 0,2
b) (3a+(-0,3))-(b+2)(2-1) dla a = 1,5 i b = -2.3
Przecież to prymitywnie proste. A jak już umiesz, to, delikatnie mówiąc, p*erdolisz to, i po prostu nie robisz. Ja tak robie na matmie - jak coś już umiem, to siedzę całą lekcję i rozmyślam. Tudzież konwersację prowadzę.

Gorzej z wzorami na objętość czworościanów foremnych i innych takich herezji, bo tego to ni w ząb nie kumam.

PS. A gdzie opcja 'Idę na spawacza'?

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 20-09-2006 o 16:05.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-09-2006, 16:11   #62
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
up: gra na cymbałkach jest bardzo potrzebna!11!111!!1!!!!111 A na flecie <doszedłem do wniosku, że zrezygnuję z tego fragmentu, bo mógł kobiecą część forum urazić...>
xD sam mnie upominałeś o 111, sam mówiłeś wdzięczne 666 ^^

Cytuj:
Tudzież konwersację prowadzę.
Ja też, ale zazwyczaj nie na temat :>
Cytuj:
To są twoje plany?:>
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 16:36   #63
Empire
Użytkownik Forum

Empire's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Perfect City.

Stan: Niegrający
Domyślny

Nie przeczytałem wszystkich 7 stron, ale skoro chcesz iść na piekarza, jak masz w sondzie, to również musisz skończyć szkołę zawodową

Szkoła jaka jest, każdy widzi.

Uczniowie jacy są, każdy widzi.

I nigdy nie będzie szkoła uważana za coś fajnego, bo to nie ma być fajne tylko miejsce nauki. I każdy to powinien wiedzieć, który narzeka.

Być kimś, kogo nie ma tutaj....
Empire jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 16:39   #64
Jochny
Użytkownik Forum

Jochny's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??

Domyślny

Ekhem…..

Lasooch gdybyś zobaczył tego babulca co mnie matmy uczy to byś się zesrał w gacie.

Cytuj:
jak coś już umiem, to siedzę całą lekcję i rozmyślam. Tudzież konwersację prowadzę.
Też bym tak chciał, tylko jak ktoś się odwróci żeby zacząć konwersację to albo dostaje pałę albo uwagę lub ich duet jak próbuje się bronić. Co do p***dolenia tego to nic z tego nie wyjdzie bo ten demon sprawdza zeszyty po każdej lekcji czy wszyscy mają wszystko (fajnie brzmi ), i po wejściu do sali od razu głośne „proszę pokazać pracę domową” szlag może trafić!!
O ja! O ja Cie!! O jajajaja Cie nie moge! Jakie masz zajebiste, przezajebiste sznyty!!! Jaki Ty jestes trendi, jazzy i emo, o ja pierdole! Moge Cie dotknac? Jeszcze tylko wstaw sobie 666 do "Lokacja" i ZzzzzZzzzzZ w sygnature, zeby wysrubowac pod niebiosa wspolczynnik zajebistosci. SLAWA!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. Pokaż post
zaraz sobie napleta upierdole i wkleje zdjecie , zobacze jaki bedzie zachwyt!
^.- eee... LoL??

Ukryty tekst:
A myślałeś ze, co tu będzie?? Święty Graal? WYPAD!! I zamknij to okienko -.-
Jochny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 17:09   #65
Badzo
Użytkownik Forum

Badzo's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP

Domyślny

@Jochny
No stary, rzeczywiscie masz problem. w ktorej jestes klasie? 5 podstawowki?
Pojdziesz do liceum/technikum, to dopiero zobaczysz na czym polega zapierdol, ze tak sie wyraze.

Pozdro.

Badzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 17:14   #66
Empire
Użytkownik Forum

Empire's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Perfect City.

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Badzo Pokaż post
@Jochny
No stary, rzeczywiscie masz problem. w ktorej jestes klasie? 5 podstawowki?
Pojdziesz do liceum/technikum, to dopiero zobaczysz na czym polega zapierdol, ze tak sie wyraze.

Pozdro.
Powiem Ci, że zawsze tak jest.
W podstawówce człowiek myśli, że jest właśnie straszny 'zapierdol' i nie wyobraża sobie, aby było gorzej...

W Gimnazjum, znowu myśli, że w podstawówce jednak było fajnie, a teraz dopiero mają straszny 'zapierdol'.

W liceum/technikum myśli się tylko o latach młodości i aby dożyć do końca lekcji...

Być kimś, kogo nie ma tutaj....
Empire jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 17:33   #67
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
xD sam mnie upominałeś o 111, sam mówiłeś wdzięczne 666 ^^
A racja. Tym razem przegapiłem. Ale.. postaram się poprawić!1!1!1111!!1!666!11!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
To są twoje plany?:>
Owszem, nie xD

Cytuj:
Też bym tak chciał, tylko jak ktoś się odwróci żeby zacząć konwersację to albo dostaje pałę albo uwagę lub ich duet jak próbuje się bronić. Co do p***dolenia tego to nic z tego nie wyjdzie bo ten demon sprawdza zeszyty po każdej lekcji czy wszyscy mają wszystko (fajnie brzmi ), i po wejściu do sali od razu głośne „proszę pokazać pracę domową” szlag może trafić!!
To zróbcie to, co ja zamierzam zrobić z nauczycielem chemii - sprawdzcie, czy po spaleniu się zwęgli (tzn. czy jej - jakby nie patrzeć organiczne - ciało zawiera węgiel).
stary 20-09-2006, 17:38   #68
Vandoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

Cytuj:

A o ile śpiewanie mogę jeszcze zrozumieć, to nie mam pojęcia po co historia muzyki...

Przecież to prymitywnie proste. A jak już umiesz, to, delikatnie mówiąc, p*erdolisz to, i po prostu nie robisz. Ja tak robie na matmie - jak coś już umiem, to siedzę całą lekcję i rozmyślam. Tudzież konwersację prowadzę.

Gorzej z wzorami na objętość czworościanów foremnych i innych takich herezji, bo tego to ni w ząb nie kumam.

Ide na spawacza? Ehh, u mnie w miescie wiekszosc idzie na piekarza xD

Dobrze powiedziales o historii muzyk. Na co mi wiedziec, ze dawno dawno temu kiedys jakis malpoczlek wymyslil cos tam?
Vandoz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 17:53   #69
Jochny
Użytkownik Forum

Jochny's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??

Domyślny

@ Badzo & Empire

Ja jestem w drugiej gimnazjum -.- i wierzcie mi ta qurwa powinna bandytów przesłuchiwać a nie w szkole uczyć. Z nią jest taki zapierdol, że liceum albo technikum to będzie pestka. Ja już teraz staram się dożyć do końca lekcji i myślę jaka to była beztroska za szczenięcych lat podstawówki.

@Lasooch

fajny pomysł sam spróbuje wcielić go w życie
O ja! O ja Cie!! O jajajaja Cie nie moge! Jakie masz zajebiste, przezajebiste sznyty!!! Jaki Ty jestes trendi, jazzy i emo, o ja pierdole! Moge Cie dotknac? Jeszcze tylko wstaw sobie 666 do "Lokacja" i ZzzzzZzzzzZ w sygnature, zeby wysrubowac pod niebiosa wspolczynnik zajebistosci. SLAWA!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. Pokaż post
zaraz sobie napleta upierdole i wkleje zdjecie , zobacze jaki bedzie zachwyt!
^.- eee... LoL??

Ukryty tekst:
A myślałeś ze, co tu będzie?? Święty Graal? WYPAD!! I zamknij to okienko -.-
Jochny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 18:11   #70
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Ekhem…..

Lasooch gdybyś zobaczył tego babulca co mnie matmy uczy to byś się zesrał w gacie.

Dziecko, nie wyzywaj starszych z powodu wlasnej glupoty i wlasnego lenistwa.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 18:20   #71
Oerta
Zbanowany

Oerta's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
Oerta ma numer GG 8324646
Domyślny

u mnie jest tak se.
A co d tych zapierdolow tez myslalem w 2 gim. jest potwornie,ale moj kumpel z 2 lo jak przyszedl z lekcji i wpadlem do niego i jak zobaczyom to all,to pomyślałem że umie jest jak w niebie.

Mundurki- Błeeee,po pierwsze kasa bo chyba nam nie zafundują oraz jak se wyobrażasz mundurki,gdzie nei spojrzysz,MUNDUREK!

Kamery- Za! jeżeli szkoła ma kase i są potrzebne,jeżeli nie(tak jak u nas nei są potrzebne)to przeciw.mamy kamery ale przed nimi nie było wogóle bijatyk a w wielu miejscach są porozdzierane ściany.

Lekcje- Hmm kilka niepotrzebne są,np: plasta i muzyka.

Religia i średnia- można se średnią poprawićjestem za jeżeli będzie wliczana tylko dla chsześcijan

historia polski odzielnie od zwykłej- po co to?Znam swój kraj wystarczająco.
I co,może będzie chodził na nie obcokrajowiec który urodził się w polsce?
Tak to dziękujemy...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jochny
Ja jestem w drugiej gimnazjum -.- i wierzcie mi ta qurwa powinna bandytów przesłuchiwać a nie w szkole uczyć. Z nią jest taki zapierdol, że liceum albo technikum to będzie pestka. Ja już teraz staram się dożyć do końca lekcji i myślę jaka to była beztroska za szczenięcych lat podstawówki.
Ja ci nie wierze,jestem z drugiej gim. to mam pierwiastki i potęgowanie potęgi coś tam dalej.

Ostatnio edytowany przez Oerta - 20-09-2006 o 18:22.
Oerta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 18:25   #72
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vandoz Pokaż post
Ide na spawacza? Ehh, u mnie w miescie wiekszosc idzie na piekarza xD

Dobrze powiedziales o historii muzyk. Na co mi wiedziec, ze dawno dawno temu kiedys jakis malpoczlek wymyslil cos tam?
Ale ja chcę spawaczem być :'(

I jak ja się raduję, że w 3 gim. już nie mam historii muzyki... ^^
stary 20-09-2006, 18:31   #73
Luk"
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2006

Domyślny

wg. mnie Polska szkola nie jest taka zla, zalezy od nauczyciela i od poziomu klasy. Gdyby kazdy umial sie zachowac na lekcjach byloby z pewnoscia inaczej, kazdy ma w dupie nauczycieli, ktorcyh nie lubi ale panowie,panie nalezy im sie szacunek !!! gdyby nie oni nie umielibyscie liczyc, czytac, pisac, nie mielibyscie zadnego wyksztalcenia. A co do pomyslow Giertycha to sa one zupelnie bezpodstawne dla mnie jest on skonczonym gamoniem, ktory nie ukonczyl szkoly podstawowej, on wsiok ze wsi jest. Te jego "wspaniale" pomysly n/c
Luk" jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 18:33   #74
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl Pokaż post
@Calen Futh
Nie no, z tym nie ma problemu. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Problem powstaje gdy weźmie się pod uwagę więcej aspektów. Np:
- taki mundurek kosztuje, wątpię by szkoła miała wszystkim stawiać, jakieś pieniądze na pewno za to wezmą. Biedniejszych rodzin może nie być na to stać.
- zmiany temperatury... może ty masz całą gamę takich mundurków na każdą porę roku. Ale jak nie masz to w lecie czy też zimie może być nieciekawie.
- no i wygoda... ja lubię nosić luźne ubrania, a w tym temacie każdy ma inny styl i potrzeby.
1. Taki mundurek tak duuuużo nie kosztuje. W zasadzie u krawca to około 50-70 zł. Ale naturalnie można kupić mundurek używany od klas które już kończą szkolę i jest to granica 10-20 zł więc uważam że to aż tak strasznie dużo nie jest Ale oczywiście jest pewien koszt i nie śmiem temu przeczyć.

2.Niestety nie mam całej gamy takich mundurków ^^ Mundurek jest jeden na cały rok Taki jak ja mam (mundurek) w szkole jest zazwyczaj z cienkiego (ale trwałego) materiału. W zasadzie w lecie nie upieczesz się mając mundurek i jakiś zacny t-shirt, natomiast w zimie, cóż- zakładasz mundurek na bluzę i tez to nie sprawia jakieś wielkiej różnicy bo jak mówiłem mundurek jest cienki w miarę. No ewentualnie jak Ci będzie za gorąco to ściągniesz bluzę i będziesz chodził w T-shircie i w mundurku. Przecież to ze jest zima to nie znaczy że w szkołach niema ogrzewania

3. No cóż jak również wspomniał m.in. Pan Wieszok mundurki to ograniczenie owej możliwość ekspresji, i tego nie neguje. Ja też lubię się wyróżniać z tłumu <jestem chyba jedynym metalem płci męskiej w Gimnazjum oO> i chętnie bym sobie na luzie pochodził w stylowej ,czarnej koszulce ale cóż- to jest szkoła i chcąc nie chcąc muszę chodzić w owych mundurkach. Więc akurat w tym aspekcie nie mam nic do powiedzenia w obronie mundurków
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 18:37   #75
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:

Owszem, nie xD
Cytuj:
Ale ja chcę spawaczem być :'(
:>
Cytuj:
To zróbcie to, co ja zamierzam zrobić z nauczycielem chemii - sprawdzcie, czy po spaleniu się zwęgli (tzn. czy jej - jakby nie patrzeć organiczne - ciało zawiera węgiel).
Moge ci tam paru dorzucić?
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 18:54   #76
Vandoz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Calen Futh Pokaż post
1. Taki mundurek tak duuuużo nie kosztuje. W zasadzie u krawca to około 50-70 zł. Ale naturalnie można kupić mundurek używany od klas które już kończą szkolę i jest to granica 10-20 zł więc uważam że to aż tak strasznie dużo nie jest Ale oczywiście jest pewien koszt i nie śmiem temu przeczyć.

Heh. Ale np. w moim wieku rosna dzieci jak na drozdzach, wiec taki mundurek co kilka miechow bylby zmieniany. Powiedzmy uzywany kosztuje 15 zl (10-20? ), a co 3 miechy zmieniasz. 10 miechow nauki. 15zl x 3 =45zl.
Moze dla innych to duzo
Ale! Nie bedzie zawsze mundurka na dany rozmiar , wiec bedzie tza qpic nowy!
Niektorych moze na to nie stac Dodajmy do tego ze dziecko moze porwac mundurek (powiedzmy bijatyka, 2 osoby dra sobie mundurki, bez szans na zszycie). Co teraz powiesz ?

Zamiast mundurku, to spodnie jakies czarne (moga byc od garnituru), sweter jakis z herbem szkoly, i t-shirt ;P . Na obydwu herb i tyle.

Ostatnio edytowany przez Vandoz - 20-09-2006 o 18:57.
stary 20-09-2006, 20:40   #77
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005

Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Cytuj:
Niektorych moze na to nie stac Dodajmy do tego ze dziecko moze porwac mundurek (powiedzmy bijatyka, 2 osoby dra sobie mundurki, bez szans na zszycie). Co teraz powiesz ?
Ma kupić sobie nowy. Zniszczył sobie, jego wina...
Nadrill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 21:03   #78
Vandoz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nadrill Pokaż post
Ma kupić sobie nowy. Zniszczył sobie, jego wina...
Tak, ale jak ktos sie przewroci, itp? Np. nie chcial zniszczyc, a zniszczyl. Albo pomoczyl. WtEdy co?
stary 20-09-2006, 21:06   #79
Krzesław
Użytkownik Forum

Krzesław's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Krzesław ma numer GG 5937171
Domyślny

Mógł wiązać sznurówki i nosić pampersy

Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku"
Krzesław jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2006, 21:09   #80
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005

Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Cytuj:
Tak, ale jak ktos sie przewroci, itp? Np. nie chcial zniszczyc, a zniszczyl. Albo pomoczyl. WtEdy co?
Od przewrócenia zwykle nic się nie drzy. Tak samo z zamoczeniem. Gdyby jednak coś się starło, trzeba zszyć...
Nadrill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania