Pokaż pełną wersje : Vison vs Duskiness
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
a Imargam walczy, czy nie?
@sry, nie zauważyłem go na obrazku ;p
Ile osób Ci już mówiło że Ciebie tu nie chcą Khazul :( ?
Pasterz the Axemaster
Killed at Level 142 by Ma'rin
and by Demthes
Kiyoshiko
Killed at Level 109 by Venz
and by Kerston
Kolek el'Baq
Killed at Level 111 by Katrila
and by Yeetro
Motoxmanka
Killed at Level 99 by Zwidek
Sowx
Killed at Level 117 by Katrila
Yakapushi Mastah
Killed at Level 144 by Zwidek
and by Venz
Yubov
Killed at Level 155 by Katrila
and by Kerston
Xentexis
Killed at Level 110 by Zwidek
Etteron 2X
Jun 30 2007, 17:03:00 Killed at Level 80 by Katrila and by Niraet
Black Galaxy DeDzor
Etteron
Jun 30 2007, 17:28:39 Killed at Level 78 by Katrila and by Kerston
Jedi Powel
Jun 30 2007, 17:29:52 Killed at Level 101 by Katrila and by Haasky
Crea'dle
Jun 30 2007, 17:43:08 Killed at Level 47 by Zwidek
By Duskiness & Wizja
Mag Olimp
Killed at Level 82 by Thellionn
and by Taifun Devilry
CAM plX? :cup:
Khazul
a nielepi jak bys wciepnol filmik ?? :D wszyscy by sie ucieszyli :D
khazul dzięki za fotki xDD movie pls
Ja tam nie chcę nic mówić, ale z tych bardziej znaczących postaci w tej wojnie to padli tylko: Pasterz, Yubov, Yakapushi Mastah no i może Kolek i nikt więcej. Więc jak dla mnie 27 i 28 Vision doznało większej porażki niż Duski teraz.
[CHAR]
fragi dodam pozniej jak to ogarne a tu kilka fotek z akcji ( 2 tylko bo mi komp algowal ;/)
papa.
lol khazul jaki ty teraz sie wazny zrobiles, do Vision doszedles i jestes pro widze teraz. Ahh, jak te noobki cie beda podziwiac <marzy>
U ktorego z twoich nowych przyjaciol wzbudzisz zaufanie i go ojebiesz?
Jestes naprawde smiesznie zalosnym czlowiekiem, idz obrobic galke Andrzejowi i pozniej wyjeb mu domek, pozdro.
P.S.
NIE CHCEMY CIE TU ! ! !
Ani na forum, ani na Furorze...
http://rapidshare.com/files/40251617/lets_play.rec
Filmik Z tibia.de
lol khazul jaki ty teraz sie wazny zrobiles, do Vision doszedles i jestes pro widze teraz. Ahh, jak te noobki cie beda podziwiac <marzy>
Jestes naprawde smiesznie zalosnym czlowiekiem, idz obrobic galke Andrzejowi i pozniej wyjeb mu domek, pozdro.
P.S.
NIE CHCEMY CIE TU ! ! !
Masz jakis jebany kompleks ? Moze jak tak nienawidzisz zlych ludzi to pojdziesz do polcji ? Wy*******aj ziomek odemnie, co nie napisze to juz QuanChi odpisuje (24h na forum plx?).
WIEC W Y P I E R D A LA AJ
Tak jestem wazny, tak samo jak parcele lezace w edron. Chuja moge prawde mowiac.
A i czekam w rl ponoc chcesz mnie odwiedzic i adres + fote masz :* cmok misiu ostatni post tutaj filmow nie bedzie
( zleeeee nie placz )
eloelo520
Master of Puppets
30-06-2007, 20:03
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27078 ;p
Cyrillus
30-06-2007, 20:06
@QuanChi
jakieś kompleksiki?
@ob
pisaliscie ze vision nie mialo istniec ;<<
P.S.
NIE CHCEMY CIE TU ! ! !
Uważajcie bo pan forum zabroni wam wchodzić... człowieku tak szczerze to się przymknij bo forum jest dla wszystkich i dla złodzieji i dla normalnych graczy takich jak hmm... no np. ty więc odpuść sobie karmienie trolla jak Khazul o*******a ludzi to niech to robi jego życie, moze mial trudne dzieciństwo i mu mama zabierała cukierki ?
Kasi'yaa
30-06-2007, 20:21
Masz jakis jebany kompleks ? Moze jak tak nienawidzisz zlych ludzi to pojdziesz do polcji ? Wy*******aj ziomek odemnie, co nie napisze to juz QuanChi odpisuje (24h na forum plx?).
WIEC W Y P I E R D A LA AJ
Tak jestem wazny, tak samo jak parcele lezace w edron. Chuja moge prawde mowiac.
A i czekam w rl ponoc chcesz mnie odwiedzic i adres + fote masz :* cmok misiu ostatni post tutaj filmow nie bedzie
( zleeeee nie placz )
eloelo520
Khazul zamknij morde! Jestes tylko psem Andiego:) Vision Cie przyjelo tylko i dlatego,ze haknales Anubisa Crusade. Wkoncu w Vision sami hakerzy:p. No teraz mozesz nawrzucac na mnie ,bo jest dla mnie smieciem nic nie wartym. Zapraszam do Debicy:)
Vision moze i wygralo openke,ale zobacz ze Wizja&Dusskines nie mieli dobrej ekipy, nie bylo Leona,Xarety i jeszcze pare kluczowych osob.
btw. Taif prawie ded:p
19:09 Yenx [113]: wiecej noobów a padna wszyscy
Dodac cos?;p
btw. Taif prawie ded:p
Ahh gdyby nie to wyrównanie profesji :P
Cyrillus
30-06-2007, 20:59
19:09 Yenx [113]: wiecej noobów a padna wszyscy
Dodac cos?;p
i co z tego??
@Kasi'yaa
za to ty jestes wiernym "kibicem" Triady...
znajac zycie bedziesz zajarana/y jak Ci taki Petro odpisze "hi"
TaakHckaaT
30-06-2007, 21:23
Co do filmiku to dzieki noobom all....Co taifun mial farta na redzie uh i uciekl i jeszzce dostal paralize xD
i co z tego??
@Kasi'yaa
ZA TO TY WCALE NIE JESTES LIZODUPEM VISION
ty bedziesz zjarany jak ci ima da bp mf i 2 m walle na ob zebys ,,karal" duskow
Kasi'yaa
30-06-2007, 22:03
i co z tego??
@Kasi'yaa
Nie znam Taifuna, nigdy z nim nie pisalem. Wole zeby Wizja&Dussk wygrala wojne, a nie pierd**one PA Vision.
HAIL WIZJA!!!:)
btw. Zobacz,ze bez noobow Vision nie istnieje.
Nie znam Taifuna, nigdy z nim nie pisalem. Wole zeby Wizja&Dussk wygrala wojne, a nie pierd**one PA Vision.
HAIL WIZJA!!!:)
btw. Zobacz,ze bez noobow Vision nie istnieje.
Ja pierdole na huj się sadzisz ,z noobami czy nie jest to wygrana i tyle. Peace.;)
Kasi'yaa
30-06-2007, 22:25
Ja pierdole na huj się sadzisz ,z noobami czy nie jest to wygrana i tyle. Peace.;)
PeaceeeeeeB)
No ładnie daliście czadu. Wiecej bluzgów niż normalnych słów. Wpadnie Hege i zrobi to co ma zrobić z tym tematem. Robicie tu wielką biede niektorych to szkoda czytać.
Slovik po twoich wypowiedziach idzie łatwo wywnioskować twój wiek. Skończ gimnazjum, później liceum i sie udzielaj, a teraz idź do spowiedzi wyspowiadać się. Zobaczymy twoją dojrzałość i zobaczymy co mi odpiszesz.
Ogólnie bieda panowie, bieda.
@Ob
Gratz fragów. Wizja popełnia blędy z początku wojny. Niech sobie przemysli dzisiejsza taktyke. Pewnie w ogóle jej nie było.
sallceson
30-06-2007, 23:29
a ja dalej apeluje o wybranie nietypowego, trudnego miejsca na sprawiedliwe OB za jakąś bramką lvlową bez noobow (moze na nowych terenach sie znajdzie)
gz Vision
Kasi'yaa
30-06-2007, 23:34
a ja dalej apeluje o wybranie nietypowego, trudnego miejsca na sprawiedliwe OB za jakąś bramką lvlową bez noobow (moze na nowych terenach sie znajdzie)
gz Vision
Jak pamietam to Draco juz proponowal,zeby open battle sie odbylo na Goromie. Vision chyba odmowilo bo ob sie nie odbylo w tym miejscu:p Ob odbyloby siebez noobow wtedy;) Ale jak wiemy Vision bez noobow nie istnieje:(
gowno prawda dadza noobom kase i nooby gorome odblokuja.Proponuje deep fibule albo moze cyclopolis na respach behe(nooby za huja pana józka nie dojda:D:D)
Lubie_orzechy
30-06-2007, 23:44
@2up:
Mozna sie tych noobów pozbyc xD
Przykład: Montura :P
Ale rzeczywiscie moglo by sie odbyc nawet w tym Svarground czy jakos tak, nie bylem tam to nie wiem , aktualnie bez pacc :P Nie mam czasu na tibie heh :Pco byscie mysleli jeszcze o battly na ratach pod ab?xD? Albo Cyclopolis?
Doklanie Vision bez noobow nie istenieje, ale takze jak i bez NG :).
@Khazul
NIe wypowiadaj sie na tym forum bo i tak nie masz uznania zadnego pozadnego graca na Furorze oraz na innych servach. Nie bede na "ciebie" rzucal miesem bo sie nie oplaca...Kazdy wie ze jestes zlodziejem i nie istenieje dla ciebie rl life.... Licza sie tylko piksele "jestes kwadratem i bijesz prostokaty"... I tak minelo tobie cale zycie jako lizo-dup i zlodziej. Tyle z mojej strony :)
:evul:Hail Duskiness & Wizja:evul:
Master of Puppets
30-06-2007, 23:46
Może i wołanie noobow, to głupia taktyka, ale jest taktyką, która zwieksza ich siłę. Chyba nie bedą rezygnowac z tego po to, żeby Duski ich mogły pokonać. Użyjcie troche rozumu... Jak to mówia, cel uświęca środki
Lubie_orzechy
30-06-2007, 23:49
Może i wołanie noobow, to głupia taktyka, ale jest taktyką, która zwieksza ich siłę. Chyba nie bedą rezygnowac z tego po to, żeby Duski ich mogły pokonać. Użyjcie troche rozumu... Jak to mówia, cel uświęca środki
eHh :(
TYLKO WTEDY TO OB NIE WYGRYWA VISION TYLKO ICH ""NUBY""
kthxbyeproevulpromastereloelo
@2up:
:Pco byscie mysleli jeszcze o battly na ankh? Albo Cyclopolis?
no wlasnie dzisiaj bylo na ankh i to ob pozostawie bez komentarza...
@2up:
:Pco byscie mysleli jeszcze o battly na ankh? Albo Cyclopolis?
sry double :/:/ necik rox
gz Vision
Bitwa na Maze Of the Lost Soul, dopiero by pokazała kto ma lepsze PvP i zgranie, zwłaszcza z 4 lurniętymi Wrl ;-)
Bramka 60+, a 60+ to już nie nooby? ;>
Lubie_orzechy
01-07-2007, 00:15
Bitwa na Maze Of the Lost Soul, dopiero by pokazała kto ma lepsze PvP i zgranie, zwłaszcza z 4 lurniętymi Wrl ;-)
Bramka 60+, a 60+ to już nie nooby? ;>
I by częsc Black Galaxy mogła wbic xD
Ale taki pojedynczy MSik to se deadnie na WRL z 60 lvlem to tez dangerous <stfu>
Ale pomysl dobry...
Jednakze myslicie ze Vision na takie cos wyrazi zgode <smiech> ?
Przeciez nie bedzie tam ich noobow !!!! KONIEC SWIATA IDZCIE SIE ZABIC !
sallceson
01-07-2007, 00:29
btw tak offtopowo... posłuchajcie sobie Soviet Vision (Russian psychedelic music)
http://img244.imageshack.us/img244/5159/thv1cd001vs3.jpg (http://imageshack.us)
=)
Cyrillus
01-07-2007, 00:49
@ziomki za Bielskiem
policzcie sobie Wizja + Dusk + Black~(mozna ich zaliczyc jako nooby) ile ma ludzi =]]
a co do goromy to "Triada" ma swoje nooby wiec thx =]]
@Atahun
zamilcz =] hydrauliku z Francji...
@Lubie~
Wizjony i Duski nie maja noobów?? plx plx a co to Black~?? ; <<
Każdy obiera swoja taktyke =]] dalej tu płaczcie że my walczymy noobami... i coś wam to da?
@ Khazul
1. Tak, ty jesteś moim kompleksem.
2. Jeśli mówię że cię tu nie chcemy za każdym razem to znaczy że cię nie chcemy, proste?
3. Nie muszę siedzieć na forum 24h aby po przeczytaniu któregoś z twoich żałosnych postów zareagować.
4. Jesteś śmieciem.
5. Kozakujesz po kablu i to się kiedyś na tobie zemści, prędzej czy później.
Tyle.
"Khazul [56]: Ja nie muszę chodzić na siłownię bo i tak jestem duży i silny"
Tekst z około października 2006
Khazul rox.
P.S.
6. Widzę że się troszq zdenerwowałeś... Czyli jednak moje tyranie cię na forum ma sens, ja cię człowieku zniszczę, jeżeli sie powiesisz to zrobisz to wlaśnie z mojego powodu, nara !
Masywny_Titania
01-07-2007, 01:11
@ Khazul
2. Jeśli mówię że cię tu nie chcemy za każdym razem to znaczy że cię nie chcemy, proste?
Mowisz o sobie w liczbie mnogiej, czy czujesz, ze reprezentujesz ogol tego forum?
Mowisz o sobie w liczbie mnogiej, czy czujesz, ze reprezentujesz ogol tego forum?
Doklanie Vision bez noobow nie istenieje, ale takze jak i bez NG :).
@Khazul
NIe wypowiadaj sie na tym forum bo i tak nie masz uznania zadnego pozadnego graca na Furorze oraz na innych servach. Nie bede na "ciebie" rzucal miesem bo sie nie oplaca...Kazdy wie ze jestes zlodziejem i nie istenieje dla ciebie rl life.... Licza sie tylko piksele "jestes kwadratem i bijesz prostokaty"... I tak minelo tobie cale zycie jako lizo-dup i zlodziej. Tyle z mojej strony :)
Jak widzisz nie tylko ja go nie toleruje tutaj. I jest nas znacznie więcej. Chcesz żebyśmy Ciebie również przestali tu tolerować? oO
Myślę ze on reprezentuje zdanie wiekszości z tego forum, bo moje napewno... Oczywiście zaraz pojawi się kilka postów ze ktos się nie zgadza z tą opinią ale to normalne wkoncu Furora dzieli sie na 2, Duski i Vision :P
A co do tego co dzieje sie na servie to @$$lickery vision szaleja w veno. Ubili kilku low lvl i tyle az zal..
Widzialem_Bota_Cien
01-07-2007, 01:16
no openik dzisiaj nie wyszedł ;/ szkoda na poczatku ladnie to wygladało jak duski i wizja goniła vision juz myslalem ze to bedzie wygrany open dla dusk ale jakos puzniej dusk i wizja rozwiało na 4 strony i du-pa z tego była i jakos malo osob bylo czy mi sie wydawalo fenixa nie widzialem jamesa i kilku innych ale cóż nie ma co sie łamać "raz na wozie raz pod wozem to sa fakty" :o
jakby nie było mam takie same zdanie o Khazulu kiedys spoko gość wiedzial duzo na temat gry pomagał a teraz sie ze-szma-cił ;/ no cóż pixele robia swoje jak ktos tam up wspomniał :/ :confused:
Masywny_Titania
01-07-2007, 01:19
Zdanie tego forum i jego uzytkownikow mam w D***, twoje grozby o "nietolerancjii" sa zalosne, jesli to znaczy, ze nie zobacze kolejnych twoich postow skierowanych do mnie, to ok:)
wiec jesli nie masz nic wiecej do powiedzienia, to wyjdz i nie wracaj
A co do Khazula, to go nie znam, jebie mnie to, co zrobil, odpowiedzialem na twojego posta tylko dlatego, ze zdawalo mi sie z deka przesadzone, ze 1 osoba wyraza zdanie "wszystkich":P
Zdanie tego forum i jego uzytkownikow mam w D***,
No to na chuj tu jeszcze siedzisz?
Idź spać młody, już dawno po bajce...
Saptus
Killed at Level 87 by Xareta
Imargam expi ?
Level: 204
1. Imargam Furora online
@edit
Co jest Czipsu Taifun Imargam online... ?
Zdecydowana wiekszosc uzytkownikow tego forum go niechce :) Oprocz smieci z vision ktorym lize dupke.. A wiecie co jest najlepszexD?? Kiedys jak kupil Anubisa Crusade to pomagal nim duskom a khazulem pomagal noobom Vision Huahuah xD
Saptus
Killed at Level 87 by Xareta
HUahuahua sorry za double posta ale nie moge z beki xD o godz. 23 stalem w dp venore i akurat saptus chodzil z ekipa kotra pkowala. Gdy wszedl do dp pisal do kogos z ze sie nie boi bo galaxy sie loguja i zaraz padna xDDD Brawo saptus tak dalej ;)
Kasi'yaa
01-07-2007, 01:56
Vision nie wyszlo na openke;( Scared?B)
Uważajcie bo pan forum zabroni wam wchodzić... człowieku tak szczerze to się przymknij bo forum jest dla wszystkich i dla złodzieji i dla normalnych graczy takich jak hmm... no np. ty więc odpuść sobie karmienie trolla jak Khazul o*******a ludzi to niech to robi jego życie, moze mial trudne dzieciństwo i mu mama zabierała cukierki ?
Dzieciaku wypad z tego forum. Z twoich bezsensownych wypowiedzi wynika że masz 11 , 12 lub max. 13 lat. Te forum jest raczej dla nieco starszych ;] Zdażają się tu przekleństwa itd , itp. A to raczej nie powinno docierać do twoich uszu w takim wieku. Polecam Ci coś w stylu www.domoweprzedszkole.pl
@Slovik
Imargam expi ?
1. Imargam Furora online
Tu kolejna bezsensowna wypowiedź, po co pytasz ?? Zrób se chara kup exive i se zobacz.:baby:
Mugł by ktoś coś więcej powiedzieć o Khazgulu? Kogo ojebał, hacknoł a komu pomugl??
Kasi'yaa
01-07-2007, 03:40
@Slovik
Imargam expi ?
1. Imargam Furora online
Tu kolejna bezsensowna wypowiedź, po co pytasz ?? Zrób se chara kup exive i se zobacz.:baby:
Mugł by ktoś coś więcej powiedzieć o Khazgulu? Kogo ojebał, hacknoł a komu pomugl??
Khazul jest smieciem. Jak ktos jest smieciem predzej czy pozniej spotka go kara@!
@Slovik
Imargam expi ?
1. Imargam Furora online
W tym momencie nie bronie slovika ani khazula ani nikogo jestem neutralny ale wyzywasz kogoś że ma 11 lat a sam masz chyba poniżej 7 bo podstawowych zasad ortografii uczy się w podstawówce, ściągnij sobie przynajmniej FF2 który sprawdza błędy ortograficzne...
@ziomki za Bielskiem
policzcie sobie Wizja + Dusk + Black~(mozna ich zaliczyc jako nooby) ile ma ludzi =]]
@Atahun
@Lubie~
Każdy obiera swoja taktyke =]] dalej tu płaczcie że my walczymy noobami... i coś wam to da?
ja rozumiem ze jestes calym sercem i dusza za vision lecz swoim poziom pokazujesz jakie vision jest fajne.Jedyny normalny czlowiek z vision na tym forum to Kerston(Grimp).Reszte zostawie bez komentarza.
Ps.Fajne masz grypsy niepowiem :o:o:o
Lubie_orzechy
01-07-2007, 11:00
W tym momencie nie bronie slovika ani khazula ani nikogo jestem neutralny ale wyzywasz kogoś że ma 11 lat a sam masz chyba poniżej 7 bo podstawowych zasad ortografii uczy się w podstawówce, ściągnij sobie przynajmniej FF2 który sprawdza błędy ortograficzne...
Nie pomyślałeś debilu, że może być dyslektykiem, czy nie znasz takiego słowa? Następny ten years...
Może po prostu nie przykłada dużej wagi do tego co pisze, ja np. nie piszę w stylu ~~ ą,ę,ć,ź,ż,ś ~~ itp. w tym poście tak napisalem żeby znów jakiś debil bez mózgu sie nie doczepił i nie uczył ortografii na forum tibii.pl...
kthxbye
A nie uważasz, że dyslekcja nie jest usprawiedliwieniem? Nie umie pisać, to niech wrzuca do worda każdy post albo ściągnie FF2... Bo niektórych powalają po prostu te błędy "dyslektyków"...
Black Galaxy noobami Dusk? Hmm... Tak się składa, że ich śmierci wlicza się do fragów Vision, a noobów Vision już nie:( :/
@ziomki za Bielskiem
@Atahun
@Lubie~
Tylko te "noobki" ostatnio rozjebaly vision z kilkoma czlonkami z wizji
Iwonka wrocila do szeregow dusk :D
neutral.forum.fighter
01-07-2007, 11:44
moim zdaniem dysleksja to nie jest wina twojego mozgu czy czegos, ze masz jakas wade ;/
to jest po prostu wina tego, ze zamiast k**** siedziec w szkole i sie uczyc to chodza do kafejek i graja w tibie albo pisza bezsensowne posty na tibia.pl uzywajac slow wulgarnych
np. takich jak moj powyzej :D(offtop)
@Slovik
Imargam expi ?
1. Imargam Furora online
On nikomu nie pomogl.. Ojebal Anubis Crusade z kotrym sharowal oraz Ratilltek. Jest falszywcem bo raz trzyma z Duskami raz z Vision. Jedenym zadniem o nim. Jest taka choragiewka gdzie mu zawieje tam poleci. Tyle z mojej strony ;]
Nie pomyślałeś debilu, że może być dyslektykiem, czy nie znasz takiego słowa? Następny ten years...
Może po prostu nie przykłada dużej wagi do tego co pisze, ja np. nie piszę w stylu ~~ ą,ę,ć,ź,ż,ś ~~ itp. w tym poście tak napisalem żeby znów jakiś debil bez mózgu sie nie doczepił i nie uczył ortografii na forum tibii.pl...
kthxbye
Wyzwałem cie od debili? Pisałem coś do ciebie? Nie? To po co się wtrącasz? 2 sekundy żeby wrzucić do worda albo troszkę więcej czasu poświęcić na ściągniecie FF2 to za dużo? Od patrzenia na takie podstawowe błędy bolą mnie oczy, a co do dysleksji to
jak ktoś chce to może nad sobą pracować i ją ograniczyć, ale ty jesteś zbyt ograniczony żeby to zrozumieć. Wystarczy czytać książki a nie lać roty 25/7 żeby tylko 20 lvl zrobić. Idź to ogarnij, wróć i dopiero zacznij pisać posty.
Lubie_orzechy
01-07-2007, 13:49
Wyzwałem cie od debili? Pisałem coś do ciebie? Nie? To po co się wtrącasz? 2 sekundy żeby wrzucić do worda albo troszkę więcej czasu poświęcić na ściągniecie FF2 to za dużo? Od patrzenia na takie podstawowe błędy bolą mnie oczy, a co do dysleksji to
jak ktoś chce to może nad sobą pracować i ją ograniczyć, ale ty jesteś zbyt ograniczony żeby to zrozumieć. Wystarczy czytać książki a nie lać roty 25/7 żeby tylko 20 lvl zrobić. Idź to ogarnij, wróć i dopiero zacznij pisać posty.
tak sie składa że nie gram w Tibie, Koteczku :* Tibia jebie psyche, takie moje zdanie pzdr...
TaakHckaaT
01-07-2007, 13:52
tak sie składa że nie gram w Tibie, Koteczku :* Tibia jebie psyche, takie moje zdanie pzdr...
W profilu masz napisane aktywny gracz..CH*j ze lvlu troche sobie dodales ale to nie moj interes
Chcesz żebyśmy Ciebie również przestali tu tolerować? oO
Powiało grozą.
Nie wypowiadaj się w nie swoim imieniu.
Seba ja cie k***a lubie!
Usłyszałeś od mojego rl ze mam 13 lat gadałeś cały czas z moim bratem przez Tel i jeszcze robisz takie błędy buahahahha! Kupiłeś Yiubha, Yithalle i wiele innych postaci a historii o nich juz nie musze przypominać
Szanowny Crothanie walnij se browar dobrze Ci zrobi i idz grać w twoją miłość tibie Pozdro H@H@
Kasi'yaa
01-07-2007, 14:46
On nikomu nie pomogl.. Ojebal Anubis Crusade z kotrym sharowal oraz Ratilltek. Jest falszywcem bo raz trzyma z Duskami raz z Vision. Jedenym zadniem o nim. Jest taka choragiewka gdzie mu zawieje tam poleci. Tyle z mojej strony ;]
Omg, nie wiesz nic na temat Anubisa,a sie wypowiadzasz. Draco z nikim nie sharowal!! Jestem jego rl i wiem lepiej?;) Kupil go od niego na 101 lvlu ( sorry jak sie tu pomyle) i gral nim sam,az do chaka wiec jak nie wiesz to sie nie wypowiadajB) Khazul smiec zmienil recka i Draco mogl tylko patrzec jak Anubis wbije delieted.
Nie ma to jak zejście z tematu wojny na dyskusję o dyslektykach :P
Wiec zmienię nie co temat...Może to trochę dziwnie zabrzmi, ale czy nie uważacie, że ta wojna zniszczyła Furorę ? Czy nie lepiej byłoby zapomnieć wszystkie wrogie występki i stworzyć jedną, potężną i niepodzielnie rządzącą gildię ?
No bez przesady... Jak masz umiar to nie jebie psychiki. Tylko trzeba znaleźć ten UMIAR!
Co do dys~, ja sam miałem ów niemiła "przypadłość" ale dzięki temu, że dużo czytałem, nie robię błędów. Albo rzadko.
@Uther92
Śnij dalej... ;)
@Uther92
Śnij dalej... ;)
Moje pytania były czysto teoretyczne, bo to chyba oczywiste, że w praktyce jest to niemożliwe do wykonania :>
Chciałeś chyba powiedzieć: retoryczne:) Pokoju nie będzie... No chyba, że nastąpi wielka fala haxorów h-lvli...
Chciałeś chyba powiedzieć: retoryczne:)
Nie...teoretyczne. Bo oczekuje odpowiedzi, ale pytanie było w stylu "co by było gdyby..."
Pokoju nie będzie... No chyba, że nastąpi wielka fala haxorów h-lvli...
Oj chyba nawet wtedy by sobie nie odpuścili, ta wojna dodaje serwerowi klimatu ;)
Oj chyba nawet wtedy by sobie nie odpuścili, ta wojna dodaje serwerowi klimatu ;)
Może masz racje, że dodaje klimatu, ale spójż na to z innej strony.. Kiedyś za Panowania Dusków, było 600+/- osób online. A przez tą wojne zmieniejszyło sie to do 400+/- więc to co napisałeś ma swoje minusy :]
sallceson
01-07-2007, 16:32
@offtop o dyslektykach
co do podawania sie za dyslektyków... przede wszystkim to co występuje na tym forum to możliwe objawy dysortografii, chociaż i tak w to nie wierze bo prawdziwa osoba z tą przypadłością popełniałaby MASAKRYCZNĄ ilość błędów.. a jak ktoś robi parę błędów, za to powalających (mugł, rze, błenduf, hyba itp) to potem tłumaczy się, że jest dyslektykiem i myśli że jest fajny i w ogóle emo
poza tym moim zdaniem niepisanie polskich liter na forach, IRC itp nie jest błędem.. pod warunkiem, że litery np "ó" i "ę" zastępuje się "o" i "e" a nie "u" i "en" ;] ponieważ wciąż nasza wypowiedź pozostaje czytelna i zrozumiała
@Furora
oczywiste jest, że wojna niszczy serwer, ale w przypadku Furory to jest dobijane leżącego =) Pokoju nie będzie. Nigdy. Furory nie da się już naprawić nawet gdyby Duskiness definitywnie wygrało wojnę (czy też Vision, co wydaje mi się jednak trudniejsze do osiągnięcia). Po prostu społeczeństwo Furory jest już zbyt... zdemoralizowane (w znaczeniu takim bardziej tibijskim jeśli wiecie o co mi chodzi).
@Khazul
moim zanim jest fałszywą osobą i niegodną szacunku (w Tibii) ale na forum niech gada co chce dopóki będzie kulturalny ;]
Po prostu społeczeństwo Furory jest już zbyt... zdemoralizowane (w znaczeniu takim bardziej tibijskim jeśli wiecie o co mi chodzi).
Nic straconego...wszystko jest możliwe ale potrzeba do tego czasu ;)
No dobra...bardzo dużo czasu i zupełnej zmiany mentalności graczy....
@BTW
Lokacja: Łowicz
:cup:
@Furora
... Po prostu społeczeństwo Furory jest już zbyt... zdemoralizowane (w znaczeniu takim bardziej tibijskim jeśli wiecie o co mi chodzi).
To fakt. Towarzystwo sie rozbrykalo B) pk, pk, pk, pl, pl, pk, pk, pk :confused:
Master of Puppets
01-07-2007, 17:11
Duzym minusem jest to, ze sporo graczy graja juz na innych serverach, a postacie tutaj maja juz w sumie tylko do zabijania, a to na pewno nie pomaga w utrzymaniu spokoju na servie. :<
moim zdaniem dysleksja to nie jest wina twojego mozgu czy czegos, ze masz jakas wade ;/
to jest po prostu wina tego, ze zamiast k**** siedziec w szkole i sie uczyc to chodza do kafejek i graja w tibie albo pisza bezsensowne posty na tibia.pl uzywajac slow wulgarnych
np. takich jak moj powyzej :D(offtop)
Bez sensu :S Znam tylu ludzi co nie gra w Tibie , uczą sie dużo i mają dysleksje. Dyslekcja Panie inteligencie to jest wada wrodzona.
Seba ja cie k***a lubie!
Usłyszałeś od mojego rl ze mam 13 lat gadałeś cały czas z moim bratem przez Tel i jeszcze robisz takie błędy buahahahha! Kupiłeś Yiubha, Yithalle i wiele innych postaci a historii o nich juz nie musze przypominać
Szanowny Crothanie walnij se browar dobrze Ci zrobi i idz grać w twoją miłość tibie Pozdro H@H@
A tu mój drogi Małolacie :baby: musiałeś mnie z kimś pomylić.
I jeszcze jedno co Cie obchodzi czy ktoś kupił chara czy zrobił?? Najważniejsze aby umiał grać ??:baby::baby::baby::baby::baby::baby::
Tak jak mówiłem up te forum jest dla starszych. POLECAM >domowe przedszkole
@BTW
Lokacja: Łowicz
:cup:
ELO
(spojrz i na moja :p)
sallceson
01-07-2007, 17:30
ELO
(spojrz i na moja :p)
Lolo zdaje się że zmieniłes lokacje :):)
"Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!"
Znowu nowa gildia?!?! >Dark moon<
Tym razem na czele z fenixem.
Morneth poklucil sie z Fenixem i odszedl od dusków... ;s
DarkSeer123
01-07-2007, 19:40
Zmieniają te gildie jak skarpetki :D.
Khazul znów zaliczył glebe ;]
Jul 01 2007, 18:23:05 CEST Killed at Level 77 by Lavaron
and by Raaell Nabu
Fallathanu
01-07-2007, 19:55
Jul 01 2007, 18:23:05 CEST Killed at Level 77 by Lavaron
and by Raaell Nabu
Zycie zlodziej jest krotkie =)
Owned po raz kolejny i bynajmniej nie po raz ostatni : ]
Niedługo dojdzie do tego, że będzie każdy kontra każdy :O
Czy twój post wnosi coś do tematu? Po co pisałeś w ogóle...
@Wojna.
Gratz fraga. Kasa łatwo przyszła i łatwo poszła. ;]
Lolo zdaje się że zmieniłes lokacje :):)
"Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!"
no to jakie to miasto :D:D
neutral.forum.fighter
01-07-2007, 21:26
Bez sensu :S Znam tylu ludzi co nie gra w Tibie , uczą sie dużo i mają dyslekcje. Dyslekcja Panie inteligencie to jest wada wrodzona.
a wiesz ile takich ludzi jest?? mozna ich na palcach jednej reki policzyc, tutaj na forum ma prawie 80% taka przypadlosc,
jakbys byl taki madry to wiedzialbys, ze ta choroba nazywa sie dyslekSja, a nie dyslekCja
zreszta tak jak ktos wyzej powiedzial takie osoby robia mase bledow
Dysleksja rozwojowa czyli specyficzne trudności w nauce czytania i pisania (ICD-10 R48) to zaburzenie manifestujące się trudnościami w nauce czytania i pisania, mimo stosowania standardowych metod nauczania, inteligencji na poziomie przeciętnym i sprzyjających warunków społeczno-kulturowych. Jest spowodowana zaburzeniami podstawowych funkcji poznawczych, co często uwarunkowane jest konstytucjonalnie.
Ludzie częstą robią błędy, mówią, że to dysleksja, a ona tylko utrudnia naukę ortografii, a nie ją uniemożliwia więc takie tłumaczenia są trochę nie ma miejscu.
Poważny offtop się zrobił, więc może przestańmy o tym rozmawiać >.<
a wiesz ile takich ludzi jest?? mozna ich na palcach jednej reki policzyc, tutaj na forum ma prawie 80% taka przypadlosc,
jakbys byl taki madry to wiedzialbys, ze ta choroba nazywa sie dyslekSja, a nie dyslekCja
Nie bądź taki mądry bo głupich zabraknie :)
neutral.forum.fighter
01-07-2007, 21:46
Nie bądź taki mądry bo głupich zabraknie :)
zachowaj to dla siebie
yo
A tu sie mówi o furorze , a nie pierdoli o dyskeksji
sallceson
01-07-2007, 22:14
@Duskiness Side
no do jasnej cholery jak wy chcecie rozpierdolic Vision jak co chwila ktos sie z kims kloci i obraza.. jeszcze niedawno Black Galaxy bylo w stanie wygrac w Vision opena ale nie przeciez trzeba rozjebac gildie i swoja zalozyc...
przestancie sie kurwa klocic o władze i zbierzcie do kupy to Vison nawet nie zauwazy jak bedzie dostawac 20:0 na openie... macie od zajebana ludzi z porzadnymi lvlami i jak to organizujecie?
sory ale sie w*****lem jak widze kolejny raz nowa gildie ktora praktycznei jest tym samym co porzednia ale zmienia sie wladza.. Zaloze sie ze jak wygracie to sami miedzy soba wywolacie wojne bo sie nie bedziecie mogli dogadac kto rzadzi
tyle
morneth zaczol swirowac wyzywajac fenixa ;s
@Crothan
Odpuść sobie i idz się naucz Polskiego i nikogo nie w******j. Jesteś tu od 3 dni i robisz z siebie pana forum. To co o mnie gadasz mnie j***e.
Koniec offtopu i rozmowy
@Crothan
Odpuść sobie i idz się naucz Polskiego i nikogo nie w******j. Jesteś tu od 3 dni i robisz z siebie pana forum. To co o mnie gadasz mnie j***e.
Koniec offtopu i rozmowy
Zawsze tylko Ciebie wszystko wk***ia.Wszystko komentujesz a h**a wiesz.
Idź se lepiej poczytać akademie Pana Kleksa dzieciaku:baby::baby::baby::baby:
PS.A to że ktoś ma dysleksje to inna bajka.
Przez takich jak Morneth to zauważyłem, że przybywa wrogów Duskiness. Ale skoro ON wie lepiej to już nie jest mój problem. Ja tylko próbowałem pomóc, skoro jednak nie to nie. Mimo to nadal jestem za Duskiness.
co wlasciwie zrobil morneth??
YhychybaTy
02-07-2007, 10:48
Pan Morneth stwierdzil ze Van Liden jest hunted a Fenix'Gru ma huja do gadania i ze to wlasnie Morneth teraz bedzie dowodzic furora.
po czym dodal ze Fenix'Gru ma u niego hunted 4ever i ze sie dogada z Imargamem
Loen mam pytanie odnośnie ostatniego battle. Czemu wy sie zgadzacie na battle w ank skoro wiecie że tam będzie od h**a noob charów wirzonów;p
Macie zajebisto ekipe i zgranie ale ciężko coś zdziałać kiedy drogę blokują noob chary.Nie można zaspamować Ue ani praktycznie nic.A Wirzyn ma noobów w party i ma wyje*ane czy padną czy nie.
Wogóle Morneth jest jakiś nie teges xd. Jak Lord Sethi był liderem In Flames to all było dobrze, zajebiste akcje, wszystko wychodziło etc. Morneth przyszedl to all pozmieniał, powyrzucał tych co nie zna, i jak przez kogoś coś nie wyszlo odrazu wylot. Poprostu żal mi takiego człowieka..
Moim zdaniem Mornetha za bardzo ponisola chec do wladzy i to go zniszczylo.. ;P
To przecież dobry kumpel Taifa. Moim zdaniem za bardzo rozpieścił się u jego boku :S
Nowi członkowie Wizja:
Boozar , Vale Phallca , Wayne'Braveheart , Eddy'Braveheart
i Duskiness:
Fireplexx :P:P
Vision :
Draco Karste
Troszkę wyjaśnię sprawę Mornetha. Na Furorze działa on na zasadzie, nie znam to hunce, Vision mi powiedziało, ze to są ich ziomki to hunce. A teraz jak przeczytałem, że on sie dogada z Imargamem, to szczerze wątpię w jego nawet, nieumyślne dobre intencje dla Duskiness w tej wojnie. Ponieważ jedyną osobą którą on "chyba" respektuje jest Taifun. Morneth już dawno przesadził. A z tym najazdem na Fenixa to już był szczyt jego bezczelności.
Fallathanu
02-07-2007, 11:59
Woda sodowa uderzyla mu do glowy, zdarza sie to jak ktos poczuje wladze
Over and out
P.S. Hellsir szykuj zapasy wodki xDDD
sallceson
02-07-2007, 12:50
mam nadzieje ze przestanie teraz zakladac bezsensowne tematy na forum tibia.com?
wrogonastawiony
02-07-2007, 13:30
Na Furorze działa on na zasadzie, nie znam to hunce, Vision mi powiedziało, ze to są ich ziomki to hunce.
Dokladnie.
PiTer_007
02-07-2007, 13:48
Wg mnie to nie ma sensu, porównajcie sobie liczebność tych gildi, teoretycznie Duski powinni już dawno przegrać tą wojnę, a mino to dalej się trzymają, mam nadzieje ze uda im się ją wygrać, lecz będzie im bardzo ciężko... Vision na rooka! :P
Lubie_orzechy
02-07-2007, 14:04
Wg mnie to nie ma sensu, porównajcie sobie liczebność tych gildi, teoretycznie Duski powinni już dawno przegrać tą wojnę, a mino to dalej się trzymają, mam nadzieje ze uda im się ją wygrać, lecz będzie im bardzo ciężko... Vision na rooka! :P
Idz na swoj server, a nie pisz w tematach o ktorych nie masz pojecia, czyli:
Duskiness + Wizja + Black Galaxy + Dark moon (??) VS Vision +Carnage
Co do Dark moon nie jestem pewien :P
Owszem Duskiness jest mało liczebne, poniewaz rozdzielilo sie juz teraz na 3 gildie hehehe :P
pzdr...kthxbye
@EDIT
Ujebcie Mornetha i tyle, mzona powiedziec ze dzieki Duskom jest free i nie złapał za free hunta od Vision a teraz do nich z morda...
Ujebac go trzeba i tyle :P
Lubie_orzechy
02-07-2007, 14:17
PRZECZYTAJCIE DOKŁADNIE COMMENT:
Name: Caltek Sunbladowiec
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 20
World: Furora
Residence: Carlin
Guild membership: Leader of the Sunblade
Last login: Jul 02 2007, 08:14:57 CEST
Comment: "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
NAPOLEON BONAPARTE
Hail my people for SUNBLADE
Start 07.04 2003
Finish 27.10.2006
Sunblade will be a legend that never dies...
Caltus come back!!!
Live Team of Sunblade
Darshil
Gremar
Spaaw
Kolek el'baq
James Caros
Yubov
Laen Lyon
Yakapushi Mastah
Verbatov
Wayne and Eddy Braveheart
Playing in memory
Muchettii/Czepanara/Ahcum Lewap/Muhhi/Caltus
Account Status: Premium Account
Idz na swoj server, a nie pisz w tematach o ktorych nie masz pojecia, czyli:
Duskiness + Wizja + Black Galaxy + Dark moon (??) VS Vision
Co do Dark moon nie jestem pewien :P
Owszem Duskiness jest mało liczebne, poniewaz rozdzielilo sie juz teraz na 3 gildie hehehe :P
pzdr...kthxbye
@EDIT
Ujebcie Mornetha i tyle, mzona powiedziec ze dzieki Duskom jest free i nie złapał za free hunta od Vision a teraz do nich z morda...
Ujebac go trzeba i tyle :P
Zapomniales o gildi Carnage która przecież pomaga Vision
sallceson
02-07-2007, 14:23
co do Mornetha...
jo zem jest ciotka cułego Mornetha
co tu na forumie wypisuje. To dobry hłopok ino słabuje na głowe, a dochtory muwio co nie uredzo jego łodratować bo un cirpi na manije wielgości a takie chorubsko nijak sie nie wylekuje. Uroiło sie bidacysku co un kształcuny, pinkny i bogoty, chocia zyje ze zapumogi i mo śtyrech łoddziałów we wioskowej skole. Wcora sie zapiroł co nie zji zaliwajki i ziemnioków z łomasto ino wołoł coby imu urychtować fruty demare i sałatke z krawatków. Nie wiedzielim łoco sie bidakowi roschodzi. Zwidziało sie tys niborakowi co dziewucha łod łobrzundzania gadziny to jego ksienznicka i onegdaj zamknuł sie z nio we chliwie jak zadawała świniakowi zarcie i krzycoł coby jem podawać do salona kawe i szampiona. A jak zaprzunga kunia do fury to godo co to jego prose 811 cy cuś w podobie. Lotego nie denerwujta sie na hłopoka, bo un nie winowaty.
Wygralismy ob z Visionami w windzie to chlopak sie rozmazyl i myslal ze teraz kazdy ruch bedzie za jego zgoda a tu zonk. Zaczol wyzywac Fenixa to Fenix stworzyl własna gildie i morneth zostal na lodzie
Wogóle Morneth jest jakiś nie teges xd. Jak Lord Sethi był liderem In Flames to all było dobrze, zajebiste akcje, wszystko wychodziło etc. Morneth przyszedl to all pozmieniał, powyrzucał tych co nie zna, i jak przez kogoś coś nie wyszlo odrazu wylot. Poprostu żal mi takiego człowieka..
spy sie wyrzuca, to akurat dobrze zrobił
wrogonastawiony
02-07-2007, 18:16
Spy w in flames ? Na 100% byly osoby ktore staly za Vision, tak czy siak in flames to nie byla gildia ktora walczyla dla dobra serwera - zwykli pkerzy (w wiekszosci), wiec spy gowno dawalo ;p
Last Login: Jul 02 2007, 13:33:44 CEST
HAHA!!!!
Zgadnijcie kto to jest xD!
Stivusss
02-07-2007, 18:42
HAHA!!!!
no kto ?!!! :D
Imargam i Zwidek Owned :D
Mistrzunio_II
02-07-2007, 19:29
Jul 02 2007, 18:17:18 CEST Killed at Level 204 by Thellionn
and by Taifun Devilry
Imcio :( X(X(X(X(X(X(X(X(X(;(;(;(;(
Jul 02 2007, 18:18:15 CEST Killed at Level 137 by Laen Loys
and by Drizer Mastah
Demthes ;(;(;(;(;(;(8o8o8o8o8o8o8o
Jul 02 2007, 18:19:06 CEST Killed at Level 175 by Taifun Devilry
and by Spaaw
Zwidek ................................. =/
Ima pingowany byl =/.......
Teraz mnie bijcie
Jul 02 2007, 18:17:18 CEST Killed at Level 204 by Thellionn
and by Taifun Devilry
Imargam 1:2 Taifun Devilry
@Up
Szybszy xD
Mr. Pączek
18:19 You see a dead human (Vol:10). You recognize Zwidek. He was killed by Spaaw.
ob czy tylko pojedyńcza akcja?
film?
film ma podajze hasek ale trzymal sie z tylu wiec chuja bedzie widac :/
Czesc , 3 : 0
Demthes
Imargam
Zwidek
Filmu niema.. :/
Imargam, przed następnym battlem ustaw hotkeye na UHy.
Przykro mi z powodu Twoich kumpli Zwidka i Demthesa, którzy chcieli Cię zostawić tam kompletnie samego, na pewną śmierć. Dobrze, że rzucałeś pod nich f bomby to padli razem z Tobą : ]
Hail Vision Loyality
P.S.
Czemu Katrila dał loga na początku bitwy i miał swoich kumpli w dupie? Oo
Andarist
02-07-2007, 20:06
Fibula... :)
Widzialem_Bota_Cien
02-07-2007, 20:15
no ładnie było ;)
było również widać za kim stoi wieszkosc serwa mowie tu dokladnie o tym jak wparowaly noob vision od tylu tych co blokowali przejscie chwile nic sie dzialo ale jak weszli glebiej to popadali a na dodatek rs'y :) wiec eq spadalo ladnie :)
TaakHckaaT
02-07-2007, 20:45
Prosba do Imargama : Imargam 1:2 Taifun Devilry
yyyy.. można prosić o filmik z tego przedsięwzięcia ?;D
Mam nadzieje że się nie załamią bo ten serwer ma UPAŚĆ!
@edit
a co do mojego poprzedniego postu ... Naprawde nikt nie wie ??
Kurwa nie wiecie o co chodzi to na huj piszecie ,zwidek i demthes padli przez imargama który wbił 15 minut na..... noob charze kolegi z gildi.. A katrila musiał dać loga bo nie miał kluczy na fibule. Cała akcja powstała po tym jak noob chary wizji zaatakowały pizaro... Peace .:]
Mam nadzieje że się nie załamią bo ten serwer ma UPAŚĆ!
@edit
a co do mojego poprzedniego postu ... Naprawde nikt nie wie ??
Sądze że może to być Darshil ?
Lubie_orzechy
02-07-2007, 21:48
Comment: "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
NAPOLEON BONAPARTE
Start 07.04 2003
Finish 27.10.2006
Caltus come back!!!
Live Team of Sunblade
Darshil
Gremar
Spaaw
Kolek el'baq
James Caros
Yubov
Laen Lyon
Yakapushi Mastah
Verbatov
Playing in memory
KTOS SE ROBI JAja czy NA SERIO TO KTOS.....?
tak to ktos nikt se jaj nie robi to jest caltus :p
Lubie_orzechy
02-07-2007, 21:58
tak to ktos nikt se jaj nie robi to jest caltus :p
Jesteś pewien ? Jakos nigdy nie slyszalem ze powrocil do gry na Furorze :P Ale dzieki :P!
NAPOLEON BONAPARTE
Start 07.04 2003
Finish 27.10.2006
Caltus come back!!!
Live Team of Sunblade
Darshil
Gremar
Spaaw
Kolek el'baq
James Caros
Yubov
Laen Lyon
Yakapushi Mastah
Verbatov
Playing in memory
KTOS SE ROBI JAja czy NA SERIO TO KTOS.....?
O to Chodzi xD?
Elisabett
02-07-2007, 22:07
To patrzcie na to:
Gremar (Old Caltus)
Title z Guild.
sallceson
02-07-2007, 22:12
@slovik
no i co z tego że ktos sie logowal o tej 13.33.44 ? jakie to ma znaczenie?
a o Caltusie.. jakos nie wierze w powrót Sunblade ale byloby ciekawie :)
gz Duskiness akcji
Lubie_orzechy
02-07-2007, 22:12
O to Chodzi xD?
Ta, ale nie rozumiem pytania ehhehehehehe :P
Ta, ale nie rozumiem pytania ehhehehehehe :P
Zaznaczyłem na czerwono Laen Lyon xD
Kurwa nie wiecie o co chodzi to na huj piszecie ,zwidek i demthes padli przez imargama który wbił 15 minut na..... noob charze kolegi z gildi.. A katrila musiał dać loga bo nie miał kluczy na fibule. Cała akcja powstała po tym jak noob chary wizji zaatakowały pizaro... Peace .:]
Dobrze, że wszystko klarownie i zgodnie z prawdą wyjaśniłeś. I tak powstają plotki.
Ima zabił jednego z naszych noobcharów i z paroma osobami strapowali się na deep fibuli. Następnie odbył się masslog "Triady" i wpadliśmy na grubo obstawioną noobcharami Vision Fibule. Katrila skoro świt dał loga, zostawiając swoją ekipę na deep fibuli. Zwidek i Demthes chcieli dać loga a Imargam miał paść, ale widocznie znudziło mu się bycie "człowieczkiem do zabicia" i rzucał pod Zwidka i Demthesa fire bomby, by ci go nie zostawili i żeby padli wszyscy razem. Kiedy się od niego odsunęli w głąb d lair aby gdzieś dać loga, Imargam przestał się uhać i padł, wystawiając Zwidka i Demthesa na pastwę watahy Dusków.
Tyle ode mnie.
boze caltus zrobil se juz tego chara dawno jescze jak aristocracy bylo neutral.czy musi wracac do gry zeby miec chara do gadania z kolegami..
@ Last Login
Chodzi o Clarence Arne Riise
Nacpany_Wlodek
02-07-2007, 22:18
@ Last Login
Czyli wymiękł w końcu xd
@topic
Ładne fragi
RookRooku
02-07-2007, 22:38
dobra chuj nie chcecie to nie ;p i tak na filmach ziomek skasowal temat :< sry pap
http://www.***********.com/595576309.html
* = s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e.
pasterz krecie (sry skopiowalem linka z podforum <filmy>)
jak ktos mnie wyprzedzil to sorry ;p
GAYLOGER????!!!!:baby:
RookRooku
02-07-2007, 22:48
lol? gdzie ty keyloggera widzisz? :s
fibula.rec
This file has been downloaded 33 times
File size 948.94 KB, uploaded 51 minutes ago
anythin else? :S
http://www.***********.com/595576309.html
* = s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e.
pasterz krecie (sry skopiowalem linka z podforum <filmy>)
jak ktos mnie wyprzedzil to sorry ;p
Zull Lucyfer: Nikt nie nagrywał =(
;***************
Btw. Nice Wizja że pozwalacie expić ponad 10h Vision przy 20 osobach online.....
Katrila
02 Jul 2007 +1,063,758 5 181 95,607,584
RookRooku
02-07-2007, 22:53
Pasterz the Axemaster nagrywal lol -.- moze nikt nie chcial zeby cam sie pojawil na forum. Nie wiem... Ja tylko skopiowalem z filmow. Jak cos to sprawdz najpierw :**
sallceson
02-07-2007, 23:11
Tarrin Kerrax [135]: DAM 10K TEMU KTO ZABIJE IMARGAMA
tarrin chyba musisz komus wyslac 10k :)
RookRooku
02-07-2007, 23:14
dalej myslicie ze to key ? :)
RookRooku
02-07-2007, 23:22
chuj macie rehosta ;d
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27167
no hax me blax :S
Pasterz the Axemaster nagrywal lol -.- moze nikt nie chcial zeby cam sie pojawil na forum. Nie wiem... Ja tylko skopiowalem z filmow. Jak cos to sprawdz najpierw :**
Okay, respect ;*
RookRooku
02-07-2007, 23:33
Wybaczam :** xD lol ale zjebanie bo tylko jeden frag pokazany jest ;s
sallceson
02-07-2007, 23:38
Maziqu
Jul 02 2007, 22:27:24 CEST Killed at Level 98 by Taifun Devilry and by Pasterz the Axemaster
gz
Fallathanu
02-07-2007, 23:58
Jejku jejku moj noob char taofin fraguje ja normalnie nie wierze jak te dziwolongi ogarniaja ! ! !! oneonejedenjeden111
kurwa czemu mnie nie bylo jak imcio padl ?!czemu ? kto mi powie czemu ?? hyhy kto mi pivo przyniesie?
Nacpany_Wlodek
02-07-2007, 23:59
Coś Taifun ostatnio szaleje... Raz wbiega w środek Vision na pustyni, a teraz kosi równo
boze caltus zrobil se juz tego chara dawno jescze jak aristocracy bylo neutral.czy musi wracac do gry zeby miec chara do gadania z kolegami..
Tak to prawda ale wrocil...a Sunblade bedzie stworzone po weekendzie narazie prowadzone sa rozmowy z graczami nieaktywnymi ktorzy zasila Sunblade bo starzy sunbladowcy z Wizji nieodejda i zapewne i niema to zadnego sensu ,chyba ze po wojnie (niemam pojecia). Wiec sklad Sunblade bedzie zapewne z nieliczacych sie graczy. Ale chyba fajnie jak by znow bylo a moze stare czasy kiedy Sunblade i Duskines rzadzilo serwerem powroca :)
fajnie by bylo :)
Imargam musi zmienić opis na tibia.com =]
Imargam 1:2 Taifun Devilry
Hellraiser
03-07-2007, 00:42
HAHA!!!!
No Slovik, dzięki Tobie i mojemu loginowi robie się sławny,.. ^^ Masz + u mnie
@ Last Login
Tja, kozaku byłeś pierwszy z grona forumowiczów, który zgadł. Masz własnorecznę gratulacje ode mnie,.. Ach co za honor,..
Czyli wymiękł w końcu xd
@topic
Ładne fragi
Tja, gdyby nie kumple i Update Tibi, bym sie nie logował.
Btw, to dla moich zagorzałych fanów,...
22:13 You advanced from Level 85 to Level 86.
I jeszcze jedno pozdro dla,.. Trevour'a
nie no to już przesada sam się poddał i przestał uhać... lojalność, zgranie tym się szczyciło vision tak? :x teraz to tylko pewnie będize jak w okresie stycznia lutego masslogi i zabijanie kogo popadnie
;**** Also Gratz, i jedziesz dalej ;]
Cyrillus
03-07-2007, 01:14
nie no to już przesada sam się poddał i przestał uhać... lojalność, zgranie tym się szczyciło vision tak? :x teraz to tylko pewnie będize jak w okresie stycznia lutego masslogi i zabijanie kogo popadnie
Przestał sie uhać albo skończyły sie uhy lub stwierdził że nie opłaca sie uhać bo i tak padnie ale cóż ;?? a co z firebombami to już nie wiem ;p
@down
czy będzie furora sprzed wojny to sie okaże...
chuj macie rehosta ;d
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27167
no hax me blax :S
na tbicams pomylily ci sie swiaty nie Galana a Furora ;)
GZ Dusk
Paczek w koncu gleba :]
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
WALCZYMY O WOLNA FURORE !
@slovik
no i co z tego że ktos sie logowal o tej 13.33.44 ? jakie to ma znaczenie?
a o Caltusie.. jakos nie wierze w powrót Sunblade ale byloby ciekawie :)
gz Duskiness akcji
Nie o to chodzi chodzi o kogoś kto tu pisał że jest Hard i wytrzymuje bez tibii i sie nie dawno wlogowal a nikt nie wie kto to
@edit
Quanchi nie zauwazyłem Brawo XD!!!!
A wiec nasz Clarence nie wytrzymal xDD
@edit 2
Clarence gz lv i plis autograf ;p <joke>
Nie o to chodzi chodzi o kogoś kto tu pisał że jest Hard i wytrzymuje bez tibii i sie nie dawno wlogowal a nikt nie wie kto to
@edit
Quanchi nie zauwazyłem Brawo XD!!!!
A wiec nasz Clarence nie wytrzymal xDD
@edit 2
Clarence gz lv i plis autograf ;p <joke>
Slovik znów Ci się wełbie pokiełbasiło tutaj piszemy o wojnie Duskiness,Wizja,Dark Moon vs Vision,Carnage a nie o tym kto kiedy wlogował i jaki jest hard.
Lubie_orzechy
03-07-2007, 02:20
No Slovik, dzięki Tobie i mojemu loginowi robie się sławny,.. ^^ Masz + u mnie
Tja, kozaku byłeś pierwszy z grona forumowiczów, który zgadł. Masz własnorecznę gratulacje ode mnie,.. Ach co za honor,..
Tja, gdyby nie kumple i Update Tibi, bym sie nie logował.
Btw, to dla moich zagorzałych fanów,...
@OffToP
Ty w Słubicach mieszkasz :D ? Jak tak to tam u Ciebie w Słubiach Raxxel mieszka dobry ziom hehe :P
@TopiC
Lojalnosc w Vision, jak on padnie to wszyscy padną, PRZECIEZ KAZDY PRZYJACIEL BY TAK ZROBIL !!! zal :|:|:| Widac na tym przykladzie z Ima Zwidek itp sa w Vision TYLKO po to zeby dojsc do wladzy, 0 lojalnosci ani nic.
2. I tak Vision dostana wpierdol xD
Hellraiser
03-07-2007, 02:29
@Nevick
Oj, wybacz Slovikowi.
@Slovik
Tja, Thanks po pierwsze, ale ja też nie mówiłem że wytrzymam długo :P:P
@Co do wojny
Wojna trwa chyba już 6-7 miech, jeśli dobrze pamiętam zaczeła się od sfragowania Caponeqa w Grudniu popołudniu :D
Pamiętacie takie chary jak, Bafee, Merlin of Furora, Kaalyon Shas, Wedelk, Shelbo, Jixxufi, Verbatov, Tolik De'Capeiro, Fa'fik, Vick Minos, Eblo Beblo, czy Dutka Plutka,
I nie wymieniam tutaj tych bardziej sławniejszych,..
Wojna ta, powchłoneła wielką ekipę, nie ważne który był z której ekipy, lecz nikomu nie dało do myślenia że serwer podupada, i nie da się dojść do totalnie żadnego porozumienia, i raczej już tak będzie jeszcze przez długie miesiące.
Without insulting to both sides.
@Lubie orzechy
Właśnie dopiero teraz zobaczyłem twój post,
Raxxel jest z mojego podwórka, więc znamy się, a trzyma się dobrze jak i w rl jak i na serwerze Titania.
Lubie_orzechy
03-07-2007, 02:34
@Nevick
Oj, wybacz Slovikowi.
@Slovik
Tja, Thanks po pierwsze, ale ja też nie mówiłem że wytrzymam długo :P:P
@Co do wojny
Wojna trwa chyba już 6-7 miech, jeśli dobrze pamiętam zaczeła się od sfragowania Caponeqa w Grudniu popołudniu :D
Pamiętacie takie chary jak, Bafee, Merlin of Furora, Kaalyon Shas, Wedelk, Shelbo, Jixxufi, Verbatov, Tolik De'Capeiro, Fa'fik, Vick Minos, Eblo Beblo, czy Dutka Plutka,
Wojna ta, powchłoneła wielką ekipę, nie ważne który był z której ekipy, lecz nikomu nie dało do myślenia że serwer podupada, i nie da się dojść do totalnie żadnego porozumienia, i raczej już tak będzie jeszcze przez długie miesiące.
Without insulting to both sides.
@Lubie orzechy
Właśnie dopiero teraz zobaczyłem twój post,
Raxxel jest z mojego podwórka, więc znamy się, a trzyma się dobrze jak i w rl jak i na serwerze Titania.
Nie odpowiedziales mi xD czytaj @2up
[B]
Niektóre ostatnio o sobie przypomniały:):) np: Shelbo
Vuaevo Bruth - Killed at Level 145 by Shelbo
and by Vaxard
No i nie ma co bo on w czasie wojny troszke przyexpił, na początku war miał 80lvl a tera 108:p
@Edit
Ehh.. 107:(
Jul 03 2007, 00:25:15 CEST Died at Level 108 by a demon
Maziqu
Jul 02 2007, 22:27:24 CEST Killed at Level 98 by Taifun Devilry and by Pasterz the Axemaster
gz
I za to kochamy mieso armatnie, nie ma to jak 100 ek ktory nie wie co to exiva, nie nosi aola a na sobie ma 3 bp ;)
YhychybaTy
03-07-2007, 11:51
Widac ze kaska sie konczy :)
100 ek pada majac na sobie 2bp mf, 3bp uh, 1 bp gfb, 1bp hmm:P
no i jeszcze GS polecial i 30k w kasie ktora mial na uhy zeby od nas odkupic:P
@Sunblade
http://s160.photobucket.com/albums/t171/Qeleine/Fun%20Pics/?action=view¤t=Kolek.jpg
ktoś wie o kim mowa pod koniec rozmowy?
@UP
No i źle że nie wymieniasz taki Pavodi wcześniej w Sunblade puźniej w Aberatio też walczył o lepszą Furore. Wypadało by coś o nim wspomnieć;p
@UP
No i źle że nie wymieniasz taki Pavodi wcześniej w Sunblade puźniej w Aberatio też walczył o lepszą Furore. Wypadało by coś o nim wspomnieć;p
Pavodi sobie baaardzo dobrze żyje na innym świecie;-)
A jakbyśmy mieli wymieniąc to jeszcze Caltus, Magrami,Tryku, i wieeele innych którzy nie tylko stracili postacie ale i wielką fortunę;-(
Widac ze kaska sie konczy :)
100 ek pada majac na sobie 2bp mf, 3bp uh, 1 bp gfb, 1bp hmm:P
no i jeszcze GS polecial i 30k w kasie ktora mial na uhy zeby od nas odkupic:P
No wiesz nie każdy ma takie nieskończone zasoby kasy tibijskiej jak Ty...
Fallathanu
03-07-2007, 13:58
No wiesz nie każdy ma takie nieskończone zasoby kasy tibijskiej jak Ty...
Kasztan poprostu poznal tajemnicza sztuke klonowanie pieniazkow w Tibi
Yea, ja też ją umiem ;D Żółądź mnie nauczył;D
@Nevick
Odpuść sobie ok ? Hellraiser dużo pisał że jest hard i sie nie loguje, a ty odrazu najeżdżasz bo co, znaliśmy się przez 2 lata ?
A to przepraszam , nie wiedziałem o tym... :p
Maciorqa
03-07-2007, 15:50
@Sunblade
http://s160.photobucket.com/albums/t171/Qeleine/Fun%20Pics/?action=view¤t=Kolek.jpg
ktoś wie o kim mowa pod koniec rozmowy?
mysle ze chodzi o Pasterz the Axemaster xd na ostatnim filmiku imargam cos do niego pisze "odciagnij ich", "chcemy fenixa ubic"
Kasi'yaa
03-07-2007, 18:20
mysle ze chodzi o Pasterz the Axemaster xd na ostatnim filmiku imargam cos do niego pisze "odciagnij ich", "chcemy fenixa ubic"
Po prostu, Vision boi sie Draca:p Saptus,Zwidek,Ima i jeszcze ktos tam pisal, zeby wpuscil sorcow, pozniej ,zeby odeszli itd.
Tam cos jeszcze o paymencie pisali, juz chca aby draco wycofal sie z war , bo od kiedy doszedl do Wizji , Vision w dupe dostaje ^^B)
TaakHckaaT
03-07-2007, 18:24
Czyli co oni chca wyjebac z serva Taifa? xD
Hehe daje fajne screeny sie posmiejecie :) (oczywiscie osoby typu Cyriulus czy Slovik beda plakac ale cos)
ZARAZ BEDA BO SIE ZWALILO :p
http://img77.imageshack.us/img77/2404/rozmowa1sv2.jpg
http://img77.imageshack.us/img77/5421/rozmowa2nd0.jpg
Qurellinio
03-07-2007, 19:24
Woja oglonie jest męcząca wiem bo sam gram na tym servie :(((
Mam 47 ed i ta wojna juz mnie nuży... ciągłe potyczki i wojny VISION vs DUSSINES ale osobsicie stawiam na Imargama on nie boi sie tych Open Battle!
Osobiscie doradzam to: http://flyupload.com/get?fid=6594012&errx=1
:);):]B):(:D:o
@Qurellinio
Chłopcze czytałeś regulamin ?
----
Co do screenów. Widać kasiorka się kończy, trzeba było nie wydawać wszystkiego na runy i robienie PG.
[QUOTE=Atahun;1528829]Hehe daje fajne screeny sie posmiejecie :) (oczywiscie osoby typu Cyriulus czy Slovik beda plakac ale cos)
ZARAZ BEDA BO SIE ZWALILO :p
odnośnie screenów
@UP
Myślałem że Vision, Harcesh i Imargam sponsoruje ale z tego co widze kasa im sie
kończy skoro tak żebrzo u noobów xD
Cyrillus
03-07-2007, 22:57
Po prostu, Vision boi sie Draca:p Saptus,Zwidek,Ima i jeszcze ktos tam pisal, zeby wpuscil sorcow, pozniej ,zeby odeszli itd.
Tam cos jeszcze o paymencie pisali, juz chca aby draco wycofal sie z war , bo od kiedy doszedl do Wizji , Vision w dupe dostaje ^^B)
Ojej 13:1 przed ostatni battle dla Vision :<< czy którys tam ; p
@Atahun
^^ sephriot ownuje ; p każdy orze jak może ;d
@screeny
hah, do mnie też Sephriot pisał jak sellowałem 6 bp hmm, to napisał coś w stylu.
"daj mi hmmy, to bede twoim pro"- pytał się mnie, chyba z 10min i next day jak nie mogłem nadal ich sprzedać. Naiwny troche chłopaczyna myśląc że 6 lvl da mu sb za pro.
Kasa się kończu to żebrają.
Trudno powiedzieć o sponsoringu Harcesha Imargama itd.. No bo co jak Imciu sobie wymyslil, ze on padnie a Demthes i Zwidek nie to coo jak to ma być f bomby żeby loga nie dali :D:D:D
Lojalność Vision .....
Moze mi ktos powiedziec co na to Zwidek i Demethes ??:D:D
Jak zareagowali na to co zrobil Ima??:)
Pamietacie slowa piosenki "Vision daje miłość i odpłacam tym samym"
Walsnie Ima to potwierdzil :D:D
wrogonastawiony
04-07-2007, 11:47
A ty bys sie nie zdenerwowal jakbys ciagle był chłopaczkiem od blokowania tylko dlatego zeby koledzy dali loga a ty mialbys pasc poraz n-ty ?
Velvecik
04-07-2007, 12:11
Tylko, że ten chłopczyna do blokowania po tym updacie w mig może to odrobić (na szczęście nie dają mu takiej możliwośći), a teraz biedni sorcowie mają utrudnione zadanie w odrabianiu. Czyli lojalność się kończy? :confused: Ciekawe
Trudno powiedzieć o sponsoringu Harcesha Imargama itd.. No bo co jak Imciu sobie wymyslil, ze on padnie a Demthes i Zwidek nie to coo jak to ma być f bomby żeby loga nie dali :D:D:D
Lojalność Vision .....
Widzisz tak respektowales swoje Vision. No i wyszło szydło z worka jacy to oni lojalni.
Qel jak lizał dupe dla Imargama dał nawet pass do Magramiego i czym sie mu Ima odpłacił?
Rooknięciem chara OFC.
Pall_Mall
04-07-2007, 14:20
A propaganda duskow na tym forum wciaz trwa uuuu
Cyrillus
04-07-2007, 15:03
Widzisz tak respektowales swoje Vision. No i wyszło szydło z worka jacy to oni lojalni.
Qel jak lizał dupe dla Imargama dał nawet pass do Magramiego i czym sie mu Ima odpłacił?
Rooknięciem chara OFC.
proszę... jak nie wiesz to nie gadaj kpw??
@up
święta racja ; p "Spotyka sie Jaruzelski z Hitlerem w niebie i Jaruzelski mówi do Hitlera "Gdybym miał twoja armie to by solidarności nie było w dwa dni" a na to Hitler odpowiada "Gdybym miał twoją telewizje radio itd to by sie do dzisiaj nie dowiedzieli że przegrałem wojnę..."
Kasi'yaa
04-07-2007, 16:37
Fenix'Gru ojebal domek Kolkowi:(
Marianos
04-07-2007, 16:48
Wniosek z tego taki, że obie strony nie są 'święte', a już lepiej nic nie wspominać o lojalności etc. No ale cóż w końcu Furora to polski serwer, więc dzieją się rózne rzeczy ;p.
Fenix ojebal chatke kolka ;-)
Ciekawe co na to Wizja :p
TaakHckaaT
04-07-2007, 17:15
i dobrze. xD kolek i tak chcial isc do vision ;d
Kasi'yaa
04-07-2007, 17:18
Hmm.. czyli Wizja miala spy w gildi?:p
Velvecik
04-07-2007, 17:36
Może Morneth miał rację?
Wlasnie dziwil mnie ten ss z rozmowy kolka z kims tam ( niepamietam) Kolek pisal ze wie kto jest spy Moze on jest spy 8o8o
Cos czuje ze niedlugo jakis hack :p:p Spokoj cos xDD
I wont fight with you anymore Taifun Devilry
opis fenixa słaby z anglika jestem
znaczy to że nie chce walczyć u taifuna boku jako sojusznik czy z nim walczyc jako przeciwnik?
@Ikebo
Widze że na poi idziesz ;p. Powodzenia!
Fenix dziwnie napisal Ja nie bede wiecej walczyc z wami Taifun Devilry :o:o
ale moge sie mylic i w co to ma oznaczac
Nacpany_Wlodek
04-07-2007, 18:59
Fenix dziwnie napisal Ja nie bede wiecej walczyc z wami Taifun Devilry :o:o
ale moge sie mylic i w co to ma oznaczac
"you" oznacza: "ty" oraz "wy"
A sens tego zdania jest chyba taki: "Nie będę już nigdy walczył u twojego boku Taifunie Devilry". No znowu coś ciekawego :o
Master of Puppets
04-07-2007, 20:23
Niech sobie nawet dolaczy do Vision, ale byc zlodziejem...?
Nie wiem czy Kolek cos mial na sumieniu, szczerze mowiac nie obchodzi mnie to, ale to co zrobil Fenix to... ehh...
YhychybaTy
04-07-2007, 21:19
Pozwolcie ze wyjasnie ;) Kolek sie najebal wstal 2 noga z lozka i cos sobie popisal na forum obudzil sie i nie wiedzial o co chodzi ;]
tak wiec do zadnego takiego incydentu nie doszlo a kolek napewno nie jest spy bo po 1 nie mamy spya a po 2 to moj ziomek ktory mieszka 2 ulice dalej wiec wyloozujcie
Fallathanu
04-07-2007, 21:53
No wlasnie ! zostawcie kolka matolka w spokoju !! :| On mieszka 2 dzilenice ode mnie i jest spoko elo ziomus, wiec get lost !
Velvecik
04-07-2007, 22:36
A sytuacja pomiędzy Fenixem a Taifunem?
A sytuacja pomiędzy Fenixem a Taifunem?
Syn Taifa się zbuntował, i przestał kochać opiekuńczego ojca.
Offtop:
D Claw lootnięty na Pandori przez... Ikebo Destroyer ;)
TaakHckaaT
04-07-2007, 23:20
Pozwolcie ze wyjasnie ;) Kolek sie najebal wstal 2 noga z lozka i cos sobie popisal na forum obudzil sie i nie wiedzial o co chodzi ;]
tak wiec do zadnego takiego incydentu nie doszlo a kolek napewno nie jest spy bo po 1 nie mamy spya a po 2 to moj ziomek ktory mieszka 2 ulice dalej wiec wyloozujcie
a wyjasnij ten screen ktory kilka stron wczesniej zamiescil jakis gosciu w ktorym znajduje sie rozmowa kolka z kolesiem ze chce isc do vision i wyjebac taifa z serva?
a wyjasnij ten screen ktory kilka stron wczesniej zamiescil jakis gosciu w ktorym znajduje sie rozmowa kolka z kolesiem ze chce isc do vision i wyjebac taifa z serva?
1.Ktoś<Kolek?> se robił beke.
2.Kolek/ lub ktoś() napisał to abyście mieli o czym tu gadać i dyskutować, jak CipSoft z różnymi Questami (np.Winged Helmet).
3.Jak to prawda, napewno rozwiąże się w przyszłym czasie;), choć w akcjach Dusków nie widać spy, i Pasterz napewno nie zamieszczał by tego filmu gdzie Imargam pisał do niego, jak by był spy;)
4.Ivul fake?
Pozdrawiam, lece na zółwiki bo kicki i lagi wróciły z Furory? na Pandorię ;|
@Edit
Kto Ci taki kit wcisnał? Z kąd to wziełeś/wiesz? lub....
Na jakim otsie chciał iść do Vision? ;o
Cyrillus
04-07-2007, 23:48
dawno dawno temu kolek chciał przejąć władze na furo najpierw dołączając do Vision potem odchodząc z Vision miał ich wywalić a miał to uczynić z pomocą Orzecha...
dawno dawno temu kolek chciał przejąć władze na furo najpierw dołączając do Vision potem odchodząc z Vision miał ich wywalić a miał to uczynić z pomocą Orzecha...
Dawno...Dawno temu... Imargam i Zwidek cieszyli się razem z Petrem najlepszym Polskim serverem w radości bez wojen w gildi Duskiness od*******ając PG(Zwidek zaczął później PG) ;-)
Velvecik
05-07-2007, 01:00
Nic nie trwa wiecznie, niestety... Było, minęło, a teraz walczą "o lepszę Furorę".
Diablord
05-07-2007, 01:30
Ikebo nie mó ze masz pazury demodrasa bo Arage mial je zabrać :P
Te wasze losy sie tocza jak w kiepskiej telenoweli.. serio X_x
Niby tu chodzi o wojne Duski vs Vision a wątkow w chuj i ciut
Te wasze losy sie tocza jak w kiepskiej telenoweli.. serio X_x
Niby tu chodzi o wojne Duski vs Vision a wątkow w chuj i ciut
dokładnie...
Właśnie przed chwilą Vision zalogowało i pobiegli na żółwie po Slayer Micky, było ich około 14 osób ale 94 elite knight okazał się jednak zbyt wymagającym przeciwnikiem. Aby zredukować gorycz porażki, pobili jakiegoś 40~ najta expiącego tam i z wysoko podniesionymi czołami wrócili do Liberty Bay.
Na żywo z Wysp Żółwi mówił dla Państwa Old Narrow.
Cyrillus
05-07-2007, 18:32
Właśnie przed chwilą Vision zalogowało i pobiegli na żółwie po Slayer Micky, było ich około 14 osób ale 94 elite knight okazał się jednak zbyt wymagającym przeciwnikiem. Aby zredukować gorycz porażki, pobili jakiegoś 40~ najta expiącego tam i z wysoko podniesionymi czołami wrócili do Liberty Bay.
Na żywo z Wysp Żółwi mówił dla Państwa Old Narrow.
exivując członków Vision od ich zalogowania miał prawo uciec =] a przecież 94 ek jak żółw nie biega ;>>
LoL ganiali go po żółwiach 10 minut. Nie exivował ich tylko zaczął uciekać jak zobaczył nagle 15 osób ze skullami na żółwiach. Uciekał 10 minut a oni próbowali go trapnąć, stracił 10 uh.
Cyrillus, wyjaśnij mi jeszcze w racjonalny sposób powód dla którego Tarrinek bił jakiegoś 40~ najta?
BTW Haasky pisał że teraz znowu będą pekowali dla loota. Powodzenia Wam życzę jeżeli chcecie zlootować coś z 94 ek, noszącego aol. Ale jak kto lubi.
Tyle.
Lubie_orzechy
05-07-2007, 19:38
TOPIC@@
Jak oni nie moga w 15-stu zabic 94 ek, to ja swoim 7 druidem do PKingu ide dzis zabic Imargama:P Kto idzie ze mna :D ? Chociaz...Bede bil Imargama wpadnie cale Vision i jak mnie jeszcze nie zabija ;/ ? przykro...
LoL ganiali go po żółwiach 10 minut. Nie exivował ich tylko zaczął uciekać jak zobaczył nagle 15 osób ze skullami na żółwiach. Uciekał 10 minut a oni próbowali go trapnąć, stracił 10 uh.
Cyrillus, wyjaśnij mi jeszcze w racjonalny sposób powód dla którego Tarrinek bił jakiegoś 40~ najta?
BTW Haasky pisał że teraz znowu będą pekowali dla loota. Powodzenia Wam życzę jeżeli chcecie zlootować coś z 94 ek, noszącego aol. Ale jak kto lubi.
Tyle.
Nie rozumiem KU** dlaczego Duski z Taifen, Laenem, Yakapushim,Yubovem, i innymi MS/PAL/ED z Spaawem i Pasterzem i najtami na czele nie wbili zrobić tam masakry, 1 bloczy PZ na żółwiu i have fun ....
Żal ;d
Andarist
05-07-2007, 21:21
jaksi nobo blokowal kapitana do Meriany, ciagle pisal job, i ni chuj nei dal sie odsunac, ale w sumie pewnie by go ubili, ale wtedy mogla bcy jzu zasadzka na tego kto mialby pza ;d
Fallathanu
05-07-2007, 21:22
Nie rozumiem KU** dlaczego Duski z Taifen, Laenem, Yakapushim,Yubovem, i innymi MS/PAL/ED z Spaawem i Pasterzem i najtami na czele nie wbili zrobić tam masakry, 1 bloczy PZ na żółwiu i have fun ....
Żal ;d
Blokowanie PZtów jest niezgodne z "Tibia rules"
@up a ostre chlanie z kolesiami i robienie trzody na baletach jest zgodne z tibia rules??:D:D
Fallathanu
05-07-2007, 21:53
@up a ostre chlanie z kolesiami i robienie trzody na baletach jest zgodne z tibia rules??:D:D
hahahahah..wybacz mi kruchy ale mialem slaby dzien xDDDDDDD
Przynajmniej sie dobrze bawilem, prawda ?;>
Lecisz w piatek znowu ?^^
Velvecik
05-07-2007, 22:52
Bardzo interesuje nas kto ile z Was wypił... A podobno to temat o Furorze, panującej tam wojnie, ale może się mylę...
sallceson
05-07-2007, 22:55
Bardzo interesuje nas kto ile z Was wypił... A podobno to temat o Furorze, panującej tam wojnie, ale może się mylę...
A skad wiesz ze w przerwach miedzy jakimis bitwami albo np w połowie Opena nie popijają sobie? w takim razie bardzo interesujace jest kto ile pije bo ma to wpyl na opracowanie iwul taktyki :)
Fallathanu
05-07-2007, 23:17
Stary wez przestan plakac kurwa, czy moja dygresja zgorszyla Cie w jakis sposob ?? Szuka sobie kurwa problemu na sile, idz wyjeb kilka razy bania w sciane i wroc
Stary jutro do miedzyzdroi wale ale w srode albo za tydzien w piatek uderzymyB) Damy rade...
Ps. Sorry za ten maly offtopic;)
Żal ;d
Po pierwsze 1 osoba nie da rady skutecznie zblokować żółwia a po drugie stary, my nie siedzimy 24h na dobe na ventrilo i nie czaimy się na nich od rana do wieczora. Jakby było więcej osób to byłby open na żółwiach, ale było nas chyba 7 ...
Blokowanie PZtów jest niezgodne z "Tibia rules"
LOL ,a kto kurwa ostatnio bloczył zółwia jak pasterz tam expił? A ten najt co padł to brał udział w battle na windzie i nawet kogoś sfragował...
Cyrillus
06-07-2007, 00:46
Po pierwsze 1 osoba nie da rady skutecznie zblokować żółwia a po drugie stary, my nie siedzimy 24h na dobe na ventrilo i nie czaimy się na nich od rana do wieczora. Jakby było więcej osób to byłby open na żółwiach, ale było nas chyba 7 ...
beka... =]] dziwne ze jak jest jakaś akcja zawsze usprawiedliwieniem jest ze jest was mało ;<<
Zal mi was. Przydupasy wizji. Zgadzam sie ze zawsze jest usprawiedliwieniem za mala ilosc osob.
Offtopic:
@ikebo o ktorej ujebaliscie demodrasa(mniejwiecej)...:D??
Velvecik
06-07-2007, 01:21
Stary wez przestan plakac kurwa, czy moja dygresja zgorszyla Cie w jakis sposob ?? Szuka sobie kurwa problemu na sile, idz wyjeb kilka razy bania w sciane i wroc
Twoja riposta mnie rozjebała. Nagle się zrobiłeś master of disaster na furorze?
Kasi'yaa
06-07-2007, 03:47
Vision zrobilo Annihilator Quest w ekipie :Yeetro,Haasky,Ptaaq. Sephriotowi sie nie udalo:)
btw. Vision ostatnio expi:( Wizja nic nie dziala, chyba usypia przeciwnika xDB)
Cyrillus
06-07-2007, 08:33
@velvecik
Spoko Falla~ to znany forum fighter miewa często kicki co minute i jego kumple idą sie wysrać na wojnie
Każdy porządny forumowicz powinien wiedzieć kiedy Falla~ idzie spać ile pije i z kim bo to jest naprawdę ważne dla furory... więc proszę was zostawcie go w spokoju bo to jest naprawdę grzeczny i miły chłopak tylko nie lubi jak jakiś <cenzura> z Vision go obraża albo zabija... </3
@Kasi'yaa
no no wizja usypia wszystkich... także i mnie zieeeef
@down
psiko mi ;<< a co nasz forum fighter wniósł?
TaakHckaaT
06-07-2007, 09:07
@velvecik
Spoko Falla~ to znany forum fighter miewa często kicki co minute i jego kumple idą sie wysrać na wojnie
Każdy porządny forumowicz powinien wiedzieć kiedy Falla~ idzie spać ile pije i z kim bo to jest naprawdę ważne dla furory... więc proszę was zostawcie go w spokoju bo to jest naprawdę grzeczny i miły chłopak tylko nie lubi jak jakiś <cenzura> z Vision go obraża albo zabija... </3
@Kasi'yaa
no no wizja usypia wszystkich... także i mnie zieeeef
Wniosles cos do tematu tym durnowatym postem?? Chlopcze wez 4 zl od mamusi, slipki i idz na basen wyszalej sie i wroc bo jest jush w*****ajace jak w kazdym poscie maxymalnie lizesz dupe Visionom...Co innego jakbys byl w tej gildi ale 20lvl nie biora ;/ przykro mi...
Fallathanu
06-07-2007, 11:52
@Cyrillus
Zastanawiam sie czy podczas tego posta gryzles juz klawiature czy dopiero zaczynales miec konwulsje. Takich jak ty to mi nie zal, przynajmniej jest sie z kogo posmiac pozdro
btw. jutro ide pic, idziesz ze mna 15 latku ?:)
@ TaakHckaaT
A co Ty wniosłeś(można tak w kółko ;>).
Czy kazdy kto ma odmienne zdanie od was musi lizac dupsko?Moze jest za nimi?Ma inne zdanie w przeciwienstwie do 80% spoleczenstwa tego topicu.
@Lickmaster Fall~
Nie bulwersuj sie tak bo ci zaraz zylka na mozgu pierd~~lnie :)
Prawda jest taka ze Cie pojechal i tyle.
Baj miski :) :*
Co do Kolka i Fenixa to byla pomylka ze zabral mu seta B)
Wiec nie plotkujcie o tym juz kto jest spy i kto chce zawladnac servem bo napewno nie zrobi tego 111ek :S
Zal mi was. Przydupasy wizji. Zgadzam sie ze zawsze jest usprawiedliwieniem za mala ilosc osob.
Niestety Duski nie są tak dobre i w 7 osób nie wychodzą na 14, tylko jak tak sobie pododawać wszystkich noobow którzy są w party z Vision na wojnach to ilu ich w sumie będzie 40+,50+? na każdej wojnie Duskiness ma mniej osób... (licząc noobow Vision, których jest około 20-.-)
YhychybaTy
06-07-2007, 12:49
Al Inferno, Arisstos oraz Krolmazik poza burta Gildi Vision. A co do tego zabijania ludzi neutral przez Vision to nam bardzo idzie na reke :) mamy wiecej sojusznikow
al inferno i arisstos oni byli w vision od początku chyba od wojny z ab~ pamiętam jak al się poświęcił jak zabili Taifuna pierwszy raz żeby reszta mogła się wylogować ehh coraz mniej w Vision starych zawodnikow ;x
Andarist
06-07-2007, 16:46
15:18 Sephriot [111]: czesc chcesz kupoc pro?
15:21 Raest [30]: ja ejstem kurwa ROOKSTAYEREM
15:21 Sephriot [111]: kazdy orze jak moze
15:21 Sephriot [111]: xd
a jeszcze dzis probowal sellnac czlonkowi Dark Moon x)
Pozdrowienia dla Sephriota!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.