Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-04-2009, 18:56   #101
Jorg Bruce
Użytkownik Forum

Jorg Bruce's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
Jorg Bruce ma numer GG 1254840
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luki_Asen Pokaż post
Oni po prostu chca pokazac jacy sa pro fajni ;//
A prawda jest taka, ze tez grali na pvp serverze wbili 60lvle dostali hunta zaplacili, wbili 70 dostali hunta stracili swoje cale ekju i poszli na harmonie czy astere ;/
Jak kretynie można dostać hunta? Można mieć hunta.. Co za idiota :\

PS. Asen bendziemy pschyjaciulmi? zrobimy sobie fotecke na naszom klase? Pliss bo ty jestes elo pro master ktury ledwo zabil 80 lvl no plax.... podpisz mi sie miendzy nogami.

2 PAC rest in peace[*]
Jorg Bruce jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-04-2009, 19:46   #102
Leon666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce Pokaż post
Jak kretynie można dostać hunta? Można mieć hunta.. Co za idiota :\

PS. Asen bendziemy pschyjaciulmi? zrobimy sobie fotecke na naszom klase? Pliss bo ty jestes elo pro master ktury ledwo zabil 80 lvl no plax.... podpisz mi sie miendzy nogami.
Jesteś głupszy niż moja 6 letnia siostra. : O
Leon666 jest offline  
stary 06-04-2009, 20:10   #103
Rayan_666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2006

Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
Domyślny

@autor
naprawde myslisz, ze kazdy z non pvp to noob? myslisz, ze taki ne'roox czy chuj wie jak mu tam to noob? zaloze sie, ze NAWET CIEBIE (!!!) BY ZOWNIL. a co ty w ogole chciales pokazac tym filmikiem? jaki jestes zajebisty? pomoge ci- nie jestes.
a co do twojego super pro pvp ktore wychwalasz pod niebiosa: nie pi3rdol mi tutaj glupot, ze nie chcieliscie go zdjac na combo(bo wszyscy wiedza ze chcieliscie), tylko sie przyznaj ze nie potrafiliscie tego zrobic, ale przeciez jak taki PRO SUPERMEN JAK TY MOZE NIE WIEDZIEC CO TO JEST UTITO TEMPO + SWORD RING + EXORI GRAN? ani razu nie wlaczyles buffa, ale przeciez WY NIE CHCIELISCIE GO WCALE ZABIC.
yebie mnie za co padl i ze mu podjebales itemy ( trudno - twoj styl gry, niektorzy wola pohuncic albo popkowac, a drudzy wola podpierdolic), ale jak bys nie pisal tego co pisales to by to po mnie splynelo jak kurva mocz z muru na ktory lejesz.
albo chociaz jak ktos wyzej napisal, napisz o co chodzi w filmie w pierwszym poscie, a nie potem kurva w kazdym poscie piszesz co innego i czym by sie tu obronic
@ci, ktorzy pisali 'wbij taki lvl jak JA! na pvp enforced, albo chodz na ots to pogadamy

troche mi was zal, bo kazdy moze napiac e-miesnie na forum, a jak dojdzie co do czego, to, a mama mi kazala, a musze wydoic krowe, a brat mi ssie palca, a ja jutro do pracy na 3:00, a Ja MaM KaCa I NiE PamIeNtaM JaK sIe Gra albo cos w tym stylu
@juzzzzzzeeeeeefekkek
ej ty czlowieku chyba wyszedles zywcem z tej twojej animy yebanej, ogarnij sie. jak ty mozesz porownywac wojne o pixele do wojny w ktorej gina prawdziwi ludzie? ty jestes nienormalny? ja znam ludzi, ktorzy w grze sie bija, a na rl sa najlepszymi kumplami i nie uwazam wcale to za dziwne

pozdrowienia dla tych, ktorzy graja w GRE dla zabawy, a nie zeby sie pokazac, ze jest sie lepszym/ladniejszym/sprytniejszym
Rayan_666 jest offline  
stary 06-04-2009, 20:15   #104
Dombro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 02 2009

Domyślny

@UP
Z tymi buffami to jakbyś nie zauważył to nie chcieli przy okazji zdjąć swojego kumpla... Ale co do innych rzeczy to masz racje
Dombro jest offline  
stary 06-04-2009, 21:39   #105
Luki_Asen
Użytkownik Forum

Luki_Asen's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rayan_666 Pokaż post
@autor
naprawde myslisz, ze kazdy z non pvp to noob? myslisz, ze taki ne'roox czy chuj wie jak mu tam to noob? zaloze sie, ze NAWET CIEBIE (!!!) BY ZOWNIL. a co ty w ogole chciales pokazac tym filmikiem? jaki jestes zajebisty? pomoge ci- nie jestes.
a co do twojego super pro pvp ktore wychwalasz pod niebiosa: nie pi3rdol mi tutaj glupot, ze nie chcieliscie go zdjac na combo(bo wszyscy wiedza ze chcieliscie), tylko sie przyznaj ze nie potrafiliscie tego zrobic, ale przeciez jak taki PRO SUPERMEN JAK TY MOZE NIE WIEDZIEC CO TO JEST UTITO TEMPO + SWORD RING + EXORI GRAN? ani razu nie wlaczyles buffa, ale przeciez WY NIE CHCIELISCIE GO WCALE ZABIC.
yebie mnie za co padl i ze mu podjebales itemy ( trudno - twoj styl gry, niektorzy wola pohuncic albo popkowac, a drudzy wola podpierdolic), ale jak bys nie pisal tego co pisales to by to po mnie splynelo jak kurva mocz z muru na ktory lejesz.
albo chociaz jak ktos wyzej napisal, napisz o co chodzi w filmie w pierwszym poscie, a nie potem kurva w kazdym poscie piszesz co innego i czym by sie tu obronic
Nie myślę, że każdy z non pvp to noob. Odniosłem to do tych co pisali bo odrazu zobaczyli movie i FRAJER ZABIŁ POLAK POLAKA OMGOMG FRAJER. Poza tym Ne'roox to ogarnięty typ i ma drugiego chara 165rp na Elerze gdzie mają wojne. A jak nie możesz uwierzyć, że nie chcieliśmy go scombować to radze obejrzeć filmik jeszcze raz. Pisałem tam do Gortiego, żeby go nie hurował bo się bałem, że padnie i dupa nic nie zapłaci.
stary 06-04-2009, 22:07   #106
Eloth'
Użytkownik Forum

Eloth''s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz

Domyślny

Cytuj:
lol
Ktos tam up, ze niemoglismy go na combo zdjac. Bo nie chcialem go zabic odrazu najpierw zeby zaplacil cale eq-.- ale jak zaczal wyjmowac steel helmet i armor nic nie warty to dalismy spokoj.
Po co zabijac po wojnie?
lol ziom ma hunta, walczym przeciwko mnie, zrobil se new chara i ma se nim zagrac? zal mi was nooby z nob pvp
edit: pozatym skad wiesz, ze mu poty sie skonczyly?ehh?
edit2: te noobowskie teksty Saint phenixa byly po to, zeby nas zmylic, ze jest to noob. Ten typ jest ogarniety ma 108ek i chcial zdobyc moje zaufanie i zdobyc vt. Wiadomo, ze odrazu sie zorientowalem ocb wiec tak zrobilismy. To by bylo na tyle wiecej w tym temacie nie pisze. Pozdro dla dzieci z non pvp.
Powiem ci ze ta wypowiedzia walisz z siebie kozaka jak ch*j... "zal mi was nooby z nob-pvp" No i ch*j ze z non-pvp? Kazdy gra tam gdzie chce i znam duza garsc osob ktora osiagnela wiecej niz ty i sie kurwa nie wywyzszaja w idiotyczny sposob jak ty to robisz. Lvl masz dobry nie powiem ale to nie powod zeby jebac z siebie kozaka bo mam 170+-. Nie wywyzszaj sie bo to marne.
A co do cama. Mogliscie jebnac tylko poison bomba na itemki, zajebac go i pozniej je wziasc chyba ze mieliscie all z questa to wporzo.
btw. za chuja byscie go na combo nie zdjeli ; ]]
Pozdrawiam Ciebie

Ostatnio edytowany przez Eloth' - 06-04-2009 o 22:13.
Eloth' jest offline  
stary 06-04-2009, 23:05   #107
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
@juzzzzzzeeeeeefekkek
ej ty czlowieku chyba wyszedles zywcem z tej twojej animy yebanej, ogarnij sie. jak ty mozesz porownywac wojne o pixele do wojny w ktorej gina prawdziwi ludzie? ty jestes nienormalny? ja znam ludzi, ktorzy w grze sie bija, a na rl sa najlepszymi kumplami i nie uwazam wcale to za dziwne
A i owszem mogę. Skoro do wojny tibijskie są spowodowane rasizmem, chęcią dominacji, czy zwykłą głupotą, to porównanie jest jak najbadziej na miejscu. A tak swoją drogą to co to jest "yebana anima"? Bo nie spotkałem się nigdy z takim eeee wyrażeniem.
stary 07-04-2009, 12:45   #108
Rayan_666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dombro Pokaż post
@UP
Z tymi buffami to jakbyś nie zauważył to nie chcieli przy okazji zdjąć swojego kumpla... Ale co do innych rzeczy to masz racje
Jakby ogarneli sie na vt, to ten ich kumpel mogl wlaczyc utamke, a oni combo xd

Cytuj:
Nie myślę, że każdy z non pvp to noob. Odniosłem to do tych co pisali bo odrazu zobaczyli movie i FRAJER ZABIŁ POLAK POLAKA OMGOMG FRAJER.
Dlatego w takich filmach, gdzie w zasadzie tylko autor wie o co chodzi, pisze sie wyjasnienie w pierwszym poscie

Cytuj:
Poza tym Ne'roox to ogarnięty typ i ma drugiego chara 165rp na Elerze gdzie mają wojne. A jak nie możesz uwierzyć, że nie chcieliśmy go scombować to radze obejrzeć filmik jeszcze raz. Pisałem tam do Gortiego, żeby go nie hurował bo się bałem, że padnie i dupa nic nie zapłaci.
oo, nawet nie wiedzialem, ze ne'roox ma chara na pvp :O

no tak, rzeczywiscie cos pisales, zeby nie hurowal, ale z poczatku nie skminilem po co to pisales (myslalem ze chciales, zeby nie mial exha do comba)

a i na przyszlosc fajnie by bylo takie akcje ogarnac na vt... bo to troche lamersko wyglada jak se na pm spamujecie co robic

I ten wasz kumpel, palek, nieogarniety troche.... przecie jakby ten Saint phenix (czy jak mu tam) walnal jeszce raz assa za 150+ i jebnal mas sana to moglby sie kilka razy wylozyc ten wasz kumpel

pozdro

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek Pokaż post
A i owszem mogę. Skoro do wojny tibijskie są spowodowane rasizmem, chęcią dominacji, czy zwykłą głupotą, to porównanie jest jak najbadziej na miejscu. A tak swoją drogą to co to jest "yebana anima"? Bo nie spotkałem się nigdy z takim eeee wyrażeniem.
ty masz niepokolei w tej bani.... a nie pomyslales, ze niektorzy moga walczyc w kwadratowym swiecie, bo im to sprawia przyjemnosc? i nie mowie tutaj o"zadawaniu bolesci drugiej osobie", tylko o tym, ze mozna sie wykazac praca w grupie, jasnoscia umyslu w niektorych sytuacjach i potrenowac opanowanie? czlowieku, nie porownuj PRAWDZIWEJ wojny, w ktorej GINA PRAWDZIWI LUDZIE do 'GLUPIEJ GRY', w ktorej gina (phi, gina, kwadraty zmieniaja sie w lezace prostokaty) KWADRATOWE LUDZIKI!!!!!!!!!!!!
wlasnie o takich ludziach sie trabi w telewizji, ktore wyskakuja z okien, bo mysla ze poleca jak batman.... czlowieku, zastanow sie jeszce raz co piszesz...
A tak swoja droga wyrazenie "yebana anima" znaczy mniej wiecej to samo co "jebana anima". juz zrozumiales?
Rayan_666 jest offline  
stary 07-04-2009, 16:31   #109
Leon666
Użytkownik Forum

Domyślny

Czyli co, wojna w Tibii jest porównywalna do prawdziwej? Czyli mam rozumieć, że mogę na prawdziwej wojnie robić to co na wojnie w Tibii? :O
Leon666 jest offline  
stary 07-04-2009, 16:48   #110
mc200
Użytkownik Forum

mc200's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006

Świat: Gaalaaanaa ;d
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon666 Pokaż post
Czyli co, wojna w Tibii jest porównywalna do prawdziwej? Czyli mam rozumieć, że mogę na prawdziwej wojnie robić to co na wojnie w Tibii? :O
No tak. Nie uczyli Cię w szkole, że Kordecki pingował szwedów (przez co nie mielii sioherów) i dlatego obronił razem z gildią Jasną Górę !

Ostatnio edytowany przez mc200 - 07-04-2009 o 16:50.
mc200 jest offline  
stary 07-04-2009, 17:19   #111
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
ty masz niepokolei w tej bani.... a nie pomyslales, ze niektorzy moga walczyc w kwadratowym swiecie, bo im to sprawia przyjemnosc? i nie mowie tutaj o"zadawaniu bolesci drugiej osobie", tylko o tym, ze mozna sie wykazac praca w grupie, jasnoscia umyslu w niektorych sytuacjach i potrenowac opanowanie? czlowieku, nie porownuj PRAWDZIWEJ wojny, w ktorej GINA PRAWDZIWI LUDZIE do 'GLUPIEJ GRY', w ktorej gina (phi, gina, kwadraty zmieniaja sie w lezace prostokaty) KWADRATOWE LUDZIKI!!!!!!!!!!!!
wlasnie o takich ludziach sie trabi w telewizji, ktore wyskakuja z okien, bo mysla ze poleca jak batman.... czlowieku, zastanow sie jeszce raz co piszesz...
A jednak myślenie ciągle sprawia ludziom problem. Napisałem, że wg. wojny są głupie i bezsensowne (te w rl i w Tibii) bo są wywoływane przez głupotę. A dla mnie taka "zabawa" to coś głupiego i bezsensownego. Jeśli innym się to podoba- to ich sprawa. Ja muszę ich wybór uszanować, aczkolwiek mogę ów wybór skomentować.

Cytuj:
A tak swoja droga wyrazenie "yebana anima" znaczy mniej wiecej to samo co "jebana anima". juz zrozumiales?
Niestety, ciągle nie wiem co to "anima". A tak szczerze to zanim coś napiszesz, to sprawdź o co chodzi i jak to się pisze, bo inaczej tylko na głupiego wychodzisz.
stary 07-04-2009, 17:20   #112
MikeRoyal
Użytkownik Forum

MikeRoyal's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2008

Świat: Nerana
Domyślny

xD Żałosne
stary 07-04-2009, 19:32   #113
caveki
Użytkownik Forum

caveki's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Niestety, ciągle nie wiem co to "anima". A tak szczerze to zanim coś napiszesz, to sprawdź o co chodzi i jak to się pisze, bo inaczej tylko na głupiego wychodzisz.
Nie przejmuj się. On chciał chyba powiedzieć, że filmy anime i w ogóle anime jest zjebane, ale nie umie nawet tego napisać. A anima to gildia z aldory xd

@topic
Tak dalej się kłóćcie, z lukim , który jest najlepszym playerem i zaraz zacznie mnie wyzywać. Weźcie idźcie na podwórko bo to było śmieszne do czasu, a teraz to się robi nudne...
caveki jest offline  
stary 08-04-2009, 12:18   #114
Rayan_666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez caveki Pokaż post
Nie przejmuj się. On chciał chyba powiedzieć, że filmy anime i w ogóle anime jest zjebane, ale nie umie nawet tego napisać. A anima to gildia z aldory xd

Nooo prosze, adwokat sie nam znalazl! Widzisz, jaki jestem glupi? Nie wiem jak sie pisze anime :/ Ale nie przejmuj sie, zgadles, chcialem napisac anime
Cytuj:
A jednak myślenie ciągle sprawia ludziom problem. Napisałem, że wg. wojny są głupie i bezsensowne (te w rl i w Tibii) bo są wywoływane przez głupotę.
Ah, no tak, juz wiesz ze nie masz racji, to teraz trzeba zmieniac zdanie, ta? Typowy przyklad 15 latka, ktory piszac jak profesor uwaza sie za madrzejszego od innych. Wskaz mi zdanie w mojej wypowiedzi, w ktorym nie dostosunkowuje sie do tego co powiedziales (czyli gdzie zauwazyles, ze myslenie sprawia mi problem). Czyli wedlug ciebie, wojny w grze sa wywolywane przez to samo, co w rzeczywistosci? Noo tak, przeciez wbijalismy sie Niemcom na spawny i sneakowalismy im sorcerow dlatego z nimi walczylismy. Powiem ci jedno - jestes ZALOSNY, az przykro mi sie czyta to co piszesz, ale tak, wystarczy mi USZANOWAC twoje zdanie, mr animE-viewer.

Cytuj:
A dla mnie taka "zabawa" to coś głupiego i bezsensownego. Jeśli innym się to podoba- to ich sprawa. Ja muszę ich wybór uszanować, aczkolwiek mogę ów wybór skomentować.
To idz ogladac anime, bo tam nie ma wojen.

JEJU jaki ty glupiiii, uzyles 2 razy w zdaniu slowa "wybor", "POPELNILES BLAD, WYSZEDLES NA GLUPIEGO"

Cytuj:
Jezeli dalej nie wiesz, ze napisalem animA, zamiast animE (i nie mam obowiazku wiedziec jak to sie pisze) to jestes ciemniejszy niz kakao czekoladowe z czekolada
Rayan_666 jest offline  
stary 08-04-2009, 13:48   #115
Leon666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
...to jestes ciemniejszy niz kakao czekoladowe z czekolada
Juz Cie lubie za to zdanie. ;DD

@Juzef

Czyli co, niepotrzebnie polacy wbijali się na expowisko Hitlerowi nie? Ahh szkoda. :/

Niewiesz w dalszym ciągu poco są wojny? Przypadki z serverów non-pvp typu:
-Leave
-ssij

można mnożyć. W takich sytuacjach pierwsze co przychodzi Ci na myśl to "no zajebie huja" (no co ;d) Ty nie możesz, ale playerzy z pvp mogą i robią to, by pokazać swoją wyższość. Nie chciałbyś chyba być pomiatany... Tak samo z wojną - walczy się, aby udowodnić, że jest się lepszym. Sam przyznaj, że jakbyś był w gildii, która non stop dostaje po dupie (mówie o pvp) krzyczał byś, aby iść na wojne. Nie lubisz wojen... okk szanuje to, ale nie mów, że są one niepotrzebne i zbędne.
Leon666 jest offline  
stary 08-04-2009, 14:25   #116
szkapamujwruk
Zbanowany

Data dołączenia: 19 10 2008

Domyślny

totalnie zalosny skill w trapowaniu typa.
szkapamujwruk jest offline  
stary 08-04-2009, 14:32   #117
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DexteroO Pokaż post
@poreda
gdy widze kazdy twoj kolejny post coraz bardziej chce mi sie smiac, na plotkach z iridii kazdy cie gnoi, ale ty dalej tam piszesz, w jakim cielu? nie wiem. tutaj udajesz kozaka, czego ty o wojnach nie wiesz, szkoda ze moze raz widzialem cie na OB na iridii ;*

@luki~
zauwazylem, ze masz jakis uraz do non-pvp. nie wiem czym jest to spowodowane (w sumie to nie chce wiedziec), ale nie mozesz oceniac kogos po tym na jakim swiecie gra. sam mialem 70+ lvl na 'noob-pvp', ale chetnie pokazalbym ci chocby na 36.hopto.org (znany aldora war na tibie 7.6) co potrafie.

na waszym miejscu zdjalbym kominiare i pier*olil wszystko
No widzisz, a ty jestes jednym z tych ktorzy gowno wiedza, w gownie byli i gowno widzieli. Na Silverze uczestniczylem w wojnie ponad 2 (!!) lata, 3 postaciami. A to ze na Iridii bylem na 2* OB, nie zmienia faktu ze mimo wszystko swoje zrobilem nie raz. Piszesz swoje pierdoly, nie wiedzac NIC (!), i nie znajac faktow. Zanim sie wypocisz, lepiej sie dowiedz.
stary 08-04-2009, 16:10   #118
caveki
Użytkownik Forum

caveki's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...

Stan: Niegrający
Domyślny

Rayan
Rozumiem, że nie oglądasz anime, ja np też nie oglądam i nie uważam anime za czegoś super pro fajnego, ale chłopie naucz się przyznawać do błędów. Zamiast poprawić się, to ty teraz będziesz się z nami kłócić przez 5 stron...

@down
Nie ważne, nie chcę się kłócić...

Ostatnio edytowany przez caveki - 08-04-2009 o 16:52.
caveki jest offline  
stary 08-04-2009, 16:31   #119
Rayan_666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Jezeli dalej nie wiesz, ze napisalem animA, zamiast animE (i nie mam obowiazku wiedziec jak to sie pisze) to jestes ciemniejszy niz kakao czekoladowe z czekolada
Przeciez sie przyznalem, wiec o co ci chodzi?
Rayan_666 jest offline  
stary 08-04-2009, 16:45   #120
Zamne
Użytkownik Forum

Zamne's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7

Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

wojny sa od tego ze sie nie umie pobić przeciwnika słowami, wiec zostaje karabin i czołgi

notka here
Ukryty tekst:
Cytuj:
gdzie najlepiej expić pallem na rooku?
Cytuj:
12:05 CM Andasstra on Askara [2]: no kurwa in here.. thats not nice-.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf
Cytuj:
daj, ja ci zrobie ludzika
..O
./|\
../\/
./
Ja przeczytalem zamiast ludzika, to "lodzika" i cale 60 sekund szukalem w tym obrazku czegos zboczonego HAHA
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mapa_Europy Pokaż post
Miał swoje 5 minet.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OwntibiaForFree
Nie zdziwcie sie jak anty vir bedzie wam szalal wkoncu to keylogger
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azris- Pokaż post
Mikolaj upil sie kakalem ;d

Ukryty tekst:
Zamne jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania