zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Eiv vs Aliance

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

Bolter
09-06-2007, 00:11
Na openie na którym Cię zabrakło :O

CHcialbym powiedzirec ze na nim bylem a kim gralem mozesz tylko przypuszczac

Bolter
09-06-2007, 00:17
Szacunek Mori bo normalnie psycholog sie znalazl XD

Z mojej Perspektywy.
Szkoda ze ty nieumiesz chociaz w Wojnie pokazac co umiesz tylko jedno co widze to ze cisniesz Szwedom za nieudane badz bezmyslne akcje a oni i tak na ciebie leja bys zagadal normalnie znimi to moze by to cos wnioslo naucz sie ze nie my tu dowodzimy. I ze niezawsze wszystkim mozna pocisnac jakcy oni sa bezmyslni bo jak narazie to byles Glownie charem ktorym gral jakis swe.

Pozatym jak trzeba to umiem cos ukryc.

Szczuru.pl
09-06-2007, 00:37
Chłopaki, nie kłóćcie sie..... jesteśmy w jednej gildii i obecnie naszym nadrzędnym celem jest Zdobycie władzy na tym zaśmieconym przez papierki Gaury po bigmakach serwie.

@ Mori

A twoje dyskutowanie na temat tematami poruszanymi przez kika na forum dla mnie przynajmniej wygląda na bratanie sie z wrogiem..... jak sie mylę to mnie sprostuj, ale nie widzę potrzeby prawic kazań kikowi. : )

Versus
09-06-2007, 01:05
Szacunek Mori bo normalnie psycholog sie znalazl XD

Z mojej Perspektywy.
Szkoda ze ty nieumiesz chociaz w Wojnie pokazac co umiesz tylko jedno co widze to ze cisniesz Szwedom za nieudane badz bezmyslne akcje a oni i tak na ciebie leja bys zagadal normalnie znimi to moze by to cos wnioslo naucz sie ze nie my tu dowodzimy. I ze niezawsze wszystkim mozna pocisnac jakcy oni sa bezmyslni bo jak narazie to byles Glownie charem ktorym gral jakis swe.

Pozatym jak trzeba to umiem cos ukryc.

no prosze, a niby to my jestesmy slugusami gaury =)

Mefisto.16.Psk
09-06-2007, 01:14
kolejny idiota ktory mysli ze fragi sa licznikiem pvp... gdybys byl 20+ vs 6 do tego bez knightow fratena i lochkarta przeciwko 15 msow to bys nie padl? nawet z najwiekszym pvp nie udalo by nam sie nic. obeszli nas z 2 stron. cortezy postepuja tak samo jak Eiv desperacko szukaja pomocnikow.. tylko ze jak zwykle wybieraja noobow typu mefisto czy liryczny.... liryczny znowu padniesz :D pozdro

Ty ja padłem i jakoś sie nie gniewam znobiłem troche ale to tyko gra. Czemu desperacko wy jestescie głównie do mas logów i robienia pułapek. lecz na openach wymiekacie taka jest prawda i tak kto ma jakie pvp jak wyskakuje Ci 10 vs 2. Obojetnie jakie PVP i tak nic nie zrobisz i czemu nazywasz nas nobami? To jest tylko gra człowieku.Wyzywasz kogos od nobów a sam lepszy nie jesteś bo wiesz jak to jest jak jest 23 vs 6 a 10 vs 2. Czyli sam wiesz ze PVP obojetnie jakie nic nie da nic.

Bolter
09-06-2007, 09:45
no prosze, a niby to my jestesmy slugusami gaury =)

Napisalem ze trzeba sie nauczyc ze nie my tu dowodzimy ale niejest tak ze niemamy nic do powiedzenia ze musimy zrobic to co powie masz pomysl powiedz wysluchaja obmysla przynajmniej dla mnie taka opcja jest dostepna a z tego co widzialem to Mori tylko sie wnerwia drze na nich morde a oni i tak to olewaja.

Martinesz
09-06-2007, 12:08
Chłopaki, nie kłóćcie sie..... jesteśmy w jednej gildii i obecnie naszym nadrzędnym celem jest Zdobycie władzy na tym zaśmieconym przez papierki Gaury po bigmakach serwie.

lol, tutaj widzimy poziom Twojej inteligencji... ograniczasz sie tylko do wyzywania, jechania po innych graczach, zero żadnych przesłań. Jak chcesz się pokazać to idź na forum dla trolli. Te forum zaczyna sięgać dna, same wyzywanie, mijanie się z rolą forum...

Ty ja padłem i jakoś sie nie gniewam znobiłem troche ale to tyko gra. Czemu desperacko wy jestescie głównie do mas logów i robienia pułapek. lecz na openach wymiekacie taka jest prawda i tak kto ma jakie pvp jak wyskakuje Ci 10 vs 2. Obojetnie jakie PVP i tak nic nie zrobisz i czemu nazywasz nas nobami? To jest tylko gra człowieku.Wyzywasz kogos od nobów a sam lepszy nie jesteś bo wiesz jak to jest jak jest 23 vs 6 a 10 vs 2. Czyli sam wiesz ze PVP obojetnie jakie nic nie da nic.

wyszlismy w 6 na opena, to oczywiscie, wy zalogowaliscie 20 noob charow (30+lv), których powybijaliśmy, ale oczywiście nie mogą być wliczani w war statsy... pomimo przewagi liczebnej, nie możecie nas pokonać :P

damtob
09-06-2007, 15:07

Hmmm Bigmaki sa w kartonikach xddd

Wesha
09-06-2007, 16:00
Mefisto zmieniam zdanie na twoj temat :) Szczuru szczuru moze zamiast wyzywac zaczal cos robic? Bolter ty tak samo... ogolnie ta wojna jest nudna zrobcie cos a nie :D

Mefisto.16.Psk
09-06-2007, 16:21
tez tak o tym sądze. Podochodziliscie do wojny a nic jeszcze w niej nie zrobiliscie a smiejecie sie innych ze padaja brak słów.

Emok
09-06-2007, 16:27
Napisalem ze trzeba sie nauczyc ze nie my tu dowodzimy ale niejest tak ze niemamy nic do powiedzenia ze musimy zrobic to co powie masz pomysl powiedz wysluchaja obmysla przynajmniej dla mnie taka opcja jest dostepna a z tego co widzialem to Mori tylko sie wnerwia drze na nich morde a oni i tak to olewaja.

Poprawne ortograficznie, krótkie zdanie.
8o

Kozi_the_pall
09-06-2007, 17:25

poziom twojej inteligencji jest po prostu zadziwiajacy
ja za Gaura nigdy nie przepadalem, ale nigdy tez nie wysmiewalem sie z jego badz co badz nadmiernej wagi bo to mnie zupelnie nie obchodzi
jak masz cos do Gaury to wyskocz z nim na solo i sie okaze jak jego waga przeszkadza mu w grze

jesli natomiast chodzi o Moriego to nigdy z nim nie gadalem, ale wnioskuje z jego wypowiedzi na tym forum ze jest jedna z niewielu osob ktore potrafia prowadzic normalny dialog, bo wiekszosc tego nie potrafi

Wojtemo
09-06-2007, 17:36
tez tak o tym sądze. Podochodziliscie do wojny a nic jeszcze w niej nie zrobiliscie a smiejecie sie innych ze padaja brak słów.

Drogi Pawle Wielki nie wiem teraz czy ty bronisz samego siebie i swoje zachowanie w wojnie...Bo padales jak noob i nic nie wniosles do wojny!Dowiodlo to zamienienie sie charami z Mefisto i teraz probujesz pokazac jaki jestes wielki:Dzal mi ciebie...

SeQ_PL
09-06-2007, 17:41

Brak słów to mi na ciebie. Niedość ze sharowales acc i nie powiedziales liderowi o tym to jeszcze wisiały ci losy wojny. Nie lubie zbytnio partyzantów ale ten kto zlapie fraga na tobie (solo) dostanie niespodziankę (dotyczy pierwszej osoby która go zabije).

Komisarzyk
09-06-2007, 18:23
Brak słów to mi na ciebie. Niedość ze sharowales acc i nie powiedziales liderowi o tym to jeszcze wisiały ci losy wojny. Nie lubie zbytnio partyzantów ale ten kto zlapie fraga na tobie (solo) dostanie niespodziankę (dotyczy pierwszej osoby która go zabije).

Zmobilizowales mnie!!

Torpedo
09-06-2007, 18:29

Robimy nagonke na Mefisto HIHIHI

ader
09-06-2007, 19:46

SeQ, jak mi dasz kasę na broń po update to jestem pierwszy ;)

Bolter
10-06-2007, 00:14

Czemu sprzedales Pawla a teraz ukrywasz sie pod Mefistem i myslisz ze jestes innym czlowiekiem?
SMiejemy sie To fakt bo jak dajesz passy typowi podczas wojny ktory idzie i bije nooba kazadum to jak to wyglada(Noob?) nad wszystko i jak tu sie nie smiac , ja niedaje free fragow a jak chcial bys wiedziec to jednak robie tu duzo ,nie musze fragowac ludzi (100 palem nielatwo wsrod 120 Sorcow zrobic fraga) by robic tutaj wystarczajaco duzo wiele osob twierdzi ze robie tu wiecej niz jaki kolwiek polak z Eiv to niemoje zdanie ale innych osob.

WIec nieplacz na forum i przestan pisac jak bys byl inna osoba.

Nooby sie licza ?Oj Pawel skoncz grac tak jak mowiles bo bedzie zle, Masz Rsa?
Co nosisz moze zarobie na tobie troche.

@Emok niemasz juz ise czego czepiac jestes hunted jeszcze cie niedorwalismy twoja kolej przyjdzie. Martw sie o to bys nacisna odpowiedni hotkey by sie uchnac bo ja sie posmieje z twojego pvp jak ty z mojej ortografi.

De'Leash
10-06-2007, 00:18
Bardzo oryginalne wypowiedzi^^
A wojna-nic nowego:(

Morii
10-06-2007, 01:53
Nie ma to jak pod wplywem bolesnej prawdy powiedziec pare slow za duzo? Szkoda tylko ze niektorych faktow nie da sie cofnac. Kazdy doskonale wie ze ja w Tibie malo co gram. Ale ty zamiast grac to piszesz tone bzdur dosc plytkim i nieodpowiednim jezykiem, wyglada to na lat 15. Podobno o czlowieku najlepiej swiadczy to jak zachowuje sie w stresowych sytuacjach.

Tibia to jest tylko gra ktora nie powinna miec odbicia na nasze zycie, traktujcie to jak zabawe, emocje ktore wyrazasz Kiko na tym forum sa o duzo przesadzone, albo robisz to specjalnie albo powinienes pomyslec czy to ty grasz w gre czy ona gra toba.

Pozdrawiam Mori

MalleL1990
10-06-2007, 01:54
nad wszystko i jak tu sie nie smiac , ja niedaje free fragow a jak chcial bys wiedziec to jednak robie tu duzo ,nie musze fragowac ludzi (100 palem nielatwo wsrod 120 Sorcow zrobic fraga) by robic tutaj wystarczajaco duzo wiele osob twierdzi ze robie tu wiecej niz jaki kolwiek polak z Eiv to niemoje zdanie ale innych osob.

A Miśka wyzywałeś, że nic nie robi? Przecież prędzej Ty kogoś zfragujesz niż taki knighta, a o innych mówisz, że nic nie robią, bo sam patrzysz na to, czy zdobywają fragi, czy nie, a siebie bronisz. Popatrz czasem na innych z ich perspektywy, a nie tylko z swojej.

Tak, tylko Mori tak pisze, że chce się czytać :baby:

Mefisto.16.Psk
10-06-2007, 02:02
Drogi Pawle Wielki nie wiem teraz czy ty bronisz samego siebie i swoje zachowanie w wojnie...Bo padales jak noob i nic nie wniosles do wojny!Dowiodlo to zamienienie sie charami z Mefisto i teraz probujesz pokazac jaki jestes wielki:Dzal mi ciebie...

A czy ktos inny z twoich wspaniałych kolegów wniosło coś. Kilka fragów tak jak i może ja nigdy ic do Ciebie nie miałem ale zaczynasz przeginac troche. Odbiło Ci przebywanie z innym kolegami chyba. Brak mi słow moze Ty pokazesz jaki jestes boski

Jez17Psk
10-06-2007, 02:03
Sory Wojtuś ale w kwestii padania uważam ,że zwracasz się do nieodpowiedniej osoby ten gość co teraz gra Mefistem ,Pawłem nie padł ani razu -.- więc skończ najeżdżać na niego :) Pozdro

Jez17Psk
10-06-2007, 02:11
Czemu sprzedales Pawla a teraz ukrywasz sie pod Mefistem i myslisz ze jestes innym czlowiekiem?
SMiejemy sie To fakt bo jak dajesz passy typowi podczas wojny ktory idzie i bije nooba kazadum to jak to wyglada(Noob?) nad wszystko i jak tu sie nie smiac , ja niedaje free fragow a jak chcial bys wiedziec to jednak robie tu duzo ,nie musze fragowac ludzi (100 palem nielatwo wsrod 120 Sorcow zrobic fraga) by robic tutaj wystarczajaco duzo wiele osob twierdzi ze robie tu wiecej niz jaki kolwiek polak z Eiv to niemoje zdanie ale innych osob.

WIec nieplacz na forum i przestan pisac jak bys byl inna osoba.

Nooby sie licza ?Oj Pawel skoncz grac tak jak mowiles bo bedzie zle, Masz Rsa?
Co nosisz moze zarobie na tobie troche.

@Emok niemasz juz ise czego czepiac jestes hunted jeszcze cie niedorwalismy twoja kolej przyjdzie martw sie o to bys nacisna odpowiedni hotkey by sie uchnac bo ja sie posmieje z twojego pvp jak ty z mojej ortografi.
Kurwa najlepszy kolega (niby):baby: pfff żal mi cię Bolter (forever loyal)
Ps. Jkabyśm miał za 2 ownera takiego ćpuna jak Paweł tobyś wiedział dlaczego sprzedał konto

Bolter
10-06-2007, 02:34
ćpuna ? hahahah DObre Dobre N/c i niepowiem kwesti ktora nasowa mi sie na mysl popytajcie ludzi to wam powiedza co i jak na wasz temat.

@ Mori moze ja powinienem napisac to gdy ponosilo cie na Ventrilo cisniecie i wyzywanie Swe na Ventrilo to calkiem proste i normalnie zagranie czlowieka ktory gra w Tibie A nie ona Nim?

Szczycisz sie Matura moze i moj jezyk jest plytki ale pisze co mysle a nie proboje sie podpodobac innym zeby zle omnie niemysleli.
Jest Pare osob ktore szanuja mnei za to co pisze na forum bo (prawie)zawsze pisze prawde bez sciemniact i proby ukrycia czegos co i tak jest oczywiste.

Co do Misiekmena Chodzi oto ze przez 2 lata w moich oczach zrobil malo bo twierdzielm ze wtedy mieli latwiej ale no coz pomylilem sie i przyznam sie do błedu i (Sory Misiek za to ze powiedzialem ze nic nierobisz bo niefragujesz Wbiles ostatnio Lv czy tam odrobiles Pozdro).

Moze i nie Pawel padal ale niechodzi tylko o padanie powiedz mi kto daje passy 2 czlowiekowi by nim gral podczas wojny nic niewiedzac o tym co sie dzieje do okola ( tym bardziej niemowiac otym nikomu). Informacja o sprzedarzy chara byla by calkiem na miejscu badz informacja ze wiecej niebedzie walczyl.

Bolter
10-06-2007, 02:40
Niechce sie klucic z toba mori bo to bez sensu bylo wiele sytuacji ze ja ciebei tez nierozumielem i dawales sie ponosic agresji i bezmyslnosci.

"BO Podobno o czlowieku najlepiej swiadczy to jak zachowuje sie w stresowych sytuacjach"

Twoje zachowania wtedy moglem ocenic tez na 15 lat.

Morii
10-06-2007, 11:08
szkoda tylko iz podajesz same ogoly, zadnego szczegolu, cos gdzies ktos kiedys, no i winny sie tlumaczy.

Bolter
10-06-2007, 11:12
szkoda tylko iz podajesz same ogoly, zadnego szczegolu, cos gdzies ktos kiedys, no i winny sie tlumaczy.

Aj Mori Mori
Powiem Tak
Niejestem Sam xD

Madreth
10-06-2007, 11:18
ćpuna ? hahahah DObre Dobre N/c i niepowiem kwesti ktora nasowa mi sie na mysl popytajcie ludzi to wam powiedza co i jak na wasz temat.

@ Mori moze ja powinienem napisac to gdy ponosilo cie na Ventrilo cisniecie i wyzywanie Swe na Ventrilo to calkiem proste i normalnie zagranie czlowieka ktory gra w Tibie A nie ona Nim?

Szczycisz sie Matura moze i moj jezyk jest plytki ale pisze co mysle a nie proboje sie podpodobac innym zeby zle omnie niemysleli.
Jest Pare osob ktore szanuja mnei za to co pisze na forum bo (prawie)zawsze pisze prawde bez sciemniact i proby ukrycia czegos co i tak jest oczywiste.

Co do Misiekmena Chodzi oto ze przez 2 lata w moich oczach zrobil malo bo twierdzielm ze wtedy mieli latwiej ale no coz pomylilem sie i przyznam sie do błedu i (Sory Misiek za to ze powiedzialem ze nic nierobisz bo niefragujesz Wbiles ostatnio Lv czy tam odrobiles Pozdro).

Moze i nie Pawel padal ale niechodzi tylko o padanie powiedz mi kto daje passy 2 czlowiekowi by nim gral podczas wojny nic niewiedzac o tym co sie dzieje do okola ( tym bardziej niemowiac otym nikomu). Informacja o sprzedarzy chara byla by calkiem na miejscu badz informacja ze wiecej niebedzie walczyl.

Wymien mi jakie osoby cie tutaj szanuja badz na titani, jest w ogole ktos taki oprocz tych zacofanych ludzi z targowka?

SeQ_PL
10-06-2007, 11:26
Lekcja zycia rl dla was!
Vaxefuve wisial mi 150k... :(
http://img292.imageshack.us/img292/9830/dsc00363oz0.jpg

Pozdro wszystkim xD i zapraszam tutorow z kazadum itp. do wspolnej gry na tescie.

Miku
10-06-2007, 11:41
Lekcja zycia rl dla was!

Pozdro wszystkim xD i zapraszam tutorow z kazadum itp. do wspolnej gry na tescie.

owned XDD!

Arm
10-06-2007, 14:39
rotfl ;] vaxe to cygan ? brat lukiego i abiegoo ? WTF

axemen
10-06-2007, 16:51
Lekcja zycia rl dla was!

SeQ może byś dał fote all z targowka ? :)

damtob
10-06-2007, 18:59
Nie vaxe to rumun xd ew Bk drugi Vaigo :P

A na serio to wrócil z Portugali - solarium za blokiem xd

Wojtemo
10-06-2007, 21:14
A czy ktos inny z twoich wspaniałych kolegów wniosło coś. Kilka fragów tak jak i może ja nigdy ic do Ciebie nie miałem ale zaczynasz przeginac troche. Odbiło Ci przebywanie z innym kolegami chyba. Brak mi słow moze Ty pokazesz jaki jestes boski

Nic nikomu nie musze udowadniac...Gram dla przyjemnosci, a nie zeby pokazac jaki jestem "Wielki".

Bolter
11-06-2007, 00:06
Wymien mi jakie osoby cie tutaj szanuja badz na titani, jest w ogole ktos taki oprocz tych zacofanych ludzi z targowka?

Ciebie Nawet Ludzie z TGK nieszanuja wiec niewiem oco ci chodzi.

Jak tam Ban? i Openy Przeciwko Cortezom.
Powodzenia Pozdrowcie Martinesza Podobaly mi sie te 2 sd ktore dostal na Psyk

Madreth
11-06-2007, 00:10
Ciebie Nawet Ludzie z TGK nieszanuja wiec niewiem oco ci chodzi.

Jak tam Ban? i Openy Przeciwko Cortezom.
Powodzenia Pozdrowcie Martinesza Podobaly mi sie te 2 sd ktore dostal na Psyk

Nie masz swoich spraw ze musisz sie zajac moimi ktorymi miedzy innymi jest ban? Ah, nie masz swoich spraw wiec musisz sie zajac cudzymi no ok... ale jezeli myslisz ze mi zrobiles na zlosc w tym poscie to nie nie udalo ci sie :(

Latim3rid
11-06-2007, 12:52
Kur*wa zamknijcie sie wreszcie :P piszecie takie bzdury ze az sie czytac nie chce, temat o EIV v Aliance a tu wyjazdy o charach albo pk albo inne problemy titanii... to wszystko da sie jeszcze zniesc ale to jak sie wyzywacie i nie szanujecie to jest poprostu dziecinada. LOL! Pokarzcie troche dobrej strony tych wszystkich konfliktow, a nie tylko jedno jak sie ''nienawidzicie''

Nawet Ci ktorzy maja jakies ''high levele'' tutaj zachowuja sie jak by dopiero zaczeli grac ...

Co teraz ja dostane po dupie -.- ?

Latim3rid
11-06-2007, 13:02
Nie ma to jak pod wplywem bolesnej prawdy powiedziec pare slow za duzo? Szkoda tylko ze niektorych faktow nie da sie cofnac. Kazdy doskonale wie ze ja w Tibie malo co gram. Ale ty zamiast grac to piszesz tone bzdur dosc plytkim i nieodpowiednim jezykiem, wyglada to na lat 15. Podobno o czlowieku najlepiej swiadczy to jak zachowuje sie w stresowych sytuacjach.

Tibia to jest tylko gra ktora nie powinna miec odbicia na nasze zycie, traktujcie to jak zabawe, emocje ktore wyrazasz Kiko na tym forum sa o duzo przesadzone, albo robisz to specjalnie albo powinienes pomyslec czy to ty grasz w gre czy ona gra toba.

Pozdrawiam Mori

I zajebiscie to napisales, szczegolnie drugi part wypowiedzi, ale tutaj widocznie Tibia jest dla ludzi najwazniejsza...

*Wube*
11-06-2007, 16:07
Kur*wa zamknijcie sie wreszcie :P piszecie takie bzdury ze az sie czytac nie chce, temat o EIV v Aliance a tu wyjazdy o charach albo pk albo inne problemy titanii... to wszystko da sie jeszcze zniesc ale to jak sie wyzywacie i nie szanujecie to jest poprostu dziecinada. LOL! Pokarzcie troche dobrej strony tych wszystkich konfliktow, a nie tylko jedno jak sie ''nienawidzicie''

Nawet Ci ktorzy maja jakies ''high levele'' tutaj zachowuja sie jak by dopiero zaczeli grac ...

Tak nie lubimy Cie ;{{{{{{ xDD

damtob
11-06-2007, 17:05

Taa baj baj maszkaro

lvl nie robi czlowieka...

@down

Zostalem doceniony xd

ader
11-06-2007, 19:28
Myślę, że Madreth nie wymaga od was szacunku. Wystarczy, że się go będziecie bać.

Tak przynajmniej sądzę.

Latimerid, nie żebym był niegrzeczny ale wiesz, poziom tej dyskusji został ukształtowany od pierwszego posta na ten temat więc ogólnie nie ma się czego czepiać. Ja tam osobiście lubię docinki ze strony Targówka. Raz że można się pośmiać z samego siebie (to się nazywa zdrowe podejście do sprawy), dwa że można dosrać z kolei im ;) Nie masz co walczyć z wiatrakami, czy porywać się na słońce. Osobiście uważam, że Twój post nic tu nie wnosi do dyskusji. Pojechali Cię tylko i znowu jadą siebie nawzajem :P

W każdym razie prosiłbym wszystkich o jedno: "nie odgrzewajcie starego kotleta". Co mam na myśli? No wiecie, żarty są śmieszne raz, dwa razy, ale nie tysiąc razy. Nabijanie się milionowy raz z ortografii Boltera czy wojny z Cortezami Fratena to jest już tzw. "suchar". Ktoś się jeszcze śmieje? Współczucia. Tak samo żałosne jest wyśmiewanie zewnętrznego wyglądu na rl. Powiem inaczej - nikt z nas nie wybierał jak będzie wyglądał. To się kształtowało, po części z waszej inicjatywy, po części samodzielnie, ale jak wyszło ostatecznie - na to nikt z nas nie miał wpływu. Dlatego wyśmiewanie, że Gaura jest gruby, jest też już po prostu niesmaczne.

Jakkolwiek krytyczny był mój post, chciałem zaznaczyć, że tekst "bigmaki są sprzedawane w kartonikach" zwyczajnie spowodował, że się uśmiechnąłem.

Cóż mogę dodać... Czekam na update, prawdopodobnie niewiele się będę logował teraz (czyżbym słyszał "hurra!" ?), kiedy kończy się szkolny rok. Co będzie później? Myślę, że każdy z nas w tej chwili czeka z niecierpliwością na update. Mam tylko nadzieję, że dodadzą knightom i palkom jak najwięcej przy jednoczesnym jak najmniejszym odebraniu sorcom/druidom. Jakoś nie wyobrażam sobie teraz ataku Morgarotha kiedy 100 sorc nie będzie w stanie z sd wyciągnąć hita powyżej 250 =/

MalleL1990
11-06-2007, 22:39
Jakoś nie wyobrażam sobie teraz ataku Morgarotha kiedy 100 sorc nie będzie w stanie z sd wyciągnąć hita powyżej 250 =/

I palladyn ma podobno nie walić z SD, to dopiero porażka. Każdy zawsze palem czekał na ten 15 mlvl =//

Co do wypowiedzi Latim3rid'a, to pamiętam jak grałem na innym servie i tam kolesie z wojny normalnie ze sobą rozmawiali. Sądzę, że w tej wojnie też niejeden rozmawia z kimś z przeciwnej strony, a inni się nienawidzą. My zaś oceniamy obie gildie po tym, jak niektóre osoby z wojny przezywają się nawzajem.

Bolter
11-06-2007, 23:41
Powiem tak po czesci Post Latimerida jest spox mogli bysmy jak cywilizowani ludzie sie pogoddzic i naprawde pisac o sparwach newsach z titani (a nie wyzywac)

Ale przyznam racje Aderowi ktory ludzi sie posmiac i podocinac innym jak ja
Pozdro hehe
Niesmiejcie sie z mojej Ortografi wiecej :<

CO do wygladu niektorzy pracuja na swoj wyglad niemowie ze jestem najpieknieszy ale jesli ktos cpa czy kij wie co bieze itd to jednak zmienia wyglad i to powaznie wiec w jakims % zalezy odnas jak wygladamy to jak sie ubierasz i jak ogarniety chodzisz zalezy od ciebie.

Akurat o Niewaleniu sd nieslyszalem ale mam nadzieje ze to sie nieprzytrafi bo to by bylo bez sensu a i ma byc "podobniez" Exori w stylu Ue ze wali an wieksza odleglosc teraz robia z tego bardziej OTSy niz zwykla gre dojdzie do tego ze zepsuja stara dobra tibie i zrobia z tego cos w stylu LINEAGE i spierdola ucieche z gry narazie mam lepsze zajecia na rl.

Kolos from rodos
12-06-2007, 00:10
Powiem tak po czesci Post Latimerida jest spox mogli bysmy jak cywilizowani ludzie sie pogoddzic i naprawde pisac o sparwach newsach z titani (a nie wyzywac)

Ale przyznam racje Aderowi ktory ludzi sie posmiac i podocinac innym jak ja
Pozdro hehe
Niesmiejcie sie z mojej Ortografi wiecej :<

CO do wygladu niektorzy pracuja na swoj wyglad niemowie ze jestem najpieknieszy ale jesli ktos cpa czy kij wie co bieze itd to jednak zmienia wyglad i to powaznie wiec w jakims % zalezy odnas jak wygladamy to jak sie ubierasz i jak ogarniety chodzisz zalezy od ciebie.

Akurat o Niewaleniu sd nieslyszalem ale mam nadzieje ze to sie nieprzytrafi bo to by bylo bez sensu a i ma byc "podobniez" Exori w stylu Ue ze wali an wieksza odleglosc teraz robia z tego bardziej OTSy niz zwykla gre dojdzie do tego ze zepsuja stara dobra tibie i zrobia z tego cos w stylu LINEAGE i spierdola ucieche z gry narazie mam lepsze zajecia na rl.

racja, po co przez gre mamy sie jeździć na forum ;(

Mefisto.16.Psk
12-06-2007, 01:08
Nie powiem ładny open panowie. Troche was zrobiliśmy w konia ale kto kombinuje ten żyje. Szkoda ze nie zalapalem zadnego fraga ale jak ktos chce to mam gdzies filmik z tego. http://s007.wyslijto.pl/?file_id=70727937035574361045
Ładny nie powiem widac.

Yapan
12-06-2007, 01:37
Tak tylko ujmę, że to nie był żaden open, a jedynie IW niespodziewanie wjechało od tyłu.... i tyle;)

*Wube*
12-06-2007, 09:41
Ader moze sie jakis czas bedzie cichoo ale i tak predzej czy pozniej zacznie sie wyzywanie po nie udanym/udanym openie albo po smierci kogos ;) a co do postaci... jak pal nie bedzie walil z sd to co oni gadaja ze bedzie silniejszy ? chodzi o to ze bolty teraz beda po 90 w ludzi wchodzic ? to bedziemy mogli zabijac 20 lvli max ale za to lepszy exp lapac... : s i jeszcze kilka slow o tym "openie", nie przepadam za partyzantami ale Yapan ma troche racji ; o walczyliscie tam na boku az tu nagle kilka osob zatakowalo i potem jeszcze kilka sie dolaczylo ; o ale tak bywa ;D

p.s ale sie tak nie denerwuj nastepnym razem nie ma po co xD jak wygracie wojne to sie nimi zajmiecie ;d

Jez17Psk
12-06-2007, 15:51
@ Yapan
Sry, że się wtrącam do nieswoich spraw ale uważam ,że wojna to wojna. Wszystkie ruchy są dozwolone ;)

@Ader
Oj racja...ale bywa i tak xd

Chciałem obejrzeć tego opena ale k**** TibiCam mi nie działa X(X(X(X(X(

Kolos from rodos
12-06-2007, 16:53
@ Yapan
Sry, że się wtrącam do nieswoich spraw ale uważam ,że wojna to wojna. Wszystkie ruchy są dozwolone ;)

oj chyba nie wszystkie

Szczuru.pl
12-06-2007, 20:39
Podobał mi się tekst Genkotsa do Karelaziego : Prepare payments

AEHEHAEHEHEHEHAHEHAE !! XD sory, ale musiałem :D

Latim3rid
12-06-2007, 21:33
Myślę, że Madreth nie wymaga od was szacunku. Wystarczy, że się go będziecie bać.

Tak przynajmniej sądzę.

Latimerid, nie żebym był niegrzeczny ale wiesz, poziom tej dyskusji został ukształtowany od pierwszego posta na ten temat więc ogólnie nie ma się czego czepiać. Ja tam osobiście lubię docinki ze strony Targówka. Raz że można się pośmiać z samego siebie (to się nazywa zdrowe podejście do sprawy), dwa że można dosrać z kolei im ;) Nie masz co walczyć z wiatrakami, czy porywać się na słońce. Osobiście uważam, że Twój post nic tu nie wnosi do dyskusji. Pojechali Cię tylko i znowu jadą siebie nawzajem :P

W każdym razie prosiłbym wszystkich o jedno: "nie odgrzewajcie starego kotleta". Co mam na myśli? No wiecie, żarty są śmieszne raz, dwa razy, ale nie tysiąc razy. Nabijanie się milionowy raz z ortografii Boltera czy wojny z Cortezami Fratena to jest już tzw. "suchar". Ktoś się jeszcze śmieje? Współczucia. Tak samo żałosne jest wyśmiewanie zewnętrznego wyglądu na rl. Powiem inaczej - nikt z nas nie wybierał jak będzie wyglądał. To się kształtowało, po części z waszej inicjatywy, po części samodzielnie, ale jak wyszło ostatecznie - na to nikt z nas nie miał wpływu. Dlatego wyśmiewanie, że Gaura jest gruby, jest też już po prostu niesmaczne.

Jakkolwiek krytyczny był mój post, chciałem zaznaczyć, że tekst "bigmaki są sprzedawane w kartonikach" zwyczajnie spowodował, że się uśmiechnąłem.

Cóż mogę dodać... Czekam na update, prawdopodobnie niewiele się będę logował teraz (czyżbym słyszał "hurra!" ?), kiedy kończy się szkolny rok. Co będzie później? Myślę, że każdy z nas w tej chwili czeka z niecierpliwością na update. Mam tylko nadzieję, że dodadzą knightom i palkom jak najwięcej przy jednoczesnym jak najmniejszym odebraniu sorcom/druidom. Jakoś nie wyobrażam sobie teraz ataku Morgarotha kiedy 100 sorc nie będzie w stanie z sd wyciągnąć hita powyżej 250 =/

Szczerze mowiac to mnie gowno obchodzi czy mnie kltos pojedzie czy co, mialem potrzebe napisac to co mysle wiec napisalem. Reszta lata mi kolo nosa, ale powiem jedno przez 8 zajebistych lat w Tibii nie widzialem takich rozmow na forach jak tutaj. Wiec niewiem albo badzcie z tego dumni albo probujcie nie robic tu takiego syfu :)

kkthxbye

Bolter
12-06-2007, 23:44
To i ty nie zasyfiaj go Bardziej :'< My wystarczymy nie sadzisz ? Wiec prosimy o nie zasmiecanie naszego tematu kolejnymi bzdurami ze robimy syf na forum szkoda ze ty zaczynasz je zasyfiac postami :<

Jez17Psk
13-06-2007, 14:18
O chuj tu kurwa chodzi ?

13:01 Ancient Sorcererr [103]: pisz do skocza i do kojota ze kase z sidhe i seqa domku chce widziec za 3 dni
13:01 Ancient Sorcererr [103]: jak nie to caly psk team ma przejebane
13:01 Ancient Sorcererr [103]: dowidzenia
13:01 Ancient Sorcererr [103]: przemowcie im do rozumu
13:01 Ancient Sorcererr [103]: ze hakowanie to nie jest dobrysposob na interes
13:02 Ancient Sorcererr [103]: mam na to nawet dowod
13:02 Ancient Sorcererr [103]: ^^

ader
13-06-2007, 17:15
Nie wiem ale zapowiada się nieźle ]:->

Bolter
13-06-2007, 17:47
Nono Czyli Dalej Nagonka na Mefista itd

Mefisto, Pawel Wielki , i reszta Ich Rl
Powod hackneli Sidhe Madia
Dowody :
Prosto po Hacku Sidhe Madia Skocz sprzedawal SOfty ,
Pawel mowil niegram w tibie bo okradli mi domek i softy skoczowi (ktore Kupil za 1kk)
Pare h po rozmowie z nimi dowiaduje sie ze pewna osoba kupila softy od Skocza za 400k
Troche sie to skoczowi by nie oplacalo chyba ze zagarnal 2 pare i 20+ blue robow Z Hacka

Jesli A.s. Ma jakis inny dowod to sie onim dowiem i mozliwe ze bedzie mozliwe zapostowanie go.

Jez17Psk
13-06-2007, 18:23
Nono Czyli Dalej Nagonka na Mefista itd

Mefisto, Pawel Wielki , i reszta Ich Rl
Powod hackneli Sidhe Madia
Dowody :
Prosto po Hacku Sidhe Madia Skocz sprzedawal SOfty ,
Pawel mowil niegram w tibie bo okradli mi domek i softy skoczowi (ktore Kupil za 1kk)
Pare h po rozmowie z nimi dowiaduje sie ze pewna osoba kupila softy od Skocza za 400k
Troche sie to skoczowi by nie oplacalo chyba ze zagarnal 2 pare i 20+ blue robow Z Hacka

Jesli A.s. Ma jakis inny dowod to sie onim dowiem i mozliwe ze bedzie mozliwe zapostowanie go.

#1 Skocz miał Soft Bootsy od około 3 tygodni przed hackiem Sidhe Madia
#2 Paweł Wielki ci mówił ,że nie gra w Tibie ? Dobre sobie ;> (paweł czy miefisto?:p)

Zresztą ja się w to nie wpiepszam..... róbcie sobie co chcecie ale lepiej by było gdybyście to sobie wyjaśnili wszyscy na Tsie albo Prv chacie. Obyście doszli do porozumienia :)
PS. Mimo ,że jestem z tego samego miasta co skocz i mefisto nie wiem komu wierzyć, wydaje mi się ,że jakby rzeczywiście hackeli Sidhe Madie to zaraz by piali z zachwytu a tymczasem nikt o niczym nie wie :/ dziwne...
Pozdro

Szczuru.pl
13-06-2007, 18:38
Ja już ze skoczem rozmawiałem godzinę po haku i wie, że ma przesrane ; /
A co do was to mogę wam tylko powiedzieć, że Ancienty nie będą sami was wybijać : ) chętnie poświęce swoje sdki by ukarać piepszonych złodziei hakujących niewinne i wrażliwe po dawnych hakach dziewczynki. ; ( Będziecie się smażyć w piekle, a do śmierci będziecie sie wozic po rookgardzie ; / Cya

-=Misiekmen=-
13-06-2007, 18:46
A co do was to mogę wam tylko powiedzieć, że Ancienty nie będą sami was wybijać : ) chętnie poświęce swoje sdki by ukarać piepszonych złodziei hakujących niewinne i wrażliwe po dawnych hakach dziewczynki. ; ( Będziecie się smażyć w piekle, a do śmierci będziecie sie wozic po rookgardzie ; / Cya

O.O ciekawe jak ich zabijecie :o? noobami walącymi z bota pod domkiem boltera:O?

@bolter
nie ma to jak dobre dowody

*Wube*
13-06-2007, 19:02
O.O ciekawe jak ich zabijecie :o? noobami walącymi z bota pod domkiem boltera:O?

Hmm : ) wiesz sa jeszcze osoby znajome ktore lubia Sidhe wiec napewno tez beda w stanie pomoc : )

Versus
13-06-2007, 20:18
a ja juz slyszalem pogloski, ze to nasza robota :O

Szczuru.pl
13-06-2007, 20:25
!! mój idol Versus w końcu przemówił znowu na forum !! Odrodził sie jak feniks z popiołów !!

Hail UTEVO GRAN MAS VIS POWER ! ;D

@Misiek

Przestań piepszyć bzdury jak Skocz i jego ekipa ; )

Mefisto.16.Psk
13-06-2007, 20:47
O chuj tu kurwa chodzi ?

13:01 Ancient Sorcererr [103]: pisz do skocza i do kojota ze kase z sidhe i seqa domku chce widziec za 3 dni
13:01 Ancient Sorcererr [103]: dowidzenia
13:01 Ancient Sorcererr [103]: przemowcie im do rozumu
13:01 Ancient Sorcererr [103]: ze hakowanie to nie jest dobrysposob na interes
13:02 Ancient Sorcererr [103]: mam na to nawet dowod
13:02 Ancient Sorcererr [103]: ^^

Powiem tyle huja wiesz. i Huja masz i dobrze wiesz ze to nie ja ani nikt z moich rl nie zrobił. A jesli uwazasz ze cale psk bedzie mialo hunta niby przezemnie to oni cos mi zrobia na rl? Tu u nas nie jest tak jak u was nie przenosimy zycia z tibia na rl live opamietaj sie troche a jezeli chcesz ich huncic to hiunc zobaczymy kto na tym gorzej wyjdzie :S

Mefisto.16.Psk
13-06-2007, 20:49

Ty tam dużo możesz pierw zrób jakąś swoja postać może wtedy pogadamy haha
P.s Ancienty wiedza cos o hakach prawda?
Pozdro Kiziel:D

Wojtemo
13-06-2007, 22:05

@bolter
nie ma to jak dobre dowody

Ja im pomoge...pawel umie jechac po wszystkich ale tylko za plecami i nauczka mu sie przyda:)i z tymi noobami to tez widac ze nie wiesz o czym piszesz

Morii
13-06-2007, 22:45
Te update tak oslabi sile sd ze od tej pory Garimo, Morita, Gonx beda praktycznie niesmiertelni a sorc 100 lvl bedzie strzelal po 100-150 w pvp :) 200 sorc okolo 250 lol ;/

Mefisto.16.Psk
13-06-2007, 23:10
Ja im pomoge...pawel umie jechac po wszystkich ale tylko za plecami i nauczka mu sie przyda:)i z tymi noobami to tez widac ze nie wiesz o czym piszesz

Znalazl sie wielki pvp. Skoncz juz Wojtek tyle sie tu udzielasz a przyjdzie co do czego i uciekniesz znajac zycie. =)

Grchw1916
13-06-2007, 23:16
no no mam nadzieje że fajny ten wmv EiV'u :D, jeszcze 15% :]

Bolter
13-06-2007, 23:35
Powiem tyle huja wiesz. i Huja masz i dobrze wiesz ze to nie ja ani nikt z moich rl nie zrobił. A jesli uwazasz ze cale psk bedzie mialo hunta niby przezemnie to oni cos mi zrobia na rl? Tu u nas nie jest tak jak u was nie przenosimy zycia z tibia na rl live opamietaj sie troche a jezeli chcesz ich huncic to hiunc zobaczymy kto na tym gorzej wyjdzie :S

Pawel Gorzej na tym wyjdziemy niz wy ? niesadze :<

Jest powiedziane Skocz po tym jak kupil softy za 1kk to niesadze zeby je sprzedal za 400k niemajac 2 pary wiec stulcie pysk mamy dowody i tyle a wasza egzystencja sie tu skonczy.

Jak Bys misiek chcial wiedziec bedzie kim ich ubic i z im ich ubic. (ale ty otym niemusisz wiedziec.

a i jak bys byl intelignetny sprzedalem domek oczym jzu napisalem wiec pierw sie zastanow co piszesz.

Bolter
13-06-2007, 23:38
Nowy Pawel sie wyplacil Stary gra na Mefisto i poczul sie nowym odmienionym i wielkim czlowiekiem a jak ich zabijemy to mozemy skonczyc grac.

Mam ciekawy pomysl Polacy z Kazadum ktorzy niemaja zamiaru sie kluci i chca sie rozerwac mam maly pomysl do wykonania wspolnie napiszcie domnie :*

Jez17Psk
14-06-2007, 00:28
Nowy Pawel sie wyplacil Stary gra na Mefisto i poczul sie nowym odmienionym i wielkim czlowiekiem a jak ich zabijemy to mozemy skonczyc grac.

Mam ciekawy pomysl Polacy z Kazadum ktorzy niemaja zamiaru sie kluci i chca sie rozerwac mam maly pomysl do wykonania wspolnie napiszcie domnie :*

Jakich ,,ICH'' masz na myśli?

*Wube*
14-06-2007, 01:04

Kto przenosi ten przenosi : P dla mnie tibia to tibia tylko jestem troche zdenerwowany jak padne : o niestety jak sie dowiem ze to prawda ze Wy hakneliscie tez bede musial pomoc chodz niechce: o

Wojtemo
14-06-2007, 09:13
Znalazl sie wielki pvp. Skoncz juz Wojtek tyle sie tu udzielasz a przyjdzie co do czego i uciekniesz znajac zycie. =)

Czy ja powiedzialem ze mam wielki pvp??Nigdy nic do ciebie nie mialem, jak bylo trzeba pomoc to ci nawet pomoglem i dobrze o tym wiesz...A to ze straciles szacunek u mnie to pojazdy za plecami i dobrze wiesz o co chodzi!!!Koniec tematu

Latim3rid
14-06-2007, 10:49
Te update tak oslabi sile sd ze od tej pory Garimo, Morita, Gonx beda praktycznie niesmiertelni a sorc 100 lvl bedzie strzelal po 100-150 w pvp :) 200 sorc okolo 250 lol ;/

A skad to wiesz? Troche watpie w to ze , sorc na 100 bedzie walil 100-150 :P

Pixsik
14-06-2007, 13:26

Jedna wielka bzdura. Knight i Palladyn mają mieć większy dmg niż dotychczas a Sorc i Druid zmniejszony. Jak na razie Sorc był około 10x lepszy od Knight'a to, że CipSoft napisał ze teraz będzie mniej więcej po równo to nie oznacza, że Sorc i Druid będą strzelać po 100-150 na 100 lvl. Skoro ma to być wyrównanie postaci to Knight i tak nie będzie walić więcej od Sorc'a z sprostowania na http://tibia.pl/strona/update-faq wynika, że Sorc będzie nadal lepszy około 2-3 razy. Reasumując wszyscy tak narzekają na ten update a przecież nie mogą za bardzo zniszczyć Magów, gdyż jest to 1/2 aktualnej Tibi i dochody z Premium Accounts zmalały by bardzo dużo.

Skrzator
14-06-2007, 14:19
Jedna wielka bzdura. Knight i Palladyn mają mieć większy dmg niż dotychczas a Sorc i Druid zmniejszony. Jak na razie Sorc był około 10x lepszy od Knight'a to, że CipSoft napisał ze teraz będzie mniej więcej po równo to nie oznacza, że Sorc i Druid będą strzelać po 100-150 na 100 lvl. Skoro ma to być wyrównanie postaci to Knight i tak nie będzie walić mniej od Sorc'a z sprostowania na http://tibia.pl/strona/update-faq wynika, że Sorc będzie nadal lepszy około 2-3 razy. Reasumując wszyscy tak narzekają na ten update a przecież nie mogą za bardzo zniszczyć Magów, gdyż jest to 1/2 aktualnej Tibi i dochody z Premium Accounts zmalały by bardzo dużo.

Popieram kurwa wszyscy nażekają a huj wiedzą. Czytali tibianews czy kij wie co nie potrafiąc języka angielskiego. Teraz macie wszystko na polski przełożone. Ja się osobiście nie martwie zobacze po udpate =).

Torpedo
14-06-2007, 15:12
Popieram kurwa wszyscy nażekają a huj wiedzą. Czytali tibianews czy kij wie co nie potrafiąc języka angielskiego. Teraz macie wszystko na polski przełożone. Ja się osobiście nie martwie zobacze po udpate =).

A ja sie martwie:((((((((((((( Z tego co widze to nie mam co liczyc na jakis ofensywny czar w tym update, no chyba ze na szybcika cos teraz wymysla:P

Gratki dla Religi

Bolter
14-06-2007, 15:35
Pale:
Traca sile Sd i innych run a maja zwiekszony atak z bolcow + Do kupienia beda Power Bolce
Nowy czar( magiczna strzala) Ma Zastapic HMM
A Bursty u palow Gfb

Knightci:
Lepsze Uderzenie z łapy i nowe bronie ale tez runy do kitu bo wszystkie runy ofensywne zaleza teraz od mlv a jak narazie mlv knighta na titani nieprzekracza 9 mlv wiec runy moga sobei darowac Knightci.

Exori Gran czar jak exori tyle ze zabiera stała ilosc many mozna go walnac wiecej niz 1 w cales swojej manie.
Rzut Bronia ma zastapic HMM

Moim zdaniem Pale sa bardziej solabieni niz wzmocnieni jesli chodzi o PVP obniezenie sily run po przezz zaleznosc tylko od mlv (jest beznadzieja dla palow i knigthow) nowe czary sa tylko zastepstwem wiec niemozzna mowictu o polepszeniu naszych profesji.

(Bursty u palow zamiast Gfb Kto wymyslil te gowno a sorce Wandy ? na wojnie lipa pozatym kto palem podczas expa bedzie zmienial kusze na luk i bolce na burstuy co jakis czas :/)

U sorcow i druidow zaleznossc od lv sie niezmienia 50 Sorc na 65 lmv bedzie slabiej walil niz 100 Sorc z 65 mlv Ale nietyle slabiej co przed upd beda to porownywalne hity.

Szczuru.pl
14-06-2007, 16:47
(Bursty u palow zamiast Gfb Kto wymyslil te gowno a sorce Wandy ? na wojnie lipa pozatym kto palem podczas expa bedzie zmienial kusze na luk i bolce na burstuy co jakis czas :/)

Ng się zaktualizuje :D :D :D

-=Misiekmen=-
14-06-2007, 17:59
coś wam nie wyszło :)

EiV traps vs Misiekmen - 0:2

Emok
14-06-2007, 19:01
Mam do was taką prośbę: jeśli ktoś znajdzie dowody (pewne), że PSK hacknęli Sidhe do napiszcie do mnie w Tibii. Dzięki.

Szczuru.pl
14-06-2007, 19:09

Wszystko wyszło jak chcieliśmy : )

@ Hakerzy Sidhe

Gryffuu de'gal

Jun 14 2007, 17:32:36 CEST

Killed at Level 54 by Endavour
and by a demon skeleton of Sorcerera

To na dobry początek ; )

Bolter
15-06-2007, 00:05

Bo mnie niebyło :<

Emok jesteś ślepy pisaliśmy juz otym zreszta poco ci to i tak nic niezdziałasz

Torpedo
15-06-2007, 10:06
Kurcze a myslalem ze sobie po wojnie wroce na mojego druta a tu zonk, jak ja mam walic max z visow za 150-160 na moim lvlu to dziekuje, tyle to w tej chwili wali postac z 60lvlem i 55magiciem. IDIOTYZM
Knight na tescie zajebuje draga na 4 hity, soluje demony przy niewielkiej stracie uh, miazdzy w pvp......

Jesli cipsoft nie zmieni tego przelicznika to zrujnuje gre wszystkim magicznym postaciom i tak jak to bylo dawno temu serwerami beda rzadzic knighty:(

Btw Kazadum jak wy zamierzacie wygrac ta wojne teraz jak wasze sorce beda walic z sd za 150-200? Nie bedziecie w stanie zabic Garimo, Mority, Gonxxalo, Boa LOL teraz problemem bedzie nawet zabicie 100knighta z wasza sila sd:P Moze czas pomyslec o wyplaceniu sie z wojny i zakonczeniu tego gowna?

Komisarzyk
15-06-2007, 11:31
Kurcze a myslalem ze sobie po wojnie wroce na mojego druta a tu zonk, jak ja mam walic max z visow za 150-160 na moim lvlu to dziekuje, tyle to w tej chwili wali postac z 60lvlem i 55magiciem. IDIOTYZM
Knight na tescie zajebuje draga na 4 hity, soluje demony przy niewielkiej stracie uh, miazdzy w pvp......

Jesli cipsoft nie zmieni tego przelicznika to zrujnuje gre wszystkim magicznym postaciom i tak jak to bylo dawno temu serwerami beda rzadzic knighty:(

Btw Kazadum jak wy zamierzacie wygrac ta wojne teraz jak wasze sorce beda walic z sd za 150-200? Nie bedziecie w stanie zabic Garimo, Mority, Gonxxalo, Boa LOL teraz problemem bedzie nawet zabicie 100knighta z wasza sila sd:P Moze czas pomyslec o wyplaceniu sie z wojny i zakonczeniu tego gowna?

Misiu kolorowy ty na prawde sadzisz ze po updacie nasze szanse sie zmniejsza?
To wasi high level magowie straca duzo wiecej procent swojej dotychczasowej sily niz nasi. Wiec jakby co to my tylko zyskamy.

Torpedo
15-06-2007, 11:35
Misiu kolorowy ty na prawde sadzisz ze po updacie nasze szanse sie zmniejsza?
To wasi high level magowie straca duzo wiecej procent swojej dotychczasowej sily niz nasi. Wiec jakby co to my tylko zyskamy.

Ciagle jednak bedziemy miec wiekszy sd power niz wy, wiec nadal plakac bedziecie

Madreth
15-06-2007, 12:09
Ciagle jednak bedziemy miec wiekszy sd power niz wy, wiec nadal plakac bedziecie

"Bedziemy"(?) Od kiedy walczysz swoją "torpedą" w warze przeciwko alliance? (?)

Torpedo
15-06-2007, 12:18
Identyfikuje sie z tymi ktorych znam i ktorych popieram i wspieram.
A nie dolaczylem do wojny torpem i nie gram w tibie poniewaz mialem powody w realu by zrobic przerwe a gaura mi w tym ladnie pomogl:p:p

Emok
15-06-2007, 13:55
Emok jesteś ślepy pisaliśmy juz otym zreszta poco ci to i tak nic niezdziałasz

"Po co mi to" to już moja sprawa. Już wiem co czynić :)

Bolter
15-06-2007, 14:19
Coz mi Emok zrobisz takiego obronisz ich niesadze :)

Powuiem tyle Komisarz ma racjeto my tracimy wiecej niz oni majac wieksza przewagew lv w magach niz w palach teraz zabicie knighta bedzie mozliwe ale nie z ru nnatomiast z udezen palow bolcami i knightami z broni moim zdaniem opiera sie to na wyeliminowani uczegos takeigo jak combo sd badz innych run.

Zabicie knighta na 150+ lv jest prawie niemozliwe 4 sorcow na tescie atakowali 134 rp (182,200,150,124) i musieli przednim uciekac dlamnie to jest super ale dla sorcow porazka.

Niezapominajmy ze kazadum ma paru knightow miedzy innymi Rosteina na wysokim lv ktorego tez niebedzie latwo zabic.

Natomiast ja sie ciesze ze bedziemy profesjami ktore w wojnie beda najbardziej potrzebne a nie najmniej jedyne co mnei niecieszy kompletne wykluczenie Run jesli chodzi o pallow i Knightow niebedzie sie oplacalo ich uzywac.

Emok
15-06-2007, 15:15
@Bolter
To dobrze, że nie sądzisz :)

Mefisto.16.Psk
15-06-2007, 18:15
Myśle ze dopuki wojna EIV Vs Unit sie nie skonczy nikt nie da rady mnie zniszczyc =) Ale to tylko moje przeczucia moze jednak dacie rade. Emok nie wiem co kombinujesz ale chyba nie chcesz miec ze mna problemów a mi pomuc ya?

Emok
15-06-2007, 19:02
Czemu każdy myśli, że ja coś kombinuje :(
Ja chce tylko dowieść prawdy i ukarać winnych.
W końcu hacker Sidhe mnie ujebał :).

@Mefisto
Mam nadzieję, że Ty nie masz z tym nic wspólnego :/

BUNIEK_PSK
15-06-2007, 21:30
Jestem pewien ze to nie Mefisto ani nikt z Psk nie zchakowal Sidhe,tylko ze wy niewiecie kto ja haknol i chcecie sie na byle kim wyzyc:(

Emok
15-06-2007, 23:00
Jestem pewien ze to nie Mefisto ani nikt z Psk nie zchakowal Sidhe,tylko ze wy niewiecie kto ja haknol i chcecie sie na byle kim wyzyc:(

Hehe, jakby tak było to już by był atak na The Brood :)

Szczuru.pl
16-06-2007, 00:00
Paweł pisze z dwóch innych kont, cytując siebie samego i myśli ze jest wielki lol człowieku weź się ogarnij i nie odwracaj kota ogonem. Masz roka czlowieku pogódź się z tym ; /

Bolter
16-06-2007, 00:22

Skoro mieliscie oczyszczenie domku mam pytanie

Skocz skad masz na waste na Hydrach 2 lv z vis ciekawe :*

Pawel niemusimy was ujebac mainami badz mozemy was ujebac gdy bedzie dobra pora lepiej uwazajcie

A mefisto vs Partyzanci powiem tyle Yapan ,Vilumek i Versik + Ader Jazda znim :D pewnie nawet blessow niema

BUNIEK_PSK
16-06-2007, 00:57
A co ty chcesz od reszty Psk,jak masz cos do wyjasnienia ze Skoczem to wyjasnij to sobie z nim czy tam Mefisto,a nie mieszasz mnie w to czy Lirycznego.
żenada...

SeQ_PL
16-06-2007, 00:57
Na temat testa:
W dupie byliscie gówno widzieliscie...
Druid 173 lvl
vis 147-212 Przed update Ponad 310 max.
Sd 480-510~ pvp 200-250 Przed update 500pvp 950 pvm

Palladyn 136 lvl
Assasin star pvp 483 (Lare Eterno)
Bolty zwykle 100-150w pvp
Z 6power bolcow mozna zabic dragon lorda.

Knight 124 lvl.
Exori po 400-500 w wrl
Hity w smoki (80 lvl) po 300+ z sca

Takze duzo sorcow odpadnie po update w tym raczej ja.

Jez17Psk
16-06-2007, 01:20
Paweł pisze z dwóch innych kont, cytując siebie samego i myśli ze jest wielki lol człowieku weź się ogarnij i nie odwracaj kota ogonem. Masz roka czlowieku pogódź się z tym ; /

Hahahahahha nie no teraz to mnie rozbawiłeś Szczuru :D wiesz może lepiej napisz do admina niech Ci poda IP z których pisano te posty ;)

@ Bolter
Skoro masz podejrzanych w tej sprawie i dowody to wyjaśnij to sobie z tymi osobami anie próbujesz się wyżyć na całym PsK :/

@ Emok
Daj se spokuj....

Szczuru.pl
16-06-2007, 01:59
Hahahahahha nie no teraz to mnie rozbawiłeś Szczuru :D wiesz może lepiej napisz do admina niech Ci poda IP z których pisano te posty ;)

@ Bolter
Skoro masz podejrzanych w tej sprawie i dowody to wyjaśnij to sobie z tymi osobami anie próbujesz się wyżyć na całym PsK :/

@ Emok
Daj se spokuj....

Najpierw podaj swoje dane na tibia.pl. Nie gadam z anonimami cya

Bolter
16-06-2007, 10:11

@ Bolter

@ Emok
Daj se spokuj....

Mam i ja wiem zee to prawda a skoro oni proboja mi sciemnic zamiast sie przyznac to niemoja sprawa ^^

Jak tam skocz kiedy znow Waste tego chajsu na hydrach z Visow ile ci zeszlo bez zwrotu ? na 2lv

Jez17Psk
16-06-2007, 10:19
@ Sczczuru

Jakie dane?? Mało podałem? Czego Ci jeszcze brakuje? Nicku na grze? Nie sądze aby był Ci potrzebny :p

@ Bolter

Skocz odkąd wklepał 50+lvl zawsze jest przy sianie :) on to ma kurwa zasrane szczęście. W deadzie bohy, z dla dsm to na BK bohy powałuje ...itd, itp. :] i tak się zbierało.

pozdro

BUNIEK_PSK
16-06-2007, 10:35
A do tego Skocz wiem ze jescze kupowal kase z Tibii za rl kase,takze mu sie nie dziwie skad ma tyle siana ;)

Jez17Psk
16-06-2007, 10:46
A do tego Skocz wiem ze jescze kupowal kase z Tibii za rl kase,takze mu sie nie dziwie skad ma tyle siana ;)

Nie kase tylko itemy ;) poza tym gdy zamierzano sprzedać Pawła~ Skoczu kupił sobie od niego SoVa za rl kaske wię nie dziwcie się skąd ma tyle siana na tibii. Zobaczcie np. Exona 80+lvl MS zrobiła tą postać w 3-4 miesiące do tego zrobiła chyba wszystkie najlepsze outfity : Barabarian, Assasin, Warrior itp... ona też ma siano z hackowania??? skoro tak wastuje na outfity i na lvl. Dla mnie to wygląda tak : starzy przy kasie, dzieciaki kupują itemy&kase z tibi na allegro czy gdzies tam potem sprzedają na tibi.:baby:

Madreth
16-06-2007, 11:02
Kochane misie czy moze wiecie dlaczego sie nie oplaca sprzedawac postaci?
Na miejscu starego widakeya za czasow heat bym sie mocno pierdolnal w glowe, patrzac na jakiegos szczyla ktory niszczy imie starego Widakeya odechciewa sie sprzedawac postaci ;)

Szczuru.pl
16-06-2007, 11:25
Kochane misie czy moze wiecie dlaczego sie nie oplaca sprzedawac postaci?
Na miejscu starego widakeya za czasow heat bym sie mocno pierdolnal w glowe, patrzac na jakiegos szczyla ktory niszczy imie starego Widakeya odechciewa sie sprzedawac postaci ;)

Szczyla? : ) Od października jestem studentem a ty, oceniając poziom twoich wypowiedzi stoisz na poziomie 6 klasy szkoły podstawowej... Długo musiałeś nad tym tekstem myśleć zanim go napisałeś bo od tygodnia milczałeś. Czyżby wena cie naszła? :D I nie twoja sprawa komu strzała sprzedaje chary :D Nie umiesz nic normalnego napisać na temat jaki jest zawarty w tytule to piszesz to co sprawi, że poczujesz się dowartościowany a prawda jest taka, że poza 3 albo 4 osobami z tego forum wszyscy mają Cię za kompletnego idiotę a ja od siebie dodam, że od tej pory uważam Cię za frajera i tłumoka ; / I will send you to the hell !

ader
16-06-2007, 13:13
Dobra, chwila humoru dla każdego bo znowu się pojeżdżać zaczyniacie =p

Pamiętacie "opena" w którym ktośtam (zapomniałem kto) włączył sobie reset kompa w czasie walki? Otóż wczoraj byłem lepszy =D

Po paru godzinach expienia na żółwiach wymyśliłem sobie, że jest mi trochę za gorąco w realu. W zasięg mojego wzroku wpadł mi mały niepozorny wiatraczek (jak się później okazało, puszka pandory, ale o tym za chwilę). Zachciało mi się go włączyć i uruchomić. Miałem równo 9 procent do 64 levela, kiedy wtykając we wtyczkę kabel od wentylatorka przez przypadek wyjąłem całą "złodziejkę": razem z kablem od radia... i kablem od kompa! Oczywiście chyba nie muszę dodawać, że mój 64 level oddalił się o 400k expa (chodzę bez blessów z braku kasy xD). Poszło wdupu po 1 skillu i jakieś 40% mlvl'a.

Niemniej jednak:
kiedy skanował mi się dysk śmiałem się sam z siebie jak można być aż takim kretynem =D

Skrzator
16-06-2007, 22:50
Dobra, chwila humoru dla każdego bo znowu się pojeżdżać zaczyniacie =p

Pamiętacie "opena" w którym ktośtam (zapomniałem kto) włączył sobie reset kompa w czasie walki? Otóż wczoraj byłem lepszy =D

Po paru godzinach expienia na żółwiach wymyśliłem sobie, że jest mi trochę za gorąco w realu. W zasięg mojego wzroku wpadł mi mały niepozorny wiatraczek (jak się później okazało, puszka pandory, ale o tym za chwilę). Zachciało mi się go włączyć i uruchomić. Miałem równo 9 procent do 64 levela, kiedy wtykając we wtyczkę kabel od wentylatorka przez przypadek wyjąłem całą "złodziejkę": razem z kablem od radia... i kablem od kompa! Oczywiście chyba nie muszę dodawać, że mój 64 level oddalił się o 400k expa (chodzę bez blessów z braku kasy xD). Poszło wdupu po 1 skillu i jakieś 40% mlvl'a.

Niemniej jednak:
kiedy skanował mi się dysk śmiałem się sam z siebie jak można być aż takim kretynem =D

Od resetów to ja jestem specem ;D.Też tak miałem dlatego teraz podłączam coś i siedze w bezpiecznym miejscu. Można tego sie nauczyć na własnym błędzie xD.

Emok
17-06-2007, 00:24
Thanks dudes.

Bolter
17-06-2007, 00:28
hehe Emok Zabity Jaka szkoda mowielm uwazaj a i dzieki za Bohy i Blue Roba :D

Buziol mogles z tego wyjsc bez najmniejszego problemu ^^

Emok
17-06-2007, 00:33
Nie ma problemu : )

Szczuru.pl
17-06-2007, 00:41
Za każde teraz pyskowanie masz jednego dedzikona od Targóffffek team :D :D :D

A i zmień se level w profilu :D :D

Emok
17-06-2007, 00:43
Już zmieniam :)

Raziel4ever
17-06-2007, 01:09
I czemu się tak podniecacie?

Szczuru.pl
17-06-2007, 01:38

Też chcesz paść ? :D

Jez17Psk
17-06-2007, 02:40
Co sądzicie o wmv Thaziriona :) ? Jak dla mnie bomba xd bardzo pomysłowo zrobiony.

Grchw1916
17-06-2007, 03:03
Co sądzicie o wmv Thaziriona/y (nie wiem jak to sie odmienia bo w końcu to female? :)) jak dla mnie bomba xd bardzo pomysłowo zrobiony.

Jak może 'to' być female jak sie nazywa ThaziriON a nie ThaziriONA.
A wmv porażka całkowita :P

Scroopy
17-06-2007, 07:29
@ Bolter

Skocz odkąd wklepał 50+lvl zawsze jest przy sianie :)

Bull sh!t !! Zawsze gdy mial jakies silki to prosilem go zeby poczekal iles tam bo expie a jego odpowiedz byla zawsze taka sama "Ale ja potrzebuje kase teraz nie mam na manasy ;/"

*Wube*
17-06-2007, 09:55
Jak może 'to' być female jak sie nazywa ThaziriON a nie ThaziriONA.
A wmv porażka całkowita :P

I wszystko jasne ; o a co do WMV przyznam dobry ale ten z udzialem GA jest lepszy... oczywscie chodzi o ten co ciagle padacie od IW :D

Bolter
17-06-2007, 11:23
Wmv fajny

WMV Vaiga , IW i nasz sa fajne podeszly mi do gustuy i muzyka tez ladnie dobrana

yongg
17-06-2007, 12:16
Male zboczenie z tematu ;]
Kolejny team robi POi na titanie ;] ledwo zaczeli a juz sie wykładaja
brawo dla karelaziego co stal kolo pegona bez utamo
10:50 Pegon Leod [119]: 10:42 You lose 1088 hitpoints due to an attack by a hellfire fighter.
xD warrion tez stal na tej samej lini ;] i zostali wbici ladnie w mapke : >

Emok
17-06-2007, 12:24
Też chcesz paść ? :D

Odpierdol się od niego.

ader
17-06-2007, 14:09

Kogoś w końcu zabili ^^ Powód jest ]=>

Emok
17-06-2007, 15:50
Dobry EiV, to martwy EiV

Racja. Święta racja.

Skrzator
17-06-2007, 15:57
Kogoś w końcu zabili ^^ Powód jest ]=>

Jak my to na tgk mówimy : "No i w tym jest sęk" XD

Crazy Misiek
17-06-2007, 16:20
Co do WMV, od strony multimedialnej bardzo dobrze zrobiony, ciekawe efekty, dobrze dobrana muzyka. Z drugiej strony, "śmierdzi od niego propagandą na kilometr" że się tak wyrażę. Chodzi mi o fragmenty, gdzie pokazany jest Gaura, w których Thazirion przedstawił go jako nooba, który daje "długą" na mapie, gdy tylko zachodzi jakieś niebezpieczenstwo. W wyobrazeniu ludzi, którzy Gaury i jego akcji nie znają, może stać sie nikim, chodź według licznych jest największym PVP Masterem.

Versus
17-06-2007, 17:08
Co do WMV, od strony multimedialnej bardzo dobrze zrobiony, ciekawe efekty, dobrze dobrana muzyka. Z drugiej strony, "śmierdzi od niego propagandą na kilometr" że się tak wyrażę. Chodzi mi o fragmenty, gdzie pokazany jest Gaura, w których Thazirion przedstawił go jako nooba, który daje "długą" na mapie, gdy tylko zachodzi jakieś niebezpieczenstwo. W wyobrazeniu ludzi, którzy Gaury i jego akcji nie znają, może stać sie nikim, chodź według licznych jest największym PVP Masterem.

bo sam thazirion nie ma za bardzo opanowanej sztuki biegania. jak go bilismy to stanal nad rzeczka i myslal, ze jak go znajdziemy, to wezmiemy go za miejscowego wedkarza ^__^ gaura niestety, az tak blyskotliwych pomyslow nie ma :P

Skrzator
17-06-2007, 22:47
bo sam thazirion nie ma za bardzo opanowanej sztuki biegania. jak go bilismy to stanal nad rzeczka i myslal, ze jak go znajdziemy, to wezmiemy go za miejscowego wedkarza ^__^ gaura niestety, az tak blyskotliwych pomyslow nie ma :P

To żeś chłopie dojebał. kurwa lol XDDDDDDDDDD."miejscowy wędkarz" hahaha.

ader
17-06-2007, 23:00
Hahah miejscowy wędkarz xD

Ogólnie kilka osób jest ostro zakręconych na tym serwie =]

Offtopic
Jak mi się nie chce odrabiać tych strat teraz ... :o

Szczuru.pl
18-06-2007, 00:48
TgK vs. PsK 3-0

Saperowa:

Jun 17 2007, 23:21:51 CEST Killed at Level 74 by Kirshna
and by Phao Neon

: )

http://img374.imageshack.us/img374/3161/saperoways9.png

Następny będziesz ty Skocz, Mefisto, Paweł albo Emok bo zapracowałeś sobie na kolejnego deda swoim odpisem : )

Bolter
18-06-2007, 00:51
Alez spokojnie panowie niema co sie spieszyc co sie odwlecze to nie uciecze :*

Pozdro dla partyzantow odnich nauczylem sie wybierac 1 cel i go bic a nie poprostu pekowac hsuauhsa.

10 Dni i 18 lat Moze wpadniecie do wawy :P

Jez17Psk
18-06-2007, 01:14
Następny będziesz ty Skocz, Mefisto, Paweł albo Emok bo zapracowałeś sobie na kolejnego deda swoim odpisem : )

O mnie mowa? A co ja ci takiego napisałem ?

MalleL1990
18-06-2007, 02:10
Gz dla TgK Team. Jechać z Saperową dalej! :D

Co do WMV, to Thazirion wyśmiewał się z Gaury, że uciekał, ale w sumie, to naśmiewał się z siebie, bo nie umie dogonić tego, który [według niektórych] "non stop siedzi w Mc'Donaldzie i je hamburgery".

Mefisto.16.Psk
18-06-2007, 02:31

Ten twój nobowski endavour chodz to twój jedyny własny zrobiony char bedziesz nastepny. zaktualizuj NG chodz i tak nie działa =)) Nobku pisze z 1 accounta zal mi ciebie lec sobie 14 latki poruchaj jeszcze troche moze Ci styra znów.

albert0
18-06-2007, 03:19
Ten twój nobowski endavour chodz to twój jedyny własny zrobiony char bedziesz nastepny. zaktualizuj NG chodz i tak nie działa =)) Nobku pisze z 1 accounta zal mi ciebie lec sobie 14 latki poruchaj jeszcze troche moze Ci styra znów.

Powiedział sharer i accbuyer ;) Miales nadzieje, ze pograsz sobie do konca wojny hmm?

Morii
18-06-2007, 09:31
a co ma zabawa nawet pod grozba prokuratora do tej gry? ;>

Skrzator
18-06-2007, 10:10
pozdro saperowa ;)

Skrzator
18-06-2007, 10:19

srry za podwójny post. Kurwa nawet kiedy czytam wasze posty to nie wiem który to który i z którego sie pózniej śmiać weźcie jakoś jaśniej się podpisujcie.

albert0
18-06-2007, 11:56
@up

Ćpun/retard, co za różnica?

Emok
18-06-2007, 13:30
TgK vs. PsK 3-0

Saperowa:

and by Phao Neon

: )

http://img374.imageshack.us/img374/3161/saperoways9.png

heuheuheuheu
Umiesz zabić kogoś jak jest offline? o.O.

Torpedo
18-06-2007, 14:34
Easy ten Morgaroth :P:P

Bolter
18-06-2007, 14:40
No Pawel MAsz Deda ushauhsauhsuha

Jun 18 2007, 13:23:02 CEST Killed at Level 116 by Fummlan
and by Frida osv

BUNIEK_PSK
18-06-2007, 14:46
Ulzylo ci frajerze z targówka?

Mefisto.16.Psk
18-06-2007, 15:02
No Pawel MAsz Deda ushauhsauhsuha

and by Frida osv

Moze mu ulżyło wylizali dupcie szwedom a szwedzi z nudów bo w wojnie nic nie robią. Poszli sobie po kogos. Szkoda gadac dla niekturch tibia jest wazniejsza od niewiadomo czego wez idz sie bolter napij wódki albo cos bo na forum ciagle słysze tlyko jakies wyzwiska i dedania bylo isc sam go ubic targuwkiem a nie calym EIv. Szkoda gadac a jak Partyzanci beda prac waszych nobuw chodz jestem z nimi w wojnie sam im pomogeX(

Bolter
18-06-2007, 15:41
Mh m Wyzwiska jak narazie jakis lamus zrobil sobie konto i mnie wyzywa Tak ulzylo mi bo bylem W*****ony haha

Pozatym to my Zorganizowalismy to by cie ubic a nie lizalismy szwedom dupe weisz ze byles lamusem Pawel i cie wyjebali bo nieumiales grac a najsmieszniejesze jest to ze nieumieales wiecej niz 3 slowa po angielsku.

Jak uwazacie nas za frajerow wpadnijcie i sie zmiezymy na rl skoro jestesmy frajerami :<

Niezdziwil bym sie jak bysmy was okladali z Partyzantami bo moze bmy pomozemy im zeby ujebac ciebie\?

Szczuru.pl
18-06-2007, 15:41
Cała nasza gildia z chwilą, w której Pawełek Wafelek zaczął sharować chara, postanowiła obdarzyć go huntem za brak szacunku do gildi i do wojny. To 1 powód. Drugim powodem jest hak wiadomo już kogo. Po 3 pawełku frajera to byś zobaczył w lustrze po spotkaniu z Bolterem, więc uważaj na słowa - naucz sie częsciej siebe kontrolować...... bo bardzo jest łatwo w piachu wylądować : )))))

Emok
18-06-2007, 15:56
(...)naucz sie częsciej siebe kontrolować...... bo bardzo jest łatwo w piachu wylądować : )))))

Jaki bit 8o

albert0
18-06-2007, 16:01
@Mefisto

>Moze mu ulżyło wylizali dupcie szwedom a szwedzi z nudów bo w wojnie >nic nie robią. Poszli sobie po kogos.

Kiko na Vent:

"Jak ktos chce z nami isc na pawła wielkiego wlazic kanał nizej"

3 sec potem byly tam 4 osoby wiecej x)

>Szkoda gadac dla niekturch tibia jest wazniejsza od niewiadomo czego

Nie mam pojecie do czego teraz nawiazujesz

>wez idz sie bolter napij wódki albo cos bo na forum ciagle słysze tlyko jakies >wyzwiska i dedania bylo isc sam go ubic targuwkiem a nie calym EIv.

k, my na wódke, ty do szkoły.

>Szkoda gadac a jak Partyzanci beda prac waszych nobuw chodz jestem z >nimi w wojnie sam im pomogeX([/QUOTE]

Nie zapominaj, ze mamy jeszcze mainchary =)

Bolter
18-06-2007, 16:10
Fragsy :< z naszej strony po tym jak Mieliscie byc hunted i sie z nas smialiscie :<

Emok Junior The Brood
Jun 16 2007, 23:06:56 CEST Killed at Level 46 by Endavour (ma spokoj)

Saperowa
and by Phao Neon (wsumie tez mozna ja zostawic)

Pawel Wielki
and by Frida osv (nieudalo sie mi fraga zdobyc )

Lord Andariel
Jun 18 2007, 14:09:08 CEST Killed at Level 69 by Vaxefuve
and by Ancient Marrip (jakos tak wyszlo bo z PSK :<)(tez go zostawiamy)

Powiedzmy ze all panda ! raz i bedzie spokoj :P chyba ze macie zamiar nas bic i wyzywac to inna bajka.

Pozatym macie zamiar nsa wyzywac itd ? To bedixzem was ubijac.

Mam nadzieje ze pawel chcesz miec spokoj to niewyzywaj i tyle.

SeQ_PL
18-06-2007, 16:20
Jaki bit 8o

po 1. To nie bit tylko wers.

po 2. Zal mi pawlow i kików co wszedzie widza zdrajców sprzedawaczy ip, pawel tez pro player nie jestes bo o ile pamietasz w czasie wojny nie uzywac ventrilo to trzeba byc kretynem do kwadratu.

po 3. Nalegam aby nie argumentowac zabicia pawla o hack Sidhe~.

Pozdro 600

Emok
18-06-2007, 16:26
Emok Junior The Brood

: D
Ale i tak troche kasy w plecki xD

@SeQ_PL
Sorki xD

BUNIEK_PSK
18-06-2007, 16:43
Bolter po pierwsze ja nie zchakowalem Sidhe, a po drugie wyplacilem sie z wojny poniewaz niebede siedzial z takim pajacem w gildi jak ty!:D

albert0
18-06-2007, 16:48
@up

Zaczynijmy od tego, ze cie wyjebali za bycie idiotą dajacym free fragi, a wyplaciles sie bo nie miales innego wyboru =)

BUNIEK_PSK
18-06-2007, 16:54
Troche sie mylisz bo to nie ja zlapalem Pawlem 2 fragi jak chcesz wiedziecX(

Liryczny
18-06-2007, 17:31
Fragsy :< z naszej strony po tym jak Mieliscie byc hunted i sie z nas smialiscie :<

Emok Junior The Brood

Saperowa
and by Phao Neon (wsumie tez mozna ja zostawic)

Pawel Wielki
and by Frida osv (nieudalo sie mi fraga zdobyc )

Lord Andariel
Jun 18 2007, 14:09:08 CEST Killed at Level 69 by Vaxefuve
and by Ancient Marrip (jakos tak wyszlo bo z PSK :<)(tez go zostawiamy)

Powiedzmy ze all panda ! raz i bedzie spokoj :P chyba ze macie zamiar nas bic i wyzywac to inna bajka.

Pozatym macie zamiar nsa wyzywac itd ? To bedixzem was ubijac.

Mam nadzieje ze pawel chcesz miec spokoj to niewyzywaj i tyle.

Bolter ja też jestem z PSK i co? Mnie też za to ubijecie?

Jez17Psk
18-06-2007, 17:44

Obawiam się , że jest taka możliwość...X( Andariel i Saperowa nie padli ot tak sobie. Bo to kurwa oczywiście CAłY Pieńsk shackował Sidhe Madie. <LOL> ;) ja tam nigdy do niej nic nie miałem ale z tym hackiem to już troche przesada...

Ja to pierdole.... :D

Pozdro ^^

albert0
18-06-2007, 17:59
Troche sie mylisz bo to nie ja zlapalem Pawlem 2 fragi jak chcesz wiedziecX(

Wiec jestes jeszcze wiekszym debilem skoro dajesz noobom/newbie passy w czasie wojny.

Bolter
18-06-2007, 18:17
Mhm teraz tak z takim noobem jak ja ?

Zrobilem tam wiecej niz ty i niemusze placic za to ze i 1 i 2 strona chce mnie ubic zaplaciles kazadum bo musiales bo nasi wyjebali ta postac z Gildi za Debilizm i free fragi

I nawet niewaz sie mowic ze wyplaciles sie z wojny tylk owyplaciles sie z nie mozliwosci grania bez paymentu.

a jak dalej masz zamiar mnie wyzywac prosze bardzo dla ciebie gorzej sie to skonczy. A tak apropo :

Emok , Saperowa , Lord Andariel ,Liryczny , niemaja sie czego bac puki nienajada na nas badz nie zaczna pomagac tym ktorzy chca nas bic.

A i jesli nasz kochany mefisto grozi mi to radze zauwazyc taka zaleznosc jestes z Cortezem a po twojej rozmowie zemna chcialbys pomoc partyzantom ubic kogos z TGk to sie mija z Celem bo my niepomagamy ani jednym ani drugim a w twoim przypadku (twojej Postaci)Partyzantom.

Jedyne osoby ktore teraz maja przesrane puki niezrozumieje co mowia i czego proboja to PAWEL WIELKI i MEFOSTO THE MASTER.
PSK moze grac spokojnie.
Skocz Under Investigation

Skrzator
18-06-2007, 19:10

No chyba mamy dobry kontakt :P?

Bolter
18-06-2007, 19:12
Templerr Has paid
1,5kk
Ozzy Style Has Paid
800k

Pawel Ile ty chcesz ?

Madreth
18-06-2007, 19:57
: D
Ale i tak troche kasy w plecki xD

@SeQ_PL
Sorki xD

Ciota, jedyna twoja obrona jest unik/ucieczka, nie slyszales nigdy o powiedzeniu "najlepsza obrona jest atak"? 0 szacunku dla was ;]
Cioty Oo

Emok
18-06-2007, 20:25
To sorki to było do Seqa o wers :p

I jak mnie trapneli to nic więcej nie mogłem zrobić jak:

Jun 16 2007, 23:06:04 CEST Killed Phao Neon at Level 24 ok

PaweLLo141
18-06-2007, 20:25
I co bolter myślisz ze coś tej kasy dostaniesz ??? musisz obejść się smaczkiem :)

Liryczny
18-06-2007, 20:39
Tylko teraz pytanie... Za co wy k***a uje*****cie Saperowa i Lord Andariela? Hm?
-.-

Szczuru.pl
18-06-2007, 20:47
Tylko teraz pytanie... Za co wy k***a uje*****cie Saperowa i Lord Andariela? Hm?
-.-

Za twarzowe !! za twarzowe !! :D :D :D

Mefisto Paweł i Skocz do pieca a reszta wsi Pieńsk ma kare w zawieszeniu : )

@Seq

Ty też za często ventrilo nie używasz, a jak już używasz to mówisz tylko po polsku : O

@Madreth

Dla Ciebie każdy poza tobą to ciota ; / Żałosne są twoje posty pane :D

Liryczny
18-06-2007, 20:57
szczuru twarzowe to by sie twoje zmienilo gdybys mnie spotkał, poza tym dalej nie usłyszałem konkretnego powodu...

Emok
18-06-2007, 21:13
szczuru twarzowe to by sie twoje zmienilo gdybys mnie spotkał, poza tym dalej nie usłyszałem konkretnego powodu...

Nie odróżniasz Tibii od rzeczywistości?

Liryczny
18-06-2007, 21:17
Nie odróżniasz Tibii od rzeczywistości?

Hm.... Troche bez sensu zadałeś mi to pytanie... Co ma rzeczywistość do tego co napisałem, poprostu mówie prawde.

Emok
18-06-2007, 21:19
To do jasnej ch•lery po chvj wtrącasz temat na*******ania się? :D

SeQ_PL
18-06-2007, 21:19
@Seq

Ty też za często ventrilo nie używasz, a jak już używasz to mówisz tylko po polsku : O

Bo pierdoli mnie to jak szwedzi na*******aja w DOTA czy inne hujostwo. I tak NIGDY sie nic nie dzieje.

Liryczny
18-06-2007, 21:23
A co ty jego adwokat jestes? Czy razem śpicie? -.-
Nie twoja rzecz o czym z nim rozmawiam, przeszkadza ci to milcz.

Emok
18-06-2007, 21:28
Troszkę mnie drażni poczucie rzeczywistości u niektórych...

Raziel4ever
18-06-2007, 21:47
Offtopic.

Bolter, my się chyba niedługo widzimy:p

Emok
18-06-2007, 21:58
A mnie nie będzie :(
Damn.

albert0
18-06-2007, 22:53

A gadalisismy dzisaj zeby cie zostawic w spokoju. No cóż..

ps. Zapraszamy na Tgk ^^

Jez17Psk
18-06-2007, 23:12
Za twarzowe !! za twarzowe !! :D :D :D

Mefisto Paweł i Skocz do pieca a reszta wsi Pieńsk ma kare w zawieszeniu : )

heh a Tgk to niby co ?? Metropolia licząca ponad 5 milionów mieszkańców? o.O :D Wpadnij kiedyś do nas na ,,wieś'' ;*

Emok
18-06-2007, 23:32
Łódź - drugie pod względem liczby ludności miasto w Polsce (760,251 osób). Największe polskie miasto położone w całości po zachodniej stronie Wisły.

Targówek – dzielnica Warszawy położna na prawym brzegu Wisły. Zajmuje tereny o powierzchni 2437 ha, czyli ok. 5 procent powierzchni Warszawy.

Warszawa (nazwa formalna: miasto stołeczne Warszawa) - miasto w środkowo wschodniej Polsce, na Mazowszu. Od 1596 stolica Polski. To największe polskie miasto pod względem liczby ludności (1 700 536 mieszkańców w czerwcu 2006) i powierzchni (517,90 km²).

Pieńsk (do 1945 niem. Penzig) - miasto w woj. dolnośląskim, w powiecie zgorzeleckim, położone nad Nysą Łużycką, przy granicy z Niemcami. Powierzchnia: 9,81 km², liczba mieszkańców: 6 036 (według danych z 15 marca 2007).

Macie, i się nie kłócić co jest metropolią a co nie:p

*Wube*
18-06-2007, 23:35
Hmm koniec tibii w moim zyciu albo narazie... ; ) dziekuje, zycze powodzenia i Pozdrawiam ;)

P.s Tibia to tylko gra jak nadal myslicie ze powinniscie zalatwic kilka spraw na rl to jestes na bardzo niskim poziomie, mowie to do wszytkich.

Emok
18-06-2007, 23:40
P.s Tibia to tylko gra jak nadal myslicie ze powinniscie zalatwic kilka spraw na rl to jestes na bardzo niskim poziomie, mowie to do wszytkich.

Słuchaj tego człowieka Liryk xD

Liryczny
18-06-2007, 23:47
A gadalisismy dzisaj zeby cie zostawic w spokoju. No cóż..

ps. Zapraszamy na Tgk ^^

Gadaliście żeby mnie zostawić w spokoju a za co k***a mielibyście mnie zabijać? Co do wypowiedzi w strone szczura to powiedziałem co o tym myśle i tyle ciekawe co ty byś zrobił jakby ubijali twoich rl bezpowodu -.-
Jak macie mnie zabić to zabijcie tyle waszego ale zabijecie dlatego że bronie osób którzy ch**a wam zrobili...
Taka prawda może znajdzie się chociaż drugi taki jak Skrzatu on chociaż rozumie niektóre sprawy...
Co do Ciiebie emok skończ ten temat.

Emok
18-06-2007, 23:49
@up
No problem. ^^

albert0
19-06-2007, 00:08
Gadaliście żeby mnie zostawić w spokoju a za co k***a mielibyście mnie zabijać? Co do wypowiedzi w strone szczura to powiedziałem co o tym myśle i tyle ciekawe co ty byś zrobił jakby ubijali twoich rl bezpowodu -.-
Jak macie mnie zabić to zabijcie tyle waszego ale zabijecie dlatego że bronie osób którzy ch**a wam zrobili...
Taka prawda może znajdzie się chociaż drugi taki jak Skrzatu on chociaż rozumie niektóre sprawy...
Co do Ciiebie emok skończ ten temat.

kk

123456789

Bolter
19-06-2007, 00:12
ALE ODWEEET haha zabili nam 5 z 8 noobow i tylk otych najmniej waznych :<

Niesadzilem ze ci Saigai pomoze itd Cuda sie zdarzaja

Szczuru.pl
19-06-2007, 00:17
Ciekawe ile musieliście krow wydoić na psk żeby za mleko kupić kase w tibii by Partyzanci ubili nam 20 levele ; o? Ja i tak nie padłem ; (

@Vandal

Nie popieram rozwiązywania spraw związanych z grą Tibia w rl, ale wiedz, że jeśli ty byś coś w tę stronę zrobił to bym Cię tego samego przekonania nauczył ; )

albert0
19-06-2007, 00:23
nie rozumiem tylko dlaczego Saigai mnie zmagciwallowal, ale nie zaatakowal =
pofff ;-(

btw. Mefisto jak zwykle od*******a (pomaga swoim wrogom) ale nvm, zobaczysz co teraz bedzie xDD

@Skocz/Vandal

Czemu mnie z tsa kickujecie? :(

Liryczny
19-06-2007, 00:41
Wypada sie przedstawic...

Szczuru.pl
19-06-2007, 00:44
Wypada sie przedstawic...

To jest Albert mój brat : ) Jest z tgk i wystarczy Ci ta informacja do nabrania szacunku do niego : )

Bolter
19-06-2007, 00:45
Liryczny niebij moich kolegow :< i niestrasz poprostu przyjedz i pogadamy niektorzy jakos donas sie wybieraja.

albert0
19-06-2007, 00:46
@Szczuru

<3 ;D

@Vandal

Nie potrafisz czytac (mam tu na mysli nick na ts'ie) ?

Szczuru.pl
19-06-2007, 00:50
Liryczny niebij moich kolegow :< i niestrasz poprostu przyjedz i pogadamy niektorzy jakos donas sie wybieraja.

No dawaj dawaj pogramy w tenisa :D :D z Bolterkiem mykamy ostatnio często :D to jest teraz tak : tenis - picie - tibia - spanie - tenis - picie- tibia - spanie :D:D:D:D:D:D:D

Liryczny
19-06-2007, 01:04
Chodziło mi o nick z gry o ile posiada postać...

albert0
19-06-2007, 01:09
@up

Musisz znac moj nick z gry zeby ze mna porozmawiac? X)

chesz? prosze bardzo:

moj 2nd to Sorcerera.

Bolter
19-06-2007, 01:10
Albert0 = Stary Lindlay z Arcani

Dominis_q
19-06-2007, 01:11
Elo
Cze PoĆwicz:evul: :P

Dominis_q
19-06-2007, 01:20
Buuuuuu

:baby:

Dominis_q
19-06-2007, 01:28
bump ;p

. . . . . .

ader
19-06-2007, 09:00
To jest Albert mój brat : ) Jest z tgk i wystarczy Ci ta informacja do nabrania szacunku do niego : )

Szacunku nie zdobywa się przez pochodzenie tylko zachowanie.

@Dominis_q
Po co tu piszesz pierdoły? To forum i tak jest zaśmiecone byle jakimi postami, jeszcze tu spamować przyszedłeś? Wypad stąd! ....

@Bolter
Wszystkie sprawy tam na Tgk załatwiacie pięścią? Bo wiesz, można być mocnym itd. ale zawsze któregoś dnia przyjdzie taki koleś co jak Ci przyładuje w ryj to tylko zęby połkniesz i się obudzisz na urazówce (to nie groźba tylko taki przykład)...

Proponuję wam nieco wyluzować. To tylko gra. Można się pośmiać z kogoś, można komuś dopierniczyć do pieca, ale jak to przestaje być zabawą, a zaczyna być schizą - to jakaś paranoja się tu tworzy.

Ja już dawno mówiłem, że uwielbiam komuś dosrać od czasu do czasu i patrzeć jak tryska we mnie jadem w odpowiedzi. Nawet pisząc tego posta skasowałem 3 docinki. Po prostu uznaje, że nie ma sensu podsycać ognia.
I tak już mi raz ten ogień przypalił dupę na ank xD

Pozdro dla wszystkich
I dajcie sobie siana trochę. Rzecz w tym żeby nawet walcząc zachować odrobinę porządnych zachowań. To odróżnia ludzi od zwierząt.

Wasz miłościwie panujący, wielce oświecony, niestety-odrabiający-straty-po-deadzie, Callastus

Liryczny
19-06-2007, 10:03
Szczuru mimo wszystko widze, że mnie jeszcze szanujesz. "Ci"

Jez17Psk
19-06-2007, 10:38
Ten temat rzeczywiście spada już na psy. Widzę ,że wszyscy zapomnieli ,że dotyczy on wojny EiV vs. Alliance a tymczasem ostatnia pogłoska na ten temat była jakieś 20~stron wstecz :p co nie zmienia faktu iż nic tu się nie dzieje. (Pomijając fakt ,że prawie cały PsK został wytłuczony -.-)

@Sidhe Madia

Przestań spamować forum bezsensownymi postami -.- jest już wysraczający syf abyś dorzucała do tego swoje 3gr xd.

@Ader

Tutaj nie ma nic na zabawe :] ile razy Emok juz padł za swoje teksty? TgK zdarza się huncić całkiem niewinne osoby....ale cuż bywa i tak xd w sumie Tibia to tylko gra więc nie ma sobie za bardzo czym zaprzątać głowy, bo czasami pod wpływem złości można sobie jeszcze bardziej nagrabić.

Liryczny
19-06-2007, 10:44
LoL ja juz nie mam pojecia co robie, ten serwwer jest po********ny hehe

Pozdro all

Bolter
19-06-2007, 11:04
Jesali chodzi o Brzezia Dostal w ryj bo nasylal swoja "mafie" z radzymina na Szczura pokazal sie na TGK I dostal odemnie w morde top tyle powod niebyl zwiazany z GRA.

Jesli chodzi o niewinne osoby to bywa jakos Partyzanci tez bili niewiine osoby z Tgk i co to zmienilo ? ja raz ubilem tego kto sie napatoczyl i darowalem.

Ale 3 osoby nadal beda mialy problem :P

Bolter
19-06-2007, 11:10
Name: Mefisto The Master
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 83
World: Titania
Residence: Venore
House: Paupers Palace, Flat 34 (Venore) is paid until Jun 27 2007
Last login: Jun 19 2007, 00:36:57 CEST
Comment: Nerlhok is my brother in army babe =*
bryona on titania my gay
Cortez powalola forever loyal
If anymore touch my rl friends im wanna come and when you will see. =)
Boombaster Forever =*
Account Status: Premium Account

To swiadczy o twoim honorze Pawelku XD ale nvm

Liryczny
19-06-2007, 11:15
Pawelku?????? lol Bolter Ty chyba nie wiesz że mef i pawel to dwie różne osoby.

(ok robie format bede popoludniu lub wieczorem cya all)

SeQ_PL
19-06-2007, 11:34
Name: Mefisto The Master
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 83
World: Titania
Residence: Venore
House: Paupers Palace, Flat 34 (Venore) is paid until Jun 27 2007
Last login: Jun 19 2007, 00:36:57 CEST
Comment: Nerlhok is my brother in army babe =*
bryona on titania my gay
Cortez powalola forever loyal
If anymore touch my rl friends im wanna come and when you will see. =)
Boombaster Forever =*
Account Status: Premium Account

To swiadczy o twoim honorze Pawelku XD ale nvm

Tym czyms gra owner pawla Oktawian.

Bolter
19-06-2007, 11:37
WIem otym tyole ze obie padaja a Ja mowie na mefista PAwel ^^

Dominis_q
19-06-2007, 12:04
@Dominis_q
Po co tu piszesz pierdoły? To forum i tak jest zaśmiecone byle jakimi postami, jeszcze tu spamować przyszedłeś? Wypad stąd! ....

Moj drogi :) Moze i troche zasmiecam forum ale to tak o dla zabawy.
Ale prosze Cie, uzywaj prawidlowej formy...Ja jestem dziewczyna i nie chce zebys pisac do mnie jak do chlopaka :)
Dziekuje bardzo :)

albert0
19-06-2007, 12:18
Tutaj nie ma nic na zabawe :] ile razy Emok juz padł za swoje teksty?

raz?

TgK zdarza się huncić całkiem niewinne osoby....ale cuż bywa i tak xd w sumie Tibia to tylko gra więc nie ma sobie za bardzo czym zaprzątać głowy, bo czasami pod wpływem złości można sobie jeszcze bardziej nagrabić.

:>>>>>

Torpedo
19-06-2007, 12:32
Ale wy kurwa farmazony pierdolicie... Moze zrobcie sobie odddzielny temat pt Psk vs Tgk!

albert0
19-06-2007, 12:38
@up, zgadzam się i robie nowy topic

Bolter
20-06-2007, 02:36
Nudna ta wojna nic sie niedzieje

powalczyl bym sobie troszke ale ni huja moze te stare kurwy dzwonia.

albert0
20-06-2007, 02:41
ni huja moze te stare kurwy dzwonia.

NI CHUJA NIE MOGE SIE PRZEBIC

Jez17Psk
20-06-2007, 13:10
Nie mogę sie przebić..... W NI CHUJA KURWA NIGDZIE !! ;>

Bolter
20-06-2007, 16:43
Ja czekam na foty swoje dalem dajcie i wy :D tez chce was zobacyzc kozaczkow z Psk i mojego Anihi Bro Komisarza :D

Bolter
26-06-2007, 11:49
eee Mały offtopic powiedzcie mi co się dzieje wkońcu na titani.

Punishment vs Power Rangers
Power Rangers & Cortezy Bija Corleone Familly
Partyzanci bija Corleaone familly

Czy mi sie zdaje czy bedzie Punishment + Corleone vs Power Rangers?

czy moze GUNARY DO PIECA XD

Titania Swwiat WOJNY (Karelaziemu sie nudzi i potrzebuje wiecej przeciwnikow XD )

Jez17Psk
26-06-2007, 12:14
Ciekawe ile musieliście krow wydoić na psk żeby za mleko kupić kase w tibii by Partyzanci ubili nam 20 levele ; o? Ja i tak nie padłem ; (

Ciekawe ile krów ty musiałeś wydoić aby kupić konto z Widakeyem :D

Sry za offtopic już stąd spadam :)))

Szczuru.pl
26-06-2007, 12:56
Ciekawe ile krów ty musiałeś wydoić aby kupić konto z Widakeyem :D

Sry za offtopic już stąd spadam :)))

Ja nie kupiłem Widakeya :)

Torpedo
29-06-2007, 08:46
Mastah Dadi
Jun 29 2007, 00:52:30 CEST Killed at Level 101 by Doomzor

:O

SeQ_PL
29-06-2007, 12:07
Mastah Dadi
Jun 29 2007, 00:52:30 CEST Killed at Level 101 by Doomzor

DED DED DED CHOMIKAAAAAAAA

Torpedo
30-06-2007, 17:14
Fredrik Keen
Jun 30 2007, 16:02:31 CEST Killed at Level 104 by Knight Zeebee
and by Latuz

Skrzator
01-07-2007, 11:23
Wszystkich metali i dredowców ! DO PIECA ! ! ! ! ! ! !
Jun 30 2007, 21:24:39 CEST Killed at Level 69 by Morita De'Vrie and by Ullvarr.
UhasSHUasHUaSHUsa

Bolter
01-07-2007, 11:24
RASISTO !!!

squah squash squash

Sebol master koscian
01-07-2007, 18:32
Wszystkich metali i dredowców ! DO PIECA ! ! ! ! ! ! !

UhasSHUasHUaSHUsa

Ja CI dam do pieca, zydzi i murzyni ida pierwsi wiec szykuj walize:P

ader
02-07-2007, 11:11
Może się pochwalicie lepiej, komu posprzedawaliście chary?
Lemon El'Loco - new owner
Galadorm - new owner
Vazz - new owner
Zaskoczeni skąd to wiem? ;)

SeQ_PL
02-07-2007, 11:12
Może się pochwalicie lepiej, komu posprzedawaliście chary?
Lemon El'Loco - new owner
Galadorm - new owner
Vazz - new owner
Zaskoczeni skąd to wiem? ;)

Szczerze mówiąc też jestem zaskoczony o.O

Jez17Psk
02-07-2007, 15:12
Ja CI dam do pieca, zydzi i murzyni ida pierwsi wiec szykuj walize:P

To w takim razie on jest żyd czy murzyn ? ;)

Bolter
02-07-2007, 15:37
Ze tak powiem gowno wiessz albo masz slabego informatora moze galadorm i new owner ale vazz i lemon niezmienili ownerow a i tak niewiesz o najwazniejszej zmianie w naszych szeregach

Lockhart
02-07-2007, 16:09
Ze tak powiem gowno wiessz albo masz slabego informatora moze galadorm i new owner ale vazz i lemon niezmienili ownerow a i tak niewiesz o najwazniejszej zmianie w naszych szeregach

Garimo "umiera" i od teraz bedzie nim gral Jony

Morii
02-07-2007, 17:20

interesujace naprawde te najwazniejsze zmiany :)

vazz i lemon to te same osoby :)

Torpedo
02-07-2007, 17:56
Cichosza bo sie biedne kazadumy zamecza na smierc wyszukujac roszad w szeregach eiv, a zreszta.. powodzenia <ROTFL>

ader
03-07-2007, 02:04
Garimo "umiera" i od teraz bedzie nim gral Jony

Staruszek Garimo? Na zawał może? => pewnie gra z kroplówką podłączoną... "siostro, adrenalinę raz - dla Garima"!

Lock, you made my day =D hahaha

@Bolter
Omg omg, a ja i tak znam wasze roszady.
Szwedzi grają w DoTA i na zmianę a) wysłuchują jakie są ich paymenty b) sprzedają chary. Coś pomyliłem? Popraw mnie ;)

Torpedo
04-07-2007, 09:58
Sarkus Style
Jul 04 2007, 04:42:39 CEST Killed at Level 128 by Garimo
and by Boa The Stryporm

Bolter
04-07-2007, 18:32
Napisz mi tu kto:
1)sprzedał chara
2)wymienił sie charem
3)a kto poprostu zmienił ownera w czasie ostatnich dni.

I potem zastanów sie co mówisz.
Graja w dota zobacz ile osob ponabijalo levele. JAk to nazywasz GRa w Dota to ja tez w nia gram :D

Miku
04-07-2007, 19:17
Ader naprawde za duzo nie wiesz, wiec po co takie gadanie?

Bolter
04-07-2007, 22:56
Tak dla sprostowania 01/07/07 - 08/07/07

Ancient Bolter
You advanced from Level 108 to Level 109.
You advanced from Level 109 to Level 110.
You advanced from Level 110 to Level 111.
You advanced from Level 111 to Level 112.
You advanced from Level 112 to Level 113.

Gonxxalo
You advanced from Level 164 to Level 165.

Boa
You advanced from Level 147 to Level 148.
You advanced from Level 148 to Level 149.
You advanced from Level 149 to Level 150.
You advanced from Level 151 to Level 152.
You advanced from Level 152 to Level 153.
You advanced from Level 153 to Level 154.

Morita De'Vrie
You advanced from Level 171 to Level 172.
You advanced from Level 172 to Level 173.
You advanced from Level 173 to Level 174.
You advanced from Level 174 to Level 175.
You advanced from Level 175 to Level 176.

Thazirion
You advanced from Level 113 to Level 114.
You advanced from Level 114 to Level 115.

Mawwe
You advanced from Level 117 to Level 118.
You advanced from Level 118 to Level 119.
You advanced from Level 119 to Level 120.
You advanced from Level 120 to Level 121.

Lare Eterno
You advanced from Level 135 to Level 136.
You advanced from Level 136 to Level 137.
You advanced from Level 137 to Level 138.
You advanced from Level 138 to Level 139.
You advanced from Level 139 to Level 140.
You advanced from Level 140 to Level 141.
You advanced from Level 141 to Level 142.
You advanced from Level 142 to Level 143.

Erilion
You advanced from Level 106 to Level 107.
You advanced from Level 107 to Level 108.

Seq The Master

Ronald de'Mage
You advanced from Level 104 to Level 105.
04:18:00 CEST Died at Level 105 by a hydra
You advanced from Level 105 to Level 106.

Lemon el'loco
15:52:43 CEST Died at Level 109 by a frost dragon
19:52:13 CEST Died at Level 109 by a frost dragon
You advanced from Level 109 to Level 110.

Garimo
You advanced from Level 222 to Level 223.

Jobizof
You advanced from Level 93 to Level 94.

Knight Zeebee
You advanced from Level 122 to Level 123.
You advanced from Level 123 to Level 124.
You advanced from Level 124 to Level 125.
You advanced from Level 125 to Level 126.
You advanced in distance fighting. ( 100 )

Galadorm

Johnny Gunsy

Vaelor
You advanced from Level 111 to Level 112.
You advanced from Level 115 to Level 116.
You advanced from Level 116 to Level 117.

Fantasy Fream
21:21:38 CEST Died at Level 116 by a dragon
You advanced from Level 116 to Level 117.
03:22:33 CEST Died at Level 117 by a frost dragon

Gladith
You advanced from Level 100 to Level 101.
You advanced from Level 101 to Level 102.
You advanced from Level 102 to Level 103.

Ullvarr
You advanced from Level 100 to Level 101.

Morii
05-07-2007, 08:24
lare eterno139 :P
Knight Zeebee 125

Torpedo
05-07-2007, 10:14
Tak dla sprostowania pare ostatnich dni wsumei chyba 2-3

Ancient Bolter
23:42 You advanced from Level 109 to Level 110.

Gonxxalo
You advanced from Level 164 to Level 165.

Boa
You advanced from Level 147 to Level 148.
You advanced from Level 148 to Level 149.
You advanced from Level 149 to Level 150.

Morita De'Vrie
You advanced from Level 171 to Level 172.
You advanced from Level 172 to Level 173.

Thazirion

Mawwe

Lare Eterno

Erilion

Seq The Master

Ronald de'Mage
04:18:00 CEST Died at Level 105 by a hydra

Lemon el'loco
15:52:43 CEST Died at Level 109 by a frost dragon
19:52:13 CEST Died at Level 109 by a frost dragon

Garimo
You advanced from Level 222 to Level 223.

Jobizof
You advanced from Level 93 to Level 94.

Knight Zeebee

Galadorm

<rotfl> Ludziska sie rozpedzily:D

Bolter
05-07-2007, 12:41
Zeby niebylo post został zrobniony poto by nikt wiecej niemowil ze my nic nierobimy i ze Szwedzi graja tylko w Dota i na nas leja :* pozdro

PuzioMadafaka
07-07-2007, 10:39
http://img63.imageshack.us/img63/4022/test0036tk8.th.jpg (http://img63.imageshack.us/my.php?image=test0036tk8.jpg)
http://foteka.pl/full/09f8d2e9646f67292d528f4e98f6d0c7.jpg (http://foteka.pl/09f8d2e9646f67292d528f4e98f6d0c7)

Miku
07-07-2007, 14:29
ok, ale co wspolnego ma to, ze wbiles 17 lv, z wojna na Titanii?

Wesha
08-07-2007, 22:07
gz EiV nice frags ;| btw TGK to wy zrobiliscie zadyme w Wilnie? haha

*Wube*
08-07-2007, 23:23
gz EiV nice frags ;| btw TGK to wy zrobiliscie zadyme w Wilnie? haha

Wiesz nie wiem czy powiedziales to w zartach czy nie ale to co pokazala ta banda huliganow to skandal ;s wstyd dla nas

Wesha
08-07-2007, 23:34
Wiesz nie wiem czy powiedziales to w zartach czy nie ale to co pokazala ta banda huliganow to skandal ;s wstyd dla nas
to bylo w zartach oczywiscie, watpie zebyscie byli az tak pojebani robiac takie rzeczy.. faktycznie to hanba nie tylko dla was ale dla polski kibicow...

Bolter
09-07-2007, 02:13
haha
Fraten Pozdro XD
Ten text pobil wszystkie

Skocz znowu padnie sauhsuahsaushaus
tym razem jednak nie od Garimo ^^

nibyło mnie opuściła mnei akcja i niezabiłem nikogo :<

Combo na Ullvarze git na boa tez szkoda ze z ng jak bylo widac ale co tam ładnie walczyliscie o zycie a Saigai ładnie bloczyl Garimo i Boe na klacie ^^

tylko te x logi wam niewyszly kreciliscie sie i niewiedzieliscie gdzie dac x-loga lambasta sie uratowal i Dano tez suahsuahs (po czesci mial racje zostawiliscie go na Ankr battle on zostawil was tutaj :P) poco mial oddawac zycie jak np(Yapan) poszedl 2 charem am ogl isc Genkotsem moze boa by padl.

P.S. Mozecie dodac juc Lord Andariel i Lord Michalak do Partyzantow.

Latim3rid
09-07-2007, 02:40
Jakis cam z tej bitwy?

Latim3rid
09-07-2007, 02:40
S0rrrrrrrrrrrrrry double post.

albert0
09-07-2007, 03:23
Pytanie czy go dostaniesz x]

Torpedo
09-07-2007, 10:39
Hehe no troszke meczarni bylo na tym mostku:P Gratki za fragi hihi
Kazadumbs atak rozpaczy?:O

Crazy Misiek
09-07-2007, 11:35
1. Ng bota nie było. Po prostu trzeba umieć to odliczyć.

2. Tak jak Ng bota, x logów też nie było.

3. Co do Dano Rivi, zawalił akcje, trudno, bywa. Gdyby został, wcale ie byłby skazany na glebe.

Morii
09-07-2007, 12:33
padl by na 100% :)