Pokaż pełną wersje : IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT)
Stron :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
They call me crazy uuuuuuuuuUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuUUUUUUUUuuuUuUuU
Zjadłeś ten kebab?
Latim3rid
29-04-2008, 09:22
Ogladam filmik z wczorajszej bitwy moj, to dosc niezle kombo dostalem na koncu ;D
09:12 You lose 195 mana blocking an attack by Fizz Stanex.
09:12 You lose 246 mana blocking an attack by Fummlan.
09:12 You lose 243 mana blocking an attack by Demi Azikaim.
09:12 You lose 92 mana blocking an attack by Ancient Bolter.
09:12 You lose 249 mana blocking an attack by Sardy Slay.
09:12 You lose 235 mana blocking an attack by Tailer.
09:12 You lose 227 mana blocking an attack by Doomzor.
09:13 You lose 204 mana blocking an attack by Fummlan.
09:13 You lose 45 hitpoints due to an attack by Fummlan.
09:13 You lose 217 hitpoints due to an attack by Barkie.
09:13 You lose 195 hitpoints due to an attack by Fizz Stanex.
09:13 You lose 100 hitpoints due to an attack by Ancient Bolter.
Ale po dedzie Paradise zsolowany!! :d
JAM IVAN PIETROVIC CZARNOUSTY KIEROVNIK TEGO OKRETA!
HAhahaha Albi bylo zajebiscie :D Pozdro Miku i Aleks!
Oto kapitan:
http://img138.imageshack.us/img138/4309/20080421204gg6.jpg http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif (http://urlguard.pl/l/http://img138.imageshack.us/img138/4309/20080421204gg6.jpg)
Witamy w rodzince ;d!
eSDekator
04-05-2008, 00:02
Miku wybacz...
http://img181.imageshack.us/my.php?image=mikucx6.jpg
Prawda ze podobni?:>
Boltero1989Kiko
04-05-2008, 16:20
hmm nazywam sie starorzytny bolciarz XD
mam miliardy lat spie z rammsym w 1 grobowcu
cos o mnie :
lubie schabowe,rybe,slodycze , grac w csa i tibie i cisnac malego gnoma i edgara zlamanego pączka aka Miku
nie nawidze :
pana satinii no life system mu sie zarzucil gdy stary mu zajebal szpadlem w leb i teraz dzien w dzien budzi sie o 5 rano zeby poexpic bo bez kompa zyc nie moze XD
walcze bo chce bys bogaty i miec very very much ppls jako kolegow bo my robimy trapy i my dedamy very very much ludzi xD
NUdzi mi sie
Hah xD! Poryty berecik? :<
usuneli mi konto huje gupie i nie mam co robic :? helppliz !111
nie ma rzycia bez tipji :/
btw
Last edited by amiit; Dzisiaj at 19:03. : /
Boltero1989Kiko
04-05-2008, 22:31
tym chris podbiles serca ludzi na naszym vt :*
22:10 Satinii [77]: tak czy tak mam wysoka pozycje
22:10 Satinii [77]: a ty jestes zwyklym pionkiem
jak by niebylo bylo zabawnie a jak niewiesz ococ chodzi to jestes glupi
Nosferatu_Niedziel
04-05-2008, 23:46
Co takie nudy? :<
tym chris podbiles serca ludzi na naszym vt :*
22:10 Satinii [77]: tak czy tak mam wysoka pozycje
22:10 Satinii [77]: a ty jestes zwyklym pionkiem
jak by niebylo bylo zabawnie a jak niewiesz ococ chodzi to jestes glupi
Powiedz mi co to znaczy "niebylo bylo", "ococ"
Tak czy inaczej predzej czy pozniej sie przekonasz ze juz nic nie bedziesz mogl mi zrobic.
Np. taki mustak mnie straszy mafia pruszkowska i wjazdem na hate i nawet dzownil do mnie ze jesli go bede bic na tibii to do mnie przyjedzie hahaha
Ty to robisz furore na tym forum od pierwszego tematu z twoimi pro wypowiedziami
hmm nazywam sie starorzytny bolciarz XD
mam miliardy lat spie z rammsym w 1 grobowcu
cos o mnie :
lubie schabowe,rybe,slodycze , grac w csa i tibie i cisnac malego gnoma i edgara zlamanego pączka aka Miku
nie nawidze :
pana satinii no life system mu sie zarzucil gdy stary mu zajebal szpadlem w leb i teraz dzien w dzien budzi sie o 5 rano zeby poexpic bo bez kompa zyc nie moze XD
walcze bo chce bys bogaty i miec very very much ppls jako kolegow bo my robimy trapy i my dedamy very very much ludzi xD
NUdzi mi sie
Hiho Hiho
Floov wraca na forum.tibia.pl =)
Kiko lubie cie ale czasem piszesz takie pierdoly ze az sie czytac niechce masz problem do Chrisa ze niema honoru itp(przynajmniej tak mi mowiles na gg) ale powiedz mi czy to TGK ma honor o*******ajac mu postac ? o sobie niewspomne :) czy wy robicie trapy ? LOL od kad bylem w tym gownie(HEAT) prawie nigdy niezrobilismy zadnego trapa a nawet boat trapa.
""nie nawidze"" pisze sie razem Kuszniku =) Gl na maturze z polskiego haha :*
Boltero1989Kiko
05-05-2008, 02:30
Jakos nie pisze w tym roku matury i mialem z probnej 25% to nei tak zle XD
pozatym nie ja mowie ' my poszli' i 'my wyszli'
tgk i honor czemu całe tgk skoro gildia ma okolo 10 czlonkow z tgk a reszta jest z poza wiec o czym ty mowisz, sam wiesz ze ja nie przylozylem palca do tego by jebnac zadnemu z was chara wiec co do mnie nie macie sie czego czepnac. (jesli chodzi o chrisa nawet sie nie udzielilem potem stwierdzilem ze dobrze sie stalo bo myslal ze jest kims a co do ciebie valorku bronilem cie do konca).
"Tak czy inaczej predzej czy pozniej sie przekonasz ze juz nic nie bedziesz mogl mi zrobic."
<<< tak jak nie mogl ci nic zrobic Samozlo dobrze wiesz ze gdyby nie punishment i potem oven i m.in nasze interwencje w tym kierunku byś byl zgnebiony przez yonga i samozlo wiec to ty jestes nikim i bedziesz nikim, za bardzo cie albert rozpieszczal na co zwracalismy mu uwage i co sie z toba stalo ? okazalo sie ze stales sie nie wiadomo jaki to wielki kozak w tibi.
Kiedys tak krzyczales ze tylko tgk tu decyduje i ze niemasz prawa glosu a potem wypisujesz domnie ze ty jestes ustawiony a ja bylem i jestem tylko pionkiem.
najsmieszniejsze jest to ze co ktos mial hacka badz ktos komus wisial chajs to ty darles sie najglosniej i sie smiales a sam ojebales 1/2 osob (w tym wielu naszych znajomych )( i wlasnych 'kumpli' z bohni) w tibi + ojebales membersow gildi ktora wyprowadzila cie na prawie szczyt mozliwosci tego servera + jechales w dupe i robiles w huja Alberta ktory ci ufal bardziej czasem niz nam i traktowal jak brata wiec stwierdzam ze ty nie masz kolegow poza valorem i pegonem bo kazdego innego jebniesz w dupe i tak. I szkoda czasu na takich ludzi
valor wiesz jaka byla sytacja w tym ze chris stracil sova ripiego i wisial chajs innym mial 700k juz po kupnie lapy do addonu i niechcial nic nikomu oddac wiec wcale sie nie dziwie ze ludzie typu ripi ktorych chris zawsze wyzywal i mial w dupie wielmozny pan jebneli mu chara (to bylo sotrzezenie ale oczywiscie chris odrazu poszedl plakac przy kompie i wyzywac all do okola hah) wiec chris jest sam sobie winnien na temat utraty chara.
tak btw to byl twoj 3 odskok w zla strone i do 3 razy sztuka wkoncu ci sie oberwalo jak nalezy chrisku
Za charem nie placze bo kasy mam pod dostatkiem i sie przyzwyaczilem do strat.Jeden char w ta czy w droga , co za roznica
Wazne ze mam chara do klepy i fraguje osobe ktora ojebala valora ;]
Tak , obrazielm sie bo nie bede sobie pozwalal zeby ktos taki jak ripi ktory nie umie w ta gre grac zmienil mi passy.
Bolter jak tam , sprzedales swoje 5 demon armow? Po co zgrywasz kozaka na trade skoro ledwo masz na blesy, chyba ze sie zmienila sytuacja ,ktos mial haka i haker wyslal wszystkie itemy do ciebie!!
Tak to ja bolter , dzien po tym jak przegralem z okmonem 1kk dostaje jego pasy na klepe i nagle okmon dostaje haka a itemy laduja w moim depo
yea veri funy
Zajebista piosenka:
Dedykowane tym, co na koncertach nie piszczą.
To pismo od serca nie popeka.
Zjawisko kurestwa, ognisko nakręca rykowisko.
Każdy mi byłby bratem tak naprawdę chcąc zabłysnąć.
To wyszło z czasem, jasno jak wokal na patel.
Wypłatę zgarnął Kuksu, eksplodował krater słów.
Poszły pięści, nie wymagam byś oddawał cześć mi.
Zdrada to zdrada, to też nie mój werdykt ziom.
Był pewnien zespół charakter zespuł sześciu.
Trzech jest OK trzech raczej skreśl już.
Na huj sie napinacie na forum co wy nie mozecie? Mowisz ze bolter hakowal itp. "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". I podejrzewam ze ty napewno taki czysty nie jestes zią!
HAHAHA !!! Bóóó
Znowu pierdolicie na tym Forum^.^
A tacy wielce kumple byli Wizz Bolter itp itd^.-
Co z tego wynika? Heat o*******a każdego nawet swoich membersów (kumpli)^.-
Aha...I Wizz kasy nie ma? xDDDD To miał być dowcip tak?:D To tak samo jak ja bym nie miał bota xDDDD
I przestańcie pieprzyć tutaj smuty i jedna jak i druga strona niech wyjdzie na opena...a nie to co zawsze.....open raz na tydzień aktualnie jest.... (chyba)
Dlatego kocham Harmonie hahaha (joke) xDD
ja wtedy bedac retired wiem, ze to ryba ojebal tomiego + twoj domek mario, wiec nie wiem po co te napinki na ten temat rotfl
ps. co do bycia 'pionkiem' przez kika, jest bodajze 3 osoba pod wzgledem 'waznosci' w gildi, niezly pionek co?
nosie masz cos do edgara mordo xd?
btw. forum.tibia.pl <3
Skrzatorr
05-05-2008, 11:26
Valor ;*
A ja mam na was wyjebaneeeeeee ;D
Boltero1989Kiko
05-05-2008, 12:35
ten wyzej elo solarka XD!! pozdro uszatku
Czesc jestem chris mialem hacka oczywiscie to bolter tak to na pewno on ojebal swojego rla i mnie bo on jest wazniejszy niz ja to musze jego oskarzyc, co z tego ze mial do mnei pasy przez kupe czasu akurat teraz mnie hacknal tak to on!!!
Elvaka Mial hacka mialem passy i co tak ot napewno ja
Clen mial mialem passy i co Tez to napewno ja
Okmon mial hacka (tak dzien po tym jak dostalem passy i jak przegralem 1kk w kostke ) i jego itemy wyladowaly w moim depo i ja wiem kto poza mna i rammsym mial passy wiec jak to ja bym hacknal po co bym mial mu oddawac te itemy mimo iz ramsy powiedzial ze tylko my 2 mamy ? moglem miec 400k+ ale wolalem oddac kumplowi to co wyladowalo w moim depo.
Jak chcialbys wiedziec ci ludzie mimo wszystko dalej mi ufaja bardziej niz kto kolwiek tobie. I to ze masz kupe chajsu naprawde nikogo nie obchodzi mozesz miec tyle co cortez ale pamietaj ze ludzie tu ci nie popuszcza za to ze jestes taka ciota.
i tak jak miku napisal retired Teameta po twoim hacku i jego sell chara za 2500zl pustego 150 rp wygladalo dziwnie ale ty dalej slepo uwazasz ze to ja szkoda ze nie mialem chajsu i bylem biedny ale pamietaj ze ja z gildiowego nie wzielem ani grosza a ty dzieki łasce innych dostales 800k na levelowanie chara mimo ze przed tem 2 razy poleciales w huja. Mysl dalej o sobie a na dobre ci wyjdzie.
Co do ciebie Vilum jak grasz to uwazaj bo chris Nawet swoich rli z bohni o*******al wiec uwazam ze przy dobrej okazji wrazie przegranego wara pierdolnie nie 1 z waszej gildi. A co do okradania membersow i rookowania ich Iw robilo to samo wiec co tu porownywac?
Co do haka okmona to co miales zrobic skoro wszystko wskazywalo na ciebie?
Nawet twoi rl sie smiali z ciebie ze go ojebales. n/c
Kiśla tez nie ojebales? :] Kolesia z ktorym siedziales rok na ts i sie nawet do tego przyznales.Juz nie mowie o kirshnie ktory ma moje 3kk na roznych serwach i nic o nich nie mowil.
All mowili ze to tgk mnie ojebal wiec bede sie tego trzymal a nie twojej wersji ktora zmienia sei z dnia na dzien.
Boltero1989Kiko
05-05-2008, 14:32
Kiśla tez nie ojebales? :] Kolesia z ktorym siedziales rok na ts i sie nawet do tego przyznales.Juz nie mowie o kirshnie ktory ma moje 3kk na roznych serwach i nic o nich nie mowil.
All mowili ze to tgk mnie ojebal wiec bede sie tego trzymal a nie twojej wersji ktora zmienia sei z dnia na dzien.
Nie nie wszystko wskazywalo na mnie tylko ty wskazywales na mnie jak zawsze bo nic innego nei mogles mi zrobic.
Smiali sie z tej sytuacji a nie ze mnie
Kiśla ojebal pan uszaty tyle ze u mnie w domu.
A all ktorzy ci to mowili to pewnie vedoor ,buncek,old luksay i ci ktorzy wiedzieli ze nie maja nic do powiedzenia w oven bo w nim decydowal tgk team (sami jak 1 raz odeszliscie plakaliscie w tej grupie osob ze tgk tylko decyduje i nie macie prawa glosu wiec dlatego all (tzn tych ktorych sluchales co byli po twojej stronie i tez nienawidzili tgk teamu ) mowili ze to tgk)
Naszczescie juz z nami nie jestes i 3/4 gildi sie ucieszylo jak huj ze juz cie niema nie byles warty zadnego zainteresowania badz pomocy i bynajmniej ja zaluje ze kiedys ci pomoglem badz bylem twoim "friendsem"
No dalej zwalaj na kogos innego ;]
Pomagales mi i sobie wzales 4kk z domku za to ;>
Zreszta zawsze wolalem ta druga strone i nie zaluje ze po tej teraz jestem ;)
Sardy slay w piecu ;d
Kiko to moj boss, moj guru, moja niunia, ja kochac kiko, on nie kochac mnie, kiko nie byc pionkiem, kiko byc kims :O ja byc nikim :O....
Jezu ludzie znowu zaczynacie niepotzrebne klótnie na forum :P :)
ten wyzej elo solarka XD!! pozdro uszatku
Czesc jestem chris mialem hacka oczywiscie to bolter tak to na pewno on ojebal swojego rla i mnie bo on jest wazniejszy niz ja to musze jego oskarzyc, co z tego ze mial do mnei pasy przez kupe czasu akurat teraz mnie hacknal tak to on!!!
Elvaka Mial hacka mialem passy i co tak ot napewno ja
Clen mial mialem passy i co Tez to napewno ja
Okmon mial hacka (tak dzien po tym jak dostalem passy i jak przegralem 1kk w kostke ) i jego itemy wyladowaly w moim depo i ja wiem kto poza mna i rammsym mial passy wiec jak to ja bym hacknal po co bym mial mu oddawac te itemy mimo iz ramsy powiedzial ze tylko my 2 mamy ? moglem miec 400k+ ale wolalem oddac kumplowi to co wyladowalo w moim depo.
Jak chcialbys wiedziec ci ludzie mimo wszystko dalej mi ufaja bardziej niz kto kolwiek tobie. I to ze masz kupe chajsu naprawde nikogo nie obchodzi mozesz miec tyle co cortez ale pamietaj ze ludzie tu ci nie popuszcza za to ze jestes taka ciota.
i tak jak miku napisal retired Teameta po twoim hacku i jego sell chara za 2500zl pustego 150 rp wygladalo dziwnie ale ty dalej slepo uwazasz ze to ja szkoda ze nie mialem chajsu i bylem biedny ale pamietaj ze ja z gildiowego nie wzielem ani grosza a ty dzieki łasce innych dostales 800k na levelowanie chara mimo ze przed tem 2 razy poleciales w huja. Mysl dalej o sobie a na dobre ci wyjdzie.
Co do ciebie Vilum jak grasz to uwazaj bo chris Nawet swoich rli z bohni o*******al wiec uwazam ze przy dobrej okazji wrazie przegranego wara pierdolnie nie 1 z waszej gildi. A co do okradania membersow i rookowania ich Iw robilo to samo wiec co tu porownywac?
Szczerze? Mam to gdzieś co Chris robił/robi czy tam będzie robił ^.- Ale jak będzie potrzebował pomocy to mu jakoś pomogę i myślę żeby zrobił to samo ... A to że on coś wam tam zrobił albo wy tam sobie między sobą robiliście to mam to głęboko ^.^ Moim zdaniem nie pierwszy raz nie ostatni ktoś zmienia strony w wojnie^.- więc takie pieprzenie jak i z jednej strony tak z drugiej nie ma sensu xD
Your Vilum xD
Ja tylko napisze jedno:deda Sebola tak nie zostawie...
PaTrYkOlEK
05-05-2008, 18:58
@Miku and Kiko
Nie piszcie takich glupot na forum ze to Ryba ojebal cos Wizzowi hackujac tym samym Alberta , bo to sa tylko przypuszczenia WASZE.
A jesli jest na to jakis dowod chcialbym go zobaczyc;)
Skrzatorr
05-05-2008, 19:24
>>>ten wyzej elo solarka XD!! pozdro uszatku
Tak to ja witam dzień dobry!
>>>Kiśla ojebal pan uszaty tyle ze u mnie w domu.
EHOEHOEHAUHEYHUAEHUASHASUHSA ;D...
I skończcie pierdolić że Oven to Oven tamto .... OVEN to był za czasów mojej jakże prze*****aszczo hujowej dyktatury kiedy kiko z floovem przynosili mi ręczniczki a ja sobie popijałem jakże przewypierdolistyczne drineczki :D....
Btw.: Seq i jego potańcówy po Owocach lasu "Mocnych" XD!!!!!!
Edit: Chris podaj mi passy bo musze sprzedać postać żeby wyrwać sikorke... mam następną na oku :*
Jezu, co na tym forum się wyprawia... o.O
>>>
Edit: Chris podaj mi passy bo musze sprzedać postać żeby wyrwać sikorke... mam następną na oku :*
HAHAHAHHA O KURWA!!!!!!!!!! Spadłem z krzesła hahahaha!!!!
Ja tam zawsze wyrywałem na Viluma^.^
Przykład: Yo lalka....Nazywam sie Master Vilum mam 120 Msa na Titani ^.^ Pokręcimy?:D I czy dużo trzeba z tobą chodzić żebyś dała?
HAHAHAHHA O KURWA!!!!!!!!!! Spadłem z krzesła hahahaha!!!!
Ja tam zawsze wyrywałem na Viluma^.^
Przykład: Yo lalka....Nazywam sie Master Vilum mam 120 Msa na Titani ^.^ Pokręcimy?:D I czy dużo trzeba z tobą chodzić żebyś dała?
Ja bym zapytal inaczej:"Ruchasz sie, czy trzeba z toba chodzic?";)
8-10kk. Slabo mnie oceniasz ;/
@ Vilum.
Pozwol ze Ci przypomne nasza rozmowe na temat wizza po hacku Templerr'a -
"ale na chrisa i tak juz poluja wiec moze miec niedloogo gosci"
( ciagle mam ss z ta rozmowa ;) )
A teraz Wizz to Twoj best przyjaciel ktoremu zawsze pomozesz?; o
Chris, nie badz smieszny, bo tak samo ja i inni, dobrze wiesz ze bylbys gownem/wyjebali by cie z oven/heat gdyby nie ja nie jeden raz, a teraz robisz z siebie wielkiego pro, na ktorym sie opieralismy. skoncz
@4kk po hacku~
chodzi ci o 40+ crystali, sova, sca i random shity? okz
Patrykol nic dziwnego, ze go bronisz bo to twoj rl, ale mysle, ze prawde znasz, zreszta nvm.
Tak, zawsze bronilem Patryka (Vedoora) - odpowiedz na pytanie z vent.
8-10kk. Slabo mnie oceniasz ;/
@ Vilum.
Pozwol ze Ci przypomne nasza rozmowe na temat wizza po hacku Templerr'a -
"ale na chrisa i tak juz poluja wiec moze miec niedloogo gosci"
( ciagle mam ss z ta rozmowa ;) )
A teraz Wizz to Twoj best przyjaciel ktoremu zawsze pomozesz?; o
Ludzie są zmienni :-)
Ludzie są zmienni :-)
Kobieta zmienną jest*
Boltero1989Kiko
05-05-2008, 23:32
Chris jestes chory i gdzie niby przejebalem te 4kk slyszales cos od kogos gdzies ze mam duzp chajsu teraz mam go sporawo ale nvm.
4kk chyba jak bym wszystjkie twoje chary sprzedal to moze by tyle wyszlo.
Patrykolku jakos an mnie dowodow tez nie maja a poszlo all na mnie bo chrisowi sie tak podobalo.
Vilum Vilum wy zaczynacie dawac pupy kazdemu kto do was dojdzie i to jest zalosne kto by do was nie doszedl to zaraz go kochacie a co do tej pomocy zebys sie kiedys nie przejechal bo ludzie jego charakteru bywaja bardzo nadpobudliwi i musza cos odjebac zeby dobrze spac.
Ty uszatek tak do konca to to nie bylo ty wiesz te "best leader " to bylo zeby ci smutno nie bylo ze o tobie zapomnielismy hahahhaha ty tam wiesz idz wyrywac panny
Dobra uszaty to byl jokers \o/ wiesz ze cie szanuje kiedy pijemy bo ty to zapchany terminarz masz tymi romansami haha (i oczywiscie nie na cmentarzu jak chris) tylko na rurach a raczej na naszym wyjebanym miejscu do melanrzowania xD!
PaTrYkOlEK
05-05-2008, 23:37
@Kiko
Przeciez pytalem o dowody na Rybe , a w twoja sprawe i to co mysla oni ze shackowales kogos tam nawet sie nie wtracilem xp
Skrzatorr
05-05-2008, 23:49
Chris jestes chory i gdzie niby przejebalem te 4kk slyszales cos od kogos gdzies ze mam duzp chajsu teraz mam go sporawo ale nvm.
4kk chyba jak bym wszystjkie twoje chary sprzedal to moze by tyle wyszlo.
Patrykolku jakos an mnie dowodow tez nie maja a poszlo all na mnie bo chrisowi sie tak podobalo.
Vilum Vilum wy zaczynacie dawac pupy kazdemu kto do was dojdzie i to jest zalosne kto by do was nie doszedl to zaraz go kochacie a co do tej pomocy zebys sie kiedys nie przejechal bo ludzie jego charakteru bywaja bardzo nadpobudliwi i musza cos odjebac zeby dobrze spac.
Ty uszatek tak do konca to to nie bylo ty wiesz te "best leader " to bylo zeby ci smutno nie bylo ze o tobie zapomnielismy hahahhaha ty tam wiesz idz wyrywac panny
Dobra uszaty to byl jokers \o/ wiesz ze cie szanuje kiedy pijemy bo ty to zapchany terminarz masz tymi romansami haha (i oczywiscie nie na cmentarzu jak chris) tylko na rurach a raczej na naszym wyjebanym miejscu do melanrzowania xD!
Masz rację kiko bo gildii nie tworzy[nie w dosłownym tego słowa znaczeniu] lider tylko tworzą ją ludzie którzy się w niej znajdują... A tak poza tym to czasu nie mam żeby piąrdnąć za przeproszeniem bo taki lovelasik się zrobiłem od czasów kiedy my sprzedaly postać xD!
Btw.Kocham Edgara!
Sorry ale pierdolisz:D
I nie mów czegoś co sam robisz^.^ przykład?.....Partyzanci...tak sie nienawidziliście a teraz? SIEMA ZIOM ELO ELO 5 2 0 (Martinesza stajl) xDD
Więc proszę nie pierdol że my tak robimy ale wy także tak robicie^.- i dlaczego mam teraz Wizza nie lubieć...jest w porządku a wcześniej go wyzywałem itp itd dlatego że był w przeciwnej drużyny a po drugie nie znałem go ^.-
@Kirshna
Mowisz ze nie 3kk tylko 8-10kk wiec to tylko oznacza jakim jestes czlowiekiem o*******ajac wtedy swojego dobrego "siomka" z guild = )
@Uszatek
Idz lepiej panny wyrywac a nie o tibi pierdolisz hahaha :*:*
@Kiko
Przypomnij sobie sytuacje z Partyzantka zanim dołaczyli do Oven niechciales ich wczesniej rozjebac ? przypomnij sobie jak ich nienawidziles moze poza niektorymi osobami =)
@Albi
Mowa tu o np djin items ktorych w domku bylo pelno nie 40cc tylko +100 hammer of wrath ktory wtedy niekosztowal 200k itp dziwne ze musze Ci to tlumaczyc =(
Pozatym to chce wkoncu isc na OPENA !!!!!!!!!!!!!!!! i wam najebac hahaha
Boltero1989Kiko
06-05-2008, 02:58
problem lezy w tym ze my mielismy wizje zrobienia gildi polakow(valorku :**) i to nas doprowadzilo do polaczenia ale jak sami wiecie co tu dyskutowac z Vilumem nie jest lepszy od Wizza
Wyhujal mnie ,partyzantow wiec wsumie dobrze sie tam dobraliscie
a wy biezecie kogo popadnie. Kiedys sie Vilum przejedziesz i mam nadzieje ze dosyc szybko.
pozatym Vilum wydaje mi sie ze sie pisze Lubić a nie Lubieć chyab ze to ja nadal jestem tak hujow z polaka ze niewiem xD!
a i kiedys zanim doszedlem do cf z przymusu myslalem o 2 stronie walki tak samo nie dawno ciekawilo mnie jak to jest tam ale mysl ze mial bym siedziec z ludzmi pokroju mowiac szczerze Darkman ,Michalak i Hordan na vt mnie przeraza xD
Ciri the Witcher
06-05-2008, 03:12
@Bolter i patalachy z heat
Tak czytam wasze wypociny i smiac mi sie chce. Non stop szukacie dziury w calym. Tyracie sie o byle duperele (co pomine milczeniem) robicie z siebie wielkich kozakow, mistrzow pvp i innych gowien, a nawet poprawnie zdania sklecic nie potraficie. Blad na bledzie i bledem pogania. Moze w koncu zaczniecie czytac troche ksiazek zamiast siedziec na ventrillo itd?
PS. Bolter
Nie poprawiaj innych jezeli sam pisac nie potrafisz. Zdaje mi sie, ze nie chcesz zebym ja ciebie zaczal poprawiac ;)? Zbierajac twoje bledy z 3-4 postow mozna napisac rozprawke na 250slow ;).
Wasz
Vorn Rochon aka Fea Umarth aka Ciri the Witcher.
Azura _/
moze jak ci sie nie podoba patalachu to nie czytaj to raz
dwa siedze na vt i gram w ta gre i mi sie to podoba
trzy nie lubie czytac ksiazek i huj z pisownia i huj ci do tego idz na ta azure i dupy nie zawracaj bo widac ze tez uwazasz ze jestes pro a my nooby pozdro.
Mam na ciebie wyjebane
Jak przyszedłeś tu tylko po to by liczyć błędy innych i moje to może zostaniesz nauczycielem polskiego ? albo nie bo inteligencja nie grzeszysz
To na huj mnie poprawiasz że zrobiłem 1 błąd na kurwa jebany ruski czas? ty piździelcu jebany^.- I ja się przejadę? mówisz to od paru lat^.- a czy ja jestem aż taki zły to spytaj innych:)
PS: Żal mi cię:)
Bolek XXX
06-05-2008, 09:06
Dla niektórych ważniejsze są pieniądze w tej zaj******j grze niż koledzy :)
Dla niektórych ważniejsze są pieniądze w tej zaj******j grze niż koledzy :)
idonc sobie po rookharcie zobaczylem wyspe a tam byly ognie i miecz taki karbowany jak frytki jak go doztac?
hacked by poczta polska.
Martinesz
06-05-2008, 10:01
elo elo 5 2 0!!!
Mistrzu ortografii (Ciri the Witcher), program do rozmawiania nazywa się Ventrilo, a nie "ventrillo itd".
Yours sincerely,
Emok.
Ciri the Witcher
06-05-2008, 13:14
Hah, no ladnie. Widze, ze jak juz nie masz o co sie dojebac to sapiesz o jedna literke. Smiech na sali.
@Bolter
Czego sie spodziewales? Poprawiasz innych mimo tego, ze sam walisz 123456789 bledow.
Widac, ze nie lubisz czytac ksiazek, widac.
Gdzie wspominam o tym, ze jestem pro a wy nooby? Czytasz miedzy wierszami.
Zdaje mi sie, ze moje IQ przewyzsza twoje parokrotnie ;). Mozna to zauwazyc nawet po twoim stylu pisania i tresci twoich postow.
@Heat i ekipa
Wyluzujcie, to tylko gra. Normalnym jest, ze ludzie zmieniaja strony, szpieguja, wyplacaja sie, znajduja nowych kumpli. Jezeli nie potraficie tego pojac to przestancie w to grac, bo wam calkiem lby zlasuje.
Hah, no ladnie. Widze, ze jak juz nie masz o co sie dojebac to sapiesz o jedna literke. Smiech na sali.
.
Bywa. =)
@down
Zdania zaczynamy wielką literą.
@edit, down
To drugie zdanie też :S
BUNIEK_PSK
06-05-2008, 14:21
A tutaj na forum jak zwykle zadymy xD nie popełniłem blędu żadnego ?;p
Grchw1916
06-05-2008, 15:11
@Bolter i patalachy z heat
Tak czytam wasze wypociny i smiac mi sie chce. Non stop szukacie dziury w calym. Tyracie sie o byle duperele (co pomine milczeniem) robicie z siebie wielkich kozakow, mistrzow pvp i innych gowien, a nawet poprawnie zdania sklecic nie potraficie. Blad na bledzie i bledem pogania. Moze w koncu zaczniecie czytac troche ksiazek zamiast siedziec na ventrillo itd?
PS. Bolter
Nie poprawiaj innych jezeli sam pisac nie potrafisz. Zdaje mi sie, ze nie chcesz zebym ja ciebie zaczal poprawiac ;)? Zbierajac twoje bledy z 3-4 postow mozna napisac rozprawke na 250slow ;).
Wasz
Vorn Rochon aka Fea Umarth aka Ciri the Witcher.
Azura _/
Wiemy że masz zajebiste chary i masz sie czym chwalić, ale co ma do huja sklejanie zdań do 'kozaków, mistrzów gry i innych gówien' ? Wy*****aj na Azury forum i tam se postuj a nie 'szukasz dziury w całym i tyrasz innych o byle co' na naszym ;) NARA!
Wasz
Xirodan aka Pedril aka kurwa slo nik.
Titania _/
@Kiko
Do Viluma to jedziecie juz z rok : D przekładanie jakiejs głupiej gry na rl n/c
jak by kazdy z osob ktore ojebalem tak robil to juz dawno bym niezył =)
Pedril na zawsze pozostanie w moim sercu hahahahaha
PEDRIL !!
FakyMaky
06-05-2008, 15:32
Bolter mam dla ciebie hojną oferte. Zamknij jadaczke i wypier~~~~~ z tego forum,zmusiłeś mnie do założenia konta,swoimi pro wyjebanymi tekstami,których nie powstydziłby się może jedynie mieszkaniec głębokiej Mandżurii.
Tak,jestem tu by cie w*****ć.
Ciri the Witcher
06-05-2008, 15:39
@Grchw
Powiedz mi... Taki sie urodziles czy twoja glupota to nastepstwo jakiegos przykrego wypadku z dziecinstwa?
Grchw1916
06-05-2008, 15:52
@Grchw
Powiedz mi... Taki sie urodziles czy twoja glupota to nastepstwo jakiegos przykrego wypadku z dziecinstwa?
Kurwa wy*******aj z tego forum.. mówisz, że to my sie tyramy itd a zobacz co ty właśnie robisz. Mam nadzieje, że to ostatni post skierowany do Ciebie bo już więcej tu nie napiszesz. :<
-floov
do viluma oni jadą bite 2 lata lekką ręką hahah ;DDD
Signed,
Pedril
Jez17Psk
06-05-2008, 16:36
@Kiko
Do Viluma to jedziecie juz z rok : D przekładanie jakiejs głupiej gry na rl n/c
jak by kazdy z osob ktore ojebalem tak robil to juz dawno bym niezył =)
Pedril na zawsze pozostanie w moim sercu hahahahaha
PEDRIL !!
Żeby się nie dziwił jak w końcu wpadną =)
_/ Psk
Boltero1989Kiko
06-05-2008, 17:09
Bolter mam dla ciebie hojną oferte. Zamknij jadaczke i wypier~~~~~ z tego forum,zmusiłeś mnie do założenia konta,swoimi pro wyjebanymi tekstami,których nie powstydziłby się może jedynie mieszkaniec głębokiej Mandżurii.
Tak,jestem tu by cie w*****ć.
I stary największy pro gamer titani i pger tibi nawiedził nasze forum proszę nie denerwuj mnie, bo pójdę płakać :<
Akurat na ciebie mam wyjebane najbardziej z Vilumem lubię sobie popisać, ale z takimi ludźmi jak ty nawet żal się wyżywać.
A co do wy*******ania z forum to ja jestem panem tego forum uashaushashau a ty dop tu wlazłeś wiec odbij w kieleckie i idź levelowac fakro XD
Tak no z 2 lata by były a jeśli chodzi o Stroopa to z 2,5 heh nie będę się tłumaczył, bo niema, z czego ja się wybieram już długo, ale w końcu się uda :P
Ancient Bolter aka Ancient Sorcerer aka Smuggler of Titania aka Kiko da dark aka Deffar aka Nikeriu
Aka twoja stary.
@Grchw
Interpunkcja LEŻY.
3m sie patrykol ,mimo wszystko ;]
PaTrYkOlEK
06-05-2008, 18:16
@up
No Czeeeesc!
btw.Jakie mimo wszystko?:d
mimo ze sieo malo znalismy =)
Bolek XXX
06-05-2008, 19:23
Scroopy,
co Twoja wypowiedź miała wspólnego z tym co ja napisałem? I btw, powinieneś sobie o czymś przypomnieć :)
Emok,
sorry, ale mógłbyś mi powiedzieć jaka jest Twoja rola na tym forum? Bo widzę, że bardzo często się wtrącasz w rozmowy innych ludzi, a nie wiem nigdy po co. Bo Twoje wypowiedzi bynajmniej dla mnei są bez sensu i nikt nie zwraca na nie uwagi xp No offense. :)
Emok,
sorry, ale mógłbyś mi powiedzieć jaka jest Twoja rola na tym forum? Bo widzę, że bardzo często się wtrącasz w rozmowy innych ludzi, a nie wiem nigdy po co. Bo Twoje wypowiedzi bynajmniej dla mnei są bez sensu i nikt nie zwraca na nie uwagi xp No offense. :)
Zgadłeś! Nudzi mi się i się wpier*alam. Fajnie, co?
Bolek XXX
06-05-2008, 19:38
No to ba. Też zawsze chciałem być pr0 spammerem forum tibia.pl. Ehh, Emok zmądrzej trochę :p Toma czy Satho znam bd dobrze, mogą 100x więcej niż ty w tej zasranej grze i tak nie kozaczą. Po co Ci to?
No to ba. Też zawsze chciałem być pr0 spammerem forum tibia.pl. Ehh, Emok zmądrzej trochę :p Toma czy Satho znam bd dobrze, mogą 100x więcej niż ty w tej zasranej grze i tak nie kozaczą. Po co Ci to?
Oni nie mają czasu na kozaczenie. Ja jestem "nikim", więc mam czas.
Poza tym ja nie postuje o wojnie, tylko udowadniam, że niektórzy powinni spojrzeć na siebie zanim zaczną krytykować innych.
Bolek XXX
06-05-2008, 20:07
Spoko, jak kto woli :) Ale ja tego nie powiedziałem :)
Bolek XXX
06-05-2008, 20:54
Jak ktoś lubi wyzywać i najeżdżać na innych bez powodu, to widocznie tak go wychowali w domu i myśli, że jest fajny. To jest chyba jego problem, że pisząc jakieś debilizmy, ubliżając innej osobie z powodu tego, że są przeciwko sobie w wojnie? Takiemu nic już nie pomoże, czyjeś posty też. Ma chyba satysfakcję, że jest w centrum uwagi i inni mu odpisują. Ale nvm. pzdr Emok ;)
Jez17Psk
06-05-2008, 22:12
I stary największy pro gamer titani i pger tibi nawiedził nasze forum proszę nie denerwuj mnie, bo pójdę płakać :<
Akurat na ciebie mam wyjebane najbardziej z Vilumem lubię sobie popisać, ale z takimi ludźmi jak ty nawet żal się wyżywać.
A co do wy*******ania z forum to ja jestem panem tego forum uashaushashau a ty dop tu wlazłeś wiec odbij w kieleckie i idź levelowac fakro XD
Tak no z 2 lata by były a jeśli chodzi o Stroopa to z 2,5 heh nie będę się tłumaczył, bo niema, z czego ja się wybieram już długo, ale w końcu się uda :P
Ancient Bolter aka Ancient Sorcerer aka Smuggler of Titania aka Kiko da dark aka Deffar aka Nikeriu
Aka twoja stary.
Które konto ?XD
Boltero1989Kiko
06-05-2008, 22:59
Nie wiem ktore AHUSHAUSHSU
Nice battle <3 Vaxe i jego akcja
<3 Oxyferox !!!! NIE PADLEM
ale rozjeb łoooooooooooooooooooooł xDDDDDDD
Dobra panowie noga sie zagoi po krejzi densingu, zalewamy mesia i mozna zajechac do viluna. Szacun VILUM!!!!!!!
FakyMaky
06-05-2008, 23:39
A żebyś wiedział Bolter że pójde levlować,ty w tym czasie zacznij sie zaznajamiać z każdym najdrobniejszym sqm jakiegoś pz,raczej dp svar,bo i tak tam mieszkasz.
Owned panowie :)
Ależ dostałem prezencik na urodziny,jeszcze troche i koniec wara ;)
Bedziecie wpadać ujebać 1-2 osoby od nas a potem wszyscy będziecie padać,miłej zabawy.
A żebyś wiedział Bolter że pójde levlować,ty w tym czasie zacznij sie zaznajamiać z każdym najdrobniejszym sqm jakiegoś pz,raczej dp svar,bo i tak tam mieszkasz.
Owned panowie :)
Ależ dostałem prezencik na urodziny,jeszcze troche i koniec wara ;)
Bedziecie wpadać ujebać 1-2 osoby od nas a potem wszyscy będziecie padać,miłej zabawy.
Moim zdaniem (tego, co nic nie może) ta wojna się tak szybko nie skończy. Jeśli myślisz, że już wygraliście to jesteś głupszy, niż myślałem.
@down
A przedstawić się nie łaska? Nawet Fakro się odważył 8)
Ciri the Witcher
06-05-2008, 23:48
No, panowie. My expimy wy kupujecie blessy ;*
Boltero1989Kiko
06-05-2008, 23:58
Jesteś pewny ? powodzenia daje wam max 2-3 miechy i skonczy sie wasza fiesta
Jeśli stanie sie to co usłyszłem i to bedzie przełom tego serva to bede miał z was wieksza zlewe niż możecie sobie wyobrazić !! XD!
Boltero1989Kiko
07-05-2008, 00:07
Valor zartowałem UHASUHASUAHUSUAHS US HUA rooka może bym zrobił ale ja sie nie poddam !! XD
:***************
@Kiko
bo jestes zaduza pizda zeby sie zrokowac hahahahaha =)
@Xiro
oddalbys mi domek wkoncu ;/
wracajac do opena miło sie wojowalo tylko ktrotko ;/ albi dzieki za bohy hahaha i gz dla vaxa krola dzisiejszego opena :) nastepnym razem niedawajcie mu takiego chara bo szkoda ;/ i nastepnym razem vaxe wylacz bota na exure no chyba ze sam sie tym leczyles hahahahaha :) aha i nieprzyjedzcie do mnie na rl tylko bo sie boje ok ? ;/
Latim3rid
07-05-2008, 11:13
No to selenka wita panowie ;<
BUNIEK_PSK
07-05-2008, 11:54
Chyba jesteś niepoważny.. ;> Lepie idz na Berylie... =)
Jaka selena , przeciez pomoc nadeszla ze strony waspow
No to Kampimy pz lati :/
@Kiko: fiesta
xDDDDDDDDDDDDD
a tak na temat, nie ma co plakac, wy expijcie w wakacje (dobri pomyzł), a my wracamy po, na nowego wara :D ciekawe kto z kim tym razem
Boltero1989Kiko
07-05-2008, 14:27
Albi oni naprawde mysla ze sie naciesza ta wladza dluzej niz 2 miechy.
Huehue
jaka władza ? gdyby ramsy nie byl totalnym pokurwem i niewypuszczał ludzi prawie za darmo to by takiej sytuacji niebylo wy czekacie az my sie rozpadniemy a ja czekam az wy zaczniecie o*******ac sie nawzajem znowu czekam az ktos do mnie napisze "zrokowali mnie" albo "shaczyli mnie" to tylko kwestia czasu az ramsemu braknie kasy ;]
Lati jak tam sie dostaje po dupce na Beryli?:P
Grchw1916
07-05-2008, 15:53
Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Świat: Titania
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
140lv?80mlv? co tak skromnie mordo ;D
tak btw oddawaj sdki geju a nie o domek srasz
Chris i Floov bylo mi was szkoda troche...Ale teraz serio zauwazylem ze jestescie
ci.tami, ktorzy nie potrafia zyc bez komputera!!Do przeczytania waszych postow to was szanowalem(chodzi mi o posty BfB ).Nam chyba przerwa w grze dobrze zrobi bo po was widze ze idzie ladnie na leb dostac.Wiec zycze wam szybkiego powrotu do zdrowia,a jesli ktos sam sobie nie moze z takim czyms poradzic to zapraszam do Kościana.U nas jest szpital, ktory leczy takie przypadki...
Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Świat: Titania
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
140lv?80mlv? co tak skromnie mordo ;D
tak btw oddawaj sdki geju a nie o domek srasz
ambicje zyciowe XD
Chris i Floov bylo mi was szkoda troche...Ale teraz serio zauwazylem ze jestescie
ci.tami, ktorzy nie potrafia zyc bez komputera!!Do przeczytania waszych postow to was szanowalem(chodzi mi o posty BfB ).Nam chyba przerwa w grze dobrze zrobi bo po was widze ze idzie ladnie na leb dostac.Wiec zycze wam szybkiego powrotu do zdrowia,a jesli ktos sam sobie nie moze z takim czyms poradzic to zapraszam do Kościana.U nas jest szpital, ktory leczy takie przypadki...
HAHAH ten szpital ma nawet range wojewódzkiego więc z ich przypadłością powinni sobie poradzic:P
Wojtemo
Popatrz na ludzi w swojej gildi potem zacznij oceniac innych =)
Wiesz dobrze,ze ja nie bede po was cisnal itp bo to nie w moim stylu.Wyroslem juz z tego.I zobaczysz za pare lat pomyslisz "o kurwa jakim ja idiota bylem, ze po kazdym cisnalem i mowilem jaki to ja jestem zajebisty".Wygraliscie opena-gratulacje, ale zeby od razu marszczyc freda przez to to troche przesada moim zdaniem...
lol co ty wogole pierdolisz czlowieku czy ja w ktoryms z moich postow pisze jaki jestem zajebisty czy cos w tym stylu lub jak zajebiscie sie ciesze ze wygralismy opena ? ogarnij sie n/c tego Wojtemo sie po tobie niespodziewalem :>
Martinesz
07-05-2008, 19:10
ale ludzi skonczylo po wczorajszym openie grac ;/ szkoda, mi troche was, ze tak latwo sie poddaliscie, ale w sumie lepiej ;d
Wystarczy, ze krytykujesz innych(np.Vaxa)...A sam nic nie osiagneles i tu sie musisz ze mna zgodzic.Tak samo jak Chris umiesz tylko kupowac chary i hackowac.
o.0 raz widzialem na jutjubie wideo o wojnie, jedna ze stron nazywala sie Kazadum, czyzby to byl swiat, na ktorym po raz pierwszy zabito orsha?
(wspomne takze o nedznej podrobie wojny z filmiku robionej na open tibia [server])
o.0 raz widzialem na jutjubie wideo o wojnie, jedna ze stron nazywala sie Kazadum, czyzby to byl swiat, na ktorym po raz pierwszy zabito orsha?
(wspomne takze o nedznej podrobie wojny z filmiku robionej na open tibia [server])
Ta, to ten spaczony server. xD
Wojtemo powiedz mi po co mam sie meczyc tak jak tyt przez 3 lata zeby zrobic jakiegos gownianego najta? bo chyba tyle czasu levelowales Wojtema ta ? ja niegram po to zeby expic bo mam to głeboko w pizdzie gram tylko po to bo lubie walczyc tyle na ten temat :) a Ty wyluzuj skad tyle jadu w twoich postach do mnie ?
Floov@ Ta twoja " męczarnia " to główne założenia Tibi a świat PvP po to aby nooby nie przeszkadzały i nie kradły czego się da. Wojtas grał właśnie po to i zapewne dobrze się bawił. Chesz walczyć idź na ots! Wszystkie Twoje postacie były kupione, kasa haknięta. Nie ważne czego to nie potrafisz i nie możesz Twoja wartość jako gracza = 0, dawno już zatraciłeś się w pikselach o czym świadczy fakt, że po drugiej stronie " konfliktu " od razu jesteś agresywy do twoich byłych kolegów? Nie Ty tego słowa nie rozumiesz :) Miłej zabawy pixelami, może kiedyś zrozumiesz, że to nie wszystko.
Nie martw się, mam coś i na drugą strone. Teraz kiedy już nie mam postaci widze i wiem kto tak naprawde grał i rozróżniał grę od nałogu :) Ku mojemu zaskoczeniu kontakt utrzymuję do dziś głównie ze szwedami, bądź ludźmi z morgany... Wszyscy "polacy" którym kiedyś niewątpliwie pomogłem i których by tu teraz nie było gdyby nie ja okazali się zwykłymi dziećmi którym zależy na tym samym co Tobie. Miałem passy wtedy do kisiela ale to nie ja go shakowalem. Więcej tłumaczyć nie będe. To wydarzenie przekreśla pewne osoby o których miałem dobre wspomnienia.
Co do wojny. Wcześniej było was tyle samo co teraz, z tym że teraz kilkanaście osób odeszło z Iw no i kilka z Heat itd. Wygrać powinni Heat, ale odkąd nie ma tam byłego Cf, które może i było mało aktywne ale zachowywało spokój a nie panikowało po każdej przegraniej potyczce to może się to skończyć róznie. Te 80-90 sorce to śmiech na sali.. jakby tak zacząć bić tylko postacie po niżej setki na openie to straty w kasie będą o wiele dotkliwsze niż ubicie jednego 120 lvls :P
Powodzenia dla obu stron, kibicuje Wojtasowi i Torpowi z wiadomych względow ;)
Pozdrawiam Morita~
Co do wojny. Wcześniej było was tyle samo co teraz, z tym że teraz kilkanaście osób odeszło z Iw no i kilka z Heat itd. Wygrać powinni Heat, ale odkąd nie ma tam byłego Cf, które może i było mało aktywne ale zachowywało spokój a nie panikowało po każdej przegraniej potyczce to może się to skończyć róznie. Te 80-90 sorce to śmiech na sali.. jakby tak zacząć bić tylko postacie po niżej setki na openie to straty w kasie będą o wiele dotkliwsze niż ubicie jednego 120 lvls :P
Z calym szacunkiem, ale ja nie mowie jaka atmosfera jest u ciebie w domu, bo nie mam o tym pojecia; jesli rozumiesz co mam na mysli.
Morita co ty pierdolisz to nie ja opierdolilem swojego siomka z gildi jak to zrobil tgk wraz z ramsym na czele =)
ja nieopierdolilem nikogo z heat a mialem pass do wielu znich np xira boltera albiego ripiego skrzata i jakos wiesz miałem wchojo ten hajs ktory mieli na swoich acc bo liczyli sie dla mnie ludzie ktorych dazylem zaufaniem lecz niestety to nie ja sie od nich odwrocilem tylko oni odemnie z dniem kiedy sie wyplacilem a zrobilem to tylko dlatego ze mialem dosc sytuacji w jakiej sie znalazlem i wiem ze na moim miejscu 90% tej guild zrobila by to samo niewiesz jak bylo wiec niepierdol bo to nie ja sie odwrociłem odnich tylko oni odemnie ;/
niepotrafili mnie zrozumiec niewiem dlaczego lecz jakos niemam ochoty do tego wracac = )
Mefisto.16.Psk
07-05-2008, 22:56
XD
Mori jakie fajne posty prawie uwierzyłem ,ze zmądrzałeś.:P Ale pozdro.
Bolter oczywiście brak błędów król forum setne konto.
Miku-pijak
Albert-pijak
Seq-180 Elder zyga pod klatka
Jez17.Psk- Nie pale
Buniek.Psk- Nie gram w tibie ( mała głowa )
Floov, Chris - Prawdopodobnie Geje. Ale jeszcze nie wiadomo.
Pawel Wielki - Wysoki jak brzoza głupi jak koza ( Samokrytyka )
Tak ogolnie scharakteryzowalem ludzi na forum.
Btw.
Emok- W*******acz sie w posty.xD
A i Scroopy no tak zapomniałem o panu Inżynierze. xD
Dami Sehel VS Tomasz Adamek - Dami Sehel win.!
To na tyle pozdro.
07-05-2008, 22:57
btw. Chitchi wyruchał juz tą swoją dupeczkę z Reala czy dalej meczy sie recznie?;>
Mefisto na naczelnego komentatora wyrasta :O
Mefisto.16.Psk
07-05-2008, 23:01
CHITI RUCHAWICA JEDZIESZ !!!!!!
oOo
Morita co ty pierdolisz to nie ja opierdolilem swojego siomka z gildi jak to zrobil tgk wraz z ramsym na czele =)
ja nieopierdolilem nikogo z heat a mialem pass do wielu znich np xira boltera albiego ripiego skrzata i jakos wiesz miałem wchojo ten hajs ktory mieli na swoich acc bo liczyli sie dla mnie ludzie ktorych dazylem zaufaniem lecz niestety to nie ja sie od nich odwrocilem tylko oni odemnie z dniem kiedy sie wyplacilem a zrobilem to tylko dlatego ze mialem dosc sytuacji w jakiej sie znalazlem i wiem ze na moim miejscu 90% tej guild zrobila by to samo niewiesz jak bylo wiec niepierdol bo to nie ja sie odwrociłem odnich tylko oni odemnie ;/
niepotrafili mnie zrozumiec niewiem dlaczego lecz jakos niemam ochoty do tego wracac = )
Urzekla mnie Twoja historia xDD czytam Twoje posty chlopie i az mi Cie szkoda, chyba naprawde te kwadraciki bijace trojkaty Ci sie odbily ;s jesli myslisz ze juz znalazles nowych kolegow to niech oni Cie obdarza zaufaniem i szacunkiem... hakera titani ; > aaa i poza tym ... czy 50% Twojego slownika to przeklenstwa? ;s
Grchw1916
07-05-2008, 23:38
btw. Chitchi wyruchał juz tą swoją dupeczkę z Reala czy dalej meczy sie recznie?;>
Życie Chitichiego nie powinno cię interesować..
@Floov
Nalegam byś mi oddał sdki..
Urzekla mnie Twoja historia xDD czytam Twoje posty chlopie i az mi Cie szkoda, chyba naprawde te kwadraciki bijace trojkaty Ci sie odbily ;s jesli myslisz ze juz znalazles nowych kolegow to niech oni Cie obdarza zaufaniem i szacunkiem... hakera titani ; > aaa i poza tym ... czy 50% Twojego slownika to przeklenstwa? ;s
Widzisz rl ekipa trzyma sie zawsze razem ale czasem takie kurwy jak chris potrafia zniszczyc rl przyjazn (przyklad jak lurowal watery na mnie). Widac jakie to bylo dziecinne. Byl nikim wybil sie dzieki oven i kozaczy. Jego pvp ogranicza sie do uzywania strzalek + Num Keypada oraz ustawienia na cudzych setach BlackD, NGBota i sciagniecie z forum skryptow.
Noga sie goi ZIOMY niedlugo wpadam. Bagaznik czeka na wb i albiego.... I NA VILUNA!!!!!11111111111
Z calym szacunkiem, ale ja nie mowie jaka atmosfera jest u ciebie w domu, bo nie mam o tym pojecia; jesli rozumiesz co mam na mysli.
Wystarczyła mi rekacja wojtasa + komentarz dość konkretny, następnie msg na gg od Torpa ;) Dość sporo wiem o panującej sytuacji. Troszke mniej nerwów, to ogranicza zdolność percepcji podczas akcji :)
Jak widac to to Wam pixele uderzyly do glowy a nie nam ;]
OMG OMG PRZEJEBALEM WOJNE W TIBII TO POJADE DO NICH NA RL
UHAHAHA
@Seq - twoje granie w tibie ogranicza sie do expienia recznie w sylwa i uciekaniu do dp na openie.
Nawet z takim ogarniaczem jak vaxe ujebalem cie na veno dragach ;d
To byl pokaz pvp hahah
Xiro
Nalegam abys oddal mi domek ;/ hahaha :*
PEDRILU Ty moj !
Boltero1989Kiko
08-05-2008, 00:24
Co do paniki Mori panikuje nieznaczna część naszej gildi szczególnie teraz wiekszy problem z tym był wcześniej teraz bardziej sie polewamy z różnych sytuacji niż panikujemy co zrobić (np.Vaxa akcja kochamy cie ).
Co do Floova może i masz racje ,ale także on ma racje zapłacił itd wiec ludzie zdecydowali o zabraniu Luksaya (ludzie nie ja bo ja wtedy mówiłem NIE) ale to też CHYBA nie był sam Tgk + Rammsy wiec bez szczególnie kierowanych do nas wyrzutów sumienia bo jak każdy wie to najbardziej Chris nas nie nawidził bo tylko my decydowaliśmy w większości spraw i widać udziela Ci się to również teraz gdy masz lepiej niż gorzej.Fakt jest taki gdy Chris był chroniony przez Alberta doszedł do wniosku że ma władze i "okradał" ludzi z gildi i robił w huja Albiego, więc nie mówcie że to (tylko )nasza wina rozpad tego co było najlepsze bo to Chris zawinił gdyby to on był wporządku dla innych z gildi oddał im to co porzyczył + wporządku dla Albiego który mu ufał itd. to by do tego nie doszło i sami o tym wiecie wszystko leżało w jego rękach wystarczyło oddać Ripiemu jakąś część za Sova którego chris stracił przy Delete to Chris to olal bo miał Ripiego za śmiecia i nie użyteczną osobe więc Ripi owner w jakim sensie konta na którym jest Wizz pokazał mu ze to Chris może być tym właśnie śmieciem a że chris wolal iść i nawyzywać wszystkich to wychodzi na to że jest poprostu dzieckiem uzależnionym od tej gry bez krzty rozumu bo wystarczyło to normalnie załatwić a nie popłakać sie wrzeszczeć jak małe dziecko.
Dlaczego mialbym mu oddawac sova skoro to on go polozyl w moim domku?
Przeciez ja go nie zaabralem.Tak samo z Dringsem ,on mial haka ,czy tam ty go ojebales, przez niego ja stracielm itemy z domkua jakos sie nie prosilem zeby mi je oddal.No ale bolter tak , ja okradlem cala gildie ;d
Boltero1989Kiko
08-05-2008, 00:35
"okradłeś" w sensie iż nie oddałeś długów które należąlo by ludzią z gildi wiec teraz gdy wolaleś się obrazić i poszukać nowej strony wychodzi na to że ich okradłeś. Zreszta ssam powinieneś wiedzieć jak jest ale się nie przyznasz do tego że to po częsci był też twój błąd. Naprawde nie wiem nadal czemu to ja jestem celem twoich oskarżeń na temat hacka Albiego nawet gdy byś miał dowody na inna osobe nie zmienił byś zdania więc żyj dalej tą myśla mam nadzieje że ta osoba która cie jebła kiedyś ci to powie.
Za duzo osob mi powiedzialo ze to ty i za duzo razy probowales kogos ojebac.
Boltero1989Kiko
08-05-2008, 00:43
Próbowałem jak tak to powiedz kogo Clen? I teoretycznie Kisiel to sa osoby które miał bym ojebać np (Clen bo abijalismy na nim lv i obiecał nam w zamian 3 razy coś czego nie dotrzymał + wybotowałem na nim kupe chajsu igo niemam ) (Kisiel tak na moim kompie hackniety przez Skrzata ) to sa 2 sytacje a kto ci powiedział ? Vedoor ? Timejt? hmm a może tak sobie ubzdurałeś dla własnego spokoju bo jakoś nigdy nie usłyszałem ani 1 name osoby która tak powiedziała + po co miałem to robić gdy mogłem to zrobić wczesniej bez najmniejszego problemu + miałem passy do Valora na baggisa i tez jakos nic mu nie znikneło przed hackiem i po twoim hacku sam wiesz że przed twoim hackiem uważałem Cię za kumpla ale sugerowałeś sie wypowiedziami innych bo ktoś musiał być winny tylk oszkoda że akurat ja gram dalej i sam wiesz że wczesniej nie miałem chajsu i próbowałem go zdobyć a inni w tym czaśie sprzedawali chajs na alegro by mieć na zioło, pizze,albo pustego chara za 2500zl z dupy więc szukając dziury w całym zainteresował byś sie bardziej tym że ludzie którzy mówili ci ze to ja sami mogli to zrobić a zwalić namnie po to by odwrócić twoja uwage.
zreszta chyba nie sadzisz ze ojebal bym wlasnego rla dla pixeli
PS Ogarnij 1 hack Luksaya gdy grał nim Valor a i tak znikneły itemy z Rammsiego domku a nadal jednak uważano że to Rammsy :*
niewazne juz skonczcie to oskarzanie kazdy wie swoje ;]
wracajac do wara kto gral na demim jak padl w svar dzis ?? :>
Boltero1989Kiko
08-05-2008, 00:54
Valor gadanie każdy wie swoje nic nie daje jeśli on uważa że to ja chce konkretnych dowodów chce mu udowodnić że to on jest w błędzie i unosi się emocjami i oznajmić mu że to on w wiekszej czesci wszystko zjebał jeśli chodzi o stary oven.
Do clena miales pasy - mial haka
Do elvaki miales pasy - mial haka , nawet pamietam jak go zablkowalismy w svar
Do okmona pasy miales to musiales mu odeslac itemy
Wiadome ze nie ojebales valora skoro miales pasy bo bys musial tak samo odeslac te itemy jak to bylo z okmonem.
Mnie ojebales i jeszcze specjalnie przebiegles kolo mojego domku z nagranym filmikiem a Timejt sprzedal chara prawie pustego :[
Boltero1989Kiko
08-05-2008, 01:12
Do clena miales pasy - mial haka
Do elvaki miales pasy - mial haka , nawet pamietam jak go zablkowalismy w svar
Do okmona pasy miales to musiales mu odeslac itemy
Wiadome ze nie ojebales valora skoro miales pasy bo bys musial tak samo odeslac te itemy jak to bylo z okmonem.
Mnie ojebales i jeszcze specjalnie przebiegles kolo mojego domku z nagranym filmikiem a Timejt sprzedal chara prawie pustego :[
Tak miałem passy przed i po hacku I do Clena i Do Elvaka ale jak chciałbyś wiedzieć miałem do nich passy dużo przed i dużo po i jakoś zaden z nich mnie nie oskarżył mimo wszystko bo wiedzieli że to nie ja do Dateruza mam w huj czasu passy on praktycznie niegra ma kupe chajsu i jakoś odziwo nic nie sciąga nie am hacka proste. W czasie gdy oni mieli hacka człowieku miałem passy do 8 ludzi z oven do 2 z unitu + do 3 na Selenie i jakos nie mieli hacka wiec to żaden dowód bo niemasz dowodu na to że to ja ich pohackowałem a co do okmona to już niechce mi sie kłucić bo jak zwykle duzo krzyczysz a gówno wiesz i najwyraźniej to któryś z was musiał wykorzystać sytuacje żeby zwalić kolejny hack na mnie a ja jako dobry kolega okmona oddałem mu itemy czego ty zapewne i tak byś nie był w stanie zrobić.
Jakoś każdy znich dalej mi ufa. oprócz Clena bo to inna historia już
Ja nie nagrałem żądbnego filmiku wiec niewiem oco ci chodzi a przebiegłem obok twojego domku bo chyba domek obok był domkiem gildiowym i dodatkowo wziełem z niego chajs bo twoj char miał tam inva( a i tomy też jako char Alberta ) i poszło by sie jebać 2,5 kk + z chajsu gildiowego.
Więc ja jakis niewiem jestem kurde wszechmogacy an tsi gadać ,hackowac 1 chara i 2 biegać obok naprawde mam chyba 3 klawiatury i 8 rąk
my tu gadu gadu a tu ludzie zdychaja
Sardy Slay
May 08 2008, 01:05:50 CEST Killed at Level 89 by Anaid Leugim
and by Krob Golek
Boltero1989Kiko
08-05-2008, 01:21
Brawo ! Shardy to nasz idol ! noob jak kurwa az zal dupe sciska XD ale co ja poradze za innych myslec nie bede
Kiko kto gral na Demim dzis ?
Boltero1989Kiko
08-05-2008, 01:27
Nasz idol bez chonoru.
Rubitoo
May 08 2008, 02:18:40 CEST Killed at Level 70 by Frida osv
and by Fummlan
Kittux
May 08 2008, 02:19:27 CEST Killed at Level 75 by Fummlan
and by Anvanil Daenor
BUNIEK_PSK
08-05-2008, 09:21
Rubitoo
and by Fummlan
Kittux
and by Anvanil Daenor[/QUOTE]
Prosze o wiecej takich akcji xD
Latim3rid
08-05-2008, 10:14
Lati jak tam sie dostaje po dupce na Beryli?:P
Cooo? Mowiles cos? :) Bylo... a ze mnie lubia wszyscy na serwie to i poszli za nami :>>>>> Po dupce dostawalem w pierwsze dni wojenki jak za rlami poszedlem, pozniej oni dostawali bo w kilka trapow bezmozgi wpadly :DDD A teraz jaaaaa wygrywam!! JAaaaaaaaaa!! <lol12391>
BTw@ Tak sie o chatki kazdy kloci, sdki, o cos tam a ja wciaz czekam az dostane kaske z hacka :<
Grchw1916
08-05-2008, 13:01
Nasz idol bez chonoru.
Rubitoo
and by Fummlan
Kittux
and by Anvanil Daenor
HAHAHAH idol bez >C<honoru xD
@Wizz
Elvake blokowaliśmy w veno ;D
@Floov
NALEGAM <3
Boltero1989Kiko
08-05-2008, 19:16
HAHAHAH idol bez >C<honoru xD
@Wizz
Elvake blokowaliśmy w veno ;D
@Floov
NALEGAM <3
HAHAH A co Wusko moze ma honor ja sadze ze nie ma on sadzi ze ma ale chyba CHONOR a nie honor XD
@Wizz
Jeden lubi expic drugi lubi trzepac sie przy foto 100 Crystali (aka ty ziĄ).
Pozatym to SAM zadeklarowales Ripiemu ze oddasz mu SOVa wiec trzeba bylo miec honor i klase i go oddac a nie zachowywac sie jak ciota.
Przypominasz sobie jak poszli do ciebie pod szkole bo zaczepiales jedna osobe w tibi? :D
to twoja wina twoja wina, uuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuu XDDDDDDD
idz pic jabole żłobie
btw. xiro chuj zyrafa ****, nos kurwa dlugi gej, angeliso do irlandii
Grchw1916
08-05-2008, 23:24
hueheuehue, ale sie dzieje ;D a myślalem że dłużej sie utrzymacie hhaha
miku ty ****u
Boltero1989Kiko
08-05-2008, 23:36
Valor :* pamietasz rozmowe .
@Wizz
Jeden lubi expic drugi lubi trzepac sie przy foto 100 Crystali (aka ty ziĄ).
Pozatym to SAM zadeklarowales Ripiemu ze oddasz mu SOVa wiec trzeba bylo miec honor i klase i go oddac a nie zachowywac sie jak ciota.
Przypominasz sobie jak poszli do ciebie pod szkole bo zaczepiales jedna osobe w tibi? :D
Uhahaha kto przyszedl po mnie po szkole?
Ty chyba otsy pomyliles.
Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah
Kurde :/ teraz to przegarmy
Jaki jest moj payment?Moge sie w ogole wyplacic? hahaa
Grchw1916
09-05-2008, 00:14
Uhahaha kto przyszedl po mnie po szkole?
Ty chyba otsy pomyliles.
Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah
Kurde :/ teraz to przegarmy
Jaki jest moj payment?Moge sie w ogole wyplacic? hahaa
a jeszcze nie dawno temu rammsiemu dupke lizales zeby byc kims w Heat.. :\
Kind regards,
Yours Pedril!
No najbardziej to na poczatku jak chcialem dojsc do Holy elements
Odezwal sie najbardziej szanowany lider wszech czasow ktorego nikt nie sluchal w oven =[
Boltero1989Kiko
09-05-2008, 02:28
Nie to ty nikogo nie chciales lsuchac ale musiales by byc wogole kim kolwiek ty sie o nas nie martw my sobie rade damy. Cos malo online jestes net ukradli ?a moze tibie zablokowali
Grchw1916
09-05-2008, 07:59
No najbardziej to na poczatku jak chcialem dojsc do Holy elements
Odezwal sie najbardziej szanowany lider wszech czasow ktorego nikt nie sluchal w oven =[
Tylko ty nie słuchałeś a jak dostawałeś bana lub kicka to płakałeś do rammsiego :) Zawsze chciales byc kims ale nigdy ci nie wyszlo.
nooooooo i pamietaj zeby wiecej no lajfic ;D bo liban cie wypierdoli
Kind regards
Yours Pedril!
Jezu sytuacja zmienia sie tak szybko na titani ze nie nadarzam :D
Raziel4ever
09-05-2008, 09:28
No Torpe, trochę się dzieję xd
btw, Najlepszego Grzyby i Drabiny =)
FakyMaky
09-05-2008, 11:20
Wizz : "Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah"
Chyba coś ci sie pomyliło,w przeciwieństwie do Xoo,Kazadum a przede wszystkim Evorus nigdy nie łamie danego słowa.
Xoo ostro w ch~~~ wali/walił więc powodzenia ;) o nas sie nie martwcie będziemy jeszcze mocniejsi niż przed rozłamem bo tera kurwa jesteśmy teamem gdzie każdy za kazego może oddać życie,a w Hurricane macie aktualnie piękny team największych zbójów na servie .
Highwon,Leorl,Slol,Termy,Xoo = nosz kurwa,sama śmietanka.
Edit: O żesz,tera wszyscy idziemy do piachu,Theodoric wypowiedzial nam all wojne,łączmy sie i jebmy go xD
eSDekator
09-05-2008, 13:22
heh gorzej niż serial XD pisałem przez tydzień matury. a tu kurwa jakies sojusze, nowe gildie i inne chujostwa^^ Pobawimy sie dalej więc^^
Signed by Doggy Bonecrusher
Son of Gaura!
PS. Doggy Never Die! \o/
Skrzatorr
09-05-2008, 14:11
@Wizz
Czytając Twoje posty Wizz zastanawia mnie jedno.... Ciekawe co ciekawego może o mnie powiesz? Bo widzę że tu "usiadłeś" sobie w "foteliku widza i komentatora" i napierdzielasz kto jest jaki ...
@Peacemakers
To nie jest kurwa Oven huje jebane nie wybacze wam tego!
@ batman
niestety albo stety, to jest Heat.
@Peacemakers
To nie jest kurwa Oven huje jebane nie wybacze wam tego!
<careface>
Martinesz
09-05-2008, 18:14
Wizz : "Widze Rammsy jaki madry byl taki madry jest dalej hah"
Chyba coś ci sie pomyliło,w przeciwieństwie do Xoo,Kazadum a przede wszystkim Evorus nigdy nie łamie danego słowa.
Xoo ostro w ch~~~ wali/walił więc powodzenia ;) o nas sie nie martwcie będziemy jeszcze mocniejsi niż przed rozłamem bo tera kurwa jesteśmy teamem gdzie każdy za kazego może oddać życie,a w Hurricane macie aktualnie piękny team największych zbójów na servie .
Highwon,Leorl,Slol,Termy,Xoo = nosz kurwa,sama śmietanka.
Edit: O żesz,tera wszyscy idziemy do piachu,Theodoric wypowiedzial nam all wojne,łączmy sie i jebmy go xD
że tak, grzecznie się spytam o co poszło?
Boltero1989Kiko
09-05-2008, 20:24
Stwierdze fkat swierdzony to jest heat lepiej czy gorzej jestesmy jzu jednoscia anie (ovenem i partyzantka) wiec niema co tu dyskutowac my trzymamy sie razemi to jest git a co Do evorusa to Fakro powiedzmy ze wieze w to co piszesz i 1 raz przyznam ci racje wy macie ludzi ktorzy ida 1 za drugim tak jak i unas.
Pamietajcie by byś ostroznymi bo jeszcze wasi Aliance dawni was beda klepac 1 po drugim ale moim zdaniem zabardzo spekani sa na to by walczyc przeciwko nam i wam naraz.
Ale no coz z wizzem pro gamerem powinno im isc kozi wbija po 5 lv dziennie a potem beda padac i tracic po 3 ale wiecie no lific i tracic polowe zycia na gre to ich styl (satinii i xoo ) popatrzcie na Kirshne on jest przykladem pieknego nolifa XD.
Bolter , pierdolisz tak ze ja nolife , xoo nolife , kirshna nolife ale tak naprade to ty robisz masslogi o 3 rano , to ty potrafisz expic po 12 h dzienie jesli tylko mozecie wyjsc z pz i to ty mi sie zawsze swiecisz w vipach o 4 rano ;]
Co do expienia, to juz sie znudzilo :<
@Skrzat ... hmm do ciebie nic nie mam ale twojej ukochanej laski nie kupisz za gp/sprzedanego chara :DD
Tak czytam te posty, czytam i sobie, kurde, myślę: co ten Bolter bełkocze? Ciągle się kłóci z jednym półgłówkiem (Wizz) i z tym drugim z zaburzeniami umysłowymi (Floov - jak można stawiać pięć znaków zapytania?). Go to rzadko rozumiem, ale przynajmniej jest śmiesznie. Raz na jakiś czas coś tam Miku i Albi wtrącą, FakyMakiego nie słucham, bo debil. Ostatnio posta walnął "łamacz kości" (mądry człowiek), Martinesz też tam coś brzdąknął. Wulgarnie, ale całkiem inteligentnie przypomina o sobie Skrzacik.
I tak myślę, myślę i wymyślić nie mogę - co mój post wnosi do tematu?
Your powerless,
Emok.
Boltero1989Kiko
09-05-2008, 21:03
Ta nic niemasz a wczesniej bylo bo skrzat to byl hujowy o wszystkim sam decydowal wiec skoncz pierdolic pozatym to nei ja siedze przy kompie po prawie 24 dzinnie i tak jestem o 5 rano bo np ogladam filmy i sie logne na chwilelub poprostu spalem pol dnia i wyszlo tak ze akurat spac nie moge dlatego jestem o tych godz przy kompie a co do expienia raz na jakis czas poexpie po kolo 10 h dizennie przez 1 tydzien tak expilem na 4 lata grania wiec pierdolisz ile wlezie siedze po max 6-8 h przy kompie dziennie a w porownaniu do twoich 16 to jest nic. i to ssam xoo przyznal ze ma gildie no liferow ktorzy sa muinimum 12 h dziennie aktywni i wymienil ciebie jkao 1 z najbardziej aktywnych.
PS Ja wole expivc 10 h dziennie niz wstawac o 5-6 rano zeby moc wbic lv albo parenascie k expa bo dlamnie to jest juz przegiecie wstawac o takiej godz tylko poto by pograc.
Jak juz jestem o 5 to jak widzisz nie jestem dluzej niz 1-2 min online ^^ bo mnie jeszcze nie popierdolilo
O 5 rano wstaje zeby wbic troche expa?
O 5 to ja klade sie do spania ;]
Fakt,bot expi do 9
A expic moge kiedy chce :>
ja nie musze expic bo mam twojego 112 ms'a :) :) :)
Szkoda ze ani moim charem ani swoim dringsem nic nie mozesz zrobic :/
A Vaxowi xendurasowi purovei cos nie idzie granie masterem haha
Oczywisce, ze sam nic nie moge, jednak jak wiesz, stoja za mna koledzy. Mozesz pozazdroscic tego co ja mam, i doskonale zdajesz sobe z tego sprawe Mario :)
A co oni moga ? To samo co ty :S
Jez17Psk
09-05-2008, 23:11
Poczytaj sobie co pisałeś kiedy byłeś w Heat ;]
Poprawial kiedys mnie to ja poprawiłem teraz jego
Vilum geju jebany raz ci już kurwa powiedziałem ze cie dopadnę, nie mam prawka, ale co się odwlecze to nie uciecze.Możecie się śmiać i pisać jakieś bzdury, ale ja dotrzymam danego słowa. Mam nadzieje ze dostałeś wpierdol z w wrocku jak cie chłopaki znajda :P. szkoda ze do wawy nie wpadniesz z Michalakiem = )!
Właśnie wróciłem z wycieczki i patrze to co za głupoty piszesz^.^ i co byłem we Wrocławiu i co? Miło sie rozmawiało z Ogurem i Dyniakiem ^.^ Pozdro hihi Wreście się poznaliśmy na real:)
Żeby się nie dziwił jak w końcu wpadną =)
_/ Psk
No i co wpadną i co? Najwyżej zrobią masaż pałeczki ^.-
Dobra panowie noga sie zagoi po krejzi densingu, zalewamy mesia i mozna zajechac do viluna. Szacun VILUM!!!!!!!
Nie zapomnij pontonem wpaść do mnie ^.-
Naucz sie edytowac posty tumanie.
Kurwa ziomek teraz to łodzią podwodna wpadniemy kurwa.
@Wizz:
No jakto nie pamietasz? Phi a moze nie chcesz pamietac. Nie bede wnikal ale wygladasz jak przedszkolak i zachowujesz sie jak dziecko z autyzmem. Dla ciebie prawdziwym swiatem jest tibia. A bota zapewne uzywasz zebys mogl walic sobie gruche na widok swojego chara (dzieki botowaniu masz wolne rece).
Pozdro dla mika ponczka.
@Emok ded nie wymieniles mnie :(
Seq - Co ty masz z tym waleniem gruchy?Co 3 post jest o tym.
Jakies zaburzenia?
Znow cie twoja merry rzucila dla kolesia z solery? :S
Ja ci nie bede przypominal ze wygladasz jak betoniarka bo to chyba kazy wie
Przypominam ci za to kolejny raz że to nie ja siedzialem w sylwka na wrl xDD
Tam to dopiero impre miales , niestety rece byly zajete :/
@Emok ded nie wymieniles mnie :(
Sorki. Jak uda mi się pomyśleć następnym razem, to nie zapomnę.
a Wy dalej bla bla bla ;ss
Seq - Co ty masz z tym waleniem gruchy?Co 3 post jest o tym.
Jakies zaburzenia?
Znow cie twoja merry rzucila dla kolesia z solery? :S
Ja ci nie bede przypominal ze wygladasz jak betoniarka bo to chyba kazy wie
Przypominam ci za to kolejny raz że to nie ja siedzialem w sylwka na wrl xDD
Tam to dopiero impre miales , niestety rece byly zajete :/
No widzisz ziom bo ty na*******asz baranka przed glupia tibia i nigdy nie miales dziewczyny. Tobie wystarczy tibia. Wygladam jak wygladam ale mam kumpli i wychodze na dwor a nie siedze jak ty na pizdzie w domu. Boisz sie ze ci pizde oklepia koledzy jak nie sypniesz itemka?
To co bylo miedzy mna a nia to nie twoja sprawa.
A jak u ciebie z dupaką? Hujowo? To co koty i psy czy bierzesz sie za anal z chlopcami za itemki w tibi?
@Edit:
Nie liczy sie wyglad a charakter. Zreszta co ty masz do powiedzenia jak kurwa wygladasz jak przedszkolak?
Oczywisce, ze sam nic nie moge, jednak jak wiesz, stoja za mna koledzy. Mozesz pozazdroscic tego co ja mam, i doskonale zdajesz sobe z tego sprawe Mario :)
Albercik
Szkoda tylko ze z poza TGK nie wszyscy ludzie z gildi maja o tobie takie kolorowe zdanie o Tobie jak Ci sie wydaje =)
Skoro tyle o mnie na rl wiesz to czemu nie wiesz ze miaelm nie jedna laske :S
Twoj informator cos zawodzi ?
No wychodzisz z kumplami ktorzy caly czas za plecami obgaduja ciebie i to co ty nie robisz z pontonowa haha
Co do laski to twoja jest jakas inna. Kubie skarabowi wielkiemu dala nawet fotki i rozpowiadala jaka to ona modelka nie jest haha ofc fotki nie byly jej
Boltero1989Kiko
10-05-2008, 02:54
No wychodzisz z kumplami ktorzy caly czas za plecami obgaduja ciebie i to co ty nie robisz z pontonowa haha
Co do laski to twoja jest jakas inna. Kubie skarabowi wielkiemu dala nawet fotki i rozpowiadala jaka to ona modelka nie jest haha ofc fotki nie byly jej
NIE JEDNA LASKE CHYBA DREWNIANA POMAGAJĄCĄ CI WSTAĆ BO MASZ ZANIK MIĘŚNI OD SIEDZENIA PRZY KOMPIE uhashauhsuashaushausuahsuas
DOBRE DOBRE !!!!! TO ŻEŚ MNIE ROZBAWIŁ JAK W PIZDE STRZELIŁ
Jeszcze pamiętam słowa Valora że wychodzisz raz na miesiąc na dwór do znajomych (tzn dużo ich chyba niema hmm wyliczmy valor?)
wiec gdzie ty mogłeś miec dziewczyne chyba jak sie spociłeś spuściłeś w nocy a potem obudziłeś z krzykiem.
a co do ja moge expić kiedy chce to panie wielki pamiętaj że my też mogliśmy i nie szczyć się tym nie wiadomo jak bo nie wiem co ci to daje zwalisze sie przed kompem majac 5 lv wiecej albo po raz kolejny 100 lv i po tem cos sie stanie stracisz go poplaczesz sie i bedziesz tak cale zycie gral wiec jest w tym jakis sens bo unas ludzie bynajmniej maja choc troche rl lifa i mysla o tym ze niedlugo sa wakacje i nie beda ich marnowac na gre ^^ a teraz pozdro rano musze wstac potem jade na wesele i bede mial na was wyjebane na calego
PS. Co do tego ze ifdziesz o 5 spac skoncz pierdolic siedzialem nie raz do 5 ogladajac filmy i gdy patrzylem na tibie miales np lv 74 i dop sie zalogowales odziwo po server save miales juz 75 wiec na pewno spales!!
Byla juz nie jest :). A informator wie wiecej o tobie bo mieszka w twoim miescie i nawet nie gra w tibie. Tylko mowi ze pizda jestes. Nie jedna laske to ty chyba robiles jakiemus typowi bo nie dales itemkow zeby miec "protekcje" na rl.
obgaduja 'znajomi', bo prawdziwym kolegom sie dupy nie obrabia.
LOOOOOL XDD
Latim3rid
10-05-2008, 10:00
Wezcie do ch****ja pana nie robcie sobie zartow jak tej nocy ... nie wiem ku**a kto... ale 722131065 do mnie zadzwonil o 04;30~ i mowil "dawaj cho na opena, i na vent cos tam cos tam" a ja wbijam na vent a tu gowno jedno wielkie :PPPPPPPPPPP
Own3d jednym slowem, komus sie udalo ;D
Skrzatorr
10-05-2008, 10:45
I widzicie panowie i co do Ciebie sęku bo mnie wczoraj namawiałeś... Jednym z głównych powodów dlaczego w ogóle nie gram w tą grę to jest to że z samych obserwacji forum i innych zachowań można stwierdzić jak strasznie ta gra mózgi wam lasuje...
@Wizz
Za to Ty wyglądasz kurwa ... 53 w bicepsie 130 w klatce fafarafa. Na swoje gabaryty wyrwiesz każdą foczkę na remizie co? Człowieku dam Ci rade ;) Pomyśl czasami czy się wylogowałeś jak wychodzisz na dwór ;)
Martinesz
10-05-2008, 11:24
że tak, grzecznie się spytam o co poszło?
bump, still nie znam ;PP
Albercik
Szkoda tylko ze z poza TGK nie wszyscy ludzie z gildi maja o tobie takie kolorowe zdanie o Tobie jak Ci sie wydaje =)
Tak Valor, za to ty szczycisz sie rispektem jak chuj ;D btw. podziekuj Michowi za to, ze wydal ze byles spy'em, osobie ktora myslal, ze bedzie dla niego spy'owac. Dzieki temu wszyscy wiemy ze byles i jestes smieciem a twoje gadanie jest chuja warte. :)
btw. widzisz Mario, nie mozesz expic kidy chcesz :D enjoy bana na miesiac i finalwarninga hihi
Banished: until Jun 09 2008, 09:18:42 CEST because of offensive statement
Termy idzie w slady chrisa =')
Grchw1916
10-05-2008, 13:51
mario poprostu jestes takim idiotą, że masakra.. Jak bym porównał boltera 'no life' do twojego to Bolter wogóle w tibie nie gra. Więc skończ pierdolić :)
'expienie mi sie znudziło' - HAHAHAH made my day (:
Ciekawi mnie tylko kiedy cie xoo wypierdoli albo reszta sie przekona jaki naprawde jesteś. Mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe ze jestes dla nich tylko 'żołnierzem' który dużo siedzi przy kompie
Kind regards,
Pedril.
Tak Valor, za to ty szczycisz sie rispektem jak chuj ;D btw. podziekuj Michowi za to, ze wydal ze byles spy'em, osobie ktora myslal, ze bedzie dla niego spy'owac. Dzieki temu wszyscy wiemy ze byles i jestes smieciem a twoje gadanie jest chuja warte. :)
btw. widzisz Mario, nie mozesz expic kidy chcesz :D enjoy bana na miesiac i finalwarninga hihi
Do co valora to chyba nie ten ots bo nigdy nie spyowal.
Co do moich charow bolter , albi to mam ich tak duzo ze gdybym mial plakac po stracie kazdego to bym juz nie gral w tb.
Latwo przychodza , latwo odchodza.Kasy mam pod dostatkiem wiec na nowe chary , blesy mam.
A wam sie chyba juz konczy :/
Ziomek z tgk sie chce wyplacic, WALECZNY RIPI xDD
@xiro - jestem zolniezem ;]
pomyslmy dlaczego, mmm
MoneyMaker?:D
Bolek XXX
10-05-2008, 16:51
Ktoś inny był 'spy' :> xD
Albi gdybym byl spy to bys byl juz na rooku =) ale ok bylem spy
i mam gleboko wchojo wasze zdanie o mnie hehehuahheuah
Xiro mam nowy domek hhahahaha ale ciagle nalegam abys mi oddal moj stary =)
Mefisto.16.Psk
10-05-2008, 19:25
Ja nalegam ,zeby ktos kogos poruchał. xD
Btw. Vilum biliscie w boksera? We Wrocławiu xD
ide na GRYLA hyhy pozdro ruchawicze.:p
Ja nalegam ,zeby ktos kogos poruchał. xD
Btw. Vilum biliscie w boksera? We Wrocławiu xD
ide na GRYLA hyhy pozdro ruchawicze.:p
Hehe pogadałem sobie z Aderem i z Ogurem ...Dyniak nie był rozmowny aż tak bardzo ^.^
Albi najebany huahuahuahua
Jakby sie zastanowic to Chris jestes paradoksalnym dzieckiem neostrady. Ziomek najpierw wpierdoliles tych ludzi do gildi xoo przez zabijanie bez powodu itp. a teraz jestes ich evul pro siomek!!!111 _/
Example - Yong Steven sam go hunciles bo znal prawde o tobie.
Albi najebany huahuahuahua
Jakby sie zastanowic to Chris jestes paradoksalnym dzieckiem neostrady. Ziomek najpierw wpierdoliles tych ludzi do gildi xoo przez zabijanie bez powodu itp. a teraz jestes ich evul pro siomek!!!111 _/
Example - Yong Steven sam go hunciles bo znal prawde o tobie.
Napisał ten co się wypłacał 3-4x xDDDDDDD
Człowieku wcześniej mówiłeś jak się pokłóciłeś z realami jacy oni nie są i płakałeś (żaliłeś mi się )Żal mi ciebie...i takie pierdolenie że mnie pobijecie że wpadniecie do mnie itp itd Tak pierdolić to każdy może ale zrobić tego nie ma komu...wybieracie się do mnie jakieś 2 lata i co? OFC GÓWNO 1:0 DLA MNIE OFC ^.-
Napisał ten co się wypłacał 3-4x xDDDDDDD
Człowieku wcześniej mówiłeś jak się pokłóciłeś z realami jacy oni nie są i płakałeś (żaliłeś mi się )Żal mi ciebie...i takie pierdolenie że mnie pobijecie że wpadniecie do mnie itp itd Tak pierdolić to każdy może ale zrobić tego nie ma komu...wybieracie się do mnie jakieś 2 lata i co? OFC GÓWNO 1:0 DLA MNIE OFC ^.-
soon bedzie 2:0 dla mnie cioto ;) tylko bedzie mi sie chcialo ;)
soon bedzie 2:0 dla mnie cioto ;) tylko bedzie mi sie chcialo ;)
Tak sobie co najwyżej do starych mów^.^ btw...jak tam kończenie Gimnazjum? mam zamiar skończyć czy ni huja?
Tak sobie co najwyżej do starych mów^.^ btw...jak tam kończenie Gimnazjum? mam zamiar skończyć czy ni huja?
Twoja stara juz skonczyla ;) brala z polykiem :)
23:29 Master Vilum [99]: Siedlce Aleksandrowska 9
Twoja stara juz skonczyla ;) brala z polykiem :)
23:29 Master Vilum [99]: Siedlce Aleksandrowska 9
No przyznaj się....masz zamiar skończyć to gimnazjum?:D
Narazie to te forum wyglada jakby nikt nie skonczyl gimnazjum...No moze jest pare wyjatkow
Mefisto.16.Psk
11-05-2008, 11:29
Ja skonczyłem xD
Dyniak to zabijaka nie jest rozmowny ale kox z niego bedzie za 50 lat xD
Ja skonczyłem xD
Dyniak to zabijaka nie jest rozmowny ale kox z niego bedzie za 50 lat xD
HAHA No ba xDDD
Bo jak dlamnie panie Vilumie stwierdzam fakt ze jak tam pojade i cie zobacze na rl to zal bedzie cie bic wiec chyba Mustak i Dyniak sie zlitowali a Ader odpuscil szczerze gdybys to zjawil sie w wawie na wycieczke sadze ze ja nie zdarzyl bym cie uderzyc bo juz by cie klepali inni XD
moze sie powtarzam ale ja ci obiecalem. ^^
Po expione na Satiniim hmm widze termy idze w slady poprzedniego acca XD niedlugo i te bedzie delete a tak chris na boku my tez mamy chajs i jak narazie sie nie konczy wystarczy go by wam skopac pizdy.
O KURWA chłopie żal mi cię kto się niby zlitował we Wrocku? Miło się gadało i ktoś miał jakieś inne zamiary? Jak to tak czemu tego nie zrobił ^.- Aha i czekam na ciebie cały czas kiedy wpadasz wielki bosie hahahha o kurwa ale z ciebie pizda jest :/
Skrzatorr
11-05-2008, 12:07
Xiro <333333
Miko <33333
Albi <3333333
O kurwa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD! Na bank sie nie stoczyliśmy XD!
E, Bolter i Vilum, popatrzcie na posty swoje i na Skrzatowe/Mikowe/Albiowe.
Grchw1916
11-05-2008, 13:47
W sumie to lekko nie kimnełem w tramwaju jak wracałem haha, ale najważniejsze, że pogoda dopisała xDDDDDDDDDDDDd
W sumie to lekko nie kimnełem w tramwaju jak wracałem haha, ale najważniejsze, że pogoda dopisała xDDDDDDDDDDDDd
I ta zacieta dyskusja z jasiem kto wygral z kim o lozko <3
Nosferatu_Niedziel
11-05-2008, 16:30
O widze wielkim "supporterom" z Unbreakable Chain sie dostało : o
GL
Boltero1989Kiko
11-05-2008, 17:40
Vilum jeszcze bedziesz płakał kurwa bedziesz płakał. Zobaczymy kto bedzie pizda zobacymy.
skonczcie to wasze pierdolone szczeniackie zastraszanie bo sie tego juz sluchac nieda od 2 lat slysze to samo "JESZCZE ZOBACZYMY",'"OBIECUJE CI"
pls skonczcie z tym bo osmieszacie sami siebie =)
Boltero1989Kiko
11-05-2008, 21:26
Valor odplyn w tym temacie sie prosze valorku nie udzielaj XD.
Scroopy kiedy ci sie zachce auhsauhsuha ?
Bolek XXX
11-05-2008, 21:27
Kirshna (10-05-2008 21:23)
ale sien ajebalken
xDDDD
tego geja z wami nie było? xDDD Czy on już sam ze sobą pije? ;D xD
[QUOTE=Skrzatorr;2051396]Xiro <333333
Miko <33333
Albi <3333333
ale sien ajebalken
xDDDD
tego geja z wami nie było? xDDD Czy on już sam ze sobą pije? ;D xD
Proste ze z nimi :P
byl ale wczesniej sie zwinal, chyba...
a ty floov pandyto idz za*******ac beczki
kto poklika?
ja, skomciashhh mi f0t3czk1?
Bolek XXX
11-05-2008, 22:04
kto poklika?
szkąd klikash?
Skrzatorr
11-05-2008, 22:47
I całe ciałooooooooo na niego kładzieeee ruszaj sie ruszaj sie ty staryyyyyyyy dziadzieeeee ;*
I całe ciałooooooooo na niego kładzieeee ruszaj sie ruszaj sie ty staryyyyyyyy dziadzieeeee ;*
Zimny biceps i taxi frind driver rox <3
Skrapi nowy kapitan "Kapitan ni huja" Huahuahua
jak tam The Best Leader In Tibia?
Friendz?
Boltero1989Kiko
12-05-2008, 01:15
Te best Solaris na naszej pętli autobusowej chyba uhSAUHUSHAHSAHUHS
very_roxy
12-05-2008, 01:41
czeeeeee .
skonczcie to wasze pierdolone szczeniackie zastraszanie bo sie tego juz sluchac nieda od 2 lat slysze to samo "JESZCZE ZOBACZYMY",'"OBIECUJE CI"
pls skonczcie z tym bo osmieszacie sami siebie =)
2 lata temu to ty plakales w poduche bo cie samozlo huncil ale w/e ;d
@Up
co to ma wspolnego z moim postem hahhaha zal
@Up
co to ma wspolnego z moim postem hahhaha zal
no mordo jaja sobie robisz? mowisz ze 2 lata temu~ , jak wtedy to ty biegales z chrisem na calmerze (?) i biles smoki na VDL, o kiku czy vilumie to nie miales pojecia, stoczterdziestyt emesie:D
Jakiej calmerze? POMYLILES IP W IPCHANGERZE
Moze na securze z kobajashim i samozlo hahaha
Skrzatorr
12-05-2008, 20:57
Jakiej calmerze? POMYLILES IP W IPCHANGERZE
Moze na securze z kobajashim i samozlo hahaha
Z moim starym i kobajashim na podkarpackim x).
very_roxy
12-05-2008, 23:24
'
Witam. :)
co slychac?
co slychac?
Poza tym, że Titania śmierdzi Leorlem, to nic.
very_roxy
13-05-2008, 00:41
Poza tym, że Titania śmierdzi Leorlem, to nic.
Tak, też czuje ten brzydki zapach :\
Nie trudno zgadnac kim teraz grasz mario ;]
Kamarroo
Last login: May 13 2008, 06:01:26 CEST
Bład
Sprzedalem tego chara juz 2 miechy temu ;]
Tak, też czuje ten brzydki zapach :\
Och, nieco zelżał. Popatrzmy na listę online... Hmmm.... Ach, no tak! To char zmienia ownera. Cóż za strata. Char nie będzie expił przez 10 sekund, zanim nie zostaną wpisane passy. Mmmmm, wielka szkoda... :(
Mastah Dadi
Banished: until deletion because of account trading or sharing
Valorku pograne?
hmmm na tym charze tak hehe = )
wiesz lekko sie w*****lem ale jakos nierobi to na mnie wrazenia bo jak wiesz zebranie hajsu na postac niejest dla mnie wiekszym problemem wiec zbytnio sie nieprzejmuje =D
Tak czy inaczej lepiej na tym wyszedl
Pewnie sie nie dowiecie na kim gra ale tez chce tego chara XDD
hmmm na tym charze tak hehe = )
wiesz lekko sie w*****lem ale jakos nierobi to na mnie wrazenia bo jak wiesz zebranie hajsu na postac niejest dla mnie wiekszym problemem wiec zbytnio sie nieprzejmuje =D
No, tak samo mowiles, ze masz w dupie ta gre, a grasz tylko po to zeby sie fightowac xDDD
mastah dadi na psk:
15m 7h
0m 12h
0m 11h
45m 10h
45m 13h
15m 15h
15m 13h
Nawet z tyloma magami nie mozecie sobie dac rady =DD
Juz nie mowie o nob charach z seleny xD
Nawet z tyloma magami nie mozecie sobie dac rady =DD
Juz nie mowie o nob charach z seleny xD
Chciales powiedziec o tych noob charach ktorych przez godzine sciagaliscie?
Raziel4ever
13-05-2008, 21:51
Akcja na schodach, n/c =) Nie wiem co za matoł zajebał mw w przejście. Ale przynajmniej poskakałem 5 min xD
Gradually
14-05-2008, 01:08
Akcja na schodach byla kozacka bo przezylem :D
http://i213.photobucket.com/albums/cc6/okmon/xD.jpg
eSDekator
14-05-2008, 11:34
Ukradli nam geja:(
very_roxy
14-05-2008, 14:33
Ukradli nam geja:(
bardzo mi przykro :(
eSDekator
14-05-2008, 14:49
O Floovie mówie^^
very_roxy
14-05-2008, 15:10
aha, to jednak nie jest mi przykro
Nosferatu_Niedziel
14-05-2008, 16:52
Okmon, widzę że ciągle używacie łopat do walki ^^
Wciąż czekam na real:/
Vilum jesli chcesz bzdety pisac, to lepiej nie pisz... to nie jest temat o twoich oczekiwaniach w twoim zyciu, tylko o wojnie na titani...
Gradually
14-05-2008, 20:09
Okmon, widzę że ciągle używacie łopat do walki ^^
Bo na nich to tylko z łopatą xD
aa wlasnie, bym zapomnial
http://img359.imageshack.us/my.php?image=uo0060nd8.png
;D
@up
Przeciesz prosiłem :< hahaha niewiem czemu wy sie tym bardziej przejmujecie odemnie lol dobrze wiesz albi ze mnie to nierusza jedyne co moge powiedziec to szkoda chara ktroym sie fajnie demki orało :> predzej czy pozniej ciebie czeka to samo :) hieehiaehieahiehihiahiheiahiheiaheiaheihiehiheaihe uaheihiuhaeihiuehaiuehaiueha
Albi - nauczylbys sie przynajmniej zmieniac format fotki
Jak sie nie moze wyjsc z pz to sie nudzi , a jak sie nudzi to sie pisze listy do cipsoftu co 5min xDD
TGK - chcecie WT na selene ? hahah
Jak sie nie moze wyjsc z pz to sie nudzi , a jak sie nudzi to sie pisze listy do cipsoftu co 5min xDD
Znasz to z autopsji ziom?
Znasz to z autopsji ziom?
On nie wie co to jest, ziom.
/Kapitan 'ni chuj'
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.