Pokaż pełną wersje : IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT)
Stron :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
serio, nawet bez 'zyczliwych' latwo ogarnac ze to chris, skoro jest po 15h dziennie + loginy o 5 rano hahaa xD
Zbanowanyyy
25-05-2008, 19:50
Mnie tak łatwo się nie pozbędziecie :D !!!!!!!!!!
Im back :P
Raziel4ever
25-05-2008, 19:50
Witamy xdddddddd Po raz 8?;D
Nosferatu_Niedziel
25-05-2008, 20:51
hah lul : D
hahaha juz sobie pierdolnal info xDDD
Niby takie kozaki ale jak juz przychodzi do opena to daja logi :<
Po tygodniu ciezkiej pracy na premy witamy spowrotem albi.
Tym czasem do spania ;d
btw
Joel chce sprzedac guild bank CFu(6kk) + char
xDDDDDD
Cygan Slejter
25-05-2008, 23:06
o kur.. dawno nie zaglądalem do tego tematu i się pogubiłem:p
Niby takie kozaki ale jak juz przychodzi do opena to daja logi :<
Po tygodniu ciezkiej pracy na premy witamy spowrotem albi.
Tym czasem do spania ;d
btw
Joel chce sprzedac guild bank CFu(6kk) + char
xDDDDDD
Jak sam widzisz to wy padacie ostatnio a nie my wiec nie musimy wychodzic na opena.A co do Joela to chyba jego char wiec dlaczego ma nie sprzedawac??I pieniadze sa jego, a te z paymentow juz nam dal jakis czas temu...
Jak sam widzisz to wy padacie ostatnio a nie my wiec nie musimy wychodzic na opena.A co do Joela to chyba jego char wiec dlaczego ma nie sprzedawac??I pieniadze sa jego, a te z paymentow juz nam dal jakis czas temu...
Padamy? Każdy umie zrobić sneaka w parę osób i się obstawić i to nazywasz wygrywaniem? xDDDDDDD Nie rozmieszaj mnie proszę :-)Wyjdźcie w końcu na opena proszę :-)
@Wojtemo
niemusicie wychodzic na opena ? LOOOL dobrze wiemy ze chcielibyscie wyjsc na opena tylko niemacie lidera bo ramsy jest zbyt duza pizda zeby wyjsc na opena bez jego 50 osob na vent wiec co ty pierdolisz ze niemusicie. Problem w tym ze niemacie lidera :)a moze gentkosu i jego niektore genialne pomysly ktore jeszcze pamiettam zza czasow gdy bylem w HIT!
Zbanowanyyy
26-05-2008, 11:37
@Vilum
Tak vilum ty nie padasz kiedyś to wy tak robiliście i uważaliście, że wygrywacie, a co do nas my tak nie uważamy (bynajmniej nie ja ) ale mam i tak na to wyjebane po prostu fajnie jest, z braku innej opcji jebnąć kogoś, co jakiś czas.
btw Vilum kolegów szukasz, bo widzę, że znalazłeś mnie na naszej Klasie, ale to chyba błędny adres na nawiązywanie więzi koleżeńskiej
@Floov
Faraon może jest głupi, nie udolny, obsrany, ale też rozsądny i konkretny wole jego niż innych. Sam wiesz/widziałeś/słyszałeś, co ogarnęliśmy w 7 osób z Oven na 14 z partyzantów ^^ gdzie partyzantka miała 2 leaderów tych, co zawsze a wy mieliście mnie na Leadera USAHUSA a i tak było 9:1 w openach
@Vilum
Tak vilum ty nie padasz kiedyś to wy tak robiliście i uważaliście, że wygrywacie, a co do nas my tak nie uważamy (bynajmniej nie ja ) ale mam i tak na to wyjebane po prostu fajnie jest, z braku innej opcji jebnąć kogoś, co jakiś czas.
btw Vilum kolegów szukasz, bo widzę, że znalazłeś mnie na naszej Klasie, ale to chyba błędny adres na nawiązywanie więzi koleżeńskiej
@Floov
Faraon może jest głupi, nie udolny, obsrany, ale też rozsądny i konkretny wole jego niż innych. Sam wiesz/widziałeś/słyszałeś, co ogarnęliśmy w 7 osób z Oven na 14 z partyzantów ^^ gdzie partyzantka miała 2 leaderów tych, co zawsze a wy mieliście mnie na Leadera USAHUSA a i tak było 9:1 w openach
FUKAM KOLEKUF!!!! xDDDDDD
Grchw1916
26-05-2008, 14:42
FUKAM KOLEKUF!!!! xDDDDDD
/\ funny jak huj
Floov mordo masz racje chcielibyśmy, ale nie musimy...
I nie graj w tego zjebanego wowa bo jest zjebany XD noooooo co do genkotsa to kiedyś jeszcze was kolorowe buty rozjebią !!! :D
btw. czemu dante rozszarpało ? :P
To powiedzcie mi co wy robicie??Fragujecie??Jesli tak nie zauwazylem...Expicie??Hmm tez chyba nie:(Wiec skonczcie pierdolic farmazony bo juz zal to czytac.Nie openami sie wojne wygrywa...Zapamietajcie sobie to.Tyle z mojej strony
Gratz SNEJKA na mnie
haha
Az zal
Kto lidowal?
Bolter? hahaa
@Wojtemo
Tak , Expimy i to my fragujemy ; DD
Gratz SNEJKA na mnie
haha
Az zal
Kto lidowal?
Bolter? hahaa
@Wojtemo
Tak , Expimy i to my fragujemy ; DD
Gratulacje:)
Zbanowanyyy
26-05-2008, 17:12
Dla twojej wiadomości, Nie ja bo gdybym to ja prowadzil byśmy zabili więcej niż 0 osób xD bo ludzie by rozumieli po polsku nie po angielsku UHSAUHSUHAUHSAUHSHA
Chłopaki dobrze wam poszło dobrze że grzebałem przy kablówce to nie padłem XD!!!
Raziel4ever
26-05-2008, 17:35
Całkiem było _/ lol
Bolek XXX
26-05-2008, 17:50
Wizz od kiedy Ty kurwa taki chojrak jesteś? Pizdo niemyta, powinieneś dziękować, bo dzięki TGK, których teraz wyzywasz ludzie by o Tobie nie usłyszeli. LMAO kurwa zjebie genetyczny byłbyś wypizdkiem którym pół serwera by pomiatało i byś pisał na forum, że życie jest niesprawiedliwe, bo padłeś i zajebali Ci bp viking helmetów. W sumie nie muszę mówić, że BYŁBYŚ, bo JESTEŚ. I jeszcze nadejdą takie czasy, że każdy Cie obsra na czole i będzie miał Cię głęboko w rowie. 95% Twojej guild Cię nie nawidzi, i nie blefuję, bo już od wieeelu osób to słyszałem, i chętnie by Cie upierdlili, ale potrzebuje Cię Xoo jaka mięso armatnie i spierdoleńca, który będzie siedział 25/8 i mówił kto sie wlogował i na jakim charze ;)
Bolek a od kiedy ty tak wszystko wiesz?
Fakt , ty wiesz wszystko.
_/ Bolek
The Legend _/
Moze mnie nienawidzi ale mnie cieszy to ze osoby ktore myslaly ze beda sprytne dostaja po pizdzie dzien w dzien ;DD
_/ Bolek
The Legend _/
Moze mnie nienawidzi ale mnie cieszy to ze osoby ktore myslaly ze beda sprytne dostaja po pizdzie dzien w dzien ;DD
Od Bolka to wara ._.
Bolek XXX
26-05-2008, 20:01
_/ Bolek
The Legend _/
Bo chodzę do szkoły kurwo xDDDDD I mogę dać sobie jądra uciąć, że więcej osób mnie lubi i szanuje niż Ciebie ;) I nie jestem legendą. Mnie zapamiętaja ludzie za to kim byłem i za wiele innych rzeczy i raczej nikt złego słowa o mnie nie powie ale nvm. Ciebie zapamiętają jako dwulicową szmatę, która zdradza najbliższych kumpli i jest zwykłym złodziejem ;) Zobaczysz Wizz, że jeszcze będziesz płakał jak dostaniesz po piździe ;) Mówie o tibii, bo w realu w pizdę Cie klepią na powitanie i żebyś ochłonął po 72 godzinach czatowania na Ventrilo i w grze. A i jeszcze dobrze wiesz, że ja Tobie mogę bardziej zaszkodzić ;)) have fun <3
Ja jestem dwulicowy?Przeciez to nie ja ojebalem chara "swoim".
Gowno wiesz a kozaczysz ;d
I kto mnie bije ? Chyba twoja stara pod moim biurkiem.
Wybacz ale ty mi nie zaszkodzisz ;d
Jak bys chodzil do szkoly to bys nie robil tyle bledow, chyba ze konczysz podstawowke 7 rok wraz z kirshna.
Zreszta chyba temat mojego rl mial sie skonczyc 4 strony temu?
Zalatw inne argumenty poza tym ze mnie bija na rl i ze nie mam rl life bo to juz nudne.
Bolek XXX
26-05-2008, 21:03
Też bym Ci zajebał chara jakbyś mi wisiał 1kk i nie oddawał :) Możesz szmato po swojej starej jeździć a nie po mojej frajerze jebany. Ty swoją już pewnie zaruchałeś na śmierć, bo inna dziewczyna nie dałaby dupy takiemu brudasowi oderwanemu od Tibii. Ale z błędami dopierdoliłeś XDDDDDDDDDDDD Żebyś wiedział wogóle coś o mojej szkole, nawet pomarzyć nie możesz, bo Cię z przedszkola nie wypuścili ale nvm. Jak jesteś taki kozakiero to przeczytaj mojego posta jeszcze raz, nie patrząc w okienko Tibii i znajdź błędy. :) Żal mi Ciebie koleś.
Emok proszę , sprawdź moje błędy ;)
Maya_Shkarab
26-05-2008, 21:14
Siemano kolano.
Nosferatu_Niedziel
26-05-2008, 21:16
Emok proszę , sprawdź moje błędy ;)
O! Emok mistrz ortografi :< (Hail Mozilla 2)
Tak jak na tibii:
Niedz: sprzedasz mi zeczy do dzina
Emok: ZECZY
Emok: USASHAUHSUHASUHASUHASUHAUH<spam><spam>
@Bolek - Twoja stara wlasnie lize dywan, Tyle do ciebie bo widze ze juz zaczynasz zmyslac o laskach itp.Powiedz jeszcze ze wpadnie do mnie mafia , tak jak to mnie straszyl mustak pustak.
Ten temat o war wiec rozmawiajmy o tym.
Wedlug mnie nie umiecie grac w ta gre xDD
Pozdro dla boltera lidera heatu ktory by rozjebal wszystkich od nas gdyby nie naprawial TV hahah
Grchw1916
26-05-2008, 21:26
@Bolek - Twoja stara wlasnie lize dywan, Tyle do ciebie bo widze ze juz zaczynasz zmyslac o laskach itp.Powiedz jeszcze ze wpadnie do mnie mafia , tak jak to mnie straszyl mustak pustak.
Ten temat o war wiec rozmawiajmy o tym.
Wedlug mnie nie umiecie grac w ta gre xDD
Pozdro dla boltera lidera heatu ktory by rozjebal wszystkich od nas gdyby nie naprawial TV hahah
nom według ciebie też ancient bolter jest pionkiem w Heat a ty liderem IW.. Pozatym nie zgrywaj huj wie kogo na forum bo dobrze wiesz kto umie grać a kto nie i czemu Heat przegrywał/przegrywa walki.
Maya_Shkarab
26-05-2008, 21:27
Ten battle to byl troszke smiech na sali. Dostalem tylko 2 sd i gwiazdke przez cale 15~min. Myslalem ze upadnie od nas pare osob ale to co zaprezentowaliscie to nizej pod brazolami. Mam nadzieje ze szybko kupicie blessy (fummlan tez) i pobijemy sie tak jak dzis (mam na mysli nie tylko nasze wygrane).
GO GO POLAND!!!111one
Nosferatu_Niedziel
26-05-2008, 21:30
o Kurwa Scarab też tak pierdolisz jakbyś pół heatu fragnoł, a kogo tam jeszcze ujebałeś prócz Satho?\o/
btw. A swoim nickiem to nawet mój przebiłes(Nosferatu Niedzielson) : D
Bolek ty kozia kupo tak czytam te twoje wypociny to mi sie smiac chce ze komentujesz to oczym niemasz pojecia bo niewiesz co sie stalo dlaczego Mario odszedl/zostal wyjebany z heat a komentujesz czlowieku ogarnij sie pozatym twoje wyzwiska sa na poziomie podstawowki tylko na tyle cie stac ? wybitnie uczona KURWO ? , ty mu zaszkodzisz ? chetnie to zobacze niekoniecznie na tib ELO BOLKU(KURWA JAKI NAME N/C)
Wizz powiedz mi za kogo ty sie uwazasz??Moze ja nie jestem jakims Bogiem ale przeciez ty zawsze byles nikim...Z tego co wiem to szanowalo cie tylko pare osob.Przyklad jak chciales wlaczyc przeciwko CF to nawet bys nie mial vickow na zrobienie guildi.A co ja mysle na twoj temat to juz wiesz bo wiele razy ci mowilem.
Ps.Pozdro Bolus:*
Maya_Shkarab
26-05-2008, 21:34
o Kurwa Scarab też tak pierdolisz jakbyś pół heatu fragnoł, a kogo tam jeszcze ujebałeś prócz Satho?\o/
btw. A swoim nickiem to nawet mój przebiłes(Nosferatu Niedzielson) : D
Nick to tak 4fun zem zrobil bo ziomek Bodzioo se mial nub chara Bodzio Skarab wielki no to dawaj rodzinka i czuj.
Co do fragowania ,na moim .cam ktory jest na WoT forum (Not for Pl) widac jak sie przyczynilem do battle'a.
PROSTE MAJA OPERATOR PIECA OWNZ!
Ja jestem dwulicowy?Przeciez to nie ja ojebalem chara "swoim".
Gowno wiesz a kozaczysz ;d
I kto mnie bije ? Chyba twoja stara pod moim biurkiem.
Wybacz ale ty mi nie zaszkodzisz ;d
Jak bys chodzil do szkoly to bys nie robil tyle bledow, chyba ze konczysz podstawowke 7 rok wraz z kirshna.
Zreszta chyba temat mojego rl mial sie skonczyc 4 strony temu?
Zalatw inne argumenty poza tym ze mnie bija na rl i ze nie mam rl life bo to juz nudne.
Tutaj cwaniaczek nr. 1.
Mam pytanie: czy w tej Twojej wirtualnej szkole uczą interpunkcji?
Bolek ty kozia kupo tak czytam te twoje wypociny to mi sie smiac chce ze komentujesz to oczym niemasz pojecia bo niewiesz co sie stalo dlaczego Mario odszedl/zostal wyjebany z heat a komentujesz czlowieku ogarnij sie pozatym twoje wyzwiska sa na poziomie podstawowki tylko na tyle cie stac ? wybitnie uczona KURWO ? , ty mu zaszkodzisz ? chetnie to zobacze niekoniecznie na tib ELO BOLKU(KURWA JAKI NAME N/C)
Cwaniaczek the second.
Przy Tobie, nasz forumowy ulubieniec (Bolter) to profesor/wykładowca Uniwersytetu Jagiellońskiego.
a od kiedy ty kurwa tak dupe tym heatom tak lizesz ? i tak cie maja wchojo wiec niewiem po ************** sie tu wypowiadasz twoje lamerskie doczepki sa naprawde wazne :*::*:*
Maya_Shkarab
26-05-2008, 21:39
Ty floov cos tu smierdzi ,ale to nie gowno TO PADLINA!
Emok - Nie ucza mnie , (<---) Wybacz :/
Wojtemo - Bo kazdy byl pizda?Czy to nie prawda ze oven robil co chcial tylko dlatego ze wyrywacz lachonow za kase w tibii byl kiedys w cf?Kazdy sie bal przeciwstawic najwiekszej gildi ktora upadla po 2 miesiacu klepy xDD
Upadla??Jakos my tez ostatnio expilismy a teraz wy expicie.To jest loteria...CF byl do rozjebania przez nas ale po co??W jakim celu skoro moglismy robic co nam sie podobalo.Tylko ty chciales walczyc bo miales w pizdzie nas i nasze chary, ale sam dobrze wiesz co na ten temat mysle...
a od kiedy ty kurwa tak dupe tym heatom tak lizesz ? i tak cie maja wchojo wiec niewiem po ************** sie tu wypowiadasz twoje lamerskie doczepki sa naprawde wazne :*::*:*
Liżę, bo lubię. Przynajmniej wiem, że kilka osób stamtąd mnie szanuje.
Niestety nie posiadam takich umiejętności jak Ty i tamten drugi (Wizzzzzzz), których uwielbia cała gildia no liferów :(
WY PSY! KAZDY Z WAS TU TO JEST PIES, CFEL I MACIE NICKI DO DUPY!
BIALY POGROMCA NIEBA TO JEST KUTWA KOZAK
KTOS MA BUNTY WY ZASRANE PEDALY!!!???
TAK NAWET TY GRZYBIE JESTES PSEM!!!
TAK JESTEM RETARDEM! IDIOTA MAM ADHD DOWNA ITD NO I? STARA MNIE NIE KOCHA NO I? LUBIE SIE BAWIC Z PSEM NO I?
Bolek XXX
26-05-2008, 22:06
HAHAHAHA, kurwa Wizz chyba musiałeś książkę jakąś przeczytać żeby pojechać po mojej starej w takim stylu xDDDD U Ciebie na obiedzie tak do siebie móią , spoko, nie wnikam ;) Nie muszę nasyłać na Ciebie mafii, bo i tak z domu nie wychodzisz i chuj, nikt nie wie o Twoim istnieniu i nawet nie wiedzieliby jak Cię znaleźć...
"Wedlug mnie nie umiecie grac w ta gre xDD" A Ty umiesz? Bo jueszcze nic pr0 nie pokazałeś w swojej tibijskiej karierze, żeby ludzie uważali Cię za umiejętnego gracza. Ty chyba zjebie nie umiesz grać, bo kurwa "PO CO KILKAĆ 1000x TEN SAM PRZYCISK, LEPIEJ USTAWIĆ BOTA", właśnie w ten sposób pokazałeś jaki jestes pr0 player :D A wracając do Boltera, on ma TV, Ty go zamieniłeś na PACC ;)
Floov,
powiedz nam czemu mario tak naprawdę wyszedł z HEAT, bo ja jestem podobno niepoinformowany. I wogólę do Ciebie nie piszę to po chuj kapsko tutaj otwierasz? Zależy Ci na Djadrielu? :D I btw, wolę byc wyuczoną kurwą niż niewyuczonym prostakiem tak jak Ty, nic Euro za 4 lata, łopat braknie dla Ciebie xD
Też Cię kocham Wojtemo <3
Emok - Nie ucza mnie , (<---) Wybacz :/
Wojtemo - Bo kazdy byl pizda?Czy to nie prawda ze oven robil co chcial tylko dlatego ze wyrywacz lachonow za kase w tibii byl kiedys w cf?Kazdy sie bal przeciwstawic najwiekszej gildi ktora upadla po 2 miesiacu klepy xDD
Sory juz dluzej nie moge. Co jak co ziomek ale Skrzat wyglada jak czlowiek, ba nawet opalony jak murzyn wyglada lepiej niz ty, swiecacy bladymi lydkami w ciemnosci pro playa tibijski - bo przecierz slonce dla ciebie nie mile. Chodzisz na gruuuuuuube melanze ale hej gdzie? Na cmentarz z kumplami wygladem przypominajacym ciebie. Ziomek dla mnie jestes nikim, dzieciak ktory mial swoje 5 minut poprzez "respekt" bo zrobil keyloggera ale jak ludzie sie dowiedzieli ze to nie tylko twoj wytwor to skonczylo sie twoje blyszczenie jako "gwiazda". Teraz robisz szum wokol siebie ale to i tak ci nic nieda, myslisz ze imponujesz ludziom ze masz multum kupionych charow? Jedna bitwa nie przesadza losow calej wojny.
@Edit:
Wiesz jeszcze cos: To co Skrzat zrobil z hajsem za postac to powinno cie huj obchodzic, mogl nawet wyjebac te pieniadze w bloto lub oplacic silownie czy dac rodzicom. W kazdym razie nei wydal na panne tych pieniedzy :)))
Co do Bolka to pamietam go z titani duzo wczesniej niz ciebie i zawsze byl lojalny co do kumpli (np. Patryk Hero stary owner). Takze on wie wiecej od ciebie.
@Kuba Maly Kutas
Jarasz sie dzisiejszymi fragami jakby ci starzy pacc kupili pod choinke. Dzieciak opanuj sie to tylko pixele.
@Floov
Ty jakos zawsze byles spokojny z klotniami na vent O.o
Skrzatorr
26-05-2008, 22:21
Latynoski wyrywacz sikorek = ok
Zresztą Srisu to jeśli jest coś takiego jak archiwum forum tibia.com sprawdź z tamtych czasów temat napisany przez AS : "Że gildia OVEN nie ma powiązań z Cfem i że nie jesteśmy allied". Kocham Twoje wykorzystywanie manipulacji językowej ;*
EDIT:
@ Skarab (bo nie mam pojęcia jak to się pisze):
Kim Ty kurwa w ogóle jesteś? Skąd się wziąłeś i dlaczego akurat na Titanii? Powiem Ci jedno gościu: Ani fragi ani frekwencja na openach nie dadzą Ci sławy ani pożądanej reputacji między swoimi, to liczba ludzi których uratowałeś ze swoich, zaangażowanie w walkę poprzez rozkminianie różnych, dobrych pomysłów i odwaga (z rozsądkiem bo mogą cię nazwać szaleńcem [pozdro Yapan]) dadzą Ci najlepszy efekt w moim mniemaniu. Dlatego dla mnie jesteś i będziesz zwykłym cieniem bandy Xoo... Mógłbym tu nawet dać siebie jako przykład: Ludzie kojarzą mnie jako "dobrego" gracza, z odwagą na granicy szaleńca, a zarazem s*****ela który bez powodu ze swoją bandą wytłukł jak kaczki na polowaniu pół Titani... Bez pozdrowień
Maya_Shkarab
26-05-2008, 22:22
@Kuba Maly Kutas
Jarasz sie dzisiejszymi fragami jakby ci starzy pacc kupili pod choinke. Dzieciak opanuj sie to tylko pixele.
Ty a to nie czasem w tych samych pixelach twoja RL (tzn. virtual) dziewczyna robila fotki za itanz na solerze?:D!!!!! we misiek P&P
Bolek XXX
26-05-2008, 22:23
Wizz, z takiej piosenki do Ciebie pasujące zdanie:
"Nie chce marnować czasu ej ,
Teraz gwiazda. Co musisz zrobić wokół siebie szum, bo prawie zgasłaś?" ;)
Mhm, chyba Wizz musisz dzwonić po posiłki do Bochni, bo kurwa nawet we 3 nie możecie zgasić jednej osoby tutaj na forum xDD Po prostu, każdy zna prawdę, was i nie da sobie wmówić pewnych rzeczy. Z gówna piany nie ubijesz ;)
Osoby ktore nie uzywaja bota koncza jak emok ,na 45 lvl
Nigdy rl hajsu nie wydalem na tibie ;]
Kurwa , bolter pozycz mi ten tv 12 calowy, PLXXX
Co do djadriela, to chyba rl joli.Wiec rob co chcesz ;]
Seq - Mam ci dac kod zrodlowy owntibii?Opisac ci kazda funkcje i procedury?I podac nicki wszystkich pierwszych osob ktore kupily odemnie keya?Robisz z siebie idiote.
Odezwal sie ten ktory wyglada jak model
Gruby ponton ktory nawet nie widzi swojego huja sie jeszcze wypowiada na temat wygladu.
Bolek XXX
26-05-2008, 22:27
Double post, srry ;p
Bolek XXX
26-05-2008, 22:28
Ja pierdole, ale jesteś zajebisty!!!! :o Znasz się na procedurach owntibii o.0 Chuuuj, nie pogadasz. Jesteś za duży pr0 dla nas, my nie pojemajet. Jesteś żałosny. A zdajesz wgl maturę z informatyki? Czy jesczcze nie pisałeś egzaminu po szkole podstawowej? I zapomniałem, że na maturze nie ma tematów związanych z tibią, to bys poleciał. ;)
A co do wyglądu w realu, cofnij kilka stron i zobacz swoje zdjęcie xDDDDD Bo ja myślałem, że to bal przebierańców na przedszkolną choinkę xD Ty też swojej cipki nie zobaczysz, bo jeszcze nie urosła.
Sory juz dluzej nie moge. Co jak co ziomek ale Skrzat wyglada jak czlowiek, ba nawet opalony jak murzyn wyglada lepiej niz ty, swiecacy bladymi lydkami w ciemnosci pro playa tibijski - bo przecierz slonce dla ciebie nie mile. Chodzisz na gruuuuuuube melanze ale hej gdzie? Na cmentarz z kumplami wygladem przypominajacym ciebie. Ziomek dla mnie jestes nikim, dzieciak ktory mial swoje 5 minut poprzez "respekt" bo zrobil keyloggera ale jak ludzie sie dowiedzieli ze to nie tylko twoj wytwor to skonczylo sie twoje blyszczenie jako "gwiazda". Teraz robisz szum wokol siebie ale to i tak ci nic nieda, myslisz ze imponujesz ludziom ze masz multum kupionych charow? Jedna bitwa nie przesadza losow calej wojny.
@Edit:
Wiesz jeszcze cos: To co Skrzat zrobil z hajsem za postac to powinno cie huj obchodzic, mogl nawet wyjebac te pieniadze w bloto lub oplacic silownie czy dac rodzicom. W kazdym razie nei wydal na panne tych pieniedzy :)))
Co do Bolka to pamietam go z titani duzo wczesniej niz ciebie i zawsze byl lojalny co do kumpli (np. Patryk Hero stary owner). Takze on wie wiecej od ciebie.
@Kuba Maly Kutas
@Floov
Ty jakos zawsze byles spokojny z klotniami na vent O.o
Powiedział to 170+ ed siedzący w sylwestrach na wrl itp itd^.-
Albo jak płakałeś że reale cię wyjebali z serva itp itd jesteś tutaj nikim jak zawsze..... a pierdolisz do kogoś że nie ma reala itp itd a ty masz? Kurwa Polska pospolita cipa.....
idź kurwa kup sobie ponton lepiej i zajmij sie tym niby swoim rl lifem
Latynoski wyrywacz sikorek = ok
Zresztą Srisu to jeśli jest coś takiego jak archiwum forum tibia.com sprawdź z tamtych czasów temat napisany przez AS : "Że gildia OVEN nie ma powiązań z Cfem i że nie jesteśmy allied". Kocham Twoje wykorzystywanie manipulacji językowej ;*
EDIT:
@ Skarab (bo nie mam pojęcia jak to się pisze):
Kim Ty kurwa w ogóle jesteś? Skąd się wziąłeś i dlaczego akurat na Titanii? Powiem Ci jedno gościu: Ani fragi ani frekwencja na openach nie dadzą Ci sławy ani pożądanej reputacji między swoimi, to liczba ludzi których uratowałeś ze swoich, zaangażowanie w walkę poprzez rozkminianie różnych, dobrych pomysłów i odwaga (z rozsądkiem bo mogą cię nazwać szaleńcem [pozdro Yapan]) dadzą Ci najlepszy efekt w moim mniemaniu. Dlatego dla mnie jesteś i będziesz zwykłym cieniem bandy Xoo... Mógłbym tu nawet dać siebie jako przykład: Ludzie kojarzą mnie jako "dobrego" gracza, z odwagą na granicy szaleńca, a zarazem s*****ela który bez powodu ze swoją bandą wytłukł jak kaczki na polowaniu pół Titani... Bez pozdrowień
Odezwał się sławny gracz titani który robi na real foty z papierosem i vódką żeby być fajny^^ Super^^
Nigdy rl hajsu nie wydalem na tibie ;]
Kurwa , bolter pozycz mi ten tv 12 calowy, PLXXX
Co do djadriela, to chyba rl joli.Wiec rob co chcesz ;]
Seq - Mam ci dac kod zrodlowy owntibii?Opisac ci kazda funkcje i procedury?I podac nicki wszystkich pierwszych osob ktore kupily odemnie keya?Robisz z siebie idiote.
Odezwal sie ten ktory wyglada jak model
Gruby ponton ktory nawet nie widzi swojego huja sie jeszcze wypowiada na temat wygladu.
Z tego co wiem to OWNtibia powstala z programu odzyskiwania hasel dla windowsa.
@Kupa
Wiesz tyle co i Chris czyli komu zrobic laske zeby nie dostac w cymbal na rl. Po 1 spotykalem sie z nia na rl.
Po 2 pierdoli mnie ona teraz.
Po 3 korzystales z jej uslug bo zadna by ci nie pokazala prawda? Stad ta 100% pewnosc?
Pozatym nie dawala swoich fotek tylko jakis kolezanek takze widac twoja wiedze. Jak czegos nie jestes pewien to sie nie odzywaj bo robisz z siebie ciote.
@Edit:
Wieksza ciota od ciebie byc nie mozna sory...
Z tego co wiem to OWNtibia powstala z programu odzyskiwania hasel dla windowsa.
@Kupa
Wiesz tyle co i Chris czyli komu zrobic laske zeby nie dostac w cymbal na rl. Po 1 spotykalem sie z nia na rl.
Po 3 korzystales z jej uslug bo zadna by ci nie pokazala prawda? Stad ta 100% pewnosc?
Pozatym nie dawala swoich fotek tylko jakis kolezanek takze widac twoja wiedze. Jak czegos nie jestes pewien to sie nie odzywaj bo robisz z siebie ciote.
@Edit:
Wieksza ciota od ciebie byc nie mozna sory...
A co wstydziła się swojego wyglądu? A NO TAK DRUGA PONTONOWA !!!
Grchw1916
26-05-2008, 22:38
kurde bolter nie bierze udziału w tej konwersacji a tu tyle postów dojebaliście xd
@Skrzat
Przecież sławny kuba skarab wielki wygrał wojny już na 10 serverach i teraz przejmuje titanie, nie słyszałeś o nim ? wannabe
@bolek - tobie nie odpisuje bo sie powtarzasz i nie wnosisz nic nowego poza wymyslonymi bzdurami bez zadnych podstaw.
@Skrzat " z odwagą na granicy szaleńca "
Odwaga?
Ogarnij sie idioto.Kiedy ty wyszedles z gildi i zebrales ekipe random ludzi + tgk
kazdy sie bal nas zaatakowac i sie przeciwstawic bo wiedzieli ze CF tak czy tak sie wtraci w to.Zawsze albo to joexhea albo ktos latal z nami i zabijal random ludzi.Poprostu wiedziales kogo lac a kogo nie zeby nie miec problemow a kiedy zaczal sie prawdziwy war to sprzedajesz chara zeby odejsc jak legenda aka bolek.
CF niby takie silne , expia po 10h dziennie na frostach , tacy silni a gdy przychodzi co do czego to all retried.
Jutro liduje stara boltera bo on bedzie naprawiad lodowke.Moze zdobedziecie jakiegos fraga ; DDDDDDDDDDDDD
@SEq -o kurwa ?!!?windowsa? hahah a moze owntibia to przerobka ventrilo mixa?
Idioto , wystarczy odczytac dane wartosci z procesui tibii zeby miec haselka a pasy windowsa sie odczytuje z pliku ktorego sie nie da skopiowac ani odczytac wiec widze zablysneles swoja wiedza.
Powiedział to 170+ ed siedzący w sylwestrach na wrl itp itd^.-
Albo jak płakałeś że reale cię wyjebali z serva itp itd jesteś tutaj nikim jak zawsze..... a pierdolisz do kogoś że nie ma reala itp itd a ty masz? Kurwa Polska pospolita cipa.....
idź kurwa kup sobie ponton lepiej i zajmij sie tym niby swoim rl lifem
Powiedzial to jazdowicz. Huj wiecie co robilem wiec pohuj sie wypowiadacie? Po 1 wrocilem od znajomych i sobie usiadlem do demonow. Po 2 pisalem tak bo chcialem wyciagnac info? Heh ja piedole vilum kolczyk w mozgu ci szkodzi. Pozdro Angel moj bro! Bo to ty lubisz nosic moj outfit!
Maya_Shkarab
26-05-2008, 22:39
Bo ja myślałem, że to bal przebierańców na przedszkolną choinkę xD
Bal przebierancow na przedszkolna choinke najz w huj naprawde chyba tez to pocwicze. Masz moze jakies poradniki co do tego? na jewtube albo cos?
HAHAHAH SEQ DO MNIE NAPISAL! NAPISAL ZE JA JEGO BRO!!!
Name: Seq The Master
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 175
Wlasnie o to moj ziom!!!!!!
BTW. BOLTER MA KATAR HAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!
Grchw1916
26-05-2008, 22:44
o kurwa wrócił kiko strzeżcie sie ziomble :D
@Wizz
w tym problem, że kiedy sie prawdziwy war zaczynał to skrzat już zdążył przejebać cały hajs, który dostał za antycznego czarodzieja :\
@ Kuba, nie to zebym cie atakowal, ale poraz kolejny dzis slyszalem, ze jestes ziomek od venta, a tak to s*******aj xD
@ Chris - jego komentowac chyba nie trzeba, masz troche racji, ale w 3/4 postach tak pierdolisz, ze szok x)!
@ Vilum
czlowieku kiedy znudzi ci sie pisanie '^.-'? na*******asz tym w co drugim poscie ;o
Naprawde nie iwem po kurwe zgrywacie z siebie kozakow. Kazdy wie;
-ze mario nie masz rl lifa bo sam mowiles do valora 'jak cie spotkam to blablabla' a podobno mieszkacie tuz obok siebie
-ze skrzat sprzedal postac, ale ktos jebnal plote o wydaniu ich na dziewczyne, a co z nimi zrobil naprawde, to chuj wam do tego
-ze seq byl na wrl/demonach na sylwku, ale po imprezie
bez kitu, malo kto tu gada na poziomie, nie mam na mysli pisania z przecinkami, bez przeklenstw itd, ale sprobujcie pisac jak np. wojtas albo xiro lul
A co wstydziła się swojego wyglądu? A NO TAK DRUGA PONTONOWA !!!
Tak jak ty boisz sie wychodzic z domu to stara cie wy*******a z niego na sile? To jej sprawa nie moja. Zapraszam pytac ludzi z teamspeak'a na ktorym siedziala ona.
Maly Kutas powinien wiedziec kto co i jak bo przeciez ty szwedasz sie po roznych serwach szukajac huja do dupy
Skrzatorr
26-05-2008, 22:47
Moje zadanie się zakończyło na tym forum z waszymi wpisami "pod publikę"... Piszecie o rzeczach omijając dużo bardzo ważnych FAKTÓW albo lekko ubarwiając je by ludziom się to podobało... Szkoda że nie ma nikogo z wyższego szczebla inteligencji żeby z nim chociaż trochę popisać...
@Chris
Opuściłem wojnę bo w końcu przejrzałem na oczy ;)... Lider, który nie zostawił gildii na pastwę losu, tylko lider, który zostawił gildię w sytuacji, która była czysto jasna (parę osób się wypłaciło, koledzy z "prounds" nie dawali znaków życia, Oven który normalnie expił jak zawsze bez żadnych problemów), więc o czym tu mowa?
@Vilum
Fotka o której mówisz była robiona 2 lata temu na sylwestra mająca na celu zaprezentowanie flaszeczki jaka była kupiona (tak mielimy frajdę z flachy bo była 3 litrowa i dołączona do niej była pompka)... Papieros, który znalazł się w mojej buzi wynika z tego, że nie miałem wolnej ręki by go przytrzymać... A Ty dalej pisz swoje mordo... Nie gram już w tą grę i naprawdę zwisa mi to co o mnie myślicie...
Ciao nie mam zamiaru odpisywać na wasze "flejmy" ale będę tu regularnie zaglądał i odpisze w sytuacjach ripleju pana szkraba ;*
Maya_Shkarab
26-05-2008, 22:50
@Kupa
Wiem tyle co mi ziom mowil bo go w huja zrobila a ja go se zabilem z nudow :D
Mam nagranie jak jej przyjaciel nam opowiada o jej ofertach fotek za itanz :P
(afk seke)
Wiem tyle co mi ziom mowil bo go w huja zrobila a ja go se zabilem z nudow :D
Mam nagranie jak jej przyjaciel nam opowiada o jej ofertach fotek za itanz :P
(afk seke)
No to wiesz tyle co mowil ziom a moze ziom sie mylil?
Zaprezentuj publicznie te nagranie to bedzie milo.
RETIRED
* Playing in Memory Of Skrzat One of The Best Leader In Tibia. *
@BOLEK
na bank wiesz wchoj all historie ovenow heatow itp
ale to ze ja gram djadrielem skad to wiesz ? hahahahahahhahahahahaha rozjebales mnie tym stary sluchaj niepotrzebuje gownianego 60eldera gdyz mma wyjebane na takie chary ;) jest to charjego rl wiec jak zawsze wszystko wiesz :*
@PONTON
kompleksy z ciagnieciem laski , waleniem konia itp masz czy cos z toba nietak ?
KIKO WROCIL NA FORUM WIEC LEPIEJ UCIEKAJCIE HAHAHA
RETIRED
* Playing in Memory Of Skrzat One of The Best Leader In Tibia. *
JESTEM RETIRED ALE I TAK IN MEMORY KUTWA!
@BOLEK
na bank wiesz wchoj all historie ovenow heatow itp
ale to ze ja gram djadrielem skad to wiesz ? hahahahahahhahahahahaha rozjebales mnie tym stary sluchaj niepotrzebuje gownianego 60eldera gdyz mma wyjebane na takie chary ;) jest to charjego rl wiec jak zawsze wszystko wiesz :*
@PONTON
kompleksy z ciagnieciem laski , waleniem konia itp masz czy cos z toba nietak ?
KIKO WROCIL NA FORUM WIEC LEPIEJ UCIEKAJCIE HAHAHA
NIE WBIJAJ SIE W MOJEGO SPAMA !1!!!11!!1!!!111!!1!!!!!
Martinesz
26-05-2008, 23:03
BPN MOJ UCZEN
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:08
Tu masz fragment jakis znalazlem.Innych nagran nie chce mi sie szukac bo szkoda czasu na plebs.
SPIDI SHARE!!!!!!!!1 - 815735230.html
Tu masz fragment jakis znalazlem.Innych nagran nie chce mi sie szukac bo szkoda czasu na plebs.
SPIDI SHARE!!!!!!!!1 - 815735230.html
wrzuc na wrzuta.pl albo patrz.pl - anonimowo tez sie da
Martinesz
26-05-2008, 23:12
POZDRAWIAM WSZYSTKICH TIBIJCZYKOW ZWLASZCZA:
*KUPA SCARAP FFIELKI
*VAJLUM
*Wlof
*Ffiss
BIALY POGROMCA NIEBA MOJ UCZZZEN KOCHANYYYYYYYYYYY :)))))))))
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:13
wrzuc na wrzuta.pl albo patrz.pl - anonimowo tez sie da
Nie mam co robic tylko hackowac ponton teh mastera z zyciowym avatarem.
ps
JAK TAM DISS NA KOSTONA GEJUHA!?
very_roxy
26-05-2008, 23:15
Co do fragowania ,na moim .cam ktory jest na WoT forum (Not for Pl) sie
czyli forum tez nie dla ciebie (wg. twego mniemania ofc)
Nie mam co robic tylko hackowac ponton teh mastera z zyciowym avatarem.
ps
JAK TAM DISS NA KOSTONA GEJUHA!?
Czekam na jego nagrywke Huahuahua.
Wrzuc posluchamy wszyscy.
@Edit:
Ty za to masz zyciowy avatar, do konca zycia bedziesz jebal w tibie?
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:16
czyli forum tez nie dla ciebie (wg. twego mniemania ofc)
ale mnie pocisles ;< chyba sobie zbanuje 6'ste konto na tibia.pyly
Nosferatu_Niedziel
26-05-2008, 23:17
Do doczekamy sie rehosta na wrzucie Wielki Skarabie?
Zbanowanyyy
26-05-2008, 23:18
pierdoli mnie pisowania bo zastanawiac sie nie bede
@ Wizz
masz kompleks miejszosci chociaz tu nie postuje ty i tak starasz mi sie pojechac, twierdzisz ze to seq ma kompleks na*******a o starych innej osoby tym czasem sam na*******asz o mojej starej i seqa /bolka starej( moze swojej dawno nie widziales)
Co do skrzata Wiesz jak bylo i nie sciemniaj tyle ,odjebales bunt zalozyles gildie i na 1 slowo skrzata i moje juz was chcialo klepac 3/4 titani i to jest fakt ktory oznacza ze byles, jestes i bedziesz nikim
gdy skrzat odszedl powiedziales byl hujowym leaderem nie mielismy nic do gadania tylko tgk rzadzil, skoro byles taki kozak czemu nie powiedziales tego w czasie gdy walczylismy badz gdy rzadzilismy servem hmm odpowiedz jest prosta zostal bys wyjebany na ryj i gowno bys mogl zrobic (sam wiesz ze gdyby Xiro znow cie niehccial spowrotem zmienil bys juz server)
Wiesz jak kto gra uwazasz ze jestes Pr0? hmm z tymi botami to i Kobajashi byl by pro przypomnij sobie jak duzo zrobiles lub robiles w wojnach ovenu
hmm spoko chlopaki mam bota na stone skiny i energy ringa. i co twoje pro skonczylo sie na tym ze wpadles w srodek i padles i co powiedziales (BOT MI SIE ZACIOL) AUHSUHAS panie kurwa pro bochnia team
PS. Dla twojej wiadomość mam telewizor 32 Cale i mam co naprawiać
Ty za to ruszyl bys dupe tylko gdyby ci cos w kompie jeblo a swiat rl widzisz za oknem lub z balkonu ktory odwiedzasz raz na tydzien.
Co do szkoły Bolka i innych (ONI NIE MUSZA ZPAIERDALAC DO PRYWATNYCH CZY TAM DLA SPECJALNYCH i placic za wlasna glupote)
@ Floov
Odejscie chrisa powodem odejscia bylo to iz zajebal mu chara RIPI osoba ktorej chris nie szanowal wogóle i wyzywał pokazała mu ze jest nikim on tym czasem poplakal sie i zaczał wyzywac wszystkich i tak powodem zabrania mu chara bylo to ze wisial ponad 1kk ludzia z gildi i niechcial im ich oddac wolal zrobic addon (NACIESZYLES SIE SUCZKO?) a teraz tylko mzoe sobie poogladac jak jego postac biega w out i traci lv bo nikt na niej expic nie bedzie chcial.
@Vilum
Wannabe Cool. To Seq byl pojehcany przez rl ale teraz zrozumial ze rl jest wazniejsze od gry ,zmienil sie i ma pelne poparcie i szacunek unas.
I to nie on zaprasza ludzi ktorzy go nie nawidza zeby miec wiecej znajomych na naszej klasie (co chciales osiagnac 1 cyfre wiecej, nowego znajomego, uniknac tego co nie uniknione czy kurwa possac palke) bo ja tego nie rozumiem na HUJ MI TWOJA MORDA NA NASZEJ KLASIE ?
@ Panie Skarab Z tomby Wziety
PoSIŁKI DLA CHRISA? na huj ci te forum
Na huj nam twoj ryj tu
Gówno wiesz ,bedziesz wiedział i kiedy kolwiek wiedziales (o to jakie majtki masz zalozyc tez pytasz kolegi)?
Pozdrowienia dla Wszystkich Ziąbli i szczególnie tego
GEJA Z IRLANDI !!!!!! "pijcie dobry Etyl"
POLICZCIE BLEDY KRUWA I EXp WBITY NA TIBI
<------------------------
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:19
Do doczekamy sie rehosta na wrzucie Wielki Skarabie?
A jak nie rehostne to bede HAUNDET 4ewer? ;< chcesz to sluchaj nie chcesz to kielbache kotu
very_roxy
26-05-2008, 23:22
ale mnie pocisles ;< chyba sobie zbanuje 6'ste konto na tibia.pyly
To, że twoja matka puściła się ze szwabem, to wcale nie znaczy, że nie jesteś polakiem
@Miku - Pono w nokaucie mistrz!
kruwa dla mnie ty jestes moj rl czy cos bo sie tym w chuj podniecalem, akurat nokatuem xD blizej niz myslisz _/ !!!!!!!!
DOBRA PRZESTANE SWOJ PRO SPAM ALE JAK KAZDY NAPISZE CZY MNIE LUBI CZY NIE, PLX!!!!!!!!!
Zbanowanyyy
26-05-2008, 23:24
Widze skarab kazdy twoj dopisek lub pojazd koncentruje sie na LACHE KOTU CZY TAM PSU widze ze lubisz zwierzeta hmm czyzbys w mlodosci zostal zgwalcony? a moze zaduzo ANimal planet
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:24
To, że twoja matka puściła się ze szwabem, to wcale nie znaczy, że nie jesteś polakiem
@Miku - Pono w nokaucie mistrz!
Ekhm czy to twoja stara puszcza sie z cortezem za rzut kostka?
@Vilum
Wannabe Cool. To Seq byl pojehcany przez rl ale teraz zrozumial ze rl jest wazniejsze od gry ,zmienil sie i ma pelne poparcie i szacunek unas.
I to nie on zaprasza ludzi ktorzy go nie nawidza zeby miec wiecej znajomych na naszej klasie (co chciales osiagnac 1 cyfre wiecej, nowego znajomego, uniknac tego co nie uniknione czy kurwa possac palke) bo ja tego nie rozumiem na HUJ MI TWOJA MORDA NA NASZEJ KLASIE ?
Bo jestem przystojny:)
Martinesz
26-05-2008, 23:25
DOBRA PRZESTANE STOJ PRO SPAM ALE JAK KAZDY NAPISZE CZY MNIE LUBI CZY NIE, PLX!!!!!!!!!
JA CIEM LUBIEM MUJ MISIACZKU
A jak nie rehostne to bede HAUNDET 4ewer? ;< chcesz to sluchaj nie chcesz to kielbache kotu
Anyway przesluchalem tego zajebiscie fantastycznego kawalka 17 sekund tylko hej gdzie tutaj jej glos? Wiesz bo ja mam kumpla ktory ma kumpla ktory ma kumpla ktory ma kumpla ktory ma brata ktory ma siostre ktora ma kumpla ktory mowil ze Chris myje sie przed kompem w misce i tez mam na to nagranie i to cale 20 sekund. Czaisz zion?
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:29
Bolter naprawde twoj post tyci owni (pod wzgledem wielkosci).
RESPECT ZIAM!!!!!!11one
http://img183.imageshack.us/img183/862/failbolterqh3.jpg
Bolter aka immportal lider wannabe.Padlem bo miaelm lagi a taka prawda ze tylko ja tam chcialem uratowac buncka z kilkoma osobami a reszta cfu i ovenu stala na piramidach bojac sie wyjsc z pz.
I tak , jestem zadowolony bo to ty juz tu nie grasz :]
Jedyne co mozesz zrobic to nieudanego sneak na mnie i pasc w 15 osob ; DD
Aha, i jeszcze mozesz walczyc na forum XDDDD
Bialy pogromca nieba- Nie, nie lubimy cie i wy*******aj do irlandii bo tam wiecej placa za stanie pod lampą xDDDDD
http://img382.imageshack.us/img382/3326/triplefailbj7.jpg
very_roxy
26-05-2008, 23:30
kruwa dla mnie ty jestes moj rl czy cos bo sie tym w chuj podniecalem, akurat nokatuem xD blizej niz myslisz _/ !!!!!!!!
rl to może zbyt duże słowo, ale fakt faktem, że widzieliśmy się.
też sie strasznie tym zajarałem, tak samo jak wilkiem w tak tu jest :D
Nosferatu_Niedziel
26-05-2008, 23:31
Kurwa lol zapytalem sie grzecznie i z szacunkiem(:O?), ale widzę że dla ludzi Twojego pokroju szacuek to zadużo...
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:32
Seq i ten twoj post tylko po to zeby sie pochwalic ze masz kumpla. <WIELKI LOL>
Zbanowanyyy
26-05-2008, 23:33
ja sie siebie nie wstydze chyba ze masz kompleksy bo nie widzialem do tej pory twojej foty
@Wizz
hmm zrobilem tego sneaka ? bylem tam ? nie
raz nie wyszlo lubisz spainow czekaj dalej bedziesz skonczy sie zapotrszebowanie to was wydymaja w dupe jeszcze bedziesz blagal o litosc ^^ jak my cie juz niechcielismy wyblagales po 2 stronie
Wizz kurwa czlowieku porownaj nas do siebie i sie chwile zastanow nad swoja taktyka dzialania
skarab ty popierdolencu zamknij ryj jebana cioto z non pvp, pierdolony emigrancie
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:33
Kurwa lol zapytalem sie grzecznie i z szacunkiem(:O?), ale widzę że dla ludzi Twojego pokroju szacuek to zadużo...
Sory ziom Pjona o/
very_roxy
26-05-2008, 23:35
@Wielka Kupa Skaraba
Gdy ty byłeś mały to chyba twoi mieszani polsko-niemieccy rodzice podrzucili cie trzy razy, ale niestety tylko dwa razy zlapali - bo nic innego twojej glupoty nie tłumaczy
Seq i ten twoj post tylko po to zeby sie pochwalic ze masz kumpla. <WIELKI LOL>
To byla analogia do twojego pojebanego toku myslenia ze nie powiedziala tego ona tylko twoj kumpel ktory tez jest bajkopisarzem jak pewnie ty. Zreszta spedzilem sylwestra z wrl (choc lotnolem mms) o 12 (choc zaczolem o 4-5 rano).
Nosferatu_Niedziel
26-05-2008, 23:36
Sory ziom Pjona o/
Hah trzeba przyzać że Twoje dzołki są na baaardzo wysokim poziomie _/
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:36
@Wielka Kupa Skaraba
Gdy ty byłeś mały to chyba twoi mieszani polsko-niemieccy rodzice podrzucili cie trzy razy, ale niestety tylko dwa razy zlapali - bo nic innego twojej glupoty nie tłumaczy
Bluzgator 2.0 beta?
Martinesz
26-05-2008, 23:37
Anyway przesluchalem tego zajebiscie fantastycznego kawalka 17 sekund tylko hej gdzie tutaj jej glos? Wiesz bo ja mam kumpla ktory ma kumpla ktory ma kumpla ktory ma kumpla ktory ma brata ktory ma siostre ktora ma kumpla ktory mowil ze Chris myje sie przed kompem w misce i tez mam na to nagranie i to cale 20 sekund. Czaisz zion?
Bolter naprawde twoj post tyci owni (pod wzgledem wielkosci).
RESPECT ZIAM!!!!!!11one
http://img183.imageshack.us/img183/862/failbolterqh3.jpg
zią hentnie sobacze tffoje fffocciiiiiiieeeeeeee
Zbanowanyyy
26-05-2008, 23:38
fakt jest taki iz mnie i innych czlonkow wspolnego imprezowania spotkasz nas na zdieciach zjaranych badz w stanie nie trzezwosci natomiast ciebie zobacyzlismy na 1 zdieciu z 18 i co najlepsze niby byliscie upici czym (ORENZADA?)
Bolter aka immportal lider wannabe.Padlem bo miaelm lagi a taka prawda ze tylko ja tam chcialem uratowac buncka z kilkoma osobami a reszta cfu i ovenu stala na piramidach bojac sie wyjsc z pz.
I tak , jestem zadowolony bo to ty juz tu nie grasz :]
Jedyne co mozesz zrobic to nieudanego sneak na mnie i pasc w 15 osob ; DD
Aha, i jeszcze mozesz walczyc na forum XDDDD
Bialy pogromca nieba- Nie, nie lubimy cie i wy*******aj do irlandii bo tam wiecej placa za stanie pod lampą xDDDDD
http://img382.imageshack.us/img382/3326/triplefailbj7.jpg
TRIPLE KATAR!!!
POZDRO DLA MOJEGO BRO SEQOOOO!!!
EDIT:
@Wizz
Sry, nie mam balkonu :(
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:39
Zreszta spedzilem sylwestra z wrl (choc lotnolem mms) o 12 (choc zaczolem o 4-5 rano).
pl?
1. Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka
skarab chuju
twoja stara musiala wystawiac pizde w Niemczech bo w Polsce nawet na komputer by nie zarobila, a teraz ktory to juz stary twoj 15 ? kupil ci komputer i internet z telekomu :O
szkrabu zmien sobie jezyk w prawym gornym rogu na angielski, bo ty taki zia jestes przecie >=D
Nosferatu_Niedziel
26-05-2008, 23:41
1. Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka
tak jak Twoj kutas <3
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:42
skarab ty popierdolencu zamknij ryj jebana cioto z non pvp
Niby z non pvp
niby ciota i zjebany ryj
Jakos jeszcze nie zginolem ;<
<enter>
Ta impreza byla z Clenem ktorego ujebaliscie bo nie chcial do was dojsc xDDD
Zbanowanyyy
26-05-2008, 23:43
JESTEM TAK BARdzo ciekaw ktory z was by tak spiewal stojac na przeciwko siebie.
Tak clen padł i skąd możesz wiedzieć za co dokładnie nie wiedziałeś o 3/4 sprawach zawartych miedzy członkami ovenu wiedziałeś o tym co albi ci mówił
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:43
tak jak Twoj kutas <3
Naprawde czuje sie pojeHany ;<
Grchw1916
26-05-2008, 23:44
Niby z non pvp
niby ciota i zjebany ryj
Jakos jeszcze nie zginolem ;<
<enter>
pomijając, że cie Ancient Marrip zsolował gdy miałeś 45 lv :) mr. pro wannabe
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:45
JESTEM TAK BARdzo ciekaw ktory z was by tak spiewal stojac na przeciwko siebie.
a ty bys spiewal? weźźźź wogle co tu sie dzieje wszyscy sie jada ;<
very_roxy
26-05-2008, 23:45
Halt Kupa!! Halt !!!
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:46
pomijając, że cie Ancient Marrip zsolował gdy miałeś 45 lv :) mr. pro wannabe
Z solowal zaznaczajac atak i exori gran naprawde chyba nawet .cam krecil co?
Zbanowanyyy
26-05-2008, 23:47
a ty bys spiewal? weźźźź wogle co tu sie dzieje wszyscy sie jada ;<
Moge ci to oznajmić że stojąc naprzeciwko ciebie badz wizza badz Viluma napluł bym wam na ryj bez najmniejszego zawachania
S*******am stąd bo syf sie zrobił jakies brudasy wpadły
nara smiecie
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:48
Moge ci to oznajmić że stojąc naprzeciwko ciebie badz wizza badz Viluma napluł bym wam na ryj bez najmniejszego zawachania
Jak baba?
1.Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka.
Jak baba?
Zastanawiajac sie to mocniejszy strzal i Wizz lamie sie jak zapalka. Zreszta wyglada jak przedszkolak
Grchw1916
26-05-2008, 23:49
Z solowal zaznaczajac atak i exori gran naprawde chyba nawet .cam krecil co?
to, że 'zaznaczył tylko atak i exori gran' to chyba gorzej świadczy o tobie jak nobowsko padłeś panie pro wannabe.
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:49
mr. pro wannabe
Bez tego wannabe prosze ;) jak juz pisac to prawde.
Bez tego wannabe prosze ;) jak juz pisac to prawde.
NIE MASZ WANNY?
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:50
to, że 'zaznaczył tylko atak i exori gran' to chyba gorzej świadczy o tobie jak nobowsko padłeś panie pro wannabe.
No ja wiem Xirodan ze ty nawet potrafisz sie wyleczyc od 2 zlaczonych hitow :P i nie zginac na combo.
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:51
NIE MASZ WANNY?
Mam prysznic.
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:52
Zastanawiajac sie to mocniejszy strzal i Wizz lamie sie jak zapalka. Zreszta wyglada jak przedszkolak
Nigdy nie widzialem Wizz'a jak mata fotke to dajta.
Mam prysznic.
A uzywasz go?
Zbanowanyyy
26-05-2008, 23:52
Jak baba?
Jak ci kobity pluja w twarz to widze konkretny typ z ciebie
jesli nie wiesz badz nie zdajesz sobie z tego sprawy jest to jedne z najgorszych upokozen jakie moglbys przyjac na swoj ryj
a chodzilo mi oto ze nawet plujac ci na ryj gowno bys zrobil stojac na przeciwko mnie (jak tam Michalak Powiedzial ze mu pociag uciekal i dlatego nienapisal gdzie i kiedy bedzie 2 h sie sadzil ze mi najebie w wawie a jak co doczego to mu klawiatura padla)
http://img516.imageshack.us/img516/8515/polaroxmw4yp8.jpg
HUehuHUEheuhUEhuehuEHuehue
Dobranoc all. Jutro po szkole przeczytam kolejne 10 stron tematu.
Zbanowanyyy
26-05-2008, 23:57
http://img516.imageshack.us/img516/8515/polaroxmw4yp8.jpg
Ziam squad z Bochni s*******ajcie bo kurwa chlopaki tu dobry melanz najebani to zadyem chyba zrobia (nie obrazajac Floova) Bo Szanuje go najbardziej z wszystkich moich przeciwnikow
Maya_Shkarab
26-05-2008, 23:59
Dobra to tera ktory to ktory od lewej.
Dobra to tera ktory to ktory od lewej.
Miku, Grzyb, Bolter i twoj stary
Macedonia : Polska 1:1, zal?!
2008-04-05 00:35:02 Kuba Skarab Wielki 16 a slime
2008-04-20 22:24:20 Kuba Skarab Wielki 39 Ancient Bolter
2008-04-22 08:26:31 Kuba Skarab Wielki 42 a mummy
2008-04-22 15:59:06 Kuba Skarab Wielki 43 a scarab
2008-04-23 17:28:19 Kuba Skarab Wielki 45 Ancient Marrip
2008-04-23 19:53:32 Kuba Skarab Wielki 44 a barbarian bloodwalker
2008-04-24 01:47:15 Kuba Skarab Wielki 47 an ice witch
2008-05-11 19:03:25 Kuba Skarab Wielki 64 an ancient scarab
2008-05-19 02:54:42 Kuba Skarab Wielki 70 a massive water elemental
2008-05-23 22:33:53 Kuba Skarab Wielki 73 a pirate ghost
Zbanowanyyy
27-05-2008, 00:53
2008-04-05 00:35:02 Kuba Skarab Wielki 16 a slime
2008-04-22 08:26:31 Kuba Skarab Wielki 42 a mummy
2008-04-22 15:59:06 Kuba Skarab Wielki 43 a scarab
2008-04-23 19:53:32 Kuba Skarab Wielki 44 a barbarian bloodwalker
2008-04-24 01:47:15 Kuba Skarab Wielki 47 an ice witch
2008-05-19 02:54:42 Kuba Skarab Wielki 70 a massive water elemental
2008-05-23 22:33:53 Kuba Skarab Wielki 73 a pirate ghost
Owned by Ancients nawet 1 znich to Ancient SKARAB xD
Maya_Shkarab
27-05-2008, 02:22
Widac joke aka tibia.pl
S*******am stąd bo syf sie zrobił jakies brudasy wpadły
nara smiecie
CO ty pierdolisz ty byś nawet do mnie nie podszedł hahahahhaa
a kto by podszedl do jebiacego gowna ?
a kto by podszedl do jebiacego gowna ?
Jak ty brzydko o sobie mówisz :(
Nosferatu_Niedziel
27-05-2008, 10:37
Nie no Vilum roz*******sz mnie :cup:
O kurwa internetowe kozaki respekt :o
O kurwa internetowe kozaki respekt :o
KOZAK NA ROWERZE KUTWA!!!
TAK TAK LUDZIE FRATEN NIE MA DRESU KTORY DAJE SKILLA DO ROWERU!
FRATEN: PO CO MI MUSK MAM DRESSY!!!
Martinesz
27-05-2008, 11:06
dialog jakiegos kumpla RL z Kupa:
-skąd masz psa?- pyta kumpel kupy.
-zsummonowałem sobie- odpowiada kupa.
ale dzolki hoho
very_roxy
27-05-2008, 11:59
HEHE dobre! ale nie zartuj juz prosze bo mnie brzuch ze smiechu boli HEHE
BUNIEK_PSK
27-05-2008, 12:22
tragedia to co tu sie dzieje na tym forum:o Ręce mi opadają:(
Novacainee
27-05-2008, 12:40
JA pierdole wizz czy naprawde ty jestes taki tępy kurwa? Myślisz, że xoo ma do ciebie jakiś szcunek??? ONI CIĘ WYPIERDOLĄ JAK TYLKO SKOŃCZY SIę TA WOJNA ty kurwa jebaku tępy
tragedia to co tu sie dzieje na tym forum:o Ręce mi opadają:(
IDZ TY KUTWA LEPIEJ NA LEKCJE ANGIELSKIEGO A NIE NA FORUM PISZESZ TY !*&^#&*%#67%~@^&%^&%!&^%#@&*#^!@!^w&*!
Martinesz
27-05-2008, 13:09
IDZ TY KUTWA LEPIEJ NA LEKCJE ANGIELSKIEGO A NIE NA FORUM PISZESZ TY !*&^#&*%#67%~@^&%^&%!&^%#@&*#^!@!^w&*!
na pewno, nie znasz jak Buniek perfect niemiecki :)) on może nami leadować po niemiecku :))
na pewno, nie znasz jak Buniek perfect niemiecki :)) on może nami leadować po niemiecku :))
I TY TAKIE SLOWA DO MNIE? ;(
Ch*j Ci w d*pę pier*olony inwalido. Gówno wiesz, a najbardziej się mądrzysz.
@Kubek Larwa Nienajwiększy
Joke Boltera akurat był śmieszny. A to Twoje ścierwo w podpisie (jakiś tam bełkot typu "OWNZ TJTAńA SHKABABZ HEHE XU STENEGZ"), jest naprawdę bardzo zabawne -.-"
Zbanowanyyy
27-05-2008, 13:26
KURWA AUHSUHASUHAUHSUHS Vilum nie pograzaj sie hahahha o kurwa xD
To był joke tego roku
a oto nasz przypakowany lowelas
http://img365.imageshack.us/img365/7237/vilumeo3.jpg
KURWA AUHSUHASUHAUHSUHS Vilum nie pograzaj sie hahahha o kurwa xD
To był joke tego roku
a oto nasz przypakowany lowelas[/IMG]
Sorry ale na pewno wyglądam lepiej od ciebie hahaha
Maya_Shkarab
27-05-2008, 13:53
Fajny helmet :p Obrazenia o ile % od slonca(tego duzego co swieci) zmniejsza?
http://img60.imageshack.us/img60/4692/triplefailiw7.jpg
EMOK=MDW
Teraz wszystko sie wydalo.Friends?
Fajny helmet :p Obrazenia o ile % od slonca(tego duzego co swieci) zmniejsza?
My wiemy co to jest słońce. Mamy z nim kontakt codziennie (w przeciwieństwie do high lvli z IW).
@Wizz
Bardzo zabawne, serio. -.-"
Nosferatu_Niedziel
27-05-2008, 14:02
EMOK=MDW
Teraz wszystko sie wydalo.Friends?
Emok sorry ale mnie to lekko bawi XD
od slonca(tego duzego co swieci)
KUR.WA LOL :OOOOOOOOOOO to miało być śmieszne czy niewiedziales ze by wiemy co to jest słonce?
BUNIEK_PSK
27-05-2008, 14:06
Kur.. cioto z Irlandi tylko sie przeprowadz do Polski to Cie odwiedze i Cie naucze Chinskiego xD Co do mojego Angielskiego to moze nie jest za dobry ale rozumiec chociaz rozumiem wiec nie sap!! Uczylem sie 8 lat Niemieckiego i ucze sie dalej i bede sie uczyl :>
Emok sorry ale mnie to lekko bawi XD
W końcu ten sam poziom.
KEKEKEKEKEKE XD
Jez17Psk
27-05-2008, 14:24
Kur.. cioto z Irlandi tylko sie przeprowadz do Polski to Cie odwiedze i Cie naucze Chinskiego xD Co do mojego Angielskiego to moze nie jest za dobry ale rozumiec chociaz rozumiem wiec nie sap!! Uczylem sie 8 lat Niemieckiego i ucze sie dalej i bede sie uczyl :>
Ty tam pracuj a nie sie o*******asz =*
Zbanowanyyy
27-05-2008, 14:28
http://img365.imageshack.us/img365/7237/vilumeo3.jpg
nie Wydaje mi sie ile ważysz 50 kg? chuderlaku hahaha jeść ci nie dają ? jeśli chodzi o posture to ty chyba anorektyk jesteś >.< mam takie przed ramie jak ty biceps
Nie mam narazie lepszego zdiecia na kompie jesli chodzi o widok podobny do zdiecia Vailuma pakiera
http://img156.imageshack.us/img156/2906/p1010027pu4.jpg
auhsuhas dobra to temat wojny nie fotek xD i tak jesteś pipką vilum idz powiedz bratu rzeby drzwi otworzyl bo Scroopy na deskorolce sie tam wybiera haushaus
Po 1 ważę około 66-67kg. Po 2 oceniasz ludzi po wyglądzie że są pizdami itp? Jestem ciekaw czy jesteś taki sam wyszczekany na real jak tutaj na forum^.- Po 3 po twoim wyglądzie i niby twojej budowie drugiego pudziana to śmiać mi się chce hahahahah
very_roxy
27-05-2008, 15:31
Vilum - wyglądasz jak ryba piła XD
jako czlowiek stojacy obok tej taniej klotni/grozenia sobie powiem tak:
-kiko na bank wyglada od ciebie lepiej pod wzgledem postury
-na rl jest chyba jeszcze bardziej i nie raz udowodnij, ze nie tylko pierdoli, ale tez robi.
wiem, ze z tym wybieraniem sie do ciebie vilum jest conajmniej 'smiesznie' no ale ;) i nie mowie tego dlatego, ze kiko jest moim rl, tlyko dlatego ze tak jest.
Bolek XXX
27-05-2008, 17:49
Ja cież jebe xD Nie było mnie 18 godzin na forum i 6 stron do przeczytania xDDDD
Wizz, mi się z toba też nie chce już gadać, bo zostałeś pojechany. ratunku szukasz w jeżdżeniu po starych i to jest Twoja porażka.;) Patrz na to, co powiedział vice-lider, który stoi na najwyższym szczeblu w guild.
Ja (13-05-2008 21:50)
ale wgl gidlia im ufa?
Ja (13-05-2008 21:50)
gildia*
********* (13-05-2008 21:50)
Watpie
********* (13-05-2008 21:50)
;>
Możesz nawet posta na guildforum zrobić jak nie wierzysz ;) A zdajesz sobie spawę, że już sam siebie pojechałeś na tym forum dziesiątki razy? Po prostu przyznałeś się, że sam nie umiesz grać, bo bez bota nie zrobił byś nawet rooka ale nvm. I co do moich powiązań z HEAT, nie byłem jednym z nich, ale pzynajmniej zawsze mogłem na nich liczyć. i sporo wiedziałem ;) Pzdr Scroopy, Xiro , Wojtemo I Skrzaciorro.
Floov, pokaż mi skarbie gdzie napisałem, że Ty jestes Djadrielem kozaku ;)
Wajlum, zdiwisz się jak pewnego dnia otworzysz drzwi i dostaniesz sztuke w ryj xD Możesz się śmiać, ale prędzej czy póżniej ktoś trafi do twojej zabitej dechami wioski. I proszę Cię nie udawaj, grałeś pewnie w reklamie "Pakierzy z Białowieży"?
Kuba Kapsko Wielkie, nie gadam z Tobą, bo nie mam szans. Starszy mi powiedział takie zdanie, "nigdy nie rozmawiaj z debilem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Pozdro Kiki mój spam bro xDDDDD
KUTWA LUBAN NIE DALEKO OD PSK ZOSTAW MNIE ZIOMX :/
TY GLUPIY PEDALE NIE BIJ MNIE TO TYLKO GRA !!!!!
TO TYLKO TWOJ ANGIELSKI ZDAZA SIE
PRZERPASZAM PEDALE NIE!!!!!!!!!!!!!!
BTW. NAUMIEM CIE PODSTAW ANGIELSKIEGO JAK MNIE NIE DEDNIESZ!
Dodorion
27-05-2008, 17:54
Po 1 ważę około 66-67kg. Po 2 oceniasz ludzi po wyglądzie że są pizdami itp? Jestem ciekaw czy jesteś taki sam wyszczekany na real jak tutaj na forum^.- Po 3 po twoim wyglądzie i niby twojej budowie drugiego pudziana to śmiać mi się chce hahahahah
o kurczaki... 66kg to zaje****** duzo, nie zwiewa Cie jak wychodzisz na dwor? pewnie jak bys zmyl zel z glowy bylo by 60 kg :(
a tak na marginesie to DZIENDOBRY !! !!
o kurczaki... 66kg to zaje****** duzo, nie zwiewa Cie jak wychodzisz na dwor? pewnie jak bys zmyl zel z glowy bylo by 60 kg :(
a tak na marginesie to DZIENDOBRY !! !!
Wole być szczupły niż chodzącą beczką , spaślakiem itp itd......^.- i nie muszę w*******ać (jak to mówi Dyniak) "podwawelską" 24/7 xDDDDDDD
LOL? Fraten ze swoim dresem tyle wazy...
BUNIEK_PSK
27-05-2008, 18:22
KUTWA LUBAN NIE DALEKO OD PSK ZOSTAW MNIE ZIOMX :/
TY GLUPIY PEDALE NIE BIJ MNIE TO TYLKO GRA !!!!!
TO TYLKO TWOJ ANGIELSKI ZDAZA SIE
PRZERPASZAM PEDALE NIE!!!!!!!!!!!!!!
BTW. NAUMIEM CIE PODSTAW ANGIELSKIEGO JAK MNIE NIE DEDNIESZ!
Chyba będę musiał Cię dednąć xD Moj Angielski jest ROX i tak za dużo już umiem ;)
Niewyzywaj Fratenai jego dressssu bo on Cię też dednie :x
Maya_Shkarab
27-05-2008, 18:47
@up
To ze ktos nie umie angielskiego bo np mial niemca w budzie albo cos to jeszcze zrozumiale ale jak mozna napisac "dedac" sorry ale tego nigdy nie zrozumiem. ;<
death - śmierć
dednąć - śmierciać?
@up
To ze ktos nie umie angielskiego bo np mial niemca w budzie albo cos to jeszcze zrozumiale ale jak mozna napisac "dedac" sorry ale tego nigdy nie zrozumiem. ;<
death - śmierć
dednąć - śmierciać?
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH O KUTWA!!!!!!!!!
Z CIEBIE WIEKSZA POMPA NIZ Z GLOSU ZEWEUSA NO NIE MOGE DAWNO SIE TAK NIE USMIALEM aushuashuashuashAUSHuasHSUAH!
"MEJD MAJ DEJ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja (11-02-2008 21:50)
Wyrucha cie bolek?
?
Stara Bolka (11-02-2008 21:50)
codziennie jak spie przychodzi i probuje
ale podobnie jak seq nie moze znalesc huja do 7 rano, ja ise budze a on tanczy breka na luzku
Nawet twoja stara cie pojechala :S
Gowno wiesz o tibiii gowno wiesz o gildi gowno wiesz o wojnie wiec wy*******aj na kebab do seqa
Nosferatu_Niedziel
27-05-2008, 19:13
Trzeba śmiercinąć Wizza
Maya_Shkarab
27-05-2008, 19:16
KEBAB YE GUT!
360 na kutasie owni.
Wyrucha cie bolek?
?
ale podobnie jak seq nie moze znalesc huja do 7 rano, ja ise budze a on tanczy breka na luzku
Gowno wiesz o tibiii gowno wiesz o gildi gowno wiesz o wojnie wiec wy*******aj na kebab do seqa
Jakies problemy w domu? : O
Martinesz
27-05-2008, 19:26
Jakies problemy w domu? : O
SIEMA WUBE MARYNARZU!!!!!!!!!!!
Bolek XXX
27-05-2008, 19:52
Wyrucha cie bolek?
?
Ja pierdole stary, mogę Ci pomoć :) Wiesz jak to się nazywa? Trauma z dzieciństwa, zły dotyk boli przez całe życie. Ty masz kompleksy na punkcie rodziców? Chyba okienka pomyliłeś i ze starym gadałeś. Ty kurwa masz cos łbem psychopato jebany, bo tylko Ci kutasy w głowie. Spróbuj pogadac o tym z mamą, lepiej Ci będzie.
Wy*****ene dużo wiesz o tibii (siedziesz 25 godzin przy kompie na dobe i jesteś posmiewiskiem swojej guild).
Wy*****ene dużo wiesz o gildii (ten sam powód co przedtem+ to że Cię przyjęli z łaski, bo zdradziłeś swoich kumpli, którym więcej zawdzięczasz niz rodzicom).
Wy*****enie duże wiesz o wojnie(obydwa powyższe powody+ jesteś najważniejszą postacią w tej wojnie i pewnie liderujesz akcje na OTS)/
Bolek , ale to juz pisales = Fail:(
Wymysl cos nowego ;D
To skocz u nas liduje openy.A ty po nim jak on padnie
Bolek XXX
27-05-2008, 20:18
Chcę Ci wreszcie uświadomić co z siebie robisz xD Bo potem nie będzie odwrotu jak przyrośniesz do krzesła. Ja nie muszę liderować, i tak jesteś nikim ;) jeszcze do niedawna byłbyś w stanie lizać dupe Skoczowi żeby Ci oddali postać :( Skąd ta zmiana?
Zbanowanyyy
27-05-2008, 20:33
Wyrucha cie bolek?
?
Coraz gorzej widze.
KEBAB YE GUT!
360 na kutasie owni.
podglądałeś starego ?
Ja pierdole stary, mogę Ci pomoć :) Wiesz jak to się nazywa? Trauma z dzieciństwa, zły dotyk boli przez całe życie. Ty masz kompleksy na punkcie rodziców? Chyba okienka pomyliłeś i ze starym gadałeś. Ty kurwa masz cos łbem psychopato jebany, bo tylko Ci kutasy w głowie. Spróbuj pogadac o tym z mamą, lepiej Ci będzie.
Wy*****ene dużo wiesz o tibii (siedziesz 25 godzin przy kompie na dobe i jesteś posmiewiskiem swojej guild).
Wy*****ene dużo wiesz o gildii (ten sam powód co przedtem+ to że Cię przyjęli z łaski, bo zdradziłeś swoich kumpli, którym więcej zawdzięczasz niz rodzicom).
Wy*****enie duże wiesz o wojnie(obydwa powyższe powody+ jesteś najważniejszą postacią w tej wojnie i pewnie liderujesz akcje na OTS)/
Trauma to dla niego za trudne słowo w prywatnych tego nie uczą pisz bardziej zrozumiale bo jeszcze chłopak sie zawiesi.
@up
death - śmierć
dednąć - śmierciać?
A ja nigdy nie zrozumiem tego, że dla niektórych nie istnieje interpunkcja.
I nie zrozumiem człowieka, który ma nick "Kuba Skarab Wielki". Takich to w Carlin się tylko widuje.
Poza tym, swoim postem udowodniłeś brak używania narządu wewnętrznego, potocznie nazywanego mózgiem. Widzę zdziwienie na Twojej twarzy, więc już spieszę z wyjaśnieniami.
Otóż, słowo "dednąć" pochodzi w prostej linii od słowa "dead", oznaczającego "zmarły, nieżywy" (przykład: "you are dead" - "jesteś nieżywy", "umarłeś"). W popularnej grze MMORPG o nazwie Tibia, w przypadku śmierci, oglądamy napis "you are dead" (hmm, dawniej oglądaliśmy, bo teraz wyskakuje nam szpetna tabelka, której i tak nikt nie czyta ._.). Z tego co wiem, tibijczycy to leniwy gatunek. Uznali więc, że nie będą do kolegów pisać: "jestem nieżywy", bądź "poniosłem śmierć", bo znając ich, popełniliby 6 błędów w każdym z tych wyrazów. Toteż zamiast spolszczyć wyraz "die" (który jest czasownikiem oznaczającym "umierać", "ginąć"), spolszczyli (tak często widziany na ekranie) przymiotnik "dead". Uproszczono również pisownie i zmieniono to na polski neologizm "dednąć", który się bardzo dobrze przyjął w społeczności graczy (również senior tutorów, którzy bardzo dobrze władają językiem angielskim - sam jestem ST). Przeszkadza to tylko jednej istocie o głupkowatym nicku (patrząc na jego podpis, śmiem twierdzić, że posiada ona zaburzenia psychiczne).
To tyle ode mnie.
Pozdrawiam,
Emok.
P.S.: Oczekuję rychłej odpowiedzi.
Nosferatu_Niedziel
27-05-2008, 20:45
Wszyscy czytamy ze skupieniem : O
Emok - Marnowanie czasu na odpisywanie forum fajterowi aka slownik do polskiego.
Bolek XXX
27-05-2008, 20:49
Przynajmniej on ma z nim stycznosć. Ty widziałeś za szybą w bibliotece ;)
Kirshna widzial za to na allegro xDDD
Zbanowanyyy
27-05-2008, 20:56
Hmm spotkajmy sie to sie przekonamy kto bardziej bedzie wyszczekany panie przypakowany aaaaaa no tak przeciez i tak sie spotkamy chyba ze uciekniesz jak ta ciotA ANGELISO SUKO O TOBIE MOWIE
Przynajmniej on ma z nim stycznosć. Ty widziałeś za szybą w bibliotece ;)
Pomyśl zanim coś napiszesz, w tym momencie musiał by zmarnować cenny czas i wyjść z domu, ja obstawiam ze widział przypadkiem na allegro w poszukiwaniu nowego chara.
cholera wizz ubiegłeś mnie z allegro
Bolek XXX
27-05-2008, 21:08
Up, przepraszam, za wysoko go cenię xDD Ale przynajmniej Kirshna pisze mądrzej niż Ty ;) I UMIE ŚPIEWAĆ !!!!!! xDDDDDD
Jeszcze nigdy nie kupilem chara na allegro ;d
Pozdro dla 90% partyzantki
Jez17Psk
27-05-2008, 21:26
Cos mi sie wydaje Wizz ,że Seq to by Cie samym brzuchem zmiażdżył ;] nie widze w tym nic śmiesznego...
Tak , to moge przyznac.
Rozjebal by w 1sekunde.
Teraz sie zastanawiam co musiala wytrzymywac sidhe madia aka mery dzejn
Tak , to moge przyznac.
Rozjebal by w 1sekunde.
Teraz sie zastanawiam co musiala wytrzymywac sidhe madia aka mery dzejn
To ja juz sie boje pomyslec co musiala czuc twoja matka jak Cie pierwszy raz w zyciu zobaczyla ;]
To bylo do seqa?
Jesli tak to moge cie zapewnic ze widziala wielkie gowno xD
Bolek XXX
27-05-2008, 21:49
Wizz, twoje odpowiedzi są gorzsze niż żałosne xD Nic sam nie możesz wymyśleć tylko zmieniasz jedno słowo i myślisz, że jesteś pr0. Nikt by CIę nie bił w realu, bo jakby zobaczył pod nogami takie stworzenie z dziecinną japą to by się zlitował. Stary zanim zaczniesz wjeżdżać na wygląd innych sellnij trochę kasy w tibii, kup wreszcie lustro i spójrz w nie. Zobaczysz co starzy Ci zrobili? tak wogóle il masz lat? Bo jak pokazałem starszej to zdjęcie to powiedziała, że ten chłopak ma ze 12-13 lat. Możesz nie wierzyć,ale tak było ;) I na nim nie byliście w stanie upojenia alkoholem, ale po prostu oderwaliście ryje od kompa i tak je poprzeginało.
Ja spadam obejrzeć mecz, do jutro i mam nadzieję, że nie napiszecie dużo, bo nie chce mi się czytać jutro xD pzdr dla prawie wszystkich ;p
Twoje posty jakos mnie juz nie ruszaja bo piszesz caly czas to samo ;s
A jedyne co mi sie z toba kojarzy to 12 latek ktory maniaczy przy bolku i lolku.
btw. Umiesz czytac?Juz pisalem ze nie sprzedaje gp za rl hajs.
Ok , bedziemy czekac.
Btw, masz cos z emziego
Duzo pierdoli a huja robi ;DD
Nosferatu_Niedziel
27-05-2008, 22:15
Twoje posty jakos mnie juz nie ruszaja bo piszesz caly czas to samo ;s
Nie gorzej niż Ty... Ciągle pierdolisz że masz rl life i że niekupujesz charów i niesellasz kasy na allegro : O. Mam wrażenie że czasem więcej osób czyta to co ja napisze niż Twoje biadolenie : D.
Niech mnie ktoś wreszcie kurwa poprze : ( :*
Gdzie ja pierdole ze mam rl life?
Chary kupuje ale nie za rl hajs , i nie sellam hajsu na allegro < to byly tylko odpowiedzi na posty.
Nosferatu_Niedziel
27-05-2008, 22:22
A no tak, przepraszam. Zapomniałem że nie masz rl life : (.
Zbanowanyyy
27-05-2008, 22:33
My Tak Wizz Nie Xd!
Odezwal sie 145 rp i 100 ms bo ty levelowales AS.
Oddzywa sie 180 ed
Oddzywa sie tgk
Reszta w mojej sygnaturce _/
Nosferatu_Niedziel
27-05-2008, 22:38
a ja to sie nieodzywam?
51ek ^^
Skrzatorr
27-05-2008, 22:41
Tak bo ja nie straciłem 3/4 swojego dotychczasowego życia expiąc zarówno na AS jak i na AB... Spoko info Wizz mordo ;) Kto Ci powiedział? Hordan?
Edit: Walne coś w stylu TGK tim bo nie mogę odstawać od normy... Patrząc na waszą zbiorową fotkę w pubie czy gdzieś zastanawiam się: Chris, po co Ci ubrania jak i tak nie wychodzisz z domu? <UHEYHUEYHEHEUHYEHUE VERY IS JOŁK>
Skrzat , ja ci moge zadac takie samo pytanie:
Po co sprzedales chara ktorego robiles 3/4 swojego dotychczasowego życia skoro i tak nie kupiles swojej wymarzonej laski za ten hajs?
A co do AS to bolter to opowiadal jak on to expil na dragach po 7h dziennie
Skrzatorr
27-05-2008, 23:11
Skrzat , ja ci moge zadac takie samo pytanie:
Po co sprzedales chara ktorego robiles 3/4 swojego dotychczasowego życia skoro i tak nie kupiles swojej wymarzonej laski za ten hajs?
A co do AS to bolter to opowiadal jak on to expil na dragach po 7h dziennie
Stary pierdol se o tej lasce ile chcesz każdy wie swoje że to co Ty o mnie i o niej mówisz to jest jeden wielki farmazon. Pytam sie tylko po co? Lepiej sie z tym czujesz jak mi tak napiszesz? Myślisz że mnie tym w jakiś sposób uraziłeś? Pffff...
Co do expienia kika to tak było tylko że po tych 7 godzinach jego expienia wchodziłem ja na swoje 7 godzin ;). A powód dla jakiego sprzedałem postać jest od dawna znany... Tyle z mojej strony "mordeczko".
Stary pierdol se o tej lasce ile chcesz każdy wie swoje że to co Ty o mnie i o niej mówisz to jest jeden wielki farmazon. Pytam sie tylko po co? Lepiej sie z tym czujesz jak mi tak napiszesz? Myślisz że mnie tym w jakiś sposób uraziłeś? Pffff...
Co do expienia kika to tak było tylko że po tych 7 godzinach jego expienia wchodziłem ja na swoje 7 godzin ;). A powód dla jakiego sprzedałem postać jest od dawna znany... Tyle z mojej strony "mordeczko".
TY LEPIEJ SE USZY OGARNIJ!!!!
Zbanowanyyy
27-05-2008, 23:48
POPIERAM CIE MORDO Inaczej czym ja bym jeżdził do szkoły xD
Wizz jak zwykle mówisz to co sie powiedziało 1-2 razy jak już zapostowałem xx postów wczesniej nie znałeś powodu i zamiarów związanych z sprzedaniem AS a pierdolisz ile możesz (nie podobał Ci się lider było odejśc i nie wracać wtedy )
@bolek
w ktoryms z twoich postow przeczytalem cos w stylu ""zalezy ci na Djadrielu?"" niechce mi sie szukac nawet bo te kurwy tak zaspamowały tymi fotkami w dopiskach ze 4 posty zajmuja jedna strone :D
pozatym panowie za publiczne rozpowszechnianie czyis zdjec bez jego zgody jest karalne HAHAHHA wiec strzezcie sie :)
To ja mam luz bo wstawielm fotki z animal planet a tam tylko zwierzeta xDD
Wizz, popraw w podpisie, że przed "ale" jest przecinek. :<
very_roxy
28-05-2008, 14:40
@Miku
Widziałeś teledysk do TPWC - W aucie? hahaha
Przeciez 80% piszaca w tym teamcie to NO-LIFY, nie rozumiem waszego zbulwersowania. A teraz uderzmy w puchara :cup:
Bolek XXX
28-05-2008, 15:34
Osks, przeproś i wyjdź. ;)
Floov, naprawdę jesteś upośledzony. Kurwa co jest w tym pytaniu: "A zależy Ci na Djadrielu" związanego z tobą imbecylu?
Wizz, to mi nie odpisuj, bo i tak chuja wnosisz i nie możesz odperzeć ani jednego ataku. Dla Twojej wiadomości wyglądam poważniej od Ciebie dzieciaku. A co do Emzego, widać, że jesteś lamusem, żebyś kiedyś mógł coś osiągnąć w tej grze zbliżonego do tego co on osiągnął. Bo on w tej wojnie jest dłużej niż Ty na rl świecie (wnioskując z twojego zdjęcia) pedale i powinien byc dla Ciebie autorytetem. Bo ty jesteś smiesznym 'wanna be a legend of titania'. Wychujaj jeszcze ze 3 razy kumpli , okradnij pół guild i taką będziesz.
tak szczerze? floov i chris sa no lifami, kiko od czasu do czasu. scroopy byl, ale poszedl do pracy etc i jest git, wiecej osobiscie nie widze
aaaaaa no tak zapomnialem, clifford 0:4 szkola x)
@roxy
widzialem, zajebisty klimat xDDD tearz tylko czekac na dwojke ;d
Bolek XXX
28-05-2008, 15:37
I odpierdol się dla Skrzata,bo on chociaż miał/ma dziewczynę i nie ważne czy sprzedał postać żeby mieć kasę. Świadczy to o nim bardzo dobrze, bo zrezygnował z pierdolonej gry i wydał kasę, że komuś sprawić przyjemność i miło spędzić czas. A u Ciebie jedyną dziewczyną jaką dotknąłeś to była Twoja starsza albo zdjęci Exiliony na photobuckecie.
I odpierdol się dla Skrzata,bo on chociaż miał/ma dziewczynę i nie ważne czy sprzedał postać żeby mieć kasę. Świadczy to o nim bardzo dobrze, bo zrezygnował z pierdolonej gry i wydał kasę, że komuś sprawić przyjemność i miło spędzić czas. A u Ciebie jedyną dziewczyną jaką dotknąłeś to była Twoja starsza albo zdjęci Exiliony na photobuckecie.
lol xd
zeby nie robic offtopa to napisze, ze niektorzy sa pojebani.
SIEMA WUBE MARYNARZU!!!!!!!!!!!
Siemanko XDD
""Floov,
powiedz nam czemu mario tak naprawdę wyszedł z HEAT, bo ja jestem podobno niepoinformowany. I wogólę do Ciebie nie piszę to po chuj kapsko tutaj otwierasz? Zależy Ci na Djadrielu? I btw, wolę byc wyuczoną kurwą niż niewyuczonym prostakiem tak jak Ty, nic Euro za 4 lata, łopat braknie dla Ciebie xD"""
i niekierowales sie w tym tekscie do mnie ta ? OKZ BRO
mam wyjebane na to co piszesz ale ilosc przeklenstw w twoich postach mnie smieszy i jedynym prostakiem jestes ty :*:*:*:* papa boleczku(skad taki pojebany nick sobie wymysliles ?)
Wiem o emzym tyle ze jak sie zaczyna war to ona ma kicki i lagi.
Wiem tez ze botuje na malpach i chokoyach.
Wiem tez ze ty wiesz o mnie tyle co pisza ci na tym forum :]
btw, sam wjezdzasz na starych dzieciaku.
Co do twojego wygladu to fakt, nie moge o tobie powiedziec ze wygladasz jak cipa ale moge powiedziec ze jestes pizda bo tej fotki nie chcesz pokazac :>
Czarodzieju-hakierze, śmiejesz się w podpisie z Boltera (tak mi się zdaje, że to on :p), a zapewne sam nie masz w szafie garnituru, bo w końcu do botowania nie jest on potrzebny >.>
Jez17Psk
28-05-2008, 20:11
Czarodzieju-hakierze, śmiejesz się w podpisie z Boltera (tak mi się zdaje, że to on :p), a zapewne sam nie masz w szafie garnituru, bo w końcu do botowania nie jest on potrzebny >.>
W niedziele wypada =]
Bolek XXX
28-05-2008, 22:25
Wizz, dla twojej wiadomości juz dawno wrzuciłem zdjęcie w innym temacie o fotkach ;) Ale jak tak bardzi chcesz to masz ;*
http://img107.imageshack.us/my.php?image=jk035yr6.jpg
Nie chciałem zajmować wam zbyt dużo miejsca, więc macie link.
I Emzy ma lagi i kicki ;) Możesz obejrzeć kilka jego filmików, nawet tych z Veteranów i zobaczysz jak biega. Ja na jego miejscu nie odpalałbym wtedy Tibii, ale on ma jaja i nie boi się zginąć. Ty zobaczyłeś, że zaczynacie dostawać po dupsku, koledzy Cię proszą o zwrócenie pieniędzy i ich wychujałeś. Przykro mi. ;)
I Floov, nadal tam nie widzę ani jednego zdania zwróconego do Ciebie xD Pytałem się go czy mu zależy na Djadrielu, ty mnie nie interesujesz, więc po co miałbym mu zawracać dupę twoją osobą?
Martinesz
28-05-2008, 22:48
Siemanko XDD
ej, widzę dobrze grasz,normalnie jak w filmach akcji, ja ostatnio też grałem w filmie na 2jce będzie leciec, wiec jezeli checesz sie zalapac na plan, to daj mi msg! ok? :)
TwojaRodzina
28-05-2008, 22:56
http://img171.imageshack.us/img171/2875/beztytuucj0.th.png (http://img171.imageshack.us/my.php?image=beztytuucj0.png)
taki, maly psikus dla tych co maja slaby wzrok(Wizz, and rest of da no lifers)
Maya_Shkarab
28-05-2008, 22:59
I nie bylo strzelaniny ;<
@Bolek - fajne oczy ,wygladaja jak bys siedzial dluzej przed kompem niz ja.
@War - Gz fraga, myslalem ze bedzie battle ale znow sie przeliczylem :]
Moze ktos podac +/- ile jeszcze bedziemy czekac na opena?
Bo nuddyyyy
ej, widzę dobrze grasz,normalnie jak w filmach akcji, ja ostatnio też grałem w filmie na 2jce będzie leciec, wiec jezeli checesz sie zalapac na plan, to daj mi msg! ok? :)
of kors : ) zadna rola nie bede gardzic xD
Mogę się założyć że ten sneak na Thinkiego był wymyślony przez Asha xDDD
xDDDDDDDDDDDDDDD
No ale gratki fraga:) Czekamy na Opena :)
Zbanowanyyy
29-05-2008, 00:44
@^up
Mogę się założyć że ten post był napisany przez twoją stara ale ok xD
Czekam na twój ryj.
@Wizz
Co jest takiego smiesznego w zdjeciu Seq?
Zbanowanyyy
29-05-2008, 11:51
Karelazi the Sorcerer, will be deleted at Jul 28 2008, 03:16:46 CEST
May 29 2008, 02:07:34 CEST Killed at Level 109 by Xoo Stanex
1 Z niewielu najstarszych kumpli Xoo który był znim zawsze padł za to że zabił mu noob chara
POWODZENIA !! ten Liban jest chory jeszcze 30 lv i zabije pół swojej gildi jak mu chajsu na exp nie dadza AUHSAHSAHUSUHA
@up
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH WIDZE HEAT POINFORMOWANY WCHOJ : D
Zbanowanyyy
29-05-2008, 13:59
Widze wy poinformowani lepiej chyba ze wam Xoo powiedzial co innego niż pisał na filmiku który Karelazi nagrał :*
@Wizz
Oryginalnie napisane przez Regulamin Forum.Tibia.pl
5. Panel Użytkownika
1. Obrazek w sygnaturze (podpisie) nie może być cięższy niż 20kB i wizualnie zbyt duży (ok 100-150 px w pionie). W przypadku większej ilości obrazków zasada dotyczy ich sumarycznej wielkości/rozmiaru.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789 <- tu do wglądu.
Edytuj swój podpis, albo report :<
Martinesz
29-05-2008, 17:20
of kors : ) zadna rola nie bede gardzic xD
W czerwcu będzie premiera mojego filmu, więc coś postaram się załatwić, bo masz naprawde wielki talent aktorski, ten super akent, dycja, i te ruchy XDdd Chce ktoś przyjechać na premiere?XD
@ do all
wy dalej sie ciukajcie, bo nudno sie robi XDDDDDDD
BPN TO MOJ UCZZEN!!!!!!!
Bolek XXX
29-05-2008, 17:59
Się porobiło panowie xD
W czerwcu będzie premiera mojego filmu, więc coś postaram się załatwić, bo masz naprawde wielki talent aktorski, ten super akent, dycja, i te ruchy XDdd Chce ktoś przyjechać na premiere?XD
@ do all
wy dalej sie ciukajcie, bo nudno sie robi XDDDDDDD
BPN TO MOJ UCZZEN!!!!!!!
OK XDD tylko musze troche wypic i jazda xDD
Martinesz
29-05-2008, 19:37
OK XDD tylko musze troche wypic i jazda xDD
czyli co, to ma być film akcji?XD myślałem, że jakaś może komedia romantyczna czy coś... XDD z Twoim ciałkiem, każda dupa Twoja XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
czyli co, to ma być film akcji?XD myślałem, że jakaś może komedia romantyczna czy coś... XDD z Twoim ciałkiem, każda dupa Twoja XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No wieszzz xDDD tylko z amatorami to ja nie gram xDD Jakas Jessica Alba albo Cameron Diaz i sie dogadamy xDDD
Maya_Shkarab
29-05-2008, 20:43
Widze wy poinformowani lepiej chyba ze wam Xoo powiedzial co innego niż pisał na filmiku który Karelazi nagrał :*
Sznurek do .cam blz
Sznurek do .cam blz
www.tibia.pl/karelazidednolbyxoo.com.rec
Maya_Shkarab
29-05-2008, 20:55
Dobra bolter znalazlem so.
Dobra bolter znalazlem so.
? pl...? ;s
Sznurek do .cam blz
Mialem tu wiecej nie pisac ale....
Przeciez jestes dziecko tibia.de to jeszcze nie znalazles ziąąą?
Maya_Shkarab
29-05-2008, 22:21
Mialem tu wiecej nie pisac ale....
Przeciez jestes dziecko tibia.de to jeszcze nie znalazles ziąąą?
Made mine DAY!
Bolek XXX
29-05-2008, 22:28
Tylko na tyle Cie stać żeby odpisać jedno zdanie i to jeszcze z błędem? xDDD
very_roxy
29-05-2008, 22:37
very roxy
Maya_Shkarab
29-05-2008, 23:02
No bo to pl version ;< (tak jak ta strona)
@up
Veri veri
Clifford <---- Guardia 152 Rp [Inactive]
Bluff <---- Nova 50 Ek [Inactive]
Kuba SHKARAB WIELKI!?! <--powah of shkarab \o/ Titania 74 Ms [Active]
Maayka <---- Solera 51 Ed [PA/War]
drugi leorl shar szkoda ze JeShcE tEgO z DuZyH I mAlYh litErUw nie PisZeSz
powah shkarabie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.