PDA

Pokaż pełną wersje : Vison vs Duskiness

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]

Lubie_orzechy
10-08-2007, 11:30
Spaaw free.

Idz expic bo Ci zajmą !!

Slovik
10-08-2007, 11:50
hahaha xd ile dał ? xd

Ankel
10-08-2007, 12:03
hahaha xd ile dał ? xd
5kk w czystej siucie.

Calorn
10-08-2007, 12:20
Acha, więc to już koniec, Spaaw sie spłacił, Taif sie w ogóle nie loguje, zawsze byłem za duskami, ale jak nic nie robią to wygrana im sama nie przyjdzie.

Res'tes
10-08-2007, 12:39
KOCHAM KURWA DRAGON LORDY :*************************

Aug 10 2007, 10:49:38 CEST Died at Level 214 by a dragon lord

Spaaw, za 2.5 tys zł byś dostał lepszego knighta na np. non pvp, bez obawy że Vision Cie ubije zaraz za PG, lub za nie powiedzenie "hi" do Imargama <Patrz. Triondusis Sevon>

:O

Bartholomew
10-08-2007, 13:03
KOCHAM KURWA DRAGON LORDY :*************************

Aug 10 2007, 10:49:38 CEST Died at Level 214 by a dragon lord

padl bo w elektorwni prad wylaczyli, aktulanie wiekszosc pracownikow elektrowni jest w stanie ciezkim. Lekarze mowili cos o guzach wywolanych krzeslem :DDD

Trevour
10-08-2007, 13:41
Co do Spaaw'a, może on jest jedynym który nie przelicza waluty tibijskiej na rl, pewnie znudziła go ta wojna i mając takiego dobrego knighta nie chce go marnować, a 5kk dla niego to jest 3, 4 miechy expienia, takiego pg jakiego od*** od 160lvla.

Jeżeli Spaaw czyta to forum, może sie wypowie dlaczego tak zrobił.

@ileś tam up
Ktoś pisał że Furora jest lepsza niż za czasów wojny i za czasów Panowania Dusk~. W połowie sie zgodze, ja nie trafiłem jeszcze na PA w wykonaniu Vision od jakiś 3 miechów. Podałem wcześniej przykład z Betii która wywala z dragów, to akurat nie zdażyło sie mi, tylko kolega mi odpowiadał, i posłał SS'a do Katrilii i Betii dostał/a upomnienie.

Pozdro !

Gulka
10-08-2007, 14:45
A ja powiem ze mi sie dobrze gra na furorze ostatnio, nie ma problemow, vision sobie expi, bez problemu mozna sie dogadac, nie ma takiego jawnego PA za nic, wg. mnie jezeli vision tak dalej bedzie robic to z tego servera jeszcze moze cos byc. Pozatym patrzecie na ilosc ludzi online, ostatnio zauwazylem ze podskoczylo troche, dosc niedawno max to bylo 350, a przedwczoraj czy wczoraj ( niepamietam ) bylo okolo 500. Generalnie nie jest zle, i kto wie.. kto wie..

QuanChi
10-08-2007, 14:56
Ale was można łatwo przekupić, po pół roku ciągłego PA i zabijania za free, kradzieży etc nastał miesiąc względnego spokoju i od razu się wszystkim podoba, widać niektóre rzeczy do was ciągle nie docierają... Szybko o wszystkim zapominacie, ale to niestety jest ból obecnego świata kiedy tyle ludzi zapomina np o komunizmie i w wyborach prezydenckich głosują na byłych komuchów, inni zapominają o holocauście, o wojnie I i II światowej, o tym jak kiedyś było źle. I przez to niestety podobne rzeczy mogą się znowu wydarzyć, kiedy tylko odejdą wszyscy ci, co pamiętają...

Masywny_Titania
10-08-2007, 15:01
@up
Wez sie zastanow o czym ty wogle mowisz... ta gre porownywac do komunizmu albo 2 wojny swiatowej?
idz sie przewietrzyc...

QuanChi
10-08-2007, 15:04
Widzę, że dalej nie rozumiesz niektórych rzeczy. Kiedy Ty dorośniesz, ehh..

Virtoos
10-08-2007, 15:07
Ale was można łatwo przekupić, po pół roku ciągłego PA i zabijania za free, kradzieży etc nastał miesiąc względnego spokoju i od razu się wszystkim podoba, widać niektóre rzeczy do was ciągle nie docierają... Szybko o wszystkim zapominacie, ale to niestety jest ból obecnego świata kiedy tyle ludzi zapomina np o komunizmie i w wyborach prezydenckich głosują na byłych komuchów, inni zapominają o holocauście, o wojnie I i II światowej, o tym jak kiedyś było źle. I przez to niestety podobne rzeczy mogą się znowu wydarzyć, kiedy tylko odejdą wszyscy ci, co pamiętają...

skoro za waszych "rzadow" bylo tak zajebiscie a teraz jest tak ble to dlaczego nie wrocicie? ciagle pierodlisz jak to zle jest teraz a dupska nie ruszysz zeby cos w tej sprawie zrobic.

Calorn
10-08-2007, 15:11
@up

popieram, moglibyście się zebrać, jeżeli już nie jest za późno i zdziałać coś jeszcze w tej sprawie zamiast marnowac swoje chary

Masywny_Titania
10-08-2007, 15:21
Mowisz o dorasnieciu, a sam przezywasz te piksele jak rl life

nie bede juz sie z toba spieral bo jestes bardzo powazna osobistoscia, a ja jeszcze nie dorastam do twojego oblicza;(

ruts
10-08-2007, 15:22

Czyli im człowiek starszy tym więcej rozumie?? To w takim razie ile czasu musi jeszcze upłynąć zanim zrozumiecie że jednak przegraliście??

Trevour
10-08-2007, 15:26
Czyli im człowiek starszy tym więcej rozumie?? To w takim razie ile czasu musi jeszcze upłynąć zanim zrozumiecie że jednak przegraliście??

Hehe^.- Święte Słowa xd

Proszewas
10-08-2007, 15:58

przez takich jak ty mamy to co mamy (Agresywne kaczory Pan Ziobro) kogo interesuje co było x lat temu? teraz masz 2007 rok...

dalej żyjesz przeszłością i nie możesz uwierzyć że
1. przegraliście
2. Vision zaczęło dobrze rządzić serwem

btw. za komuny było lepiej

@down
ae była praca
i nie było skrajnie biednych i bogatych tylko byli biedni i średni a jak sie umiałeś obracać miedzy ludźmi to miałeś życie jak w Madrycie. Nie napisałem że za komuny było świetnie. Ci babcia naopowiadała =0 i masz... były plusy i minusy mogłeś spokojnie iść ulicą i nie bać sie że ktoś Ci wypierdoli ...

Dazah
10-08-2007, 16:24
przez takich jak ty mamy to co mamy (Agresywne kaczory Pan Ziobro) kogo interesuje co było x lat temu? teraz masz 2007 rok...

dalej żyjesz przeszłością i nie możesz uwierzyć że
1. przegraliście
2. Vision zaczęło dobrze rządzić serwem

btw. za komuny było lepiej

tak ty napewno pamiętasz jak było za komuny, poszedłbyś do sklepu po mięso i stał byś w kolejce 2 dni a kiedy byś doszedł do kasy dowiedział byś się że skończyło się już dawno temu i następne będzie za 2 miesiące. Chyba że chciałbyś w tamtych czasach rządzić polską to co innego, pokradłbyś sobie troche a teraz miałbyś emeryture z 8k zeta na miesiąc kiedy moja babcia po kilkudziestu latach pracy ma 700 złoty. To tylko kilka przykładów i nie znam żadnych które mówią jak to za komuny było świetnie.

@topic

dusski sie już pogodziły z przegraną i albo kończą gre, przenoszą sie na inny server albo jak spaaw wypłacają. Nic już nie zmienią, poprostu nie mają szans z vision, jedyna ich szansa to rozpad tej właśnie gildii...

Kaffexo
10-08-2007, 16:39

Haha dobrze to ujełeś;p

Trevour i Kasi'yaa - heh ludzie chorągiewki. Wystarczy oblokać jakieś 20 stron w stecz;p

Trevour
10-08-2007, 17:36
Haha dobrze to ujełeś;p

Trevour i Kasi'yaa - heh ludzie chorągiewki. Wystarczy oblokać jakieś 20 stron w stecz;p

Nie chorągiewki. Jestem za Duskiness nadal, ale wkur*** mnie to że więcej mówią niż robią "Jak to nie było, jak to my rządziliśmy servem" Owszem było dobrze, ale 1/2 Furory nie pamięta tych czasów. A jeżeli chcecie żeby sie coś zmieniło, to do roboty. Ale jak widze nikomu sie nie chce walczyć.

Lubie_orzechy
10-08-2007, 17:43
Nie chorągiewki. Jestem za Duskiness nadal, ale wkur*** mnie to że więcej mówią niż robią "Jak to nie było, jak to my rządziliśmy servem" Owszem było dobrze, ale 1/2 Furory nie pamięta tych czasów. A jeżeli chcecie żeby sie coś zmieniło, to do roboty. Ale jak widze nikomu sie nie chce walczyć.

Ja osobiscie calym sercem jestem za Duskami, ale masz racje...Prosta odpowiedzia na to jest to ze im zwyczajnie szkoda charów - Przykład, Spaaw...

elo

wrogonastawiony
10-08-2007, 17:48
A nie pomysleliscie moze ze sa poprostu tym wszystkim zmeczeni ? Mieli juz prawie serwa w reku a tu taki numer... bo to fakt, ze wycofali sie bo tej zdradzie =/
Trzeba miec tylko nadzieje ze niektórym wladza uderzy mocno do glowy i przy pierwszym podziale vision duski wroca ;p

Gulka
10-08-2007, 17:52

Gralem od poczatku servera i nie jestem jakas choragiewka, pamietam czasu duskow i teraz vision, nie mowie ze jest cudownie, ale duski wojne przegraly i tyle, jezeli ktos gra na furorze musi sie z tym pogodzic. Gadac kazdy potrafi, spaaw dobrze zrobil jezeli chce sobic pograc i tyle. A jak duski nadal gadaja co to bedzie etc. to niech sie loguja i bija dalej, bo siedziene na innych servach nie jest metoda do zwyciestwa.

Vlaaaadek
10-08-2007, 19:39
A wiecie noobki ze spaaw jeszcze nikomu nie dal tych 5 baniek ? :( Zal mi was ploteczki z pod Depo Ab Yo! _/

Trevour
10-08-2007, 20:20
@up.
Hmm, a jeżeli nie dał tych (5kk) to co zrobił że jest FREE !? Panie wtajemniczony.

Kaffexo
10-08-2007, 20:55
Gralem od poczatku servera i nie jestem jakas choragiewka, pamietam czasu duskow i teraz vision, nie mowie ze jest cudownie, ale duski wojne przegraly i tyle, jezeli ktos gra na furorze musi sie z tym pogodzic. Gadac kazdy potrafi, spaaw dobrze zrobil jezeli chce sobic pograc i tyle. A jak duski nadal gadaja co to bedzie etc. to niech sie loguja i bija dalej, bo siedziene na innych servach nie jest metoda do zwyciestwa.

Nie bądź taki mądry, bo głupich zabraknie. Kto powiedział że jest koniec wojny?
Poprostu Duskiness ma w przeciwieństwie do Virzyn Rl Life.:):):)

slayton
10-08-2007, 21:09
Nie bądź taki mądry, bo głupich zabraknie. Kto powiedział że jest koniec wojny?
Poprostu Duskiness ma w przeciwieństwie do Virzyn Rl Life.:):):)

Jesli pandoria dla ciebie to RL life to gratz

Masywny_Titania
10-08-2007, 21:26

pwnz0r3d <10znakow>

sallceson
10-08-2007, 21:42
Jeśli Vision będzie w stanie rządzić serwerem lepiej od Duskiness za czasów ich świetności, to będzie można wybaczyć im PA/PK etc
Póki co rządzą za krótko aby możnabyło już cokolwiek im wybaczać - niesmak pozostał. Z pewnością znajdą się osoby nadużywające władzy, ale mam nadzieję że Katrila ich będzie temperował. Jeśli uda się utrzymać Furorę jak pokojowy świat, z dobrą władzą i przyjemnymi graczami, to Polski Server jakim niewątpliwie jest Furora będzie naszym powodem do dumy.

Dlatego - powodzenia Vision, mam nadzieję że wykonacie swoją robotę prawidłowo. Póki co tęsknię za Duskami ;]

a wogóle... Furora bez wojny jest strasznie nudna ;] i nie wierze że nie będzie nigdy podziału w Vision. Bo to nie koniec wojny (chwilowo tak ale ostatecznei nie :D).

Pozdro dla Neutralnych ;]

a o Wolnym Spaawie - co was obchodzi jak? ważne że jest wolny* i jakoś to sobie załatwił.

* - czy rzeczywiscie wolny to nie wiem, bo Vision zdolne by było do huncenia go nawet gdyby płacił te 5kk paymentu ;]

DuskinessvsVision
10-08-2007, 23:08
@up.
Dokładnie. Też życze powodzenia Vision w rządzeniu servem, póki co im to wychodzi.Najlepiej by było dla wszystkich gdyby Vision dało się wypłacić, a taifunowi i czipsowi i innym raczej nie da.Jeżeli nie da im okazji do wypłacenia Duskiness z pewnością będą robić pojedyncze fragi, nie będą expić=skończy im się kasa=pa.

alahakbar
10-08-2007, 23:32

Wiesz chlopczyku ze cale duskiness siedzi od tygodnia w szczecinie i baluje? Oni raczej wiedza co to rl life, nie to co twoj idol imco ktory nie ma matury a w swoje 20 urodziny byl 18h online.

@masywny titania
Ty lepiej swojego starego zoownuj to ci do wanny przestanie wchodzic.

Cya

TaakHckaaT
10-08-2007, 23:40

jesli pandoria dla ciebie to 3 osoby to gratz

Lubie_orzechy
11-08-2007, 00:22

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chcielibyscie wiedziec ;p
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Earth
Poziom: 345
Skille: 345/345
Poziom mag.: 99

Tez bym chcial...

elo

Hellraiser
11-08-2007, 03:13
Ja osobiscie calym sercem jestem za Duskami, ale masz racje...Prosta odpowiedzia na to jest to ze im zwyczajnie szkoda charów - Przykład, Spaaw...

elo

No, Spaaw to ma jedną z lepszych pozycji nowego startu z ekipy Duskiness po spłaceniu się, 3. lvl'e do 200., 3. pozycja w rankingu, nie mieszka w Polsce więc lagów to on chyba nie ma atm na Furorce, jak my bo chyba duży % jeszcze je ma jeśli się nie myle. I chciałbym jeszcze powiedzieć że jeśli tyle zapłacił to jednak lubią go pieniądze. I chyba też bym na jego miejscu poszedł na ugodę. Z resztą Spaaw ma tu account, i jeśli będzie chciał to coś napisze.

Mistrzunio_II
11-08-2007, 10:41
Ludzie spaaw nie ma w gotowce tyle kasy ;X

Powiem tylko tyle ze zapłacił już jedna rate. A expic może tylko w ustalonych godzinach. Inaczej. Od godziny X do X spaaw coś sobie zajmuje i nikt go nie może wywalić z expa. Może też expic w innych godzinach ale kazdy moze go wyjeb@#@#@ z expa ;P

:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

QuanChi
11-08-2007, 11:05

1/2 Furory to nooby? A ta 1/2 która gra tu już od jakiegoś czasu pamięta. I wie jak było.

Więcej mówią niż robią? No wiesz, są wakacje i byłem miecha nad morzem, wolę je jednak spędzić tam niż przed ekranem monitora. Tym bardziej, że czeka mnie teraz ciężki rok i nie będzie tyle czasu na pierdoły. W końcu idę do gimnazjum Xd

ehuehue

Loocy
11-08-2007, 14:15
Mistrzunio - chyba masz jakies stare informacje ;] niedawno byłem pod domkiem Spaawa to miał więcej niż 500cc ;]

Smerfu
11-08-2007, 14:29
-spaaw jest free
-nie zaplacil 5kk, nawet 1kk
-oj zdziwil bys sie ma znacznie ponad 5kk
-nie wiem gdzie wy macie walczaca gildie Dusk na Pandorii, tam raptem ma chary 2 osoby z Dusk na ponad 30 osobowa ekipe
-ostatnie X stron na tym forum to stek glupot, plotek, i tekstow typu 8lvl do 8lvla pod depo Carlin o polityce serwera, smiac sie czy plakac?

Wigget
11-08-2007, 14:29
;(Mistrzunio - chyba masz jakies stare informacje ;] niedawno byłem pod domkiem Spaawa to miał więcej niż 500cc ;]

APOaooapoapKPDSAKASPO

Te-besque
11-08-2007, 16:03
Ta? Duski są tak super, że nawet mnie zatyka...oni mają rl life, oni potrafią rządzić serverem (czy wy naprawde tak szybko zapominacie co się działo? Taifun nawet swojego Czipsa wywalał z wrl;/).. mają impreze w Szczecinie! .. a tak btw.. nasz meeting w Gdyni był również świetny=D!

Btw.. Wasze daremne wyzwiska i "dissy" na mój temat plx zostawcie dla siebie.. bo ja was nie obrażam więc wymagam tego samego od was:)

sallceson
11-08-2007, 16:34
powrót Vison na forum?

QuanChi
11-08-2007, 16:37
a tak btw.. nasz meeting w Gdyni był również świetny=D!

Kąpaliście się w tej brudnej zatoce? ;S

Te-besque
11-08-2007, 16:47
Kąpaliście się w tej brudnej zatoce? ;S

Nie kąpaliśmy się bo pogada nie dopisała zbytnio:D Ale ważne, że sporo osób dotarło, mieliśmy okazje się spotkać i w ogóle najsik=D

QuanChi
11-08-2007, 16:53
To kto tam w ogóle był?

Bartholomew
11-08-2007, 16:54
15:40 You see Kertoss (Level 47). He is a royal paladin. He is Vice-Leader of the Black Terrorr (Hail Vision).
chwile po tym dostal payment na 10k od kogos z vision. nie warto lizac dupy ;s

@ up
w konia was robi, jesli mieli meeting to chyba w venore, bo kto by ich oderwal od kompa?? ;D

Velvecik
11-08-2007, 17:04
Siedzieli w pokoju Imargama i podziwiali, jak zabija smoki. :D

Te-besque
11-08-2007, 17:05
To kto tam w ogóle był?

Gdańsk: Katrila, Imargam, Zwidek, Niraet, Neltharion

Gdynia: Yenx, Nefari, Efreo, Yoob, Madi, Zbylu, Arhaox

Płock: Qel :D, Masakrowiec, Ewa

Chełm: Lady-Maximus, Yeetro, Rodrigez

Wrocław: Gohan Oblivion, Al Inferno, Raven'gru

Suwałki: Venz, Blokers Ivan, Gandalf Groźny

Kraków: Kerston

Warszawa: Vuaevo~, Youen

+znajomiiiiiiiiiiiiiiii=P

Smerfu
11-08-2007, 17:10

i zapewne wynajeliscie kafejke internetowa na noc robiac ostre pg xD

Te-besque
11-08-2007, 17:13
i zapewne wynajeliscie kafejke internetowa na noc robiac ostre pg xD

Yh czemu mielibyśmy brać z was przykład?:P

Proszewas
11-08-2007, 17:52
Odin jeszcze był

Fire Necromacer
11-08-2007, 18:29

Jesli moge ciebie prosic, zorientuj sie, czy tych 3 ludzienkow nie jest z Chelma. Mowiac, ze mieli specjalny zjazd tam, to... :*

alahakbar
11-08-2007, 18:59
Ta? Duski są tak super, że nawet mnie zatyka...oni mają rl life, oni potrafią rządzić serverem (czy wy naprawde tak szybko zapominacie co się działo? Taifun nawet swojego Czipsa wywalał z wrl;/).. mają impreze w Szczecinie! .. a tak btw.. nasz meeting w Gdyni był również świetny=D!

No... wszystkie psy szczekaly jakie to bylo w gdansku batorzenie, wpadlbym cie odwiedzic ale sex za pieniadze mnie nie interesuje.

Pozdrawiam. ;p

Te-besque
11-08-2007, 19:14
No... wszystkie psy szczekaly jakie to bylo w gdansku batorzenie, wpadlbym cie odwiedzic ale sex za pieniadze mnie nie interesuje.

Pozdrawiam. ;p

Mhm jak słucham ludzi takich jak Ty to jestem za zlegalizowaniem aborcji..
no i z reszta "nie kloc sie z glupim, bo ktos nie zauwazy roznicy miedzy wami"

Pozdrawiam ;-)

Masmix
11-08-2007, 19:24
@Qel:
A Raven aby na pewno byl na meetingu?
Doszly mnie sluchy ze akurat mial wesele siostry.

Te-besque
11-08-2007, 19:44
Owszem był;-)

DuskinessvsVision
11-08-2007, 19:57
@Qel
Niestety, ale z tą aborcją to już stary i oklepany text< więc nie zabłysłaś :/

Te-besque
11-08-2007, 20:13
A czy miałam taki zamiar? Poprostu takich ludzi jak Ty ignoruje, ale wbrew pozorom tego też musiałam się nauczyć ;-)

A teraz wez chlopaku znikaj z tego forum i wracaj wylizywac (zapewne przepyszne skoro non stop za*******asz) czokosy Dusków

DuskinessvsVision
11-08-2007, 20:15
To nie mogłaś powiedzieć normalnie?A propo biedna riposta, wymyślona w ostateczności.

Vlaaaadek
11-08-2007, 20:29
A 'czokos' Andiego jak smakuje ?

Hellraiser
11-08-2007, 20:31
Chill mates, chill please,..

Ktoś już zrobił forum, by tylko się wyzywać więc możecie tam kroczyć atm,..

SytyGibon
11-08-2007, 21:42
'A czy miałam taki zamiar? Poprostu takich ludzi jak Ty ignoruje, ale wbrew pozorom tego też musiałam się nauczyć ;-)'

najpierw dowiedz sie co znaczy slowo 'ignorować' bo chyba nie wiesz odpisujac na kazdego jego posta ;o

'A teraz wez chlopaku znikaj z tego forum i wracaj wylizywac (zapewne przepyszne skoro non stop za*******asz) czokosy Dusków'

ty juz wiesz gdzie lepsze ; ]

Slovik
11-08-2007, 22:53
Chill mates, chill please,..

Ktoś już zrobił forum, by tylko się wyzywać więc możecie tam kroczyć atm,..

Przeczytajcie ten post 10 razy, policzcie do 10 a jak nie pomoże to jeszcze raz!

@edit

A dlaczego takie freezy i kicki ? Foxy Darow prawie padl na hydrach 2 dni temu przez freeza...

Velvecik
11-08-2007, 22:57
Mhm jak słucham ludzi takich jak Ty to jestem za zlegalizowaniem aborcji..
no i z reszta "nie kloc sie z glupim, bo ktos nie zauwazy roznicy miedzy wami"

Pozdrawiam ;-)

Nimfo makijażu, pisze się zalegalizować, nie zlegalizować.

Res'tes
11-08-2007, 23:18

Ty lepiej wyjdź,i tak dla ludzi na poziomie jesteś zwykłą szmatą, i idź poniszczyć cudzą pracę (Tryku, Magrami, Caltus)

No , chyba że wolisz robić coś innego z chłopcami z Vision; d

alahakbar
11-08-2007, 23:22
Nimfo makijażu, pisze się zalegalizować, nie zlegalizować.

Qel ssala orzeszki(nie mylic z Orzechem), wielu profesorkom wiec na ortografii sie pewnie troche zna, to raczej literowka.

Ale zebby nie robic oftopu to powiem ze faktycznie Imcio przez pare dni nie expil, wiec jakies wakacje zapadosy tam mialy, szkoda ze pogoda nie dopisala i morza w tym roku nie zobaczyli, no nic do nastepnych wakacji xD

Btv "czokosy"-bardzo fajne slowo, zapytalem nawet o nie "pana google" ale "on" nic nie wiedzial, mi kojazy sie to z lizaniem odbytu, stwierdzenie kapuchy zas podsunelo mi na mysl sex oralny. Ada Ty jestes elo wiec wyjasnij mi o co z tym chodzi. Plx;)

Proszewas
11-08-2007, 23:28
Co to wam daje wyzywanie sie na forum ; p ?? jakaś satysfakcje macie że wyzywacie na necie?? każdy jest kim jest i nie wasza sprawa...

@down
brawo ;p

Borin
11-08-2007, 23:36
Jak was w*****a Qel, to nie dajcie jej poexpic na furorze. Ponoc masz tam palla na faccu z niezlym lvl. Czy to prawda?

@ Topic (*****enie qel)
Czemu nazywacie ja dziwką itd.? To ze wyglada lepiej od was 8o i to ze jest w vis, to najlepiej ja o*****c?

Tibia to tylko gra... NIE PRZEŻYWAJCIE TAK TEGO xD.

QuanChi
11-08-2007, 23:46
Ale zebby nie robic oftopu to powiem ze faktycznie Imcio przez pare dni nie expil, wiec jakies wakacje zapadosy tam mialy, szkoda ze pogoda nie dopisala i morza w tym roku nie zobaczyli, no nic do nastepnych wakacji xD

Hehe od 16-20 Imargam na mitingu a później chodu do domu bo expowisko zajęte. To są plusy mitingów we własnym mieście Xd

Res'tes
11-08-2007, 23:51
Jak was w*****a Qel, to nie dajcie jej poexpic na furorze. Ponoc masz tam palla na faccu z niezlym lvl. Czy to prawda?

@ Topic (*****enie qel)
Czemu nazywacie ja dziwką itd.? To ze wyglada lepiej od was 8o i to ze jest w vis, to najlepiej ja o*****c?

Zrób koleś 149 msa, 149 EK, 103 Msa, strać przez jakaś dziwke z wrodzonom chorobom do oszukiwania przyjacieli(Chłopaków?<czyt. Magrami>) i poczuj jak to miło...

slayton
11-08-2007, 23:53
Skoro mieliśmy pisać o wojnie na furorze trzymajcie sie tego. O meetingach i innych sprawach zróbcie nowy temat.

Dlaczego sadzicie że Qel to k***a??? Bo spotkala sie ze swoimi kumplami z gildi???

Wiem że teraz pare osob napisze że liże jej dupe, żebym te cenne uwagi zachował dla siebie.. A szczerze, mi to jebie....

alahakbar
11-08-2007, 23:53
@up
Masz prawo zapytac, nizej masz odpowiedz.

@ Topic (*****enie qel)

Nah, w vision znajdzie sie na pewno sporo normalnych ludzi. Ale powiedz mi jak nazwiesz osobe ktora wykorzystujac swoja urode (powiedzmy sobie szczerze, malenkim malenstwem to ona nie jest) wyludza od kogos hasla dzieki ktorym bogaci sie o ladna sumke i w dodatku niszczy czyjas prace? (nie mowie o magramim ale caltus czy tryku?). Prostytutce wiesz za co placisz, taka praca, a to co robi ona to kurestwo.

Fallathanu
11-08-2007, 23:54

Zapomnialas napisac ktorzy dostali wpierdol :(

Na forum tak pyskujesz a jak do Ciebue dzownilismy to tate dawalas i razem nas straszyliscie ze do sadu nas oddacie rotfl

Vlaaaadek
11-08-2007, 23:58
Hahahahaa Beeeeeeeeeeeeeeeeka :d nasza forumowa kurewka raczej sie nie podniesie po ciosie zadanym przez falla~ xd

Res'tes
11-08-2007, 23:59

Na forum tak pyskujesz a jak do Ciebue dzownilismy to tate dawalas i razem nas straszyliscie ze do sadu nas oddacie rotfl

OWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNED OWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNED OWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNED OWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNED OWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNED OWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNED OWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNEDOWNED OWNEDOWNED

p.S wytłumaczyłaś tacie co zrobiłaś z 3 charami nie Twoimi xD? Podajcie ją do sądu: P

Vlaaaadek
12-08-2007, 00:00
No ale Qel to przeciez niewinna istotka ktorej tylko milosc w glowie :(

Borin
12-08-2007, 00:02
Czytajac posty up:
- Macie racje, to bylo hamskie. Sam ostatnio mialem haka ( THX KOLEDZY ), i sie troche wkurzylem xd.
- Naiwnosc kosztuje.
- Gdyby mnie tak haknela, wkoncu dowiedzialbym sie gdzie mieszka... I by miala uraz do konca zycia ... ( zaraz ktos mnie wezmie za psychopatycznego gwalciciela) to byl zart ;)

RADA NIE UFAJCIE ŁADNYM DZIEWCZYNOM, BRZYDKIM TEZ NIE xD.

QuanChi
lol Fallek, kto dostał wpierdol? : P Opowiadaj albo zaloguj na tibie ; p

Res'tes
Qeeeeeeeeeeeeliene powiedz tacie żeby napisał posta kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vlaaaadek
12-08-2007, 00:04
Czytajac posty up:
- Macie racje, to bylo hamskie. Sam ostatnio mialem haka ( THX KOLEDZY ), i sie troche wkurzylem xd.
- Naiwnosc kosztuje.
- Gdyby mnie tak haknela, wkoncu dowiedzialbym sie gdzie mieszka... I by miala uraz do konca zycia ... ( zaraz ktos mnie wezmie za psychopatycznego gwalciciela) to byl zart ;)

RADA NIE UFAJCIE ŁADNYM DZIEWCZYNOM, BRZYDKIM TEZ NIE xD.
Tyle ze ona i Magrami spotkali sie na RLu a wiec to jeszcze bardziej podle kurestwo :P
Peja - Materialna Dziwka ; ]

ruts
12-08-2007, 00:07

Falla~, pobiliscie kogos bo w grze was ujebali?? To naprawdę pokazuje jak rozgarnięci jesteście - jak gówno patykiem.

żenada.

@ mastahy z Pandorii
dostajecie wj3b wiec trzeba powalczyc na forum. cos tu smierdzi Duskami :p

@down nizej
nie odpisuje bo mnie zatkalo ;p jak kazda wasza celna riposta

Res'tes
12-08-2007, 00:11
Falla~, pobiliscie kogos bo w grze was ujebali?? To naprawdę pokazuje jak rozgarnięci jesteście - jak gówno patykiem.

żenada.

@ mastahy z Pandorii
dostajecie wj3b wiec trzeba powalczyc na forum. cos tu smierdzi Duskami :p

Idz walczyć 8 sorcem ubijając trolle

Edit: Sory, idz 66 edkiem robionym 3 lata ubijac roty xD

Borin
12-08-2007, 00:12
@ Vladek
No racja.
Za spotkanie z nia w rl, to bym moze oddal maks. swojego noob chara ( qel nieobraz sie ale niecenie cie az tak xd )

sleepak
12-08-2007, 00:17
A dacie numer do niej???

Proszewas
12-08-2007, 00:17

nikt wpierdol nie dostał :<<

Borin
12-08-2007, 00:26
Gra ponoc pallem, na faccu z w miere dobrym lvlem. Jedynie czego nie wiem to jej nicku . QEL JAK TO BEDZIESZ CZYTAC WYPOWIEDZ SIE

Fallathanu
12-08-2007, 00:32
@ruts

Hey forum trollu, przecztaj mojego posta jeszcze raz, potem drugi raz, potem trzeci raz ,tak do znudzenia, az zauwazysz czemu Twoja wypowiedz jest bez sensowna. Czy ja napisalem ze kogos bilem ? Zal mi takich jak Ty,elo

Wigget
12-08-2007, 00:34
idzcie lepiej na dwór zamast pastwić się na tej dziewczynie... tak was boli że się spotkali na rl że musicie jej jechac ?

kurwa ta głupia gierka wam robi papke z dekli

Te-besque
12-08-2007, 00:34
Mhm... Oj Fallus.. jesteś jeszcze bardziej żałosny niż Ci się wydaje:) Mój tata śmiał się napewno bardziej od was.. Jak wam coś czasami powiedział nie wiedzieliście co robić więc najprostszą drogą-pym pym pym.. odłączaliście się:)
Ze mną chyba nie rozmawialiście... bo nigdy nie mogliście mnie zastać..chyba, że dzwoniliście o 4 rano.. to tak jak normalny człowiek- spałam.
Dzwoniąc obrażaliście moją mamę, rodzinę. Wiesz ile po takim czymś jesteś wart?
Zachowałeś się jak dziecko jadąc na rodzinę. Ej powiem Tobie jedno, a Ty zapamiętaj.. pamiętaj bizonku rodzina to rzecz święta, jej się nie tyka lepiej zostaw ją w spokoju. A tacy jak Ty to niech się pier..ą wiesz co niech robią. Twoje pojechanki napewno mi nie zaszkodzą. Mogłabym zmieszać Ciebie z błotem, ale powiedz po co? Mogłabym Twoją matke nazwać zwykła penerą, tak jak nazwaliście moją przez telefon.. lecz tego nie zrobie bo szanuje ludzi!
Na koniec mojej krótkiej wypowiedzi.. błagam Ciebie bizon nie siedź tyle w internecie bo dostałeś chyba wirusa. KKTHXBB

Do reszty.. Im bardziej chcecie mnie wkurzyć tym bardziej was olewam..

Przynzaję nigdy nie sądziłam, że potrafie zrobić tak obłudną rzecz. Możliwe, że plunięcie komuś w twarz jest milsze od tego co zrobiłam. Możliwe także, że jestem okrutną osobą, ale jak długo można wytrzymać wyzwiska, wyrzucanie z tsa, poniżanie. Magrami nie był święty.

---------------
Może obrażanie mnie na forum jest dla was zabawne, daje wam to szczęście, lecz tak naprawdę jesteście zagubieni w swoim małym świecie. Szara rzeczywistość ukazuje prawde o nas. Jaką prawdę widzicie w lusterkach?
kkthxbb

---------------
Co do meetingu.. nikt nic nie dostał.. my waszych meetingów nie komentujemy.. więc również powstrzymajcie się od swoich jakże "mądrych" a zarazem "ciętych" ripost bo i tak wam to na dobre nie wychodzi.
Meeting był supeeeeeer krejzi udany ! xD helllo!

KKTHXBB

Borin
12-08-2007, 00:37
Jej fotki (o ile to jej ) na photobuckiet wcale nie sa takie zle. No ale nie mowie ze jest piekna, brzydka to ona tez nie jest.

Lubie_orzechy
12-08-2007, 00:37

Po prostu wyjdź z Forum 16-levelowcu !! xDD A co Vision Cie nie wywaliło w gildii jak zrookowałaś (niby) sobie chara?? Przecież już sie nie nadajesz, nie możesz walczyc, to dziwne, zawsze jak Vision było pewne że wygra robiło roszady:

Niepotrzebni: Bej
Lizodupy + Frajerzy Imcia: Elo

Ty pewnie jesteś z rodzaju lizodupów ewentualnie frajerów jeżeli zostałaś w Vision...

Pa kotq ;*;* ala bizonku ;*;*

SZANUJESZ LUDZI MOWISZ ?? YHYM...Magrami~~~~Caltus~~~~Tryku~~~~
Wiec mi tu słonce Ty moje najukochansze zwyczajnie nie P I E R D O L ;*;* Gadanie ze szanujesz człowieka, Duskiness to Marsjanie?

Fallathanu
12-08-2007, 00:39
"Bosheeeeeee" biedaczynko Ty , taki jest problem ze ja nawet Twojego numeru nie mam ,mowiac dzwonilismy nie mialem na mysli siebie :( Tak tak ubaw byl po pachy po waszej stronie, jak Twoj tatus prawie ze slinil do telefonu i straszyl nas sadem itp Z toba tez koteczku nie raz rozmawiali to nie wiedzialas cos powiedziec, taka jestes tutaj pyskata szkoda tylko ze jak na ventrilo z nami siedzialas to sie balas odezwac slowem w ogole, mozliwe ze mialas cos w ustach, pewno dlatego nic nie mowilas, nie wnikam w to, kiedy sie w sadzie spotkamy skarbie ?

ruts
12-08-2007, 00:40
@Falla

To jesli cie tam nie bylo to po co piszesz cos co wiesz od kogos kto pewnie slyszal to od jeszcze innej osoby ktora w sumie nic nie wie itd.

@dzwonilismy
a jak mowiles po jakims battle "wygralismy" to tez nie miales na mysli siebie? za bardzo skupiasz sie w pisaniu postow na tym by komus w umiejetny sposob dojebac, no i ci to nie wychodzi.

Slovik
12-08-2007, 00:42
Skończcie tą dyskusje do ku wy nędzy! Falla idź walnij sobie browarka drugiego trzeciego później możesz sie tu pochwalić ile wypiłeś i idź znowu sie napij pozniej sie znowu możesz pochwalić i pójdź spać k ?

@Qel

No tak tylko dlaczego zrookowałaś Caltka i Tryka ? Prawda jest taka, że też nie jesteś święta.

Wigget
12-08-2007, 00:44
kurwa nie chodzi o spotkanie sie na rl z visionami a niech sie z nimi spotyka niiech sraja se po twarzach i liza dupy ale chodzi o to co sama tu na tym jebanym forum napisalo gdzie przyznala sie do tego co zrobila magramiemu itp.ale ty 8 lvl z non pvp skad mozesz wiedziec o furorze masz tyle pojecia co kolega z rotw badz troli ci powie

patrz na podpis przyjacielu

zastanawiającym jest dla mnie to co komputer robi z ludzimi...

Fallathanu
12-08-2007, 00:45
@Falla

To jesli cie tam nie bylo to po co piszesz cos co wiesz od kogos kto pewnie slyszal to od jeszcze innej osoby ktora w sumie nic nie wie itd.

Boze glupota takich ludzi jak Ty nie zna granic, a moze siedzialem wtedy na ventrilo i slyszalem rozmowe ? Ty pewno slyszales dzisiaj jakas nowine w ab pod dp, opowiedz nam co tam nowgo w swiecie slychac, pewno wiesz duzo wiecej od nas "dziewiaty lewelu"

Dobra styka tego pisania, odezwe sie za miesiac.. opowiem Wam jak bylo z qel w sadzie, moze ubijemy jakis interes, wiecie dam qel 10 k za blowjob, pasuje ? ;*

Borin
QEL ODPOWIOEDZ NA ! PYTANIE :
JAKI LVL MASZ JUZ NEW CHAREM. Na nick nie licze, bo z rozmowy z sephriotem , moglem sie domyslic ze masz lvl na ktorym da sie ciebie szybko ubic.

Slovik
ty sie na tym forum sprzedawczyku nie udzielaj okej??

Mam takie same prawo jak ty i mogę się tu udzielać, a ty mi w tym NIE przeszkodzisz.

Nie rozumiem dlaczego nazywasz mnie "sprzedawczykiem" ?

@down

Qel zrookowała swojego chłopaka (Magramiego), Caltusa, Tryka.

Magramiego za to, że coś powiedział.

a 2 pozostałych to własnie sam nie wiem ;/

Calorn
12-08-2007, 00:48
Bardzo wasze wypowiedzi są ciekawe, szczerze nie wiem co qel zrobiła magramiemu, ani też nie widziałem jej zdjęć, aby oceniać jej wygląd (może ktoś ma to niech zapoda, choćby nawet na priw) btw, co za nową gildie robicie "Fatum" nie lepiej zostać w duskach? :)

Lubie_orzechy
12-08-2007, 00:50
Po prostu wyjdź z Forum 16-levelowcu !! xDD A co Vision Cie nie wywaliło w gildii jak zrookowałaś (niby) sobie chara?? Przecież już sie nie nadajesz, nie możesz walczyc, to dziwne, zawsze jak Vision było pewne że wygra robiło roszady:

Niepotrzebni: Bej
Lizodupy + Frajerzy Imcia: Elo

Ty pewnie jesteś z rodzaju lizodupów ewentualnie frajerów jeżeli zostałaś w Vision...

Pa kotq ;*;* ala bizonku ;*;*

SZANUJESZ LUDZI MOWISZ ?? YHYM...Magrami~~~~Caltus~~~~Tryku~~~~
Wiec mi tu słonce Ty moje najukochansze zwyczajnie nie P I E R D O L ;*;* <3<3<3<3
Gadanie ze szanujesz człowieka, Duskiness to Marsjanie?

Również rzadam odpowiedzi na pytanie :P

Borin
12-08-2007, 00:50
@ Calorn
Wejdz na www.photobucket.com wpisz qel i sie pokaze.... Dla niektorych laska dla niektorych .... .

Slovik
12-08-2007, 00:52
WIGGET

ja kurwa nie gram w ta jebana gre od kilku miechow a ty mi tu z takimi tekstami ...

Wez Ku wa przeczytaj jego wypowiedz 40 razy i 10 razy to co napisałeś i sobie powiedz, że jestes debilem

a tak w ogóle to nie było tak tylko :

Vision zaczęło robić PA to tu napisałem i rozwinął sie ten temat ( 150 stron dalej ) obecnie jestem neutral ani za Vision ani za Dus~ a skoro nie robią PA to poprostu gram i nie pisałem HAJL VIRZYN albo HAJL TAJFUN!111 oneoneoneo, więc nie rozumiem dlaczego mnie nazywasz sprzedawczykiem?

Borin
12-08-2007, 00:55
QEL, odpowiedz na pytanie, jaki masz lvl i prof? NIe chcesz nie mow. Rozszyfrowanie twego nicku to tyko kwestia czasu. I wiedz ze na zadnym lvlu nie jestes bezpieczna. Marco Vi sie o tym przekonal jak zszedl na 1 combo z sd od grupy 20 lvli.

Atahun
12-08-2007, 00:55
zastanawiającym jest dla mnie to co komputer robi z ludzimi...

chyba chodzi mu o to co robi komputer z ludzmi siedzacymi 24/h nie??no nie wiem moze olsnisz mnie explo makerze pod dp w ankh z addonem huntera(rekawiczki)

Slovik
12-08-2007, 00:56
Skoro masz nie równo pod sufitem i nie umiesz doczytać, co on napisał to chyba tyle siedzisz Widzewiaku ?

Te-besque
12-08-2007, 00:57
Patrząc na te komentarze wiecie ile jesteście wart?

Nie piszę, że jestem święta i w ogóle.. co miałam zrobić- zrobiłam. Ale szczerze? to pie...;-)

Falluś
Wez kurwa na serio sie zastanow co ty opowiadasz ludziom i jakim lizidupem jestes, to jest twoj sposob na zycie?? lizac rowy kazdemu kto sie nawinie??

Do innym podbnych do Falla...tępi jesteście i to chyba widać. Bardzo puste teksty, myślicie, że jesteście najlepsi. Forum podobnie jak tibia to zabawa, lecz żeby się pobawić jest potrzebna mała wprawa.. sorry, ale u was to przesada.

To co zrobiłam to sprawa między mną Duskami a tu wszyscy nagle są wmieszani!

Kiroy Wind
12-08-2007, 00:57
@Atahun
Ty jestes jakiś upośledzony chyba. Pier**** takie głupoty, że tego się czytać nie da. Na wszystkich w koło naskakujesz, a może byś spojrzał na siebie, bo chyba nie jesteś taki super "cool" za jakiego się masz.

@Fallathanu
W sumie nie wiem czy jest się czym chwalić, że wydzwaniasz do kogoś po nocach i bluzgasz jego rodzinę.

Borin
12-08-2007, 01:01
QEL nie wracaj juz do tematu fallego , Odpowiedz na moje pytanie xd.

Kiroy Wind
12-08-2007, 01:06
n/c okej jestem uposledzony chyba pojde badania na downa zrobic.
PS. juz ide jak mnie zamkna w zakladzie to pisac nie bede bb ostatni post przed zakladem narka wymiataczu z gdanska:D

Jeżeli Ci chodzi o to, że jestem z Gdańska to nie mam nic wspólnego z Vision ani Dusk~~ patrze na to wszystko z neutralnej strony i stwierdzam, że posty Dusków są żałosne bo zamiast próbować robić coś w grze to skupiacie się na wyzywaniu Vision na forum. Przegraliście wojnę, pogódźcie się z tym i darujcie te "walki" na forum.

Te-besque
12-08-2007, 01:07
Pytać możesz wiedzieć nie musisz:)
A tak serio to nie gram.. miałam zamiar dalej zatruwać gre moim misiakom z Vision, ale nie chce mi się gosh:P

Borin
12-08-2007, 01:12
KURWA JESZCZE RAZ JAKIS ĆWOK POWIE ZE DUSKI NIC NIE ROBIA TO CHYBA argrrhhhr .... szkoda gadac. MISZCZU z innego serva , gdybys wiedzial to kilkanascie osob w tym niektore noob chary duskow walcza z vision i sojusznikami ( i nie tylko, ofiara padlo kilku biednych niewinnych 70+).

Kiroy Wind
12-08-2007, 01:15
@UP
wow jestem pełen podziwu ze duski noob charami zabijają jakieś random 70 lvle. Bo chyba jak narazie nikt z Vision jescze nie zginął? Z taką siłą jaką Duski mają mogliby chociaż od czasu do czasu kogoś zabić, a oni się nawet nie logują.

Borin
12-08-2007, 01:18
NIE WIESZ TO SIE NIE ODZYWAJ!
Ja wiem swoje. Nie bede podawal ludzi ktorych zfragowalismy puki leader nie da na to zgody ( nie bede zdradzac naszego ,,podziemia"). 1 vision padl :}.

@ Qel - zaskoczylas mnie wypowiedzia ze juz nie grasz. W 1 dzien mialo by sie na ciebie ekipke z 30 osob a tak to szkoda sdkow. Jak zrobia new serva bedziesz grala? Czy juz olewka?

Slovik
12-08-2007, 01:18
@up

Nie wiesz co to strach o chary ?

Lubie_orzechy
12-08-2007, 01:21
@UP
wow jestem pełen podziwu ze duski noob charami zabijają jakieś random 70 lvle. Bo chyba jak narazie nikt z Vision jescze nie zginął? Z taką siłą jaką Duski mają mogliby chociaż od czasu do czasu kogoś zabić, a oni się nawet nie logują.

Kolejny idiota przyszedł, h u j a wie, a sie w p i e r d a l a...
Sa na meetingu BOCIE (Mowiac w jezyku CS-a)

Bej:P

Kiroy Wind
12-08-2007, 01:22
Strach o chary? A jaki pożytek z nich mają jak nie mogą z pz wyjść??

Lubie_orzechy
12-08-2007, 01:23
Name: Anbaden
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 22
World: Furora
Residence: Venore
Last login: Aug 05 2007, 21:25:35 CEST
Comment: A.N.B.A.D.E.N.
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Aug 04 2007, 21:03:22 CEST Killed at Level 22 by Imargam

strom
12-08-2007, 01:23
Odpierdolcie mi sie od Ady pajace pierdolone. Co kurwa dala foty na photobuketa, spotkala sie z kumplami i jest kurwa. A moze duski sa kurwa pedałami bo sami chłopcy sie spotykaja co??

Skad wiecie może to ja kurwa zjechałem Magramiego a ona mi tylko pasy załatwiła...a może trzymałem ja za reke jak go zjeżdzała co?? Teraz czekam tylko na teksty jakis pierdolakow ktorzy mnie oskarża o wylgaryzmy...
Dalej śmiało....

Ada to dla ciebie<bukiet><buzki>

Lubie_orzechy
12-08-2007, 01:25
Odpierdolcie mi sie od Ady pajace pierdolone. Co kurwa dala foty na photobuketa, spotkala sie z kumplami i jest kurwa. A moze duski sa kurwa pedałami bo sami chłopcy sie spotykaja co??

Skad wiecie może to ja kurwa zjechałem Magramiego a ona mi tylko pasy załatwiła...a może trzymałem ja za reke jak go zjeżdzała co?? Teraz czekam tylko na teksty jakis pierdolakow ktorzy mnie oskarża o wylgaryzmy...
Dalej śmiało....

Ada to dla ciebie<bukiet><buzki>

Ludzie ten idiota sie zakochal !!!!l[[;

Borin
12-08-2007, 01:26
@ kiroy
A jakos nikt o ataku duskow na wykonujace PoI vision nikt nie wspomnial.
A w ogole po co 1 z dusk ma leciec zaatakowac jakiegos z vis. skoro zleci sie 20 h lvli na niego, przyklad : Atak naszych noobkow na gohana obliviona na d lair, zlecialo sie prawie cale vision i kilku 60+ lvli.

Calorn
12-08-2007, 01:26
W jaki sposób "wzieła" od niego passy, co dała mu dupy za to czy jak? ;D

Borin
12-08-2007, 01:28
Jak nie Ada to storm, kotq podaj nick w grze...

Kiroy Wind
12-08-2007, 01:30
@ kiroy
A jakos nikt o ataku duskow na wykonujace PoI vision nikt nie wspomnial.
A w ogole po co 1 z dusk ma leciec zaatakowac jakiegos z vis. skoro zleci sie 20 h lvli na niego, przyklad : Atak naszych noobkow na gohana obliviona na d lair, zlecialo sie prawie cale vision i kilku 60+ lvli.

Nie mówie, że ktoś ma solo lecieć bić Vision. Ale bez problemu mogliby od czasu do czasu zebrac się zabić kogoś, uciec w bezpieczne miejsce i się wylogować. Oczywiście rozumiem i szanuje, że próbujecie coś zdziałać noob charami. Ale gdyby Dusk~~ zaczęło robić coś main charami na pewno było by to łatwiejsze i efektowniejsze.

Slovik
12-08-2007, 01:31
Jak myślicie Belandy Asco to kto ? :D

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Qeleine/Vision/belandy.jpg

< z photobucketa Qel >

Kiroy Wind
12-08-2007, 01:34
Co masz na myśli?

Borin
12-08-2007, 01:34
Ludzie ten idiota sie zakochal !!!!l[[;

Jej fotki sa troche pociagajace ... szczerze mowiac nie dziwie sie mu.
Ale jednak to tylko fotki. Koles pewnie ma 10 lat i sie zawsze podnieca na widok jakies laski w necie lub w gazecie.

Lubie_orzechy
12-08-2007, 01:42
Ale wiecie...?
Może i ona jest ładna bo jest, ale ja osobiscie patrze po 50% na charakter i na wygląd, nie znam jej w RL, podejrzewam ze jest pieknisia, co mysli ze wszystko moze bo jest ładna, i ogladalaja sie tylko na jej dupe a nie za nia, to jest wielka roznica...Połowa tego forum to ludzie z przekroju 7-12 lat i oni zwyczajnie tego nie zrozumieja, dorosna beda dostrzegali inne wartosci niz zlapac dymac i tylko patrzec czy zyje...

Ladnie nakminilem nie :D ?

Teraz jedzcie po mnie, FAST !! plxplx, ze cos wiem a nie tylko maly pixelek bije malego pixelka na wiekszym pixelku zwanym Tibia...

Borin
12-08-2007, 01:44
UP
Fajnie ujete ale mala poprawka - nie tylko takie dzieciaki maja taki tok myslenia.
Ej Qel a ile ty w ogole masz lat xD?

Smerfu
12-08-2007, 02:00
Name: Anbaden
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 22
World: Furora
Residence: Venore
Last login: Aug 05 2007, 21:25:35 CEST
Comment: A.N.B.A.D.E.N.
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Aug 04 2007, 21:03:22 CEST Killed at Level 22 by Imargam

Aug 03 2007, 21:53:49 CEST Killed Marco Vi at Level 73 unjustified

Proszewas
12-08-2007, 02:03
moim zdaniem ten temat zakończył swoja karierę...

@Borin
forum to chyba nie miejsce do wypisywania prywatnych spraw ; p

@Lubie~
racja
wygląd to nie wszystko ; p

@co do oceniania Qel

nie jest szlorą ; p po prostu wykorzystała głupotę Magramiego ; p btw. znam "laski" które rozbierała sie w kamerce za itemy ; p wiec uspokójcie sie ; p

Borin
12-08-2007, 02:06
ahh :}
Domek 200k, 2 bp sd 10 k, mina Marco Vi - BEZCENNE!

Trzeba to powtorzyc xd.

Najlepsze bylo z tym 70 knightem, co po dedzie przylazl do nas i zaczol nam bluznic. 2 energy bomby 1 sd i koles po raz 2 padl xD.
Mozna bylo filmik nakrecic

Asertywny
12-08-2007, 02:17
o kurwa ten temat mnie roz*******a xddd <lezy>
hah nie no taka mala uwaga jak nie przestaniecie tak klnac to mozecie stracic temat ;p jak jakis modek wkroczy do akcji xD

oby nie bo fajnie sie czyta te wasze wypociny za 3 grosze

Proszewas
12-08-2007, 02:20
Użytkowników czytających ten temat: 16 (zarejestrowanych: 11, gości: 5)

rekord wakacji?

Suppcio
12-08-2007, 02:21
Rany zawsze jak to zajrzę ale to zawsze.... mam jakieś pompy.. ludzie
nic bardziej żałosnego nie widziałem. Czasem już sam nie wiem czy śmiać się czy płakać. te kozackie teksty Fall~ .. jeszcze jakby było sie czym szczycić.
to forum jest strasznie podobne do forum hiphop.pl albo poznanskirap.com gdzie 75 % ludzi którzy sie wypowiadają to dzieci Neo i rzucające kurwami na lewo i na prawo. troche k kultury.

nara dzieci

Rodri
12-08-2007, 02:22
Wszedlem tu tylko po to zeby skomentowac wasze niezwykle inteligetne wypowiedzi na temat Qel. Otoz Ada jest tutaj wyzywana, wysmiewana, oceniana i krytykowana za rzeczy ktore zrobila lub nie. Po pierwsze... kazdy czlowiek robiac cos w zyciu ma motyw, przemyslcie to. Po drugie, mowiac ze Ada jest ladna i glupia tylko pokazujecie swoja glupote... Jak mozna oceniac kogos z kim sie nigdy nie zamienilo nawet 2 zdan? Jest ladna to fakt, ale czy to znaczy ze musi byc zla z charakteru? Ja Ade znam juz jakis czas, spotkalismy sie na meetingu i moge wam powiedziec, ze jest wspaniala osoba z ktora warto bylo sie zobaczyc. Zal mi wszystkich piszacych tu na tematy o ktorych slyszeli jedynie od kolegow spod dp a jesli chodzi o Qel to jest zajebista i tyle... Poszedlbym za nia w ogien.

Asertywny
12-08-2007, 02:25
Wszedlem tu tylko po to zeby skomentowac wasze niezwykle inteligetne wypowiedzi na temat Qel. Otoz Ada jest tutaj wyzywana, wysmiewana, oceniana i krytykowana za rzeczy ktore zrobila lub nie. Po pierwsze... kazdy czlowiek robiac cos w zyciu ma motyw, przemyslcie to. Po drugie, mowiac ze Ada jest ladna i glupia tylko pokazujecie swoja glupote... Jak mozna oceniac kogos z kim sie nigdy nie zamienilo nawet 2 zdan? Jest ladna to fakt, ale czy to znaczy ze musi byc zla z charakteru? Ja Ade znam juz jakis czas, spotkalismy sie na meetingu i moge wam powiedziec, ze jest wspaniala osoba z ktora warto bylo sie zobaczyc. Zal mi wszystkich piszacych tu na tematy o ktorych slyszeli jedynie od kolegow spod dp a jesli chodzi o Qel to jest zajebista i tyle... Poszedlbym za nia w ogien.

rowek tez jej wylizales xddd?

Rodri
12-08-2007, 02:30
rowek tez jej wylizales xddd?

Jestes zajebiscie kreatywny, na prawde :)

Bartholomew
@up , ahaushaushauh :DDD

@ktos tam co pisal o tej qel

jak dla mnie to jest gowniara, to co zrobila magramiemu jest dla mnie ogromnym chamstwem, takich rzeczy sie nie robi ale ona jest za mala i za glupia zeby zdac sobie z tego sprawe co zrobila :/

Slovik
@3 up

idz karać na non-pvp

Asertywny
12-08-2007, 02:32
@3 up

idz karać na non-pvp

chcialem poprostu zobaczyc wasza reakcje xDD
edit@ a tak btw to wierz mi ze juz kilku zostalo ukaranych xd

Suppcio
12-08-2007, 02:37
chcialem poprostu zobaczyc wasza reakcje xDD
edit@ a tak btw to wierz mi ze juz kilku zostalo ukaranych xd

Jesteś pro..
a teraz spać bo późno już

papa

Asertywny
12-08-2007, 02:39
Jesteś pro..
a teraz spać bo późno już

papa

nie wiekszy niz ty :]

sallceson
12-08-2007, 02:54
mówiąc krótko

SKOŃCZCIE TEN POJEBANY TEMAT

jak widać wojna się skończła, piszę do Moda prośbę o zamknięcie tematu.

Załóżcie sobie właśny w którym będziecie mogli o*******ać kogo checie

naforum nic sie niedziało... nudyy... pojawił się JEDEN post Qel w wyniku czego w ciau 1 dnia powstalo z 15 stron w ktorym na zmiane obrzucano sie miesem

NO KURWA ZAL

bb i gl na nowej drodze życia

Asertywny
12-08-2007, 02:56
mówiąc krótko

SKOŃCZCIE TEN POJEBANY TEMAT

jak widać wojna się skończła, piszę do Moda prośbę o zamknięcie tematu.

Załóżcie sobie właśny w którym będziecie mogli o*******ać kogo checie

naforum nic sie niedziało... nudyy... pojawił się JEDEN post Qel w wyniku czego w ciau 1 dnia powstalo z 15 stron w ktorym na zmiane obrzucano sie miesem

NO KURWA ZAL

bb i gl na nowej drodze życia

^^ wyprzedzilem cie :P
@down -.^ nie zwrocilem uwagi :D

sallceson
12-08-2007, 03:00
^^ wyprzedzilem cie :P

moze ale to ja jestem autorem tematu ;]

Marbol
12-08-2007, 03:40
..... Czy ja napisalem ze kogos bilem ? ...

Otóż to :)
Potrafisz tylko pisać.

Świetnie Cię podsumował Morneth na forum na Pandorii (bo i tam chciałeś zabłysnąć swoim IQ):

Originally posted by Fallathanu on 02.08.2007 13:15:55:
> @Nilostan and co
>
>
> In my opinion you were so scared that Wulfgar is
> making pg and soon he'll be the highest player on
> server, your "Master" Thaldus told you to imagine
> some childlish reason to hunt him, because he was
> upset that boughtet few weeks before character will
> be defeat by someone who is better than him..
>
> You wrote something like "Server is open for
> everyone", so why your dogs are killing everyone who
> had contact with Wulfgar ?? Your silly words on forum
> are really annoying
>
> For me you are just a coward who knows that his power
> on this server is going down..

yeah, like always only good with speaking stupid posts on forum x) GZ! only that you can do now

Mor.

link -> http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1762802&pagenumber=4

SytyGibon
12-08-2007, 11:11
@qel
jestes strasznie glupia malolata ; p juz mi sie nawet nie chce pisac why i w ogole wystarczy twe posty poczytac... 'gosh jestescie glupkami a ja miluje pokoj i jest fajnie' ; o

@panowie
www.fotka.pl - jak juz czesc z was nie ma czasu zeby wyjsc z chaty i poogladac kobiety to tam sobie wejdzcie i jest w ch j i jeszcze wiecej 100x lepszych babeczek ;d

Borin
12-08-2007, 11:25
Najwiecej do powiedzenia maja ludzie którzy nie sa zwiazani z serevem... najlepiej isc za głosem wiekszosci i bluznic gdzie sie da i kogo sie da X(... nie?
ŻAL WOGULE.

Nie zamykajcie tematu przez jakis noobow ktore nie wiedza co sie dzieje.

Diablord
12-08-2007, 11:35
Wracam po paru dniach do domu i widze SPAM...
@Qel
Nie ściemniaj tutaj o szacunku itd... Zrookowałaś 3 chary (1 był mojego qmpla), perfidnie oszukałaś Magramiego który się w Tobie zakochał. Spotkaliście się na RL. Magrami był na tyle głupi, że dał Ci pass do 3 charów -.-
Nie ważne kto rookował te chary, ważne że TY dałaś mu passy i, że siano poszło do Visi0n.

@war
To nie koniec wojny, tylko spokój spowodowany wakacjami, pracą itd.

Res'tes
12-08-2007, 11:36
Wracam po paru dniach do domu i widze SPAM...
@Qel
Nie ściemniaj tutaj o szacunku itd... Zrookowałaś 3 chary (1 był mojego qmpla), perfidnie oszukałaś Magramiego który się w Tobie zakochał. Spotkaliście się na RL. Magrami był na tyle głupi, że dał Ci pass do 3 charów -.-
Nie ważne kto rookował te chary, ważne że TY dałaś mu passy i, że siano poszło do Visi0n.

@war
To nie koniec wojny, tylko spokój spowodowany wakacjami, pracą itd.

Masz do tego czegoś szacunek? ja bym napisał tobie

Katan
12-08-2007, 11:59
No jak nie koniec wojny to po wakacjach nie będą już mieli szans
na start każdy miał po ponad 100lvl więcej
a teraz już thellion, zwidek i inny tak ciśną z expem, że nie mają duski po co wracać

Diablord
12-08-2007, 12:04
"Nadzieja umiera ostatnia". Co za różnica jak pisze do qEL. Myśle o niej to co myśle, ona co innego mówi (pisze), a co innego robi. Szanuje wiele osób ale takiej zdrady nikt nie wybaczy chyba.
@bluzgacze
Ignorujcie Qel, Qel ignoruj tych co ci jada(napisałaś, że będziesz ignorować te głupie posty, a wciąż na nie odpisujesz i powstaje SPAM) i będzie spokój.

TaakHckaaT
12-08-2007, 12:06
ahh :}
Domek 200k, 2 bp sd 10 k, mina Marco Vi - BEZCENNE!

Trzeba to powtorzyc xd.

Najlepsze bylo z tym 70 knightem, co po dedzie przylazl do nas i zaczol nam bluznic. 2 energy bomby 1 sd i koles po raz 2 padl xD.
Mozna bylo filmik nakrecic

najlepiej bylo jak padl ostatnio 63 rp:D:D stoimy przed domkiem nevicka wpada koles i leci prosto do nas. combo i lezy. zaraz zbieglo sie cale vision i pilnowalo nas dopuki sie all nie wylguja ;ddd

Hegemmon
12-08-2007, 12:12
koniec offtopów