Pokaż pełną wersje : Vison vs Duskiness
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
YhychybaTy
06-07-2007, 17:36
Witamy nowych czlonkow gildi Wizja
Al Inferno oraz Arisstos
Ludek'ziom
06-07-2007, 17:39
Laen czy wy nie boicie się przyjmować tyle osób? Wkońcu któryś może byc spy...
YhychybaTy
06-07-2007, 18:04
Spokojnie kazdy potrzebuje czasu by przejrzec na oczy kim jest ekipa z gdanska. Kazdy ma prawo sie zmienic my dalejemy im szanse :) Zreszta wydaje mi sie ze sa to zaufani ludzie wiec nie ma sie o co martwic. Czas pokaze
Jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz.
Witamy nowych czlonkow gildi Wizja
Al Inferno oraz Arisstos
Ehh... A zawsze Al wyzywał wizje i reszte od Żydów a tu takie coś ;O
wrogonastawiony
06-07-2007, 19:52
Jak ktos jest w kontakcie z Imargamem to moglby mu przypomniec o zmianie wyniku. Wszyscy na to czekamy z niecierpliwoscia.. :P
Kasi'yaa
06-07-2007, 22:33
Vision rozsypuje sie:p
Viexorinio
06-07-2007, 23:30
Sephriot to jest poprostu szczyt n00bstwa. No ale wkoncu kazdy orze jak moze :D
Lubie_orzechy
07-07-2007, 00:06
Vision rozsypuje sie:p
Vision rozsypuje sie a Wizja dzieki temu rosnie w Siłe, tlyko pytanie, czy rośnie w siłę czy rosnie w Spy?
sallceson
07-07-2007, 00:40
upadek Vision zaczął się po masowej rekrutacji
oby nie było tak samo z Wizją (choć watpie żeby Duski mogły upaść)
Mimo ze Vision sie rozpada to nie wierze w to zeby sie poddali ,bedzie tak samo jak na poczatku war .Jednak juz sie przekonalem ze Furora lepiej rzadziloby Duskiness&Wizja .
@offtop
Astebrith Hacked :( z 84 na 66 + ban. Właśnie niedługo miał kupywać pacc'a i join Wizja ;(
Stracił łącznie 1.4kk + 18 lvli :(
@offtop
Astebrith Hacked :( z 84 na 66 + ban. Właśnie niedługo miał kupywać pacc'a i join Wizja ;(
Stracił łącznie 1.4kk + 18 lvli :(
join wizja?
Mówiłem Ci już coś o invach do Wizji, do Dark Moon jest trudno sie dostać....
Ikebo~
Taifun Devilry
Jul 07 2007, 18:52:35 CEST Killed at Level 274 by Pasterz the Axemaster
Wtf?
jul 07 2007, 18:52:35 Killed at Level 274 by Pasterz the Axemaster
pasterz i thellionn Spy?
Omg
Mistrzunio_II
07-07-2007, 20:16
Powiem tylko to
Pozdro orzech :*:*:*:*:*:**:*:* :cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Hestoran
07-07-2007, 20:17
jul 07 2007, 18:52:35 Killed at Level 274 by Pasterz the Axemaster
A może ktoś to wyjaśni?
Hmm dosc ciekawe... a pasterz wciąż w wizji..
sallceson
07-07-2007, 20:17
hahha OWNED
oczywiście istnieje 156 teorii na ten temat a najbardziej brawdopodobna jest ta z nr 73
sallceson
07-07-2007, 20:25
Ymy
Jul 07 2007, 18:55:05 CEST Killed at Level 148 by Demthes
Laen loys
Jul 07 2007, 18:54:56 CEST Killed at Level 154 by Belix Sacrum and by Zwidek
Taifun Devilry
Jul 07 2007, 18:52:35 CEST Killed at Level 274 by Pasterz the Axemaster
Fenix'Gru
Jul 07 2007, 18:53:06 CEST Killed at Level 162 by Ratillt and by Ma'rin
Zull Lucyfer
Jul 07 2007, 18:54:36 CEST Killed at Level 117 by Kerston and by Demthes
Jitevy
Jul 07 2007, 18:54:19 CEST Died at Level 114 by energy
Doon'Juan
Jul 07 2007, 18:53:56 CEST Killed at Level 109 by Zwidek and by Evil Nameck
Apff 2x
Jul 07 2007, 18:59:26 CEST Killed at Level 107 by Efreo and by Demthes
Jul 07 2007, 18:56:17 CEST Killed at Level 107 by Pasterz the Axemaster
SPY PLX ??
Nacpany_Wlodek
07-07-2007, 20:25
TD, Ymy, Fenix.. Oj się dzieje :o
Fernandos
07-07-2007, 20:26
podobno pasterz sprzedal wizje
Fernandos
07-07-2007, 20:27
jeszcze do tego Daluss hacked :/
filmik moze ktos da? 8o
btw, Raaell Nabu
Banished: until Jul 14 2007, 18:53:07 CEST because of excessive unjustified player killing
http://img66.imageshack.us/my.php?image=asdkg5.jpg
Połowa ludu wywalona z Wizji
juz nawet nie ma wizji
Fernandos
07-07-2007, 20:34
co sie dzieje wogole?:/
Fernandos
07-07-2007, 20:36
Wizji juz nie ma =/
I nima bo musze regulamin poczytac
sallceson
07-07-2007, 20:44
708383833 (zgodnei z regulaminem nowym linku dac nie mozna ale ogarniete osoby zczaja ocb :)
view by Pasterz
@edit
zreszta up jest link :D
Trzelpoludek
07-07-2007, 20:44
Szukam w gildiach, i nie widze Wizji... Czyżby padła ? A co do Pasterza, to ktoś na tym forum pisał że to spy... Ten "ktoś" miał rację :D
ban będzie ale dzieki za film zien fast link
http://img66.imageshack.us/my.php?image=asdkg5.jpg
Dlaczego tam Thellionn stoi jakby nigdy nic xd?
Same spy w Wizji byly ?
Pasterz The Axemaster + Belix Sacrum napewno
Fernandos
07-07-2007, 20:48
co teraz bedzie koniec wojny?
sallceson
07-07-2007, 20:49
ekipa wraca do Vision
btw gratuluje pomysłu z Sephriotem
jak dla mnie po prostu Vision proboje wkręcic spy do Duskiness i tyle ;]
ciśnie mi sie na usta.. A NIE MÓWIŁEM ? :D
Dalus On Sunss i Apff hacked
i jeszcze poszło ventrilo Duskom
Trzelpoludek
07-07-2007, 20:59
Oglądam film, i Pasterz lał Taifuna, a ten stoi jak nigdy nic :D Kick czy co ?
Hestoran
07-07-2007, 21:02
Duski:
Invited Characters:
Apff
Czipsu
Drizer Mastah
Eddy'Braveheart
Fallathanu
Has'ek
James Caros
Jitvey
Kiyoshiko
Kolek el'Baq
Laen Loys
Magiq
Malenkie Mallenstwo
Patriarh'Gru
Raaell Nabu
Shelbo
Sowx
Vivi Vandes
Wampir Nitu'sho
Yakapushi Mastah
Ymy
Yubov
sallceson
07-07-2007, 21:06
Oglądam film, i Pasterz lał Taifuna, a ten stoi jak nigdy nic :D Kick czy co ?
pingowany
spy w wizji było nieźle rozwinięte
Hestoran
07-07-2007, 21:10
pingowany
spy w wizji było nieźle rozwinięte
20:00 Thosh [30]: ogarnijcie szybko te ipki
To moze potwierdzic twoja wersje.. ;)
Powiem jedno ZALLL
WTF?! Lean jeszcze zapewniał że każdemu dają czas na przemyślenie itd i że nie sa to spy.
sallceson
07-07-2007, 21:13
Kto się ze mną założy że Vivi Vandes to spy?
Kasi'yaa
07-07-2007, 21:13
Po prostu, gdyby Draco nie przeszedl na strone Vision, nie wierze,ze war by sie skaczyl. A teraz to w sumie po wojnie:p
btw. Taifun dal exit,a nie byl pingowanyB)
Raczej nie..
Pasterz, coś sie już kroiło jak Ima, Zwidek, Demthes padli.
Może podpuchą było to że tak ładnie fragował
Po Thellionnie i Xarecie sie nie spodziewałem :>
A może to jakiś przekręt..
Laenek i Ymy all powiedzą co jest grane prawda ?;d
I tak Dukiness 4 ever mam nadzieje że nawet w tym składzie wygracie wojne.
Nacpany_Wlodek
07-07-2007, 21:28
Naprawdę ładny nóż w plecy.
sallceson
07-07-2007, 21:33
I tak Dukiness 4 ever mam nadzieje że nawet w tym składzie wygracie wojne.
wydaje mi sie ze duskiness ma dalej poparcie społeczeństwa wiec mają łatwiej
wciaz maja wystarczajaca ekipe aby wygrac wojne no i mam nadzieje ze tym razem sa pewni ze nie maja spy (chociaz ja wciaz sadze ze Vivi Vandes to spy :D) zreszta pokazali w ~maju ze sobie potrafią poradzic
powodzenia
Nóż Wbity w Plecy,żal mi ciebie draco.. :/
TO NIE KONIEC!
Fallathanu
07-07-2007, 21:43
BRAWO ZA LOJALNOSC DLA CHLOPAKOW ! =)
Naprawde gratuluje Wam chlopaki Waszego honoru i w ogole, zniszczyli Wam 2 chary(Spoxster i Anubis), a Wy z nimi trzymacie ^^ Ymy czlowieku ktory trzyma z Wami od poczatku serva, 3 wojny z Wami przezyl,a wy wystawiliscie go dla szmaciarzy z Gdanska :)
Kocham Was _/ Naprawde jestes zalosni ^^
Wszystko szło za pieknie. Duski juz powini zczaic oco chodzi jak sephriot to pieknie wpadl w trapa.
Andarist
07-07-2007, 21:55
od razu bylo dziwne, Sephriot nie wiem co musialby zrobic, zeby sie tak podlozyc, ejsli to bylaby prawdziwa akcja...
btw. Harcesh w Vision, ale hack Spoxstera chyba byl spowodowany dla Duskow, co?
Duski sie nie poddadza, za dlugo juz w tym siedza :) Wygraja to ^.^
Master of Puppets
07-07-2007, 21:57
Do dzisiejszego dnia miałem szacunek do Pasterza, niestety na Furorze o lojalnego czlowieka ciezko
Jak tu wygrac?
Taifun pingowany, co mozna bylo wyczytac z PM do pasterza, apff i dalus~ hacked. Wizja sprzedana przez pasterza, 1/5 ludzi to spy. To koniec dla Dusk.
@3x down
Po 2. Duski i Wizja... ciezko bylo sie kapnoc ze cos nie tak? Jak Pasterz non stop walil fb kolo tego nubka strapowanego? A pozniej w was jak czekaliscie na Vision? Potem lal Yubova fenixa i taifuna... trzeba bylo uciekac na statek..
wszyscy tam weszli i koniec, ucieczki nie bylo, statek byl obstawiony, a akcja idealnie zrobiona, pomysłowość Vision jest nieograniczona, ale nie chwale ich za to ze pinguja, hakuja etc.
skonczcie z glupimi domyslami, w Vision na Vivim gral Ligu, rec zostal zmieniony i obecny wlasciciel nie ma nic wspolnego z historia tego chara w vision.
tak sie nie robi
po obejrzeniu filmu chce mi sie tylko wyzywac akich frajerow jak pasterz i inni spy
nie to zebym byl za jakosm ze stron (no moze blizej mi do dusk:baby: ) ale podajcie mi conajmniej 2 podobne przypadki w wojen na swiecie to obrzydliwe bleeeeeeeeX(X(X(X(;(;(;(;(:evul::evul::evul:
Sitasofa88
07-07-2007, 22:02
Hehehe widzialem filmik wlasnie i powiem jedno zal. ;)
Po 1. Z poprzedniego filmu pasterza w fibuli bylo widac jak Ima pisal do niego czy przechodzi... zeby sie odsunol itp.. To widac ze Wizja i Duski nie ogladaja wlasnych movie... Mozna bylo sie domyslisc ze cos nie tak jest...
Po 2. Duski i Wizja... ciezko bylo sie kapnoc ze cos nie tak? Jak Pasterz non stop walil fb kolo tego nubka strapowanego? A pozniej w was jak czekaliscie na Vision? Potem lal Yubova fenixa i taifuna... trzeba bylo uciekac na statek..
Po 3. Dlaczego nie uhaliscie Taifuna? widzialem kilka osob ktore sie patrzylo -.- rozumiem ze ping ale fenix jakos ladnie sie trzymal..
Ta akcja powinna was czegos nauczyc.. ze nie wolno ufac nikomu.. Ta sama sytuacja byla na arcani.. kiedy ktos tam szpiegowal swojego kumpla Tiusa? ktorego znal od 5 lat?
Hehehe widzialem filmik wlasnie i powiem jedno zal. ;)
Po 1. Z poprzedniego filmu pasterza w fibuli bylo widac jak Ima pisal do niego czy przechodzi... zeby sie odsunol itp.. To widac ze Wizja i Duski nie ogladaja wlasnych movie... Mozna bylo sie domyslisc ze cos nie tak jest...
Po 3. Dlaczego nie uhaliscie Taifuna? widzialem kilka osob ktore sie patrzylo -.- rozumiem ze ping ale fenix jakos ladnie sie trzymal..
Ta akcja powinna was czegos nauczyc.. ze nie wolno ufac nikomu.. Ta sama sytuacja byla na arcani.. kiedy ktos tam szpiegowal swojego kumpla Tiusa? ktorego znal od 5 lat?
jak nie wiesz co jest grane to sie nie udzielaj
-na statku bylo 12 noob charow z aldory
-po co sie uhac jak sie jest w trapie i wiadomo ze zaraz dead? lepiej wszystko wywalic do wody i nie maja loota
-nie spyowali od poczatku, w koncu przeprowadzilsiym z nimi kilka udanych akcji, a vision zrookowalo dracowi anubisa^^
no ale ze Pasterz I Spoxster blisko trzymaja sie z Qel widac ze to rodzinne i daja dupy temu kto wiecej zaplaci=]
-a co do war jaki koniec, wracamy do dusk i jedziemy nastepne 7 miesiecy:P
Lubie_orzechy
07-07-2007, 22:14
tak sie nie robi
po obejrzeniu filmu chce mi sie tylko wyzywac akich frajerow jak pasterz i inni spy
nie to zebym byl za jakosm ze stron (no moze blizej mi do dusk:baby: ) ale podajcie mi conajmniej 2 podobne przypadki w wojen na swiecie to obrzydliwe bleeeeeeeeX(X(X(X(;(;(;(;(:evul::evul::evul:
U nich nie ma lojalonsc, przyjazn, koleznestwo, u nich jest...TIBIA!!!
Ja: Hiho
Imargam: yo
Ja: pl?
Imargam: Nie, Tibia
Pamietam jak jeszcze grałem na Titani i jak Unit rządził oni wszystkie OB wygrywali, ale byli lojalni, rozumieli ze wróg nie moze wyjsc na battle bo nie ma kasy...Oni graja w Tibie 4fun, a Niestety Vision, z UZALEŻNIENIA :/ :P
pzdr...:P
Marianos
07-07-2007, 22:26
Vision zrekrutowali dużo ludzi - zaczęli przegrywać. To samo zrobili ludzie z Duskiness i wyszli na tym jak wcześniej gildia Vision. Najlepiej jakby obie gildie pozostawały w stałych, niezmiennych składach. W przeciwnym razie zawsze znajdzie się jakiś spy.
Ogladając ta akcje przypomina mi sie niedawna akcja z Kyry. Kiedy to polecieli ludzie z NF dokladnie tak samo. Przez zdrade ;d
No i z telenoweli zrobil sie dramat.
Wy jestescie poprostu zalosni. ROTFL. Hacki, pingi(?), zdrady.... Odrazu widac ze polski serv ; D
@H.L: Srry, ale pvp to nie jest szpiegowanie i zdradzanie kolezko.
Gdzie się podziały tamte wojny z Antici, Valorii, Isary?
Żałosne...
Swietny ruch Vision choc nie popieram pingowania
@Duskiness
Nie macie glowy do pvp idzcie sobie podbic nerane
wrogonastawiony
07-07-2007, 23:07
Pamietam jak jeszcze grałem na Titani i jak Unit rządził oni wszystkie OB wygrywali, ale byli lojalni, rozumieli ze wróg nie moze wyjsc na battle bo nie ma kasy...Oni graja w Tibie 4fun, a Niestety Vision, z UZALEŻNIENIA :/ :P
Nie wiem czy wiesz ale byly czlonek Unitu, Gaura walczy teraz przeciw swoim bylym kompanom ;) Przyczyn nie znam ale pewnie sie o cos poklocili ;p Unit byl dobry ale teraz tez sie troche rozpadl :)
@HL
z choinki sie urwales ? chuja wiesz to sie nie wypowiadaj..
Swietny ruch Vision choc nie popieram pingowania
@Duskiness
Nie macie glowy do pvp idzcie sobie podbic nerane
Oczywiscie ty w takiej sytuacji majac spy na ventrilo i w gildi powybijal bys 3/4 vision i nabil na nich bana
Cyrillus
07-07-2007, 23:19
@Smerfuś, Orzechy i inne śmiechy
dlaczego usprawiedliwiacie sie tym że Gdańsk jest uzależniony od tibii? jak wy rządziliście 24/6 (7 dnia spaliście jak nakazał Bóg czyli bot) więc wasze posty są co najmniej śmieszne ^^ a co do Spoxtera to chyba rook był dla Taifunka żeby mógł sobie spokojnie expic a nie uciekać?
@Laen
"Spokojnie kazdy potrzebuje czasu by przejrzec na oczy kim jest ekipa z gdanska. Kazdy ma prawo sie zmienic my dalejemy im szanse Zreszta wydaje mi sie ze sa to zaufani ludzie wiec nie ma sie o co martwic. Czas pokaze"
psiko
@Fermen
valoria... ahh te wojny WARoria*
@Ping
teraz płaczecie że Tafiun był pingowany? (o ile był) a jak Ima Zwidek i reszta była pingowana to było dobrze?
@Drax
masz racje z tymi Polakami i Niemcami ; p
@Trevour
za drogi był by to przekręt... =]
@Lojalność
Jeżeli nie jesteś lojalny do dusk to jesteś nielojalny? Pasterz był lojalny dla Vision =]]
Dlaczego Imargam po JUŻ DRUGIM DEDZIE, nie zaznaczył w swoich komentach Imargam 1:2 Taifun Devilry? Czyżby wstyd się zrobiło dzieciakowi?
Oboje zakupcie sobie mozgi, zbratali sie z pasterzem to maja juz dawno powinni wiedziec ze to jebany cziken
Dlaczego Imargam po JUŻ DRUGIM DEDZIE, nie zaznaczył w swoich komentach Imargam 1:2 Taifun Devilry? Czyżby wstyd się zrobiło dzieciakowi?
po kiego huja miał coś zmieniać gdy (jeżeli wierzyć tym co piszom inni) akcja była ustawiona przez Vision i Pasterza?? o.0
btw. żal od poczontku wojny wierzyłem w Dusków ale żal tych ludzi żeby tak nóż w plecy... porażka dla Dusków z fragami i membersami, a dla Vision porażka moralna... straciłem do nich całkowicie szacunek...
Lubie_orzechy
07-07-2007, 23:56
Nie wiem czy wiesz ale byly czlonek Unitu, Gaura walczy teraz przeciw swoim bylym kompanom ;) Przyczyn nie znam ale pewnie sie o cos poklocili ;p Unit byl dobry ale teraz tez sie troche rozpadl :)
@HL
z choinki sie urwales ? chuja wiesz to sie nie wypowiadaj..
Zle mowisz, ale nie do konca... Gaura walczy przeciwko EiV poniewaz Latuz, Vazz itp, ktorzy pszeszli do EiV z Unitu, zbytnio go tam nie widzieli, zreszta ja za baardzo nie czaje bo nie bylem w EiV ani w Unicie to nie wiem o co tam chodzi :DD Jednakze tak jest tez do bani, bo ludzi z Kazadumu poprzechodzili do EiV i walcza z swoimi kumplami, takie debilne...
Lubie_orzechy
07-07-2007, 23:59
Ogladając ta akcje przypomina mi sie niedawna akcja z Kyry. Kiedy to polecieli ludzie z NF dokladnie tak samo. Przez zdrade ;d
Tetro Aurelius wtedy zdradzil najbaardziej, pamietam jak gadał z Pablofonem jak kumpel a tu huj Pablofon lezy...ZAL, Ludzi zamiast grac w tibie 4fun graja dla kasy i zeby wbic JAKnajwyzszy lvl, jest jeszcze jedno zagadnienie zwane UZALEŻNIENIEM lub NAŁOGIEM :P
spy - świetna zagrywka Vision
hacki - to nie pierwszy raz jednak rzeczywiście hamskie
pingowanie - pinguja i jedni i drudzy a Taifun i tak by padł, ale też hamskie
i tak mnóstwa rzeczy nie rozumię, które do tej pory się działy i czmeu akurat teraz ta akcja nie kapuje po tylu porażkach hmm
sallceson
08-07-2007, 00:15
@Vivi vandes
.. no fakt, sory, zapomnialem jaka była z nim sytuacja. w takim przypadku rzeczywiscie nie moze byc spyem. Ale jeśli macie członków ktorzy byli powiązani z Vision to uważajcie ;] (zreszta wy teraz wiecie to najlepiej i nie trzeba chyba wam tego mowic)
@Akcja 07.07.07
ładnie zaplanowana przez Vision ale była bardzo łatwa do odgadniecia po pierwszych ruchach... nawet sephriot nie jest tak głupi zeby sie samemu strapowac ;] kiedy Draco zaczął strzelac f bomby tez mogli sie kapnąć (chyba tylko Yubov zauwazyl co się świeci) a juz kiedy z thellionem zaczeli bic Taifuna to juz mogli miec 100% pewnośc ze jest zdrada. a już najbardziej dziwi mnie co robił Taifun - no ale jesli był pingowany/miał kicka to troche wyjasnia (chociaz dziwie sie czemu przez dlugi czas stał i pozwalal thellionowi i dracowi zbijac mu mane). i zastanawia mnie fakt czemu Ymy'emu nie udalo sie uciec.. o ile pamietam w przypadku x loga postac wylogowywuje sie po 45 sek. (jak sie myle to sory, poprawcie mnie). No i częśc osób (co najmniej spaaw) wywaliło z venta co przeszkodzilo w komunikacji.
Vision tez troche zdupczylo pozwalajac uciec czesci osób... wystarczylyby 3 osoby z potami i cale duskiness by leżało
a z tym 24/7... każdy niech siedzi ile chce i jak sie zmarnuje przed Tibią to jego strata, wiec kłótnie pod tym kątem są bezsensowne
zastanawiam sie jak sie teraz potoczy wojna. Duski, wciąż macie siłę by pokonać Vision wiec do roboty, ogarnijcie to, dacie rade ;] wiemy juz jak rządzi Vision wiec nie pozwalajcie im na to
Masywny_Titania
08-07-2007, 00:49
@Vivi vandes
. i zastanawia mnie fakt czemu Ymy'emu nie udalo sie uciec.. o ile pamietam w przypadku x loga postac wylogowywuje sie po 45 sek. (jak sie myle to sory, poprawcie mnie).
Nie ogladalem jeszcze filmiku, ale jesli Ymy mial pz i dal exit, a ktos na nim mial wyznaczony atak to i po 2h by go nie wywalilo:P
Sitasofa88
08-07-2007, 00:56
jak nie wiesz co jest grane to sie nie udzielaj
-na statku bylo 12 noob charow z aldory
-po co sie uhac jak sie jest w trapie i wiadomo ze zaraz dead? lepiej wszystko wywalic do wody i nie maja loota
-nie spyowali od poczatku, w koncu przeprowadzilsiym z nimi kilka udanych akcji, a vision zrookowalo dracowi anubisa^^
no ale ze Pasterz I Spoxster blisko trzymaja sie z Qel widac ze to rodzinne i daja dupy temu kto wiecej zaplaci=]
-a co do war jaki koniec, wracamy do dusk i jedziemy nastepne 7 miesiecy:P
Chodziło mi o uhnięcie Taifuna? Zanim Vision dostało sie koło statku Taifun stał a wokół niego Pasterz i Tha~... a reszta Dusków próbowała dostać się na statek.. Wystarczyło kilka uhnięć.. Nie sądze że Taifun był spingowany.. Bo jakoś inni sie ruszali,.. np Fenix stał w trapie i zwyczajnie sie uhał..
No dobrze że eq wywalili... po co enemy mają sie bogacić.
I nie powiedziałem że wojna jest skończona ;s
A co do spy.. rozumiem że mieliście udane akcje z nimi.. ale cieżko sie połapać było po filmie Pasterza na fibuli? Przecież tam czarno na białym widać jak Ima próbuje przekupić Pasterza... oczywiście nie wiemy co odp.Pasterz ale to już był znak, że coś się kręci..
Anyway Hope You Will Win
Cyrillus
08-07-2007, 00:58
co do exita to wywala chyba po 60 s ; pp nie wiem ale jak ktoś miał zaznaczonego ymego pod warunkiem ze ymy nikogo nie bił powinno go wywalić ;p
http://duskiness.justgotowned.com/
Tylko tyle powiem
Tetro Aurelius wtedy zdradzil najbaardziej, pamietam jak gadał z Pablofonem jak kumpel a tu huj Pablofon lezy...ZAL, Ludzi zamiast grac w tibie 4fun graja dla kasy i zeby wbic JAKnajwyzszy lvl, jest jeszcze jedno zagadnienie zwane UZALEŻNIENIEM lub NAŁOGIEM :P
Niedo konca Tetro.. Duzo charow chyba z 7 nalezy do jednej osoby czyli Nonix Dark.. (chodzi o takie chary jak Tetro~~ Garlerdon Solanix Xezbeth Syranus Gimoon , nie wszystkich jestem pewny) i to wlasnie nonix mial takie plany na filmie all widac jak planuja na jednym private chaczie. Chodzilo im wtedy o Xolo~ i Pablofona
Pall_Mall
08-07-2007, 01:44
A mi się jednak zdawało że Taifun nie wywalił eq
Master of Puppets
08-07-2007, 01:50
Przykra sprawa, mam nadzieje ze to dopiero dobry poczatek wojny... Jakby nie patrzec, nabili troche punktow Duskom.
Duskini nie sa wcale na straconej pozycji, czlowiek uczy sie na bledach :)
Witam
Chciałbym tylko przypomnieć iż osoby na poniższym screenie są hunted.
Prosimy pisać w sprawie paymantu do Lidera, Imargama albo Zwidka.
http://i114.photobucket.com/albums/n268/Celeto/Hunteeeeeed.jpg
BEZ ODBIORU.
Duskini nie sa wcale na straconej pozycji, czlowiek uczy sie na bledach :)
Ale nie oni
Nic dodać nic ująć Furora jest serverem straconym od kąd zaczęło w nim grać za dużo huntowanych wannabe polacków z innych servów typu np.hibrena bądź berylia.
Nacpany_Wlodek
08-07-2007, 02:36
Jeśli Duski sie szybko pozbierają, a nie zrobią znowu 7 - miesięcznej przerwy to dzisiejsze wydarzenie nie spowoduje jakiegoś strasznego kryzysu. Vision nie ma pieniędzy i to Dusk~ muszą wykorzystać.
@edit
Imargam jest naprawdę nieprzeciętny - jego comment:
=War 2006=
Imargam 1:0 Taifun Devilry
Brakuje:
=War 2007=
Imargam 0:2 Taifun Devilry
ehhhh...
Pawlos II
08-07-2007, 03:09
@Rodi
Nawiazujac tu do zdrady to planowala ja ekipa Zenka.
Zenek jest prawowitym ownerem 12 h lvli z kyry, ktorymi graja jego kumple.
Sam zenek gra Garlerdonem (177ms). Akcja kiedy zdradzili Nf była odwdzieczeniem sie za zdrade Xoloriana za czasow NF vs WIW.
Btw. Ktos tam powiedzial, ze tibia staje sie gra, w ktorej juz brakuje ludzi, ktorzy wiedza co to jest przyjazn i lojalnosc. Zgadzam sie z tym
@Rodi
Nawiazujac tu do zdrady to planowala ja ekipa Zenka.
Zenek jest prawowitym ownerem 12 h lvli z kyry, ktorymi graja jego kumple.
Sam zenek gra Garlerdonem (177ms). Akcja kiedy zdradzili Nf była odwdzieczeniem sie za zdrade Xoloriana za czasow NF vs WIW.
Btw. Ktos tam powiedzial, ze tibia staje sie gra, w ktorej juz brakuje ludzi, ktorzy wiedza co to jest przyjazn i lojalnosc. Zgadzam sie z tym
Pierdolisz chcail wyjebal to tylko gra, teraz zeby go przypadkiem nie wyjebali ;< i mam nadzieje ze tak sie stanie x]
Andarist
08-07-2007, 09:45
Zastanawiam sie tylko, czemu Vision mysli, ze to koniec wojny... to jest smieszne, przeciez wiadomo, ze Duski sie nie poddadza...
szczegolne pozdrowienia dla noobow z Vision, ktorzy maja wielki wklad do tej wojny a strasza przykladowo ludzi z Dark Moon! (np. KoSC) HAIL! _/
Sonik'ex
08-07-2007, 09:59
a pasterz ponownie w Vision;)
A co do spy.. rozumiem że mieliście udane akcje z nimi.. ale cieżko sie połapać było po filmie Pasterza na fibuli? Przecież tam czarno na białym widać jak Ima próbuje przekupić Pasterza... oczywiście nie wiemy co odp.Pasterz ale to już był znak, że coś się kręci..
Anyway Hope You Will Win
Czy ty wogole widziales ten film? To byla genialna podpucha ze strony Vision, wszystko bylo ustawione, Imargam pisal do Pasterza~, ze to jego ostatnia szansa, zeby nie miec paymenta, ze moze do nich jeszcze przejsc, ktos inny pisal ze jego payment juz wzrosl za to co teraz robi, a wszystko tylko po to zeby zdobyc zaufanie Wizji, ktora na 100% zobaczylaby filmik.
sallceson
08-07-2007, 12:35
mam najnowsza teorie wyjaśnienia tej tajemniczej sprawy!
otóż Vision planowało tę akcję z Pasterzem etc a Duskiness o wszystkim od nich wiedziało i w pełni świadomie przystąpili do tej akcji, dzięki której troszkę stracili ale za to Pasterz & CO są teraz w Vision i mogą szpieogowac w Vision! to wyjaśnia czemu pobiegli za sephriotem w tak beznadziejnego trapa, czemu Taifun tak łatwo dał się zabić, i czemu nie padli wszyscy tylko cześć, za to hlvle!
i teraz jeszcze wszyscy z Duskiness piszą na forach że to straszne, że zdradził, żeby podtrzymać wiarę Vision w to, że Pasterz & CO są z nimi! poprzedni, udostępniony film pasterza miał pomóc w rozwinięciu propagandy na forach, że Pasterz już od dawna jest z Vision, że dawno to planował, przez co wszyscy myślą że pasterz jest wierny Vision!
ok koniec snu :D
w sumie ciesze się z tego że nareszcie wszyscy wrócili do Duskiness a nie nazywają się "Wizja" bo ta nazwa jakoś nie pasuje do nich :)
Fallathanu
08-07-2007, 12:45
Jak na moje oko to chlopakom cos nie wyszlo =) Trap byl tak ustawiony, ze powinni pasc all, a padlo raptem 8 osob, Spaaw poprostu wybiegl sobie z edron i smial sie z nich
@Ktos tam
Draco mial admina na ventrilo i w trakcie kiedy zaczela sie akcja pokasowal wszytskim konta, wiec bylo zero komunikacji miedzy czlonkami Duskiness i Wizji
@Ktos tam
Draco mial admina na ventrilo i w trakcie kiedy zaczela sie akcja pokasowal wszytskim konta, wiec bylo zero komunikacji miedzy czlonkami Duskiness i Wizji
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Fallathanu
08-07-2007, 13:04
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Dobrze ze w profilu podales ile masz lat,Twoj wiek calkowicie uzasadnia Twoja glupote :)
Wrzuccie filmik jak macie z akcji na fibule i z tej akcji plax ;);)
A czy to nie kolek podejzewal Pasterza xD?? :D:D
Spaaw poprostu wybiegl sobie z edron i smial sie z nich
Ciesze się że dopisywał mu humor po tym jak jego koledzy padali jak kaczki a on se po prostu uciekł.
zal mi tych co zdradzili taifa wszyscy wiedza ze vision p.a a poszli do nich ....
czy moglby ktos wrzucic filmik albo prosze na priv link
z gory thx
A co mial sie bic?:p
Brawa dla tego Pana ze uciekl:):cup::cup::cup:
Ciesze się że dopisywał mu humor po tym jak jego koledzy padali jak kaczki a on se po prostu uciekł.
Przeciez Ty z doswiadczen z non pvp bys sie bil prawda? Wjebal bys sie w tlum zaczol kazdego bic i pozabijal polowe vision a oni by sie tylko patrzyli?
wrogonastawiony
08-07-2007, 13:50
J@pa non pvp pwnz0rze. Kto jak kto ale buraczki z non nie powinny się wypowiadac ;0
J@pa non pvp pwnz0rze. Kto jak kto ale buraczki z non nie powinny się wypowiadac ;0
Ale zdanie ludzi o nicku (Hidden) ze skillami 12/11 liczy się podwójnie. :D
Gdybyś był na tyle inteligentny i zobaczyl inne chary na moim acc to wiedziałbyś że na tej wojnie zrobilem 100 razy wiecej niż ty.
Przeciez Ty z doswiadczen z non pvp bys sie bil prawda? Wjebal bys sie w tlum zaczol kazdego bic i pozabijal polowe vision a oni by sie tylko patrzyli?
Napewno nie zostawił bym swoich guild membersów tylko próbował ogarnąć całą ekipa na gc skoro nie mieli venta. Pozatym gdyby wojownicy z Duskiness i Wizji postanowili walczyc zamiast pisac EXIT UCHAJCIE, to moze ukuli by kilka fragów.
Cyrillus
08-07-2007, 14:03
Jak na moje oko to chlopakom cos nie wyszlo =) Trap byl tak ustawiony, ze powinni pasc all, a padlo raptem 8 osob, Spaaw poprostu wybiegl sobie z edron i smial sie z nich
@Ktos tam
dobre a taifun nie poszedł przypadkiem do kibla?? ^.- a spaaw uciekał uciekał i sie śmiał jak to vision składa jego braci ^^
Sranie w banie, wojna i tak nigdy sie skonczy, bo i tak zadna ze stron sie nie podda, chyba ze cale duski beda hacked i rooked, taki styl taka taktyka.
Napewno nie zostawił bym swoich guild membersów tylko próbował ogarnąć całą ekipa na gc skoro nie mieli venta. Pozatym gdyby wojownicy z Duskiness i Wizji postanowili walczyc zamiast pisac EXIT UCHAJCIE, to moze ukuli by kilka fragów.
Lol, oni nie wiedzieli co sie dzieje, a ty mowisz kilka fragow , oni poprostu powiedzieli okey co mi zalezy i tak nie ma sensu ;] i mieli racje gdyby im kont do vent nie usuneli mogli by na jednej kratce stac wtedy to "moze" by wbili kilka fragow ;]
Elo. Nie gram na furorze ale obserwuje ta wojne i sadze ze to najlepsza najzacieklejsza wojna w dziejach od powstania otstibi.
Wedlug moich obserwacji gra tu toczy sie o byc albo nie byc na tym serwerze. Paymenty nie powinny wogole wchodzic w gre.Oglnie mowiac wojna skonczy sie dopiero jak jedna guild zrokuja kazdego czlonka, albo tak zjada im sie lvl'e ze (przez padanie) ze gra straci sens.
To moje zdanie, a co do dzisiejszej akcji -> 8/10 bo mogliscie ich wytluc do 0.
Pozdr, Defroy, Capparo
Witam
Chciałbym tylko przypomnieć iż osoby na poniższym screenie są hunted.
Prosimy pisać w sprawie paymantu do Lidera, Imargama albo Zwidka.
http://img161.imageshack.us/my.php?image=hunteeeeeedur3.jpg
BEZ ODBIORU.
Nie no pozdro miśku też tam jestem już lece płacić
:*:*:*:*:*:*:*
Wypierd** na Candie rządzić Bubbiishem.
Couranger
08-07-2007, 15:23
Nie no pozdro miśku też tam jestem już lece płacić
:*:*:*:*:*:*:*
Wypierd** na Candie rządzić Bubbiishem.
haha racja przyjdzie taki szmaciarz z Candi i bedzie mowil jeszcze co kto ma robic hahaha , wracaj na swojego serva i nie liz dupy juz temu vision
przed chwila ogladalem filmik z war na edron krecony przez pasterza~? ej fajnie vision ma ;] zawsze bylem za vision chociarz nei gralem na furorze ale po tym co zrobili asz zal ich w ogole po co wy hakujecie duskow? nawet bezczelnie widac bylo ze to wy ich zchakowaliscie , a taifun albo byl zajebiscie pingowany albo mial freezy 20 sekundowe?! co wy w ogole robicie grajcie fair a nie !;/ jak ktos chce to zamieszczam tutaj filmik http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27377 << krecony przez pasterza , ogladnijcie i zobaczcie co robia vision:)
CO WY SIE SPUSZCZACIE TYM VISION, PASTRZEZ (NEWB, NOOB, NAAB, CHUJ ZLAMANY, KURWA, NIEDOROBIENIEC, ZDRAJCA, PRZEKUPA, KONIOJEBCA), I JEGO DWA GEYE (WIECE KTO) ZDRADZILI CO WY BYSCIE ZROBILI NA MIEJSCU PRAWDZIWYCH DUSKOW???? JAK VISION BYLO 3X WIECEJ I JESZCZE NOOBY BEZ KTORYCH NIE ISTNIEJA!!!!! WSZYSCY NA FURORZE (MOWA O LVL 8-60) WSTAWIA SIE ZA DUSKAMI BO NIE BEDA CHCIELI ZA NIC PLACIC W PIP KASY BO VISION TO JEDNO WIELKIE P.A. VISION NIE OBYLO BY SIE BEZ HACKOW I BEZ PINGOW CHUJ ZE TO ICH TAKTYKA ALE DUSKI TEZ BY MOGLI TO ROBIC ALE NIE ROBIA. WALCZA UCZCIWIE I UCZCIWIE ZARZADZAJA SERWEREM, UMIA SAMI ZAROBICKASE NIE TAK JAK VISION MUSZA ZEBRAC. PASTRZEZOWI (ZYDOWI, FASZYSCIE, NAZISCIE, HITLOREWCOWI) ZYCZE ROOKA I ZEBY JESZCZE NA RL WPIERDOL DOSTAL!!!!!!!!!!
POZDRO Z PYTHERY ^^
HAIL DUSKINESS! 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S IMARGAM (GEYU) ZMIEN WKONCU TEGO KOMENTA "=War 2006=
Imargam 1:0 Taifun Devilry"
SMIECH NA SALI BUAHAUAHUAH NAPISZ MOZE AKTUALNE A NIE HISTORIE ............................ IMARGAM (GON SIE LESZCZU)!!
Cyrillus
08-07-2007, 16:13
@up
wypłakałeś sie już?? a co do 1:0 to pasterz niech sobie napisze Taifun vs Pasterz Vo.
@Couranger i Res
Falla powiedział wam że on gra tylko na Candi? :<<
Res won na Pandorie Cou~ na Berylie =]]
@down
następny forum fighter ;<< przemo może to twój kuzyn?
Couranger
08-07-2007, 16:14
@up
wypłakałeś sie już??
@Couranger i Res
co sie wyplakal ? dobrze gada jak ci nie pasi 3m pysk
Dobra to może ktoś ogarnięty odpowie w końcu czemu Vision dotychczas pozwalało na te wsyztskie akcje i czemu akurat teraz Spy się ujawnili?
sallceson
08-07-2007, 16:54
bo podobno Taifun na vencie powiedział do pasterza że jest dla niego nikim (czy coś w tym stylu)
Dlugozimek
08-07-2007, 17:11
bo podobno Taifun na vencie powiedział do pasterza że jest dla niego nikim (czy coś w tym stylu)
do Xa~ :) Hmm coś podejrzewalem po tym filmiku jak Ima~ żucał firebomby na swoich frendow i pisał cos do Pasterza.. :)
I tak jestem na Dusk~ :) ..
Pozdro :D
@up
wypłakałeś sie już?? a co do 1:0 to pasterz niech sobie napisze Taifun vs Pasterz Vo.
@Couranger i Res
Res won na Pandorie Cou~ na Berylie =]]
@down
następny forum fighter ;<< przemo może to twój kuzyn?
Jesteś taki głupi że nie widziałeś podreślonego nicku na furorze w cytowanym poście ?
Zen kim teraz grasz widze zen the knight nie tkniety xDD defroy hack capparo hack xDD
Fallathanu
08-07-2007, 18:12
@Yebro
Spoko "miszczu" z Candi, to moze next battle umowimy tak, ze wy bedziecie jechac bez ventrilo, zobaczymy czy kogos sfragujecie,a no i jeszcze ustawimy sie jakos tak zebyscie byli w trapie,ok ?? Zobaczymy wtedy czy okazecie sie takimi pro el0 "plajerami"
No to im kurwa pokazal ze jest nikim :D:D:D hehe
neutral.forum.fighter
08-07-2007, 18:47
http://junior18.wrzuta.pl/audio/zvoD4x8rE6/peja_-_materialna_dziwka_2
@up
Stare ale jare xD
@topic
No cóż, teraz to istotnie nie jest wojna, lecz jakaś telenowela;/
Fallathanu
08-07-2007, 19:40
Andrzej polegl :(
@up
Katrila
Died at Level 182 by a dragon lord
Heh a Pizaro, Malpkaa I Tarrinek sie bawią w najlepsze ;( sami sie biją xD
Dobra to może ktoś ogarnięty odpowie w końcu czemu Vision dotychczas pozwalało na te wsyztskie akcje i czemu akurat teraz Spy się ujawnili?
Ja tam ogarnięty w tym wszystkim nie jestem, ale możliwe że dla vision wydawało się że po takim zagraniu będzie koniec wojny a dlaczego spy ujawnił się teraz? a co w tym dziwnego moment jak każdy inny, mógł równie dobrze ujawnić się miesiąc temu jak i za miesiąc, ujawnił się kiedy już każdy w tej gildii mu ufał. Moim zdaniem głupotą było przyjmowanie aL Inferno i aRiss~ bo to już wtedy dziwnie wyglądało,jeżeli by ich wyrzuciło vision to po co Wizja miała ich przyjmować do siebie? Jak widać vision do tego przygotowywało się już bardzo długo i robiło wszystko żeby do pAsterza i tHeliona Wizja nabrała 100% zaufania, łącznie ze stratą anubisa
Zen kim teraz grasz widze zen the knight nie tkniety xDD defroy hack capparo hack xDD
zen the knight'a kupil zenek hehe. teraz bym se nim pogral, bo nie mam czym, ale coz biusnes is buisnes
Po prostu parę osób pokazało wszystkim jakimi są śmieciami.
Kto by pomyślał, że tyle szmat wychowało społeczeństwo polskie...
Ale nieważne, czy wygramy wojnę, ważne, że się nie zeszmacimy.
Master of Puppets
08-07-2007, 22:08
@up,
Wlasnie za takie cos Duski i tak maja poparcie wiekszosci spoleczenstwa Furory, szkoda tylko ze nie sa na tyle odwazni by to powiedziec i wola placic :p
zen the knight'a kupil zenek hehe. teraz bym se nim pogral, bo nie mam czym, ale coz biusnes is buisnes
Defroy pamietasz Slaminera?
Cyrillus
08-07-2007, 22:17
Andrzej polegl :(
Kto więcej padł expiac? Laen czy Katrila ;<<
neutral.forum.fighter
08-07-2007, 23:02
Kto więcej padł expiac? Laen czy Katrila ;<<
raczej katrila to byl chyba 163 lvl z 10x go chyba wbijal :>
Gracz Izabela the Evill opuścił gildie Vision
bulbultonelo
08-07-2007, 23:44
11.10.07.
Wspomnicie tę datę... Harcesh Pasterz a moze ktos inny? Kogo zabijemy tym razem?
Ekipa z Łukowa
Magrami 4 ever
Majestic
09-07-2007, 00:19
O Co chodzi z ta data ?? Ma ona w ogole jakies szczegolne znaczenie??
Fallathanu
09-07-2007, 00:39
Ta,tego dnia Papiezem zostanie ksiadz gej i nadejdzie koniec swiata
Gracz Izabela the Evill opuścił gildie Vision
Zaraz pewnie bedzie w Duskach , tylko zapłacze jakie to Ima i Zwidek Żydy, Ymy spokojnie potwierdzi , i za miecha zdarzy sie to co wczoraj
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA
Dobra ide lać żółwie^^
Masywny_Titania
09-07-2007, 00:45
Na forum chyba powrocili ludzie, ktorzy strasza mafia, i pobiciem, bo im zabrali postacie w tibii:P
Dlugozimek
09-07-2007, 00:51
CHyba zbyt bardzo kojarzycie z Tibia z rl zyciem ;z
23:42 You see Invisible'Andzia (Level 116). She is an elite knight. She is One of the Duskiness (Friends will be friends).
Avalanche
09-07-2007, 01:19
23:42 You see Invisible'Andzia (Level 116). She is an elite knight. She is One of the Duskiness (Friends will be friends).
Kolejny szpieg? ;]
Cyrillus
09-07-2007, 01:23
@up
nie... kolejny noob
@neutral.forum.fighter
ale mi chodzi o czas wojny ; p bo jak pamiętam to Katrila miał kłopoty z providerem przed wojna ; p
Kolejny szpieg? ;]
Ona? była wcześniej w Wizji...
Chodziło mi o uhnięcie Taifuna? Zanim Vision dostało sie koło statku Taifun stał a wokół niego Pasterz i Tha~... a reszta Dusków próbowała dostać się na statek.. Wystarczyło kilka uhnięć.. Nie sądze że Taifun był spingowany.. Bo jakoś inni sie ruszali,.. np Fenix stał w trapie i zwyczajnie sie uhał..
No dobrze że eq wywalili... po co enemy mają sie bogacić.
I nie powiedziałem że wojna jest skończona ;s
Anyway Hope You Will Win
@Topic
Ja też mam wojne, już chuj dużo czasu grzeje pz i kurwa nigdy nawet do glowy by mi nie przyszło żeby zrobić coś takiego -.-(Gz Wizion i Farmer De aksemastah), miałem propozycję paymentów ze 150~k zeszło do 50, ale po co mam płacić? PASTERZ WSTYDź SIę!
@Sitasofa
Czy my się nie znamy?
Qam~ here, jak coś to pisz na priv
Od początku wojny byłem za duskami i nic tego nie zmieni, a to co pokazał draco to szczyt hamstwa.
Mam nadzieję że Taifun wie co robić, nie powtórzy się ta sytuacja z rekrutowaniem kogo popadnie, bo co jak co ale przyjęcie Al Inferna i Arisstosa to już było coś do nie pomyślenia, czekam na następny battle, który, mam nadzięję tym razem będzie dla dusków.
Btw.Która z gildi expi?
Wogule może mi ktoś streścić sytuację na Furorze?
Aktualnie małą przewagę ma Vision, po wczorajszej akcji, w której dwóch członków Duskiness okazało się spy, lecz mam nadzieję że szybko się to zmieni bo furora za panowania Vision nie brzmi zbyt interesująco, przynajmniej dla mnie.
sallceson
09-07-2007, 01:44
Btw.Która z gildi expi?
przecież masz 4 tematy na podforum "Furora", około 11k postów ciekawie przedstawiających sytuację na Furorze od ~września '05
@up
tylko 2 członków? powiedziałbym że około 6 :)
Wymieniłem tylko tych głownych, Thelliona i Pasterza, po tym drugim naprawdę się nie spodziewałem, bo po Thellionie można było się domyśleć, że był ze Spoxterem, który jak wiadomo nie był mile nastawiony do Dusków.
mowilem ze vision jeszcze nie upadlo...Troche hamsko ale tak juz bywa...Powiem tylko tyle nie przywiazujcie sie tak do tej gry bo dla nie ktorych to tibia-zycie ...Zreszta co bede pouczal jeden woli pic jarac drugi grac caly dzien w tibie.:p:p:p
Sitasofa88
09-07-2007, 06:42
@Topic
Ja też mam wojne, już chuj dużo czasu grzeje pz i kurwa nigdy nawet do glowy by mi nie przyszło żeby zrobić coś takiego -.-(Gz Wizion i Farmer De aksemastah), miałem propozycję paymentów ze 150~k zeszło do 50, ale po co mam płacić? PASTERZ WSTYDź SIę!
@Sitasofa
Czy my się nie znamy?
Qam~ here, jak coś to pisz na priv
Hmm.... Nie wiem :P Ja jestem z Novej ale po wszystkich ważniejszych światach krąże:p
wrogonastawiony
09-07-2007, 09:53
Btw.Która z gildi expi?
Tego sie nie da opisac. Takiego cyrku jeszcze nigdzie nie widzialem a sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie.. :D
Lubie_orzechy
09-07-2007, 12:34
Tego sie nie da opisac. Takiego cyrku jeszcze nigdzie nie widzialem a sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie.. :D
Ja już raz widziałem na Berylii, można powiedzieć że wojna "troszke" zmieniła się w momencie gdzie: Korobskura (150+ms), Knightsolo (150+ek), Lanak (124ek), Eteneel (118ek) - Dostali delete xD (Za używanie BlackD Proxy) YoYo, CipSoft szaleje !!xD Ale dobrze, wtedy pamietam wiekszoc Berylii odsapnela, myslala ze to koniec Knighhoodu, ale nic SWE przejeli kolejny server...
TAK SAMO JEST TUTAJ, nawet jezeli Duskiness mają jeden szmatławski nóż w plecy, NIE PODDAWAC SIE :)
yO,elo,cÓ
Katrila opuścił gildię Vision, tymaczasowym?? liderem jest Baku, aka Yeetro
Katrila opuścił gildię Vision, tymaczasowym?? liderem jest Baku, aka Yeetro
Boshe, i tak za jakies kilka godzin, dni będzie spowrotem :>
Jaki sens tego ... omg!
@Edit
Już ma inva ;]
Al Inferno i Arisstos znów w Vision O_0
Widzialem_Bota_Cien
09-07-2007, 14:54
Kolejny szpieg? ;]
Cyrillus widze że trudno ci zrozumieć proste pytanie że udzielasz takiej odpowiedzi \/ bo nie rozumie drugiej czesci w pierwszej jest odpowiedz (nie..) ale w drugiej cześci nierozumie po co nam sie przedstawiasz? (kolejny noob)
mam pytanie? Które to nazwisko?
@up
nie... kolejny noob
Chodziło mi o title, Friends will be friends.
A nie o kłótnie, kto jest noobem a kto nie.
Cyrillus - jesteś irytujący.
Taki drobny przegląd gildii Vision:
#Katrila - swojego czasu ściągał z resztą ekipy eq z ludzi
#Imargam - PowerAbusing w najczystszym tego słowa znaczeniu, lurowanie GSów na PoH, wyrzucanie ludzi skilujących na slimach itd itp
#Pasterz the Axemaster - sprzedawczyk, człowiek chorągiewka, zdrajca, poszedł do gildii która zdeletowała mu 133ms
#Thellionn - jak Pasterz, zdrajca, chorągiewka, wystawił nas
#Zwidek - Power Abusing rozwinięty prawie jak u Imargama
#Al Inferno - zdrajca, wyleciał z Vision i chciał dojść do nas, zapewniał ludzi na rl że jest po naszej stronie i także nas wystawił
#Arisstos - to samo co Al
#Demthes - złodziej i popierdółka, nie może się przeciwstawić niczemu co powie Katrila bo ten, gdy expił Demthesem zrobił sobie listy z bluzgami i w każdej chwili może je przekazać GMowi, co skończy sie deletem Demthesa. Okradł domek Jediemu Powelowi na około 2kk.
#Harcesh - shakował niezliczone ilości osób za pomocą social engineringu (podszywanie się pod ludzi, udawanie przyjaciela etc)
#Sephriot - nagminne sprzedawanie protekcji, nawet rookstayerom, wyłudzanie pieniędzy od noobów
#Vuaevo Bruth - zdrajca, szpiegował dla nas i zmienił front
#Xespoz - zdrajca, stary Spoxster
#Youen - Khazul, oszust, złodziej, w Vision jako mięso armatnie, człowiek chorągiewka, potrafi okraść przyjaciela po 3 latach znajomości
#Belix Sacrum tudzież Malenkie Mallenstwo - arogant, zdrajca, człowiek chorągiewka
#Xareta - zdrajca, człowiek chorągiewka
#Qel - zrookowała Magramiego i Caltusa, pomimo przyjaźni, jaka teoretycznie między nimi istniała, udaje niewiniątko
#Xentexis - czyli Pasterz the Swordmaster, zdrajca i fałszywiec
A teraz wszystkim użytkownikom forum życzę miłej gry na Furorze rządzonej przez wyżej wymienione osoby. : )
@Up
No, tutaj należą Ci się gratulacje, bo przyznam, że ładnie podsumowałeś część Vision, cała prawda o członkach Vision, lecz nie powiedziałbym że Vision rządzi, wciąż mam nadzieję że Duskiness sie podniesą.
@up
yyy ale sie namęczyłeś ;>
Ehm, pierwsze słysze ze Xentexis to Pasterz The Swordmaster :D
neutral.forum.fighter
09-07-2007, 15:54
#Sephriot - nagminne sprzedawanie protekcji, nawet rookstayerom, wyłudzanie pieniędzy od noobów
HAHA :D "no nie wierze"
neutral.forum.fighter
09-07-2007, 15:55
@up
yyy ale sie namęczyłeś ;>
Ehm, pierwsze słysze ze Xentexis to Pasterz The Swordmaster :D
malo slyszales :>
o co chodzi z tym listem Demthesa już poraz kolejny to słysze i nie kapuje, może ktoś mi wytłumaczyć?
HahHa jakieś noobki z neptery stworzyły gildie "Wizja"
malo slyszales :>
3/4 z tego to pisał to wiedziałem, tylko ten Xentexis :D
sallceson
09-07-2007, 16:33
o co chodzi z tym listem Demthesa już poraz kolejny to słysze i nie kapuje, może ktoś mi wytłumaczyć?
HahHa jakieś noobki z neptery stworzyły gildie "Wizja"
jak Andi expil na Demthesu, napisał pare listów w Tibii o treści jednoznacznie wskazującej na sharowanie/uzywanie bota (czy cośw tym stylu) dzieki czemu mając teraz te listy ma Demthesa w garści - jak mu sie nie spodoba przekaze listy GMowi i demthes dostanie banika- a wiec ten sie boi i robi co trzeba :D
tak przynajmniej sie slyszalem i jakoś wierze ;]
wrogonastawiony
09-07-2007, 17:04
jak Andi expil na Demthesu [...]
owned xd
Powiedz ze napisales tak specjalnie... =P
PrawdaNieBoli
09-07-2007, 17:12
#Taifun Devilry - Bot, siedzial od 6 rano do 20 na Hydrach po Letnim Updacie 2006. Kazal Ymemu (gdy ten byl na Jedim rzucic Sova do jego domq). Wyjebal z Furory 15? osób, pracuje w myjni samochodowej,
#Charonsi - Nie grający, mający wyjebane na wszystko człowiek, lojalny Taifunowi
#Laen Loys - Pierwszy owner dobry kumpel Spaawa&Grze'cha&CO, obecny owner to Orzech (często gra nim ktoś z Pandorii,), gp buyer,a cc buyer, jego ojciec kupił Magramiemu(nowemu ownerowi z rl od Taifuna nowego neta by mogli PG'ować),
#Sasho Pansa - Braniewo, to wystarczy.
#Spaaw - jeśli to ten sam owner z Kanady, spoko gość, przestal sie odzywać, sharuje z bratem Olafem/lub z braćmi Olaf+ jakis drugi
#Ymy - Pies, lizodup Taifuna, nic nie znaczące ścierwo na Furorze.
#Boozar - mięso armatnie, skończy się wojna zwycięstwem Dusk=wyleci z Dusk wykopany przez Taifuna
#Diabllord - były member Duskiness, obecnie gra na Pandorii i czasami wpada na Furore pobic gsy na POHu
#Drizer Mastah - dobry kumpel Spaawa, coś tam proboje zdziałac ale nie wychodzi
#Eddy Brave'hearth- Mieszkaniec Płocka, mięso armatnie(patrz Boozar)
#Fallathanu - rl kumpel Orzecha, strasznie wredny i pojebany, ma jakies kompleksy
#Feliana - Kolek, Dinox, i inne smiecie grajace na niej, 2 razy miala hacka, tracąc przy tym 2x fullset Kolka
#Fenix'Gru - Kiedys gral nikm Olo, teraz gra Buki, BRaniewo team, to wystarczy.
#Has'ek-Brak danych, jego kolesie low lvle ostre pa odwalaja.
#Invisible'Andzia-Hail ***********, lvl wbity od 50 do 116 na Zolwiach, tak samo jak skille, zdjecie z advancem na 100 zostało ucięte bo ktoś napisał Hail Bot Hail Turtles, przykre. PRoboje sie dowartosciowac dolaczajac do Duskiness, sprzedał łacznie 2,5+kk gp na allegro ( prawdopodobnie Orzechowi)
#James Caros - Rumun, posiadający Farmy Druidow na kilku(nastu?) światach, sprzedaje uhy/gp na allegro. Zyje z tego, madry czlowiek tylko zeby sie golil
#Kiyoshiko - poprzedni owner byl w Ultras, byl lojalny Tarrinowi, ten to jakies jebany pleban, kupil postac na 100 albo 110 lvlu
#Kolek el'baq - patrz Feliana
#Lady Moki - wierny pies Taifuna, hakniety przez jednego ze swoich rli, pewnie wlasnie sie dowiedzial ^^
#Magiq - Patrz Laen Loys drugi owner
#Montura - udajacy mieszkanca Warszawy proboje naklonic Ratillta na spotkanie w rl, mieszka niedaleko Bialegostoku, ojebal kumpla na 1kk
#Patriarh'Gru- Braniewo, suka.
#Raaell Nabu - patrz Laen&Magiq.
#Shelbo- patrz Boozar
#Sillaris- Patrz Boozar
#Sivin - Byl w Aberratio, ogolnie wyjebal na wojnie juz z 600k na blessy i aole, nie podda sie, pies.
#Sowx - rl Taifuna, kupuje hajs na allegro/hakuje
#Valle Phallca-brak danych
#Vaxard-obecnie gra nim Magrami (ten owner za ktorego Taifun zaplacil 1kk, gdziesbyl ss)
#Wampir Nitu'Sho - Szczecin team, brak danych
Wayne'Bravehearth- rl kumpel Eddyego, mieso armatnie, wyleci z Furory po wojnie
#Zull Lucyfer - przegral wojne na Furorze, wytradiwal na Nerane 2sca i avangera/2 avangery i sca (niepamietam dokladnie ;p)
#Azor Danor- patrz Boozar
#Fireplexx- obojnak
#Jibav on Furora-przydupas
#Knight'Dave-był free od Vision, dolaczyl do Dusk, spierdolil chara.
#Rivitor'Rain on Furora-przydupas, brak dokladnych danych
#Roger Sunrise on Furora-Haker, pinguje, informatyk ze Szczecina, Kolega Orzecha
#Apff- nowy owner, poprzedni sprzedal chara an 65 lvlu, rl Taifuna, dal passy Dracowi
#Czipsu-kiedys sharowal we 2/3 teraz "gra" sam, Rl taifuna, jebany misiek
#Jitvey-brak danych
#Vivi Vandes-Popularny Olo z Wrocka ktory kiedys gral Fenixem, wjebal Liga z postaci
#Yakapushi Mastah-jesli to ten sam koles to straszna suka, kiedys chcial placic
#Yubov-drugi owner byl z andrychowa albo i jest, chodza ploty ze Yubova kupi Orzech, jesli juz tego nie zrobil
pozdro
B)
sallceson
09-07-2007, 17:35
owned xd
Powiedz ze napisales tak specjalnie... =P
:p
<10 znakuff>
16:25 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pasterz the Axemaster. She was killed by Shay Mack.
neutral.forum.fighter
09-07-2007, 17:44
no nic na furorze znow lagi
Jul 09 2007, 16:25:43 CEST Killed at Level 146 by Yotuzee and by Shay Mack
HAHAHA
Hellraiser
09-07-2007, 17:46
No, proszę,..
QuanChi & PrawdaNieBoli.
Jak jesteście tak obryci, to może zrobicie notke o mnie?, może wezmą was do IPN'u, bez urazu,..
Couranger
09-07-2007, 17:49
Jul 09 2007, 16:25:43 CEST Killed at Level 146 by Yotuzee
and by Shay Mack
tak koncza zdrajcy
Expi dalej na smokach w venore :D
@PrawdaNieBoli
skoro jesteś taki zapoznany może zrobiłbyś notkę o Vision? 3/4 chodzi do gimnazjum
PrawdaNieBoli
09-07-2007, 17:56
@PrawdaNieBoli
skoro jesteś taki zapoznany może zrobiłbyś notkę o Vision? 3/4 chodzi do gimnazjum
No przeciez wszechwiedzacy Narrow juz napisal PRAWDĘ od Vision?
Widzialem_Bota_Cien
09-07-2007, 17:56
PrawdaNieBoli aka Khazul or Detektor... biedny kazulek co skille na tym jakos tam soveginie (knight nie pall) wbijal na bocie na slimach port hope
powiem ci jedno jezeli jestes bez winny podnies kamien i zadaj rane
moze znajde screny (ale narazie jest to niemozliwe bo zagranica) jak ty do mnie pisales jak tanio kupiles Tibia NG i naklaniales do kupna mnie pozdro OLD andzia ;*
Co do tej listy z Duskiness:
Czy to, że ktoś kupił postać czy kasę na allegro równoważy kradzieże, zdrady i oszustwa? Sharing? Nie pisałem o tym bo wszyscy doskonale wiedzą że to jest zjawisko na porządku dziennym, większość Vision sharuje i to nie jest nic nadzwyczajnego.
Andzia nie expił na bocie. Do około 90 lv owszem, biegał po żółwiach, później stał się mieszkańcem fortecy orków, gdzie expił do końca. Patriarh jest z Wrocławia, nie z Braniewa. A to, że ktoś jest z Braniewa to nie jest nic złego, więc nie rozumiem co komentarze "Jest z Braniewa, to wystarczy" robią na tej liście. Tak samo to, że Taifun robił PG. Taki miał styl gry.
Rzeczywiście prawda nie boli, bo nie mamy sobie nic do zarzucenia.
Zresztą jeżeli ktoś nie jest kretynem, potrafi porównać sobie obie listy samodzielnie i zdecydować, która strona więcej nagrzeszyła. Obraz Vision przypomina mi takich wyrzutków społeczeństwa, taki wesoły poprawczak gdzie nie obowiązują żadne reguły.
Świerzym przykładem jest dzisiejsza śmierć Pasterza. Bo wystawiło nam go właśnie Vision, dla których on wystawił nas. Taki los czeka wszystkich jego pokroju.
Tyle.
moze jakis filmik jak pasterz pada ? :)
Przydał by sie :D
wrogonastawiony
09-07-2007, 19:04
pracuje w myjni samochodowej
Doszły mnie słuchy jakoby stara cię nie nauczyla, ze oszustwo i kradziez to zlo, ale ze zadna praca nie hanbi to juz powinna byla ci wpoić... :(
Diablord
09-07-2007, 19:20
@PrawdaNieBoli
To ci piszesz nie jest do końca prawdą.
#Diabllord - były member Duskiness, obecnie gra na Pandorii i czasami wpada na Furore pobic gsy na POHu
Od paru dni nie jestem BYŁY.
#Vaxard-obecnie gra nim Magrami (ten owner za ktorego Taifun zaplacil 1kk, gdziesbyl ss)
Vaxard to mój dobry ziomek z Jasla, a nie Magrami. Gdyby to był Magrami to Qel miałaby do niego passy i zrookowała go.
To są błędy których jestem pewien, zauważyłem też wiele innych ale nie mam 100% pewności.
Andrzej Poległ ;)
Jul 09 2007, 19:51:10 CEST Died at Level 182 by a dragon lord
Heuhahahuhe padł dwa razy na dl.
@edit
pewnie ktoś go pingował B)
Co do comment Imargama ;]
31.10.2005 (23:10 You advanced to magic level 7.)
09.05.2006 (14:31 You advanced to magic level 8.)
27.03.2007 (21.07 You advanced to magic level 9.)
Yyy... niech dopisze jeszcze ile razy odbijał ten 9 Mlvl :>
neutral.forum.fighter
09-07-2007, 22:06
Co do comment Imargama ;]
Yyy... niech dopisze jeszcze ile razy odbijał ten 9 Mlvl :>
co jest zmieniles front?
co jest zmieniles front?
Już daaaaawno
To długa historia przeczytaj tak od 60 strony.. tam all napisalem :D
Has'ek
Bye Furora 08.07.2007
Shield 1 Has'ek 101
Axe 1 Has'ek 102
Exp 18 Has'ek 138 41953739
Gratuluje Katrili oraz Dracowi udanego dnia, w którym to obydwoje zaliczyli przepiękne deady, Katrila oby tak dalej, mam nadzieję że dle zjadą cię do 100 lvla! ;]
Cyrillus
09-07-2007, 23:23
@Milten czy jak tam Ci Licealisto
no i co z tego że nie którzy chodzą do gimnazjum?? właśnie chwała im za to ze ownuja tych wielce dorosłych ludzi z dusk ;>>
@up up
o ile dobrze pamiętam jakieś 10 stron temu czyli nie dawno "plułeś" na vision
a co do Imy 9 m lvl to wojnę zaczynał na 200 =]] wiec spokojna twoja głowa
@Calorn
Nadzieja matką głupich ^^ btw myślisz ze zrobisz jakiś głupi temat na forum tibi.com i jesteś ziom?
@listy
znowu jakieś lustracje? =// już PiS sie na lustrował...
(zapomniałeś dopisać ze falla to forum fighter i że każdy forumowicz musi wiedzieć kiedy on pije bo to ważne)
@dół
Bluzgator rox? i ja nie wiem kto tu sie bardziej jara... Ima czy ty że se coś zmienił ; p
#Taifun Devilry - Bot, siedzial od 6 rano do 20 na Hydrach po Letnim Updacie 2006. Kazal Ymemu (gdy ten byl na Jedim rzucic Sova do jego domq). Wyjebal z Furory 15? osób, pracuje w myjni samochodowej,
#Charonsi - Nie grający, mający wyjebane na wszystko człowiek, lojalny Taifunowi
#Laen Loys - Pierwszy owner dobry kumpel Spaawa&Grze'cha&CO, obecny owner to Orzech (często gra nim ktoś z Pandorii,), gp buyer,a cc buyer, jego ojciec kupił Magramiemu(nowemu ownerowi z rl od Taifuna nowego neta by mogli PG'ować),
#Sasho Pansa - Braniewo, to wystarczy.
#Spaaw - jeśli to ten sam owner z Kanady, spoko gość, przestal sie odzywać, sharuje z bratem Olafem/lub z braćmi Olaf+ jakis drugi
#Ymy - Pies, lizodup Taifuna, nic nie znaczące ścierwo na Furorze.
#Boozar - mięso armatnie, skończy się wojna zwycięstwem Dusk=wyleci z Dusk wykopany przez Taifuna
#Drizer Mastah - dobry kumpel Spaawa, coś tam proboje zdziałac ale nie wychodzi
#Eddy Brave'hearth- Mieszkaniec Płocka, mięso armatnie(patrz Boozar)
#Fallathanu - rl kumpel Orzecha, strasznie wredny i pojebany, ma jakies kompleksy
#Feliana - Kolek, Dinox, i inne smiecie grajace na niej, 2 razy miala hacka, tracąc przy tym 2x fullset Kolka
#Fenix'Gru - Kiedys gral nikm Olo, teraz gra Buki, BRaniewo team, to wystarczy.
#Has'ek-Brak danych, jego kolesie low lvle ostre pa odwalaja.
#Invisible'Andzia-Hail ***********, lvl wbity od 50 do 116 na Zolwiach, tak samo jak skille, zdjecie z advancem na 100 zostało ucięte bo ktoś napisał Hail Bot Hail Turtles, przykre. PRoboje sie dowartosciowac dolaczajac do Duskiness, sprzedał łacznie 2,5+kk gp na allegro ( prawdopodobnie Orzechowi)
#James Caros - Rumun, posiadający Farmy Druidow na kilku(nastu?) światach, sprzedaje uhy/gp na allegro. Zyje z tego, madry czlowiek tylko zeby sie golil
#Kiyoshiko - poprzedni owner byl w Ultras, byl lojalny Tarrinowi, ten to jakies jebany pleban, kupil postac na 100 albo 110 lvlu
#Kolek el'baq - patrz Feliana
#Lady Moki - wierny pies Taifuna, hakniety przez jednego ze swoich rli, pewnie wlasnie sie dowiedzial ^^
#Magiq - Patrz Laen Loys drugi owner
#Montura - udajacy mieszkanca Warszawy proboje naklonic Ratillta na spotkanie w rl, mieszka niedaleko Bialegostoku, ojebal kumpla na 1kk
#Patriarh'Gru- Braniewo, suka.
#Raaell Nabu - patrz Laen&Magiq.
#Shelbo- patrz Boozar
#Sillaris- Patrz Boozar
#Sivin - Byl w Aberratio, ogolnie wyjebal na wojnie juz z 600k na blessy i aole, nie podda sie, pies.
#Sowx - rl Taifuna, kupuje hajs na allegro/hakuje
#Valle Phallca-brak danych
#Wampir Nitu'Sho - Szczecin team, brak danych
Wayne'Bravehearth- rl kumpel Eddyego, mieso armatnie, wyleci z Furory po wojnie
#Zull Lucyfer - przegral wojne na Furorze, wytradiwal na Nerane 2sca i avangera/2 avangery i sca (niepamietam dokladnie ;p)
#Azor Danor- patrz Boozar
#Fireplexx- obojnak
#Jibav on Furora-przydupas
#Knight'Dave-był free od Vision, dolaczyl do Dusk, spierdolil chara.
#Rivitor'Rain on Furora-przydupas, brak dokladnych danych
#Roger Sunrise on Furora-Haker, pinguje, informatyk ze Szczecina, Kolega Orzecha
#Apff- nowy owner, poprzedni sprzedal chara an 65 lvlu, rl Taifuna, dal passy Dracowi
#Czipsu-kiedys sharowal we 2/3 teraz "gra" sam, Rl taifuna, jebany misiek
#Jitvey-brak danych
#Vivi Vandes-Popularny Olo z Wrocka ktory kiedys gral Fenixem, wjebal Liga z postaci
#Yakapushi Mastah-jesli to ten sam koles to straszna suka, kiedys chcial placic
#Yubov-drugi owner byl z andrychowa albo i jest, chodza ploty ze Yubova kupi Orzech, jesli juz tego nie zrobil
pozdro
B)
Ta, a może teraz prawda o tobie? Frajerzyna j3b@na przez stado gorylii z Alabamy, która fantazjuje bo mamusia za dużo bajek na noc czyta. Taki mądry? Czemu nie opisałes frajerów z Vision?
@Edit
Przeczytajcie sobię Comment Imargama! Uauhahuahuhauuha! Przjoł się tym że Taifun już 2x go z@jebał, i napisał War 2006 Imargam 1:0 Taifun~
Hail Duski !!
Pall_Mall
10-07-2007, 01:08
Świerzym przykładem jest dzisiejsza śmierć Pasterza. Bo wystawiło nam go właśnie Vision, dla których on wystawił nas.
Tyle.
Masz jakieś dowody na to czy to poprostu zwykła propaganda?
Cyrillus
10-07-2007, 01:12
Masz jakieś dowody na to czy to poprostu zwykła propaganda?
no a jak myślisz? lepsza niż komunistyczna...
@dół
jak chcesz już ostatnie battelki podsumowywać no to oblicz je lepiej... (zależy do ilu będziesz liczyć :<<)
@Calorn
dlaczego lizo dup ;<<
no i co z tego że nie którzy chodzą do gimnazjum?? właśnie chwała im za to ze ownuja tych wielce dorosłych ludzi z dusk ;>>
Nie jestem ani gimnazjalistą ani licealistą, pracuję. Chwała, niby za co? masz rację a szczególnie ta ostatnia porażka Duskiness to był naprawdę pokaz wielkiego pvp w wykonaniu vision, jakoś jak pamiętam ostatnie wojny to vision przegrywało =) i będzie tak dalej.
@Cyrillus
Dokładnie tak myśle, a ty myślisz że jak napiszesz coś o mnie na forum to mnie to ruszy?
Liz0dup of vision!
Lubie_orzechy
10-07-2007, 02:22
Pierwsze słysze ze Vision ownuje Duskiness, ale jak pieknie napisales, NADZIEJA MATKA GŁUPICH!
Cyrillus
10-07-2007, 14:57
Pierwsze słysze ze Vision ownuje Duskiness, ale jak pieknie napisales, NADZIEJA MATKA GŁUPICH!
nie mam nadziei tylko jestem pewien ^^ (np przestudiuj fragi no i lvl :<<)
& Idź szerzyć propagandę gdzie indziej ;<<
hahha znowu się zaczyna jak laen 4 rayz padł na expie to wsyzscy a nie amrtw się, a odrobi i tka on może expić vision nie, a teraz katrila padła to "ahahah padł na expie" dajcie se spokój,a w tej liście Vision to zrozumcie, że np. Xarete zdrajcą nazywać on po prostu był Spy co jest częścią wojny!
Sluchajcie dupki wspierajacy vision!
Ci co na tym forum sa za Duskiness sa spoko i wogole normalni ludzie.
nooby ktore sa za vision to suki pizdy kurwy szmaty duzo by wymieniac.
Wiadomo ktora gildia jest lepsza - Duskiness a tylko dlatego ze popieraja ja nooby z thais carlin venore od 8 - 40 lvle oni wiedza najlepiej ze lepiej jest jak rzadza Duskiness. Wiedza po tym ze nieraz placili vision, padli od vision, zostali oszukani przez vision a to wszytsko zanic, moze za to ze vision (dupek imargam, dupek zwidek, dupek katrila itd) nie umia zartobic sobie pieniedzy tak jak to robia duski. Taifun ma taki lvl ze ciezko zeby mu braklo pieniedzy. Mateusz Dragon Wielki na 290 lvlu mial w domku 20kk to niech Taifun chociaz ma polowe tego to paczcie na co go stac -.-. dupek imargam sie spuszcza jak zoabczy 100k (10cc).
Taka prawda pamietajcie - lepsza gildia to ta ktora chca nooby 8-40lvle. Wtedy wiadomo ze jest uczciwsza itd.
p.s imargam (noobie nazisto faszysto jebany) - zebys zdechl :D
p.s 2 Cyrillus POWINIENES DOSTAC BANA NA TYM FORUM. BO JESTES NOOBEM WPIERAJACYM P.A WIDOCZNIE SAM ROBISZ P.A CZYLI JESTES DZIECIEM TROSKI............. JUZ MNIE TAK W*****ASZ ZE GDYBYM CIE SPOTKAL TO BYM CI WYJEBAL BEZ ZASTANOWIENIA
pozdrawiam all Dusków
@up
wylizałeś ostro ...
@topic
Ale mimo to iż nie "kibicuje" ani jednym ani drugim, to Vision pokazało swoją mądrość taktyczną oraz uświadomili w oczach wielu graczy z Furory, że są zerem.
Najbardziej zwariowana i idiotyczna wojna jaką dotychczas widziałem...
sallceson
10-07-2007, 15:27
a pk Teamy sie bawią
http://img451.imageshack.us/img451/2880/siraggaladiepj8.png
a pk Teamy sie bawią
http://img451.imageshack.us/img451/2880/siraggaladiepj8.png
Era Vision :p Niedługo im się znudzi ;)
Cyrillus
10-07-2007, 15:54
ktoś wyżej napisał że Xareta nie był zdrajcą...tylko spy a duski połknęły haczyk :** 100%
@zrukkkk
dzięki za pozdrowienia ;**
Dark_ShEp
10-07-2007, 16:07
@up
wylizałeś ostro ...
@topic
Ale mimo to iż nie "kibicuje" ani jednym ani drugim, to Vision pokazało swoją mądrość taktyczną oraz uświadomili w oczach wielu graczy z Furory, że są zerem.
Najbardziej zwariowana i idiotyczna wojna jaką dotychczas widziałem...
Dlaczego uświadomili w oczach wielu graczy że są zerem? Pasterz i reszta byli spy, proste, część planu i taktyki. Skurwysyństwem było tylko rookowanie dalusa i proba rookowania apffa.
wrogonastawiony
10-07-2007, 16:40
Nie wiesz jak było to sie nie mądraluj =/
Nie wiesz jak było to sie nie mądraluj =/
Hmm zastanawiam sie czy to było do mnie czy do kolegi @up up
@2x up
Właśnie o to mi chodzi... raczej to oni zrookowali Dalussa, więc pokazali ze potrafią tylko hackowac, wychodzić na ob z 20 noobami, robić PA...
Dark_ShEp
10-07-2007, 17:14
Eh a która wojna jest uczciwa? Chociaż wole Duskiness wlasnie przez to ze nie uciekają się do takich sposobów, nie uważam, że Vision ma nie robić tak jak robią bo to komuś nie pasuje.
@wrogonastawiony
Jakkolwiek by nie było to była to część planu Vision i Pasterza;(
Ta, a może teraz prawda o tobie? Frajerzyna j3b@na przez stado gorylii z Alabamy, która fantazjuje bo mamusia za dużo bajek na noc czyta. Taki mądry? Czemu nie opisałes frajerów z Vision?
@Edit
Przeczytajcie sobię Comment Imargama! Uauhahuahuhauuha! Przjoł się tym że Taifun już 2x go z@jebał, i napisał War 2006 Imargam 1:0 Taifun~
Hail Duski !!
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, kurwa, dawno sie tak nie usmialem. jakies strzepki informacji zaslyszane od ziomka ziomka ziomka albo przeczytane w tym chujowym temacie. Jak by nie patrzec - ladna beka.
sallceson
10-07-2007, 19:00
maly offtop :)
Kto wie ocb.
cannot conetcion to the game server
Error: conecction timed out ( numer)
przy prubie zalogowanie siena astera no pvp czy ma co dos do rzeczy z egra 950 osob ? od rana to mam ;-(;(
sam offtop możnaby jeszcze zrozumiec ale po jaką cholere piszesz to w temacie o Furorze skoro grasz na Asterze?
maly offtop :)
Kto wie ocb.
cannot conetcion to the game server
Error: conecction timed out ( numer)
przy prubie zalogowanie siena astera no pvp czy ma co dos do rzeczy z egra 950 osob ? od rana to mam ;-(;(
Przeinstaluj tibie
Kurde nadal nie dziala plxx help ;/ moze bedzie latwiej pomoc jesli dodam ze tylko astera mi nie dzialaa furora galana kyra itp dzialaja ;-(
Hmm zastanawiam sie czy to było do mnie czy do kolegi @up up
@2x up
Właśnie o to mi chodzi... raczej to oni zrookowali Dalussa, więc pokazali ze potrafią tylko hackowac, wychodzić na ob z 20 noobami, robić PA...
20? lol chyba całe edron noobów, bo Vision inaczej nie umie; d
Ale liczy sie taktyka.... a nie jak wygrywasz; d
ii
Dalusa rookował Nemtor
@up
omg dobra wychodzą w 200 ma znaczenie ilu ? xd
A ciekawi mnie kiedy ss na stronie głównej z 150 ?XD
Cyrillus
10-07-2007, 23:10
20? lol chyba całe edron noobów, bo Vision inaczej nie umie; d
Ale liczy sie taktyka.... a nie jak wygrywasz; d
ii
Dalusa rookował Nemtor
wy dalej płaczecie o noob chary?? oblicz se noob chary i Duski + DM :<<
@uzależnienie
stoi sobie taki ziom biorący tibie na luzie i krzyczy ;<< no bo przecież duski nie są uzaleznione
00:31 Zekkal [102]: VISION KURWY WY*******AC SPAC BO MUSZE LVL DOBIC
Nacpany_Wlodek
11-07-2007, 03:10
No wiesz, ostatnio tak popatrzyłem na pskonejocie ile expia niektórzy gracze z Vision i każdy miał przynajamniej jeden wpis - 15+h gry. Rekord miał chyba pasterz - 21h, cos takiego.
Duskiness ma zamiar coś zadziałać czy znowu Vision odskoczy sobie z levelem?
Slayer Micky
Jul 11 2007, 02:09:05 CEST Killed at Level 94 by Ratillt and by Gohan Oblivion
O 2 w nocy gdy połowa Vision online podobno pzta zrobił?!:(
Slayer Micky
Za myślenie się płaci
Taki mały offtop
Ktoś wie co się dzieje z Charonsim że nie uczestniczy wojnie?
@up
omg dobra wychodzą w 200 ma znaczenie ilu ? xd
A ciekawi mnie kiedy ss na stronie głównej z 150 ?XD
Mój 150? No w przyszłym miesiącu napewno xD
Miałem dać z 8 mlvlem, ale tak wpadł że nawet nie wiedziałem kiedy -.-
@War
Jak Vision jest w transie tibii napi**dalają 24/h na Ventrilo, więc nawet nie można sobie pójść głupich żółwi pobić (patrz. Slayer Micky).
@Offtop Pandoria
2 DSM'ki w 2 dni =D No ładnie lece może spadnie więcej Xd
@offtop
Hmm ma ktoś chara na furorce i chce sie komuś zapitalać na Isle of The Kings ??
Bo odzyskałem przed chwilą konto i nie mogę wyjść -.-
Jakby co to pisać na priv ;(
@edit
dobra wydostalem się
Masywny_Titania
11-07-2007, 16:58
Jak Vision jest w transie tibii napi**dalają 24/h na Ventrilo, więc nawet nie można sobie pójść głupich żółwi pobić (patrz. Slayer Micky).
A co zabronisz im?:P
Duss tez swojego czasu gralo ile sie da, popatrz sobie jak taifun expil kiedys (no-life)
Jak siedza, to jest ich czas ktory marnuja, nie twoj:P
A co zabronisz im?:P
Duss tez swojego czasu gralo ile sie da, popatrz sobie jak taifun expil kiedys (no-life)
Jak siedza, to jest ich czas ktory marnuja, nie twoj:P
Btw. WT Moja pandoria, twoja Furora!:>
Jak ktos zainteresowany, to prosze o PM:)
oh rly?
taifun devilry has no Insomniacs Entries!
czipsu has no Insomniacs Entries!
spaaw has no Insomniacs Entries!
laen loys has no Insomniacs Entries!
yubov 1 21h15min
popatrzmy na vision
imargam:
Insomniacs Entries
DATE TIME LEVEL
2007-04-07 22h
0m 201
2006-04-22 21h
15m 131
2006-04-17 21h
30m 129
2006-04-15 23h
0m 127
2006-04-14 23h
0m 126
2005-12-18 22h
0m 107
2005-11-27 23h
30m 97
2005-11-26 23h
15m 95
2005-11-20 23h
45m 91
2005-11-19 22h
15m 89
katrila:
Wildcard
Daily History (# Days Ago)
SERVER O/L LINK CHARACTER
GUILD VOC LVL MONTH
TOTAL LAST
WEEK 7 6 5 4 3 2 1 TODAY
Furora
Katrila
RP 182 84h
45m 61h
30m 2h
0m 3h
0m 2h
30m 17h
15m 8h
30m 10h
30m 17h
45m 4h
45m
Month Time Archives
DATE TIME
2007-06 117h
15m
2007-05 156h
15m
2007-04 303h
0m
2007-03 131h
0m
2007-02 19h
0m
2007-01 91h
0m
2006-12 43h
15m
2006-11 80h
0m
2006-10 187h
15m
2006-09 246h
0m
2006-08 321h
0m
2006-07 150h
0m
2006-06 352h
45m
2006-05 371h
0m
2006-04 491h
0m
2006-03 237h
15m
Insomniacs Entries
DATE TIME LEVEL
2006-06-10 22h
45m 153
2006-05-13 21h
0m 143
2006-04-17 22h
15m 130
2006-04-16 21h
45m 129
2006-04-15 22h
15m 128
2006-04-14 24h
0m 127
2006-04-13 23h
45m 126
2006-04-08 21h
30m 124
2006-03-26 24h
0m 122
2006-03-25 24h
0m 121
2006-01-26 21h
15m 120
2006-01-21 23h
30m 117
2005-11-20 21h
0m 60
2005-11-19 23h
0m 57
I tak mozna jechac z wpisami prawie kazdej osoby z Vision :p
nie oszukujmy sie, to ze Taifun wbijal duzo expa nie oznacza ze calymi dniami gral w przeciwienstwie do rzeczywiscie no rl Vision =]
A niech sobie expia poki Dusk ma kolejny meeting, w koncu te dzieci tylko do tego sie nadaja:p
O.o Gdzie meeting teraz?Bedzie film jakis? :p
Vision pobrało boty z i swiecili a teraz duski wzieli i sa góra...
exploit?jak dobze że mam FF.
bartek8808
11-07-2007, 20:54
Slayer Micky
Zrobił pzta ponieważ to było jedyne wyjscie z trapa. Wolał paść podczas otwartej ucieczki niż podczas trapa. Jezeli katrila z ratiltem by go doszli 2 sek pozniej juz by byl schowny za scianka (czesc devil helmet questu).
W koncu do 3 razy sztuka. 2 razy juz uciekl tym noobom, gdyby nie lagi ucieklby i tym razem ;p
Btw Ratiltt mial deep reda :) Prawie sie frajer wylozyl.
@up
Keylogger albo inny syf.
Hihi coś cichutko na furce sie zrobiło ;] tylko ten Slayer ;o
@offtop
o 14.00 bede odbanowany ahhhh.. :D
sallceson
12-07-2007, 11:41
naprawde cicho sie zrobiło, pojedyncze osoby cośtam poexpiaja ale zadne wielkie liczby, zadnych sneaków nie ma, nawet PKrów jakby mniej - bardzo dziwne...
rozumiem ze Dusskines na mitingu ale ze Vision nie wzięlo sie w tym czasie do zarabiania? marnuja sie tylko na vencie :D
Przez całe 24h nikt nie dał posta :(
Nawet żadnego głupiego offtopa .. ;)
To co, znów zaczniesz PK-ować?;>
sallceson
13-07-2007, 12:31
<cut> <fatima-była i nima>
łee to tylko bug ;]
Mam małe pytanie na temat Zeca-Diabo
to chyba najwyzszy neutralny(?) lvl na Furorze, zna go ktoś?
ech... nawet nie moge wyjsc na 3 minuty listu poleconego odebrac...
Jul 13 2007, 12:02:18 CEST Killed at Level 38 by Dorrian Mac Morna
Jul 13 2007, 12:14:53 CEST Killed Dorrian Mac Morna at Level 30 ok
no i 5h skillowania poszlo sie jebac :/
Pastuch zrobil price liste na tibia.com, hah pwned.
Cyrillus
13-07-2007, 15:05
@up
o co chodzi? ;p
DuskinessvsVision
13-07-2007, 15:28
Jestem w 100% za duskiness, ale jednak w vision jest kilku inteligentnych ludzi, nie jebniętych.
13:19 Devil Bunny [9]: brkuje kaski?nie martw sie i tak ci nie bedzie potrzebna bo bedziesz rooked
13:19 Devil Bunny [9]: exura
13:19 Pizaro [111]: w przeciwienstwie do ciebie po hacku chce meic lepsze eq niz p-set ;)
13:19 Devil Bunny [9]: o
13:20 Devil Bunny [9]: jestes inny
13:20 Devil Bunny [9]: kazdy z vision odrazu ignore
13:20 Devil Bunny [10]: nie byles wczesniej w vision czemu doszedles?
13:20 Devil Bunny [10]: exura
13:20 Devil Bunny [10]: exura
13:20 Pizaro [111]: moze wejdziesz na main chara i pogadamy?
13:21 Devil Bunny [10]: ?
13:21 Devil Bunny [10]: ktos normalny w vision przynajmniej ze odpisal
13:21 Pizaro [111]: teraz to umiecie straszyc tylko rookiem...albo bluzgac z noob charow kazdego kto przyleci do dp
13:21 Devil Bunny [10]: inteligencja vision jest zbyt mala zeby napisac message to...
13:22 Devil Bunny [10]: no fakt
13:22 Devil Bunny [10]: ale my tylko stwierdzamy fakty
13:22 Devil Bunny [10]: exura
13:22 Pizaro [111]: uwiez mi,ze to sa normalni,inteligentni ludzie....a to,ze wy traktujecie ta gre jak czastke swojego zycia to juz niemojproblem,naprawde
13:22 Devil Bunny [10]: no widzialem zdjecie zwidka
13:22 Devil Bunny [10]: na inteligentnego nie wyglada
13:22 Devil Bunny [10]: imciu tez nie
13:23 Devil Bunny [10]: katrila moze byc
13:23 Devil Bunny [10]: o ile zdjecia z photobucketu qel sa prawdziwe
13:23 Pizaro [111]: wiesz...inteligencja nie bierze sie z wygladu
13:23 Devil Bunny [10]: ale mozna poznac po wygladzie
13:23 Pizaro [111]: nie zawsze
13:23 Devil Bunny [10]: no nie
13:23 Devil Bunny [10]: ale w wiekszosci
13:24 Devil Bunny [10]: a pytam z ciekawosci za ile pro
13:24 Devil Bunny [10]: ?
13:24 Pizaro [111]: zobacz tych wszystkich co studiuja politologie itp. maja dredy...cpia...chodza na koncerty
13:24 Pizaro [111]: a jacy sa inteligentni
13:24 Devil Bunny [10]: no masz racje
13:25 Devil Bunny [10]: za ile pro sprzedajesz?
13:25 Pizaro [111]: a wiec powiem ci jedn o: nie strasz mnie rookiem bo tak szczerze mam to gdzies...dla mnie to jest tylko gra...a wojna tozabawa..(w przeciwienstwie to taifuna,ktory zapewne placze po kazdyn dedzie)
13:25 Devil Bunny [10]: no jestem pod wrazeniem
13:26 Devil Bunny [10]: zawsze myslalem ze vision siedzi 24/7 na vencie i na fraga czeka
13:26 Pizaro [111]: widocznie zle myslales
13:27 Devil Bunny [10]: no nie powiedzedzialbym
13:27 Pizaro [111]: uwiez mi,ze tak
13:27 Devil Bunny [10]: sa ludzie ktorzy tez tyle siedza i maja w vipach vision
13:27 Pizaro [111]: jest tak (w wakacje) ze niekiedy ktos robi nocke
13:27 Pizaro [111]: nic pozatym
13:27 Pizaro [111]: aha
13:27 Pizaro [111]: pytales sie
13:27 Pizaro [111]: o duski
13:27 Pizaro [111]: dlaczego poszedlem do vision
13:27 Pizaro [111]: a wiec
13:27 Devil Bunny [10]: nie ale mam w vipach i vision i dusk i musze powiedziec z vision czesciej siedzi
13:28 Devil Bunny [10]: no to mnie ciekawi
13:28 Pizaro [111]: vision bylo jedyna guildia ,ktora mi pomogla...prosilem o pomoc duskow to nawet nikt nie odpisal
13:28 Pizaro [111]: a poza tym
13:28 Pizaro [111]: nie chce isc do guildii gdzie inteligentny czipsu bieze wszystkich 100+ do guildi,ktorzy wczesniej byli w vision
13:28 Pizaro [111]: ;0
13:28 Devil Bunny [10]: to chyba ymy bierze
13:28 Devil Bunny [10]: tzn. bral
13:29 Pizaro [111]: bierze czy bral czipsu czy ymy
13:29 Pizaro [111]: niewazne
13:29 Pizaro [111]: ale tak bylo
13:29 Devil Bunny [10]: jest roznica miedzy ymy a czipsu
13:29 Devil Bunny [10]: ymy to tylko przydupas
13:29 Pizaro [111]: nie wiem nie znam ich...ale tezwidzialem wiekszosci fotki i na inteligentnych nie wygladaja
13:30 Pizaro [111]: a wrecz taifun wyglada na takeigo "mamincycusia" ktory wciaz placze heh :P
13:30 Devil Bunny [10]: mowiles ze inteligencji bo wygladzie nie mozna poznac
13:30 Devil Bunny [10]: :P
13:30 Devil Bunny [10]: zalezy ktory owner
13:30 Pizaro [111]: no wiem wiem..ale mowie z twojego punktu widzenia
13:30 Pizaro [111]: :)
13:30 Devil Bunny [10]: petro czy ten drugi
13:32 Devil Bunny [10]: no dobra ale wasza lojalnosc tez nie jest zbyt doobra
13:32 Devil Bunny [10]: tzn w wiekszosci imargama
13:32 Pizaro [111]: w8
13:32 Pizaro [111]: z/w
13:32 Devil Bunny [10]: k
13:41 Pizaro [111]: k juz
13:41 Pizaro [111]: nie wiem jaki
13:41 Pizaro [111]: taki niski
13:41 Pizaro [111]: dziwny taki jakis
13:41 Pizaro [111]: taki typowy "muc" ;p
13:41 Devil Bunny [10]: ;p
13:41 Pizaro [111]: (to nie bylo obrazliwe)
13:41 Devil Bunny [10]: co to muc
13:41 Pizaro [111]: nie mam zamiaru obrazac ludzi ktorych nie znam
13:41 Devil Bunny [10]: bo nie jestem obeznany w tkaich slowach
13:42 Devil Bunny [10]: http://s160.photobucket.com/albums/t171/Qeleine/Duskiness/?action=view¤t=petrofakerujexdhahakt8.jpg
13:42 Devil Bunny [10]: ten?
13:42 Devil Bunny [10]: to nie kej
13:42 Devil Bunny [10]: na photobucket.com
13:42 Pizaro [111]: ta
13:43 Devil Bunny [10]: na muca nie wyglaa mi
13:43 Pizaro [111]: mowile,ze nie wiesz co to "muc";p
13:43 Pizaro [111]: ja nie mowie nic obrazliwego na niego
13:43 Devil Bunny [10]: podejrzewam ze cos jak mul
13:43 Devil Bunny [10]: ?
13:43 Pizaro [111]: mus to taki z pozoru wygladajacy cichy czlowiek itp.
13:43 Pizaro [111]: a w rzeczywistosci jest inny
13:43 Pizaro [111]: rozumiesz?
13:43 Devil Bunny [10]: a
13:44 Devil Bunny [10]: no
13:44 Devil Bunny [10]: no jest spokojny
13:44 Devil Bunny [10]: ogladalem filmik
13:44 Devil Bunny [10]: z czipsem nim i paraoa innymi
13:45 Pizaro [111]: nie wiem...nieznam ich wiec wiesz
13:45 Pizaro [111]: wszyscy sa z bielska?
13:45 Devil Bunny [10]: no nie
13:45 Devil Bunny [10]: fenix z wrocka
13:45 Devil Bunny [10]: charo z wrocka
13:45 Devil Bunny [10]: van liden itd braniewo
13:45 Devil Bunny [10]: lean i ktos tam jeszcze ze szczcina
13:47 Devil Bunny [10]: no dobra ale mowicie ze walczycie o lepsza furore i ze jestescie lojalni
13:47 Devil Bunny [10]: a imargam odpierdoli tkaie cos ze zwidek i demthes padli
13:47 Devil Bunny [10]: i robicie pa
13:47 Pizaro [111]: srr w ubikacji bylem
13:47 Devil Bunny [10]: ok
13:48 Pizaro [111]: chodzi ci o fibule?
13:48 Devil Bunny [10]: i jeszcze hakniety dalus
13:48 Devil Bunny [10]: tak
13:48 Pizaro [111]: to ima zostal spingowany tak samo demthes
13:48 Devil Bunny [10]: ale ima rzucil pod nich f bombe
13:49 Devil Bunny [10]: i nie zostal spingowany bo mam film
13:49 Pizaro [111]: bledem imy bylo to,ze wbil pz 15 zeby mnie bronic (i za to jestem mu wdzieczny bo poswiecil sie dla mnie)
13:49 Devil Bunny [10]: no przestal sie uhac
13:49 Devil Bunny [10]: uhal by sie zwidek i demthes dali by loga
13:49 Pizaro [111]: bo wyjebalo mu neta(zostal spingowany)
13:50 Pizaro [111]: caly czas sie leczyl i kazal mi dac loga
13:50 Pizaro [111]: i mowil,ze jakos da rade sam a to,ze zostal spingowany
13:50 Pizaro [111]: to wiesz...
13:50 Devil Bunny [10]: nie wierze w wytlumaczenie ze pingowany ktos byl
13:50 Devil Bunny [10]: ani ze ktos z dusk ani z visino
13:50 Devil Bunny [10]: no jedynie jak taifun padl
13:50 Devil Bunny [10]: bo to bylo widac
13:50 Devil Bunny [10]: na filmie pasterza
13:50 Pizaro [111]: taifun dla exita
13:51 Pizaro [111]: jak widzial co jest grane
13:51 Devil Bunny [10]: no tez prawdopodobne
13:51 Devil Bunny [10]: sa podzielone zdania
13:51 Pizaro [111]: uwiez mi,ze nie byl spingowany
13:51 Devil Bunny [10]: no a hack dalusa
13:51 Devil Bunny [10]: troche hamskie
13:51 Devil Bunny [10]: i hack apffa
13:52 Pizaro [111]: nie wiem jak to bylo z tymi hackami itp.
13:52 Devil Bunny [10]: aha
13:52 Devil Bunny [10]: no ale nawet wytlumaczenie ze zostal spingowany nie usprawiedliwia go z f bomby
13:52 Pizaro [111]: ale powiedz mi jakie to bylo sprawiedliwe kiedy wy caly czas nas pingowaliscie
13:52 Devil Bunny [10]: ze rzucil
13:52 Pizaro [111]: bo ja tez zostalem spingowany..
13:53 Devil Bunny [10]: a kiedy?
13:53 Devil Bunny [10]: byles pingowany
13:53 Pizaro [111]: ostatnio nie wiem jaki dzien miesiaca
13:53 Pizaro [111]: na dragu
13:54 Devil Bunny [10]: skad wiesz ze to duski
13:54 Pizaro [111]: a kto inny??
13:54 Devil Bunny [10]: in flames black galaxy dark moon albo innie
13:55 Devil Bunny [10]: niekoniecznie duski
13:55 Devil Bunny [10]: tzn. in flames to malo prawdopodobne bo tam byla banda skuwieli i pekerow
13:55 Pizaro [111]: no ale chodzi mi ogolnie o strone duskow
13:55 Devil Bunny [10]: i dzieci 12 letnich ktore by nie pingowaly
13:55 Devil Bunny [10]: aa
13:56 Pizaro [111]: skad wiesz moj brat ma 14 lat i napisal program do liczenia....
13:56 Pizaro [111]: ale to kujon jakich malo
13:56 Devil Bunny [10]: no 14 a 12 roznica
13:56 Pizaro [111]: no wiesz...pingowanie a pisane programow to duza roznica
13:56 Devil Bunny [10]: bo w podstawowce informatyka to rysowania w paincie
13:57 Devil Bunny [10]: no skad woesz moze cos z netem miales?
13:57 Pizaro [111]: gdybym mial to by i andi mial i duzo innych osob
13:58 Pizaro [111]: tak samo moj kumpel obok
13:58 Pizaro [111]: zdomu
13:58 Devil Bunny [10]: no tu mozesz miec racje chociaz nie wiadomo kto to
13:58 Devil Bunny [10]: no ale wasze wychodzienie z noobami z alodry i innymi na ob
13:59 Pizaro [111]: wiesz...ja ci powiem jedno i musze konczyc : tibia jest dla mnie gra a nie czastka zycia...daje mi zabawe i to tyle ;]
14:00 Devil Bunny [10]: no
14:00 Pizaro [111]: a to,ze wy straszycie rookiem,hackiem czy czyms tam innym to swiadczy o was
14:00 Pizaro [111]: i przyznaj mi racje
14:00 Devil Bunny [10]: ale jak juz gadamy o pingach itd to mozna wam zarzucic nooby
14:00 Devil Bunny [10]: ale musze cie rozczarowac
14:00 Devil Bunny [10]: nie gadals z nikim z dusk
14:00 Devil Bunny [10]: jestem poprostu kibicem tej wojny
14:01 Pizaro [111]: jak nie gadfalem z nikim?
14:01 Devil Bunny [10]: nie jestem nikim z duskow
14:01 Pizaro [111]: gadalem przynajmniej probowalem gadac
14:01 Pizaro [111]: bo nikt mi nie odpisal
14:01 Devil Bunny [10]: ale myslales ze ja jestem z dusk
14:01 Devil Bunny [10]: bo pisales wy
14:01 Devil Bunny [10]: itd
14:01 Pizaro [111]: ale mam nadzieje,ze wiesz co to jest war z naszej strony a nie strony duskow
14:02 Devil Bunny [10]: wiem
14:02 Devil Bunny [10]: wy jak bedziecie rzadzic to bedzie pa
14:02 Devil Bunny [10]: jak teraz robicie
14:02 Pizaro [111]: uwiez mi,ze niechcemy zadnych pk itp.
14:02 Pizaro [111]: a teraz musze leciec
14:02 Devil Bunny [10]: ale robicie
14:02 Devil Bunny [10]: ok
14:02 Pizaro [111]: nie mam czasu gadac
14:02 Devil Bunny [10]: dzieki za rozmowa inteligenta
14:02 Pizaro [111]: ide mzoe cos przyexpie
14:02 Pizaro [111]: nara
14:02 Devil Bunny [10]: wyjatek w vision chyba
14:03 Devil Bunny [10]: narx
@edit
no na początku troche za bardzo na niego najechałem.
sallceson
13-07-2007, 15:56
pizaro został sprzedany jakis miech(?) temu na ~113 lvlu i to przez kogos od Vison wiec jakos nie wierze ze poszedl do Vision bo mu Duskiness nie pomoglo
ale reszta rozmowy - naprawde spoko. sa ludzie dla ktorych to TYLKO gra
DuskinessvsVision
13-07-2007, 16:04
może ten co sprzedał odzyskał i niby hack ;p
Doon'Juan aka Klimek, hacked ,rooked.
Hellraiser
13-07-2007, 17:40
Tja, właśnie miałem to pisać. :(
Trzelpoludek
13-07-2007, 17:53
Na wszystkie zarzuty odpowiada "nie wiem", albo wy też :) Nic inteligentnego nie znalazłem w tej rozmowie :) A co ma rzucenie fb do pingowania ? :)
DuskinessvsVision
13-07-2007, 18:03
No właśnie widziałem że unika tego tematu i myślałem sobie co ma spingowanie do rzucenie fire bomby.
Razor_Vis
13-07-2007, 19:35
Co sie stało wkońcu z vivi vandesem mial hacka czy zdradził , na forum sa różne zdania co o tym sądzić :p
DuskinessvsVision
13-07-2007, 19:52
Inny właściciel zmienił recka czy coś takiego.
Razor_Vis
13-07-2007, 20:04
Jak gadalem w tibi z Leady Caeli z dark moon to mi mówiła ze ligu odzyskal postac :p
chyba dlatego do tej pory nieprzyjoł ivna do dusskines :)
Hmm.. powie mi ktoś dlaczego Yubov, Czipsu jeszcze nie doszli do Duskiness ?
Przecież juz ponad tydzień mają inva :>
yyy chyba nawet wiadomo kto to zrobił patrząc na dedy ;]
Udo aka pOnCzeK
Fallathanu
13-07-2007, 21:32
Co do Pizar oto tak typ jest chyba najnormalniejszy z vision, moze dlatego ze kupil chara i jest troche noobkiem, ale typ da sie lubic, mozna z niego posmiac sie ^^
Co zo Zeca-diabo to naprawde rowny koles z niego, to jest anglik pochodzenia portugalskiego. Zawsze netrual, nigdy gildi nie mialem nawet :P chociaz wiele razy mu spamowalem zeby do Maximy doszedl :)
Ogolnie wiecej takich ludzi jak on,a Furora byla by dzisiaj swiatem dlaludzi ktorzy chca grac a nie zabijac, no ale coz z takimi ludzmi ten swiat byl by tez nudny ^^
Niewiemjak
13-07-2007, 23:37
hmmm venz haka ma czy co..??
22:13 You see a dead human (Vol:10). You recognize Demonic Fury. He was killed by Venz.
22:14 You lose 188 hitpoints due to an attack by Venz. 22:14 You lose 84 hitpoints due to an attack by Venz.
22:16 You lose 301 hitpoints due to an attack by Venz. 22:16 Venz [117]: exevo gran mas vis
zabil kilka osob rs wbil i dal loga ;P
sallceson
13-07-2007, 23:40
a jak długo Van Liden chce udawac neutralnego? jakby nie patrzec jest z Braniewa więc osobiście w jego neutralność nie wierze ;] ile ma jeszcze lvli dobic zanim dojdzie do Duskiness? ;]
Hmm.. powie mi ktoś dlaczego Yubov, Czipsu jeszcze nie doszli do Duskiness ?
Przecież juz ponad tydzień mają inva :>
yyy chyba nawet wiadomo kto to zrobił patrząc na dedy ;]
Udo aka pOnCzeK
Pewnie dlatego ze sa zajeci piciem i nie loguja do gry ani na tibia.com,
co do pingowania Taifun nie byl pingowany, oni sa za glupi na to zeby kogos spingowac :D
Co do Doona to odrazu widac kto, Udo=2char Grubcia
A ligu to pionek ktory juz passow do Viviego miec nie bedzie, niech sobie zrobi tu jakiegos najta i biega nim w energy ringach jaks swego czasu na Fenixie ;)
Nacpany_Wlodek
14-07-2007, 01:14
@Smerfu
Ilu ludzi jest na tym zjeździe i kto ? Takie pytanie zadane z ciekawości
No ja jestem ciekawy czy aby nikt nie jest zapalonym graczem w tibie....
Niraet :
Idę się położyć na chwilę o 3:00... Niraet online...
Wstaje o 5:00 ( czyli kilka minut temu ) Niraet online ...
Funny ?
@edit
no zapomnialem dodac ze Niraet tez był 2 dni temu tak online...
Teraz zauważyłem :
Name: Niraet
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 112
World: Furora
Czego brakuje ?? Niraet nie w Vision ?!
@up
Co do zapalonego gracza.. to ty idziesz spac o 3 a wstajesz 2 godziny pozniej aby znowu grac? :p
@up
Co do zapalonego gracza.. to ty idziesz spac o 3 a wstajesz 2 godziny pozniej aby znowu grac? :p
Wstał z ciekawości żeby zobaczyć czy Niraet expi :> albo chłopok ma bezsenność xD
DuskinessvsVision
14-07-2007, 13:37
Kolejna rozmowa.Moze ktoś się wypowiedzieć?
12:18 Devil Bunny [12]: o kurwa duski maja meeting i siedziecie 24/7 gz
12:19 Foxy Darow [135]: co?
12:19 Foxy Darow [135]: co maja?
12:19 Devil Bunny [12]: bo duski na meeting pojechaly
12:19 Devil Bunny [12]: spotkanie
12:19 Foxy Darow [135]: ale wroca i tez bedziemy expic
12:19 Foxy Darow [135]: niemartw sie
12:19 Devil Bunny [12]: ake huz z wiekszym ryzykiem padniecia
12:19 Foxy Darow [135]: proste
12:20 Foxy Darow [135]: snake atak beda robic
12:20 Devil Bunny [12]: ale jak duski sa nie expicie tak masowo
12:20 Foxy Darow [135]: chyba teraz bedziemy
12:20 Devil Bunny [12]: a niby dlaczego
12:20 Devil Bunny [12]: przez to na edroN?
12:21 Devil Bunny [12]: duski juz sie ogarnelt
12:21 Foxy Darow [135]: nie
12:21 Devil Bunny [12]: ogranely
12:21 Foxy Darow [135]: oni sie nigdy nie ogarna
12:21 Devil Bunny [12]: exura gran
12:21 Foxy Darow [135]: zabardzo sie boja o lvl
12:21 Foxy Darow [135]: :P
12:21 Foxy Darow [135]: taka prawda
12:21 Devil Bunny [12]: bo maja duzo do stracenia a u was tylko ci co byli hunted by dusk
12:21 Foxy Darow [135]: petro jzu wystawil hara na sell
12:22 Foxy Darow [135]: a dokladnie lukasz kalwa
12:22 Devil Bunny [12]: iskad wiesz
12:22 Foxy Darow [135]: bo wiem
12:22 Devil Bunny [12]: na allegro
12:22 Devil Bunny [12]: czy jak
12:22 Foxy Darow [135]: zachodnim
12:22 Devil Bunny [12]: cos w to watpie
12:23 Foxy Darow [135]: zaklad/
12:23 Devil Bunny [12]: bo jest jeszcze drugi owner
12:23 Devil Bunny [12]: i watpie zeby sie zgodzil
12:23 Foxy Darow [135]: lukasz jest ownerem
12:23 Foxy Darow [135]: i petro
12:23 Foxy Darow [135]: petro niema nic do gadania
12:23 Devil Bunny [12]: no to watpie zeby petro sie zgodzil
12:23 Devil Bunny [12]: myslalem ze on jest main ownerem
12:23 Foxy Darow [135]: i lukasz powiedzial ze petro jzu mial swoje 5 min
12:24 Foxy Darow [135]: i teraz chce troche zarobic za tego hara
12:24 Devil Bunny [12]: ten lukasz to taki z dziwna twarza?
12:24 Foxy Darow [135]: niewiem
12:24 Foxy Darow [135]: widzailem tylko petro
12:24 Foxy Darow [135]: gruby taki
12:24 Devil Bunny [12]:http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi160.photobucket.com%2Falbums% 2Ft171%2FQeleine%2FDuskiness%2FTaiff-1.jpg&searchTerm=taifun%20devilry&pageOffset=0
12:24 Devil Bunny [12]: to ten lukasz
12:25 Foxy Darow [135]: niezaglondam
12:25 Foxy Darow [135]: :P
12:25 Devil Bunny [12]: photobucket qel
12:25 Devil Bunny [12]: ;p
12:25 Devil Bunny [12]: boisz sie kolezank z gildi
12:25 Foxy Darow [135]: ja i tak podziekuje
12:25 Devil Bunny [12]: ok
12:25 Devil Bunny [12]: pizaro sie nie bal
12:25 Devil Bunny [12]: ale wracajac do taifa
12:25 Foxy Darow [135]: mam 2 kompy
12:25 Devil Bunny [12]: to jakis bogaty noob kupi
12:25 Devil Bunny [12]: i bedzie lamil
12:25 Devil Bunny [12]: o ile to prawda
12:26 Foxy Darow [135]: neiwiem
12:26 Foxy Darow [135]: sry
TaakHckaaT
14-07-2007, 13:50
12:19 Devil Bunny [12]: bo duski na meeting pojechaly
12:19 Devil Bunny [12]: spotkanie
12:19 Foxy Darow [135]: ale wroca i tez bedziemy expic
12:19 Foxy Darow [135]: niemartw sie
12:19 Devil Bunny [12]: ake huz z wiekszym ryzykiem padniecia
12:19 Foxy Darow [135]: proste
12:20 Foxy Darow [135]: snake atak beda robic
12:20 Devil Bunny [12]: ale jak duski sa nie expicie tak masowo
12:20 Foxy Darow [135]: chyba teraz bedziemy
12:20 Devil Bunny [12]: a niby dlaczego
12:20 Devil Bunny [12]: przez to na edroN?
12:21 Devil Bunny [12]: duski juz sie ogarnelt
12:21 Foxy Darow [135]: nie
12:21 Devil Bunny [12]: ogranely
12:21 Foxy Darow [135]: oni sie nigdy nie ogarna
12:21 Devil Bunny [12]: exura gran
12:21 Foxy Darow [135]: zabardzo sie boja o lvl
12:21 Foxy Darow [135]: :P
12:21 Foxy Darow [135]: taka prawda
12:21 Devil Bunny [12]: bo maja duzo do stracenia a u was tylko ci co byli hunted by dusk
12:21 Foxy Darow [135]: petro jzu wystawil hara na sell
12:22 Foxy Darow [135]: a dokladnie lukasz kalwa
12:22 Devil Bunny [12]: iskad wiesz
12:22 Foxy Darow [135]: bo wiem
12:22 Devil Bunny [12]: na allegro
12:22 Devil Bunny [12]: czy jak
12:22 Foxy Darow [135]: zachodnim
12:22 Devil Bunny [12]: cos w to watpie
12:23 Foxy Darow [135]: zaklad/
12:23 Devil Bunny [12]: bo jest jeszcze drugi owner
12:23 Devil Bunny [12]: i watpie zeby sie zgodzil
12:23 Foxy Darow [135]: lukasz jest ownerem
12:23 Foxy Darow [135]: i petro
12:23 Foxy Darow [135]: petro niema nic do gadania
12:23 Devil Bunny [12]: no to watpie zeby petro sie zgodzil
12:23 Devil Bunny [12]: myslalem ze on jest main ownerem
12:23 Foxy Darow [135]: i lukasz powiedzial ze petro jzu mial swoje 5 min
12:24 Foxy Darow [135]: i teraz chce troche zarobic za tego hara
12:24 Devil Bunny [12]: ten lukasz to taki z dziwna twarza?
12:24 Foxy Darow [135]: niewiem
12:24 Foxy Darow [135]: widzailem tylko petro
12:24 Foxy Darow [135]: gruby taki
12:24 Devil Bunny [12]:http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi160.photobucket.com%2Falbums% 2Ft171%2FQeleine%2FDuskiness%2FTaiff-1.jpg&searchTerm=taifun%20devilry&pageOffset=0
12:24 Devil Bunny [12]: to ten lukasz
12:25 Foxy Darow [135]: niezaglondam
12:25 Foxy Darow [135]: :P
12:25 Devil Bunny [12]: photobucket qel
12:25 Devil Bunny [12]: boisz sie kolezank z gildi
12:25 Foxy Darow [135]: ja i tak podziekuje
12:25 Devil Bunny [12]: ok
12:25 Devil Bunny [12]: pizaro sie nie bal
12:25 Devil Bunny [12]: ale wracajac do taifa
12:25 Foxy Darow [135]: mam 2 kompy
12:25 Devil Bunny [12]: to jakis bogaty noob kupi
Jak dla mnie sciema
@up
Nie, wstałem o piątej wlazłem na chwile na tibie i pózniej zrobiłem kilka czynności i oglądałem tv ;> zresztą mój plan dnia to nie temat Forum ;p
@Trevour
No coś w tym stylu ;]
(...)
Według mnie to fake ^^ tylko czas tracisz na bawieniu sie w to ;>
Kto z Vision by gadał z 12 lvlem !?
DuskinessvsVision
14-07-2007, 14:39
No niby tak, ale jestem zawsze sceptkiem a w to uwierzyłem.Czasu nie trace bo skilluje ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.