PDA

Pokaż pełną wersje : IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT)

Stron : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

SeQ_PL
14-05-2008, 23:02
On nie wie co to jest, ziom.

/Kapitan 'ni chuj'

To sprawdzi w wikipedi o ile wie co to jest. www.wikipedia.pl

/Krejzi denser aka nószka

Wizz
15-05-2008, 02:14
On nie wie co to jest, ziom.

/Kapitan 'ni chuj'

znalazl sie wszechwiedzacy scropy za ktorego matka musi sie wstydzic przez 6 lat za*******ajac do gimnazium na wywiadowki

I sie nie skarzcie ze valor , czy tam ktos od nas stracil chara bo tak naprawde to wy je straciliscie.
Nawet ten open rozpaczy wam nie pomogl.Ile sie zbieraliscie na ten gather?
Chyba od 2 tygodni hah

eSDekator
15-05-2008, 08:37
Ej ludzie wam sie we łbie pojebało^^ Jeszcze nie dawno ze soba gadaliście a teraz kurwa każdy pokazuje jaki to on jest zajebisty a druga strona chujowa... Może zasiądziemy przy chinczyku i to sobie wyjaśnimy elegancko:>

SeQ_PL
15-05-2008, 15:00
Ej ludzie wam sie we łbie pojebało^^ Jeszcze nie dawno ze soba gadaliście a teraz kurwa każdy pokazuje jaki to on jest zajebisty a druga strona chujowa... Może zasiądziemy przy chinczyku i to sobie wyjaśnimy elegancko:>

Coz zycie raz jestes frind raz jestes wrogiem.

Miku
15-05-2008, 17:12
poza nielicznymi wyjatkami, powaznie, kozaczki przez kabel, szarap

Skrzatorr
15-05-2008, 17:49
poza nielicznymi wyjatkami, powaznie, kozaczki przez kabel, szarap

Mordeczko ryjeczku edgar a jak ktoś ma bezprzewodowy net? xP

Grchw1916
15-05-2008, 18:29
Mordeczko ryjeczku edgar a jak ktoś ma bezprzewodowy net? xP

to jest hujem

Real name: albert
Banished: permanently because of invalid payment
Created: Jan 05 2007, 22:05:50 CET

przykro mi mordo XDD

albert0
15-05-2008, 20:29
^ fak, ;[ nowy juz zamowiony cioto!

Wiz, widze, ze ci ktos pomaga w pisaniu postow bo nie ma np. "my dostali dilejta ale poszli kupic nowe chay" albo " no, my go zabili i zabrali tienki" :D

Wizz
15-05-2008, 20:38
Albi - cos ci sie ten jolk nie udal :<
Po co ci nowy premy skoro nawet nie masz kasy zeby pograc w kostke w dp ;DD
To jak, dzis open ?

Emok
15-05-2008, 20:39
Wiz, widze, ze ci ktos pomaga w pisaniu postow bo nie ma np. "my dostali dilejta ale poszli kupic nowe chay" albo " no, my go zabili i zabrali tienki" :D

I tak u niego praktycznie nie istnieje interpunkcja :<

albert0
15-05-2008, 21:51
Albi - cos ci sie ten jolk nie udal :<
Po co ci nowy premy skoro nawet nie masz kasy zeby pograc w kostke w dp ;DD
To jak, dzis open ?

Wnioskujesz to z tego, ze nikt nie spamuje 'hahaha' ? nawet nie chce mi sie tego komentowac, bez kitu

Nosferatu_Niedziel
15-05-2008, 21:55
I tak u niego praktycznie nie istnieje interpunkcja :<

A ortografia?

Emok
15-05-2008, 22:00
A ortografia?

Nie zauważyłem takowych błędów.

Raziel4ever
15-05-2008, 22:37
A ortografia?

Niedzielson ORTOGRAF i GRAMATYK lol.

SeQ_PL
15-05-2008, 23:58
Niedzielson ORTOGRAF i GRAMATYK lol.

Ciagle mam przed oczami fotke Niedzielsona jak sie najebal i spal XDDDDD.

Wizz
16-05-2008, 00:41
Ponton - chyba ci sie pomylily fora

Boltero1989Kiko
16-05-2008, 02:45
Jak na rozpacz to za wczesnie hmm Leorl ale ziam ty wbil 4,200,000 i 3,900,000 po za tym ze stara go nie widziala w kiblu od 48 h i kumple w szkole/na dworzu przez 72h to nic nowego :P jeszcze te posty z noobow od hurricane gz Ruben GZ YOUR MASTAH auhsuasuas xD (zazdroszcze normalnie też chce wbić tyle expa WOW :< "ale nie moge bo przegrałem wojne")

chlopaki to co robim no life system [leorl mowi ze ladnie wypala czache, lepsiejsze od trawy i koksu xDDDDDD]

@Albi
(bo my poszli ,weszli i sie patrzyli a potem my skradli my itamki i my zem poekspili :P )

'hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahaha' teraz i grzybcio i kokos very very joke !

@Wizz hmm nie Chris hmm też nie to chyba Satinii albo frajer i co pożyczyłeś już od nowych kolegów chajs i "oddasz im" ?
Poczekamy aż ci bany miną na Tomihawku i Satinii + Termiemu na Sakruin bo tak jakoś to nie to samo bez was na openie :< wogóle dziwie się że wyszliście chyba ci chara ogarniali tą całą godz bo ty taki wazny przecież jesteś.

Boltero1989Kiko
16-05-2008, 02:50
E Solaris i Edgar wy tam wiecej nie pakujcie bo juz z was są betonowe kloce aż strach patrzeć :<

a co do bez przewodowego (Jest nikim bo to najgorsze gówno UHAHSUAHSHUASA) ej mordo ale bez obrazy wtedy jest kozak na odległość jak to tam Gm Twardy powiedział

Vilumek
16-05-2008, 02:58
Jak na rozpacz to za wczesnie hmm Leorl ale ziam ty wbil 4,200,000 i 3,900,000 po za tym ze stara go nie widziala w kiblu od 48 h i kumple w szkole/na dworzu przez 72h to nic nowego :P jeszcze te posty z noobow od hurricane gz Ruben GZ YOUR MASTAH auhsuasuas xD (zazdroszcze normalnie też chce wbić tyle expa WOW :< "ale nie moge bo przegrałem wojne")

chlopaki to co robim no life system [leorl mowi ze ladnie wypala czache, lepsiejsze od trawy i koksu xDDDDDD]

@Albi
(bo my poszli ,weszli i sie patrzyli a potem my skradli my itamki i my zem poekspili :P )

'hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahaha' teraz i grzybcio i kokos very very joke !

@Wizz hmm nie Chris hmm też nie to chyba Satinii albo frajer i co pożyczyłeś już od nowych kolegów chajs i "oddasz im" ?
Poczekamy aż ci bany miną na Tomihawku i Satinii + Termiemu na Sakruin bo tak jakoś to nie to samo bez was na openie :< wogóle dziwie się że wyszliście chyba ci chara ogarniali tą całą godz bo ty taki wazny przecież jesteś.

Pierdolisz takie smuty kto ile gra a co cię to kurwa obchodzi? Sam kurwa święty nie jesteś....3.00 rano a ty pierdolisz na forum więc? Aaa zapomniałem...pewnie wróciłeś z impry i tak o wlazłeś? A NO TAK I WSZYSTKO WYJAŚNIA HAHHAHAHAHHAHAHA

Raziel4ever
16-05-2008, 07:11
A Ty Vilum napisałeś tego posta o 8 rano, ta?

Vilumek
16-05-2008, 08:07
A Ty Vilum napisałeś tego posta o 8 rano, ta?

Nie....O 3.00 Rano....ale ja nie pierdole takich smutów jak KIKO....Pierodli smuty że każdy gra po nocach itp itd a sam gra więc dlaczego się ciota czepia wszystkich a sam na siebie nie popatrzy ZAL więc niech się pierdolnie zdrowo w głowę:D

Miku
16-05-2008, 08:27
po co tu wrzucasz zdjecia komorek? rotfl

SeQ_PL
16-05-2008, 08:54
po co tu wrzucasz zdjecia komorek? rotfl

<3 Edgar

Wizz nadal myjesz sie w misce przed kompem?

Vilumek
16-05-2008, 09:19
<3 Edgar

Wizz nadal myjesz sie w misce przed kompem?

A ty dalej w*******asz ile wlezie i sprzedajesz blue robe na allegro? ^.-

Przykład: "MAMO WSTAWIŁAŚ BLUE ROBE JUŻ NA ALLEGRO?"

Kiedyś ponton zapomniał wyłączyć mikrofonu ^.-

Wojtemo
16-05-2008, 09:39
Ludzie kurwa skonczcie pierdolic...Expia bo nas rozjebali!!Co maja robic??Siedziec
w dp i czekac az wyjdziemy z pz??Bo jak czytam to wszystkie klotnie to az mi was jest zallllll...

Wizz
16-05-2008, 12:54
Jak na rozpacz to za wczesnie hmm Leorl ale ziam ty wbil 4,200,000 i 3,900,000 po za tym ze stara go nie widziala w kiblu

A co ty ze stara sie widujesz w kiblu?
Jak w tgk takie zwyczaje sa to "ok".
Az zal czytac i komentowac co ty piszesz bo to nawet nie ma sensu.

Seq - "hehe uheheh hihihi" polew na maxa, nie masz innych argumentow zeby mnie pojechac?Gdzie w tym roku pojdziesz na sylwka skoro na wrl nie bedziesz mogl isc?
Jak ty teraz zarobisz na kebab? :<<

Bolek XXX
16-05-2008, 15:21
Żeby każdy mógł reprezentować poziom chociaż zbliżony do Wojtemo ;) Ale widzę, że każdy nawet na kilka dni odsunięty od expienia w tej grze, zachowuje się jak narkoman na długu...

Miku
16-05-2008, 17:11
senku edgar jestem tylko dla batmana i nosa [;

Emok
16-05-2008, 17:22
Ciagle mam przed oczami fotke Niedzielsona jak sie najebal i spal XDDDDD.

<3

@Vilumek
Kochasiu, moim zdaniem lepiej sprzedać item na allegro i za to pójść z dziewczyną do kina, niż trzymać kasę w banku i mówić: "HAHA, MAM PIŃCET KA KA, KTO MI PODSKOCZY????////!!!1111111".

Boltero1989Kiko
16-05-2008, 17:41
Nie....O 3.00 Rano....ale ja nie pierdole takich smutów jak KIKO....Pierodli smuty że każdy gra po nocach itp itd a sam gra więc dlaczego się ciota czepia wszystkich a sam na siebie nie popatrzy ZAL więc niech się pierdolnie zdrowo w głowę:D

Ciebie pierdolne zdrowo w głowę

co do tego o 3 rano hmm tak jestem przy kompie i co ale nie siedze przy tibi ^^.

A co do Cioty masz lustro ?

Ps . powinienes wkoncu strzyzesz emerytów i rencistów na praktykach xD.

Scroopy
16-05-2008, 18:41
Ciebie pierdolne zdrowo w głowę

co do tego o 3 rano hmm tak jestem przy kompie i co ale nie siedze przy tibi ^^.

A co do Cioty masz lustro ?

Ps . powinienes wkoncu strzyzesz emerytów i rencistów na praktykach xD.

Nie zrozumialem co napisales, ale wiem o co chodzi wiec przyznaje racje xD

Miku
16-05-2008, 21:29
kiko sie poprostu spieszyl do nas na pilke, dlatego zrobil blad... bez kitu o co ci w tym chodzilo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Boltero1989Kiko
16-05-2008, 22:25
Sam niewiem a chodziło chyba żeby wkońcu takm lustro znalazł bo jak strzyze to lusto ma XD!!

Skrzatorr
16-05-2008, 22:51
<3

@Vilumek
Kochasiu, moim zdaniem lepiej sprzedać item na allegro i za to pójść z dziewczyną do kina, niż trzymać kasę w banku i mówić: "HAHA, MAM PIŃCET KA KA, KTO MI PODSKOCZY????////!!!1111111".

Z dziewczyną za hajs z tibii mogę tylko ja chodzić ;). A tak poza tym to trąci mi tu gównem i bezsensem w waszej kłótni. Chce powiedzieć tylko jedno! Nos

Wojtemo
16-05-2008, 23:23
Sam niewiem a chodziło chyba żeby wkońcu takm lustro znalazł bo jak strzyze to lusto ma XD!!

Kiko chcial wyjasnic o co mu chodzilo ale oczywiscie wyszlo jeszcze gorzej:D

SeQ_PL
16-05-2008, 23:29
Wizz po 1 bylo to wtedy kiedy wrocilem do domu. Ty nawet z niego nie wyszedles. Po 2 robie hajs na allegro i huj ci do tego? Ty co sobie kupiles na rl zeby byc z tego zadowolonym? Co najwyzej dokupiles nowy ram do kompa zeby wiecej noobow botowac. Po 3 jestes tak hujowy ze az zal ci odpisywac na posty.

Vilumek
16-05-2008, 23:46
Wizz po 1 bylo to wtedy kiedy wrocilem do domu. Ty nawet z niego nie wyszedles. Po 2 robie hajs na allegro i huj ci do tego? Ty co sobie kupiles na rl zeby byc z tego zadowolonym? Co najwyzej dokupiles nowy ram do kompa zeby wiecej noobow botowac. Po 3 jestes tak hujowy ze az zal ci odpisywac na posty.

Na drugie mogę ci odpowiedzieć:D

Kupiłem sobie za kasę tibi tak:

1) Nowego Kompa
2) Motor (Skuter) Żeby nie było xDDD
3) Przepiłem

Ale ja nie proszę matki żeby mi blue robki sprzedawała na allegro xDDD

SeQ_PL
16-05-2008, 23:50
Na drugie mogę ci odpowiedzieć:D

1) Nowego Kompa
3) Przepiłem

To ja ci odpowiem inaczej na to.
Chris wiesz gdzie dzwonia ale nie wiesz w ktorym kosciele. Uslyszales to pewnie kiedy robiles 5 palek kumplom naraz i jarasz cipe ze jestes fajny. Konto jest na moja matke i ona sprawdza maila czy przychodzi hajs, adresy itp.

@Vilum:
Twoj brat juz na ciebie czeka w lozku a ty jeszcze przed kompem? O.o

Vilumek
16-05-2008, 23:54
To ja ci odpowiem inaczej na to.
Chris wiesz gdzie dzwonia ale nie wiesz w ktorym kosciele. Uslyszales to pewnie kiedy robiles 5 palek kumplom naraz i jarasz cipe ze jestes fajny. Konto jest na moja matke i ona sprawdza maila czy przychodzi hajs, adresy itp.

@Vilum:
Twoj brat juz na ciebie czeka w lozku a ty jeszcze przed kompem? O.o

Nie wiedziałeś co napisać to pierdolisz takie głupoty? xDDD

SEQ: MAMO WSTAW JESZCZE DWIE BLUE ROBKI xDDDDDDDDDD

Miku
17-05-2008, 00:25
akurat z tym allegro nie widze nic dziwnego, no ale czego sie po was spodziewac, dobranoc

Emok
17-05-2008, 00:26
@Vilum
Ale z Ciebie debil, o Boże.

@Seq
Jesteś inteligentnym człowiekiem, nie staczaj się do ich poziomu >.>

Wizz
17-05-2008, 00:44
Seq - Ja nie wiem, u ciebie caly czas w domu gadaja o robieniu lasek i masturbacji?
Bo co drugie zdanie jest o tym.
To o tych palkach to chyba pisales SMS do mamy i pomyliles okna.
Emok - to byla ironia?

Mi sie juz nudzi fajtowanie na forum.
Wyjdźcie na pustynie to was z Flovem przetestujemy ;]

Martinesz
17-05-2008, 09:38
Mi sie juz nudzi fajtowanie na forum.
Wyjdzie na pustynie to was z Flovem przetestujemy ;]

a masz na kim?:D XD [no offence]

Grchw1916
17-05-2008, 09:58
hahahahahahahaha kurrwaaaaaaa kiko o boże ;DDDDDD

@Wizz
Myśle, że ciśnienie po starych jest nie na miejscu.

Wyjdzie na pustynie to was z Flovem przetestujemy ;]

huj wie o co ci biega ale pewno chodziło o ~Wyjdźcie** xD

Kind regards,
Pedril

Wizz
17-05-2008, 11:01
Pedril - edited ;d
A co , moze gadanie o robieniu lasek jest tu na miejscu?
To forum o tibii a nie o tym co sie robi w domu caly dzien.
Martinesz - Jasne ze mam , ale chyba bedzie lepiej jesli nick pozostawie dla siebie.

Miku
17-05-2008, 11:30
mario naprawde jestem ciekawy, kiedy ci sie to znudzi, nie wazne czy jestes po naszej czy ich stronie, kiedy sobie uswiadomisz, ze naprwade w chuj czasu tracisz na kompa lol. mnie to pierdoli, to twoje zycie i rob co chcesz, ale potem moze byc zapozno jak sie skapniesz, ze zjebales dziecinstwo przy kompie

bez pozdrowien

Wizz
17-05-2008, 11:52
Tyle ze poza tibia mam o wiele wiecej zajec na kompie ktore przynosza mi korzysci ;]
Moze dla ciebie komp = tibia + paint

Boltero1989Kiko
17-05-2008, 12:43
Xirroo AUSHUASHAUSHASA

Co do chrisa hmm może przetestujesz a i tak dowiemy sie kim grasz :P
Śmieszny jesteś ha hahaha (tzn na photo które ostatnio zobaczyłem) xD

"Tyle ze poza tibia mam o wiele wiecej zajec na kompie ktore przynosza mi korzysci ;]" pisanie mailów do Xoo żeby ogarnął ci chara typu Carf Alied albo Celoreon żebyś mógł walczyc zreszta ten dopisek xoo Floovokoper is my Baby co wy żeście mu zrobili dupe wylizali czy nowa myszke kupili ? xDDDDD

sory ale nie mogłem sie powstrzymać asauhsuahsuahsauhs

@Vilum a dom sobie też kupiłeś bo widze że chyba ci 8000 zł zapłacili za viluma normalnie Komputer ,skuter jeszcze wypił za to prosze prosze XD

Eh Scroop :< szybciej :<

MIKU PROSZE NIE XD nie pisz błagam to nie ja Edgar mordo !!

Powiem jedno Skrzat to uszaty solaris

Tam na dole Floov,ktos tam,ktos tam ,Chris
http://img516.imageshack.us/img516/8515/polaroxmw4yp8.jpg

Miku
17-05-2008, 12:43
sero nie chce mie sie z toba klocic, kazdy wie, ze dobrze znasz sie na informatyce, poprostu nie rozumiesz o co mi chodzi i to widac

/edgar

Skrzatorr
17-05-2008, 13:10
@Kiko

Kłótnia nie jest powodem do tego by wrzucać kogoś rl foty bez jego wiedzy i się naśmiewać ;). Zresztą mi to zdjęcie się podoba bo widać że chłopaki mieli dobry stan upojenia ;D.

@Edgar

Mordeczko, ryjeczku, mordunio, ryjku! Szykuj się na ronaldinho o 15 w dołku XDDDD HAHA xD.

/Waldiemar

albert0
17-05-2008, 13:11
hahahha, Kiko, nie moglem znalezc tej fotki wlasnie xD

Wizz
17-05-2008, 13:34
Bolter - Ja sie siebie nie wstydze a ty? Przykrosci mi nie robisz ;]
Stan byl taki ze floov chcial wyruchac moja kolezanke na schodach XDD
Drugi to jola , trzeci member para squadu xD
Next ktory robi z forum tibia.pl strone do hostowania fotek

Boltero1989Kiko
17-05-2008, 13:55
AUHSUASHUASH Ronaldinho to ty jesteś w 100% z ta opalenizna XD!!!

Floov
17-05-2008, 14:08
aaaaaaaauuuuuua
tak siedze zaspany przed tym kompem i jak tak czytam te wasze po*****one posty to mi sie smiac wchoj chce :>
@Kiko
smieszy mnie w tobie nabardziej to ze na gg gadasz ze mna normalnie itp , a tutaj pokazujesz jaki to z ciebie pro , co do Maria to choj was to obchodzi ile siedzi na kompie co na nim robi itp to jego zycie wiec nierozumiem czemu was to interesuje , a moze juz niemacie oco zachaczyc to przy*******acie sie o jego nolife na pc ?
@seq
to czy on wali konia przed kompem , gwalci psa i inne pierdoly niepowinny cie wogole obchodzic , idz poloz sie na swoja mery tylko jej niezgniec (niechcialem w tym nikogo zdaniu obrazic , jezeli sie tak stało przepraszam) huehuaehuehuaheuiae :*

Gradually
17-05-2008, 15:37

Rabarbarku czemu jej nie wyruchales? xDD

Floov
17-05-2008, 15:41
Okmon ale wkoncu powiedzial bys cos chlopakom na vent
i all wiemy o jakie słowo chodzi hahaha
btw bo z tego dnia niepamietam praktycznie niczego , a teraz wyruszam na rl life ooo niewiarygodne ale prawdziwe tylko dla nieustraszonych hahaha : D

Scroopy
17-05-2008, 15:43

Kolezanke? Przeciez Ty dziewczyne to jedynie na plakacie albo na reklamie na o2 widziales.

Vilum zapomniales dodac ze kupiles skuter za hajs ktory zajebales Callastusowi (?) (Chyba ze ktos jebnol jakas farbe na vencie :P)

Wizz
17-05-2008, 15:44
A ty po drodze do szkoly
Pamietasz jak mi sie zaliles jak ze ci laska zrokowala chara ?
Szkoda ze kolezanki masz tylko w tibii(Mery ona na ktorej gada z toba darkman blak)
Jakos mnie nie ruszasz ;]

Grchw1916
17-05-2008, 15:54
Floov@
HAHAHAHAHAH kurwa :D
wciaz czekamy na te slowo od okmona ale mowi ze ni huja

też jestem nie ustraszony i wyruszam w teren, nara siomy

kind regards,
Pedril!

Vilumek
17-05-2008, 16:27
OPEN KURWA CHCE!!!!! xDDDDDDDDDDDDDD

PS: Nie lubię was :(

Vilumek
17-05-2008, 16:33
E tam XXDDDD

JA CHCE OPENA!!

Nosferatu_Niedziel
17-05-2008, 21:21
PS: Nie lubię was :(

: o jak my to przeżyjemy?!

Vilumek
17-05-2008, 21:41
: o jak my to przeżyjemy?!

Też się zastanawiałem ale nic nie wymyśliłem dlatego napisałem i czekam na reakcje:( xDD

Nosferatu_Niedziel
17-05-2008, 21:48
Popadamy : (

Boltero1989Kiko
17-05-2008, 22:37
Wy czekajcie na opena ja tym czasem wole wyjść z domu i napić się piwka z scroopym i reszta.
tzn już jestem back. :P

Emok
17-05-2008, 22:40
Nieważne, brave Niedzielson posta edytował.

Miku
17-05-2008, 22:41
pamietnik kika <33 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kuper rox xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vilumek
17-05-2008, 22:53
Wy czekajcie na opena ja tym czasem wole wyjść z domu i napić się piwka z scroopym i reszta.
tzn już jestem back. :P

SUPER....ale od jakiegoś czasu pierdolisz cały czas jakie ty masz wspaniałe życie...a tu piwko piwko piwko ^.- Zdeczka żałosne ^.^ No jak tam pierdolisz że masz real życie to na huj grasz? To jest forum o tibia .....a tematem tego jest Dzieje na Titani....Więc jak nie chcesz gadać o titani tylko o swoim real life to s*******aj do mamusi z tymi tekstami okey?

PS: Dorośnij.......

(Zaraz będzie wjazd na mnie ofc....groźby że zaraz przyjadą na real do mnie) xDDDDDDD

Emok
17-05-2008, 22:58

1) Nowego Kompa
3) Przepiłem

Ten, jak i wiele innych Twoich postów, zaprzecza Twojej ostatniej, bardzo barwnej i odważnej, wypowiedzi, so shut the fuck up.

Nosferatu_Niedziel
17-05-2008, 23:02
s*******aj do mamusi z tymi tekstami okey?

Nie znacie innych osób na które można wrzucać? Bo Ty nie jesteś pierwszy który jeździ po rodzinie. Tylko stara/stary...

Grchw1916
17-05-2008, 23:08
SUPER....ale od jakiegoś czasu pierdolisz cały czas jakie ty masz wspaniałe życie...a tu piwko piwko piwko ^.- Zdeczka żałosne ^.^ No jak tam pierdolisz że masz real życie to na huj grasz? To jest forum o tibia .....a tematem tego jest Dzieje na Titani....Więc jak nie chcesz gadać o titani tylko o swoim real life to s*******aj do mamusi z tymi tekstami okey?

PS: Dorośnij.......

(Zaraz będzie wjazd na mnie ofc....groźby że zaraz przyjadą na real do mnie) xDDDDDDD

ty huju!!!!!!!!!!! masz wjazd na chate !!!!!!!!!!!!!!

wciąż <3 Floov ;DD

Wizz
17-05-2008, 23:33
Emok - na forum taki gadatliwy a na rl podobno tylko "no , no" co 10 min sie odezwiesz (slowa michalaka)
Ja tez czekam na wjazd do bochni :/
Trzeba bedzie sprzedac 10 bp b robow zeby miec na paliwo do nas ;ddd

Emok
17-05-2008, 23:42
Emok - na forum taki gadatliwy a na rl podobno tylko "no , no" co 10 min sie odezwiesz (slowa michalaka)

Bo jestem kulturalny i gdy Michalak gadał z Tomem i Satho o openach, masslogach, wojnie i fragach, to im nie przerywałem. Są to ludzie, do których żywię szacunek, w przeciwieństwie do niektórych na tym forum.

Jez17Psk
17-05-2008, 23:47
Ja tez czekam na wjazd do bochni :/
Trzeba bedzie sprzedac 10 bp b robow zeby miec na paliwo do nas ;ddd

Ad1. Czepiasz sie go a nawet go nie znasz
Ad2. Co byś zrobił JAKBY wjechali ?

Wizz
17-05-2008, 23:52
Jez17Psk - smial bym sie im prosto w oczy.
Ostatnio mustak zadzwonil do mnie i nasylal mafie Pruszkowska to nie moglem wytrzymac =)))

Emok
17-05-2008, 23:56
Jez17Psk - smial bym sie im prosto w oczy.)

No nie wiem... Patrząc na posty ludzi z TGK, wnioskuję, że niektórzy są mało zrównoważeni (bez obrazy ofc :*).

Boltero1989Kiko
18-05-2008, 00:14
Wizz smiałeś sie czy obsrałeś bo z nagrania wychodziło że pod koniec rozmowy już nie byłeś taki rozgadany i szcześliwy. hahaha

Vilum nie moge sie doczekać! pozdro jak dostaniesz wpizde.
Może się jakoś konkretnie ustawimy na spotaknie ty i ja ? żeby nie było że byłeś na wakacjach, bo już mnie w*****a to twoje gadanie zreszta nie martw sie w swoim czasie dostaniesz w pizde i wtedy morda ci sie zamknie na tym popierdolonym forum.

Co do michalaka tez mu klawiatura siadła jak miał napisać nam o której bedzie w wawie i gdzie ahushasuhauhsa.

PS. Xiro, Date, Edgar Mordo, Solaris ale co Kozaki przez kabel !?

Nosferatu_Niedziel
18-05-2008, 00:19
No nie wiem... Patrząc na posty ludzi z TGK, wnioskuję, że niektórzy są mało zrównoważeni (bez obrazy ofc :*).

PWN3D Emoczku ^^

Boltero1989Kiko
18-05-2008, 00:26
Może i jestem mało zrównowazony ale patrząc na Viluma photo + słysząc jego głos i czytając jego posty ogarnia mnie taki w*****enie i nachodzi mnie myśl że sie jeszcze nie przekonał jak to jest dostać w pizde w sumie za nic.

EDGAR MORDO ! rozumiesz coś z tego ? xD! plx Date na przystanku Rox!

Miku
18-05-2008, 00:27
nie to, ze niby ktos grozny czy jakies takie wkrety, ale masz racje xDDDDD

Boltero1989Kiko
18-05-2008, 00:32
Edgar Mordo

Edited becouse nie nawidze was wszystkich

Wizz
18-05-2008, 00:40
Może i jestem mało zrównowazony ale patrząc na Viluma photo + słysząc jego głos i czytając jego posty ogarnia mnie taki w*****enie i nachodzi mnie myśl że sie jeszcze nie przekonał jak to jest dostać w pizde w sumie za nic.

Dlaczego chcesz mu tak na rl najebac?Bo nic mu nie mozesz na tibii?
Mowisz ze to ja jestem chory bo siedze tyle przy kompie , a ty przez tego kompa chcesz kogos ujebac na rl.Smieszny jestes ale nie jest mi ciebie zal:>
Zawsze musi byc ktos "inny" zeby mozna bylo sie z niego smiac.

SeQ_PL
Edgar mordo tibia.pl nie jest support site wiecej a wiesz dlaczego look pod posty tam jest tak

REKLAMA GOOGLE potem Tibia cos tam i na koncu Tibia Money Cheap albo jakieś inne gówna

Ogarniacz zemnie jak Skocz XD

Ej skocz nabiłem ci fraga
nie to tylko Ok

AHShuas

Ej Wizz Chris gówno czy jak tam odezwij sie

Coś czuje że po next poscie będe musiał szykować nowe konto na tym FORUM AUHSUHAUHSAUHS

N2O wdychales?

Chris jestes zalosny takze koncze odpisywac ci na posty. Pierdoli mnie twoje rl czy je masz czy nie dla mnie mozesz nawet srac pod siebie przed kompem.

No i w kazdym razie kazdy garnek znajdzie swoja pokrywke wiec jak nie od nas dostaniesz to ktos inny ci wpierdoli.

/Dzis pozdro dla szkszata :D

Miku
ja jebie kiko xDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Miku
18-05-2008, 00:45
Kiko (0:40)
zobacz
teraz
XD
!!1
UYAHSUAHSUASHUA

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ide spac, kurwa bolter hahahahahahah ty pojebie XD

Boltero1989Kiko
18-05-2008, 00:46
zobacz
teraz
XD
!!1
UYAHSUAHSUASHUA

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ide spac, kurwa bolter hahahahahahah ty pojebie XD

AUSUHAUHSUHAS Edgar mordo ty nigdy nie spisz jak ja grasuje po forum uhasuhasa

Emok
18-05-2008, 00:49
policzcie błędy

Po pierwszym tysiącu zrezygnowałem.
Spać idę, bb.

Vilumek
18-05-2008, 00:54
Kurwa Kiko ale ty kurwa jesteś żałosny.....

Ja cały czas czekam pizdo nie dojebana :(

Myślisz że jesteś jakiś kurwa Pudzian czy co? xDDDDDDD

Pizda jesteś i tyle^.- Nie mogę się doczekać kiedy cię spotkam....mam nadzieję że wpadniesz do Siedlec jak to obiecywałeś ^.^ Rozumiem że sellujesz itemki żeby mieć na benzynę ale aż tak długo? xDDD

PS: Czekam na ciebie tylko wcześniej zadzwoń jakbyś mógł ale to pewnie next rok na zbieranie kasy w tibi żeby kupić doładowanie za 5 zl żeby do mnie zadzwonić pewnie ^^

I tak kończę pisanie na tym pojebanym forum z debilami typu KIKO Z TARG(u)WKA....

Btw....Współczuję twojej dziewczynie (Paulina) że chodzi z takim kurwa debilem....

Wizz
18-05-2008, 01:06
Bolter - nawet nie chce mi sie czytac co ty tam piszesz bo jak zawsze nic tam ciekawego nie znajde oprocz przechwalania sie jaki ty pro , jaki ty top frager i jaki ty silny w ta gre jestes,i na rl.

Czekamy wszyscy na ciebie , na to ze wpadniesz z ekipa tgk i wykosisz cala bochnie i Siedlce
czekamy
nie zawiedz nas

Boltero1989Kiko
18-05-2008, 01:24
Kurwa Kiko ale ty kurwa jesteś żałosny.....

Ja cały czas czekam pizdo nie dojebana :(

Myślisz że jesteś jakiś kurwa Pudzian czy co? xDDDDDDD

Pizda jesteś i tyle^.- Nie mogę się doczekać kiedy cię spotkam....mam nadzieję że wpadniesz do Siedlec jak to obiecywałeś ^.^ Rozumiem że sellujesz itemki żeby mieć na benzynę ale aż tak długo? xDDD

PS: Czekam na ciebie tylko wcześniej zadzwoń jakbyś mógł ale to pewnie next rok na zbieranie kasy w tibi żeby kupić doładowanie za 5 zl żeby do mnie zadzwonić pewnie ^^

I tak kończę pisanie na tym pojebanym forum z debilami typu KIKO Z TARG(u)WKA....

Btw....Współczuję twojej dziewczynie (Paulina) że chodzi z takim kurwa debilem....

Wpadne i oto sie nie martw a i dzwonic na huj ci to wpadne po ciebie i ci najebie dzwonic nie musze co brata wyslesz zeby drzwi otworzyl a ty wizz tam nie cwaniakuj dokładny adres mamy wiec morda cioto bo moze nie ja bo mi sie na to zadupie jechac nie chce ale ktos inny moze ci wpasc jesli poprosi o namiary a chetnych penie jest nie miara.

Wiec tam wiesz ty czekasz z bohnia i siedlcami ale to tylko Vilum w pizde dostanie a wy sie przekonacie

PS Vilum daj nr to moze zadzwonie cipko jak cie nie spotkam na ulicy.

Wizz
18-05-2008, 01:43
Co z tego ze masz adres skoro 70% userow owntibii rowniez go ma?
Tyle osob mnie straszylo ze wpadnie bo tego hakli i tego i jakos wszyscy mieli podobne zachowanie do twojego.Duzo pierdolenia i huj robienia

btw. probuj pisac tak zebym nie musial sam sie domyslac gdzie ma byc spacja a gdzie nie.

Boltero1989Kiko
18-05-2008, 02:35
Co z tego ze masz adres skoro 70% userow owntibii rowniez go ma?
Tyle osob mnie straszylo ze wpadnie bo tego hakli i tego i jakos wszyscy mieli podobne zachowanie do twojego.Duzo pierdolenia i huj robienia

btw. probuj pisac tak zebym nie musial sam sie domyslac gdzie ma byc spacja a gdzie nie.

Bo ty koks normalnie jesteś XD! ja sądze że nikomu sie ruszyć dupy nie chce na tą wieś tam do ciebie i szukać cię po cmentarzach bo tam zazwyczaj jesteś jak już jestes na dworzu.

Btw skończmy dochodzenie kto gdzie i komu temat zamknięty Vilum dostanie wpierdol zacznijmy pisać o tibi bo i mi już się znudziło pisanie głupot XD

very_roxy
18-05-2008, 02:38
BOLTER NA PREZYDENTA!!!!!
by żyło sie lepiej

Floov
18-05-2008, 03:22
@kiko
N/C wchoj stracilem szacunek do ciebie po tych slowach :>

pozatym to jakis administrator tego forum mogl by zmienic temat z IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) na Najzabawniejsze Posty Swiata(Bolter vs Reszta Swiata)

Scroopy
18-05-2008, 08:03
Ja bym wolal "Pamietnik boltera"

HEHEHEHEHEHE

Kikus :* xD Pozdro elo

Wojtemo
18-05-2008, 10:21
@kiko
N/C wchoj stracilem szacunek do ciebie po tych slowach :>

pozatym to jakis administrator tego forum mogl by zmienic temat z IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) na Najzabawniejsze Posty Swiata(Bolter vs Reszta Swiata)

Wizz tez nie odstepuje kroku ze swoimi postami...Mysle ze forum titanii na tibia.pl powinni zamknac bo juz sie wszystkim( no moze prawie wszystkim) we lbach popierdolilo od tej gry.Ludzie zacznijcie myslec co wy w ogole piszecie albo czytajcie zanim wyslecie posta.

Grchw1916
18-05-2008, 11:47
Wizz tez nie odstepuje kroku ze swoimi postami...Mysle ze forum titanii na tibia.pl powinni zamknac bo juz sie wszystkim( no moze prawie wszystkim) we lbach popierdolilo od tej gry.Ludzie zacznijcie myslec co wy w ogole piszecie albo czytajcie zanim wyslecie posta.

eeee lepiej niech nie kasują, chociaż jest sie z czego pośmiać ;D

Boltero1989Kiko
18-05-2008, 12:24
eeee lepiej niech nie kasują, chociaż jest sie z czego pośmiać ;D

POPIERAM ZOSTAWCIE MOJE FORUM JA TU MUSZE PISAC jest przynajmniej zabawnie :P uhashuahsausas Wojtas już by mi tu chciał moje forum zamknąć poprostu Wojtasku nie przejmuj sie tymi postami myslisz ze ja chodze po domu i mysle boze ale glupote napisalem albo boze Wizz napisal ze jestem idiota co ja teraz zrobie haushauhsuhasuhauhs

Dobra zacznijmy temat Tibi bo an serio dedną mi te forum i co ja zrobie XD przestane pisac głupoty i zaczne normalnie bez błędów pisać i zobaczymy kto tu wogóle bedzie pisał >.< będzie jak wcześniej przestałem i widziałem tylko 1 post dziennie XD

very_roxy
18-05-2008, 16:31
bo ty na tym forum jestes tak jak wodzirej na wiejskim weselu

Miku
18-05-2008, 19:39
doslownie xd

Wizz
18-05-2008, 20:00
Czemu Uruloki wanna be MDW sie zrookowal?
Nie mogl zniesc 3 dedow?

albert0
18-05-2008, 20:46
Ja pierdole, ale z ciebie kretyn, nie ogarniam xDDD

Wizz
18-05-2008, 20:54
Albert - a ty co, dalej bez hajsu na premy ? :/

albert0
18-05-2008, 21:00
@My zabili i poszli a.k.a. leniwiec z epoki lodowcowej (szepleniacz) (up)

Nie wiem, dlugo cos dochodzi

btw. ' cos ci jouk nie fyszetl hi hi '. idiota hahaha xD

Wizz
18-05-2008, 21:04
@Mamo nie odlanczaj neta prosze, poprawie oceny z polskiego i bede jak bolter aka vixip friend 4 ever ,23 nadchodzi a my nic nie robiy ,selena czeka na nas.

AHA :/
Szkoda bo chce ci najebac :>

albert0
18-05-2008, 21:12
*z matmy ;]

1. Vixip jest moim kumplem, bo mimo tego ze jestesmy po przeciwnych stronach, zaden z nas nie ma tak najebane w glowie jak ty drogi kolego

2. Naprawde, ostatnio o tym gadalismy, i doszlimy do w wniosku ze z twoja matka tez musi byc cos nie tak, skoro pozwala swojemu synowi tak prze*******ac sobie zycie, <no offence>

AHA :/
Szkoda bo chce ci najebac :>

troche musialem pomyslec zanim zczailem do czego sie odniosles, nie rozmieszaj mnie potem wjazdami na ortografie kika blaznie. No coz, dalej mozesz 'najebac' charowi ktorego sam expiles :o)))

Wizz
18-05-2008, 21:24
Taki kumpel ,a tak cie wyjebal ? :s
Noo , mysle sobie wlasnie co musiala zrobic mama kirshny zeby namowic go na kopanie rowow.
Jednak moje zarobki sa o wiele wieksze od jego praktycznie bez wysilku i moja mama o tym wie.
Nawet nie wiesz ile debilow z wawy kupilo own ^^

Scroopy
18-05-2008, 21:31
kurwa double.

Scroopy
18-05-2008, 21:33
Taki kumpel ,a tak cie wyjebal ? :s
Noo , mysle sobie wlasnie co musiala zrobic mama kirshny zeby namowic go na kopanie rowow.
Jednak moje zarobki sa o wiele wieksze od jego praktycznie bez wysilku i moja mama o tym wie.
Nawet nie wiesz ile debilow z wawy kupilo own ^^

Po 1. Matka mnie nie namowila zebym poszedl do pracy.
Po 2. Zacznijmy od tego ze nie kopie rowów, i wcale nie sa takie niskie jak Ci sie zdaje ;)
Po 3. Masz na mysli te 100k/dziennie po botowaniu 3-4 najtów?

Wizz
18-05-2008, 21:37
3. Mam na mysli owntibie z ktorej codziennie dostaje hajs a gp jeszcze nigdy nie sprzedalem za rl :]

SeQ_PL
18-05-2008, 22:08
3. Mam na mysli owntibie z ktorej codziennie dostaje hajs a gp jeszcze nigdy nie sprzedalem za rl :]

Tylko podpierdolic cie do urzedu skarbowego i powodzenia w placeniu kar za nieopodatkowane dochody <3 :)

Wizz
18-05-2008, 22:09
Skoro taki poinformowany jestes to zrob to ;]

Miku
18-05-2008, 22:18
Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 6, gości: 2)
Miku+, Boltero1989Kiko, Nosferatu_Niedziel, Wizz, Emok, SeQ_PL+

zaraz cos pierdolnie na pol strony XD

Boltero1989Kiko
18-05-2008, 22:19
Skoro taki poinformowany jestes to zrob to ;]

Gdzie twój samochód chris skoro masz z tego taki chajs to pewnie juz masz z 3 ferrari UHASHUAUSHAUS i z 6 miechów na Karaibach wykupione jak dorosniesz na tyle by wyglądać na dorosłego.

Dorba coś o tibi ? Selena? na huj mi selena ja moge żyć bez tej gry bez najmniejszego problemu ale narazie sie na to nie zanosi by przestać grać więc ciesz sie puki mozesz. Pamietaj ze czasem 5 min może zmienić w wojnie wiecej niz 2 lata.

Wizz
18-05-2008, 22:23
Za miesiac mam testy na prawko wiec za niedlugo kupie.
Co do war to czekam na ten moment bo nudno sie robi : ]

Emok
18-05-2008, 22:37
@Wizz

http://img120.imageshack.us/img120/9853/43e693c00007979a47c55a1hs4.jpg

Wizz
18-05-2008, 23:38
Joanna Darks dostala kare
Next target : kozi the pall

Morii
19-05-2008, 00:14
Tak sobie czytam co tutaj wypisujecie i stwierdzam, że ktoś tutaj nadaje się już nie na odwyk ale na oddział zamknięty.

Wizz@
To, że kirshna poszedł do pracy to świadczy chyba o jego dojrzałośći, zależy mu na czymś więcej, nie na grze.., żadna praca nie hańbi. Wypisuj sobie i śmiej się ile to Ty nie zarobisz, powiedz to swojej dziewczynie jeżeli masz pff , "gram w Tibie" :D i śmiech na sali... między innymi dlatego też odszedłem :) Twoje przechwałki na tym forum, jakieś bzdury wypisywane o czyiś rodzinach, śmianie się z kiko że robi błędy itd itp. Zauważ że on zrobił przez rok spory postęp, dawno z nim nie rozmawiałem, ale swego czasu miał bardzo zdrowe podejście do życia, Krishna podobnie... Ty zgrywasz bohatera w jakiś smiesznych pixelach, idź do psychologa i powiedz ile godzin dziennie spędzasz przy grze :D Ciekawe jak zachowujesz się wśród przyjaciół? Tibia Tibia Tibia? :D czy milczysz? Tak dowartościowywuj się dzieciaku tutaj i w grze, bo obawiam się ( nie masz odwagi się przyznać ) , że w normalnym życiu jesteś prawie że nikim :)

Co do wojny, ona nigdy się nie skończy, rozsądni skończą grę, nałogowcy skończą ją później troszke... a rezulat będzie taki jaki jest teraz.

P.S. nie pomyl pedału gazu z "utani gran hur" ;)

Wizz
19-05-2008, 00:37
Powiedzial to 170 elit ktory expil za czasow 60k/h.
Skad ty wiesz co ja robie na rl?Nie wiesz.Taa , twoja laska zmienila twoje zycie, to ty odszedles (sam zdeletowales chara) i poznales swoja milosc ktorej wygladu nie bede komentowac.
Zgrywam bohatera?To tylko gra wiec sie bawie jak moge.
Na rl jestem wlasnie rozgadany i nie , nie gadam o gfb na tombach.
Teraz poweidz mi kim ty jestes na rl?Bo jakos nie widze zebys nobla dostal za zajebiste posty.A w tibii oceniali cie jako pizde ktora tylko expila i bala sie o chara bardziej niz o swoje zycie.
Odszedles bo kazdy cie ignorowal i twoje glupie komenty na vencie "i can fight , give me only char"
Wiec nie pierdol ze uwolniles sie z nalogu tylko ludzie cie tu nie chcieli.
Tyle wiem o tobie ja : ]

Floov
19-05-2008, 00:42
Emok ty jestes jak Kobajashi level 45 , 24/7 na pc , i pierdolisz glupoty ktorych nikt nie slucha bo kazdy ma cie wchoju wiec po co sie wypowiadasz ? :***
Xiro
po dlugiej walce o domek stwierdzam ze pozwole ci go zatrzymac bo mi juz niebedzie potrzebny xd :*

Morii
19-05-2008, 01:07
Powiedzial to 170 elit ktory expil za czasow 60k/h.
Skad ty wiesz co ja robie na rl?Nie wiesz.Taa , twoja laska zmienila twoje zycie, to ty odszedles (sam zdeletowales chara) i poznales swoja milosc ktorej wygladu nie bede komentowac.
Zgrywam bohatera?To tylko gra wiec sie bawie jak moge.
Na rl jestem wlasnie rozgadany i nie , nie gadam o gfb na tombach.
Teraz poweidz mi kim ty jestes na rl?Bo jakos nie widze zebys nobla dostal za zajebiste posty.A w tibii oceniali cie jako pizde ktora tylko expila i bala sie o chara bardziej niz o swoje zycie.
Odszedles bo kazdy cie ignorowal i twoje glupie komenty na vencie "i can fight , give me only char"
Wiec nie pierdol ze uwolniles sie z nalogu tylko ludzie cie tu nie chcieli.
Tyle wiem o tobie ja : ]
" Na rl jestem wlasnie rozgadany i nie , nie gadam o gfb na tombach.
Teraz poweidz mi kim ty jestes na rl? " siedząc przez 3/4 dnia na vent napewno gadasz :)
"Zgrywam bohatera?To tylko gra wiec sie bawie jak moge." 40h miesięcznie to nagłóg.
"poznales swoja milosc ktorej wygladu nie bede komentowac.
" pokaż zdjęcie Twojej, Dziwki wytapetowanie masz burdelu. ( przepraszam 17 latku ) jesteś za młody i masz mleko pod nosem, to nie dla Ciebie :)
"Powiedzial to 170 elit ktory expil za czasow 60k/h." 60k/h przez 5 lat, 1500 dni i 80 mln xp? w tym 10 mln (250k/h ). Ale duzo heh...
"A w tibii oceniali cie jako pizde ktora tylko expila i bala sie o chara bardziej niz o swoje zycie." troszke szacunku" Cie " ops przeciez polski jest za trudny. Jakos na Morganie na Toraxie na wojnach sie mnie wiekszosc bala, fragow tez nalapalem :) na titani podobnie mialem ich kilka jako Ek ;ooo
"Odszedles bo kazdy cie ignorowal i twoje glupie komenty na vencie "i can fight , give me only char" odpowiadam tym co napisales, skad Ty to mozesz wiedziec skoro zanim ty przyszedles do nas, jako podlizus Oven i lizus Cf ja juz prawie nie gralem ?:) Moja gildia Cf bardzo mnie lubila :)

Tak uwolnilem się, a Ciebie ludzie tutaj " nie chcą ".

Wizz
19-05-2008, 01:27
"cie,tobie" z duzej litery pisze tylko do osob ktore szanuje.
Wybacz , malo tu takich.
18 lat*
Ja lizus cf?Poweidz mi kiedy?Skoro od zawsze bylem przeciwko tej gildi.
Nie chca / nie lubia mnie bo przegrali war a ja jestem po drugiej stronie.

Floov
19-05-2008, 01:37
Mori
wie to chodzby i nawet z tad ze jak jeszcze jako Oven siedzielismy na ts twoje siomki z tgk ktore mialy konta na vent cfu opowiadali nam jakie to sobie komenty dajesz i jakim to nie jestes idiota itp

Boltero1989Kiko
19-05-2008, 02:34
"cie,tobie" z duzej litery pisze tylko do osob ktore szanuje.
Wybacz , malo tu takich.
18 lat*
Ja lizus cf?Poweidz mi kiedy?Skoro od zawsze bylem przeciwko tej gildi.
Nie chca / nie lubia mnie bo przegrali war a ja jestem po drugiej stronie.

Co do ostatniego zdania stwierdzam fakt dokonany jesteś idiotą tak może i przegrywamy nie przegralismy go jeszcze po 2 ludzi sie nienawidzi za character i sposob bycia a nie za to że wygrali wojne. Skoro miałeś tyle gp w tej grze czmu pożyczałeś od innych a potem im nie oddawałeś ? żal mi ciebie nadal uważasz że jesteś najlepszy we wszystkim ? bo moge ci to oznajmić z pewnością bez botów i tej owntibi na którą łapią sie noobki a takich jest pełno byłbyś kompletnym 0 i w rlu i w tej grze więc czym sie chwalisz fartem swojego marnego życia? Powiedz mi co byś zrobił jak by ci tibie wyłączyli hmm jak była zawiecha serverów i wpisywałeś name chara i wyskakiwało does not exist zapewne pobiegłeś do mamy i płakałeś że już nie ma Tibi xD.

Co do Mority tak było pare smiesznych akcji ze względu an utrate jego chara i tego że starał się jakoś pomóc mimo iż kończył grać ale nadal będzie szanowany przez wiekszą ilośc osób na tym serwie niż ty kiedykolwiek.

Co do Joanny i Koziego co masz libana za plecami czujesz się mocny do spainów się dobrałeś czekamy aż was w pupe wydymają ludzią sie znudzi te ciągłe bycie 20h dziennie przy kompie a i tak wczesniej czy pózniej skopiemy ci dupe. Wojna sie nie skończyła i nie skończy sie szybko.

Widać że jedyne co cie obchodzi w tej grze to władza i dowartosciowywanie sie poniżając innych bo widać w rlu poniżają ciebie. Ty nie masz kolegów dla ciebie kolega to człowiek do wykorzystania we własnym celu i jak coś bedzie nie tak zostawienie go. Ciekaw jestem kiedy Valor bedzie przez ciebie wydymany bo bedziesz chcial wiecej w grze. (no offence)

Grchw1916
19-05-2008, 07:39
Emok ty jestes jak Kobajashi level 45 , 24/7 na pc , i pierdolisz glupoty ktorych nikt nie slucha bo kazdy ma cie wchoju wiec po co sie wypowiadasz ? :***

hahahahahaha bez kitu xDDD

@wizz
skończ pierdolić bo dość chyba wszyscy siedzieliśmy na ventrilo/ts i wiemy kto ile siedzi przy kompie etc.

za co joanna ded? wyzywała leorla starą czy jaki huj

SeQ_PL
19-05-2008, 08:43
hahahahahaha bez kitu xDDD

@wizz
skończ pierdolić bo dość chyba wszyscy siedzieliśmy na ventrilo/ts i wiemy kto ile siedzi przy kompie etc.

za co joanna ded? wyzywała leorla starą czy jaki huj

Z tego co wiem to chris jej nie lubil i kiedys chcial ja ujebac.

Torpedo
19-05-2008, 09:37
Ehh chciałem coś napisac jednak mądrzej zrobię nie dołączając do tych Waszych dziecinnych kłótni.

Miłego dnia ;)

Skrzatorr
19-05-2008, 11:24
@Chris

Morita to powinien być Twój autorytet. Na jego przykładzie można się nauczyć jak legalnie dojść do czegoś (nie będę pisał osiągnąć bo moim zdaniem to słowo nie jest adekwatne do tej gry). Zapewne zazdrościsz mu takiej dziewczyny bo z tego co widziałem to jest krasiba ;).

/Waldiemar

BUNIEK_PSK
19-05-2008, 13:27
Wizz chyba by zwariował jak by Tibia nie działała z miesiac albo by sie chłopak po wiesil :D

Wizz
19-05-2008, 13:27
Autorytet?Legalnie?Jak juz mowielm tibia to wyzwanie dla programistow a nie dla graczy.Wiec jesli lubisz siedziec na dragach od 6 do 18 i orac recznie z wlaczonym light hackien na ng i nie umiesz ustawic waypointow to twoj problem.Tak jestem boterem , mam kazdego bota i umie je ustawic.
Kiedy ty naciskasz 777777 raz przycisk F12 na klawie ,ja w tym czasie robie o wiele pozyteczniejsze rzeczy.Czytam post boltera i znow to samo co w poprzednich 20 postach.Wnies cos nowego bo bajki typu ze ponizaja mnie w rl jakos nie ruszaja bo to bzdury ktore sobie wymyslasz zeby stworzyc fikcyjna opinie o mnie na tym forum.
Joanna padl za to ze powiedzial (z kozim) o tym ze xoo mnie bronil przed nimi.

Miku
19-05-2008, 13:53
@ emok
moze jest troche jak kobajn, ale mimo iz go lubie, emok jest 'wchoj' inteligentniejszy od niego xD

mori _/

SeQ_PL
19-05-2008, 14:14
Autorytet?Legalnie?Jak juz mowielm tibia to wyzwanie dla programistow a nie dla graczy.Wiec jesli lubisz siedziec na dragach od 6 do 18 i orac recznie z wlaczonym light hackien na ng i nie umiesz ustawic waypointow to twoj problem.Tak jestem boterem , mam kazdego bota i umie je ustawic.
Kiedy ty naciskasz 777777 raz przycisk F12 na klawie ,ja w tym czasie robie o wiele pozyteczniejsze rzeczy.Czytam post boltera i znow to samo co w poprzednich 20 postach.Wnies cos nowego bo bajki typu ze ponizaja mnie w rl jakos nie ruszaja bo to bzdury ktore sobie wymyslasz zeby stworzyc fikcyjna opinie o mnie na tym forum.
Joanna padl za to ze powiedzial (z kozim) o tym ze xoo mnie bronil przed nimi.

Mhmm i gdzie w tym wszystkim dobra zabawa jaką jest gra? Wedlug tego co piszesz to kazdy powinien miec bota od 1lvl'a i uzywac go do gry nie czerpiac z tego zadnej przyjemnosci. Ok moge zrozumiec botowac od 1 do 25 lvl bo malo komu sie chce chyba ze zaczynasz pierwszy raz grac. Ale co to za przyjemnosc patrzec jak bot sam wyjmuje pieniadze czy nawet glupi loot i idzie dalej?
Ja tam nie zaluje starych czasow aka huntow z morita na wrl bez bota. Pozdro

Grchw1916
19-05-2008, 14:21

staryyyyyyy jesteś ostatnią osobą, która powinna komentować takie rzeczy.. Przypomnij sobie co mówiłeś gdy albi, scrop, ja, kiko etc walczyliśmy na selenie :) "albeeeeeeeeeeeeeeeeert załatw mi chara plx" no offence buźka (:

@floovokopter
jestem szczęśliwy wygrywając walke o domek mordo.. mimo wszystko byłeś godnym rywalem hahah :D

Osks
19-05-2008, 14:35
Poklikacie ze mnom, bo mnie bijom na rieealuu :(

Wizz
19-05-2008, 14:36
Taaa ,plakalem godzinami zeby mi chara dali.
Seq - co to za przyjemnac w expieniu ?
Co to za zabawa jesli wykonujesz ta sama czynnosc po 40 razy na godzine?
Ja w tym nie widze nic ciekawego, wybacz =]

Boltero1989Kiko
19-05-2008, 14:37
Krasiba ja Babiczka !! < auhshuash !

Boltero1989Kiko
19-05-2008, 15:27

to poco grasz w jaka kolwiek gre dlamnie to wynika z twojej wypowiedzi tylko to ze jaka gre nie wlaczysz wchodzisz na google i wpisujesz "Kody do ..." i na*******asz cala gre na kodach bo co to za przyjemnosc robic lub biegac w kolko bo gra tego wymaga.

Wiec dla ciebie granie w jaka kolwiek gre jest poto by wejsc na glupie forum i napisac jestem lepszy od ciebie mam wiecej lv i wiecej chajsu nic mi nie mozesz i zapewne sikasz pod siebie z podniety jaki w tym sens.

Co do posta na forum best pvp bo czesto sie tego czepisz zrobilem to bo mi sie tak podobalo hmm z Albertem a to jak glosuja ludzie to byly ich glosy, nikogo nie prosilem o post na mnie lub na kogo kolwiek, do nikogo nie pisalem na tibi zapostuj na mnie, opinia ludzi grajacych na tym serwie była poprostu udokumentowana (i co do twojich postow tylko ty i bucior wychodzicie na openy) to było best pvp całej titani wiec był raxxel,michalak,hordan,joanna,omemna i whuj innych wiec jeśli masz zamiar sie tego znów czepnąć to nie masz czego (a jeśli ci to pomoże tak podnieciłem się że w grze jestesm best pvp przez cale 30 sekund :))).

Do zobaczenia na polu bitwy :P o ile jakas będzie tym czasem ide zaczerpnąć czegoś o czym ty możesz pomarzyć.

@no Lify
policzcie błędy i wbity exp na tibi

xD

Wizz
19-05-2008, 15:36
W tibie gram bo mnie zajawiaja openy i mordowanie.
Tutaj zawsze moze zdazyc sie cos nieprzewidywalnego.

Wizz
19-05-2008, 16:40
Ten na candii nie bedzie komentowac bo:
non - pvp = didnt happen
xDD

Boltero1989Kiko
19-05-2008, 16:41
W tibie gram bo mnie zajawiaja openy i mordowanie.
Tutaj zawsze moze zdazyc sie cos nieprzewidywalnego.

zajawiaja? może chodziło ci ze openy to dorba zajawka :P

SeQ_PL
19-05-2008, 16:53
zajawiaja? może chodziło ci ze openy to dorba zajawka :P

My weszli my wyszli.

Emok
19-05-2008, 17:18
Ten na candii nie bedzie komentowac bo:
non - pvp = didnt happen
xDD

Mam tylko jedną postać na Candii (do reportowania), a mianowicie Emok of Candia. Nadal podtrzymuję tezę, że jesteś pojebany.

http://img90.imageshack.us/img90/2867/wizzly5.jpg

Scroopy
19-05-2008, 17:22

A co to za frajda ze ustawiasz bota i patrzysz jak Ci sam biega i zbiera loota/gp?
Z tego co ja wiem to ta gra zostala stworzona dla zabawy a nie skilli/lvl/mlvl/gp etc. etc.
Zreszta kazdy ma inne poglady.

Nathian
19-05-2008, 17:30
jeden lubi expić ,a drugi ustawić bota i se przy tym walić:baby:

Scroopy
19-05-2008, 17:57
Btw. Kolejny do kolekcji.

Runer of Dark

Banished: until Jun 18 2008, 10:05:09 CEST because of account trading or sharing

Wizz
19-05-2008, 19:10
jeden lubi expić ,a drugi ustawić bota i se przy tym walić:baby:

Masz na mysli siebie botujac na dworcach?Moze ty sie tym tak podniecasz ale dla mnie to tylko bot.
Btw. Niezle pg

Nathian
19-05-2008, 19:45
akurat nie ja wtedy bociłemB)

Bolek XXX
19-05-2008, 19:57
Wizz, tak czytam i stwierdziłem, że jesteś bardziej popierdolony niż można przypuszczać. Przeczytałeś kiedyś posta zanim go napisałeś? To chyba masz z tym taki sam problem jak z lustrem (najpierw spójrz i powiedz obiektywnie jak wyglądasz, bo jeśli to zdjęcie co chyba Miku postnął było Twoje, to ja bym Ci kurwa paczki zapałek nie sprzedał, bo wyglądasz jak mongolskie dziecko trzymane przez ojca w piwnicy przez 15 lat czy tam podobno 18).

Najeżdżasz na czyjąś dziewczynę jak niedowartościowany wypizdek z domu. Zazdrościsz mu, że ma panne? Bo Ty co najwyżej możesz miłość swojego życia wyrwać na balu kończącym podstawówkę.

Śmiejesz się z Mority, chociaż musiałbyś mu zapłacić żeby móc mu umyć stopy. Stary, on osiągnął więcej w tej grze i w życiu niż Ty modlisz się codziennie podczas tibijskiego paciorka ( 10x Zdrowaś mario dropnij mi jutro 3 pay BOHów).

Wiesz czego się spodziewam? Aż pewnego dnia o godzinie 16:15, usiądę w fotelu, włączę Polsat a nastpępnie "Interwencję" i usłyszę, że pewien osiemnastolatek został shackowany, zanożował całą swoją rodzinę, napisał na lustrze "hacked by own tibia" i się powiesił. Bo Twoje podejście do Tibii właśnie tak wygląda, że jakbyś mogł to byś kurwa własnę matkę wyruchał w czoło za następne 100k na expienie.

A na koniec zobaczymy jak długo będziesz taki kozak, bo mogę dać sobie pałę uciąć, że Cię wyjebią na kolejną postać. Byłeś, jesteś i zawsze będziesz nikim, pajacem która za*******a 25/8 w rękach innych ludzi. Ostatnio miałem ciekawą rozmowę z twoim kolegą z guild. Spytałem się czy Ci ufa Xoo i jego paczka, usłyszałem, że nie i że jesteś tylko mięsem armatnim. :)

Over and out, teraz możesz jechać po moich rodzicach i po mnie, ale ja chcę Cię tylko wyciągnać z tej choroby zanim będzie za późno. :D

Wizz
19-05-2008, 20:12
Odezwal sie kobajashi 2
Pomysl troche.Stracilem juz tyle charow i jakos po jedym dniu mi przechodzilo.I jakos nie zanozowalem nikogo :/
Przykro mi , moze nastepnym razem.
To nie ja przekladam problemy w tibii na rl(pozdro kiko)
A powiedz mi kim ty byles w wojnie z crysis?
Chara sprzedales i dalej nie mozesz sie oderwac od titani :>

Nathian
19-05-2008, 20:15
Śmiejesz się z Mority, chociaż musiałbyś mu zapłacić żeby móc mu umyć stopy. Stary, on osiągnął więcej w tej grze i w życiu niż Ty modlisz się codziennie podczas tibijskiego paciorka ( 10x Zdrowaś mario dropnij mi jutro 3 pay BOHów).

ahusahsuaushau

Emok
19-05-2008, 20:15
Odezwal sie kobajashi 2

Debilu, ja podobno jestem drugi Kobajashi, więc on musi być trzeci. Za dużo matematyk opuszczonych? A może kompleks Kobajashiego?

Wizz
19-05-2008, 20:21
Debilu, ja podobno jestem drugi Kobajashi, więc on musi być trzeci. Za dużo matematyk opuszczonych? A może kompleks Kobajashiego?
To nie ja powiedziaelm ze jestes drugim kobajashim.
Dla mnie jestes forum fajterem ktory pisze poradniki jak grac 30 druidem.

Nosferatu_Niedziel
19-05-2008, 20:22
Wizz odwołałeś sie tylko do kilku zarzutów. Co powiesz o tym:

Najeżdżasz na czyjąś dziewczynę jak niedowartościowany wypizdek z domu. Zazdrościsz mu, że ma panne? Bo Ty co najwyżej możesz miłość swojego życia wyrwać na balu kończącym podstawówkę.

Wiesz czego się spodziewam? Aż pewnego dnia o godzinie 16:15, usiądę w fotelu, włączę Polsat a nastpępnie "Interwencję" i usłyszę, że pewien osiemnastolatek został shackowany, zanożował całą swoją rodzinę, napisał na lustrze "hacked by own tibia" i się powiesił. Bo Twoje podejście do Tibii właśnie tak wygląda, że jakbyś mogł to byś kurwa własnę matkę wyruchał w czoło za następne 100k na expienie.

Zasłużyłem już na miano Kobajashi nr.4?

Emok
19-05-2008, 20:24
To nie ja powiedziaelm ze jestes drugim kobajashim.
Dla mnie jestes forum fajterem ktory pisze poradniki jak grac 30 druidem.

Miło mi, że moja praca nie poszła na marne :) W sumie może zacznę pisać poradniki od 100lv dla takich botterów jak Ty.

A poza tym, co z różnica, czy to Floov, czy Ty? Po jednych pieniądzach jesteście :cup:

Bolek XXX
19-05-2008, 20:24
Bo Kobajashi to mój zią i mogę być nawet Kobajaszi 69 :)

Chuj wie czy po tych stratach sie podcinałeś w kącie czy na*******ałeś ścianę w blok, ja tego nie wiem. Ale każdy zdrowy człowiek może tak pomyśleć czytając Twoja posty ;)

A skąd ty kurwa cieciu klatkowy możesz wiedzieć kim byłem w wojnie z Crysis? Napewno mogłem tam więcej niz Ty w całej swojej tibijskiej karierze. Bo byłeś tylko ****em podporządkowanym innym ludziom, nikt Cię nie słuchał, co więcej nikomu nigdy nic nie dyktowałeś, bo o takiej władzy możesz marzyć opowiadając swojej mamie kim będziesz w przyszłości. I poszę powiedz mi kim byłem, skoro jesteś taki pr0 wszystkowiedzący?

tak, sprzedałem chara, bo nie jestem taki upośledzony na czasce jak Ty żeby spędzać 24 godziny na kompie, na*******ać w pierdoloną 16nasto kolorową grę i jarać się tym, że kogoś za nic ujebałem. Mi zależy by byc kimś w życiu, być szanowanym przez innych a nie mieć 110 MS i być jebanym w dupę przez "guildmates".

Bolek XXX
19-05-2008, 20:28
I jeszcze wracając do Mority, on wie jaka jest prawda. Napisałem mu nawet PM na forum i jest świadomy swojej wartości. Nie musi się dowartościowywać w pixelach. ;)

Emok
19-05-2008, 20:29
(...) a nie mieć 110 MS (...)

(wybotowanego/wysharowanego/kupionego/zajebanego/shackowanego - przyp. Emok)

Nosferatu_Niedziel
19-05-2008, 20:37
Wizzq, skoro masz już dużo kasy na rl z tibii(no offensive), to może ją odstaw i zajmij się rl póki nie jest za późno. Widzisz że większość ludzi Cie tu pojechała, to może daruj sobie postowanie, na huj masz sie w*****ać i dawać satysfakcje ( z tego że CIe wkuriają) tym których "nielubish"

Wizz
19-05-2008, 20:37
Tak , kupuje chary , bottuje i jestem nolifem
Moze zaczne za niedlugo robic nowego :]

Emok
19-05-2008, 20:38
Tak , kupuje chary , bottuje i jestem nolifem
Moze zaczne za niedlugo robic nowego :]

Have fun and good luck ;)

Bolek XXX
19-05-2008, 21:19
Czyli wygrałem!! ;D <3 Na serio Wizz nie chciałem Cię skrzywdzić, bo kocham Jolę, ale w*****a mnie jak ktoś się wywyższa i poniża innych tylko dlatego, że ma większy lvl w grze i myśli, że jest Bogiem ;)

' A ja wieeem, oni i tak będą z tego rozliczeni, jeśli w ich życiorysie nic sie nie zmieni ' Vavamuffin <3

Miku
19-05-2008, 21:32
Niestety Bolek, mam zla wiadomosc... jemu nie chodzilo o cos nowego, a zapewne o nowa postac.

Emok
19-05-2008, 21:38
Niestety Bolek, mam zla wiadomosc... jemu nie chodzilo o cos nowego, a zapewne o nowa postac.

;\
A może nowego bota wyczaił.

Boltero1989Kiko
19-05-2008, 22:35
Co do wizza czytaj poprzednie posty uważnie psiocho napisałem że to nie chodzi o gre tylko o to co Vilum pisał (na mnie rodzine i dziewczyne ) i myśli że coś może jak to mówią inni (Kozak przez kabel)

a co do chajsu jaki top wizz zarabia juz odkłada na leczenie choroby zaniku mięśni bo bedzie musiał ja leczyć gdy wyłączą tibie.

pozdro Dla Edgara i Solarisa

Morii
19-05-2008, 23:58
Jutro koło więc odniose się tylko do jednej wypowiedzi odnośnie programistów. Pokaż mi jednego programiste który gra w Tibie, czy ty naprawde myślisz, że jak Ci ktoś da softa z pakietem obsługi w wersji angielskiej, poczytasz o nim to jesteś programista? Ktoś komu się wybytnie nudziło napisał prosty programik, stworzył own tibie ty z tego korzystasz i co programista jesteś może?.

Napisz sam Cave Bota, Combo bota, może napisz swoją Tibie?:) Mam kilku przyjaciół programistów ( jeżeli wiesz co to słowo znaczy ). Oni grają może w Q3,Csa itd. Szkoda im czasu na takie shity...

very_roxy
20-05-2008, 00:53
Wizz - jak to jest mieć odleżyny od siedzenia na krześle?

albert0
20-05-2008, 08:47
(wybotowanego/wysharowanego/kupionego/zajebanego/shackowanego - przyp. Emok)

Mi zależy by byc kimś w życiu, być szanowanym przez innych a nie mieć 110 MS i być jebanym w dupę przez "guildmates".

ej walcie sie, Wizz Montegro to moj char ;[

Wesha
20-05-2008, 08:57
jak czytam te forum to rece opadaja... wizz czy ty naprawde jestes tak po*****ony czy jestes z policji ;|? jeszcze wiekszego idiote nie widzialem, choc bolter mial narazie te 1 miejsce:D<bez urazy kiko :D) uwielbiasz openy i mordowanie w tibi... odreagujesz problemy w zyciu normalnym, pewnie jestes ponizany, najgorszy nikt z toba nie chce gadac, a w tibi wielki koks? przewaznie postawa w tibi jest odwrotna do swojego zycia. s*******aj i nie wracaj spowrotem, nie wiem jak mozna bylo takie cos na swiat wydac ;|

amiit
20-05-2008, 09:35
http://www.blocket.se/vi/16437777.htm?ca=10_s

btw 80 % ludzi piszacych w tym temacie ma problem z ortografia ;O do szkoly kurwa

Boltero1989Kiko
20-05-2008, 14:23
Zostawcie moje 1 miejsce ja tu jestem królem forum (jebać was bez urazy chłopaki) XD

Ortografia to napewno bije domnie takie życie nie przykładałem się do nauki :P

Wizz wystarczająco cię już pojechali? Jesteś pojechany po całości bez mydła
Mnie też jechali ale ja robiłem robie i będe robił takie posty by było tu zabawnie, bo miał się kto znich zemną pośmiać a ty nie masz kolegów

Wizz
20-05-2008, 14:41
Bolter - Nie , stwierdzilem ze nie ma sensu klucic sie z idiota ktory juz nie ma innych argumentow poza nolife i bot.Wiec zostawiam cie w spokoju i mozesz dalej prowadzic swoj pamietnik przegranego tibijczyka.
Twoje posty nie sa zabawne, one sa tak zalosne ze az sie wszyscy smieja.
Wesha - to co napisales mozesz poweidziec do 99% graczy CSa
A co robila banda nobow nazywana partyzantami?Odpowiedz sobie sam na to pytanie.

Albi - Przykro mi ale mam nowego msa o podobnym lvl ;>
Mowicie tak ze ja kupuje chary , sharuje , botuje a tak naprawde polowa heatu jest kupiona.
Nawet taki kirshna zrobil chara na nie swoim acc :]
Mefisto to juz 4 owner?
Drings 7?Jeden nawet chyba umarl ze starosci :DD
To mial byc temat o wojnie a nie o tym co ja robie i co reszta.
Zonovan wymiekl , kto nastepny?

very_roxy
20-05-2008, 14:50
Twoje posty nie sa zabawne, one sa tak zalosne ze az sie wszyscy smieja.

mnie tam się podobają!!

Wizz
20-05-2008, 15:12
Ancient Bolter
May 20 2008, 14:54:50 CEST Killed at Level 148 by Berdardyn
Amenum
May 20 2008, 14:56:08 CEST Killed at Level 161 by Draknes
and by Shadow Druidox
Saperowa
May 20 2008, 14:59:42 CEST Killed at Level 104 by Obscure Strato
and by Draknes

Taka kara za 1 war fraga xDD

Miku
20-05-2008, 15:22
saperowa kandyduje na kretyna roku

Boltero1989Kiko
20-05-2008, 16:03
Pielucha zmoczona może trzeba wymienić ? XD gdyby nie Idiota amenum nikt by nie padl ale no coż kretnizm trzeba leczyć w twoim przypadku też by się przydało.

Radze zapisac się z Sperową bo też mu się należy. xD

Żałosny to jesteś ty 3/4 tego forum właśnie cie zjechało kompletnie pare postów wcześniej ,zmieszali cię z błotem a ty nadal uważasz że ktoś tu twoje posty rozważa i bierze do serca.

To co napiszesz nie trafia do mnie bo mam na ciebie wyjebane i na te twoje next chary kupione (nie zrobione przez ciebie) odpisuje z kultury do ludzi nawet takich jak ty.

Mefisto.16.Psk
20-05-2008, 16:12
Saperowa najgłupszy chłopak na świecie.;>
Niestety stary jak koza glupi jak brzoza.

Ciekawe kto dzrwi u Viluma otwierał będzie

Scroopy
20-05-2008, 17:34
@ Chris di Gothia aka Baggis aka Kilerroo aka Wizz Montegro aka Satinii (all chary kupione ofc zeby nie bylo inaczej)

Jak zwykle gowno wiesz, acc na ktorym jest Kirshna bylo, jest i bedzie moje. Dane zawsze byly na mnie. W przeciwienstwie do Ciebie chara ZROBILEM sam, nie botujac ani nic innego, czego nie mozna powiedziec o Tobie.

Grchw1916
20-05-2008, 17:42
@ Chris di Gothia aka Baggis aka Kilerroo aka Wizz Montegro aka Satinii (all chary kupione ofc zeby nie bylo inaczej)

Jak zwykle gowno wiesz, acc na ktorym jest Kirshna bylo, jest i bedzie moje. Dane zawsze byly na mnie. W przeciwienstwie do Ciebie chara ZROBILEM sam, nie botujac ani nic innego, czego nie mozna powiedziec o Tobie.

wogole lol co mu przyszło do głowy, że to nie twoje acc? lmao

bb

Wizz
20-05-2008, 17:46
Baggis to byl valor ;]
Dostales kiedys chara na guardii i na tym samym koncie zrobiles kirshne :< (Kubus powiedzial)
Nie pamietasz jak botowales na quarach? :>

Scroopy
20-05-2008, 17:50
Baggis to byl valor ;]
Dostales kiedys chara na guardii i na tym samym koncie zrobiles kirshne :< (Kubus powiedzial)
Nie pamietasz jak botowales na quarach? :>

Nigdy nie botowalem na quarach, przykro mi. Masz zlych informatorów :)
Kubus? To jakis Twoj wymyslony przyjaciel?
Moge Ci jeszcze podkreslic jedno zdanie
DANE ZAWSZE BYLY, SA, I BEDA NA MNIE TAK SAMO JAK TO KONTO ;)

Btw. Zapomnialem dodac, Tomihawk******

Ahh i co do botowania na Quarach.
WYJDZ MI Z QUAROFFFFFFF JA TOTAJ BEDE BOTOWAC CALY DZIEN !!!!!!11111ONEONEONE by Chris di Gothia.

Wizz
20-05-2008, 18:13
Nie chodzilo mi o te quary.
A co do mnie to tak, botowalem bo nie jestem takim idiota zeby klikac w klawe po 60000 tysiecy razy na godzine co wy nazywacie "funem"

Bolek XXX
20-05-2008, 18:59
ej walcie sie, Wizz Montegro to moj char ;[

Przepraszam ;'( Zapomniałem xDD

Wizz, weź kurwa już nic nie pisz, bo robisz z siebie coraz większego idiotę xD A jak biegasz "mordować" to też ustawiasz bota? Żeby nie było, że jesteś upośledzony i padasz cały czas? :p Z Ciebie kurwa taki hacker jak z Kombajna power gamer (<3), albo inaczej, masz taki talent do robienia z siebie debila jak Scroopy do śpiewania xDDDDDD

NIE MA TAKICH JAK MY DWOJE.
NASZA MILOSC SIE NIE CHWALI.
NAWET NIEBO SIE NIE BOI,
NIC NAS PRZECIEZ NIE ODDALI! 8o xDDD

Chuj tam nie mam po co pisać, i tak nigdy nie przegonie Boltera :(

Boltero1989Kiko
20-05-2008, 19:14
@ Bolek nie dasz rady ja tu jestem panem i władcą XD

@Wizz To żeś dojebał z tym Kubą Kirshna na accu chara z Guardi AHUSHAUSHAUSHAUS dobre dobre info dziennik ostatnio czytałeś? Może Bolter jest na Accu Okmona ? XD

Scroopy
20-05-2008, 20:00
Oooo i jeszcze jeden pokemon

Master Highwon

Banished: until Jun 19 2008, 01:52:47 CEST because of excessive unjustified player killing

Bolek XXX
20-05-2008, 20:05
Zauważyłem Kiko :D Tu każdego chuj interesuje wojna, każdy czeka aby przeczytać Twoje posty xDDDDD bez kitu ;p

Boltero1989Kiko
20-05-2008, 20:14
Podtrzymuje to forum wkońcu za coś takiego mają chajs więc mi też by mogli zapłacić xD

Emok
20-05-2008, 20:16
Podtrzymuje to forum wkońcu za coś takiego mają chajs więc mi też by mogli zapłacić xD

Ta, jak nawet supportowi nie płacą :<

Scroopy
20-05-2008, 20:25
DO ROBOTY NIEROBY !!!

hueheuheuhe zawsze chcialem to powiedziec xDDDDDDD!

SeQ_PL
20-05-2008, 20:27
DO ROBOTY NIEROBY !!!

hueheuheuhe zawsze chcialem to powiedziec xDDDDDDD!

Dumny pracownik! :D

Wesha
20-05-2008, 21:27
Nie chodzilo mi o te quary.
A co do mnie to tak, botowalem bo nie jestem takim idiota zeby klikac w klawe po 60000 tysiecy razy na godzine co wy nazywacie "funem"

to co wedlug ciebie jest fun w tej grze? zmienianie co chwile charow, kupowanie je, zmienianie stron i bycie TYLKO miesem armatnim, tracac przy tym caly swoj najlepszy okres zycia? co do twojego ostatniego posta dotyczacego partyzantow... nie sa idiotami, graja w tibie dla fun, nie sa tak pierdolnieci zeby co chwile chary zmienac, i oni sa dobrzy w tym co robia, nawet mozna powiedziec sa mala legenda, a ty kim jestes tutaj? nikim jebanym hackerem, ktory tylko to potrtafi... ciekawe czy na wyjscie na opena tez potrzebujesz bota.... bo w koncu musisz klikac parenascie razy myszka... choc fakt twoje miesnie nie wytrzymuja takiego obciazenia :)

amiit
20-05-2008, 22:55
wiz to debil ;o

a tak btw to veshgar czy jakos tam ty tez troche miales kupionych charow :)

Gradually
21-05-2008, 00:19
@ Bolek nie dasz rady ja tu jestem panem i władcą XD

@Wizz To żeś dojebał z tym Kubą Kirshna na accu chara z Guardi AHUSHAUSHAUSHAUS dobre dobre info dziennik ostatnio czytałeś? Może Bolter jest na Accu Okmona ? XD

Nie mow tego glosno bo bana za sharing dostaniemy ;D

BUNIEK_PSK
21-05-2008, 11:37
Mefisto to juz 4 owner?

o boże malo wiesz chłopie jak bede w domu to ci to napisze bo teraz jestem w pracy i malo co z krzesła nie spadłem jak to przeczytalem....:D

Grchw1916
21-05-2008, 13:39
Mefisto to juz 4 owner?

o boże malo wiesz chłopie jak bede w domu to ci to napisze bo teraz jestem w pracy i malo co z krzesła nie spadłem jak to przeczytalem....:D

Krzyczysz O BOZE JAK ON TAK MOZE ?!!!!!!!

btw. Chelsea _/

Vilumek
21-05-2008, 14:14
Mefisto to juz 4 owner?

Sharing na bank ^.-

Nawet ja tobą grałem ^.-

Boltero1989Kiko
21-05-2008, 14:38
Sharing na bank ^.-

Nawet ja tobą grałem ^.-

Ten którym nie grało 3/4 holy elements XD !! Nawet Spainy an tobie grały

Specjalne pozdor dla Edgara mordo Co dzis robimy?

Miku
21-05-2008, 14:38
Glory Glory Man Und

Boltero1989Kiko
21-05-2008, 14:49
Szczerze wolal bym jak by Chelsea wygrała ale zobaczymy :D

Wizz i reszta looknijcie w gazete to spokojnie możecie isc rekordy bic na erig necie bo wszyscy na mecz ida XD

Gradually
21-05-2008, 15:14
Chelsea ofc :cup:

Torpedo
21-05-2008, 15:43
Man United

Wizz
21-05-2008, 16:09
Szczerze wolal bym jak by Chelsea wygrała ale zobaczymy :D

Wizz i reszta looknijcie w gazete to spokojnie możecie isc rekordy bic na erig necie bo wszyscy na mecz ida XD

Spokojnie?Przeciez tak czy tak nic nie robicie.
Nawet wczoraj kiedy mieliscie tyle osob nie chcieliscie sie klepac tylko do defence uciekaliscie :<

BUNIEK_PSK
21-05-2008, 16:39
Wizz co do Mefista to jak chcesz wiedziec to gram nim od 1 lvla :) Chwilowo na 70+ lvlu grał nim Kojot jak dobrze pamietam,wiec nie pier... mi tu głupot panie wszystko wiedzący!!!

Vilumek marzy Ci sie napewno gra na Mef xD

A co do LM niech wygra lepszy ;)

Forza Inter :D

Wesha
21-05-2008, 16:42
wiz to debil ;o

a tak btw to veshgar czy jakos tam ty tez troche miales kupionych charow :)

podasz mi 1 nick przynajmniej na priv? bo cos kurde nie kojarze zebym na tibie wydal nawet grosika ;]
a tak btw Man Utd !

Vilumek
21-05-2008, 16:46
Wizz co do Mefista to jak chcesz wiedziec to gram nim od 1 lvla :) Chwilowo na 70+ lvlu grał nim Kojot jak dobrze pamietam,wiec nie pier... mi tu głupot panie wszystko wiedzący!!!

Vilumek marzy Ci sie napewno gra na Mef xD

A co nie grałem Mefistem? HAHAHAHHA

BUNIEK_PSK
21-05-2008, 16:49

Chyba coś Ci się śniło B)

Miku
21-05-2008, 16:52
'ten kolczyk team lalala'

Wesha
21-05-2008, 16:56

jedna akcja to nie jest granie ;>

Gradually
21-05-2008, 17:10
Spokojnie?Przeciez tak czy tak nic nie robicie.
Nawet wczoraj kiedy mieliscie tyle osob nie chcieliscie sie klepac tylko do defence uciekaliscie :<

Wcale nie bylo nas tak duzo (okolo 10-12 osob) gdzie was bylo okolo 20 jak nie wiecej

BPN
21-05-2008, 17:16
ostre pojazdy tu widze!
moge dolaczyc?

Bolter ty cioto z wielkim nosem jak lapie ciebie katar to kradniesz dywany
Buniek s*******aj na anniego z manasami
Miku ty porostu s*******aj okz?
Vilum idz se kup kolczyki
Wizz idz zwiedz balkon
Seq moj bro <3

O KURWA ALE POJAZDY OHOHO! !!
TERAZ DAWAJCIE WY POKAZCIE CO POTRAFICIE KURWA!!!
DAWAJCIE ZE MNA JAK Z PSEM KURWA!!!

Emok
21-05-2008, 17:36
Glory Glory Man Und

Respect. Wiadomo, że wygramy :D

Gradually
21-05-2008, 18:20
Respect. Wiadomo, że wygramy :D

Na bank!!!

Ja juz postawilem 100k na Chelsea czysty zysk ;)

BPN
21-05-2008, 18:23
Na bank!!!

A co sedzial gadal z niebieskimi cfelami przed meczem tak samo jak z Liverpoolem? ;)

Gradually
21-05-2008, 18:29
A co sedzial gadal z niebieskimi cfelami przed meczem tak samo jak z Liverpoolem? ;)

Nie, poprostu nie mozesz uznac wyzszosci Chelsea i szukasz glupiej wymowki :p

albert0
21-05-2008, 18:31
@czarny pogromca kutasa

to forum od 16 lat fiucie. mam racje xiro?

Emok
21-05-2008, 18:36
Nie, poprostu nie mozesz uznac wyzszosci Chelsea i szukasz glupiej wymowki :p

Z Manchesterem nie wygracie ._.

Gradually
21-05-2008, 18:38
Z Manchesterem nie wygracie ._.

Tak jak ostatnio w lidze?

Grchw1916
21-05-2008, 18:42
@czarny pogromca kutasa

albert ma zawsze racje.

wy*******aj kutasie mały (bez żaluzji do pyra)

Emok
21-05-2008, 18:43
Tak jak ostatnio w lidze?

Liga Mistrzów to całkiem inna sprawa.
Pogadamy po finale :*

BPN
21-05-2008, 18:46
@czarny pogromca kutasa

Sell naked foto DRINGS'a!

Gradually
21-05-2008, 18:54
Liga Mistrzów to całkiem inna sprawa.
Pogadamy po finale :*

Co racja to racja, tak naprawde ciezko wytypowac zwyciezce, ale ja wierze ze Chelsea wygra

very_roxy
21-05-2008, 20:48
no to zaraz sie okaże ;)

osobiście jestem za Manchesterem

Boltero1989Kiko
21-05-2008, 21:19
Man 1:1 Chelsea :D

C.Ronaldo :D ładna bania
Lampard po Farcie

Scroopy
21-05-2008, 23:39
Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Raziel4ever
21-05-2008, 23:42
Hahaha Tak Tak Kurwa Glory Man U

Miku
22-05-2008, 00:55
mimo wszystko szkoda terrego, van der sar _/

Torpedo
22-05-2008, 09:13
Na bank!!!

Na bank czysty zysk, na bank :P

Martinesz
22-05-2008, 09:48
man utd _/

Emok
22-05-2008, 13:02
Cieszę się, że ManU wygrał, ale bardzo szkoda mi Terry'ego :(

Scroopy
22-05-2008, 13:21
Razarion

Banished: until Jun 20 2008, 13:28:37 CEST because of account trading or sharing

Kolejny? :O

Emok
22-05-2008, 14:24
Kurwa mać, niech ten Anelka sperdala gdzieś do Arabii. ManU nie wygrało zasłużenie :(

Nie matrw się, Ronaldo też nie jest mistrzem karnych :>

Bolek XXX
22-05-2008, 16:30
Nie matrw się, Ronaldo też nie jest mistrzem karnych :>

Bo go ci.pka zaswędziała i źle nogę ułożył xD

Boltero1989Kiko
22-05-2008, 19:59
Satinii (Trading or Sharing)

Sakruin (offensive statement)

Runer Of Dark (Trading or Sharing)

Master Highwon (player killing)

Razarion (Trading or Sharing)

Darkman Blak (offensive statement)

Dannorina(Shar/Trading)

very_roxy
22-05-2008, 23:24
ale bandziory z nich :/

Wizz
23-05-2008, 01:48
Cos sneak wam nie wyszedl mimo ze mielismy 15 XDDDD
Pozdro dla barkiego ktory pada po drodze do nas.

Boltero1989Kiko
23-05-2008, 01:55
Podizekujcie Mefistowi bo on zapoczątkował zjebanie tej akcji

Wizz
23-05-2008, 01:59
2 z 3 osob od was padlo.Zostal jeden wiec mogl tez cos zrobic ;]
Tak wiem , mefisto nie umie grac xDDDDDDDD

Boltero1989Kiko
23-05-2008, 02:03
Serio nie bede juz tego komentował bo nie wytrzymuje widzac jak ci ludzie graja

Martinesz
24-05-2008, 10:53
żeby Ciebie ***** tu nie było więcej widać xDDDDDDD

SeQ_PL
24-05-2008, 13:20
Serio nie bede juz tego komentował bo nie wytrzymuje widzac jak ci ludzie graja

Jest Kiko - Sa posty na forum xDDDDD

Nosferatu_Niedziel
24-05-2008, 13:24
Taa...: D ej nudy:/ na forum i na tibii.

SeQ_PL
24-05-2008, 15:00
Taa...: D ej nudy:/ na forum i na tibii.

My tam sie nie nudzimy.
Pozdro dla DJ'a Miku i Angelisa mojego bro z eksportu.

Martinesz
24-05-2008, 15:19
My tam sie nie nudzimy.
Pozdro dla DJ'a Miku i Angelisa mojego bro z eksportu.

żeby Ciebie ***** tu nie było więcej widać xDDDDDDD

pozdro dla marynarza XDDDDDDDD

Miku
24-05-2008, 17:05
'dj very fighting owns' 8^)

Nosferatu_Niedziel
24-05-2008, 18:47
to weźcie mnie do woooooooojny : (

albert0
24-05-2008, 21:55
.......Nie

Nosferatu_Niedziel