PDA

Pokaż pełną wersje : Eiv vs Aliance

Stron : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

Latim3rid
31-10-2007, 00:30
Vilum nieierdol juz bo nie moge tego czytac btw maja zaco za twojego Ngbota :D idz pobotuj jakiegos Druida na uhy i zapytaj sie Latimerida na kogo Ng a on mi potem powie ng sie zjebalo i nie od all walilo hahaha

Skrzy ja sie niebede Kłucił teraz jzu tego nierobisz ale robiłeś :D
I nawalałeś najwiecej ze wszystkich heh ale SIe wyciągnełeś
JUtro BALETUDOOOOOOOO :D

I znowu dodajesz swoje bajeczki, mowilem Ci ze mi sie zepsulo jak patrzylem sobie co sie dzieje up jak bylismy na stacku, i jak zszedlem uciekac i do dziury to mialem ciagle widok z +1 a nie na tym co sie znajdowalem. :P

Master Vilum
31-10-2007, 00:58
Vilum nieierdol juz bo nie moge tego czytac btw maja zaco za twojego Ngbota :D idz pobotuj jakiegos Druida na uhy i zapytaj sie Latimerida na kogo Ng a on mi potem powie ng sie zjebalo i nie od all walilo hahaha

No tak ale narazie to wasze chary sa deletowane^.^ a na nas aktualnie nie macie zadnego haka:) hihi i nawet wiem kto bedzie next xDDD

legiazlodzieje
31-10-2007, 09:31

jyzus dziecko jakas nowosc w zyciu na balety idziesz , co za odmiana haha!
a noz ci ktos na targówku za__czyc da
tata i mama beda dumni

Madreth
31-10-2007, 13:23
Balety w ten czwartek, dosyc inteligentnie ;]

Dominatorrr
31-10-2007, 16:07
Niby Kto next ?
U was hmm Rostein ?

Btw Latimerid nie pierdol glupot bo mnei w*****asz załuje że nie kręciłem bo bym cie miał w tym momencie

Balety w Czwartek? Kurwa lamuchu mamy Środe do huja pana.

Miku
31-10-2007, 16:15
@ Fraten

zauwaz ze czas na forum jest o godzine przyspieszony ;]

Mefisto.16.Psk
31-10-2007, 19:23
No ja tez zaraz ide na jakiegos browarka;PP

Dominatorrr
01-11-2007, 03:41
No i po Balecie niebyl udany bo muzabyla do kitu po jaksi 2 h znudzilo m isie a po 6 wyszedlem :P niema to tamto jak lipa to lipa

Dajcie Filmi kz waszej perspektywy na Venore Battle plx

Latim3rid
01-11-2007, 09:55
Niby Kto next ?
U was hmm Rostein ?

Btw Latimerid nie pierdol glupot bo mnei w*****asz załuje że nie kręciłem bo bym cie miał w tym momencie

Balety w Czwartek? Kurwa lamuchu mamy Środe do huja pana.

Nigdy mnie nie zdobedziesz :DDDD

Scroopy
01-11-2007, 20:04
Latimerid ish majn !!

albert0
02-11-2007, 00:01
No tak ale narazie to wasze chary sa deletowane^.^ a na nas aktualnie nie macie zadnego haka:) hihi i nawet wiem kto bedzie next xDDD

Uwazajcie na swoje acc ;o

apropo, wiem kto reported jest, i z tego co widze niestety jedna osobe jeszcze puffnie - nie oszukujmy sie, w kazda lepsza gildia:

uzywa Ng/porzycza sobie chary/kupuje je

Skonczmy rozmowe na temat wyzywania sie od botterow, bo dobrze wiadomo, ze my, jak i uzywamy ng/blackd. Co do kupowania charow, tak jak mowilem jeszcze jedna osobe prawdopodobnie poffnie (nie od nas)

Scroopy
02-11-2007, 02:07
baba Rostein? ;o

Latim3rid
02-11-2007, 12:34
baba Rostein? ;o

Hi baby =D kiedy wspolne fikoleczki xd?

Scroopy
02-11-2007, 17:11
Hi baby =D kiedy wspolne fikoleczki xd?

Nuuu wiesz... nie ma to tamto... jak by nie bylo bedzie bardzo milo xDDD

Szczuru.pl
02-11-2007, 18:53
A ja na to pompa i chce już kompa :(

Latim3rid
02-11-2007, 22:49
Nuuu wiesz... nie ma to tamto... jak by nie bylo bedzie bardzo milo xDDD

HAIL NOWOSOLSKI PIJAK Z PRZED szkoly 9. xddddddd

Scroopy
03-11-2007, 11:26
HAIL NOWOSOLSKI PIJAK Z PRZED szkoly 9. xddddddd

ze co? XDDD

Master Vilum
03-11-2007, 13:22
Witam Państwa.

Chcę wam zaproponować dobry interes.....korzystajac z okazji, że jestem fryzjerem wymyśliłem dobry zarobek ^.^ Chcesz skrócić fryzurkę? Chcesz zmienić kolorek? napisz do Vilumka ... ^.^

Cena: 100k na Titani + kase na pociąg i strzygę na miejscu.

Wszyscy chętni pisać na PW lub do Master Vilum

Pozdrawiam...Vilum:-)

Scroopy
03-11-2007, 14:24
Przyjedz do mnie :)

Mefisto.16.Psk
03-11-2007, 17:05
No do mnie tez mozesz wpasc obetniesz mi włosy na jajach;))

Crazy Misiek
03-11-2007, 17:34

Mówiłeś,że nie masz:o

Master Vilum
03-11-2007, 17:51

A ty masz juz?:D

Master Vilum
03-11-2007, 17:52
Przyjedz do mnie :)

Wpierw kaska w tibi i na pociąg i jade xDDD

Scroopy
03-11-2007, 20:04
Wpierw kaska w tibi i na pociąg i jade xDDD

Z buta ;) daleko nie masz ;)

Torpedo
03-11-2007, 23:08
Klapa:D See you na nastepnej bitce:D

Wojtemo
03-11-2007, 23:19
Hih ale bylo fajnie.Nareszcie cos sie zaczyna dziac:p

Wesha
03-11-2007, 23:20
nie powiem ladnie dostaliscie:(

Dominatorrr
03-11-2007, 23:22
Nie tak jak wtedy ale brawo ladnie wam poszlo po za tym ze spierdolilem z sytuacji gdzie na okolo mnie bylo 15 osob + hah Ale Dalem Długa :*

Wojtemo
03-11-2007, 23:25
Nie tak jak wtedy ale brawo ladnie wam poszlo po za tym ze spierdolilem z sytuacji gdzie na okolo mnie bylo 15 osob + hah Ale Dalem Długa :*

A ja bieglem za toba i puf.ladny prezent urodzinowy:P

Torpedo
03-11-2007, 23:39
sie nauciekalismy sporo:D w koncu poda ktos wynik?:P

albert0
03-11-2007, 23:48

JA PIERWSZY UCIEKLEM!! DO TEMPLA XD

ader
03-11-2007, 23:49
Wychodziłem z venta ze słowami "fajnie było z wami umierać"..

I BYŁO LOL XD

Ale szok, masakra XD

Dominatorrr
03-11-2007, 23:51
Hah Dobre to bylo dobre Gegoobok mnei dostaje baty a ja na skos Elvaka na skos pare razy i dluga hehe :P

Wisniox
04-11-2007, 00:01
SKRZAT TO PAŁA SRRZAT TO PAŁA. Ok. Zacznijcie sie znow wyzywac bo nie mam sie z czego smiac na tym forum XD X*

Chodzi ci o mnie ??:> ktos sie chce powyzywac ??:D

Latim3rid
04-11-2007, 10:30
Chodzi ci o mnie ??:> ktos sie chce powyzywac ??:D

Kurde Wisnia wez nie zasmiecaj forum ... xddddd bo na rlu Ci nie poopowiadam xd

Madreth
04-11-2007, 12:53

Mmmmm, to ja ci opisze twoja sytuacje troche w inny sposob, oddzieliles sie z paroma osobami od Oven i byles na naszych tylach ekipy i pare osob napoczatku zaznaczylo grzecznie na ciebie atak lecz jezeli lider mowi zeby rushowac to sie rushuje na przeciwnika wiec nie upiekszaj sobie ze uciekles niewiadomo jak poniewaz kazdy mial na zadaniu rushowac waszych kolegow ktorych zostawiliscie;]

Master Vilum
04-11-2007, 13:01
Hah Dobre to bylo dobre Gegoobok mnei dostaje baty a ja na skos Elvaka na skos pare razy i dluga hehe :P

Tak chcieliście tego opena a pierwsi kto uciekał i dawał xlogi to Oveny :(

Ale widać Wojtuś żadko jest ale chociaż ma honor i walczy do konca :)

Wojtuś respect :-)

Wojtemo
04-11-2007, 13:21
Tak chcieliście tego opena a pierwsi kto uciekał i dawał xlogi to Oveny :(

Ale widać Wojtuś żadko jest ale chociaż ma honor i walczy do konca :)

Wojtuś respect :-)

Oj nie zgodze sie Vilum.Bo jedyna osoba chyba jaka dala loga z Oven to Timejt, ale moge sie mylic. A co do mojego deda to jedyny blad jaki popelnilem to bieglem za nieodpowiednia osoba(co nie Kiko??:D).

albert0
04-11-2007, 13:34
@Vilum

Temate dal loga z racji tego, ze nie mial jak dostac sie do reszty CF/Ovenow, i jesli uwazacie ze moglby przejsc niezauwazny przez waszych 60 memberow to sorry, ale jestescie po*****eni. Po drugie panie Vilum, nikt nie dał x-loga - to wasza specjalnosc ;)

Master Vilum
04-11-2007, 13:37
@Vilum

Temate dal loga z racji tego, ze nie mial jak dostac sie do reszty CF/Ovenow, i jesli uwazacie ze moglby przejsc niezauwazny przez waszych 60 memberow to sorry, ale jestescie po*****eni. Po drugie panie Vilum, nikt nie dał x-loga - to wasza specjalnosc ;)

NIKT?! hhahahhaha popytaj sie membersow Ovenow ^.^ na samej gorze przy wodzie z 4-5 osob dalo tam xloga

Versus
04-11-2007, 14:20
a aresti italiano czy cholera wie jak on sie pisze(jak mowili nick na ventrilo to nie wiedzialem jak w exive wpisac ^_^) byl na dobrej drodze ^^

Dominatorrr
04-11-2007, 15:33
Mmmmm, to ja ci opisze twoja sytuacje troche w inny sposob, oddzieliles sie z paroma osobami od Oven i byles na naszych tylach ekipy i pare osob napoczatku zaznaczylo grzecznie na ciebie atak lecz jezeli lider mowi zeby rushowac to sie rushuje na przeciwnika wiec nie upiekszaj sobie ze uciekles niewiadomo jak poniewaz kazdy mial na zadaniu rushowac waszych kolegow ktorych zostawiliscie;]

Oddzielilem sie od reszty moich i niemialem jak do nich wrucic i bylem z 3 osobami w takim trapi ze niepowinnismy zniego wyjsc
przedemna sciana po lewo woda od gory wy i ood prawej wy i jak mieliscie rashowac jak jakos Gega stojacego obok mnie zajebaliscie. I Termy gonil Elvake.
Pozatym jak mialem walczyc sam na kolo 50 ? Kozak ze bym dal rade sie przedostac i niedalem X-loga tylko na spokojnie sie wylogowalem troche sqm wyzej od was. Ciekaw jestem czy ty byl bys taki waleczny i tracil lv i blessy bezsensownie wbijajac sie w 50 osob od tylu.

Jak zwykle jedyne co umieliscieto trapnac sie gdzies.

Versus
04-11-2007, 15:59
Jak zwykle jedyne co umieliscieto trapnac sie gdzies.

no i po co tak prowokujesz? zaraz ci ktos odpisze, ze wy nawet tego nie umiecie. albo, ze jedyne co umiecie to cheatowac i uciekac.
przeciez to my was zaatakowalismy, nie wy nas, wiec przestancie juz plakac o to, ze sie ustawilismy na tym ofie bo straciliscie tylko dwie osoby z 14 w ten sposob.

swoja droga nie wiem czemu uciekliscie. na dobra sprawe nikt na prawde wartosciowy nie padl ;p (sorry jesli kogos bola te slowa;P)

albert0
04-11-2007, 17:14
NIKT?! hhahahhaha popytaj sie membersow Ovenow ^.^ na samej gorze przy wodzie z 4-5 osob dalo tam xloga

x-log <-> logout

Widzisz roznice?

Master Vilum
04-11-2007, 17:53
x-log <-> logout

Widzisz roznice?

Aresti stal i sie nie uhal np

Wojtemo
04-11-2007, 18:14
no i po co tak prowokujesz? zaraz ci ktos odpisze, ze wy nawet tego nie umiecie. albo, ze jedyne co umiecie to cheatowac i uciekac.
przeciez to my was zaatakowalismy, nie wy nas, wiec przestancie juz plakac o to, ze sie ustawilismy na tym ofie bo straciliscie tylko dwie osoby z 14 w ten sposob.

swoja droga nie wiem czemu uciekliscie. na dobra sprawe nikt na prawde wartosciowy nie padl ;p (sorry jesli kogos bola te slowa;P)

Mnie nie obraziles,ale mowiac takie slowa to widac ze nie wiesz co dla ciebie znaczy guildia i osoby bedace w niej...Dla mnie nawet jakby padl kogos kogo nie znam nie mowilbym ze jest dla mnie malo wartosciowa osoba, poniewaz walczymy w jednym teamie.Sa osoby ktore maja zaje..ste pvp jednak bez calej guildi nic by nie zdzialaly...Takie jest moje zdanie

Versus
04-11-2007, 18:46
Mnie nie obraziles,ale mowiac takie slowa to widac ze nie wiesz co dla ciebie znaczy guildia i osoby bedace w niej...Dla mnie nawet jakby padl kogos kogo nie znam nie mowilbym ze jest dla mnie malo wartosciowa osoba, poniewaz walczymy w jednym teamie.Sa osoby ktore maja zaje..ste pvp jednak bez calej guildi nic by nie zdzialaly...Takie jest moje zdanie

Konkluzja ciekawa. chyba nikt z moich guildmatesow nie moze narzekac na moje podejscie do gildii i wspolklanowiczow (moze sie myle, to poprawcie). nigdy nie chcialem brac udzialu w tej wojnie jednak doszedlem do niej i zostalem (pomimo posiadania odpowiedniego kapitalu, zeby sie wyplacic) tylko ze wzgledu na moich przyjaciol w gildii. Umiem jednak wartosciowac postacie pod wzgledem przydatnosci w walce i mowiac, ze nikt wartosciowy nie padl mialem na mysli, ze nikt z waszej glownej sily ognia nie padl, a nie, ze ci co padli sa do niczego. Chodzilo mi o to, ze majac taka sile, jaka mieliscie pomimo utraty tych 14 osob dalej byliscie bardzo groznym przeciwnikiem, a mimo to uciekliscie ku mojemu zaskoczeniu. Pozdrawiam

Wojtemo
04-11-2007, 19:15
Ucieczka to byla najglupsza rzeczjaka zrobilismy.Wiedzialem ze to sie tak skonczy, bo nie wszyscy byli w stanie przebiec przez wyverny(nie wiem jak to sie pisze:P)bo jest za waskie przejscie.

Scroopy
04-11-2007, 21:45
a aresti italiano czy cholera wie jak on sie pisze(jak mowili nick na ventrilo to nie wiedzialem jak w exive wpisac ^_^) byl na dobrej drodze ^^

Vers ale Aresti nie jest ani w Oven/cf wiec nie wiem dlaczego on padl ;P poprostu chlopak przyszedl popatrzec na battle, jak wiekszosc hlvli (nie bedaca w oven/cf) ktora tam byla :P i dlatego tez nie rozumiem dodania go do war statsów :P

A co do battle. Raz na wozie raz pod wozem :P

albert0
04-11-2007, 21:45
Aresti stal i sie nie uhal np

Aresti = Oven ? Kto to wogole do huja jest?

Bordowy
04-11-2007, 21:50
Tutaj macie pełna listę wczorajszych fragów z bitwy :
Frags by Vitality.

1. Jeoxhea - Nov 03 2007, 20:31:37 CET Killed at Level 113 by Leorl Shar
and by Elementmagician

2. Amenum - Nov 03 2007, 21:05:09 CET Killed at Level 160 by Fraten
and by Elementmagician

3. Tomy soon of Hell - Nov 03 2007, 21:16:39 CET Killed at Level 111 by Arrow Sparrowhawk
and by Elementmagician

4. Sir'Valor - Nov 03 2007, 21:17:02 CET Killed at Level 85 by Celoreon
and by Karelazi the Sorcerer

5. Tsai'Juliana - Nov 03 2007, 21:18:43 CET Killed at Level 103 by Attilius
and by Lexina Hood

6. Mistrz Gego - Nov 03 2007, 21:20:45 CET Killed at Level 115 by Dark Fiz
and by Celoreon

7. Erilion - Nov 03 2007, 21:20:01 CET Killed at Level 121 by Attilius
and by Celoreon

8. Wojtemo Koscian - Nov 03 2007, 21:20:57 CET Killed at Level 122 by Nugivo
and by Celoreon

9. Aresti Aliano - Nov 03 2007, 21:23:05 CET Killed at Level 120 by Termy
and by Kuja Kaora

10. Purple Joker - Nov 03 2007, 21:26:39 CET Killed at Level 131 by Karelazi the Sorcerer
and by Xoo Stanex

11. Sir Annor - Nov 03 2007, 21:32:25 CET Killed at Level 84 by Master Vilum
and by Templerr

12. Fantasy Fream - Nov 03 2007, 21:37:08 CET Killed at Level 136 by Fakro
and by Fraten

13. Valantoor - Nov 03 2007, 21:38:10 CET Killed at Level 83 by Elementmagician

14. Ullvarr - Nov 03 2007, 21:49:10 CET Killed at Level 117 by Raxxel
and by Leorl Shar

Frags by Correctional Facility.

1. Caige - Nov 03 2007, 20:06:52 CET Killed at Level 91 by Latuz
and by Lare Eterno

2. Shiker Sorcerer - Nov 03 2007, 20:18:59 CET Killed at Level 66 by Latuz
and by Zonovan

3. Callastus - Nov 03 2007, 20:07:24 CET Killed at Level 62 by Vazz
and by Zonovan

Dochodzi się do wniosku, że było 14-3, ale Callastus i Shiker Sorcerer, mimo, iż są po stronie Vitality, to dużo zrobić nie mogą i nie są nawet w gildii...

Co do postawy cf/oven to kompletnie nie rozumiem. Co prawda nie słyszałem teamspeaka (jeśli takowy był) ani nic, ale bitwę zrelacjonować potrafię tak :

1. Cf/Oven/supporterzy stoją w tej górze z wyvernami, vitality jest przy jej wyjściu od strony OF. Wyjście jest co chwila blokowane mwallami, obydwie strony boją się zaatakować.

2. Po chwili cf/oven przypuszczają ofensywę i umiera Caige (trochę żałośnie) oraz Callastus. Vitality zwiewa do Orc Fortress i tam ustawiają się tak, że podchodzenie to samobójstwo. Przez ponad godzinę oven/cf stoi przy wejściu blokując je, a vitality po drugiej stronie. W tym czasie umierają jeoxhea (optymista?) oraz Amenum (kamikaze).

3. Po dłuższej bezczynności vitality błyskawicznie daje exani hur "down na moście pośrodku wejścia do OF. Lare Eterno dostaje ciemnoczerwone hp, ale ma takie szczęście że daje radę uciec z innymi. Oven/CF/supporterzy trochę zdezorientowani (?) uciekają do góry z wyvernami. Ucieczka nie udaje się Tomy soon of Hell'owi oraz Sir'Valor'owi którzy umierają (swoją drogą, widać przy tym, że vitality ma trochę członków).

4. Oven/CF/supporterzy uciekają jak szybko mogą, w międzyczasie pojedyńczy ludzie z tych grup umierają.

5. Oven/CF stoi przy wejściu do góry z wyvernami, umierają tam kolejni membersi m.in. Purple Joker. Po chwili oven i cf zaczyna uciekać w stronę dwarf bridge. Tam na drodze do venore jest jeszcze odrobina walki, po czym ta grupa ucieka w stronę thais, starając się dojść do pz lub wylogować. Kilka osób umiera po drodze.

Porażka na całej linii. Dziwi mnie udział Tsai'Juliana oraz Aresti Aliano. Nie byli z tym łączeni a jednak się "wtrącili" do bitwy, z czego postawa juliany była żałosna, a aresti - bez komentarza, wybrał się tam bez UH czy jak?

Patrząc na statystyki widać, że jednym z ostatnich którzy padli był Valantoor - 83 ek, czyli praktycznie najsłabszy uczestnik. Patrząc na film widać, że uratował życie Frida osv oraz Freevision Shock, bo i zatrzymał vitality na chwilę, i ucieczkę miał niezłą. Zabrakło chyba kilka lvli, bo w porównaniu z vitality był niesamowicie wolny... On był w valor knights, teraz oni się z powrotem budują ale on się nie dołącza (?), w każdym razie ja o nim dużo nie wiem, dziwię się także, że jest w tej wojnie. Ale to pewnie z powodu PA lub czegoś tam z vitality (leorl shar _/).

Ullvarr został złapany jako ostatni, i to kilka dobrych minut po wszystkich innych, co on, stał afk na zewnątrz pz, czy po prostu nikt mu nie zrelacjonował wydarzeń tego wieczoru?

W bitwach mamy dotychczas 2-1 dla vitality, i nie zapowiada się, żeby było lepiej - już teraz cf oraz oven rzadko są online, niektórzy tylko w czasach bitw, a vitality sobie kica dookoła bez problemów. Przykład? Caige padł wczoraj na lvl 91, a teraz ma 92. Ciekawi mnie jak ta wojna się potoczy.

Na koniec pytanie - gdzie zniknęli Boa the Stryporm oraz Warion? Brykali przy wejściu do of na początku, potem jak wszyscy uciekli do wiwern, to ich już nie było. Log-out w trybie pilnym? =).

Scroopy
04-11-2007, 22:50
Lotos-Master of Unduriel

Nov 04 2007, 21:31:59 CET Killed at Level 136 by Tsai'Juliana
and by Jeoxhea

ader
04-11-2007, 23:29
@Vilum

Ja zdążyłem kasę do banku zanieść, kupić trochę pierdół, trochę zostawić w depo, i dojść z venore, przejść obok całego teamu Oven i CF i dojść do reszty. I nie wypominaj mi tutaj że padłem, bo padłem 20 minut później ;> jak noob bo jak noob ale co to ma za znaczenie. Trzeba mieć jaja. Timejt już nieraz udowodnił jaki z niego kozak kiedy się tłucze 20 osób przeciwko jednej; co, może się mylę?

ader
04-11-2007, 23:34
Vers ale Aresti nie jest ani w Oven/cf wiec nie wiem dlaczego on padl ;P poprostu chlopak przyszedl popatrzec na battle, jak wiekszosc hlvli (nie bedaca w oven/cf) ktora tam byla :P i dlatego tez nie rozumiem dodania go do war statsów :P

A co do battle. Raz na wozie raz pod wozem :P

Ja też nie jestem w war ani w gildii a mnie doliczacie ;)

I skończcie pieprzyć, połowa tych noobcharów co tam była była od Was. Tak jak ktośtam ostatnio pierdzielił farmazony, że niby Drings czy tam Dings to nie z wami jest.. a pierwszy wpada do depo mnie pilnować jak się loguję ;>

Miku
05-11-2007, 00:14
W bitwach mamy dotychczas 2-1 dla vitality, i nie zapowiada się, żeby było lepiej - już teraz cf oraz oven rzadko są online, niektórzy tylko w czasach bitw, a vitality sobie kica dookoła bez problemów. Przykład? Caige padł wczoraj na lvl 91, a teraz ma 92. Ciekawi mnie jak ta wojna się potoczy

tu zes dojebal xDDD

co do tej akcji, nie dziwi mnie dodanie akurat ciebie ader do statsow, bo zawsze pomagales kazadum etc, a ten italiano czy ktos tam (1 raz slysze, wlasnie przeczytalem w comencie ze real kilku cfow) do stastow? i tak 3/4 ma na nie wyjebane z oczywistych powodow ;]
badz co badz gratz akcji i mam nadzieje, ze to nie koniec x)

Master Vilum
05-11-2007, 01:07
Ops sry 5:4 dla nas na openie +Sneak wasz na Lotosie niezla bitwa guys:)

więc ogólnie 5:5 ^.-

A tak wogóle pieprzyc fragi ^.^ już się nie przejmuję fragami bo zacznie zaraz się kłotnia tutaj xD

Scroopy
05-11-2007, 01:45
Najlepsza rzecz z tego opena

23:08 GM Aestyn Titania [2]: here is a warning- anyone who is stacking move NOW or face the consequences.

:)))))))

Dominatorrr
05-11-2007, 02:28
haha to wam sie trafilo dzieki za Reporty ze idziemy noobami na mc i ze uzywamy Ng bota to bylo zalosne XD

Btw To was Gm dopadl :P
od was z Teamu :

Nugivo
Nov 04 2007, 22:30:30 CET Killed at Level 129 by Torpeseq

Komisarz Halski
Nov 04 2007, 22:34:39 CET Killed at Level 110 by Vaelor and by Ricolas

Kiki on Titania
Nov 04 2007, 22:35:15 CET Killed at Level 82 by Latuz and by Freevision shock

Wecir
Nov 04 2007, 22:36:54 CET Killed at Level 122 by Xirodan

Lotos-Master of Unduriel
Nov 04 2007, 21:31:59 CET Killed at Level 136 by Tsai'Juliana and by Jeoxhea

Draknes
Nov 04 2007, 23:48:12 CET Killed at Level 110 by Elveram Serous
and by Hawk'zor

od nas :

Zonovan
Nov 04 2007, 22:26:14 CET Killed at Level 112 by Celoreon and by Angeliso

Arturia
Nov 04 2007, 22:26:02 CET Killed at Level 100 by Master Vilum and by Templerr

Amenum
Nov 04 2007, 22:37:04 CET Killed at Level 159 by Angeliso and by Renso on titania

Buncek
Nov 04 2007, 22:37:55 CET Killed at Level 110 by Karelazi the Sorcerer and by Fakro

Vaxefuve
Nov 04 2007, 22:35:57 CET Killed at Level 122 by Dark Fiz and by Tailer

5:5 Zgadza Sie i tym razem to nei my uciekalismy i cheatowalismy

Tylko Wy co potewierdza Przyjscie Gma i jego Msg :P

teoretycznie w statsach powinny byc zawarte postacie bedace w guildi walczacej badz ktore wniej byly wczeniej a walcza dalej.

ale co zrobic z Takim Callastusem ,Aresti Aliano(nie wiem czemu padl ale ok xD)(1 raz go widzialem) itd.

Moje zdanie jest takie ludzie ktorzy sa wiecej niz 2-3 razy na openie + ukazuja sie na sneakach i biora czynny udzial w tych walkach powinny byc wliczane.

Wliczanie Arestiego mija sie z celem a pozatym Statsy czytamy i sie chwalimy a looknijcie Sir'Valor 2x w 1 opena 20 min potem (tylko szkoda ze jak go zobaczycie na stronie padl tylko 1 raz xD) skad on to wziol? Dobra wyobraznie ma chlopak.

http://img75.imageshack.us/img75/4449/valqc4.jpg

http://img75.imageshack.us/img75/667/valpc4.jpg

Versus
05-11-2007, 02:45
czemu nie daliscie mi powalczyc wredni pingerzy?:@

Scroopy
05-11-2007, 07:21
Wybacz Vers ale czemu nazywasz nas pingerami skoro to wy 3 albo 4 razy pingowaliscie Wiscera (co spowodowalo jego smierc), Eriliona na d lair venore... Mam wymieniac dalej? Bo troche sie tego nazbieralo...

ader
05-11-2007, 08:21
ale co zrobic z Takim Callastusem ,Aresti Aliano(nie wiem czemu padl ale ok xD)(1 raz go widzialem) itd.

Moje zdanie jest takie ludzie ktorzy sa wiecej niz 2-3 razy na openie + ukazuja sie na sneakach i biora czynny udzial w tych walkach powinny byc wliczane.

To się nazywa zdrowe podejście. Nigdy nie sądziłem, że kiedyś Cię poprę, ale tutaj muszę to zrobić.

Swoją drogą, od kiedy Juliana walczy po waszej stronie?
Bo słyszałem, że też tam się tłukła na OFie o_O
Nie powiem, szok.

Scroopy
05-11-2007, 08:32
Ahh Kiko nie zapomnij o :

Adrin Drath

Nov 04 2007, 22:36:47 CET Killed at Level 76 by Fummlan
and by Jeoxhea

Ktory zaraz po deadzie wyszedl z gildi.

Komisarzyk
05-11-2007, 09:08
Oby wiecej w miare takich wyrownanych openow i moze kiedys Titania zamieni sie w Nove lub Auree.

Czemu niektorzy z was nosza stroj starych unitow?? Chcecie tez stac sie legenda przez podszywanie pod nich ?

Scroopy
05-11-2007, 09:12
Oby wiecej w miare takich wyrownanych openow i moze kiedys Titania zamieni sie w Nove lub Auree.

Czemu niektorzy z was nosza stroj starych unitow?? Chcecie tez stac sie legenda przez podszywanie pod nich ?

Tutaj sie z Komisarzem zgodze ;) Niech ta wojna bedzie taka jak na Novie/Aurerze/Furorze. A nie jedna akcja na xxx czasu.

Ale nikt z Ovenu nie mial outfitu starego Unitu :P to byl cf :P

Dominatorrr
05-11-2007, 09:24
A jeszcze adrin a huj z nim kto patrzy na statsy xD

Podszyc nie moim zdaniem Niektorzy z nich a w wiekszosci Leader i Vicy sa Starymi Unitami a skoro Unit jako Unit juz niewalczy wiec powiedzieli ze to nasz gildiowy outfit bo moze im sie dobrze kojarzy i sa znim zwiazane ichstare dobre bitwy huj ich wie mi sie zawsze ten out podobal i niemam nic przeciwko a jesli chodzi o podszywanie sie pod Unit mam to gdzies ale akurat pod tamta czesc unitu niehcial bym sie podszywac :P.

Torpedo
05-11-2007, 09:54
Wreszcie jakiegos fraga zaliczylem :D A tak nawiasem mowiac mam nadzieje ze nasza wojna na titani chociaz po czesci dorowna wojnom na novie, cos sie zaczyna krecic, fun jest o by jak najczesciej :)

Madreth
05-11-2007, 10:16
Adrin to taki ciec malinowy, prawdopodobnie ma 12 lat i wode zamiast mozgu :D

Komisarzyk
05-11-2007, 10:22
@Bolter
No wlasnie tylko vice liderzy to polowa starego Unitu a reszta jednak nie. Nie to zebym sie bulwersowal jak moherowe berety jak zobacza TVN ale tak troche to dziwnie wyglada.

Mamy szanse na zmiane Titani jezli ktoras ze stron nie dostanie po dupie pare razy z rzedu. Bo na takie ciosy chyba Titania jesycye nie dorosla.

Skrzatorr
05-11-2007, 11:30
BUCHAMY BUCHAMY TYCH KNAJTÓw... SEQU: DRAKNES PARALIŻA MA
SKRZAT: KULUJCIE ŻYDA/ M WALLE BO WAM DOJEBIE. :(((
SKRZAT: KULKI WICERA (3 sec later) SKRZAT : ŚPI ŻYD :P

haha mały dialog ... oby tak dalej ja chce openy codziennie ;D

Wesha
05-11-2007, 11:34
nie no chlopaki gratz oby tak dalej. w koncu cos sie dzieje! mam nadzieje ze doczekam sie dnia keidy nie bedziecie sie wyzywac ze uzywacie ng bota ze pingujecie ze to noob nie jest w gilidi i frag nie powinien sie byc liczony... przestancie juz z tym!
a co do outfitu Unitu to wydjae mi sie troche dziwne, niby byli czescia Unitu ale jak odeszli obrabjaja ich jak tylko moga, Johnny Gunsy pisze na forum jaki to Gaura byl zly itd a uzywa czesc od nich...

Dominatorrr
05-11-2007, 15:47
haha to wam sie trafilo dzieki za Reporty ze idziemy noobami na mc i ze uzywamy Ng bota to bylo zalosne XD

Btw To was Gm dopadl :P
od was z Teamu :

Adrin Drath
Nov 04 2007, 22:36:47 CET Killed at Level 76 by Fummlan
and by Jeoxhea

Nugivo
Nov 04 2007, 22:30:30 CET Killed at Level 129 by Torpeseq

Komisarz Halski
Nov 04 2007, 22:34:39 CET Killed at Level 110 by Vaelor and by Ricolas

Kiki on Titania
Nov 04 2007, 22:35:15 CET Killed at Level 82 by Latuz and by Freevision shock

Wecir
Nov 04 2007, 22:36:54 CET Killed at Level 122 by Xirodan

Lotos-Master of Unduriel
Nov 04 2007, 21:31:59 CET Killed at Level 136 by Tsai'Juliana and by Jeoxhea

Draknes
Nov 04 2007, 23:48:12 CET Killed at Level 110 by Elveram Serous
and by Hawk'zor

od nas :

Zonovan
Nov 04 2007, 22:26:14 CET Killed at Level 112 by Celoreon and by Angeliso

Arturia
Nov 04 2007, 22:26:02 CET Killed at Level 100 by Master Vilum and by Templerr

Amenum
Nov 04 2007, 22:37:04 CET Killed at Level 159 by Angeliso and by Renso on titania

Buncek
Nov 04 2007, 22:37:55 CET Killed at Level 110 by Karelazi the Sorcerer and by Fakro

Vaxefuve
Nov 04 2007, 22:35:57 CET Killed at Level 122 by Dark Fiz and by Tailer

Duppy nortec
Nov 04 2007, 22:45:22 CET Killed at Level 76 by Fakro
and by Karelazi the Sorcerer

Czyli 7 -6 Dla nas :P patrzacze strony wliczanych fragow all ktorzy teoretycznie padli po obu stronach (od noobow badz byl na swoim 1 openie)

Master Vilum
05-11-2007, 16:36
Czyli 7 -6 Dla nas :P patrzacze strony wliczanych fragow all ktorzy teoretycznie padli po obu stronach (od noobow badz byl na swoim 1 openie)

No jak liczycie Draknesa do fragow to Kilerroo tez poprosze do fragow:)

ader
05-11-2007, 17:00
nie no chlopaki gratz oby tak dalej. w koncu cos sie dzieje! mam nadzieje ze doczekam sie dnia keidy nie bedziecie sie wyzywac ze uzywacie ng bota ze pingujecie ze to noob nie jest w gilidi i frag nie powinien sie byc liczony... przestancie juz z tym!
a co do outfitu Unitu to wydjae mi sie troche dziwne, niby byli czescia Unitu ale jak odeszli obrabjaja ich jak tylko moga, Johnny Gunsy pisze na forum jaki to Gaura byl zly itd a uzywa czesc od nich...

Ja akurat to rozumiem. Jakby nie patrzeć byli częścią tej gildii. Zdziwiłbym się, gdyby to Oven zdecydowało na taki krok, bo byłoby to podszywanie się pod sławę, którą mogą zdobyć sobie sami. Taka prawda. Ale jeśli to Gunsy czy ktoś z tych staruszków wymyślili to sobie, to niech sobie nawet noszą outfity Fellowship of Ethilia, jeśli je jeszcze pamiętają ;P W sumie outfity to jest osobista sprawa. Ja noszę to co mi się podoba, nigdy nie lubiłem outfitów gildiowych, niemniej jednak przydają się one w razie walki.

Co do wyzywania. Myślę, że wszyscy trochę podrośliśmy od czasu wybuchu tej wojny. Ja na przykład dalej jestem pyskaty ale staram się nie być przy tym wulgarny. Czasem jest trudno, ale wierzę, że zmieniając siebie pomagam zmienić Titanię. Mam jednak trochę przywiązania

Wojtemo
05-11-2007, 17:41
Przestaliscie sie wyzywac...To moze ja zaczne??:D

Morii
05-11-2007, 17:45
Ale tu sie dzieje :P torpe gratki fraga =D
spokojnie oven, oni znow po paru dobrych akcjach padna 2x wszyscy i im sie odechce na kolejne 6 miesiecy =P

Dominatorrr
05-11-2007, 18:04
Moze Mori ale jest równa walka widziałeś co się działo gdy był spokój , all klepali all żeby tylko wojna była gdy padliśmy na ankr dragach i potem zobaczyliśmy okoł 80 przeciwników to all sie wydarli NAREŚCIE do HUJA PANA NAREŚCIE i fajnie jest gdy walka jest wyrównana tylko w*****a mnie to ze ich strona używa ludzi z innych serwów żeby wpadali noobami albo robia to oni na mc.
Zamiast powalczyć na loozie na otwartej przestrzeni. Wczoraj było fajnie :D.

I jeszcze jedno denerwuje mnie używanie Combo bota ,nie powiem może go używałem ale zaprzestałem bo co to za sztuka biec i tylko tyle. Bija za ciebie Leczy za ciebie 0 Zabawy :P

Vilum wliczajacDraknesa i Kilerroo wliczmy Khazara ktory padl na dragach od noobow itd chodzi mi o wliczanie ludzi ktorzy padli na openie od noobow ktore pomagaly ktorejs stronie jak np (Amenuma dedly nooby 2 bez gildi i jest wliczony)

Btw Pingowanie to nooberstwo 1 Klasy a z tego co wiem to wy zaczeliscie pingowac paru membersow odnas i dla mnei to jest przesadza okazanie swojego debilizmu.

Moje zdanie jest takie ze statsy to se moga w dupe wsadzic :D

Scroopy
05-11-2007, 18:48
Moze Mori ale jest równa walka widziałeś co się działo gdy był spokój , all klepali all żeby tylko wojna była gdy padliśmy na ankr dragach i potem zobaczyliśmy okoł 80 przeciwników to all sie wydarli NAREŚCIE do HUJA PANA NAREŚCIE i fajnie jest gdy walka jest wyrównana tylko w*****a mnie to ze ich strona używa ludzi z innych serwów żeby wpadali noobami albo robia to oni na mc.
Zamiast powalczyć na loozie na otwartej przestrzeni. Wczoraj było fajnie :D.

I jeszcze jedno denerwuje mnie używanie Combo bota ,nie powiem może go używałem ale zaprzestałem bo co to za sztuka biec i tylko tyle. Bija za ciebie Leczy za ciebie 0 Zabawy :P

Vilum wliczajacDraknesa i Kilerroo wliczmy Khazara ktory padl na dragach od noobow itd chodzi mi o wliczanie ludzi ktorzy padli na openie od noobow ktore pomagaly ktorejs stronie jak np (Amenuma dedly nooby 2 bez gildi i jest wliczony)

Btw Pingowanie to nooberstwo 1 Klasy a z tego co wiem to wy zaczeliscie pingowac paru membersow odnas i dla mnei to jest przesadza okazanie swojego debilizmu.

Moje zdanie jest takie ze statsy to se moga w dupe wsadzic :D

I Vateriela :P

Versus
05-11-2007, 19:14
sami wiecie, ze tego pingowania nie robi zadna osoba z Kazadum, a w tej gildii jestesmy tylko ze wzgledow logistycznych. Ja sie za bardzo nie czuje zwiazany z 3/4 tych osob, no ale dobra. Nie placze, ze mnie pingowaliscie. Ja sie od takich metod zdecydowanie odcinam, ale jak chcecie to robcie to dalej. Co mnie tylko dziwi, to ze z jednej strony tak sie cieszycie, ze wreszcie jakis open i ze fajnie i w ogole, a jak ja wychodze do was na opena, to przybiegacie noobami i pingujecie. Jakis taki brak konsekwencji nie? Rozumialbym jeszcze jakbyscie widzieli, ze gdzies expie i nie macie szans mnie tam dorawac, ale ja przeciez szedlem z wami walczyc, co niby daje wam tyle frajdy...

albert0
05-11-2007, 19:34
E tam, to wojna na boty i kazdy o tym wie. Serio, chyba nie ma membera ktory takowych nie uzywa (ok, Seq nie). Dlatego skonczmy rozmowe na temat cheatow itd, bo to 8.0, nie 7.4, bo jestem pewien ze gdyby byla mozliwosc calkowitego "zniszczenia" botow to 95% ludzi w wojnie by tego chciala. Ale coz, "wyscig zbrojeń" - my bez bota mamy 0 szans przeciwko wam kiedy macie bota, i vice versa

albert0
05-11-2007, 19:43

HAAHHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHAHAAHHHAHA HAHAAHAHAH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Scroopy
05-11-2007, 19:55
sami wiecie, ze tego pingowania nie robi zadna osoba z Kazadum, a w tej gildii jestesmy tylko ze wzgledow logistycznych. Ja sie za bardzo nie czuje zwiazany z 3/4 tych osob, no ale dobra. Nie placze, ze mnie pingowaliscie. Ja sie od takich metod zdecydowanie odcinam, ale jak chcecie to robcie to dalej. Co mnie tylko dziwi, to ze z jednej strony tak sie cieszycie, ze wreszcie jakis open i ze fajnie i w ogole, a jak ja wychodze do was na opena, to przybiegacie noobami i pingujecie. Jakis taki brak konsekwencji nie? Rozumialbym jeszcze jakbyscie widzieli, ze gdzies expie i nie macie szans mnie tam dorawac, ale ja przeciez szedlem z wami walczyc, co niby daje wam tyle frajdy...

Vers siedzisz z nimi wszystkimi na ventrilo i nie wiesz kto pinguje? Prawda jest taka ze to Xoo Stanex zaczol pingowac i kazdy o tym wie.

Versus
05-11-2007, 20:20
Vers siedzisz z nimi wszystkimi na ventrilo i nie wiesz kto pinguje? Prawda jest taka ze to Xoo Stanex zaczol pingowac i kazdy o tym wie.

przeczytaj jeszcze raz co napisalem i wskaz gdzie napisalem, ze nie wiem, kto pinguje?

Scroopy
05-11-2007, 22:29
sami wiecie, ze tego pingowania nie robi zadna osoba z Kazadum

Tutaj sugerujsz ze to nikt od was, przynajmniej tak to odebralem. Jezeli sie pomylilem to mnie popraw.

Versus
05-11-2007, 22:45
Tutaj sugerujsz ze to nikt od was, przynajmniej tak to odebralem. Jezeli sie pomylilem to mnie popraw.

Mowie o starym Kazadum, a nie o Vitality. Xoo ze swoja ekipa nigdy nie byl w Kazadum.

Dominatorrr
06-11-2007, 00:05
HAAHHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHAHAAHHHAHA HAHAAHAHAH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Co masz Albi na mysli Czy uzywanie bota na otsie to cos zlego XD

Na tym openie nie mialem bota ani na leczenie ani na nic takiego.

Emok
06-11-2007, 00:35
Xoo już prawie dostał bana. Afczył, to go przesunęli, że niby blokał tamtego w beggarze. Report do GMa, przyszedł, ale ten beggar go przekonał, że go wepchnęli. :s
SS zrobiony noobcharem:

http://img139.imageshack.us/img139/3751/kopiagmnf8.png

Master Vilum
06-11-2007, 01:09
Xoo już prawie dostał bana. Afczył, to go przesunęli, że niby blokał tamtego w beggarze. Report do GMa, przyszedł, ale ten beggar go przekonał, że go wepchnęli. :s
SS zrobiony noobcharem:

http://img139.imageshack.us/img139/3751/kopiagmnf8.png

Za blokowanie w dp kogoś nie można dostać bana^.^

Przykład: Badboe bloczyl mnie w liberty bay dp ...raportnąłem go, Gm wpadł i go poprostu przesunął i napisał, że teraz mogę wyjść ^.^

Scroopy
06-11-2007, 01:12

Przykład: Badboe bloczyl mnie w liberty bay dp ...raportnąłem go, Gm wpadł i go poprostu przesunął i napisał, że teraz mogę wyjść ^.^

I tutaj sie mylisz ;)

Dominatorrr
06-11-2007, 02:44

Bład przesunał Jego czy parcel ?
Gm niema Prawa Przesunać ,Zabić ,Uderzyć ,badź zrobić co kolwiek z Playerem (pomijając Bany)

I można Dostać bana za blokowanie w depo jeśli blokuje się je w próbie do uzyskania z tego jakis korzyści.(na statkach też)

(np. w Wojnie nie umorzliwianie Expienia )(1 Ostrzeżenie ,2 chyba ban :P)

Master Vilum
06-11-2007, 09:31
Bład przesunał Jego czy parcel ?
Gm niema Prawa Przesunać ,Zabić ,Uderzyć ,badź zrobić co kolwiek z Playerem (pomijając Bany)

I można Dostać bana za blokowanie w depo jeśli blokuje się je w próbie do uzyskania z tego jakis korzyści.(na statkach też)

(np. w Wojnie nie umorzliwianie Expienia )(1 Ostrzeżenie ,2 chyba ban :P)

Wiem co mówie miałem już taki przypadek ..Badboe normalnie przesunał i nie dal mu bana.....Dozwolone jest afkowanie w dp a jak ktoś go przsunie postawi parcele to ta osoba afkująca ma bana? Jesteście śmieszni^.^ nie można dostać za to bana ^.- Wiem to bo już to widziałem ^.^ bo sam raportowałem

Scroopy
06-11-2007, 10:34
Wiem co mówie miałem już taki przypadek ..Badboe normalnie przesunał i nie dal mu bana.....Dozwolone jest afkowanie w dp a jak ktoś go przsunie postawi parcele to ta osoba afkująca ma bana? Jesteście śmieszni^.^ nie można dostać za to bana ^.- Wiem to bo już to widziałem ^.^ bo sam raportowałem

Wczesniej napisales "blokowanie w dp" a "afkowanie i jak ktos Cie przesunie i zagrodzi parcelami" a to sa 2 zupelnie inne rzeczy :P za umyslne blokowanie jest ban (tak samo jak z bloczeniem respa) a za afkowanie nie, jezeli osoba ktora byla blokowana powie ze ktos go przesunol :P

Master Vilum
06-11-2007, 11:00
Wczesniej napisales "blokowanie w dp" a "afkowanie i jak ktos Cie przesunie i zagrodzi parcelami" a to sa 2 zupelnie inne rzeczy :P za umyslne blokowanie jest ban (tak samo jak z bloczeniem respa) a za afkowanie nie, jezeli osoba ktora byla blokowana powie ze ktos go przesunol :P

Przykład: Blokuje go specjalnie GM sie zjawia to udaje że jest afk i po sprawie lol

Scroopy
06-11-2007, 11:07
Przykład: Blokuje go specjalnie GM sie zjawia to udaje że jest afk i po sprawie lol

Nie koniecznie, mozna zrobic SS'a, skopiowac to co wczesniej pisal (gdy nie udawal afk) i masz dowod, ale to tez zalezy na jakiego GM'a trafisz, jeden da Ci bana jak jestes afk, inny nie.

Master Vilum
06-11-2007, 11:41
Nie koniecznie, mozna zrobic SS'a, skopiowac to co wczesniej pisal (gdy nie udawal afk) i masz dowod, ale to tez zalezy na jakiego GM'a trafisz, jeden da Ci bana jak jestes afk, inny nie.

Screen nie jest dowodem:) ja ci moge zrobić screena jak rozslyszać linki z hakowaniem i ma mi w to uwierzyć?

albert0
06-11-2007, 16:08
Vilum ma racje

Martinesz
06-11-2007, 19:28
E tam, to wojna na boty i kazdy o tym wie. Serio, chyba nie ma membera ktory takowych nie uzywa (ok, Seq nie). Dlatego skonczmy rozmowe na temat cheatow itd, bo to 8.0, nie 7.4, bo jestem pewien ze gdyby byla mozliwosc calkowitego "zniszczenia" botow to 95% ludzi w wojnie by tego chciala. Ale coz, "wyscig zbrojeń" - my bez bota mamy 0 szans przeciwko wam kiedy macie bota, i vice versa

Moge Ci zaswiadczyc, że Partyzanci nigdy nie używali/nie używają ani combo bota, ani mage bomby, ani auto heal'era, ani jakie opcje są gotowe do tego.

albert0
06-11-2007, 21:18
Zobacz na twoich wspanialcych partyzantow jak sie wyplacaja o;

Martinesz
06-11-2007, 21:40
Zobacz na twoich wspanialcych partyzantow jak sie wyplacaja o;

trudno, postanowili, niech robią, co chcą, jednak do partyzantów nigdy już nie wrócą.

Wesha
06-11-2007, 22:06
w koncu Tailer bedzie mogl poexpic po roku? wojen hehe

Mefisto.16.Psk
06-11-2007, 22:07
Kogo masz na mysli kto wypłaca się z partyzantów?;o Bo jesli chodzi o mnie to ja sie nie wypłaciłem tylko odszedłem i wy dobrze wiecie;)

Emok
06-11-2007, 22:37
Wypłacili się do tej pory: Tailer, Lord Michalak i Mustak. Angeliso też, ale to nie od was.

Madreth
06-11-2007, 23:47
trudno, postanowili, niech robią, co chcą, jednak do partyzantów nigdy już nie wrócą.

powiedzial "lider partyzantow" najwazniejsza osoba w gildii;]

Latim3rid
07-11-2007, 00:02
Po pierwsze, dobrze ze sie wyplacili bo moga sobie poexpic troszQ majac bardzo dobre warunki wyplaty, po drugie levele jak oni nie zdzialaja duzo na bitwie, wiadomo zawsze doda ich sila w combie, ale jezeli przyjdzie co do uciekania czy cus, zawsze zostana w tyle. Nikt nie jest na was zly chlopaki, =) milego grania :)

Emok
07-11-2007, 00:22
Za ile wyszli?

Latim3rid
07-11-2007, 09:08
Za ile wyszli?

Mysle ze to nie jest wazne, dali tyle ile mogli dac, ale to nie byly wygorowane ceny.

albert0
07-11-2007, 17:56
Po pierwsze, dobrze ze sie wyplacili bo moga sobie poexpic troszQ majac bardzo dobre warunki wyplaty, po drugie levele jak oni nie zdzialaja duzo na bitwie, wiadomo zawsze doda ich sila w combie, ale jezeli przyjdzie co do uciekania czy cus, zawsze zostana w tyle. Nikt nie jest na was zly chlopaki, =) milego grania :)

Naprawde? Taki Angeliso, 2 lvl mniejszy od ciebie, Tailer 10 chyba <zbyt leniwy zeby sprawdzic na tibia.com> chociaz prawda, na waszych lvl (60-71) 10 robi jakas tam roznice. A jesli chodzi o ceny, to zaplacili wiecej niz mogli, a raczej zaplaca, bo maja 'sporo' na raty ;)

Latim3rid
07-11-2007, 20:28
Naprawde? Taki Angeliso, 2 lvl mniejszy od ciebie, Tailer 10 chyba <zbyt leniwy zeby sprawdzic na tibia.com> chociaz prawda, na waszych lvl (60-71) 10 robi jakas tam roznice. A jesli chodzi o ceny, to zaplacili wiecej niz mogli, a raczej zaplaca, bo maja 'sporo' na raty ;)

Owszem masz racje, ale ja musialem dojsc dwoma charami =)

albert0
07-11-2007, 20:41
Nie wiem do czego nawiazujesz mowiac ze twoje 2 chary sa w wojnie.

yongg
07-11-2007, 21:09
Grzebiąc w necie znalazłem coś ciekawego to pewnie Bochnia team z Chrisem na czele (żółta kurteczka) całkiem nice Open ;]

http://pl.youtube.com/watch?v=-JbhMvzeX7s

Scroopy
07-11-2007, 23:31
Dimitri on Titania

Nov 07 2007, 21:54:26 CET Killed at Level 108 by Latuz

On nie wie ze w czasie wojny nie robi sie pz locka?

Master Vilum
07-11-2007, 23:38
Dimitri on Titania

Nov 07 2007, 21:54:26 CET Killed at Level 108 by Latuz

On nie wie ze w czasie wojny nie robi sie pz locka?

znoobił xDDD

Scroopy
07-11-2007, 23:40
znoobił xDDD

Zawsze go uwazalem za nooba :P

Floov
08-11-2007, 00:28
Grzebiąc w necie znalazłem coś ciekawego to pewnie Bochnia team z Chrisem na czele (żółta kurteczka) całkiem nice Open ;]

H.A.H.A
Czemu sie tak na mnie uwzieles?
Bo cie wyjebalem z tego serwa?
Sorki ale frajerów trzeba tępić.Nic tego nie zmieni.

Moc Floova z tobą.

yongg
08-11-2007, 00:43
H.A.H.A
Czemu sie tak na mnie uwzieles?
Bo cie wyjebalem z tego serwa?
Sorki ale frajerów trzeba tępić.Nic tego nie zmieni.

Moc Floova z tobą.

Nie czuję się wyjebany ;p ciągle jestem i czerpie przyjemność z pewnych aspektów tej gry.
Moc Jung jest większa ;p
A ty idź dalej sobie hakuj ;p to dopiero jest frajerstwo

Latim3rid
08-11-2007, 00:45
Nie czuję się wyjebany ;p ciągle jestem i czerpie przyjemność z pewnych aspektów tej gry.
Moc Jung jest większa ;p
A ty idź dalej sobie hakuj ;p to dopiero jest frajerstwo

Dajcie spokoj nie wyzywajcie sie nie ma potrzeby xddd :baby::baby:

Grchw1916
08-11-2007, 02:03
Dajcie spokoj nie wyzywajcie sie nie ma potrzeby xddd :baby::baby:

na tobie też Floov biegał :/

Scroopy
08-11-2007, 05:43
No to jeszcze tak do kompletu

Vers Dra'ghothe

Nov 08 2007, 04:05:40 CET Killed at Level 116 by Tsai'Juliana

Dominatorrr
08-11-2007, 08:04
Scroopy Masz szkołe a do niej niechodzisz czy tuy kurwa naprawde spać nie możesz? xD Wybijam do Budy nara :P

Tom_Brood
08-11-2007, 08:10

Ale jajca... Naprawdę dawno tak sie nie uśmiałem...

Żal jak chuj...

Latim3rid
08-11-2007, 10:49
na tobie też Floov biegał :/

Co z tego ze po mnie biegal, jak shackowal mi najmniej warta postac lol :| Po drugie, zabilem go za to z Crillem padl jak noob, zreszta co on moze potrafic oprocz hackowania :|

@Myslalem ze sie obejdzie bez bluznierstw i dogadywania, ale nie da rady tutaj

Dominatorrr
08-11-2007, 15:19
Dedło Hennka :P

Z fista i Exori con booczywiscie znoobilem iniewzielem Spearssow bo domek ukladalem ssuhashashuasua

Scroopy
08-11-2007, 15:32
Przeciez kiko wiesz ze czwartki i piatki mam wolne ;)

Torpedo
08-11-2007, 16:48
Tez bym tak chcial a nie ze musze gnic w robocie :P:P

albert0
08-11-2007, 18:05
Co z tego ze po mnie biegal, jak shackowal mi najmniej warta postac lol :| Po drugie, zabilem go za to z Crillem padl jak noob, zreszta co on moze potrafic oprocz hackowania :|

Oct 26 2007, 17:38:28 CEST Killed at Level 160 by Ancient Bolter and by Sir'Valor

Master Vilum
08-11-2007, 18:15
Oct 26 2007, 17:38:28 CEST Killed at Level 160 by Ancient Bolter and by Sir'Valor

Ostatni hit zajebiste osiągnięcie!!:D

albert0
08-11-2007, 19:09
w/e chodzi o udzial w akcjach, i dziwie sie ze musze ci tlumaczyc

Latim3rid
08-11-2007, 20:20
w/e chodzi o udzial w akcjach, i dziwie sie ze musze ci tlumaczyc

To akurat zadne osiagniecie ,chociaz pogratulowac fraga, ale sam wiesz o co mi chodzi w poprzednim poscie. Przynajmniej tak mysle

Dominatorrr
09-11-2007, 02:35
Teoretycznie Lati poza strzelaniem Sd na Combo bocie tez zaduzo nie mozesz zrobic wiec Moim Zdaniem Valor (moze wiecej od ciebie i wystarczajaco okazal co potrafi w wojnach Oven vs. Titania XD (tzn w zabijaniu polowy Titani czego wy nigdy niezrobicie xD )(słowa Cf Mamy taka wojne przez to Ze Oven zabil prawie polowe titani SAUSHAUSASA) Ale nasza Metoda Dzialala

Alberto Joined
Albert : Jest Ktos do Pieca?
Kiko : Nie
Albert : Angel Vorne "wysoki nawet lv "
Skrzat : Nie nie bijemy go
Vaxe : To po staremu Who is Online ?
Albert : Skrzat Dawaj Angel Vorne
Skrzat : No Okey kurwa PIEc I HUJ
Kiko : to Lecim
Reszta :SAUHSAUS JAZDAA

I tak bylo prawie z Kazdym
A Reason ogolny Wyzywali Vandoorna :D

Crazy Misiek
09-11-2007, 09:12
Omg, Bolter, jacy wy jesteście zajebiści. Zawsze o tym marzyłem.
Szkoda, ze to samo udawało się Partyzantom, których było o połowe mniej z dużo niższymi lvlami :p Na dodatek z huntem od Waszego uouououo Ovenu i CF-u. WY byliście bezkarni. A połowy Titanii nikt nie ma zamiaru wybijać, bo posiadają takie coś jak mózg :D

Co do Latimerida, jest vice gildii, która Was obecnie miażdży, więc radziłbym się zastanowić.

Torpedo
09-11-2007, 11:02
Omg, Bolter, jacy wy jesteście zajebiści. Zawsze o tym marzyłem.
Szkoda, ze to samo udawało się Partyzantom, których było o połowe mniej z dużo niższymi lvlami :p Na dodatek z huntem od Waszego uouououo Ovenu i CF-u. WY byliście bezkarni. A połowy Titanii nikt nie ma zamiaru wybijać, bo posiadają takie coś jak mózg :D

Co do Latimerida, jest vice gildii, która Was obecnie miażdży, więc radziłbym się zastanowić.

LOL synek czy ktos tu kogos miażdży? Slepy jestes czy glupi? Dla twojej informacji to w tej chwili wynik wojny jest wyrównany i w każdej chwili moze sie diametralnie zmienic. Roznica dziesieciu fragow jest tak naprawde roznica niemal niezauwazalna a ty tu o jakims zmiazdzeniu pierdolisz <rotfl>

Miku
09-11-2007, 11:23
Co do Latimerida, jest vice gildii, któraWas obecnie miażdży, więc radziłbym się zastanowić.

aha XD

Scroopy
09-11-2007, 14:20
Ty znasz w ogole definicje slowa "miazdzy"?

Crazy Misiek
09-11-2007, 16:23
Chodziło raczej o to, w jaki sposób wypracowali sobie te "nędzne" 10 fragow przewagi (patrz OF battle). Ależ proszę Was bardzo, mają lekko zauważalną przewagę, skoro aż tak Was zdenerwowalem, że musicie mnie wyzywać.
Nie jestem ślepy, tym bardziej głupi.

Martinesz
09-11-2007, 16:34
BUCHAMY BUCHAMY TYCH KNAJTÓw... SEQU: DRAKNES PARALIŻA MA
SKRZAT: KULUJCIE ŻYDA/ M WALLE BO WAM DOJEBIE. :(((
SKRZAT: KULKI WICERA (3 sec later) SKRZAT : ŚPI ŻYD :P

haha mały dialog ... oby tak dalej ja chce openy codziennie ;D

LOL siedzicie na 2ch osobnych ventrilach/ts'ach? strasznie inteligentnie

Madreth
09-11-2007, 18:19
LOL siedzicie na 2ch osobnych ventrilach/ts'ach? strasznie inteligentnie

Nie lol tylko tak twoj poziom inteligencji napewno to przerasta, po co maja byc w jednej grupie jezeli przy podzielonej ekipie maja i tak wystarczajaco duza sile razenia zeby zajebac najlepszych knightow ktorzy sa u nas w gildii ;)
Inna sprawa jakbysmy mieli jakis 180+ EK, a tak to przynajmniej potrafia cisnac na dwa fronty a zapewne polowe ludzi z oven nie mowi zbyt biegle po angielsku wiec zapewne ich wykonywanie rozkazow po angielsku albo byc moze nie sa zbyt mile 2 gildie nastawione do siebie.
Troche zal mi waszych tekstow podczas akcjii , bo jezeli naprawde tak jest to jestescie w chuj prymitywni ale Oven nie zasluguje na jakiekolwiek dobre slowa, budzili tylko respekt poprzez strach, random pk wiec nie ma o czym mowic;]

A co do Partyzantow mielismy powody na za*******anie ludzi, moze i jakies lipne ale nikt nie mial prawa nas wyzywac, mowic cokolwiek zlego na nasz temat przed PZ ;)

Scroopy
09-11-2007, 18:51
Elvelot Erte

Nov 09 2007, 17:26:14 CET Killed at Level 65 by Kilerroo

Buuu

Crazy Misiek
09-11-2007, 18:54
Hehe, to było nawet zabawne. Nawet sobie pierdnąć nie zdąrzyłem :p

A tak przy okazji, pozdro dla Kilerraa, "jestesmy kumplami, ja po Ciebie nie wpadne "

Grchw1916
09-11-2007, 19:03
my też mieliśmy powody ... jak ludzie wyzywają vandoorna to kończą w piecu :/

albert0
09-11-2007, 19:25
Elvelot Erte

Nov 09 2007, 17:26:14 CET Killed at Level 65 by Kilerroo

Buuu

http://s006.wyslijto.pl/?file_id=90946240282341216162

albert0
09-11-2007, 22:24
@Martinesz

Poprostu W Y P I E R D A L AJ. Kim ty jestes zeby mowic w naszym kierunku takie teksty? Masz tego swojego 60lv smiesznego knighcika ktorym nigdy nic nie zrobisz, i który (z tego co widac) nigdy nie liczyl sie dla gildii. Moglbys rownie dobrze pod*******ac looty na openach jakims noobcharem - na to samo by wyszlo jesli chodzi o twoja 'uzytecznosc'. Jestes nikim na Titanii, i zostaniesz zapamietany jak reszta noobow-lowlvli ktorzy wymadrzaja sie na forum,a w rzeczywistoci NIC nie znaczą. Pogodz sie z tym.

ps. ZERO respektu dla tych ktorzy sie wyplacili ( chodzi mi o partyzantow), ktorzy pokazali ze sa zwyklymi pikejami i nie maja jaj zeby dalej walczyc (vide Lambasta). p o r a ż ka HA-HA-HA

Tom_Brood
09-11-2007, 23:48
Nie lol tylko tak twoj poziom inteligencji napewno to przerasta, po co maja byc w jednej grupie jezeli przy podzielonej ekipie maja i tak wystarczajaco duza sile razenia zeby zajebac najlepszych knightow ktorzy sa u nas w gildii ;)
Inna sprawa jakbysmy mieli jakis 180+ EK, a tak to przynajmniej potrafia cisnac na dwa fronty a zapewne polowe ludzi z oven nie mowi zbyt biegle po angielsku wiec zapewne ich wykonywanie rozkazow po angielsku albo byc moze nie sa zbyt mile 2 gildie nastawione do siebie.
Troche zal mi waszych tekstow podczas akcjii , bo jezeli naprawde tak jest to jestescie w chuj prymitywni ale Oven nie zasluguje na jakiekolwiek dobre slowa, budzili tylko respekt poprzez strach, random pk wiec nie ma o czym mowic;]

A co do Partyzantow mielismy powody na za*******anie ludzi, moze i jakies lipne ale nikt nie mial prawa nas wyzywac, mowic cokolwiek zlego na nasz temat przed PZ ;)

Oven nie zdobyło respetku poprzez random pk -.-, ale poprzez zgranie. A co do rozumienia się po anglielsku to się mylisz.

Miku
10-11-2007, 00:13
btw. widze maras ze jakis konflikt z martineszem?
kiedys jak bylem u was na vencie to sie zastanawialem, dlaczego marti~ tak dziwnie mowi i mi yapan powiedzial, ze cie to strasznie wkuriwa. To napewno powod, bo zajebiscie sepleni XDDDD

_/ martinesz aka forum fighter <3

Skrzatorr
10-11-2007, 00:19
Fraten specjalnie zaczęłem dmuchać w piecyk żeby podjudzić ogień byś mógł wżucić tam Martinesza. A ja z wielkim uśmiechem (gdyby nie uszy bym się uśmiał do okoła głowy) będe patrzył jak Ci skwierczą kości :P.

Wesha
10-11-2007, 00:27
Oven nie zdobyło respetku poprzez random pk -.-, ale poprzez zgranie. A co do rozumienia się po anglielsku to się mylisz.

Nie chce nikogo urazac a urazic a w szczegolnosci Oven ale o jakim ty respekcie mowisz? obojetnie z kim rozmawiam czy z kumplami czy bylymi czlonkami moich poprzednich gildi to jestescie najbardziej znienawidzona gilidia na titani(z powodu PA i Pk). moze to dla was respect i cos dobrego ale dla mnie nie. Pozdro

Tom_Brood
10-11-2007, 00:54
Nie chce nikogo urazac a urazic a w szczegolnosci Oven ale o jakim ty respekcie mowisz? obojetnie z kim rozmawiam czy z kumplami czy bylymi czlonkami moich poprzednich gildi to jestescie najbardziej znienawidzona gilidia na titani(z powodu PA i Pk). moze to dla was respect i cos dobrego ale dla mnie nie. Pozdro
Jakbyś czytał dokładnie forum to teraz nie spamowałbyś niepotrzebnymi postami.

Emok
10-11-2007, 01:41

Nie ich wina, że takich masz kumpli i gildię :)

Morii
10-11-2007, 01:48
przciez Vitality w tej wojnie jeszcze NIC nie osiagnelo, trap przed rozpoczeciem wojny, padl co prawda Boa, ale tam nie bylo nawet 1/3 Cfu i cale vitality a i tak Cf nakasowalo fragow, akcja na of i tez brak wielu czlonkow Cf, z tego co wiem to oprocz Boa, nikt z Elity Cf jeszcze nie padl oprocz paru rekrutow i pechowych deadow kolegow z oven, Zabijcie joela, vazza, to mozecie powiedziec ze cos chociaz osiagneliscie =P

p.s. Cf ubilo juz Rosteina, Versa, Viluma i Xoo , Halskiego( pare naprawde waznych i dobrych graczy )

Dominatorrr
10-11-2007, 07:35
Oven wypracował respect 1-3 wojnami ktore zakończylismy w trybie Szybkim po przez zgranie wasze Aliance )prouds) gowno nam mogli mimo zakupionego Ng bota

Jak to Kuja powiedzial mamy teraz all Ng i niemacie szans na nastepnym openie a jak widac Popadali na Edron jak muchy.

Pa i pk byly z nudów bo WY SWIETNI partyzanci jak i Kazadum gowno robiliscie niebylo z kim walczyc MY pod Naciskiem 3 Gildi
+ smieszna wtedy wojna z wami to liczylo okolo 5 gildi a jakos i tak w 20 zaledwie wybijalismy na pustynie i czekalismy

Tak wypracowalismy respect jesli tego nie pojmujesz tego twoj problem. Moim zdaniem to Partyzanci byli uznani za wiekszych pa i Pk.

Wesha twoi koledzy to 30 lv ? czy Jakies ass lickery ?

(btw jak to kiedys uslyszalem ze jak Partyzancimieli by kolonaszych lv roznieli by nas Jako Oven, Chcialbym to zobaczyc)
Tak samo jak usłyszałem ze czesc z Was nigdy nam nie zaplaci
a tu jakos juz 8 osob :D (ReSPEKT CHLOPAKI BO TO PRZECIEZ JA NIE JESTEM HONOROWY NIE POMAGAJAC KOLEGOM W ICH GILDI )
pomoglem im wiecej niz nie ktorzy znich w samej gildi :P

Scroopy
10-11-2007, 09:29
A ja mam narazie tibie w (_._) xDD Calymi dniami siedze i na*******am w Wiedźmina xD

Bolek XXX
10-11-2007, 10:16
haha, Wiedźmin roxxando XDDDD

Miku
10-11-2007, 10:41
kiko i ta jego skromnosc... :rolleyes:

Madreth
10-11-2007, 11:29
Oven wypracował respect 1-3 wojnami ktore zakończylismy w trybie Szybkim po przez zgranie wasze Aliance )prouds) gowno nam mogli mimo zakupionego Ng bota

Jak to Kuja powiedzial mamy teraz all Ng i niemacie szans na nastepnym openie a jak widac Popadali na Edron jak muchy.

Pa i pk byly z nudów bo WY SWIETNI partyzanci jak i Kazadum gowno robiliscie niebylo z kim walczyc MY pod Naciskiem 3 Gildi
+ smieszna wtedy wojna z wami to liczylo okolo 5 gildi a jakos i tak w 20 zaledwie wybijalismy na pustynie i czekalismy

Tak wypracowalismy respect jesli tego nie pojmujesz tego twoj problem. Moim zdaniem to Partyzanci byli uznani za wiekszych pa i Pk.

Wesha twoi koledzy to 30 lv ? czy Jakies ass lickery ?

(btw jak to kiedys uslyszalem ze jak Partyzancimieli by kolonaszych lv roznieli by nas Jako Oven, Chcialbym to zobaczyc)
Tak samo jak usłyszałem ze czesc z Was nigdy nam nie zaplaci
a tu jakos juz 8 osob :D (ReSPEKT CHLOPAKI BO TO PRZECIEZ JA NIE JESTEM HONOROWY NIE POMAGAJAC KOLEGOM W ICH GILDI )
pomoglem im wiecej niz nie ktorzy znich w samej gildi :P

Wypracowaliscie sobie respekt poprzez wojny? Jakie kurwa wojny z tymi idiotami ktorzy robili za mieso armatnie? Bardzo mi kurwa przykro ale Prouds to jest grupa hiszpanow ktorzy sa "troche" o ile w ogole sa ogarnieci, a wasze wszystkie wojny byly z jakimis typowymi smieciami. Ludzie sie was bali z tego powodu iz byliscie nieobliczalni wpadaliscie byle gdzie po byle kogo i poprostu go zapierdoliliscie.
A co do Martinesza on dobrze wie o co chodzi, i tu nie chodzi o jego glos tylko o jego zachowanie ale tak to bywa jak sie dzieje "przelom" i ktos zaczyna lizac dupe "Gaurze" zamiast byc w starej ekipie;]

Morii
10-11-2007, 12:29
Wypracowaliscie sobie respekt poprzez wojny? Jakie kurwa wojny z tymi idiotami ktorzy robili za mieso armatnie? Bardzo mi kurwa przykro ale Prouds to jest grupa hiszpanow ktorzy sa "troche" o ile w ogole sa ogarnieci, a wasze wszystkie wojny byly z jakimis typowymi smieciami. Ludzie sie was bali z tego powodu iz byliscie nieobliczalni wpadaliscie byle gdzie po byle kogo i poprostu go zapierdoliliscie.
A co do Martinesza on dobrze wie o co chodzi, i tu nie chodzi o jego glos tylko o jego zachowanie ale tak to bywa jak sie dzieje "przelom" i ktos zaczyna lizac dupe "Gaurze" zamiast byc w starej ekipie;]

I powiedzial to typowy śmiec, mieso armatnie gildi The Unit, kompletnie nie znaczaca i nie liczaca sie w kontroli gilidi i serwa osoba.

De'Leash
10-11-2007, 12:52
Co jak co ale na 42 fragi 23 to osoby z CF.

eSDekator
10-11-2007, 15:16
A może przestaniecie się jechać nawzajem?

Madreth
10-11-2007, 19:16
I powiedzial to typowy śmiec, mieso armatnie gildi The Unit, kompletnie nie znaczaca i nie liczaca sie w kontroli gilidi i serwa osoba.

lmao, znalazly sie nawet zbedne komentarze od 190 ek ktory skonczyl z deletem;]

Martinesz
10-11-2007, 20:27

prosiłem od jakiegoś dobrego miesiącą i Tailera, i Michalaka, i Yapana, żeby zrobili mi acc na vencie. po pierwsze nie utrzymuje zadnego kontaktu z xoo, nie powiem, że jest mi tam jakoś super lepiej, bo jest gorzej niż u nas, jednak, bez powodu nic się nie dzieje...
niestety, to nie ja zrezygnowałem z bycia z Wami, tylko nasz wewnetrzny konflikt (ja vs. Ty). Jednak zawsze będę Was szanował, co by się nie stało, czy byście po mnie jeździli, czy nie.

p.s. nie ma powodu więcej wypisywać na mój temat, jak ktoś chce coś załatwić to pw, albo gg.

Tyle Wam powinno wystarczyć, nie ma co się rozpisywać, czy się zmieniłem, czy nie.

Grchw1916
12-11-2007, 19:48
Fraten ty mu pewnie ciśniesz na vencie jak ja kobajashiemu na teamspaku haha..

De'Leash
12-11-2007, 20:58
Btw. Mori
Mowisz ze z Elity CF padl tylko Boa?
A Amenum x4?
Bolter?-wg. mnie wartosciowy gracz.
Boa-na openie na OF widac na filmiku jak biegnie i po kilku chwilach od jego znikniecia z ekranu widac "Boa the Stryporm has left the party"
Tez mi Elita.
No, on (Boa) bloknal by Vitality na dobre kilka minut dzieki ktorym kilka osob ktore padly moglyby uciec.
A tak poszliscie w rozsypke, spanikowaliscie i tyle.
Ale gz dla Valantoora gdy zwiewali wzial Vitality na siebie dzieki czemu nie padla np. Frida
Elita Cf-Nie wiem kogo Ty do niej zaliczasz i na czym to ma polegac.

A jesli chodzi o OF-mowicie ze nie bylo osob itp.itd...
Wiec po co wogule tam poszliscie?
Odp plx?

Dominatorrr
13-11-2007, 16:42
Poszlismy tak bo kazdemu chcialo sie walczyc AUHSaus
Bywa JA niepadlem i sie ciesze ze jakos dalem rade :P

Dzieki za dowartosciowanie mnie XD

Elita ja uwazam ze jednak Elita Cf Nie sa Vice i Leader tak jak zapewne uwaza Mori , ja poprostu uwazam za elite najbardziej wartosciowych graczy , ktorzy potrafia walczyc i walcza do konca gdy maja taka mozliwosc (zeby nie bylo ze jestem smieciem bo nie zucilem sie w 50 osob od tylu calkiem sam)

Aha dla sprostowania Boaniedal loga poprostu komp mupadlaze niemial pz to go lognelo XD

De'Leash
13-11-2007, 19:14
"Dzieki za dowartosciowanie mnie XD" -No baaa.
A co do tego ze nie rzuciles sie sam na 50 osob-nawet jakbys sie rzucil z ta grupka ktora sie oddzielila to to by bylo samobojstwo istne(Patrz Amenum)
A jakbyscie wszyscy dali loga to padli by tylko Ci na koncu a Vitality by sie z was lalo.Spieprzyliscie tamta akcje ale czlowiek uczy sie na bledach ;o
Nekst tajm łil bi beter

Emok
13-11-2007, 20:05
De'Leash, nie jesteś Senior Tutorem - zmień to w profilu.

De'Leash
13-11-2007, 20:30
Nie wiem jak ja to zaznaczalem.Changed.

Mefisto.16.Psk
13-11-2007, 21:16
Jakies nowe wiadomosci z wojen?;o I ogólnie co słychac ciekawego. ostatnio zdechłem :D Ale co tam=) PS. mam kase na wyplacenie ale tego nie zrobie.:)

Dominatorrr
13-11-2007, 22:31
PawełJaci sprostowałem moja postawę.

Ja niepotrzebuje twoich Pieniędzy tak więc mi to wisi a pozatym
jak chcesz walczyc po ich stronie a

Vilum cie nie lubi (sam naniego wjezdzałeś Od pedałów wiec nie wiem jak sobie poradzisz skoro partyzanci odpuscilii tez ci nie pomoga)
Vitality nie wezmie bo ja nie wiem co ty tam mozesz wniesc
a chcesz takimi postami wkurzyc oven to
"wrazie gdybysmy byli wygranymi to nie radze ci prosic o laske to mnie nie blagaj bym ich przekonal"

Tom_Brood
14-11-2007, 00:46
Za co zabity Gorczer i Neo?

Dominatorrr
14-11-2007, 01:05
+ 23:37 Draknes [110]: all your friend will die!

I kto tu jest Power Abuserem ashuahsuahsaus

to znow zaczna kumpli ubijac

Master Vilum
14-11-2007, 01:24
+ 23:37 Draknes [110]: all your friend will die!

I kto tu jest Power Abuserem ashuahsuahsaus

to znow zaczna kumpli ubijac

Zaczeliście sami wiec? ^.-

Scroopy
14-11-2007, 06:30
We are not RANDOM pking with second characters, I do not allow that in the guild anymore ( if it happened before, I'm sorry ). If people claim that they are "Xoo Stanex", "Sarkus Style" or whatever, do not trust these words.

Tak Tak Tak xDDD

Morii
14-11-2007, 09:59
Poszlismy tak bo kazdemu chcialo sie walczyc AUHSaus
Bywa JA niepadlem i sie ciesze ze jakos dalem rade :P

Dzieki za dowartosciowanie mnie XD

Elita ja uwazam ze jednak Elita Cf Nie sa Vice i Leader tak jak zapewne uwaza Mori , ja poprostu uwazam za elite najbardziej wartosciowych graczy , ktorzy potrafia walczyc i walcza do konca gdy maja taka mozliwosc (zeby nie bylo ze jestem smieciem bo nie zucilem sie w 50 osob od tylu calkiem sam)

Aha dla sprostowania Boaniedal loga poprostu komp mupadlaze niemial pz to go lognelo XD

raczej tak nie uwazam.

Mefisto.16.Psk
14-11-2007, 10:30
Co do Viluma nie lubie go to prawda. Ale jak juz miałem kiedys komus zaufac z partyzantów zaufałem jemu.:P pozatym nie chcem dochodzic do vitality. BO i tak nic nie wniose dobrze powiedziane po 2 mnie tam zapewne nie chca;P ja juz byłem chyba we wszystkich gildiach;d Co do błagania nikogo nie bede błagał o wolnośc wole sobie pograc gdzie indziej =) Niz kogos prosic. I nigdy wam nie dam kaski tak jak Skocz;)

ps. Jakie macie teraz lekcje?;d

Emok
14-11-2007, 11:26
Az żal.

Zabicie Gorczera i Nea.

Latim3rid
14-11-2007, 16:12
Sorry Broods nie bylo mnie online dlatego to sie stalo, juz gadalem Sathorina napewno nie bedzie tknieta, mysle ze reszta Broodow tez nie.

Dominatorrr
14-11-2007, 18:54
Teraz to Groczera i innych gowno obchodzi padli za nic a vitality i tak pekuje znajomych Oven i Cf to nic nowego.

Ta sadze ze prawie all Brood majacie teraz w dupie >.<

Ale to tylko moje odczucie. Wiec mogesie mylic.

De'Leash
14-11-2007, 19:14
Z tego co wiem to Wy pierwsi zabiliscie dziewczyne Xoo czy kogos tam-no to na odzew oni zabili kogos od was.

Master Vilum
14-11-2007, 19:18
Teraz to Groczera i innych gowno obchodzi padli za nic a vitality i tak pekuje znajomych Oven i Cf to nic nowego.

Jak to Xirodan napisał ...zabiliście jego dziewczyne za to że chcieliście nas wybawić na opena więc wy się dziwicie dlaczego wasi kumple padaja? Wy to zaczeliście ale myśle że macie więcej do stracenia ^.-
HIHIHI ja tam się ciesze:)

Raziel4ever
14-11-2007, 20:11
Zobaczymy jak będzie ^^ Mam nadzieje że będę mógł spokojnie expic:p

Torpedo
14-11-2007, 21:32
Vers zaszalales:P Chyba ze jakis hiszpaniec na tobie gral to jestes usprawiedliwiony haha

Latim3rid
14-11-2007, 21:42
Zobaczymy jak będzie ^^ Mam nadzieje że będę mógł spokojnie expic:p

Mozesz grac spokojnie

Latim3rid
14-11-2007, 21:42

Aaaaaaaaa wy nie? Co Ty czlowieku gadasz w ogole lol!

Dominatorrr
14-11-2007, 21:57
Pff

Xlogowce X LOGOWCE na nas pisaliscie a sami jak ciotydaliscie x loga aasgasgausgausgausas

Lamusy boze lamusy

(do Versa to sie nie tyczy mimo ze padl po glupim bledzie i zrobieniu tego samego co wy ale onprzynajmniej niepostowalna nas o x logach)
SAUHSuahsuah

Vilum z czego sie cieszysz ze zabijesz nam rli i kumpli bo nas sie boisz? (dorosnij) mywiecej stracimy od wasi ,bo wasi kumple to na ogol tylko Vitality albo 30 levele kumple corteza asuhashua

Grchw1916
14-11-2007, 21:57
19:57 Warning! The murder of Vers Dra'ghothe was not justified.

:D

Scroopy
14-11-2007, 22:00
Kiko spokojnie bo wyjda na opena (1 sqm plx) i nas zbija :(

Dominatorrr
14-11-2007, 22:03
Nie dobra spoko 1 sqmrzadzi ale dobra terazbez wyzwisk i poto te posty ze jak lamusy cioty tchurze dalismy x-loga sami zrobiliscie to samo w chwili gdzie was bylo duzo( anie jak my sami na 50 bo oddzieleni) sami chyba widzicie ze jesli wojna to wojna i lepiej ocalic wiekszosc niz ja stracic.

Wiec prosze niepostowac wiecej na temat mojego (niby x-loga) na of bo dalem spokojnie loga. Pozatym nie tylko my uciekamy i chitujemy ale jak widac wy terz wasza taktyka to 1 sqm na kazdym openie bylo to samo o ile sie nie myle.

Madreth
15-11-2007, 00:25
Nie dobra spoko 1 sqmrzadzi ale dobra terazbez wyzwisk i poto te posty ze jak lamusy cioty tchurze dalismy x-loga sami zrobiliscie to samo w chwili gdzie was bylo duzo( anie jak my sami na 50 bo oddzieleni) sami chyba widzicie ze jesli wojna to wojna i lepiej ocalic wiekszosc niz ja stracic.

Wiec prosze niepostowac wiecej na temat mojego (niby x-loga) na of bo dalem spokojnie loga. Pozatym nie tylko my uciekamy i chitujemy ale jak widac wy terz wasza taktyka to 1 sqm na kazdym openie bylo to samo o ile sie nie myle.

Nawet w zapozyczonym slowie z ang zrobisz polski blad lol

Emok
15-11-2007, 00:27

To było zajebiście związane z tematem wojny.

Dominatorrr
15-11-2007, 00:45

No dobra Cheatujemy ?
Moze kruwa byc cioto ?

jedyne co mozesz w takiej sytuacji zrobic to przejzec moj post i wyszukac bledy. BO mam racje wyszliscie na cioty gorsze niz my uwazani przez was wiec stul pysk i pomysl z czego sie pierw smiejesz. Bo wychodzi nato ze smiejecie sie z siebie samych.

Cronos-Erzsafer and Rhexx paid.
who more ?

Morii
15-11-2007, 00:47

chyba modki sa od tego.

Scroopy
15-11-2007, 00:57

HAHAHAHAHHAHAhHAHAHAHA sry nie moglem sie powstrzymac xDDD

yongg
15-11-2007, 01:26
No dobra Cheatujemy ?
Moze kruwa byc cioto ?

jedyne co mozesz w takiej sytuacji zrobic to przejzec moj post i wyszukac bledy. BO mam racje wyszliscie na cioty gorsze niz my uwazani przez was wiec stul pysk i pomysl z czego sie pierw smiejesz. Bo wychodzi nato ze smiejecie sie z siebie samych.

who more ?

Co jak co ale ty to potrafisz sie wyrazić ekspresywnie, ciekawe czy na polskim tez tak się wczuwasz ;] i używaj z łaski swojej prawego altu ;p bo polskie znaki to u ciebie gowno ;]

-----
A co do wojny to niema spisanego regulaminu i praw kto chce może sie wyglować i zalogwać ile raz mu sie podoba // baaa może nawet nasrać na środku planszy i nikt mu tego nie zabroni więc zbędne są dyskusję na ten temat, liczy się końcowy wynik i zabawa bo w końcu o to tu chodzi.

Emok
15-11-2007, 02:21
Co jak co, ale ty to potrafisz sie wyrazić ekspresywnie, ciekawe czy na polskim tez tak się wczuwasz ;] i używaj z łaski swojej prawego altu ;p bo polskie znaki to u ciebie gówno ;]

-----
A co do wojny to nie_ma spisanego regulaminu i praw, kto chce może się wylogować i zalogować ile razy mu sie podoba // baaa, może nawet nasrać na środku planszy i nikt mu tego nie zabroni, więc zbędne są dyskusje na ten temat, liczy się końcowy wynik i zabawa bo w końcu o to tu chodzi.

Będziesz jeszcze poprawiał Boltera?

Wesha
15-11-2007, 09:35
@ Kirshna & Ancient Sorcerer
ciekawe z czego sie cieszycie? zrobiliscie 1 fraga i wpadliscie w extaze? wyluzujcie z deczka bo co dopiero bedzie po wygranym openie? Narazie to wy dostajecie w dupe nie odwrotnie:) lepsze danie x loga niz s*******anie przez 3/4 kontynetu zeby dupe uratowac a innym kumplom pozwolic zdechnac co nie:D:D?
Co do znajomych to tak wy Oven nie zabijaliscie znajomych Prouds... wy kurde wszystkich ubijaliscie bez zadnego powodu i (to sie nazywa PA) nie placzcie mi tutaj bo to jest zenujace. Bolter zrob cos z ta ortografia albo pisz wolniej i poprawiaj bledy bo nie da sie Ciebie czytac...

Scroopy
15-11-2007, 10:29
ciekawe z czego sie cieszycie? zrobiliscie 1 fraga i wpadliscie w extaze? wyluzujcie z deczka bo co dopiero bedzie po wygranym openie? Narazie to wy dostajecie w dupe nie odwrotnie:) lepsze danie x loga niz s*******anie przez 3/4 kontynetu zeby dupe uratowac a innym kumplom pozwolic zdechnac co nie:D:D?
Co do znajomych to tak wy Oven nie zabijaliscie znajomych Prouds... wy kurde wszystkich ubijaliscie bez zadnego powodu i (to sie nazywa PA) nie placzcie mi tutaj bo to jest zenujace. Bolter zrob cos z ta ortografia albo pisz wolniej i poprawiaj bledy bo nie da sie Ciebie czytac...

Przeczytaj najpierw DOKLADNIE z czego sie smieje a pozniej cos pisz.

yongg
15-11-2007, 12:01

Nie chcę się wymądrzać ale od czasu do czasu może kliknąć prawy alt i nie czepiam się interpunkcji, zgrabniej by to wyglądało.
A co do ciebie, to widzę ze nie masz co robić o 2 w nocy tylko analizować mój tekst ;] dziękuję za poświęconą mi uwagę :>

Dziwne jest to ze gracze którzy są w oven zmienili swoje zachowanie diametralnie, ta wirtualna władza strasznie zmienia ludzi, ktoś powinien napisać prace na ten temat bo sporo by sie uzbierało, rodzi się w was chamstwo i chora nienawiść do ludzi.

Dominatorrr
15-11-2007, 16:07
Mogę oczywiście ale mi sie niechce poprawiac bledow bo niechce mi sie zastanawiac nawet 30sec nad postem na tym forumbo i tak zal pisac. Wiec pisze ogolnie w wolnym czasie.

a od teraz moge wam pisać posty ze znakami polskimi jak wam to tak przeszkadza.

Ps. Juz 2 raz mi rzepka wyskoczyła prawdopodobnie do srody w domu asuahsuahs a i operacja w ciagu roku ;/ w piłe juz sobie nie pogramy chłopaki ;<

albert0
15-11-2007, 17:57
Co do znajomych to tak wy Oven nie zabijaliscie znajomych
Prouds... wy kurde wszystkich ubijaliscie bez zadnego powodu i (to sie nazywa PA) nie placzcie mi tutaj bo to jest zenujace. Bolter zrob cos z ta ortografia albo pisz wolniej i poprawiaj bledy bo nie da sie Ciebie czytac...

Uwazasz te to co robilismy przed wojna bylo 'zle'? Poczekaj do konca wojny low-lvlowa cipo. I tak - oceniam cie po tym jaki masz lvl, a dlatego, ze nienawidze takich jak ty, ciot ktore nic nie moga zrobic w jebanej w gierce 2d i pisza pierdoły, płacząc na forum, w sprawach, o ktorych nie maja zielonego pojecia. Gówno wiesz o taktyce, czy 'walce' innej niz pk wiec poprostu zamknij ryj

K, macie wiecej fragow w smiesznych war statsach Cynis of'Baca ktory dolicza kazdego nooba ktorego zabijacie. I CO Z TEGO? Spojrz na fakty; robimy wiecej expa niz wy, a w dodatku juz 11 osob sie od was wyplacilo (od nas dla przypomnienia 0).

Ostatnia sprawa. Mam w dupie kogo zabijacie, o ile nie jest w Oven/Cf/moj rl. Zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni

Wesha
15-11-2007, 19:44
Uwazasz te to co robilismy przed wojna bylo 'zle'? Poczekaj do konca wojny low-lvlowa cipo. I tak - oceniam cie po tym jaki masz lvl, a dlatego, ze nienawidze takich jak ty, ciot ktore nic nie moga zrobic w jebanej w gierce 2d i pisza pierdoły, płacząc na forum, w sprawach, o ktorych nie maja zielonego pojecia. Gówno wiesz o taktyce, czy 'walce' innej niz pk wiec poprostu zamknij ryj

K, macie wiecej fragow w smiesznych war statsach Cynis of'Baca ktory dolicza kazdego nooba ktorego zabijacie. I CO Z TEGO? Spojrz na fakty; robimy wiecej expa niz wy, a w dodatku juz 11 osob sie od was wyplacilo (od nas dla przypomnienia 0).

Ostatnia sprawa. Mam w dupie kogo zabijacie, o ile nie jest w Oven/Cf/moj rl. Zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni

Nigdy do ciebie nie mialem szacunku,. byles j iejstes najbardziej nie lubiana postacia z Oven przeze mnie! jesli myslisz ze ejstem lovl-lvlowa cipa to sie mylisz:) Veshgar to jest przykrywka. mam chara o wiekszym lvlu niz ty i co mi powiesz teraz? Lvl nie robi roznicy chcesz przyklad? porownaj kto jest lepszy Amenum czy Tailer/Fraten czy nawet od was Ancient Sorcererr.. jakos prawie dodani w temacie Cynisa sa od Oven/CF/Vk tylko 2 fragi na Aresti Aliano sa dla mnie niejasne. 11 osob sie od nas wyplacilo i co z tego? Zobaczymy Ovenowska lazjo po wojnie kto bedzie sie smial

Scroopy
15-11-2007, 20:15
Nigdy do ciebie nie mialem szacunku,. byles j iejstes najbardziej nie lubiana postacia z Oven przeze mnie! jesli myslisz ze ejstem lovl-lvlowa cipa to sie mylisz:) Veshgar to jest przykrywka. mam chara o wiekszym lvlu niz ty i co mi powiesz teraz? Lvl nie robi roznicy chcesz przyklad? porownaj kto jest lepszy Amenum czy Tailer/Fraten czy nawet od was Ancient Sorcererr.. jakos prawie dodani w temacie Cynisa sa od Oven/CF/Vk tylko 2 fragi na Aresti Aliano sa dla mnie niejasne. 11 osob sie od nas wyplacilo i co z tego? Zobaczymy Ovenowska lazjo po wojnie kto bedzie sie smial

Typowa wymowka.
A jak myslisz on chce byc zajebiscie lubiany na serwie? Albi pewnie sra na to czy ktos go lubi czy nie.

Mefisto.16.Psk
15-11-2007, 20:22

a Ty co kurwa w poloniste się bawisz o 2 w nocy? Naprawde zachłanny jesteś.

@Yong
Masz racje. Po zdobyciu władzy przez oven nad serverem zabijali ludzi bez powodu dla zabawy ponieważ nie zależało im czy ktos zginie czy nie.=) Władza odbija do główki:P
@ Wesha
Co do tego kto wygra wojne.? Wygra CF poniewaz oni nigdy ale to nigdy sie nie poddadza zas rhexx i ekipa nOObów z prouds bo to sa zwyczajne lamusy które potrafia tylko i wyłacznie expic. Pozatym jest ich za duzo i jest za duzy rozpierdol nawet na openach musze sie stosowac do taktyki 1 sqm która przynosi czasem efekty.

Wesha
15-11-2007, 20:52
@Mefisto wedlug mnie wygra Vitality,nie z powodu tego ze sa to moi znajomi tylko dlatego ze Oven i CF maja podobne charaktery... obie gildie chca wladzy i wczesniej czy pozniej beda zgrzyty! tego jestem pewien. co do taktyki 1 sqm to faktycznie jest mizerna i dala zly skutek - ded versa , ale s*******anie gdzie tylko mozna bez zadnego zorganizowania tez nic nie daje!

@Scroppy to ciekawe co on chce osiagnac na tym swiecie? respect poprzez zabijanie wszystkich? sorry ale to dla ludzi psychicznych ta gra jest dla poznania nowych ludzi a nie do leczenia kompleksow ;]

Scroopy
15-11-2007, 21:03
Veshgar wiesz, niektorzy chca byc lubiani na serwie ze pomagaja innym blablabla a inni poprostu wola jak ludzie mowia na jego temat z nienawiscia bo kiedys tam go zabil albo zabral bohy :) Ja tam zawsze wolalem wizerunek tego zlego niz dobrego :P

Raziel4ever
15-11-2007, 22:25
a Ty co kurwa w poloniste się bawisz o 2 w nocy? Naprawde zachłanny jesteś.

@Yong
Masz racje. Po zdobyciu władzy przez oven nad serverem zabijali ludzi bez powodu dla zabawy ponieważ nie zależało im czy ktos zginie czy nie.=) Władza odbija do główki:P
@ Wesha
Co do tego kto wygra wojne.? Wygra CF poniewaz oni nigdy ale to nigdy sie nie poddadza zas rhexx i ekipa nOObów z prouds bo to sa zwyczajne lamusy które potrafia tylko i wyłacznie expic. Pozatym jest ich za duzo i jest za duzy rozpierdol nawet na openach musze sie stosowac do taktyki 1 sqm która przynosi czasem efekty.

Emok nie może siedzieć przed kompem 20h, to siedzi wtedy kiedy ma czas, albo kiedy mu się chce. Mógłby nawet napisać posta o 4 rano, a Tobie nic do tego.

Torpedo
15-11-2007, 22:48
Marrion i Element~ glebka :D

albert0
15-11-2007, 22:58
Nigdy do ciebie nie mialem szacunku,. byles j iejstes najbardziej nie lubiana postacia z Oven przeze mnie!

Jej, przejalem sie w chuj

jesli myslisz ze ejstem lovl-lvlowa cipa to sie mylisz:) Veshgar to jest przykrywka. mam chara o wiekszym lvlu niz ty i co mi powiesz teraz?

Wiec jestes jeszcze wieksza cipa skoro boisz sie nia walczyc. Btw jaki to lvl? 80? quash quash

Zobaczymy Ovenowska lazjo po wojnie kto bedzie sie smial

Haha. ha. haaha. HAHAHAHAHHAHHAA xDDDD

Scroopy
15-11-2007, 23:02
Elementmagician
Nov 15 2007, 21:24:53 CET Killed at Level 138 by Doomzor
and by Fummlan

Marrion
Nov 15 2007, 21:25:18 CET Killed at Level 116 by Doomzor
and by Fummlan

Mefisto.16.Psk
15-11-2007, 23:14
Emok nie może siedzieć przed kompem 20h, to siedzi wtedy kiedy ma czas, albo kiedy mu się chce. Mógłby nawet napisać posta o 4 rano, a Tobie nic do tego.

a Ty co kurwa jego prawnik? czy moze prokurator. mówie tylko ze zachłanny jest.

Cf zaczyna juz ubijac proudsów. Niedługo połowa sie wyplaci znajac zycie a Cf znów bedzie miało kaske na runy i expo wiec grats Vitality.

albert0
15-11-2007, 23:16
@Scroppy to ciekawe co on chce osiagnac na tym swiecie? respect poprzez zabijanie wszystkich? sorry ale to dla ludzi psychicznychb ta gra jest dla poznania nowych ludzi a nie do leczenia kompleksow ;]

Sorry nastpeny post ale niechce mi sie edytować.

Wiesz stary, nie mam takich problemow , zebym musial szukać kumpli w jakiejs pojebanej grze 2d bez dźwieku (podkreslam "szukać") , a zabijanie idiotow jak ty sprawia mi frajde .Płaczesz bo dobrze wiesz ze na Titanii znacze wiecej niz ty kiedykolwiek w swojej nedznej 'karierze' pikeja, jako przydupas partyzantow

De'Leash
15-11-2007, 23:28
No i CF wraz z Ovenem zabili dwie osoby a teraz gdy Vitality jest okolo 30~ tamci dali loga lmao.Poczekali by to moze bylby openik?

Scroopy
15-11-2007, 23:45
No i CF wraz z Ovenem zabili dwie osoby a teraz gdy Vitality jest okolo 30~ tamci dali loga lmao.Poczekali by to moze bylby openik?

Bylby, ale moze nie zauwazyles ale na Tibii sa lagi, a open z lagami to zadna przyjemnosc.

Versus
15-11-2007, 23:55
za duzo hashu wypalilem i zalogowalem sie na zlego chara ^__^

Dominatorrr
16-11-2007, 00:42
za duzo hashu wypalilem i zalogowalem sie na zlego chara ^__^

HAha bywa XD

Lagi/Kicki spowodowane otwarciem Tservera spowodowały brak naszego zaangarzowania w role nacierających i wywołania opena btw znów staliscie na 1 sqm ahsasuhasuahusuahs

Veshgar kruwa oczym ty mowisz skończ i pokaż nam name tej postaci chyba że masz ją na innym serwie to sie w dupe pocałuj

Mhm nie wiemy jakim cudem Wiscer dostał bana haha pewnie dal komuc passy na Ts xD albo huj wie
02:40 GM Draco [2]: Account of player Wiscer banished for Account Sharing. Play by the rules and have fun!

De'Leash
16-11-2007, 16:43
Thinki-
Banished: until Nov 20 2007, 14:36:23 CET because of name to fake player identity

Emok
16-11-2007, 20:34
a Ty co kurwa jego prawnik? czy moze prokurator. mówie tylko ze zachłanny jest.

Czy Ty w ogóle wiesz o czym piszesz? Jestem zachłanny? W jakim sensie? I wiesz kto to jest prokurator?
Poza tym, jeśli ktoś sam robi błędy - nie powinien poprawiać innych, nieprawdaż?

Latim3rid
17-11-2007, 13:43
Thinki-
Banished: until Nov 20 2007, 14:36:23 CET because of name to fake player identity

E tam, za 3 dni koniec

Mefisto.16.Psk
17-11-2007, 14:04
Czy Ty w ogóle wiesz o czym piszesz? Jestem zachłanny? W jakim sensie? I wiesz kto to jest prokurator?
Poza tym, jeśli ktoś sam robi błędy - nie powinien poprawiać innych, nieprawdaż?

A Ty co tak cwaniakujesz wiem co to jest prokurator=). Ale naprawdę czasem sam musze się domyślać bo Bolter napisał w swoim poście. Zachłanny to ze chce Ci sie o 2 w nocy poprawiac głupi tekst na forum.:)

Emok
17-11-2007, 17:16
A Ty co tak cwaniakujesz wiem co to jest prokurator=). Ale naprawdę czasem sam musze się domyślać bo Bolter napisał w swoim poście. Zachłanny to ze chce Ci sie o 2 w nocy poprawiac głupi tekst na forum.:)

o.o?

._. xD

Mefisto.16.Psk
17-11-2007, 20:04
o.o?

._. xD

No poprawiałeś błędy w tekście yonga chyba. =)
A zreszta wielki chuj mnie to teraz obchodzi poprawiaj sobie ile chcesz:)
Jak tam wojna?
Słyszalem ze Kuja Kaora juz kaske zbiera na wyplacenie?
Wiedziałem ze z Vitality tak bedzie nabiora nobków jak zawsze i tylko daja zarobić Cf-om żenada;P

Emok
17-11-2007, 21:14
No poprawiałeś błędy w tekście yonga chyba. =)
A zreszta wielki chuj mnie to teraz obchodzi poprawiaj sobie ile chcesz:)
Jak tam wojna?
Słyszalem ze Kuja Kaora juz kaske zbiera na wyplacenie?
Wiedziałem ze z Vitality tak bedzie nabiora nobków jak zawsze i tylko daja zarobić Cf-om żenada;P

Dzięki za pozwolenie :D:D:D :*

Dobra, idę mecz oglądać. Nasi górą! :D

albert0
17-11-2007, 21:31
"Heiopei is now free. "

"Sir Lockhart is now free. "

;> quash-quash

Mefisto.16.Psk
17-11-2007, 21:49
hahahaha wiedziałem ze tak bedzie bo tak jest zawsze ;d;d;d =)

Latim3rid
18-11-2007, 00:51
"Heiopei is now free. "

"Sir Lockhart is now free. "

;> quash-quash

Partyzanci moga sie wyplacac. Heiopei, Rhexx i Cronos praktycznie nigdy nie byli przekonani do tej wojny, to byla kwestia czasu, GL im na Titanii.

Co z tego ze placa wam osoby ktore w ogole praktycznie nie walcza? Kogo to obchodzi lol, a wy sie cieszycie z jakies kaski jak placi jakis niemiec czy cus lol =P

Emok
18-11-2007, 01:26
Partyzanci moga sie wyplacac. Heiopei, Rhexx i Cronos praktycznie nigdy nie byli przekonani do tej wojny, to byla kwestia czasu, GL im na Titanii.

Co z tego ze placa wam osoby ktore w ogole praktycznie nie walcza? Kogo to obchodzi lol, a wy sie cieszycie z jakies kaski jak placi jakis niemiec czy cus lol =P

Może i masz dobre wytłumaczenie do tego, ale sam fakt, iż strona Vitality się wypłaca (przynajmniej częściowo), a CF'u nie, świadczy sam za siebie.

Btw. Wygraliśmy 2:0 i po raz pierwszy w historii jedziemy na Mistrzostwa Europy. Czy to nie piękne? :')

Scroopy
18-11-2007, 08:48
Lati moze i masz racje, ale w takim razie powiedz mi po co przyjmowaliscie do gildi ludzi co wiedzieliscie ze sie wyplaca i dadza zarobic przeciwnej stronie?

Latim3rid
18-11-2007, 10:05
Lati moze i masz racje, ale w takim razie powiedz mi po co przyjmowaliscie do gildi ludzi co wiedzieliscie ze sie wyplaca i dadza zarobic przeciwnej stronie?

Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy, ludzie ktorzy walczyli, wiekszosc jest lojalna, jest pare osob ktore nigdy nie walczyly itp, rozumiesz sztuczny tlum =d im wiecej tym lepiej xddd a ze Heiopei,Rhexx,Cronos praktycznie NIGDY nie byli walczyc ani na vent, poprostu strata zadna, uwierz mi. A co do zarobku hmmm... co wam Ovenom (jezeli cos dostaniecie) i Cfom za roznica pomiedzy 1kk a 2kk ? Zadna ? :P

Bede w Warszawie za tydzien !!!!!

Scroopy
18-11-2007, 10:20
Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy, ludzie ktorzy walczyli, wiekszosc jest lojalna, jest pare osob ktore nigdy nie walczyly itp, rozumiesz sztuczny tlum =d im wiecej tym lepiej xddd a ze Heiopei,Rhexx,Cronos praktycznie NIGDY nie byli walczyc ani na vent, poprostu strata zadna, uwierz mi. A co do zarobku hmmm... co wam Ovenom (jezeli cos dostaniecie) i Cfom za roznica pomiedzy 1kk a 2kk ? Zadna ? :P

Bede w Warszawie za tydzien !!!!!

Daj znac idziemy na browar !! xD

albert0
18-11-2007, 11:24
@Latimerid

Nie ciesze sie ze non-pvp niemiec sie wyplacil, ale ludzie, ktorzy uwazali sie za 'lojial til di end' placa jaka pierwsi (partyzanci), a na dodatek nie moga odpisac na ten post zadnej zgryzliwej odpowiedzi, bo widza czym to sie moze skonczyc. Tak; to wlasnie mnie bawi.

QUOTE=Latim3rid;1751703]Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy[/QUOTE]

Nom, juz 15 lojalnych sie wyplacilo. Naprawde nie chce zeby ta wojna sie tak szybko skonczyla. Wytrzymajcie do update przynajmniej, zeby byla jakas zabawa ^^

Latim3rid
18-11-2007, 15:14
@Latimerid

Nie ciesze sie ze non-pvp niemiec sie wyplacil, ale ludzie, ktorzy uwazali sie za 'lojial til di end' placa jaka pierwsi (partyzanci), a na dodatek nie moga odpisac na ten post zadnej zgryzliwej odpowiedzi, bo widza czym to sie moze skonczyc. Tak; to wlasnie mnie bawi.

QUOTE=Latim3rid;1751703]Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy

Nom, juz 15 lojalnych sie wyplacilo. Naprawde nie chce zeby ta wojna sie tak szybko skonczyla. Wytrzymajcie do update przynajmniej, zeby byla jakas zabawa ^^[/QUOTE]

15? Z tego 3 z Vitality - 15 niekatywnych, 15niepotrzebnych, 15 blabblallballbalblalba =)

Nie boj sie... wytrzymamy =)

Dominatorrr
18-11-2007, 15:30
Vilum co be gildi znow bediesz robil nowy name gildi czy jakas propagande a moze pokluciles sie xD chciałbym znać reason twojego odejścia z Vitality.

Gz dla CHrisa za Czyszczenie DHQ 1 raz widziałem jak tak łatwo komuś poszlo :D

De'Leash
18-11-2007, 18:02
Lmao jest wojna a Vaelor sobie expi calymi dniami xDD
Moze sneak?Albo zrobcie cos bo nudno ,albo czekacie na update.

Madreth
18-11-2007, 19:13
@Latimerid

Hmmmm, przyjmowalismy jak najwiecej moglismy

Nom, juz 15 lojalnych sie wyplacilo. Naprawde nie chce zeby ta wojna sie tak szybko skonczyla. Wytrzymajcie do update przynajmniej, zeby byla jakas zabawa ^^

=))))))))))))))))))))))

Dominatorrr
18-11-2007, 20:26
kochajmy moj internet wcalesie niew*****lem ze padlem na ice golemie przez toze mam hujowy net tylko prawie kompa rozjbalemoooooooooooooo bozeco za skurwysyny

Latim3rid
19-11-2007, 01:51
=))))))))))))))))))))))

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Latim3rid
19-11-2007, 01:52
Lmao jest wojna a Vaelor sobie expi calymi dniami xDD
Moze sneak?Albo zrobcie cos bo nudno ,albo czekacie na update.

Tylko pare osob ma dojscie na Vaelora exp, niech sobie expi pewnego dnia przestanie ;)

Dominatorrr
20-11-2007, 01:22
Fakro -- korFA
Koniu Palladyn -- Horse Palladyn
Karelazi ~ -- Kurwałazi the Sorcerer
Sir Tubololi -- Sir TuGoBoli
Shiver Shark -- Shiver Rekin
Ralke -- Mam Pralke
Dano Rivi -- Dano Kiwi
Termy -- Termos -- Spermy
Thinki -- Thinki& Winki
Komisarz Halski -- Starszy Pies Halski
Celoreon -- Celeron
Xoo Stanek -- Xoo Stanik
Joel Backman -- Joel Batman -- Joel Backpack
Boa the Stryporm -- Boa Dusiciel
Arrow Sparrowhawk -- Strzala Sparroworzeł
Lemon el'loco -- Cytrynka el'loco
Amenum -- Amen
Knight-Lobenzo -- Knight Nobenzo
Mastah Dadi -- Mistrz Tatus
Magami -- Sram Garami
Chill'Mill -- Chill i Ssij
Sir'Nick -- Ser Nick
Morita de'Vrie -- Morita De'Viadro
Ancient Bolter -- Starorzytny Kusznik
Skocz the Master -- Mocz the Master (istnieje xD)
Leorl Shar -- Leorl Sharer
Raxxel -- Pixxel
Master Highwon -- Mistrz Wysoka wygrana
Heiopei -- Hey i Pai
Kuja Kaora -- Kajak Kaora
Johnny Gunsy -- Johnny Pistolet
Uruloki Dragon Wielki -- Hujooki Dragon Wielki
Mustak -- Pustak
Widakey--With a Key
Lambasta the Sorcerer -- Pasta the czarodziej
Misiekmen -- Teddy Women
Templerr -- Templariusz
Kobylek -- Kobyła
Semiix -- Masmix
Teammate Carlito -- Kolega z drużyny Carlito
Tom The Brood -- Tom the Bród
Czekal -- Czekał
Tomy soon of hell -- Tomek w krótce z Piekła

yongg
20-11-2007, 03:04
To ci się nudziło ;p choć bym spalił parę g z bonga to bym nie miał takiej rozkminy, jedyna rozkmina na dziś to domofon, się zdziwiłem ze kod nie działa bo to nie moja klata -.-

Scroopy
20-11-2007, 07:24
Kiko co Ty wczoraj jarales? ;o

Komisarzyk
20-11-2007, 10:29
Kiko co Ty wczoraj jarales? ;o

Jaral to chyba ten tomek niby z piekla :)

Specjalnie zrobi zrobil wkrotce zamiast syn??

legiazlodzieje
20-11-2007, 10:38
JEJKU
ALe wy napinacie
co do oven po uj zgrywacie kozaków i piszecie teksty typu ' ja zawsze wolałem być nielubiany za pk itp ' wy tutaj próbujecie ludziom którzy uja wiedzą o was wmówić coś co jest nieprawdą ahhaha
pamietam jak UnIt ich wywalił z hydr
albo jak seq wypłacał sie unitowi za błachy powód
wy tutaj macie sie za jakiś walczaków?
wy tylko umiecie tyleczki lizać bo ogólnie to zenua z was hahaha
do tego kiko sriiko czy tam bolter pajacu ty piszesz ze masz real life?
ty chyba nei wiesz co to jest bo ty poza Tibią świata nie widzisz
wiesz 'jakbym sie zjarał' to nie wiem czy by mi przeszło przez myśl żeby wejść na forum tibi i podyskutować z miejscowymi warzywkami
respekt można zdobyć przez pk , tylko wy 'zrobiliscie go' w erze botów botujac chary itp gdyby nie boty 1/2 z was nie przekroczyła by 100 lvla.. wiec z was takie plajery jak mój stary w call of duty - przeszedł do ostatniej planszy i spytał czy da sie zmienić broń z lugera na inną

Miku
20-11-2007, 11:48

XDDD daj mu spokoj ahhahah

@kiko
ty idioto xD

@legia~
tak, jestes teraz "elo!"

albert0
20-11-2007, 13:26
Fakro -- korFA
Koniu Palladyn -- Horse Palladyn
Karelazi ~ -- Kurwałazi the Sorcerer
Sir Tubololi -- Sir TuGoBoli
Shiver Shark -- Shiver Rekin
Ralke -- Mam Pralke
Dano Rivi -- Dano Kiwi
Termy -- Termos -- Spermy
Thinki -- Thinki& Winki
Komisarz Halski -- Starszy Pies Halski
Celoreon -- Celeron
Xoo Stanek -- Xoo Stanik
Joel Backman -- Joel Batman -- Joel Backpack
Boa the Stryporm -- Boa Dusiciel
Arrow Sparrowhawk -- Strzala Sparroworzeł
Lemon el'loco -- Cytrynka el'loco
Amenum -- Amen
Knight-Lobenzo -- Knight Nobenzo
Mastah Dadi -- Mistrz Tatus
Magami -- Sram Garami
Chill'Mill -- Chill i Ssij
Sir'Nick -- Ser Nick
Morita de'Vrie -- Morita De'Viadro
Ancient Bolter -- Starorzytny Kusznik
Skocz the Master -- Mocz the Master (istnieje xD)
Leorl Shar -- Leorl Sharer
Raxxel -- Pixxel
Master Highwon -- Mistrz Wysoka wygrana
Heiopei -- Hey i Pai
Kuja Kaora -- Kajak Kaora
Johnny Gunsy -- Johnny Pistolet
Uruloki Dragon Wielki -- Hujooki Dragon Wielki
Mustak -- Pustak
Widakey--With a Key
Lambasta the Sorcerer -- Pasta the czarodziej
Misiekmen -- Teddy Women
Templerr -- Templariusz
Kobylek -- Kobyła
Semiix -- Masmix
Teammate Carlito -- Kolega z drużyny Carlito
Tom The Brood -- Tom the Bród
Czekal -- Czekał
Tomy soon of hell -- Tomek w krótce z Piekła

HAHHAHAHAHAHAHA XDD AHAHA O O BOŻE XDDD

albert0
20-11-2007, 13:29

Aaa, tak to jest jak sie kupuje chary ;-(

Latim3rid
20-11-2007, 14:12
http://www.fotka.pl/profil/pawllus/.html

HAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 3 zdjęcie roxXxXxXxXxX

Dla sprostowania nasz pvper Teammate Carlito :D

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL nie moge jak sie napuszyl ;DDDDd :cup::cup::cup::cup::cup:

Dominatorrr
20-11-2007, 16:39
JEJKU
ALe wy napinacie
co do oven po uj zgrywacie kozaków i piszecie teksty typu ' ja zawsze wolałem być nielubiany za pk itp ' wy tutaj próbujecie ludziom którzy uja wiedzą o was wmówić coś co jest nieprawdą ahhaha
wiesz 'jakbym sie zjarał' to nie wiem czy by mi przeszło przez myśl żeby wejść na forum tibi i podyskutować z miejscowymi warzywkami
respekt można zdobyć przez pk , tylko wy 'zrobiliscie go' w erze botów botujac chary itp gdyby nie boty 1/2 z was nie przekroczyła by 100 lvla.. wiec z was takie plajery jak mój stary w call of duty - przeszedł do ostatniej planszy i spytał czy da sie zmienić broń z lugera na inną

Ty wielki Pro Gamer Jaki masz lv i Czy robiłeś go bez bota? nie sadze skad wogole przyszedł wam pomysł ze sie zjarałem smialiśmy sie z Chłopakami na ts z imion postaci :D i próbowaliśmy coś śmiesznego z tego wykminić btw

@Legia Geju
Zrobiłem swojego Chara Bez Bota i nigdy nim Nigdy nim nie botowalem ,a jesli chodzi ci oto ze wbijalem nim lv bądz mlv lubcos innego Bolter Został 100 % zrobiony Ręcznie.
I Zobacz, że mam Rl life tylko przez 5 Dni chodzić nie mogłem z powodów zdrowotnych i nie miałem co robić, ale akurat to ile siedze Przy Kompie i co robie w Rl life powinno cie co najwyżej gówno obchodzić, a lizać dupe to ty możesz na tym forum jakimś pajacom z Vitality bo chyba od nich sie wyrwałeś gdzieś tam ze wsi. Ja nikomu nie liże dupy pokazałem nie raz ze to czy jestem w Cf, czy nie zależy odemnie i to nie ja sie tam w*******am na siłe tylko oni mnie tam chcą, bo my w przeciwieństwie do waszej Ferajny z huj wie skąd nie musimy lizać dupy nikomu by móc coś na tym servie zrobić i zeby nas uważano jako równych w walce (wy dla xoo jesteście tak samo jak i dla gaury zwykłym mięsem do walki bo sami nie dadzą rady)(Jak to pewna osoba określiła jedyne co robi xoo jak zaczyna po dupie na openie dostawać krzyczy Uciekajcie gdzieś tam a sam juz od 2 min s*******a i reszte zostawia).

Cześć Elo jestem Pro Gówno co huj wie i może i boji sie pokazać name swojej postaci bo mnie wyśmieją że sie mądrze a Huj mam :<

A co do twojego name na Forum To widać że Chyba Jesteś za Grodziskiem albo huj wie kim :< Idz przepłacić sedziego Żeby twój Drem team wygrał.

Twoja Miejscowość mówi sama za Siebie czemu jesteś taki Inny Umysłowo.
A skoro gramy jak twój stary (że przechodzi Call of Duty 1 bronia z najgorszych bez zmiany jej tzn ,że moge cie zajebac w tibi z kamieniem w rece bez uzycia Kuszy)

ader
20-11-2007, 21:46
Najpierw boicie się wyjść na opena, dzisiaj już dwa fragi...
TOTINU: Nov 20 2007, 11:46:34 CET Killed at Level 94 by Ocktubre
and by Master Vilum
KNIGHT ALKINOOS: Nov 20 2007, 19:32:39 CET Killed at Level 101 by Anziny
and by Elementmagician

Z A M R A Ż A R A

Wszyscy wypier.. do lodówki xD

Skrzatorr
20-11-2007, 21:55
JEJKU
ALe wy napinacie

Jak to chodzi po tsie... Nie ma rl life jest tylko afk ;)

Raziel4ever
20-11-2007, 22:22
No to afk na noc.

Morii
20-11-2007, 22:43
Fragi? znow sobie pkujecie ;o

Dominatorrr
21-11-2007, 00:18
Najpierw boicie się wyjść na opena, dzisiaj już dwa fragi...
TOTINU: Nov 20 2007, 11:46:34 CET Killed at Level 94 by Ocktubre
and by Master Vilum
KNIGHT ALKINOOS: Nov 20 2007, 19:32:39 CET Killed at Level 101 by Anziny
and by Elementmagician

Z A M R A Ż A R A

Wszyscy wypier.. do lodówki xD

ZalAdre ZAL Kogo Ty Liczysz ktoto Knight AKJINOOS? kurwa ale zal zabija kogos o kim pojecia niemam i sie podniecaja ashuahusa

Miło sie wczoraj czekało xD

Btw Ader co ty mówisz do ciebie na opena ty jestes tylko 55 lv + Lizodupkiem o ktorym polowa Viltality niewie XD

Grchw1916
21-11-2007, 00:40
ZalAdre ZAL Kogo Ty Liczysz ktoto Knight AKJINOOS? kurwa ale zal zabija kogos o kim pojecia niemam i sie podniecaja ashuahusa

Btw Ader co ty mówisz do ciebie na opena ty jestes tylko 55 lv + Lizodupkiem o ktorym polowa Viltality niewie XD

:D:D:D:D:D

Master Vilum
21-11-2007, 00:59

Nie udawaj kto to jest ^.^

a Ader sry ale ma 100+:)