zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Eiv vs Aliance

Stron : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

Latim3rid
09-07-2007, 12:45
Pytanie czy go dostaniesz x]

Wiec zadaje to pytanie, czy dostane? Czy moze ktos go uploadnac ,chcialbym sobie zobaczyc :)

Martinesz
09-07-2007, 13:04
padl by na 100% :)

z mojej perspektywy, popelnilismy kilka kluczowych błędów jednak niewiele zabrakło do zabicia Doomzora. Szkoda, że nie mielismy wiecej potów -.-(poszły dzień wcześniej na akcje na edron). Póki, co jesteśmy w miare zadowoleni z siebie, pokazalismy, to co mielismy pokazac. To, że dano rivi sępił kilka bp uh to inna sprawa. Kiedy Paweł dostal 1sze combo, zdazylem go sam jakos wyuhać, na nastepne poprostu nie mial juz uhow. Gdyby nie dano, myślę, że spokojnie ubilibysmy doomzora. Jednak nie ma co rozpaczac, bylo jak bylo. Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej :). myślę, że pokazalismy charakter Partyzantów, którzy nie srają się o swoja dupę, tylko mogą poświęcić się dla dobra gildi.

@eiv

Nawet najlepsi popełniają błędy, jak każdy człowiek, Wy też kilka popełniliście, nie mam zamiaru Wam ich wypominać jednak wiem, że nie jesteście tacy doskonali. Cieszą Was fragi na partyzantach? czyli czujecie do nas jakiś respect. Powodzenia w wojnie :))

Bolter
09-07-2007, 14:54
Misiek

powiedz ze lambasta niedal xloga ^^
Powiedz miz ze nieuzywacie ng jak widac z filmu ze polowa z was pisze do siebie jak np Skocz "uhac pawla"
A combo idzie od wszystkich

Martinesz zgadzam sie z toba ale glownie ciesza nas fragi na Pawle ,Vilumie, i mastahu bo to najwyzsze lv a 2 ostatnie to Kazadumy ^^

Mowcie co chcicie moze ie wszyscy ale uzywacie ng bota na co sa dowody ^^
Np Vilum :< I Genktosu nieprawdasz?
wiec niemam zamiaru sie klucic panowie kazdy wie swoje :*

Crazy Misiek
09-07-2007, 15:12
No dobrze, może Lambasta dał x loga, niech będzie, ale czemu piszesz jako o całym teamie?

Co do NG, nie wiem jakie masz dowody, ale moge zapewnić, że nikt NG nie miał. Moze nam je okarzesz? Z resztą, tak jak powiedziałeś, każdy wie swoje.

Morii
09-07-2007, 16:41
Ja osobiscie was szanuje za to ze w ogole jeszcze staracie sie walczyc, pomimo iz roznica w sile po update jest nie da sie ukryc porazajaca ;)

Wesha
09-07-2007, 22:21
Ja osobiscie was szanuje za to ze w ogole jeszcze staracie sie walczyc, pomimo iz roznica w sile po update jest nie da sie ukryc porazajaca ;)

no nie wiem czy az tak porazajaca. ;] liczba knightow w alliance jest porazajaco wieksza niz u was. a tak btw. jak sie gra Knightem Zeebee?:(

Skrzator
09-07-2007, 23:45
no nie wiem czy az tak porazajaca. ;] liczba knightow w alliance jest porazajaco wieksza niz u was. a tak btw. jak sie gra Knightem Zeebee?:(

Gonxxalo Morita de'vrie Garimo~: NIE DO ZABICIA. Rostein : Do zabicia.
Jeszcze jakieś anse?

Bolter
09-07-2007, 23:55
Yapan dobrze wie jakie dowody i vilum tez niewiecie pomyslcie chwile
pozdro :*

Yapan
10-07-2007, 00:40
Otóż sprostowanie kilku rzeczy :
1. Tak mam ng bota, aczkolwiek combo było liczone normalnie, reszta nie ma ng bota, więc co za różnica?;)
2. Nie byłem genkiem, bo miałem go wylogowanego na małpach, a musisz przyznać że dość trudne byłoby szybkie przybiegnięcie nim z tamtąd;)

Gdybyśmy mieli więcej potów, albo gdyby dano nie stchórzył i nie dał loga, zamiast iść bloczyć tak jak mu kazałem, to sytuacja wyglądała by inaczej;)

ader
10-07-2007, 16:57
Jeszcze jakieś anse?

Skrzat dobrze wiesz że pvp Gonxxa jest takie, że zabicie go to tylko kwestia odpowiedniej organizacji ;)

Wesha
10-07-2007, 22:55
Jeszcze jakieś anse?

Natomiast Ullvarr jak najbardziej do zabicia nawet przez "noobow" Partyzantow ... ehh gratz EiV fragow szczegolnosci na Gaurze ;| gz botler 1 fraga lol !

ader
10-07-2007, 23:20
Wiecie czemu nigdy tego nie wygracie?
Wszyscy mają wisielczy humor, wszyscy się świetnie bawią =D

Niektóre teksty mnie rozwalają:
~~~~~~~~~~~~~~
- Vaigo, jak to możliwe że zginąłeś?
- Drapałem się po jajach ;)
~~~~~~~~~~~~~~
- Idę spowrotem!
- Co?
- Lecę, wymorduję sk....ów jednego po drugim, od tylca!
- LoL o.0
~~~~~~~~~~~~~~
- Padłem hahahahhah
- Bez blessów...
- A po co mi blessy =D
~~~~~~~~~~~~~~
- Panowie, chodźcie teraz się zabić, nie dajmy im satysfakcji :D
~~~~~~~~~~~~~~
- Hmmm może wpuśćmy ich do środka i zróbmy mass ue? ]=>
~~~~~~~~~~~~~~
- Vaigo co Ty robisz?
- Poszedłem do green djinna, wyszedłem ich powkurzać, dostałem może ze 2 paralize i wróciłem :D
~~~~~~~~~~~~~~
- Ej jest bezpiecznie iść teraz na żółwie!
~~~~~~~~~~~~~~
- Komisarz, rządzisz. Jesteś moim mentorem.

Jak widzicie, nie macie szans tego wygrać. Co jakiś czas będziemy wam ubijać Ullvarra po prostu :D

Bolter
10-07-2007, 23:47
Ader poddajecie sie ? wasz mentor Gaura padl ? smieszne co nas to kazdy wbije po 10 lv i straci 1 bez sensu z waszej strony ^^ zreszta i tak mam to w dupie dzis sie w*****lem powaznie i raczej koncze grac.

Btw 2 fragi (Viago i Phero) niebede tego komentowal niektorzy wiedza jaka jest tego przyczyna.

Powiem tyle ze niemam sie z czego podniecac

Wesha
10-07-2007, 23:51
Ader poddajecie sie ? wasz mentor Gaura padl ? smieszne co nas to kazdy wbije po 10 lv i straci 1 bez sensu z waszej strony ^^ zreszta i tak mam to w dupie dzis sie w*****lem powaznie i raczej koncze grac.

Btw 2 fragi (Viago i Phero) niebede tego komentowal niektorzy wiedza jaka jest tego przyczyna.

Powiem tyle ze niemam sie z czego podniecac

Pewnie nowy onwer gral ze 2 fragi muahaha. padl no i co z tego? wszyscy zamiast poddawac sie to smiali sie <wynika to z postu adera> wiec botler nie boj sie jeszcze pofragujesz sobie? albo zostaniesz sfragowany :( dobranocka

Komisarzyk
11-07-2007, 00:05
Ladno combo :)

http://img477.imageshack.us/img477/1922/vaigodeadik3.th.jpg (http://img477.imageshack.us/my.php?image=vaigodeadik3.jpg)

Bolter
11-07-2007, 00:23
A gdybym ci napisal rozmowe z ventr

tak sobie to bys w nia uwiezyl?
Prawda jest taka ze kazdy moze pisac co chce i to jest bez sensu dajcie dowody bede wierzyl niema moge myslec co chce

Pofraguje chyba jak sie logne i zaczne lazic po frost dragonach albo ogniach. albo ubijac 8 levele .

Soul's
11-07-2007, 00:24
Dobrze, że screen jest wyraźny

Martinesz
11-07-2007, 01:12
5:1 :D hehe ale smiesznie bylo. Nie moge przestac smiac sie z Vaiga to jest kozak dopiero :D

Madreth
11-07-2007, 01:50
Bolter ty sie nigdy nie zmienisz;] dalej bedziesz zachowywal sie jak idiota gadajac rzeczy o NG bocie ktorego i tak ci przyznam ze kurwa nie uzywamy, poprostu nie wiem w ogole o chuj ci chodzi i do czego ta twoja droga dazy z posadzaniem ze uzywamy NG combo bota jak kurwa nie uzywamy do sd combo. Nie wiem moze wy macie jakies problemy z odliczaniem combo ale ja w ogole z moim lojalnym teamem nie mam takich problemow i nie potrzebuje zadnego bota do odliczania combo zreszta combo bot sam walnal mojego e wave? Zastanow sie czasem czy jestes OK w stosunku do innych oskarzajac ich o jakies rzeczy ktore naprawde nie sa wazne i ktore nie sa prawdziwe, zachowujesz sie jak typowy moherowy beret z pod bloku ktory kazdego wytyka palcami ;)

ader
11-07-2007, 09:46
I tak najlepsza była moja rozmowa z Sorcererrem w czasie fighta xD
Jak się zechce z wami podzielić to dostaniecie, nasi już się z tego naśmiali wczoraj =D

Skrzator
11-07-2007, 10:27
Bolter ty sie nigdy nie zmienisz;] dalej bedziesz zachowywal sie jak idiota gadajac rzeczy o NG bocie ktorego i tak ci przyznam ze kurwa nie uzywamy, poprostu nie wiem w ogole o chuj ci chodzi i do czego ta twoja droga dazy z posadzaniem ze uzywamy NG combo bota jak kurwa nie uzywamy do sd combo. Nie wiem moze wy macie jakies problemy z odliczaniem combo ale ja w ogole z moim lojalnym teamem nie mam takich problemow i nie potrzebuje zadnego bota do odliczania combo zreszta combo bot sam walnal mojego e wave? Zastanow sie czasem czy jestes OK w stosunku do innych oskarzajac ich o jakies rzeczy ktore naprawde nie sa wazne i ktore nie sa prawdziwe, zachowujesz sie jak typowy moherowy beret z pod bloku ktory kazdego wytyka palcami ;)

Nie wiem czy mamy problemy z combem (zobacz na dedzikona treblona <3)

@Ader
chciałem sobie z vilumkiem pogadać ale mi nie odpisywał :<

Bolter
11-07-2007, 10:43
Dobrz dobrze kazdy wie swoje jestescie załosni i tyle NIEKTORZY mogli by sie przyznac ze ustawiaja combo ^^ szczególnie na battlach .

I przestancie juz pierdolic bo mnie glowa boli jak czytam wasze wypowieddzi aliance tez bylo bardzo lojalne to polowa zaplacila i jeeszcze pare osob chce.

Morii
11-07-2007, 11:42
i pomyslec ze jeszcze dosc nie dawno ktos tu pisal, iz to juz koniec Eiv i sobie nie pogramy, teraz zmieniacie swoje stanowisko na " czasami was ponekamy atakami" na poczatku bylo, czemu uciekacie z open battle, a teraz sami dajecie x loga, jedyni unici ktorzy pozostali do konca z wyjatkiem tchorza Rosteina ktory bardziej martwi sie o dead liste swoja niz innych, juz nie gadajcie ze was to bawi, bo doskonale wiem ile czasu poswiecacie na ta gre i wojne, i nie mowcie ze to dla przyjemnosci bo ktos uczony i napewno madrzejszy od was napisal kiedys ze spedzanie przy pc 30h/ miesiac to juz nalog, zastanowcie sie i policzcie sobie ile wy przy nim spedzacie, a potem gadajcie jakies farmazony ze tu chodzi o zabawe, nie tu nie chodzi o zabawe, nie w waszym przypadku posty sa tylko i wylacznie po to aby zatrzec wrazenie fatalnego nastroju panujacego w waszym obozie i zrozumcie wkoncu ze to jest tylko gra ktora zabiera cenny czas waszego jedynego zycia ktory marnujecie bez sensu... :)

// Emerytowany w Tibi juz Mori .

Bolter
11-07-2007, 11:46
Jul 10 2007, 21:53:56 CEST Killed Phero at Level 111 ok
(za rasimz to ma ok)
Jul 10 2007, 21:43:54 CEST Killed Vaigo at Level 121 unjustified
(jest czarny nazywamy go unas w gildi Choco Vaigo , zabijajac go stalem sie rasista dlatego UNJUST)

Pewnien Na-Uczony powiedzial
i pomyslec ze jeszcze dosc nie dawno ktos tu pisal, iz to juz koniec Eiv i sobie nie pogramy, teraz zmieniacie swoje stanowisko na " czasami was ponekamy atakami" na poczatku bylo, czemu uciekacie z open battle, a teraz sami dajecie x loga, jedyni unici ktorzy pozostali do konca z wyjatkiem tchorza Rosteina ktory bardziej martwi sie o dead liste swoja niz innych, juz nie gadajcie ze was to bawi, bo doskonale wiem ile czasu poswiecacie na ta gre i wojne, i nie mowcie ze to dla przyjemnosci bo ktos uczony i napewno madrzejszy od was napisal kiedys ze spedzanie przy pc 30h/ miesiac to juz nalog, zastanowcie sie i policzcie sobie ile wy przy nim spedzacie, a potem gadajcie jakies farmazony ze tu chodzi o zabawe, nie tu nie chodzi o zabawe, nie w waszym przypadku posty sa tylko i wylacznie po to aby zatrzec wrazenie fatalnego nastroju panujacego w waszym obozie i zrozumcie wkoncu ze to jest tylko gra ktora zabiera cenny czas waszego jedynego zycia ktory marnujecie bez sensu... :)

Powiedzmy ze
// Emerytowany w Tibi juz Mori (na jakis czas).

Shuahsaus Pozdro Mori :D

Komisarzyk
11-07-2007, 12:35
// Emerytowany w Tibi juz Mori .

Mowiz ze my marnujemy czas, wiec pojrz na siebie.

Pytam sie kto ma/mial chara 170 Ek + oraz 120 RP + zrobionych przed updatem kiedy expilo sie gorzej?Kot teraz siedzi dzien i noc expiac bo ma wreszcie ma mozliwosc?

A propos Rosteina cos ci sie chyba pomylilo :O Blokowalismy z mim wejscie do konca zeby Partyzanci mogli sie wylogowac, to byla pewna smierc. A pozniej juz kazdy sam ratowal siebie, bo rozdzielenie sie bylo najlepszym wyjsciem.

NIe da sie ukryc ze teraz jest to najgorszy czas dla nas, nie wiem czy sie podniesiemy czy nie. Ale byl rozniez okres w ktorym wy sie przechwalilscie a to my prowadzilsmy. My zmieniamy stanowisko?? Jest inna sytuacja wiec chyba logiczne ze nie bedziemy sie teraz przechwalac. Co mamy wyjsc na opena teraz ? Chyba proste ze nie wyjdziemy bo tej chwili nie mamy zadnych szans. Ale ok i tak beda infantylne stwierdzenia typu "chickens, daja x loga lala" a co mamy hnorowo wszyscy zginac ?

Nie boj sie o to czy mamy przyjemnosc z tej gry czy nie ;o Nie sadze zeby ktos siedzial na vent z przymusu. Sa tez inne zajecia niz granie na titani. Akcje sa przygotowywane sporadycznie w porownaniu z tym co kiedys bylo.

I jescze jedno powiem chyba pamietasz mam nadzieje jak kiedys rozmawialismy za czasow naszej przewagi ze to sie na pewno zmieni i my bedziemy przegrywac za jakis czas. Wiec przynajmniej mnie nie oskarzaj o zmiane stanowiska.

Ciao
Kazdy ma swoje chwile chwaly, cieszcie sie poki jest was czas.

Crazy Misiek
11-07-2007, 13:19
Oskarżacie nas o nałogowe granie, chatowanie dniami i nocami przed PC-tem, ale przecież to Wy nie znacie godzin i dat naszym snaekow, a mimo to po kazdym
sie masslogujecie. Świadczy to o tym, że to WY chatujecie przy kompie 24/h.
Bynajmniej ja tak na to patrze.

Bolter, zapewniam Cię, stając z Vaigo twarzą w twarz na Rl nie powiedziałbyś mu " jesteś jeb**** Murzynem, do pieca z Tobą, Heil Hitler!" , więc nie zgrywaj kozaka przez kabel. Nie chce Cię obrażać, ale przemyśl, zanim na kogoś najedziesz, szczególnie, gdy ma to podteksty rasistowskie.

Pozdro i good luck =***

Wesha
11-07-2007, 14:57
paparatatata filmy z wojny (rzadne hacki wszystko w wmv)

Wyjdz i nie wracaj paszla mendo -.-

Crazy Misiek
11-07-2007, 15:12
Wesha, nie tak agresywnie, chłopak się postarał, aż rok poczekał zanim syf zaczął wciskać. Nalać mu, do dna , cierpliwość to cnota ! :D

Morii
11-07-2007, 16:15
Mowiz ze my marnujemy czas, wiec pojrz na siebie.

Pytam sie kto ma/mial chara 170 Ek + oraz 120 RP + zrobionych przed updatem kiedy expilo sie gorzej?Kot teraz siedzi dzien i noc expiac bo ma wreszcie ma mozliwosc?

A propos Rosteina cos ci sie chyba pomylilo :O Blokowalismy z mim wejscie do konca zeby Partyzanci mogli sie wylogowac, to byla pewna smierc. A pozniej juz kazdy sam ratowal siebie, bo rozdzielenie sie bylo najlepszym wyjsciem.

NIe da sie ukryc ze teraz jest to najgorszy czas dla nas, nie wiem czy sie podniesiemy czy nie. Ale byl rozniez okres w ktorym wy sie przechwalilscie a to my prowadzilsmy. My zmieniamy stanowisko?? Jest inna sytuacja wiec chyba logiczne ze nie bedziemy sie teraz przechwalac. Co mamy wyjsc na opena teraz ? Chyba proste ze nie wyjdziemy bo tej chwili nie mamy zadnych szans. Ale ok i tak beda infantylne stwierdzenia typu "chickens, daja x loga lala" a co mamy hnorowo wszyscy zginac ?

Nie boj sie o to czy mamy przyjemnosc z tej gry czy nie ;o Nie sadze zeby ktos siedzial na vent z przymusu. Sa tez inne zajecia niz granie na titani. Akcje sa przygotowywane sporadycznie w porownaniu z tym co kiedys bylo.

I jescze jedno powiem chyba pamietasz mam nadzieje jak kiedys rozmawialismy za czasow naszej przewagi ze to sie na pewno zmieni i my bedziemy przegrywac za jakis czas. Wiec przynajmniej mnie nie oskarzaj o zmiane stanowiska.

Ciao
Kazdy ma swoje chwile chwaly, cieszcie sie poki jest was czas.

odnosilo sie to raczej do tych waszych forumowych trolli, Twoje zdanie pamietam do dzisiaj " nie wiem jakim cudem w ogole wygralismy te pare openow " ,I tak przyznam miales wtedy racje i ty stanowiska nie zmieniles, ale Ty nie jestes pokroju innych graczy z partyzantow/kazadum spamujacych to forum :P

albert0
11-07-2007, 16:22
Oskarżacie nas o nałogowe granie, chatowanie dniami i nocami przed PC-tem

Na czym chatujesz? Interia czy onet ? xD

Crazy Misiek
11-07-2007, 16:33
Na czym chatujesz? Interia czy onet ? xD

Chodziło mi o czatowanie, mój błąd. Ale chyba można było się domyślić, o co mi chodzi. :p

Torpedo
11-07-2007, 17:03
Chodziło mi o czatowanie, mój błąd. Ale chyba można było się domyślić, o co mi chodzi. :p

Jak juz tak bardzo chcesz spolszczac to slowo to chyba czitowanie a nie czatowanie lol

Crazy Misiek
11-07-2007, 17:12
Jak juz tak bardzo chcesz spolszczac to slowo to chyba czitowanie a nie czatowanie lol

czatować «czaić się, wyczekiwać»
Zapożyczone ze strony sjp.pwn.pl

Czy tak trudno zorientować się, że o taki rodzaj "czatowania" mi chodzi?
Z resztą, jaki sens miałoby moje zdanie "czatowanie przy PC-tach" w Twojej interpretacji?

Raziel4ever
11-07-2007, 17:35
Wiecie czemu nigdy tego nie wygracie?
Wszyscy mają wisielczy humor, wszyscy się świetnie bawią =D

Niektóre teksty mnie rozwalają:
~~~~~~~~~~~~~~
- Vaigo, jak to możliwe że zginąłeś?
- Drapałem się po jajach ;)
~~~~~~~~~~~~~~
- Idę spowrotem!
- Co?
- Lecę, wymorduję sk....ów jednego po drugim, od tylca!
- LoL o.0
~~~~~~~~~~~~~~
- Padłem hahahahhah
- Bez blessów...
- A po co mi blessy =D
~~~~~~~~~~~~~~
- Panowie, chodźcie teraz się zabić, nie dajmy im satysfakcji :D
~~~~~~~~~~~~~~
- Hmmm może wpuśćmy ich do środka i zróbmy mass ue? ]=>
~~~~~~~~~~~~~~
- Vaigo co Ty robisz?
- Poszedłem do green djinna, wyszedłem ich powkurzać, dostałem może ze 2 paralize i wróciłem :D
~~~~~~~~~~~~~~
- Ej jest bezpiecznie iść teraz na żółwie!
~~~~~~~~~~~~~~
- Komisarz, rządzisz. Jesteś moim mentorem.

Jak widzicie, nie macie szans tego wygrać. Co jakiś czas będziemy wam ubijać Ullvarra po prostu :D

To że oni padają z uśmiechem na ustach i tak nie bardzo zmieni statystki na korzyść Alliance, wy im zabijecie jednego, który później nabije z 5 lvl up i niczego to nie zmieni. A oni za jednym razem nabiją na was z 5 fragów, w sumie to tylko gra, liczy się zabawa, ale statsy jednak też się liczą. I wytłumacz mi ocb w tym ze nie mają szans tego wygrać, bo bedziecie im zabijać jednego membera a oni wam 3 albo 5 =/

Jestem neutralny żeby nie było:p

Torpedo
11-07-2007, 17:46
czatować &laquo;czaić się, wyczekiwać&raquo;
Zapożyczone ze strony sjp.pwn.pl

Czy tak trudno zorientować się, że o taki rodzaj "czatowania" mi chodzi?
Z resztą, jaki sens miałoby moje zdanie "czatowanie przy PC-tach" w Twojej interpretacji?

Moja wtopa sorki, nie chcialo mi sie czytac postow wyzej a myslalem ze chodzi ci o oszukiwanie:P Hehe zwracam honor:D

Bolter
11-07-2007, 22:50
To że oni padają z uśmiechem na ustach i tak nie bardzo zmieni statystki na korzyść Alliance, wy im zabijecie jednego, który później nabije z 5 lvl up i niczego to nie zmieni. A oni za jednym razem nabiją na was z 5 fragów, w sumie to tylko gra, liczy się zabawa, ale statsy jednak też się liczą. I wytłumacz mi ocb w tym ze nie mają szans tego wygrać, bo bedziecie im zabijać jednego membera a oni wam 3 albo 5 =/

Jestem neutralny żeby nie było:p

Staty to tylko liczby wygrywa cierpliwszy i ten co ma wiecej szczescia =)
niepowiedzane ze na 100% ja przegrali beda atakowac lepiej/mniej skutecznie ale beda mimo ze opuszcza ich wielu graczy.(zato kiedys podziwiałem Kazadum a teraz byłem zmuszony byc przeciwko nim :P).

@ Misiek niezapewniaj bo niewiadomo co bym powiedzial co bym zrobil niewiadomo ale niestoje jesli obrazamy go mowieniem ze jest Choco Vaigo to trudno tak sie przyjelo

A moje Ddopiski przy fragach miały byc w podtekscie żartu ^^

Yapan
11-07-2007, 23:11
Śmieszą mnie trochę wasze wypowiedzi, ta wasza cała przewaga EiV opiera się na tym, że na ostatnich akcjach jest 10-12 partyzantów i 5-10 alliance. Nie chcę wspominać że przy pierwszym sneaku na ullvarze mało nie straciliście lare, boa, doomzora i bóg wie kogo jeszcze. Śmieszą mnie jakiekolwiek teksty że nie mamy z wami szans, ostatnimi czasy poprostu szala delikatnie przechyliła się na waszą stronę, a wy piszecie jakbyście mieli jakąś miażdżącą przewagę. Skoro mieliście taką miażdżącą przewagę to czemu męczycie się z nami tyle miesięcy? Szczęście też się liczy;) A co do unitu i ich odwagi... te ich deady to były w zasadzie pierwsze i ostatnie, bo w unicie to tylko vaigo chyba miał jaja i szczerze mówiąc śmierdzi mi tu zagraniem pod publiczkę w obliczu klęski, oraz odejścia na emeryturę. Ani Unit, ani EiV tak naprawdę nie ma jaj, potrafią walczyć tylko ze słabszym przeciwnikiem.

Bolter: Skończ już z tym NG botem bo jesteś żałosny, to że zazdrościcie organizacji i zgrania partyzantom, to nie znaczy że bezpodstawne oskarżanie o używanie combo bota podniesie wasze walory;]

Bolter
11-07-2007, 23:27
Blablabla tak tak Yapanku Szkoda ze byles tym partyzantem anie swoim MAster SOrcem wylogowanym w Ankr Depot :< (i czemu kochanego Vazza wyzywales :< przeciez on tak ladnego fraga zrobil) skoro tylko to nam pomoglo bylo isc swoim Masterem i zebrac wiecej osob z Aliance a co ng bota wiem swoje i mowielm niebede z wami sie klucic czy macie czy uzywacie wy na nas oskarzaliscie a huj wiedzieliscie.

SeQ_PL
12-07-2007, 00:20
Mhmm wydaje mi sie ze szala jest nie rowna ze wzgledu na wakacje. Coz ludzie wyjerdzaja i maja w dupie miasto i komputer. A zreszta wisi mi obecnie polozenie wojny tylko czasem brakuje mi pobicia wrl szczegolnie kiedy sie nudze i nie mam alternatywy (np. kiedy pogoda jest z dupy).

Skrzator
12-07-2007, 00:27
Śmieszą mnie trochę wasze wypowiedzi, ta wasza cała przewaga EiV opiera się na tym, że na ostatnich akcjach jest 10-12 partyzantów i 5-10 alliance. Nie chcę wspominać że przy pierwszym sneaku na ullvarze mało nie straciliście lare, boa, doomzora i bóg wie kogo jeszcze. Śmieszą mnie jakiekolwiek teksty że nie mamy z wami szans, ostatnimi czasy poprostu szala delikatnie przechyliła się na waszą stronę, a wy piszecie jakbyście mieli jakąś miażdżącą przewagę. Skoro mieliście taką miażdżącą przewagę to czemu męczycie się z nami tyle miesięcy? Szczęście też się liczy;) A co do unitu i ich odwagi... te ich deady to były w zasadzie pierwsze i ostatnie, bo w unicie to tylko vaigo chyba miał jaja i szczerze mówiąc śmierdzi mi tu zagraniem pod publiczkę w obliczu klęski, oraz odejścia na emeryturę. Ani Unit, ani EiV tak naprawdę nie ma jaj, potrafią walczyć tylko ze słabszym przeciwnikiem.

Bolter: Skończ już z tym NG botem bo jesteś żałosny, to że zazdrościcie organizacji i zgrania partyzantom, to nie znaczy że bezpodstawne oskarżanie o używanie combo bota podniesie wasze walory;]

0 Ofensywy w tym poście:
@Genkotsu
Na mój rozum (morze nie najlepszy) to wygląda to tak:
Jeśli chodzi o walke alliance + partyzanci. Musze przyznać że wy to macie wielkie owłosione bollsy (przekaz do tych ludzi z alliance) żeby zdecydować się na atak z partyzantami. Osobiście bym nie poszedł bo bym sie bał że padne. Jeśli chodzi o tą miażdżąca przewage to myśle jednak że jej troche mieliśmy, ponieważ przed update po openie w ank jednak troche was nie ciągneło do openów a przecież prawdziwa wojna opiera się na openach (tu proponuje obejżeć filmiki z wojny na Novej).
@Bolter
A co do ciebie jeśli się nie chcesz kłucić to kurwa nie zacznyaj wogóle tematu.

albert0
12-07-2007, 00:32
@Yapan

Ja pierdole Yapan nie mam zamiaru czytac twoich wypocin, ale powiem ci ze robisz z siebie błazna. Zamiast isc Genkotsem, to na wszystkie akcje chodzisz tym swoim śmiesznym Saigaiem, a potem smiesz jeszcze cos gadac na forum ze Dano Rivi boi się padac. Zero szacunku

Jeśli nazywasz to 'lekką przewaga EiV' to zobacz kto expi, a kto siedzi w pz x) Wasze akcje są poprostu nieudolne - pada 1 Eiv i 6 waszych.

Idz kurwa panie dzielny i pisz głupoty jak to masz w zwyczaju, ale i tak wszyscy wiedza jakim tchórzem jestes ;)

Yapan
12-07-2007, 00:39
Użyjcie mózgu i obadajcie sobie czemu na akcjach byłem saigaiem a nie gienkiem i nie pierdolcie mi o strachu, kto ma wiedzieć ten wie jaki yapan jest:)
A i jeszcze jedno: bolter, nie mów za wszystkich że nie chcieliśmy openów po bitwie na ank.
To mnie właśnie w was w*****a, nie macie pojęcia o czym wogóle pierdolicie, wysysacie wszystko z palca, takie wielkie kozaki, szkoda że przed battlem na ank to pare miechów w pz siedzieliście zanim skołowaliście ng bota. A teraz możecie się szczycić, możecie mnie wyzywać że jestem błaznem, kozakiem czy kimkolwiek - gówno mnie obchodzić opinia takich śmieci jak wy, dobrze wiem kim jestem i ile jestem wart:)

Martinesz
12-07-2007, 01:22
0 Ofensywy w tym poście:
@Genkotsu
Na mój rozum (morze nie najlepszy) to wygląda to tak:
Jeśli chodzi o walke alliance + partyzanci. Musze przyznać że wy to macie wielkie owłosione bollsy (przekaz do tych ludzi z alliance) żeby zdecydować się na atak z partyzantami. Osobiście bym nie poszedł bo bym sie bał że padne. Jeśli chodzi o tą miażdżąca przewage to myśle jednak że jej troche mieliśmy, ponieważ przed update po openie w ank jednak troche was nie ciągneło do openów a przecież prawdziwa wojna opiera się na openach (tu proponuje obejżeć filmiki z wojny na Novej).
@Bolter
A co do ciebie jeśli się nie chcesz kłucić to kurwa nie zacznyaj wogóle tematu.

takich jaj brakuje Gaurze, Unitowi =] co się stanie jak padniemy raz? odrobi się =] nie ma o czym gadać, chociaż mamy medium lv, jednak potrafimy walczyć z większymi i chwała nam za to. =]

Yapan
12-07-2007, 01:25
Co by słowa nie były puste

http://s006.wyslijto.pl/?file_id=06251428918128653310

I co teraz?

*Wube*
12-07-2007, 01:46
Co by słowa nie były puste

http://s006.wyslijto.pl/?file_id=06251428918128653310

I co teraz?

Yapan hmm nie wiem co chciales przez to udowodnic? : o ze sie nie boisz ? :S troche to bylo glupie i tylko padles ;s

Yapan
12-07-2007, 01:58
No dokładnie, bo Saigaiem na akcjach miałem chociaż szanse przeżyć, tutaj nie:)

albert0
12-07-2007, 03:11
O FAK, DOBRA AKCJA

Nie.

Komisarzyk
12-07-2007, 10:09
Jezeli gienek chciales pokazac tym forumowym robakom ze sie nie boisz zginac to to byl glupi pomysl.

Morii
12-07-2007, 11:12
ile jestes wart? w tibi? 0, na real, nie wiem pewnie calkiem sporo, moze teraz mniej bo Cie w Rl za duzo nie ma :(

co do saigaia i genkotsu, tutaj sie nie dziwie , pall robi teraz chyba wieksze szkody niz sorc przy tych poziomach, Gaura nie ma jaj? bez niego przez tydzien nie zrobiliscie NIC. To wy ich nie macie i bez lidera nie potraficie zrobic totalnie nic:) A co do tego niby alliance, to chyba sie rozpada :(

albert0
12-07-2007, 11:54
Jezeli gienek chciales pokazac tym forumowym robakom ze sie nie boisz zginac to to byl glupi pomysl.

Komisarzyku, a ty ze kogo sie uwazasz? Sadzac po tym co piszesz i po twoim avatarze masz bardzo wygorowane zdanie na swoj temat :)

Martinesz
12-07-2007, 11:58
ile jestes wart? w tibi? 0, na real, nie wiem pewnie calkiem sporo, moze teraz mniej bo Cie w Rl za duzo nie ma :(

co do saigaia i genkotsu, tutaj sie nie dziwie , pall robi teraz chyba wieksze szkody niz sorc przy tych poziomach, Gaura nie ma jaj? bez niego przez tydzien nie zrobiliscie NIC. To wy ich nie macie i bez lidera nie potraficie zrobic totalnie nic:) A co do tego niby alliance, to chyba sie rozpada :(

lol, nie wiesz, to nie mów... tyle =]

Master Vilum
12-07-2007, 13:24
Yo Ziomale xD

Napisze sobie posta z nudow wiec tak:

Ktos tam powiedzial o zyciu tibijczykow ze nie maja rl itp itd wiec....ktos chce grac to gra kto nie chce to nie gra i ta osoba ktora o tym mowila nie powinna sie wypowiadac i oceniac innych ludzi ze gra 24/7 i kij z tym ze gra jego sprawa ...ja osobiscie gram 48h na dzien (joke ofc)

@War

Raz sie przegrywa raz wygrywa kto wie co sie zdazy w przyszlosci^.^ nikt nic nie wie... okaze sie ze ze all dostali haki i brazyle beda miec server^.^ kto wie xDD

AHA I PRZESTAC SIE KLOCIC Bracia i Siostry ...

PS: Kocham was wszystkich =**

Torpedo
12-07-2007, 13:49
Yo Ziomale xD

Napisze sobie posta z nudow wiec tak:

Ktos tam powiedzial o zyciu tibijczykow ze nie maja rl itp itd wiec....ktos chce grac to gra kto nie chce to nie gra i ta osoba ktora o tym mowila nie powinna sie wypowiadac i oceniac innych ludzi ze gra 24/7 i kij z tym ze gra jego sprawa ...ja osobiscie gram 48h na dzien (joke ofc)

@War

Raz sie przegrywa raz wygrywa kto wie co sie zdazy w przyszlosci^.^ nikt nic nie wie... okaze sie ze ze all dostali haki i brazyle beda miec server^.^ kto wie xDD

AHA I PRZESTAC SIE KLOCIC Bracia i Siostry ...

PS: Kocham was wszystkich =**

Odmieniony vilum :O Co jak co ale to wlasnie o tobie mi coniektorzy mowili ze potrafisz siedziec przy komputerze 24h na dobe wiec moze tak naprawde piszesz o sobie:D

ader
12-07-2007, 13:57
Komisarzyku, a ty ze kogo sie uwazasz? Sadzac po tym co piszesz i po twoim avatarze masz bardzo wygorowane zdanie na swoj temat :)

W przeciwieństwie do Ciebie, on przynajmniej sam zrobił swojego chara.
Alliance może być słabszy lub mocniejszy, ale nigdy nie przestaniecie odczuwać tego wrzoda na dupie jakim się dla was stał te parę miesięcy temu.

I tak jak ktoś tu już wspomniał, nie podniecajcie się statsami. Tak naprawdę wygrają Ci którzy będą silniejsi psychicznie. Ullvarrowi podejrzewam niewiele już tej siły zostało ;D

Albert0 w przeciwieństwie do reszty EiVów mam nadzieję że TY nie dostaniesz paymenta. I nie chodzi mi tu o wolność za free.

Master Vilum
12-07-2007, 13:59
Odmieniony vilum :O Co jak co ale to wlasnie o tobie mi coniektorzy mowili ze potrafisz siedziec przy komputerze 24h na dobe wiec moze tak naprawde piszesz o sobie:D

Przeczytaj to co napisalem ze zrozumieniem prosze...

no ok powtorze sie....NIKOGO NIE POWINNO OBCHODZIC CO ROBI CZY JEST NA DWORZE 24/7 CZY JEST PRZED KOMPEM

ader
12-07-2007, 14:10
Przeczytaj to co napisalem ze zrozumieniem prosze...

no ok powtorze sie....NIKOGO NIE POWINNO OBCHODZIC CO ROBI CZY JEST NA DWORZE 24/7 CZY JEST PRZED KOMPEM

Przestań Vilum, oni mają zdrowe podejście do życia! Są na dworze non stop, są zajebiści! Szkoda tylko że na tym dworze muszą być z laptopami podłączonymi do bezprzewodowego internetu... jakoś są ciągle online!

No, chyba, że "wyjściem na dwór" nazywają pójście do kafejki. o.0

Skrzator
12-07-2007, 14:15
W przeciwieństwie do Ciebie, on przynajmniej sam zrobił swojego chara.
Alliance może być słabszy lub mocniejszy, ale nigdy nie przestaniecie odczuwać tego wrzoda na dupie jakim się dla was stał te parę miesięcy temu.

I tak jak ktoś tu już wspomniał, nie podniecajcie się statsami. Tak naprawdę wygrają Ci którzy będą silniejsi psychicznie. Ullvarrowi podejrzewam niewiele już tej siły zostało ;D

Albert0 w przeciwieństwie do reszty EiVów mam nadzieję że TY nie dostaniesz paymenta. I nie chodzi mi tu o wolność za free.

W*****asz mnie do limitu jak nikt inny. Naprawde Chuj wiesz to po chuj sie odzywasz. Aż mi przez ciebie gula skacze. Przytoczę ullvarra słowa : Jak nasza walka po moich dedach ma tak wyglądac jak ostatnio to mogę padać codziennie.
Btw. Za kogo ty sie uważasz Ader?? Wszechmogący jastrząd czy kij wie co?
Mówisz tak o tym alliance a nie jesteś w nim i jeszcze raz powtarzam CHUJ WIESZ!

albert0
12-07-2007, 19:25
@Ader

Do twojej wiadomosci gram teraz 85lv-95lv rp i 110lv-120lv ek i mozesz liczyc ze przy najblizszej okazji spotkamy sie na openie/mini-openie, tzn. za 2 tygodnie bo dzisiaj jade do Bułgarii ^^

ps. Nie zrobiłem tych charow sam, i co z tego? Ja etap bicia lvl dla bicia lvl ma już za sobą ;)

TRZYMAJCIE SIE WSZYSCY, DO ZOBACZENIA ZA 2 TYGODNIE :D

ader
12-07-2007, 20:04
W*****asz mnie do limitu jak nikt inny. Naprawde Chuj wiesz to po chuj sie odzywasz. Aż mi przez ciebie gula skacze. Przytoczę ullvarra słowa : Jak nasza walka po moich dedach ma tak wyglądac jak ostatnio to mogę padać codziennie.
Btw. Za kogo ty sie uważasz Ader?? Wszechmogący jastrząd czy kij wie co?
Mówisz tak o tym alliance a nie jesteś w nim i jeszcze raz powtarzam CHUJ WIESZ!

To powkurzam Cię jeszcze trochę, może Ci żyłka pęknie albo skoczysz z mostu ]=> Nie zatkasz mi ust swoją śmierdzącą EiVowską propagandą. Na mnie to nie działa. Za kogo się uważam? Za wasz najgorszy koszmar. I takim pozostanę.

Skoro Ty możesz to i ja przytoczę Ullvarra słowa: Ile wynosi mój payment?

Ehuehuehueuhe, a w Alliance jestem. Nie potrzebuję mieć tego napisane, żeby o tym wiedzieć. I szczerze mówiąc jeśli kiedykolwiek dostanę współfraga to możecie go sobie nie liczyć na swoich propagandowych statsach. Dla mnie sie liczy, że giniecie. Kto kiedy i po co was zabije to już nie jest taki problem.

Mam nadzieję, że wkurzyłem was ostro, doprowadziłem do szewskiej pasji, i popełnicie teraz zbiorowe samobójstwo.. na tibii oczywiście ;)

@Alber0, poza tym, że życzę Ci, żeby Cię porwali na granicy i sprzedali w charakterze niewolnika do afgańskiej wioski, życzę Ci miłej zabawy w Bułgarii, i mówię to szczerze =D Nawet tak miłej, żebyś już nie wrócił.

Skrzator
12-07-2007, 22:20
Prawdopodobieństwo że Ullvarr sie wypłaci jest tak małe jakbym miał sie joel wypłacać...

Miku
12-07-2007, 23:28

Ten "zly" i "slaby" Albert0, w miesiac zrobil wiekszy lv niz ty masz teraz =) (kilka dni temu przestal expic).

Tak naprawde, okazales sie byc zwyklym kretynem. Znizyles sie do tak malego poziomu, ze az mi sie przykro robi... czlowieku zastanow sie nad soba, serio. nawet szkoda mi slow papa ;)

Bolter
12-07-2007, 23:51
To powkurzam Cię jeszcze trochę, może Ci żyłka pęknie albo skoczysz z mostu ]=> Nie zatkasz mi ust swoją śmierdzącą EiVowską propagandą. Na mnie to nie działa. Za kogo się uważam? Za wasz najgorszy koszmar. I takim pozostanę.

Skoro Ty możesz to i ja przytoczę Ullvarra słowa: Ile wynosi mój payment?

Ehuehuehueuhe, a w Alliance jestem. Nie potrzebuję mieć tego napisane, żeby o tym wiedzieć. I szczerze mówiąc jeśli kiedykolwiek dostanę współfraga to możecie go sobie nie liczyć na swoich propagandowych statsach. Dla mnie sie liczy, że giniecie. Kto kiedy i po co was zabije to już nie jest taki problem.

Mam nadzieję, że wkurzyłem was ostro, doprowadziłem do szewskiej pasji, i popełnicie teraz zbiorowe samobójstwo.. na tibii oczywiście ;)

@Alber0, poza tym, że życzę Ci, żeby Cię porwali na granicy i sprzedali w charakterze niewolnika do afgańskiej wioski, życzę Ci miłej zabawy w Bułgarii, i mówię to szczerze =D Nawet tak miłej, żebyś już nie wrócił.

Chyba niezałapaliscie żartu Ullvarra z tym paymentem miało to was wysmiać i tych ktorzy zazekali sie ze beda walczyc a dzis sa juz wolni po zapłaceniu od 600k-1,5kk wiec niewiem oco ci chodzi

Treblon Free i pieniądze leca

Co do Alberta jak juz napisalem na 2 temacie gra o niebo lepiej niz my tutaj zgromadzeni wiec jego akurat sie nieczepiac niemoja winna ze nieumiesz naexpic pozadnie 70 levela bedac w wojnie.

Co do tego ze jestes w aliance powiem tyle jestes w nim ale tylko przybłakanym graczem ktory jest rl 1 z kazadumow lub jego dobrym kolega i cie toleruja nic wiecej.

ader
13-07-2007, 13:01
Ten "zly" i "slaby" Albert0, w miesiac zrobil wiekszy lv niz ty masz teraz =) (kilka dni temu przestal expic).

Tak naprawde, okazales sie byc zwyklym kretynem. Znizyles sie do tak malego poziomu, ze az mi sie przykro robi... czlowieku zastanow sie nad soba, serio. nawet szkoda mi slow papa ;)

Cryyy meee a riveeer

Btw. nie wiem czy wiesz, mając kasę sorkiem się expi 10 razy szybciej niż knightem (pomimo update).

Miku
13-07-2007, 20:35
Cryyy meee a riveeer

Btw. nie wiem czy wiesz, mając kasę sorkiem się expi 10 razy szybciej niż knightem (pomimo update).

dostal od nas wszystkich razem z 25k, bo wiecej nie chcial.

cryyy mee a riiiiveeerr =))))!

Morii
14-07-2007, 10:49
Teraz juz mozna to powiedziec otwarcie, Kazadum Unit i Aow przegralo wojne, czesc sie wyplaci a czesc przestanie grac =)

wiec zegnam graczy typu Vilum,Genkotsu itd ;)

Zycze powodzenia tym ktorzy jednak zaplaca :)

Master Vilum
14-07-2007, 11:47
Teraz juz mozna to powiedziec otwarcie, Kazadum Unit i Aow przegralo wojne, czesc sie wyplaci a czesc przestanie grac =)

wiec zegnam graczy typu Vilum,Genkotsu itd ;)

Zycze powodzenia tym ktorzy jednak zaplaca :)

Koniec wojny? A co mnie obchodza ci ktorzy sie wyplaca^.^ Vilumek nigdy sie nie podda ^.^ Niedlugo cos zobaczycie xD I to bedzie wygladalo tak: "Vilum nie rob tego! zaplacimy ci!" :-)

Ps: Nigdy nie zaplace porobie sobie sam akcje swoim stylem xD

Martinesz
14-07-2007, 11:54
Koniec wojny? A co mnie obchodza ci ktorzy sie wyplaca^.^ Vilumek nigdy sie nie podda ^.^ Niedlugo cos zobaczycie xD I to bedzie wygladalo tak: "Vilum nie rob tego! zaplacimy ci!" :-)

jeszcze masz Partyzantów =]]]

Bolter
14-07-2007, 12:46

Znow sie zaczyna niedługo zobaczycie mielismy zobaczyc juz dawno jak narazie nic ;| Nudzi mnei to twoje gadanie co Boat trap w Venore Partyzanci i resztka kazadum. ZAbijecie 1-2 aa padnie cie prawie wszyscy.

Master Vilum
14-07-2007, 12:50
Znow sie zaczyna niedługo zobaczycie mielismy zobaczyc juz dawno jak narazie nic ;| Nudzi mnei to twoje gadanie co Boat trap w Venore Partyzanci i resztka kazadum. ZAbijecie 1-2 aa padnie cie prawie wszyscy.

Nie ale poWiem ci tak ze ja nigdy Nie nie poddam .....i badz dla mnie mily :(

oj zobaczySz:d

SRY ZA CAPSLOCK ALE MAM WCISNIETY BO PUSZCZAM MUZE ^.^

NIE BEDE WCIAGAL W TO PARTYZANTOW ZEBY PADALI BEZSENSOWNIE ZROBIE TO Z PAROMA OSOBAMI KTORYCH NIE MA ANI W KAZADUM ANI W PARTYZANTACH POPROSTU TO POTRWA BO TO OD HUJA ROBOTY ^.^ ALE COZ MAM CZAS XD

Master Vilum
14-07-2007, 20:46
19:33 Johnny Gunsy [142]: 1,2kk

Oho drogi jestem xDD

Poczekam dluzej to bede mial wiekszego paymenta xD

ader
14-07-2007, 23:50
Ja sie nie zgadzam z moim paymentem ludzie co z wami!
Kto was publicznie ośmiesza?!
Kto robi z was idiotów?!
Kto podkreśla waszą nieudolność uciekając wam z waszych bezcennych akcji?!

Kuźwa obrażę się i przestanę jeśli nie podniesiecie mi paymenta do normalnej ceny!

Miku
15-07-2007, 11:13
Ja sie nie zgadzam z moim paymentem ludzie co z wami!
Kto was publicznie ośmiesza?!
Kto robi z was idiotów?!
Kto podkreśla waszą nieudolność uciekając wam z waszych bezcennych akcji?!

Kuźwa obrażę się i przestanę jeśli nie podniesiecie mi paymenta do normalnej ceny!

spierdoliles przy 1 okazji i potem juz stales w drodze na necro, wiec kogo ty chcesz oszukac? chyba samego siebie. robi z nas idiotow? to w takim razie, ciekawy jestem, co z siebie zrobiles =)? Publicznie nas osmieszasz? xDDDD

3l0 3l0 jestem c4ll4stu$!! bloklam seqa jak go bili ziomki z unita i dzienki mnie dedl! to moja zasluga! stalem tesz przy ostatnim wpierdolu jaki dostali ziomki od eiv przez kilka sec na froncie! i kto jest kierwa pr0?!!!!!!1 HAIL UNIT \_ kazadum~!!!!!!

Lockhart
15-07-2007, 14:05
a ja powiem tak: kocham tibie, tibia to moje cale, jak padne to chce wyskoczc przez okno. a i jeszcze ja tez sie wyplacam ;/ teraz to juz naprawde koniec wojny ;/;/

Bolter
15-07-2007, 17:05
damy ci zaplacic wogole? ^^

Martinesz
15-07-2007, 17:38
damy ci zaplacic wogole? ^^

lol, szkoda, że to nie Ty ustalasz paymenty :|

Wojtemo
15-07-2007, 21:37
lol, szkoda, że to nie Ty ustalasz paymenty :|

Martinesz ciebie najmniej powinny obchodzic paymenty bo z tego co wiem to na 12lvl to nie ma sensu:D

Martinesz
15-07-2007, 21:52
Martinesz ciebie najmniej powinny obchodzic paymenty bo z tego co wiem to na 12lvl to nie ma sensu:D

stfu, nawet nie wiesz, kim gram =]

Wojtemo
15-07-2007, 23:35
stfu, nawet nie wiesz, kim gram =]

Moze i nie wiem ale teraz to juz chyba to nie ma znaczenia...??!!

Martinesz
16-07-2007, 00:12
Moze i nie wiem ale teraz to juz chyba to nie ma znaczenia...??!!

niestety ma =]

Wojtemo
16-07-2007, 00:59
niestety ma =]

To milej gry:)

ader
16-07-2007, 09:20
Miku, jesteś retired to się nie udzielaj. Pogadamy jak będziesz na tyle hardy żeby dołączyć. Chyba, że Ty też dostałeś jakiegoś chara od Boltera, jak pewno połowa z was ;) Tu respekt dla niego, że mu się chciało tyle expić poza swoją postacią. Swoją drogą, kuźwa, trochę szacunku gówniarzu, dla Twojego nowego Boga.

Morii
16-07-2007, 10:13
Miku, jesteś retired to się nie udzielaj. Pogadamy jak będziesz na tyle hardy żeby dołączyć. Chyba, że Ty też dostałeś jakiegoś chara od Boltera, jak pewno połowa z was ;) Tu respekt dla niego, że mu się chciało tyle expić poza swoją postacią. Swoją drogą, kuźwa, trochę szacunku gówniarzu, dla Twojego nowego Boga.

przeczytaj co za pierdoly piszesz, idz do psychiatry i opusc to forum.

Skrzator
16-07-2007, 11:03

Człowiek z większości twoich postów wynika to : Spanie,Tibia,jedzenie,Tibia,Spanie i tak w kółko. Miku ma racje bo nie tylko on stwierdza że masz nie równo pod kopułą.

Miku
16-07-2007, 11:08

Bylem juz w EiV, ale nie mam czasu na tibie - dlatego jestem retired. Jak zwykle chuj wiesz,a sie napinasz. Gdzie twoja wiedza o nas? Troche szacunku gowniarzu? Dla nowego Boga? Jak nie jestem za zalatwianiem spraw z neta/gry na rl etc, obilbym ci ryj za te slowa.

Tym czasem wyjezdzam, pozdrowionka dla zwyciescow ! xD

Pixsik
16-07-2007, 16:25
I war dobiega ku stablizacji. Na myśli mam EiV-Online, Aliance-masslog. Nigdy nie nastąpi moment pokoju na titania. Zawsze będzie ktoś walczyć. Niektórzy się wypłacą, a niektórzy nie. Czas pokarze ile osób pozostanie i czy będzie duże PA z strony EiV. Jakieś napewno będzie, ale w jakim stopniu to zależy już tylko od nich.

Pozdrawiam.

ader
16-07-2007, 17:37
obilbym ci ryj za te slowa.

Jasne, akurat byś mi dał radę.

Bylem juz w EiV, ale nie mam czasu na tibie - dlatego jestem retired

Mnie się wydaje, że to nie dlatego, że nie masz czasu, tylko dlatego, że dostałeś parę razy w dupsko... i się trochę za dużo adrenalinki najadłeś.

Tym czasem wyjezdzam, pozdrowionka dla zwyciescow ! xD
Dzięki.

PS. zwycięzców, od takiego słowa którego znaczenia pewnie nigdy nie poznacie, "zwyciężać".

Miku
16-07-2007, 17:59
a jednak jade dopiero w nocy ;)

a wiec:

*zwyciezac - racja, moj blad.

*szkoda ze tak daleko siebie mieszkamy, uwierz, bardzo zaluje...

*adrenalinki? zalosny dzieciaczek z ciebie aderq, naprawde. I co, czemu nei wiesz co za postacia bylem w eiv? panie pr0 plajerze!!!1 twoj ziom gaura ci nie powiedzial?

*zwyciesca moze i kiedys byles, nie neguje tego - ale teraz jestes zerem.

Pozdro dla zwyciezcow (czytaj. EiV)

Skrzator
16-07-2007, 18:46
I war dobiega ku stablizacji. Na myśli mam EiV-Online, Aliance-masslog. Nigdy nie nastąpi moment pokoju na titania. Zawsze będzie ktoś walczyć. Niektórzy się wypłacą, a niektórzy nie. Czas pokarze ile osób pozostanie i czy będzie duże PA z strony EiV. Jakieś napewno będzie, ale w jakim stopniu to zależy już tylko od nich.

Pozdrawiam.

No i ja pozdrawiam. Co do masslogów się zgadzam ale do pokoju "Nigdy" nie dojdzie =). Masslogi będą co 4-7 dni a my reszte dni będziemy expić. Znając wasze zdesperowanie (nie mówie wszystkich) będzie coś w stylu ataku na ullvarra na necrosach. Czyli 1 osoba padnie z naszej strony, 6 osób padnie z waszej strony.

Martinesz
16-07-2007, 19:11
No i ja pozdrawiam. Co do masslogów się zgadzam ale do pokoju "Nigdy" nie dojdzie =). Masslogi będą co 4-7 dni a my reszte dni będziemy expić. Znając wasze zdesperowanie (nie mówie wszystkich) będzie coś w stylu ataku na ullvarra na necrosach. Czyli 1 osoba padnie z naszej strony, 6 osób padnie z waszej strony.

nie wiesz, że to wszystko było na pokaz? :| (0 ofensywy)

Wojtemo
16-07-2007, 22:32

A ty nie jestes retired??bo z tego co wiem to chyba nie mozesz sobie poexpic a nawet wyjsc z pz:Da co do mika to musze cie zmartwic ze to on fragowal i nie padal!!!wiec krotko mowiac: malo wiesz...

Bolter
16-07-2007, 23:29
Na pokaz ciekawe ze :
Gaura padł 1 raz w swojej Grze na wojnie pytam na POKAZ? NIESADZe
Vaigo Padl 2 razy i 3 na fire i deleted calego konta oddal itemy xellosowi NA POKAZ? NIESADZE
Ludzie sie wypłacaja po 1,5kk NA POKAZ ? NIESADZE

Wiec zastanow sie co ty pierodlisz chyba tylk oty pierdolisz tutaj na pokaz i udajesz boga w beznadziejnej sytuacji. Jedyne co bylo na pokaz to Ze Genkotsu Wyszedl i Padl robiac Pz (pokazal ze sie nieprzejmuje glupia gra ael tez troche glupio to zrobil ale jego wybor).

Na pokaz to ja ci moge wbic ponad milion rekordu na Erigu jak chcesz.
Eyjdz z pz i zrob cos na pokaz jak Genkotsu.

uopuszczam to forum bo mnei smieszycie mzoe kiedys zdobedziecie jeszcze ludzi do walki ale by niezapuzno bo jak my ponabijamy 150 to niebedzie chyba sensu? powodzenia tym ktorzy niezaplacili ale nie to bie ader bo ty tylko umiesz sie przechwalac zrobil bys cos wrescie pozytecznego w wojnie a nie tylko piszesz wpadnij zacznij kogos bic a nie pierodlisz glupoty.

Martinesz
16-07-2007, 23:53
Na pokaz ciekawe ze :
Gaura padł 1 raz w swojej Grze na wojnie pytam na POKAZ? NIESADZe
Vaigo Padl 2 razy i 3 na fire i deleted calego konta oddal itemy xellosowi NA POKAZ? NIESADZE
Ludzie sie wypłacaja po 1,5kk NA POKAZ ? NIESADZE

Wiec zastanow sie co ty pierodlisz chyba tylk oty pierdolisz tutaj na pokaz i udajesz boga w beznadziejnej sytuacji. Jedyne co bylo na pokaz to Ze Genkotsu Wyszedl i Padl robiac Pz (pokazal ze sie nieprzejmuje glupia gra ael tez troche glupio to zrobil ale jego wybor).

Na pokaz to ja ci moge wbic ponad milion rekordu na Erigu jak chcesz.
Eyjdz z pz i zrob cos na pokaz jak Genkotsu.

uopuszczam to forum bo mnei smieszycie mzoe kiedys zdobedziecie jeszcze ludzi do walki ale by niezapuzno bo jak my ponabijamy 150 to niebedzie chyba sensu? powodzenia tym ktorzy niezaplacili ale nie to bie ader bo ty tylko umiesz sie przechwalac zrobil bys cos wrescie pozytecznego w wojnie a nie tylko piszesz wpadnij zacznij kogos bic a nie pierodlisz glupoty.

kurde, aż mnie coś strzela, jak widze, jak gówna takie wypisujesz. gaura nie padł pierwszy raz. mógł dać loga, ale nie chciał, wolał paść =] wolał pokazać sie publice, bo wiedział, że i tak nic nie bedzie... =] sranie w banie wiesz, to nie pieprz głupot =]

nie muszę robić nic na pokaz, bo znam swoja wartość =]

Wojtemo
16-07-2007, 23:56
kurde, aż mnie coś strzela, jak widze, jak gówna takie wypisujesz. gaura nie padł pierwszy raz. mógł dać loga, ale nie chciał, wolał paść =] wolał pokazać sie publice, bo wiedział, że i tak nic nie bedzie... =] sranie w banie wiesz, to nie pieprz głupot =]

nie muszę robić nic na pokaz, bo znam swoja wartość =]

ta za to ty nie wypisujesz gowien??:baby:Wydaje mi sie ze nie omzecie sie podniesc po przegranej!!!Eiv was zgniotlo i teraz mozecie sobie pograc ale z Vaxem w pici-polo...

MalleL1990
17-07-2007, 01:17
@Ader

Liżesz dupę Kazadumowi i Unitom, ale nie sądzę, żeby im wszystkim to pasowało. Znam jedną taką osobę z Kazadum, której to nie pasuje i sądzę, że jest takich więcej. Dałbyś se już spokój? Strasznie mnie wkurza, jak ktoś robi błędy ortograficzne, tak jak to robił Bolter, ale teraz już bardziej wkurza mnie to, co Ty robisz. On przynajmniej zaczął normalnie pisać na forum i za to brawa dla niego. Teraz pora na MAŁĄ zmianę w Twoim zachowaniu.

@Bolter

Mam nadzieję, że nie będziesz się pluł za to, że użyłem Twojej osoby do tego porównania :baby:

Bolter
17-07-2007, 02:20
Nie bo niema poco i tak wiem ze robie ogromne błedy , dlateog mam poprawke z Polskiego :P to juz tylko 1 miech a ja nic nieumiem XD trzeba zaczac sie uczyc (potop , lalka i pan tadeusz przedmna ) >.< Umre

Raziel4ever
17-07-2007, 02:32
@Ader

Liżesz dupę Kazadumowi i Unitom, ale nie sądzę, żeby im wszystkim to pasowało. Znam jedną taką osobę z Kazadum, której to nie pasuje i sądzę, że jest takich więcej. Dałbyś se już spokój? Strasznie mnie wkurza, jak ktoś robi błędy ortograficzne, tak jak to robił Bolter, ale teraz już bardziej wkurza mnie to, co Ty robisz. On przynajmniej zaczął normalnie pisać na forum i za to brawa dla niego. Teraz pora na MAŁĄ zmianę w Twoim zachowaniu.

@Bolter

Mam nadzieję, że nie będziesz się pluł za to, że użyłem Twojej osoby do tego porównania :baby:

Jedna z niewielu osób które piszą coś z sensem. :)

Morii
17-07-2007, 08:58
nie wiesz, że to wszystko było na pokaz? :| (0 ofensywy)

jakby to bylo na pokaz to na filmie nie widzialbym Adera w pelnej eufori ze padl ullvarr, a 90% kazadum i partyzantow nie dalo by x loga lol, ktos nawet niapisal na forum ze nie chce juz walczyc z rosteinem bo on sie boi ze padnie, ale dobra dla was takie cos jest niby na pokaz .

w Tibi wam sie nie udalo, sprobojcie szczescia w innej grze jak juz od monitora odejsc nie umiecie, albo sprobojcie sie troszke pocieszyc wakacjami bo nareszcie jest pogoda ;)

over and out :)

Komisarzyk
17-07-2007, 12:08
jakby to bylo na pokaz to na filmie nie widzialbym Adera w pelnej eufori ze padl ullvarr, a 90% kazadum i partyzantow nie dalo by x loga lol, ktos nawet niapisal na forum ze nie chce juz walczyc z rosteinem bo on sie boi ze padnie, ale dobra dla was takie cos jest niby na pokaz .

w Tibi wam sie nie udalo, sprobojcie szczescia w innej grze jak juz od monitora odejsc nie umiecie, albo sprobojcie sie troszke pocieszyc wakacjami bo nareszcie jest pogoda ;)

Nie iwem dlaczego Gaura padl i nie bede o tym rozmyslal. Wiem tylko jedno kiedy juz byliscie bliscy przedarcia sie Partyzanci mieli sie wylogowac a reszta blokujaca przejscie hmm zginac(przy farcie przezyc). I gaura NIE BYL wtedy potrzebny do blokowania a jednak ciagle tam stal. Mial na prawde duzo czasu na to aby wylogowac sie z partyzantami.

Stworzcie sobie do tego historyjki jakie chcecie, ja naprawde nie mam w tym interesu aby klamac, zostalismy zmiazdzeni tak czy inaczej.

Torpedo
17-07-2007, 12:44

Jasne ze to nie bylo na pokaz LOL Pierdola glupoty i probuja sie usprawiedliwiac
Nie udalo im sie raz, nie udalo drugi nie uda i tzreci i kazdy kolejny wiec nie maja co wracac na titanie juz;) Moze lepiej by bylo jakbyscie sie Kazadumby pomodlili o to by stworzyli wam jakies nowe serwery na ktorych bedziecie mogli sprobowac szczescia

ader
17-07-2007, 16:00
@Ader

@Bolter

Liż dupsko Eiv, liż dalej.
Może Cię będą mniej abusować >;) hehehe
Zgadnij ile mnie obchodzi Twoja światła wypowiedź.

I Bolter, 245644264 piszesz, że już nie będziesz pisał. Dotrzymaj słowa w końcu...

MalleL1990
17-07-2007, 16:46
Liż dupsko Eiv, liż dalej.
Może Cię będą mniej abusować >;) hehehe
Zgadnij ile mnie obchodzi Twoja światła wypowiedź.

I Bolter, 245644264 piszesz, że już nie będziesz pisał. Dotrzymaj słowa w końcu...

Tak dla Twojej świadomości, jestem po stronie Kazadum ;) A lizać dupy nikomu nie będę, bo w ten sposób ludzie poniżają samych siebie.

yongg
17-07-2007, 17:08
Nie mogę się nadziwić ile emocji wywołuje was ta na pozór prosta gierka, no i co tego ze ktoś padł, jak to tylko gra, zdarza się logam się i jadę dalej i czerpie przyjemność w granicach rozsądku, a nie wykłócam się 30razy kto jest lepszy.
A świeże powietrze tez wam nie zaszkodzi ;] w końcu mamy lato i można je spędzić aktywnie: jeziorko , basen, rowerek, zarabiając kase na blessy zbierając truskawki w hiszpani, tyle opcji a wy tracicie czas na takie pierdoły, jak dead Gaury i roztrząsając czy zrobił to specjalnie czy zlamil ;] porostu gratuluje wam młodzieży waszej dociekliwości i dążeniu do perfekcji w świecie Vr.;]

Bolter
19-07-2007, 12:51
Hahahah Misiekmen mowicie ze tylko durnie zalatwiaja sprawy z tibi na rl a teraz ty straszysz starego marriona ze mu nogi polamiesz a on mi sie zali ze nic niezrobil >.< i chodzi wystraszony mowi ze nawet niema jak odzyskac dla ciebie tej postaci.

M.in. teraz wiem ze Ty to byles Marrion i jesli go odzyskasz to bedziesz hunted XD jak narazie z tego co wiem ma go typek z Pragi tak mi sie przynajmniej zdaje.

Zreszta zacytuje slowa pewnej osoby z OpOLA "Misiekmen i klosu to 2 takie grubasne misie ktore nieuderzyly by nawet siebie nawzajem" a potem slyszalem ze "Klosu zrobil z kumplami wjazd pod kafejke a ty niehcciales z niej wyjsc " To 2 Pewnie jest BAJKA ale to 1 niesadze bo widzialem klosa =).

Pozdro panie Misiekmenie ktory jak tez slyszalem broni sie kolegami ktorzy powiedzieli temu typkowi co gra teraz na Marrionie ze Go zastrzeli mowil ze jakis typ na Mel~

ader
19-07-2007, 13:24
Bolterku, przeraża mnie głębia Twej wypowiedzi.
W gruncie rzeczy to nawet niewiele zrozumiałem o.0
Ale ja to "gupi" jestem, nie przejmuj sie.

Yongg, by uczcić Twą światłą wypowiedź zamierzam teraz spędzić kolejne 48 godzin online.

Miku
19-07-2007, 18:28
Bolterku, przeraża mnie głębia Twej wypowiedzi.
W gruncie rzeczy to nawet niewiele zrozumiałem o.0
Ale ja to "gupi" jestem, nie przejmuj sie.

Yongg, by uczcić Twą światłą wypowiedź zamierzam teraz spędzić kolejne 48 godzin online.

nie mozliwe!!! przeciez ty wszystko wiesz :O! Jak to, nie rozumiesz? powinienes wiedziec co on chce napisac jakies 3 dni przed postem ;\

a tak na powaznie, zawsze chuj wiedziales, i pewnie w tej kwestii tez sie nie dowiesz :D siemaa ;)

Scroopy
20-07-2007, 00:48
Najlpeszego kiko one more time xd

Morii
20-07-2007, 09:35
Ader@ Twoje posty sa poprostu zalosne :)

Bolter i reszta @ Roxx :D

Miku
20-07-2007, 11:12
no szkoda szkoda , ale to dluzsza historia, opowiem ci jak sie zobaczymy ;)
a co do melanzu, tez niemilosiernie sie schlalem, macios z kondziorem musieli mnie pod drzwi podprowadzic xDDDD oczywiscie za twoje zdrowko, 100lat!

bede za 2 tyg +/- cu

-=Misiekmen=-
20-07-2007, 12:52
Hahahah Misiekmen mowicie ze tylko durnie zalatwiaja sprawy z tibi na rl a teraz ty straszysz starego marriona ze mu nogi polamiesz a on mi sie zali ze nic niezrobil >.< i chodzi wystraszony mowi ze nawet niema jak odzyskac dla ciebie tej postaci.

M.in. teraz wiem ze Ty to byles Marrion i jesli go odzyskasz to bedziesz hunted XD jak narazie z tego co wiem ma go typek z Pragi tak mi sie przynajmniej zdaje.

Zreszta zacytuje slowa pewnej osoby z OpOLA "Misiekmen i klosu to 2 takie grubasne misie ktore nieuderzyly by nawet siebie nawzajem" a potem slyszalem ze "Klosu zrobil z kumplami wjazd pod kafejke a ty niehcciales z niej wyjsc " To 2 Pewnie jest BAJKA ale to 1 niesadze bo widzialem klosa =).

Pozdro panie Misiekmenie ktory jak tez slyszalem broni sie kolegami ktorzy powiedzieli temu typkowi co gra teraz na Marrionie ze Go zastrzeli mowil ze jakis typ na Mel~

AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAH, NO NIE nie moge poprostu z Ciebie: "Misiekmen i klosu to 2 takie grubasne misie ktore nieuderzyly by nawet siebie nawzajem"

"Klosu zrobil z kumplami wjazd pod kafejke a ty niehcciales z niej wyjsc "
HAHAHAHAHAHA informacje z pierwszej reki hHAHAHAAHAHHA

/polewa

Bolter
20-07-2007, 23:55
Btw day zdiecie na tibia.pl Kozaczku :<

Mefisto.16.Psk
21-07-2007, 00:18
Dawno tu nic nie pisałem z co do wojny jebie mnie to już , że przegraliśm i tak nie byłem na większosci akcji pod koniec.
@
Bolter i spółka tyle już sie do nas wybieracie i nie możecie się wybrac ale jak już byscie wpadli to na nocke bo tak bez melanżu to nie można.
@
Ader i Mori jak widze wasze posty to mi sie troche głupio robi.
@
Co do Ciebie Mori nie będe nic mówił ale Ty jak mówisz zey Ader nie spędzał tyle czasu przy komputerze. To co Ty robiles 2-3 lata? 120 pal i 170 najt.TEz napewno ostro nie wychodziłes z domu

__________________________________________________ ____
Pieniądz to nie wszystko, Jak miłosc to nie z dziwka
<3 Gosia ;*

Scroopy
21-07-2007, 08:43
@
Bolter i spółka tyle już sie do nas wybieracie i nie możecie się wybrac ale jak już byscie wpadli to na nocke bo tak bez melanżu to nie można.

Nie wydaje mi sie zeby ktos od nas by chcial z wami sie piwa/voodki napic....

Skrzator
21-07-2007, 12:16

Ja ze skoczem na livai =D

Mefisto.16.Psk
21-07-2007, 12:44

Ty nie musisz jechać nie masz po co. Jak zdasz Gimnazjum to możesz przyjechac.

Skrzator
21-07-2007, 13:57
Ty nie musisz jechać nie masz po co. Jak zdasz Gimnazjum to możesz przyjechac.

jak tam kozaczq 38 pkt z testu :D

Mefisto.16.Psk
21-07-2007, 15:20
jak tam kozaczq 38 pkt z testu :D

Może nie jestem za mądry ale zdaje bez przesady żeby miec 21 lat i być w 2 gimnazjum. Nie wiem jak tak o tym sądze.

Scroopy
21-07-2007, 20:55
Może nie jestem za mądry ale zdaje bez przesady żeby miec 21 lat i być w 2 gimnazjum. Nie wiem jak tak o tym sądze.

21? ;o o kurwa ale ten czas szybko za*******a... be the way, a ja jestem zbyt leniwy ;]

Skrzator
22-07-2007, 11:15
Taki mały offtopic:
http://s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=04388353804664052563&act=&down=&gk=kredyt
Filmik z wczorajszego dedzikona Macksimusa :evul:

Wesha
22-07-2007, 22:28
OJ Skrzatorka zbanowano :| btw gratz bolter i sorc fraga... chujnia z patatajnia ...

Bolter
23-07-2007, 00:22
Haha Dzieks Wpadlismy i zrobilismy zadyme XD Tak jak przeciwko Punishment

Macksimus by Ancient Bolter and Wojtemo Koscian
Macksimus by Ancient Sorcererr

Haxezod by Ancient Sorcererr

Ah ten biedny Sagaan a powiedzialem mu ze kiedys go dojade w najlepszej sytuacji:P
500k Wystarczy

PaTrYkOlEK
23-07-2007, 10:19
Vilum , ale czemu mojego rh nie wzieliscie ,ktore obok lezalo :D

Bolter
23-07-2007, 11:12
Widze Lubicie sobie robic wiecej wrogow widze ze wam juz nic tutaj niepomoze haha

Żałosne z was typy niedali rady nas sklepac to poszli sklepac Teammeta ~ Zal.pl co nieradzicie sobie znami to słabszych niczego winnych bijecie

Brawo ale co jak co ponizyliscie sie kompletnie ^^ A Xoo niehc bedzie
podniecony przez chwile bo niedlugo to pol titani bedzie was bilo

To Dla Viluma pomyliles sie o 2 :P
http://img442.imageshack.us/img442/1149/beztytuuwd9.jpg
A to na pamiątkę pewnie vilum też ma ze Skrzata :D
http://img262.imageshack.us/img262/3072/misiekdq8.jpg

Szczuru.pl
24-07-2007, 13:04
Gratki panowie za te wszystkie akcje. Wkońcu czas pokazał kto powinien rządzić na titanii : ) pozdro all z tgk jak zbiore na kompa to dołącze : )

Bolter
24-07-2007, 23:14
znow zadyma i bezemnie
a moglem siedziedc w domu POZDRO DLA RAXXELA Suahsuahsasa

Scroopy
25-07-2007, 01:51
Nie nudzi was juz to padanie...?

Dano, Raxxel, Adrin poszli do pieca... who is next?

Scroopy
31-07-2007, 05:56
Gz ubicia Purple Jokera...

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAA

Btw. Jul 31 2007, 05:53:42 CEST Killed at Level 63 by Ancient Bolter

HSuaHSUAHSuahsuHSuAHSuahsuahs Kiko jestes niemozliwy haushasuhaushauhsa

Scroopy
01-08-2007, 13:39
12:22 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sauron. He was killed by Kirshna.

Scroopy
01-08-2007, 23:17
22:04 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mad'Hawk. He was killed by Kirshna.

Kolejny Partyzant do pieca poszedl? :/

Lockhart
03-08-2007, 18:47
Ja nigdy nie pójdę do pieca NIGDY.

Bolter
04-08-2007, 03:31
Ja nigdy nie pójdę do pieca NIGDY.

Bo bedziesz grzal pz albo sie nielogowal XD

Martinesz
04-08-2007, 12:43
Bo bedziesz grzal pz albo sie nielogowal XD

bo nie ma spy w team'ie?

Bolter
04-08-2007, 15:11
haha XD 2 screeny dam
121
http://img408.imageshack.us/my.php?image=121om9.jpg
i XD .... pro game :P
http://img408.imageshack.us/my.php?image=hahahtv2.jpg

Scroopy
05-08-2007, 14:37
"O kurwa... ale pierdolnik..." HAHAHAAAHAHAha

Wtajemniczeni wiedza o co chodzi xD

Bolter
05-08-2007, 16:15
Kirshna banned
HAHAHAH
Widakey
Kiled at level 113 by rotworm BEZ BLESSOW XD
uhauhauahauauhaauha

^
skutki wpisywania passow bedac najebanym na imprezie
i dawania exita z 15 min pzna rotwormach

Master Vilum
05-08-2007, 19:54
Wszystko co zle robicie to jak jestescie najebani dziwny zbieg okolicznosci xD

Szczuru.pl
05-08-2007, 20:22
No sory panie kolczyku ale nie sądze abym świadomy tego co robie dał exita na rotach mając 15 minut pzta po zajebaniu Wraita Avariana : D

Na przyszłość nie grajcie w tibie na melanżach serio....

Btw. Jest ojciec? - Jest, zamknąłem go w pokoju xDDDDDDDD

Gdzie masz szlugi? W dupie u pani malinowskiej :DDDDDDD

Pozdro

Szczuru.pl
06-08-2007, 19:29
Nie ma to jak wpasc na przesunietego parchmenta po pijaku nie kiko? XD

Lockhart
07-08-2007, 02:24
Nie ma to jak wpasc na przesunietego parchmenta po pijaku nie kiko? XD

to jak tam Panowie małe ganianko po ank na otrzeźwienie :P pozdro ganialem sie z wami z 30 min ;d poszlo mi 50 vials hehe ;p nie ma to jak male waste xD

Bolter
07-08-2007, 09:57
ale ganianie :< juz mi sie niechcialo po1 min bo s*******ales po piramidzie

Lockhart
07-08-2007, 10:57
ale ganianie :< juz mi sie niechcialo po1 min bo s*******ales po piramidzie

hehe czasami warto poczekac bo w minute po tym jak sie skoncyzlismy ganiac niechcacy zrobilem pz na exilionie hehe fuksa mialem xD

Szczuru.pl
07-08-2007, 17:50
hehe czasami warto poczekac bo w minute po tym jak sie skoncyzlismy ganiac niechcacy zrobilem pz na exilionie hehe fuksa mialem xD

A mnie rot zkarał : P I dopiero po godzinie sie lognałem AHAHHAHAHA jak zrobilismy rozrube na miescie : P

Master Vilum
07-08-2007, 18:43
@TGK

Z waszych postow wynika ze wy łobuzy :(:(

ale piszcie sobie gdzies indziej te wasze "rl sprawy" bo tu jest temat "titania-tibia" a nie rl sprawy..

jak chcecie sie chwalic co wy robicie na rl to idzcie gdzies indziej bo tu raczej nikogo nie obchodzi

Scroopy
07-08-2007, 18:44
to jak tam Panowie małe ganianko po ank na otrzeźwienie :P pozdro ganialem sie z wami z 30 min ;d poszlo mi 50 vials hehe ;p nie ma to jak male waste xD

Lol Lockhart to oni Cie ganiali? to musialem byc ladnie wstawiony bo tego nie pamietam hahahaha

@ Vilum

Wyjmij kolczyk bo wygladasz jak pedal ;/

Szczuru.pl
07-08-2007, 18:55
Lol Lockhart to oni Cie ganiali? to musialem byc ladnie wstawiony bo tego nie pamietam hahahaha

@ Vilum

Każdy fryzjer to pedał, Każdy pedał ma kolczyk, Każdy Vilum to pedał bo jest fryzjerem i ma kolczyk. Wszystko sie niestety zgadza i pasuje jak w układance. Vilum pedalishen :D

Master Vilum
07-08-2007, 19:31

@ Vilum

A twoje foto mnie normalnie powalilo: piwo, papieros, tatuaz i tak chcieliscie pokazac ze jestescie zajebisci i elo elo tak? wygladacie jakbyscie pierwszy raz takie rzeczy trzymali w rece etc ^.^ Wiesniaki i tyle^.-

A po drugie Battlehamster dobrze napisal xD

T = Total Idiots
G = Genetically Inferior
K = Know no girls.

WHAT DOES THAT MAKE ??? ---> TGK TEAM

Req to join;
- Inability to construct something remotely resembling a proper sentence.
- Having no education.
- No goals in live nor a good carreer expectancy.
- Being occupied with tibia 24/7.
- Being under the impression that acting cool behind the computer will eventually supply girls.

OWNED

Scroopy
07-08-2007, 20:08
Mam w doopie zdanie osob ktore mnie i moich nie znaja ;] czyli BattleHujstera.

Master Vilum
07-08-2007, 23:26
Jaka skzoda Vilum amsz moje ip pozdro Dla Seqa zle skonczy jesli dostane pinga wiec Sequ zle zrobiles :*

Pozatym moze to moje moze nie probojcie :* Nic wiecej niemozecie :< i jestescie tak zdesperowani przejme sie jak 1 raz padne :< ? niesadze.

Vilum wiesz co Przyjedz na Tgk skoro nas ponizasz i uwazasz ze jestesmy nikim i sie przekonasz co potrafimy a pi pozdro dla misiekmena co od dawna mial juz wpasc jestescie zalosne dzieciaki obrazacie to wpadnijcie i sie przekonamy kto jest lepszy kozak

Seq jak Johnny powiedzial jedyna szansa na twoj powrot to pogodzenie sie zemna ale niedazysz do tego widze

HAHAHA jak mi przykro xD

Scroopy
08-08-2007, 03:07
teraz ponton pewnie dolaczy do EVUL HOLY ELEMENTALS WHO WANT WIN WAR !! HAUSHUAHS

@ Edit

Hahhahaa Kaiser 11 lvl w 2 dni ? tez tak byscie chcieli?:)

MalleL1990
08-08-2007, 03:34
"Vilum wiesz co Przyjedz na Tgk [...] i sie przekonasz co potrafiMY"

W grupie to każdy jest pewny siebie...;)

Z tego co wiem, to Ty pisałeś, że jesteście 20 km od Opola. Coś was nie było, poza tym i tak byście nie byli szczęśliwi, bo nie było Misia :baby:

Emok
08-08-2007, 11:46
Ja pier*ole, znowu się kłócicie o rl. Kto komu mocniej wpier*oli... OMG, jak dzieci.... :D

Scroopy
08-08-2007, 17:27
Ja kocham Viluma ! Chce byc taki elo jak on ! Chce miec kolczyk i w ogole !
BOG = NIE, VILUM = TAK

Hsuahsuahsuahsua

Szczuru.pl
08-08-2007, 17:40
Vilum prawdę mówiąc w dupie mam to co o nas sądzisz i co zrobisz z ip które ponton ci dał. Wszystko rozumiem no ale jednego nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć. Dlaczego piszesz na polskim forum rzeczy w języku którego nie rozumiesz :S Pamiętam jak jeszcze niedawno sie mnie na tsie pytałeś jak jest "jutro" po angielsku ; widać pasujesz do Kłosa - obaj nie umiecie angielskiego i obaj pingujecie. Niedługo chyba Kłosu założy sobie kolczyk w uchu i pójdzie na kurs fryzjerski i wogóle ślub jeszcze weźcie.

@Ponton

Zawsze miałem nadzieje, że się zmienisz i staniesz się znowu tym Seqiem z przed 2-3 lat kiedy to prosiłeś wszystkich o pomoc i o obronę. Teraz swoich dawnych kolegów zdradzasz dla takich pedałów jak vilum. Nie wiem jak inni z naszego teamu odbierają twoją decyzje ale dla mnie jesteś skończony w tej grze i nigdy już ci w niczym nie pomogę. Nawet jak jakimś cudem pogodzisz się z Kikiem to ja będę robił wszystko co w mojej mocy abyś do CF nie powrócił :( Powiesz, że nie potrzebujesz CF, ale czas pokaże : ) Sorry ponton ale dla mnie idziesz do pieca za to ; /

Master Vilum
08-08-2007, 17:40
Ja kocham Viluma ! Chce byc taki elo jak on ! Chce miec kolczyk i w ogole !
BOG = NIE, VILUM = TAK

Hsuahsuahsuahsua

Twoje teksty sa poprostu zalosne:<

Boski_Wiatr
08-08-2007, 17:43
jak ktos chce to moze zabic "Sir Forofo kie" rs, zaatakowal mnie w ab.

Emok
08-08-2007, 17:46
jak ktos chce to moze zabic "Sir Forofo kie" rs, zaatakowal mnie w ab.

o.O Ziomek, dzięki za pozwolenie :p

Szczuru.pl
08-08-2007, 17:49
To żeś koleś teraz przyjebał XD

Boski_Wiatr
08-08-2007, 18:11
o.O Ziomek, dzięki za pozwolenie :p

nie dzekuj bo to 80+ lvl
wiec by cie posiekal

Emok
08-08-2007, 18:14
nie dzekuj bo to 80+ lvl
wiec by cie posiekal

:<
Przeciez nie będe bił jakiegoś nieszczęśnika, że hunci "Boski Wiatr".
Muahahaa

Scroopy
08-08-2007, 18:15
ooo... free payment? XDDD

Szczuru.pl
08-08-2007, 18:16
Emok odpis odpisz mi na gg

Emok
08-08-2007, 18:39
Nie ma problemu.

Jez17Psk
11-08-2007, 15:22
Name: Seq The Master
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 174
World: Titania
Residence: Venore

Aug 11 2007, 11:34:40 CEST Killed at Level 175 by Vaxefuve
and by Chris di Gothia

Ekheem....????? o.O

Scroopy
11-08-2007, 17:41
Name: Seq The Master
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 174
World: Titania
Residence: Venore

Aug 11 2007, 11:34:40 CEST Killed at Level 175 by Vaxefuve
and by Chris di Gothia

Ekheem....????? o.O

Nagrabil sobie

Szczuru.pl
11-08-2007, 18:08
Dokładnie :D

Oi panie pontoniasty :D :D :D

Jez17Psk
11-08-2007, 21:28
Hehehe dobre dobre :D moglibyście troszkę dokładniej powiedzieć o co poszło ? xd Podobno Seq znowu coś do Skocza i Saperowej sapał? Widziałem filmik z jego dedzikiem :P , jak na jego lvl to troche dziwne to było xDD Co do trwającej wojny to jestem całym sobą za gildia Oven ponieważ ci zasrani Hiszpanie robią tylko syf na tym serwerze :)

@ All Owens
Powyrzynajcie tych wszystkich śmieci w pizde a Corteza to najlepiej do Rooka :D

Komisarzyk
11-08-2007, 21:56
Czy moze ktos wytlumaczyc czemu Seq zginal od ''swoich''??

Bylbym bardzo wdzieczny, ale pewnie to tajemnica ;(

Scroopy
11-08-2007, 22:11
Padl bo zasluzyl i juz :P

I przestal on byc "swoim" jakis czas temu :P

ader
12-08-2007, 03:37
"Vilum wiesz co Przyjedz na Tgk [...] i sie przekonasz co potrafiMY"

W grupie to każdy jest pewny siebie...;)

A wiesz kuźwa na to samo zwróciłem uwagę
Vilum ma przyjechać sam, Wy mu pokażecie w grupie.. cwaniaki xD
Założę się o złote kalesony, że jesteście twardzi w pysku tylko.

Co do deada Seqa - gadaliśmy o tym nie raz.
Mówiłem Ci, jeśli nie Ty ich to oni Ciebie.

Ganic
12-08-2007, 12:09
Tylko Seq ma teraz przejebane, Bolterek go nie chce, a Holy jebnie mu paymenta pewnie :) Miedzy mlotem a kowadlem ja to sie zwyklo mowic.

poo man
12-08-2007, 14:14
Debilizm.... Jak tak mozna... Fsssss....>.>

Szczuru.pl
12-08-2007, 15:08
A wiesz kuźwa na to samo zwróciłem uwagę
Vilum ma przyjechać sam, Wy mu pokażecie w grupie.. cwaniaki xD
Założę się o złote kalesony, że jesteście twardzi w pysku tylko.

Co do deada Seqa - gadaliśmy o tym nie raz.
Mówiłem Ci, jeśli nie Ty ich to oni Ciebie.

Nie musi sam przyjeżdżać, poza tym ja przynajmniej nie napierdzielałbym sie z Vilumem z powodu Tibii , co najwyżej moglibyśmy napić się razem piwa :D

Co do Pontona to padł bo sie zrobił frajerem i już nie potrzebuje nas kolegów bo ma swoją jedną koleżankę, która jak widać zapewnia mu wszystko : O Pozdro Pontonowa > : O

Jez17Psk
12-08-2007, 16:40
Czy masz na myśli Dominike przez którą huntowaliście nas wszystkich ? xd Jeśli tak to dołączam sie do pozdrowień :P

Kikossss
12-08-2007, 20:10
Oi pokusilo XD
Pozdro dla all graczy nudy troche ale Piec Jest Rozgrzany :P

saperowa
13-08-2007, 03:13
Czy masz na myśli Dominike przez którą huntowaliście nas wszystkich ? xd Jeśli tak to dołączam sie do pozdrowień :P

Hah ja oczywiście też się dołączę :)

*Wube*
13-08-2007, 12:13
Ja tam mam mieszane mysli co do zabicia Seq... ; o ale stalo sie

Scroopy
13-08-2007, 17:59
Seq died part 2.

*Wube*
13-08-2007, 18:08
Seq died part 2.

Nie wiem czy jest sie z czego cieszyc ; o

Wesha
13-08-2007, 21:53
Kirshna died part 1. szkoda ze nie od nas :(

ader
13-08-2007, 23:06
Śmieszne.

Mam nadzieję Sequ, że widzisz teraz, jak bardzo miałem rację w naszych kilku rozmowach.

I to jest tylko kwestia czasu co do reszty z was.

Scroopy
14-08-2007, 01:35
Kirshna died part 1. szkoda ze nie od nas :(

Ja w przeciwienstwie do was moge lvl odrobic ;) Wam sie nie uda mnie niestety zabic :( ile razy juz probowaliscie? 8? :>

Martinesz
14-08-2007, 09:57
Ja w przeciwienstwie do was moge lvl odrobic ;) Wam sie nie uda mnie niestety zabic :( ile razy juz probowaliscie? 8? :>

bilion kur**

Miku
14-08-2007, 11:21
Co do Pontona to padł bo sie zrobił frajerem i już nie potrzebuje nas kolegów bo ma swoją jedną koleżankę, która jak widać zapewnia mu wszystko : O Pozdro Pontonowa > : O

zamknij juz pysk bo napinasz sie na forum, a nic nie robisz w grze. i nie bluzgaj jej tak, mimo ze to nie zadna moja kolezanka, to troche szacunku do dziewczyn.

*Wube*
14-08-2007, 12:59
No wlasnie troche szacunku do niego i do niej ; o i sie nie dziwie ze niechce miec takich kolegow... ; o

Lockhart
14-08-2007, 13:56
Zemsty Nadejdzie Czas

yongg
14-08-2007, 14:46
Sezon łowiecki na mojego sorka otwarty kto pierwszy go upoluje i wykmini jaki nick ma moj sorek dostanie nagrode ;] Sezon trwa tylko 2 tyg

Kikossss
15-08-2007, 01:17
Sezon łowiecki na mojego sorka otwarty kto pierwszy go upoluje i wykmini jaki nick ma moj sorek dostanie nagrode ;] Sezon trwa tylko 2 tyg

Lili yong ;<

yongg
15-08-2007, 01:48
Lili yong ;<

Jeszcze pozostało go upolowac ;]

albert0
15-08-2007, 02:17
@up

Ujebalismy ci 113rp jak kaczuszke, co za problem z 50msem? :>

Edit:

chlopaki, zbierajcie szybciej ekipe bo Holy Elements/Crysis/reszta noobcharow siedzi w pz'tach

@Lockhart

Też zbieraj koleszkóff, chyba ze zamierzasz gadac jak Vilum: "ZOBACZYCIE ZA MIESIAC ;)" 'OKEJ' !

yongg
15-08-2007, 12:17
UP Jak ja się tym przejąłem :D wbiliście mi palka w mapkę, pz był zrobiony specjalnie bo mi się nudzilo więc nie pierdol tylko baw się zemną bo ja gram i się świetnie bawię, i nie bądź taki hardy, trochę szacunku do ludzi, i dystansu.
Tak się dziwie czemu podchodzicie z taką złością i agresja do tej gry już wam się głowach pierdoli od tego, mniej pierdolenia więcej ruchu to wam dobrze zrobi.

Madreth
15-08-2007, 14:37
UP Jak ja się tym przejąłem :D wbiliście mi palka w mapkę, pz był zrobiony specjalnie bo mi się nudzilo więc nie pierdol tylko baw się zemną bo ja gram i się świetnie bawię, i nie bądź taki hardy, trochę szacunku do ludzi, i dystansu.
Tak się dziwie czemu podchodzicie z taką złością i agresja do tej gry już wam się głowach pierdoli od tego, mniej pierdolenia więcej ruchu to wam dobrze zrobi.

Targowek, nigdy nie slyszales o tym? :confused:

Szczuru.pl
15-08-2007, 16:19
Oj Miku I Wube.....

Wydaje się wam, że te istoty zasługują na szacunek, owszem było tak przed pól roku ale czasy sie zmieniły i ich zachowanie również. Ja uważam, że po prostu piszecie takie rzeczy bo to JA je napisałem. Nie przekonaliście się nigdy do mnie i skoro nie udało Wam się to do tej pory to chyba jest już za późno. To co do mojej wypowiedzi na temat pontonów. Po drugie nie pi****l za przeproszeniem, że nie udzielam się w grze, bo do tej pory moja gra polega na codziennej, jednogodzinnej wizycie w kafejce....

Mimo wszystko mam nadzieje, że więcej nie będziecie mi wytykać moich komentarzy bo szanuję Was i was nie krytykuję : ) Pozdro

@Young

Pierwszy raz słyszę o tobie i wypada się mi Tobie przedstawić : Cześć, jestem Widakey znany jako Szczuru, idziesz do pieca :D Miło było :D

Na razie pracuję do końca Sierpnia i na Wrzesień komp będzie już na bank i zacznę odrabiać deda na rocie :D Till the next time :D

yongg
15-08-2007, 16:33
Jeśli o mnie nie słyszałeś to tylko nasuwa mi się jedna myśl<nowy nabytek albo jakiś kumpel ci chara oddal >moja pamięć mnie niemylni miałem z tobą styczność w przeszłości. Zima się zbliża więc w piecu będzie ciepło i przytulnie.
A ja jestem znany jako Yogi aka Marcin i jak ci sie znudzi to tez cię ugoszczę w moim piecu MIło było :D Brun brun

Targowek, nigdy nie slyszales o tym? :confused:

Dzielnica jak każda inna na każdej szerokości geograficznej rodzą się idioci, normalnie kojarzącego człowieka tez tam można znaleźć.

*Wube*
15-08-2007, 18:38
Szczuru nawet nie chodzi o te wyzwiska i wogole ;p Seq to nasz rl ja go bardzo lubie i nie wiem dla czego go tak gnebicie, rozumiem macie jakies tam zale do niego no ok, ale jak juz go raz zabiliscie za saperowa to moze wystarczy a nie potem jeszcze Skrz go zabil i robi mu wielki pa... mieliscie tego pinga jak kazdy od niego oczekiwal? wydaje mi sie ze nie ; o

Scroopy
15-08-2007, 18:49

Oni nie podchodza ze zloscia do gry tylko do Ciebie, bo maja bardzo duzy powod ale nie bede sie wypowiadac na ten temat.

Martinesz
15-08-2007, 20:07
Oni nie podchodza ze zloscia do gry tylko do Ciebie, bo maja bardzo duzy powod ale nie bede sie wypowiadac na ten temat.

najwiecej gadasz, a gowno robisz :|

Szczuru.pl
15-08-2007, 20:34
Szczuru nawet nie chodzi o te wyzwiska i wogole ;p Seq to nasz rl ja go bardzo lubie i nie wiem dla czego go tak gnebicie, rozumiem macie jakies tam zale do niego no ok, ale jak juz go raz zabiliscie za saperowa to moze wystarczy a nie potem jeszcze Skrz go zabil i robi mu wielki pa... mieliscie tego pinga jak kazdy od niego oczekiwal? wydaje mi sie ze nie ; o

Checz to mogę Ci dać własnej produkcji ssa jak Seq mówi, że mnie ojciec bije w domu. Is it not enought to die? pozatem o tym dedzie się dowiedziałem w chwili kiedy scroopy mi puścił filmik u siebie i o ile mi wiadomo to nie padł on z mojego powodu bo z mojego powodu skrzat by go nie zabił, bądźmy szczerzy wystarczył mój mały błąd a wyzywał mnie od pojebów to nie sądze aby za mojego ojca zachciało mu się go zabijać : ) Nie jestem od was, niedawno to sobie uświadomiłem, że poprostu dla was jestem obcym który was poznał na rl :D Muszę z tym żyć, mając nadzieje, że kiedyś się zmieni : ) Spadam z kafejki. Bye

@Young

Gram Widakeyem od dawnaaaaa i szczerze mówiąc nie pamiętam abyś się w tej grze jakoś mi uwidocznił. Pewnie jesteś jednym z nolifów, którzy : RL - NO, FRIENDS - NO, TIBIA - YES

yongg
15-08-2007, 21:51
No co to coś cienko było z tym moim noliferowym hardkorowym graniem w tibie ze sie nie uwidoczniłem, 3lata na marne ;p bo miałem taka cichą nadzieję ze mnie zauważysz aż idę sobie coś zrobić, parówki na ciepło zastąpią mi twoją niezwróconą uwagę na moją osobę ;]
Jak mi teraz smutno ze mnie nie zauważyłeś - NOT ;]

*Wube*
15-08-2007, 22:26
No dobra mniejsza o to nie mam checi tracic nerwow przez Was ; o dopki mnie nie zdenerwujecie na rl to jestesmy kumplami ;p

p.s Yong nie wiem z czego sie cieszysz ; o jestes juz skoczony na tym swiecie mnie by to nie bawilo

tyle narazie.

Check_yourself
15-08-2007, 22:53
Checz to mogę Ci dać własnej produkcji ssa jak Seq mówi, że mnie ojciec bije w domu. Is it not enought to die? pozatem o tym dedzie się dowiedziałem w chwili kiedy scroopy mi puścił filmik u siebie i o ile mi wiadomo to nie padł on z mojego powodu bo z mojego powodu skrzat by go nie zabił, bądźmy szczerzy wystarczył mój mały błąd a wyzywał mnie od pojebów to nie sądze aby za mojego ojca zachciało mu się go zabijać : )

* Drogi Szczuru. Nie wnikamy jakie sa stosunki pomiedzy Toba a Twoim tata ale, jak jest coś nie tak to sa takie osrodki albo centrum pomocy. Tam napewno Ci pomoga jezeli masz jakies problemy w domu.

@Young

Gram Widakeyem od dawnaaaaa i szczerze mówiąc nie pamiętam abyś się w tej grze jakoś mi uwidocznił. Pewnie jesteś jednym z nolifów, którzy : RL - NO, FRIENDS - NO, TIBIA - YES

* Tak grasz Widakeyem od dawna. Ale moj kolega co Ci go dawno temu sprzedał postapil jak kompletny deb** sprzedajac go takiemu idiocie.

Huh? Kto zaczol pierdolic od samego poczatku "ponton ponton ponton~" i tak w kolo. Widac ze albo masz jakis kompleks albo jestes niewyzyty. Ty uwazasz ze jestes super elo pro? Screen: http://img177.imageshack.us/my.php?image=szczuruvv4.jpg
Zauwarz ze wy*******asz sam z tekstem do niej ona nic ci nie odpisuje.

* No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce :P

Widakeyem grasz od dawien dawna ale kto wbil 91-100 to nie wiadomo czarna dziura nie?

* Co do tego powiem Ci Szczur mało to ze kopiłeś postać to jeszcze koledzy muszą Ci pomagać grać. Porażka ...... ;(

Pisze tutaj ostatni raz poniewaz jak zwykle do szczura nic nie dotrze on wie najlepiej i moze nam pozucac swoimi tekstami piec.

* Przeglądając forum zauważyłem ze słowo "piec" stało sie bardzo popularne. Szczególne w ustach TGK TEAM (jak to groźnie brzmi). Uwaga żeby w czasie dokładania do niego nie włożyć raczek za daleko bo sami wylądujecie w PIECU

Btw: Moze przezwisko "Szczuru" pochodzi od Twojego nazwiska ale jakos kojarzy mi sie z Malym, chudziutkim, wystraszonym (kiedy ma klopoty) chłopcem, ktorego w szkole kolezy nie darzyli wieksza sympatia. Mozna wrez powiedziec gnembili go.
Sory jak nie mam racji nie widzialem cie nigdy na RL.

Made by Check_yourself ^^

yongg
15-08-2007, 23:13
p.s Yong nie wiem z czego sie cieszysz ; o jestes juz skoczony na tym swiecie mnie by to nie bawilo

tyle narazie.

A co mam płakać ? nie przywiązuję większej wagi, a mówiąc ze jestem skończony co masz na myśli? Przed ostanie dni logowałem się pogadać a tego mi jeszcze nikt nie zabrał i ten wątek gry dla mnie nie jest skończony. Domyślam się tylko ze związałeś sie uczuciowo z tą grą i ciężko by ci było zrezygnować a plotka o furorze mi całkiem ładnie wyszła :D chris dostał chyba szału ze szuka z kim zrobiłem WT ;] kupa śmiechu jak ten człowiek się wczuł.

*Wube*
15-08-2007, 23:26
A co mam płakać ? nie przywiązuję większej wagi, a mówiąc ze jestem skończony co masz na myśli? Przed ostanie dni logowałem się pogadać a tego mi jeszcze nikt nie zabrał i ten wątek gry dla mnie nie jest skończony. Domyślam się tylko ze związałeś sie uczuciowo z tą grą i ciężko by ci było zrezygnować a plotka o furorze mi całkiem ładnie wyszła :D chris dostał chyba szału ze szuka z kim zrobiłem WT ;] kupa śmiechu jak ten człowiek się wczuł.

Niby racja gra to gra ;o a ze jestes skoczony to chodzi o to ze nic juz nie mozesz ; p hmm ja sie zwiazalem? haha dobry zart nie gram juz od nie wiadomo jakiego czasu a jedyne powodu dla ktorych tu wchodze to przez rl kumpli co tylko gadaja o tibi i ze siedzie w chacie i sie czasem bardzo nudze ;p

Scroopy
15-08-2007, 23:53
najwiecej gadasz, a gowno robisz :|

Napewno wiecej od Ciebie i milcz bo z Toba nie rozmawiam ;x

Kikossss
16-08-2007, 03:53
Pierdolicie głupoty co jak co wyzywajcie sie ja expie i padam lotuje rary i trace chajs na blessy czarna dziura bez wyjścia hehe

Co do Seqa n/c nie obchodzi mnie co z nim się dzieje kto kogo wyzywa. W tych 2 dedach nie tknołem go ani razu ,nie mówię, że się nie cieszyłem ani, że skakałem z radości po prostu wyszło jak wyszło.
Co do sytuacji między nami Seq pokłóciliśmy sie o grę jednak szanuje cie w Rl i nie odważył bym sie ciebie uderzyć choć byś mnie zrookował jak ci napisałem w czasie ostatniej naszej „bitwy” na Edron " w Rl cie szanuje ale w grze nie" mam nadzieję, że to zrozumiesz.

Jeśli chodzi o Tgk myślcie co chcecie nie mówię ze jesteśmy kozaki jak nie wiem co ale nie jesteśmy skończeni. Wszyscy sie z nas śmiali Wielki Tgk team a teraz co ? My gramy ,zabijamy, bawimy sie a (psk , Partyzanci + vilum i spółka) którzy sie z nas śmiali niestety opuszczają świat.

Jeśli chodzi o PIEC to jest nasz okrzyk jak kogoś bijemy bądź ubijemy XD tak jak gdzieś tam maja SPI xD

A i do pana Fratena byłeś na tsie mówiłeś gówno możecie blablabla a nagle ucichłeś czyżby nasz mastah pvp opuścił Server TITANIA ? płaczemy za tobą :* pozdro może pandoria dojdziecie tam do władzy (Życzę wam tego).

SeQ_PL
16-08-2007, 04:21
Co do sytuacji między nami Seq pokłóciliśmy sie o grę jednak szanuje cie w Rl i nie odważył bym sie ciebie uderzyć choć byś mnie zrookował jak ci napisałem w czasie ostatniej naszej „bitwy” na Edron " w Rl cie szanuje ale w grze nie" mam nadzieję, że to zrozumiesz.

Mhmm jakby Ci to powiedzieć nie rozumiem ponieważ w grze jestem tą samą osobą co na rl i to chyba w zasadzie nic nie zmienia. Tym stwierdzeniem zaprzeczasz sam sobie. I takie pytanie do Oven jaki jest reason ze Yong pada?

*Wube*
16-08-2007, 09:34
Mhmm jakby Ci to powiedzieć nie rozumiem ponieważ w grze jestem tą samą osobą co na rl i to chyba w zasadzie nic nie zmienia. Tym stwierdzeniem zaprzeczasz sam sobie. I takie pytanie do Oven jaki jest reason ze Yong pada?

Seq, wiesz jak to bywa jestes troche u wladzy to za duzego reasona Ci nie trzeba chociaz dokladnie nie wiem dlaczego padl ; P

Miku
16-08-2007, 10:38
Seq, wiesz jak to bywa jestes troche u wladzy to za duzego reasona Ci nie trzeba chociaz dokladnie nie wiem dlaczego padl ; P

lael, mieli powod i to bardzo powazny, wiec nie pierdolcie ze przez wladze --

Martinesz
16-08-2007, 10:54
Jedno pragnę Wam powiedzieć, gdyby nie Seq to nie bylibyście w CF (EiV)

*Wube*
16-08-2007, 11:02
lael, mieli powod i to bardzo powazny, wiec nie pierdolcie ze przez wladze --

Traz ty nie "pier***", chodzilo mi ogolnie i napisalem ze nie jestem pewien ; ) hmm tylko cos mi sie wydaje ze Bolter i Sorcererr byli predzej w EiV niz Seq ;)

Madreth
16-08-2007, 13:21
Pierdolicie głupoty co jak co wyzywajcie sie ja expie i padam lotuje rary i trace chajs na blessy czarna dziura bez wyjścia hehe

Co do Seqa n/c nie obchodzi mnie co z nim się dzieje kto kogo wyzywa. W tych 2 dedach nie tknołem go ani razu ,nie mówię, że się nie cieszyłem ani, że skakałem z radości po prostu wyszło jak wyszło.

Jeśli chodzi o Tgk myślcie co chcecie nie mówię ze jesteśmy kozaki jak nie wiem co ale nie jesteśmy skończeni. Wszyscy sie z nas śmiali Wielki Tgk team a teraz co ? My gramy ,zabijamy, bawimy sie a (psk , Partyzanci + vilum i spółka) którzy sie z nas śmiali niestety opuszczają świat.

Jeśli chodzi o PIEC to jest nasz okrzyk jak kogoś bijemy bądź ubijemy XD tak jak gdzieś tam maja SPI xD

A i do pana Fratena byłeś na tsie mówiłeś gówno możecie blablabla a nagle ucichłeś czyżby nasz mastah pvp opuścił Server TITANIA ? płaczemy za tobą :* pozdro może pandoria dojdziecie tam do władzy (Życzę wam tego).

Mmmm, nie mowilem ze gowno mozecie nie wiem te cale wasze osiedle sie opiera na jednym wielkim klamstwie, chamstwie i chuj wie jeszcze czym.
Niestety nie ja zawinilem ze nas wypierdolili z serwera lecz sila wyzsza ktora podejmowala z dupy decyzje podczas glownego wara na titani w skrocie spierdolila sprawe i dlatego zostalismy wyjebani. Wszystko ma swoj poczatek i koniec ja z tego korzystalem dopoki moglem i sie cieszylem z gry gnojac niektorych ludzi ktorzy na to wyjatkowo zaslugiwali, i ta gram na pandori bo nie widze sensu kisic ogora na titani chodzby dlatego iz EiV ma juz za duze lvle zeby sie bawic w wary przeciwko nim a nie chce mi sie robic chara na 160 lvlu zeby miec jakiekolwiek szanse na wygrana;]

Kikossss
16-08-2007, 14:23
Martinesz żeś DOJEBAL hasahsgdahsdgahsdgahsdgahsd
To my namawialiśmy do dołączenia Seqa bo chcieliśmy more rl w guildi i nie chcieliśmy by wam płacił . Racja Wube ja i skrzat byliśmy jako 1 z naszej ekipy w Eiv next był Widakey ,Paweł i na końcu Seq

Jak byś nie pamiętał my byliśmy w Eiv a Seq z Ib zapłacił Partyzantom za wolność. O ile sie nie mylę.

Wiec martinesz nie pisz tutaj już bo sie ośmieszasz idź na Pandorie.

Sequ ale gra to gra w grze każdy zachowuje sie inaczej niz. na Rl to normalne emocje + dzieli cie odległość a na rl jak stoicie przed sobą czujesz sie całkiem inaczej wiec nie łącz Tibi z Rl może jesteś ta sama osoba ale inaczej sie zachowujesz miedzy innymi ja tez.

SeQ_PL
16-08-2007, 15:21
Martinesz żeś DOJEBAL hasahsgdahsdgahsdgahsdgahsd
To my namawialiśmy do dołączenia Seqa bo chcieliśmy more rl w guildi i nie chcieliśmy by wam płacił . Racja Wube ja i skrzat byliśmy jako 1 z naszej ekipy w Eiv next był Widakey ,Paweł i na końcu Seq

Jak byś nie pamiętał my byliśmy w Eiv a Seq z Ib zapłacił Partyzantom za wolność. O ile sie nie mylę.

Wiec martinesz nie pisz tutaj już bo sie ośmieszasz idź na Pandorie.

Sequ ale gra to gra w grze każdy zachowuje sie inaczej niz. na Rl to normalne emocje + dzieli cie odległość a na rl jak stoicie przed sobą czujesz sie całkiem inaczej wiec nie łącz Tibi z Rl może jesteś ta sama osoba ale inaczej sie zachowujesz miedzy innymi ja tez.

Rl to Rl ok ale niezmienia faktu ze nie dalbym twojego ip ani numeru acc nawet jezeli by sie okazalo ze zrobiles mi jakies swinstwo (hack itp.). Bylo duzo okazji zeby sie na tobie odegrac chociarz by przez to ze napisales kiedys na public channelu kurwa, sytuacja z GM, itp. Gdybym mial naprawde tobie i innym uprzykrzac zycie to bym porpsotu dal numery od widy itp. ale nie zrobilem tego. Macie te swoje ping ataki? Niemacie i nie widze powodu zeby mnie oskarzac o takie rzeczy pozatym twoje ip jest wszedzie nawet na gronie na ktorym masz znajomych, msn, gg, itp. Wyszedlem z cf bo mialem dosc tego po tym jak sie do mnie przyjebales o Heiopei. Wychodzi na to ze ten "ktos" jest dla ciebie wazniejszy niz rl (podejrzewam ze juz nie jestesmy rl jak to stwierdzil ktos) bo przyjebales sie pomimo ze zalatwilem z nim sprawe (pozdro Elvaka chociarz raz pomogles mi _/ ). A pomyslec ze zaczelo sie o glupiego TS'a a teraz doszlo do takich rzeczy.

Kikossss
16-08-2007, 15:31
O heiopei tak bo pomyslales ze wszystko mozesz i niechciales podac mi powodu podal byś mi powód wszystko by było ok nawet gdybyś powiedział ze ci się wbił na expowisko czy co tam inneg oale ty robiac mi na złość niechciałeś mi go dać wiec ja zrobiłem na złośćtobie do tego co dalej sie wydarzyło wsumie nieprzyłozylem palca.

A jeśli uwazasz ze juzż niejesteś moim rl twoja sprawa to twój wybór ale pamiętaj ze tej gry się niemiesza do Rl i dziwie sie twojemu postepowaniu nie domnei ale do inych jak np do alberta potym jak zaatakowal Sidhe na noobku powiedziałesś ze o glupiego ludzika w grze stracił u ciebie wszystko an rl.

bez sens.

Ja sie nauczylem po tym jak chciałem Mika lać naszczeście mnie opanowal on sam paroma słowami. Sorry Miku i dzięki.^^

Emok
16-08-2007, 16:31
Bolter masz u mnie szacunek.
Kurwa, nie podniecać się tak tymi pikselami. To ma być zabawa...

SeQ_PL
16-08-2007, 16:43
O heiopei tak bo pomyslales ze wszystko mozesz i niechciales podac mi powodu podal byś mi powód wszystko by było ok nawet gdybyś powiedział ze ci się wbił na expowisko czy co tam inneg oale ty robiac mi na złość niechciałeś mi go dać wiec ja zrobiłem na złośćtobie do tego co dalej sie wydarzyło wsumie nieprzyłozylem palca.

A jeśli uwazasz ze juzż niejesteś moim rl twoja sprawa to twój wybór ale pamiętaj ze tej gry się niemiesza do Rl i dziwie sie twojemu postepowaniu nie domnei ale do inych jak np do alberta potym jak zaatakowal Sidhe na noobku powiedziałesś ze o glupiego ludzika w grze stracił u ciebie wszystko an rl.

bez sens.

Ja sie nauczylem po tym jak chciałem Mika lać naszczeście mnie opanowal on sam paroma słowami. Sorry Miku i dzięki.^^
Czy wtedy napisalem ze stracil u mnie wszystko na rl? Nie poprostu stracil moje popracie w tibi na rl nadal go szanuje w kazdym razie i tak jego zachowanie bylo nie na miejscu. Wracajac do Heiopei to chyba mialem powod i nie musiales pytac ciagle. Mogles jego zapytac skoro tobie sie poskarzyl prawda?

Szczuru.pl
16-08-2007, 18:13
* No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce

A ile końcy ma 2 i pól kija?

Sory nie mam już czasu bo 19 sekund w kafi zostalo nara seq żal mi ciebie xD

Madreth
16-08-2007, 21:53
Bolter masz u mnie szacunek.
Kurwa, nie podniecać się tak tymi pikselami. To ma być zabawa...

Przestan mu lizac dupe ty maly spierdolencu;]

Emok
16-08-2007, 22:05
@Fraten

Hehe, nikomu dupy nie liże.
Boltera nie lubię i się tego nie wstydze, ale szacunek u mnie ma. Za co? Powinieneś się domyśleć większy spierdoleńcu.

Szczuru.pl
16-08-2007, 22:06
O wlaśnie zakusiłem kompa w biurze u ojca :D chyba będe tu mykac w tibiaszke :D

Co do TGK to dla mnie jest to miłe miejsce gdzie zawsze można pogadać przy piwie o rózych sprawach nie tylko o grze i czasem jakis przypal sie zrobi :D :D Ja nie mieszkam co prawda na tgk i nigdy nie mieszkałem, ale w wyniku pewnej sytuacji poznałem z tamtąd wielu ludzi i nie żałuję choć niektrórzy maja mnie w dupie z tamtąd. Poprostu respect panowie :D

p.s. panie też (sprzęt ogrodowy :D) wtajemniczeni wiedza :D:D:D:D

SeQ_PL
16-08-2007, 23:04
* No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce

A ile końcy ma 2 i pól kija?

Sory nie mam już czasu bo 19 sekund w kafi zostalo nara seq żal mi ciebie xD

Za to ja lepiej nie będę się rozpisywać na twój temat bo by powstał zbiór ksiąg większy niż encyklopedia.

Kikossss
16-08-2007, 23:09
Dla twojej wiadomosci nie poskarzyl sie mi tylko pewna osoba otym mi powiedziala wiec chcialem znac reason lecz ty niechciales mi go podac.

Kikossss
17-08-2007, 00:03
Skoro biles mojego kumpla mam prawo znac powod niepodales mi go swierdzilem ze bede bil twoich kolegow /znajomych bez powodu proste. Wystarczylo napisac.

Z tego co wiem 53 lv killed by saperowa padl bo bil Saperowa z jakims knightem wpadli i go zabili ja bylem w Mc'donaldzie szukalem Statuetki Gaury w Happy Millu czy jak to tam sie pisze z Ripi i Jaskiem wiec badz co badz gowno mnie to obchodzi.

Tak jestem Bogiem w Cfi musze wszystko wiedziec.
Niejestem
Nie uwazam sie za takiego.
Chcialem znac Powod bo mam do tego prawo.

SeQ_PL
17-08-2007, 00:11
Skoro biles mojego kumpla mam prawo znac powod niepodales mi go swierdzilem ze bede bil twoich kolegow /znajomych bez powodu proste. Wystarczylo napisac.

Nie musiales stwierdzac bo to byl juz fakt dokonany. Biles moich kolegow czy byl powod czy nie.

SeQ_PL
17-08-2007, 03:00
Np ? kogo udezylem z twoich kolegow i niemialem powodow Name prosze

I prosze nieliczyc ataku na Sidhe po akcji z Heiopei

"Powody" zawsze byly. Ale dosc slabe jak np. na mnie. Wiem ze nie miales nic z tym wspolnego ale to ty supportujesz Oven. Wiem tez ze pierwsza smierc nei byla za Saperowa tylko za to ze podobno dalem twoje ip Vilumowi.

Szczuru.pl
17-08-2007, 22:59
Za to ja lepiej nie będę się rozpisywać na twój temat bo by powstał zbiór ksiąg większy niż encyklopedia.

Encykopedia, której w życiu na oczy nie widziałeś. No sory chyba że encyklopedia wioseł i pontonów ; o

Skrzatorr
17-08-2007, 23:30
Encykopedia, której w życiu na oczy nie widziałeś. No sory chyba że encyklopedia wioseł i pontonów ; o

Później sie dziwisz że ci wjeżdża na starego. Ode mnie już byś dawno w pysk zarobił gdyby to do mnie poleciało. Moje zdanie
Ema

albert0
17-08-2007, 23:58
@Skocz, Saperowa

Przestancie robic pa. To ze wam pomoglismy Saperowowej zabicie (Seq'a, czego bardzo zaluje, i zrobilbym wszystko zeby to cofnąć), nie znaczy ze w jakikolwiek sposob jestescie na równi z ludzmi z Gildii. Za wywalanie z ofa, i byciem powodu jego smierci Dark Erakira, placisz mu 100k za blessy + aol + 50k za straty expa (150k Dark Erakir/Venore) . Payment nie jest w zaden sposob do negocjacji.

@teksty w stylu "haha oven style"

Mamy to w dupie.

SeQ_PL
18-08-2007, 01:50
Moj post a co tu postowac powiem tak wszystkim na msie welbach pojebalo od tej gry ale niecofniemy czasu a grac zapewne bedziemy dalej.

Wisi mi to wszystko bo i tak niecofne czasu a przydalo by sie niebronie nikogo wiecej w zadnej sytuacji bez dobrych dowodow i takich tam :p.

Tym czasem musze zrobic sie Semi-retired poprawka nadchodzi.
27 i 28 a ja nic nieumiem XD

Chodzi o ten post:

To czemu zaczeliscie na*******ac psk? Bo z tego co wiem to zaczelo sie od hacka Sidhe i jak narazie to ona nic nie dostala a to byl powod do zabijania Pawla i ekipy z PSK. Mscilem sie? Byc moze ale nie za to ze zaplacila wam tylko za to ze wozila pizde pod dp i mnie wyzywala. Widac teraz kumple w najlepsze...

Edit:
Zaczeło się od:
Post Jez17Psk (304 post w tym temacie)
Cytuj:
O chuj tu kurwa chodzi ?

13:01 Ancient Sorcererr [103]: pisz do skocza i do kojota ze kase z sidhe i seqa domku chce widziec za 3 dni
13:01 Ancient Sorcererr [103]: jak nie to caly psk team ma przejebane
13:01 Ancient Sorcererr [103]: dowidzenia
13:01 Ancient Sorcererr [103]: przemowcie im do rozumu
13:01 Ancient Sorcererr [103]: ze hakowanie to nie jest dobrysposob na interes
13:02 Ancient Sorcererr [103]: mam na to nawet dowod
13:02 Ancient Sorcererr [103]: ^^
Post Boltera: (Post 306)
Cytuj:
Nono Czyli Dalej Nagonka na Mefista itd

13:01 Ancient Sorcererr [103]: jak nie to caly psk team ma przejebane

Mefisto, Pawel Wielki , i reszta Ich Rl
Powod hackneli Sidhe Madia
Dowody :
Prosto po Hacku Sidhe Madia Skocz sprzedawal SOfty ,
Pawel mowil niegram w tibie bo okradli mi domek i softy skoczowi (ktore Kupil za 1kk)
Pare h po rozmowie z nimi dowiaduje sie ze pewna osoba kupila softy od Skocza za 400k
Troche sie to skoczowi by nie oplacalo chyba ze zagarnal 2 pare i 20+ blue robow Z Hacka

Jesli A.s. Ma jakis inny dowod to sie onim dowiem i mozliwe ze bedzie mozliwe zapostowanie go.

Jez17Psk
18-08-2007, 02:54
Hmm...to nie moja sprawa, ale swoją drogą ciesze sie ,że do tego doszło. Cała sytuacja zawarta między PsK/TgK zaczyna powoli się wyjaśniać. Większa część z nas żyła z Sidhe Madią całkiem good (prócz Saperowej). Więc niby dlaczego ktoś miałby ją haknąć gadałem z nią pare razy na kom. (przed hackiem). Z Bolterem na GG też się da normalnie pogadać chcociaż na forum zawsze all wieszaliśmy psy na sobie nawzajem :p. Cóż było jak było. Już ktos napisał ,że szkoda ,że czasu nie da się cofnąć. Ja już i tak nie gram na Titani dzięki potyczce z Tgk :( a szkoda... teraz wychodzi na to ,że jednak wieksza cześc z nas padała bez powodu a my jako zgrana paczka RL próbowaliśmy stawiać opór z góry przegranej ,,wojny''.
Pozdro dla znajomych życzę wam miłej gry i nigdy więcej wojen :)

poo man
18-08-2007, 03:08

Maskryczny debil.... :|

Master Vilum
18-08-2007, 19:19
Właśnie wróciłem z wakacji i czytałem te wszystkie strony forum i musze niestety stwierdzić że mało mi jeździliście:( co jest?:D:D

<mały joke>:D

Mefisto.16.Psk
19-08-2007, 01:07
Hmm co o tym wszystkim myśle, ze ta gra jest dla przyjebów co robiliscie wczesniej gdy niegraliscie w tibie chodz sam gram i nie będe zaprzeczał ze jestem głupi. Tak to prawda Jeż ze zgrana paczka próbowalismy dac jakis opór tzw "wojnie" chodz była ona z góry przegrana. W sumie panowie z TGK zawsze was pamietałem z tsa.Co do Ciebie seq szanuje Cie chodz nigdy zabardzo mnie nie lubiałes chodz wyskakiwalismy razem na hunty etc. i radze Tobie abys dał już sobie spokój z tą gra i zajał sie rl livem moze akurat Ci sie lepiej ułozy.
@ Szczuru
Jezus Maria jaki Ty jestes tepy az mi Cie zal no poprostu totalne dno. Wyzywasz swoich kolegów rzeczywiscie ta twoja ksywa "szczur" kojarzy mi sie z jakims przygnebionym przez kolegów w szkole bachorem. ciebie napewno tepili i to równo.

Emok
19-08-2007, 01:31
@up
Spodziewaj się komentarza Fratena typu: Mefisto ty asslickerze!!!111oneoneoenone

xD

ader
19-08-2007, 02:20
@up
Spodziewaj się komentarza Fratena typu: Mefisto ty asslickerze!!!111oneoneoenone

xD
Fraten - jak większość Partyzantów - ma mimo wszystko całkiem zdrowe podejście do tej gry.

@Szczuru
Żal mi Ciebie

@Seq
Ciebie mi też żal (ale tu już bez sarkazmu)

@Albert0
A Ciebie mi żal najbardziej.
Zabijasz swojego kumpla
potem tego żałujesz
potem w sumie Ci wszystko jedno
dla władzy zabiłbyś chyba nawet babcię.
Brazylijska telenowela

Jez17Psk
19-08-2007, 03:06
@Szczuru

Stary myślałem ,że już kurwa zmądrzałeś a ty nadal jesteś jebnięty a nawet pierdolnięty ale na pewno niepozytywnie. Co do pontonów i wioseł to daruj sobie bo nikogo naprawde nie śmieszy a Ty tylko robisz z siebie przyjeba.

@Emok

Żebyś się nie zesrał czasem....

<dajcie mi piwa bo ja się męczę, batman żyje, szwagier Bin Ladena, dajcie na browara bo pieniędzy nima xDD>:D:D:D:D:D:D

@Mefisto

Daj sobie też spokój moi starzy jadą w pon. nad morze także wszakże a jakże jeśli chodzi o ścisłość.....<my lubimy się najebać:D:D> XDDDD

albert0
19-08-2007, 04:37
Fraten - jak większość Partyzantów - ma mimo

@Albert0
A Ciebie mi żal najbardziej.
Zabijasz swojego kumpla
potem tego żałujesz
potem w sumie Ci wszystko jedno
dla władzy zabiłbyś chyba nawet babcię.
Brazylijska telenowela

Ader, jak ja ciebie kurwa nieznosze. Myslisz ze zabijajac Adama zdobylem wieksza wladze? Twoje wypowiedzi na tibia.com sa poprostu zenujace. Wypowiadasz sie jakbys byl niewiadomo kim, a nie zrobiles poprsotu NIC w tej calej wojnie. Wyjdz z pz skoro jestesmy takimi 'retardami' jak piszesz. Błazen.

Szczuru.pl
19-08-2007, 12:33
@Skrzat

To nie ja Ciebie ostatnio wyzywałem od pojebów : )

@PSK

Dzięki za wsparcie, cenię to : )

@Kiko

Coś dla Ciebie mam : O z 20 stron nauki do poprawki quash quash quash. Jak nie zdasz to Cię kopnę w dupę :D

Skrzatorr
19-08-2007, 13:01
@Skrzat

To nie ja Ciebie ostatnio wyzywałem od pojebów : )

@PSK

Dzięki za wsparcie, cenię to : )

@Kiko

Coś dla Ciebie mam : O z 20 stron nauki do poprawki quash quash quash. Jak nie zdasz to Cię kopnę w dupę :D

Ja trace cierpliwość I pamiętaj że jestem pamiętliwy
Edit: Nie tylko ja to wiem ale twoja przemądrzałość przerasta nas wszystkich.

saperowa
19-08-2007, 13:27
@Skocz, Saperowa

Przestancie robic pa. To ze wam pomoglismy Saperowowej zabicie (Seq'a, czego bardzo zaluje, i zrobilbym wszystko zeby to cofnąć), nie znaczy ze w jakikolwiek sposob jestescie na równi z ludzmi z Gildii. Za wywalanie z ofa, i byciem powodu jego smierci Dark Erakira, placisz mu 100k za blessy + aol + 50k za straty expa (150k Dark Erakir/Venore) . Payment nie jest w zaden sposob do negocjacji.

@teksty w stylu "haha oven style"

Mamy to w dupie.

Ja mam mu płacić 150k ? Hah to ładnie macie ... Miałam powód żeby go ubić to go ubiłam, a jak Wy mnie ubiliście BEZ POWODU ( te mało combo przed dp :P ) to co płaciliście mi za blessy aola i expo ? Hah sami pisaliście, że ja padłam za nic a potem jeszcze musiałam płacić żeby móc grać ... Nie wiem po co się w ogóle wypłacałam bo widzę, że szukacie byle jakiego powodu żebym sobie już nie pograła ... Byłam w Partyzantach? Nie ! W wojnę też się nie mieszałam Shakować Dominiki też nie shakowałam ... także o ch** wam chodzi? To, że jestem z PsK :) To nie znaczy, że możecie mnie bić bez powodu nie? Nie mieszałam się do tego all tak samo jak Ripi ale jakoś i tak padłam ;]

@ Seq

"Byc moze ale nie za to ze zaplacila wam tylko za to ze wozila pizde pod dp i mnie wyzywala"

To do mnie? Ja woziłam pizde pod dp? Kurwa gadam coś na Twój temat? Nie więc nie pierdol na mnie a jak coś gadasz to mów grzeczniej i nie kłam bo ja sobie nie przypominam żebym Cię wyzywała ...

Cya Psk :**

BUNIEK_PSK
19-08-2007, 13:38
Dawno tu nic niepisalem ale czasami tu zagladam jak mam chwilke czasu. Co do ludzi z Psk co sie wyplacili mowilem wam jzu na ten temat pare slow a w y dalej swoje z Titania... No coz wasz wybor ...

Z jednego niemoge poprostu zeby ludzie z Tgk sie nawzajem napierd.... Oby tak dalej :D

Szczuru.pl
19-08-2007, 13:44
Ja trace cierpliwość I pamiętaj że jestem pamiętliwy
Edit: Nie tylko ja to wiem ale twoja przemądrzałość przerasta nas wszystkich.

Ale ty jesteś typ o ja pierdole. Najpierw mnie wyzywasz za byle gówno a poźniej piszesz ze tracisz cierpliwosc bo mam o to do ciebie pretensje. Weź sie człowieku ogarnij, inny by ci już najebał. Ja chce życ w zgodzie bo czesto sie widujemy ale widac to tylko ja chce. Chcesz wojny to prosze kurwa ja sie ciebie nie boje mozesz powiedziec zeby mnie wyjebali z gildi mozesz mnie zabic ale nie zmartwie sie bo to jest tylko gra, przynajmniej dla mnie. Kozak jesteś bo nie znam cie od podstawowki jak reszta z tgk i bo nie jestem jakims zajebanym koksem. Zachowujesz sie jakbym to ja zaczal cie bluzgac i banowac z tsa, a jednak jest inaczej : ( Dzisiaj ostatni raz byłem z wami na tsie. To tyle pozdrawiam.

albert0
19-08-2007, 14:55
Ja mam mu płacić 150k ? Hah to ładnie macie ... Miałam powód żeby go ubić to go ubiłam, a jak Wy mnie ubiliście BEZ POWODU ( te mało combo przed dp :P ) to co płaciliście mi za blessy aola i expo ? Hah sami pisaliście, że ja padłam za nic a potem jeszcze musiałam płacić żeby móc grać ... Nie wiem po co się w ogóle wypłacałam bo widzę, że szukacie byle jakiego powodu żebym sobie już nie pograła ... Byłam w Partyzantach? Nie ! W wojnę też się nie mieszałam Shakować Dominiki też nie shakowałam ... także o ch** wam chodzi? To, że jestem z PsK :) To nie znaczy, że możecie mnie bić bez powodu nie? Nie mieszałam się do tego all tak samo jak Ripi ale jakoś i tak padłam ;]

@ Seq

"Byc moze ale nie za to ze zaplacila wam tylko za to ze wozila pizde pod dp i mnie wyzywala"

To do mnie? Ja woziłam pizde pod dp? Kurwa gadam coś na Twój temat? Nie więc nie pierdol na mnie a jak coś gadasz to mów grzeczniej i nie kłam bo ja sobie nie przypominam żebym Cię wyzywała ...

Cya Psk :**

Przykro mi; 150k Dark Erakir/Venore. lub siedz w pz / zbieraj ekipe ;>

Skrzatorr
19-08-2007, 16:51
Ale ty jesteś typ o ja pierdole. Najpierw mnie wyzywasz za byle gówno a poźniej piszesz ze tracisz cierpliwosc bo mam o to do ciebie pretensje. Weź sie człowieku ogarnij, inny by ci już najebał. Ja chce życ w zgodzie bo czesto sie widujemy ale widac to tylko ja chce. Chcesz wojny to prosze kurwa ja sie ciebie nie boje mozesz powiedziec zeby mnie wyjebali z gildi mozesz mnie zabic ale nie zmartwie sie bo to jest tylko gra, przynajmniej dla mnie. Kozak jesteś bo nie znam cie od podstawowki jak reszta z tgk i bo nie jestem jakims zajebanym koksem. Zachowujesz sie jakbym to ja zaczal cie bluzgac i banowac z tsa, a jednak jest inaczej : ( Dzisiaj ostatni raz byłem z wami na tsie. To tyle pozdrawiam.

Hope so =)

Edit: Nie chce ci niczego udowadniać że mogą cie wyjebać z gildi przeze mnie. Nie potrzebuje tego bo mi to np. nie sprawia przyjemnośći ale człowieku, prześpij się, wstań rano, przemyj twarz kurewsko zimną wodą i pomyśl co jest nie tak. Jak ci się nie uda to ja ci to wytłumacze.

Master Vilum
19-08-2007, 18:04
Cały czas tutaj są kłótnie :o

Martinesz
19-08-2007, 19:56
@up

xD

zamknij tą morde, wcale nie jestes smieszny...

cały brood to smród!!!oneoneshiftone11111111

Emok
19-08-2007, 20:11
zamknij tą morde, wcale nie jestes smieszny...

cały brood to smród!!!oneoneshiftone11111111

Wiem, że nie jestem śmieszny, bo taki nie mam zamiaru być.

Ty udajesz cwaniaka, a tak naprawdę jesteś......śmieszny.

I gówno o nas wiesz, bo nawet nas nie znasz.

Martinesz
19-08-2007, 22:42
Wiem, że nie jestem śmieszny, bo taki nie mam zamiaru być.

Ty udajesz cwaniaka, a tak naprawdę jesteś......śmieszny.

I gówno o nas wiesz, bo nawet nas nie znasz.

nie musze, bo juz kilku z was poznalem czytajac forum troll'a sathorina aka ziom tranwestyta czy jak jemu/jej tam.

co do cwaniaka nie udaje, tylko jestem =]

Raziel4ever
19-08-2007, 23:01
nie musze, bo juz kilku z was poznalem czytajac forum troll'a sathorina aka ziom tranwestyta czy jak jemu/jej tam.

Nie wiem co Cię boli, widać że tylko Tobie przeszkadza że moja postać jest FEMALE. Nie chce żeby brali mnie za laske, tylko podobaja mi się outfit i to wszystko. A jak wiesz co to znaczy Forum Troll, to się tym z nami podziel.

Btw.

Nie jesteś cwaniakiem, tylko robisz z siebie debila i wcale nas nie znasz.

Emok
19-08-2007, 23:47

To proponuje wpaść do nas na osiedle.

Check_yourself
20-08-2007, 00:14
To proponuje wpaść do nas na osiedle.

Weście sobie załóżcie nowy Channel i topic jak chcecie gadać takie głupoty.
Bo już widzę jak 18 letniemu Vilumowi czy Fratenowi będzie sie chciało jechać do 15 latków.

Made by Check_yourself. ^^

Emok
20-08-2007, 00:25
Weście sobie załóżcie nowy Channel i topic jak chcecie gadać takie głupoty.
Bo już widzę jak 18 letniemu Vilumowi czy Fratenowi będzie sie chciało jechać do 15 latków.

Made by Check_yourself. ^^

Podaj nicki tych 15 latków.
A tak poza tym to ja nie mam nic do Viluma -.-