Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie II
Stron :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
owszem nie wychodzilem bo nie mialem ochoty sie wtedy z malym spotkac o,o , jak juz koncowy wynik to 35 - 20 , o fosfiku i horuko juz nie pamietacie ? no chyab ze ich nie akceptujecie wiec uraru padl od suportera :P
ta ta wymyslaj sobie powody;) ciota i tak jest es .
Horuko nie jest u nas w gildi wiec go nie liczymy, :D:D
a wy zapomnieliscie o Juas AAth o,o
to jest indywidualna sprawa czy ktos wychodzi na dwor czy nie i ciebie nie powinno to nic obchodzic, chcesz wychodzic to wychodz sobie i chuja to kogo obchodzi, w ogole wy*******aj bo twoja inteligencja tak poraza ze az w ryj dostalem i spadlem z krzesla bo mnie twoj kurwa razacy promien trafil idz do kuchni i zobacz czy cie tam nie ma verdururze zasrany
wojna @ gz
@Smoku
Przegraliscie OB na którego tak czekaliście i terazżebyś nie wypad na głupka gadasz o jego RL życiu ? Jakbyś wszystko wiedział ;]
i tak oto konczymy klotnie o zebraniu relacja 30 paladina z venor :)
Adow Adan
31-05-2008, 23:14
Lider padl, pare sekund drugi wiec zostalismy bez lidera.
Zreszta co moge pwoiedziec o liderze, nie bylo tego najglowniejszego najlepsiejszego, ale drugi byl i nie pomogl. :/
Hmm , sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piszesz ze bylo 2 liderow , pozniej piszesz ze byl 1 i nie ten najlepszy . Zdecyduj sie lub popros 2 ownera zeby takich glupot nie pisal ;>
Hmm , sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piszesz ze bylo 2 liderow , pozniej piszesz ze byl 1 i nie ten najlepszy . Zdecyduj sie lub popros 2 ownera zeby takich glupot nie pisal ;>
nie bronie smoka aczkolwiek wywnioskowalem z tego co napisal ze lider padl drugi zaraz po kims, chodzi o kolejnosc
mm zle sie okreslilem ,nie bylo tego glownego, byl drugi, a ten drugi co napisalem ze padl jako drugi to z kolei ten trzeci ktory jest od paru dni.:)
KpW ? :D
@Smoku
Przegraliscie OB na którego tak czekaliście i terazżebyś nie wypad na głupka gadasz o jego RL życiu ? Jakbyś wszystko wiedział ;]
przegralismy ale nie tak bardzo. A o jego Rl zyciu mialem napisac juz wczesniej ale nie bylo okazji ;) zreszta co cie to, o tobie nie gadamy, obronca ucisnionych wanna be?
przegralismy ale nie tak bardzo. A o jego Rl zyciu mialem napisac juz wczesniej ale nie bylo okazji ;) zreszta co cie to, o tobie nie gadamy, obronca ucisnionych wanna be?
ty jestes popierdaczony
A CO CIEBIE O JEGO RL ZYCIU IDIOTO> TO CO NA NIEGO NAJEZDZASZ
zal po prostu
bemo widze sie boisz napisac popierdolony o,o
w chwili gdy to pisze slysze na vt 'kurwa znowu sie zarzygalem'
co do szefoo, jest to koks 30 paladin Fronside wprost z venor
co do wojny to jeszcze sie nei skonczyla aczkolwiek it expi z tego co widze
hahahahahaha chambawamba cziken hahahahahahahah
HAHAH DAL LOGA W SRODKU OPENA
HAHAHAHHA CZIKEN CZIKEN CZIKEN CZIKEN
KOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKO
jeszcze tydzien .. jeszcze jeden zasrany tydzien ...
Filmik plx ze strony IT :)
Filmik plx ze strony IT :)
Nie dla psa kiełbasa.
Skoro juz gadamy o rl zyciu to Miskowi smierdzi z lodowki (Medi :D) xD
Nie dla psa kiełbasa.
Psem to cie poszczuli jak byles maly i teraz masz zaburzenia mUUzgu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=2AQzcCN-Wy8
My sweet revenge xD
<wanks>
Czubek^^
01-06-2008, 03:40
Psem to cie poszczuli jak byles maly i teraz masz zaburzenia mUUzgu :D
A na tobie wieszali kiełbasę, żeby chociaż psy się z tobą bawiły na podwórku.
@ gigoro
w chickenach 1:1 :dddddddddd
@Smoku
przegralismy..moze w fragach ale wygralismy cos wiecej,to ze troszeczke wam nastawilismy te bot-muzgi na to ze wojna sie jeszcze neiskonczyla..a moze dopiero sie zaczyna ;))))
co do szefoo, jest to koks 30 paladin Fronside wprost z venor
Dobry jesteś juz paru osób z forum o tym wie ;)
Old_Distsu
01-06-2008, 09:06
mm zle sie okreslilem ,nie bylo tego glownego, byl drugi, a ten drugi co napisalem ze padl jako drugi to z kolei ten trzeci ktory jest od paru dni.:)
KpW ? :D
Sam w sobie i w swoich wypowiedziach sie motasz. Kogo obchodzi Medviha rl Laif ? no kogo ? moze mu zazdroscisz levela ? jak sie niechcesz bardziej zblaznic to wyjdz bo i tak juz ludzie maja ciebie za debila nie z tej ziemi
przegralismy..moze w fragach ale wygralismy cos wiecej,to ze troszeczke wam nastawilismy te bot-muzgi na to ze wojna sie jeszcze neiskonczyla..a moze dopiero sie zaczyna ;))))
Doklanie to jest dopiero 2/4 wojny ;]
Picinhoxs
01-06-2008, 09:13
Chyba cos ci sie popierdoliło ziomek jak wbiles ten 100lv.
Predzej 1/2 ,a 3/4 bedzie jak expic przestaniecie
powiem tak
jak ktos tam wyzej napisal fragi nie maja znaczenia, liczy sie kto expi bo co z tego jak ktos od it padnie a za 2 dni ma 3 lvle wieksze i 500k w kasie?it ma wieksze lvle w wiekszosci niz na ktorych dolaczyli do wojny, a lr traci traci traci pozniej miejmy nadzieje role sie odwrocaDobry jesteś juz paru osób z forum o tym wie thx, wiem ze jestem dobry natomiast pamietam cie bo fragnalem cie nub charem sharon arhari endzoj
pici idioto, to co masz w podpisie to nie jest braniewo szefa, widac na pierwszy rzut oka, pierwsze foto i tam jest asfalt, sa chyba 3 braniewa wpisz sobie na mapa.szukacz.pl jego braniewo to te gdzie jest 70 osob debilu ded
Sam w sobie i w swoich wypowiedziach sie motasz. Kogo obchodzi Medviha rl Laif ? no kogo ? moze mu zazdroscisz levela ? jak sie niechcesz bardziej zblaznic to wyjdz bo i tak juz ludzie maja ciebie za debila nie z tej ziemi
.. a kogo obchodzi Twoja opinia ? no kogo ?
Poza tym sadze, że dzisiejsze 70% wypowiedzi Smokuu pisane z innego konta były by normalne, godne uwagi - fakt faktem, że pierdoli często bzdury ale ostatnio coś tego nie zauważyłem. Polowa osób z tego forum sięga zaraz po wyzwiska "mr noname" etc etc.. Jeśli nie macie wystarczającej ilości argumentów świadczacych o waszej racji to nie wypowiadajcie sie na jakiś temat bo może sie to skończyć tzw. "batami na forum" - i trzeba się niestety z tym liczyć.
SpoconyKrystyna
01-06-2008, 10:52
Nie ma to jak wstac po ciezkiej nocy. Poszedlem sobie wczoraj do Białostockiego gwintu, tam sie nachlalem i wracajac do domu sie zarzygalem :p hahaha
@war
A co to za openka była? dajcie camaa :)
11:18 Faft Aath [83]: zamknij ryj arabie
Czemu ludzie sa tak nie tolerancyjni?:<
Narazie nie ma zanczenia kto z jakiego kraju jest. Open prezentował się przywoicie.
hostnij ktos waypointy na zolwie do ng bo nie mam
13:42 Moruthanix Coron [218]: podajcie lina do blesow
13:42 Fert Mardo [150]: morut
13:42 Fert Mardo [150]: kurwa
13:42 Fert Mardo [150]: link do blesow 220 ek?
13:42 Fert Mardo [150]: co ty pierdolisz
13:42 Fert Mardo [150]: :S
owned xD
owned xD
o kwa,niemam wiecej slow juz :DD wlasnie wyplulem pol sniadania na klawiature :D
@Kendi
nieee to jest polowka wojny :DDDD
owned xD
Ty za to pamiętasz całą formułkę na pamięć ;)
ehehe widzialem filmik z tego opena wlansie z oczu inter~,az dziwne jak ten bocik wali comboski,jak juz ktos padnie to jeszcze dostaje 20 sdkow nawet :D
ehehe widzialem filmik z tego opena wlansie z oczu inter~,az dziwne jak ten bocik wali comboski,jak juz ktos padnie to jeszcze dostaje 20 sdkow nawet :D
Skoncz juz pierdolic o tym bocie. Na filmie to dopiero widziales, bo na openie grał Tom, czy jakis inny brudas z hiberny.
Skoncz juz pierdolic o tym bocie. Na filmie to dopiero widziales, bo na openie grał Tom, czy jakis inny brudas z hiberny.
Ten brudas odwalil taka robote ze u was 5 by tego nie zrobilo. Nie wierzysz? zobacz sobie filmik z widoku Wovimusa ;)
I przestan wyzywac ludzi ktorych nie znasz, chyba ze tak zostales wychowany, to tylko współczuc mozna.
Ten brudas odwalil taka robote ze u was 5 by tego nie zrobilo. Nie wierzysz? zobacz sobie filmik z widoku Wovimusa ;)
I przestan wyzywac ludzi ktorych nie znasz, chyba ze tak zostales wychowany, to tylko współczuc mozna.
Odezwał sie ten co zna lepiej rl Medivha, niz on sam. I nie mów "was", bo ja w tej wojnie nie uczestnicze, tylko jestem za Interregnum.
Czubek^^
01-06-2008, 18:13
Skoro Tom taką piękną robotę odwalił to czemu mimo przegraliście?
Nie chce mi się kłócić o ten battle, bo to była dobra walka z obu stron, ale nie rozumiem, że jakiś łoś nie może przyznać tego, że zagraliśmy lepiej.
Skoro Tom taką piękną robotę odwalił to czemu mimo przegraliście?
Nie chce mi się kłócić o ten battle, bo to była dobra walka z obu stron, ale nie rozumiem, że jakiś łoś nie może przyznać tego, że zagraliśmy lepiej.
Cos masz zle info koleszko, to nie byl Tom, tom gral na bedurionie. Widac ze albo nie uczestniczyles w bitwie, nie ogladales filmiku bo nie masz zielonego pojecia o czym mowisz. ;) Czyzby ktos inny gral na twoim charze O_o
Selena plx! :confused:
Cos masz zle info koleszko, to nie byl Tom, tom gral na bedurionie. Widac ze albo nie uczestniczyles w bitwie, nie ogladales filmiku bo nie masz zielonego pojecia o czym mowisz. ;) Czyzby ktos inny gral na twoim charze O_o
Nie Jones padl 'prawie' na poczatku
ehehe widzialem filmik z tego opena wlansie z oczu inter~,az dziwne jak ten bocik wali comboski,jak juz ktos padnie to jeszcze dostaje 20 sdkow nawet to jest nicz, fajnie jak zabijaja noob chary ze skullami, 10 lvl leci 20 sd xddddd
Medivh Shady
01-06-2008, 19:51
a czy on napisal na kim gral tom ? widocznie czytanie ze zrozumieniem boli ; /
a czy on napisal na kim gral tom ? widocznie czytanie ze zrozumieniem boli ; /
To raczej ty masz problem z czytaniem
Ewidentna Aluzja do tego ze Tom grał Suą i ze nam nie pomogl :/.
Nie dla psa kiełbasa.
hahahahahahahhshhahshshshhsashsha
film koszyk do mnie do mnie me da
Czubek^^
01-06-2008, 20:40
Ale ty jesteś tępy, ja pierdolę. Jesteś za głupi nawet na test gimnazjalny. Gdzie ja ci napisałem, że Tom grał na Wovimusie? Chodziło mi o to, że z widoku Woviego Tom, Raul, Osama czy chuj wie kto zjebał leadowanie, a dobrze to ukazuje wypowiedź Dzufiego "lol nice leading".
Poza tym nie jestem zajebisty w pvp, ale nie na tyle chujowy by oddawać komuś chara.
Picinhoxs
01-06-2008, 20:51
Tibia owned arcania owned danubia owned picinhoxs owned II klasa lo marzenie
Arcania zownowala wszystkich....n/c
Maskik Maskik Maskik Maskik Maskik Maskik Maskik Maskik Maskik Maskik Maskik Maskik Maskik Maskik
A juz sie <chyba> coś zaczynało dziać, noobcharek byl przygotowany a tu taki jeb ;( To przez elfbota it pewnie :/
A gdzie ja cie napisalem ze Tom gral Na wovimusie? O.oAle ty jesteś tępy, ja pierdolę. Jesteś za głupi nawet na test gimnazjalny. Gdzie ja ci napisałem, że Tom grał na Wovimusie? Chodziło mi o to, że z widoku Woviego Tom, Raul, Osama czy chuj wie kto zjebał leadowanie, a dobrze to ukazuje wypowiedź Dzufiego "lol nice leading".
Poza tym nie muszę nie jestem zajebisty w pvp, ale nie na tyle chujowy by oddawać komuś chara.
To raczej ty jestes tepy jak but. Snozi napisal :
w czym wyraza swoja opinie na temat tego ze Suą grał Tom,
Poczym ja odpisalem na posta
. czyli ze osoba ktora grala Suą odwalila kawal dobrej roboty, zaznaczam ze nie byl to tom poczym ty wtraciles sie do rozmowy i stwierdziles ze jesli Skoro Tom taką piękną robotę odwalił to czemu mimo przegraliście?
Ja ci odpisalem ze ze masz zle info , bo jak napisalem ze piekna robote odwalila sua ale nia nie gral tom Cos masz zle info koleszko, to nie byl Tom, tom gral na bedurionie. Widac ze albo nie uczestniczyles w bitwie, nie ogladales filmiku bo nie masz zielonego pojecia o czym mowisz. ;) Czyzby ktos inny gral na twoim charze O_o
Takze z tego co napisales ze cytuje "Skoro Tom taką piękną robotę odwalił to czemu mimo przegraliście? Ja mowilem ze Sua odwalil piekna robote, a ty dowaliles ze skoro Tom odwalil piekna robote to czemu przegralismy. Wiec slowo "piekna robote odwalil" jest tym slowem ktory swiadczy o tym ze twierdzisz ze to byl tom. Wiec nie wiem wogole o czym ty pierdolisz , nie napisalem ci ze Tom gral na Wovimusie wiec sobie cos zmyslasz i widac ze to ty nie umisz czytac ze zrozumiemniem. jesli tego co napisalem nie zrozumiesz(fakt troche zagmantwane) to jestes totalnym debilem!
A co, na openach stajecie naprzeciwko siebie i sie przedstawiacie przed walka? Skad do chuja on ma wiedziec na kim kto gra :| Wazne, ze wszyscy wiedza, ze chodzi o lidera.
A co, na openach stajecie naprzeciwko siebie i sie przedstawiacie przed walka? Skad do chuja on ma wiedziec na kim kto gra :| Wazne, ze wszyscy wiedza, ze chodzi o lidera.
Jesli nie wie to po co pierdoli glupoty? o,o
Jesli nie wie to po co pierdoli glupoty? o,o
To nie zczailes, ze Tom byl tylko przykladem? Kojarze tylko 2 imiona, Raul i Tom...dla przykladu napisalem Tom i sie temat rozkrecil...Czubkowi chodzilo o lidera, tak trudno sie zczaic?:|
rofl nie dosc ze char kupiony to jeszcze dawany jakims murzynom
Ivanov Galil
01-06-2008, 21:34
@up
own3d xDDDD
A juz sie <chyba> coś zaczynało dziać, noobcharek byl przygotowany a tu taki jeb ;( To przez elfbota it pewnie :/
Nie. Nieoficjalne zrodla donosza ze lacze wysiadlo wskutek massowych relogow
Hiberna/Eternia/jeszcze jakis serv ---> arcania
arcania main chary ---> arcania noob chary
Info niepotwierdzone chociaz wysoce prawdopodobne !!!one!!!!eleven!!!
@up
ten 'jeszcze jakis inny serv' to harmonia tak btw.
Nie. Nieoficjalne zrodla donosza ze lacze wysiadlo wskutek massowych relogow
Hiberna/Eternia/jeszcze jakis serv ---> arcania
arcania main chary ---> arcania noob chary
Info niepotwierdzone chociaz wysoce prawdopodobne !!!one!!!!eleven!!!
A moje zrodla mowia ze robia sie na servie debugi od elfbota interregnum
I kurwa przestancie pierdolic glupoty o tym ze na jednych gra 2093209384029834098123098 innych serverow a ze drudzy uzywaja elfbota, bo jak ktos powiedzial wczesniej OBIE STRONY OSZUKUJA.
Przestancie zasmiecac ten temat bo to juz sie nudne robi.
niewuierzycie,ale wovimusem sua aata i polowa LR gra raul na mc !!!!!!!!
zal
ej no skad wy to wszycho wiecie ??? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ?? ? ?
smoku wytlumacz mi
rofl nie dosc ze char kupiony to jeszcze dawany jakims murzynom
Moruthanix Coron - dosc ze char wybotowany to jeszcze nie wie gdzie sie kupuje blessy o,o
zreszta jak wiekszosc najtow z IT ;)
@up
poprostu on ignoruje private messages jak expi zal
nonono
ale zes se tugi walnal avatara
@up
poprostu on ignoruje private messages jak expi zal
nooo masz racje felix piona !
Moruthanix Coron - dosc ze char wybotowany to jeszcze nie wie gdzie sie kupuje blessy o,o
zreszta jak wiekszosc najtow z IT ;)
szczerze mowiac wole bocic niz dawac 2k euro ;d a na miejscu tego toma to zrookowalbym tego kmiota
a co do tych blessow to moze chlopak tak czesto nie padal i nie mial okazji za bardzo
widze ,ze na forum jak zwykle wieksza bitwa niz w tibi xD:]
NNKT - niezbedne nasycone kwasy tluszczowe.Zrodlo witamin rozpuszczalnych w tluszczach(A,B,D,K).Pod nawzwa witaminy F stosowana w lecznictwie.
NNKT - niezbedne nasycone kwasy tluszczowe.Zrodlo witamin rozpuszczalnych w tluszczach(A,B,D,K).Pod nawzwa witaminy F stosowana w lecznictwie.
Chyba nienasycone* :P
Chyba nienasycone* :P
qwaaa X( no nic zapamietam xd jutro zaliczenie I semestru Zasad Zywienia ale pewnie babka przelozy bo dzien sportu mamy;p anyway swoim postem o nnkt chcialem zwrocic uwage na to ze sie robi coraz wiekszy offtop,a ze slowa trafiaja do niewielu to musialem zapodac cos z innej bajki~ aby przeczytali jeszcze raz i zadali sobie pytanie "co on p'doli? kogo to obchodzi" a nastepnie mieli to odniesc do calej reszty postow bez tresci majacych z tematem tyle wspolnego co zawodnik sumo z Adrianą Limą
Czubek^^
01-06-2008, 22:51
@Snozi
W końcu ktoś rozgarnięty, dzięki Bogu. Ja osobiście dałem ignore'a na tym forum temu dziecku z wodogłowiem.
@Debiluu
Jesteś dobrą reklamą "dlaczego trzeba używać prezerwatyw".
Od teraz ignore cya downie
@Debiluu
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
@Snozi
W końcu ktoś rozgarnięty, dzięki Bogu. Ja osobiście dałem ignore'a na tym forum temu dziecku z wodogłowiem.
@Debiluu
Od teraz ignore cya downie
XDDDDDDDDDD
Odezwal sie dorosly O,o Twoj stary tez podchodzi do matki i mowi co tam Downie mi zrobilas na obiadek?
Twoja wypowiedz swiadczy o tym jak bardzo jest "posuniety" w rozwoju ale w/e XD
Znalezione na innym forum...
"nie dyskutuj z debilem, bo najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem"
qwaaa X( no nic zapamietam xd jutro zaliczenie I semestru Zasad Zywienia ale pewnie babka przelozy bo dzien sportu mamy;p anyway swoim postem o nnkt chcialem zwrocic uwage na to ze sie robi coraz wiekszy offtop,a ze slowa trafiaja do niewielu to musialem zapodac cos z innej bajki~ aby przeczytali jeszcze raz i zadali sobie pytanie "co on p'doli? kogo to obchodzi" a nastepnie mieli to odniesc do calej reszty postow bez tresci majacych z tematem tyle wspolnego co zawodnik sumo z Adrianą Limą
lolOlOlOlOl
jutro tez mamy dzien sportu ,tylko na ostatniej lekcji -----..........-----
HAIL xDDDDD
XDDDDDDDDDD
Odezwal sie dorosly O,o Twoj stary tez podchodzi do matki i mowi co tam Downie mi zrobilas na obiadek?
Twoja wypowiedz swiadczy o tym jak bardzo jest "posuniety" w rozwoju ale w/e XD
No raczej twoja odpowiedz swiadczy o tym kto jest bardziej "posuniety" w rozwoju bo ona byla zalosna zreszta jak ty caly
ywemytus
02-06-2008, 03:25
tak jak pisalem wczesniej, tak teraz pisze, smoku, najwieksza kurwo z zabrza, zamiast pierdolic farmaznoy zdalbys ta chilwke na zwrotniczej, a jak nie, to zamknij swoj pierdolony ryj, bo jestes anonimem, ktory najpierw pisze, ze nie bierze udzialu w wojnie,a potem, ze bierze od poczatku i ktor wie wszystko najlpiej. Zamknij ten swoj dziewiczy ryj. Bo Twoje gadanie doprowadza mnie do *****cy, a dlaczego? Bo jestes z mojego miasta i jestes kurwa, ktora bym spotkal to zajebal.
wy tez za madrzy nie jestescie, bo byscie bili jakiegos gnojka z niewyparzona geba za forum tibia.pl ... siada wam mozg? kazdy moze pisac co chce, kazdego opinia jest bardzo cenna i warta brania pod uwage, no tego smoczka to akurat nie, bo przegina, ale wy powinniscie byc madrzejsi i nie dac sie przez niego prowokowac.
kekke
poziom tego forum zeszedl tak na dno ze juz mulu brakuje
tak jak pisalem wczesniej, tak teraz pisze, smoku, najwieksza kurwo z zabrza, zamiast pierdolic farmaznoy zdalbys ta chilwke na zwrotniczej, a jak nie, to zamknij swoj pierdolony ryj, bo jestes anonimem, ktory najpierw pisze, ze nie bierze udzialu w wojnie,a potem, ze bierze od poczatku i ktor wie wszystko najlpiej. Zamknij ten swoj dziewiczy ryj. Bo Twoje gadanie doprowadza mnie do *****cy, a dlaczego? Bo jestes z mojego miasta i jestes kurwa, ktora bym spotkal to zajebal.
haha next 14-latek tzw kozaczek ktory jak spodka Smokaa w miescie to go "skopie"
HAHA ale nie zapomnij kumpli z "podforka"
a ty nie spodkaj sie w drugim pokoju kendi
..zapomniałem Wam powiedzieć! Interregnum mnie ostatnio Policją straszyło xDDD
Gallanonim513
02-06-2008, 10:35
balance~ ma 20 lat a nie 14 wiec jezeli kendi czegos nie wiesz to sie poprostu na ten temat nie wypowiadaj. Filush spoko ja mam wujka ktory jest sedzia w sadzie bedziemy wybraniac ;) po znajomosciach jeszcze oni po dupie dostana za uzywanie botow xD uhauhauh xD (ironia)
stoja juz poltorej h w ph i najlesze jest to, ze - nic nie robia :o
stoja juz poltorej h w ph i najlesze jest to, ze - nic nie robia :o
ty za to duzo robisz xd
13:08 nick [lvl]: spytaj a ja se ide zwalic bo nudy
13:08 nick [lvl]: wroce za 20 minut
:D
O co to to nie, wypraszam sobie , najwieksza kurwą zabrza jest Clapek , wiec fuck off. Dobrze wychowany jestes jak na 20 - latka ;)
Kolejny chlopczyk co spina dupeczke na forum i pokazuje jaki on to nie jest. Zal.br.pl :]
a ty co robisz? to samo wiec nie mow na innych
masz racje zal br pl esp rus it
ale ten bocik zjaebiscie leczyl drania tz wy ;p
no wiesz ja mialem polewe jak kolo mnie na statku najwiekszy zomowiec przebiegl xdddddddddddd
Picinhoxs
02-06-2008, 16:32
Dobra od wielu dni chcialem to powiedziec ,ale jakos nie wychodzilo
tak naprawde smokuu to ja ;>
Haushashahsahsahsauhs Pojebalo was?
no wiesz ja mialem polewe jak kolo mnie na statku najwiekszy zomowiec przebiegl xdddddddddddd
spoko tylko ze ja pozniej bylem na innym charze a nie na zomowcu wiec zalosne sa te txt ze ja gram zomowcem,fakt to moj char bo ja go zrobilem ale grac nim mzoe z 3 razy w calej wojnie logowalem na niego,wiec polewke mogles miec raczej patrzac w lustro
Bartholomew
02-06-2008, 17:33
spoko tylko ze ja pozniej bylem na innym charze a nie na zomowcu wiec zalosne sa te txt ze ja gram zomowcem,fakt to moj char bo ja go zrobilem ale grac nim mzoe z 3 razy w calej wojnie logowalem na niego,wiec polewke mogles miec raczej patrzac w lustro
no tak skoro twoj wlasny char byl zajety to musiales kims ganiac
A ile razy zalogowales na Sue w całej wojnie?
A ile razy zalogowales na Sue w całej wojnie?
tyle razy ile padl, ktos musi odkupic blessy i bp
No tak zapomnialem ze hiberna nie umie kupic blessow ;(
Interregnum zdaje sie też ..
@up
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHA
no taka prawda elo sua na massie na dworcach a zomowiec leci na dzungle no to chyba mam racje txt elo
Taki gadatliwy sie zrobiles? czemu nie wczesniej?o,o just a kid :|
Bemo@ jesli nie wiesz nie odzywaj sie ;)
Jest cos takiego jak mc jakbys nie wiedzial ;)
no jasne srodek masloga i niech idzie na mc moze lepiej niech idzie do super marketu i wroci po godzinie
SpoconyKrystyna
02-06-2008, 20:09
a ja dostałem za klasówke z matematyki 4 i moja szansa na otrzymanie promocji do 4 klasy technikum staja sie coraz bardziej realne ;)
@war
I tak ORMO bedzie władac serwerem :) czy wam sie to podoba czy nie !
Taki gadatliwy sie zrobiles? czemu nie wczesniej?o,o just a kid :|
Bemo@ jesli nie wiesz nie odzywaj sie ;)
Jest cos takiego jak mc jakbys nie wiedzial ;)
a po chuj mam dyskutowac z debilami? jeszcze wczesniej probowalem cie tam jakos zrozumiec, bo w koncu kazdy na to zasluguje, ale teraz widze, ze to nie ma sensu i jestes zwyklym smieciem, pozdro "just a kid :|" i w dodatku wannabe.
@war
I tak ORMO bedzie władac serwerem :) czy wam sie to podoba czy nie !
Keep dreaming. :balwanek:
Gallanonim513
02-06-2008, 21:01
a co ty boroth raptem taki oficjalny sie zrobiles. Wladza uderzyla do glowy? nie martw sie po wojnie pewnie i tak wyjebia was i chuja co powladacie tym serverem zawiodlem sie na wielu kumplach. Pamietaj ze to tylko gra, a przyjazn jest czyms wazniejszym ;) ale co tam nie bede nic mowic... jeszcze bedziecie przepraszac ormowcow ;)
no wlasnie boroth co jest z toba?! co jak co ale ormo bylo z nami w tych ciezkich chwilach, gdy walczylismy vs caly serw, takze docen to nubie!
Szefie :)
02-06-2008, 21:13
No sorry, ale jak narazie to wam wladza uderzyla do glowy. Chcieliscie zabijac kogo popadnie, a ze trafiliscie na czyjegos nooba (tutaj tez niemow ze przyjazn najwazniejsza jak zabiliscie sevy noobka) od nas to sie skonczylo.
@edit
Ormo to juz nie to samo ormo :p zostalo z 3-4 osoby ze starego teamu
Cipsoft laduje mass kiki szybciej niz ruski z kalasznikowa
Tłumaczyłem dziesiątki razy czemu tak się stało i nie mam zamiaru robić tego jeszcze raz.
Chcieliśmy zabić kogo popadnie ? Czy to nie Filush czasami wyciągnął pomocną dłoń pare tygodni temu i nie zrobił protect listy ? - ale zdaje sie, że Acroma Angel czy ktoś tam (nie nagrywałem rozmowy z venta) powiedział, że przez protect liste Was pohakuje ; o (coś z ciasteczkami, nie pamietam dokladnie) Jedyny Achmed, Shiel i ktoś tam jeszcze ruszył dupe aby zerknąć na tę listę. Po 2 to jak pk guild ma zaprzestać robić PA i zabijać ? coś chyba jest nie tak.
Naszczęście mamy to za sobą - co sie stało już sie nie odstanie. Nie mam zamiaru tolerować kaprysów i humorków moich starych wrogów z Silver Flame i ulicznych przydupasów którzy płaszczyli się przede mną od poczatku swoich dni na Arcani.
jak czytam niektore wypowiedzi to zaczynam rozumiec czemu eizix dal sobie spokuj z odpisywaniem na debilne posty ;)
@koszyk
tyle razy zalogowalem ile musialem a kiedy gram neiwiedziales nigdy ,niewiesz i nigdy sie neidowiesz bo jestes..zatepy
ps.pomozcie temu moru kupic te blesy wkoncu
moge mu kupic jak da passy
SpoconyKrystyna
02-06-2008, 22:27
no wlasnie boroth co jest z toba?! co jak co ale ormo bylo z nami w tych ciezkich chwilach, gdy walczylismy vs caly serw, takze docen to nubie!
co prawda to prawda B) a teraz nagle ORMO ZŁE, ORMO ZABIJA, ORMO TO ORMO TAMTO!!!!!!!!!! dla niektorych po prostu Tibia to drugie zycie, i wiadomo przewraca sie w główce :)
@koszyk
tyle razy zalogowalem ile musialem a kiedy gram neiwiedziales nigdy ,niewiesz i nigdy sie neidowiesz bo jestes..zatepy
On jest taki tępy, ze wie, ze NIE z czasownikami piszemy osobno.
a co ty boroth raptem taki oficjalny sie zrobiles. Wladza uderzyla do glowy? nie martw sie po wojnie pewnie i tak wyjebia was i chuja co powladacie tym serverem zawiodlem sie na wielu kumplach. Pamietaj ze to tylko gra, a przyjazn jest czyms wazniejszym ;) ale co tam nie bede nic mowic... jeszcze bedziecie przepraszac ormowcow ;)
Ech, wladza nie uderzyla mi do głowy. Zeby miec wladze trzeba wygrac wojne, wojna nie jest jeszcze wygrana.
Fakt faktem ORMO zmienilo sie. To nie jest to samo ormo co bylo kiedys. Doceniam to co ormo zrobilo dla nas kiedys, ale czasy sie zmieniaja tak samo ludzie. Co niektorzy ludzie tez sie pozmieniali. Przepraszac ormowcow nie mam za co. Nie bilem zadnego ormoca ktory jest moim kumplem, wiec nie czuje sie winny ;)
@koszyk
Hmm, nie jestem na tyle tepy zeby oddac passy komus zeby mi odebral przyjemnosc walki ;)
Gallanonim513
02-06-2008, 23:50
seikeron moze masz troche racji, zdarzylo nam sie zabic osobe ktora znalismy czy cos jednak byl to zawsze przypadek co jak co ale dla wlasnych kumpli jestesmy lojalni. Pozatym pomagalismy dla inter~ ze wzgledu na LoA bo tam byli nasi prawdziwi przyjaciele. Pozatym jak to filush wspomnial zawsze bylismy Pk guildia wiec nas nie obchodza zasady mielismy ludzi ktorych mamy nie ruszac i tyle. A zebysmy mieli sie pytac o kazda osobe to i tak by wychodzilo ze to rl kumpla kumpla ktory ma wujka a ten wujek ma brata brat ma kumpla ktory jest Dj'em w tym klubie, na podobnej zasadzie. Pozatym jak pkowales z nami to wtedy Ci nic nie przeszkadzalo :). Sporo osob odeszlo z ormo to prawda, bo uwazaja ze nie fair sie bic z inter~ moim zdaniem zachowali sie jak smiecie, bylismy z filushem od samego poczatku kiedy bilismy sie 10 lvlami a wiec powinnismy zostac do konca nie jako zwykla GILDIA tylko jako PRZYJACIELE. Mysle ze dzieki przyjazni tak wiele osiagnelismy na tym serverze, pewnie zara pojda posty co my takiego osiagnelismy? etc. Moze dla niektorych nic, jednak my dopielismy swego chcielismy byc najlepsza PK guildia na serverze i mysle ze nam sie to udalo. Pozatym jeszcze nie zakonczylismy naszej zabawy. A ludzie ktorzy odeszli z ormo pokazali tylko, ze potrafia byc w tej gildi kiedy wszystko jest okej, jednak w gorszych chwilach odwracaja sie plecami PEACE!
Hmm, nie jestem na tyle tepy zeby oddac passy komus zeby mi odebral przyjemnosc walki ;)
Powiedziale ten co nie Sharuje kontem :D:D
Ormo działa na podstawie najlepszej taktyki, czyli bez taktyki. Nie powinniśmy ich oceniać, mją prawo robić w tibi co chcą, w końcu sami wybraliśmy server z PvP,więc szansa padnięcia od Ormo jest równie zła i podła jak ded na Kiku ( trza sie z tym liczyć ale nigdy nie wiesz kiedy cię to spotka ). Co do zmiany ich "stosunków" bilateralnych z IT, widocznie był jakiś ważny powód, wg mnie Ormo jest po swojej własnej stronie.
Btw. Wojna trwa, a pozycja lidera jako Best fragera przechodzi na Cipteam.
Mam pewną taktyke od początku tej wojny, na razie wszystko idzie jak zostało rozrysowane .. - czyli tak, jak miało być.
Ech, wladza nie uderzyla mi do głowy. Zeby miec wladze trzeba wygrac wojne, wojna nie jest jeszcze wygrana.
Fakt faktem ORMO zmienilo sie. To nie jest to samo ormo co bylo kiedys. Doceniam to co ormo zrobilo dla nas kiedys, ale czasy sie zmieniaja tak samo ludzie. Co niektorzy ludzie tez sie pozmieniali. Przepraszac ormowcow nie mam za co. Nie bilem zadnego ormoca ktory jest moim kumplem, wiec nie czuje sie winny ;)
i tak neiwiesz do konca czy oddalem czy nie wiec ta nieswiadomosc jest fajna;)
SpoconyKrystyna
03-06-2008, 07:33
Fakt faktem ORMO zmienilo sie. To nie jest to samo ormo co bylo kiedys.
HUAUHAHUAUHAHU a co Ty mozesz wiedziec o ORMO jakie było kiedys ? 8o Chyba tylko to się zmieniło ze kiedys pekowalismy na 10 lvlach a teraz tylko zmienilismy kaliber B) Zmienily sie rowniez osoby jak juz Seikeron powiedział, bo teraz wiekszosc osob które są w ORMO to w sumie przedtem byli naszymi wrogami min. memberzy Kupy ktorych serdecznie pozdrawiam ! ale to juz inna sprawa. Kiedys jak pekowałes z nami, jak juz Oziris mowił nie przeszkadzało Ci to ze zabijalismy ludzi, siejemy groze, tworzymy strach wsród ludnosci Arcanii. Pamietam doskonale jak po wojnie SB vs. DPFT zaczelismy robic combo sd i nagle wszyscy do nas chcieli dołączyc :D chcieli z nami zabijac, wszyscy nagle stali sie " ORMO'wcami " a teraz nagle Ci ludzie którzy kiedys przypisywali sie do nas nagle stali sie naszymi wrogami ? Po prostu szkoda gadac Chcielismy wam pomoc no ale skoro naszej pomocy nie potrzebujecie to radzcie sobie sami i zobaczymy co z tego wyniknie B)
Pamietajcie ~ TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI ~ a tymi ostatnimi osobami którzy sie zasmieją to bedziemy MY! ORMOWCY! :evul:
btw.
Niektore osoby które teraz są naszymi wrogami, lub po prostu nas biją i odwróciły sie od nas to powinni dla Filusha stopy całowac za to co on dla was zrobił, za tą kopalnie złota którą wam udostepnił za darmo, tak po przyjacielsku i wiele innych rzeczy :)
Powiedziale ten co nie Sharuje kontem :D:D
Wiesz, sharowac a oddac konto komus zeby gral za mnie na wojnie to jest OGROMNA roznica. ;)
Zresztą masz jakis dowod ze sharuje?
HUAUHAHUAUHAHU a co Ty mozesz wiedziec o ORMO jakie było kiedys ?
Uwierz mi ze duzo.
Wiesz, sharowac a oddac konto komus zeby gral za mnie na wojnie to jest OGROMNA roznica. ;)
Zresztą masz jakis dowod ze sharuje?
Uwierz mi ze duzo.
Dla mnie to sprowadza sie do jednej prostej rzeczy, ze oddajesz poprostu konto, niezaleznie czy po to zeby ci expil, pobiegal posprzedawał loota czy bral udzial w openie/ackjach. Ja nie jestem na tyle tepy zeby oddawac passy komus kto zabierze mi przyjemnosc z expienia ;) Kto co lubi nie?;>
Zresztą masz jakis dowod ze sharuje? ja wiem duzo rzeczy o twoich 'pseudo' charach : ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
co do ormo@
fakt, pk, gra, rozmowa na vt tworzy nas przyjaciolmi, tyle ile razy ja,grober,xeno ,BLADZIER,pici mielismy bany na vent filu na nas pierdolil, ale jakos nikt nie wylecial...
@oziris
nie uwazam ze te osoby ktore wyszly z ormo to smiecie, calis ma reala w inter etc kazdy mial jakis powod
ja wiem duzo rzeczy o twoich 'pseudo' charach : ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
co do ormo@
fakt, pk, gra, rozmowa na vt tworzy nas przyjaciolmi, tyle ile razy ja,grober,xeno ,BLADZIER,pici mielismy bany na vent filu na nas pierdolil, ale jakos nikt nie wylecial...
@oziris
nie uwazam ze te osoby ktore wyszly z ormo to smiecie, calis ma reala w inter etc kazdy mial jakis powod
felix fiucie a ja -.- ?
. Ja nie jestem na tyle tepy zeby oddawac passy komus kto zabierze mi przyjemnosc z expienia ;) Kto co lubi nie?;>
Kto mowi ze ktos zabiera mi przyjemnosc z expienia?:)
Expie, milo mi sie expi ;)
Picinhoxs
03-06-2008, 15:25
felix fiucie a ja -.- ?
Obrazasz fiuty -.-
Titaco padl,
Spy powiedzial ze sraliscie dupy wyjsc walczyc xD
felix fiucie a ja -.- ?
ty muj dok ju wrucish
Medivh Shady
03-06-2008, 15:48
Titaco padl,
tak sralismy i nie wyszlismy ( nie trzeba bylo sie chowac na dragi ) ;(
Titaco + 12 lvl na wojnie zanim padl o,o
mi tez niewiele do 200 brakuje o,O Aata niedlugo kolejny lvl :(
Titaco padl,
po co mielismy wyjsc skoro sie schowaliscie na dragi? :o
tak sralismy i nie wyszlismy ( nie trzeba bylo sie chowac na dragi ) ;(
Titaco + 12 lvl na wojnie zanim padl o,o
mi tez niewiele do 200 brakuje o,O Aata niedlugo kolejny lvl :(
A nie? galithar chcial wami dowodzic ale wy sie obsraliscie, stalismy na srodku , nie przylaziliscie wiec poszlismy w def bo nooby sie zaczely od was zlazic.
+12 ? myslisz ze ktos sie tym przejmuje? przez tak dlugi okres to nie jest taki wyczyn.
O.o kupiles pacc? wbijesz 200 i znow padniesz. Proste.
Medivh Shady
03-06-2008, 16:17
A nie? galithar chcial wami dowodzic ale wy sie obsraliscie, stalismy na srodku , nie przylaziliscie wiec poszlismy w def bo nooby sie zaczely od was zlazic.
+12 ? myslisz ze ktos sie tym przejmuje? przez tak dlugi okres to nie jest taki wyczyn.
O.o kupiles pacc? wbijesz 200 i znow padniesz. Proste.
widac ze macie przygluchawego szpiega o,o bo galitar mowil ze alunir chcial dowodzic o,o a tak btw jestescie totalnymi przyglupami szpiegujac nawet jesli jest malo osob na vencie o,o
tylko pytanie jest,ilu z was to szpiedzy a ilu tylko sie podaje za "jol jol ziom interregnum jestem jol jol"
Gallanonim513
03-06-2008, 17:23
moze smiecie to za mocne slowo. Calis ma rl w inter~ ja tez mam i co z tego? co myslisz ze glupia gra zmieni po miedzy nami jakies stosunki? to tylko pixele.
moze smiecie to za mocne slowo. Calis ma rl w inter~ ja tez mam i co z tego? co myslisz ze glupia gra zmieni po miedzy nami jakies stosunki? to tylko pixele.
Uraru wbil rs i banna.... hehehe co za noob ;)
Uraru wbil rs i banna.... hehehe co za noob ;)
poprostu szedl szedl i kurde mial przygode,napadlo go 12 zamaskowanych rumunow chcacych zabrac mu torebke ;(
;(;(;(;(;(;(;(
Bartholomew
03-06-2008, 18:41
poprostu szedl szedl i kurde mial przygode,napadlo go 12 zamaskowanych rumunow chcacych zabrac mu torebke ;(
chciales byc smieszny?O.o dziwne poczucie humoru
z dnia na dzien coraz bardziej nie zadziwiasz
Mi sie tam jego żart podobał ..
Tak jak mówisz, padł jak szmata.
chciales byc smieszny?O.o dziwne poczucie humoru
z dnia na dzien coraz bardziej nie zadziwiasz
chorzy psychicznie ludzie nieodruzniaja zartu od kupy...... cos chyba masz z tym wspolnego,pytanie czy jestes idiota czy poprostu go udajesz;)
Bartholomew
04-06-2008, 12:04
chorzy psychicznie ludzie nie odruzniaja zartu od kupy...... cos chyba masz z tym wspolnego,pytanie czy jestes idiota czy poprostu go udajesz;)
odróżniaja*
wydaje mi sie ze dyslektycy tez nie "odruzniaja" zartu od kupy (?)
Bartas15
04-06-2008, 12:09
Pocisk Hahahha
bartas uspokoj sie,
ogolnie zauwazylem iz nawet na forum wiekszosc osob przed wojna pisala ze notop to taki elo koks pro, a teraz 95% it pisze ze jest idiota br
Picinhoxs
04-06-2008, 12:30
odróżniaja*
wydaje mi sie ze dyslektycy tez nie "odruzniaja" zartu od kupy (?)
A ty nie odróżniasz czy bierzesz do buzi chu*a czy widelec?
Zara teksty nie podlizujuj sie sua mea bo ci nie da nic i tak plxor
Bartas15
04-06-2008, 13:18
Poczta i PKP strajkują,domagają się podwyżki ale na polski się uczęszczac nie chciało.Koleś ogarnij się i przestań pisac na forum bo nie dosyc ,że jesteś świńskim blondynem bez rl to jeszcze potwierdzasz to na forum.Umyj dupe i fujare i dyziaj na disco może wygruchasz jakąś pijaną dewote.
Bartholomew
04-06-2008, 15:07
A ty nie odróżniasz czy bierzesz do buzi chu*a czy widelec?
Zara teksty nie podlizujuj sie sua mea bo ci nie da nic i tak plxor
co jak co ale ty moglbys zdobyc sie na cos madrzejszego...
@bartas
yeah :D ale tak to juz jest jak sie nie zdalo matury i sie pracuje w pkp
Poczta i PKP strajkują,domagają się podwyżki ale na polski się uczęszczac nie chciało.Koleś ogarnij się i przestań pisac na forum bo nie dosyc ,że jesteś świńskim blondynem bez rl to jeszcze potwierdzasz to na forum.Umyj dupe i fujare i dyziaj na disco może wygruchasz jakąś pijaną dewote.
niewyzywaj tak bo mamusia ci komputer zablokuje programem blokujacym dla dzieci
z ta dysortografia i kolorem wlosow to walkujecie temat rok a i tak nikt sie tym niepodnieca,prucz dzieci z ciezkim dziecinstwem.A na bank mi to zwisa wiec pisz sobie ile chcesz,jezeli przy pomocy wysylania postow dochodzisz do orgazmu
04-06-2008, 17:31
niewyzywaj tak bo mamusia ci komputer zablokuje programem blokujacym dla dzieci
z ta dysortografia i kolorem wlosow to walkujecie temat rok a i tak nikt sie tym niepodnieca,prucz dzieci z ciezkim dziecinstwem.A na bank mi to zwisa wiec pisz sobie ile chcesz,jezeli przy pomocy wysylania postow dochodzisz do orgazmu
Widze pewna niekonsekwencje w tym co mowisz. Mowisz ze 'zwisa ci to' a jednak odpisujesz na kazdy post ktory wspomina o twojej fryzurze, pracy. Moze jednak cie to rusza? hm?
Bartholomew
04-06-2008, 18:04
Widze pewna niekonsekwencje w tym co mowisz. Mowisz ze 'zwisa ci to' a jednak odpisujesz na kazdy post ktory wspomina o twojej fryzurze, pracy. Moze jednak cie to rusza? hm?
bo w pkp jak sie z niego smieja to nie moze nic zrobic bo sie boi, tutaj moze przykozaczyc bo przez komputer go nie pobija ;d
@edit
900 post!!!!!!!!!!!!!!
to tak samo jak ty i asfalt
SpoconyKrystyna
04-06-2008, 20:09
Notop jednak ty to jestes pierdo*****y ;) naprawde zastanów sie 10x co piszesz... :(
Notop jednak ty to jestes pierdo*****y ;) naprawde zastanów sie 10x co piszesz... :(
juz po dobranocce??
@szefciu
wrecz przeciwnie,kto mnie zna z rl ten wie ze do poziomu bart~ mi brakuje conajmniej 100 lat pracy....w zakladzie psychiatrycznym,wiec ...sram na takich jak on
standart rok bylo o ortografi tera bedzie rok o kolorze wlosow,za rok znow cos bedzie norma,dzieci niemaja sie czego czepiac
wracajac do tibi
test elfbota przez int~
2240..fajne combo;)
www.notop.republika.pl/elfik.jpg
dran fajna spinke mial raz..albo luki na nim zalezy ;P
test elfbota przez int~
2240..fajne combo;)
www.notop.republika.pl/elfik.jpg
dran fajna spinke mial raz..albo luki na nim zalezy ;P
http://img236.imageshack.us/img236/2263/comboed9.jpg
3468 many + 427 hp =~3900 hp
mial full mane wiec zeszlo mu okolo 5k many + 400 hp.
zalosne to troche....
w sumie jakby nie elfik to byscie zbierali seeds-y jako paynamenty teraz;P
Milonomm
05-06-2008, 00:34
to combo to nie elf tylko odlicznie na vt blondasku :*
to combo to nie elf tylko odlicznie na vt blondasku :*
Ta, a notop jest brunetem i pracuje jako kierowca PKS _/
Milonomm
05-06-2008, 02:02
jak dla mnie moze byc nawet imprezowym dziadygom
W sumie to mogło być na vencie odliczane... żadna filozofia walnąć takie combo stojac spokojnie w miejscu. Co innego jak takie combo pójdzie w srodku open battle nie wiadomo skąd.
..ale i tak sądze, że to był elfbot.
Medivh Shady
05-06-2008, 08:04
W sumie to mogło być na vencie odliczane... żadna filozofia walnąć takie combo stojac spokojnie w miejscu. Co innego jak takie combo pójdzie w srodku open battle nie wiadomo skąd.
..ale i tak sądze, że to był elfbot.
poprzednie combo owszem ale te akurat bylo reczne
Nie możliwe żeby 20+ osób w jednej setnej sekundy w tym samym czasie wcisneło hotkeya;p,nawet z odliczaniem;p...to tak w gwoli techniki.:PPPPPPPPP
Tęsknie za starą Tibią ot co!
Shard Blood
05-06-2008, 10:33
Nie możliwe żeby 20+ osób w jednej setnej sekundy w tym samym czasie wcisneło hotkeya;p,nawet z odliczaniem;p...to tak w gwoli techniki.:PPPPPPPPP
Tęsknie za starą Tibią ot co!
Ze ty nie umiesz strzelic sd jezeli ktos odlicza i zamiast na 3 strzelasz na 1 to juz nie moja wina
Shard Blood
05-06-2008, 10:34
zalosne to troche....
Zebys chociaz na 1 battle gral na swoim charze to by bylo dobrze:)
Zebys chociaz na 1 battle gral na swoim charze to by bylo dobrze:)
Zebys byl taki cfany przed wojna, to by bylo ciekawie. Zal ze wszystkie cioty ktore siedzialy cicho przed wojna, nagle staly sie tak pyskate. Ale cuz wojna robi swoje. Pamietam do dzis jak zostawiles chara na afk na dragach Veno na 100 lvlu i cie zajebali xDDDD! jestes pro uber graczem=]
@sd combo, byc moze mozliwe to jest zeby zrobic takie combo , ale napewno nie przez ludzi ktorzy pierwszy raz biora udzial w wojnie. Jak dla mnie to jest poprostu brak doswiadczenia,brak zgrania.
Dlatego zostaje przy opini ze jest to Elfik ;)
/Cheers
zalosne to troche....
Moze zaczniesz patrzec na siebie a nie na innych bo jak narazie to na zadnej akcji nie byles swoim charem a dalej ostro komentujesz innych ;]
@Durio
hm,nie ma takiej synchronizacji,po 1.nawet odliczanie na vencie,jest to sygnał przesyłany przez net,i do niektórych moze dojśc z opóżnieniem.Po 2,ktoś musiałby nacisnac wolniej hotkeya,bo 25 osób nie zrobi tego jednocześnie.Pozatym mi to wisi,wazne że wygrywamy wojne,a to jakimi sposobami ogólnie mnie nie bawi.Co do combowania itd.zapewniam Cie że combowałem wiele razy i bez żadnych botów często z efektem zadowalającym.Poprostu znam się na tym i znam się na ludziach,a także obiektywnie oceniam;)
Shard Blood
05-06-2008, 12:38
Zebys byl taki cfany przed wojna, to by bylo ciekawie. Zal ze wszystkie cioty ktore siedzialy cicho przed wojna, nagle staly sie tak pyskate. Ale cuz wojna robi swoje. Pamietam do dzis jak zostawiles chara na afk na dragach Veno na 100 lvlu i cie zajebali xDDDD! jestes pro uber graczem=]
@sd combo, byc moze mozliwe to jest zeby zrobic takie combo , ale napewno nie przez ludzi ktorzy pierwszy raz biora udzial w wojnie. Jak dla mnie to jest poprostu brak doswiadczenia,brak zgrania.
/Cheers
Widzisz wiec nie padlem na bocie tak jak mi zazucali afk bylem na dragach bo poszedlem po kolacje bywa;]
Moze zaczniesz patrzec na siebie a nie na innych bo jak narazie to na zadnej akcji nie byles swoim charem a dalej ostro komentujesz innych ;]
widac ze spyow to wy niemacie zadnych u nas ,bo g wiesz ale wkrecaj se
@poll
jezeli sie w cos wierzysz bardzo,to nawet jak to jest nieprawda to niedasz sobie wmowic ze to falsz
wiec niech im bedzie ze to "reczne combo" wiara czyni cuda...w wypadku interegnum elfbot czyni cuda
Golradir
05-06-2008, 13:46
/Cheers
za to Ty kozaczyłes już przed wojną ale tylko dlatego ze <jak mówisz> byłeś w turtlach gdyby Cię tam nie było też byś siedział cicho, a to ze ludzie którzy 1 raz walczą nagle sie uaktywnili nie powinno nikogo dziwić w końcu to ich wojna, biorą w niej udział, co maja sie nie wypowiadać bo wcześniej nie walczyli? to było by dopiero głupie
Pozdrawiam
za to Ty kozaczyłes już przed wojną ale tylko dlatego ze <jak mówisz> byłeś w turtlach gdyby Cię tam nie było też byś siedział cicho, a to ze ludzie którzy 1 raz walczą nagle sie uaktywnili nie powinno nikogo dziwić w końcu to ich wojna, biorą w niej udział, co maja sie nie wypowiadać bo wcześniej nie walczyli? to było by dopiero głupie
Pozdrawiam
Tak ale przed wojna siedzieli cicho bo dpft mieli wladze a jak juz oni maja wladze to kozacza
05-06-2008, 15:43
Dedleeeem :p
Jun 05 2008, 15:32:09 CEST Killed at Level 101 by Maly gruby Knight and by Bellish Elane
!!!1111111111111one
jak to sie stauo !!!!1
edit
ata
Jun 05 2008, 15:39:58 CEST Killed at Level 258 by Pal Palus
and by Fosfik
belial
Jun 05 2008, 15:39:07 CEST Killed at Level 107 by Voronix
and by Maly gruby Knight
nie chce mi sie szukac dalej ss;ss;s;s;s;s;s
Łohohohoho ;D wchodze do domu a tu do 0 ; D
Picinhoxs
05-06-2008, 16:06
Dedleeeem :p
Jun 05 2008, 15:32:09 CEST Killed at Level 101 by Maly gruby Knight and by Bellish Elane
Jak chcesz biegac szybko w tibi to najlepiej po asfalcie:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::bab y::baby::baby::baby::baby::baby:
koszyk wyrzebrz film i daj mi na gg
Medivh Shady
05-06-2008, 16:11
wreszcie wygrana lr od nie pamietam kiedy o,o , gz dla was
SpoconyKrystyna
05-06-2008, 16:11
huauhahuahuahuauhauhhuahua :D i Interregnum dostało baty ;)
/Cheers
Chyba /bart ;]
16:26 Plan Edson [158]: exura sio
pwnd
velorn wannabe?
http://img384.imageshack.us/img384/8565/exurasioplanxn1.jpg
Czubek^^
05-06-2008, 16:52
Zgubiła nas pewność siebie i zostaliśmy skarceni, ale damy radę.
Coś kurwa tego 111 wbić nie mogę, a miałem 5% do levela ;(
http://img384.imageshack.us/img384/8565/exurasioplanxn1.jpg
ehm 24 : 0?
Zgubiła nas pewność siebie i zostaliśmy skarceni;(
ano a jeszcze wczoraj albo pzredwczoraj pisaliscie ze "to juz koniec wojny..
a jakies 5 dni temu po openku ostatnim mowilem,to dopiero poczatek wojny
ywemytus
05-06-2008, 17:50
sua brales ty udzial w tej bitwie teraz?
bo na filmiku widac wyraznie najwiekszego zomowca:D
Jeszcze jakbys to Ty gral na swoim charze to bym zrozumiał, ale nie grasz, wiec po co te wypowiedzi? Obie strony na zmiane, niektorzy czesciej, niektorzy rzadziej wygrywaja openy, wiec nie ma co pisac, ze Inter poniosło porazke, LR tez nie raz dostawało bęcki.
Czubek^^
05-06-2008, 17:57
My nigdy nie mówiliśmy, że to koniec, nie wiem z kim tam rozmawiałeś. Po bodajże 6-7 wygranych z rzędu musiała w końcu przyjść porażka, chodź szkoda, że taka druzgocąca. :d
Jeszcze jakbys to Ty gral na swoim charze to bym zrozumiał, ale nie grasz, wiec po co te wypowiedzi? Obie strony na zmiane, niektorzy czesciej, niektorzy rzadziej wygrywaja openy, wiec nie ma co pisac, ze Inter poniosło porazke, LR tez nie raz dostawało bęcki.
podoba mi sie wasza wiedza kto kim gra;)
myslcie se co chcecie
a ost raz mowie.najwiekszym zomowcem niegram ja , w calej wojnie loglem sie na neigo 4 max 5 razy.wiec skonczcie te placze
podoba mi sie wasza wiedza kto kim gra;)
myslcie se co chcecie
a ost raz mowie.najwiekszym zomowcem niegram ja , w calej wojnie loglem sie na neigo 4 max 5 razy.wiec skonczcie te placze
Nasza wiedza w czymkolwiek jest wieksza niz Twoja.
Nasza wiedza w czymkolwiek jest wieksza niz Twoja.
http://img241.imageshack.us/img241/9351/truckoffailup8.jpg
med
Jun 05 2008, 18:33:40 CEST
Killed at Level 199 by Voronix
18:34 Panov [145]: 23 : 0 today
SpoconyKrystyna
05-06-2008, 18:46
za chwile posypią sie posty pisane przez Interregnum " ale wy nie graliscie na swoich postaciach " :confused: :D
e, ale LR nie gralo na swoich charach!1111
SpoconyKrystyna
05-06-2008, 18:51
tak tak tak to napewno grała Hiberna :confused: napewo Hiberna bo ci z Arcanii to grac nie potrafia...
Medivh Shady
05-06-2008, 18:59
o huj gleba 0,0 znoobilem
o huj gleba 0,0 znoobilem
lol, noob o,o
Bartholomew
05-06-2008, 20:12
jest jedna pozytywna strona tego "ob" balem sie ze to juz koniec wojny i znow przez rok bedzie spokoj na arcanii, ale widze ze lr jednak sie nie podda;]
jest jedna pozytywna strona tego "ob" balem sie ze to juz koniec wojny i znow przez rok bedzie spokoj na arcanii, ale widze ze lr jednak sie nie podda;]
LOL NEVER!!
DO ROOOOOKA
:DD
LOL NEVER!!
DO ROOOOOKA
:DD
Tiuso tez tak mowil... ;>
http://img241.imageshack.us/img241/9351/truckoffailup8.jpg
No moze na tibii sie lepiej zna...grajac 8? lat ;d
mowilem to po ostatnim jak to mwoiliscie"przegranym OB .w fragach byl przegrany ale niebede sie powtarzal ze wygralismy cos innego,teraz widac co ;)
ps.szacuneczek dla boila bo udalo mi sie nawet normalnie z nim poagdac dzis chwile bez slow "ty kur...."
mowilem to po ostatnim jak to mwoiliscie"przegranym OB .w fragach byl przegrany ale niebede sie powtarzal ze wygralismy cos innego,teraz widac co ;)
ps.szacuneczek dla boila bo udalo mi sie nawet normalnie z nim poagdac dzis chwile bez slow "ty kur...."
Na tych Ob tez masz lagi,kicki etc jak w wojnie Era Zero kozaczku ? :cup::cup::cup:
Na tych Ob tez masz lagi,kicki etc jak w wojnie Era Zero kozaczku ? :cup::cup::cup:
chyba ci sie fakty pomieszaly,teraz niemam lagow i gram jakos,wtedy mialme i siedzialem 7 miesiecy robiac uhy.
proponuje przyczepic ci sie do ortografi bo do tibi jakos ci cieniutko idzie
Medivh Shady
06-06-2008, 02:11
01:51 Medivh Shady [198]: 1 opene wygrali i kozacza jak by wojne wygrali
01:51 Verudur [149]: ty zamknij sie bo juz mnei w*****asz
01:51 Verudur [149]: siedzialem na shavenisie wtedy na edron
01:51 Verudur [149]: i to ty pierdoliles
01:51 Medivh Shady [198]: ciebie skomu kazdy w*****a
01:52 Verudur [149]: ze juz wygrales 100 razy wojne
01:52 Verudur [149]: ta bo nie lubie jak ktos pierdoli troche szacunku i kltury
smoku ;( czemu sie tak szybko bulwersujesz ;( powie ci sie cos co cie zaboli albo jest prawda na temat ciebie a ty odrazu
01:54 Verudur [149]: 01:54 You are now ignoring player Medivh Shady.
01:51 Medivh Shady [198]: 1 opene wygrali i kozacza jak by wojne wygrali
01:51 Verudur [149]: ty zamknij sie bo juz mnei w*****asz
01:51 Verudur [149]: siedzialem na shavenisie wtedy na edron
01:51 Verudur [149]: i to ty pierdoliles
01:51 Medivh Shady [198]: ciebie skomu kazdy w*****a
01:52 Verudur [149]: ze juz wygrales 100 razy wojne
01:52 Verudur [149]: ta bo nie lubie jak ktos pierdoli troche szacunku i kltury
smoku ;( czemu sie tak szybko bulwersujesz ;( powie ci sie cos co cie zaboli albo jest prawda na temat ciebie a ty odrazu
01:54 Verudur [149]: 01:54 You are now ignoring player Medivh Shady.
ty glupi jestes :D nie jestem verudurem, co wiecej veru tutaj nie zaglada. Czemu mu nie odpisales na to jak powiedzial ci ze ma cie spaya i nie jestescie w stanie kupic blessow o 2 w nocy? :DDD:DDD
Btw. nie uzyskalem odpowiedzi od ciebie, widocznie boisz sie odpowiedziec.
Czy wiesz o tym ze TOm wyjebal lukiego na listy na 250 k? :D:D czy moze luki bal sie przyznac;>
verudur wanna be but it's not true, but there are still some retard like medivh who think that i am him xD
Co do openki
To prawdziwy ownejdz. Jedynie z czego moge sie cieszyc to to ze LR nie uzywalo elf bot, moze 2 osoby ale oni tez mieli debuga. Takze radze nie korzystac bo to przynosi wam coraz wiecej szkod. A i tak po za tym to trzeba miec troche pvp skilla zeby umiec gra i skakac miedzy krzaczorami i rzucac m walle . nie prawdaz? To wszystko mowi samo za siebie ;)
ty glupi jestes :D nie jestem verudurem, co wiecej veru tutaj nie zaglada. Czemu mu nie odpisales na to jak powiedzial ci ze ma cie spaya i nie jestescie w stanie kupic blessow o 2 w nocy? :DDD:DDD
Btw. nie uzyskalem odpowiedzi od ciebie, widocznie boisz sie odpowiedziec.
Czy wiesz o tym ze TOm wyjebal lukiego na listy na 250 k? :D:D czy moze luki bal sie przyznac;>
verudur wanna be but it's not true, but there are still some retard like medivh who think that i am him xD
Co do openki
To prawdziwy ownejdz. Jedynie z czego moge sie cieszyc to to ze LR nie uzywalo elf bot, moze 2 osoby ale oni tez mieli debuga. Takze radze nie korzystac bo to przynosi wam coraz wiecej szkod. A i tak po za tym to trzeba miec troche pvp skilla zeby umiec gra i skakac miedzy krzaczorami i rzucac m walle . nie prawdaz? To wszystko mowi samo za siebie ;)
smokuu a to ze kasa byla z gildii Dark Mortals nie wiesz ? ;D 250k ? kropla w morzu, a nawet w oceanie. Mozemy miec tam wiecej kasy niz ich cala gildia jednym kliknieciem myszki :) ale po coz psuc sobie zabawe, ta taktyka bedzie zastosowana jako ostateczna, gdy bedziemy mieli nikle szanse na zwyciestwo.
Tibia to zabawa ;) i warto sie bawic wedlug okreslonych zasad, bo pozniej juz moze nie byc na to czasu ;) Najfajniejszym przerywnikiem w tej grze jest wojna, lecz coz Wy o tym mozecie wiedziec ? ;D
smokuu a to ze kasa byla z gildii Dark Mortals nie wiesz ? ;D 250k ? kropla w morzu, a nawet w oceanie. Mozemy miec tam wiecej kasy niz ich cala gildia jednym kliknieciem myszki :) ale po coz psuc sobie zabawe, ta taktyka bedzie zastosowana jako ostateczna, gdy bedziemy mieli nikle szanse na zwyciestwo.
Tibia to zabawa ;) i warto sie bawic wedlug okreslonych zasad, bo pozniej juz moze nie byc na to czasu ;) Najfajniejszym przerywnikiem w tej grze jest wojna, lecz coz Wy o tym mozecie wiedziec ? ;D
Sam tom ma ze 30kk ale nvm ;p widocznie ty wiesz wiecej i jestes pro!
Co nie zmienia faktu ze dal sie wyjebac ;)
I to jest cala polityka Lukiego , zaplacic komus za spywoanie,za lettery,za walki itp i potem pisza na forum, Who i s the best lider? ! Luki tharion zal.pl.br. Juz nie moge sie doczekac momentu kiedy jw was wyjebie ;)
Kokoella
06-06-2008, 08:22
Twin Axe i około 3kk od alliance za darmo ;D
Bartas15
06-06-2008, 08:42
I to jest cala polityka Lukiego , zaplacic komus za spywoanie,za lettery,za walki itp i potem pisza na forum, Who i s the best lider? ! Luki tharion zal.pl.br. Juz nie moge sie doczekac momentu kiedy jw was wyjebie ;)
A o co chodzi w wojnie twoim zdaniem?Jeżeli potrafi przekupic na swoją korzysc to bardzo dobrze.Ale tak czy siak wczoraj LR zajebiscie rozegrali.
A wy moze nie placicie Hibernie? ;>
A wy moze nie placicie Hibernie? ;>
nie, nie placa, wiele osob z LR gralo kiedys dlugo na hibernie i przenioslo sie na arcanie, a teraz hiberna pomaga kumplom.
ale za to wy placiliscie filushowi za elfbota
Medivh Shady
06-06-2008, 10:29
panov dzisiaj zakozaczyl ;( , ja moze wczoraj znubilem wybiegaja z temple ale to co zrobil dzisiaj panov na eremo to nc -.- solowac 198 ms mu sie zachcialo -.-
No co? Ma chlopak ambicje :D
Ale daleko nie zaszedl.
Jun 06 2008, 09:18:31 CEST Killed at Level 145 by Fert Mardo
and by Dark Kajko
HUehuehue chyba chcial sie wykazac swoim pvp :]
A to trzeba bylo odrazu kolegów wolac ? =]
@up
Mniejsze waste bo tak to by sie bili aż by im sie runy / mf skańczyły ;d
30 kk ? smiech na sali :) jak ja jestem pro to Ty jestes nizej od gowna :) a w polityke sb sie nie mieszaj, wojny nie bedzie ;)
30 kk ? smiech na sali :) jak ja jestem pro to Ty jestes nizej od gowna :) a w polityke sb sie nie mieszaj, wojny nie bedzie ;)
no skoro uwazasz ze thunder hammer, blessed shield i inne rary nie sa tyle warte, to "masz racje" ;]
no skoro uwazasz ze thunder hammer, blessed shield i inne rary nie sa tyle warte, to "masz racje" ;]
No dobra tylko sprzedaj te rary za sadysfakcjonujaca cene to Ci pogratuluje.
Flatronn
06-06-2008, 15:50
panov dzisiaj zakozaczyl ;( , ja moze wczoraj znubilem wybiegaja z temple ale to co zrobil dzisiaj panov na eremo to nc -.- solowac 198 ms mu sie zachcialo -.-
Tak jak ty to nikt nie potrafil znoobic. wiec nie porownoj siebie do panova ;/
No dobra tylko sprzedaj te rary za sadysfakcjonujaca cene to Ci pogratuluje.
po chuj mu to sprzedawac?
a poza tym hiberna to nie arcania, tam idzie nawet golden helmet opchnac
18:50 Plan Edson [158]: exura sio
dobry jest...
Gdzie masz napisane ze uwazem, iz to nie jest tyle warte ? popostu mowie ze 30kk to mala suma
Gdzie masz napisane ze uwazem, iz to nie jest tyle warte ? popostu mowie ze 30kk to mala suma
ty sam nawet 2 baniek pewnie nie masz
ty sam nawet 2 baniek pewnie nie masz
Ale na Arcani? bo nie na jednym serwerze ma wiecej ;).
Ale na Arcani? bo nie na jednym serwerze ma wiecej ;).
Troszeczke wiecej :) sell 6 soft boots and bp mpa na furorze ! chce ktos kupic ?
IT cioty :) Dran padl jak szmata, zastanawiam sie czy luki ma jakies pvp ?
ty ironizujesz smokuu czy naprawde cie nie wpuszczaja do media marktu?
I po co to komu bylo? drocan padl ale sobie cos poexpil z 1h~~
a dran nie wiem co zrobil :P
Edit
tzn wiem ale nie kapuje tego czemu XD
kretyn ;D
Edit2
Ktos tam ostanio pisal ze jakis tam lider powrocil teraz to chyba widac
oby tak dalej :) LR do roboty teraz czas na was :D
hahaha galithar vice leader
nintoko mnei zwonil tematem z kendzio ziomem XD
SpoconyKrystyna
06-06-2008, 22:49
hahaha galithar vice leader
tez se zwylem ze ten pajac jest vickiem :D
Dragostino
06-06-2008, 23:40
Ten niby pajac zrobil wiecej na wojnie niz wasz uwielbiany Leszczu Cipekbreath....
Ten niby pajac zrobil wiecej na wojnie niz wasz uwielbiany Leszczu Cipekbreath....
ahhahahahahahahaahhahahahahahahaahhahahahahahahaah hahahahahahahaahhahahahahahahaahhahahahahahahaahha hahahahahahaahhahahahahahahaahhahahahahahahaahhaha hahahahahaahhahahahahahahaahhahahahahahahaahhahaha hahahahaahhahahahahahahaahhahahahahahahaahhahahaha hahahaahhahahahahahahaahhahahahahahahaahhahahahaha hahaahhahahahahahahaahhahahahahahahaahhahahahahaha haahhahahahahahahaahhahahahahahahaahhahahahahahaha ahhahahahahahahaahhahahahahahahaahhahahahahahaha
nie.
Data dołączenia: 06 06 2008
Powiedzmy, że przypadek..
Cienki-Bolek
07-06-2008, 07:51
Mr Noname po huj sie wypowiadasz skoro i tak dla ciebie to bez roznicy kto jest vickiem i tak bedziesz gnojony?
Filu: byc moze ale sprawy potoczyli sie tak a nie inaczej a wiec nie rozumiem waszego zaciekawienia i tych wyzwisk ze strony anonimowych ludzi.
Btw do zobaczenia w legnicy (prawdopodobnie)
po1 z tego co wiem to ty spamowales tak do ozirisa i paru innych ze jestes pro elo koksior teraz twoj serv mzoesz wymiatac ZIOM
po2 kaqzdy wie kto to spoconykrystyna i on chyba nie ma czeog ukrywac
SpoconyKrystyna
07-06-2008, 08:10
Do usuniecia
no omg nie mowicie ze problemy z gry bedziecie rozwiazywac w ril zaled
up.
Ale to wcale nic nowego, przecież niedawno nawet na arcani głośny był przypadek gdy "ktoś coś komuś" na tibii a potem w rl problem.
Galithar, Ja Cie nie wyzywam tylko zasugerowałem coś ...
SpoconyKrystyna
07-06-2008, 10:04
dobra dobra spoko zagalopowalem sie :)
chyba smokuu mial troche racji ze undead kulom sharowany w 50ciu bo teraz i on i wgilaseek on o,o
CHYBA ZE MCX(X(X(X(X(X(X(X(X(
chyba smokuu mial troche racji ze undead kulom sharowany w 50ciu bo teraz i on i wgilaseek on o,o
CHYBA ZE MCX(X(X(X(X(X(X(X(X(
Pamietaj! Smokuu ma zawsze RACJE !
SpoconyKrystyna
07-06-2008, 12:36
no jak pekowalismy kiedys to on mial z 40 lvl , moze trochu wyzszy? :o
ehh dopiero dziś zawitałem na forum.tibia.pl, po bardzo długim okresie :p na stare konto zapomniałem passy ;)
@war
Czekamy na kolejne openki :)
nudy nudy i jeszcze raz nudy ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.