Pokaż pełną wersje : IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT)
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
A na temat Krzynówka, on przynajmniej kocha to co robi, i robi to dobrze. Chciałbyś grać kiedyś tak jak on, ale już pewnie w tym twoim dziecięcym wieku masz osteoporozę kości od siedzenia przy kompie ;)
Masz u mnie Lecha zielonego za te słowa. ;)
Beattenb
10-06-2008, 21:42
Masz racje, to zabawne, ze ty siedzac przy kompie jakies 50h tygodniowo, przy moich ok 8, nigdy nie bezdiesz znaczyl/nie bedziesz sobą wnosil, 1/100 tego co ja. Naprawde, jestes matolem i w tym momencie sam sie sobie dziwie, ze trace czas na odpisywanie na twoje marne proby wylansowania sie na pro playera - podobny styl do clifforda na tibia.de, poprostu zenada.
btw. widze, ze masz podobny tok myslenia co mario - koniec grania w tibie = idziemy spac. heil bohnja ^^
@Vilum
Jak tam, kupiles sobie jacht za kase z viluma (z tego co pamietam to starczylo ci juz na skuter, kompa nowego i wille) ? :D
A kto Ty Panie Albert0?Jak narazie to na tibia.de ,tibia.pl i tibia com zauwazylem glupie posty ktore nic nie wnosza do tematu.
Skoro masz tylko 8 h tygodniowo na gre to sie nie wypowiadaj tylko zacznij dzialac.Moze Cie zobaczymy na nastepnym filmiku.Naprawde malo znaczysz.
@Scroopy A co porabiasz i kim grasz/grales?
@Crazy Misiek - Nie wypowiadajmy sie na temat pro playerow bo dobrze wiemy po ktorej stronie sa.
Bolek XXX
10-06-2008, 22:12
Może sam mógłbyś się pierwszy przedstawić? Bo na razie to jak dla nas (forumowiczów) jesteś jakimś zabłąkanym chłopcem. Skoro tak dużo wiesz i masz tyle do powiedzenia, to czemu tyle pytań zadajesz? Powinieneś znać odpowiedzi ;p
Beattenb
10-06-2008, 23:05
Mam tu +100 lvl ale malo co gram, skupiam sie bardziej na innym swiecie.
Jedyne co mnie tu zaciekawilo to wojna.
Kamarroo
11-06-2008, 07:44
ALbert co wnosisz? to , że was w 20 vs 150 klepiemy?
Bolek skołuj chara i zacznij walczyć pogadamy już ci nie odpisuje na forum tylko jesteś mocny;*
very_roxy
11-06-2008, 14:11
@up.
na bank, ze nas jest 150
serio kto was tak skrzywdzil i oklamal z tymi 150 osobami, juz ktorys raz to powtarzacie xDDD
swoja droga, Coriic [131 MS] - War mode - XDDDD
Aii ladnie to wyglada, a na poczatku nie zabardzo wiedzialem co to. Ale wyjazd bardzo pozytywny, czekam na gorzow teraz :)
i tak Derby są nasze :-)
do zobaczenia w Play Offach :D
(szkoda że naszą oprawe ch(_)j strzelił)
widze ze pare osób tu zmądrzało a Ci co kiedyś starali sie być inteligentni pokazali swoje oblicze (villum) lol2;)
i tak Derby są nasze :-)
do zobaczenia w Play Offach :D
(szkoda że naszą oprawe ch(_)j strzelił)
widze ze pare osób tu zmądrzało a Ci co kiedyś starali sie być inteligentni pokazali swoje oblicze (villum) lol2;)
Vedoor już wiesz dlaczego nie jeżdżę na Unie:P Studiuję w Lesznie ale jak widzę
jacy tam są tam popierdoleńcy to aż żal dupę sciska...Tam wiara jest za Legią...Leszno=wypierdolić z WLKP.
Ps.Jebać Unie
A kto Ty Panie Albert0?Jak narazie to na tibia.de ,tibia.pl i tibia com zauwazylem glupie posty ktore nic nie wnosza do tematu.
Skoro masz tylko 8 h tygodniowo na gre to sie nie wypowiadaj tylko zacznij dzialac.Moze Cie zobaczymy na nastepnym filmiku.Naprawde malo znaczysz.
@Scroopy A co porabiasz i kim grasz/grales?
@Crazy Misiek - Nie wypowiadajmy sie na temat pro playerow bo dobrze wiemy po ktorej stronie sa.
Masz u mnie w info.
Nie mam poprostu czasu, znalazlem prace, robi sie cieplo wiec wole ten czas spedzic inaczej niz siedziec przed kompem jak kiedys.
Raziel4ever
11-06-2008, 17:01
No lepiej się zająć pracą/szkoła itp. Dzisiaj poprawiłem technologie i sie z tego powodu bardzo ciesze, a tibia mi w tym nie pomogla. Rl life owns?
Bolek XXX
11-06-2008, 17:18
Kamarroo, czemu sam siebie tak nisko oceniasz? Aż 20 ludzi potrzebujesz żeby pojechać ich 150 osobowy team? Wnioskując z twojego bardzo wysokiego mniemania o sobie powinieneś napisać, że sam ich ozjebujesz na każdym openie bez niczyjej pomocy. W końcu jesteś PvP Mastah :confused: Na razie nie odczuwam potzreby grania w tibię. Umiem żyć bez niej i jest mi z tym o wiele lepiej :) Ty chyba nigdy nie doznałeś tej przyjemności? I proszę cię naucz się pisać po polsku, bo trudno cię zrozumieć... :(
Sratho gejuchu niemyty! Stawiasz mi za to pół litra jak będziesz w skc xDDD ;**
Beattenb
11-06-2008, 18:55
@Kirshna
Myslaelm ze inny acc bo ten free.
@Bolek
Czy tu chodzi o to kto moze zyć bez tibii czy o to czy moze sobie pozwolic na wyjscie z pz.Gralem swego czasu na aldorze i byla tam podobna sytuacja.Poskromieni ktorzy stali w pz mowili ze wola rl life , nie musza grac w tibie ale gdy zaczeli wygrywac war zaczeli siedziec po 20h dziennie.
Wiec mysle ze tu chodzi o mozliwosc grania a nie nalog.
Nie potrzebujesz grac w tibie bo nie masz wladzy a wladza kreci jak kazdy o tym wie.
Jesli sie nie ma mozliwosci to sie nie dziwie ze cie tibia narazie nie interesuje.
Osobiscie malo gralem w roku szkolnym ale zaczynaja sie wakacje wiec wroce do gry.
Bolek XXX
11-06-2008, 19:13
Poznałbyś lepiej Bochnia team, to byś wiedział kto jest nałogowcem a kto to robi, bo akurat wtedy posiada władzę. Oni wygrywają-siedzą 20h dziennie, przegrywają-zmieniają stronę i znowu siedzą 20h dziennie :D
Nie potrzebuję grać w tibię, bo nie przynosi mi żadnych korzyści. Ci, z którymi się przyjaźniłem w grze, nadal są moimi przyjaciółmi i nadal mamy kontakt ze sobą. Jakbym chciał mieć władzę, to już dawno bym wbił kilkanaście leveli więcej i byłbym w guild, która ma siłę na serwerze. Ale nie wszyscy grają tylko dlatego, bo lubią mieć władzę. Po prostu nie chcę marnować mojego życia i wolnego czasu żeby biegać kwadratem w 16-kolorowej grze i lansować się na elo zioma. Wiem jak ta gra tyra banię i zmienia człowieka, dlatego w nią nie gram. Wolę wyjść na dwór, pograć w siatkówkę/pilkę nożną, iść na piwo zamiast expienia w Tibii. :)
Po prostu nie chcę marnować mojego życia i wolnego czasu żeby biegać kwadratem w 16-kolorowej grze i lansować się na elo zioma.
Czasy kwadratowego zioma (Outfitu) odeszly bez powrotnie az zal :'(
Bolek XXX
11-06-2008, 19:42
Aff, pwned xddd To okej, teraz są czasy sześciokątnego ziomka? :D
Czekamy na prezent od Skorupiego xDDDDDD! Shh
Przegladalem dzis sobie moje syfy na hdd.
Dzieki Bolek za hosta na yt ;)
http://uk.youtube.com/watch?v=jAGICzS4qV8
Bolek XXX
11-06-2008, 19:47
Xoo Stanex i Thinki zagrzewają ludzi do walki o.0 Wizz, macie kurwa niezłą fantastykę na vent xDDDDD!
Np chórzysto. :)
Masz u mnie w info.
Nie mam poprostu czasu, znalazlem prace, robi sie cieplo wiec wole ten czas spedzic inaczej niz siedziec przed kompem jak kiedys.
Brawo Scroopy :)
Vedoor już wiesz dlaczego nie jeżdżę na Unie:P Studiuję w Lesznie ale jak widzę
jacy tam są tam popierdoleńcy to aż żal dupę sciska...Tam wiara jest za Legią...Leszno=wypierdolić z WLKP.
Ps.Jebać Unie
co z tego że ktoś kibicuje Legi i jest z WLKP zdziwił byś się bo w Poznaniu jest dużo osób z e(L)ką w sercu tak samo jak w Wawie znajdą sie kibice lecha
mam kibicować komuś tylko z racji że dany klub jest bliżej mnie ?
ps. sam sie możesz jebać znam wielu ludzi którzy kibicują Lechowi czy Falubazowi i utrzymuje z nimi normalny kontakt bo to normalni ludzie nie będę sie zniżał do poziomu troglodytów dzieląc ludzi na lepszych i gorszych z racji tego komu kibicują
ps.2 nikt Ci nie każe jeździć na Unie masz obrzanke!
20:45 Elewia [11]: powalczyl bys cos
20:46 Elewia [11]: zamiast tylko spamowac na forum
Zalogował się człowiek na 10 minut i już się zaczyna... :p
Ja spamuję? Popatrz mistrzu na kilka ostatnich stron.
Nie mam zamiaru walczyć. Ide oglądać Szwajcaria - Turcja. C ya.
czyzby byla masakra?! i co kamarooo nie bylo cie na openie wiec przegrali ;<?
Bolek XXX
11-06-2008, 22:12
CICHO! On był na mainie xDD!
CICHO! On był na mainie xDD!
Cicho! byl na xoo napewno:D
Grchw1916
12-06-2008, 00:13
@wojtus
przykro mi, ale Legia jest wszędzie i musisz się do tego przyzwyczaić :D
co do opena to raz na wozie raz pod nie ? Oszczędze sobie postów waszego typu 'HEHEHE przegraliście to pewnie lidował chris lub komar nie?' bo to jest żal :)
very_roxy
12-06-2008, 00:15
raz się wygrywa, raz się przegrywa. wreszcie coś na plus ;)
wystarczy spojzec, zeby wiedziec, kto jest kim, kto wiedzie prym, kto wszedzie widzi rym...
Jakby polacy tak grali jak chociaż ci Turcy :s...
Kamarroo
12-06-2008, 09:34
Poznałbyś lepiej Bochnia team, to byś wiedział kto jest nałogowcem a kto to robi, bo akurat wtedy posiada władzę. Oni wygrywają-siedzą 20h dziennie, przegrywają-zmieniają stronę i znowu siedzą 20h dziennie :D
Nie potrzebuję grać w tibię, bo nie przynosi mi żadnych korzyści. Ci, z którymi się przyjaźniłem w grze, nadal są moimi przyjaciółmi i nadal mamy kontakt ze sobą. Jakbym chciał mieć władzę, to już dawno bym wbił kilkanaście leveli więcej i byłbym w guild, która ma siłę na serwerze. Ale nie wszyscy grają tylko dlatego, bo lubią mieć władzę. Po prostu nie chcę marnować mojego życia i wolnego czasu żeby biegać kwadratem w 16-kolorowej grze i lansować się na elo zioma. Wiem jak ta gra tyra banię i zmienia człowieka, dlatego w nią nie gram. Wolę wyjść na dwór, pograć w siatkówkę/pilkę nożną, iść na piwo zamiast expienia w Tibii. :)
zmienili stronę wiadomo z jakiego powodu , ilu masz tych przyjaciół 1? jaka gildia ma siłę chyba nie mowisz o tej gildii , w ktorej jest twoj wodz Emzy , a i jeszcze jedno nie pograc w siatke tylko poprobowac odbijac;] to ostatni post wiecej ci nie odpisze bo szkoda czasu na jebanego idiote , ktory nie gra i mogl tu chuja zrobic ;p
Kamarroo
12-06-2008, 09:37
@wojtus
przykro mi, ale Legia jest wszędzie i musisz się do tego przyzwyczaić :D
co do opena to raz na wozie raz pod nie ? Oszczędze sobie postów waszego typu 'HEHEHE przegraliście to pewnie lidował chris lub komar nie?' bo to jest żal :)
jestes jedyna osoba , z ktora sie tu zgodze RESPECT ;]
Grchw1916
12-06-2008, 12:01
hahah dopiero zobaczyłem na filmiku jak to dzielny dragan krosano dostał paraliż i zrobił 4 kratki na nim ;DDD
11:53 Dragan Krosano [151]: Exiva "ocktubre
11:53 Dragan Krosano [151]: Exiva "ocktubre
XDDDDDDDDDDD
Bolek XXX
12-06-2008, 17:26
zmienili stronę wiadomo z jakiego powodu , ilu masz tych przyjaciół 1? jaka gildia ma siłę chyba nie mowisz o tej gildii , w ktorej jest twoj wodz Emzy , a i jeszcze jedno nie pograc w siatke tylko poprobowac odbijac;] to ostatni post wiecej ci nie odpisze bo szkoda czasu na jebanego idiote , ktory nie gra i mogl tu chuja zrobic ;p
1. Tak mam jednego przyjaciela, Ciebie.
2. Tak, chociażby o jego guild. Ty pilnuj swojej, bo wkońcu masz tam wtyki od początku serwera a Xoo znasz z rookgardu. Jak na razie jesteś nikim na tym serwerze, a mordą chlapiesz, ale już ci to mówiłem. możesz mi teraz po raz setny odpisać, że nie mam chara tutaj i chuja mogę, ale przynajmniej każdy tu na forum ma co do ciebie podobne zdanie ;)
3. Ketynie mógłbyś się najpierw czegoś ode mnie dowiedzieć zanim coś napiszesz. Bo dla Twojej informacji gam w siatkę od 4 lat,a w piłkę nożną/ręczną trochę dłużej. Możesz pomarzyć o takim czymś, bo z twoim śmiertelnym przywiązaniem do komputera możesz co najwyżej sport pooglądać w telewizji podczasz gdy na Titanii jest server save o 9:00.
Masz rację, nie odpisuj, bo aż mi cię szkoda xd
Xiro, przynajmniej Ty nie zniżasz się do poziomu debili xd pzdr ;*
] to ostatni post
Bogu niech będą dzięki.
Matka wchodzi do pokoju i zaczyna gadac...
"PRZYJEDZ MAMO NA PRZYSIEGEEEEEEEEEE ZAPROSZENIE WYSLAL SZEEEEEF...."
Tiiaaaaaaaaa.............
Nosferatu_Niedziel
12-06-2008, 22:45
Proland _/ ??
n/c -.-
Jez17Psk
12-06-2008, 22:46
Kurwa Sędzia Jebany Szczur Kosmaty !!!!!!!!!!!!!!! Jebac Go !!!!!!!
ta jeszcze jakby sedzia nie byl przekupiony...
Jaa Pierdole Co Za Zjebany Sedzia Kurwa Jak Wroci Do Angli To Mu Napierdole _>_!_:l!_l@r?>
}{lqrpkq@ro{k Jpoin Ehat )#wutr)(*#@ut_(@u#t
Bolek XXX
12-06-2008, 22:48
To pierdolony kutas. Tak to jest grac z gospodarzami... Powinni się teraz spakować i pierdolić to Euro w dupę.
Lysy S*****el ;< taki plebs to z mc'donalda kurwa biora
Jez17Psk
12-06-2008, 22:51
KURWA GDYBY ZA TAKIE BANALNE PRZEWINIENIE ZA KAżDYM RAZEM GWIZDALI TO KURWA WYNIKI Z KOSMOSU BY BYłY 30:30? ehhh kurwa szkoda gadac <łzy w oczach>;(
stary xoo sedziowal szwab jebnay
kurwa aktorów to powinni brac do teatru a nie kurwa na boisko -,-
Nosferatu_Niedziel
12-06-2008, 22:56
Jebne zara....
nie ma co plakac, mamy jeszcze szanse xd
webb i lewandowski 2 lyse kurwy
Bolek XXX
12-06-2008, 23:23
Żeby się kurwa własną spermą udławił jebany łysy chuj.
http://img116.imageshack.us/img116/7190/ilecidaliyw4.jpg
http://img247.imageshack.us/img247/9475/sedziamn9.gif
Nosferatu_Niedziel
12-06-2008, 23:42
nie ma co plakac, mamy jeszcze szanse xd
Czyli czekamy na cud xd?
Patrick_
12-06-2008, 23:52
stary xoo sedziowal szwab jebnay
Po twoim poscie wnioskuje, ze twoj poziom inteligencji jest niesamowicie niski.
Fakt, zachowanie sedziego to skandal na skale swiatowa.
Pozdrowienia, ;)
Kamarroo
13-06-2008, 06:43
Sedzia zjebal , Roger jedyny pilkarz na boisku co umie grac;p wyjebac krzynowka poziom jego umiejetnosci = 0
do bolka : trenowalem siatke 5 lat ;]
Po twoim poscie wnioskuje, ze twoj poziom inteligencji jest niesamowicie niski.
Fakt, zachowanie sedziego to skandal na skale swiatowa.
Pozdrowienia, ;)
Po meczu każdego emocje puszczają.
Grchw1916
13-06-2008, 11:23
No nie chce nic mówić, ale jedyni piłkarze co coś pokazali grają/grali w Legii :D (Roger, Saganowski, Boruc)
no co ty, a jop...? rotflllll xD
Sedzia zjebal , Roger jedyny pilkarz na boisku co umie grac;p wyjebac krzynowka poziom jego umiejetnosci = 0
Jebać to można Jopa (wolny, niezgrabny ułom), a Krzynek się często przydaje.
Novacainee
13-06-2008, 14:42
Jebać to można twoją starą na kagańcu, a tak btw.
Jun 13 2008, 09:48:19 CEST Died at Level 75 by a dragon lord <------ piękna godzina dla nołlajferuf
Bolek XXX
13-06-2008, 16:13
do bolka : trenowalem siatke 5 lat ;]
1. Widocznie expiłeś zamiast oglądać mecz jeśli twierdzisz, że Krzynówek zagrał na zerowym poziome ułomny człowieku.
2. Podejrzewam, że trenowałeś zanim rodzice kupili ci komputer i zainstalowałeś Tibię :)
Czyli czekamy na cud xd?
wystarczy ze austria wygra z niemcami 1-0 a polska z chorwacja tylko 3-0 i mamy cwiercfinaly :O
wystarczy ze austria wygra z niemcami 1-0 a polska z chorwacja tylko 3-0 i mamy cwiercfinaly :O
Zaden problem.
Martinesz
13-06-2008, 23:54
smutny komunikat mam dla was, z oficjalnych źródeł dowiedziałem się, że jutro wszystkie servery beda wyłaczone od 9 do 12. maja byc prowadzone prace konserwatorskie :/// ciekawe co przez ten czas bedziemy robic??
no chyba grac na ots ;x
nom, cze Roy.
Martinesz
14-06-2008, 16:14
no chyba grac na ots ;x
o pan xensabu
i jak tam w Siedlcach bylo?
Kiko wróci za jakias godzine wiec ci opowie :-)
a w Bochni tez bedziecie ? xD
Martinesz
14-06-2008, 23:44
jak wam podoba sie ojro? kogo faworyzujecie?? obstawiam Holandie :D
jak wam podoba sie ojro? kogo faworyzujecie?? obstawiam Holandie :D
Ja również. Grają radosny i ofensywny futbol. Faworyzuję również Hiszpanię, która wreszcie ma szansę coś osiągnąc (co więcej, bardzo możliwe, że im się uda). Moim zdaniem, pozytywną niespodziankę sprawi też, fenomenalna tego roku, Chorwacja.
hahaha cwaniacy z deskami LOOOOOOOOOOL tak przyznaje sie dostalem jakies 4 ciosy w pysk ale moja babcia lepiej wali.....^.^ a jak zadzwonilem zeby wrocili to nie wrocili kurwa zal z zaskoczenia to sobie mozecie xDDDD
Tak dostałem jakieś 4 strzały w mordę + czymś w głowę i tylko mnie głowa zabolała:D Akurat czekałem na parę osób nie spodziewałem się was:D ale dlaczego nie wróciliście ^.^ a no tak baliście się^^ Możecie się cieszy proszę bardzo ale next time jak wpadniecie to wspomnijcie jakieś 2h wcześniej:D
Btw....I tak mnie nie powstrzymacie:D i tak pograne xDDDDDD
Pozdrowienia z piekła:D
Nic dodać nic ująć :) PS: piszcie sobie co chcecie jebie mnie to xDDD
I powtarzam lejecie jak cioty tylko ta jakaś deska mnie zabolała:) Krewka nie poleciała więc pizdeczki^.^ było sie umówić to bym parę osób wziął i tyle:D:baby::baby::baby::baby:
Wracam a tu mila niespodzianka.
Old owner goofy dostal rowniez wpierdol , tylko ze taki ze odddal chara ;DD
@Bolter - Wreszcie pokazales kto jest najbardziej uzalezniony od tej gry i nie moze bez niej zyc.Zeby bic enemy na rl zeby sobie pograc uhahahahaha
Eejjjj panowie ale jak bedziecie po wizza jechac to niewstepujcie do mnie oki ? no kill blz mi bliz mi friend hahaha :D
Mnie tez chca kill w rl :(
PS. BPN mi zbanowali ;(
Tak dostałem jakieś 4 strzały w mordę + czymś w głowę i tylko mnie głowa zabolała:D Akurat czekałem na parę osób nie spodziewałem się was:D ale dlaczego nie wróciliście ^.^ a no tak baliście się^^ Możecie się cieszy proszę bardzo ale next time jak wpadniecie to wspomnijcie jakieś 2h wcześniej:D
I powtarzam lejecie jak cioty tylko ta jakaś deska mnie zabolała:) Krewka nie poleciała więc pizdeczki^.^ było sie umówić to bym parę osób wziął i tyle:D:baby::baby::baby::baby:
Vajlum co sie tak tlumaczysz? :D :D aby kazdy znal tylko twoja wersje? Powiedziane, zrobione :p
Nie deska tylko z kolana dostales cwaniaczku ; )) To czemu sie przewrociles odrazu na ziemie?:( i po co mamy czekac 10 minut? Az twoi koledzy przyjda i bedzie was 20 na nas 2? Wpadnijcie ekipa do wawy, zapraszamy. Przynajmniej pokazalismy ze umiemy dotrzymac slowa a nie to co 3/4 osob od was.
@ Wizz aka no lifer.
Dostal za to ze wyzywal dziewczyne Kika i moja matke.
very_roxy
15-06-2008, 02:22
to co chłopaki... teraz kierunek Łódź! :D :D :D
to co chłopaki... teraz kierunek Łódź! :D :D :D
Bochnia is next target!
^
^
Chyba Bochnia,
@Czekal - nie ma to jak pro(low) post na tibia.com
Jak sie moze wyjsc z pz tylko 1 min przed ss to tak jest XD
@Seq - ciebie to rozjebia w pociagu za twarz ;D
@kirshna aka nolife emeryt bo nie ma na pacc
[Drings 10years old style] ye okz menz broz [/Drings 10years old style]
^
^
Chyba Bochnia,
Pacca moge kupic w kazdej chwili, ale nie widze teraz takiej potrzeby ;)
Tez nie widze potrzeby marnowania 90 zl/140k na stanie w depot xD
^
^
Chyba Bochnia,
Ok, prosze cie nie rozsmieszaj mnie. Jak juz to bym jechal samochodem bo mamy BUŁE na to (pozdo Dami). Pozatym jezeli cala bochnia wyglada jak ty to pozdro pewnie to jakas parada chorych dzieci.
Jaki noob kurwa Vilumek, ty kurwa jestes retard ja pierdole.
Dosta³eœ wpierdol i tyle nie broñ sie kurwa ciota
^
^
Chyba Bochnia,
Dzeciaczku jebany, robie pzta owiele czesciej niz ty ( mnie nie banuja ) a to ze vilum padl przed ss to jego pro skile :)
Wizz nie boj sie, ty w pizde nie dostaniesz bo nie wychodzisz z domu
Tez nie widze potrzeby marnowania 90 zl/140k na stanie w depot xD
Fail. Wole wyjsc na dwor i niedloogo wyjezdzam ; ) wiec szkoda mi pacca ; )
O fak, dopiero co wrocielm z erel:/
O wiele czesciej?Chyba na nob charze.
A bany mam w pizdzie tak samo jak chara.
I nie jest mi zal chara ktorego robielm kilka dni , expilem kilka dni bo moge miec zaraz nowego o czym dobrze wiesz ;D
I kirshna nie dziwie sie ze wolisz wyjsc na rl bo nawet sie zalogowac nie mozecie xd
Jak chcesz to rob z siebie dziecko ulicy ktore spedza 17h z siomkami przy tanim winie xD
Date - jak wymyslisz cos nowego to wroc na forum
uahuahuaheu wizz cwaniaka grasz bo mieszkasz huj wie gdzie i kurwa z domu nawet nie wychodzisz :D
""Wizz nie boj sie, ty w pizde nie dostaniesz bo nie wychodzisz z domu"""
oooohhhhhhhhhhh .... uspokoiles mnie ... XDDD
a tak naprawde to kgto mu wkoncu najebal bo kika tam podobno niebylo;/
""Wizz nie boj sie, ty w pizde nie dostaniesz bo nie wychodzisz z domu"""
oooohhhhhhhhhhh .... uspokoiles mnie ... XDDD
a tak naprawde to kgto mu wkoncu najebal bo kika tam podobno niebylo;/
Czlowieku nikogo tam nie bylo deska sama najebala viluma
glorfifififiiiii
15-06-2008, 02:41
Jaki noob kurwa Vilumek, ty kurwa jestes retard ja pierdole.
Dosta³eœ wpierdol i tyle nie broñ sie kurwa ciota
Told you we will do it and we did it!
[QUOTE=Wizz;2115233]O fak, dopiero co wrocielm z erel:/
I nie jest mi zal chara ktorego robielm kilka dni , expilem kilka dni bo moge miec zaraz nowego o czym dobrze wiesz ;D[/QUOT
Owszem owiele czesciej niz ci sie wydaje :)
a sory ledwo ban zniknal i deska jak mi przykro :/ bot ci nie wzucil gran hura czyzby??
zalosny jestes dzieciaku i zapewne jebnalbys matke krzeslem jak by neta odciela,
pozdro dla Jolki I Floova ^^
very_roxy
15-06-2008, 02:45
AAAAAAAAAAAAA KURWAAAAAAAAAAAAAAA WRACAJCIE TERAZ TAKIE CWANIAKI JESTESCIE WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Wszystkie akcje fachowe dopinguj na sto procent bo nikomu nie w smak chyba na dołku spędzone noce!'
[QUOTE=Wizz;2115233]O fak, dopiero co wrocielm z erel:/
I nie jest mi zal chara ktorego robielm kilka dni , expilem kilka dni bo moge miec zaraz nowego o czym dobrze wiesz ;D[/QUOT
Owszem owiele czesciej niz ci sie wydaje :)
a sory ledwo ban zniknal i deska jak mi przykro :/ bot ci nie wzucil gran hura czyzby??
zalosny jestes dzieciaku i zapewne jebnalbys matke krzeslem jak by neta odciela,
pozdro dla Jolki I Floova ^^
Jaka deska po banie?
Cry =]
glorfifififiiiii
15-06-2008, 02:47
A na kogo czekałeś? W końcu nie przyszedłeś na te piwo =/ A ja tyle czekałem, dzwoniłem a Ty nic... To się zdenerwowaliśmy i to my do Ciebie poszliśmy xD Czy to nie Pixsika widziałem w pewnym momencie jak Ci powiedziałem przed jakimi sklepami byłem?
EDIT bo zapomniałem
DZIĘKI KURDE ZA SZKLANKE
sory wizz no tak bot byl na openie a satinii to tak naprawde niepadl to Ripi debuga zglosil tylko
Dla twojej wiadomosci nie gralem satiniim i traktuje go jako nob chara.
Fakt padlem na coriicu ale tylko przez to ze zebraliscie armie nob charow ktore mnie traply
Ktore cie traply? UAHEUAHEAUEHUA
Dla twojej wiadomosci nie gralem satiniim i traktuje go jako nob chara.
Fakt padlem na coriicu ale tylko przez to ze zebraliscie armie nob charow ktore mnie traply
My przyszli, my zabili i my poszli.
Dominatorrr
15-06-2008, 02:54
Cala historia od czasu az bylismy w siedlcach
Glorfin dzwoni do Viluma : Wyjdz na piwo przejezdzam i chcialem sie spotkac pogadac
Vilum: Okey poczekaj Sam Jestes?
Glorfin(15 min potem) : no za ile bedziesz
Vilum : Poczekaj 10 min jeszcze a jestes sam?
Glorfin:Sam jestem czekam
5 min potem
Vilum : Zaraz bede ale jestes sam ?
Glorfin : Tak
20 min potem
Powiedzialem seqowi zeby pojechal do okola i po ogladal sie po czym dzwoni telefon
Seq : Dawajcie widziałem go pomaranczowa bluza dosyc wysoki 90% on
Ja : Okey
Seq : Tu jestesmy wsiadajcie
tu wysiadajcie i tam po prawo
Po czym zobacyzlismy ciebie i (chyba )pixika, poszlismy do was nie bylem pewien bo bylo po 22 wiec podszedlem sam do was jak Cie zobaczylem zrobiles zdziwiona mine powiedzialem siemasz ty tez i zajebalem ci 2 razy po czym skrapi z kolana i ja znow 2 razy (deski nawet nie uzylem choc ja mialem)
po czym odbiegles na 15 metrow +/- i zaczeles pierdolic poczkeajcie 10 min po czym ja krzyczlem ze jestes kozak podejdz domnie i dalej sie klepiemy po czym ty odparles nie poczekaj 10 min to poszedlem czekac na twoich ziamkow nie bede zebys mogl mi cos zrobic z 10 osobami 2 na 2 nie daliscie rady bo twoj kolega stal jak by go zabetonowali.
Wiec zapewne czekales na pare osob bo bales sie samego Glorfina i potrzebowales kolegow zeby spokojnie znim sie ustawic z czego nawet sie nie pojawiles w umowionym miejscu tylko jakies 500m dalej po 30 min czekania.
Skoro bijemy jak cioty to czemu odbiegles na 15 metrow zeby cos powiedziec
i czemu sie prawie wyjebales po 2 strzalach jak to ponad 3 osoby powiedzialy z twojej wiernej gildi jestes 1-2 strzalowcem i sie okazalo prawda nawet nie stawiales oporu. (Jestes ciota nic wiecej ELO WARSZAWA TARGÓWEK CZEKA)
a to co mialem napisac
Dotrzymałem Obietnicy i Nie zrobielm tego z powodu gry tylko z powodow osobistych o ktorych Vilum Dobrze wie wiec Wizz psiocho jak nie masz sie do czego przyczepic to lepiej zamilcz ja sie nie kloce z rlami oto ze gra jest wazniejsza od nich
dobra wiesniaku pozdro ide spac xDDDD
btw nob char ale wlicza sie wiec mozesz plakac, bez nobow tez bys padl :)
http://img388.imageshack.us/img388/3582/siedlcees5.jpg
Bochnia is next!
very_roxy
15-06-2008, 02:56
@up.
zapomniales kiko dodac - 'ja jestem z heat ale ty fajny facet jestes' XDDDD
vajlum - do wesela sie zagoi =)
Nie padl bym bo bylem w trapie z 5 sekund od nobow a dopiero wy podbiegliscie :]
@Kirshna - Poprawia mnie osoba ktora nie skonczyka podstawowki? Nie osmieszaj sie
Bolter - gz fraga , nie zapomnij napisac na forum, kto most damage?
Nie padl bym bo bylem w trapie z 5 sekund od nobow a dopiero wy podbiegliscie :]
@Kirshna - Poprawia mnie osoba ktora nie skonczyka podstawowki? Nie osmieszaj sie
Bolter - gz fraga , nie zapomnij napisac na forum, kto most damage?
Podstawowka skonczona ; ) Ale przynajmniej umiem sie wypowiedziec w ojczystym jezyku.
glorfifififiiiii
15-06-2008, 03:00
Etam, rozmowa wyglądała truszkie inacziej, ale prawdą jest, że pytał się pare razy czy jestem sam. Czy skałamałem? Pixsik sam widział jak mnie obspajowywał, że nikt nie stał xD
Dominatorrr
15-06-2008, 03:02
Wiesz ja to top frager most dimajdze i last hit XD
chodzi oto ze obiecalem i dotrzymalem i okazalo sie kto jest ciota ktora jest mocna przez kabel a jak co do czego anwet ryja nie potrafi bronic i dodatkowo kolegow ma takich kozi ze zamiast mu pomoc to sie stali i patrzyli
End of Story
@Seq - co ty kurwa maluchem jechales ? haha
Czkeal - miales isc spac a dalej forum odswierzasz
Dominatorrr
15-06-2008, 03:08
Nie jechal Mercem za to ty nawet maluchem nie prowadziles. Bo nie wystajesz za kierownice.
Tak maluchem ziom. Takim na jakiego JEDYNIE cie stac a moze i nie. Niemasz prawka, nawet za kierownica pewnie nie siedziales. Takze stul pysk i schowaj sie do szafy w domu.
Ja pierdole wizz ale ty masz najebane w tej bani kurwa UHAAUEHAUEHAU. No ja mysle ze jak on na dwor nie wychodzi to moze chlopak nie znac sie na samochodach :D
Dominatorrr
15-06-2008, 03:12
Ja pierdole wizz ale ty masz najebane w tej bani kurwa UHAAUEHAUEHAU. No ja mysle ze jak on na dwor nie wychodzi to moze chlopak nie znac sie na samochodach :D
Za to ty przykrecasz kola do co drugiego albo kradniesz je wiec wiesz wszystko xD !! Pozdro Date
Kurwa ja chociaz zdaje a ty masz wielki nos i siedzisz w domu ciotaaaa :* Pozdro mordo :D
Date - ale to juz bylo przez 20 stron wiec po co sie powtarzasz jak jakies uposledzone dziecko tibii?
Seq - Fakt to nie mogl byc maluch bo ty bys zajal 4 miejsca.
Juz mowilem dlaczego powinno mnie stac na takie cos.
W przeciwienstwie do ceibie nie musialem sprzedac 4kk zeby miec na auto.
Co do prawka to jedyne co mam do zrobienia to zapisanie sie na panstwowe testy.
Jednym slowem , team tgk znow failed na forum.
Znajdzcie lepsze argumenty bo nudno juz odpisywac i pisac wam po 20 razy to samo(czego i tak nie zrozumiecie).
Dominatorrr
15-06-2008, 03:15
Kurwa ja chociaz zdaje a ty masz wielki nos i siedzisz w domu ciotaaaa :* Pozdro mordo :D
Kurwa pracuje zebym mogl jechac do takiego geja jak ten kolczyka,a ty geju co nie mam chajsu auhsahs szmata.
Date - ale to juz bylo przez 20 stron wiec po co sie powtarzasz jak jakies uposledzone dziecko tibii?
Znajdzcie lepsze argumenty bo nudno juz odpisywac i pisac wam po 20 razy to samo(czego i tak nie zrozumiecie).
Jakbys mial to bys sie tym nie jaral. Zreszta mowisz jak ja wygladam? Dzieciaku ty pewnie luster nie masz w domu dlatego myslisz ze jestes "normalny". Ja mam uczciwie zakupione auto ciekawe czy ty mozesz powiedziec to o sobie? Jak tam w szkole matolku? Bedzie wyksztalcenie czy dalej bedziemy "zarabiac" na owntibi?
Wyjebane mam na to uahaueha. Pracujesz nosie od 5 dni i cwaniak :D No to gdzie teraz masz zamiar sie wybierac? :D
Dominatorrr
15-06-2008, 03:18
Bo ty jestes bogaty jak kurwa sam david beckham kurwa albo huj wie kto jestes zalosny jak mozesz zapisac sie na egzaminy i miec przjechane godziny probne jak ty nawet z domu nie wychodzisz.
Seq to am ty jeszcze nie wiec pogadamy jak juz "kupisz"
Kurwa 5 dni szmato to juz 2 tydzien jeszcze 2 i wyplata asuashaus
Niewiem jak zaplacicie i dacie cel to jade 50 Euro od Rammzesa tez bedzie dobre XD bo serio co do reszty ludzi tutaj nie bede wedrowal przez pol polski bo dzieciak nie oderwany od kompa wygrywajac wojne w grze podnieca sie an forum jak by matka mu samolot kupila.
Vilumowi obiecalem i bylem to tyle reszte sobie sami wybierajcie.
27/28.06.2008 - 1/2.07.2008 (ZIELONA GÓRA WITA tym razem wycieczka w celach pokojowych zalezy jak chlopaki mnie przywitaja XD )
Kiko nie slyszales ze w tych czasach mozna zrobic prawko przez neta?:D
very_roxy
15-06-2008, 03:21
Kurwa pracuje zebym mogl jechac do takiego geja jak ten kolczyka,a ty geju co nie mam chajsu* auhsahs szmata.
* Buły .
Bolter - juz mowie po raz 50.To juz bylo ze nie wychodze z domu.
Gdybym nie wychodzil to bym byl online po 20h a nie po 8 =]
Sam siebie osmieszasz panie ten ktory pracuje i wynosi smieci a po 12h siedzial jak tylko mogl expic.
Forum fajter okz menz ziomz
* Buły .
Siema Mordo! Ile masz buły ?
Dominatorrr
15-06-2008, 03:26
Bolter - juz mowie po raz 50.To juz bylo ze nie wychodze z domu.
Gdybym nie wychodzil to bym byl online po 20h a nie po 8 =]
Sam siebie osmieszasz panie ten ktory pracuje i wynosi smieci a po 12h siedzial jak tylko mogl expic.
Forum fajter okz menz ziomz
Smieci? to moze twoja stara z twojego pokoju wynosi hah gdy moglem expilem teraz nie moge bo sytuacja nie jest pewna w wojnie pozatym to ze pracuje to nei przez to ze nie moge expic tylko przez to ze chce miec buly to sie wiaze z brakiem czasu, jeszcze bedzie czas na expienie ty lepiej zajmij sie kumplami bo ostatnio sie pogryzles podobno bo wolales gre od nich.
very_roxy
15-06-2008, 03:27
Siema Mordo! Ile masz buły ?
po wyjeździe już nic, bez buły jestem :/
po wyjeździe już nic, bez buły jestem :/
A ja mam jeszcze tylko 60 buły ;/
Bolter - niby z kim sie pogryzlem?Chyba ty z twoja stara jak grales z nia w windowsa.
Kirshna widze juz zaniza lvl w info bo wie ze padnie XDD
Dominatorrr
15-06-2008, 03:32
Bolter - niby z kim sie pogryzlem?Chyba ty z twoja stara jak grales z nia w windowsa.
Kirshna widze juz zaniza lvl w info bo wie ze padnie XDD
Ah boze boze aaaaaaaaa to ty nie tylko w tibie grasz w windowsa tez? to Ciekawie xD dlatego juz nie 16 h przy tibi tylko po 8 przy obu
very_roxy
15-06-2008, 03:43
A ja mam jeszcze tylko 60 buły ;/
http://img262.imageshack.us/img262/8459/img1145id9.jpg (http://imageshack.us)
http://img262.imageshack.us/img262/8459/img1145id9.5bff7fb889.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=262&i=img1145id9.jpg)
Dominatorrr
15-06-2008, 03:51
03:37 Goofa [121]: Do zmywaka bo nie bedziesz miec na chleb i premy
hah na premy mam spokojnie w tibi i nie wydaje rl chajsu
na chleb mam mialem i bede mial zawsze nie to co ty bo ty widzisz chleb co 3 dzien gdy schodzisz na dol.
Bolek XXX
15-06-2008, 10:17
Wizz, dosięgasz do do swoich braci pedałow w samochodzie w ogóle? Ty byś zjebie w życiu nic nie sprzedał z Tibii za real kasę, bo byś potem tydzień to przeżywał. Nikomu tu nie wmówisz, że siedzisz tylko 8h przy kompie, nie ma takich debili co się dadzą nabrać. Policz 8h na jednym charze, 8h na czyimś charze ;) Sam twój real kumpel powiedział, że jest inny od Ciebie i od Floova, bo wychodzi z domu i ma innych kolegów oprócz was, a wy znacie tylko siebie i nei możecie si ę oderwać od monitora.
WAJLUM, HASHAHSHSAHSHAHSAHSHASHAHSHAHSAHSHASHASHHSAHSAH. Pro fighter aka zołnierz irl.xD
żadna praca nie hańbi a każda czegoś uczy. Bez studiów niebawem nie będziesz mógł nawet pracować na zmywaku. I szczerze wolał bym sobie pracować na zmywaku przez 5 lat, niż siedzieć przy pc i grać w Tibie. Bo z tego nie ma żadnego pożytku a jak to już wizz zaznaczył to jest "tylko 8h" dziennie. W szkole przeciętnie masz 6h, to jest już razem 14h. kolacja, obiad sniadanie , toaleta i następne 2h w dniu schodzi ;> uhm mamy juz 16h... to reszte czasu śpisz? a gdzie koledzy, wyjście na dwór? przykro mi fakty =(
Bolek XXX
15-06-2008, 10:41
HAHAHAHA, Owned <333 Morii kocham Cię ;D xD
glorfifififiiiii
15-06-2008, 11:04
żadna praca nie hańbi a każda czegoś uczy. Bez studiów niebawem nie będziesz mógł nawet pracować na zmywaku. I szczerze wolał bym sobie pracować na zmywaku przez 5 lat, niż siedzieć przy pc i grać w Tibie. Bo z tego nie ma żadnego pożytku a jak to już wizz zaznaczył to jest "tylko 8h" dziennie. W szkole przeciętnie masz 6h, to jest już razem 14h. kolacja, obiad sniadanie , toaleta i następne 2h w dniu schodzi ;> uhm mamy juz 16h... to reszte czasu śpisz? a gdzie koledzy, wyjście na dwór? przykro mi fakty =(
Jakiej szkole? W thais czy carlin? A moze edron academy?
AAAAAAAAAAAAAAAAAA JA JUSH FIEM F JAKHJEJ
Wystarczy popatrzeć na najnowszy teaser xD
Jest tam wszystko napisane!
HAHAHAHAHA wreszcie mu sie dostalo :D
lol ale wy jestescie pojebani xD
jutro Austria 1-0 Chuje , Polska 3-0 Chorwacja
Martinesz
15-06-2008, 13:23
też w to wierze!! POLSKA _/
Patrick_
15-06-2008, 13:33
A ip do tego otsa ? hehe :P
Pozdro.
Lord_Samozlo
15-06-2008, 13:41
http://img388.imageshack.us/img388/3582/siedlcees5.jpg
Bochnia is next!
Sequ to kiedy jedziecie do Bochni?
@Samo zlo - ciebie to moj pies polamie xDD
Lord_Samozlo
15-06-2008, 13:59
@Samo zlo - ciebie to moj pies polamie xDD
Ale on wychodzi z domu?
glorfifififiiiii
15-06-2008, 14:00
Sequ to kiedy jedziecie do Bochni?
Będzie czas to się wybierzemy ;D Zrzuta na obydwa paliwa i jedziemy =)
Może na piwo panowie? Ja zapraszam, Wy pokazujecie gdzie, bo u Viluma żabki zamknięte były jak byliśmy =/
glorfifififiiiii
15-06-2008, 14:01
Ale on wychodzi z domu?
Chciałby wyjść, ale musi pilnować domku jak Wizz wychodzi na openy =(
wowo rly zakozacvzyliscie najebac typa w 2 i spierdolic to kazdy glupi potrafi i nieoznacza to ze ktos jest pizda czy cos bo sam seq kiko itp jak bys dostawal od 2 typow wpierdol to ciekawe czy taki rozmowny byc byl :>
Floov, bylo ich 2... i dalej jeszcze stal ktos. Nie nasza wina ze go obsrali i woleli zobaczyc jak ich kumpel dostaje po ryju.
nie, ty z mariem byscie nie potrafili xDDDDDD
@up
masz racje bo ja bym chyba czasu iniemial bo wiesz tibia i te sprawy ;/
no siedzisz troche przy kompie, ale to nie moja sparwa ;]
MonszTfojejRzony
15-06-2008, 14:20
@up
masz racje bo ja bym chyba czasu iniemial bo wiesz tibia i te sprawy ;/
Idz sie czasem przewietrz.
Wizz@
Ty to nawet nie wychodz bo i tak juz za pozno.
MonszTfojejRzony
15-06-2008, 14:26
@up
sory ale NI CHOJA
R.I.P
Umarł przez komputerem, śmiercią tragiczną - z głodu.
Po co piszecie znow o tym samym skoro to bylo przez 20 storn?
Takie ograniczone umysly?
sylwek>tibia > udana impra ok seq? XDD
bolter + forum + tibia + rl = tgk fail
pz camp + kirshna =" ja juz nie jestem takim nolifem jak bylem kiedys , teraz jestem pozadnym smieciarzem i zarabiam 1zl na h."
Kto bedzie lidowal sneaka na bochnie?Samozlo ?XD czy bolter
Seq - bedziesz musial kupic nowe auto chyba bo z twoimi ciezarami nie dojedziesz do krk nawet
pz camp + kirshna =" ja juz nie jestem takim nolifem jak bylem kiedys , teraz jestem pozadnym smieciarzem i zarabiam 1zl na h."
Seq - bedziesz musial kupic nowe auto chyba bo z twoimi ciezarami nie dojedziesz do krk nawet
Sry ale za 1/10 mojej wyplaty moge kupic sobie 3/4 Twojej rodziny ;(
Sad but true
Chlopaki nie wiem jak wy ale ja juz mam lopate i kopie sobie bunkier hahahaahaha jak cos to floov wbijaj sie tylko komputer na plecy kupimy sobie neta bez przewodowego piec ton delicji , budke z kebabami oraz wazeline haahah
hahahahaha koston ale umawialismy sie inaczej miales pochwalic nam sie swoim towarem xDD
Sry ale za 1/10 mojej wyplaty moge kupic sobie 3/4 Twojej rodziny ;(
Sad but true
Biorac pod uwage ze wyplate dostajesz raz na 60 lat to wysoko cenisz moja rodzine bo twoja stara daje za 10 zl
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sad but true << ucza tego w podstawowce? XDD
Powiem tak. Jestes zalosny i czasami rece mi opadaja jak mysle sobie zeby ci odpisac. Po1 skad wiesz jak wygladam jaka mam wage itp.? Ze zdjecia ktore ma ponad rok? Po2 byles tam ze wszystko wiesz najlepiej, to byly porachunki ich 2 i tyle. Po3 niewiesz gdzie skrapi, ja, kiko pracuje to sie nie wypowiadaj.
No dobra to pierw sie pochwale towarem ale wazelina na wasz koszt bo ja nie bede tylu ludzi moja smarowal haha
very_roxy
15-06-2008, 15:10
dojedziesz do krk nawet
Teraz to mnie w*****łeś, tyle buły co skrapi zarabia to ty w życiu nie widziałeś.
Czytam wszystkie Wasze posty i naprawde szkoda mi Was wszystkich xDD co gra moze zrobic z ludzmi??? xDD a noc jest od spania jeszcze sie nie nauczyliscie?
Bolter: Apsik = Vilum owned
=*
Wiborov mowi ze jak bedzie mocny wiatr i spotka xira to go wiatr z Mounteveresti zepchnie huehue nie wiem o co chodzi ale git haha
BTW STOJAK TY ZAJEBABY RETARDZIe!
Dominatorrr
15-06-2008, 15:27
Wiborov to duzo gada malo robi jak narazie :)
Co do Wizza hmm ja fail ? jak narazie jesli chodzi o tibie nie mam kompleksow typu nic nie moge co ja zrobie zesram sie pod ssiebie niemam juz zycia jak to ty masz
Co do rl mam wiecej kumpli ,wiecej wlasnej zarobionej kasy, wiecej Polski i zagranicy zwiedzilem niz ty, mam dziewczyne i normalnych rodzicow
za to ty masz Floova, kase w tibi, zwiedzasz codziennie mape biegajac msem po niej zeby odlosnic kazda wyspe calkowicie,a co do zagranicy to zwiedzisz jak cie moze kiedys wywioza do psychiatry bo unas niema takich fachowcow zeby tkaie stadium choroby wyleczyc. A dziewczyne to ty na plakacie widzisz albo w cosmopolitanie.
I przestan postowac wiem powtarzamy sie ale co mamy pisac to sa fakty to jest prawda zreszta jak tylko to sie w okol ciebie dzieje to niema co opisac innego.Bo kazdy twoj dzien wyglada tak samo
PS. Zobacyzmy jakei ty argumenty bedziesz mial jak zaczniemy wygrywac wojne juz nie bedzie ze nie mozemy nic i ze jestesmy skonczeni jak narazie ostatni open 16:1 wiec no niewiem jak to bedzie ciekaw jestem ile razy jeszcze Xoo was obsra grajac na Valori zanim ockniecie sie ze was wyhuja
glorfifififiiiii
15-06-2008, 15:32
A dziewczyne to ty na plakacie widzisz albo w cosmopolitanie.
Albo w formacie .jpg, ewentualnie jakieś cosik typu *****. Własnej roboty, oczywiście, z odpowiednią oprawą muzyczną i intrem.
Dominatorrr
15-06-2008, 15:33
Szkoda ze Vajlum nei pisze juz, co na vencie naopowiadales a na forum nie piszesz jaka szkoda pixik pewnie ze strachu nie pamieta jak to bylo i mozesz pierdolic sobie farmazony, masz kompleks zapraszam z twoja ekipa tylko ze nas tez nie bedzie 2 :) bo kazdy jest lepszy we wlasnym miescie ale my ryj ci skopalismy w twoim (ciekaw jestem ile czasu bedziesz lazil z mama albo bratem na dwor jak ktos zadzwoni ze na piwo chce isc ) xD
@ Ale z niego taki informatych pr0 hacker ze wiesz on zrobi sobie w kompie taka laske ze jak zywa sprzeda i zarobi miliardy. Wiec wiesz nei zaczynaj znim bo on ci stara z hackuje i ona mu przeleje caly chajs z banku
Twoja "laska" napisala list do bravo(o tej kaszance) xDDD
Fakt , ona jest wyjatkowa hahah
Jakos jak bylem w gildi na vencie to mowiles calkowicie co innego jak i 90% osob wypowiadajacych sie na forum no ale nie ma to jak propaganda na forum.
Juz nie bede mowic jak skrzata stary pobil jak prowadzil akcje na tb xDD prawdziwy Patolog squad
Skoro masz normalnych rodzicow to dlaczego zrobili ci taki nos ? :S
Kolegow masz takich jak w moim podpisie( ten w okularach ) XDD
A ta laska za toba jest twoja xD
Szkola dla uposledzonych ;D ?
glorfifififiiiii
15-06-2008, 15:40
bo kazdy jest lepszy we wlasnym miescie ale my ryj ci skopalismy w twoim (ciekaw jestem ile czasu bedziesz lazil z mama albo bratem na dwor jak ktos zadzwoni ze na piwo chce isc ) xD
@pogrubione
Wygrana 1-0 na wyjeździe to jakby u siebie wygrać 2-0 :D
@reszta
OWNED :cup:
Dominatorrr
15-06-2008, 15:40
Skoro masz takich rodzicow to czemu wygladazz na 12 lat majac 19? bo jestes uposledzony?
Nie moja dziewczyna nie wyslala tego do Bravo to chyba twoja stara bo jak zobaczyla jakie dizecko urodzila to wolala kaszanka uspokajac swoje zachcianki
Propaganda skrztaa stary nie pobil tylko wyjebal mu neta jak zwykle lubisz koloryzowac sw2oje wypowiedzi tak zeby wygladaly dramatycznie( to nie on chodzi na cmentarz pic)
Bo jest wyjatkowa przynajmniej dla mnie ty masz tylk owyjatkowy ryj zato na ktory patrzysz w lustrze i ciekaw jestem kiedy sie zastanowisz a kiedy to ja bede mial kogos po za mama kto mnei przytuli. AhahhhhaHAhh ty tyo ytylko chyba monitor calowales chyab ze jest cos czego niewiem o Valorku xD
nie ja chodze do szkoly prywatnej ( tzn poprawnie dla uposledzonych) :) wiec tego sie nie czepiaj bo to bylo 4 lata temu :) i tak mam takich kolegow tez ale mam i innych ty masz max 3 z czego all wygladaja tak jak ty i jak idziecie gdzies to patrza i mowia ze przedszkole przyszlo
Crazy Misiek
15-06-2008, 15:41
Przykro mi Wizz, ale wątpie żeby ktokolwiek od nas czytał takie coś jak Bravo =\
Dominatorrr
15-06-2008, 15:45
Przykro mi Wizz, ale wątpie żeby ktokolwiek od nas czytał takie coś jak Bravo =\
xD to ktos od nas mu powiedzial o tym bo do niego bravo nie dochodzi.
jak to sie mowi (nauczyl sie gowniaz chodzi i powtarza)
Cos jeszcze do zazucenia panie Wizz czy moge isc juz na dwor do kolegow posmiac sie z wczorajszej akcji z twoich wypocin i z tego jak by to bylo jak by Cie Albert dopadl.
A co do Viluma powtarzam bylo nas 2 vs 2 ale z przeciwnej strony byly 2 cipy uwazajace sie za kozakow NIE ZAPOMNE MINY VILUMA JAK MNIE ZOBACZYL AUIHSAHSUAHSASUAHSUAHSUHAUHSAUHSUHASUAHUS
Lat mam 18 ale widze ze lubisz koloryzowac swoje wypowiedzi.Tak samo jak 90% tego shitu ktorego piszesz.Nawet twoi "EREL" sie smieja z tego i mowia ze jestes zalosny a ty myslisz ze to jest smieszne.
Pic na cmentarzu?Pff jak bys chcial wiedziec to bylo kolo cmentarza(20 mettrow?)I bylo raz?
To nie ja pije z clenem a potem go bije na tibii bo nie chce ci dac passow
Martinesz
15-06-2008, 15:57
mam pomysł; zabijcie sie wszyscy przez Tibie :)
a my z Wube, grajac w filmach, zarabiamy dużo kasiory :)))
Bolek XXX
15-06-2008, 16:03
Panowie czytam to forum i nie wyrobię już xDDDDDDDDDDDDDDDD! Kiko i Jola najlepsi FAJTERZY <33333 Wizz pierdoli swoje upośledzone wypociny jak zawsze. Ty kurwa Bravo czytasz? LMAO HASHAHSAHSHASHAHSAHSHASH. Wydaje mi się, że tam nie ma działu o tibii, więc czemu tam zaglądasz? Oświeć nas ;D
Skorupi cymbale ;S
Dominatorrr
15-06-2008, 16:03
Hmm amsz 18 lat okey wygladasz an 12 okey
Rlsie smieja? ja wiem z czego i kiedy sie smieja i potrafie sie smiac z siebie samego tez i dlamnie to nie problem ani jakas ujma.
Co do clena nie o passy o chajs ale to bylo i minelo.
Nie ja chce zabic swojego rl brata w tibi ktory mieszka podemna za Dragon Klawa i nie opierrdalam ludzi ze swojego miasta i potem (Valor a jak sie dowie to nas roz*****) :)
Uwiez mi 90% tego forum smieje sie bardziej z ciebie niz zemnie :)
Jak na moje to wy wszyscy jestescie cioty...
Oprocz Dateruza ofc <3 xDDDD
Jolka my wpadamy w gosci to ty stawiasz!! xDDDD
Angel ty moja mordko :*:* :D
glorfifififiiiii
15-06-2008, 16:48
Twoja "laska" napisala list do bravo(o tej kaszance) xDDD
Skoro masz normalnych rodzicow to dlaczego zrobili ci taki nos ? :S
Szkola dla uposledzonych ;D ?
1 ta kaszanka to pewnie jedno z Twoich skrytych marzeń, tylko nie umiesz wyjść z domu bez bota, żeby kupić tą kaszankę i ją sobie zasadzić porządnie w dupsko...
2 lepiej mieć jego nos niż Twój zryty beret.
3 tak, nabór już we wrześniu, zapraszamy, na pewno się dostaniesz, w końcu takie placówki powstają z przeznaczeniem dla takich jak Ty.
Kurwa, co za debile, przez was musiałem 4 strony czytać ._.
@Wizz
Śmiejesz się z tego kolesia co ma okulary? Jestem pewien, że jest on inteligentniejszy, niż cała Bochnia razem.
I ktoś tam mówił, że chce do Łodzi wpadać. Zapraszam, chętnie oprowadzę.
of kors xDD tak poza tym stawiam na Holandie xDD maja forme zycia : O
rec czy cam?:D
Ja chuja stawiam haaha kiedy wbijacie i walczymy ?!
rec czy cam?:D
Widac ze tibiarz!
@Joli
Dunno trzeba trzepac bułe.
Tak, to my nie wychodzimy na openy, a 2h czekania to za malo :) ok
Przeciez dobrze wiemy ze macie obstawione wszystkie defence spoty nob charami :]
Xoo proponowal camp a wy nie chcieliscei wiec cya.
Molites bral lekcje angielskiego?
Ja chuja stawiam haaha kiedy wbijacie i walczymy ?!
no kurwa obiecales huaauehua..
Wizz - Xoo to sobie moze proponowac :D
Przeciez dobrze wiemy ze macie obstawione wszystkie defence spoty nob charami :]
Czyli z gory zakladasz, ze byscie s*******ali do defence? okz :D btw. wy macie za to hydrabridge wyjebanie obstawiony hahaha ;d
glorfifififiiiii
15-06-2008, 21:52
Xoo proponowal camp a wy nie chcieliscei wiec cya.
Molites bral lekcje angielskiego?
Kupa już w gaciach była na samą myśl? Po prostu się zesraliście i nie chcieliście dostać po dupie, a camp proponowaliście bo to Wy dla odmiany mieliście obstawione tam noobami, nie? :baby:
no is can fight fair okz? :<
rufusityle
15-06-2008, 21:52
do bochni wbijajcie to bede czekal kurwy jebane pajace
Nie , tylko mieliscie ulatwiona sytuacje i to wy byliscie przygotwoani na uciekanie do defence na nomadach.
Gdyby rammsy chcial sie bic to by wpadl na camp albo na facc a nie pisal do nas ze za 5min daje loga na desercie
Glorfi ty sie nie wypowiadaj bo wiesz tylko jak ustawic bota na robienie icicle
Mieliscie do wyboru caly svar i caly facc czyli od venore do carlin
very_roxy
15-06-2008, 21:56
skończ pierdolić. baliście się, jak ktoś uważa, że wygrywa wojnę to nie powinien się bać przeciwnika, więc widać, że jej nie wygrywacie.
very roxy brave
glorfifififiiiii
15-06-2008, 21:57
Nie no, daruj, ale czekaliśmy dość długo na Was, a Wy tu jeszcze wyskakujecie z żądaniami. Z jakiej racji mamy ich słuchać? My wzywamy na opena to robimy to po naszemu, jak nie to bye, my Was i tak dorwiemy prędzej czy później ;]
Bolek XXX
15-06-2008, 21:59
Wasz Facc Area z tysiącem hiszpańskich noobów wylogowanych wszędzie gdzię się da? LMAO..
Glori - ale to wy potrzebujecie opena ,nie my =]
Bolek - nie oddzywaj sie bo nigdy nie byles na vencie ani heat ani iw wiec gowno wiesz.A wszystkie nob chary ktore biegaja na openach to takie osoby jak ty i emok.
ty i emok.
Fuck you, noobem na openie byłem może ze 3 razy.
Bolek XXX
15-06-2008, 22:15
Wizz, czo to jest wgl Vent? :( Bo ja nie poje majet xDDD Nawet do twojego pr0 IW mogłem mieć w każdej chwili vent ;) A wiesz jak fajnie biegac noobem i zbierać z takich lamusów jak ty bohy i bp? ;*
glorfifififiiiii
15-06-2008, 22:24
Glori - ale to wy potrzebujecie opena ,nie my =]
Bolek - nie oddzywaj sie bo nigdy nie byles na vencie ani heat ani iw wiec gowno wiesz.A wszystkie nob chary ktore biegaja na openach to takie osoby jak ty i emok.
Tak, buy open battle plix, mi pai 100k. Frints? ;D Okz?
To kiedy na piwo idziemy? =)
Reszta po prostu to owned ;D
Bolek - mogles miec ale cie ujebali = TAK MOGLES
Co to za slang plx no okz menz ?
TGK? czy dima was nauczyl
glorfifififiiiii
15-06-2008, 22:28
Wizz, czo to jest wgl Vent? :( Bo ja nie poje majet xDDD Nawet do twojego pr0 IW mogłem mieć w każdej chwili vent ;) A wiesz jak fajnie biegac noobem i zbierać z takich lamusów jak ty bohy i bp? ;*
Tak, jasne mogłeś mieć, a potem się obudziłeś. Daj spokój dziecko i idź spać. Strugasz cwanego a po prawdzie to może i jesteś nim, ale od dupy strony, tu problem. Gadasz dużo o sprawach, o których masz małe pojęcie. Zwłaszcza bardzo dobrze oceniasz czyjeś możliwości finansowe, jeśli wiesz do czego nawiązuję.
glorfifififiiiii
15-06-2008, 22:30
Bolek - mogles miec ale cie ujebali = TAK MOGLES
Co to za slang plx no okz menz ?
TGK? czy dima was nauczyl
Tego slangu nauczyli mnie hiszpańce, między innymi tacy jacy są w Twojej gildii =/
Do mnie mowia normalnie ,ale przyznam ze ten post wyzej to jedyny ktory ci sie udal XD
glorfifififiiiii
15-06-2008, 22:44
Nie doceniasz mnie ;]
do bochni wbijajcie to bede czekal kurwy jebane pajace
Post od Van Cut, Stara Wizza, Stary Wizza, Drugie konto do botowania na tibia.pl wizza, pies wizza? Czy tym razem znow dales itemki swoim "kumplom" zeby cie nie na*******ali + bonus zeby cie obronili?
@Edit:
Chris pokaz to czego w rzeczywistosci niemasz! (Czytaj ze wreszcie pokazesz cos jakiejs losowej dziewczynie xD!)
http://www.dzienseksu.pl/
HUahuahUahuaHuahuahuaa omg padlem.
I kto to mowi?
Betoniarka ktora posowala czolg?
I kto to mowi?
Betoniarka ktora posowala czolg?
Nie brzydze sie twojej rodziny sory :)
Nosferatu_Niedziel
15-06-2008, 23:28
Kocham Was, śmiesznie gadacie :*
@edit
Wizz co umiesz oprócz wrzucania innym na matke/dziewczyne?
glorfifififiiiii
15-06-2008, 23:31
1 up
Wyjdź i przeproś
Dominatorrr
15-06-2008, 23:31
zal dupe sciska Wizz byliscie obsrani 50% z was pisalo ustawcie sie na desert
i przyjdziemy a jakos po 2 h czekania dopiero sie zebraliscie w dp ank biegliscie 3 razy do bramy i spowrotem poczym liban pisze camp no jaja sobie robicie przeciez jestescie nie pokonani na ankrahmun zreszta widac ze bez xoo to boja dupy ruszyc gdzie kolwiek, mial 15 na valori to nie logowali sie nawet XD
Skonczylo sie kozaczenie najebiemy wam zawsze i wszedzie juz jest my nie potrzebujemy opena mieliscie all poobstawiane dla twojej wiadomosci gowno wiesz bo nie mielismy obstawione nic a tym bardzieu nie mielismy planu ucieczki na nomady JAK ZWYKLE WIESZ WSZYSTKO tylko szkoda ze wasz justicia byl wylogowany na mostku w drodze na hydry
he was so sure saying "i will come next time with people and fucknig kill them bla bla"
na BANK VILUM NA BANK JAK WEZMIESZ KUMPLI TAKICH JAK PIXIK TO SAM VAXE WAM WSZYSTKIM NAJEBIE BOZE JAKI ZAL AUHSHUASHAUSUHASUASUHAUHSUHA WIDAC 1 RAZ TO ZA MALO cyu next time.
Po za tym niewiem jak mozna sie az tak bac wyjsc na dwor w wlasnym miescie >.<
Kamarroo
16-06-2008, 06:07
Jebać to można twoją starą na kagańcu, a tak btw.
Jun 13 2008, 09:48:19 CEST Died at Level 75 by a dragon lord <------ piękna godzina dla nołlajferuf
tym postem udowodniles , ze jestes 13 letnia dziwka
Kamarroo
16-06-2008, 06:17
ojojojo tgk jezdzi i bije bardzo was prosze wbijcie do bochni , dam nawet wam moj adres , ja tez chce dostac od was bedzie wam latwiej dark erakir to moj rl bro to nas dwoch od was dostanie POzdro Czekamy'*
Wojownik-abg
16-06-2008, 07:24
Do cipek z warszaw:
wy jesteście tak niedojebani że aż mi was żal a jak chodzi o przyjazd do Bochni zapraszam <pobawimy sie troszke>
a Mario ma więcej ziomków niz wy wszyscy napinacze internetowi :)
Ten kto legii nie szanuje ten ma racje bo to chuje !!!!!!!!!!!!
Kamarroo
16-06-2008, 08:31
Jak tgk wpadna zajmiemy sie operacja ,,Prostuj nos boltera,,
Kamarroo
16-06-2008, 09:06
08:56 Dark Erakir [128]: walczymy co?
08:56 Seq The Master [175]: no rzeczywiscie idioto
08:56 Seq The Master [175]: :)
08:56 Dark Erakir [128]: o grubasku
08:56 Seq The Master [175]: no w chuj gruby jestem w chuj normalnie
08:57 Dark Erakir [128]: xD
08:57 Dark Erakir [128]: kiedy do bochni wbijacie?
08:57 Seq The Master [175]: i tak nie wyjdziecie
08:57 Dark Erakir [128]: ojojoj
08:57 Seq The Master [175]: banda dzieciakow jak wy to o 19 spi
08:57 Dark Erakir [128]: wpadnijcie
08:57 Dark Erakir [128]: to sie okaze
08:57 Seq The Master [175]: pewien jestes ze tego ccesz?
08:58 Dark Erakir [128]: ta
08:58 Seq The Master [175]: bo do was to pewna osoba wpadnie
08:58 Dark Erakir [128]: no spoko
08:58 Dark Erakir [128]: wpadaj nawet w 20
08:58 Dark Erakir [128]: czekamy
08:58 Dark Erakir [128]: my lubimy legionistow
08:58 Seq The Master [175]: a my lech zdech :)
08:58 Dark Erakir [128]: sry
08:58 Dark Erakir [128]: wisla
08:59 Seq The Master [175]: lol to jeszcze gorsze zadupie
seq proooooooooooooooo
Kamarroo cwaniaka udajesz a jak co do czego to bys pierwszy s*******al :D
Kamarroo
16-06-2008, 09:52
Kamarroo cwaniaka udajesz a jak co do czego to bys pierwszy s*******al :D
to wbij :D Ole ole legie i tgk pierdole
Kamarroo
16-06-2008, 10:21
32-700 Bochnia
masz tu nr telefonu 698672930 jak bedziecie na miejscu zadzwon wpadne
pozdro
Nosferatu_Niedziel
16-06-2008, 10:36
Kamarroo Pro _/
Kamarroo
16-06-2008, 10:51
Kamarroo Pro _/
oj kolejny fighter ty tez wbijasz?? do malucha seqa was wejdzie tylu?
Nosferatu_Niedziel
16-06-2008, 10:56
Nie. Ja przynajmniej tak nie kozacze, nie podaje adresu i "PRZYJEDZCIE BEDE CZEKAL TYLKO WCZESNIEJ ZADZWONCIE!!111".
btw '32-700 Bochnia'
Wszyscy wiemy że Bochnia, ale po chuj im kod pocztowy xD? Myśle że Alberowi chodziło bardziej o ulice :O
Kamarroo
16-06-2008, 11:07
Ulice mu podam jak juz bedzie na miejscu o ile bedzie xD
TGK!
ojojojo tgk jezdzi i bije bardzo was prosze wbijcie do bochni , dam nawet wam moj adres , ja tez chce dostac od was bedzie wam latwiej dark erakir to moj rl bro to nas dwoch od was dostanie POzdro Czekamy'*
Dobra nie pierdol; dajesz adres albo zamknij jape z napinaniem sie jak mafia
btw. smieszna sprawa, bo jak Mario byl z nami na vencie, to sam sie smial z fotki dark erakira, ktora mi dal, i mowil ze to grubasek itd ;d
Kamarroo
16-06-2008, 11:11
Sry to wy jestescie mafia wozicie sie maluchem bedziemy bic o tibie hahah
wpadnij jak bedziesz na miejscu zadzwon i ci podam ulice ;p mozesz kolegow wziac
Wow, ale sobie sygnature wyjebales ;o
Kamarroo
16-06-2008, 11:14
Dobra nie pierdol; dajesz adres albo zamknij jape z napinaniem sie jak mafia
btw. smieszna sprawa, bo jak Mario byl z nami na vencie, to sam sie smial z fotki dark erakira, ktora mi dal, i mowil ze to grubasek itd ;d
no dostal bys jedna pizde od tego grubaska i bys mial nos jak bolter
Kamarroo
16-06-2008, 11:15
moze skoncz pisac na forum i przyjedz sie okaze jakis mocny tylko nie zapomnij by byc w domu na 23;00 bo po dupie dostaniesz
moze skoncz pisac na forum i przyjedz sie okaze jakis mocny tylko nie zapomnij by byc w domu na 23;00 bo po dupie dostaniesz
Serio, poszukaj sobie wczesniejszch postow Viluma, identycznie to samo ;d Zreszta jak narazie to Tgk mial jaja jechac do innego miasta najebac typowi, moze sie odegracie :D
O kurcze wielcy tgk do nas wpadna to sie pobawimy yeaaaaaa
a alberto widzialem twoja fotke to tylko jedna pizda i spisz;/
A, to ty jestes tym bratem Maria, ktorego chcial na*******ac bo zloocil noseringa ^^
Lol2??
cos ci sie pojebalo haha
moze gral jego brat tym charem 2 tyg xD
Kamarroo
16-06-2008, 11:30
hahah van cut jest xDD eloza bedziemy mogli sobie ich kopac
Do Alberta chlopaki ze sloneczka tez chca pokopac wpadnijcie dzis
@Bochnia Squad:
Zachowujecie sie jak banda dzieci z porażeniem mózgu. Podniecacie sie tak jakby kurwa to mialby byc open battle i znajac zycie jezeli byscie wyszli to tylko w 40 osob biorac za soba rodziny oraz widly zeby miec sie czym bronic. Gdyby glupota umiala fruwać to byscie sie pewnie unosili pod sufitem.
Tak wogole jestescie kozaczki to przyjedzccie do nas do Warszawy. Ba jestescie takiego mizernego wzrostu ze 10 osob to do walizki zapakujecie czyli zaplacicie za 1 bilet.
Jez17Psk
16-06-2008, 12:13
Nie mam zamiaru sie w*******ac w wasze sprawy ale chce tylko powiedziec ze jestescie zajebiści po wyglądzie oceniac jak ktos sie bije ;]
Kamarroo
16-06-2008, 12:15
@Bochnia Squad:
Zachowujecie sie jak banda dzieci z porażeniem mózgu. Podniecacie sie tak jakby kurwa to mialby byc open battle i znajac zycie jezeli byscie wyszli to tylko w 40 osob biorac za soba rodziny oraz widly zeby miec sie czym bronic. Gdyby glupota umiala fruwać to byscie sie pewnie unosili pod sufitem.
Tak wogole jestescie kozaczki to przyjedzccie do nas do Warszawy. Ba jestescie takiego mizernego wzrostu ze 10 osob to do walizki zapakujecie czyli zaplacicie za 1 bilet.
mam 183cm
erakir ma 190 cm
inni podobnego wzrostu ty sequ ile masz?
w pasie masz kolo 190 cm zapewne
mam 183cm
erakir ma 190 cm
inni podobnego wzrostu ty sequ ile masz?
w pasie masz kolo 190 cm zapewne
Osadzasz po 1 fotce. Moze masz 18 lat ale emocjonalnie to moze z 7-8. Mam kolo 187cm i widze ze w Bochni to nie jest wazne kto jak sie bije tylko wzrost. Wezme Xira i huj przegraliscie!!!!!!!!!!11111111
Kamarroo
16-06-2008, 12:29
Osadzasz po 1 fotce. Moze masz 18 lat ale emocjonalnie to moze z 7-8. Mam kolo 187cm i widze ze w Bochni to nie jest wazne kto jak sie bije tylko wzrost. Wezme Xira i huj przegraliscie!!!!!!!!!!11111111
nie wiem dlaczego akurat xira wezmiesz ale jesli chcesz sie przekonac jak sie kto bije to przyjedz bo nie sztuka jest bic 2 na 1 jak viluma... sam sie bal scroopy bo dostal by wpierdol
nie wiem dlaczego akurat xira wezmiesz ale jesli chcesz sie przekonac jak sie kto bije to przyjedz bo nie sztuka jest bic 2 na 1 jak viluma... sam sie bal scroopy bo dostal by wpierdol
Bo xiro to ZYRAFAAAAAAAA.
A bylo to tak ze kiko sam zaczol na*******ac viluma. Pixik mogl mu pomoc ale stal jak wryty.
Grchw1916
16-06-2008, 12:36
@vilum
lool w życiu głupszego tekstu nie słyszałem. 'czemu nie wpadliście za 10 min jak dzwoniłem skoro takie kozaki jesteście' no kurwa n/c Niby taki cwaniak jesteś, ale sie przekonaliśmy, że tylko przez kabel. Dostałeś kilka strzałów i nawet nie oddałeś. A twój przyjaciel stał i sie patrzył lmao.
Co do postów bochni to sie nie wypowiadam na ten temat bo są żałosne. Porównując to co nam wizz gadał o was na ventr a to co tutaj wypisujecie w ogóle sie nie łączy. ;)
Kamarroo
16-06-2008, 12:37
Widzialem fotke boltera i na mocnego on nie wyglada xD
Kamarroo
16-06-2008, 12:39
@vilum
lool w życiu głupszego tekstu nie słyszałem. 'czemu nie wpadliście za 10 min jak dzwoniłem skoro takie kozaki jesteście' no kurwa n/c Niby taki cwaniak jesteś, ale sie przekonaliśmy, że tylko przez kabel. Dostałeś kilka strzałów i nawet nie oddałeś. A twój przyjaciel stał i sie patrzył lmao.
Co do postów bochni to sie nie wypowiadam na ten temat bo są żałosne. Porównując to co nam wizz gadał o was na ventr a to co tutaj wypisujecie w ogóle sie nie łączy. ;)
hmm oprocz wizza mam innych kolegow ktorzy by wasza ekipe szybko rozpracowali :D
nie interesuje mnie to co wizz o nas gadal bo 90% z tego co pierdolicie to glupoty , wymyslcie cos lepszego
hmm oprocz wizza mam innych kolegow ktorzy by wasza ekipe szybko rozpracowali :D
nie interesuje mnie to co wizz o nas gadal bo 90% z tego co pierdolicie to glupoty , wymyslcie cos lepszego
Ej sory to ty kolegami sie straszysz dlatego ze sam nic nie zrobisz? Jestes kozak ustaw sie z kikem na solo (skoro twierdzisz ze to cipa) i gwarantuje ci ze nie wrocisz caly do domu.
very_roxy
16-06-2008, 12:44
Widzialem fotke boltera i na mocnego on nie wyglada xD
za to ma fajną czapke
Kamarroo
16-06-2008, 12:45
No ale zeby bylo solo chyba musi tu przyjechac?
glorfifififiiiii
16-06-2008, 12:46
32-700 Bochnia
masz tu nr telefonu 698672930 jak bedziecie na miejscu zadzwon wpadne
pozdro
Zwiedzisz bagażnik Seqa pizdo, ja Ci to obiecuje, wywieziemy Cię do lasu, przywiążemy za nogi do tylnego zderzaka i pojedziemy z powrotem, zatrzymamy się za rogiem Twojego domu i wypuścimy i biedaku nie trafisz przez tydzień do domu bo nie znasz okolicy. Zadzwonimy, tylko wyjdź.
Grchw1916
16-06-2008, 12:46
myślisz, że jak masz kolegów którzy piją, palą blanty czy tam wciągają fete w/e i stwierdzasz, że oni są jakimiś kozakami.. Może kiedyś sie przekonasz jaka jest rzeczywistość. I ludzi po wyglądzie nie oceniaj bo sie pomylisz ;)
myślisz, że jak masz kolegów którzy piją, palą blanty czy tam wciągają fete w/e i stwierdzasz, że oni są jakimiś kozakami.. Może kiedyś sie przekonasz jaka jest rzeczywistość. I ludzi po wyglądzie nie oceniaj bo sie pomylisz ;)
Xiro jak on ma sie przekonac jak zyje pod kloszem (AKa nie wychodzi z domu)
Kamarroo
16-06-2008, 12:49
Zwiedzisz bagażnik Seqa pizdo, ja Ci to obiecuje, wywieziemy Cię do lasu, przywiążemy za nogi do tylnego zderzaka i pojedziemy z powrotem, zatrzymamy się za rogiem Twojego domu i wypuścimy i biedaku nie trafisz przez tydzień do domu bo nie znasz okolicy. Zadzwonimy, tylko wyjdź.
opowiesc rodem z horroru ale przynajmniej masz ambicje
wpadaj smialo , gwarantuje ze nie bedziesz mogl grac w tibie przez ok 3 miesiace po tej wizycie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.