Pokaż pełną wersje : Eiv vs Aliance
Stron :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
Master Vilum
20-08-2007, 00:30
Podaj nicki tych 15 latków.
A tak poza tym to ja nie mam nic do Viluma -.-
=*****
No ba xD
Check_yourself
20-08-2007, 00:57
Podaj nicki tych 15 latków.
A tak poza tym to ja nie mam nic do Viluma -.-
Chłopcze ja Viluma szanuje. A ty przemądrzały strasznie jesteś. :baby:
Made by Check_yourself. ^^
Bronię swoich racji.
Check_yourself
20-08-2007, 01:12
Bronię swoich racji.
Zachowujesz sie trochę jakbyś pozjadał wszystkie rozumy to ze jesteś Tutorem czy tam z rodziny The Brood nie znaczy ze jesteś jakiś Elo pozytywny.
Zachowujesz sie trochę jakbyś pozjadał wszystkie rozumy to ze jesteś Tutorem czy tam z rodziny The Brood nie znaczy ze jesteś jakiś Elo pozytywny.
Gówno mnie Twoje zdanie obchodzi. Nic tylko pier*olisz głupoty...
Check_yourself
20-08-2007, 01:18
Gówno mnie Twoje zdanie obchodzi. Nic tylko pier*olisz głupoty...
To ty sie wozisz jak Pan . Nie udzielaj sie gdzie Twoje zdanie nie powinno widnieć a i wiedz ze mało kogo interesuje
@czek
Teraz udowodniłeś swój idiotyzm. Wpier*alasz się do mojej dyskusji, na mój temat, i jeszcze śmiesz pierdolić takie smuty...
Check_yourself
20-08-2007, 01:25
@czek
Teraz udowodniłeś swój idiotyzm. Wpier*alasz się do mojej dyskusji, na mój temat, i jeszcze śmiesz pierdolić takie smuty...
Czek to ty mi możesz dopiero wysłać xD hahahahaahha
Czek to ty mi możesz dopiero wysłać xD hahahahaahha
To był niezmiernie zabawny żart.
Master Vilum
20-08-2007, 01:28
Dzieki:)
PS: Kim jesteś? :)
Check_yourself
20-08-2007, 01:31
Dzieki:)
PS: Kim jesteś? :)
Trudno powiedzieć :) każde imię jest dobre :) Tylko ludzie na Titani są źli :(
Master Vilum
20-08-2007, 01:32
Trudno powiedzieć :) każde imię jest dobre :) Tylko ludzie na Titani są źli :(
Spoxik ale i tak dalej nie wiem kim jesteś
Check_yourself
20-08-2007, 01:35
Spoxik ale i tak dalej nie wiem kim jesteś
Zapewne sie nie dowiesz :) Bez urazy oczywiście ale tak jest good jak jest :) Nic do Ciebie nie mam :) Tylko Vilumek nie nagrab sobie xD :baby:
Moze nowy temat: "Oven vs Aliance" ?
Tylko ludzie na Titani są źli :(
Którzy? ;>
saperowa-psk
20-08-2007, 13:46
Przykro mi; 150k Dark Erakir/Venore. lub siedz w pz / zbieraj ekipe ;>
Przykro Ci? Hah mi też :D ale ten dark ~wyzywał mnie od kurwy to nie wiem co byś zrobił na moim miejscu ... chyba, że sobie pozwalasz na to żeby Cię ktoś wyzywał ... ;]
I co mam 150k paymentu?
A jak nie zapłacę ( bo na pewno nie zapłacę ) To u kogo jestem HUNTED :) ?
Wyzwał mnie to padł ... Ja padłam za nic i jakoś nikt mi nie oddał 150k hah także sobie możecie po marzyć...
-.^
Lockhart
20-08-2007, 14:41
Przykro Ci? Hah mi też :D ale ten dark ~wyzywał mnie od kurwy to nie wiem co byś zrobił na moim miejscu ... chyba, że sobie pozwalasz na to żeby Cię ktoś wyzywał ... ;]
I co mam 150k paymentu?
A jak nie zapłacę ( bo na pewno nie zapłacę ) To u kogo jestem HUNTED :) ?
Wyzwał mnie to padł ... Ja padłam za nic i jakoś nikt mi nie oddał 150k hah także sobie możecie po marzyć...
-.^
pozdro dla ciebie uuuuu Osiedlowa piękność. dedykuje ci ten kawalek :) (Chada i Pih-Osiedlowa piękność ft.pyskaty s*****el)
wsyztsko co moge powiedziec na ten temat zawarte jest w tej piosence pozdro xD uuuuuu
saperowa-psk
20-08-2007, 15:17
@ Sir Lockhart
Nie wiem w jaki sposób miałam odebrać tego posta ^^ up
(...)
Słyszałam, że wybierasz się do nas do Pieńska?
Pozdro :)
Check_yourself
20-08-2007, 15:46
Którzy? ;>
No WY wielkie imperium !!! GIldia Oven hahahaha a prawda jest taka ze jak juz mie nieliscie kogo zabijac zaczeliscie przyjaciol, tylko patrzec jak zaczniecie sie wybijac pomiedzy soba :) A wasze wielkie PVP jest olsniewajace szkoda tylko ze
połowe rzeczy robi za was NG. Scroppy taki master PVP gada wiecej niz mozna a jak juz ktos powiedzial gówno robi :) a jego PVP jak jest tak wielkie jak jego lista deadow to GL FOR YOU MASTER PVP :)
Lockhart
20-08-2007, 16:24
@ Sir Lockhart
Nie wiem w jaki sposób miałam odebrać tego posta ^^ up
(...)
Słyszałam, że wybierasz się do nas do Pieńska?
Pozdro :)
niom jesli wszytsko pojdzie ok to bede w sobote wieczorkiem albo w niedziele :P a jesli nie to 4 dni pozniej bo jade do niemiec do znajomych na 4 dni wlasnie :P
pozdro posluchaj utworu to wszytsko bedzie jasne ;d
Master Vilum
20-08-2007, 16:26
No WY wielkie imperium !!! GIldia Oven hahahaha a prawda jest taka ze jak juz mie nieliscie kogo zabijac zaczeliscie przyjaciol, tylko patrzec jak zaczniecie sie wybijac pomiedzy soba :) A wasze wielkie PVP jest olsniewajace szkoda tylko ze
połowe rzeczy robi za was NG. Scroppy taki master PVP gada wiecej niz mozna a jak juz ktos powiedzial gówno obi :) a jego PVP jak jest tak wielkie jak jego lista deadow to GL FOR YOU MASTER PVP :)
Wreście ktoś powiedział cała prawde o Oven^.-;(
saperowa-psk
20-08-2007, 16:32
niom jesli wszytsko pojdzie ok to bede w sobote wieczorkiem albo w niedziele :P a jesli nie to 4 dni pozniej bo jade do niemiec do znajomych na 4 dni wlasnie :P
pozdro posluchaj utworu to wszytsko bedzie jasne ;d
Aha ;] Nom znam to ...
Check_yourself
20-08-2007, 16:49
Wreście ktoś powiedział cała prawde o Oven^.-;(
Dziękuje Vilum za uznanie :) Chociaż jedna osoba co mnie popiera:) Bo znając TGK team posypie sie dużo komentarzy przeciwko mojej tezie.
Ludzie którzy zabijają przyjaciół a potem tego żałują hmmm... albo teraz chcą zachować twarz albo porostu maja zachwiania własnej osobowość.
Lockhart
20-08-2007, 16:50
Aha ;] Nom znam to ...
proste :p a moge sie dowiedziec czemu bilas mustaka ?
saperowa-psk
20-08-2007, 17:00
proste :p a moge sie dowiedziec czemu bilas mustaka ?
Mustaka? Czyli tego Darka taa?
Jak już mówiłam wyzwał mnie ...
Master Vilum
20-08-2007, 17:02
Dziękuje Vilum za uznanie :) Chociaż jedna osoba co mnie popiera:) Bo znając TGK team posypie sie dużo komentarzy przeciwko mojej tezie.
Ludzie którzy zabijają przyjaciół a potem tego żałują hmmm... albo teraz chcą zachować twarz albo porostu maja zachwiania własnej osobowość.
Gdybym przejmował się tym co oni piszą cały czas to bym zwariował^.- Więc poprostu się nie przejmuj :-)
Lockhart
20-08-2007, 17:16
Mustaka? Czyli tego Darka taa?
Jak już mówiłam wyzwał mnie ...
mustak to mustak na scarabach go zabiliscie
Z autopsji?
Jak nie wiesz to to jest pocisk na ciebie.
/Pozdro
"super suka super dziwka" xD
Edit:
Lockhart myslisz ze poszla by na 4 baty?
a Ty jak myslisz ?:D
saperowa-psk
20-08-2007, 17:20
Z autopsji?
Jak nie wiesz to to jest pocisk na ciebie.
/Pozdro
"super suka super dziwka" xD
Edit:
Lockhart myslisz ze poszla by na 4 baty?
Nie znasz mnie a mnie wyzywasz... żal mi ciebie...
"Jak nie wiesz to się dowiedz, pierw pomyśl potem powiedz ..."
Lockhart hah przyjedź do nas przywitamy Cie pięknie hahahah
bb
Lockhart
20-08-2007, 17:21
Nie znasz mnie a mnie wyzywasz... żal mi ciebie...
"Jak nie wiesz to się dowiedz, pierw pomyśl potem powiedz ..."
bb
daj fotke wtedy stwierdzimy co i jak xD uuuuuuuuuuu osiedlowa piękność xd pozdro :D
Check_yourself
20-08-2007, 17:28
daj fotke wtedy stwierdzimy co i jak xD uuuuuuuuuuu osiedlowa piękność xd pozdro :D
Nie warto oglądać jak chcesz jeszcze ozywać kompa xD
Jak pęknie to tylko raz hahahahahahahhahaha
Lockhart
20-08-2007, 17:32
Nie warto oglądać jak chcesz jeszcze ozywać kompa xD
Jak pęknie to tylko raz hahahahahahahhahaha
proste :> put my up put me down ... jaja czyli na 4 baty by nie poszla mowisz ?:D
http://img523.imageshack.us/img523/7926/omgsy0.jpg
Pozdro lady! _/
Check_yourself
20-08-2007, 17:41
Gdybym przejmował się tym co oni piszą cały czas to bym zwariował^.- Więc poprostu się nie przejmuj :-)
Ja sie nie przejmuje. Kozakiem to być łatwo ale tylko być w " być " xD
Lockhart
20-08-2007, 17:45
Pozdro lady! _/
no to sie zabawie cos czuje :D przeejedziemy Cie piekna nawet na czerwonym xD
Check_yourself
20-08-2007, 17:45
Pozdro lady! _/
Mowiłem zęby nie oglądać ? xD
No wiec komu pękł monitor szczerze.
Lockhart
20-08-2007, 17:47
Mowiłem zęby nie oglądać ? xD
No wiec komu pękł monitor szczerze.
czlowieku ja sie czuje jak na viagrze xD
Check_yourself
20-08-2007, 17:49
Dobra niech wam będzie ... 4 baty to za mało ...
Skrzatorr
20-08-2007, 19:26
Nie żebym bronił Saperowej czy cuś. Ale kurwa Lockhart dredziażu zajebany. Człowieku spójż na siebie potem oceniaj innych, wyobrażam sobie co tobie świeżynki mówią. Zajebany metal z dredami.
połowe rzeczy robi za was NG. Scroppy taki master PVP gada wiecej niz mozna a jak juz ktos powiedzial gówno robi :) a jego PVP jak jest tak wielkie jak jego lista deadow to GL FOR YOU MASTER PVP :)
Hahha a ty wielki panie tajemniczy nieznajomy, boisz sie dac swoj nick bo dobrze wiesz ze czekalby juz na ciebie piecyk ;>
@Lockhar i reszta ktorzy jada Saperowej
Zal mi was, naprawde. Nie bede komentowal wypoweidzi NIEKTÓRYCH osób bo nie mam zamiaru byc niemily. I te teksty w stylu "na 4 baty"; potem robicie z siebie kurwa wielkich mędrcow, 'tgk dzieciaki' itd. Banda zjebow i to wszystko.
I zamknac mordy - skoro jestesmy tacy chujowi, to zapraszam do wjony / nie ukrywania się.
Lockhart
20-08-2007, 19:50
Hahha a ty wielki panie tajemniczy nieznajomy, boisz sie dac swoj nick bo dobrze wiesz ze czekalby juz na ciebie piecyk ;>
Zal mi was, naprawde. Nie bede komentowal wypoweidzi NIEKTÓRYCH osób bo nie mam zamiaru byc niemily. I te teksty w stylu "na 4 baty"; potem robicie z siebie kurwa wielkich mędrcow, 'tgk dzieciaki' itd. Banda zjebow i to wszystko.
I zamknac mordy - skoro jestesmy tacy chujowi, to zapraszam do wjony / nie ukrywania się.
ale ja absolutnie nikogo nie jade poprostu cytuje teksty z piosenki (Chada i Pih-Osiedlowa piękność ft.pyskaty s*****el)
a teraz cos dla was :D .. " to targówek alkocholowa sekcja .." .. xD pozdro :)
ktos mowil ze jestescie hujowi ? ja mam to serdniecznie w dupie :P jak mi sie zechce ( w co wątpie ) albo jak mnie ktos wezmie ( w co tez wątpie ) to sobie dolacze do jakies gildi ;P ktora jest w wojnie :D ALE CHLOPAKI TO JEST TYLKO JAKAS JAKAS POPIERDOLONA GIERKA W KTOREJ SMIGASZ SMIESZNYM LUDKIEM :p ale w sumie jak ktos jest ciota w tibi to prawdopodobnie jest tez ciota na rl proste :> pozdro for both side
Check_yourself
20-08-2007, 21:24
Lubie byś tajemiczy :)
Ten wasz śmieszny piecyk to jest taki jak z koziej dupy trąba.
Wasz piecyk raczej ognisko które przygasa czekałoby mnie za mówienie prawdy za która wasz autorytet maleje. A ja mam jeszcze duzo w zanadrzu ...
Oj oj na wszystkich pokojeli :)
Strzeżcie sie bo sami będziecie podniecać płomienie i poszczać sie z dymem.
Kolos from rodos
20-08-2007, 23:10
off topic: http://img523.imageshack.us/img523/7926/omgsy0.jpg
Pozdro lady! _/
tibijskie 13-stki rox!
Nie żebym bronił Saperowej czy cuś. Ale kurwa Lockhart dredziażu zajebany. Człowieku spójż na siebie potem oceniaj innych, wyobrażam sobie co tobie świeżynki mówią. Zajebany metal z dredami.
a wiesz , ja wyobrażam sobie co o tobie mówią, kozak przez kabel i ciota z kompleksami ;s hail real life!
ps lockhart ma cie na strzala, i pewnie jakby doszlo do spotkania to bys milczal i nie pierdolil nic o dredach
Skrzatorr
21-08-2007, 01:26
a wiesz , ja wyobrażam sobie co o tobie mówią, kozak przez kabel i ciota z kompleksami ;s hail real life!
ps lockhart ma cie na strzala, i pewnie jakby doszlo do spotkania to bys milczal i nie pierdolil nic o dredach
Wiesz nie należe do ludzi mocnych w gembie dlatego zamknij morde bież moja torbe i wyrabiaj norme ziam.
Lockhart
21-08-2007, 01:58
Oryginalnie napisane przez Skrzatorr t
PROSTE. nie lubie sie bic ale kogos z takimi poglądami jak twoje Skrzacie wzial bym przysłowiowo na glany chociaz takowych nie posiadam. Co ty pedale ze szlugą wogole mowisz ? Myslisz ze jak palisz sobie papieroska to jestes kozak? To ja Ci powiem ze nim nie jestes chociaz nawet sie nie znam bo jak ktos sie chwali ze pali "papierosy" to jest poprostu zalosny. Sory Bolter wiem ze masz racje zeby nie mieszac tibi do rl zycie tylko zeby sobie z wrogami z gierki piwo wypic i sie spotkac normalnie gadac wiem ze to prawda ALE KURWA JAK WIDZE TAKIEGO PEDALA (ze szlugą ofc) to jemu sie chyba tlyko wpierdol nalezy. Mialem nie jechac do warszawy ale chyba kurwa pojade bo takich ludzi trzeba poprostu tępic jak chwasty
nic wiecej nie mam do dodania
Kolos from rodos
21-08-2007, 10:13
Wiesz nie należe do ludzi mocnych
i tu tkwi twój problem, bo nie znasz , nawet nie widziałeś lockharta na rl, a pierdolisz jakies teksty o jego fryzurze... Na takich jak ty mówi sie że masz kompleksy..
@up
Zdjęcia widział to wie co gada.
Skrzatorr
21-08-2007, 10:25
PROSTE. nie lubie sie bic ale kogos z takimi poglądami jak twoje Skrzacie wzial bym przysłowiowo na glany chociaz takowych nie posiadam. Co ty pedale ze szlugą wogole mowisz ? Myslisz ze jak palisz sobie papieroska to jestes kozak? To ja Ci powiem ze nim nie jestes chociaz nawet sie nie znam bo jak ktos sie chwali ze pali "papierosy" to jest poprostu zalosny. Sory Bolter wiem ze masz racje zeby nie mieszac tibi do rl zycie tylko zeby sobie z wrogami z gierki piwo wypic i sie spotkac normalnie gadac wiem ze to prawda ALE KURWA JAK WIDZE TAKIEGO PEDALA (ze szlugą ofc) to jemu sie chyba tlyko wpierdol nalezy. Mialem nie jechac do warszawy ale chyba kurwa pojade bo takich ludzi trzeba poprostu tępic jak chwasty
nic wiecej nie mam do dodania
Zdjęcią ze szlugami mam bo trudno mnie znaleźć bez. Nie zgrywam kozaka bo pale jak ty to twierdzisz ale z chęcią bym cie roznióśł.
Kolos from rodos
21-08-2007, 10:35
@up
No i po zdjęciu stwierdził że każdy "dredowiec"(?) jest ciotą , nie myje włosów? lol
Zdjęcią ze szlugami mam bo trudno mnie znaleźć bez. Nie zgrywam kozaka bo pale jak ty to twierdzisz ale z chęcią bym cie roznióśł.
hauhahuhasauhasas n/c
a jakbyś nie zgrywał kozaka to nie byłoby tu 90% twoich dennych postów.
No i po zdjęciu stwierdził że każdy "dredowiec"(?) jest ciotą , nie myje włosów? lol
Czasami wystarczy spojrzec na zdjęcie i wystarczy:P
Ludzie, wyluzujcie kurwa. To jest temat o Tibii, a nie o na*****aniu się w rl. Umówcie się na browca i na spokojnie sobie pogadajcie...
Lockhart
21-08-2007, 11:46
Ludzie, wyluzujcie kurwa. To jest temat o Tibii, a nie o na*****aniu się w rl. Umówcie się na browca i na spokojnie sobie pogadajcie...
Nie. Na browca mogłbym sie umowic z Tobą z Torpedem z bolterem z seqiem ale nie z takim zakompleksionym gówniarzem ktory mysli ze by mnie najebal tlyko dla tego ze mam dredy stary ja z takimi osobami nie chodze na browara ja takich ludzi leje w pizde bo tylko na to zasluguja.
Master Vilum
21-08-2007, 12:03
@up
No właśnie tu tkwi problem...nie widziałeś go na real... a na real zajebisty gość z niego więc nie pieprzcie głupot kto jest jaki na real bo wy napewno nie jesteście idealni
Master Vilum
21-08-2007, 12:10
Skoro Oven jest zalosny czemu na fragowal wiecej w 1 tydzien niz wy all w calej wojnie nieboja sie ubic 160 ek i niepatrza o WOJna przegramy amja was w dupie bo tak naprawde juz gowno mzoecie ^^
Ja koncze gre Bo dZis Musialem WYbrac Tibia /Dziewczyna i wybralem Dziewczyne wiec Pozdro moze bede od czas do czasu online by zwami pogawedzic.
Weź ty sie koleś zdrowo pierdolnij głowe...tak wybrałeś dziewczyne odkąd napisałeś tego posta właśnie zacząłem cie obserwować i co? miałeś nie grać tzn mało i co widze? cał czas aktywny^.- więc naprawde nie pieprzcie głupot ...drugi Morita tyle gadał że matura itp itd a co było?..Kazdy o tym wie co było:baby:
Check_yourself
21-08-2007, 12:55
No i po zdjęciu stwierdził że każdy "dredowiec"(?) jest ciotą , nie myje włosów? lol.
Gówno prawda, myje sie włosy i założę sie ze on dba jeszcze bardziej o higene osobista niż wy. To tylko tak sie przyjęło ze metal punk i etc. sie nie myją niby mana długie włosy czy tam dredy to już flejtuchy. A to zależy od człowieka Jestem pewien ze taki sie myje częściej niż przeciętny człowiek. Krótkowłosy cwaniaczek w dzinsach przyciasnej koszulce z włoskami na żel. < to jest normalny obraz co ? Hahaha a założę sie ze często mu sie nie chce nawet iść dupska umyć.
Check_yourself
21-08-2007, 13:00
Kurwa Vilum morda psie bo mnei ty zaczynasz denerwowac huj wiesz naprawde a mowisz zaduzo pierw sie dokladnie zaopatrz w Info a potem mow bo tez pier.... glupoty jak siemasz !!
zal z toba gadac prosil cie ktos o komentarz ?
Forum to Forum komentować każdy może .
Master Vilum
21-08-2007, 13:00
Kurwa Vilum morda psie bo mnei ty zaczynasz denerwowac huj wiesz naprawde a mowisz zaduzo pierw sie dokladnie zaopatrz w Info a potem mow bo tez pier.... glupoty jak siemasz !!
zal z toba gadac prosil cie ktos o komentarz ?
No to najpierw zobacz co napisałeś troszkę wyżej i się zastanów^.- a o komentarz nie muszą mnie prosić:)
PATOLOGIA
Master Vilum
21-08-2007, 13:01
A co takim jestes ze wiesz ? ^^
Btw z tego co slyszalem jak ludzie maja dredy myje sie je zadziej i trudniej wiec tka jest przyjete ze niemyja wlosow.
Mylisz się:) są specjalne płyny do dredów :-) i się częsciej je myje niż zwykłe włosy haha
No ba akurat moj zawód sie przydał:)
Check_yourself
21-08-2007, 13:50
A co takim jestes ze wiesz ? ^^
Btw z tego co slyszalem jak ludzie maja dredy myje sie je zadziej i trudniej wiec tka jest przyjete ze niemyja wlosow.
Nawet jakbym był to nie jest powód żebyś obrazal kogoś kto słucha innej muzyki czy ma inna fryzurę
No właśnie tu tkwi problem...nie widziałeś go na real... a na real zajebisty gość z niego więc nie pieprzcie głupot kto jest jaki na real bo wy napewno nie jesteście idealni
Wiesz, zaczal Lockhart mowiac ze Skrzat jest dzieciakiem-pozerem bo ma zdjecie ze szlugiem
Skrzatorr
21-08-2007, 17:56
Pierw zdefiniuj mi slowo Patologia a potem go uzywaj
Patologia to ? Vilumie wszechwiedzacy?
Patologia to nauka zajmująca się ogółem zagadnień związanych z chorobami organizmów żywych. Zajmuje się badaniami przyczyn, mechanizmów (patogeneza) i skutków chorób. Odrębnym działem patologii jest patologia zwierząt. W miarę rozwoju tych badań powstały bardziej szczegółowe działy zajmujące się węższym zakresem zagadnień.
Vilum ma skończony drugi kierunek... MEDYCYNE!
Edit: Lockhart lejesz po piździe czy dostajesz po piździe?
Kolos from rodos
21-08-2007, 18:03
@up: taaa śmieszne
Wiesz, zaczal Lockhart mowiac ze Skrzat jest dzieciakiem-pozerem bo ma zdjecie ze szlugiem
lol, z tego co widziałem i czytałem, to skrzat chyba chciał być elo elo, i przy*******ał sie do rocka i dredów, np wtedy kiedy lockhart padł od ówczesnego EiV, na forum poleciał tekst typu "Dredowcy do pieca", poza tym robienie zdjęć z alkocholem i szlugami czy z huj tam czymś innym to jest pozerstwo.I nie mówie tutaj o zdjęciach z robionych z zaskoczenia
i nie pierdol.
Sylwester. Skrzat pali szluga. Ktoś robi fote. Pozerstwo w chuj, nie powiem..
# Dewiacja społeczna (Patologia społeczna), Norma
Dewiacja społeczna - odchylenie od reguł działania społecznego, postępowanie niezgodne z przyjętymi w społeczeństwie lub jego części normami lub wartościami.
Zwana jest również społeczną dezorganizacją, oznacza stan zakłócenia równowagi społecznej, czego przejawem jest osłabienie więzi społecznych, utrudnienia w realizacji pewnych wartości i potrzeb, zachwianie systemu norm, oraz nieskuteczność kontroli społecznej.
Według Roberta Mertona dewiację dzielimy na
* dewiacja funkcjonalna: czyn niezgodny z ogólnie przyjętymi normami.
* dewiacja normatywna: czyn niezgodny z ogólnie przyjętymi normami, którego dokonanie podlega negatywnej sankcji społecznej.
/To chyba mialo na celu slowa "Patologia" (Patologia spoleczna).
Swoja droga duzo znaczeń ma słowo patologia (np. patolog) :o
Lockhart
22-08-2007, 01:19
Patologia to nauka zajmująca się ogółem zagadnień związanych z chorobami organizmów żywych. Zajmuje się badaniami przyczyn, mechanizmów (patogeneza) i skutków chorób. Odrębnym działem patologii jest patologia zwierząt. W miarę rozwoju tych badań powstały bardziej szczegółowe działy zajmujące się węższym zakresem zagadnień.
Vilum ma skończony drugi kierunek... MEDYCYNE!
Edit: Lockhart lejesz po piździe czy dostajesz po piździe?
ZDECYDOWANIE LEJE W PIZDE TAKICH FRAJEROW JAK TY ;d proste :)
Mefisto.16.Psk
22-08-2007, 01:28
A co ma wspólnego czy gosc ma dredy czy jest łysy czy siwy jak sie tego czepiasz widocznie sam jestes inny to że Skrzat czepia się lockharta to widocznie ma z czyms problemy mysle ze z fiutem i uszami ale to niewazne. Pozdro dla wszystkich i dla szkoły fryzjerskiej viluma ;*
22-08-2007, 01:45
A co ma wspólnego czy gosc ma dredy czy jest łysy czy siwy jak sie tego czepiasz widocznie sam jestes inny to że Skrzat czepia się lockharta to widocznie ma z czyms problemy mysle ze z fiutem i uszami ale to niewazne. Pozdro dla wszystkich i dla szkoły fryzjerskiej viluma ;*
Kolos from rodos
22-08-2007, 09:03
(...)teraz mnie to irytuje jak jakiś "kozak" co wygląda jak cipa(...)
i nie irytuje cie skrzat? bo jakoś dziwnie pasuje do opisu.
Aha proponuje skończyć te kłótnie bo ja znam lockharta z rl, ty (wy) znacie skrzata z rl, i wiadomo że każdy będzie bronił swojego, a ani 1 ani 2 nie przyzna sie że mógłby dostać wpierdol, i nie powie tekstu typu " no faktycznie , najebałbyś mi" Więc skończmy bo będzie po temacie ;s
Kurwa to przyjedz i lej zobaczymy jak na tym wyjdziesz skoro twierdzisz ze jest frajerem przyjedz i sie z nim zmierz 1 vs 1 jestem pewien ze po pizdzie to ty dostaniesz potem nasra ci na klate i wyśle paczka z powrotem na te twoje zadupie z podpisem "ostrożnie nie rzucać frajer z gównem na klacie"
Sory ale musiałem bo denerwuje mnie takie gadanie jak jest frajerem i bys go najebał to wpadnij i to zrób.
A jeśli będziecie sie odnosić do moich postów tak zmądrzałem i teraz mnie to irytuje jak jakiś "kozak" co wygląda jak cipa i który nie dokońca cos potrafi w tej kwestii wypisuje ze takich frajerów leje po pizdzie.
A jeśli bym miał możliwość wpadniecie do paru osób zrobił bym to nie dokońca by się lać ale by pokazać ze tez nie są wcale kozaki.
Bolter! Ja zawsze wiedzialem ze Ty jestes kurwa malo inteligentny :>
Jakby On tam przyjechal to byscie go zajebali w 10 tak jak pierwsze lepsze skejtuchy z tgk.
P.S Jak chcecie zeby Bolterek dal wam kase to piszcie "tgk rulez, plz **gp"
Wtedy napewno wam da <3 <3
Lockhart
22-08-2007, 14:14
Kurwa to przyjedz i lej zobaczymy jak na tym wyjdziesz skoro twierdzisz ze jest frajerem przyjedz i sie z nim zmierz 1 vs 1 jestem pewien ze po pizdzie to ty dostaniesz potem nasra ci na klate i wyśle paczka z powrotem na te twoje zadupie z podpisem "ostrożnie nie rzucać frajer z gównem na klacie"
Sory ale musiałem bo denerwuje mnie takie gadanie jak jest frajerem i bys go najebał to wpadnij i to zrób.
A jeśli będziecie sie odnosić do moich postów tak zmądrzałem i teraz mnie to irytuje jak jakiś "kozak" co wygląda jak cipa i który nie dokońca cos potrafi w tej kwestii wypisuje ze takich frajerów leje po pizdzie.
A jeśli bym miał możliwość wpadniecie do paru osób zrobił bym to nie dokońca by się lać ale by pokazać ze tez nie są wcale kozaki.
0 lipy chwila czasu bedzie to napewno wpadne a i jeszcze dodam ze ja na skrzata nie wypisywalem takich frajerskich tekstow " metale i dredziaze do pieca" do jest starsznie zalosne i tylko to mnie w*****lo.. osadzanie kto jaki jest po wlasach on woogle nie wie jakiej ja nuty slucham lolz zalosne takich to naprawde tlyko sie powinno lac
Lockhart
22-08-2007, 20:06
ja pierdoel nastepny noob z Vilum paczka? wes pan zrob normalne kotno podpisz sie kim jestes i gadaj.
Skejcikow z Tgk przyjedz cwaniaczku jak amsz kompleksy ze sraniem w gacie i cie nauczymy coto zycie a nie bedziesz ans od skejtow wyzywac.
i jak jestes noobkiem ktory daje chajs komus kto mu lize dupe to widac gnebia cie an podworku.
przyjade zoabcyzmy najebie frajera ( przynajmniej sie postaram) do reszty nic nie mam. lol jak sie wtrącą to i ktos sie z mojej strony wtrąci proste. przeciesz sam nie jade :>
Mefisto.16.Psk
22-08-2007, 20:43
Powiem tak od kad czytam to forum zawsze ale to kurwa zawsze ktos gada a Ci przyjada to wpierdol a ten wpierdol a nastepny tez wpierdol. No ja Cie pierdole no ile mozna czy wy naprawde poruwnujecie zycie z rl do tibi? To jest przegiecie pały. Najelpeij to wpasc na browarka pogadac sobie lepiej miec chyba wiecej przyjacioł niz wrogów prawda?
@Lockhart
Skoncz i nie wyzywaj juz nikogo i nie mów komu najebiesz a komu nie jezeli tak chcesz sie tłuc to idz na trening boksu czy jakiegos innego typu walki.
@Skrzat
Ty to samo nie wyzywaj go przez to ze ma dredy czy cos w tym stylu kazdy ma swoje pasje i do nich dązy, wiec.
Apropo deda: gdybym mial wiecej uhuw to byscie mnie do ssa takim teamem bili :P
Lockhart
22-08-2007, 21:52
Aug 22 2007, 16:45:02 CEST Killed at Level 107 by Leorl Shar
and by Lord Fumi
Jak sam mawiales FRAJERZ YE SYLUGA DO PIECA LOL w tzm pryzpadku to dobre określenie :D
Powiem tak od kad czytam to forum zawsze ale to kurwa zawsze ktos gada a Ci przyjada to wpierdol a ten wpierdol a nastepny tez wpierdol. No ja Cie pierdole no ile mozna czy wy naprawde poruwnujecie zycie z rl do tibi? To jest przegiecie pały. Najelpeij to wpasc na browarka pogadac sobie lepiej miec chyba wiecej przyjacioł niz wrogów prawda?
@Lockhart
Skoncz i nie wyzywaj juz nikogo i nie mów komu najebiesz a komu nie jezeli tak chcesz sie tłuc to idz na trening boksu czy jakiegos innego typu walki.
@Skrzat
Ty to samo nie wyzywaj go przez to ze ma dredy czy cos w tym stylu kazdy ma swoje pasje i do nich dązy, wiec.
wiem masz racje skocz mnie wkurzyl troszke ale jest spoko ja sie potrafie dogadac 0 lipy z takimi ludzmi moge pic piwo i zreszta bede np z bolterem szanuje go chociaz jest po przeciwnej stronie bo jest normalny wiadomo kozaczy torche ale pewnie jakbysmy my wygrali tez bysmy kozaczyli. mozna sie z nim poprostu dogadac i porozmawiac normalnie ale jak widze tutaj post skrzata to mnie cos trafia odrazu .....
nie lubie frajerstwa a skrzat jest idealnym przykaldem FRAJERA wiec ( posluze sie tutaj cytatem z pewnej piosenki ) Frajerów na*******amy proste
Smichael
23-08-2007, 20:41
uja wiecie czy ktos sie umie bic czy nie znam osoby wygladajace niepozornie a umiejace sie 'na*******ac' lepiej jak pierwszy lepszy 'kark' osiedlowy gangsta i wyrywacz panienek po koksikach
uja wiecie takze o dreadach <3
dla mnie ta wasza cala ekipa wyglada pozerowsko ale nie bede nikogo szykanowac za to .. wygladacie jak banda blokersow z jakimis lalami w srodku , sama tapeta + solara na maxa
lockhart wg mnie wez wyluzuj po uj lac takiego .... szkoda fatygi xd
wiadomo ze mozna miec fotke z fajeczka ale to np na imprezie jakiejs z zaskoczenia ale widac ze on bardzo chcial sie pochwalic tym ze pali :|
pozatym to nie zycze nikomu pobic sie o jakas glupia pixelowa gre..
zastanowcie sie czy warto?
one love _/
jedna rasa
ludzka rasa :)
pozatym to nie zycze nikomu pobic sie o jakas glupia pixelowa gre..
zastanowcie sie czy warto?
one love _/
jedna rasa
ludzka rasa :)
Z jednym się zgodzę
Jedna Rasa
BIAŁA RASA
88!
Skrzatorr
24-08-2007, 11:02
@Lockhart
@Skrzat
Co do dredów to moje zdanie się "troszeczke" zmieniło od kiedy pokochałem moją kape Kilera <33333. Ale co do metali nie zmienie zdania i nie tylko ja tak myśle. Pozdrawiam =)
Co do dredów to moje zdanie się "troszeczke" zmieniło od kiedy pokochałem moją kape Kilera <33333. Ale co do metali nie zmienie zdania i nie tylko ja tak myśle. Pozdrawiam =)
Z tego co wiem (a duzo wiem :D) Lockhartowi daleko do metala.
Smichael
24-08-2007, 13:48
glupoty ja bym ci pokazal ta wytapetowana dziewczyne jeszcze sama by ci najebala bo bic sie umie ^^.
tak naj3bala by mi bo ja dziewczyn nie bije (moze ty lubisz uderzyc swoja laseczke nie wnikam), a jesli chodzi o bicie sie z kim kolwiek to tylko w wypadku samoobrony
Szczuru.pl
25-08-2007, 21:52
Smichael byłeś spoko koleś jak byliśmy w epic legion a teraz jakieś zbędne komentarze wypisujesz na nas i nasze sztunie : ( przestan pisac pierdoly skoro nie wiesz jacy jestesmy :D wpadnij i sie przekonaj : )
To piszcie sensownie a nie kurwa skrzatu nawrzucal Lockhartowi, a teraz wy tacy kurwa honorowi "przyjedz to sie przekonasz". Niehc kruwa skrzatu pojedzie do Lockharta i sie przekona jaki jest, a nie kurwa "nie lubiem go bo on ma dreedy HALP!". zalosne
Co do boltera to dobrze ze jego dziewczyna umie sie na*******ac, bo na jej miejscu juz bym dawno mu z buta wycial.
MalleL1990
26-08-2007, 01:42
Jak ktoś naprawdę by chciał komuś najebać, to by sam pojechał do tej osoby, a nie zapraszał z drugiego końca polski.
Jak dwa lata temu mi odjebało i postanowiłem zapuścić włosy, to wszyscy mi mówili teksty typu: "nie będę z Tobą gadać", "ale debil". Jak już miałem, to nie zauważyłem żadnych zmian. Najbardziej liczy się osobowość- zwróćcie na to uwagę ;>
Pół roku temu ściąłem włosy i teraz tego żałuję, bo muszę od nowa zapuszczać, żeby sobie zrobić DREDY! Chociaż nie wiadomo czy coś z tego wypali ;P
A z tymi tekstami do Saperowej, to trochę przegieliście ;p Też czasem mam z niej grzanę np.: z nick'a, ale to jeszcze nie powód do takiego wyzywania :baby:
Btw Ganic nie jest od Viluma, tylko od "men" team'u :D
Mefisto.16.Psk
27-08-2007, 13:19
Jak ktoś naprawdę by chciał komuś najebać, to by sam pojechał do tej osoby, a nie zapraszał z drugiego końca polski.
Jak dwa lata temu mi odjebało i postanowiłem zapuścić włosy, to wszyscy mi mówili teksty typu: "nie będę z Tobą gadać", "ale debil". Jak już miałem, to nie zauważyłem żadnych zmian. Najbardziej liczy się osobowość- zwróćcie na to uwagę ;>
Pół roku temu ściąłem włosy i teraz tego żałuję, bo muszę od nowa zapuszczać, żeby sobie zrobić DREDY! Chociaż nie wiadomo czy coś z tego wypali ;P
A z tymi tekstami do Saperowej, to trochę przegieliście ;p Też czasem mam z niej grzanę np.: z nick'a, ale to jeszcze nie powód do takiego wyzywania :baby:
Btw Ganic nie jest od Viluma, tylko od "men" team'u :D
KUTAS KUTAS KUTAS. Pierdolenie o chopenie i o tych dredach juz nie moge tego słuchac dajcie już spokój jak sie ma dredy to sie ma. I tak wygra psk targówkowi w pizde da. Ale mniejsza z tym co tak jakos ucichło to forum zacznijcie kurwa walic baryłe w domu albo pic spirytus albo obcinac włosy na jajach u Viluma. A zreszta co tam bede pierdolił.
Bolterek Ma Piczke do jebania ... Dobrze, że wybrałeś tę szkape bo już dłużej takiego noboka jak ty na tym servie lepiej jest nie oglądać :P I co na***sz mi w rlu? hahahahahahaahah zal.br:P SSij małego koci landrynie Widzisz prawda w oczy kole :P Jebać to cię, a nie nas ^^ :cup: A pozatym powiedz swojej dziweczce, żeby nie zmieniała tak często szminki bo mi się teńcza na Chuju robi ^^
Jak nie myjesz to Ci się robi:confused:
Bolterek Ma Piczke do jebania ... Dobrze, że wybrałeś tę szkape bo już dłużej takiego noboka jak ty na tym servie lepiej jest nie oglądać :P I co na***sz mi w rlu? hahahahahahaahah zal.br:P SSij małego koci landrynie Widzisz prawda w oczy kole :P Jebać to cię, a nie nas ^^ :cup: A pozatym powiedz swojej dziweczce, żeby nie zmieniała tak często szminki bo mi się teńcza na Chuju robi ^^
Popisales sie swoim wysokim poziomem ; ) tanie teksty z bluzgatora, bardzo smieszne ubaw po pachy ; p dobrze sypiasz?
Widzę ze to forum trzyma wysoki poziom, stwórzcie priv channel na tibi i dla sportu obrzucajcie się błotem, chyba koniec wakacji wam tak w dupach poprzewracał ;]
Master Vilum
28-08-2007, 17:00
Wasz iloraz inteligencji mnie przeraza:/
Wasz iloraz inteligencji mnie przeraza:/
zobaczymy za miesiac :/
a dziwicie sie, jak taki pedal pisze takie glupoty, to jak sie nie zdenerwowac?
Master Vilum
28-08-2007, 17:15
zobaczymy za miesiac :/
a dziwicie sie, jak taki pedal pisze takie glupoty, to jak sie nie zdenerwowac?
A czy ja to pisze? czy jakis cymbal? ale przy kazdym poscie musi sie znalesc moj name wiesz kto pierwszy zaczyna?^.-
tu sie zgodze, osobiscie w twoja strone napisalem tylko "zobaczymy za miesiac :/" =)
dobra nvm. jebac ciula z kandii :)
Master Vilum
28-08-2007, 18:07
tu sie zgodze, osobiscie w twoja strone napisalem tylko "zobaczymy za miesiac :/" =)
dobra nvm. jebac ciula z kandii :)
Dokladnie xD
Tak Prowokacyjny post i ta wypowiedz Ocenia cie na 0 w inteligencji a nawet mniej kto prowokuje kogos wyzywajac jego dziewczyne ? Chyba tylko tacy idioci jak ty sram an twoja babcie najebala by mi to niech wpada :< Daj swoje imie nazwisko adres mzoe sie kiedys spotkamy z checia bym cie polamal dzieciaku z zabawkami.
Huj mnei to miales 70lv i co ? ja mam 129 i zadze tutaj a ty poszedles na candie co Ktos cie pobil w tibi i sie poplakales?!
Wes wy*******aj na Forum Candia popisac z noobami bo mnei krew nagla zaleje z dziecmi majacymi 150cm wzrostu.
idaj swoje pierdolone zdiecie skoro twierdzisz ze twoja babcia mi najebala chce sie posmiac z ciebie lamusku jak niedasz zdiecia to oznacza ze jestes
M.in:
1.Lamusem przestraszonym przez kolegow i mocnym w gebie przez internet
2.Ciota co tylko pisac potrafi i oceniac innych
3.I wygladasz pewnie jak ciota w okularach i dowartosciowujesz sie przez internet bo cie gnebia na dworzu.
(tkaie bedzie mialo o tobie zdanie troche osob jesli niedasz foty w nastepnym poscie i bedziesz mogl opuscic te forum bo niebede zwracal uwagi na twoje lamerskie posty)
A co do ciebie Vilum doswiadczylem takich i innych wyzwysk tylko z grona twoich kumpli wiec sadze ze to twoje przydupasy.
HAHHAHAHHAHAHHA BUEHUEHUEHEUHE MUAHUAHAUHAHAHAHAHHAHA BUEHEUHEUEHUEHEUHEUEHUEHE MHAHAHAHHA MWHAHAHAHAHAHHAHA
Master Vilum
28-08-2007, 23:27
Tak Prowokacyjny post i ta wypowiedz Ocenia cie na 0 w inteligencji a nawet mniej kto prowokuje kogos wyzywajac jego dziewczyne ? Chyba tylko tacy idioci jak ty sram an twoja babcie najebala by mi to niech wpada :< Daj swoje imie nazwisko adres mzoe sie kiedys spotkamy z checia bym cie polamal dzieciaku z zabawkami.
Huj mnei to miales 70lv i co ? ja mam 129 i zadze tutaj a ty poszedles na candie co Ktos cie pobil w tibi i sie poplakales?!
Wes wy*******aj na Forum Candia popisac z noobami bo mnei krew nagla zaleje z dziecmi majacymi 150cm wzrostu.
idaj swoje pierdolone zdiecie skoro twierdzisz ze twoja babcia mi najebala chce sie posmiac z ciebie lamusku jak niedasz zdiecia to oznacza ze jestes
M.in:
1.Lamusem przestraszonym przez kolegow i mocnym w gebie przez internet
2.Ciota co tylko pisac potrafi i oceniac innych
3.I wygladasz pewnie jak ciota w okularach i dowartosciowujesz sie przez internet bo cie gnebia na dworzu.
(tkaie bedzie mialo o tobie zdanie troche osob jesli niedasz foty w nastepnym poscie i bedziesz mogl opuscic te forum bo niebede zwracal uwagi na twoje lamerskie posty)
A co do ciebie Vilum doswiadczylem takich i innych wyzwysk tylko z grona twoich kumpli wiec sadze ze to twoje przydupasy.
Kiko , ja nawet nie znam tego koles "Rim'Krill" on nie odemnie:)
wiec nie wpadaj na mnie jakby to byl moj jakis kurwa kumpel bo nim nie jest okey?:D
taaa pro mastahu, rzadzilbys tutaj nie? :D
jak dla ciebie "fun" jest, kiedy bluzgasz czyjas panne (dziwne, ale moze zrozumialbym gdyby jeszcze byla brzydka etc.) ale kurwa pokemon roku bez kitu. a te teksciki zioooooom, tak naprawde ile masz lat? 12/13? Daj fotke, ja sie chce do niej zwalic =)
@ganic
napewno w jakims stopniu rzadzi tym servem, bo bral czynny udzial w wojnie i tak jak mu groziliscie, ze go wyjebia po wojnie bo nie bedzie juz potrzebny - jednak sie nie stalo ;>
a ty co tu mozesz? nawet nick wlasny ukrywasz x}
@Kiko
lol to ze ktos ma okulary, nie znaczy ze jest lamusem czy cos ^^
Raziel4ever
29-08-2007, 00:48
A to z "zadze" Jest tak żałosne jak i wygład twojej laski ;p Czyli z przodu decha, z tyłu decha z góry decha, z pod spodu decha poprostu "Big Decha z poszarpanymi końcami ^^"
Czemu jeździsz mu po dziewczynie? Tobie by było miło jakby Twoja dziewczynę wyzywali od obciągar?<mam na myśli to z tęczą>
MalleL1990
29-08-2007, 00:54
@Miku
"a ty co tu mozesz? nawet nick wlasny ukrywasz x}"
On nie gra na titanii.
@Bolter
Taaa, ziomek przesadził, ale nie uważasz, że samo zdjęcie nie wystarczy, aby się dowiedzieć, czy ktoś jest koks, czy nie? Znam pare osób, co z pozoru nie wyglądają na silnych, ale jak już trzeba, to jebią ostro...:baby:
@ganic
napewno w jakims stopniu rzadzi tym servem, bo bral czynny udzial w wojnie i tak jak mu groziliscie, ze go wyjebia po wojnie bo nie bedzie juz potrzebny - jednak sie nie stalo ;>
a ty co tu mozesz? nawet nick wlasny ukrywasz x}
nie wiem czy wiesz ale wciaz ta wojna trwa :P wiec nie wiadomo czy go jeszcze nie wyjebia. Bolter zeby te "panowanie" na titani nie przejadlo Ci sie ;)
taaa trwa, szkoda ze HE nawet sie nie loguja, jak juz to zrobia to pogrzeja pz i koniec z bycia online. ciekawa teza =)
@UP
Przesadzasz
@Miku
Nie pierdolol mi ze Bolter rzadzi an serverze bo nie wiem skad to wytrzasenliscie?
Wiekszy respekt czuje do jakis 60 lvl niz do Boltera.
MalleL1990
29-08-2007, 14:25
Moj roczny pobyt w woju wystarczy spokojnie aby ci polamac klejnociny -.-
zal...
Czyżby szanowny pan Meziot? :baby:
Meziot jest na pol rocznym szkoleniu ;] i nigdy tu nie zagląda bo to grozi totalną dysfunkcją ośrodka rozumowania.
taaa trwa, szkoda ze HE nawet sie nie loguja, jak juz to zrobia to pogrzeja pz i koniec z bycia online. ciekawa teza =)
Jakbys nie wiedzial teraz sa WAKACJE i nie wszyscy HE siedza w domu(tak jak wy:]) wiec po chuj maja cos probowac w 10 czy 15 osob ? jak od was sa wszyscy. troche myslenia i patrzenia pod kazdym wzgledem.
Szczuru.pl
29-08-2007, 16:41
Przestańcie odpisywać temu idiocie, bo on właśnie na to liczy ;) ignorujcie frajera i tyle x)
@ ganic
nie musisz czuc do neigo respektu, wsystarczy spojrzec co moze pierwszy lepszy 60 lv/ a kiko
i nie mowcie ze "wy" mozecie, bo ja jestem retired od maja =)
@ wesha
chyba obydwaj znamy prawde, wiec po co takie bajki?
Koncze bawic sie w nanke boltera, bo i tak sobie sam poradzi x]
pozdrawiam
Przyklad z przed chwili ze jestem nikim.
17:44 Caige [74]: I free from you now ?...
17:43 Caige [74]: Ancient Bolter..
17:43 Caige [74]: I'm sorry for everything that happend yesterday
17:44 Caige [74]: I was mad :/
17:44 Caige [74]: Sorry for killin your friend..
Haha ten koles mi juz tez musial placic:P:P Ma pecha chlopak:D
Pan i władcza titani :D zrób sobie taką dziare. Chyba za bardzo się wczuwasz.
Name: Gaura
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 149
World: Titania
Residence: Thais
Guild membership: Part of the Unit
Last login: Jul 10 2007, 21:56:46 CEST <------
Z tego co wiem Gaura nie wlogowal sie od dlugiego czasu, zreszto wtedy jak byl online Kazadum bylo a nie Holy Elements, a tak wogule :
"19:25 Gaura [149]:They only know how to set combo Bot in Ng."<--- po ":" powinna byc chyba spacja :P
Spekuluj dalej i Sprawdz
:*
Pozatym tak bylo Kazadum i przerobilem na He sory ale sa tu durnie niedomyslajace sie czasem i pewnie by powiedzieli TERAZ JEST HE CHYBA NIE
hahaa wiec np co za roznica
Ale co do Gaury zagadzam sie w 100% ze ich olewa
Ale co do Gaury zagadzam sie w 100% ze ich olewa
tak macie racje Unit olewa ta wojne... bo oni juz w tibie nie graja.
@Miku, no nie wiem raczej nie znamy tej samej bajki. do tej pory skopaliscie dupe HE zgadza sie. ale doszli dojda nowi? wiec zobaczymy Czas pokaze. :)
Szczuru.pl
30-08-2007, 00:46
tak macie racje Unit olewa ta wojne... bo oni juz w tibie nie graja.
@Miku, no nie wiem raczej nie znamy tej samej bajki. do tej pory skopaliscie dupe HE zgadza sie. ale doszli dojda nowi? wiec zobaczymy Czas pokaze. :)
Niby kto dojdzie? Może Crysis ahaha biegają w tych samych outfitach z lotosem po svargrond bezkarnie : ) Pozatem jak to wasz lider powiedział : nie macie pvp. Nie ma więc sie czego obawiac : )
Skrzatorr
30-08-2007, 11:19
A wiecie że moja mama to GAME MASTER ? :baby:
Powiemt tyle
Leszczu z woja choc i polam mi klejnoty skoro wzywasz moja pane znaczy ze swojej nigdy niemiales moze mama ci pale robi i twojemu ojcu przy tobie skoro twierdzisz ze kobiety sa tylko od tego.
Pozatym obrazaj sobie mnei i nie wjezdzaj mi na dziewczyne bo to jest okaz twojej 0 inteligencji i braku zaspokojenia bo w okol ciebie sami faceci a moze twoim sekretem jest to ze twoi rodzice maja na imie Stefan i Juzek albo Tinki i Winki. Skoncz tu pisac a jak nie to POwiedzialem obrazaj mnie a nie moja dziewczyne.
Ganic niemusisz czuc bo ja na to nie liczee
Pozatym co z tego ze sie nie skonczyla mamy juz prawie 3 200 knightow i co zrobicie zdejmiecie ich jak wy marnego 150 nie umiecie zabic a my tym czasem
Tzn ja i oven robimy co chcemy zabijamy ludzi bez zadnego powodu i powiedz mi ze tu nie rzadze.Skoro huj nam robia a wy morzecie sie tylko przygladac i plakac.
Wy natomiast jedyne co mozecie robic to stac w pz i pisac na jebanym forum.
Miku racja ze niekazdy w okularach ot ciota ale wiekszosc.
Btw daj ta Fote Szkoleniowcu z Woja :<
Jestem pewien ze mnie nie wyjebia to nie wasze zasrane aliance w ktorym kazdy sobie jezdzi a Gaura sra na wszystkich i zgarnia chajs jak juz ktos zaplaci i ma was w dupie gleboko. Pytalem sie go czemu nie stworzy 1 gildi powiedzial mi tylko czy jak bym mial taki prestiz czy bym wziol takie lamusy i non pvp do gildi i ujawnil mi 1 sprawe wiecej
19:24 Gaura [149]: Holy Elements guild don't have any pvp.
19:25 Gaura [149]:They only know how to set combo Bot in Ng.
Dziekuje za wypowiedz.
A to jeszcze do frajera bez zycia i inteligencji oraz innych
Moge NA TITANI WIECEJ NIZ WY NA INNYCH ZASRANYCH SWIATACH I MOZECIE MI NASKOCZYC JAK MI ZAZDROSCICIE NAPISZCIE DOMNEI LIST DAM WAM BOHY :*
Przyklad z przed chwili ze jestem nikim.
17:44 Caige [74]: I free from you now ?...
17:43 Caige [74]: Ancient Bolter..
17:43 Caige [74]: I'm sorry for everything that happend yesterday
17:44 Caige [74]: I was mad :/
17:44 Caige [74]: Sorry for killin your friend..
Zalosny, idiotyczny fake.
Patrz spryciarzu.
Gaura Last login: Jul 10 2007, 21:56:46 CEST
Holy elements: The guild was founded on Titania on Jul 16 2007.
It is currently active.
Czyli jak ostatnio gaura byl zalogowany, to jeszcze nie bylo holy elements.
faktycznie jestes wielki lol
Pozatym tak bylo Kazadum i przerobilem na He sory ale sa tu durnie niedomyslajace sie czasem i pewnie by powiedzieli TERAZ JEST HE CHYBA NIE
Zalosny, idiotyczny fake.
Patrz spryciarzu.
Gaura Last login: Jul 10 2007, 21:56:46 CEST
Holy elements: The guild was founded on Titania on Jul 16 2007.
It is currently active.
Czyli jak ostatnio gaura byl zalogowany, to jeszcze nie bylo holy elements.
faktycznie jestes wielki lol
Czytaj wszystkie posty ;)
Czytaj wszystkie posty ;)
:P faktycznie ^^ Nie czytalem ostatnich 30 stron nie liczac tego jednego posta, wiec sorry :P
Master Vilum
30-08-2007, 13:47
Nie no a Bolter ma takie zajebiste pvp, ze by caly server sam rozjebal.
Wogole Bolter tak samo gadasz zalosnie, jak i jestes zalosny, i zawsze bedziesz zalosny.
Tez se moge z 50 lvl napisac do 12 i powiedziec zeby mi zaplacil, skopiowac to tu, i powiedziec ze rzadze na serverze. Ale nie bede z siebie robil idioty tak jak ty to zrobiles, pozatym z ta Gaura marny fake, a jak juz z tymi logami ktos odkryl, to odrazu zes kurwa musial wymowke znalezc nie? "BYO JAGBYM NIE ZAMIANIL Z KAZABUM NA HE TO BY PWOEIDZIELI ZE TEIRAZ JEST HE!!"
Robia faki bo sie boja xD
Nie no a Bolter ma takie zajebiste pvp, ze by caly server sam rozjebal.
Wogole Bolter tak samo gadasz zalosnie, jak i jestes zalosny, i zawsze bedziesz zalosny.
Tez se moge z 50 lvl napisac do 12 i powiedziec zeby mi zaplacil, skopiowac to tu, i powiedziec ze rzadze na serverze. Ale nie bede z siebie robil idioty tak jak ty to zrobiles, pozatym z ta Gaura marny fake, a jak juz z tymi logami ktos odkryl, to odrazu zes kurwa musial wymowke znalezc nie? "BYO JAGBYM NIE ZAMIANIL Z KAZABUM NA HE TO BY PWOEIDZIELI ZE TEIRAZ JEST HE!!"
Tylko ze tutaj jest jeden seq, do boltera nikt sie nie przyczepi a do Ciebie owszem ; o
Check_yourself
30-08-2007, 21:39
Hail Check ! - to po pierwsze
Po długiej nieobecności widzę ze Bolter nie cieszy sie za dobrym poważaniem hahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahah hahahahahahahaha ha ha ha ha hah ah ah . ok wyśmiałem sie xD
Robia faki bo sie boja xD
Robia fake'i bo chca byc fajni, ale Bolter, ty nigdy nie bedziesz fajny ^^, pozatym podobno fajnie wasze VT w szwach pekalo jak odzyskalismy Marriona :]
Master Vilum
31-08-2007, 06:48
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=33133493188415790354
Ferumbras
aj Bylo blisko i tego by go zabic i tego by pasc 1 noob tam to rhexx stoi i nic zupelnie nic nierobi.
Jedyne co mzoecie powiedziec Fake Pozdro dla Vera jedyny sie niekluci.
dla waszej wiadomosci nie musze byc fajny i powazany na forum bo nie szanuja mnie tylko takie smiecie jak wy bo macie przesrane na tym jebanym swiecie i huj juz mozecie wasze odegranie sie na forum nic wam nieda.
Czekam na wasze posilki Vilumek tych ktorych mamy sie bac (Armia Kolczykow 2?)
Zawsze sądziłem że jesteś nikim i potrafisz tylko wyzywać ale cóż twój problem ^.- masz kompleksy:)
Im czesciej czytam wasze idiotyczne posty to tym bardziej jest mi was zal ;o Jedyna normalna osoba tutaj to chyba Vers...
Master Vilum
31-08-2007, 10:34
Im czesciej czytam wasze idiotyczne posty to tym bardziej jest mi was zal ;o Jedyna normalna osoba tutaj to chyba Vers...
Zgadzam sie^.- Ale Scroopy sam widzisz kto pierwszy zaczyna mi jezdzic ^.-
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=33133493188415790354
Ferumbras
aj Bylo blisko i tego by go zabic i tego by pasc 1 noob tam to rhexx stoi i nic zupelnie nic nierobi.
Jedyne co mzoecie powiedziec Fake Pozdro dla Vera jedyny sie niekluci.
dla waszej wiadomosci nie musze byc fajny i powazany na forum bo nie szanuja mnie tylko takie smiecie jak wy bo macie przesrane na tym jebanym swiecie i huj juz mozecie wasze odegranie sie na forum nic wam nieda.
Czekam na wasze posilki Vilumek tych ktorych mamy sie bac (Armia Kolczykow 2?)
Fajny filmik, prawie sie udało, zwykle jak oglądałem filmiki z ferumbras tower to na wejsciu wszyscy padali xD
Co wejscie tutaj jest mi coraz bardziej Was szkoda -.- nigdy nic do Was nie dojdzie, teraz nie bede jezdzil nikogo z Vilumow itp bo glownie to Kiko Ty zaczynasz walic jakies niepotrzebne teksty i nie na miejscu, juz mozesz sie opanowac... a filmik smiechy xD szkoda bylo blisko moze nastepnym razem ;D pozdro
Erilion [118]: cya in tempel
Erilion [118]: xD
haha xD
Komisarzyk
02-09-2007, 00:40
Bolter sorry ze sie powtorze ale zalosny jestes :)
-ten twoj fake
-tekst w stylu "mam 129 i tu rzadze"
Uwazam to za mistrzostwo swiata na tym forum.
Az zaczne czytac to regularnie dla tkaich tekstow.
Wkoncu jakis modek zajol sie tym tematem...
Jez17Psk
02-09-2007, 06:26
Hahaha urodzinki sie udały xDD :D:D:D w najbliższym czasie postaramy sie zarzucić fotki :)
BUNIEK_PSK
02-09-2007, 12:09
hehe widac bylo Jeżu cos cieńko wygladaliscie a zwlascza Temil xD jak stoliki przewracal w Joyu.Kojot tez byl niezly :D A nasz ulubieniec Skocz to jzu bez komentarza xD
Jez17Psk
02-09-2007, 15:15
Oj oj oj o j Buniek nie będę nic pisał na twój temat bo na samą myśl mnie palce bolą :D:D:D ale było fajnie ;)
Szczuru.pl
02-09-2007, 20:23
Tak fajnie panowie, zgadzam się z Wami, ale może byście zmienili miejsce na jakiś czat albo gg bo chyba po za wami nikogo tu nie obchodzą jakieś wasze wiejskie urodzinki i przeżycia z tym związane..
@Filmik
Kiko 125 hp plx? :D Sorawka, że nie mogłem w nocy wstać ale nie byłem u siebie :P i tak bym wiele nie pomógł a raczej tylko była by deska :P
Master Vilum
02-09-2007, 21:50
Tak fajnie panowie, zgadzam się z Wami, ale może byście zmienili miejsce na jakiś czat albo gg bo chyba po za wami nikogo tu nie obchodzą jakieś wasze wiejskie urodzinki i przeżycia z tym związane..
@Filmik
Kiko 125 hp plx? :D Sorawka, że nie mogłem w nocy wstać ale nie byłem u siebie :P i tak bym wiele nie pomógł a raczej tylko była by deska :P
Teraz tak piszesz a jak wy pisaliscie..." OHOH NAJEBALISMY SIE I NAS POLICJA GONILA O YEAH"
Wiec po co sam takie pierdoly piszesz wy tez moglibyscie przejsc na jakis czat lub gg
Mefisto.16.Psk
02-09-2007, 22:16
@Filmik
A huj Cie to interesuje ****u jeżeli nie chcesz patrzec to nie czytaj. Zawsze Cie kurwa nie lubiałem i nie będe lubiał. Wiec zamilcz.
@jez
Nom udało sie udało niepowiem ale sciaganie Skocza o 6 rano z parkietu nie jest zbyt fajne.;))
Ale tematy jest wyraźnie o czym innym, a nie o nastolatkach co zerwały sie z łańcucha i dorwały sie do alko ;] Probowałem to przypiąć i przyłatać do tego tematu no ale ni cholerki nie pasuje wiec idź się chwalić gdzie indziej.
Jez17Psk
02-09-2007, 23:04
@Widakey
Idź ty w chuj, a kto kiedyś gadał : ohoho najebałem się i padłem na rotach lol my przynajmniej sie jakoś normalnie bawimy a nie kurwa po pijaku dalej z uporem maniaka przed komputer...no life
@yonng
poskarż się mamie -.- jeżeli coś Ci sie nie podoba to po chuj to czytasz, jeśli uważasz ,że nasze posty są nie na temat to może oświecisz nas all jakimiś NEWS z titani ? ;o
@Mefisto
Hhahaha oj racja... ,,patrzcie qrwa parkiet mnie wzywa'' i dzida na środek :D:D:D
Szczuru.pl
03-09-2007, 00:02
My sie najebaliśmy, chwaliliśmy się owszem tak jak wy, lecz my potem odjebaliśmy smiechowe akcje w grze co sie wiązało bezpośrednio z Tibią, a to jeśli mnie oczy nie mylą jest forum o Tibii :D Ty więc milcz
Lubiał? może lubił :P
@yonng
poskarż się mamie -.- jeżeli coś Ci sie nie podoba to po chuj to czytasz, jeśli uważasz ,że nasze posty są nie na temat to może oświecisz nas all jakimiś NEWS z titani ? ;o
Twoja riposta do mnie nie przemawia, czytam bo myślałem ze chciałeś wnieść coś do tematu, ja tez spędziłem miło weekend ale nie pisze o tym na forum żeby przyciągnąć na siebie uwagę. A co do news jeśli będzie się coś ciekawego działo to zapewne ktoś napisze.
A teraz kids szykujcie sie na jutrzejszą premierę skazanego na szkołę (school break)
Teraz tak piszesz a jak wy pisaliscie..." OHOH NAJEBALISMY SIE I NAS POLICJA GONILA O YEAH"
Wiec po co sam takie pierdoly piszesz wy tez moglibyscie przejsc na jakis czat lub gg
zgadzam sie =)) po co szczuru tak pieprzysz, jak sam sie podniecales melanzem u skrapiego? robiles to, ok - to nie staraj sie orac ich za to co pisza teraz. (tylko bez placzow na rl pls)
Jez17Psk
03-09-2007, 12:05
My sie najebaliśmy, chwaliliśmy się owszem tak jak wy, lecz my potem odjebaliśmy smiechowe akcje w grze co sie wiązało bezpośrednio z Tibią, a to jeśli mnie oczy nie mylą jest forum o Tibii :D Ty więc milcz
Lubiał? może lubił :P
Tak ty rzeczywiscie odjebałeś ,,śmiechową akcję'', ale chyba sam sie z niej za bardzo nie śmiałeś co? Nom tak to jest forum o Tibi,w takim razie ja na parkiecie darłem jape : jebać tibie!!! więc nie sap ,że pisze tutaj bo to też miało jak ty to napisałeś ,,bezpośredni związek z gra'':p:p:p
@yonng
mam sprawe edit post i wykreśl ostatnie zdanie :P
Martinesz
03-09-2007, 22:33
Czekal _/
Bolter sorry ze sie powtorze ale zalosny jestes :)
-ten twoj fake
-tekst w stylu "mam 129 i tu rzadze"
Uwazam to za mistrzostwo swiata na tym forum.
Az zaczne czytac to regularnie dla tkaich tekstow.
On napisal "mam 129 i tu zadze" wiec, ja spadlem z krzesla :P nic innego nie pozostawalo zrobic.
Skrzatorr
04-09-2007, 16:34
On napisal "mam 129 i tu zadze" wiec, ja spadlem z krzesla :P nic innego nie pozostawalo zrobic.
A ja mam spojler i mój samochód leci 130 na dwójce =).
Szczuru.pl
04-09-2007, 17:00
Tak ty rzeczywiscie odjebałeś ,,śmiechową akcję'', ale chyba sam sie z niej za bardzo nie śmiałeś co? Nom tak to jest forum o Tibi,w takim razie ja na parkiecie darłem jape : jebać tibie!!! więc nie sap ,że pisze tutaj bo to też miało jak ty to napisałeś ,,bezpośredni związek z gra'':p:p:p
@yonng
mam sprawe edit post i wykreśl ostatnie zdanie :P
Ryłem się przez tydzień z tego deda na rocie tak jak cały tgk :D Dla mnie to zabawa palancie a nie Tibia rl życie jak wasz all psk team uważa :D Miku nc :D
Mefisto.16.Psk
04-09-2007, 17:19
Ryłem się przez tydzień z tego deda na rocie tak jak cały tgk :D Dla mnie to zabawa palancie a nie Tibia rl życie jak wasz all psk team uważa :D Miku nc :D
Wiesz nie będe lepiej mówił co o tobie sądze bo mnie zbanuja na tym forum. Jeżeli nie wiesz czy ktos z PSK przenosi życie rl na tibie to stul jape i się nie odzywaj bo chuja wiesz a gadasz dużo.
Szczuru.pl
04-09-2007, 17:30
Wiesz nie będe lepiej mówił co o tobie sądze bo mnie zbanuja na tym forum. Jeżeli nie wiesz czy ktos z PSK przenosi życie rl na tibie to stul jape i się nie odzywaj bo chuja wiesz a gadasz dużo.
Dużo? Raz na 5 stron tematu piszę, ale dla Ciebie to chyba za dużo więc powiem Ci że ja na to wasze psk mówie poMpa i pozdrawiam :D
Martinesz
04-09-2007, 21:00
Yampi _/
Jez17Psk
04-09-2007, 23:09
I na chuj mnie zaczynasz wyzywać ? Po co znowu próbujesz wszcząć kłutnie, przecież ja Ciebie nie wyzywam tylko mówie co na temat myśle a Ty odrazu z palantem wyjeżdżasz. To właśnie pokazuje twój poziom inteligencji skoro odrazu próbujesz się bronić prymitywnymi wyzwiskami. Nie wiem qrwa z każdym prawie z Tgk da sie normalnie pogadać tylko nie z Toba (nie żeby mi na tym zależało) ale coś w tym musi być ;o
@Miku & Vilum
:)
@ myszka
kto sie smial ten sie smial =) nawet nie chce m isie z toba klocic napinaczu przez kabel, siemanko ;d
bez pozdrowien
Master Vilum
04-09-2007, 23:47
@ myszka
kto sie smial ten sie smial =) nawet nie chce m isie z toba klocic napinaczu przez kabel, siemanko ;d
bez pozdrowien
Bez pozdrowień?!?! A idź myślałem że pozdrowisz mnie i mojego psa :(
nie wiem czy tutaj sa jacys moderatorzy, ale ten temat nadaje sie do kasacji, takowa wojna nie istnieje, powinnien zostac zamkniety.
pozdrawiam Morita.
Mefisto.16.Psk
05-09-2007, 10:27
nie wiem czy tutaj sa jacys moderatorzy, ale ten temat nadaje sie do kasacji, takowa wojna nie istnieje, powinnien zostac zamkniety.
pozdrawiam Morita.
mm powiem Ci tak mooooooriiiiitttaaaa kim Ty teraz wogóle grasz doszedłes do tego jebanego EIV majac 170+ a nastepnie z tego co wiem wyhujali Cie na chara z Seqiwm chcieli zrobic to samo lecz sie nie dal i za to ma hunta.
@Szczuru
Huj mnie to ineteresuje czy Ty sie cieszyłes po swoim dedzie czy nie ale sam do tego spamowałes na tym forum ze sie najebaliscie i niewiadomo jaka rozrube zrobiliscie na miescie. Wiec wiecej nie rób takich numerów i nie pierdol.
05-09-2007, 10:32
Pozdro for the Vilum & Vilums Dog & Vilums Hairdressing Saloon xDD
mm powiem Ci tak mooooooriiiiitttaaaa kim Ty teraz wogóle grasz doszedłes do tego jebanego EIV majac 170+ a nastepnie z tego co wiem wyhujali Cie na chara z Seqiwm chcieli zrobic to samo lecz sie nie dal i za to ma hunta.
Malo wiesz a piszesz...Powiem ci tyle, ze ciebie pewnie nie maja nawet na co wych...jac
Raziel4ever
05-09-2007, 18:49
I na chuj mnie zaczynasz wyzywać ? Po co znowu próbujesz wszcząć kłutnie, przecież ja Ciebie nie wyzywam tylko mówie co na temat myśle a Ty odrazu z palantem wyjeżdżasz. To właśnie pokazuje twój poziom inteligencji skoro odrazu próbujesz się bronić prymitywnymi wyzwiskami. Nie wiem qrwa z każdym prawie z Tgk da sie normalnie pogadać tylko nie z Toba (nie żeby mi na tym zależało) ale coś w tym musi być ;o
@Miku & Vilum
:)
Tak patrząc na to co piszesz, to wcale nie jesteś lepszy.
Jez17Psk
05-09-2007, 20:34
Tak patrząc na to co piszesz, to wcale nie jesteś lepszy.
Co chcesz przez to powiedzieć? Weź pod uwagę ,że to jest ,,student'' mający ~20lat ;)
@Wojtemo
Niby dlaczego tak sądzisz mmm??? On ma tylko 6 lvli mniej jak ty :)
@Wojtemo
Niby dlaczego tak sądzisz mmm??? On ma tylko 6 lvli mniej jak ty :)
I kogo wyrzucili z EIV??Wlasnie jego!!!Daczego??Bo noobil!!a czepia sie innych...dla mnie to jest zalosne.Kogos wysmiewa za rzeczy o ktorych nie ma pojecia a sam zostal wyrzucony za gorsze.
Mefisto.16.Psk
05-09-2007, 21:52
I kogo wyrzucili z EIV??Wlasnie jego!!!Daczego??Bo noobil!!a czepia sie innych...dla mnie to jest zalosne.Kogos wysmiewa za rzeczy o ktorych nie ma pojecia a sam zostal wyrzucony za gorsze.
A teraz Ty wiesz jeszcze wiekszego chuja gdybys wiedział to nie mnie wyjebali z EIV bo chara sprzedałem i wiedział o tym Seq wiec sie kurde nie czepiaj i nie wyzywaj mnie od noobuw bo sam mastah PVP nie jesteś wiec zamilcz.
Jez17Psk
05-09-2007, 22:12
Malo wiesz a piszesz...Powiem ci tyle, ze ciebie pewnie nie maja nawet na co wych...jac
Wszystko zaczeło sie od twojego posta Wojtuś. Nie mają na co wy*****? Nie mów ,że nie zgarnął byś 112ek za free?;) Poza tym skod wiesz co na nim ma? I dlaczego wyzywasz go od noobów skoro nawet nie wiesz kto tym charem w tym czasie grał? Nie wypowiadaj sie na temat o którym nie masz pojęcia.
Pozdro
A Tu ciagle obrzucanie sie miesem....
Mefisto ale jednak Wojtemo ma racje ;) i jezeli nie jestes czegos pewny w 100% to sie nie udzielaj na ten temat. Taka moja mala sugestia.
Mefisto.16.Psk
06-09-2007, 17:08
A Tu ciagle obrzucanie sie miesem....
Mefisto ale jednak Wojtemo ma racje ;) i jezeli nie jestes czegos pewny w 100% to sie nie udzielaj na ten temat. Taka moja mala sugestia.
No pewnyw 100% nie jestem nie powiem ale dziwne ze nagle Morita pisze w edron po szwedzku mm nice ^^ ale nie obchodzi mnie to zabardzo teraz to ja mam nauke i przyjaciół no i dziewczyne:*
ale nie obchodzi mnie to zabardzo teraz to ja mam przyjaciół no i dziewczyne:*
A wczesniej nie miales przyjaciol? xDDDDD
A po co jak miał tibie?
btw. Witam na forum ;]
Dominatorrr
07-09-2007, 00:11
NIenawidze was ale wruce tu porazkolejny mzoe pobije rekordy banow na Forum :D
Co jak co.
Morita byl 1 z założcieli słynnego Eiv a raczej wtedy Cf
A Pawel i inni z Psk prawda nie grał Paweł (Octawian) tylko kumpel ale co to zmienia, kto daje passy podczas wojny albo srzedaje chara czlowiekowi który niema pojęcia o wojnie bez żadnego zawiadomienia Kogos z Leaderów.
Tylko człowiek który niemyśli mogł poinformować Seqa i teraz sie tak tłumaczyć LUDZIE SEQ NIEGADAŁ Z Żadnym z Cf na Vetrilo i w grze dluzej niz 5 min bo on niewiedział co ma mowić i wszystko trzeba było mu tłumaczyć więc niewiem co tu ma do rzeczy to że Seq otym wiedział. :/
Pozdro
Co jak co.
A Pawel i inni z Psk prawda nie grał Paweł (Octawian) tylko kumpel ale co to zmienia, kto daje passy podczas wojny albo srzedaje chara czlowiekowi który niema pojęcia o wojnie bez żadnego zawiadomienia Kogos z Leaderów.
Tylko człowiek który niemyśli mogł poinformować Seqa i teraz sie tak tłumaczyć LUDZIE SEQ NIEGADAŁ Z Żadnym z Cf na Vetrilo i w grze dluzej niz 5 min bo on niewiedział co ma mowić i wszystko trzeba było mu tłumaczyć więc niewiem co tu ma do rzeczy to że Seq otym wiedział. :/
Pozdro
WIELKI POWRUT BOLTERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!oneoneone11one!1
Mefisto.16.Psk
07-09-2007, 12:08
No miałem ;d ale wtedy nie miałem ani szkoły ani dziewczyny wiec wracajac z dworu pierwsze co siadałem na kompa i grałem chyba tak samo jak wy.
@Bolter
mm co do tego wkoncu Seq był członkiem EIV i chyba umiał powiedziec kilka słow ze Paweł Wielki ma nowego ownera a zreszta nie interesuje mnie to juz bo w tibie nie gram chyba ze czasem dla zabawy jakies PK PK.8o
@floov
Nie wiem po co piszesz na tym forum nie chcę Cie obrazac bo wiem kim grasz i z moich obliczen siedzisz cały czas przy komputerze wiec zastanów sie kto tu ma przyjacioł czy tibie.
Jez17Psk
07-09-2007, 12:11
Co jak co.
Pozdro
xDD witamy z powrotem na forum ktore to już koNto 3??? :D
Jak już cos to Oktawian :P
@Floov
Patrz na siebie bo tyle czasu co ty spedziles przed kompem aby hackować postacie to sie kurwa w pale nie miesci wiec zamilcz.
Pozdrawiam
Master Vilum
07-09-2007, 14:57
xDD witamy z powrotem na forum ktore to już koNto 3??? :D
Jak już cos to Oktawian :P
@Floov
Patrz na siebie bo tyle czasu co ty spedziles przed kompem aby hackować postacie to sie kurwa w pale nie miesci wiec zamilcz.
Pozdrawiam
Floov to Chris~ z Oven ^.-
PaTrYkOlEK
07-09-2007, 15:31
Hmm Vilum ciekawe ale to nie on :P
Jez17Psk
07-09-2007, 17:11
Co do Chrisa to nie ale zgodzę sie ,że z Oven =))))
Floov to sir'valor (moj rl) i chriso czyli ja ;]
Na te acc zawsze wrzucamy itemki nobków(pozdro veshgar,latimerid ,liryczny)
To ze siedze duzo na kompie to fakt ale nie przesadzaj.Całą ekipe mam pod domem.Troche wakacji no-lifowalem ale to dlatego bo w roku szkolnym nie moge sobie na tyle pozwolić.
Mefisto - a co z tą dziewczyna robisz?Gracie w chińczyka?
Bo z poziomu Twojej wypowiedzi wyglada na to jak bys mieszkał w carlin ,miał 10 lvl i mówił ze ma demon legi.
Btw.
Jun 23 2007, 16:07:33 CEST Killed Mefisto The Master at Level 83 unjustified
Martinesz
07-09-2007, 18:29
Floov to sir'valor (moj rl) i chriso czyli ja ;]
Na te acc zawsze wrzucamy itemki nobków(pozdro veshgar,latimerid ,liryczny)
To ze siedze duzo na kompie to fakt ale nie przesadzaj.Całą ekipe mam pod domem.Troche wakacji no-lifowalem ale to dlatego bo w roku szkolnym nie moge sobie na tyle pozwolić.
Mefisto - a co z tą dziewczyna robisz?Gracie w chińczyka?
Bo z poziomu Twojej wypowiedzi wyglada na to jak bys mieszkał w carlin ,miał 10 lvl i mówił ze ma demon legi.
Btw.
Jun 23 2007, 16:07:33 CEST Killed Mefisto The Master at Level 83 unjustified
powiem Ci jedno, kiedyś zapłacisz za to, co zrobiłeś źle :))
powiem Ci jedno, kiedyś zapłacisz za to, co zrobiłeś źle :))
Nooo, też Cie kocham ;]
A nie nawidzisz mnie za 5 bp bohow w dp czy za to ze bije ludzi?
Mis floov zawitała ;] na forum, szukasz jakiś nowych ofiar pewnie kombinujesz jaki by tu skrypt wcisnąć :> , btw zostawcie tibie Cabal jest lepszy :D
Mis floov zawitała ;] na forum, szukasz jakiś nowych ofiar pewnie kombinujesz jaki by tu skrypt wcisnąć :> , btw zostawcie tibie Cabal jest lepszy :D
Człowieku Ty masz pojecie o czym w ogóle gadasz?
Jaki skrypt i gdzie?
Moze w obrazku ,emotce?
Najpierw sie zastanow a nie udawaj pro haxora bo polowa lamek by wpadła na "Chcesz fotke?"
Kolos from rodos
08-09-2007, 01:15
Kolos from rodos - popatrz na to z innej strony.
Ojebałem takiego Mefista i juz nie gra w tibie,znalazl sobie laske, w koncu moze pograc w chińczyka pod woda i jest uchachany.
Mozna powiedziec ze jestem lekarzem i uleczyłem go z nałogu ;]
myślę że obeszło by się bez twojej pomocy, dla mnie na szczęście ta gra od początku aż do samego końca nie miała wartości materialnej, więc tym bardziej uważam że trzeba być nienormalnym żeby okradać kogoś w grze. loser.
Kolos from rodos - popatrz na to z innej strony.
Ojebałem takiego Mefista i juz nie gra w tibie,znalazl sobie laske, w koncu moze pograc w chińczyka pod woda i jest uchachany.
Mozna powiedziec ze jestem lekarzem i uleczyłem go z nałogu ;]
Lecząc kogoś z nałogu mógłbyś zacząć od siebie, bez pomocy psychiatry zapewne by się nie obyło, i dobrze wiem co mówię i nie udaje haxxora bo ty nim jesteś. ;] w dodatku próba haku na mnie była dość mierna ;]
Ok Panie Yong Mitnick.
Powiedz mi w jaki sposob i gdzie miałbym umieścić mega skrypta i co on miałby robic?Czasy kiedy wystarczyło wkleić 1 linijke kodu do posta zeby jebać sie komus na konto juz dawno mineły.
Co do Ciebie to w sumie chodzilo mi rewanz.Tak czy tak sie udalo i juz nie grasz tutaj.
Co ja mam ci zdradzać jak chcesz jakiegoś mega haka to podszkol się w sql i znajdź lukę w tibia.com, a co do mojej gry ciągle sie mogę zalogować i pogadać co jest częścią gry każdy z nas widzi to inaczej jakoś za wiele sie nie zmieniło ;]
Zajefajne rozmowy na temat EIV vs Aliance
Co ja mam ci zdradzać jak chcesz jakiegoś mega haka to podszkol się w sql i znajdź lukę w tibia.com, a co do mojej gry ciągle sie mogę zalogować i pogadać co jest częścią gry każdy z nas widzi to inaczej jakoś za wiele sie nie zmieniło ;]
Buhaha
SQL?
Myślisz ze tibia.com jest nie zabezpieczona pod takimi wzgledami?
To jest za prosty system na takie zabawy no ale pro yong potrafi all.
Ty wiesz najlepiej ;] kłócić się z tobą nie będę, trzeba porządnie zjeść i zając dobrą miejscówkę na mecz;]. A co do wydarzeń widzę wzmożone invy do cf rosną w siłę.
Dominatorrr
08-09-2007, 16:43
Skonczcie z tym Haxorem boze jest tibia sa i hackerzy i sa ludzie (noobki) ktorzy daja sie an to nabrac btw pewne osobyz ktorymi terazdobrzezyje w momencie gdy bylem bardzo bogaty na tibi wykonywaly proby hacka okolo 4 razy + 5 razy z nieznajomych zrodel ataki i jakos niedalem sie nabrac na
(patch Ventrilo)
(instalke tsa)
(i zdecie z nieprawidlowa końcówka)
Wiec trzeba byc inteligentnym zeby dac sie zlapac koniec tematu
Ganic a moze Ganiac ? jak ci sie niepodoba moja pisownia to Przpros ze tu jestes i wyjdz.
Nowi ludzie w Cf mieli byc tam od dawna Niestety (dla He badz jak on itam teraz maja) wasze wszystko wiedzace glowy jakos tego nie przewidzialy :< Wyjasnijcie mi jakim to cudem sie stalo ze otym niewiedzieliscie a wy przeciez wiecie wszystko. Jak tam przygotowania do kolejnego ataku :>
Skonczcie z tym Haxorem boze jest tibia sa i hackerzy i sa ludzie (noobki) ktorzy daja sie an to nabrac btw pewne osobyz ktorymi terazdobrzezyje w momencie gdy bylem bardzo bogaty na tibi wykonywaly proby hacka okolo 4 razy + 5 razy z nieznajomych zrodel ataki i jakos niedalem sie nabrac na
(patch Ventrilo)
(instalke tsa)
Ganic a moze Ganiac ? jak ci sie niepodoba moja pisownia to Przpros ze tu jestes i wyjdz.
Nowi ludzie w Cf mieli byc tam od dawna Niestety (dla He badz jak on itam teraz maja) wasze wszystko wiedzace glowy jakos tego nie przewidzialy :< Wyjasnijcie mi jakim to cudem sie stalo ze otym niewiedzieliscie a wy przeciez wiecie wszystko. Jak tam przygotowania do kolejnego ataku :>
A moim zdaniem to Ty powinienes to zrobic dawno temu.
Btw. Przepros, a nie przpros. :)
Martinesz
08-09-2007, 23:09
(patch Ventrilo)
(instalke tsa)
nie przypadkowo dostales po raz 3 bana, po prostu forum nie jest dla Ciebie. zanim zaczniesz pisać to przeczytaj regulamin, i zamiast 24 h siedzieć przy kompie wyjdź na dwór wez kumpli na bro :))
Dominatorrr
09-09-2007, 02:17
nie przypadkowo dostales po raz 3 bana, po prostu forum nie jest dla Ciebie. zanim zaczniesz pisać to przeczytaj regulamin, i zamiast 24 h siedzieć przy kompie wyjdź na dwór wez kumpli na bro :))
Martinesz noobie boze jak bys choc wiedzial troche minimalnei coto Pskjonet
lub gral na titani wiedzial bys ze nijestem wiecej niz 1h zwykle dni i niwiecej 3h
w weekend na dzien wiec teksty tego typu zachowaj dla kogos innego.
Bana dostalem za Wulggaryzmy i dostalem dop 2 idz do szkoly a nie grasz w tibie widac liczyc nie umiesz.
Martinesz noobie boze jak bys choc wiedzial troche minimalnei coto Pskjonet
lub gral na titani wiedzial bys ze nijestem wiecej niz 1h zwykle dni i niwiecej 3h
w weekend na dzien wiec teksty tego typu zachowaj dla kogos innego.
Bana dostalem za Wulggaryzmy i dostalem dop 2 idz do szkoly a nie grasz w tibie widac liczyc nie umiesz.
Do szkoly to ja radzil bym isc tobie, nauczyc sie pisac, oraz poznac podstawowe zasady ortografii, bo jak na 19 lat czy ile tam masz to piszesz jak niedorozwiniety 12 latek. Ale Tibia robi sieczke z "muzguu" no nie Bolter?
Mefisto.16.Psk
09-09-2007, 14:22
Nie moge już patrzec na to forum. Non stop jeden przez drugiego się wyzywa.Ten twierdzi ze tamten siedzi 24h/h przed kompem a co to kogo kurwa obchodzi niech sobie siedzi nawet 25h/h jak lubi przeciez to nie wasza spawa kto ile czasu spedza przy kompie lepiej chyba grac w ten głupi komputer niz stac na rogu palic faje czy pic piwo chodz sam tak robie. Ale kazdy robi tak jak lubi wiec....
Acha kto dzis walił konia?8o
Dominatorrr
09-09-2007, 15:19
Do szkoly to ja radzil bym isc tobie, nauczyc sie pisac, oraz poznac podstawowe zasady ortografii, bo jak na 19 lat czy ile tam masz to piszesz jak niedorozwiniety 12 latek. Ale Tibia robi sieczke z "muzguu" no nie Bolter?
Szkoda mi czasu na używanie wszystkich znaków polskich i myślenia jak to napisać na tym forum i tak większość tu worda używa ^^.
Ja przynajmniej się siebie niewstydne daj fotke :P a potem pogadamy i ujawnij swój Nick.
A anonimami nie gadam pewnie jesteś z He albo huj wie skąd i myślisz ze jesteś fajny.
Ale Tibia robi sieczkę z "muzguu", no nie Bolter?
Tam powinien być przecinek, Panie Ganic. I nie wysyłaj innych do szkoły, jeśli sam nie jesteś idealny.
Proponuję do tego typu rozmów stworzyć oddzielny temat. Przecież tu jest offtop jak cholera.
Martinesz
09-09-2007, 16:15
Tam powinien być przecinek, Panie Ganic. I nie wysyłaj innych do szkoły, jeśli sam nie jesteś idealny.
Proponuję do tego typu rozmów stworzyć oddzielny temat. Przecież tu jest offtop jak cholera.
Nie wiem, jak Ty, ale ja nie chodzę do szkoły, po to, aby być idealnym. =]
@ bolter
mmm, raczej ze szkołą nie mam problemów, tym bardziej z matematyką :) myślisz, że liczę każdy twój ban? nawet mi sie nie chce... pewnie ich w ... dużo było =]
Ja również, ale wysmiewanie ludzi mniej zdolnych od siebie, nie jest zbyt miłym gestem.
Szkoda mi czasu na używanie wszystkich znaków polskich i myślenia jak to napisać na tym forum i tak większość tu worda używa ^^.
Ja przynajmniej się siebie niewstydne daj fotke :P a potem pogadamy i ujawnij swój Nick.
A anonimami nie gadam pewnie jesteś z He albo huj wie skąd i myślisz ze jesteś fajny.
Firefox 2.0 ma korektor pisowni _/
Jez17Psk
09-09-2007, 23:54
Ja p******* jest zrobiony oddzielny temat idźcie sobie tam podyskutować i pojeżdzić sie a nie tu kurwa zaśmiecacie całe te forum. Ostatnia wzmianka o jakimkolwiek fragu czy posunięciu CF, He był kurwa ja wiem.....20 stron wstecz? 30?
@Mefisto
Te panie... pozwól pan na momencik... co Ci kurwa do bro czy szlu eh? pan ,,świętojebliwy''? :D:D:D
Dominatorrr
10-09-2007, 00:00
Firefox 2.0 ma korektor pisowni _/
I to wyjaśnia waszą niby doskonałą pisownię pozdor :D
@ bolter
mmm, raczej ze szkołą nie mam problemów, tym bardziej z matematyką :) myślisz, że liczę każdy twój ban? nawet mi sie nie chce... pewnie ich w ... dużo było =]
czytać też nie umiesz napisałem ,że były 2
Napisalem cos o Twoim wygladzie? Tez nie uzywam polskich znaczkooff wiec Emok nie rzucaj sie tak.
Napisalem cos o Twoim wygladzie? Tez nie uzywam polskich znaczkooff wiec Emok nie rzucaj sie tak.
I przecinka też nie umiesz postawić. Welcome to school :)
Jak ci cos nie pasuje Emok to wy*******aj stad
Jak ci cos nie pasuje Emok to wy*******aj stad
No chyba lol. To jest forum - każdy ma prawo wypowiedzieć swoją opinię.
To se idz na jakies forum z zasadami ortografii i tam sie wypowiadaj.
Raziel4ever
11-09-2007, 15:49
To se idz na jakies forum z zasadami ortografii i tam sie wypowiadaj.
A Ty zmień temat jak nie masz zamiaru pisać niczego o wojnie.
Edit: No i Emok w sumie też xD, bez obrazy.
A Ty zmień temat jak nie masz zamiaru pisać niczego o wojnie.
Edit: No i Emok w sumie też xD, bez obrazy.
Dobra, ide do OWioN:P
Jez17Psk
15-09-2007, 11:54
NUUUUUUUUUDYy.......
Martinesz
19-09-2007, 19:01
hoh, mam 99% wypłaconych już espanolów nice! :)
No i? Zazdroscisz im tego ze wrócili do gry??
Martinesz
19-09-2007, 22:30
zapłaciles jeden raz, zaplacisz drugi raz :)) schowaj sie =]
Jesli ktos zazdrosci ze ktos sie wyplacil to jest chore nie sadzisz tak? z Hiszpanow jedynie Nosfe zostal oj:<
Mefisto.16.Psk
20-09-2007, 21:02
Jesli ktos zazdrosci ze ktos sie wyplacil to jest chore nie sadzisz tak? z Hiszpanow jedynie Nosfe zostal oj:<
Rozpoczeli wojne wiedzieli w co się wpakowali. niech się hiszpańce cieszą ze chodz mogą sie wyplacić.:)
Doomzor
Sep 23 2007, 03:48:54 CEST Killed at Level 153 by Lambasta the sorcerer and by Ullrig
Lare Eterno
Sep 23 2007, 03:49:23 CEST Killed at Level 158 by Lord Michalak
niezly prezent dostales tailer:))
Master Vilum
23-09-2007, 13:55
Jak to Targ(ó)wek mówi.......DO PIECA
Gratz PArtyzanci
Crazy Misiek
23-09-2007, 14:33
No i się zaczęło...
PARTYZANCI NUBS, NG BOTERSSS UOUOUOUOUOUO NABSSS PLAXXXXX
Ręce opadają;(
Botlerku Widakeyku co tak ucichliscie nie napiszecie ze wasi serdeczni znajomi padli :(
Doomzor
Sep 23 2007, 03:48:54 CEST Killed at Level 153 by Lambasta the sorcerer and by Ullrig
Lare Eterno
Sep 23 2007, 03:49:23 CEST Killed at Level 158 by Lord Michalak
niezly prezent dostales tailer:))
Temat "o wszystkim i o niczym" wypowiedzieli sie o tym prawie pierwsi ; D
Temat "o wszystkim i o niczym" wypowiedzieli sie o tym prawie pierwsi ; D
Faktycznie sorry juz kasuje wybaczcie:)
Szczuru.pl
24-09-2007, 23:21
Faktycznie sorry juz kasuje wybaczcie:)
Retard :( Zabijcie mnie albo Boltera jak takie kozaki jesteście :D
Retard :( Zabijcie mnie albo Boltera jak takie kozaki jesteście :D
a powiedz mi jaka tu trudnosc jesli ubili lare eterno ktory ma 20+ lvl wiecej od boltera a prawie 40 lvl od Ciebie?
Vesh otóż trudność polega na tym że Lare ma jaja i chodzi sam, a oni mają jaja dopiero jak chodzą w grupie po 30 ;)
Vesh otóż trudność polega na tym że Lare ma jaja i chodzi sam, a oni mają jaja dopiero jak chodzą w grupie po 30 ;)
Aderku masz racje:P oni nigdy nie beda chodzic samemu przeciez to takie noobowskie... :D
Jez17Psk
28-09-2007, 23:31
@Szczuru.pl
heh jakoś nie zauważyłem aby Bolter coś gadał na ten temat tylko ty usiłujesz za wszelką cene wmówić wszystkim jaki to nie jesteś zajebisty ;o spoko qrwa zabili lare mogą zabić i Ciebie
@Partyzanci
Szacunek dla was za to co robicie =)
Aderku masz racje:P oni nigdy nie beda chodzic samemu przeciez to takie noobowskie... :D
to jest bardzo nobowskie =) Bohaterstwo wlasnie konczy sie tak jak skonczyl lare, w wojnie liczy sie skutecznosc, a nie efektywnosc ;)
to jest bardzo nobowskie =) Bohaterstwo wlasnie konczy sie tak jak skonczyl lare, w wojnie liczy sie skutecznosc, a nie efektywnosc ;)
Zgadzam sie z toba w 100%. nie wiem co sobie Doomzor i Lare mysleli. pewnie przez ta przewage w wojnie uwazali ze w pojedynke moga calych partyzantow zajebac.
Bolek XXX
30-09-2007, 11:39
Doomzor myslal, ze jest ich 3 tam tylko, bo tylu mial ich w Vipach a 3 mogl polozyc. Potem zauwazyl, ze jest ich wiecej i padl :P A Lare to juz nie wiem, NC xD
Doomzor myslal, ze jest ich 3 tam tylko, bo tylu mial ich w Vipach a 3 mogl polozyc. Potem zauwazyl, ze jest ich wiecej i padl :P A Lare to juz nie wiem, NC xD
po filmiku mozna bylo zauwazyc ze polecieli w trojke (doomzor, Lare i Wuie) a ze Doomzor ejst najszybszy to najszybciej padl. potem lare dostal trapa i padl a Wuie dal loga na Boe. Jeoxhea padla smutaski :<
Bolek XXX
30-09-2007, 20:39
po filmiku mozna bylo zauwazyc ze polecieli w trojke (doomzor, Lare i Wuie) a ze Doomzor ejst najszybszy to najszybciej padl. potem lare dostal trapa i padl a Wuie dal loga na Boe. Jeoxhea padla smutaski :<
No moze XD Ja odrazu mialem pompe z Doomiego za ta akcje, ale Lare ich juz wszystkich widzial wiec nie wiem po co sie pchal w srodek. Kozak ;)
Jez17Psk
30-09-2007, 21:28
Po prostu przeliczył swoje siły :p przestańcie już kminić ten temat padł- trudno odrobi (albo padnie jeszcze raz:D)
Jez17Psk
30-09-2007, 21:47
Double post...
HAHahah Kombajn solo frag ja pierdole xDD
HAHahah Kombajn solo frag ja pierdole xDD
Ktos to o nagral czy to byl jakis spontan?? jesli jest filmik to bardzo o niego prosze.
Torp napisz do mnie na tibi to Ci dam :P
ojoj Thazirion dead :< dziekuje za dedykacje :D:D ;*
I tak dla wiekszosci osob grajacych na Titani jestescie nikim bo boicie sie zrobic jakas akcje mainami ;)
Takie moje zdanie.
I tak dla wiekszosci osob grajacych na Titani jestescie nikim bo boicie sie zrobic jakas akcje mainami ;)
Takie moje zdanie.
To juz mnie rozbawilo hahaha ciekawer czym ujebali Doomzora i Larego? jak my jestesmy nikim to ciekawe kim jestescie? hmm pomyslmy... totalnym 0:) Takie moje zdanie
a tak offtopic bedzie TGK na meczu Lech-Legia?
Konkretnie mowilem o Thazirionie i Jeoxhea. Napewno nie takim 0 jak Ty ;)
Konkretnie mowilem o Thazirionie i Jeoxhea. Napewno nie takim 0 jak Ty ;)
a po co maja zabijac main charami jak moga noobkami? w razie waszego nazwijmy to kontrataku nic nie straca :) a co do twojej opini o mnie to twoja opinia wiec nie zamierzam sie klucic. wazniejsze jest co o mnie inni mysla niz ty. milego dnia zycze.
a po co maja zabijac main charami jak moga noobkami? w razie waszego nazwijmy to kontrataku nic nie straca :) a co do twojej opini o mnie to twoja opinia wiec nie zamierzam sie klucic. wazniejsze jest co o mnie inni mysla niz ty. milego dnia zycze.
No wlasnie o to mi chodzi ze boja sie o mainy :)
legiazlodzieje
03-10-2007, 15:40
To juz mnie rozbawilo hahaha ciekawer czym ujebali Doomzora i Larego? jak my jestesmy nikim to ciekawe kim jestescie? hmm pomyslmy... totalnym 0:) Takie moje zdanie
Pewnie że bedą w Sekcji 'Ultras dla niepełnosprawnych'
odezwał sie wielki OVEN , gildia która zawsze miała hunta od unitu i placiła grube pieniadze by byc free , pozniej lizali dlugoo tyl..... az sie dostali do CF czy jak to sie zwie ,skad dowiedzieli sie o NG i zaczeli botowac
teraz sa bardzo cool bo wybotowali sobie paru najtów i 'maja wladze' nad serwerem
<klask klask> czekamy na TGK w Poznaniu przy Bułgarskiej
Pewnie że bedą w Sekcji 'Ultras dla niepełnosprawnych'
odezwał sie wielki OVEN , gildia która zawsze miała hunta od unitu i placiła grube pieniadze by byc free , pozniej lizali dlugoo tyl..... az sie dostali do CF czy jak to sie zwie ,skad dowiedzieli sie o NG i zaczeli botowac
teraz sa bardzo cool bo wybotowali sobie paru najtów i 'maja wladze' nad serwerem
<klask klask> czekamy na TGK w Poznaniu przy Bułgarskiej
nie znam Cie ale twoje wypowiedzi na maksa mi sie podobaja:D:D
@Scroopy hmm co bys wybral zabicie noobami wroga i nie strate 20k expa czy zabicie wroga mainami stracic 200+k expa i dac wrogowi satysfakcje do fraga he? nie wiem jak ty ale ja wybralbym 1 opcje bo dla mnie ejst bardziej oplacalna ;]
Nigdy nikt nie placil Unitowi od nas procz Seq'a ;) przynajmniej z tego co pamietam.
Be The Way.
A co macie taka sekcje? Pewnie czesto tam przesiadujesz ;)
legiazlodzieje
03-10-2007, 19:20
Nigdy nikt nie placil Unitowi od nas procz Seq'a ;) przynajmniej z tego co pamietam.
Be The Way.
A co macie taka sekcje? Pewnie czesto tam przesiadujesz ;)
jesteś tak śmieszny , że aż sie zaksztusiłem do tego odpisałeś jak typowy troll internetowy , zamiast odpowiedzieć czy bedziecie na najwazniejszym kibicowsko meczu warszawiaków piszesz jakies paranoje , ok nawet sekcja niepelnosprawnych ultrasow nie chce mieć z wami nic wspólnego , a skoro takie kozaki z was to moze jak sie zdecydujecie umówicie sie 10 x 10 do 20 lat na ręce
By the way 'be the way' LOeL 3
Veshgar masz racje. Ta opcja jest bardziej oplacalna ale to jest wojna... Main chary vs Main chary a nie Main Chary vs Noob Chary. Taka moja opinia :P
@ panie elo elo mlodziezowy
O tym mozemy sobie podyskutowac na innych forach bo to jest poswiecone tibi z tego co wiem ;o
legiazlodzieje
03-10-2007, 20:52
panie mlodziezowy elo elo ale ja nie chce ustawki z warszawska hooliganka tylko z TGK pro mens z Tibi
nie rozumiesz tego?
zresztą wy i tak do Poznania nie przyjedziecie , bo jesteście napinaczami a najbardzie to mi sie podoba to iż w waszej Gildi wg Cywilizowanych ludzi (czytaj Wielkopolan) macie allancie ZG + WAWA czyli krawaciarze i kargule żal
hehe
Cya
btw nie mam zamiaru juz tu dalej offtopowac z Trollem forumowym który od 3 postów odwraca kota ogonem
a i jesli mozemy podyskutowac na innych forach to rzuc jakis link i daj mi swoj nick , niech zgadne jest to Krisha Tibia czy Krishna TItania ?
Jez17Psk
03-10-2007, 21:53
Kolejorz !! xDDDD Kto dziś wygra ważny mecz LECH hahaa :)
1.) Nie jestem z Tgk, tak na marginesie
2.) Z kazdym Twoim postem robisz z siebie coraz wiekszego pajaca
3.) A ja nie mam zamiaru dalej dyskutowac z osoba uwazajaca sie za "kogos waznego"
4.) A ja w przeciwienstwie do Ciebie wole OBEJRZEC MECZ niz jechac na ustawke, ale coz... sa kibicie i "kibice"
cya ;]
PaweLLo141
04-10-2007, 16:24
up !
Ziomek a kilka stron wcześniej przedstawiałeś się za bossa ktory wszystkim najebie i zeby tylko adres dać i zaraz wpadniesz po viluma miałeś jechać itd.
up
Po pierwsze nie mow do mnie "ziomek" bo voodki razem nie pilismy.
Po drugie pokaz mi gdzie dokladnie napisalem "jestem boss i wszystkim dojebie tylko dajcie adres"
Po trzecie vilum wie bardzo dobrze o co poszlo i nie musze sie nikomu tlumaczyc :) a klub nie jest dla mnie czyms za co bym mogl sie lac
Ja jade, tylko nie jestem z tgk:P
@Scroopy hmm co bys wybral zabicie noobami wroga i nie strate 20k expa czy zabicie wroga mainami stracic 200+k expa i dac wrogowi satysfakcje do fraga he? nie wiem jak ty ale ja wybralbym 1 opcje bo dla mnie ejst bardziej oplacalna ;]
Dajecie mi wystarczającą satysfakcje pokazujac jak bardzo sie nas boicie :)
Dajecie mi wystarczającą satysfakcje pokazujac jak bardzo sie nas boicie :)
My was sie nie boimy :) przynajmniej Ciebie Miżtu calej Titani...
Wiscer - Oct 05 2007, 20:22:19 CEST Killed at Level 142 by a fire devil of Hugh Jessey
Tomihawk - Oct 05 2007, 00:19:39 CEST Killed at Level 112 by Fladder'Fisring
and by Galamito
Ciekawe kto bedzie nastepny...
Ancient Marrip Oct 06 2007, 21:59:17 CEST Killed at Level 111 by Maltric
and by Martiago
wpierw lech teraz dead niezly dzionek hihi
Ancient Marrip Oct 06 2007, 21:59:17 CEST Killed at Level 111 by Maltric
and by Martiago
wpierw lech teraz dead niezly dzionek hihi
A co ma do tego Lech???Moze Ancient Marrip jest za Polonia??:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.