Pokaż pełną wersje : Vison vs Duskiness
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
hmm tak sie zastanawiam na temat nowego wery kul pomysłu CIPsoftu...
załózmy ze ktos z Vision/Duskiness bedzie miał tego zajebistego farta i akurat jego PACC bedzie tym 100.000 i dostanie jakiegos Hiper Ivul Mastah Powah Roxando Itema (w skrócie HIMPRI)... czy zmieniło by to coś Furorze? na pewno wiecej ludzi online głównie noobów chcacych zobaczyc ten "HIMPRI" ;] ale poza tym chyba nic ;]
Nawet jeśli to by i tak nie powiedział ze to ma.Do konca swojej przygody z Furorą by był zabijany (dla tego rara) przez takich ludzi jak Imargam,Zwidek i resztę grzybów z Vision
Jak widzisz większa połowa forum do mnie nic nie ma ...
Gówno mnie to obchodzi kim grałeś i pewnie nie tylko mnie.
PoZdrO
I tutaj wkrocze i Cie oswiece koleszko. Polowy sa rowne i nie ma "wiekszej polowy" ani "mniejszej polowy".
Owned, eh?!
@offtop
Ma ktoś tibicam 7.92 ?
Jak masz filmy 7.92 to rownie dobrze, mozesz je odpalic przy najnowszym TibiCAM i Tibii 8.0
A jezeli chce nagrać ?
@down
Tak z otsa, bo chce się troche pouczyc kręcenia movie w Sony Vegas~
@ 2 down
1. Pa
2. Zabijanie za nic
3. No i jak Drizer powiedzial Moczykij stracil juz swojego Amazon Helmeta
Jak nagrac? OTS'a jakiegos? Sprobuj, powinno dzialac.
Proszewas
21-07-2007, 04:33
Nawet jeśli to by i tak nie powiedział ze to ma.Do konca swojej przygody z Furorą by był zabijany (dla tego rara) przez takich ludzi jak Imargam,Zwidek i resztę grzybów z Vision
dlaczego Vision?? :<< coś Cie ta nazwa prześladuje?
neutral.forum.fighter
21-07-2007, 10:33
Moczykij stracil juz swojego Amazon Helmeta ;]
ehm... Duskiness w przeciwieństwie do Vision gra for fun. Dla Vision mieć jakiegoś rara to jak kupić dobry sportowy samochód. :D:D:D
Couranger
21-07-2007, 13:40
A jezeli chce nagrać ?
@down
Tak z otsa, bo chce się troche pouczyc kręcenia movie w Sony Vegas~
@ 2 down
1. Pa
2. Zabijanie za nic
3. No i jak Drizer powiedzial Moczykij stracil juz swojego Amazon Helmeta
nie nagrasz bo OTS jest na tym samym porcie co TibiaCam ;/
Hellraiser
21-07-2007, 18:09
Wiem, że nic się nie dzieje, ale nie róbmy aż tyle offtopa bo nam znowu zamkną temacik.
Żeby samemu zabłysnąć i potwierdzić wyżej wymienione przeze mnie słowa, może powiem, spytam?, Czy widzieliście ile już ludu w Vision? Eh?
A jeszcze rypne pytanko, a co tam nie stać? :P
Tak ni z gruchy, ni z pietruchy, nie przypatrywałem się ale, czemu Sanyol, i Triondusis? są bez gildi, i nie grają?
@up
Sanyol nie mam pojecia
Triondusis skonczyl grac
@up
Sanyol nie mam pojecia
Triondusis skonczyl grac
Ehm ? skączył grać ?
Ciekawe bo jakoś od bana 3 lvle podskoczył ^.-
PoZdrO
Hellraiser
21-07-2007, 18:38
Triondusis Sevon Furora online
lol, hehe
Btw, za co miał bana?
sallceson
21-07-2007, 18:44
Banished: until <nie pamietam dokładnie> CEST because of hacking
chyba chodzi o "hakerskie linki" na publicznych kanałach
możliwe że miał hacka i ktoś wysyłał takie "oferty"
Banished: until <nie pamietam dokładnie> CEST because of hacking
chyba chodzi o "hakerskie linki" na publicznych kanałach
możliwe że miał hacka i ktoś wysyłał takie "oferty"
Haka nie miał bo ostatnio z nim gadałem
Ima wycenił jego Payment na 800k
Pewnie za te linki ;> ale komu on to wysłał ?:O
Hellraiser
21-07-2007, 19:09
Oj, oj no to trochę, to ja tym bardziej nie wiem komu on to dał =/
Gohan też ostatnio wrócił, nie wiem czemu nie grał :P
A propo Gohana, patrzcie jego comment xD
Co się stało się, że Zwidek nie pg'uje o.O
Nie przekręcajcie.
1.Miał hacka stracił items na 3kk~.A hacker jak zczyścił chara to na forum.tibia.com napisał posta z linkiem do keylogera.
2.Ekspi i to jak dziki osioł.(1lvl/day)
3.Płacić dla Imy ma za to że sie powyzywali.
4.Nie 800k tylko ma mu lotować fish finsy.
zwidek pewnie nie pg bo nie ma kasy :D i jeszcze do tego update doszedl ;]
niech duski zaczynaja walczyc niech wykaszaja noobow z serwa ;p
hmm tak sie zastanawiam na temat nowego wery kul pomysłu CIPsoftu...
załózmy ze ktos z Vision/Duskiness bedzie miał tego zajebistego farta i akurat jego PACC bedzie tym 100.000 i dostanie jakiegos Hiper Ivul Mastah Powah Roxando Itema (w skrócie HIMPRI)... czy zmieniło by to coś Furorze? na pewno wiecej ludzi online głównie noobów chcacych zobaczyc ten "HIMPRI" ;] ale poza tym chyba nic ;]
nowy very kul pomysł cip jest jeszcze gorszy, niż te ich update'y. tibia nie ma przyszłości.
Marecki666
21-07-2007, 21:51
Sanyol jest retired (odkrylem ameryke 8o)
@down
bylo przeciez takie pytanie co z nim xDDD
btw. fragi na Dalusie sie wliczyly do wojny?
Sanyol jest retired (odkrylem ameryke 8o)
Po co piszesz skoro nie wnosisz do tematu nic nowego. Każdy wie że Sanyol i Fa'fik wyjechali z Polski za robotą.:]
Wszystkie Areny by 130 ek, Gohan Oblivion. Totalna masakra!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27974
Karolku nie udzielaj sie na tym forum bo i tak kazdy ma na ciebie wy***ane ...;)
Pakerskii own3d
Jul 22 2007, 11:16:03 CEST Killed at Level 80 by Al Inferno
and by Nottokev
Pakerskii jest w Cornage czyżby Vision zabiło swojego?
wrogonastawiony
22-07-2007, 12:45
Pakerskii own3d
Jul 22 2007, 11:16:03 CEST Killed at Level 80 by Al Inferno
and by Nottokev
Pakerskii jest w Cornage czyżby Vision zabiło swojego?
A kto wogule powiedzial ze carnage jest supportowane/chronione przez vision ?
Khazul :
11:37 Imargam [207]: Jak zaczniesz robic film wylacz mc, tibia ng etc
11:36 Imargam [207]: Payment wyslij wieczorem
Ten film jest Zajebisty!!!
Ironia czy prawda ?
Yenx
Jul 19 2007, 18:14:12 CEST Killed at Level 115 by an orc berserker of Szybki Czesioo
Stare ale chyba nie było...
neutral.forum.fighter
22-07-2007, 14:49
Yenx
Jul 19 2007, 18:14:12 CEST Killed at Level 115 by an orc berserker of Szybki Czesioo
Stare ale chyba nie było...
haha to brzmi jak szybki lopez :D
EDIT:
http://video.i123.pl/filmy/1685/SZYBKI_LOPEZ
A kto wogule powiedzial ze carnage jest supportowane/chronione przez vision ?
twój stary ;]
Czytajcie opis Rayl Paladyn.(Ale SIARA HAHAHA)
Tak samo Marco Vi napisał na community że jest new ownerem tego chara.(Raport plx)
@up
Ta pamietam jak on sie mnie pytal jak wyglada dragon hammer a pozniej jak chcial mnie ubic na PoH to bylo nie dawno troszke mu nie wyszlo
Zal on ma 12 lat
wrogonastawiony
22-07-2007, 21:18
Przyznam ja tu ze Rayl Paladyna reportnałem jakis czas temu i chyba GM'owi umkneło xD
Velvecik
23-07-2007, 12:39
A Imargam znowu na 30 lvl dorabia... :P
http://foteka.pl/d2f8d0db7420048835a05cf19fb60318
Proszewas
23-07-2007, 15:07
no i co niech dorabia i na 10 lvlach
@off
chodzę sobie po Thais i nagle ziomki sie przy pluli...
13:52 Kris Sword'master [34]: Kisss My Us
i mam hunta :<<
Ludek'ziom
23-07-2007, 15:42
chodzę sobie po Thais i nagle ziomki sie przy pluli...
13:52 Kris Sword'master [34]: Kisss My Us
i ? :o :o:o:o:o:o:o
Velvecik
23-07-2007, 17:05
no i co niech dorabia i na 10 lvlach
Racja, to świadczy tylko o nim, o tym jakim frajerem jest.
Proszewas
23-07-2007, 21:37
jedna rzecz jest ciekawa
http://www.erig.net/xphist-pb.php?world=Furora
sami memberzy Vision 1 Dusk ; p a i jeszcze 1 neutral ; p
Master of Puppets
23-07-2007, 22:05
Bo wiekszosc bestow jest z daty, kiedy blad erigu podliczyl exp z calego tygodnia, po przegranym OB przez Wizje no i tym meetingu. Nie ma co sie dziwic :p
jedna rzecz jest ciekawa
http://www.erig.net/xphist-pb.php?world=Furora
sami memberzy Vision 1 Dusk ; p a i jeszcze 1 neutral ; p
Debug na erigu...-.^,po wygranej bitwie na edron Vision zaczeło massowo expic..,dzien w dzien,noc po nocy.. erig zliczył ok 5 dni expa.. Nie dziwie sie osiągnięciu gildi Vision,dziękuje
Czyżby Vision wygrało wojne?:D Pamiętam jak mówili, że Vision expi bo Duski na spotkaniu byli i mieli po meetingu ich zgładzić :p A teraz po spotkaniu Dusków, Vision caly czas expi :P Czyżby to już koniec wojny?
Hellraiser
24-07-2007, 16:24
@Up.
Nieformalnie to juz chyba koniec.
Proszewas
24-07-2007, 17:26
jeszcze dużo rzeczy może sie zdarzyć (jakieś transfery miedzy teamami hacki) ale wojna zamiera tak jak ten temat ;p
Pamiętam jak Vision wygrało niespodziewanie 2 ob i wtedy też się wydawało że to już koniec a jednak wszystko sie może zdarzyć ^^
Pożyjemy zobaczymy, a teraz expimy :P
sallceson
24-07-2007, 18:47
Khazul w supporcie tibia.pl ? do czego to doszło...
poprzednim razem Duskiness potrzebowało kilku tygodni na "powrót" do wojny więc teraz również może tak być. Chociaż mam nadzieję że teraz szybciej sie ogarną.
@ offtop
Proszewas to Cyrillus ;]
@ Khazul
Ile dałeś ? za dolaczenie do supportu?! omg jak to możliwe... widać ze nic o tobie nie wiedzą... Ich też oszukasz ? 8o8o
Proszewas
24-07-2007, 19:58
skąd wiesz ;>>
@sall~
tylko chyba nie ma komu powracać...
Thuygioshok
24-07-2007, 20:58
Sr, że się wtrącam, ale dlaczego Thellionn i paru innych z Wizji jest w Vision :S
wtf
Sr, że się wtrącam, ale dlaczego Thellionn i paru innych z Wizji jest w Vision :S
wtf
Taka kolej wojny, popytaj ich to Ci odpowiedzą dlaczego.
@ offtop
Proszewas to Cyrillus ;]
@ Khazul
Ile dałeś ? za dolaczenie do supportu?! omg jak to możliwe... widać ze nic o tobie nie wiedzą... Ich też oszukasz ? 8o8o
Zapłaciłem 100 gp na Harmonii, tylko po to żeby zhakować całe forum tibia pl, i żeby banowac takich trolli jak Ty. A tak na poważnie to każdy mógł złosić swoją kandydaturę (tzn każdy któremu chce się coś robić, nie takiemu złemu leniuchowi jak Ty). Więc ocb?
sallceson
24-07-2007, 22:05
A tak na poważnie to każdy mógł złosić swoją kandydaturę
http://img71.imageshack.us/img71/3277/khazuldj1.png
masz rację, tyle że twoja kandydatura została odrzucona.
Hellraiser
24-07-2007, 22:15
@Petrek
Admin, nie jest nieomylny* ;s
Ale panowie, wracamy na ziemie, tzw Furorę, bez offtopu :P
Coś ostatnio miałem się spytac znowu,.. Aaaa mam
Charonsi, jest w Duskach, od dawien dawna albo jeszcze dłużej, lecz jednak ja na żadnym battle go nie widziałem, i w ogóle co on tam robi?
Niczego Ci udowadniać nie muszę, no ale masz :)
http://img238.imageshack.us/my.php?image=uo0519jf5.jpg
Btw ma ktoś do sprzedania PIRACKĄ KOSZULĘ POTRZEBNĄ DO OUTFITU PIRATA? (TA Z BOSSA) :))))
@Hubert
Charo Charo ahh ten Charo, co sie z nim dzieje?:|
Karolu, widzę że na siłę chcesz być fajny i ważny. Chciałbyś, żeby ludzie zapomnieli o twojej przeszłości, żeby zapomnieli ogólnie o wszystkim co robiło niegdyś Vision, chcecie zatrzeć plamę i udawać, że zawsze wszystko było ok. A nie było. I wiele osób nigdy o tym nie zapomni. I pamiętajcie, że my się nie poddamy. I niejeden z Was zaliczy jeszcze glebę.
Tyle.
Ja nigdy nie zapomnę ilu moich przyjaciół opuściło przez Was Furorę...
skąd wiesz ;>>
@sall~
tylko chyba nie ma komu powracać...
1. Gildia.
2. Profesja.
3. Miejsce zamieszkania
4. status
Wszystko sie zgadza ;)
Proszewas
24-07-2007, 23:33
1. Gildia.
2. Profesja.
3. Miejsce zamieszkania
4. status
Wszystko sie zgadza ;)
racja ;D zawsze chciałem być w tej gildii ; p no ale niestety nie jestem szwedem ; p
@QuanChi
dobrze powiedzianie od nas nie JEDEN a od was kilkunastu =]
"Ja nigdy nie zapomnę ilu moich przyjaciół opuściło przez Was Furorę..."
Tu też sie mylisz =] to nie Vision rozpoczeło wojne tylko Magrami za zgoda Petroniusza ; >> no nie?
Tak samo jest mylony hack Spoxstera =]
@Charo
szedł na jednego battle ale dał loga na mostku ; p
@Up.
Nieformalnie to juz chyba koniec.
Ja Juz raz powiedzialem ze to nie koniec war gdy vision siedzialo duski expily.Teraz to tez jeszcze nie koniec ta wojna nigdy sie nie skonczy.Nadal Beda pojedyncze masslogi napady na najslabszych...
Pozdo :)
Couranger
25-07-2007, 02:08
duski zamiast cos planowac to milcza , wogole tego nie rozumie ... Taifunowi juz nie zalezy pewnie.
sallceson
25-07-2007, 02:25
tyle że kiedy wojna się zaczynała, Duskiness/Abberatio miało dużą przewagą lvlową/liczebnościową nad Vision. A w czasie takich okresów "przejściowych" między wojnami Vision nieźle expi i jeśli szybko Duski czegoś nie zrobią to taki Thellion/Pasterz będa mieli 170-180 lvle, Katrila 200+ a Imargam 220+, nie mówiąc nawet o wielu 130+ rp/ek z Vision i armii mięsa armatniego. Dziwie się że na to pozwalają, mogliby nękać Vision/supporterów jak poprzednio na noobcharach no ale to nie moja sprawa
Wielka Wojna Duskiness vs Vision to praktycznie 3 małe wojny:
1 - wojna Vision z Abberatio, wygrana przez Vision, choć nie miała większego znaczenia/efektu, zakończona w momencie przyłączenie się Duskiness
2 - wojna z Duskiness, zakończona 2 OB wygranymi przez Vision, po których to nastąpiło krótkie panowanie Vision na serwerze i masowe expienie, i dziwnym trafem nagle społeczeństwo Furory ich polubiło ;]
3 - kolejna wojna Duskiness z Vision, kiedy się w końcu Duski ogarnęli i zdobyli przewagę, a ludzie z Furory znów zaczęli lubić Dusków ;] zakończona ostatnią bitwą na Edron w której to pare osób "zmieniło front", a teraz Vision znów zaczęło expić.
no i teraz 4 wojna której jeszcze nie ma ale będzie jak się tylko Duski ogarną ;]
myślę ze dopiero w 5 wojnie nastąpi prawdziwy przełom i dłuugie panowanie jednej ze stron
pożyjemy zobaczymy ;]
btw... 300. post ;] jejeje ;]
taif ma palka na pandorii x0
wtf
wydawało się że vision jest na upadku, społeczeństwo już ich nie chcialo, duski zaczeły przyjmować "nawróconych" z vision i nagle bum wszyscy "nawrcóceni" wraz z thellionem i pasterzem 07.07.07 na open battle zdradzają dusk i walczą dla vision
konec X)
wrogonastawiony
25-07-2007, 12:19
[...] i dziwnym trafem nagle społeczeństwo Furory ich polubiło ;]
Błąd, bo wlasnie jak vision doszlo do wladzy to ludzie ich znienawidzili za PA ;]
sallceson
25-07-2007, 12:58
Błąd, bo wlasnie jak vision doszlo do wladzy to ludzie ich znienawidzili za PA ;]
ludzie ich znienawidzili po tym krótkim panowaniu (czyt.: PA) natomiast tuż po wygranych 2 openach i odejsciu w cień Dusków początkowo Vision miało poparcie serwera. Nie wiadomo wtedy było jak będa rządzić a w końcu mieli tę więc ludzie chcieli się dobrze ustawić z Vision
@ Khazul
Pewnie lizał im dupe przez dluzszy czas bo przeciez tylko w tym jest dobry nie Karolku?? Odp jest prosta do twojego pytanie. Tak bo on lubi opie**alać kumpli a przeciez nie jednego juz haknal..:):evul:
Endarion
25-07-2007, 18:08
LoL, Taifun zrobil sobie palladyna na innym swiecie, bo juz ma dosc gry tutaj..ciagle deady i przegrane ob..
To podajcie name, będziemy śledzić jak wbija lvl'e;]
TaakHckaaT
25-07-2007, 19:18
Nie podawajcie bo zawsze znajdzie sie jakis lamus ktory bedzie probowal przeszkodzic mu w PG
sallceson
25-07-2007, 19:23
mam tylko pytanie... czy to palek robiony od początku czy kupny etc ? bo zauwazylem pewnego palka który w 2tyg robi 20 lvli ;]
Torn Saximercus
25-07-2007, 20:19
Tarrin Kerrax
Banished: permanently because of invalid payment
Hellraiser
25-07-2007, 20:47
Tarrin Kerrax
Czyli, jak nie kupi PACC'a to nie zejdzie ban, czy dobrze pamiętam?
@Next temat. v.1
Nie wiem kiedy, co i jak? ;s
Name: Yiubh Do'Urden
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Furora
A to chyba aż 1 miech temu,.. lul ;s
@Next temat v.2
Dobra, dobra my biadolimy zapełniamy te strony o Furorce, nie jeden temat już został zamknięty, lecz w ogóle z jakiego powodu jest ta wojna na Furorze? eh? Ja pamiętam pierwszy frag, czy frag przed deklaracją mówcie na to jak chcecie, był on na Caponeq. Z którym też nie wiem, czy coś się dzieje,..
Czyli, jak nie kupi PACC'a to nie zejdzie ban, czy dobrze pamiętam?
Dobrze pamiętasz;]
Proszewas
25-07-2007, 21:35
@Hellraiser
pierwszym fragiem w wojnie był Tolik~ member Vision potem był jakiś battle i padł Caponeq
sallceson
25-07-2007, 21:36
a z innej beczki.. macie filmy .rec z pierwszysch bitew abberatio z vision ?
Hellraiser
25-07-2007, 21:40
Reloop & Proszewas.
Aha, Ok. :P
@sallceson
No ja nie posiadam.
Ale, ale powodu to ja ciągle nie widze żeby ktoś jeszcze pamiętał :P
sallceson
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/search/1/Guild%20wars//Furora/0
i wybierz wersje tibii 7.81 : > wsyztskie battle są chyba może oprócz tego na edron
Tarrin Kerrax
nie tylko on, to samo spotkalo wielkiego paladyna Dili Eoo, jeszcze RP chociaz juz na faccu i z ukrytym commentem jak i troche innych osob:D
nie tylko on, to samo spotkalo wielkiego paladyna Dili Eoo, jeszcze RP chociaz juz na faccu i z ukrytym commentem jak i troche innych osob:D
Oprocz tego dwie osoby z Sirvak Dragoth tez doswiadczyly owego zajscia ;f
Powie mi ktos czy po odbanowaniu konta poprzez kupno pacc bede miec premmy czy nie.
Poznalem wersje taka:
23:45 X [68]: czy masz deletion
23:45 X [68]: czy permanently ;p
23:45 Z [71]: pisze deletion
23:45 X [68]: no to bedziesz mial facc
Tarrin ma per~ wiec bedzie mial pacca...
a tak w ogóle zna ktoś jakiś fajny serv pvp ?
Dili Eoo mial until deletion. Kupil pacc i ma premium.
Jak sprawdzam po zalogowaniu sie mam until deletion, a jakbys sprawdzil to ktos z zewnatrz (w sensie nie zalogowany na moje konto) widzialby permanently. Czyli premm bedzie jak kupie nowy.
Proszewas
26-07-2007, 10:30
co się z tymi paccami dzieje =// kumpel załadował tydzień temu i jeszcze nie ma =//
A w ogóle na furorce coś zaczęło dziać od ostatniego opena??
Pall_Mall
26-07-2007, 14:26
Vision expi, nic ciekawego się nie wydarzyło
Powie mi ktos czy po odbanowaniu konta poprzez kupno pacc bede miec premmy czy nie.
Będziesz miał pacc'a zabiorą ci tyle dni ile graleś na tym pacc'u który został wycofany.
co się z tymi paccami dzieje =// kumpel załadował tydzień temu i jeszcze nie ma =//
to znaczy ze Cie wypchal, ja jakos laduje i sa odrazu xD
Wydaję mi się, że to już jest koniec wojny i niestety vision wygrało :(, to raczej jest już niemożliwe że Duski zbiją dla Zwidka 174 na 138 (o ile dobrze pamiętam z takim zaczynał wojnę) Katrlii 190 na 164 itd, nie sądzę że oni by do tego dopuścili, a trudno by było dla Taifuna odzyskać 280lvl czy dla Czipsa 188 itd..Nawet jeżeli Duskiness by prowadziło we fragach po kilku następnych bitwach, to nic tego nie zmieni że to Vision wyszło i wyjdzie na plus w lvl na wojnie i nic już raczej tego nie zmieni. Wiem, że wiele osób może się ze mną nie zgadzać a już raczej nie Ci którzy są z Duskiness i piszą na tym forum. Od początku tej wojny byłem za nimi i do końca będę, ale niestety prawda jest taka że oni tę wojnę przegrali, już nie ma szans że ktokolwiek z nich wróci do expienia na Furorze.
sallceson
26-07-2007, 22:41
@Milten
nie zgodze sie z tym ze nikt juz nie wroci do expienia z Duskiness. Jeśli Duskiness się ogarnie może zdobyć przewagę i expić. w każdym razie jeśli bardzo by chcieli to nawet teraz mogliby expić mało bo mało, uważając na vision no i w trudnych godzinach ale w końcu expić (Vision wbrew pozorom nie jest 24/24) tyle ze wyglada na to ze brakuje juz im motywacji.
Nawet jeśli im się nic z ww rzeczy to nie uda, to przecież część członków może się wykupić
poza tym.. masz rację ;]
Pall_Mall
26-07-2007, 23:23
Zwidek miał wtedy 139 B) co do reszty masz raczej racje B)
Ale kto wie może zobaczymy coś ciekawego jeszcze na tej furorze :D
Master of Puppets
27-07-2007, 00:04
Moze duski odkupia chary Visionow ;d
A tak powaznie, szanse maja, ale za dlugo czekaja. No chyba ze chca zeby Ima mial taki lvl jak Taif zeby szanse byly rowne
neutral.forum.fighter
27-07-2007, 11:21
A ja mam to gdzies, trzeba odrobic zmarnowany czas spedzony na Tibii ;]
Retired
Robbenek
27-07-2007, 11:50
Retired
no odpocznij troche bo widze ze caly czas drizerku nabijasz posty w tym temacie a tak btw. to robisz retired tylko od tibii i na forum bedziesz aktywny czy ogolnie od kompa ?
Proszewas
27-07-2007, 11:51
Retired
może ty tak ale twoi koledzy nie ; p
neutral.forum.fighter
27-07-2007, 12:27
no odpocznij troche bo widze ze caly czas drizerku nabijasz posty w tym temacie a tak btw. to robisz retired tylko od tibii i na forum bedziesz aktywny czy ogolnie od kompa ?
nie bylem na forum od hmm 3 dni ??
zreszta jak wejde rano wlacze kompa i przegladam sport na onecie to i moge sobie forum 1 przeczytac dziennie no nie :P i tak w tym temacie nikt nic nie pisze wiec nie ma za duzo do czytania
w tibie juz na pewno nie bede gral
sallceson
27-07-2007, 13:01
Gratuluję mądrej decyzji.
Master of Puppets
27-07-2007, 13:11
Moja krew! Pomimo to jednak, jezeli Twoi koledzy postanowia walczyc dalej przeciw panom Vision, moglbys sie lognac i pomoc :-) Ale to juz Twoja wlasna decyzja, ja bym tak zrobil. GL in RL
WIADOMOSC DLA OSOB KTORE GRAJA KNIGHTAMI NA FACCU !
Jezeli chcesz pomoc w tworzeniu poradnika dla poczatkujacyh knightow, napisz do mnie pm, lub napisz do mnie na tibii. Tworzone sa wlasnie poradniki dla knightow sorcow palladynow oraz druidow... wiec jezeli chcesz pomoc w tworzeniu poradnika dla knighta odezwij sie !
Khazul/Youen
@Up
To bylo conajmniej zabawne. ;f
@Up
To bylo conajmniej zabawne. ;f
Raczej prawdziwe.
buy 11 holy orchids !
Raczej prawdziwe.
buy 11 holy orchids !
zamiast "Co cie jeszcze trzyma w tym kraju? LEGIA!" to powinieneś , mieć "Co cię jeszcze trzyma w tym kraju? TIBIA!" Yebać tibie, tibia śmierdzi
@up
Chyba Ty śmierdzisz -.^ Ja nie widzę w Tibii nic złego, jeśli grają w nią normalni ludzie 4fun a nie jak większość EXP EXP EXP! Niestety normlanych ludzi grająych w nią jest coraz mniej...
omg Khazul nie doszlo jeszcze do Ciebie że w tym dziale NIKT Cie nie chce ?!
Proszewas
27-07-2007, 23:41
@up
Chyba Ty śmierdzisz -.^ Ja nie widzę w Tibii nic złego, jeśli grają w nią normalni ludzie 4fun a nie jak większość EXP EXP EXP! Niestety normlanych ludzi grająych w nią jest coraz mniej...
powoli wymierają...
@Slovik
ogarnij ma ma prawo pisać tu tak jak ty =]
omg Khazul nie doszlo jeszcze do Ciebie że w tym dziale NIKT Cie nie chce ?!
Dalibyście spokój już z tym Khazulem, jak go nie znałem jakoś ze złodziejstwa itp. i jakoś mi nie przeszkadzał -.^ Ma takie samo pisać na dorum jak Wy jak to powiedział Proszewas.
@Proszewas
Ewenenementy pozostały...
Takim ludziom sie nie daje spokoju! Okraść zaufanego kumpla ?! sk*****l wg mnie z niego
W Tibii nie ma czegoś takiego jak "przyjaźń" tam liczy się tylko "zysk" i "korzyści".
Po jakimś czasie sami do tego dojdziecie :).
Bye. I dajcie spokój Khazulowi to forum jest public.
Maciorqa
28-07-2007, 00:32
omg dajcie spokoj khazulowi okradl kumpla i co? to tylko gra -.- kasy potrzebowal.. zreszta tez bym tak zrobil xd
btw. pewnie go strasznie obchodzi to co o nim piszecie ; o
@slovik
jesli khazul ci przeszkadza to moze sam opuscisz ten temat?
Takie małe sprostowanie:
Ja tam nic do niego osobiście nie mam ale zabawnie wygląda to z ta legia na forum o tibii :D
@Gelt
spodziewałem sie tego że ktoś napisze że ja śmierdzę :cup:
Tibia śmierdzi porównując ja do innych gier :) zresztą każdy gra w co lubi dla mnie tibia śmierdzi i tyle (gracze średnio po 15lat, od zajebania dzieci neo i dupa a nie gra mmo sie z tego robi) :D na forum się wypowiadam bo śmiesznie tu czasami się robi
@Slovik
ryja nie widzisz ani go nie słyszysz wiec ignoruj jego posty i po problemie :p
Master of Puppets
28-07-2007, 01:16
Wiesz co Śmigiel? Strasznie nie lubie takich tekstów. Może i nie jestem żadnym fanatykiem tej gry, ale jej nie obrażam. Tibia ma swój klimat, a ludzie grający w nią robią to bo lubią. Nie musisz więc pisac, że ta gra śmierdzi. Co z tego, że ma słabą grafę? I tak cieszy sie popularnością i co najważniejsze łaczy ludzi i zawiązuje przyjaźnie (nie licząc Khazula i pewnie jeszcze kilku).
A jak uważasz, że tibia śmierdzi, to nic i nikt nie trzyma Cię na tym forum, a tym bardziej w temacie o wojnie na Furorze.
Za wszelkie błędy przepraszam (nie wiem czy są czy nie ma ale nie mam siły ich szukać : P)
wrogonastawiony
28-07-2007, 01:36
No panowie takie battle dzis w Thais bylo ze hoho :D
Poszalało sie, a potem gleba xD No ale Qel 2x co by nie było ;p
http://img523.imageshack.us/img523/5253/naforumog8.jpg
To MUSI byc znaczący krok w wojnie ]:->
sallceson
28-07-2007, 01:55
Khazul ma prawo pisać ale takie samo prawo mają ci którzy go "nie lubią" ;]
więc pozostaje ignorować niektóre posty ;]
rzeczywiscie znaczący krok w wojnie ;]
Exaniis
Jul 27 2007, 23:26:38 CEST Killed at Level 45 by Katrila
=(
Qel
Jul 27 2007, 23:23:15 CEST Killed at Level 16 by Exaniis
Jul 27 2007, 23:20:26 CEST Killed at Level 17 by Exaniis
dobry ten koleś jest :D
WIADOMOSC DLA OSOB KTORE GRAJA KNIGHTAMI NA FACCU !
Jezeli chcesz pomoc w tworzeniu poradnika dla poczatkujacyh knightow, napisz do mnie pm, lub napisz do mnie na tibii. Tworzone sa wlasnie poradniki dla knightow sorcow palladynow oraz druidow... wiec jezeli chcesz pomoc w tworzeniu poradnika dla knighta odezwij sie !
Khazul/Youen
Ty smieciu powiniennes sie zajac pisaniem poradnika pod tytułem "jak zdobyc zaufanie a nastepnie ojebac best frienda", ewentualnie "Jak zrookowac 100+ chara kumpla z gildii w 10min".
Dajcie już z tym spokój...
Szkoda, że Katrila nie padł ;) Ale to by było dziwne ;p
@Śmigiel
Ja tam do Ciebie personalnie nic nie mam, chociaż obrażasz tak "kozacką grę" :P ;) Osobiście nie gram w to z powodów które podałeś, z wyjątkiem, że średnia wieku jest niżej niż 15 lat... ;/ Tibia BYŁA kiedyś naprawdę fajna... Była :(
neutral.forum.fighter
28-07-2007, 09:31
omg dajcie spokoj khazulowi okradl kumpla i co? to tylko gra -.- kasy potrzebowal.. zreszta tez bym tak zrobil xd
btw. pewnie go strasznie obchodzi to co o nim piszecie ; o
@slovik
jesli khazul ci przeszkadza to moze sam opuscisz ten temat?
no i patrz tu akurat nie chcialbym go znac z rl zeby jeszce moim kumplem byl zreszta on mnie pewno tez nie :D
neutral.forum.fighter
28-07-2007, 09:36
@Śmigiel
Ja tam do Ciebie personalnie nic nie mam, chociaż obrażasz tak "kozacką grę" :P ;) Osobiście nie gram w to z powodów które podałeś, z wyjątkiem, że średnia wieku jest niżej niż 15 lat... ;/ Tibia BYŁA kiedyś naprawdę fajna... Była :(
hehe ja mam 21 dlatego koncze :D
my jestesmy jak wyginajace dinozaury :D
Ja 17, ale nie gram już dość dłuuugo... Będzie chyba z 2 lata. Już wtedy zdążyłem zauważyć, że Tibia się "psuje"... A kolejne update'y tylko mnie w tym przekonaniu utwierdzały ;)
Zmieniłem hobby z Tibii na płeć piękna ;d Tu z pewnością szybko nie przejde na emeryturę ;)
Wiesz co Śmigiel? Strasznie nie lubie takich tekstów. Może i nie jestem żadnym fanatykiem tej gry, ale jej nie obrażam. Tibia ma swój klimat, a ludzie grający w nią robią to bo lubią. Nie musisz więc pisac, że ta gra śmierdzi. Co z tego, że ma słabą grafę? I tak cieszy sie popularnością i co najważniejsze łaczy ludzi i zawiązuje przyjaźnie (nie licząc Khazula i pewnie jeszcze kilku).
A jak uważasz, że tibia śmierdzi, to nic i nikt nie trzyma Cię na tym forum, a tym bardziej w temacie o wojnie na Furorze.
Za wszelkie błędy przepraszam (nie wiem czy są czy nie ma ale nie mam siły ich szukać : P)
Przecież napisałem że każdy gra w co lubi :) jak napisałem że tibia śmierdzi to chodzi o to że mnie odstrasza właśnie tymi rzeczami co je wymieniłem (15 lat etc.) wiem że nikt mnie nie trzyma ale jak narazie nikt mnie nie wygania (?chyba?) z tym klimatem i to że jest zajebista i takie tam to sam kiedyś tak mówiłem ale nagle jakoś z dnia na dzień przestałem expic/logować sie i wcale mi się nie chce grać :) Dobra już tylko sobie od czasu do czasu poczytam i sie nie udzielam bo i tak nic mądrego nie powiem :p narciarz!
Kasi'yaa
28-07-2007, 13:00
Chcialbym sie zapytac,czy ktos z Vision dalej robi PA? Nie chodzi mi w czasnie wojny, bo byli wtedy zmuszani, mieli mniej kasy od dusk.
Niech sie wypowiadaja najlepiej neutralne osoby.
Chcialbym sie zapytac,czy ktos z Vision dalej robi PA? Nie chodzi mi w czasnie wojny, bo byli wtedy zmuszani, mieli mniej kasy od dusk.
Wyslales itemy?
Proszewas
28-07-2007, 14:07
Ja 17, ale nie gram już dość dłuuugo... Będzie chyba z 2 lata. Już wtedy zdążyłem zauważyć, że Tibia się "psuje"... A kolejne update'y tylko mnie w tym przekonaniu utwierdzały ;)
Tibia 7.4 brak pz na statku to sie tam trenowało ; p
@Śmigiel
jeżeli tibia śmierdzi to dlaczego tu piszesz? gówna sie nie tyka ; >>
@w thais
nie jest problemem ściągniecie 17 drutka na e morta
Ja placilem za "nieprzestrzeganie price listy ktorej nikt nie przestrzega" 25k -.-
Sauronuss pozdro!
Imargam :
Jul 28 2007, 14:50:46 CEST Died at Level 211 by a destroyer
Gohan Oblivion :
Jul 28 2007, 14:50:50 CEST Died at Level 134 by a destroyer
Niraet:
Jul 28 2007, 10:42:49 CEST Died at Level 113 by a plaguesmith
Mag Olimp:
Jul 28 2007, 09:37:50 CEST Died at Level 88 by fire
Belix Sacrum:
Jul 28 2007, 11:52:34 CEST Died at Level 101 by a blightwalker
Maziqu:
Jul 28 2007, 14:39:32 CEST Died at Level 100 by a destroyer
Sendrius:
Jul 28 2007, 14:38:17 CEST Died at Level 119 by a blightwalker
Oby tak dalej xD :D:D
Niraet\mag Olimp\sendrius\imargam\gohan oblivion\belix sacrum\maziqu R.i.p
:(
a niech padaja ;p
Dobrze że ima padl ;]
Wydaję mi się, że to już jest koniec wojny i niestety vision wygrało :(, to raczej jest już niemożliwe że Duski zbiją dla Zwidka 174 na 138 (o ile dobrze pamiętam z takim zaczynał wojnę) Katrlii 190 na 164 itd, nie sądzę że oni by do tego dopuścili, a trudno by było dla Taifuna odzyskać 280lvl czy dla Czipsa 188 itd..Nawet jeżeli Duskiness by prowadziło we fragach po kilku następnych bitwach, to nic tego nie zmieni że to Vision wyszło i wyjdzie na plus w lvl na wojnie i nic już raczej tego nie zmieni. Wiem, że wiele osób może się ze mną nie zgadzać a już raczej nie Ci którzy są z Duskiness i piszą na tym forum. Od początku tej wojny byłem za nimi i do końca będę, ale niestety prawda jest taka że oni tę wojnę przegrali, już nie ma szans że ktokolwiek z nich wróci do expienia na Furorze.
Spokojna twoja rozczochrana ^^
Gandalf ~ owned
[img=http://img257.imageshack.us/img257/1496/uo0537hp8.jpg] (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-28
Marecki666
28-07-2007, 17:07
Po prostu Duski korzystaja z wakacji, a dla vision liczy sie tylko ta, jakze zjebana gra ; )
sallceson
28-07-2007, 17:11
^ naucz sie zdjecia wstawiac "supporterze"
a poza tym... zdaje sie że jako supporter powinienies wspierac tibia.pl a nie wyzywać ich od noobów -.-
kończe już bo możesz nie byćw stanie przetworzyć tak duzej ilości informacji, jeszcze sie przegrzejesz
Kasi'yaa
28-07-2007, 18:26
Ja placilem za "nieprzestrzeganie price listy ktorej nikt nie przestrzega" 25k -.-
Sauronuss pozdro!
Gdzie byles jak Bozia rozdawala rozum?B) Jak nie przestrzegasz price list to pisze sie z noob chara zawsze. Btw. Za nie przestrzeganie pierw jest upomnienie, pozniej payment.
Proszewas
28-07-2007, 19:24
Po prostu Duski korzystaja z wakacji, a dla vision liczy sie tylko ta, jakze zjebana gra ; )
yhy... Pandoria rox ; >>
A jakieś wiadomości dotyczące poi Vision ?
Niraet\mag Olimp\sendrius\imargam\gohan oblivion\belix sacrum\maziqu R.i.p
:(
Niraet, Mag olimp, Gohan Oblivion, Imargam wrócili na poi i już są z ekipa
Xzizikur
28-07-2007, 23:05
PoI by Vision - done
sallceson
29-07-2007, 00:29
a ja zapytam.. ile osób nie ukończyło tego questu ?
Hellraiser
29-07-2007, 00:42
a ja zapytam.. ile osób nie ukończyło tego questu ?
Jak na szybkiego patrzałem, to padło z 7 osób z Vision.
Maciorqa
29-07-2007, 00:46
Z tibia.de:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=110991
film:
http://rapidshare.com/files/45628713/POIFURORA1.rec
http://upload2.net/page/download/kpzgvATMb6bKMIC/POIFURORA1.rec.html
@down:
film nagrany po tym jak ima, gohan i reszta padli a vision sie po nich wrocilo xD coz za przyjazn
sallceson
29-07-2007, 01:35
nei chce mi sie oglądać całego ale 11 mega .rec ? to sie męczyli :D
Szczerze nie wierzyłem w pomyślność tego Questu. GZ
Xzizikur
29-07-2007, 13:13
Tak sobie im to poszlo, ale i tak gz ;)
Gdzie byles jak Bozia rozdawala rozum?B) Jak nie przestrzegasz price list to pisze sie z noob chara zawsze. Btw. Za nie przestrzeganie pierw jest upomnienie, pozniej payment.
Po 1:
Nie wiedziałem że jest.
Po 2:
Odrazu płaciłem ;f
@Topic
temat juz chyba do zamkniecia, bo wojny ni widu, ni slychu
sallceson
29-07-2007, 20:10
nie zgadzam się ;] m.in dlatego że w sumie oficjalnego końca wojny nie ma a poza tym to głowny temat Furorian
obejrzałem ten filmik z poi, ale ledwo co wytrzymałem...
Vision fajnie sie do siebie odzywa...
" s*******aj zydzie " " Kurwa nooby jebane " itd. XD
Mistrzunio_II
29-07-2007, 20:14
Wojna sie nigdy nie skończy ;P Zawsze będą robione jakieś małe czy większe akcje na exPUjacych visionistów B)8o
ucichło ucichło na tej Furorze ;p
sallceson
30-07-2007, 00:26
a co może siędziać na jakimkolwiek serwie poza wojną/questami/hakami ? tak wiecy nudy...
ps
mólgby mi ktos wyslac na priv nick tego pallka Taifuna ?
gz questu, nowe itemki zwlaszcza przydadza sie misiolondowi ktory ma pare lvli do odrobienia, no chyba ze braciak Cie posci i czasem da pobiegac katrila ;)
James zawsze potrafisz człowiekowi poprawić nastrój. Jak sie patrzy na tibia.com (Misiolond) to aż miło się robi ;D
neutral.forum.fighter
30-07-2007, 10:50
obejrzałem ten filmik z poi, ale ledwo co wytrzymałem...
Vision fajnie sie do siebie odzywa...
" s*******aj zydzie " " Kurwa nooby jebane " itd. XD
ta tu juz dawno po wiosnie a milosc i tak czuc w powietrzu :D
hormony dalej szaleja widze ze chlopcy z vision kochaja jak ich kolesie maja spocone dupy :D
:) czas zobaczyc co tu sie dzieje i kilka komentow dac;x
Poi, skonczone szkoda ;x , szkoda ze mnie tez po kilku godzinach uje**** :P pod daremnym pretekstem ze ropowalem i przesuwalem ludzi ;) +
dobrze miec hunta po rodzinie ;x ;) , a co do PA :) Sephriot mastah;]
Proszewas
30-07-2007, 13:52
:)Poi, skonczone szkoda ;x , szkoda ze mnie tez po kilku godzinach uje**** :P pod daremnym pretekstem ze ropowalem i przesuwalem ludzi ;) +
dobrze miec hunta po rodzinie ;x ;) , a co do PA :) Sephriot mastah;]
przykre chusteczkę?
@Smerfu
widać jak znasz ludzi
Hellraiser
30-07-2007, 17:44
@Few people's up.
No to Misiolond sie nacieszył itemami, lol <szok w trampkach> jak dla mnie.
Cio tu się dzieje widze ze koniec war praktycznie.Heh juz tu nie gram od 5 miechow i widze ze server taki jak thoria jest lepszy duzo duzo bo przynajmniej nie bija sie polacy ze soba chociaz nie do konca tez;p .Dla niektorych szacunku stad nie strace np. Hexas,Insivible'Andzia,Zwidek tez byl kiedys wporzadku ale ludzie sie zmieniaja.
FOREVER IN MY HEART :Karmasz
goodbye OLD FURORA!!
DarkSeer123
01-08-2007, 10:53
Triondusis Sevon
Jul 31 2007, 19:43:20 CEST Killed at Level 148 by Imargam
and by Draco Karste
Ktoś wie za co go zabili ?
Triondusis Sevon
and by Draco Karste
bo mieso armatnie ktore sie juz do niczego nie przyda jest likwidowane ;)
Marecki666
01-08-2007, 13:39
Zwidek tez byl kiedys wporzadku ale ludzie sie zmieniaja.
Ludzie sie nie zmieniaja, to my ich lepiej poznajemy B)
Takie praktyki to chyba stosował szef Waszej Ciemnej paczki :)
Z tym "retaired" w comment'ach to teraz jakaś nowa moda czy co???
Proszewas
01-08-2007, 14:16
hahaha... patrz u siebie w gildi co sie działo... jak taifun wywalil polowe gildi...
chciał i wywalić Vision z serva ale coś nie tak wyszło :<<
Fallathanu
01-08-2007, 16:10
Triondusis Sevon
and by Draco Karste
Za bardzo wchodzil w dupe Pastuchowi podczas PoI, ass lickerow trza tepic !
Zapewne napisze dzisiaj "bye bye Furora, Hail rl life",a za 2 dni sie splaci i
dalej bedzie gral ^^
btw. elo all wrocilem ;* Kto sie chce ze mna poklocic ?
DarkSeer123
01-08-2007, 19:31
Dużo propozycji co do tego deda ale wywnioskowałem ,że padł za darmo :D
Duskiness zrobcie cos z tym serverem :<
to co Vision robi to przesada nie bede mowil co robia bo kazdy to wie :x
/_/_/_/ HAIL OLD FURORA _/_/_/_/
Masywny_Titania
01-08-2007, 21:07
A co takiego vision wlasnie robia?:|
Wprowadzja price liste?
Zabijaja pk?
Cos chyba jeszcze naprawde "stara" furora zyjesz, zaloguj sie moze;)
Propaganda plx;\
Proszewas
01-08-2007, 23:18
@up
on nie wie co sie dzieje =// albo uległ przewlekłemu wypadkowi...
(jutro sie coś zaczyna ;d;d)
btw gadacie tak że Vision złe ale duski zgotowały wam ten los =]
Z tym "retaired" w comment'ach to teraz jakaś nowa moda czy co???
A moze "retarded" eh? Prosze ja Ciebie... ludzie sie starzeja, przechodza na emeryture. - taka kolej rzeczy.
btw. elo all wrocilem ;* Kto sie chce ze mna poklocic ?
I tu specjalnie dla Ciebie uzyje polskich znakow!!!11
Ziąą, zarzuć jakis gites temat. Goł Goł!
Btw. trza nam wiecej ludzi do kłótni. Kto sie dopisze? ;<
Hellraiser
02-08-2007, 00:12
Jul 31 2007, 19:43:20 CEST
Killed at Level 148 by Imargam and by Draco Karste
Co do tego mogę wam dać filmik.
http://rapidshare.com/files/46403231/bylomilo.rec.html
Tutaj jeszcze raz zacytuję,..
Tak kończą szpiedzy
Wypowiedż osoby z Vision
Nacpany_Wlodek
02-08-2007, 01:13
"Tak kończą szpiedzy" - i kto to mówi xd
@edit
00:06 Saptus [95]: gin kurwo
00:06 Saptus [95]: jebana
Po nim akurat czegoś bardziej skomplikowanego nie można się było spodziewać.
00:09 Triondusis Sevon [148]: TAKE IT EASYYYYYYYY - cóż za zimna krew
"Gildia: Duskiness"
to czemu piszesz "zróbcie.."?
a my tam lubimy Vision, zwlaszcza thx dla Crusay za to ze wyrzucil nam zurzyte sofciki, nikt biedakowi nie powiedzial ze to sie laduje :D
FTB_Matys
02-08-2007, 09:03
07:52 Ratillt [121]: o co kaman wogole czemu my go lejemy?
07:53 Ratillt [121]: a juz wiem bo nie napisal hi do imy
xD!
DarkSeer123
02-08-2007, 11:08
Wygląda na to ,że sami nie wiedza za co go ubili 8o
wrogonastawiony
02-08-2007, 13:49
A jak tam leci Duskom na Pandorce ? Widze ze Wulfgar juz kicka dostal... Moze ktos cos wiecej napisac ? I zeby nie bylo, Wulfgar = Laen Loys ye ? :P
TaakHckaaT
02-08-2007, 15:38
A jak tam leci Duskom na Pandorce ? Widze ze Wulfgar juz kicka dostal... Moze ktos cos wiecej napisac ? I zeby nie bylo, Wulfgar = Laen Loys ye ? :P
Wszystko ok tylko szkoda ze ten caly Wulfgar to postac na liberze.
Marianos
02-08-2007, 15:41
Wulfgar ma dwóch ownerów: orzech i jakiś jeden jeszcze. A na Pandorii właśnie teraz wybuchła wojna - gildia Wulfa kontra reszta świata, ponieważ ta 'reszta świata' nie chce Dusków na Pandorii ;p Ja osobiście sądze, że gildia Wulfgara ma małe szanse. Wulfgar i tak już dostał kicka z Pandorii więc teraz musi walczyć.
sallceson
02-08-2007, 15:59
Wszystko ok tylko szkoda ze ten caly Wulfgar to postac na liberze.
lol
Wulfgar von'Cookie
Czyli już na furorze poddali się duski, jeżeli z tego co mówicie każdy teraz na pandorii gra, ja tak łatwo bym się nie poddał :->
wrogonastawiony
02-08-2007, 18:06
Znajac zycie Duski wroca tu gdy tylko vision sie podzieli ;]
Vlaaaadek
02-08-2007, 18:48
Wulfgar ma dwóch ownerów: orzech i jakiś jeden jeszcze. A na Pandorii właśnie teraz wybuchła wojna - gildia Wulfa kontra reszta świata, ponieważ ta 'reszta świata' nie chce Dusków na Pandorii ;p Ja osobiście sądze, że gildia Wulfgara ma małe szanse. Wulfgar i tak już dostał kicka z Pandorii więc teraz musi walczyć.
Widze ze jestes dobrze poinformowany:D Tak sie sklada ze ta reszta swiata to sami szwedzi i na Pandori wybuchla wlasnie wojna Pol Swe.
@Triondusis Sevon
Zabili go za nic.Pare dni wcześniej płacił dla Imargama 500k i Xarety 200k.
@Imargam
Dochodzą mnie słuchy że Imargam po tym deadzie na 211 lvlu chciał sie powiesić.
Znając doświadczenie w wojnach i niezle taktyki Adriana aka Nilostan to Aristocracy niema szans.
Marianos
02-08-2007, 20:47
Nilostan na razie będzie odpoczywał przez tydzień, bo załapał bana. Ta 'reszta świata' to rzeczywiście głównie sami szwedzi w tym The Trio (oprócz Thor'a Pee), ale jest tam paru polaków, kanadyjczyków etc. No, ale to temat o wojnie V vs. D więc skończmy ten offtop, poniekąd związany z Furorą (głównie z Duskiness).
Feliana
Aug 02 2007, 20:27:30 CEST Killed at Level 85 by Gohan Oblivion
and by Zwidek
Kołek
Aug 02 2007, 20:26:33 CEST Killed at Level 111 by Gohan Oblivion
and by Pasterz the Axemaster
Fischkela
Aug 02 2007, 20:14:06 CEST Killed at Level 68 by Demthes
and by a hydra
Atak Demthesa z Kolkiem na hydry, w połowie zakończony niepowodzeniem.
Czyli Demthes nie jest już z Vision, bo nic na ten temat nie wiem, ktoś kiedyś wspomniał o jakichś listach Katrili na temat Demthesa, więc nic nie rozumiem...
Marco Vi
21:53 Warning! The murder of Marco Vi was not justified.
Aug 03 2007, 21:53:49 CEST Killed at Level 73 by Ziom Szakal
and by Anbaden
Ostatnio Vision coś mało expi, Katrila, Imargam w ogóle się nie logują, może jakiś meeting?
Ostatnio Vision coś mało expi, Katrila, Imargam w ogóle się nie logują, może jakiś meeting?
Taa, meeting, chyba w Venore. Przecież oni w RL nie istnieją, to są kreowane przez komputer boty najnowszej generacji ; ]
Proszewas
04-08-2007, 17:17
Taa, meeting, chyba w Venore. Przecież oni w RL nie istnieją, to są kreowane przez komputer boty najnowszej generacji ; ]
hhahahahahaha i tu sie mylisz kolego =]]
@down
dlaczego?? bo wiem więcej niż ty? siejesz tylko propagandę jakie to Vision nie jest...
Moim zdaniem duskiness powinno się wkońcu obudzić, bo później może być już za późno, zrobić jakiegoś mass loga, trzeba utrudniać trochę życie "botom" :-P
Wulfgar von'Cookie - Aug 05 2007, 00:44:54 CEST Killed at Level 181 by Maximilianes
and by Lucius Stormblade
Carismo - Aug 05 2007, 00:46:38 CEST Killed at Level 152 by Chris the Almighty
and by Huggarn
Depry - Aug 05 2007, 01:22:07 CEST Killed at Level 179 by Lucius Stormblade
and by Drotter
Gonzalez de'Brava - Aug 05 2007, 00:44:37 CEST Killed at Level 154 by Pyros Xelith
and by Xenzer Faur
Zbigniew Biznesmen - Aug 05 2007, 00:46:33 CEST Killed at Level 118 by Exefs
and by Kalix the Almighty
Algon darin - Aug 05 2007, 00:41:14 CEST Killed at Level 89 by Exefs
Argoth Windrunner - Aug 05 2007, 00:56:41 CEST Killed at Level 96 by Ersoy
and by Xenzer Faur
Aurin Knight - Aug 05 2007, 01:11:52 CEST Killed at Level 91 by Nareli
and by Pyros Xelith
Dark'Conqueror - Aug 05 2007, 00:45:26 CEST Killed at Level 85 by Exefs
Eterios - Aug 05 2007, 00:45:12 CEST Killed at Level 93 by Pyros Xelith
and by Lucius Stormblade
Galholt - Aug 05 2007, 00:44:06 CEST Killed at Level 93 by Pyros Xelith
and by Lucius Stormblade
Iniby - Aug 05 2007, 00:47:55 CEST Killed at Level 80 by Exefs
Marco back - Aug 05 2007, 00:44:27 CEST Killed at Level 100 by Huggarn
and by Exefs
Nazgul von'Mordor - Aug 05 2007, 00:43:58 CEST Killed at Level 112 by Maximilianes
Raaeell - Aug 05 2007, 00:47:32 CEST Killed at Level 69 by Kalix the Almighty
Rayan elgres - Aug 05 2007, 00:45:53 CEST Killed at Level 98 by Pyros Xelith
and by Xenzer Faur
Tabius - Aug 05 2007, 00:49:12 CEST Killed at Level 103 by Kalix the Almighty
and by Pyros Xelith
Thazo - Aug 05 2007, 01:25:39 CEST Killed at Level 60 by Tie Pogromca
and by Pyros Xelith
Aug 05 2007, 00:44:14 CEST Killed at Level 61 by Pyros Xelith
Vervis - Aug 05 2007, 00:47:23 CEST Killed at Level 105 by Pyros Xelith
Duski witamy na pandorii x)))))
Turon De'Galx
05-08-2007, 04:50
Jakby jeszcze ktoś mógł napisac kto jest kim z Dusków na Pandorii byloby super ;]
TaakHckaaT
05-08-2007, 09:48
Suppcio scisnij dupe bo masz kurwa 33 lvl a kozaczysz jak jebana pizda o wojnie pewnie masz zerowe pojecie to ze gildia wulfa przegrala 1 open batle to nie znaczy ze jest koniec.
ej nie smiej sie z niego;p on ma 33 lvl i jestelopro kozak i nie pozwala duskom przejsc na pandorie1!
ej nie smiej sie z niego;p on ma 33 lvl i jestelopro kozak i nie pozwala duskom przejsc na pandorie1!
Śmieszni jesteście....
bej.
tak jak ktoś wyżej pisał moglibyście napisać kto jest kim na pandorii =]
Nelvotta
05-08-2007, 14:40
13:18 Vuaevo Bruth [157]: ZAL KURWA JAK JEBANE DUSKI KURWA
Święte słowa kurwy.
Zauważyliście, że powstała całkiem od nas niezależna gildia low lvlowych postaci która nawet kilka razy dziennie wybija Vision z rytmu expienia? Dzisiaj bili kogoś z Vision na D Lair w Venore, co prawda nikogo nie zabili ale zleciała się połowa gildii i wybijała nooby na 20 lvlach ; ] A prędzej czy później kogoś dojadą więc Vision będzie musiało się mieć na baczności. Bo później będą na nich fragi od 20 lvli Xd
No i dobrze jeśli sztuka wygrania wojny jak dotąd duskom się nie udała, to może uczynią to 20 lvlowe postacie. Noobs go go go !
Nelvotta
05-08-2007, 17:53
Widać jak furora lubi Vision mam nadzieje ze gildia low lvli przyczyni sie do odzyskania starej dobrej furory. GlL...
TaakHckaaT
05-08-2007, 19:13
Wpadlismy po Raven'Gru na d lair. zaliczyl moze 2 fragi na nas po czym wpadla ekipa z vision na czele z Zwidkiem i Imargamem i na tym sie skonczylo. Nieudana akcja ;/
Proszewas
05-08-2007, 20:06
jak by nooby były ciągle online no to ciekawie by było...
Wpadlismy po Raven'Gru na d lair. zaliczyl moze 2 fragi na nas po czym wpadla ekipa z vision na czele z Zwidkiem i Imargamem i na tym sie skonczylo. Nieudana akcja ;/
Odezwij sie do mnie na Tibia. Nick : Nevick
Siemano, Witam po 2 tygodniowej przerwie xd
Mam pytanko, jaki jest teraz najlepszy server pvp? Bo słyszałem że teraz jest ostra sieczka na Pandorii ;]
Fernandos
06-08-2007, 13:23
TaakHckaaT do kogo sie zglaszac zeby dostac inva do gildi?
może ktoś powiedzieć czy ostatnio Vision coś wyczynia, bo albo propaganda przestała działać albo Vision rzeczywiście się uspokoiło nie bije za nic itp
Hellraiser
06-08-2007, 14:50
@Trevour
Chodzi Ci o takiego gdzie chciałbyś przerzucić się na niego z Furory?, czy jak please rozwiń to.
@Wuzwar
Na to wygląda.
@Trevour
Chodzi Ci o takiego gdzie chciałbyś przerzucić się na niego z Furory?, czy jak please rozwiń to.
No dokładniej chodzi mi o takiego gdzie gra dużo osób i nie ma wojny, PA etc.
Gdzie można spokojnie sobie pograć !
Hellraiser
06-08-2007, 15:12
Pierwsze co mi przychodzi do głowy to Arcania.
Bartholomew
06-08-2007, 16:09
Pierwsze co mi przychodzi do głowy to Arcania.
ausuauh, gram na arcanii, tam sa wojny co jakies pol roku xD i pelno pk teamow - nie zebym odradzal tam grania albo cos, ale arcania to zjarany serwer z beznadziejnymi cenami ;s
Proszewas
06-08-2007, 17:24
Aldora Eternia Lunara Titania
Nacpany_Wlodek
06-08-2007, 17:29
Jak patrzę na inne serwy to mimo wszystko Arcania jest spokojna, oczywiście masę kozaczków myślących, że jak zna kogoś z rl to mogą wszystko, ale da się przeżyć. A co do pk teamów - nie wchódz w droe gildi "Daj coś" oraz uważaj w Kazo - sporadycznie ludzie z summonkami na tombach.
Sorry za offtopa
Ludek'ziom
06-08-2007, 17:47
Arcania to server gdzie rządzą Polacy, wojna sie skończyła i nie zanosi się szybko na nową. Należy uważać na tzw "Gildie noobów", mają 20-30lvl w swoich szeregach a w kupie potrafią zabić nawet 70~lvl. Ogólnie jest tam spokojnie, teraz weszła pricelist narazie jest troche przestrzegana B) myślę ze można tam spokojnie zacząć grę.
TaakHckaaT
06-08-2007, 18:56
TaakHckaaT do kogo sie zglaszac zeby dostac inva do gildi?
Vexart. pozdro
Edit :
Aug 06 2007, 16:08:19 CEST Died at Level 213 by a dragon Gz xDD
Gz dla tego pana !! :D Oby tak dalej haha
Hueheh i wszystko jasne, jak zobaczyłem że padł to aż się ucieszyłem O.o
SytyGibon
06-08-2007, 22:53
ausuauh, gram na arcanii, tam sa wojny co jakies pol roku xD i pelno pk teamow - nie zebym odradzal tam grania albo cos, ale arcania to zjarany serwer z beznadziejnymi cenami ;s
to rzeczywiście nie odradziłeś :D
Harmonia. Ewentualnie jakiś inny non-pvp Xd
edited:
05:31 You see the justice seeker (Atk:47 Def:24 +3). It can only be wielded properly by players of level 75 or higher. It weighs 50.00 oz. This sword is only granted to a warlord of the Svargrond arena.
a Zwiduś na mnie pod wejściem czekał. Buziak dla niego, że cały czas był przy mnie Xd
SytyGibon
07-08-2007, 13:25
Harmonia. Ewentualnie jakiś inny non-pvp Xd
edited:
05:31 You see the justice seeker (Atk:47 Def:24 +3). It can only be wielded properly by players of level 75 or higher. It weighs 50.00 oz. This sword is only granted to a warlord of the Svargrond arena.
dokladnie ^^ na tym polegaja servery pvp-e, ze jest pa wojny pk ^^
gz xD
aj ...
@down
dzieki... pomylilem sie :)
Mam nadzieje, ze jeszcze duski sie podniosa...
Hellraiser
07-08-2007, 16:00
moglbys napisac kogo konkretnie ?
@topic
Juz stracilem wiare w duskow :) ale widze ze cos sie dzieje... to dobrze :)
lol?, Ten cytat jest z 1 strony, coś Ci się chyba pokićkało.
TaakHckaaT
07-08-2007, 17:06
lol?, Ten czytat jest z 1 strony, coś Ci się chyba pokićkało.
czytat xD <10znaków>
aj ...
@down
dzieki... pomylilem sie :)
Mam nadzieje, ze jeszcze duski sie podniosa...
Jak sie mogą podnieść jak nonstop dostają po dupkach. Jak nie Furora to Pandoria ;]
Vlaaaadek
08-08-2007, 10:18
Jak sie mogą podnieść jak nonstop dostają po dupkach. Jak nie Furora to Pandoria ;]
Członków Aristocracy jest 35. Trzech z nich jest z Furory. Więc czemu mówisz że Duski dostają po dupach ? -.-
TaakHckaaT
08-08-2007, 19:48
Członków Aristocracy jest 35. Trzech z nich jest z Furory. Więc czemu mówisz że Duski dostają po dupach ? -.-
a moglby ktos napisac kto tam gra oprocz leana bo to juz wiem ^^
23:11 Laddy Quake [9]: WRACAJCIE BO FURORA WAS POTRZEBUJE
Miło jest słyszeć takie rzeczy...
Masywny_Titania
09-08-2007, 01:50
Kazdy twoj post coraz bardziej mnie smieszy nie wiem czemu
wrogonastawiony
09-08-2007, 11:11
LoL, ameryki nie odkryles. Full ludzi przestało grac rowno z waszym odejsciem, zaufali wam... nie zostawiajcie furki ^,-
Kasi'yaa
09-08-2007, 13:57
LoL, ameryki nie odkryles. Full ludzi przestało grac rowno z waszym odejsciem, zaufali wam... nie zostawiajcie furki ^,-
Nie mow ze Dusski nie robily PA < smiech na sali>
Da sie zobaczyc,ze teraz na Furorze nie ma PA. Vision robilo tylko w czasie war
jak nie mialo kasy. btw. Jak vision robilo POI to kto pkowal? HAHA. Zobacz ze pol furory bralo udzial w war i pewnie nie chca sie splacic. Jak sie splaca bedzie wiecej osob, proste? ;o
DuskinessvsVision
09-08-2007, 14:02
#up
Ty przypadkiem nie byłeś za duskami?
#up
Też mi tak sie wydaje xdd
Według mnie teraz jest lepiej niż podczas wojny.. w czasie ostatnich 2 miesięcy z PA sie nie spotkałem, tylko te noby Betii, i te noby które myślą że są w Vision to mogą tyle co Ima ^^
PoZdrO..
PS.. Rzeczywiście Duski moglibyście ruszyć troszke do przodu ^^
Proszewas
09-08-2007, 14:29
Duski nie robiły dużo PA no chyba ze sie zabiło noob chara fenixa... to 100 k
Vision nie robi teraz PA tylko wy*******ają z expa...
Kasi'yaa
09-08-2007, 14:29
#up
Moze i bylem... Ale przystopujmy narazie. Zgadzam sie teraz z tym, ze jak byl war bylo PA, ale teraz Ci co mowia,ze jest PA to mnie roz*******a.
Trevour@
Jak masz dowod ze Betti robi PA , napisz z Katrila ( najlepiej jak skrina zrobisz i dostarczysz, bez dowodu niema niczego - pamietaj). Jak moze PA zniknac jak nikt nie daje sygnalu?
DuskinessvsVision
09-08-2007, 15:51
No to było by nawet dobrze jakby katrila reagował(a) na pa jak kiedyś dusk.
Narrow a ja za wami wcale nie tęsknie fajnie mi sie gra na furorze, nikt mnie nie wyjebał z Hydr, Foxy mi pomagał nie widziałem nikogo z Vision żeby robili PA...
ogółem najsik ;]
Kazdy twoj post coraz bardziej mnie smieszy nie wiem czemu
Bo jesteś dzieciakiem i wielu rzeczy nie rozumiesz?
Narrow a ja za wami wcale nie tęsknie fajnie mi sie gra na furorze, nikt mnie nie wyjebał z Hydr, Foxy mi pomagał nie widziałem nikogo z Vision żeby robili PA...
ogółem najsik ;]
Mało widziałeś... Co chwila ktoś płacze że zajął expowisko, wpada Vision i albo schodzi, albo hunted.
Ogólnie: wiele osób pisze, że było lepiej jak byliśmy na servie, że chcieliby żebyśmy wrócili etc. To nie są pojedyncze przypadki...
DuskinessvsVision
09-08-2007, 20:26
No ja też nie narzekam chociaż kto by chciał hunt 17 lvl.Ale zobaczycie to się skonczy, nie robią pa bo expią, znudzi im się exp to zaczną pa itd.
Kasi'yaa
09-08-2007, 22:48
Mało widziałeś... Co chwila ktoś płacze że zajął expowisko, wpada Vision i albo schodzi, albo hunted.
Ogólnie: wiele osób pisze, że było lepiej jak byliśmy na servie, że chcieliby żebyśmy wrócili etc. To nie są pojedyncze przypadki...
Przestan pierdolic,bo mi zal sie Ciebie robi:/ np. Zajalem venore or edron dragi i expie, zaraz wpadam Magrami i mowi : Wy*******aj ( Wyjdz z tad) . Wiec nie mow,ze dusski nie wyzucali z expa bo omg.. No comment.
Vlaaaadek
09-08-2007, 22:52
TAK :( A potem się obudziłeś/aś z ręką w nocniku :( Owszem kilka osób z Dusk robiło PA tyle że oni są obecnie członkami Vision ;( Ich nicki są oczywiście dobrze znane =] Imargam, Zwidek =] Więc JAPA -.-
btw.
Jasne ze lepiej rzadi Dusskines. Gdy gralem wczesniej na Furorze PA robil olny Imargam,Moczykij. Jak Vision mialo swoj miesiac panowania ile osob expilo? Kto zajal sobie dragi etc. Vision wjezdzalo na expa i : Pay Boh or die!Nie powiem juz ile osob padlo od ich noob charow:p Za panowania Taifuna nigdy mnie to nie spotkaloB)
Żal mi takich ludzi -.- Chorągiewki -.-
jakie wy ??
sorry ale ty jedyne co miałeś wspólnego z tą wojną to tylko to że robiłeś z 3 strony spamu jak ci ima zrobił PA na bohy...nie kpij sobie z ludzi
Vlaaaadek
09-08-2007, 23:03
@up
Widzę że mało wiesz :(
@up
A ja widze że wiesz jeszcze mniej... Na mnie nikt nie napadł, nie byłem ofiarą PA z niczyjej strony itd.
@up
A ja widze że wiesz jeszcze mniej... Na mnie nikt nie napadł, nie byłem ofiarą PA z niczyjej strony itd.
Gdzie bedziesz dzisiaj w nocy expil? ;)
Velvecik
10-08-2007, 00:10
Niektórzy mają ciekawsze zajęcia, niż granie po nocach, tudzież zarywanie nocy.
Lubie_orzechy
10-08-2007, 00:54
@up
A ja widze że wiesz jeszcze mniej... Na mnie nikt nie napadł nie byłem ofiarą PA z niczyjej strony itd.
Jeszcze...
Juggernauty na poi a teraz idz spac
Hellraiser
10-08-2007, 02:21
Dajcie sobie spokój.
Proszewas
10-08-2007, 02:29
ile masz lat pro? podaj przykłady tych na których Vision robi PA lub wywala z expa?
@vlaadek
w duskach jest dużo ludzi o złej przeszłości (czyt PA) np Fenix Sasho Szajba
a nie chorągiewka tylko przejebana sprawa ; p
zresztą każdy wie lepiej wiec skończcie ; p
Veltaxio
10-08-2007, 08:15
Spaaw free.
TaakHckaaT
10-08-2007, 09:45
Spaaw free.
lol? wyplacil sie? :| ile mial pyamentu?
neutral.forum.fighter
10-08-2007, 10:00
Spaaw free.
nie no ktos tu na forum przemowil :D
hehe a ja juz przeszedlem Tibie :D nie potrzebuje byc free :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.