Pokaż pełną wersje : IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT)
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
glorfifififiiiii
16-06-2008, 12:53
Jasne. Za ile K kupiliście tych swoich kumpli?
Kamarroo
16-06-2008, 13:00
ok 16k max 20
Kamarroo
16-06-2008, 13:01
mniej wiecej tyle co za twoja stara
@Albi - ja nie bede komentowac tego co ty opowiadales o swoich "kumplach" bo seqa i boltera jechales z gory na dol.
A co do erakira to komentowalem jego sytuacje na fotce gdzie lezal zajebany w 4 pizdy XDD
Co do twojego wygladu - [drings style]OKz menz [/drings style] pierdolisz ze ja wygladam na 12 lat a to ty jestes chudym rudym jedno strzalowcem :]
My nie wpadniemy bo to trzeba byc idiota zeby bic kogos dla mozliwosci expienia na titani xDD ale skoro wam tak sie nudzi i chcecie wyladowac na oddziale specjalnym to wpadajcie.
Bolter adres ma i nawet posty pisal na forum zeby do mnie wpadli bo jestem "wizzard" uhahaha
Kamarroo
16-06-2008, 13:08
wiesz co wizz jak ja mial bym taki ryj jak bolter nie ruszal bym sie za chuj z tego tgka =P
glorfifififiiiii
16-06-2008, 13:09
podobna cena do twojej starej ;>
Oh kurwa, prawie śmieszne, pewnie Ci stanął z wrażenia?
Wyobraź sobie, że mnie te dowcipy nie ruszają, bo poziom wiejski mam głęboko w dupie, więc niedługo też tam się znajdziesz.
CZESHĆ JESTEM KOMAR DLA PRZYJACIUŁ KAMARROO MAM 75 ED NA TITANII I PODNIECEJOM MNIE DOFCIPY O TFOJEJ STAREJ!!!!!!!111 BONDĆMY PRZYJACIUŁMI?
A tak na serio, to ile Ty masz lat? 12? Że tylko tak umiesz, komuś po rodzinie jechać? A może jak wpadniemy to ja Ci wpadnę do domu i zrobię z Twoją starą to co z Tobą? Teraz podobają Ci się te gówno warte dowcipy pierdolcu? Dziecko wyjęte z dupy zamiast tradycyjnie.
Tak a propos tego adresu, zapomniałem wspomnieć, świetny jest. Na co nam kod pocztowy skoro znamy zadupie już od dawna i potrzebujemy tylko tej zasranej ulicy?
Kamarroo
16-06-2008, 13:11
Oh kurwa, prawie śmieszne, pewnie Ci stanął z wrażenia?
Wyobraź sobie, że mnie te dowcipy nie ruszają, bo poziom wiejski mam głęboko w dupie, więc niedługo też tam się znajdziesz.
CZESHĆ JESTEM KOMAR DLA PRZYJACIUŁ KAMARROO MAM 75 ED NA TITANII I PODNIECEJOM MNIE DOFCIPY O TFOJEJ STAREJ!!!!!!!111 BONDĆMY PRZYJACIUŁMI?
A tak na serio, to ile Ty masz lat? 12? Że tylko tak umiesz, komuś po rodzinie jechać? A może jak wpadniemy to ja Ci wpadnę do domu i zrobię z Twoją starą to co z Tobą? Teraz podobają Ci się te gówno warte dowcipy pierdolcu? Dziecko wyjęte z dupy zamiast tradycyjnie.
Tak a propos tego adresu, zapomniałem wspomnieć, świetny jest. Na co nam kod pocztowy skoro znamy zadupie już od dawna i potrzebujemy tylko tej zasranej ulicy?
posluchaj idioto co do lvla i tak wiekszy niz ty , a co do przyjazdu nie wbijecie wawa w bochni = totalny wpierdol ZAPRASZAMY
glorfifififiiiii
16-06-2008, 13:22
posluchaj idioto co do lvla i tak wiekszy niz ty , a co do przyjazdu nie wbijecie wawa w bochni = totalny wpierdol ZAPRASZAMY
Jeśli chcesz się przekomarzać to mój druid miał większy niż Twoje gówno, to raz, dwa, że gówno mnie level tak naprawdę, widać nie zrozumiałeś dowcipu, więc kto tu jest idiotą?
Jasne że totalny wpierdol, od nas dla Was, od serca.
Wybijam do szkoły, wpisik jeden sobie odebrać do indeksu, mam nadzieję, że wiecie co to, widzieliście kiedyś zdjęcia? Albo może nawet przekroczyliście próg...
Kamarroo
16-06-2008, 13:24
Jeśli chcesz się przekomarzać to mój druid miał większy niż Twoje gówno, to raz, dwa, że gówno mnie level tak naprawdę, widać nie zrozumiałeś dowcipu, więc kto tu jest idiotą?
Jasne że totalny wpierdol, od nas dla Was, od serca.
Wybijam do szkoły, wpisik jeden sobie odebrać do indeksu, mam nadzieję, że wiecie co to, widzieliście kiedyś zdjęcia? Albo może nawet przekroczyliście próg...
no pozdro sellajcie k na allegro i kupcie benzyne i wbijcie do nas pokaze wam bochenski szpital z gory mowie , ze chujowa tu lecza zle was poskladaja;/
no pozdro sellajcie k na allegro i kupcie benzyne i wbijcie do nas pokaze wam bochenski szpital z gory mowie , ze chujowa tu lecza zle was poskladaja;/
Chyba rope zion! _/
Wojownik-abg
16-06-2008, 13:44
seq ty spasiony turoniu nie pierdol o twoim koledze ze najebie kamarroo tylko przyjdz ty tez ;p
a zapomniałem ze zanim ty sie dotoczysz to miną 2 dni sry bro :*
A Vilumka w kilku lali pizdy jebane <wielcy bandyc>
legła legła warszawa
seq ty spasiony turoniu nie pierdol o twoim koledze ze najebie kamarroo tylko przyjdz ty tez ;p
a zapomniałem ze zanim ty sie dotoczysz to miną 2 dni sry bro :*
A Vilumka w kilku lali pizdy jebane <wielcy bandyc>
legła legła warszawa
Wow forum fajter sie odezwal ziom. Moze zeby szyciej sie najebac pijesz browar przez rurke?
Powiem ci tak sam wyzwal kika ze to cipa itp. to tak napisalem. Viluma lalismy w 30 osob tylko szkoda ze samochód jest 5cio osobowy. I szkoda ze Viluma kumpel Pixik go nie obronil. Wkoncu bylo 2 na 2. Zreszta byles tam ze tak pierdolisz?
@Edit:
Ale zapomnialem Bochnia to hakerzy i weszli na miejski system monitoringu w Siedlcach (O ile takie cos u was istnieje) i zobaczyli jak to cala banda (lacznie z deska) bija Viluma.
Wojownik-abg
16-06-2008, 13:50
ty gruby huju ty sie ruszyłes z domu??
przeciez ty w sylwestra siedziałes na kompie i masz taką wielką dupe ze pasek zakładasz bumerangiem a co do hakerów to nie hacze i tego nie popieram idioto zajebany :********************
przeciez ty w sylwestra siedziałes na kompie i masz taką wielką dupe ze pasek zakładasz bumerangiem a co do hakerów to nie hacze i tego nie popieram idioto zajebany :********************
Wow ziom wychodze wiecej razy z domu niz twoj pro ziom haker Chris. Jestes jednym wielkim paradoksem huah. Bochnia masowe miejsce wystepowania troglodytów xD! Dokup wiecej tekstow na allegro albo popros autora bluzgatora zeby napisal specjalnie cos dla ciebie bo sobie nie radzisz zeby mnie obrazic. Polegasz na tym co zostalo juz powiedziane wow. Jestem ciekaw jak ty wygladasz. Zapewne niemasz fotki bo niemasz aparatu albo cosinnego i nie dasz rl foto. Jak chcesz zablysnac a nie rozmieszyc nas swoim rl zdjeciem to albo go nie pokazuj lub wejdz na fotka.pl i poszukaj kogos kto wyglada jak czlowiek.
@Edit:
ANGELYSO! <3 MOJ BROOOOOOO
Tak wogole kto ty jestes jebany pierdolony skunksie z bochni?
Seq <3
@Kamaro
Człowieku, naprawdę chyba w tej Bochni macie słabą opiekę medyczną, bo takiego debila nie doleczyli (już się chyba nie da :(). Śmiejesz się z wyglądu Boltera? Przecież on wygląda całkiem normalnie, jak na swój wiek. Śmiejesz się z Seqa? Przecież też normalnie wygląda, może jest trochę wyższy od Ciebie, bardziej przy kości (a to już obraza, bo przecież trzeba być tak idealnym chudzielcem jak no-lify z Bochni!), ale mam w klasie kolegę, co waży 100+ kilo, a ma 160~cm. To jest grubas. A jak komuś dają w domu jeść, to powód żeby go wyzywać? Poza tym, na miejscu Glorfina, zajebałbym Cię w rl.
To tyle ode mnie.
Yours sincerely,
Emok.
HUahuahuaha przypomniala mi sie jedna anegdota o Chrisie.
Kiedys mial w opisie na gg ze jest na dyskotece. Wszyscy na vent szok ze on wyszedl z domu i to na dyskoteke. Co sie okazalo: zrobil taki opis zeby matka sie nie przyjebala ze poszedl z kolegami pic na cmentarzu. Pozdro Chris <3
naprawde nie chce sie w to mieszac, bo dla mnie dwie strony ostro sie blaznia, ale mam propozycje. <oze spotkajcie sie w neutralnym terenie, w polowie drogi z warszawy do bochni, po 5 osob z kazdej ekipy i sie na*******ajcie, a nie tutaj jebiecie fermenty kto komu dojebie. Kurwa jak ja to czytam, to jestem pewien, ze polowa fajterow z bochnii jest na jeden strzal, tak jak paru z tgk co sie napinaja na forum, a chuja tak naprawde zrobia.
@ 'legła warszawa'
wy tam u siebie macie klub jakis na poziomie, czy waflujecie nozownikow? (o ile wiecie o co chodzi 'kibice')
wchodzicie sobie na starych non stop, w pewnym sensie jak sie o tym zartuje to jest smieszne, ale 3/4 z was mowi to na powaznie, myslicie, ze naprawde to jest fajne?
do chuja nie mam zamiaru sie bawic w psychologa, ale wam naprawde odjebalo.
viluma to nawet nie chce sie komentowac, pokazales na co cie stac poprostu.
bez pozdrowien
@Seq aka Bambaryla
LOL?
uhahahahah , wez , jesli nie masz nic do pisania to przynajmniej nie pisz takich bzdur.
A co do twojego wychodzenia z domu to wychodzisz bo nie mozesz expic na wrl.
A przypomnialo mi sie tez cos
Kiedys miales opis " z sidhe media na plazy" i wszysscy polew bo powiedziales starej ze idziesz z laska po byles w mcdonaldzie
o maj gat
o bosze
@Seq aka Bambaryla
Śmieszne w chuj!
o maj gat
o bosze
Ani mru mru przy Tobie wymięka :|
@Seq aka Bambaryla
LOL?
uhahahahah , wez , jesli nie masz nic do pisania to przynajmniej nie pisz takich bzdur.
A co do twojego wychodzenia z domu to wychodzisz bo nie mozesz expic na wrl.
A przypomnialo mi sie tez cos
Kiedys miales opis " z sidhe media na plazy" i wszysscy polew bo powiedziales starej ze idziesz z laska po byles w mcdonaldzie
o maj gat
o bosze
Lol bez komentarza. Wizz kiedy matura, prawko, samochod i obiecany albiemu przyjazd do warszawy (za czasow keidy byliscie kumplami)?
@Albi - ja nie bede komentowac tego co ty opowiadales o swoich "kumplach" bo seqa i boltera jechales z gory na dol.
Jasne łajzo, jak byslimy pokloceni z Seqiem, i z postow Kika. Pojazd w chuj
<czeka na wymysły chorego człowieka>
PaTrYkOlEK
16-06-2008, 15:16
Wizz aka King of Disco xd
Autko , jak zdam prawko.
Za tydzien ide sie zapisac ,wiec?
I nie obiecalem mu ze przyjade =]
To on sie prosil " ejj wizz co ty na wakacje ja ty skrzat " uhaha
Albi - juz nie frends z vixipem i xoo?
Kamarroo
16-06-2008, 15:21
@Kamaro
Człowieku, naprawdę chyba w tej Bochni macie słabą opiekę medyczną, bo takiego debila nie doleczyli (już się chyba nie da :(). Śmiejesz się z wyglądu Boltera? Przecież on wygląda całkiem normalnie, jak na swój wiek. Śmiejesz się z Seqa? Przecież też normalnie wygląda, może jest trochę wyższy od Ciebie, bardziej przy kości (a to już obraza, bo przecież trzeba być tak idealnym chudzielcem jak no-lify z Bochni!), ale mam w klasie kolegę, co waży 100+ kilo, a ma 160~cm. To jest grubas. A jak komuś dają w domu jeść, to powód żeby go wyzywać? Poza tym, na miejscu Glorfina, zajebałbym Cię w rl.
To tyle ode mnie.
Yours sincerely,
Emok.
bele ble przyjedzcie i zajebcie emok 4 knight idz w chuj z tego forum palancie
bele ble przyjedzcie i zajebcie emok 4 knight idz w chuj z tego forum palancie
Można jeszcze raz? Ale po polsku, bo nie rozumiem.
Kamarroo
16-06-2008, 15:26
Character Information
Name: Emok Junior The Brood
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 42
World: Titania
Residence: Venore
Last login: Jun 15 2008, 00:24:14 CEST
Comment: We all once in a while
wonder where our lives
taking us and where we're going.
I've reached a certain point
Realized I don't
know what the hell I am doing!
Am I born to walk alone.
Through the fire and the storm
pushing myself to the limit.
Was it meant to be this way
spending my days, all on my own...
Account Status: Premium Account
jesli to twoj jedyny char to gz pg jakie od*******asz emok aka kobajashi xDDDDDDDDDDDDDD skonczcie pierdolic kurwy z warszawy i przyjedzie wezcie tego popierdolonego niedojeba emoka i wbijac skunksy krzywe nosy
Character Information
Name: Emok Junior The Brood
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 42
World: Titania
Residence: Venore
Last login: Jun 15 2008, 00:24:14 CEST
Comment: We all once in a while
wonder where our lives
taking us and where we're going.
I've reached a certain point
Realized I don't
know what the hell I am doing!
Am I born to walk alone.
Through the fire and the storm
pushing myself to the limit.
Was it meant to be this way
spending my days, all on my own...
Account Status: Premium Account
jesli to twoj jedyny char to gz pg jakie od*******asz emok aka kobajashi xDDDDDDDDDDDDDD skonczcie pierdolic kurwy z warszawy i przyjedzie wezcie tego popierdolonego niedojeba emoka i wbijac skunksy krzywe nosy
Nie, to nie mój jedyny char. I bądź łaskaw używać znaków interpunkcyjnych, bo się tego nie da czytać. Myślałem, że w miejscowości z ludnością wynoszącą ~30k, znajdują się szkoły :| Chyba się myliłem.
Kamarroo
16-06-2008, 15:33
Ok , piszę szybko , ale widzę , że jesteś analfabetą.
Emok wbij z tymi niedojebami do nas;]
Ok , piszę szybko , ale widzę , że jesteś analfabetą.
Emok wbij z tymi niedojebami do nas;]
Chyba śnisz. Jak masz sprawę, to Ty przyjedź. Ja też piszę szybko, a można mnie przeczytać ._.
Kamarroo
16-06-2008, 15:36
No dobry jesteś , szkoda że nie wbijesz;/
No dobry jesteś , szkoda że nie wbijesz;/
:/ Nie wiem z jakiej racji miałbym z nimi wbijać, jak nawet tych z TGK nie znam :p
Kamarroo
16-06-2008, 15:38
I stoisz po ich stronie GRATZ
mam cię w vip =P
enjoy pz
I stoisz po ich stronie GRATZ
mam cię w vip =P
enjoy pz
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHA HHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHA HHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHA HHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=emok+junior+the+brood
Ale debil.
Kamarroo
16-06-2008, 15:44
Ok zbijam trzymaj sie tempok czy emok chuj wie jak ci tam :D
Ok zbijam trzymaj sie tempok czy emok chuj wie jak ci tam :D
Ok, pewnie exp się zwolnił.
Nosferatu_Niedziel
16-06-2008, 15:47
O kurwa debil, cyferek też nie rozróżniasz?? Nie zauważyłeś że Emok sie nie loguje? :OOO
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHA HHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHA HHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHHAHAHAHA HHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=emok+junior+the+brood
Ale debil.
Niezmienia faktu ze jego rl sa w Heat kretynie? xD!
Emok daj mu spokoj on poprostu oddaje organy zeby miec na pacca byla nerka, pluco to i kawalek mozgu oddal.
'mam cie w vip' xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
i ten wasz lamany angielski i wrzucanie tamtych slowek tutaj typu: enjoy itd hahahahha o jebane bochnia styl3 _/
very_roxy
16-06-2008, 16:24
@Miku
miałeś się nie mieszać :<
Emok, czy w tibii też uzywasz ś,ć,ź?:D
Albi - juz nie frends z vixipem i xoo?
Bo zmienilem comment? Widac w chuj cie obchodzi co robie, skoro zauwazasz zmiane mojego commenta na tibia.com po 1h :) Caly czas prowokujesz mnie w dziecinny sposob, zebym odpowiadal na twoje glupie docinki. Nie rozumiesz ze mam cie totalnie w dupie czlowieku?
Serio zal mi sie robi widzac jak niektorzy ŻYJĄ ta gra/forum
roxy nie mmieszam sie w akcje rl, a to jak ktos jest idiota to czasem mozna mu pojechac ;]
Bolek XXX
16-06-2008, 16:45
Ja pierdole xDDD Komar weź czasami przeczytaj swoje posty zanim je napiszesz xddd Btw, " konczcie pierdolic kurwy z warszawy i przyjedzie wezcie tego popierdolonego niedojeba emoka i wbijac skunksy krzywe nosy"- przypomina mi się taki .gif dzieci neo. A to z kolei kojarzy mi się z tobą, bo po tym twoim zdaniu wyobrażam sobie jak machasz tym swoim wodogłowiem, bo tu jakieś 'pedały' odciągają cię od expienia i nie dają ci spokoju :(
Wizz a jeszcze chyba przedwczoraj pisałeś, ze masz już tylko jakieś papiery do odebrania do prawka?
"Autko , jak zdam prawko.
Więc jak to z tobą jest? Jeździsz juz traktoem czy jeszcze nie?
Glorfifi, nie znasz mnie i coś napisałeś ale chętnie bym z tobą pogadał na prv :) Jeśli chcesz ;) pzd
Jakby się wyświetlały, używałbym. Poza tym, życie nie sprowadza się do tylko Tibii. A Kamaro w szkole też nie używa interpunkcji?
Kamarroo
16-06-2008, 16:53
Niezmienia faktu ze jego rl sa w Heat kretynie? xD!
Emok daj mu spokoj on poprostu oddaje organy zeby miec na pacca byla nerka, pluco to i kawalek mozgu oddal.
ale ty zabawny grubasku;]
w oswiecimiu mieli by z ciebie mydla wchuj na 4 lata dla calych niemiec
Ale temat do żartów...
Kamarroo
16-06-2008, 16:56
Ja pierdole xDDD Komar weź czasami przeczytaj swoje posty zanim je napiszesz xddd Btw, " konczcie pierdolic kurwy z warszawy i przyjedzie wezcie tego popierdolonego niedojeba emoka i wbijac skunksy krzywe nosy"- przypomina mi się taki .gif dzieci neo. A to z kolei kojarzy mi się z tobą, bo po tym twoim zdaniu wyobrażam sobie jak machasz tym swoim wodogłowiem, bo tu jakieś 'pedały' odciągają cię od expienia i nie dają ci spokoju :(
Wizz a jeszcze chyba przedwczoraj pisałeś, ze masz już tylko jakieś papiery do odebrania do prawka?
Glorfifi, nie znasz mnie i coś napisałeś ale chętnie bym z tobą pogadał na prv :) Jeśli chcesz ;) pzd
myslalem , ze juz dales sobie siana z forum , a tu jednak nie , szkoda
neo masz ty i wodoglowie pamietam twoj glos z ts'a glos jak bys robil laski cala noc
pokaz foto brzydki ryju okaze sie kto ma wodoglowie
@up
Może Ty foto pokaż? :o
Kamarroo
16-06-2008, 17:00
@up
Może Ty foto pokaż? :o
po to bys konia bil nonstop
po to bys konia bil nonstop
Kolejny wyjebany dżołkas. Jim Carrey, czy co?
To po co innych o foty wzywasz, jak sam się wstydzisz pokazać? :)
Bolek XXX
16-06-2008, 17:06
Jakbyś kurwo niemyta niewidziała to już wiele stron wcześniej pokazałem swoje foto :) Na specjalne życzenie Wizza, więc jak tak bardzo nie masz przy czym sobie jebać palcówy to się cofnij kilkanaście stron :) hashahshashahahsahshash, widzę, że was tam w tym przedszkolu w Bochnii ostro uczą pisać bajki xd Bo jedynym na cąłym ventrilo, który nic nie mówil byłeś ty, wstydzisz się siebie? Ja z Jolką gadałem godzinami, kilka razy do mnie dzwonił i to z ciebie się śmieliśmy, że jesteś lekko niedojebany xdd Pamiętam jak jaką miałem z Patrykiem pompę jak wreszcie coś powiedziałeś na ventrilo kiedy mordowaliśmy Masterlisa. Potem się mnie pytał skąd ja kurwa takiego wsiura wytrzasnąłem, bo wżyciu nie słyszał jak ktos tak mówi xDDD Boleeeek, rzucaj GARCZKI za mnie <333333
glorfifififiiiii
16-06-2008, 18:53
Veri pr0 play3r, ktUry wie, RZe polskie litery w tibii siEM nie wySHwietlajOM
glorfifififiiiii
16-06-2008, 19:02
http://img88.imageshack.us/img88/3981/ohnoesplixyw9.jpg
AlE zEś Mi PoJeChAł O kUrWa Ja PiErDoLe :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Dziecko, jesteś ode mnie dwa lata młodszy, więc kto tu jest dzieciakiem? 20 lat, studia, to ja. 18 lat, w dupie, to Ty. A teraz idź kurwa lepiej do podstawówki, albo chociaż zerówki, bo takie teksty tylko tam, już nawet nie w Erze.
OOOOOOOO twoj tekst mnie roz*******a. Wiedze na temat Hitlera itp. mam zapewne duzo wieksza od ciebie. Zreszta pewnie byles ofiara Rudolfa Hessa _/. Btw widze po twoich zalosnych odpowiedziach ze twoja mala bania juz nie potrafi nic wymyslec na mnie poza tym ze jestem gruby.
Bolek XXX
16-06-2008, 19:17
Btw, zauważyłem Seq, że gustujesz w podobnych klimatach co ja ;p Płomień 81 <3 pzdr :)
To pokaz mi ten post gdzie tak napisalem :]
Jak juz sie dowiedziales od heat, jestes tutaj nikim , nikt cie nie potrzebuje a dalej lizesz dupe , i to takiemu seqowi ktory chodzil parkowac swojego malucha 2min przed openem i nie wracal XDD
Wszyscy tak gadacie ze ja nolife a tu swiety glorfin xD :
Insomniacs EntriesDATE TIME LEVEL
2008-03-31 21h 30m 73
Miales wyklad na tibii?
To pokaz mi ten post gdzie tak napisalem :]
Jak juz sie dowiedziales od heat, jestes tutaj nikim , nikt cie nie potrzebuje a dalej lizesz dupe , i to takiemu seqowi ktory chodzil parkowac swojego malucha 2min przed openem i nie wracal XDD
2008-03-31 21h 30m 73
Miales wyklad na tibii?
Mhmm znasz realia? Nie znasz wiec stul pizde.
Tak bolek ja lubie duzo rzeczy ale chamstwa, Wizza, i góralskiej muzyki nie zniese :S.
glorfifififiiiii
16-06-2008, 20:09
2008-03-31 21h 30m 73
Miales wyklad na tibii?
No fakt, przynołlajfiłem, na bocie... Robiłem sobie paraliże cały dzień. Nastawiam bota rano, idę do szkoły na wykłady, wracam i nie wyłączam bota. Proszę. Ale muszę Ci przyznać, trafiłeś, bo akurat w poniedziałki mam wykłady, w pozostałe dni tylko ćwiczenia
przestancie bluzgac bo w koncu zamkna ten temat a chyba nie o to tu chodzi nie?
Bolek XXX
16-06-2008, 20:50
Wizz nikomu nie liżę dupy, bo nie przynosi mi to korzyści ani nowych znajomości :) Więc nie zależy mi na niczym ;) Po prostu nie mogę cię nie lubić? Udowadniaasz swoje upośledzenie z każdym postem i sam wzbudzasz nienawiść swoim WiZZ stYl3 :) Wiem, że będę miał się z kim napić w Wawie , prawda Skorupi? :D
Ale temat do żartów...
A ja wiem dlaczego ciebie to nie bawi.Bo wszyscy wiedzą że Łódź to wioska żydowska:D
glorfifififiiiii
16-06-2008, 21:05
Wizz nikomu nie liżę dupy, bo nie przynosi mi to korzyści ani nowych znajomości :) Więc nie zależy mi na niczym ;) Po prostu nie mogę cię nie lubić? Udowadniaasz swoje upośledzenie z każdym postem i sam wzbudzasz nienawiść swoim WiZZ stYl3 :) Wiem, że będę miał się z kim napić w Wawie , prawda Skorupi? :D
Do picia to on pierwszy xD
Pozdro dla patologi
http://i.pinger.pl/pgr92/db9fe7aa001c1b7b47b71168/0.jpg
A ja wiem dlaczego ciebie to nie bawi.Bo wszyscy wiedzą że Łódź to wioska żydowska:D
Tylko ten fragment z ul. Piłsudzkiego.
Bolek XXX
16-06-2008, 21:46
Do picia to on pierwszy xD
Wieem, dlatego od razu napisałem o nim xD Skorupi aka nie piję wódki ;p
Wojtemo jak zwykle wtrąci piłkarskie 3 grosze :P Kolejorz :D pzdr rybko ;*
Tylko ten fragment z ul. Piłsudzkiego.
Jaki tam fragment...Cała Łódź:P
Ps.Bolek solenizancie idź się lepiej napić,a nie w domu siedzisz:D
Bolek XXX
16-06-2008, 22:03
Na piwie uodzinowym juz byłem xD Nie mogę się dziś najebać ;p Jak chcesz to wpadnij w sobotę na ognisko :) Daleko nie masz ;D
glorfifififiiiii
16-06-2008, 22:14
Na ognisko to i ja bym wpadł xD Dawno sie nie jadło ani z ognia ani z grilla ;d
Bolek XXX
16-06-2008, 22:17
Loozik xD Zabieraj tamtego pijaka i możesz wpaść ;p
Na ognisko to i ja bym wpadł xD Dawno sie nie jadło ani z ognia ani z grilla ;d
Hah wpierw trzeba mieć zaproszenie:)
Skrzatorr
16-06-2008, 22:51
Kurwa kłamcy zajebani... Kiedy ja piłem z xirem na osiemnastce u twardego, to skrapi zamulał gdzieś indziej i finish miałem na kocyku a skrapi wtedy zaczął pić.... <lamus>
glorfifififiiiii
16-06-2008, 22:55
Hah wpierw trzeba mieć zaproszenie:)
Chyba mam :p
Loozik xD Zabieraj tamtego pijaka i możesz wpaść ;p
Pewnie wszyscy ogladaliscie mecz coo? : ( dobry byl niee?
Bolek XXX
16-06-2008, 23:01
Glorfifi, czuj się zaproszony, ale musisz wysłać bukiet róż i lewe jądro Wajluma ;D Skorupi prawie orgazmu dostał ;p
Skrzacik, bo to jest taki chachmęt xDDD Poczeka aż każdy zdechnie z przepicia, zacznie pić jak wszyscy śpią a potem wstanie rano i powie, że ojebał 2 litry i każdego przepił xDD
glorfifififiiiii
16-06-2008, 23:02
Aż kurde róże to da się, ale te jajo to problem =/
Bolek XXX
16-06-2008, 23:06
Skorupi to bro of Wajlum, więc chyba dżądra mają podobne xDDD I nie tylko xD:p
Skorupi to bro of Wajlum, więc chyba dżądra mają podobne xDDD I nie tylko xD:p
Nie obrazaj mnie...
glorfifififiiiii
16-06-2008, 23:10
No vilum to ma pasującą mordę do kolana Skroopiego
Bolek XXX
16-06-2008, 23:12
Nie obrazaj mnie...
OKEJ! Wiesz i tak rybko, że jesteś moją kobietą :) :* Tylko dzisiaj mi wyrządziłeś przykrość pracusiu :(
OKEJ! Wiesz i tak rybko, że jesteś moją kobietą :) :* Tylko dzisiaj mi wyrządziłeś przykrość pracusiu :(
Scroopy juz ma Kena ;)
Bolek XXX
16-06-2008, 23:18
To może miec dwóch! :)
Dominatorrr
16-06-2008, 23:50
Eh żal dupe sciska jak zwykle WSZYSCY WSZySTKO WIEDZA tylKO NIKOGO NIE BYLO
Byłem ja i scroopy vs pixik i vilum
Jak juz napisalem Vilum po 2 strzalach podnosil sie z gleby po cyzm dostal 1 raz z kolana od scroopa i znow 2 strzaly na ryj odemnie po czym zaczal s*******ac jakies 15-30m ale nie, my ekipa go lalismy, gowno wiecie duzo piszecie i wiecej sluchajcie od Viluma. Wiadome ze nie powie przeliczylem dostalem po ryju i nic nie moglem bo jest za glupi zeby to zrozumiec ze powinien sie przyznac do porazki a nie gadac jak to on sie wybiera do Wawy z ludzmi (takimi jak pixik OKEY)
nie nasza wina ze pixik kumpel od wielu lat of vajlum stal i sie jopil jak Vilum dostawal po ryju i darl morde EJ , ALA a gdys spojrzalem na pixika stal jak zabetonowany.
Kamarro N/c an twoje posty (daj zdjecie zaczniemy gadac) Vilum tez tak pisal i jak juz co do czego nawet nie umial bronic wlasnego ryja. ( to Nie Bochnia to Nie Siedlce to Warszawa tu sie zyje inaczej)
I co do mojego zdjecia jest z przed 4 lat wiec huj mozesz wiedziec jak teraz wygladam :)
to tyle z relacji Jak to vilum dostal wpierdol I NIE PRZEZ TO ZE NIE MOGE EXPIC BO JA NIE Ty WIZZ ZE SIE POPLACZE ON DOBRZE WIE ZA CO I INNI TAK SAMO TYLKO TY JESTEs ZBYT GLUPI ZEBY TO ZROZUMIEC bo ty takiej akcji w zyciu na oczy nie widziales nawet nie w Tv bo niemasz zapewne lub nie ogladasz.
Żegnam prawdopodobnie dostane bana za wulgaryzmy wiec cyu nie robie nowego konta bo szkoda tu pisac CO DO BOCHNI ja mam na was wyjebane xD
jak Albi chce to moze jechac zabiore sie znim jak bedzie to pewne.
Moj Cel Spelniony ! Obiecane I Dotrzymane vilum lecz swoj nos bo zapewne teraz jest wiekszy niz moj :)
Ja osobiscie okazalem ze nie proboje byc kims tylko na forum.
Oh nareszcie , skoro ciebie nie bedzie to ja tez nie mam co tu robic.
Mysle ze takie osoby jak bolek , emok i reszta propagandowej ekipy odejdzie xD
OK
to tak
KiKO - WY*******AJ Z FORUM
WIZZ - WY*******AJ Z FORUM
ALBERT - WY*******AJ Z FORUM
DIXYRA - Y*******AJ Z FORUM
ALBERT - WY*******AJ Z FORUM
SEQ - WY*******AJ Z FORUM
FLOOV -WY*******AJ Z FORUM
EMOK - WY*******AJ Z FORUM
BOLEK - -WY*******AJ Z FORUM
WOJTEMO - WY*******AJ Z FORUM
XIRODAN - WY*******AJ Z FORUM
OKMON - WY*******AJ Z FORUM
VEDOOR - WY*******AJ Z FORUM
SCROPY - WY*******AJ Z FORUM
I WOGOLE TIBIA.PL TO KURWY I HUJE
i koncze postowac bo skoro kiko i wizz koncza postowac to koncze razem znimi haha =) :] :> :);):p:]B):(:o8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup::cup::evul: :baby:X(:):(:baby:X(:cup::confused:8o:pB):o:(:o:ev ul::p:]:confused:
:);):p:]B):(:o8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup::cup::evul: :baby:X(:):(:baby:X(:cup::confused:8o:pB):o:(:o:ev ul::p:]:confused:
:);):p:]B):(:o8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup::cup::evul: :baby:X(:):(:baby:X(:cup::confused:8o:pB):o:(:o:ev ul::p:]:confused:
Koston <3
Kamarroo
17-06-2008, 06:00
Jakbyś kurwo niemyta niewidziała to już wiele stron wcześniej pokazałem swoje foto :) Na specjalne życzenie Wizza, więc jak tak bardzo nie masz przy czym sobie jebać palcówy to się cofnij kilkanaście stron :) hashahshashahahsahshash, widzę, że was tam w tym przedszkolu w Bochnii ostro uczą pisać bajki xd Bo jedynym na cąłym ventrilo, który nic nie mówil byłeś ty, wstydzisz się siebie? Ja z Jolką gadałem godzinami, kilka razy do mnie dzwonił i to z ciebie się śmieliśmy, że jesteś lekko niedojebany xdd Pamiętam jak jaką miałem z Patrykiem pompę jak wreszcie coś powiedziałeś na ventrilo kiedy mordowaliśmy Masterlisa. Potem się mnie pytał skąd ja kurwa takiego wsiura wytrzasnąłem, bo wżyciu nie słyszał jak ktos tak mówi xDDD Boleeeek, rzucaj GARCZKI za mnie <333333
hahaha ty za to mowiles , na poczatku myslalem , ze to twoj stary bo glos przepity jak chuj. Jestes pionkiem i nie rob z siebie takiego zioma do kostona bo konto im przejales pajacu...
Kamarroo
17-06-2008, 06:05
Kurwa kłamcy zajebani... Kiedy ja piłem z xirem na osiemnastce u twardego, to skrapi zamulał gdzieś indziej i finish miałem na kocyku a skrapi wtedy zaczął pić.... <lamus>
macie powod do radosci piciem sie chwalicie Gz WAWA;]
glorfifififiiiii
17-06-2008, 06:38
Nie chodzi o picie, tylko o wychodzenie z domu, swoją drogą dzięki, ale wielki wysiłek to dla nas nie jest :D
Chodzie na to piwo ze mną plis ;]
Bolek XXX
17-06-2008, 07:48
hahaha ty za to mowiles , na poczatku myslalem , ze to twoj stary bo glos przepity jak chuj. Jestes pionkiem i nie rob z siebie takiego zioma do kostona bo konto im przejales pajacu...
To chyba debilu osoby pomyliłeś xDDD Czemy kurwa zdanie zmieniasz częściej niż dziewczyna skoro jeszcze kilka postów wcześniej mówiłeś, że mam zupełnie inny głos (podobno jak gej ale za dużo się starego nasłuchałeś jak jęczał w nocy i teraz masz traumę z dzieciństwa). Z kilkoma osobami z tego forum byłem na ventrilo i może niech oni się wypowiedzą. Ale wgl jebie mnie to, be lepiej mieć wgl głos a nie tak jak ty wlepić mordę w ekran i zaniemówić na kilka dni. I nic im debilu nie przejąłem, Jola zna prawdę a ty możesz się tylko domyślać i pisać kolejne bajki jak całe twoje zasrane komputerowe życie. I oni chociaż mogą sie pochwalić "piciem", bo wy daliście jakieś swoje grupowe zdjęcie gdzie 4 tibijczyków usiadło na ławce po nocce zarwanej an expieniu się podniecają, że coś pili. W podstawówce na balu jescze nie słyszałeś o czymś takim jak alkohol to czego ściemniasz? Weź jak to Koston powiedział największy retardzie jakiego zna idź się utop, albo mi nie odpisuj. Jeszcze niedawno pisałeś, że mi już nie odpiszesz? Z każdym postem się tylko pogrążasz ;)
Kamarroo
17-06-2008, 08:50
To chyba debilu osoby pomyliłeś xDDD Czemy kurwa zdanie zmieniasz częściej niż dziewczyna skoro jeszcze kilka postów wcześniej mówiłeś, że mam zupełnie inny głos (podobno jak gej ale za dużo się starego nasłuchałeś jak jęczał w nocy i teraz masz traumę z dzieciństwa). Z kilkoma osobami z tego forum byłem na ventrilo i może niech oni się wypowiedzą. Ale wgl jebie mnie to, be lepiej mieć wgl głos a nie tak jak ty wlepić mordę w ekran i zaniemówić na kilka dni. I nic im debilu nie przejąłem, Jola zna prawdę a ty możesz się tylko domyślać i pisać kolejne bajki jak całe twoje zasrane komputerowe życie. I oni chociaż mogą sie pochwalić "piciem", bo wy daliście jakieś swoje grupowe zdjęcie gdzie 4 tibijczyków usiadło na ławce po nocce zarwanej an expieniu się podniecają, że coś pili. W podstawówce na balu jescze nie słyszałeś o czymś takim jak alkohol to czego ściemniasz? Weź jak to Koston powiedział największy retardzie jakiego zna idź się utop, albo mi nie odpisuj. Jeszcze niedawno pisałeś, że mi już nie odpiszesz? Z każdym postem się tylko pogrążasz ;)
i nie siedzialem z toba na ventrilo tylko na tsie , watpie bys umial zaisntalowac venta , zbijam z tego forum , nie mam zamiaru odpisywac takim pierdolnietym dziecia jak ty i warszawie , ktora duzo mowi malo robi .. Bolek na zakonczenie chce powiedziec , ze jestes Najwieksza kurwa jaka swiat wdzial , masz morde jak by cie traktor pierdolna , glos juz pisalem po starym alkoholiku cya;*
Wojownik-abg
17-06-2008, 08:55
Bolek ty krzywy ryju masz morde bardziej krzywą niż jacek krzynówek i zabierasz tutaj głos <palant> a co do picia , piłes pewnie raz w zyciu i na*****łes sie jak działo i dostałes potem wpierdol w domu od starego czy od starej patelnią wiec nie zabieraj na temat picia głosu jebany lamerze , pewnie jeszce masz świadectwo z paskiem jebany kujonie :)
a co do seq to raczej z ciebie by było mydło ale nie dla całych niemiec tylko kurwa dla całego swiata gużcu jebany xD
seq aj lof ju pro xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie mam zamiaru odpisywac takim pierdolnietym dziecia jak ty i warszawie , ktora duzo mowi malo robi ..
hahahaha kto to mowi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@abg~
pokaz fotke przystojniaku, plsss
glorfifififiiiii
17-06-2008, 09:39
Zgadzam się z Mikiem, i dorzucam, że nie dzieciĄ, tylko dzieciOM
Kamarroo
17-06-2008, 10:02
Zgadzam się z Mikiem, i dorzucam, że nie dzieciĄ, tylko dzieciOM
ty w koncu przyjezdzasz do bochni?
Raziel4ever
17-06-2008, 10:52
i nie siedzialem z toba na ventrilo tylko na tsie , watpie bys umial zaisntalowac venta , zbijam z tego forum , nie mam zamiaru odpisywac takim pierdolnietym dziecia jak ty i warszawie , ktora duzo mowi malo robi .. Bolek na zakonczenie chce powiedziec , ze jestes Najwieksza kurwa jaka swiat wdzial , masz morde jak by cie traktor pierdolna , glos juz pisalem po starym alkoholiku cya;*
Nie wiesz nawet jaki męski głos ma na realu =)
Jak Ci tak zależy to może sam do nich powinieneś pojechać?!Chociaż wątpię żeby było Cię stać na to...
glorfifififiiiii
17-06-2008, 10:59
Tak, a co? Chcesz iść na piwo?
Wojtemo też ma racje, napinacie się, napinacie, a jak na razie to jest 1-0 dla nas na wyjazdach do innych, to jednak my coś robimy a nie tylko gadamy.
Nawet nas stać na te wyjazdy i nie musimy sprzedawać K na allegro.
Siedlce zdobyte, teraz Bochnia ;]
Grchw1916
17-06-2008, 11:33
hahah chuliganka z Warszawy prowadzi 1-0 czas na was żeby sie zrewanżować albo pójdzie kontra i będzie 2-0 xDDDd
Wojownik-abg
17-06-2008, 11:41
moze wy tworzycie hooliganke legi warszawy ahahahahahahahahahhahahahahaa
w sumie to oni własnie tacy mocni jak i wy cały czas wpierdol od Wisła Sharks xDDDDDD
glorfifififiiiii
17-06-2008, 11:54
stanOł ci HłopCHe?
Kamarroo
17-06-2008, 12:12
Jak Ci tak zależy to może sam do nich powinieneś pojechać?!Chociaż wątpię żeby było Cię stać na to...
ale mi pojechales tekst jak na forum kubusia dla 13 latkow
Kamarroo
17-06-2008, 12:13
Tak, a co? Chcesz iść na piwo?
Wojtemo też ma racje, napinacie się, napinacie, a jak na razie to jest 1-0 dla nas na wyjazdach do innych, to jednak my coś robimy a nie tylko gadamy.
Nawet nas stać na te wyjazdy i nie musimy sprzedawać K na allegro.
Siedlce zdobyte, teraz Bochnia ;]
no nareszczcie , CZEKAMY , kurwa wezcie bolkaxxx kopnal bym go sobie
ale mi pojechales tekst jak na forum kubusia dla 13 latkow
Nie znasz mnie więc nie wiesz że ja nikogo nie jadę itp...Chciałem Ci tylko pokazać jak się ich boisz, bo na forum to każdy umie pisać,a jak dochodzi co do czego to wychodzi jak z Vilumem(oczywiście Vilum wiesz,że do ciebie nic nie mam:))...Niestety taka jest prawda,bo jeśli jesteście "dojrzałymi" ludźmi tak jak mówicie, to byście się mogli jak oni zachowywać.
Wojownik-abg
17-06-2008, 12:36
Vojtemo ale ja naprawde chce zeby oni przyjechaloi to nie ejst zadna napinka czy cos
a co do tego ze sie ich boimy to wez mnie nie rosmieszaj ja sie nikogo nie boje dostane po ryju to dostane morda nie sklanka nie zbije sie xD
Grchw1916
17-06-2008, 13:24
Vojtemo ale ja naprawde chce zeby oni przyjechaloi to nie ejst zadna napinka czy cos
a co do tego ze sie ich boimy to wez mnie nie rosmieszaj ja sie nikogo nie boje dostane po ryju to dostane morda nie sklanka nie zbije sie xD
a zęby nie grzyby w lesie nie rosną 'xD'
co do chuliganki Legii czy tam wisły to w dupie byłeś gówno widziałeś. =) tak btw. jak jesteście tacy mocni u siebie to może wpadniecie do nich na tgk ?
Ej sorry tak tylko pytam ?
Jeden chłop dostał deską i przejeliscie mu miasto ?:D
Jak bedziecie przejmowac bochnie to mowcie bo chce wiedziec jak latacie ze sztandarem z napisem bochnia i krzyczycie OWNED!
a tak nawiasem ŻENADA . Floov kazal wszytsim wy*******ac z forum tylko nie mi wiec ja sobie sam bede pisal haha i jeszcze dateruz zostal ale to moja zapchaj dziura i bedziemy to robic w innym miejscu niz na forum.
I Ja Tez Moge Zostac :ddddddddd
Jak bedziecie przejmowac bochnie to mowcie bo chce wiedziec jak latacie ze sztandarem z napisem bochnia i krzyczycie OWNED!
a tak nawiasem ŻENADA . Floov kazal wszytsim wy*******ac z forum tylko nie mi wiec ja sobie sam bede pisal haha i jeszcze dateruz zostal ale to moja zapchaj dziura i bedziemy to robic w innym miejscu niz na forum.
to ja Ci mowie, WY*******AJ z forum
Bolek XXX
17-06-2008, 16:47
Wojownik, jesteś bardziej popierdolony niż Wizz i Komar razem wzięci. To że cię nie kochają w domu i tak cię wołają na obiad to już nie mój problem. Jesteś tak skrzywdzony przez los, że to poezja. Juz nie chce mi się odpisywać, bo ręce z żalu opadają, na serio. No offence ale piszesz jakbyś miał połamany mózg czy coś w tym stylu. Weź chłopie zajmij się czymś innym, bo jedyne co robisz to wchodzisz na forum, puszczasz żałosną wiązankę, z której nikt się nie śmieje (chyba, że jak opowiadasz w podstawówce w klasie jak to pojechałeś Bolka XXX na forum i maja z tego pompę to gratuluję specjalnej szkoły, zostaniesz psychopatą jeśli jeszcze nie jesteś). Nie mam kurwo czerwonego paska, mam powyżej 4.0. Ale będę się cieszył jak taki patałachy jak ty przyjdą pewnego dnia i zapytają się czy mogą mi przed domem zamieść chodnik, bo potrzebują 3 złote na wino. Tak właśnie skończysz, kiedy wyierzesz tibię zamiast rl życia i szkoły ;)
Komar, sorry ale największą kurwą jaką świat widział to jest twoja stara, że takiego niedopierdoleńca spłodziła i nie utopiła. Staram się nie wjeżdżać na rodziców, ale prosisz się tylko tego. Chuj mnie to boli czy to było ventrilo czy ts. Dla twojej wiadomości ventrilo mam cały czas włączone kiedy jestem tylko na kompie, bo siedzę z guild z WoWa ;) Powiedziałbyś czemu Partyzanci mieli cię w dupie, a ti i tak im lizałeś dupę? Bo jesteś przecież taki kox nad koxami :) I nie ośmieszaj się, że jesteś taki pakier w realu, bo wnioskując po tym jak wyglądają dzieci z Bochni (gorzej niż po awarii reaktora w Czarnobylu) to możesz co najwyżej laskę na stojąco zrobić.
glorfifififiiiii
17-06-2008, 17:34
Jaką deską dzieciaku...
A właśnie, mi też Floov nie kazał wy*******ać, chyba pójdę sobie zwalę z radości :D Swoją drogą kto się posłucha...
Na sztandarze będzie napis WARSZAWA =)
Mógłbym byc twoim ojcem :)
huehue
Koston gangsterka haha
Chuj bochnie sobie przejmujcie ale na sloneczko nie wejdziecie ni chuja nie ma takiej armi haha tu sa gangi pekeyow
Martinesz
17-06-2008, 18:49
I Ja Tez Moge Zostac :ddddddddd
bo jesteś słynnym aktorem :D XD
very_roxy
17-06-2008, 19:05
@up.
Pavarotti sie odezwał xDDDDd
bo jesteś słynnym aktorem :D XD
Marti czekam na moja piosenke <3!!!
glorfifififiiiii
17-06-2008, 22:45
VERI OKZ openik prosimy więcej xD
Dominatorrr
17-06-2008, 23:28
E to huj Wizz to z czego te forum bedzie zylo :<
fakt jest taki Kamarro pokaz fote pogadamy all z nas dalo juz foty i kazdy wie jak kto wyglada i wtedy mozna wyrazic opinie skoro taki z ciebie kozak pakier i huj wie co czekam na fote potem zaczniemuy gadac o biciu mordy bo jak ty przez cale zycie biles krowy kijem albo jestes najwiekszym pakierem bochnia team to powinnismy sie ciebie bac :<
Kamarroo
18-06-2008, 06:20
Nie znasz mnie więc nie wiesz że ja nikogo nie jadę itp...Chciałem Ci tylko pokazać jak się ich boisz, bo na forum to każdy umie pisać,a jak dochodzi co do czego to wychodzi jak z Vilumem(oczywiście Vilum wiesz,że do ciebie nic nie mam:))...Niestety taka jest prawda,bo jeśli jesteście "dojrzałymi" ludźmi tak jak mówicie, to byście się mogli jak oni zachowywać.
Boje sie ich jak przyjada to ci udowodnie , ze nie boje sie dzieciakow
prosba do tgk jak bedziecie wjezdzac do bochni zakryjcie rejestrajce - zeby nie bylo potem , ze nie ostrzegalem ;p
Kamarroo
18-06-2008, 06:23
Wojownik, jesteś bardziej popierdolony niż Wizz i Komar razem wzięci. To że cię nie kochają w domu i tak cię wołają na obiad to już nie mój problem. Jesteś tak skrzywdzony przez los, że to poezja. Juz nie chce mi się odpisywać, bo ręce z żalu opadają, na serio. No offence ale piszesz jakbyś miał połamany mózg czy coś w tym stylu. Weź chłopie zajmij się czymś innym, bo jedyne co robisz to wchodzisz na forum, puszczasz żałosną wiązankę, z której nikt się nie śmieje (chyba, że jak opowiadasz w podstawówce w klasie jak to pojechałeś Bolka XXX na forum i maja z tego pompę to gratuluję specjalnej szkoły, zostaniesz psychopatą jeśli jeszcze nie jesteś). Nie mam kurwo czerwonego paska, mam powyżej 4.0. Ale będę się cieszył jak taki patałachy jak ty przyjdą pewnego dnia i zapytają się czy mogą mi przed domem zamieść chodnik, bo potrzebują 3 złote na wino. Tak właśnie skończysz, kiedy wyierzesz tibię zamiast rl życia i szkoły ;)
Komar, sorry ale największą kurwą jaką świat widział to jest twoja stara, że takiego niedopierdoleńca spłodziła i nie utopiła. Staram się nie wjeżdżać na rodziców, ale prosisz się tylko tego. Chuj mnie to boli czy to było ventrilo czy ts. Dla twojej wiadomości ventrilo mam cały czas włączone kiedy jestem tylko na kompie, bo siedzę z guild z WoWa ;) Powiedziałbyś czemu Partyzanci mieli cię w dupie, a ti i tak im lizałeś dupę? Bo jesteś przecież taki kox nad koxami :) I nie ośmieszaj się, że jesteś taki pakier w realu, bo wnioskując po tym jak wyglądają dzieci z Bochni (gorzej niż po awarii reaktora w Czarnobylu) to możesz co najwyżej laskę na stojąco zrobić.
z twoja morda nawet nikt ci nie da 3 zl za zamiecienie chodnika , a co do twojej starej to jebaly ja psy jakies zule chuj wie co i wyszedles ty czyli najbrzydsza morda na swiecie moj pies do tej pory wyje po ruchaniu twojej starej moze by umyla kapsko?
Bolek XXX
18-06-2008, 08:29
1. Po pierwsze ja nie muszę nigdzie pracować, bo pieniędzy mam wystarczająco :) Tylko 3 złote ci płacą w tej twojej metropolii za zmiatanie chodnika? Cięzkie życie masz stary.
2. Te wjazdy na starych są kurwa tak żałosne, że idzie się popłakać :S Weź kurwa dojrzyj, poczytaj książki, WYJDŹ WRESZCIE W TYM ROKU NA DWÓR i zobacz jak się zachowują cywilizowani ludzie. Jesteś pośmiewiskiem, twoje żarty podkreślają twoją "inteligencję". Przeczytaj wszystkie swoje posty o ile potrafisz i zastanów się nad swoim życiem.
OKZ BOSS. MASZ WTYKI W WOŁOMINIE? CHOWAC REJESTRACJE, KOMAR JEST BOSSEM MAFII DWUNASTOLETNICH PKERÓW. PODOBNO DOBRZE STRZELAJĄ Z SDSDSDSDSD. Zał chłopie kurwa xDDDDD
Pakierzy z Białowieży (czyt. z Bochnii) :(
Wojownik-abg
18-06-2008, 08:30
a co do tego ze gówno widziałem to wiecej niz ty jebany ośle bo mam kolegów w Sharks i wiem jak co wygląda nie raz wpada Wisełka na mecz i sie pytaja frajerów z wawy czy chcą ustawke a oni nie nie dzis nie buahahahaha <dzieci>
tak to jest jak hoolsi ległej maja po 15,16 lat <żal>
i jeżdze na Wisłe wiec mi nie pierdol leszczu ze gówno widziałem
Wisły kibice pierdolą polski stolice !!!!!!!!!
Bochnia 100% ANTY JUDE
nozownicy chuj wam w dupe : )
Martinesz
18-06-2008, 08:44
do szkoły mordy!!!
Bochnia 100% ANTY JUDE
i przez takich debili jak Ty zginęły miliony Polaków. naprawde żal mi Ciebie :/ a można było tego uniknąć, ale nie będę rozpowszechniał nazwy pewnej firmy xd
Bolek XXX
18-06-2008, 09:02
Zobaczcie mamy hooligana na forum! o.0 Od kiedy kurwa huligani na*******ają w tibię? xDDDDDDDDDDDDDDDD
Sell Pacc (60zl) Śpie....jak coś ważnego to pisac rano przeczytam
kasa sie konczy vajlum?
Bolek XXX
18-06-2008, 09:10
Zbiera na wachę żeby pojechać na tgk.
Kamarroo tatus lozko zajal ze spac w nocy nie mozesz ? ; /
Kamarroo
18-06-2008, 09:25
Kamarroo tatus lozko zajal ze spac w nocy nie mozesz ? ; /
no , a ty pewnie jak drings 23 komputer off i spimy
a ty bolek krzywa mordo pierwszy zaczales wrzucac na starych
skonczcie pierdolic i przyjedzcie w koncu krzywa morda i miku maja duzo do powiedzenia - jeden ma 7 lvl drugi wogole chara nie ma i kozaczy kim to on nie byl na titania
Czesc jestem bolek bylem w veteranach z emzym;* mam zajebisty glos
lize dupe warszawie ...
Koncze postowac na tym zalosny forum jak bedziecie w bochni dzwoncie cial lamusy
Niee ale jakos 24 ide ;DD a nie o 6:30 a wstaje przed 8 ;O
Kamarroo
18-06-2008, 09:33
Niee ale jakos 24 ide ;DD a nie o 6:30 a wstaje przed 8 ;O
widze wsparcie w postaci latuza wrocilo
postaramy sie by i on gonil miku z lvlem ;p
Bolek XXX
18-06-2008, 09:35
a ty bolek krzywa mordo pierwszy zaczales wrzucac na starych
skonczcie pierdolic i przyjedzcie w koncu krzywa morda i miku maja duzo do powiedzenia - jeden ma 7 lvl drugi wogole chara nie ma i kozaczy kim to on nie byl na titania
Czesc jestem bolek bylem w veteranach z emzym;* mam zajebisty glos
lize dupe warszawie ...
Koncze postowac na tym zalosny forum jak bedziecie w bochni dzwoncie cial lamusy
AHSHAHSHAHSHAHSHAHSHHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSAH HS.
Na TitaniA byłem, zabili go i uciekł. Jak ja byłem w Veteranach, to ty byłeś marną pchła szwędającą się po świecie i szukającą kolegów. Znalazłeś w końcu Partyzantów, którzy Cię w większości nie szanowali i miele cię w dupie. I teraz nagle jesteś pr0 fajter, żywa legenda titaniA. Napiszesz książkę o swoim królowaniu na TitaniA? Liżesz dupe to ty jak ci papieru w kiblu zabraknie, a głupio siadać z obsraną dupą do kompa.
Kamarroo
18-06-2008, 09:49
AHSHAHSHAHSHAHSHAHSHHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSHAHSAH HS.
Na TitaniA byłem, zabili go i uciekł. Jak ja byłem w Veteranach, to ty byłeś marną pchła szwędającą się po świecie i szukającą kolegów. Znalazłeś w końcu Partyzantów, którzy Cię w większości nie szanowali i miele cię w dupie. I teraz nagle jesteś pr0 fajter, żywa legenda titaniA. Napiszesz książkę o swoim królowaniu na TitaniA? Liżesz dupe to ty jak ci papieru w kiblu zabraknie, a głupio siadać z obsraną dupą do kompa.
nawet nie wiesz po co bylem w tej zalsonej gildii , ktora zwala sie partyzanci xDDDDDDD pro fighterze ;*
Bolek XXX
18-06-2008, 09:52
Taaaaa, bo już wtedy znałeś Xoo i reszte pizd i oni cię baaaaaardzo potrzebowali. Nie mogli się doczxekać kiedy od niech odejdziesz i wspomożesz ich guild. hashahshahsahshahs, dobry jesteś ^.^ Tylko płakałeś jak cię wyjebali, bo powiedzieli, że jesteś spy a ty dalej z nimi byłeś. Nie pamiętasz jak się żaliłeś, ze cię nie lubią i nie ufają?
Bolek XXX
18-06-2008, 09:53
Czemu jeszcze tu jesteś tak btw?
Kamarroo
18-06-2008, 11:29
Czemu jeszcze tu jesteś tak btw?
jestem jeszce bo obserwuje niesamowite zjawisko uposledzenia
jestes wybitny
glorfifififiiiii
18-06-2008, 13:19
Forum fighting okz
Wojownik-abg
18-06-2008, 13:35
martinesz zamknij ryj bo w mordzie jestes ty mocny widze jbany krzywy ryju dyniaku pierdolony buahah a co do nozownikow to ci sie chyba z zydami sracovią pojebało palancie ale tak to jest jak ktos zyje w swiecie pokemonow
uwazaj o cie zaniedługo do pokebola złapią haha
to ostatni mój post tu !!
nie napinam sie juz xD
love you all
Tylko Wisła TS !!!!!!!!!!
Armia Białej Gwiazdy - znią się liczy kazdy
Już dawno mówiliście, że nie będziecie postować, a do teraz pie*dolicie :/
glorfifififiiiii
18-06-2008, 13:41
gwiazda biała znak pedała?
glorfifififiiiii
18-06-2008, 13:57
Lech zdech kolejorz XD
Zostaw Lecha w spokoju bo Cię Wojtuś zbije :)
nawet nie wiesz po co bylem w tej zalsonej gildii , ktora zwala sie partyzanci xDDDDDDD pro fighterze ;*
Nigdy nie byles w Partyzantach i nikt cie nie chronil z czlonkow mojej gildii wiec nie wiem o czym ty w ogole dyskutujesz misiu puszysty;]
a co do nozownikow to ci sie chyba z zydami sracovią pojebało palancie ale tak to jest jak ktos zyje w swiecie pokemonow
uwazaj o cie zaniedługo do pokebola złapią haha
to nie wiesz co fani twojego elo klubiku zrobili w kielcach? prawdziwy hools jak sie patrzy xDDDDDDDDDDDDD
Tylko Wisła TS !!!!!!!!!!
Armia Białej Gwiazdy - znią się liczy kazdy
na bank :D
glorfifififiiiii
18-06-2008, 17:16
Pożegnałem się na tibia.com to wypada i tutaj.
Było miło Panowie <3
Ale życie bywa ciężkie :p
Bolek XXX
18-06-2008, 17:19
Trzymaj się :)
Tak, jestem chujowy, ze mialem netcuty o 23 w czasie roku szkolnego
Jestem chujowy, ze zdalem rok w dobrej szkole
Jestem chujowy, ze moi starzy sie mna przejmuja
Jestem chujowy, ze mysle o przyszlosci zamiast tego ile wyniose gp z rotów
Jestes ekstra, za to, ze skonczyles szkole na zadupiu bez perspektyw
Jestes ekstra, za to, ze w przyszlosci bedziesz zapewne kosil zboże
Jestes ekstra, za to, ze idziesz spac zaraz po wylaczeniu Tibii
Jestes ekstra, za to, ze z zimkami mozesz pogadac tylko o grze
Jestes ekstra, za to, ze jestes z Bochni
pozdro
Bolek XXX
18-06-2008, 18:03
Dobrze powiedziane B) Pzdr :)
glorfifififiiiii
18-06-2008, 18:10
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kurwa dixyra fartło ci sie ze zjebalismy jak ciooooooooty
a juz licyzlem na niezlego fraga na zakonczenie =/
glorfifififiiiii
18-06-2008, 19:32
Za błędy się płaci, 50k w moim depo w Svar i wybaczam :D
Przesłałem Ci 60k do dp Cormaya, no more, peace and love.
Btw. Niezlym fragiem nazywasz zabicie 85 ed?:P A jakbys zabil 100+ to by byl mega evul hiper extra cool zajebisty wyjebany w kosmos frag ; o
Dominatorrr
18-06-2008, 21:21
Ah kamarro i 2 ziam wielkie walczaki z bochni oni nie biegali z nozownikami oni biegali w ich wlasnej hooligance z widlami :)
Widze sama ganksterka ze nawet photo nie pokaza strach sie bac tylko ze mu chodizlo oto zebysmy zakryli rejestracje bo nas sprzeda na psiarskie jak dostanie wpierdol.
No offence /\Prosta reposta na posta.
Ja pokazalem ze nie jestem mocny tylko an forum czas aby mzoe reszta przestala pisac albo tez pokazala( prawda Lati?)
Raz po raz odpisze ale nie psizcie za duzo bo niechce mi sie czasem czytac :< tyluuuuuuuuu stron
@Dixyra
Double godzinę później?
Ja tez?
DZIEKI HAHAH
Jestem prezny mieszkam w bochni yoyoyo
glorfifififiiiii
18-06-2008, 22:11
nie, ty jestes pusty
Raziel4ever
18-06-2008, 23:02
Btw. Niezlym fragiem nazywasz zabicie 85 ed?:P A jakbys zabil 100+ to by byl mega evul hiper extra cool zajebisty wyjebany w kosmos frag ; o
Żadne gówno nie jest złe.
Żadne gówno nie jest złe.
Zmień level w profilu, kotku :*
Raziel4ever
18-06-2008, 23:07
Zmień level w profilu, kotku :*
Nie pekaj, potem. Ide na dwór :D C u
Nie pekaj, potem. Ide na dwór :D C u
Take care. :)
Ja tez?
DZIEKI HAHAH
Jestem prezny mieszkam w bochni yoyoyo
nie kozacz bo Cie TGK dopadnie :-/
@Dixyra
Double godzinę później?
Wiesz, to nie bylo opoznienie na forum, tylko w jego mózgu - niektorzy tak maja ;d
glorfifififiiiii
19-06-2008, 00:01
No 85 jest niezły, 100+ już jest dobry.
WIEŚNIAKU WRACAJ DO RZEKI PRAĆ KOLANEM
jakim mózgu xD
@Glorfin
Idz sprawdz czy twoj stary czai sie w lesie "xD"
@Drings
Wiesz, naucz sie czytac ze zrozumieniem:D
very_roxy
19-06-2008, 01:54
@Dixyra
Double godzinę później?
i to bez edita
Kamarroo
19-06-2008, 06:02
Nigdy nie byles w Partyzantach i nikt cie nie chronil z czlonkow mojej gildii wiec nie wiem o czym ty w ogole dyskutujesz misiu puszysty;]
patrz kto sie odezwal wileki maras , ktory udowodnil swoje pvp wchodzac do heat pierwsze kilka openow na kazdym deska hauhsaushausa ;]
Kamarroo
19-06-2008, 06:06
Tak, jestem chujowy, ze mialem netcuty o 23 w czasie roku szkolnego
Jestem chujowy, ze zdalem rok w dobrej szkole
Jestem chujowy, ze moi starzy sie mna przejmuja
Jestem chujowy, ze mysle o przyszlosci zamiast tego ile wyniose gp z rotów
Jestes ekstra, za to, ze skonczyles szkole na zadupiu bez perspektyw
Jestes ekstra, za to, ze w przyszlosci bedziesz zapewne kosil zboże
Jestes ekstra, za to, ze idziesz spac zaraz po wylaczeniu Tibii
Jestes ekstra, za to, ze z zimkami mozesz pogadac tylko o grze
pozdro
wow warszawa sie niczym nie rozni od bochni takie samo zadupie , a co do szkoly pomysl o koledze kirshnie :D i o ile sie nie myle elvace tiril xd
glorfifififiiiii
19-06-2008, 07:06
@Glorfin
Idz sprawdz czy twoj stary czai sie w lesie "xD"
@Drings
Wiesz, naucz sie czytac ze zrozumieniem:D
Mojego nie ma, ale Twój chyba jest
I patrz co ma
http://img386.imageshack.us/my.php?image=picture051va2bn5.jpg
Kamarroo
19-06-2008, 07:38
Mojego nie ma, ale Twój chyba jest
I patrz co ma
http://img386.imageshack.us/my.php?image=picture051va2bn5.jpg
na tym obrazku jestes ty?? tak tylko pytam xd
glorfifififiiiii
19-06-2008, 07:40
No przecież napisałem wyżej, że Dixyry stary ma full druid outfit :D
Kamarroo
19-06-2008, 07:42
No przecież napisałem wyżej, że Dixyry stary ma full druid outfit :D
konczysz grac?
glorfifififiiiii
19-06-2008, 08:04
Niestety, z powodów osobistych i to nie tylko przestaje grać :p
Jak z Lechem, będzie się działo :D
Życie jest jak bombonierka, nigdy nie wiesz co wyciągniesz ^.-
Ja wyciągnąłem marcepan, którego nie lubię 8o
wow warszawa sie niczym nie rozni od bochni takie samo zadupie , a co do szkoly pomysl o koledze kirshnie :D i o ile sie nie myle elvace tiril xd
zgasilbym cie do konca, ale wole zrobic sobie sniadanie
glorfifififiiiii ladnie wyszedles na tej fotce :P
Kamarroo
19-06-2008, 09:15
zgasilbym cie do konca, ale wole zrobic sobie sniadanie
alberto mistrz cietej riposty hahaha
patrz kto sie odezwal wileki maras , ktory udowodnil swoje pvp wchodzac do heat pierwsze kilka openow na kazdym deska hauhsaushausa ;]
a ty co kurwa jebaku zajebany zrobiles?"nie czepiaj sie Marasa, zrobil wiecej niz ty wogole chcialbys zrobic. jebany kurwa kozak przez kabel. taki teraz kurwa kozak jestes? wczesniej to kurwa strachliwym pedalem byles. idz lizac dupe libanu, choc nie wiem czy cos tam mu jeszcze zostalo, w koncu tyle typow(Bochna pzdr!) jest chetnych na jego dupcie
Bolek XXX
19-06-2008, 12:57
alberto mistrz cietej riposty hahaha
Nigdy nie kłóć się z debilem, bo najpierw zrówna Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Nie znasz tego?
Kamaro twoj wizerunek jest obledny jednak to nic nowego ludzie twojego pokroju maja znikome szanse na zablyszczenie inteligencja ;] strata czasu w jakikolwiek sposob prowadzic tutaj dyskusje ale generalnie rzecz biorac nigdy nie byles ani w Partyzantach ani przez nas chroniony wiec te bajki swoje czytaj sobie przed snem ;]
Jeśli uważacie,że na ustawki umawiają sie na stadionie to my chyba mówimy o innej lidze niż polska...Ale tak to jest jak ludzie mówią o rzeczach o których nie mają pojęcia.
glorfifififiiiii
19-06-2008, 14:57
glorfifififiiiii ladnie wyszedles na tej fotce :P
Jakiej fotce? oO
Jeśli uważacie,że na ustawki umawiają sie na stadionie to my chyba mówimy o innej lidze niż polska...Ale tak to jest jak ludzie mówią o rzeczach o których nie mają pojęcia.
abg ftw _/
MonszTfojejRzony
19-06-2008, 15:13
bo to som chulzy, oni wiedzom najlepiej fszysko, huopaki pobijjmy siem !
very_roxy
19-06-2008, 15:19
@up.
chulzy bez mutacji głosu.... owned
Jakiej fotce? oO
Na tej fotce, Ty mój... Tygrysku XDDDDD
http://img74.imageshack.us/my.php?image=hahahadd7.jpg
glorfifififiiiii
19-06-2008, 15:49
Na tej fotce, Ty mój... Tygrysku XDDDDD
http://img74.imageshack.us/my.php?image=hahahadd7.jpg
Ahahahahaha XDDDDD
Dobre dobre nie ma bata <3
Tak sie smiejecie z seqa ze jest gruby... to spojzcie na swojego kolege z gildi aka "Probably the best knight in world" aka Slol.
http://img372.imageshack.us/my.php?image=slol1me8.jpg
Najbardziej na prawo w bialej bluzie.
glorfifififiiiii
19-06-2008, 18:05
quash quash quash XDDDDdd
z takimi mordami też bym gral w tibie tyle co oni :confused:
Raziel4ever
19-06-2008, 20:26
Tak sie smiejecie z seqa ze jest gruby... to spojzcie na swojego kolege z gildi aka "Probably the best knight in world" aka Slol.
http://img372.imageshack.us/my.php?image=slol1me8.jpg
Najbardziej na prawo w bialej bluzie.
OWNED HUYEAHEUAHUEAHUEAHUA N
Kamarroo
20-06-2008, 06:10
a ty co kurwa jebaku zajebany zrobiles?"nie czepiaj sie Marasa, zrobil wiecej niz ty wogole chcialbys zrobic. jebany kurwa kozak przez kabel. taki teraz kurwa kozak jestes? wczesniej to kurwa strachliwym pedalem byles. idz lizac dupe libanu, choc nie wiem czy cos tam mu jeszcze zostalo, w koncu tyle typow(Bochna pzdr!) jest chetnych na jego dupcie
idz liz dupe staremu zalosny czlowieku
Kamarroo
20-06-2008, 06:11
Nigdy nie kłóć się z debilem, bo najpierw zrówna Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Nie znasz tego?
to ty krzywa mordo jeszce tu jestes...
Kamarroo
20-06-2008, 06:11
Kamaro twoj wizerunek jest obledny jednak to nic nowego ludzie twojego pokroju maja znikome szanse na zablyszczenie inteligencja ;] strata czasu w jakikolwiek sposob prowadzic tutaj dyskusje ale generalnie rzecz biorac nigdy nie byles ani w Partyzantach ani przez nas chroniony wiec te bajki swoje czytaj sobie przed snem ;]
btw Van Cut here palancie
BUNIEK_PSK
20-06-2008, 10:26
Kamarroo byleś w Partyzantach a teraz wyzywasz od noobów coś dziwnego,nie raz Fraten Cię wywalił z gildi za jakieś głupie wybryki. Pisałeś mi na gg czy tam na priv żeby pogadać z Fratenem żeby spowrotem Cię przyjoł do gildi i zrobił konto na vencie.Troszke się zastanów co piszesz misiu kolorowy =)
Kamarroo
20-06-2008, 11:05
Kamarroo byleś w Partyzantach a teraz wyzywasz od noobów coś dziwnego,nie raz Fraten Cię wywalił z gildi za jakieś głupie wybryki. Pisałeś mi na gg czy tam na priv żeby pogadać z Fratenem żeby spowrotem Cię przyjoł do gildi i zrobił konto na vencie.Troszke się zastanów co piszesz misiu kolorowy =)
haha przypominam , ze twoich ziomkow pawla i skocza wy*******al srednio 2x w tygodniu , a potem byl placz co oni zrobia oven juz na nich czeka xDDDDDDDDD
Mefisto.16.Psk
20-06-2008, 11:20
haha przypominam , ze twoich ziomkow pawla i skocza wy*******al srednio 2x w tygodniu , a potem byl placz co oni zrobia oven juz na nich czeka xDDDDDDDDD
Noo bo tak było , ale z jakich powodów to nie masz pojęcia. Natomiast my wylatywalismy za to ,ze zabijalismy ludzi bez powodu jak to robił Oven tylko my w mniejszej ilości , ale Ty gosciu tez do mnie pisałes na gadu pogadaj z marasem Plx. Bo co zrobiłes?
Bo wyzywałes bezpodstawnie ludzi zachowując się jak 7-latek więc zachowaj takie informacje dla siebie i pociesz się nimi na swoim ventrillo o ile masz nawet tam wejscie;)
pozdro heat.
Kamarroo
20-06-2008, 11:22
Noo bo tak było , ale z jakich powodów to nie masz pojęcia. Natomiast my wylatywalismy za to ,ze zabijalismy ludzi bez powodu jak to robił Oven tylko my w mniejszej ilości , ale Ty gosciu tez do mnie pisałes na gadu pogadaj z marasem Plx. Bo co zrobiłes?
Bo wyzywałes bezpodstawnie ludzi zachowując się jak 7-latek więc zachowaj takie informacje dla siebie i pociesz się nimi na swoim ventrillo o ile masz nawet tam wejscie;)
pozdro heat.
nie nie mam xoo mi na priv pisze xD pamietam jak za kazdym razem co padles chciales chara sprzedawac hasuahsua i kto ma 7 lat??
BUNIEK_PSK
20-06-2008, 11:25
yhy myśle ze średnia to była raz na tydzień xDDDDDDD
Miał powód no to polecieli ich sprawa...
Kamarroo
20-06-2008, 11:26
Nadszedl czas na zakonczenie pisania na tym zalosnym forum pozdro chlopaki
tgk czekamy ;>
Kamarroo
20-06-2008, 11:28
yhy myśle ze średnia to była raz na tydzień xDDDDDDD
Miał powód no to polecieli ich sprawa...
no jakos tak bylo , zbijam z forum , przypominam , ze ja lecialem za wyzywanie waszych kolegow z guild i oni skarzyli marasowi , a on sie bal i lecialem ;]
cya
BUNIEK_PSK
20-06-2008, 11:34
no jakos tak bylo , zbijam z forum , przypominam , ze ja lecialem za wyzywanie waszych kolegow z guild i oni skarzyli marasowi , a on sie bal i lecialem ;]
cya
Niepamietam dokładnie powodów no ale cóz bylo mineło i tyle =)
Mefisto.16.Psk
20-06-2008, 11:55
nie nie mam xoo mi na priv pisze xD pamietam jak za kazdym razem co padles chciales chara sprzedawac hasuahsua i kto ma 7 lat??
To chyba mówisz o Buńku bo to on chciał zawsze sprzedawac xDDDDDDD
pozatym myslisz ,ze Xoo interesuje sie takim czyms jak Ty? Jestes dla niego pionkiem z którym rozmawiales moze z 2 razy podczas calego wara wiec zastanów sie po co wogole tu piszesz.;)
Kamarroo
20-06-2008, 12:09
To chyba mówisz o Buńku bo to on chciał zawsze sprzedawac xDDDDDDD
pozatym myslisz ,ze Xoo interesuje sie takim czyms jak Ty? Jestes dla niego pionkiem z którym rozmawiales moze z 2 razy podczas calego wara wiec zastanów sie po co wogole tu piszesz.;)
zal mi ciebie naprawde ty wogole masz venta?
nie mam zamiaru sie klocic z toba , pocisnales mi konkretnie nie mam venta 2x z xoo rozmawialem , ale to dobrze , ze tak myslisz;p
Mefisto.16.Psk
20-06-2008, 12:12
zal mi ciebie naprawde ty wogole masz venta?
nie mam zamiaru sie klocic z toba , pocisnales mi konkretnie nie mam venta 2x z xoo rozmawialem , ale to dobrze , ze tak myslisz;p
Po co mi Ventrilo jezeli nie gram?:>
No myśle ,ze tak jest i jestem wrecz przekonany bo słyszałem co nie co;)
I jeszcze sie przeliczysz nie raz jak bedziecie dostawać w dupe;)
komarku, wiesz, ze twojemu zajebiaszczemu liderowi sei myla jezyki na dworzu, a na imprezie przedstawil sie yo, i am eksu stanex XDDDD? hahah
Raziel4ever
20-06-2008, 12:27
Nadszedl czas na zakonczenie pisania na tym zalosnym forum pozdro chlopaki
tgk czekamy ;>
Już którys raz z rzędu pierdolisz że kończysz pisanie na tym FORUM, a w ciągu nastepnej godziny, są Twoje 3 nowe posty. Nie da sie od tego oderwać, co?;]
idz liz dupe staremu zalosny czlowieku
Powiedzial chlopak ktory wstaje o 6 rano zeby zrobic 100k expa :)
glorfifififiiiii
20-06-2008, 14:06
A ja już kończe z nołlajfieniem bo ostatni egzamin dzisiaj :D
Troche poodsypiam i w końcu sięustabilizuje zegar biologiczny ;P
Beattenb
20-06-2008, 15:34
Niech sobie wstaje.Niektorzy chodza spac o 6 ,a inni o tej wstaja.
Niestety nikogo nie pokonasz stwierdzeniem No-Life bo to postawa przegranego gracza bez mozliwosci zrobienia czegokolwiek.Znam to z doswiadczenia.
Chcialbym otrzymac odpowiedz na pytanie zadane 10 stron wczesniej.
@Kamaro - Widzialem juz 4 filmiki z openow i rzeczywiscie Cie tam nie ma.
Niestety nikogo nie pokonasz stwierdzeniem No-Life bo to postawa przegranego gracza bez mozliwosci zrobienia czegokolwiek.
Moją wygraną dzisiaj, było otrzymanie świadectwa z jakże intrygującym napisem: "otrzymał promocję do klasy trzeciej". A waszą? Możliwość wbicia expa?
Grchw1916
20-06-2008, 16:09
Niech sobie wstaje.Niektorzy chodza spac o 6 ,a inni o tej wstaja.
Niestety nikogo nie pokonasz stwierdzeniem No-Life bo to postawa przegranego gracza bez mozliwosci zrobienia czegokolwiek.Znam to z doswiadczenia.
Chcialbym otrzymac odpowiedz na pytanie zadane 10 stron wczesniej.
@Kamaro - Widzialem juz 4 filmiki z openow i rzeczywiscie Cie tam nie ma.
problem w tym, że wygraliśmy 2 openy z rzędu więc może skończcie z wytłumaczeniem, że jesteśmy przegrani ? :) No i dalej stwierdzam, że to są 'no-lajfy'
Taaaaaaaak komar wielki cwaniak wyzywa każdego od forum fighterów a sam był na jednym snejku odkąd doszedł i żadnym openie a było ich 4 :<
Stawiam 100k ze Kamaro napisze jeszcze z 10 postow "to moj ostatni post na tym forum, nara ziąąąąąąą"
very_roxy
20-06-2008, 16:25
@up
postawić to Ty możesz klocka na klacie Marasowi
Beattenb
20-06-2008, 16:26
Moją wygraną dzisiaj, było otrzymanie świadectwa z jakże intrygującym napisem: "otrzymał promocję do klasy trzeciej". A waszą? Możliwość wbicia expa?
Ja nie jestem w wojnie, expic moge ,a klase zdalem.
Wiec nie rozumiem po co te zenujace teksty typu ,ze jesli druga strona wygrywa wojne to odrazu nolifry , zostaja w 1 klasie podstawowki 4 lata i nie maja twarzy.
Opena heat wygral MagicWallujac DO od srodka nob charami, wiec mysle ze bylby remis bez tego.
glorfifififiiiii
20-06-2008, 16:49
Ja nie jestem w wojnie, expic moge ,a klase zdalem.
Wiec nie rozumiem po co te zenujace teksty typu ,ze jesli druga strona wygrywa wojne to odrazu nolifry , zostaja w 1 klasie podstawowki 4 lata i nie maja twarzy.
Opena heat wygral MagicWallujac DO od srodka nob charami, wiec mysle ze bylby remis bez tego.
A żeby oni wcześniej nie mieli w piździec swoich noobcharów na każdym poprzednim openie to tez by był remis, jak nie nasza wygrana, tak samo jakby babcia miała wąsy to by dziadkiem była, po próżnicy gdybać sobie można ale po prostu pokazaliśmy, że nas nie wyjęto z dupy jak ich, great pvperów.
CO BYM NIE BYŁ GOŁOSŁOWNY
Dzisiaj w nocy Runer of Dark mnie chciał "trapnąć" i "zadedzić" w miejscu gdzie jest 3 sqm przejście, miał w chuj czasu wyjść z łódki, bo to było w LB i ja biegłem tak, że widzieliśmy się na ekranie i jakoś wyszedł dopiero w momencie kiedy ja już wszedłem do pzta i walnął mwalla dokładnie w kratke z której zszedłem, a nie miałem ani gran hura czy time ringa ani nawet utamy... Zal po prostu. To raczej nie przypadek, że wygrywamy... Może owszem jedną osobą ciężko trapnąć w takim miejscu, ale bez przesady...
Martinesz
21-06-2008, 15:32
Wube, slyszalem, ze wczoraj cwiczyles do nagrań, no i bardzo dobrze. bedzie z Ciebie wielka gwiazda! chce ktoś autograf?
Wube, slyszalem, ze wczoraj cwiczyles do nagrań, no i bardzo dobrze. bedzie z Ciebie wielka gwiazda! chce ktoś autograf?
Tak xDDD swieta robote wykonalem xD
Tak xDDD swieta robote wykonalem xD
Witaj moj bracie <3
Bolek XXX
21-06-2008, 16:50
Witaj alkoholiku ;D
very_roxy
21-06-2008, 17:26
Wube, wiesz co to? ----> .,.
Martinesz
21-06-2008, 20:51
Znam tylko to
..
|
|
|
|
Wube, jak myślisz Tiriosek nada się do jakiegoś filmu? bo ja myślę, że może zagrać w porno :D
very_roxy
21-06-2008, 21:47
@Marti
Ja myślę, że ty się nadasz do MMA !!!
@Marti
Ja myślę, że ty się nadasz do MMA !!!
Ja sadze ze bys sie nadal bo to tylko ty w tym gronie masz jakiej erotyczne pragnienia zeby ktos ci cos wyrozniajacego postawil na klacie lol kariera porno czeka :D
glorfifififiiiii
21-06-2008, 21:57
Wube, jak myślisz Tiriosek nada się do jakiegoś filmu? bo ja myślę, że może zagrać w porno :D
oj nawet tam sie nie nada ;D
glorfifififiiiii
21-06-2008, 22:03
Ja sadze ze bys sie nadal bo to tylko ty w tym gronie masz jakiej erotyczne pragnienia zeby ktos ci cos wyrozniajacego postawil na klacie lol kariera porno czeka :D
Ze niby mu chcesz na klate narobić klocka? To już podchodzi pod fetyszystowskie porno :D
Jez17Psk
21-06-2008, 22:40
No to trzymamy kciuki za Holadie ;] Finał wg. mnie Holandia - Niemcy =))
Panowie widze ze sie rozkrecacie xDD zbijam na kilka dni za chate xDD ide szerzyc naturyzm xD
TwojaRodzina
21-06-2008, 23:43
Zes sie przeliczyl, to powinien byc finalowy mecz, ale bedzie niemcy-rosja :)
:(
japierdole
And remember, Fraten said it!
MonszTfojejRzony
22-06-2008, 00:10
rabarbar
i
bakłażany
trzy
ole
dziś
rasija
jutro
podole
very_roxy
22-06-2008, 00:11
oj nawet tam sie nie nada ;D
z tobą nie chciałbym ubić nawet muchy w kiblu.
glorfin polski emzy fajting on forum veri okz
Martinesz
22-06-2008, 00:12
Panowie widze ze sie rozkrecacie xDD zbijam na kilka dni za chate xDD ide szerzyc naturyzm xD
jak Gracjan, bedziesz robił gratke w błotku?:)
glorfifififiiiii
22-06-2008, 00:38
z tobą nie chciałbym ubić nawet muchy w kiblu.
glorfin polski emzy fajting on forum veri okz
ojapierdole hunted
Twoj stary pił z Howardem Webbem kurwa
ciekawe jak ja podobny do ezmy'ego w forum fightingu lol
glorfin wez pusc do mnie esa bo twojego nr nie mam xd
@chlopaki z bochni
wylaczylem telefon zebyscie mnie nie budzili w nocy XD
bede za 2 tyg, czesc mordki =D=D=DDD
bede za 2 tyg, czesc mordki =D=D=DDD
Miku Very Fighting Okz!
Pozdro mordo, milej zabawy!
no mordy ja pewnie ok 13.07 dopiero bede XDD
Martinesz
22-06-2008, 14:58
bye bye Miku i Alberto ;p
Szczuru.pl
22-06-2008, 19:48
Pozdrowienia z Londynu dla wszystkich :)
Pozdrowienia z Londynu dla wszystkich :)
Co tam sie URODZILO?
Szczuru.pl
22-06-2008, 20:17
Co tam sie URODZILO?
To do mnie? a jak tak to co to ma znaczyc bo nie wiem o co Ci chodzi
To do mnie? a jak tak to co to ma znaczyc bo nie wiem o co Ci chodzi
No a do kogo nie widzisz? Co tam sie urodzilo u ciebie? Albo co bedzie?
Szczuru.pl
22-06-2008, 20:25
No a do kogo nie widzisz? Co tam sie urodzilo u ciebie? Albo co bedzie?
A Co sie mialo urodzic?
A Co sie mialo urodzic?
Niewiem dawno cie nie widzialem dlatego pytam co tam u ciebie?
Szczuru.pl
22-06-2008, 20:29
Niewiem dawno cie nie widzialem dlatego pytam co tam u ciebie?
To sie nie umiesz normalnie zapytac? Bo ja to odczytalem jakby Ci chodzilo o jakies dziecko a ja szybko robic dzieciaka nie zamierzam... Wszystko w porzadku polecam Anglie w szczegolnosci Londyn bo tutaj nie zginiesz krotko ujmujac :) wracam w polowie Lipca
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.