|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() TAk ne nowe potwory sa wpozo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Puławy
![]() |
![]() Slim sie leczy ? Nie tutaj to już chyba nie prawda przynajmniej jak go zabijałem nic takiego nie zauważyłem.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Dr.Omader,wielkie dzieki
![]() -Ten Dżin to niezły musi być!!! -Chyba ci na mózg padło, pewnie skarbeusze bedą lepsze!!! ![]() Ps. Nie chciałbym sie wtrącać, ale za takie spamowanie, SPOWN powinien dostać takiego BANA, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Nareszcie Update Tibia.pl Fajnieeeeeee :d:d:d:d
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Wszystko ok ze sa te nowe potworki!!!Ale jakbyscie sie wiecej dowiedzieli o tych broniach i zbrojach to bym byl w 7 niebie :tongue:
|
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() Cytuj:
Problem bardzo skomplikowany, jak do niego podchodzic na forum? nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: W DOMU
Stan: Na emeryturze
Imię: Goomisek
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 44
Skille: :)
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Slimy się nie leczą, a gwiazdki pojawiające sie na nich pokazują sie podczas dzielenia sie slima.
|
![]() |
![]() |
#28 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() @yon i Spown : Wiem, co to dysleksja i dysgrafia. Sam to mam, a oprócz tego mam jeszcze coś, co nie wiem, jak się fachowo nazywa, ale mówią na to lustrzanka, czyli wiele liter piszę, jak w lustrzanym odbiciu, czyli d wygląda jak b itd.(a potem sam nie mogę się doczytać
![]() Mimo wszystko wiem, że pomimo dysleksji ortów itp. MOŻNA się nauczyć tyle, że wymaga to odrobiny więcej pracy. Swego czasu potrafiłem pisać jeszcze "ciekawiej", niż ten gość, ale naprawdę wiele godzin spędziłem z mamą pisząc różne dyktanda i czytając samodzielnie książki, i jak widać już tak wiele tych błędów nie robię (chociaż nadal nie jest najlepiej).
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() matkus:
Z lustrzanka to chyba chodzi o to ze jestes leworeczny i prawooczny (albo na odwrot ![]() O dysleksji mozemy sobie gdybac.. zapewne sa rozne stany ciezkosci dysleksji. Ale mimo wszystko ja bardzo uwazalbym przy nasmiewaniu sie z ludzi robiacych mase bledow...
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ciesze sie że wzieliście się do pracy, bo z waszej strony wszystkie innfo pobieram
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Jeszce raz wielkie dzieki... za to ze tak szczegółowo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
PS. Często osoby o dysgrafii dysleksji są mądrzejsze niż normalne, ponieważ mają (chyba) więcej miejsca na nowe wiadamości ale brakuje na czytanie i pisanie. MOGĘ SIĘ MYLIĆ
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Ups, news nieważny
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zureq (RUBERA) - 17-08-2004 o 18:31. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Imię: Niezwyciezony Elf
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 82/68
Poziom mag.: 15
|
![]() Mozna by durzo mowic o dysleksji itp. ale odbiegacie od tematu. Jak chcecie rozwinac ten temat, to zalozcie nowa zakladke na forum...
![]() Przydalo by sie aktualizowac grafiki niektorych przedmiotow i podkreslic sile beholdera, Gsa czy Witcha. (Mógłbym pisać z polskimi znakami ale przyzwyczajiłem się do Tibi i tak jest mi wygodniej). |
![]() |
![]() |
#35 |
Nikt ważny
|
![]() Świetnie. Widać, że władze nie lenią się
![]() Tylko czemu nie zaktualizowaliście cennika w sklepach o miasto Ankrahmun. Ja 1h spędziłem sprawdzając co ile jest warte i wysłałem wam a wy nic? ![]() *wam-czytaj Matkusowi.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2004
|
![]() Chciał bym powiadomic ze na stronce Czary maga (czy jakos tak)
Zapomnieliscie dodac czaru na 10 m lev Energy beam. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
![]() |
![]() Mnie obecnie interesuje ta nowa jedna broń w grze jest to ten dziwny młot w obuchowych broniach i mam nadzieje go kiedyś zdobyć bo mi sie bardzo spodobał
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Azura :)
|
![]() Cztam wasze wypowiedzi na temat dysleksji i sobie przypominam czasy gdy jeszcze prubowałem sie tego nauczyć no ale zrezygnowałęm bardzo szybko. Moja psycholog powiedziała mi że to jest wrodzona umnie wada i sie tego nigdy nie naucze do konca moge sie nauczyc kilka reguł ale na krutkom mete bo za niedługo zapomne.
![]() ![]() ps. nie wytykajcie mi błendów tym razem ![]()
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Cień
![]() |
![]() Mam w klasie kilku dyslektyków
![]() ![]() Ale jak sie jest dyslektykiem to nie można sie nauczyć ortografii więc nie dręczcie dyslektyków na tym forum :tongue: ![]() Ostatnio edytowany przez Shadow - 19-08-2004 o 10:39. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Moze niewszyscy sie zgodza ale mi sie ten udpade podoba tylko w malym stopniu:/
Po pierwsze..... : Dlaczego zrobili tak beznadziejnie zz beholderami?!?!.. ja juz na nie niechodze bo nie chcem uhów marnowac -.-', a do tego Soldki z daleka z kuszy mociej bija ![]() Po drugie..... : Wiele itemów podrozalo..., niestety. Wiec apel do Cipów... niech na drugi raz sie dwa razy zastanowia a pózniej niech wprowadzaja udpade w zycie ![]() Krzysiek mistrz miecza >>>31 lvl Knight. Ab'Dendriel -> Aldora |
![]() |