|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy podoba Ci sie Polska Szkola? | |||
Tak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 7.41% |
Nie! |
55 | 40.74% |
Moze byc. |
55 | 40.74% |
Mam to gdzies. Ide na piekarza ![]() |
15 | 11.11% |
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() up: gra na cymbałkach jest bardzo potrzebna!11!111!!1!!!!111 A na flecie <doszedłem do wniosku, że zrezygnuję z tego fragmentu, bo mógł kobiecą część forum urazić...>
A o ile śpiewanie mogę jeszcze zrozumieć, to nie mam pojęcia po co historia muzyki... Cytuj:
Gorzej z wzorami na objętość czworościanów foremnych i innych takich herezji, bo tego to ni w ząb nie kumam. PS. A gdzie opcja 'Idę na spawacza'?
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 20-09-2006 o 16:05. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Ja też, ale zazwyczaj nie na temat :> To są twoje plany?:>
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Perfect City.
Stan: Niegrający
|
![]() Nie przeczytałem wszystkich 7 stron, ale skoro chcesz iść na piekarza, jak masz w sondzie, to również musisz skończyć szkołę zawodową
![]() Szkoła jaka jest, każdy widzi. Uczniowie jacy są, każdy widzi. I nigdy nie będzie szkoła uważana za coś fajnego, bo to nie ma być fajne tylko miejsce nauki. I każdy to powinien wiedzieć, który narzeka.
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??
|
![]() Ekhem…..
Lasooch gdybyś zobaczył tego babulca co mnie matmy uczy to byś się zesrał w gacie. Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() @Jochny
No stary, rzeczywiscie masz problem. w ktorej jestes klasie? 5 podstawowki? Pojdziesz do liceum/technikum, to dopiero zobaczysz na czym polega zapierdol, ze tak sie wyraze. Pozdro.
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Perfect City.
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
W podstawówce człowiek myśli, że jest właśnie straszny 'zapierdol' i nie wyobraża sobie, aby było gorzej... W Gimnazjum, znowu myśli, że w podstawówce jednak było fajnie, a teraz dopiero mają straszny 'zapierdol'. W liceum/technikum myśli się tylko o latach młodości i aby dożyć do końca lekcji... ![]()
![]() |
![]() |
#67 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Owszem, nie xD Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Dobrze powiedziales o historii muzyk. Na co mi wiedziec, ze dawno dawno temu kiedys jakis malpoczlek wymyslil cos tam? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??
|
![]() @ Badzo & Empire
Ja jestem w drugiej gimnazjum -.- i wierzcie mi ta qurwa powinna bandytów przesłuchiwać a nie w szkole uczyć. Z nią jest taki zapierdol, że liceum albo technikum to będzie pestka. Ja już teraz staram się dożyć do końca lekcji i myślę jaka to była beztroska za szczenięcych lat podstawówki. @Lasooch fajny pomysł sam spróbuje wcielić go w życie
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#71 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() u mnie jest tak se.
A co d tych zapierdolow tez myslalem w 2 gim. jest potwornie,ale moj kumpel z 2 lo jak przyszedl z lekcji i wpadlem do niego i jak zobaczyom to all,to pomyślałem że umie jest jak w niebie. Mundurki- Błeeee,po pierwsze kasa bo chyba nam nie zafundują oraz jak se wyobrażasz mundurki,gdzie nei spojrzysz,MUNDUREK! Kamery- Za! jeżeli szkoła ma kase i są potrzebne,jeżeli nie(tak jak u nas nei są potrzebne)to przeciw.mamy kamery ale przed nimi nie było wogóle bijatyk a w wielu miejscach są porozdzierane ściany. Lekcje- Hmm kilka niepotrzebne są,np: plasta i muzyka. Religia i średnia- można se średnią poprawić ![]() historia polski odzielnie od zwykłej- po co to?Znam swój kraj wystarczająco. I co,może będzie chodził na nie obcokrajowiec który urodził się w polsce? Tak to dziękujemy... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Oerta - 20-09-2006 o 18:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I jak ja się raduję, że w 3 gim. już nie mam historii muzyki... ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2006
|
![]() wg. mnie Polska szkola nie jest taka zla, zalezy od nauczyciela i od poziomu klasy. Gdyby kazdy umial sie zachowac na lekcjach byloby z pewnoscia inaczej, kazdy ma w dupie nauczycieli, ktorcyh nie lubi ale panowie,panie nalezy im sie szacunek !!! gdyby nie oni nie umielibyscie liczyc, czytac, pisac, nie mielibyscie zadnego wyksztalcenia. A co do pomyslow Giertycha to sa one zupelnie bezpodstawne dla mnie jest on skonczonym gamoniem, ktory nie ukonczyl szkoly podstawowej, on wsiok ze wsi jest. Te jego "wspaniale" pomysly n/c
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() 2.Niestety nie mam całej gamy takich mundurków ^^ Mundurek jest jeden na cały rok ![]() ![]() 3. No cóż jak również wspomniał m.in. Pan Wieszok mundurki to ograniczenie owej możliwość ekspresji, i tego nie neguje. Ja też lubię się wyróżniać z tłumu <jestem chyba jedynym metalem płci męskiej w Gimnazjum oO> i chętnie bym sobie na luzie pochodził w stylowej ,czarnej koszulce ale cóż- to jest szkoła i chcąc nie chcąc muszę chodzić w owych mundurkach. Więc akurat w tym aspekcie nie mam nic do powiedzenia w obronie mundurków ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() :>
Moge ci tam paru dorzucić?
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Heh. Ale np. w moim wieku rosna dzieci jak na drozdzach, wiec taki mundurek co kilka miechow bylby zmieniany. Powiedzmy uzywany kosztuje 15 zl (10-20? ![]() Moze dla innych to duzo ![]() Ale! Nie bedzie zawsze mundurka na dany rozmiar ![]() ![]() Niektorych moze na to nie stac ![]() ![]() Zamiast mundurku, to spodnie jakies czarne (moga byc od garnituru), sweter jakis z herbem szkoly, i t-shirt ;P . Na obydwu herb i tyle. ![]() Ostatnio edytowany przez Vandoz - 20-09-2006 o 18:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |