Pokaż pełną wersje : Vison vs Duskiness
Stron :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Heh, od początku byłem za Vision... Ale po tym co zobaczyłem... Ludzie, jak zabijacie to chociaż jakieś porządne lvle... Żal.br... Ima znoobił sie jak nie wiem ;/
Majestic
13-05-2007, 19:59
Cos Sie konczy cos zaczyna jezeli chcecie pomoc w tej wojnie gildi Dusikness I In Flames piszcie do liderow wchodzcie bedziemy walczyc o stara dobra furore ...
Aqo
May 13 2007, 02:08:18 CEST Killed at Level 85 by Imargam
and by Gohan Oblivion
:)
Nacpany_Wlodek
13-05-2007, 21:00
Duskiness ma nowego członka w szeregach:
Jibav on Furora xdddd
Velvecik
13-05-2007, 21:10
@Up
Jego comment: ponczek slajer :D
np.: taki Imargam ma 70 % ludzi w niej gdzieś i tylko czeka, aż Duski będą na tyle słabe, żeby wyrzucić niepotrzebny balast ze swojej gildii. Dowiedziałem się które osoby są na odstrzał i niedługo sie przekonacie, że dołączając do Vision nie będziecie wiecznie grać na Furorze.Wyboru!
Nie wiem czy ktoś zauważył ale dzisiaj z Vision został wyrzucony Pasterz the Axemaster :o
Czyżby Hellsir miał racje? ;)
Czemu draco opuscil vision ?? ;) ;) ;)
Hellraiser
13-05-2007, 21:33
Nie wiem czy ktoś zauważył ale dzisiaj z Vision został wyrzucony Pasterz the Axemaster :o
Czyżby Hellsir miał racje? ;)
U nich te roszady to normalka :P, chyba że coś zmienili w swoim image?
Diablord
13-05-2007, 22:19
Ci co uważają Taifuna za PA nigdy nie widzieli prawdziwego PA. Od kiedy pamiętam on zawsze uspokajał sytuacje, temperował zapał innych z gildi do wojny itd. Czasem musiał podejmować radykalne środki, żeby zapewnić względny ład na serverze. Vision tak jak obiecało niszczy server ;] Trzeba im przyznać, że są skuteczni, ale wkońcu trafi kosa na kamień.
Po maturach może wkońcu Vision dostanie baty ;)
Mistrzunio_II
13-05-2007, 22:26
Ci co uważają Taifuna za PA nigdy nie widzieli prawdziwego PA. Od kiedy pamiętam on zawsze uspokajał sytuacje, temperował zapał innych z gildi do wojny itd. Czasem musiał podejmować radykalne środki, żeby zapewnić względny ład na serverze. Vision tak jak obiecało niszczy server ;] Trzeba im przyznać, że są skuteczni, ale wkońcu trafi kosa na kamień.
Po maturach może wkońcu Vision dostanie baty ;)
Nie licz na to ;))...
A na servie przetrwają tylko najsilniejsi :evul: :evul: :evul:
Velvecik
13-05-2007, 22:32
Też uważam, że już niedługo skończy się hegemonia Vision.
Kiedyś na serwie był ład i porządek, teraz mamy syf.
Przejrzyjcie sobie najstarszy zachowany tu temat o Furorze, posty w stylu "Na PoH jest koleś xxx, wygania mnie i bije" i odpowiedzi ludzi z Dusk, że "Zaraz ktoś go ściągnie" etc
Było Wam wtedy źle? Mi się grało świetnie...
Wczoraj pod dp w Thais lata Zwidek na postaci Master Siatka z 2x FE, pomaga mu Ima i robią rozpierduchę jak małe dzieci. Żadnych zasad, jakby nikt poza nimi nie istniał, dla nich nikt inny się nie liczy. Za panowania Dusk takie incydenty nie miałyby miejsca.
BTW co do tego wczorajszego pekingu, Ima załapał przynajmniej 2 unjusty, na Gra'aw bo się złapał na deathliste, i na Lolek Show, 6lv knight... żal?
Co do sytuacji w Vision:
50 osób z czego 30 to popierdółki które nic nie znaczą i myślą, że dzięki temu że są w tej gildii spokojnie sobie pograją. Jeśli w końcu pojmą, że nic dla nikogo nie znaczą, może w końcu odejdą bo i tak ch*ja robią i stanowią tylko mięso armatnie.
Chodzi tu o osoby, które mają rangę Anita w Vision, i o połowę osób z rangą Rita.
Tyle.
Wybacz Igorku, nie wiedziałem :p Kiedy jedziemy nad jezioro jak rok temu? :D
wystarczy, że raz w roku na wigilie sie myjecie.
Hehe tak sobie czytam to forum i odrazu mi sie wesolo robi, nawet juz takiego offtopa nie ma kiedy wybanowali z forum Vision,
co to postow typu "dlaczego Dusk nic ine robi"
odpowiedz jest prosta, po co mamy cos robic skoro Vision to robi za nas, odkad natluklismy im troche osob noobami prawie nikt z Vision nie expi, jedyne co teraz robia to kluca sie, zabijaja miedzy soba i sciagaja paymentsy z kazdego kogo spotkaja.
Dlaczego Draco nie jest w Vision? bo ma w ***** Furore, pozatym nie odszedl tylko zostal wyrzucony za zrookowanie Qel.
My mamy czas, nam sie nigdzie nie spieszy, w Dusk zostala zgrana paczka, teraz dokladnie widac kto za kim stoi;) , mamy lvle, mamy kase a czas dziala na nasza korzysc. Niech sobie Vision troche porzadzi serwerem, zobaczymy kiedy ci ktorzy tak pa tygodni temu byli za Vision zmienia zdanie.
Jakos przez 2 lata gdy Dusk rzadzilo na serwerze nie widzialem na trade ani razu msg typu "sell protection", za to kazdy kazdego znal i grlao sie w miare spokojnie.
Teraz kazdy w Vision sprzedaje protekcje:) szkoda tylko ze ejst ona gowno warta i chroni tylko przed tym zeby nie zginac od osoby ktora nam jej udzielila, stuknelismy troche osob ktore za taka protekcje zaplacily i w zadnym przypadku nikt z Vision nie przyszedl pomuc spekowanemu biedakowi, ba za to czesto widze ludzi protected by ktos tam z Vision ale wpisy w death liscie od 3 innychmembersow Vision maja:D widac zeby grac teraz spokojnie trzeba placic kazdemu w Vision z osobna i do tego unikac Duskow bo dla nas sprawa jest jasna, placisz Vision=pomagasz im=oberwiesz od nas=]
Ciekawi mnie tylko za ile zostanie wprowadzona pricelista a za jej nieprzestrzeganie poleca hunty, wtedy na kazdego 20+ znajdzie sie powod do ubicia ;) Zreszta to juz nie to Vision ktore bylo pol roku temu, czesc charow jak Rhaziel czy Venz juz sprzedane, z tego co wiem kolejne 2 chary sa na sprzedaz, za to 30 osob to mieso armatnie ktore nie ma pojecia ani o wojnie, ani tym bardziej o rzadzeniu serwerem i robi dla nas za free fragi bo swrod "elity Vision" i tak zadnego respektu nie maja, niech taki nubek ktory ledwo tam dosedl nie zejdzie z Expa Imargamowi to bedzie kolejny wpis od "kolegow z gildii".
Pozatym zbliza sie koniec roku szkolnego/sesja i my akurat wolimy przejsc do nastepnych klas niz wbic 100k expa, przyjdzie czas ze sie ejszcze zabawimy:p
Velvecik
13-05-2007, 23:05
wystarczy, że raz w roku na wigilie sie myjecie.
Mam się śmiać, czy płakać nad Twoim niedorozwojem?
Ps: Sorry za karmienie trola.
sallceson
13-05-2007, 23:11
chcialbym aby dalej trwala aktywana wojna jak kiedys... mozna bylo popatrzec na piekne akcje Vision... i mam wrazenie ze piekni sa oni tylko podczas takiej wojny bo teraz po prostu woda sodowa strzelila do łbów :/
szkoda dobrej gildii ktora sie zeszmaciła swoim zachowaniem chociaz dalej mam nadzieje ze cos sie zmieni :)
Myślę że Vision[ów] już nic nie zmieni :o Jedyne co można teraz zrobić to wziąć się do pracy i przywrócić równowagę niegdyś tak wspaniałemu serwerowi jak Furora B)
No właśnie... Vision może i jest dobre w pvp... Ale tylko w tym ;/
Hehe tak sobie czytam to forum i odrazu mi sie wesolo robi, nawet juz takiego offtopa nie ma kiedy wybanowali z forum Vision,
co to postow typu "dlaczego Dusk nic ine robi"
odpowiedz jest prosta, po co mamy cos robic skoro Vision to robi za nas, odkad natluklismy im troche osob noobami prawie nikt z Vision nie expi, jedyne co teraz robia to kluca sie, zabijaja miedzy soba i sciagaja paymentsy z kazdego kogo spotkaja.
Dlaczego Draco nie jest w Vision? bo ma w ***** Furore, pozatym nie odszedl tylko zostal wyrzucony za zrookowanie Qel.
My mamy czas, nam sie nigdzie nie spieszy, w Dusk zostala zgrana paczka, teraz dokladnie widac kto za kim stoi;) , mamy lvle, mamy kase a czas dziala na nasza korzysc. Niech sobie Vision troche porzadzi serwerem, zobaczymy kiedy ci ktorzy tak pa tygodni temu byli za Vision zmienia zdanie.
Jakos przez 2 lata gdy Dusk rzadzilo na serwerze nie widzialem na trade ani razu msg typu "sell protection", za to kazdy kazdego znal i grlao sie w miare spokojnie.
Teraz kazdy w Vision sprzedaje protekcje:) szkoda tylko ze ejst ona gowno warta i chroni tylko przed tym zeby nie zginac od osoby ktora nam jej udzielila, stuknelismy troche osob ktore za taka protekcje zaplacily i w zadnym przypadku nikt z Vision nie przyszedl pomuc spekowanemu biedakowi, ba za to czesto widze ludzi protected by ktos tam z Vision ale wpisy w death liscie od 3 innychmembersow Vision maja:D widac zeby grac teraz spokojnie trzeba placic kazdemu w Vision z osobna i do tego unikac Duskow bo dla nas sprawa jest jasna, placisz Vision=pomagasz im=oberwiesz od nas=]
Ciekawi mnie tylko za ile zostanie wprowadzona pricelista a za jej nieprzestrzeganie poleca hunty, wtedy na kazdego 20+ znajdzie sie powod do ubicia ;) Zreszta to juz nie to Vision ktore bylo pol roku temu, czesc charow jak Rhaziel czy Venz juz sprzedane, z tego co wiem kolejne 2 chary sa na sprzedaz, za to 30 osob to mieso armatnie ktore nie ma pojecia ani o wojnie, ani tym bardziej o rzadzeniu serwerem i robi dla nas za free fragi bo swrod "elity Vision" i tak zadnego respektu nie maja, niech taki nubek ktory ledwo tam dosedl nie zejdzie z Expa Imargamowi to bedzie kolejny wpis od "kolegow z gildii".
Pozatym zbliza sie koniec roku szkolnego/sesja i my akurat wolimy przejsc do nastepnych klas niz wbic 100k expa, przyjdzie czas ze sie ejszcze zabawimy:p
101% racji!!!
Podobnie sesja sie zbliza, kilka osob z dusk ma maturki, przedmioty do poprawy w liceach,technikach a Vision niech sie troche pocieszy poki moze bo jeszce kilka tygodni i 3/4 furory bedzie przeciwko im i wtedy dusk z pomoca wielu graczy wkroczy do akcji i bedzie zbieralo laury i sytuacja bedzie znow wygladala jak kiedys:)
BB team!!
styl_nad_style
14-05-2007, 00:41
@up
Tak wlasnie :>
Fifti_elo
14-05-2007, 04:41
@Smerfu
Racja.
Jak nie wiadomo o co chodzi, TO CHODZI O RYŻ
Rice,Share and Bot.
Motta brazoli, czesto tez stosowane przez polakow ktorych sie nazywa Polskimi Brazolami.
Wygryzanie z dupy sobie ryżu itp.
Elo cze rap czas spac Joł
neutral.forum.fighter
14-05-2007, 09:18
"I nadejdzie czas kiedy zaplaczecie nad brakiem guildi Duskiness"
no i nadszedl :P
Smerf ma absolutną rację, która nie podlega jakiejkolwiek dyskusji.:]
Yiubhurden
14-05-2007, 10:26
HYmm Fajne macie marzenia ;). Tylko Wy już pól roku + obiecujecie nam ze nas wywalicie z serva ;( <przykre> ;].Vision jest jak plaga jej nie zwalczysz muuhauha
Ta plaga nie bedzie miala niedlugo co jesc i zje siebie nawzajem ,przynajmniej najslabsze ogniwa :confused:
HYmm Fajne macie marzenia ;). Tylko Wy już pól roku + obiecujecie nam ze nas wywalicie z serva ;( <przykre> ;].Vision jest jak plaga jej nie zwalczysz muuhauha
Tylko ze plaga jest sila w grupie a juz za jakis czas wielu was niepozstanie, nie badzcie pewni swoich szeregow bo bardzo duzo nie wiecie i w huja jestescie robieni:):)W zamierzonym celu:)taktyka wzieta z brevheart-a:)Wiec juz mozecie duskom dupy zaczac lizac!!!
Velvecik
14-05-2007, 11:02
A ja mam nadzieje, że tym razem Taifun nie popełni tego samego błędu z Imargamem.
heh , żal mi się robi takich osób co teraz zobaczyły jak fajnie jest na serwie, a jakieś pól roku temu jak pierwszy raz padł Taifun, te same osoby pisały "Hail Vision" -.-
Hellraiser
14-05-2007, 17:17
heh , żal mi się robi takich osób co teraz zobaczyły jak fajnie jest na serwie, a jakieś pól roku temu jak pierwszy raz padł Taifun, te same osoby pisały "Hail Vision" -.-
Dokładnie. Cóż takie życie, i nasza mentalność,..
Velvecik
14-05-2007, 17:19
@Up
Niesłusznie oceniasz wszystkich, bo znam wiele osób które od początku tej wojny nieustnnie byli za Duskiness.
Hellraiser
14-05-2007, 17:36
@Up
Niesłusznie oceniasz wszystkich, bo znam wiele osób które od początku tej wojny nieustnnie byli za Duskiness.
Jesli te @Up było wobec mnie, to spokojnie wiem że są jeszcze ludzie na tym świecie którzy są za Duskiness, od początku i nawet podczas trudnych chwil nie mieli nawet myśli w głowie by zdradzić,..
Master of Puppets
14-05-2007, 17:40
To co, że znasz? Na forum wiekszosc ma wlasnie na odwrot
Niewiemjak
14-05-2007, 17:42
Ludzie nawet jak duski odzyskaja serva to bedzie znowu tak jak kiedys... visiony beda pk w nocy..... vision nie chodzi o to zeby tutaj grac oni chca poprostu zniszczyc ten server..... a ci co graja na furora to sa zdeczka hmm dziwni lepiej sobie popekaowac zrobic ekipe i zajebac jakis wiekszy lvl ;P
neutral.forum.fighter
14-05-2007, 17:51
Jesli te @Up było wobec mnie, to spokojnie wiem że są jeszcze ludzie na tym świecie którzy są za Duskiness, od początku i nawet podczas trudnych chwil nie mieli nawet myśli w głowie by zdradzić,..
nie ukrywam ale ja od poczatku bylem za duskiness :D:D:D
aczkolwiek wczesniej bylem w guildii Vision :P
Velvecik
14-05-2007, 17:55
Świntuszyłeś u nich? :p
neutral.forum.fighter
14-05-2007, 18:00
Świntuszyłeś u nich? :p
nie, wyszedlem dzien przed wojna z Aberattio czulem ze cos sie swieci,
a w ten czas nie bylem przeygotowany mentalnie do wojny
peace
taifun I Katrila Dogadali Sie !!!
ciekawy Ejstem Na Jakich Warunkach Zakończyła Się Wojna
Za bardzo przeżywacie tą gierkę, nawet jeśli ekipa Taifuna da radę nam (pomocnikom Vision jak i samej gidli ) to i tak dalej będzie syf na servie.
Diablord
14-05-2007, 18:59
Smerfu ma abolutną racje.
REWOLUCJA ZJADA WŁASNE DZIECI! I Visi0n sobie z tą rewolucją nie poradziło. Wojna partyzancka jest dużo łatwiejsza, dlatego mieli tyle ładnych akcji (co nie zmienia faktu, że na większości z nich grali inni onery).
Smerfu ma abolutną racje.
REWOLUCJA ZJADA WŁASNE DZIECI! I Visi0n sobie z tą rewolucją nie poradziło. Wojna partyzancka jest dużo łatwiejsza, dlatego mieli tyle ładnych akcji (co nie zmienia faktu, że na większości z nich grali inni onery).
Jakbyście byli tacy zajebiś** to nawet "innym ownerom" dalibyście radę...
"Today me and my friends left guild Vision because of behaviour of some Vision's people. I dont wanna be in the war any more but if Duskiness or Vision make me to join to other side I will do it. I know that left vision dont give me freedom from Duskiness but i dont care.
Cya my friends, who knows who they are...."
Signed
Anabol.
Najsik ! Ostro się robi ;]
Hellraiser
14-05-2007, 19:25
peace
Jestem tak znudzony, tą wojną że wierze prawie we wszystko kto coś powie, byle było to dla "lepszej Furory",..
@~
Nie wiem czy to znowu jakaś akcja pod publiczke ale,..
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1657255
Skrót tego posta -
Anaboll wycofał się z paroma ziomkami z Vision, i dzięki temu powstała nowa-stara gildia Death Rose, jesli dobrze pamietam taka istniała na początku Furory.
Please żeby naprawde się działo ku lepszemu a nie ciągle działania pod publiczke, i potwierdzające się słowa Jamesa,..
sallceson
14-05-2007, 19:29
xareta pasterz i anubis crusade opuscili vision
Początek końca ?
mam wrazenie ze niedlugo to 'death rose' stanie sie silna gildia kiedy dojdzie do niej wiecej osob ktorym sie niepodoba to co sie dzieje. i bedziemy mieli walke na 3 fronty ? :)
a jak gdyby nigdy nic drizerek May 13 2007, 00:58:52 CEST Killed at Level 123 by Katrila
katrila musi ogarnac swoja gildie zanim sie rozpadnie...
wrogonastawiony
14-05-2007, 19:32
Hehe nic nie trwa wiecznie :) Nawet vision zaczyna sie psuć ^^
Moze ktos ogarniety oswiadczyc dokladnie co i jak ?
nom poczatek ich konca zaczol sie dawno :)
neutral.forum.fighter
14-05-2007, 19:59
a jak gdyby nigdy nic drizerek May 13 2007, 00:58:52 CEST Killed at Level 123 by Katrila
widze ze nie czytasz wszystkich postow :D juz o tym pisalem :D
Andarist
14-05-2007, 20:02
taki drobny offtop ;]
Smerfu~
Venz nie sellnal chara, dlugo sie z tym palowal, maniaczyl tam, ze kasy nie ma, a dwa arzy padl ;p albo i trzy, ale narazie olal Tibie i cieszy sie zyciem =P
ale jak wiemy, Tibia to nalog, ktory wciaga, prawie kazdy wraca ;)
Velvecik
14-05-2007, 20:11
Ja jestem na detoxie jakieś 5 miesięcy :p
neutral.forum.fighter
14-05-2007, 20:13
ale widac ze masz ciagaty do forum :D wiec i Cie tibia kreci :P
Elisabett
14-05-2007, 20:18
Dla mnie wojna mogła by trwać nadal gdyby nie to że coraz więcej osób jest mieszanych do niej, a ja myślałem że zajebiste PA robił Braniewo Team a tu się okazuje że nie:D. Powiem tyle Polacy do Boju!!!!:).
Pozdro
Hellraiser
14-05-2007, 20:18
Ja też miałem pare razy DTX, a teraz nie chce mi sie grać z powodu sytuacji na serwerze i już tydzień się nie loguje,.. <kozak osiedlowy> B)
@Last Topic
I jak tam Anaboll, etc? Wie ktos coś więcej?
Ale jaja ha!
Mam nadzieje że już PA nie wróci chociaż Vision to Vision... im tylko i wyłącznie żależy na tym żeby serwer był ich - a jeżeli to co pisze nirt to prawda to będzie ciekawie ;]
@Nirt
Tak o sobie napisałeś to info dla picu czy naprawdę jakieś rozmowy były? : >
Nacpany_Wlodek
14-05-2007, 23:12
Jak się traktuje nowych członków własnej gildi jako szmaty, to nie można się dziwić, że prędzej czy póżniej dostanie się kopa w dupe za to
Hellraiser
14-05-2007, 23:25
Jak się traktuje nowych członków własnej gildi jako szmaty, to nie można się dziwić, że prędzej czy póżniej dostanie się kopa w dupe za to
Sądze że oni nie tylko tak traktują nowych, ale i też starych partnerów z gildi. Nie wszystkich ale, ja tylko tak sądze,..
"Co się polepszy, to się popieprzy"
Vision zbytnio to nie wiem, jak chce panować nad serwerem oni chybą chcą mieć coraz mniej osób online na serwerze, nastepnie tylko 50 +/- osób z gildi online, lecz póżniej i tak będą dąrzyć, do tego by wybić się doszczętnie, żeby została jedna osoba,..
Velvecik
14-05-2007, 23:54
Jedyną szansą dla tego servera jest zhakowanie i zrookowanie Imargama i spółki :s
peace
Ugh nie wiem skąd synku bierzesz takie informacje ;) ale raczej jest to nie prawda. Ani Vision ani Duskiness nigdy się nie pogodzą i tego raczej jestem w 100% pewny :confused:
Enjoy it...
Jedyną szansą dla tego servera jest zhakowanie i zrookowanie Imargama i spółki :s
zrookowanie kilku głównych członków Vision i Dusk zakonczyloby wojne...chyba :P
Slawny Jacki Bigos
15-05-2007, 02:16
Vison Co takie Cwane 50 massloga na 1 Dlamnie Vison to slabi sa wpierdzielli kilka Filmow Na Yutube i co?
Rozmawaijac z kolesm z Furrory Dusk odpuscilo na Chwile Vison i juz sie mysal ze sa wiecy Power absure tera wszyscy chca wracac do Dusk maja Dosc Vison
HAILD DUSK~:) :) :) :) :) :)
Nicole Sunrise
15-05-2007, 04:25
W miescie jest nowy szeryf.
http://img82.imageshack.us/img82/2227/asasasaxv4.jpg
Fifti_elo
15-05-2007, 04:27
We Roger sunreis Ahueahueh uwazaj bo jeszcze mass log i co? KUKU KURWA :)
Fifti_elo
15-05-2007, 04:32
Sorry Double Post.
Nie oszukujmy się. Dobrze wiemy, że Imargam i jego rle chcą mieć Furore dla siebie, prędzej czy później zacznie sie wojna "domowa" jak już Duskiness odpadnie z wyścigu. Dlatego uważam, że każdy komu zależy, żeby nowi gracze i nie tylko mogli grać powinni dojść do In Flames, każdy nawet 40 lvl sorc,druid,pall może dużo zdziałać w grupie. Skoro już teraz jest takie PA, to wyobraźcie sobie jak będzie, gdy Duskiness już nie będzie chciało walczyć z Vision i poprostu sobie odpuszczą, to będzie najgorszy server jaki mógł powstać, a kiedyś to był chyba najlepszy "polski" server. A co do Braniewo Team, to byli bardzo ostrzy PA, ale w sumie ciesze się, że ta wojna ich wykluczyła prawie wszystkich. Wiadomo, że zawsze będzie Power Abuserstwo, ale nigdy nie było aż takiego ze strony Dusk, nawet jak był w nim Imargam, bo wtedy temperował go Taifun.
neutral.forum.fighter
15-05-2007, 07:53
W miescie jest nowy szeryf.
http://img82.imageshack.us/img82/2227/asasasaxv4.jpg
Big GZ, chociaz ktos od nas expii :D
no to sie kur** przeliczyłem
Od zawsze myslalem ze duskin jest ta "lepsza gildia" az tu nagle wczoraj gdy szedlem ze statku do dp w ab napisal mi ktos zebym uwazal.Nagle 2 okolo 30 lvl mnie zaatakowaly po czym za chwile dolaczyl szanowny czlonek gildii in flames. Na szczescie udalo mi sie uciec z ich "trapa". Do lidera gildii in flames - proponuje zrobic jakies roszady bo niektotorzy czlonkowie z waszej gildii nie umieja postawic porzadnie mwalla ;) pozdro
To, że Xareta i jego koledzy wyszli z Vision nieznaczy, że sa "zwolnieni" z tej wojny. Swoje zrobili i płacić trzeba. Tak naprawde nikt z nas niewie jak do końca jest na prawde, dopuki nie zobaczmy wpisu kogos z Vision u Xarety.
@ Roger.
Twoj post zrobił to, że na mojej twarzy zagościł uśmiech :)
Vison dlugo tym serwem nie bedzie panowac;)Troche czasu minie kazdy bedzie chcial powrotu dusk i bedzie jazda na maxa a wtedy Ima~ bedzie mogl uciekac na Candie bo tam go nikt nie dojedzie!!!
Za bardzo w klocki leca, kasa sie skonczyla, a dusk pewnie siedzi swoiimi noob charami pociuchutku, robia sobie runki,trzepia kase i pewnego pieknego poranka sie okaze ze Furora without Vision:)
Velvecik
15-05-2007, 14:43
@Up.
I bardzo dobrze. :)
Hellraiser
15-05-2007, 15:03
Big GZ, chociaz ktos od nas expii :D
To fakt, skubańce B)
@Up.
I bardzo dobrze. :)
Tja, chyba tak samo sądze,..
wrogonastawiony
15-05-2007, 15:51
Hmm to dziwne, bo jeszcze niedawno mialem nieodparte wrazenie ze wolisz vision ;]
Mowisz o mnie..??
Przeczytaj kilka tematow o furorze i obadaj tresc moich postow od grudnia...
Hail BB
wrogonastawiony
15-05-2007, 16:57
Jakbym pisal do ciebie to bym zacytował twoj post.. jezeli pisze posta i nie cytuje, nie pisze tez do kogo to kieruje to znaczy ze pisze do osoby z postem nademna lub ogolnie do tematu.
Peace :D
Hellraiser
15-05-2007, 17:02
Jakbym pisal do ciebie to bym zacytował twoj post.. jezeli pisze posta i nie cytuje, nie pisze tez do kogo to kieruje to znaczy ze pisze do osoby z postem nademna lub ogolnie do tematu.
Peace :D
Czyli do mnie, no proszę, to jednak chyba Ci się zdawało,..
Bo raczej nie piszę i nie pisałem "Hail Wyżyna", "Duzki Sugz" i odwrotnie, innych form raczej też nie stosowałem,..
Może raz zbluzgałem Vision i Dusk że robią battle kiedy w TV, lecą naprawde dobre filmy, a tak to możesz zlookać moje posty jeśli mi nie wierzysz,..
Chyba że naprawde, sam nie dostrzegam tego?
wrogonastawiony
15-05-2007, 19:05
Eh niechce ciebie tutaj przesluchiwac ani tymbardziej osadzac ale poczytaj swoje posty, chociazby te z kwietnia, marca... pamietam jak kiedys sie zaliles na forum ze cie zwidek lal (o ile mnie pamiec nie zawiodla) a potem on padł na DL i ty sie z niego smiales na forum.. potem jak patrzylem na twoje posty to az sie dziwilem, ciagle tylko cieszyles sie visionami a ganiles duskow ;p
Ja odnosilem wrazenie ze robisz tak bo wyczules sytuacje na serwerze i chcesz sobie zapewnic dobra przyszlosc na furorze, ale to tylko moje odczucia i jezeli tak nie jest to nie krzycz na mnie :)
pzdr ;]
Hellraiser
15-05-2007, 19:19
Eh niechce ciebie tutaj przesluchiwac ani tymbardziej osadzac ale poczytaj swoje posty, chociazby te z kwietnia, marca... pamietam jak kiedys sie zaliles na forum ze cie zwidek lal (o ile mnie pamiec nie zawiodla) a potem on padł na DL i ty sie z niego smiales na forum.. potem jak patrzylem na twoje posty to az sie dziwilem, ciagle tylko cieszyles sie visionami a ganiles duskow ;p
Ja odnosilem wrazenie ze robisz tak bo wyczules sytuacje na serwerze i chcesz sobie zapewnic dobra przyszlosc na furorze, ale to tylko moje odczucia i jezeli tak nie jest to nie krzycz na mnie :)
pzdr ;]
Hm, oj, oj =/
"Czwidek" mnie nigdy nie bił, i się tu nie żaliłem B) pamięć jednak zawiodła, ale to nic. Śmiać się lubie, lecz chyba aż tak szyderczo się nie śmiałem z "Czwidka" Może wyczytałem sytuacje, ale spokojnie jak już mówiłem nie krzyczałem Hail Wyżyn etc. Z tą sytucją na przyszłość, to i tak tyle gram że nie musiałem bawić się w takie rzeczy :]
Ale Ok, nie będe się gniewał na Ciebie :P
Chill mate, chill,..
wrogonastawiony
15-05-2007, 19:50
Troche mi to zajelo bo chcialem sprawdzic i znalazlem tylko to..
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1311347&postcount=4431 (Cyk myk)
To twoje "fajnie" odnosi sie do wczesniejszego posta w ktorym ty ALBO ktos inny (bo tego nie znalazlem) pisal ze zwidek puscil w niego spama ue i napisal mu "fajnie?". To nie byles czasem TY ?! ;P
Yhm nie wiem jaka jest różnica za kim był, ale jeżeli cie to irytuje, przeszkadza bądź uraziło w jakimś stopniu to jest taki dział na forum jak "O wszystkim i o niczym" gdzie możesz sprobować rozwinąć ten temat ;) Gdyż jak sama nazwa wskazuje ten temat odnosi się do wojny panującej na Furorze i raczej większości nie interesuje za kim kto był 5 minut temu :o
Nie rozumiem jednego z Waszych wypowiedzi... "Furora without Vision"... Nawet jak Duski się pozbierają i przejmą znów kontrolę, to i tak ludzie z Vision zostaną i będą dalej utrudniać Wam grę, więc niewiem na co liczycie za bardzo.
Hellraiser
15-05-2007, 20:39
@wrogonastawiony
"Link mi nie wchodzić"
Te "fajnie" nie pamiętam, może teraz pamięć mi szwankuje,lecz jednak to nie byłem chyba ja :P ale dobra "hooj" z tym, bo za duzo offtopu leci chyba,..
Thellion opuscil szeregi vision :)
Yhm nie wiem jaka jest różnica za kim był, ale jeżeli cie to irytuje, przeszkadza bądź uraziło w jakimś stopniu to jest taki dział na forum jak "O wszystkim i o niczym" gdzie możesz sprobować rozwinąć ten temat ;) Gdyż jak sama nazwa wskazuje ten temat odnosi się do wojny panującej na Furorze i raczej większości nie interesuje za kim kto był 5 minut temu :o
to nie chodzi o to czy irytuje czy nie, tylko o to jak szybko potrafi zmieniać zdanie za kim jest w wojnie, a mi link wchodzi i to byłeś Ty ;] nie chcę sie w to wtrącać wiec nie będę :P
May 13 2007, 00:43:58 CEST Killed at Level 9 by Katrila
and by fire
więc już drugi raz zabijają jego, znowu pingowali xd?
Hellraiser
15-05-2007, 21:03
to nie chodzi o to czy irytuje czy nie, tylko o to jak szybko potrafi zmieniać zdanie za kim jest w wojnie, a mi link wchodzi i to byłeś Ty ;] nie chcę sie w to wtrącać wiec nie będę :P
May 13 2007, 00:43:58 CEST Killed at Level 9 by Katrila
and by fire
więc już drugi raz zabijają jego, znowu pingowali xd?
Może mnie wtedy poniosło, kurde zbytnio nie wiem ocb, bo mi link nie "działo" ale naprawde za wszelką cene nie chce,i nie chciałem nikomu przygryzać,..
Ale spokojnie Roger Sunrise expi, już ma chyba 11 lvl, więc zawsze to fakt robienia PG.
To twoje "fajnie" odnosi sie do wczesniejszego posta w ktorym ty ALBO ktos inny (bo tego nie znalazlem) pisal ze zwidek puscil w niego spama ue i napisal mu "fajnie?". To nie byles czasem TY ?! ;P
To "fajnie?" było wypowiedziane po spamie ue w Ankh przez Zwidka do Xaveloth Do'Urden. Kiedy szedł do Jina spylić towerkę. Nie zabił go. Coś jeszcze? : P
Widzialem_Bota_Cien
15-05-2007, 21:34
Znobieni :)
May 15 2007, 20:18:58 CEST Killed at Level 118 by Zwidek
zal.pl
co teraz bedzie z moim zyciem? o,O nie no ja przeciez nie Imargam :) szkoda ze cie trafilem z explo i mi skull wpadl bo tak to by mnie bynajmniej nooby nie biły...
zal mi visionow a dlaczego?
Wracajac z lb do thais przed statkiem ujzalem 3 lizydupow z niedzwiadkow i sauronussa czy sauronossa nie wiem jak sie ta zdzira nazywa ;] czekali na 2 kolesi z in flames wiec postanowilem isc. Gdy zszedlem na dol zaraz pognali za mna "lizydupowie" i boss sauronuss i zaczeli mnie atakowac. Oczywiscie zgraja noobow blokowala dp. Na szczescie jakis normalny sie znalazl i przesunol jednego z noobow dzieki czemu moglem wejsc do dp ;] Na pytanie zadane przezemnie do sauronussa za co? on odpowiedzial za HAIL DUSKIN czego nigdy nie mowilem ale nie ukrywam tego ze mowilem ze jestem za duskami. A wiec chyba szanownemu MASTER NOOBOWI SAURONUSOWI skonczyla sie kaska i nie ma za co uszkow kupic ;] A ja ci odpowiem odemnie ani 1 gp nie obejzysz ;] i dlugo sobie mam nadzieje tez nie pograsz bo mysle ze duskin wezma sie za robote i takich smieci jak ty i inni uprzatna migusiem ;] pozdro vision :*:*:*:* <lol2>
Ja raczej bym teraz podyskutował o tym, co napisał Atahun
Vision ubywa memberów, tak więc jest coraz ciekawiej ;]
Bartholomew
15-05-2007, 21:46
patrzta:
20:32 Matthew Jackson [7]: DRUGIE IMIE ZWIDKA TO ZAL
20:32 Zwidek [176]: ale ty gupi ...
20:33 Matthew Jackson [7]: a moze tak nie jest?
20:33 Zwidek [176]: twoja stara
20:33 Zwidek [176]: mi wczoraj cos robila
20:33 Matthew Jackson [7]: gimnazjum rox
20:34 Zwidek [176]: dobra jurz koncze bo jestes glupim nobem
mowie od razu ze to nie ja z panem zwidkiem rozmawialem, byl to moj kumpel
Velvecik
15-05-2007, 22:01
A czego się po Zwidku spodziewacie? Tak to jest, jak zamiast normalnego mózgu jest sraczka, zmieszana z tłuszczem i Tibią.
no taka prawda ;] w jego wieku siedziec tyle przed kompem i wpieprzac ciagle paczki i kibel mic kolo kompa byle by nie zmarnowac czasu na expienie na dobre mu nie wyjdzie ;] przeciez on zycia rl nie ma tak jka 3\4 vision ;] ciekawe co robili gdy byly kicki lub serwer byl off xD
sallceson
15-05-2007, 22:25
ludzie dajcie wreszcie sobie spokoj z tym pierdoleniem o 'nolife'
to prywana decyzja gracza ile siedzi przed kompem i dlaczego
wbicie dobrego lvlu zajmuje bardzo duzo czasu wiec teoretycznie kazdy 100+ powinien byc uwazany za kogos kto nie ma rl zycia -.- i te wyzywania 'twoja stara' itp ... dlaczego statystyczny gracz tibijski jest głupi jak policjant ?
ale sory to przeciez temat o furorze wiec to normalka
Dokładnie. Powoli znów zaczyna sie robić syf. Opanujcie sie ludzie. Chcecie sobie porozmawiać o Zwidku, piszcie sobie PM. Pozatym skąd macie pewność, że to jest ciągle ten sam Zwidek?
3\4 Vision nie ma rl życia. Ku*** to jest ich prv życie ,każdy robi to co uważa za słuszne . Duski przecież kiedyś też cały dzień spędzali przed kompem i jakoś nikt o to się nie pruł. A tak poza tym,jeżeli ktoś ma 100 + lvl to nie znaczy że nie ma rl życia ,wystarczy pograć codziennie jak przeciętny człowiek który gra w inne gry i zamiast stać pod dp - expić ,wtedy też coś osiągnięcie w tej grze.
Velvecik
15-05-2007, 22:49
ludzie dajcie wreszcie sobie spokoj z tym pierdoleniem o 'nolife'
to prywana decyzja gracza ile siedzi przed kompem i dlaczego
wbicie dobrego lvlu zajmuje bardzo duzo czasu wiec teoretycznie kazdy 100+ powinien byc uwazany za kogos kto nie ma rl zycia -.- i te wyzywania 'twoja stara' itp ... dlaczego statystyczny gracz tibijski jest głupi jak policjant ?
ale sory to przeciez temat o furorze wiec to normalka
Masz racje, to ich życie i to ich wybór czy wolą mieć coś z tego życia czy tylko wirtualną postać i wirtualne bycie maczo, a zachody słońca, imprezy, dziewczyny i wiele innych atrakcji znać z opowiadań innych. Tibia to tylko gra i to nie powinien być priorytetem w życiu tylko ewentualnym wyjśćiem z nudy podczas deszczu np :p Choć zdrowiej jest poczytać książkę... :D
i te wyzywania 'twoja stara' itp ... dlaczego statystyczny gracz tibijski jest głupi jak policjant ?
Bo średnia grających wynosi ~13/14 lat? Czego Furora jak widzę jest przykładem...
@down
Kozak k***a bez kitu ;) No ale powiedz mi, czy tak nie jest?;/
Hellraiser
15-05-2007, 23:08
Bo średnia grających wynosi ~13/14 lat? Czego Furora jak widzę jest przykładem...
A ja jestem kozackim wyjątkiem ;) B) ;>
@Topic
Pożyjemy zobaczymy,..
poNczek slAyer ~~ aka masta siata ... kij ci w dupe grubasie
wogole ty chodzisz do szkoly?ja bym sie wstydzil pokazywac z takim ryjem :X 25/24h na dobe przed pc mowi samo za siebie....
PS i tak ci bohow nie dam frajerze :baby:
\_\_\ sry musialem /_/_/
Pall_Mall
15-05-2007, 23:42
Fragi Duskiness
Zwidek
May 15 2007, 22:31:45 CEST Killed at Level 176 by Taifun Devilry
Gohan Oblivion
May 15 2007, 22:27:32 CEST Killed at Level 124 by Taifun Devilry
and by Laen Loys
Evil Nameck
May 15 2007, 22:27:27 CEST Killed at Level 99 by Czipsu
Haasky
May 15 2007, 22:37:24 CEST Killed at Level 119 by Taifun Devilry
and by Czipsu
Fragi Vision:
Jitvey
May 15 2007, 22:36:59 CEST Killed at Level 112 by Efreo
wrogonastawiony
15-05-2007, 23:46
UUuuuuU no to bracie rozradowales mnie przed snem takim niusem.. wysylowany ? Co by nie bylo to magicznie wyglada.. "Killed at Level 176 by Taifun Devilry".
For a better furora..
Velvecik
15-05-2007, 23:48
To i mi chemie na maturze lepiej będzie się pisało :P
Nacpany_Wlodek
15-05-2007, 23:51
Ta cała wojna już mi zaczyna tak mącić w głowie, że ja je..
Non stop coś nowego.
A żeby offtopa nie było - ładnie, ładnie oO
Tylko masslog duskow bez odpowiedzi czy moze robi sie jakis battle?
sallceson
16-05-2007, 00:05
Raaell Nabu
May 15 2007, 22:49:57 CEST Killed at Level 111 by Katrila
and by Zwidek
Montura
May 15 2007, 22:46:49 CEST Killed at Level 122 by Venz
and by Zwidek
Drizer Mastah
May 15 2007, 22:51:09 CEST Killed at Level 122 by Zwidek
Czipsu
May 15 2007, 22:52:46 CEST Killed at Level 185 by Tarrin Kerrax
and by Vivi Vandes
Ymy
May 15 2007, 22:51:22 CEST Killed at Level 151 by Zwidek
and by Katrila
Dalus on Sunss
May 15 2007, 23:07:20 CEST Killed at Level 119 by Demthes
and by Niraet
Ymy
May 15 2007, 22:51:22 CEST Killed at Level 151 by Zwidek
and by Katrila
Czipsu
May 15 2007, 22:52:46 CEST Killed at Level 185 by Tarrin Kerrax
and by Vivi Vandes
Drizer Mastah
May 15 2007, 22:51:09 CEST Killed at Level 122 by Zwidek
Jitvey
May 15 2007, 22:36:59 CEST Killed at Level 112 by Efreo
Raaell Nabu
May 15 2007, 22:49:57 CEST Killed at Level 111 by Katrila
and by Zwidek
Montura
May 15 2007, 22:46:49 CEST Killed at Level 122 by Venz
and by Zwidek
Spaaw
May 15 2007, 23:06:55 CEST Killed at Level 195 by Katrila
and by Imargam
Nacpany_Wlodek
16-05-2007, 00:13
jaka szybko riposta vision oO
@jestem ciekaw jak wyglądała ta walka ( a może jeszcze trwa?)
Pall_Mall
16-05-2007, 00:14
Nawet bardzo szybka
Chyba juz wszyscy padli co mieli a reszta dała loga
Fifti_elo
16-05-2007, 00:16
Szybko bo no life.
p.s. Ma ktos CAM'a?
wrogonastawiony
16-05-2007, 00:22
Ups... co sie stao ?
Aaaaaaaa mialo byc tak pięknie.. :(
No i jest pięknie =) Czysta poezja ,Zwidek pomścił swoją śmierć.
Yiubhurden
16-05-2007, 00:45
Smerfuu <rumunq> i gdzie te twoje piękne opowiesci o wyjebaniu nas ;].Tak duzo gadasz a nawet sie nie zalogujesz ?;]
Smerfuu <rumunq> i gdzie te twoje piękne opowiesci o wyjebaniu nas ;].Tak duzo gadasz a nawet sie nie zalogujesz ?;]
Co racja to racja ,ale pewnie i na to Smerf znajdzie odpowiedź .
Widzialem_Bota_Cien
16-05-2007, 00:54
kazał przekazać ze jest na imprezie jest alko.. są nie złe sztuki i w ogóle jest super mencio Cool... a od siebie dodam on nie śpi przed kompem tak jak ty 24/7 o.O zal.pl
a i jeszcze jedno przykazanie "nie wzywaj imienia starego swojego nadaremnie - <rumunq>"
Zwidziu Gleba Za Glebe... pozdrawiam :)
czas spać keep on real mother fuck**
Yiubhurden
16-05-2007, 01:04
2up@
kazał przekazać ze jest na imprezie jest alko.. są nie złe sztuki i w ogóle jest super mencio Cool... a od siebie dodam on nie śpi przed kompem tak jak ty 24/7 o.O zal.pl
Zwidziu Gleba Za Glebe... pozdrawiam :)
czas spać keep on real mother fuck**
Tak są suczki ruskie z trasy ktore nawet za kase nie chcą mu dac bo sie boją syfa od niego .NIE KOMENTOWAC
Nacpany_Wlodek
16-05-2007, 01:07
Tylko nie przesadzajcie z bluzgami, bo jakis modek znowu zamknie temat.
Będzie jakis filmik?
Nicole Sunrise
16-05-2007, 01:24
Zwidek zabity:
http://img78.imageshack.us/img78/3503/zwidekqt3.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/9552/49529091ik1.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/5551/77060959el3.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/2081/57918381ju4.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/1624/61133798pn9.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/1788/28208720uo5.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/1081/69983553qc7.jpg
Spaaw zabity na combo, Dalus takze (z poswieceniem dla Taifuna ;d)
http://img169.imageshack.us/img169/5218/66432119jm6.jpg
Fifti_elo
16-05-2007, 01:42
Ladne Battle Ladne ladne.
Fifti_elo
16-05-2007, 01:44
Sorki za posty ale no musialem se nabic 10 zeby wrzucic ss'a :)
Fifti_elo
16-05-2007, 01:44
Sorki za posty ale no musialem se nabic 10 zeby wrzucic ss'a :)
Fifti_elo
16-05-2007, 01:45
Male Kuku :)
http://img503.imageshack.us/img503/2107/zwidekje0.jpg
a mi pojechales ;(
Wybacz ale mam troche wiecej rzeczy do robienia poza siedzeniem ciagle przed kompem i czekaniu na telefon dotyczacym massloga, 3 ownerow jak wy tez nie mam zeby sie zmieniac co 8h :(
Fifti_elo
16-05-2007, 02:05
Kurde nooooo
Tylko ja nie jestem na czasie.Zapomnialem ze w modzie tera jest 3 ownerow. A co jak bede chcial grac 9h? Kogo mam sie spytac? Ale u mnie z telefonem problem to do vision chyba mnie nie wezma CO? Smerfu?:) uehueh
Jak mnie okrzyknieto sprzedawczykiem to musze stac po stronie duskow wtedy.
Pare wrzutek i bedzie git :)
Edit:
No wlasnie mam juz swoje upragnione 10 postow to JEBUT filmika dam :)
Intelink_/ vs. Polscy brazole.
http://www.youtube.com/watch?v=dbrC2cxaP3U
Na film niema co liczyć. Jestem ciekaw ilu bylo Dusków a ile z Vision? Troche lipe zrobili na dworcach. Widać, że miejsce nie było przygotowane tak jak to kiedys zrobiło już Vision w tym samym miejscu.
@down
Chyba nie expiłeś tam swoim 11 lvl :D JOke.. Tak zaczeło sie dziać ale znów troszke w plecy jesteście. No ale wkoncu nie do 0 dostaliście. Gz tak czy siak dla obu ekip za piękne fragi
Nicole Sunrise
16-05-2007, 02:34
http://img82.imageshack.us/img82/8679/daewqm4.jpg
Nie wpadlismy tam odpierac atk tylko odczekac az mi i Taifunowi minie PZ lock, Nie mozna miec wszystkiego, mimo to cos wkoncu sie zaczelo dziac ;)
Na film niema co liczyć. Jestem ciekaw ilu bylo Dusków a ile z Vision? Troche lipe zrobili na dworcach. Widać, że miejsce nie było przygotowane tak jak to kiedys zrobiło już Vision w tym samym miejscu.
WIZYJN i gdzie wasza potega??I Plaga??
Yiubhurden
16-05-2007, 11:21
a mi pojechales ;(
Wybacz ale mam troche wiecej rzeczy do robienia poza siedzeniem ciagle przed kompem i czekaniu na telefon dotyczacym massloga, 3 ownerow jak wy tez nie mam zeby sie zmieniac co 8h :(
To dlaczego nam tak ciągle obiecujesz ze polecimy a poznije stosujesz wymówki w stylu : Nie mam czasu etc
To dlaczego nam tak ciągle obiecujesz ze polecimy a poznije stosujesz wymówki w stylu : Nie mam czasu etc
Bo polecicie i wcale z tego powodu nie bede musial rezygnowac z rl life:p
Yiubhurden
16-05-2007, 11:46
Bo polecicie i wcale z tego powodu nie bede musial rezygnowac z rl life:p
Sie zobaczy narazie to wy lecicie ;]
Hellraiser
16-05-2007, 13:18
Więc wczoraj było 8-4 dla Vision? ;>
Coś Duskiness ma chyba zawsze jakąś niemoc na końcu, totalny pech, albo nie wiem,..
Dobra ide do budy, chciałem zlookać co się dzieje.
@Down
Spokojnie nie uciekam, miałem okno B)
Jeżeli znowu będzie battle to będzie można popykać ale lipa bo rs.
Szkoda ze 8:4 a Duski tak dobrze zaczęły...
Fifti_elo
16-05-2007, 17:34
16:16 Vikoslav [8]: Pro by Tarrin Kerrax
16:16 Vikoslav [8]: hmm
16:16 Vikoslav [8]: myslisz ze to ci pomoze?
16:16 Vikoslav [8]: i tak cie zabije Vision?
16:16 Lord Trevour [40]: no i huj
16:16 Lord Trevour [40]: pale mi moga
16:16 Vikoslav [8]: naiwniak
16:16 Vikoslav [8]: vision pale ci moze?
Wnioski:
Vision jest jak Dziw*a ,placisz a oni ci pale moga.
Nicole Sunrise
16-05-2007, 17:34
A w exe nie moze byc? ;c
poprosze o filmik w .rec :)
@Master of Puppets - Spaaw i Ja krecilismy :>
Master of Puppets
16-05-2007, 17:51
A pytając poważnie, ma ktoś filmik?
Edit
@Nicole
To daj linki :D
A w exe nie moze byc? ;c
@Master of Puppets - Spaaw i Ja krecilismy :>
Uracz fanów filmikiem...
nikt z vision filmu nie krecil bo akcja duskow to byl spontan. najpierw zaatakowali armia noobcharow co robia od dluzszego czasu nastepnie gdy juz myslelismy ze jest luz nastapil mass log i lekkie zdziwko. team byl porrozucany po miastach i wiekszosci nie bylo na ventrilo. nikt nie mial czasu odpalac tibicam tylko logowali sie i odrazu biegli do pomocy
duski mieli przygotowana akcje byli spakowani a mimo to nic nie zdzialali. otoczyli 5 osób z Vision ktore przezyly i wtedy role sie odwrocily i dlatego wlasnie niedostaniecie od nich filmu z porażką :) oni sa lamusami dlaczego mieliby sami dawac na to dowody??? :D
Nicole Sunrise
16-05-2007, 19:24
Nie dajemy bo nie ma na co patrzec gdyz jak to Zwidek rzekl "kick" ;C mimo to przebiegl przez cale port hope ;d
nikt z vision filmu nie krecil bo akcja duskow to byl spontan. najpierw zaatakowali armia noobcharow co robia od dluzszego czasu nastepnie gdy juz myslelismy ze jest luz nastapil mass log i lekkie zdziwko. team byl porrozucany po miastach i wiekszosci nie bylo na ventrilo. nikt nie mial czasu odpalac tibicam tylko logowali sie i odrazu biegli do pomocy
duski mieli przygotowana akcje byli spakowani a mimo to nic nie zdzialali. otoczyli 5 osób z Vision ktore przezyly i wtedy role sie odwrocily i dlatego wlasnie niedostaniecie od nich filmu z porażką :) oni sa lamusami dlaczego mieliby sami dawac na to dowody??? :D
Hahaha teraz dla Vision przeszkadza, że ktoś ich atakuje noob charami, jaka szkoda. Nie pamiętacie jak Wy atakowaliście Dusków? jak nie to sobie przypomnijcie :) Fajnie jest Wam teraz?
Master of Puppets
16-05-2007, 19:55
Pomimo to chciałbym widziec... Jak nie chcesz zeby ten film trafil do zbyt wielu osob wyslij mi Privem.
Daje słowo, że nikomu nie dam. ;p
WIZYJN i gdzie wasza potega??I Plaga??
Buhehehe pomysl co piszesz, od nich padl 176,124,119,i jakis tam jeszcze a od was i tak 2x wiecej osob i jakie lvle 184,195,150,122,122
over and out
NaRuTo__xD
16-05-2007, 20:52
Buhehehe pomysl co piszesz, od nich padl 176,124,119,i jakis tam jeszcze a od was i tak 2x wiecej osob i jakie lvle 184,195,150,122,122
over and out
A ty Kajn gdzie teraz grasz?
Dalej Berylia ;/ ?
Berylia SSie :)
pzdr, dla Ciebie xD:p :p
Hm odnoszę wrażenie że nagle zrobiło się więcej osób którzy są za Vision ;) Ciekawe dlaczego wcześniej się nie odzywali :D
Masywny_Titania
16-05-2007, 20:57
A na jaki temat mieli sie odzywac jak nic sie nie dzialo?
Nacpany_Wlodek
16-05-2007, 21:09
Van Rebelion ma inva do Duss~
@down
choragiewki były, są i będę, ale faktycznie to jest śmieszne xd
wrogonastawiony
16-05-2007, 21:16
Nie oto mu chodzi.. przez ostatnie dni tylko bylo "MY CHCEMY DUSKINESS", a teraz jak visionsy pare osob przekrecily to znowu pare osob zaciesza =]
HAIL VISION! =D
NaRuTo__xD
16-05-2007, 21:19
HAIL DUSKINESS xD
Zaraz pewnie wpadnie na forum jakis Vision i mi zbluzga "rodziców" (pisze rodziców gdyz przynajmniej mam do nich SZACUNEK" xD
Ja zawsze byłem, jestem i będę za Duskami...
Nawet jezeli przegraja, a przeczuwam ze Vision sobie za dlugo juz pozadzi...
Taki moj styl, pasja i moje zdanie :)
xD
Sgd...
K~~
kthxbye
Ładne fragi, szkoda że Duski znowu przegrali.
Hail Duskiness;)
Myślę że prędzej czy później Vision i tak będą musieli zmieniać serwer ;) No ale cóż, to jest tylko moje zdanie czas pokaże :D
W każdym bądź razie to że Duskiness odważyło się wyjść na opena świadczy dużo, to na prawdę jest duży sukces, gdyż wkońcu ludzi z Vision jest 2x więcej ;)
Mistrzunio_II
16-05-2007, 22:24
Dostałem rozmowe z gc ;D:D
18:48 Sirvillis [112]: nie
18:48 Sirvillis [112]: zaduzy lvl ?
18:48 Sirvillis [112]: tutaj
18:48 Goryleek [58]: ja juz itak koncze
18:48 Goryleek [58]: ;p
18:48 Sirvillis [112]: ja tu expilem do 49 tylko
18:48 Sirvillis [112]: do 40
18:48 Goryleek [58]: ja nie wiem gdzie bez pacc
18:49 Sirvillis [112]: aaa
18:49 Sirvillis [112]: a skile ?
18:49 Goryleek [58]: 78/77 =/
18:49 Sirvillis [112]: dobij
18:49 Sirvillis [112]: 85/85
18:49 Sirvillis [112]: i guardy
18:49 Goryleek [58]: mialem 82/81 i 63lvl tym charem ale hack
18:49 Sirvillis [112]: ;/
18:49 Goryleek [58]: na 56lvlu odzyskalem
18:49 Goryleek [58]: ;/
18:49 Sirvillis [112]: skiluj
18:50 Sirvillis [112]: masz fooda ?
18:50 Goryleek [58]: :D
18:50 Sirvillis [112]: ;p
18:50 Goryleek [58]: wjebe sobie skilla 80/79 i kupie pacc xDD
18:51 Sirvillis [112]: ja bym
18:51 Sirvillis [112]: 85/85
18:51 Sirvillis [112]: robil
18:51 Goryleek [58]: ale to z pare miesiecy bym skillowal
18:51 You see Sirvillis (Level 112). He is an elite knight. He is Vice-Leader of the Ludzie Gulczasa (Uwaga Wariat Drogowy).
18:51 Sirvillis [112]: coo ? ;p
18:51 Goryleek [58]: a ile?
18:51 Goryleek [58]: :D
18:51 Sirvillis [112]: z 78 na 85
18:51 Sirvillis [112]: to jakies 2 tygodnie
18:51 Sirvillis [112]: mniej nawet
18:51 Goryleek [58]: ;o
18:52 Sirvillis [112]: zalezy jak skilujesz
18:52 Goryleek [58]: to skilluje
18:52 Goryleek [58]: xDD
18:52 Sirvillis [112]: bo ja bym to zrobil w okolo 10 dni
18:52 Goryleek [58]: ide skillowac
18:52 Goryleek [58]: xd
18:52 Sirvillis [112]: jak
18:52 Sirvillis [112]: byleem w tej gildi co ty
18:52 Sirvillis [112]: 2 dni temu jeszcze
18:52 Sirvillis [112]: to nie grales
18:52 Sirvillis [112]: niewidzialem cie
18:52 Goryleek [58]: ja cie raz widzialem na gc
18:52 Goryleek [58]: ;p
18:53 Goryleek [58]: to wtedy bylo co swiezo lvl wbiles
18:53 Sirvillis [112]: doszedlem do tej gildi bo i tak bylem
18:53 Sirvillis [112]: hunted przez in flames
18:53 Goryleek [58]: ;/
18:53 Sirvillis [112]: a teraz wojna
18:53 Sirvillis [112]: ale gdybys wiedzial
18:53 Sirvillis [112]: co tu ma sie dziac
18:53 Sirvillis [112]: to bys jzu neigral
18:53 Sirvillis [112]: za kilka tygodni
18:53 Sirvillis [112]: ziobaczysz
18:53 Goryleek [58]: a co ma sie dziac?
18:53 Sirvillis [112]: bedzie armagedon
18:54 Sirvillis [112]: na tym serwie
18:54 Sirvillis [112]: na waszym miejscu
18:54 Sirvillis [112]: juz bym przestac grac
18:54 Kettle Drum [38]: na moim tez?
18:54 Sirvillis [112]: ale dowiecie sie wszystkiego w swoim czasie
18:54 Kettle Drum [38]: a co sie bedzie dzialo??
18:54 Kettle Drum [38]: beda zabijac kazdego
18:54 Kettle Drum [38]: pewnie
18:54 Kettle Drum [38]: Gildie
18:54 Sirvillis [112]: bo jeszcze nie jest wszystko pewne
18:54 Kettle Drum [38]: beda zabijac all
18:54 Sirvillis [112]: jak pogadam z Edkiem
18:54 Kettle Drum [38]: -.-
18:54 Sirvillis [112]: i weynem
18:54 Sirvillis [112]: na Ts
18:54 Kettle Drum [38]: Ts?
18:54 Sirvillis [112]: to oni wam powiedzia
18:54 Sirvillis [112]: na gc
18:54 Sirvillis [112]: co sie bedzie dzialo
18:55 Kettle Drum [38]: uprzedzisz
18:55 Kettle Drum [38]: mnie jak cos
18:55 Kettle Drum [38]: ?
18:55 Sirvillis [112]: zaniedlugo tak
18:55 Kettle Drum [38]: oki
18:55 Sirvillis [112]: ale jak narazie expij
18:55 Goryleek [58]: ale ten Armagedon nie bdzie przeciez trwal nieskonczonosc
18:55 Sirvillis [112]: i nie marnuj ani chwili
18:55 Kettle Drum [38]: oplaca mi sie??
18:55 Sirvillis [112]: ale zreszta sam zobaczysz co sie dziac bedzie
18:55 Kettle Drum [38]: mam w depo siedziec?
18:55 Kettle Drum [38]: wtedy?
18:55 Sirvillis [112]: mam takie wiadomosci
18:55 Sirvillis [112]: ze sam sie boje
18:56 Kettle Drum [38]: zdradz chociaz troszke
18:56 Kettle Drum [38]: nie powiemy nikomu
18:56 Goryleek [58]: powiedz choc jedna znich
18:56 Kettle Drum [38]: nom?
18:56 Sirvillis [112]: jedna z nich ze w niedalekiej przyszlosci
18:56 Sirvillis [112]: beda na tym swiecie tylko 3 Gildie
18:56 Sirvillis [112]: reszta zostanie skasowana
18:56 Kettle Drum [38]: skasowana??
18:56 Kettle Drum [38]: czy zabita
18:56 Sirvillis [112]: to i to
18:56 Kettle Drum [38]: o lól
18:56 Kettle Drum [38]: Gm tak zrobi
18:56 Kettle Drum [38]: ?
18:57 Sirvillis [112]: zobaczycie co sie bedzie dziac
18:57 Goryleek [58]: a gdybym byl zaluzmy wtych guild kture przetrwaja to nic by sie nie dzialo zemna?
18:57 Sirvillis [112]: ja sam sie boje
18:57 Sirvillis [112]: nom tak
18:57 Kettle Drum [38]: a jakie to gildie??
18:57 Sirvillis [112]: ale pierw oni musza cie przyjac ;)
18:57 Kettle Drum [38]: Vision Duskinnes
18:57 Kettle Drum [38]: i ?
18:57 Sirvillis [112]: i jeszcze 1
18:57 Goryleek [58]: In Flames
18:57 Sirvillis [112]: jeszcze neiwiadomo jaka
18:57 Kettle Drum [38]: Na wspolnej
18:57 Kettle Drum [38]: ?
18:57 Sirvillis [112]: prawdo podobnie
18:57 Sirvillis [112]: braveheart
18:57 Kettle Drum [38]: kurwa mac
18:58 Kettle Drum [38]: ale zajebiscie
18:58 Kettle Drum [38]: ;/
18:58 Kettle Drum [38]: to hujowo zdeka
18:58 Kettle Drum [38]: ;/
18:58 Goryleek [58]: moze mnie przyjma do Brave Heart xD
18:58 Sirvillis [112]: moze ;p
18:58 Sirvillis [112]: dzis bede na skype
18:58 Kettle Drum [38]: a mnie do Vision
18:58 Kettle Drum [38]: ^^
18:58 Sirvillis [112]: rozmawial z kolesiem
18:59 Sirvillis [112]: ktory mi opowie wszystko dokladnie
18:59 Kettle Drum [38]: to powiesz jak cos??
18:59 Kettle Drum [38]: plx
18:59 Sirvillis [112]: moze
18:59 Kettle Drum [38]: prosze
18:59 Sirvillis [112]: dobra lece
Tak żeby było o czym dyskutować xD haahha :evul: :cup: :cup: :cup: :cup:
Prawie jak wróżka... Z dokładnością co do gildii xP Co nie zmienia faktu, ze już jest swego rodzaju armagedon...
Elisabett
16-05-2007, 22:37
Zobaczcie ile osób jest w duskiness
Dziwne sie to jakos zaczyna robic xd
Master of Puppets
16-05-2007, 22:43
Triarii
*Taifun Devilry Aug 13 2005
One
*Charonsi Apr 26 2007
*Fenix'Gru (Dirty Rubbish) Feb 15 2007
*James Caros (Zaraz Bede) Mar 05 2007
*Sasho Pansa Mar 26 2007
*Apff Apr 02 2007
*Jibav on Furora May 12 2007
*Kolek el'Baq (Ludzik od czarnej roboty) Mar 06 2007
*Magiq Mar 15 2007
*Roger Sunrise on Furora (Love of Avril) Apr 25 2007
*Vaxard (Mywybyli)
Lol ;/ Ciekawe co sie stalo :<
Lol... Nawet Spaawa nie ma;/ No Duski, o co biega?;>
Ładne fragi, szkoda że Duski znowu przegrali.
Hail Duskiness;)
lepiej idź pograć na swój noobowski non pvp world...
Hellraiser
16-05-2007, 23:04
@Duskiness
Nie patrzcie na Vision, jeśli oni się rozpadają nie róbcie tego samego, Ok ;>
Sirvillis Case
Ale z niego janek to wiedziałem, ale że aż taki?
EDIT!
Zobaczcie gdzie jest reszta ekipy z Duskiness, to zrozumiecie,... np, Xareta ;o, Ymy,..
Nowa gildia "Wizja" Leader - Ymy
Pozostaje tylko pytanie "dlaczego"?
Nicole Sunrise
16-05-2007, 23:33
Bo zupa była za słona.
Nowa gildia "Wizja" Leader - Ymy
Pozostaje tylko pytanie "dlaczego"?
Maciorqa
16-05-2007, 23:35
18:56 Sirvillis [112]: beda na tym swiecie tylko 3 Gildie
18:56 Sirvillis [112]: reszta zostanie skasowana
Vision, Duskiness i Wizja? tylko kto bedzie z kim.. albo to bedzie FFA lub prosciej mowiac DEATHMATCH xd
Davido16
16-05-2007, 23:35
IMO ,,Wizja'' będzie składać się z odłamów Dusk~ i Vision. Gildia ta rozwali resztki Dusk~ i Vision i zapanuje nad Furorą.
Za dobre zakończenie nie? :>
Weź powiedz bo nie zasnę dziś !! ;p
btw Taifuna w niej ma nie być :(
sallceson
16-05-2007, 23:53
ekhmm... to znaczy.. eee..
co to do jasnej cholery ma być ?
wszystkiego bym sie spodziewal ale nie tego :/ i do tego tak sprawnie poszlo jakby bylo planowane od dawna...
niech zmienia nazwe gildii (wizja mam nadzieje ze to tylko robocza) i moga rzadzic :)
edicik po przemysleniu:
cos mi sie nie podoba:
- liderem ymy ktory jest 'za blisko' taifuna
- lwia czesc to ludzie z dusk
- zorganizowane wyjatkowo szybko i sprawnie
jak dla mnie - podpucha :D
Hellraiser
16-05-2007, 23:56
Wizja - powstała po nieudanym powstaniu przeciwko Vision w wyniku przekształcenia Duskiness. Twórcą Wizjii jest Ymy, który zamierza stworzyć oddziały, będące w stanie przetrwać i wygrać w starciu z wielokrotnie silniejszymi wojskami Vision, dzięki zastosowaniu taktyki partyzanckiej.
żródło Hellraiser & wikipedia.pl
Nacpany_Wlodek
16-05-2007, 23:58
Bardzo interesująca ta zagrywka. Jednak nie sądzę, żeby Wizja walczyła przeciwko Dusskom.
Ps. Ciekawa jest ranga "Traitor" :P
@edit
Nie zauważyłem posta up xd
wrogonastawiony
17-05-2007, 00:05
lol
myslicie ze kompani taifa zostawia jego i reszte dusk ? za dlugo sie znaja =] wg. mnie poprostu taifun niechce kasowac duskiness.. xareta, anubis i pasterz sa z nimi ale to chyba nic dziwnego, roszady juz tu byly a przeciez przed wojna w wiekszosci to byli kumple.
gl :)
Dla mnie niech rządzi serwerem obojętnie kto byle by nie było żadnego PA wywalania z expa i tym podobne
Oo jedyny gracz, który bierze udział w wojnie i ani razu nie zginął od samiuśkiego początku jescze wojny z ab xareta jest w wizja hmm ciezko mi uwierzyc ze czipsu i ymy zostawili taifuna dziwne...
Wizja - powstała po nieudanym powstaniu przeciwko Vision w wyniku przekształcenia Duskiness. Twórcą Wizjii jest Ymy, który zamierza stworzyć oddziały, będące w stanie przetrwać i wygrać w starciu z wielokrotnie silniejszymi wojskami Vision, dzięki zastosowaniu taktyki partyzanckiej.
żródło Hellraiser & wikipedia.pl
Żeby robić coś takiego nie trzeba było zakładać nowej gildii (-:
neutral.forum.fighter
17-05-2007, 00:55
Żeby robić coś takiego nie trzeba było zakładać nowej gildii (-:
zalozenie nowej guildi nie przeszkadza w zrobieniu takiego czegos , maslo maslane :D:D:D
Nacpany_Wlodek
17-05-2007, 00:56
Oo jedyny gracz, który bierze udział w wojnie i ani razu nie zginął od samiuśkiego początku jescze wojny z ab xareta jest w wizja hmm ciezko mi uwierzyc ze czipsu i ymy zostawili taifuna dziwne...
Nie jest powiedziane, że go zostawili. Po prostu mała roszada w składzie.
Fifti_elo
17-05-2007, 01:38
Dobra jak juz mam bys sprzedawczykiem to BEDE!!!
Plotka byla ze sprzedalem ip Imargama ,co jest nie prawda.
Ale tera sprzedam.
Taifun devilry w obawie o swoj lv Byl Spy'em Vision.
Zaskoczylem wszystkich CO?Nie wiarygodne ale prawdziwe.Coz mam nadzieje ze Wizja podbije furore i wszystkie servery tibi MAuahuahauha.
(co do serverow tibi to zart)
#Fifti_elo
Jesteś bezadziejny chłopcze:baby:
Fantazja cie ładnie ponosi:D
Fifti_elo
17-05-2007, 02:02
#Fifti_elo
Jesteś bezadziejny chłopcze:baby:
Fantazja cie ładnie ponosi:D
To ty tak myslisz ,lecz prawda boli. Najbardziej Duskow :(
No ja tak myśle i raczej tak będe myślał! No ale skoro tak twierdzisz...
Czas pokaże:) Jeżeli tak jest to napewno wyjdzie na światło dzienneB)
Chociaż dziś rozmawiałem z jednym z dusk to z tego co zrozumiałem to Taif też ma do tej nowej guild przejść tylko poprostu go niebyło jak kilku innych;) Choć i mi się to dziwne wydaje no ale cóż...
Ale tera sprzedam.
(
hahahaha nie ma to jak szczypta fantazji :D 8o
No ja tak myśle i raczej tak będe myślał! No ale skoro tak twierdzisz...
Czas pokaże:) Jeżeli tak jest to napewno wyjdzie na światło dzienneB)
Chociaż dziś rozmawiałem z jednym z dusk to z tego co zrozumiałem to Taif też ma do tej nowej guild przejść tylko poprostu go niebyło jak kilku innych;) Choć i mi się to dziwne wydaje no ale cóż...
Był.....................
Jeżeli Taifun był no to rzeczywiście możesz mieć troche racji! Ale ja w to chyba nie uwierze dopuki on sam się nie przyzna:p
Czas pokaże...
Fifti-elo
Jeżeli to prawda co piszesz, chociaż raczej wątpie, to niezłe jaja 8o
Fifti-elo
Jeżeli to prawda co piszesz, chociaż raczej wątpie, to niezłe jaja 8o
I myślisz, że zaprzepaścił by szanse jako pierwszy wbicia 300 lvla, straciłby na tym łącznie 6 lvli chyba. Czas i pieniądze ? - Według mnie, Nie. Ale jeśli jednak... to naprawdę się na nim zawiodłem :(
Still Knight
17-05-2007, 12:01
@Fifti-elo
Nie wiem kim ty jestes ale masz ty czlowieku niezla banie ze takie cos wymysliles.
@ciekawscy
Roszady w skadzie nie maja zadnego znaczenia. Anaboll, Pastuch i Thellionn nie doszli by do dusk przez wzglad na dawne czasy, a Taif nie dopusci do rozpadu
Dusk.
Nie stoi to jednak na przeszkodzie nowemu sojuszowi :)
Na tym koniec. PZDR!
omg co tu sie dzieje, nie moga byc poprostu 2 gildie, ktore tocza ze soba wojne, tylko jakies sranie w banie, ze nie wiadomo o co chodzi ...
---
a podobno jak nie wiadomo oco chodzi to chodzi o pieniadze :)
e tam... przynajmniej jest ciekawie xD
Fajnie byłoby gdyby Duskiness, Wizja i In Flames (oraz ludzie którzy maja hunta od Vision, a jest ich całe mnóstwo) zjednoczyłyby sie przeciwko Vision.
Takie Powstanie przeciwko Vision.
Uważam że pokój na tym świecie jest możliwy ale bez Imargama i Zwidka <w sumie tych samych ownerów>
13:42 x [25]: a Ty za kim?:d
13:42 x2 [29]: Boje sie wyglaszac na tym swiecie swoja opinie.
To nie pierwszy przypadek z jakim sie spotkalem ;/
No pewnie, donosil zeby nie tracic leveli... (padl tylko 3 razy).
a teraz ja wam coś powiem: Imargam, Zwidek i Katrila to szpiedzy dussków O.o
fajnie, co?
Z Taifunem był fajny żart i nawet może ktoś uwieżył ale rozwiał go któryś mam nadzieje z ,,orginalnych" still knightów(bo są 2 ownerzy):D a teraz z tym to już przegiołeś pałe. Jak by katrila zwidek i imargam byli spy to poco ta wojna? Chyba już dawno by jej nie było bo trudno żeby liderzey obydwu guild sprzedawali swoje pomysły i zamierzenia! Po co piszesz takie głupoty ??X(
Ludek'ziom
17-05-2007, 16:12
Na pytanie dlaczego duski się rozpadły ima~ odpowiada tak:
14:09 Imargam [204]: Petro nie lubi xarety
14:09 Imargam [204]: A inni wala xareta
14:09 Imargam [204]: cala sprawa
14:09 Imargam [204]: ;D
Z Taifunem był fajny żart i nawet może ktoś uwieżył ale rozwiał go któryś mam nadzieje z ,,orginalnych" still knightów(bo są 2 ownerzy):D a teraz z tym to już przegiołeś pałe. Jak by katrila zwidek i imargam byli spy to poco ta wojna? Chyba już dawno by jej nie było bo trudno żeby liderzey obydwu guild sprzedawali swoje pomysły i zamierzenia! Po co piszesz takie głupoty ??X(
Napisał takie same głupoty jak ty ;) tzw. ironia :p
Napisał takie same głupoty jak ty ;) tzw. ironia :p
No ale widzisz napisał głupoty a w mojej wypowiedzi może mnie troszke fantazja poniosła :D
a teraz z tym to już przegiołeś pałe. Jak by katrila zwidek i imargam byli spy to poco ta wojna? Chyba już dawno by jej nie było bo trudno żeby liderzey obydwu guild sprzedawali swoje pomysły i zamierzenia! Po co piszesz takie głupoty ??X(
ja żartowałem, chłopcze. Nabrałeś sie haha xD :D
edit: słyszeliście, że Bubel z antiki to Katrila,a jej pro evul GM "monsz cipzowd" to Taifun :O
Fifti_elo
17-05-2007, 16:43
No pewnie, donosil zeby nie tracic leveli... (padl tylko 3 razy).
fajnie, co?
To ze padl bo padl dla zamaskowania sprawy ze wszyscy padaja tylko nie on.I tak odrobi te lv'e.
@Still Knight
Kto ja jestem? Hmmmm
Jak to powiedzial Vivi Vandes "To clifford zabil Imargama"
Wszystko jasne :)
@up:
To by się nie dał zabić demonowi jak był na Hero cave, gdy szło po niego całe Vision.
@Kumulus
hahaha, ale żarcik :D
btw: już nic nie piszę, idę na swój noobski server :o
Edit
@down:
popieram
Ludzie... Jakis idiota puścił plote, że Taif jest szpiegiem i teraz rozkminiacie 4 strony czy był, a może jednak nie był. Myśleć nie umiecie ? Tibia już wam mózgi z żerała? W dusk został Taif i osoby które od jakiegoś czasu wogole sie nie logują nawet na battle. Mogą załozyć nawet 5 gildi bo to i tak beznaczenia. Pewnie cały czas siedzą razem na Ventrilo. Więc już skończcie pisać pierdoły...
Ludzie... Jakis idiota puścił plote, że Taif jest szpiegiem i teraz rozkminiacie 4 strony czy był, a może jednak nie był. Myśleć nie umiecie ? Tibia już wam mózgi z żerała? W dusk został Taif i osoby które od jakiegoś czasu wogole sie nie logują nawet na battle. Mogą załozyć nawet 5 gildi bo to i tak beznaczenia. Pewnie cały czas siedzą razem na Ventrilo. Więc już skończcie pisać pierdoły...
Tak jest Reloop! W dusko zostali ci co jakoś dawno ich nie było widać!Ja wiem tylko że np.fenix nie ma neta narazie więc.. chyba zrozumiałe:)
A pozatym all nie odejdą bo chyba chcą żeby Duskiness istniało no nie??
A przecież żeby istniało ktoś tam musi być:p
Duskiness jest rozwiazana
Teraz jest nowa gildia Wisja :P
Fifti_elo
17-05-2007, 17:15
Ja powiedzialem Jak jest:)
@up
WIZJA*
Edit:
Wy nie powinniscie tera myslec czy Tajfuuun byl spy czy nee.
Wy musicie Myslec ze Vision "walczy o lepsza furore"
NaRuTo__xD
17-05-2007, 17:18
Duskiness jest rozwiazana
Teraz jest nowa gildia Wisja :P
Ty masz chyba mózg rozwiązany...Idz sie bic z Coronelami a nie pier**lisz...
Srry, mam dzis zły dzien...
NaRuTo__xD
17-05-2007, 17:20
Ja powiedzialem Jak jest:)
@up
WIZJA*
Edit:
Wy nie powinniscie tera myslec czy Tajfuuun byl spy czy nee.
Yhym...Lepsza powiadasz? Od kiedy grasz na tym servie? Ze wywnioskowujesz "kolidujące w brodziku intelektualnym informacje" ?? Vision i lepsza Furora... BAHAHHAHAHAHAH...
haxzproxx_exe
17-05-2007, 17:20
16:12 Imargam [204]: bawcie sie
...
16:12 Imargam [204]: xD
16:12 Imargam [204]: to jest furora
+)
To może ktoś wyjaśni po co powstała ta gildia i czy będzie walczyła przeciwko Vision?
Velvecik
17-05-2007, 18:22
Aby wygrała Wizja, tylko nie wiadomo która jej wersja językowa :p
taa.. tak se tłumacz!Dużo osób już posmakowało tej lepszej furory kiedy niedawno duszki nie dawały oznak życia:D Najlepiej było się wtedy nie logować bo tylko można było złapać hunta albo stracić boszki haahahah:D :D
Hellraiser
17-05-2007, 19:55
Aby wygrała Wizja, tylko nie wiadomo która jej wersja językowa :p
Lepiej żeby ta polska wersja.
Popieram..
Fifti_elo
17-05-2007, 23:48
Tu ciekawego ss'a dostalem na gg to czemu by nie.
Oto i on \/
http://img225.imageshack.us/img225/9546/zwideknupoz5.jpg
Co do fifti-elo
Nie widzicie przy jego wypowiedzi: vision " walczy o lepsza furore " ?
a co do ssa @up
Zalosne tylko tyle powiem ;] nie zebym za tymi swinkami był ale żałosne ;]
Dzisiaj nowo stworzona gildia Wizja zrobiła swojego pierwszego massloga ;) Ustawili się na Ankrahmun i oczekiwali na przyjście ich anglojęzycznych imienników B) Niestety nie doszło do bitwy gdyż po 30 minutach oczekiwania, gildia pod dowództwem Katrili niestety nie pojawiła się :o
Nicole Sunrise
18-05-2007, 01:49
Bo szeryf był w miescie ;d
Dzisiaj nowo stworzona gildia Wizja zrobiła swojego pierwszego massloga ;) Ustawili się na Ankrahmun i oczekiwali na przyjście ich anglojęzycznych imienników B) Niestety nie doszło do bitwy gdyż po 30 minutach oczekiwania, gildia pod dowództwem Katrili niestety nie pojawiła się :o
Fifti_elo
18-05-2007, 05:33
Szeryf w miescie...
Ta a ja myslalem ze szlismy Na polowanie Hejnuf w celu zdobycia pozywienia:P
W drodze powrotnej szefu prawie glebe ojebal :P na mass larvach ale huj :) ubaw po pachy.
Dzisiejsza dzien (vision) i noc (Wizja) konczy sie bez akcji :(
YhychybaTy
18-05-2007, 18:48
May 18 2007, 17:35:24 CEST Killed at Level 176 by Kris Mystic
nonono wielkie gratulacje =]
8o piękny owned na afku ;)
Velvecik
18-05-2007, 18:58
Czemu jak ktoś z Vision padnie, zawsze jest, że : afkował, był pingowany etc...
Nicole Sunrise
18-05-2007, 19:00
http://img236.imageshack.us/img236/581/zwidek2mo2.jpg
Fifti_elo
18-05-2007, 19:06
Widze ze szeryf byl w miescie :)
http://img112.imageshack.us/img112/6481/zwidekdieye5.jpg
neutral.forum.fighter
18-05-2007, 19:09
zacytuje "zycie"
Czemu jak ktoś z Vision padnie, zawsze jest, że : afkował, był pingowany etc...
Bo zabijaja ich low lvle i to w 5 conajwyzej... No chyba mi nie powiesz ze uciekal przed nimi ale mu sie nie udalo bo go trapneli w 4 i nie dal rady sie wydostac... A no i ze strachu zapomnial o utamce lub nie zdazyl sie wymanasowac takie combosy dostawala :D
Thristen
18-05-2007, 19:49
yhy, rec z exem.... nie sciągajcie...
Nicole Sunrise
18-05-2007, 20:01
Zadnego filmiku Tobie nie dawalem, Nie sciagajcie tego ;>
Ok postanowilem dac filmik za ktory dziekuje Rogerowi, mialem nie dawac ale trudno
xxxx
usuncie spacje
Gz akcji
Still Knight
18-05-2007, 20:29
NO NIEEEEEEEEEEE!
Sciagnalem filmik od Eldorano i teraz nie wiem jak odpalic plz help me.
Tibicam nie dziala :(
Nicole zdradź jakieś szczególy akcji
Ciekawe miejsce jak na trapa, trudno uwierzyc by padł bez pomocy sił wyższych.
Stawiałbym na "connection failed" lub coś w tym stylu :p
@ Still Knight
LOL
kto ściąga plik r e c. e x e ???????????
"This file has been downloaded 1 time
File size 95.52 KB, uploaded 1 hour 38 minutes ago"
owned?
I dobrze że padł gratuluje! Smieci won z serwera!!
wrogonastawiony
18-05-2007, 21:15
Jakos nikt chyba nie pisał ze Laen loys padł nad ranem ;p
trochę dziwny ten jego dead
o tym chyba też nikt nie pisał, nie wiem:
Zwidek
@down
nie czytam w tył, nie chce mi się
no o tym to nikt nie pisal a szczegolnie strone temu
Velvecik
18-05-2007, 23:25
Coś ciekawego ponczek oddał?
Wiem ze tematem mojej wypowedzi nie bedzie nic zwiaznaego z wojna na Furorze, ale chilabym cos wyjasnic. A wiec we wczesniejszych tematach ( zamknietych przez admina ) pojawial sie pewien post ktory zwrocil moja uwage.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NarroweQ
Zauważyliście, że Khazul przestał coś pisać ostatnio na forum? Może go sumienie dręczy... Pewnie mu głupio. Mi by było po czymś takim. Nawet bardzo.
Jak tak go jedziesz od najgorszego to może nam powiesz co zrobił ?
1/2 tego forum jest ciekaw ale chyba wiem o co chodzi.. bo pisał do mnie na main chara czy pożycze mu na mf.
Odp. Zrobil to ze jest falszywa osoba.. Nie dosc ze jestes Jednym z PA w asss lickowaniu to jeszcze falszywy dlatego ze duskom pomagal graja Anubisem ktorego kupil tzn. zamienil sie za chara Soviegn i Soveign i pomagal duskom w wojnie. Swoim drugim charem Khazul byl pomocny gildi Na Wspolnej (dla nie kumatych helperzy Vision). 2 przykladem jest to ze Zhackowal z tego co wiem swojego przyjaciela Ratilltek. I to by bylo na tyle ;)
http://foteka.pl/full/ac34c5e6cf5fa966f84e14859cf55a48.jpg (http://foteka.pl/ac34c5e6cf5fa966f84e14859cf55a48)
Jedyny amazon helmet na Furora który był w posiadaniu Moczykija, widnieje w domku Imargama :o
Myślę że jest to wystarczający dowód na to że Moczykij został schakowany przez Vision B)
Nicole Sunrise
19-05-2007, 00:35
Bylo juz o tym ;d
http://img236.imageshack.us/img236/581/zwidek2mo2.jpg
I tutaj open na nob charach ;c
http://img208.imageshack.us/img208/7177/opendk6.jpg
trochę dziwny ten jego dead
o tym chyba też nikt nie pisał, nie wiem:
Zwidek
@down
nie czytam w tył, nie chce mi się
Fifti_elo
19-05-2007, 04:10
Tu inny ss z Opena :)
Z 9 lv zrobil sie 7 :( i ostatni dead jeszcze By Zwidek ;(((((
http://img177.imageshack.us/img177/2226/trapedjoldv2.jpg
Imargam :
May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed at Level 204 by Taifun Devilry
and by Drizer Mastah
Ma'rin:
May 19 2007, 10:17:26 CEST Killed at Level 122 by Czipsu
and by Dalus On Sunss
Yiubh Do'Urden:
May 19 2007, 10:14:04 CEST Killed at Level 110 by Ymy
and by Czipsu
Vuaevo Bruth:
May 19 2007, 10:17:11 CEST Killed at Level 145 by Czipsu
and by Ymy
Demthes:
May 19 2007, 10:16:58 CEST Killed at Level 138 by Montura
and by Ymy
Al Inferno:
May 19 2007, 10:13:40 CEST Killed at Level 91 by Ymy
and by Xareta
10:11 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Imargam. He was killed by Drizer Mastah.
10:24 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ma'rin. He was killed by Dalus On Sunss.
10:24 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vuaevo Bruth. He was killed by Ymy.
and by Ymy
Al inferno
and by Xareta
i chyba to wszystko :)
Michal_angel
19-05-2007, 11:24
kto wie jak padł Imargam ? macie jakiś film czy cuś :>
No i bardzo ładnie Gratz dla Dusków za fraga na Imargamie ;]
p.s
I co Imciu?? Znowu trzeba włączyć bota i jedziemy??
po duskinach to filmu się nie spodziewajcie, oni jeszcze do obsługi TibiCam nie doszli B)
wrogonastawiony
19-05-2007, 11:31
Xareta
May 19 2007, 10:14:10 CEST Killed at Level 125 by Kerston
and by Katrila
DEMTHES
and by Ymy
IMARGAM
and by Drizer Mastah
;*
Xzizikur
19-05-2007, 11:34
Hah. Ładnie karaja duski vision xdd
ima
and by Drizer Mastah
demthes
and by Ymy
ma'rin
and by Dalus On Sunss
Al inferno
and by Xareta
Vuaevo Bruth
and by Ymy
i pare innych xddd
Ladnie... karac,karac ;dd
Xzizi
Mistrzunio_II
19-05-2007, 11:36
No i bardzo ładnie Gratz dla Dusków za fraga na Imargamie ;]
p.s
I co Imciu?? Znowu trzeba włączyć bota i jedziemy??
Chyba pomyliłeś ludzi. To Spaaw jedzie na bocie. Nie Ima X( X( :p
Macie film ?
Z góry dzięki :p
Drizer Mastah
May 19 2007, 10:34:35 CEST Killed at Level 121 by Zwidek and by Kerston
~~ In Flames
Vonsz
May 19 2007, 10:38:26 CEST Killed at Level 44 by Yeetro
Kris Mystic
May 19 2007, 10:34:56 CEST Killed at Level 39 by Zwidek
Fusiot
May 19 2007, 10:41:16 CEST Killed at Level 55 by Mag Olimp
Bitwa skończona mass loggoutem Duskow
sallceson
19-05-2007, 11:48
aff i po co 5 razy powtarzacie to samo ? w koncu musialo dojsc do czegos takiego :) wieec wiele w tym niespodzianki nei ma
ciekawy jedynie jest dedzik anabolla
a wogole widze ze Vision juz odwet zaczyna :) moze skonczy sie jak poprzednio? a moze nie? wiecej w Fakcie :D
Xzizikur
19-05-2007, 11:50
Fusiot
May 19 2007, 10:41:16 CEST Killed at Level 55 by Mag Olimp
Oficjalne fragi z dzisiejszego Open Battle ;)
Duskiness & Wizja frags:
Imargam
and by Drizer Mastah
Ma'rin
and by Dalus On Sunss
Yiubh Do'Urden
and by Czipsu
Al Inferno
and by Xareta
Demthes
and by Ymy
Vuaevo Bruth
and by Ymy
Vision frags:
Drizer Mastah
May 19 2007, 10:34:35 CEST Killed at Level 121 by Zwidek
and by Kerston
Xareta
May 19 2007, 10:14:10 CEST Killed at Level 125 by Kerston
and by Katrila
neutral.forum.fighter
19-05-2007, 12:09
i nie przejmujcie sie ze padlem ;] 3x z rzedu na battlu
Hare_Krishna
19-05-2007, 12:13
i nie przejmujcie sie ze padlem ;] 3x z rzedu na battlu
nie przejmujemy sie ;]
gz fraga na zwidku i "imciu"
neutral.forum.fighter
19-05-2007, 12:25
ale chcialbym sie wytlumaczyc :D
wina lezy po stronie ventrilo dzisiejszego dnia nasz kanal padl przenislismy sie na zastepcze pingi trwaly 2000ts wiec rozmowy dochodzily po duzym opoznieniu byl plan dajemy loga bo nie mamy pz :D no ale mnie sie zostalo bo mialem pz
Hare_Krishna
19-05-2007, 12:30
ale chcialbym sie wytlumaczyc :D
wina lezy po stronie ventrilo dzisiejszego dnia nasz kanal padl przenislismy sie na zastepcze pingi trwaly 2000ts wiec rozmowy dochodzily po duzym opoznieniu byl plan dajemy loga bo nie mamy pz :D no ale mnie sie zostalo
zalatw filmik ;]
neutral.forum.fighter
19-05-2007, 12:34
zalatw filmik ;]
przykro mi filmu nie bedzie akcja byla robiona na spontana dlatego nie zdazylismy zrobic filmu moze koledzy z vision maja
Hellraiser
19-05-2007, 12:51
Imargam :
and by Drizer Mastah
Ma'rin:
and by Dalus On Sunss
Yiubh Do'Urden:
and by Czipsu
Vuaevo Bruth:
and by Ymy
Demthes:
and by Ymy
Al Inferno:
and by Xareta
To cała dzisiejsza lista fragów?
Velvecik
19-05-2007, 12:58
Nie. Niestety padł jeszcze Drizer i Xareta.
Fifti_elo
19-05-2007, 13:40
Co tu duzo pierdolic.Gratz.
Chyba szeryf byl w miescie CO?^^:)
Widzialem_Bota_Cien
19-05-2007, 13:59
gz fragów szkoda że zwidek nie padł może reszta visionów zrozumie ze najwyższa pora na rozłam i pokój moim zdaniem najlepsze wyjście z sytuacji :)
szkoda że xareta padł ;/
pozdrawiam
Fifti_elo
19-05-2007, 14:21
Hmm dziwne ale to chyba zwykly zbieg okolicznosci. Od dnia w ktorym Imargam nazwal mnie Cytuje "sprzedawczykiem" cos nie najlepiej im idze :)
3 zgony z ktorych 2 widzialem na wlasne oczy.
Chyba zbieg okolicznosci Albo poprostu czysty Skill.
ee tam duskien to przezytek;p vision ich rozgniecie z duskien ludzie odchodza a taifun podobno poszla gloska ze neta nie ma xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.