Pokaż pełną wersje : Eiv vs Aliance
Stron :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
Tu bedziemy Rozmawiac na te tematy z powodu zamkniecia naszego tematu :D
Tak apropo Vilum Niewiem o jakim Mage bombie mowicie >.<
Master Vilum
16-05-2007, 13:27
Tu bedziemy Rozmawiac na te tematy z powodu zamkniecia naszego tematu :D
Tak apropo Vilum Niewiem o jakim Mage bombie mowicie >.<
W thais na Arrowa^.^ z 20+ noob masslog (magebomb) i traped ale i tak nie wyszedl:/
Po pierwsze: ciekaw jestem z jakiego powodu nam tamten temat zamkneli.:O
Po drugie: no wreszcie cos sie dzialo w tej wojnie:P Gratki fragow.:)
Po trzecie: ma ktos filmik z tej akcji?
W thais na Arrowa^.^ z 20+ noob masslog (magebomb) i traped ale i tak nie wyszedl:/
Zgodze sie, ze ch...owa sprawa, ale to wcale nie znaczy, ze ten magebomb byl przyszykowany przez EIV!!!Watpie, zeby im sie chcialo bawic w takie rzeczy
Miałbym ale oczywiscie aster city 3 razy mi neta puff wiec niemam byłem free fragiem stojacym w grze 3 razy po 40 sec - 1 min ale miałem farta
Skrzat zato Tak sie podniecił Koniem ze Mu Komp Puff suahsua >.<
Stara przyjdzie to zadzwoni do astera i im kruwa binladena naśle bo nawet niemam szans dobrze sie pobić ;/
jak by niebyło walka była 2:1 dla nas :*
Gz Dla Viluma
Gz Uszolowi
A co do Mage bomba niewiem jakim cuden bylo nas 7 na Ventr max a z Mage bombe m nic niesłyszałem zebyśmy byli związani możliwe ale niesądze :*
Master Vilum
16-05-2007, 13:34
Zgodze sie, ze ch...owa sprawa, ale to wcale nie znaczy, ze ten magebomb byl przyszykowany przez EIV!!!Watpie, zeby im sie chcialo bawic w takie rzeczy
NIe rośmieszaj ludzi:(:baby:
NIe rośmieszaj ludzi:(:baby:
LOL co w tym smiesznego??To, ze jak jest jakis magebomb to sprawka EIV??Vilum sorki, ale nie powiem ze wy tez duzo ciekawych rzeczy robiliscie noob charami...
Master Vilum
16-05-2007, 13:47
LOL co w tym smiesznego??To, ze jak jest jakis magebomb to sprawka EIV??Vilum sorki, ale nie powiem ze wy tez duzo ciekawych rzeczy robiliscie noob charami...
Ale nie magebomb dobra nie wazne wiem swoje nara^.^
czyli gowno wiesz, i zawsze gowno wiedziales.
Ale nie magebomb dobra nie wazne wiem swoje nara^.^
Narazie to musisz wiedziec ze 2-1 w plecy : ) a tak pozatym gz dla Ciebie Skrzat zawsze albo debug albo komp na wojnach hahah Ty masz farta xDD a tak naprawde pewnie sciemniasz przyznaj sie ze poszedles sie odlac albo zjesc kanapke ;S
P.s Wy nie chodziecie do pracy ani szkoly nie ? ;s
Narazie to musisz wiedziec ze 2-1 w plecy : ) a tak pozatym gz dla Ciebie Skrzat zawsze albo debug albo komp na wojnach hahah Ty masz farta xDD a tak naprawde pewnie sciemniasz przyznaj sie ze poszedles sie odlac albo zjesc kanapke ;S
Tak jakto bylo na Arcani kiedy to skrzat podczas Opena poszedl srac :D
Miałbym ale oczywiscie aster city 3 razy mi neta puff wiec niemam byłem free fragiem stojacym w grze 3 razy po 40 sec - 1 min ale miałem farta
Skrzat zato Tak sie podniecił Koniem ze Mu Komp Puff suahsua >.<
Stara przyjdzie to zadzwoni do astera i im kruwa binladena naśle bo nawet niemam szans dobrze sie pobić ;/
jak by niebyło walka była 2:1 dla nas :*
Gz Dla Viluma
Gz Uszolowi
A co do Mage bomba niewiem jakim cuden bylo nas 7 na Ventr max a z Mage bombe m nic niesłyszałem zebyśmy byli związani możliwe ale niesądze :*
Heh, potrzebujesz matki zeby ci zalatwila neta? Pewnie ci tez podciera dupe po wykonanej potrzebie fizjologicznej ;)
Czym jest szkoła wobec nieskończoności leveli do zrobienia ;)
@openik
Słów mi brak - jak mogliście robić openbattle kiedy mnie nie ma na kompie?! =[
Zapytaj Latuza, Fummlana, Joela, Vazza, Garimo (teraz gra nim johnny gunsy), Ancient Sorca, Ancient Boltera, Fantasy Fream, Arturia.... i jeszcze ktośtam by się znalazł;)
Czym jest szkoła wobec nieskończoności leveli do zrobienia ;)
@openik
Słów mi brak - jak mogliście robić openbattle kiedy mnie nie ma na kompie?! =[
Haha no taak xD No wlasniee robcie te openy w niedziele albo po poludniu a niee tak wczesnie ;<
Madreth Ty sie tak nie smiej jak mialem palca zlamanego to tylek ledwo lewa reka podcieralem xDD a Bolter to pewnie rzepka podciera haha wybacz misiu ze Cie zdradzam =* ;)
Yapan przeciez wiesz jak jest tam u szwedow nic nie robia a i tak zyja lepiej od nas ;P a Bolter ma ciagle "ded rzepki" xDDD haha ale Wy tam tez nie jestes wiele gorsi niektorzy ;)
Tak po
1. Garimo, Latuz,Joel,Vazz, JA,Sorcererr,Fummlan oosoby ktore walczyly
@Madreth
2 Nie namnie jest umoa wiec sie niemadrz tam bo tak naprawde gdy nienamnie jest umowa huj moge zalatwic zwiazanego z rozwiazaniem jej
@ Adera
Niestety to tez niebył moj wybor akurat gdy ASTER robole grzebali cos i mi 3 razy rozlaczyli mi neta :< pedaly :P
Skrzator
16-05-2007, 19:15
Hahahahaha powiem wam panowie >POMPA<
Jeszcze nigdy tak śmiesznie nie padłem XD.
Pozdrówki dla Konia =*
Martinesz
18-05-2007, 15:24
ehh, TGK zamiast bić mnie to zabijcie fratena, saigaia, a nie ograniczacie sie biciem w 5 osob 22 lv ;P <noobs blz> poki co jest wiekszy score dla nas Smieciu juz raz od nas padł a raczej od mojego noob chara ;)
ehh, TGK zamiast bić mnie to zabijcie fratena, saigaia, a nie ograniczacie sie biciem w 5 osob 22 lv ;P <noobs blz> poki co jest wiekszy score dla nas Smieciu juz raz od nas padł a raczej od mojego noob chara ;)
Puki co przyznam tez niezly frag 35 sorc ; ) masz sie czym chwalic ;d a padles dlatego ze deszcz padal ; ) nie moglem lepszego powodu wymyslec ;{
Puki co przyznam tez niezly frag 35 sorc ; ) masz sie czym chwalic ;d a padles dlatego ze deszcz padal ; ) nie moglem lepszego powodu wymyslec ;{
Ta, nabijajcie warny na 20 levelach dalej, ciekawe co zrobicie jak skończycie tak jak Joel ;)
Btw nie czepiam się tylko poprawiam:
-póki
Ta, nabijajcie warny na 20 levelach dalej, ciekawe co zrobicie jak skończycie tak jak Joel ;)
-póki
Wydaje mi sie ze to sa osobne konta ale co ja moge wiedziec? :$
-póki
Wlasnieee ;) moze i osobne moze i niee ;D a tak pozatym duzo Was nie zabijamy wiec ban nam nie grozi narazie xD
p.s dzieki za poprawiny, bledy chodza po ludziach xD
5 lv nieprzekraczajacych twojego zbyt mocno
a wy sie zucacie w 3-4 lv (54sorc,71sorc,69pall) + inni powyzej 30 i jakos nikt wam niemowi ale mi frag <noob plx> jak zabijecie nimi 35 lv pff
Poprostu niebyło co do roboty trzeba bylo sie czyms zajac XD
Właśnie dopiero co przeczytałem posta Wube na poprzednim temacie to może odpowiem bo jeszcze nie było okazji ;)
Mój druid outfit będzie widać, i to często. Zapewniam Cię. Będziecie płakać na widok wielkiego krwiożerczego niedźwiedzia ;)
Właśnie dopiero co przeczytałem posta Wube na poprzednim temacie to może odpowiem bo jeszcze nie było okazji ;)
Mój druid outfit będzie widać, i to często. Zapewniam Cię. Będziecie płakać na widok wielkiego krwiożerczego niedźwiedzia ;)
Oto powód dlaczego nie będę spać dzisiaj w nocy :S.
^^ Ty już raz dzięki mnie padłeś ;)
Czas na resztę ;>
Gz Fraga Dla Gaura i Konia .
AAAa bolter nienawidzę Cię! miałem pierwszy być XD
I Ciebie Vilum też nienawidzę! Żeby nie to że pozwoliłeś mi iść do kibla to bym był na akcji =D
Kolos from rodos
20-05-2007, 12:09
gz Sequ! ;d , może jakiś filmik?
Nawet plegi ze mnie zajebali :x. Ile osob tam bylo 18? xD
Master Vilum
20-05-2007, 12:20
HeHe nie wazne ile wazne ze padles^.-
Ja chce wiecej takich akcji ale wolalbym opena xD
Pozdro.
Gala'dorm
20-05-2007, 12:28
@ ader
moze i bys byl, ale raczej nic znaczacego nie dal bys rady zrobic
szacunek do ciebie mam, ale ile razy jeszcze bedziesz sie podniecac ze staneles seqowi na drodze jak uciekal przed gaura etc? to tak jak ja bym przez 2 miesiace latal i krzyczal jest jest, mam fraga na dimitrim!
pozdrowienia
Gratz udanego kolejnego Boat Trapa =)
Ale wy noobki jestescie ;/ 6 osob z czego 2 powyzej 30 i nas ubic niemogli 2x martinesz i jakies tam typ a bylo nas tylko 3 z czego kazdy mial 2 sd i 2 hmm i mzoe po 3 uhy ale przynajmniej bylo smiesznie :D
Pozdro
Skrzator
20-05-2007, 14:01
hahaha Pompa
szkdoa tylko ze niemamy porownywalnych lvi do was bo mozna by blo sie poklepac :< a tak oa poczekamy az rsy znikna i sie pobawimy dla rozrywki :*
Niewliczajcie nas w powalona itd my sien ieliczymy jestesmy tu 4 fun :D
Sory noobki zaostro bo w koncu nas ubviliscie poweim tak niejestescie takie mastahy pvp a po 2 bez charow powyzej 45 nic nierobicie pozadnie bo coto za problem podleciec na fratenie pierdolnac ue i zdiac nawet 40 sorca na ue :/
lmao, teraz powinniscie znac odpowiedz dlaczego kazdy uwaza was za idiotow, nawet tam nie uzylem Fratena, a pierdolisz o jakims Fratenie i 40 sorku Oo. Zreszta, konkretnie mi szkoda na was slow, jakies paplania i grozby do Genkotsa typu "mamy Fratena IP :]", jakies wychwalki ktore sa niczym... Zauwazyliscie zebym ja sie chwalil jakimis fragami? Ucieczka z pz lockiem przed Garimo i Latuzem? Czy badz moze wyzywam was na kazdym kroku i sie smieje z byle czego, no nic was bawi zabijanie Martinesza ktory nie ma nic do czynienia z wojna, no ale jak was to satysfakcjonuje no to brawo, zabiliscie Martinesza poraz kolejny;]
Tylko co to pomoglo w wojnie?
lmao, teraz powinniscie znac odpowiedz dlaczego kazdy uwaza was za idiotow, nawet tam nie uzylem Fratena, a pierdolisz o jakims Fratenie i 40 sorku Oo. Zreszta, konkretnie mi szkoda na was slow, jakies paplania i grozby do Genkotsa typu "mamy Fratena IP :]", jakies wychwalki ktore sa niczym... Zauwazyliscie zebym ja sie chwalil jakimis fragami? Ucieczka z pz lockiem przed Garimo i Latuzem? Czy badz moze wyzywam was na kazdym kroku i sie smieje z byle czego, no nic was bawi zabijanie Martinesza ktory nie ma nic do czynienia z wojna, no ale jak was to satysfakcjonuje no to brawo, zabiliscie Martinesza poraz kolejny;]
Tylko co to pomoglo w wojnie?
Kiko mial problemy ze wzwodem. Po paru zabiciach Martinesza podobno ustąpiło :o ...
Nawet plegi ze mnie zajebali :x.
No i co Ty teraz zrobisz? Ah!Powyżywasz się na help channelu....
N/c for you Seq...
Grchw1916
20-05-2007, 20:58
a ty poleciałeś tam odrazu swoim Zalockiem i liczyłeś że chociaż troche swojego lotu odzyskasz? Ale niestety nawet p legi ktoś wzioł :x
Gala'dorm
20-05-2007, 22:18
a ty poleciałeś tam odrazu swoim Zalockiem i liczyłeś że chociaż troche swojego lotu odzyskasz? Ale niestety nawet p legi ktoś wzioł :x
oj cos za duzo o tym wiesz, czyzby jakas pomoc dla 2 strony? ;)
@ kiko
wez edytuj posty, a nie tak spamujesz ;f.
Wiesz seq nie mi staje i nie ja krzycze MASSLOG kurwa Mass log HELP HELP
They MAssloged on me gdy 5 min wczesniej all ci mowili ze jest boat trap Liberty na 100% >.<
No widzisz pierdolisz 3 para 15 huj do tematu wnosisz i myslisz ze blyszczysz. Nie musze sie tlumaczyc po co poszedlem tam Zalockiem. Wiesz jezeli tak bardzo chcialbys p legi to mam 2 bp w domku przyjdz pod niego dam ci i bedziesz happy.
22:58 Zalock [7]: emok pamietaj i twoj czas nastanie na odejscie
22:59 Zalock [7]: cwaniakuj dalej
o.O?
Grchw1916
21-05-2007, 00:11
No widzisz pierdolisz 3 para 15 huj do tematu wnosisz i myslisz ze blyszczysz. Nie musze sie tlumaczyc po co poszedlem tam Zalockiem. Wiesz jezeli tak bardzo chcialbys p legi to mam 2 bp w domku przyjdz pod niego dam ci i bedziesz happy.
ty za to wnosisz do teamtu bardzo dużo "bo p legi z ciała nawet wzieli" albo "ze bylo ich 18" .
Poprostu próbujesz pojechać po alliance mówiąc o tych p legach a sam tam poleciałeś zalockiem zobaczyć czy coś jeszcze zostało.
Widzisz nawet Bolter cie wyśmiał.
Galadorm
za dużo o czym wiem i pomoc dla jakiej drugiej strony, w jakim sensie ? bo nie rozumiem :P
no nic egzaminy sie koncza pomalutku, praca czeka zycze wszystkim udanych starc i dziekuje za fajna zabawe moim rywalom :) nie obiecuje ze bede bardzo aktywny przez najblizszy czas ale to chyba zrozumiale , bo w koncu to sa najdluzsze wakacje w zyciu :) 3 majcie sie tam wszyscy
//Pozdrawiam Marcin
Wiesz seq nie mi staje i nie ja krzycze MASSLOG kurwa Mass log HELP HELP
They MAssloged on me gdy 5 min wczesniej all ci mowili ze jest boat trap Liberty na 100% >.<
Huj prawda kiedy ja tam szedlem to mowila jedna osoba mowila "idz pobij sobie" nie wazne padlem i tyle a Zalockiem robilem co innego bo w przeciwienstwie do ciebie ja nie musze plakac po p legach ktore ze mnie wypadly moze u ciebie nei stosuje sie screenow w gildi bo jak wiesz chyba nikogo od nas tam nie bylo.
Skrzator
21-05-2007, 09:17
Huj prawda kiedy ja tam szedlem to mowila jedna osoba mowila "idz pobij sobie" nie wazne padlem i tyle a Zalockiem robilem co innego bo w przeciwienstwie do ciebie ja nie musze plakac po p legach ktore ze mnie wypadly moze u ciebie nei stosuje sie screenow w gildi bo jak wiesz chyba nikogo od nas tam nie bylo.
szkode że zacytowałeś tylko słowa jak mowiłem "idź sobie pobij" a dlaczego nie cytowałes dalszego ciągu "Uważaj na statku, bo mają boat trapy." Wiesz sęku żal.pl. Padłeś jak ja przez własną głupote i przez to że sie w dp zatrzymałeś ^^.
=)
co do Zalocka skad wiesz Xirodanku ze on niechcial porobic ssow ja zrobilem jak ot cala ekipa Maurhex itd stali przy statku an gorze a gdy mnie zauwazyli zaczeli biec zeby mnie ubic :< niedobzi jestescie ,a potem nas pokusilo na troche rozrywki i bylo smiesznie :*
Pozdro
Wpadlem ostatni ona pomysl ze gdybysmy my mieli tak z 50 lv do pk bysmy mogli sie polaczyc i pk jakis glabow ktorym cos niepasuje :D ale to niewypali zaduzo osob z jednej jak i z 2 strny sie nielubi badz niechce czegos takiego :P
Grchw1916
21-05-2007, 16:15
co do Zalocka skad wiesz Xirodanku ze on niechcial porobic ssow ja zrobilem jak ot cala ekipa Maurhex itd stali przy statku an gorze a gdy mnie zauwazyli zaczeli biec zeby mnie ubic :< niedobzi jestescie ,a potem nas pokusilo na troche rozrywki i bylo smiesznie :*
Pozdro
Wpadlem ostatni ona pomysl ze gdybysmy my mieli tak z 50 lv do pk bysmy mogli sie polaczyc i pk jakis glabow ktorym cos niepasuje :D ale to niewypali zaduzo osob z jednej jak i z 2 strny sie nielubi badz niechce czegos takiego :P
Bolterku ponieważ sam napisał, że nawet p legi zajebali czyli jednak pobiegł i otworzył te swoje ciałko nie?
Bolterku ponieważ sam napisał, że nawet p legi zajebali czyli jednak pobiegł i otworzył te swoje ciałko nie?
A ty niebys byl ciekawy czy druga strona jest tak biedna ze musi pod*******ac p legi :D?
Ale jednak zajebali p legi ;<
Trudno może kiedyś uzbierasz na nowe :/
Pawel wielki 113
Zonovan 113
Wuie 93
Nie moge walczyc to chociaz bede podawal jak sie poziomy ukladaja po obydwu stronach walki
ladnie dzis wuie poszalal :D
Latim3rid
22-05-2007, 10:11
Hehehe z Galem i Tomym urzadzilismy sobie male pvp Thais :D
Gala'dorm
22-05-2007, 10:33
Mowilem, ze nie chcialem Cie zabic :D ale jakas tam mala rozrywka byla xd.
Juz wojna na Selenie jest ciekawsza niz tu ^^
Niezla proba sneaku, moze nastepnym razem sie wam uda :)
Hmm podobno 30 sekundowe starce xD niezly pokaz pvp musial byc haha xD
Wuie 96,97,98 Fatansy fream 113 Ancient Sorcererr 103, joexena 89 ;)
Wuie 96,97,98 Fatansy fream 113 Ancient Sorcererr 103, joexena 89 ;)
Gratulacje ;D Wuie ladnie jedzie xD
Latim3rid
23-05-2007, 10:07
Hmm podobno 30 sekundowe starce xD niezly pokaz pvp musial byc haha xD
Haha noo szkoda ze mam facca ;/
Pawel Wielki
May 23 2007, 23:18:49 CEST Killed at Level 113 by Vers Dra'ghothe
and by Chunguito on titania
Gratz :D Uwzieliscie sie na niego nie ma co ciekawe czy wyplaci sie niedlugo :D a tak btw Partyzanci rzadza :D
pawel bardziej glupi niz myslalem ze jest :o
Pawel totalny n/c przynajmniej z gilidi wylecial i problemow juz z nim nie bedzie.
Gratki dla Wuie za ten masakryczny finish:) mam nadzieje ze to nie koniec:D
Martinesz
24-05-2007, 15:22
Pawel totalny n/c przynajmniej z gilidi wylecial i problemow juz z nim nie bedzie.
Gratki dla Wuie za ten masakryczny finish:) mam nadzieje ze to nie koniec:D
to, że wyleciał z gildi, nie oznacza, że nie będzie [jak padnie] wliczany do dalszych fragów ;) aby pozbyć się kłopotu musi wypłacić się ;)
to, że wyleciał z gildi, nie oznacza, że nie będzie [jak padnie] wliczany do dalszych fragów ;) aby pozbyć się kłopotu musi wypłacić się ;)
Ty najlepiej o tym wiesz ;D
Liczcie go sobie jak macie ochote. Nikt w eiv nie bedzie sie przejmowal jak zobaczy na waszych statsach jakies fragi zrobione na pawle. A jesli liczycie ze pawel sie wyplaci to jestescie w bledzie bo ten koles nawet na blessy nie ma:D:D:D
Gz Fraga Dla Versa
A jesli chodzio fragi na nim wliczajcie je sobie Mi to zwisa Mowilem Pawlowi zajmij sie charem ale nie on wolal swoje wiec wylecial >.<
I dobrze jednegoglaba mniejzalujeze wogole go wzielismy pozatym co wam dadza wpisane fragi na forum podniete ?i szpan przed innymi to bez sensu.
Wygra wojne ten ktory 1 sie podda a jak narazie my mamy przewage wicej wbitych lv niz straconych :* tak jak wy jakis czas temu expilscie.
Pozdro
Gala'dorm
25-05-2007, 12:34
I dobrze jednegoglaba mniejzalujeze wogole go wzielismy pozatym co wam dadza wpisane fragi na forum podniete ?i szpan przed innymi to bez sensu.
a ty bys nie wliczal Sir astrota do fragow gdyby padl nie bedac w aow, kiedy nie wyplacilby sie? kiko pomysl czasem ;p
Powiem tyle osobyktoere zwlasnej woli odchodza z gildi to niemoja wina zreszta nie ja robie War Stats to po co sie o to pytasz
Bierzesz chara od kumplai co sie dzieje pada 93 pal co za noobek
Chaos Dwarf Killed at lv 93 By Durrgrim and Twardy Master
Bierzesz chara od kumplai co sie dzieje pada 93 pal co za noobek
Chaos Dwarf Killed at lv 93 By Durrgrim and Twardy Master
To jest kawal nooba xD Ale wkoncu 93 lvl gr dla Was.
Komisarzyk
26-05-2007, 22:48
Chlopaki i dziewczyny film zrobilem. Przedstawia pare akcji z zycia Partyzantow
Czekam na komentarze, pozytywne i te drugie :)Czegos sie przynajmniej naucze przed nastepnym filem jezeli taki kiedykolwiek bedzie. To jest moj pierwszy.
Milego ogladania:
http://rapidshare.com/files/33551394/The_slaughter*****.html
film rowniez do sciagniecia z
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?p=1427628#post1427628
WAZNE!!
Aby sciagnac zamiencie te gwiazdki tak zeby byl to plik Windows Meda Video (przed tym ma byc kropka!!). Nie wiem czemy ale nie mozna wpisac tego na forum bo sie zamienia na gwiazdki.
Martinesz
27-05-2007, 00:26
świetna robota Norbert! :P filmik fajny, mogłeś może trochę więcej efektów, ale jak na pierwszy raz jest spoko :)
Zajebisty wmv. Gz for you Komisarz!
Zajebisty wmv. Gz for you Komisarz!
Bez nas - Partyzantow nie bylo by tego zajebistego filmiku ! :D mogles dac w tytule czesc 1 bo jeszcze sie nazbiera fragow :D:D ogolnie jestem pod wrazeniem Gratz !
hehe
Mihadrana jeszcze ujebcie :P
2 dedy to malo jak na takiego skurwysyna
:D
@EiV, wszyscy
Powiedzcie swoim kumplom (np Czekalowi), że wcale nie rajcuje mnie huntowanie 90% tego serwera. Po co mają mieć taką samą sytuację jak ja w stosunku do EiV. Niech sobie expią w spokoju, wtrącanie się to praktycznie strata chara... To przecież zupełnie nikomu niepotrzebne ;>
Filmik moze byc:D szczegolnie podobala mi sie masakra na targówku, bez urazy chlopcy:P:P
Komi mozesz podac wykonawcow i tytuly ktore uzyles w filmie?
Masakrana tgk byla ekstra bo najlepsze bylo ODejdz bo cie Fe ujebie Niemgoe tam jest pz XD
To byla porazka zreszta jakie szanse mielismy :< przeciwko 50 lvl :<
Ale nieam to jak zabic 4 noobami 30 lv W dodatku Rolaya to bya porazka
tego pala potem prawie padl 2 raznaredzie zwial suashuashas
Chaos Dwarf to ten czlowiek co niewie coto Niewidka :D
Co do tamtej akcji w Venore:
Thx, że mnie puściliście :P
Raziel4ever
27-05-2007, 13:11
Chciałbym wiedzieć czy mam jakiś payment.
To do Boltera. B)
To do Boltera. B)
Chciało by się napisać
Kangurr/Venore ale....
a co do wojny to AoW robi pa na 20 lvl gz dla nich -.-
Szczuru.pl
27-05-2007, 16:16
To do Boltera. B)
Nie pluj sie a nie będzie problemu = )
@Callastus
Od******* sie od Czekala i innych ludzi nie związanych z gildią. Nie mieszaj ich w to i nie wyzywaj mnie w depo bo cię zgnoje kiedyś gówniażu x(
@Topic
Dziś znowu mieliśmy przewage ale nieee po co robić akcje -.- zaczyna mnie wkurzać to powoli. Nic nie robimy a tamte mendy sie wożą i ubijają nam nuby ; / Adrin ma przesrane : P : P
Jak to nic nie robicie? LOL To oni traca grunt pod nogami i probuja jakis atakow rozpaczy
Szczuru.pl
27-05-2007, 17:06
Jak to nic nie robicie? LOL To oni traca grunt pod nogami i probuja jakis atakow rozpaczy
Dziś mogliśmy ich all powybijać.
Raziel4ever
@Widakey
Przecież moge posiadać własne zdanie, to Bolter sobie wymyślił ze jestem supporterem Kazadum, a to nie jest prawdą. Ja się go tylko pytałem o te knight legi leżące w domku, co spadly z mojego kumpla podczas waszego "treningu pvp" i jeszcze wmawiał że należą one do Lemona el'loco. No ale poprostu nie chciał się przyznać, trudno. Ale wymyślać taki absurdalny powód do huntowania mnie to jest żal.. zreszta macie tutaj:
11:07 Sathorina The Brood [41]: Bolter
11:07 Ancient Bolter [108]: ?
11:07 Sathorina The Brood [41]: To nie Knight legi mojego kolegi?
11:07 Ancient Bolter [108]: jakiego
11:07 Sathorina The Brood [41]: Kyo Mibu
11:07 Ancient Bolter [108]: niesadze
11:07 Sathorina The Brood [41]: a ja sadze inaczej^^
11:07 Ancient Bolter [108]: to sesadx >.<
11:07 Ancient Bolter [108]: to se sadzcochcesz ^^
1:11 Widakey [113]: Sathoria
11:11 Sathorina The Brood [41]: ?
11:11 Widakey [113]: Odjeb sie
11:11 Widakey [113]: Od boltera
11:11 Sathorina The Brood [41]: przeciez tylko z nim rozmawiam
11:11 Widakey [113]: Bo cie upierdolimy ; /
11:11 Widakey [113]: nzadne k legi
11:11 Widakey [113]: ; )
11:11 Sathorina The Brood [41]: a wlasnie ze tak
11:12 Sathorina The Brood [41]: moge miec swoje zdanie
11:12 Widakey [113]: przestan piepszyc o jakichs k legach
11:12 Sathorina The Brood [41]: ;]
11:12 Widakey [113]: a malinke masz
11:12 Widakey [113]: cos by spadlo
11:12 Sathorina The Brood [41]: ^^
11:12 Widakey [113]: a nie chce kobiet bic
11:08 Ancient Bolter [108]: a ja powiedzmy ze sadze ze jestessupporterem kazadum hmm
11:08 Ancient Bolter [108]: dla twojej wiadomosci k-legisa lemona el'loco
11:08 Sathorina The Brood [41]: wiadomo ze go pkneliscie, a teraz Gala chce chornic sorcerera
11:08 Ancient Bolter [108]: i?
11:08 Ancient Bolter [108]: bosorcerera to moj rl
11:08 Sathorina The Brood [41]: wiem o tym
11:08 Sathorina The Brood [41]: ale ubil mi kumpla
11:09 Ancient Bolter [108]: trudno takie zycie
11:09 Sathorina The Brood [41]: no
11:09 Sathorina The Brood [41]: ^^
11:10 Sathorina The Brood [41]: a tak dla Ciebie, to moge supportowac co chce i kogo:>
11:11 Ancient Bolter [108]: tak dla ciebie to jestes hunted od teraz
11:11 Sathorina The Brood [41]: za?
11:11 Ancient Bolter [108]: za supportowanie
11:11 Ancient Bolter [108]: ^^
11:11 Ancient Bolter [108]: przyznales sie
11:11 Sathorina The Brood [41]: nic takiego nie napisalem^^
11:12 Ancient Bolter [108]: gowno mnei to napisales ze mozesz kogocceszi jestes huntedo Takie zycie
11:12 Ancient Bolter [108]: ignored :<
11:12 Sathorina The Brood [41]: chyba sie zalame =<
Czy ja tu napisałem że supportuje Kazadum? Jakos tego nie dostrzegłem.
Raziel4ever
Podwójny post
no wlasnie i nie expisz tylko dlatego, ze jestes palem a nie sorcem ;d.
btw. Sarathoria - jak widac, nie mozesz ;>
kiko & szczuru evul!
Szczuru.pl
27-05-2007, 17:16
@Widakey
Przecież moge posiadać własne zdanie, to Bolter sobie wymyślił ze jestem supporterem Kazadum, a to nie jest prawdą. Ja się go tylko pytałem o te knight legi leżące w domku, co spadly z mojego kumpla podczas waszego "treningu pvp" i jeszcze wmawiał że należą one do Lemona el'loco. No ale poprostu nie chciał się przyznać, trudno. Ale wymyślać taki absurdalny powód do huntowania mnie to jest żal.. zreszta macie tutaj:
11:07 Sathorina The Brood [41]: Bolter
11:07 Sathorina The Brood [41]: To nie Knight legi mojego kolegi?
11:07 Ancient Bolter [108]: jakiego
11:07 Sathorina The Brood [41]: Kyo Mibu
11:07 Ancient Bolter [108]: niesadze
11:07 Sathorina The Brood [41]: a ja sadze inaczej^^
11:07 Ancient Bolter [108]: to sesadx >.<
11:07 Ancient Bolter [108]: to se sadzcochcesz ^^
1:11 Widakey [113]: Sathoria
11:11 Sathorina The Brood [41]: ?
11:11 Widakey [113]: Odjeb sie
11:11 Widakey [113]: Od boltera
11:11 Sathorina The Brood [41]: przeciez tylko z nim rozmawiam
11:11 Widakey [113]: Bo cie upierdolimy ; /
11:11 Widakey [113]: nzadne k legi
11:11 Widakey [113]: ; )
11:11 Sathorina The Brood [41]: a wlasnie ze tak
11:12 Sathorina The Brood [41]: moge miec swoje zdanie
11:12 Widakey [113]: przestan piepszyc o jakichs k legach
11:12 Sathorina The Brood [41]: ;]
11:12 Widakey [113]: a malinke masz
11:12 Widakey [113]: cos by spadlo
11:12 Sathorina The Brood [41]: ^^
11:12 Widakey [113]: a nie chce kobiet bic
11:08 Ancient Bolter [108]: a ja powiedzmy ze sadze ze jestessupporterem kazadum hmm
11:08 Ancient Bolter [108]: dla twojej wiadomosci k-legisa lemona el'loco
11:08 Sathorina The Brood [41]: wiadomo ze go pkneliscie, a teraz Gala chce chornic sorcerera
11:08 Ancient Bolter [108]: i?
11:08 Ancient Bolter [108]: bosorcerera to moj rl
11:08 Sathorina The Brood [41]: wiem o tym
11:08 Sathorina The Brood [41]: ale ubil mi kumpla
11:09 Ancient Bolter [108]: trudno takie zycie
11:09 Sathorina The Brood [41]: no
11:09 Sathorina The Brood [41]: ^^
11:10 Sathorina The Brood [41]: a tak dla Ciebie, to moge supportowac co chce i kogo:>
11:11 Ancient Bolter [108]: tak dla ciebie to jestes hunted od teraz
11:11 Sathorina The Brood [41]: za?
11:11 Ancient Bolter [108]: za supportowanie
11:11 Ancient Bolter [108]: ^^
11:11 Ancient Bolter [108]: przyznales sie
11:11 Sathorina The Brood [41]: nic takiego nie napisalem^^
11:12 Ancient Bolter [108]: gowno mnei to napisales ze mozesz kogocceszi jestes huntedo Takie zycie
11:12 Ancient Bolter [108]: ignored :<
11:12 Sathorina The Brood [41]: chyba sie zalame =<
Czy ja tu napisałem że supportuje Kazadum? Jakos tego nie dostrzegłem.
Po lekturze twojej wypowiedzi radze Ci ponownie zadać poprzednie pytanie odnośnie paymenta : ) Pozdro : *
Powiem tyle wisi mi to czy twoj kolega padl mowie ze to nie jego k-legi
a ty sie do*******asz i mowisz mi Ze "sadzisz ze to jego a ja ci mowie ze sadze ze jestes supporterem kazadum" od tak bo taka mysl mi sie nasunela :< a ty zaraz potym mi odpowiadasz ze bedziesz supportowal kogo bedziesz chcial zamiast powiedziec ze nie supportujesz kazadum i napisac ze to koniec rozmowy . Stwierdzilem ze skoro tak to jestes hunted skoro dajesz mi do zrozumienia ze jednak mzoesz byc supporterem kazadum. JA cie nieubije Tym charem chyba ze bede w dobrej sytuacji ale uwazaj jak biegasz po ven :< payment 10k po wypowiedzi 20k pozdro .
BO tak mi sie PODOBA i Tak SADZE ZE JESTES SUPPORTEREM JAK TY SADZILES ZE TO K-LEGI TWOJEGO KOLEGI
Bede Evul jak tego nauczyl mnie Vilumek :*
Pozdro :D "zaczasow gdy niebylo wojny"
Pozdro dla Leorl Shara "enjoy Freedom :D"
Haha! Wy chyba jacyś niewyżyci jesteście! Puknijcie się w łeb zanim na kogoś paymenty nałożycie.
Nie dość kvrwa, że randomują pokojowych graczy (jakim niewątpliwie jest Kyo), to jeszcze straszą kvrwa paymentami....
Zastanówcie się.
The Broodzi to nie Aragorn of S. Nas tak łatwo nie złamiecie.
Czekam na knight legi.
Emok Junior The Brood
Venore.
P.S.:
Po waszym poziomie spodziewam się teraz posta:
Miałbyś payment 50k, a za posta 150k. :)
Pozdrawiam.
Szczuru.pl
27-05-2007, 18:24
Nad twoim paymentem jeszcze sie nie zastanawiałem :D ciekawsze rzeczy mam teraz do roboty. Ale jak tak bardzo chcesz to pmyśle nad tym przy najbliższej wizycie w kiblu.
Nad twoim paymentem jeszcze sie nie zastanawiałem :DCool B) ciekawsze rzeczy mam teraz do roboty.Obmyślanie kolejnych pekingów niewinnych ludzi? Ale jak tak bardzo chcesz to pmyśle nad tym przy najbliższej wizycie w kiblu.
Może 2 rolki papieru toaletowego? 8o
Szczuru.pl
27-05-2007, 18:56
Proponuje wizyte u psychiatry : )
Zastanówcie się.
Czekam na knight legi.
Emok Junior The Brood
Venore.
Pozdrawiam.
Ogolnie nic do ciebie nie mam, ale serio myslisz, ze oni sie obawiaja czegokolwiek z twoje strony? lael !_!
Raziel4ever
27-05-2007, 19:25
Nie kminie Cie Bolter, już nie chodzi o te legi, które pojawiły sie po tym jak Sorcerera biegała koło domku no ale "ok". Decyzja że moge supportowac każdego kogo bedzie mi się podobało należy do mnie i tylko do mnie, wiec nie pisz ze moge sobie supportowac Kazadum.
@Widakey
Kiedyś jakoś wydawałes się spoko, albo to byl inny owner.
@Miku
Ale starać się moge :p
PS.
I tak nie zapłace, przecież musze wydawać kase na "supportowanie Kazadum"<ironia, jeżeli łapiesz>
Powiem tyle nie zauwazyles czegos takiego ze gdy tzn Sorcerera za ktora jestem uznany zabila Kyo Lemon byl w domku ? I polozylswoje k-legi ?
Haha! Wy chyba jacyś niewyżyci jesteście! Puknijcie się w łeb zanim na kogoś paymenty nałożycie.
Nie dość kvrwa, że randomują pokojowych graczy (jakim niewątpliwie jest Kyo), to jeszcze straszą kvrwa paymentami....
Zastanówcie się.
Czekam na knight legi.
Emok Junior The Brood
Venore.
Pozdrawiam.
A Emok i co mam sie bac ? kogo nie zlamie nie rozsmieszaj mnie kolego co moze wejdziecie do Kazadum :< albo zaczniecie nooby ubijac tym bardziej powodzenia >.< To ze nie jestesmy jak partyzanci nie oznacza ze was nieubijemy :<
Pozdro Dla nich za Movie i dobre akcje.
To ty sie zastanow co wygadujesz i przestan plakac taka jest gra kiedys mnie pekowali unici itd i inncyh nie winnych i jakos nieplacze >.<
http://img185.imageshack.us/img185/3958/55336880nk8.jpg
Szczuru.pl
28-05-2007, 00:44
Nie kminie Cie Bolter, już nie chodzi o te legi, które pojawiły sie po tym jak Sorcerera biegała koło domku no ale "ok". Decyzja że moge supportowac każdego kogo bedzie mi się podobało należy do mnie i tylko do mnie, wiec nie pisz ze moge sobie supportowac Kazadum.
@Widakey
Kiedyś jakoś wydawałes się spoko, albo to byl inny owner.
@Miku
Ale starać się moge :p
PS.
I tak nie zapłace, przecież musze wydawać kase na "supportowanie Kazadum"<ironia, jeżeli łapiesz>
Dalej jestem spoko : D spytaj sie reali ^.^
wam sie chyba juz naprawde nudzi zeby jakis the brood pkowac, kto to wogle jest?:P
wam sie chyba juz naprawde nudzi zeby jakis the brood pkowac, kto to wogle jest?:P
W sumie to nie wiem :o.
Emoka niecierpie za styl wypowiedzi do zobaczenia po wojnie :)
W sumie to nie wiem :o.
Emoka niecierpie za styl wypowiedzi do zobaczenia po wojnie :)
A ja za SeQ'iem nie przepadam, z powodu jego aroganckiej postawy.
@Widakey i spółka
Dobra walę was... Dla "Panów Titanii" K-legi to przecież skarb! Będą ich bronić jak niegdyś Polacy swej ojczyzny.
Dobra odkupie Kyo Mibu'owi te "drogie" spodenki.
A wy powinniście się wstydzić! Czuję się jak Gorczer podczas "panowania" Unitowców.
See you in the hell.
Raziel4ever
28-05-2007, 19:02
@Widakey
No ale nie dla każdego ^^
@Emok
LoL, z tą ojczyzną to przesadziłeś :p
@Bolter
Dzisiaj nie mam Ci jeszcze nic do powiedzenia =>
Emok czego mamy sie wstydzic wyzszego lv tutaj i tego ze mozemy ci skopac Dupe ? Nawet noobami mozemy cie ubic bez problemu wiec splyn niedorozwiniety psychicznie czlowieku masz 17 lat a placzesz o takie badziewie jak 10 latek to nie gra dla dzieci ze gdy im(10 latkom) sie cos zrobi to placza jak bys im zabral zabawke na zawsze.
Niema sprawiedliwosci na tym swiecie I w ogole w tibii
Mozesz sie czuc jak zapanowaniem Unitu Groczer mi to wisi walczymy oto by tu panowac
ja bylem pomiatany przez unit teraz ja bede pomiatal tymii co proboja mna gardzic
Kazadum darzy do tego samego zhuncili o wiele wiecej osob niz my.
Nauczylem sie tego od nich.
To podsumowanie xd
the brood kozacza a w sumie to niemaja czym
co do seq to on taki jest xd
bolter stara sie wytlumaczyc ze tibia to gra
szczuru ~~~~
jeszcze miku tu najmadrzej gada
Kangurr
Jak bym traktowal ta gre jak zycie to skoczyl bym juz dawno z balkonu kiedys moze i tak sie zachowywalem ale wkoncu zrozumialem ze niema co sie przejmowac zabardzo teraz gram w wolnym czasie nieodkladam nic w rl zeby sobie w tibie pograc i nieplacze ze mi zajebali nooba albo ze ukradli mi to czy tamto stracilem wystarczajaco duzo przez osobnika zwanego "Zigi" aka Czoło to byl typ ktorego nikt niepobije. Ale co tu duzogadac Bp hmm wystrzelany w Hero i Manasowanie sie w trapie od 6 dsow zamiast uhania to MOWI samo za Siebie XD
Pozdro dla Czekala ktory nas wyzywal bo jego kolega padl suasuhahsau przynajmniej ladnie padl :P
SORRY CZEKAL Niebulwersuj sie juz
Szczuru.pl
29-05-2007, 00:50
Aff pracowałem dziś od 13 dopiero teraz wróciłem i nie wiem o co kaman ; o Bolter nolife?!! :O !!!! XDDDD
@Kanggur
Co ~~~~ znaczy? mam nadzieje ze nie plemniki ; / ; / ; /
Latim3rid
29-05-2007, 10:40
No offence ale... Czytam te posty i poprostu zal.
zgadzam sie w 100% :)
Zacząłem odczuwać to samo :P
Temat o nazwie: Eiv vs Aliance, a sprawa idzie wokoł paymentu dla Sathoriny i "Knight Legów Lemona El'Loco" :D
@szczuru
niewiem nieplama ty jestes jakis dzwiny.... jeszcze 2 meisaice temu a dobra ja nic niemowie xd
Szczuru.pl
29-05-2007, 17:38
@szczuru
niewiem nieplama ty jestes jakis dzwiny.... jeszcze 2 meisaice temu a dobra ja nic niemowie xd
Mów. Ja Cie nie zahunce za opinie na mój temat jak to robi Vilum :D
Mów. Ja Cie nie zahunce za opinie na mój temat jak to robi Vilum :D
hahah wiesz jak jest razem robilismy pa pkowalismy a ty mi za 2 meisiace piszesz ze mnei neiznasz i nieiwesz kto ja jastem....
Mhhmm moja postawa do Emoka wynika z tego ze w*****a mnie swoja gadka pozatym ma The Brood ale to wiekszego znaczenia niema.
Tom byl taki kumpel a stanol przeciwko mnie w wojnie. To samo sie tyczy "bro" Sagaana ktorego osobiscie sam zespawam.
Szczuru.pl
29-05-2007, 17:52
Sequ może wkońcu zmienisz nazwe gildii? :D :D :D
Co jak co Tom wielki kolega gdy go wzielismydo IB potem wielkiprzeciwnik ktory wyzywal nasod noobow na kazdym kroku
Sagann nazywal mnei bbro a poszedlujebacancient sorca w 20+ osobowej ekipie po tym zdarzeniu napisalem muze jest dlamnei smieciem skoro tak traktuje sie Bro.
Skrzat : Patrze bije mnie 2 wychodze z cave patrze a tam niema gdzie sie ruszyc tyle ludu XD.
A co do Wojny Sequ Kto ja wygral zabicie dziewczyny Sagaana to byl dobry pomysl potem cala Gildia Wraz z Sagaanem pisala ze odchodza I co same Ga sie poddalo wciaz niewiem czemu po 2 min zmienil zdanie Samozlo ze jednak rozwiazemy ta wojne bez paymentow :> w 7 osob wyszlismy z Wojny bez zadnych strat i z 1 Fragiem suahshuaus I niech nikt juz sie niewyglupia i pisze ze ktos wygral ta wojne a tym bardziej Ga :/
Pozdro dla Ga i Gl w Wojnie :P
Mhhmm moja postawa do Emoka wynika z tego ze w*****a mnie swoja gadka pozatym ma The Brood ale to wiekszego znaczenia niema.
Tom byl taki kumpel a stanol przeciwko mnie w wojnie. To samo sie tyczy "bro" Sagaana ktorego osobiscie sam zespawam.
A czym ta wojna była wywołana, jak byś był bez skazny to mogłbyś mieć pretensje, zastanów sie czemu się zwrocili przeciwko tobie.
Bolter .. O ile mi wiadomo to ze doszło do pokoju to przekonał go to tego Yongiem, no fakt Sagaana guldia miala wysokie morale ;]
ta wojna z ga to chodzilo to ze co z moripem zabilismy jakas laske kolo dk?
kangurr ;*
No to ja już kurwa wiem skąd ta ofensywa na mnie ^^
Tom was w*****ł i się wyżywacie ^^
Taki mały szczegół...:
Tom = Tom
Emok = Emok
Sathorina = Sathorina
Ja się wstawię za Sathoriną, bo to bardzo dobry kumpel w rl jak i w Tibii. Za Tomem niekoniecznie, bo on pisze tylko jak coś chce :P
Raziel4ever
29-05-2007, 21:05
@Seq
Ja nie wiem dlaczego wypominasz że Tom stanął przeciwko Tobie w wojnie, przecież Ty ją wywołałeś. To Ty chciałes wyrzucać każdego kto miał zamiar iść na WRL, a Tom sie postawił i może o to masz żal do niego. Nie miałem zamiaru coś Ci zarzucać tym moim postem, to tylko moje zdanie.
@Emok
Thanks:o Ale pamiętaj też o Tomie, czasami ratował nam dupe:p
Kozi_the_pall
29-05-2007, 21:07
Co jak co Tom wielki kolega gdy go wzielismydo IB potem wielkiprzeciwnik ktory wyzywal nasod noobow na kazdym kroku
Sagann nazywal mnei bbro a poszedlujebacancient sorca w 20+ osobowej ekipie po tym zdarzeniu napisalem muze jest dlamnei smieciem skoro tak traktuje sie Bro.
Skrzat : Patrze bije mnie 2 wychodze z cave patrze a tam niema gdzie sie ruszyc tyle ludu XD.
A co do Wojny Sequ Kto ja wygral zabicie dziewczyny Sagaana to byl dobry pomysl potem cala Gildia Wraz z Sagaanem pisala ze odchodza I co same Ga sie poddalo wciaz niewiem czemu po 2 min zmienil zdanie Samozlo ze jednak rozwiazemy ta wojne bez paymentow :> w 7 osob wyszlismy z Wojny bez zadnych strat i z 1 Fragiem suahshuaus I niech nikt juz sie niewyglupia i pisze ze ktos wygral ta wojne a tym bardziej Ga :/
Pozdro dla Ga i Gl w Wojnie :P
ehhh
moze i Tom byl/jest waszym kolega ale jak chcial poexpic a wrl to Seq nie pozwolil mu tam expic i straszyl ze jesli go tam zobaczy to go ubije. to jest fakt.
a teraz pytanie:czy tak sie traktuje kolege??
i sami wiecie dokladnie ze wszystkie klopoty jakie mielismy my jako GA z IB bylo spowodowane przez Seqa. ja osobiscie do nikogo z was nic nie mam, nawet z Seqiem rozmawialem nie raz i nie dwa podczas jeszcze starej wojny z Unitem. nawet mielsimy wtedy podobne zdanie o calej tamtej sytuacji o ile dobrze pamietam.
a to ze nie wiesz czemu Lord zmienil zdanie w 2 min to widocznie nie musisz o tym wiedziec, ale oczywiscie nie bede sie upieral ze byl jakikolwiek zwyciezca tamtej glupiej wojny.
co do Sagaana sie nie bede wypowiadal bo nie wiem jakie byly miedzy wami relacje
pozdrawiam
Open Battle chyba na POI jak na razie
Name: Gonxxalo
May 29 2007, 21:02:28 CEST Killed at Level 165 by Gaura
and by Vers Dra'ghothe
Name: Mastah Dadi
May 29 2007, 21:04:34 CEST Killed at Level 101 by Arturia
ehhh
moze i Tom byl/jest waszym kolega ale jak chcial poexpic a wrl to Seq nie pozwolil mu tam expic i straszyl ze jesli go tam zobaczy to go ubije. to jest fakt.
a teraz pytanie:czy tak sie traktuje kolege??
i sami wiecie dokladnie ze wszystkie klopoty jakie mielismy my jako GA z IB bylo spowodowane przez Seqa. ja osobiscie do nikogo z was nic nie mam, nawet z Seqiem rozmawialem nie raz i nie dwa podczas jeszcze starej wojny z Unitem. nawet mielsimy wtedy podobne zdanie o calej tamtej sytuacji o ile dobrze pamietam.
a to ze nie wiesz czemu Lord zmienil zdanie w 2 min to widocznie nie musisz o tym wiedziec, ale oczywiscie nie bede sie upieral ze byl jakikolwiek zwyciezca tamtej glupiej wojny.
co do Sagaana sie nie bede wypowiadal bo nie wiem jakie byly miedzy wami relacje
pozdrawiam
Wiesz Kozi jeżeli akt skurwysyństwa mnie i moich znajomych dotyka to wybacz ale wpisywanie w huj ludzi na smoki żeby je mieć tylko dla siebie? No to z deka przebrało i zrobiłem tak samo jak on. Zapisałem sobie warlocki. On z dragami robił podobnie więc oko za oko niby. Pomysł z zabiciem tej dziewczyny był dobry ale szkoda mi jej (Naprawdę mi jej szkoda po rozmowie z nią) ale czasem takie metody są lepsze niż tracenie runek itp. Rozjebał mnie tylko Dima który cały czas rzucał na mnie soul fire zamiast pota w drzwi. Pozdro Kozi
@ Kozi
Ostatnio spotykam sie ze zjawiskiem ze wiele osob mowi ze nic domnie niemieli a wczesniej mnie wyzywali powiem tak mam swoje wyobrazenia i wiem co zkim mam nie tak i coz kim musze zrobic mzoe dlatego ze jestemw Eiv tak domnie pisza ale wiem jedno Sagaan niebedzie mial zycia a gdy bede go bil napisze DO PIECA
Szczuru.pl
29-05-2007, 23:47
Heh pecha macie panowie z tymi akcjami :D dzisiaj was totalnie wydymaliśmy ^^
Ciekawe czy Gonxxalo jest tego samego zdania;)
Heh pecha macie panowie z tymi akcjami :D dzisiaj was totalnie wydymaliśmy ^^
Mozna by pomyslec, ze nie straciliscie 165 lvla. Fakt faktem ucieczka byla niezla, ale ciezko to nazwac totalnym wydymaniem, szczegolnie jesli wziac pod uwage waszego przypadkowego fraga.
Mozna by pomyslec, ze nie straciliscie 165 lvla. Fakt faktem ucieczka byla niezla, ale ciezko to nazwac totalnym wydymaniem, szczegolnie jesli wziac pod uwage waszego przypadkowego fraga.
Frag Frag! : DDD Najlepszy open w zyciu : ) Totalna przewaga osob ale jest FRAG O Takkk... zalosne : D?
Kozi_the_pall
30-05-2007, 00:36
@Bolter
jesli Twoj post mialby sugerowac ze jestem jedna z tych osob ktore sie do Ciebie podlizuja bo jestes w EiV to oswiadczam ze tak nie jest
@Seq
nie wiem czy wiesz czy tez nie ale to ze chlopaki(Xiro Tom i Dima) akurat wtedy mieli faze na expienie na dragach to po prostu sie logowali i wpisywali po kolei. jak bys zwrocil uwage na to kto byl wpisany ostatni to bys widzial ze byla to osoba ostatnia z listy. Ty natomiast na wrl czy siedziales czy nie, nie chciales nikogo tam widziec, co z reszta o ile pamietam przyznales ze mna w pozniejszej rozmowie
pozdrawiam
Frag Frag! : DDD Najlepszy open w zyciu : ) Totalna przewaga osob ale jest FRAG O Takkk... zalosne : D?
poprostu nie czuje sie wydymany. wiem, ze dla ludzi ograniczonych moze byc to ciezkie do pojecia, ale sprobuj pomyslec czemu. a texty "frag frag, najlepszy open zycia" sa twoje i nigdy z moich ust nie padly, wiec nie wiem, do czego pijesz.
Skrzator
30-05-2007, 11:13
Przepraszam że wtrące ale czy Mastah siedzi z wami na vent~??
@Bolter Widakey
Żal mi jest kurwa jak czytam wasze posty opierające sie na żaleniu dupy. W*****a mnie to i czasami sie zastanawiam jaki jest wasz iloraz inteligencji, mimo że jesteście ode mnie starsi wiekiem.
Niech postuja dalej, przeciez jest tak fajnie =))) dzieki nim nie wypowiada sie polowa osob xd
poprostu nie czuje sie wydymany. wiem, ze dla ludzi ograniczonych moze byc to ciezkie do pojecia, ale sprobuj pomyslec czemu. a texty "frag frag, najlepszy open zycia" sa twoje i nigdy z moich ust nie padly, wiec nie wiem, do czego pijesz.
Hmm wiesz jakos tej osoby "ograniczonej" nie czuje w sobie ; ) a "pije" do tego ze gadasz jakby zabcie Gonxxala bylo waszym "open war" zycia... chyba ze to szczyt waszych ambicji i myslicie ze dzieki temu wygracie wojne to przepraszam ; o zwlaszcza ze bylo 1-1
@Bolter
jesli Twoj post mialby sugerowac ze jestem jedna z tych osob ktore sie do Ciebie podlizuja bo jestes w EiV to oswiadczam ze tak nie jest
@Seq
nie wiem czy wiesz czy tez nie ale to ze chlopaki(Xiro Tom i Dima) akurat wtedy mieli faze na expienie na dragach to po prostu sie logowali i wpisywali po kolei. jak bys zwrocil uwage na to kto byl wpisany ostatni to bys widzial ze byla to osoba ostatnia z listy. Ty natomiast na wrl czy siedziales czy nie, nie chciales nikogo tam widziec, co z reszta o ile pamietam przyznales ze mna w pozniejszej rozmowie
pozdrawiam
Wiesz ale jezeli bylo to autentyczne ze kasowali lettery to sorry ale nie znioslem tego. Pozatym sagaan "bro" phi zal mi tego czlowieka..
@ Skrzacie dobra nie pierdol ze tak powiem bo czasem ja sadze ze twoj iloraz inteligencji jest nizszy niz nasz o 3 razy powaszych zachowaniach >.<
Tak samo Miku kruwa nie pasi ci cos to niepisz tu poprostu i sie nie wypowiadaj na temat moich postow bo ja moge sie wypowiedziec an temat twojej gry w tibie ktora nieswieci tak jak moze i moje posty.
Zrob sobie oddzielny Tmat i tam se pisz skoro ci nie pasi .
Odkadsmigasz an titaniwyszcymi charami niz 50lv slysze tylko Nieche misie grac dostajeszcharyzrobisz 10 lvmoze i niechce mi sie nim grac Poexp mi.
Albo Sprzedaje postac boniechce mi sie grac.
I z tego co wiem nietylko moja jest taka opinia. moze ci sie inni przyznaja do tego
Master Vilum
30-05-2007, 16:03
I znowu na forum sie wszyscy kloca :-(
I znowu na forum sie wszyscy kloca :-(
oddezwala sie calineczka -.-
Kangurr ;*
Bolterku spacja to takie cos do oddzielania wyrazow xD Ale to tak na marginesie ; )
Kozi_the_pall
30-05-2007, 17:35
Wiesz ale jezeli bylo to autentyczne ze kasowali lettery to sorry ale nie znioslem tego. Pozatym sagaan "bro" phi zal mi tego czlowieka..
wiesz jaka wartosc ma slowo "jezeli"(moze tak a moze nie), a poza tym nie wydaje mi sie zeby Tom kasowal Skrzata z listy bo oni ze soba raczej dobrze zyli i o ile pamietam trzymali nawet dla siebie respy czasami
z drugiej jednak strony wasz atak badz co badz z zaskoczenia powinien skonczyc sie z czystym kontem, a przynajmniej tak zawsze gaura dzialal, tymczasem nie tylko padl dadi , ale reszta naszej niestety bardzo oslabionej podczas tej potyczki ekipy dala loga. Teraz napiszesz ze mielismy sd power itd, ale latuz, vazz, anvanil , zonovan, thaizrion jednak nie walczyli( pewnie wiecej pominalem)
Zaliczyl bym to pod remis ze wskazaniem jednak na Eiv gdyz to oni sie bronili.
wiesz jaka wartosc ma slowo "jezeli"(moze tak a moze nie), a poza tym nie wydaje mi sie zeby Tom kasowal Skrzata z listy bo oni ze soba raczej dobrze zyli i o ile pamietam trzymali nawet dla siebie respy czasami
Tak bylo kiedys kiedy byli w IB potem jak Tom cwaniakowal w innej gildi Skrzat sam mowil ze go wyebal z listu.
@ skrzat: tak dadi jest z nami na ventrilo. rozmowa byla taka :
-ash waht da fuck u doin', go back, back back
-cant move
-go back!
-i cant
wtedy poszedl mwall za plecy i tyle. dlatego mowie, ze frag przypadkowy, aczkolwiek nie umiem wyjasnic, dlaczego nie mogl sie cofnac mimo, ze probowal.
@morita: gdyby nie to, co napisalem wyzej to pewnie zakonczylby sie czystym kontem. napisalem, ze ucieczka byla niezla. niestety nie mamy takiego powera, zeby tam zabic garimo, szczegolnie jak go uhaliscie. nawet Ciebie nie moglismy zdjac. niech bedzie remis, ale bez wskazania, bo jednak nasz frag ladniejszy ;P
@ ten ktos co do mnie wczesniej pisal: nigdzie nie podniecalem sie tym fragiem, poprostu zauwazylem jego istnienie.
Dziwie sie ze mowisz ze to byl fart skoro zdazyli mu zucic mw za plecy to znaczy ze jednak to niebyl fart >.< fartem nazwac by mozna bylo gdyby zlazl na dol i niezdazyl sie ropnac i akurat by go trafili popelnil blad i moim zdaniem frag niebyl an farcie ale mozna sie klucic :P
Wb mam inna klawe i tam spacja chodzi hujowo jak niewiem XD
Dziwie sie ze mowisz ze to byl fart skoro zdazyli mu zucic mw za plecy to znaczy ze jednak to niebyl fart >.< fartem nazwac by mozna bylo gdyby zlazl na dol i niezdazyl sie ropnac i akurat by go trafili popelnil blad i moim zdaniem frag niebyl an farcie ale mozna sie klucic :P
Wb mam inna klawe i tam spacja chodzi hujowo jak niewiem XD
zanim rzucili tego mwalla minelo tyle czasu, ze z 20 razy uslyszalem,z e ash nie moze sie ruszac. taki sam fart, jak my mielismy zabijajac bodaj skrzata na kicku/debugu. tez mozna powiedziec, ze przeciez to nie fart, bo zrobilismy ladne combo, ale co z tego, jak on nie mogl sie ruszac?:)
Szczuru.pl
31-05-2007, 01:02
Po przebyciu 10 godzin w pracy i przeczytaniu postów skrzata i mika mam ochote tylko na sen. Skrzat jak ty masz wiekszy iloraz inteligencji ode mnie to porównaj swoje lo z moim : P Miku a ty co oboju odpalasz za fochy z przytupem? w gałe cie z kikiem robimy jak chcemy, w tibi też mozesz tylko pomarzyć o takim pvp.... ;D zostaje ci tylko wytykanie bledow na forum : P : P pozdro mikkano i uszolongo XD XD
Po przebyciu 10 godzin w pracy i przeczytaniu postów skrzata i mika mam ochote tylko na sen. Skrzat jak ty masz wiekszy iloraz inteligencji ode mnie to porównaj swoje lo z moim : P Miku a ty co oboju odpalasz za fochy z przytupem? w gałe cie z kikiem robimy jak chcemy, w tibi też mozesz tylko pomarzyć o takim pvp.... ;D zostaje ci tylko wytykanie bledow na forum : P : P pozdro mikkano i uszolongo XD XD
Ty zapracowany czlowieku xD w pile jestes tak dobry jak Bolter i jego rzepka i jeszcze do tego A.Sorcer xD Hmm a kiedy jakies nastepny open sie szykuje^^ ? xD
XDDDD ty i pilka nozna xDDDDD oj kanalarz dzieki za tego posta xDDDD szacun haha drabinko jr. nie fochuje sie ;)
Skrzator
31-05-2007, 13:58
zanim rzucili tego mwalla minelo tyle czasu, ze z 20 razy uslyszalem,z e ash nie moze sie ruszac. taki sam fart, jak my mielismy zabijajac bodaj skrzata na kicku/debugu. tez mozna powiedziec, ze przeciez to nie fart, bo zrobilismy ladne combo, ale co z tego, jak on nie mogl sie ruszac?:)
Można to nazwać "przypadkowym" restem kompa. Ale o to się nie kłóćmy dedłem i po ptokach ;D.
Ponczki,Grzyby,Uszy,Drabinki,Pontony,Konie,i Rabarbary LYSE idziemy POgrac w pile ?
Skrzator
31-05-2007, 17:26
Widzicie jaka patologia?? Nawet rl kumple sie kłócą XD!.
Skrzat zajebał mój twór (Avatar) -.-
Skrzat zajebał mój twór (Avatar) -.-
Hmm a wiesz ze Po i Tinki Winki to pedaly ? ; s hmmm albo PO to komunista : O
Który to komunista albo żyd? Kosa pójdzie w ruch;>
Skrzator
01-06-2007, 09:05
Hmm a wiesz ze Po i Tinki Winki to pedaly ? ; s hmmm albo PO to komunista : O
Z czego wiem to Po ma kolor pedałów jak i znak (czytałem na gazeta.pl). Dla mnie to jest zabawne ale swoją drogą to co ja kurwa bedę robił rano?
Z czego wiem to Po ma kolor pedałów jak i znak (czytałem na gazeta.pl). Dla mnie to jest zabawne ale swoją drogą to co ja kurwa bedę robił rano?
Nieee PO to komunista a Thinki Winki ot jednak gej juz nie wiem ; s
Jez17Psk
01-06-2007, 14:25
Heh bardzo fajny offtopic xD nic nowego się nie dzieje ?;(
Heh bardzo fajny offtopic xD nic nowego się nie dzieje ?;(
no niby dzieje. twoj real kumpel - mefisto~ grajacy na pawle wyplacil sie za 300k =))
Lubie_orzechy
02-06-2007, 11:14
Teraz mam pytaneczko...?
Czy opyla sie grac na Titani...?
PA są...?( Wiadomo ze sa tylko czy jest ich dużo )
Grałem tu kiedys to mam chara ale dawno nie wbijalem bo byłem hunted xD
Pewnie i tak zaraz wszyscy zbluzgaja mi starych i bedzie ze jestem ************************************************** **************.
Wiec jezeli macie flugac...Nie piszcie nic...
PaweLLo141
02-06-2007, 11:52
To nie furora tu jest dyscyplina =)
@2up
Jak nie będziesz się przeciwstawiał samowolce i dyktaturze władz to pograsz spokojnie...
...do czasu, gdy wezmą się za Ciebie :)
Jez17Psk
03-06-2007, 17:25
Heh wiem ale sądze ,że to prawdziwy owner Pawła Wielkiego dał dupy wchodząc do wojny (z wielką pomocą Galadorma pozdro Gala ;*) a następnie zamieniając się na chary z mefistem który kompletnie nie ma pojęcia o zachowaniu się w czasie wojny (przykładem jest jego exp na pohu i ded -.-):baby: stary owner Pawła sam przyznał sie do błędu, zapłacił payment więc niech sobie gra in peace ;)no niby dzieje. twoj real kumpel - mefisto~ grajacy na pawle wyplacil sie za 300k =))
Heh wiem ale sądze ,że to prawdziwy owner Pawła Wielkiego dał dupy wchodząc do wojny (z wielką pomocą Galadorma pozdro Gala ;*) a następnie zamieniając się na chary z mefistem który kompletnie nie ma pojęcia o zachowaniu się w czasie wojny (przykładem jest jego exp na pohu i ded -.-):baby: stary owner Pawła sam przyznał sie do błędu, zapłacił payment więc niech sobie gra in peace ;)
a ktory owner non stop na mnie bluzgal?
Skrzator
03-06-2007, 18:07
Ten i ten pewnie. Żaden znich nigdy nie błyszczał inteligencją. Ja od samego początku mówiłem że to był wielki błąd dopuszczając Pawła żeby biegał w naszych barwach.
Szczuru.pl
03-06-2007, 18:23
Ten i ten pewnie. Żaden znich nigdy nie błyszczał inteligencją. Ja od samego początku mówiłem że to był wielki błąd dopuszczając Pawła żeby biegał w naszych barwach.
Ja to wcześniej mówiłem uszy !! :D :D :D ale dobrze że juz go nie ma :> wzrosło nam pvp :D :D
Jez17Psk
03-06-2007, 20:18
Drogi Vers~ nie mam zielonego pojęcia który ponieważ :
1# Nie interesuje mnie to
2# Na pewno nie chwaliłby się tym ,że Cię bluzgał (któryś nie wiem który;))
3# Nawet gdybym wiedział i tak niepowiedziałbym ze względu na RL kolegów więc wybacz.,..
Jez17Psk
03-06-2007, 20:33
Heh niby zawsze tacy zajebiści koledzy a teraz jak już odszedł to all zadowoleni ,że już go nie ma dziwne... :D
Info: Bolter wspominał ,że kiedyś dzielił konto z niejakim zygim (albo jakoś tak jeżeli coś przekręciłem do sry ) dzięki któremu tylko musiał odrabiać lvl. Z Pawłem było tak samo ale o tym nikt miał (niby) niewiedzieć. Z tym ,,prawdziwym ownerem siedzieliście cały czas na TS a drugi tylk nocki zawalał ;):p:pJa to wcześniej mówiłem uszy !! :D :D :D ale dobrze że juz go nie ma :> wzrosło nam pvp :D :D
Szczuru.pl
03-06-2007, 22:54
Heh niby zawsze tacy zajebiści koledzy a teraz jak już odszedł to all zadowoleni ,że już go nie ma dziwne... :D
Info: Bolter wspominał ,że kiedyś dzielił konto z niejakim zygim (albo jakoś tak jeżeli coś przekręciłem do sry ) dzięki któremu tylko musiał odrabiać lvl. Z Pawłem było tak samo ale o tym nikt miał (niby) niewiedzieć. Z tym ,,prawdziwym ownerem siedzieliście cały czas na TS a drugi tylk nocki zawalał ;):p:p
Z zigim aka wielkie pryszczate czoło Kiko expil nie będąc w eiv wiec japa :D
Z zigim aka wielkie pryszczate czoło Kiko expil nie będąc w eiv wiec japa :D
Jestem zajebiscie ciekawy skad sie wzielo twoje "pseudo" Szczuru =)
Jez17Psk
04-06-2007, 00:25
Szczuru dlaczego odrazu zaczynasz sypać txt typu ,,japa'' ja nie mam zamiaru sie z toba kłucić tutaj ;)Z zigim aka wielkie pryszczate czoło Kiko expil nie będąc w eiv wiec japa :D
Grchw1916
04-06-2007, 01:02
Szczuru dlaczego odrazu zaczynasz sypać txt typu ,,japa'' ja nie mam zamiaru sie z toba kłucić tutaj ;)
naucz sie najpierw cytować a potem komentować...
Jez17Psk
04-06-2007, 01:42
naucz sie najpierw cytować a potem komentować...
Przepraszam to się więcej nie powtórzy :o :p
Szczuru.pl
04-06-2007, 02:16
Jestem zajebiscie ciekawy skad sie wzielo twoje "pseudo" Szczuru =)
Kolega z klasy Adam mi wymyślił i z czasem sie przyjęło poza szkołą : ) Pseudo takie bo jestem sprytny szczurek :D :D :D a ty nie interesuj sie tylko wracaj do carlin dp pekować 15 levele maurhexem : D
Kolega z klasy Adam mi wymyślił i z czasem sie przyjęło poza szkołą : ) Pseudo takie bo jestem sprytny szczurek :D :D :D a ty nie interesuj sie tylko wracaj do carlin dp pekować 15 levele maurhexem : D
U mnie w klasie byl kiedys Szczurek:D Mial takie przezwisko ze wzgledu na smieszna gebe :P Nabijalismy sie troche z chlopaka w tamtych czasach. Stare dzieje:d
U mnie w klasie byl kiedys Szczurek:D Mial takie przezwisko ze wzgledu na smieszna gebe :P Nabijalismy sie troche z chlopaka w tamtych czasach. Stare dzieje:d
Dokładnie u mnie tak samo ale przepisal sie w zeszlym roku...
Jez17Psk
04-06-2007, 17:03
U mnie w klasie też był kiedyś koleś o xywce ,,szczurek'' ale chyba z powodu tego ,że zjadał to co się mu rzuciło na ziemie (chrupki, chipsy, paluszki itd.) :p do tej pory już wydoroślał xD
Szczuru.pl
04-06-2007, 17:15
Oj chyba panowie partyzanci zabili o jedną osobę za dużo ; )
Ojojojojojojojoj i co, mam się bać?:<
Oj chyba panowie partyzanci zabili o jedną osobę za dużo ; )
W takim razie wy*******am juz z Polski, i chuj nie zlapiesz mnie w rl!
ohohohohoho :>
Szczuru.pl
04-06-2007, 19:34
Poszukaj lekarza..... ; / szkoda mi Ciebie czlowieczku ; /
Ej proponuje do mexyku najlepiej :o
Jez17Psk
04-06-2007, 20:41
Name: Liryczny Vandal
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 80
Jun 04 2007, 15:52:07 CEST Killed at Level 80 by Fraten
Huh Fraten co wam Liryczny zawinił jeśli mogę wiedzieć ? :o
Szczuru.pl
04-06-2007, 21:32
Name: Liryczny Vandal
Level: 80
Jun 04 2007, 15:52:07 CEST Killed at Level 80 by Fraten
Huh Fraten co wam Liryczny zawinił jeśli mogę wiedzieć ? :o
Random pk =)
Jez17Psk
04-06-2007, 22:29
-.- Nudzi się ??? To za naukę się weźcie :p na pewno się wam kiedyś przyda xD z tego co wiem to z Lirycznego BOHy spadły więc gratz dla was (loota nie fraga ;))
Całkiem jak my sie dowiedzielismy o ksywie Seqa i tak sie przyjelo Jesli chcesz go wkurzyc wystarczy napisac P..... i odrazu Seqa szlak trafia XD
Mnie przezywaja nos jak chca mnie wkurzyc maja wyobrazenia duzego nosa ale bywa mnei to tak niewkurza jak seqa to jedno slowo.
Pozdro Sequ
Pozostali
Galadorm: Obojczyk / Paczek
Ancient S: Uszy (duze uszy)
Alberto: Grzyb
Widakey: Szczuru
Vaxefuve: Drabinka
Wberto: Lysy Gs
Brzeziu: Manasuj
Seq: Ponton
Ja: Nos / Rzepka
Stary gracz :
Zigi: Czoło
Szczuru.pl
04-06-2007, 22:47
xDDDDDDDDD ahahahaha xDD !!
Skrzator
04-06-2007, 23:01
U mnie w klasie też był kiedyś koleś o xywce ,,szczurek'' ale chyba z powodu tego ,że zjadał to co się mu rzuciło na ziemie (chrupki, chipsy, paluszki itd.) :p do tej pory już wydoroślał xD
Za przeproszeniem, kogo to kurwa obchodzi?
Mefisto.16.Psk
04-06-2007, 23:04
Za przeproszeniem, kogo to kurwa obchodzi?
Np mnie =) Skrzacie. Myśle ze dosc zadaleko sie posuwacie panie Fraten. Mnie to tam nie interesuje zabardzo ale skocz planuje wyjazd do Wrocławia w celu zapoznania sie z Tobą. Moze pufniecie jakąs kafke podobno jedzie ich 16 :o
Komisarzyk
04-06-2007, 23:05
"Brzeziu manasuj" no ten tekst mnie rozbraja do dzis :)
A propos Lirycznego Vandala. Nie sadze aby ktos odwazyl sie odplacic za to zabojstwo Partyzantom.
Mefisto.16.Psk
04-06-2007, 23:08
"
A propos Lirycznego Vandala. Nie sadze aby ktos odwazyl sie odplacic za to zabojstwo Partyzantom.
Ja myślę jednak że się mylisz. Partyzanci nagrabili juz sporo ludziom i jak by nie patrzec znalazlo by sie sporo osub chetnych do zrobienia jakiegos opena moze wtedy sie przekonamy jacy panowie sa pvp =0
Komisarzyk
04-06-2007, 23:12
@Mefisto
Widze ze Partyzanci zepsuli mu zycie nie tylko w Tibi ale rowniez w rl. Smutne to ;( Takie grożby sa śmieszne. Pokazują jak ktos jest uzalezniony od Tibi.
Jez17Psk
04-06-2007, 23:14
Za przeproszeniem, kogo to kurwa obchodzi? Mój post o ,,szczurach'' był ostatni z serii :p więc dlaczego za przeproszeniem akurat do mnie się przy******eś ? co do wyjazdu Skocza do Wrocławia w celu ,,odwiedzenia'' Fratena wydaje mi sie że rzeczywiscie tylko na ,,kafke pujdą'':D
Komisarzyk
04-06-2007, 23:19
Ja myślę jednak że się mylisz. Partyzanci nagrabili juz sporo ludziom i jak by nie patrzec znalazlo by sie sporo osub chetnych do zrobienia jakiegos opena moze wtedy sie przekonamy jacy panowie sa pvp =0
Powiem ci tak. Partyzanci zabili juz na prawde bardzo duzo ludzi i dopiero jedna gildia odwazyla sie wypowiedziec im wojne. Mam na mysli Hiszpanow(Corteza i spolke) Odwazyli sie na wojne ale nic wiecej ciezko zaprosic ich na jakis open
nawet gdy jest ich wiecej. Czuja sie tylko pewnie w Carlin i nie wychodza z tamtad. Atakuja jakis innych ludzi jak nie ma od nich nikogo online.
Tak wiec kolejna wojna to dla nich zbawienie. Wiecej zabawy. Bo na Cortezow nie ma co liczyc za czesto.
Czas pokaze....
Np mnie =) Skrzacie. Myśle ze dosc zadaleko sie posuwacie panie Fraten. Mnie to tam nie interesuje zabardzo ale skocz planuje wyjazd do Wrocławia w celu zapoznania sie z Tobą. Moze pufniecie jakąs kafke podobno jedzie ich 16 :o
Dobrze ze dzisiaj na prv byles taki odwazny, ale ok jezeli sadzisz ze takie rzeczy bedziesz pisal w moja strone bez zadnych konswekwencji to ja cie uswiadomie ze sie mylisz
Mefisto.16.Psk
05-06-2007, 00:06
Dobrze ze dzisiaj na prv byles taki odwazny, ale ok jezeli sadzisz ze takie rzeczy bedziesz pisal w moja strone bez zadnych konswekwencji to ja cie uswiadomie ze sie mylisz
Nie mam zamiaru sie z wami tłuc ale jeśli pierwsi zaczniecie. Nie ma sprawy osobicie nic do Ciebie nie mam ze skocz cos planuje nie moja sprawa. Wlasnie przed chwilka Baggis sie przekonal jak niemiło zaczynac z ludzmi kturzy gluwnie nie graja i tylko sie tluka nie wiem czy wam się to przyda.:)
Jez17Psk
05-06-2007, 00:25
Name: Baggis
Level: 98
Jun 04 2007, 22:26:45 CEST Killed at Level 99 by Tom The Brood
and by Mefisto The Master
Tobie kurwa nigdy RS nie zejdzie kojot :D
Nie mam zamiaru sie z wami tłuc ale jeśli pierwsi zaczniecie. Nie ma sprawy osobicie nic do Ciebie nie mam ze skocz cos planuje nie moja sprawa. Wlasnie przed chwilka Baggis sie przekonal jak niemiło zaczynac z ludzmi kturzy gluwnie nie graja i tylko sie tluka nie wiem czy wam się to przyda.:)
Jakis coment an temat pisowni na mnie to sie uwzieliscie a on ? XD
ja przynajmniej wiem ze tak sie pisze pewne wyrazy "Głównie, Którzy"
ale pominmy Mefisto sadze ze dobry kolega Pawla wielkiego suahsauhs bo robia takie same błedy w tych samych wyrazach
a tak apropo niema co sie chwalic ze trzymasz z Tomem sadze ze Partyzanci jakby chcieli to i jego by ubili przyznam zgrana ekipa ida na wybracny cel i dopinaja swego maja wystarczajace lv zeby ubic kogos takiego jak Tom,
Name: Baggis
Level: 98
Jun 04 2007, 22:26:45 CEST Killed at Level 99 by Tom The Brood
and by Mefisto The Master
Tobie kurwa nigdy RS nie zejdzie kojot :D
Nie ma zbytnio z czego sie cieszyc ;d Mefisto myslisz ze Tom i Elvaka to takie pewniaki na przyszlosc ?^^ xD
p.s Bolter juz sie tak do niego nie czepiaj ;d sam nie masz za dobrej ortografi ; )
Nie ma zbytnio z czego sie cieszyc ;d Mefisto myslisz ze Tom i Elvaka to takie pewniaki na przyszlosc ?^^ xD
p.s Bolter juz sie tak do niego nie czepiaj ;d sam nie masz za dobrej ortografi ; )
Elvaka of course tylko on traci w idiotyczny sposob d armory. Swoja droga ciekawe jak Vilum wychodzi do sklepu bo u niego pod domem jest juz cala partyzantka ja jade do niego jutro mam miejsce na namiot H34 i niech nikt go nie zajmuje!
Elvaka of course tylko on traci w idiotyczny sposob d armory. Swoja droga ciekawe jak Vilum wychodzi do sklepu bo u niego pod domem jest juz cala partyzantka ja jade do niego jutro mam miejsce na namiot H34 i niech nikt go nie zajmuje!
Hehehe :D:D
Jez17Psk
05-06-2007, 17:08
W sumie racja, po przeczytaniu kilku tematów tyle ludzi się zapowiadało, że do Viluma wpadną ,że zaczynało się to robić nudne (pomijając Scroopa bo wierzę ,że on by dotrzymał słowa:p) ale chociaż Seq wydaje się być słowny :D
Master Vilum
05-06-2007, 17:52
H34 juz dawno zajete sa wolne w ostatnich rzedach h xxxx xDD
Takie pieprzenie ze ktos wpadnie ktos na rl itp to zapraszam od 2 lat slysze ze ktos wpadnie i co? OFC Gowno xD
Sadzilem ze jezeli ktos jest starszy to jest bardziej rozwiniety umyslowo, jednak jak widze niektore osoby sa na tym samym poziomie co z przed 2 lat :S
Lockhart
05-06-2007, 20:24
wy pier*******caly czas to samo xD
A Tomowi to odjebało zupełnie :S
Mefisto.16.Psk
06-06-2007, 01:01
Mnie to tam jebie czy ktos do kogos wpada czy nie też już to słyszałem setki razy że ktoś po kogoś wpadnie. Ale wątpie w to jakoś jak już wpaść to na browarka a nie kogos bić bo jeszcze nie słyszałem prawdziwej sytuacji zey ktoś po kogoś wleciał.
Mnie to tam jebie czy ktos do kogos wpada czy nie też już to słyszałem setki razy że ktoś po kogoś wpadnie. Ale wątpie w to jakoś jak już wpaść to na browarka a nie kogos bić bo jeszcze nie słyszałem prawdziwej sytuacji zey ktoś po kogoś wleciał.
Jak juz stoimy przy browarku to by mozna zorganizowac jakies spotkanie polskich
"Tibijczykow"...Uwazam ze troche osob chetnych by sie zglosilo
Jak juz stoimy przy browarku to by mozna zorganizowac jakies spotkanie polskich
"Tibijczykow"...Uwazam ze troche osob chetnych by sie zglosilo
Haha Wojtas jak zawsze o jednym:) No to mzoe na wareczke?:P
H34 juz dawno zajete sa wolne w ostatnich rzedach h xxxx xDD
Takie pieprzenie ze ktos wpadnie ktos na rl itp to zapraszam od 2 lat slysze ze ktos wpadnie i co? OFC Gowno xD
ja sie w to nie mieszam, ale jakos nigdy nie dales adresu , jak cie o niego pytali prawda :)?
Fakt niepowiem Vilum niedales adresu ale zakonczmy temat.
Wb wiem ale chodzi oto ze mnie cisna a on :< XD
@Wojtemo Dobry pomysl ale by byly duze debaty na temat gdzie w jakim miescie zblizaja sie Wakacje cos by mozna bylo pomyslec an ten temat.
Prwadopodobnie pojade z niektorymi odnas do paru osob ale to wymaga glebszego zastanowienia :D
Niemam 12 milionow na koncie zeby objechac cala polske wiec wybor bedzie ciezki albo spotkamy sie all w 1 miescie.
Master Vilum
06-06-2007, 13:53
Fakt niepowiem Vilum niedales adresu ale zakonczmy temat.
Wb wiem ale chodzi oto ze mnie cisna a on :< XD
@Wojtemo Dobry pomysl ale by byly duze debaty na temat gdzie w jakim miescie zblizaja sie Wakacje cos by mozna bylo pomyslec an ten temat.
Prwadopodobnie pojade z niektorymi odnas do paru osob ale to wymaga glebszego zastanowienia :D
Niemam 12 milionow na koncie zeby objechac cala polske wiec wybor bedzie ciezki albo spotkamy sie all w 1 miescie.
Przeciez wam Zigi dal ^.^ mieliscie moje dane ...:D mowiliscie 2 dni i masz wjazd na chate czy cosw w tym stylu ale mniejsza o to wy kazdemu grozicie na rl a gowno robicie ...ciekawe czy cos byloby na rl ^.^ bo przez tibie to wiesz co mozecie
Sadzilem ze jezeli ktos jest starszy to jest bardziej rozwiniety umyslowo, jednak jak widze niektore osoby sa na tym samym poziomie co z przed 2 lat :S
przynajmniej sie nie cofaja :)
Mi sie wydaje ze lepiej zakonczyc ten temat ;D mozna sie spotkac ale na piwo a nie o tibie :) tibia to tibia, zycie to zycie ; )
Fakt vilum tyle ze zigi to 100% farmazon i niemial twoich danych i ich nam niedal wiec niemielismy jak pojechac :< bo poco po calych siedlcach bysmy cie szukali ? szkdoa czasu i chajsu
pozatym co sie tu klucic i debatowac daj adres to moze kiedys sie zobaczymy niemowie ze poto by cie lac >.<
Blablablabla
Saigai
Jun 05 2007, 22:23:35 CEST Killed at Level 66 by Sennturio
and by Seleyn Inferna
Darren Athwood
Jun 05 2007, 22:25:17 CEST Killed at Level 55 by Illern
Risei
Jun 05 2007, 22:28:31 CEST Killed at Level 39 by Sennturio
and by Dobin Carel
Tailer
Jun 05 2007, 22:23:47 CEST Killed at Level 54 by Cortez powalola
and by Seleyn Inferna
Mad'Hawk
Jun 05 2007, 22:24:26 CEST Killed at Level 44 by Sennturio
and by Darosman
Sir Lockhart
Jun 05 2007, 22:28:03 CEST Killed at Level 66 by Seleyn Inferna
and by Punisher Iron
Ze wpierdol czy cos?
E tam te fragi to jakis fake :DDDD przeciez oni obstawiali carlin i bili noobow bo sie bali partyzantow ; <
Szczuru.pl
06-06-2007, 18:42
Scroopy fleciku napisz jakiego masz chara na titani w panelu : ( :D :D D:
Skrzator
07-06-2007, 00:13
Emzy has paid. He is free from the war against Examination in Violation.
Kurwa czy to jakiś żart?
Hehe prosze prosze jeden z wielkich komanderow u kazadum sie wyplacil niedziwie mu sie ze ma dosc wojny i bycia Hunted. Troche sie juz nawalczyl
Szczuru.pl
07-06-2007, 01:58
Ale Yapan mówi że Emzy nie był z nimi ahashhahashsahs sory ale pękłem ze śmiechu :D :D :D Btw Yapan Ktoś na vencie u nas mówił mi że mu uprzyjemniasz czas pod stołem : P to prawda? :D
Emzy sie wyplacil :) kto nastepny?
Ze tak powiem sypiecie sie jak Bombki w Czeczenii
-=Misiekmen=-
07-06-2007, 11:44
Miał swoje powody, nie wiecie, nie pierdolcie głupot
Jak bys chcial wiedziec gadal Z Widakeyem ostatnio i wszystko mu powiedzial hehehe :D i jak zwykle wiemy wiecej niz wy :/ to smutne
-=Misiekmen=-
07-06-2007, 11:52
Jak bys chcial wiedziec gadal Z Widakeyem ostatnio i wszystko mu powiedzial hehehe :D i jak zwykle wiemy wiecej niz wy :/ to smutne
Gówno wiesz, jak zwykle
Powiedz mi czemu sadzisz ze wiesz wiecej niz my skoro niewiesz otym ze emzy z nami gadal i nam wsio powiedzial co go gryzlo i mu przeszkadzalo. Pare razy byla juz taka akcja ze o sytuacji zwaszej strony wiedzielismy wiecej niz wy.
Moze Gaura nielubi kazadum i niemowi wam wszystkiego ?
Tak jak wy nielubiecie Aow ?
Moze i mi Johnny niemowi wszytkiego ale wiem ze mowi mi wystarczajaco duzo zeby mu zaufac.
Latim3rid
07-06-2007, 12:10
Omfg....!!
-=Misiekmen=-
07-06-2007, 14:45
Powiedz mi czemu sadzisz ze wiesz wiecej niz my skoro niewiesz otym ze emzy z nami gadal i nam wsio powiedzial co go gryzlo i mu przeszkadzalo. Pare razy byla juz taka akcja ze o sytuacji zwaszej strony wiedzielismy wiecej niz wy.
Moze Gaura nielubi kazadum i niemowi wam wszystkiego ?
Tak jak wy nielubiecie Aow ?
Moze i mi Johnny niemowi wszytkiego ale wiem ze mowi mi wystarczajaco duzo zeby mu zaufac.
Zanim się wypłacił, Emzy przedyskutował to z nami.
Zwierzał się wam :O? ale fajnie i co pocieszyliście go? powiedzieliście, że będzie dobrze, zapewne.
Jak ty w ogóle możesz pierdolić takie bzdury, że wiecie więcej o nas niż my sami, zastanów się, co pomyślą o Tobie osoby czytające ten post, lmao.
Tak, Gaura nas nie lubi:( nic nam nie mówi :(
EiV było tak zdesperowane, że zaczęło rekrutować byle kogo (patrz. ancienty, seq, pawel) i co im to dało? jedynie fragi dla nas :)
Szczuru.pl
07-06-2007, 15:16
Oj misiu misiu... a myślałem już że inteligentniejszy z Ciebie chłopiec po ostatniej naszej rozmowie ; ( Emzy gadał ze mną 2 godziny i wiem dużo naprawdę misiu ; D Pozatem po Emre będzie Evorus potem next i next aż zabraknie wam vice by utrzymać gildie : P I wierz mi, że jakby było głosowanie to na bank bym głosował przecwko pawłowi a nad seqiem bym sie głęboko zastanawiał : )
Kozi_the_pall
07-06-2007, 17:07
ehh, ja tam nie wiem duzo, ale tyle co wiem wystarcza zebym mogl krotko sie wypowiedziec na temat wyplacenia sie Emzyego:
za bardzo panowie z Kaza sie podporzadkowali Gaurze lub Evorusowi(chociaz mysle ze i Evo jest podporzadkowany Gaurze) i wykluczyli przez to z wojny jedna z ikon tytani bo Emzy sam z siebie napewno by sie nie wyplacil
pozdrawiam
emzy z nami na ventrilo nie byl od dobrych paru miesiecy z powodow, ktore dla was i tak nie beda znane, wiec odpuscie sobie szukanie sensacji i przechwalanie sie na wzajem kto wie wiecej.
Jez17Psk
07-06-2007, 20:51
Heh jeszcze tylko brakuje aby Gaura zapłacił EiV i wycofał się z wojny hsushauhashshau :p:p:p śmiesznie by było xDD
Miałem się już nie udzielać na tym forum bo poziom dyskusji jest wybitnie zaniżany ostatnio, ale w sumie... to najpierw zaległe sprawy:
@Seq
To Czekal podszedł do mnie, nie ja do Czekala. I nie kozakuj tak bo jeszcze nikogo nie zabiłeś na tej wojnie, a padłeś już kolejny raz ;)
I sprawy aktualne:
@Szczuru
Gdybyś miał prawo do głosowania to EiV już dawno by gryzło trawę, i póki co może lepiej zostaw dowodzenie i wybieranie swoim leaderom. Na szczęście ciągle nie znaczysz na tej wojnie więcej odemnie, a ja znaczę bardzo niewiele, więc resztę sobie sam dopisz (bez urazy)
@Misiek
Nie wiem czy robisz to dla przekory, zabawy czy też żartu, ale gadanie z nimi mija się z sensem, nie sądzisz? Przecież oni I TAK WIEDZĄ WIĘCEJ OD CIEBIE, nawet o Tobie..
@Bolter
Tak, masz rację, jak zawsze wiecie więcej od nas. Pokornie błagam o możliwość pokłonu w celebracji Twej chwały i proszę o zaszczyt wypolerowania Ci butów! O ostojo mądrości! Alfo i Omego!...
Żebyś się tak kiedyś udławił tą swoją pychą.
Nie mowie ze jestem niewiadomo kim i wiem niewiadomo ile wiedzialem poprostu o rzeczach ktorych wam niepowiedzieli wasi przwodcy no poprostu sprawy w tej wojnie zmieniaja sie szybko i nawet ja wielu rzeczy jeszcze niewiem niechodzi oto by czuc sie lepszym lecz by powiedziec wam otym ze tez niewiecie wszystkiego no poprostu.
@ Misiek Sram na to co powiedza i pomysla inni o tym poscie przejmujesz sie tym to znaczy ze niedorosles ^^
A jesli chodzi o rekrutacje to ze mnie zrekrutowali to niebyl akt desperacji(przynajmniej z ich strony mzoe z mojej bo niemialem wyjscia a placic wam niebede) i przynajmniej nie dalem fraga jak ty( do tej pory) ^^ na Openie i czujesz sie mocniejszy? Powiesz mi ze zrobiles w tej wojnie wiecej niz ja? (mzoe ale niewiele wiecej) byles an kazdym spotkaniu latales na openie 90 knightem i dlatego sie czujesz lepszy? niesadze bo nadal mozesz gowno zrobic a nawet mniej niz ja ze tak powiem.
(Przypomne akcje z przed paru tyg a nawet miechow "misiekmen sie wychwalal a potem wybiegl na openie i zpadl na 4 sd? 5 ? pwoiedzmy i co na forum sie dzialo BOterzy Boterzy !! Szkoda ze wy jestescie swieci i nieuzywacie botow ^^)
A ja i tak tez w sumie malo moge ale wiem 1 ze przynajmniej ludzie z Eiv szanuja moje zdanie. ( a po waszych postach twierdze ze macie malo do gadania w tym aliance all podpozadkowani Gaurze co on powie to robicie pewnie 0 sprzeciwu)
Miałem się już nie udzielać na tym forum bo poziom dyskusji jest wybitnie zaniżany ostatnio, ale w sumie... to najpierw zaległe sprawy:
@Seq
To Czekal podszedł do mnie, nie ja do Czekala. I nie kozakuj tak bo jeszcze nikogo nie zabiłeś na tej wojnie, a padłeś już kolejny raz ;)
I sprawy aktualne:
@Szczuru
Gdybyś miał prawo do głosowania to EiV już dawno by gryzło trawę, i póki co może lepiej zostaw dowodzenie i wybieranie swoim leaderom. Na szczęście ciągle nie znaczysz na tej wojnie więcej odemnie, a ja znaczę bardzo niewiele, więc resztę sobie sam dopisz (bez urazy)
@Misiek
Nie wiem czy robisz to dla przekory, zabawy czy też żartu, ale gadanie z nimi mija się z sensem, nie sądzisz? Przecież oni I TAK WIEDZĄ WIĘCEJ OD CIEBIE, nawet o Tobie..
@Bolter
Tak, masz rację, jak zawsze wiecie więcej od nas. Pokornie błagam o możliwość pokłonu w celebracji Twej chwały i proszę o zaszczyt wypolerowania Ci butów! O ostojo mądrości! Alfo i Omego!...
Żebyś się tak kiedyś udławił tą swoją pychą.
A co do ciebie nieczuje do ciebie urazy ale fakt jest taki gdyby szczuru znaczyl tyle co ty to by niebyl w Eiv tylko pobocznym typem ktory od czasu do czasu pomoze kogos bloknac i zabic.(1 slowem popychadlem badz waflem)
Nienapisalem ze wiem wiecej o misiek menie niz on sam o sobie tylko o sytuacji uwas w aliance pozdro:*
Szczuru.pl
08-06-2007, 00:58
A co do ciebie nieczuje do ciebie urazy ale fakt jest taki gdyby szczuru znaczyl tyle co ty to by niebyl w Eiv tylko pobocznym typem ktory od czasu do czasu pomoze kogos bloknac i zabic.(1 slowem popychadlem badz waflem)
Kiko bro :**** a Callastus sro !!!! :D:D:D:D
A zeby zapobiec spamowi na moj temat powiem tyle Eiv poradzilo by sobie bezemnie i reszty polakow ale co wy byscie w tej wojnie zrobili bez UNitu >?
Sam unit z Aow razem Walczyli by tak jak do tej pory tyle ze bez openow a wy bez unitu moglibyscie PRZYSLOWIOWE
OB i nic wiecej.
(to komentarz na temat waszej pro game pvp i tego co sie dzialo w poprzednich wojnach)
(a partyzanci rozgromieni na openie to 2 comment na ten temat[koniec przechwalek jacy wy jestescie pro na swoich nobach powiem ze 30 lv kazdy umie zabic 70 pale m a jak co do czego macie baty :< to niepoto by was wnerwic stwierdzam fakty).
Jak macie mi cisnac stancie przed lustr4em wyzyjcie sie i napiszcie cos besz wyzwisk,sarkazmow i aluzji na moj temat.
Kolos from rodos
08-06-2007, 01:54
@bolter
Weź człowieku wyjazd z tąd bo mówisz dużo a robisz... nic. Wypowiadasz sie na temat partyzantów, a padł byś jak szmata.
Btw nie uciekaj z Polskiego więcej bo twoich wypocin sie czytać nie da
No nno niewiem Dajcie mi 70 pala i wezcie do partyzantow ja chce wam pomoc :'( Proszeeee
Skad wiesz moze niepadl bym jak szmata masz na to jakies dowody?
niemozesz mnie ocenic niewidzac mnie w akcji wiec grzecznie mowiac stul pysk an temat mojego pvp ja wasze widzialem i z tego co widze niejest tak bajecznie jak pisaliscie na forum.(nieczuje sie lepszy badz jednak to moja reposta na temat twojego bez sensownego posta ktory proboje mnie obrazic)
A co do polskiego boze czlowieku czujesz sie lepszy to niepisz tutaj :< a to co ja pisze niemusisz czytac.
@Ader:
Ty za to masz mnóstwo fragów prawda? Przypomne ci ze Dimitri padl jak ciota odemnie i galadorma uzywajac 5 sd i 1 fe. Pozdro600
Czy wy rozumiecie ten temat na forum? bo jakos nie widze tutaj oprocz plytkiej rozmowy nic na temat wojny.. albo nie piszcie nic, albo komentujcie wojne a porachunki i madrosci ktore sa gowno warte zostawcie na rozmowe przy kawie itd
Kiko wiesz czemu sie wyplacil i co teraz wszyscy musza wiedziec jaki ty jestes wspanialy bo wiesz? bez sens, naucz sie wiedziec i milczec, wykorzystasz swoja " wiedze " w odpowiedniej chwili.
(to komentarz na temat waszej pro game pvp i tego co sie dzialo w poprzednich wojnach)
(a partyzanci rozgromieni na openie to 2 comment na ten temat[koniec przechwalek jacy wy jestescie pro na swoich nobach powiem ze 30 lv kazdy umie zabic 70 pale m a jak co do czego macie baty :< to niepoto by was wnerwic stwierdzam fakty).
kolejny idiota ktory mysli ze fragi sa licznikiem pvp... gdybys byl 20+ vs 6 do tego bez knightow fratena i lochkarta przeciwko 15 msow to bys nie padl? nawet z najwiekszym pvp nie udalo by nam sie nic. obeszli nas z 2 stron. cortezy postepuja tak samo jak Eiv desperacko szukaja pomocnikow.. tylko ze jak zwykle wybieraja noobow typu mefisto czy liryczny.... liryczny znowu padniesz :D pozdro
-=Misiekmen=-
08-06-2007, 11:20
Czy wy rozumiecie ten temat na forum? bo jakos nie widze tutaj oprocz plytkiej rozmowy nic na temat wojny.. albo nie piszcie nic, albo komentujcie wojne a porachunki i madrosci ktore sa gowno warte zostawcie na rozmowe przy kawie itd
Kiko wiesz czemu sie wyplacil i co teraz wszyscy musza wiedziec jaki ty jestes wspanialy bo wiesz? bez sens, naucz sie wiedziec i milczec, wykorzystasz swoja " wiedze " w odpowiedniej chwili.
Zaczynam zmieniać o Tobie zdanie, Morita.
-=Misiekmen=-
08-06-2007, 11:26
Nie mowie ze jestem niewiadomo kim i wiem niewiadomo ile wiedzialem poprostu o rzeczach ktorych wam niepowiedzieli wasi przwodcy no poprostu sprawy w tej wojnie zmieniaja sie szybko i nawet ja wielu rzeczy jeszcze niewiem niechodzi oto by czuc sie lepszym lecz by powiedziec wam otym ze tez niewiecie wszystkiego no poprostu.
@ Misiek Sram na to co powiedza i pomysla inni o tym poscie przejmujesz sie tym to znaczy ze niedorosles ^^
A jesli chodzi o rekrutacje to ze mnie zrekrutowali to niebyl akt desperacji(przynajmniej z ich strony mzoe z mojej bo niemialem wyjscia a placic wam niebede) i przynajmniej nie dalem fraga jak ty( do tej pory) ^^ na Openie i czujesz sie mocniejszy? Powiesz mi ze zrobiles w tej wojnie wiecej niz ja? (mzoe ale niewiele wiecej) byles an kazdym spotkaniu latales na openie 90 knightem i dlatego sie czujesz lepszy? niesadze bo nadal mozesz gowno zrobic a nawet mniej niz ja ze tak powiem.
(Przypomne akcje z przed paru tyg a nawet miechow "misiekmen sie wychwalal a potem wybiegl na openie i zpadl na 4 sd? 5 ? pwoiedzmy i co na forum sie dzialo BOterzy Boterzy !! Szkoda ze wy jestescie swieci i nieuzywacie botow ^^)
A ja i tak tez w sumie malo moge ale wiem 1 ze przynajmniej ludzie z Eiv szanuja moje zdanie. ( a po waszych postach twierdze ze macie malo do gadania w tym aliance all podpozadkowani Gaurze co on powie to robicie pewnie 0 sprzeciwu)
Na openie na którym Cię zabrakło :O
Zaczynam zmieniać o Tobie zdanie, Morita.
A wiesz, że ja też? Serio, szacunek..
@Seq
Dobrze wiesz, że jako knight niewiele mogę zrobić ;)
Co prawda nie liczę na cud, ale może po update przynajmniej pvp przywrócą, bo hotkeyowane sd + manafluidowanie się w biegu i tego typu cudeńka zwyczajnie zabiły knighta w walkach pvp. Może wkrótce knighty znów coś będą znaczyć...
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy w czasie długiego weekenduuuu! =D
A wiesz, że ja też? Serio, szacunek..
@Seq
Dobrze wiesz, że jako knight niewiele mogę zrobić ;)
Co prawda nie liczę na cud, ale może po update przynajmniej pvp przywrócą, bo hotkeyowane sd + manafluidowanie się w biegu i tego typu cudeńka zwyczajnie zabiły knighta w walkach pvp. Może wkrótce knighty znów coś będą znaczyć...
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy w czasie długiego weekenduuuu! =D
No i znowu boterzy zyskali by ogromna przewage nad zwyklymi graczami. Niech juz jesli chodzi o hotkeye pozostanie tak jak jest.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.